PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

bigshot
2010/12/22, 09:26 PM
سلام:
يه سوالي داشتم كه اميدوارم به لطف دوستان به جواب برسم.
نميتونم با تنضيمات adsl به اينترنت وصل شم ،تمام تنظيمات Configue رو چك كردم.
يعني وقتي سستم رو روشن ميكنم تو قسمت Network Connection كنترل پنل يه قسمتي اضافه شده بنام Internet Gateway كه يه آيكن Internet Connection ايجاد كرده و اتوماتيك به اينترنت وصل ميشه البته بصورت dial up با سرعت 2mpbs.
يعني شكل زير:
39706
درحالي كه قبلا اينطوري بود:
39707
در ضمن الآن هم چراغ adsl مودمم(Tp-Link) روشن ميشه هم internet.

لطفا راهنمايي بفرماييد،با تشـــــــكر

gelayor14
2010/12/23, 09:16 AM
مثلا جوملا
منظورتان از روال نصب چیه؟
من برای اجرای فایل های php قبلا از nusphere استفاده می کردم فایل های php سی ام اس که پیش فرض با این نرم افزار باز می شوند!!!که خروجی دلخواه را ندارد
صفحه اصلی یا index هم که 2k است وقتی هم که باز می شود هیچی را نمایش نمی دهد

فکر می کنم ایراد کارم را متوجه شدم فقط یه سوال فایل cms را باید دقیقا کجا کپی می کردیم تو چه فولدری از wmap

shoonisht
2010/12/23, 02:03 PM
سلام:
يه سوالي داشتم كه اميدوارم به لطف دوستان به جواب برسم.
نميتونم با تنضيمات adsl به اينترنت وصل شم ،تمام تنظيمات Configue رو چك كردم.
يعني وقتي سستم رو روشن ميكنم تو قسمت Network Connection كنترل پنل يه قسمتي اضافه شده بنام Internet Gateway كه يه آيكن Internet Connection ايجاد كرده و اتوماتيك به اينترنت وصل ميشه البته بصورت dial up با سرعت 2mpbs.
يعني شكل زير:
39706
درحالي كه قبلا اينطوري بود:
39707
در ضمن الآن هم چراغ adsl مودمم(Tp-Link) روشن ميشه هم internet.

لطفا راهنمايي بفرماييد،با تشـــــــكر

با سلام
دوست عزیز دکمه ریست روی مودم ADSL رو چند ثانیه فشار دهید و بعد از اون از طریق Web Page دوباره فعال کنید .
با تشکر - سیستم 32

bigshot
2010/12/23, 08:52 PM
با سلام
دوست عزیز دکمه ریست روی مودم ADSL رو چند ثانیه فشار دهید و بعد از اون از طریق Web Page دوباره فعال کنید .
با تشکر - سیستم 32

ممنون دوست عزيز،با راهنمايي شما مشكل حل شد.
ميشه توضيح بديد كه دليل اين مشكل چي بوده؟
و چرا بايد در اين جور مواقع مودم رو ريست كرد.يه توضيح مختصر بديد. Many Thanks

mehraboon.t
2010/12/23, 09:35 PM
سلام کسی هست که با نرم افزار گرافیک کار کرده باشه بتونه کمکم کنه
نرم افزار open gl

mahrokh123
2010/12/24, 06:00 PM
سلام

چطور میشه یه فایل رو از VPS به کامپیوتر خودم انتقال بدم؟؟؟؟؟

اگه میشه یه نفر کمک کنه لطفااااااااااااااااا :cry:

tahmasbi
2010/12/24, 09:31 PM
:cry:سلام.بچه ها من میخوام بازی شطرنج رو نصب کنم ولی این ارور رو میده: windows can not accept the specifiev device,pad or file .you may not have the aproprate permission to access the item کسی میدونه این چیه و باید چیکار کنم؟؟لطفا جواب بدید.بچه خواهرم چشم انتظاره:)

golemaryam_1983
2010/12/24, 09:38 PM
:cry:سلام.بچه ها من میخوام بازی شطرنج رو نصب کنم ولی این ارور رو میده: windows can not accept the specifiev device,pad or file .you may not have the aproprate permission to access the item کسی میدونه این چیه و باید چیکار کنم؟؟لطفا جواب بدید.بچه خواهرم چشم انتظاره:)

سلام ویندوزتون چی هست؟ فایلتون رو دانلود کردید؟
شاید فایل خراب باشه.

tahmasbi
2010/12/24, 09:52 PM
سلام ویندوزتون چی هست؟ فایلتون رو دانلود کردید؟
شاید فایل خراب باشه.

ویندوز ایکس پیه.نه.سی دی بازیه.رایت شده.

golemaryam_1983
2010/12/24, 10:14 PM
ویندوز ایکس پیه.نه.سی دی بازیه.رایت شده.

کامپیورتون ویروس نداره؟ یه بار ریست کنید دوباره تلاش کنید ببنید چی میشه.

tahmasbi
2010/12/24, 10:25 PM
کامپیورتون ویروس نداره؟ یه بار ریست کنید دوباره تلاش کنید ببنید چی میشه.

الان اون کامپیوتره در دسترسم نیست.فردا این کارو میکنم.اگه بازم نشد چیکار کنم؟

golemaryam_1983
2010/12/24, 10:32 PM
الان اون کامپیوتره در دسترسم نیست.فردا این کارو میکنم.اگه بازم نشد چیکار کنم؟
من فکر می کنم باید فایل خراب باشه یا بد رایت شده باشه میتونید دانلود کنید بازی رو.
حالا تلاشتونو کنید انشالا درست میشه.

tahmasbi
2010/12/24, 10:39 PM
من فکر می کنم باید فایل خراب باشه یا بد رایت شده باشه میتونید دانلود کنید بازی رو.
حالا تلاشتونو کنید انشالا درست میشه.

ممنون.سعیمو میکنم.اگه درست نشد بازم مزاحوتون میشم:redface::gol::gol::gol::gol::gol::gol::go l::gol::gol:

golemaryam_1983
2010/12/24, 11:14 PM
ممنون.سعیمو میکنم.اگه درست نشد بازم مزاحوتون میشم:redface::gol::gol::gol::gol::gol::gol::go l::gol::gol:

خواهش میکنم امیدوارم درست بشه.:smile:

M.Reza2008
2010/12/24, 11:41 PM

این املای صحیح متن:
windows can not accept the specified device,path or file .you may not have the appropriate permission to access the item
و این هم ترجمه ماشینی گوگل:
ویندوز می تواند دستگاه مشخص شده، مسیر یا فایل را قبول نمی کند. شما ممکن است اجازه لازم برای دسترسی به آیتم استفاده کنید را ندارید

من خودم حدس میزنم یوزر شما محدود(limited) باشه. برای کنترل کردنش تو xp باید رو عکس یوزر تو start menu کلیک کنید و تو صفحه ای که باز میشه با زدن back تمام یوزرهای سیستم و نوعشون رو میتونید ببینید.
یه احتمال دیگه هم میدم؛ بعضی از برنامه ها (خیلی کمن) بعد از گذشت یه تاریخی یا مدتی پس از اولین نصب روی سیستم, دیگه نصب نمیشن. این اتفاق ممکنه بیافته ولی همونطور که گفتم خیلی یه ندرت و نزدیک 0%

fifa
2010/12/24, 11:43 PM
سلام بر و بچ
وقتي تو ياهو مسنجر id و پسوردم رو ميزنم پيغام ميده:your account has been locked.چي شده كه اينطوري شده؟

M N
2010/12/25, 11:20 AM
سلام به همگی
من دنبالم یه مقاله یا تحقیقی در مورد آخرین تغییرات در مورد شبکه هستم کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sadena
2010/12/26, 03:11 PM
سلام دوستان.
ویندوز سیستم من ویستا ست و تا یک ماه پیش به سادگی با استفاده ازultra می تونستم می تونستم وارد سایت های ***** شده بشم ولی اخیرا altra ی سیستمم نمی تونه یه سرورش کانکت کنه .اول فکر کردم مشکل از سرعت اینترنته ولی نبود.بعد ***** شکنم را عوض کردم .با freegate و ورژن های جدید تر altra هم نتونستم کاری بکنم و اون هاهم نمی تونند به سرورهاشون کانکت بشن.الان مطمئن هستم که تنظیمات پراکسی سیستم خودم مشکل داره ولی هنوز نتونستم درستش کنم.
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.

mona250
2010/12/26, 04:12 PM
سوالات و مشکلات خود را در اینجا مطرح کنید!
سلام ميشه با نرم افزاري شماره تلفن اوني باهاش چت ميكني بيدا كرد؟من با adsl وصلم به اينترنت ممنون.

mona250
2010/12/26, 04:18 PM
سلام.شما ميدونين با كدوم نرم افزار ميشه شماره تلفن اوني كه باهاش چت ميكني بيدا كرد؟

mino2010
2010/12/26, 06:23 PM
ایا میتوان با پیمایش post و pre درخت را بصورت یکتا ایجاد کرد؟
(مربوط به درس ساختمان داده ها)

mahmood-en
2010/12/26, 08:44 PM
سلام
من يه تازه يه لپ تاپه msi خريدم
بهم گفتن براي جلوگيري از خراب شدن ويندوز 7 نصب شده روش بايد ازش بك آپ بگيري
بك آپ گرفتم ولي حجمش يه فايل 20 گيگي هست
چطور روي دي وي دي رايتش كنم؟

arsenal1400
2010/12/26, 09:02 PM
سلام
من يه تازه يه لپ تاپه msi خريدم
بهم گفتن براي جلوگيري از خراب شدن ويندوز 7 نصب شده روش بايد ازش بك آپ بگيري
بك آپ گرفتم ولي حجمش يه فايل 20 گيگي هست
چطور روي دي وي دي رايتش كنم؟

دوست عزیز معمولا خود ویندوز و شرکت لپ تاپتون یک برنامه گذاشته روی کامپیوترتون که آپ میگیره و خودشم رایت میکنه و معمولا چندتا دی وی دی ازتون میخاد و خودش بهتون میگه چکار کنی. در غیر اینصورت، نیازی به رایت نیست باید فایل بک آپ رو روی یک هارد اکسترنال ذخیره کنید.

sayyad84
2010/12/26, 09:19 PM
سلام دوستان.
ویندوز سیستم من ویستا ست و تا یک ماه پیش به سادگی با استفاده ازultra می تونستم می تونستم وارد سایت های ***** شده بشم ولی اخیرا altra ی سیستمم نمی تونه یه سرورش کانکت کنه .اول فکر کردم مشکل از سرعت اینترنته ولی نبود.بعد ***** شکنم را عوض کردم .با freegate و ورژن های جدید تر altra هم نتونستم کاری بکنم و اون هاهم نمی تونند به سرورهاشون کانکت بشن.الان مطمئن هستم که تنظیمات پراکسی سیستم خودم مشکل داره ولی هنوز نتونستم درستش کنم.
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.

با سلام،
هیچ ربطی به تنظیمات سیستم شما نداره!
در حال حاضر اغلب ابزارهای این کار، کاراییشون رو از دست دادن!
به دلایل مختلف هم نمی شه توضیح بیشتری داد!

sayyad84
2010/12/26, 09:22 PM
ایا میتوان با پیمایش post و pre درخت را بصورت یکتا ایجاد کرد؟
(مربوط به درس ساختمان داده ها)

با سلام،
این سؤالات رو بهتره که در تاپیک "مشکلات درسی" مطرح کنید!
اما در صورتی که درخت کامل نباشه حتماً باید یکی از جفت های زیر وجود داشته باشه تا بشه درخت واحد رو پیدا کرد:
LRV,LVR
VLR,LVR
LEVEL_ORDER,LVR
یعنی حتماً باید پیمایش INORDER هم وجود داشته باشه!
اما اگه درخت کامل باشه وجود یکیشون کافیه!

Sarp
2010/12/27, 12:12 AM
سلام ميشه با نرم افزاري شماره تلفن اوني باهاش چت ميكني بيدا كرد؟من با adsl وصلم به اينترنت ممنون.

نه نمیشه

کنترل871
2010/12/27, 10:33 AM
سلام من نمیتونم متنمو وارد pdf کنم مثلا اگه تو ورد باشه کسی میدونه

accounting
2010/12/27, 04:53 PM
سلام ببخشید من یک سوال فوری و فوتی دارم
پیشاپیش سپاسگذارم
من بایستی واسه چند صفحه ام از حروف الفبا واسه شماره صفحه استفاده کنم و از بعد اون از شماره صفحه عددی استفاده کنم
اما نمی دانم راستش باید شماره صفحه ها در هر دوحالت باید به صورت وسط در پایین هر صفحه باشد اما من نمی توانم خیلی سرچ کردم اما موفق نشدم ممنون

shoonisht
2010/12/27, 06:09 PM
سلام من نمیتونم متنمو وارد pdf کنم مثلا اگه تو ورد باشه کسی میدونه

با سلام
دوست عزیز شما نیاز به نسخه نرم افزار Adobe Acrobat دارید تا در قسمت پرینترهای شما یک پرینتر PDF اضافه کنه که این امکان در نسخه نرم افزار Adobe Reader وجود نداره .
با تشکر - سیستم 32 .3

sayyad84
2010/12/27, 09:11 PM
سلام ببخشید من یک سوال فوری و فوتی دارم
پیشاپیش سپاسگذارم
من بایستی واسه چند صفحه ام از حروف الفبا واسه شماره صفحه استفاده کنم و از بعد اون از شماره صفحه عددی استفاده کنم
اما نمی دانم راستش باید شماره صفحه ها در هر دوحالت باید به صورت وسط در پایین هر صفحه باشد اما من نمی توانم خیلی سرچ کردم اما موفق نشدم ممنون

با سلام،
در ورد 2007 به انتهای آخرین صفحه ای برید که قراره الفبایی باشه. از قسمت Page layout و منوی Breaks گزینه ی Next page رو انتخاب کنید. حالا از منوی insert و Page number گزینه ی format page numbers رو انتخاب کنید. حالا از قسمت Number format می تونید الفبا رو انتخاب کنید. برای وسط و پایین هم از همون قسمت Page number و منوی دومش گزینه ی دوم رو انتخاب کنید.
حالا به ابتدای صفحه ی عددی برید و از همون مسیر بالا برای بقیه ی صفحات نوع عددی رو معین کنید و پایین صفحه تیک Start at رو زده و مقدار یک وارد کنید. برای وسط و پایین هم از همون قسمت Page number و منوی دومش گزینه ی دوم رو انتخاب کنید.

golemaryam_1983
2010/12/27, 09:16 PM
با سلام،
در ورد 2007 از قسمت insert و Page number گزینه ی format page numbers رو انتخاب کنید. حالا از قسمت Number format می تونید الفبا رو انتخاب کنید.
برای بقیه ی صفحات هم در صفحه ی اول عددی قرار بگیرید و از همان آدرس بالا اعداد رو انتخاب کنید.
برای وسط و پایین هم از همون قسمت Page number و منوی دومش گزینه ی دوم رو انتخاب کنید.

سلام شما خودتون این مورد رو تست کردید؟

ehsantaba
2010/12/27, 09:20 PM
سلام من اطلاعاتی در مورد csim می خوام کسی می توننه کمکم کنه ؟
مطلبی فایلی چیزی؟

sayyad84
2010/12/27, 09:42 PM
سلام شما خودتون این مورد رو تست کردید؟

با سلام،
و تشکر به خاطر یادآوریتون! همیشه سعی می کنم اول تست کنم اما این بار فراموش کردم!!
مطلب رو ویرایش کردم و راه رو هم قبلش تست کردم!

golemaryam_1983
2010/12/27, 09:54 PM
با سلام،
و تشکر به خاطر یادآوریتون! همیشه سعی می کنم اول تست کنم اما این بار فراموش کردم!!
مطلب رو ویرایش کردم و راه رو هم قبلش تست کردم!

خواهش میکنم.

naasim
2010/12/27, 11:55 PM
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک

.کسی پی دی افی ازنحوه کار با cisco packet taracer 5.2 نداره(فارسی)؟

ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید چون تا چند روز دیگه امتحان آزشبکه دارم و هیچی نخوندم ! :( (

gelayor14
2010/12/28, 07:41 AM
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک

.کسی پی دی افی ازنحوه کار با cisco packet taracer 5.2 نداره(فارسی)؟

ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید چون تا چند روز دیگه امتحان آزشبکه دارم و هیچی نخوندم ! :( (

http://www.rasekhoon.net/Software/Show-121-2868.aspx

M N
2010/12/28, 10:11 AM
سلام به دوستان عزیز
من دنبال یه مقاله به دردبخور درمورد شبکه و احیانا پیشرفتهای اخیرش هستم
کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟

mahyar1212
2010/12/28, 09:07 PM
با سلام خدمت اساتید محترم من میخوام یک دیکشنری با access2003 طراحی کنم یک لغت انگلیسی بدهم فارسی ترجمه کند لطفا مراحل کار را شرح دهید خواهشا سریع چون تا یک هفته دیگه باید پروژه تحویل دهم

adadafafgasgsa
2010/12/28, 09:43 PM
سلام.من وقتي کامپيوتر رو روشن ميکنم اين ارور رو ميده:Oops!the service does not be installed.please run install.bat in installation folder first!
if you work on vista,it needs to be run as administrator.
please login as administrator user and install it.اين پيغام يعني چي وچيکار کنم وقتي کامپيوتر روشن ميشه ديگه اين پيغامو نده.

sayyad84
2010/12/28, 10:58 PM
سلام.من وقتي کامپيوتر رو روشن ميکنم اين ارور رو ميده:Oops!the service does not be installed.please run install.bat in installation folder first!
please login as administrator user and install it.اين پيغام يعني چي وچيکار کنم وقتي کامپيوتر روشن ميشه ديگه اين پيغامو نده.

با سلام،
وقتی ویندوز بالا میاد یه سری برنامه که تو startup قرار دارن به طور اتوماتیک اجرا می شن! حالا اگر برنامه ای نتونه اجرا بشه پیغام می ده!
در این مورد، می تونید بگید که عنوان پنجره چیه؟
در Run دستور msconfig رو تایپ کنید. از تب startup می تونید لیست برنامه هایی که گفتم رو ببینید. اگه می دونید این پیغام مربوط به کدومشونه و لازمش ندارید، تیکش رو بردارید و برنامه رو پاک کنید. در غیر این صورت برنامه رو دوباره نصب کنید.
یه احتمال قوی تر هم وجود ویروسیه که به طور ناقص پاک شده!

naasim
2010/12/28, 11:59 PM
http://www.rasekhoon.net/Software/Show-121-2868.aspx
ممنون عزیزم ولی این ورژن 3.2 اش هس توضیحش با 5.2 کاملا متفاوته انگار!!!!
واسه cisco packet tracer 5.2 کسی پی دی افی نداره؟

gelayor14
2010/12/29, 07:33 AM
ممنون عزیزم ولی این ورژن 3.2 اش هس توضیحش با 5.2 کاملا متفاوته انگار!!!!
واسه cisco packet tracer 5.2 کسی پی دی افی نداره؟
خواهش می کنم
دوست عزیز درسته که ورژن اش متفاوت است اما مفاهیم شان یکی است
با این حال منتظر می مانیم شاید دوستان آموزش برای این ورژن5.2 را داشته باشند

vahidreal
2010/12/29, 12:51 PM
سلام .کسی می تونه بهم بگه که برنامه " workspace macro pro-automation"چه کاربردی داره و اصولا طرز کار باهاش به چه نحوی است؟
با تشکر

*مینا*
2010/12/29, 06:08 PM
سلام
بله ميشه يك mail از دست رفته رو recovery كرد
فقط با چه account ي؟ (gmail? yahoo?....)

yahoo بود
البته منظورم کل ایمیل نیستا ، فقط یه دونه از پیام هام پاک شده بود ...
تماس گرفتم دوباره برای سندش کردن
ممنون @};-

تورج پوربهرام
2010/12/29, 11:22 PM

با( سیف مود) سیستمو یک دفعه بالا بیار درست میشه :cool:

تورج پوربهرام
2010/12/29, 11:26 PM
کسی پروزه ه زبان vhdl داره (طراحی خودکار مدارهای دیجیتال) :cool:

kvn-2010
2010/12/30, 05:38 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان
از این که دوباره سوالم را مطرح می کنم معذرت می خوام (چون جوابی که دوستم به من داد کار ساز نبود)
فلش من نه میشه روش چیزی ریخت و نه میشه از روش چیزی را پاک کرد و وقتی هم که می خوای چیزی را پاک کنیم پیام میده:"دیسک از نوشته شدن حفاظت شده"("the disk is write - protected")
میشه راهنماییم کنید چجوری میشه این مشکلو برطرف کرد
http://www.iran-eng.com/asset.php?fid=33376&uid=299844&d=1286963022
http://www.iran-eng.com/asset.php?fid=33377&uid=299844&d=1286963133

با سپاس فراوان

adadafafgasgsa
2010/12/30, 08:31 PM
سلام.ببخشيدمن ميخوام وبلاگ فيلم سينمايي وسريال بزنم.ميخوام فيلم وسريال دانلود وبعد خودم آپلود کنم ميخواستم بدونم با اين کار بازديد کننده دارم وچگونه پيج رنکمو بکشم بالا؟وشما کدوم سرویس وبلاگدهی رو پیشنهاد میکنید؟ممنون

sayyad84
2010/12/30, 10:39 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان
از این که دوباره سوالم را مطرح می کنم معذرت می خوام (چون جوابی که دوستم به من داد کار ساز نبود)
فلش من نه میشه روش چیزی ریخت و نه میشه از روش چیزی را پاک کرد و وقتی هم که می خوای چیزی را پاک کنیم پیام میده:"دیسک از نوشته شدن حفاظت شده"("the disk is write - protected")
میشه راهنماییم کنید چجوری میشه این مشکلو برطرف کرد
http://www.iran-eng.com/asset.php?fid=33376&uid=299844&d=1286963022
http://www.iran-eng.com/asset.php?fid=33377&uid=299844&d=1286963133

با سپاس فراوان

با سلام،
در صورتی که واقعاً write protected شده باشه، می تونید از این نرم افزار استفاده کنید:

yosoufe
2010/12/31, 06:02 PM
سلام
این اولین پست من تو این تالاره! هههههههه
مهندسین! من نیاز به یه پروکسی دارم که بتونم از یه سایت share که filterه، فایلهایی با حجم بالا (100mb) دانلود کنم. ممنون می شم معرفی کنید. خیلی شدید نیاز دارم

arsenal1400
2010/12/31, 06:22 PM
سلام
ویندوز من XP اورجینال هستش و همیشه خودش آپدیت میشد اما مدتی است که از اینترنت وایرلس و پروکسی دانشگاه استفاده میکنم و با این پروکسی نمیتونه دانلود کنه و جایی هم پیدا نکردم که بتونم بهش پروکسی بدم (مثلا واسه استفاده از اینترنت اکسپلورر از قسمت connections آدرس پروکسی و پورت رو وارد میکنیم اما جایی واسه وارد کردن این پروکسی واسه آپدیت شدن ویندوزم پیدا نکردم که قبلا هم در همین زمینه سوالی پرسیده بودم اما کسی جوابی نداد). بعد از این مقدمه، مدتی است که وقتی هر آدرسی رو در اینترنت اکسپلوررم وارد میکنم بعضی از مواقع بجای باز کردن سایت مورد نظر یه فایل شروع به دانلود میشه که از این آدرس منشا میگیره : http://www.microsoft.com/Windows-update.exe
این فایل به حجم 539.57 KB هستش و وقتی هم دانلود میشه و روی فایل کلیک میکنم که اجرا بشه پیغام زیر رو میده.

http://tehranpic.net/images/am8r67t1nh29ohfryev.jpg
حالا به نظر شما چکار کنم؟ آیا میشه راهی پیدا کرد که ویندوزم آپدیت بشه یا بجای اتوماتیک دانلود شدن آپدیت ها خودم آن ها رو دانلود و نصب کنم؟ اگر راهی نیست چکار کنم که دیگه این فایل رو دانلود نکنه؟

arsenal1400
2010/12/31, 06:44 PM
با سلامی دیگر و پرسشی دیگر
مدتی است که وقتی کارم تموم میشه همه برنامه ها و پنجره ها رو میبندم و از منوی استارت گزینه turn off computer رو انتخاب میکنم ولی همین که این گزینه رو میزنم بعضی اوقات حدود 1 دقیقه باید صبر کنم تا گزینه های خاموش کردن، ریستارت و ... ظاهر بشه تا بتونم یکی از اونها رو انتخاب کنم. بنظرتون مشکل از کجاست؟ ویندوز XP و آنتی ویروس هم نود استفاده میکنم.

sayyad84
2010/12/31, 07:24 PM
سلام
ویندوز من XP اورجینال هستش و همیشه خودش آپدیت میشد اما مدتی است که از اینترنت وایرلس و پروکسی دانشگاه استفاده میکنم و با این پروکسی نمیتونه دانلود کنه و جایی هم پیدا نکردم که بتونم بهش پروکسی بدم (مثلا واسه استفاده از اینترنت اکسپلورر از قسمت connections آدرس پروکسی و پورت رو وارد میکنیم اما جایی واسه وارد کردن این پروکسی واسه آپدیت شدن ویندوزم پیدا نکردم که قبلا هم در همین زمینه سوالی پرسیده بودم اما کسی جوابی نداد). بعد از این مقدمه، مدتی است که وقتی هر آدرسی رو در اینترنت اکسپلوررم وارد میکنم بعضی از مواقع بجای باز کردن سایت مورد نظر یه فایل شروع به دانلود میشه که از این آدرس منشا میگیره : http://www.microsoft.com/Windows-update.exe
این فایل به حجم 539.57 KB هستش و وقتی هم دانلود میشه و روی فایل کلیک میکنم که اجرا بشه پیغام زیر رو میده.

http://tehranpic.net/images/am8r67t1nh29ohfryev.jpg
حالا به نظر شما چکار کنم؟ آیا میشه راهی پیدا کرد که ویندوزم آپدیت بشه یا بجای اتوماتیک دانلود شدن آپدیت ها خودم آن ها رو دانلود و نصب کنم؟ اگر راهی نیست چکار کنم که دیگه این فایل رو دانلود نکنه؟

با سلام،
فکر می کنم که سیستمتون دچار ویروس شده باشه! این مطلب شاید کمکتون کنه:
http://www.iran-eng.com/showthread.php/68730-آشنایی-با-ویروسها-و-راه-مبارزه-با-آنها?p=3025333#post3025333
اگر این نبود تا اون جایی که من می دونم برای دانلود آپدیت ها نیازی به پروکسی نیست و احتمالاً از ویروسه که به بعضی سایتا دسترسی ندارید! پس فایل Host رو چک کنید.
یه چیز دیگه اگه خیلی اصرار دارید از نود استفاده کنید کنارش از یه فایروال خوب استفاده کنید! اما خوب ابزارهای Internet security می تونه خیلی بهتر باشه!
امیدوارم کمکتون کنه!

arsenal1400
2010/12/31, 08:01 PM
با سلام،
فکر می کنم که سیستمتون دچار ویروس شده باشه! این مطلب شاید کمکتون کنه:
http://www.iran-eng.com/showthread.php/68730-آشنایی-با-ویروسها-و-راه-مبارزه-با-آنها?p=3025333#post3025333
اگر این نبود تا اون جایی که من می دونم برای دانلود آپدیت ها نیازی به پروکسی نیست و احتمالاً از ویروسه که به بعضی سایتا دسترسی ندارید! پس فایل Host رو چک کنید.
یه چیز دیگه اگه خیلی اصرار دارید از نود استفاده کنید کنارش از یه فایروال خوب استفاده کنید! اما خوب ابزارهای Internet security می تونه خیلی بهتر باشه!
امیدوارم کمکتون کنه!

ممنون دوست عزیز
ولی تا موقعی که پروکسی وارد نشه انگار که به اینترنت وصل نیستی پس چطور میتونه نیازی به پروکسی نداشته باشه؟؟!!
من به همه سایت ها دسترسی دارم ولی بعضی مواقع که مثلا ادرس گوگل رو وارد میکنم داخل صفحه اینترنت اکسپلوررم مینویسه "ویندوز در حال آپدیت شدن است" و اون فایل دانلود میشه.
این مطالبی که در مورد ویروس گذاشته بودید خوندم و فایل csrs.exe رو در ریجستری جستجو کردم چندتا پیدا کرد ولی نه اون مسیری که شما فرموده بودید. فایل Hosts هم چک کردم مطالبی که بعد از علامت # نوشته شده مطالب زیر هست.

127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 serial.alcohol-soft.com
127.0.0.1 www.alcohol-soft.com
127.0.0.1 images.alcohol-soft.com
127.0.0.1 trial.alcohol-soft.com
127.0.0.1 alcohol-soft.com

adadafafgasgsa
2010/12/31, 08:08 PM
سلام.چطور میشه باSuper DVD Creatortفیلمو زیرنویس کرد؟درضمن فیلم وزیرنویسم هم اسمن ولی باز بدون زیرنویس تبدیل میکنه چطوری؟ودوست عزیز دمت گرم که پست قبلی منو جواب ندادی.

sayyad84
2010/12/31, 08:40 PM
ممنون دوست عزیز
ولی تا موقعی که پروکسی وارد نشه انگار که به اینترنت وصل نیستی پس چطور میتونه نیازی به پروکسی نداشته باشه؟؟!!
من به همه سایت ها دسترسی دارم ولی بعضی مواقع که مثلا ادرس گوگل رو وارد میکنم داخل صفحه اینترنت اکسپلوررم مینویسه "ویندوز در حال آپدیت شدن است" و اون فایل دانلود میشه.
این مطالبی که در مورد ویروس گذاشته بودید خوندم و فایل csrs.exe رو در ریجستری جستجو کردم چندتا پیدا کرد ولی نه اون مسیری که شما فرموده بودید. فایل Hosts هم چک کردم مطالبی که بعد از علامت # نوشته شده مطالب زیر هست.

127.0.0.1 localhost

خیلی عجیبه! چون ویندوز منم XP اه، اورجینال نیست، از پروکسی هم استفاده نمی کنم. خودش آپدیت می شه و چیزی هم تو IE نمی نویسه!!
یعنی وقتی تیک Use a proxy server for this connection رو برمی دارید (از تنظیمات Connection) دیگه هیچ صفحه ای لود نمی شه؟
ضمناً می تونید از ابزار خیلی مفید Malwarebyte's Anti malware نسخه ی پرتابلش برای شناسایی وحذف بدافزارها استفاده کنید.

sayyad84
2010/12/31, 08:51 PM
سلام.چطور میشه باSuper DVD Creatortفیلمو زیرنویس کرد؟درضمن فیلم وزیرنویسم هم اسمن ولی باز بدون زیرنویس تبدیل میکنه چطوری؟ودوست عزیز دمت گرم که پست قبلی منو جواب ندادی.

با سلام،
اگه منظورتون من بود، باید بگم که احتمالاً نمی تونستم کمکتون کنم! الانم کار با این نرم افزار رو بلد نیستم، اما در همه ی نرم افزارا باید از قسمت خاصی زیرنویس رو به پروژه تون اضافه کنین. بعد زمانی رو برنامه صرف می کنه تا موارد ورودی رو باهم تلفیق کنه و تو DVD بریزه! مثلاً کار در ConvertX to DVD دقیقاً همین طوره!

arsenal1400
2010/12/31, 09:04 PM
خیلی عجیبه! چون ویندوز منم XP اه، اورجینال نیست، از پروکسی هم استفاده نمی کنم. خودش آپدیت می شه و چیزی هم تو IE نمی نویسه!!
یعنی وقتی تیک Use a proxy server for this connection رو برمی دارید (از تنظیمات Connection) دیگه هیچ صفحه ای لود نمی شه؟
ضمناً می تونید از ابزار خیلی مفید Malwarebyte's Anti malware نسخه ی پرتابلش برای شناسایی وحذف بدافزارها استفاده کنید.

نه به هیچ وجه چیزی لود نمیشه و این تنها برای مرورگر نیست مثلا نسخه های قدیمی گوگل ارث هم قسمتی برای وارد کردن پروکسی نداشت و ما نمیتونستیم ازشون استفاده کنیم و تمام چیزهایی که ما استفاده میکنیم حتما باید پروکسی داشته باشه و جالب اینجاست که با وارد کردن پروکسی باز محدودیت هایی پیش میاد مثلا با وارد کردن پروکسی یاهو مسنجر کار میکنه اما نمیشه وب داد یا گرفت.
من تقریبا 99 درصد مطمئنم که سیستمم ویروسی نیست. ولی این ابزار که فرمودید از کجا میتونم گیر بیارم تستش ضرری نداره. کلا همیشه مشکلات من منحصر به فردن.

snasim
2010/12/31, 09:12 PM
با تشکر از تاپیکتون من ی مقاله با عنوان مدیریت nsp در ویندوز 2008 نیاز دارم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

sayyad84
2010/12/31, 10:22 PM
نه به هیچ وجه چیزی لود نمیشه و این تنها برای مرورگر نیست مثلا نسخه های قدیمی گوگل ارث هم قسمتی برای وارد کردن پروکسی نداشت و ما نمیتونستیم ازشون استفاده کنیم و تمام چیزهایی که ما استفاده میکنیم حتما باید پروکسی داشته باشه و جالب اینجاست که با وارد کردن پروکسی باز محدودیت هایی پیش میاد مثلا با وارد کردن پروکسی یاهو مسنجر کار میکنه اما نمیشه وب داد یا گرفت.
من تقریبا 99 درصد مطمئنم که سیستمم ویروسی نیست. ولی این ابزار که فرمودید از کجا میتونم گیر بیارم تستش ضرری نداره. کلا همیشه مشکلات من منحصر به فردن.

برنامه رو می تونید از این جا دانلود کنید:
http://xtar.ir/article445.html
اون errorای که گفته بودید هم به احتمال زیاد مربوط به نرم افزار جلوگیری از کپی ویندوزتونه! بره این که نشه ازش سوء استفاده کرد. نرم افزار ASProtect! الان کشف کردم! ولی هنوز هم احتمال ویروس هست!
ببینید این نرم افزار رو می تونید اجرا کنید. آیا سریالی چیزی همراه ویندوزتون نبوده که بره این استفاده کنید. البته اگه نام کاملش رو بتونید پیدا کنید می شه براش پیدا کرد!

Sarp
2010/12/31, 10:34 PM
سلام.ببخشيدمن ميخوام وبلاگ فيلم سينمايي وسريال بزنم.ميخوام فيلم وسريال دانلود وبعد خودم آپلود کنم ميخواستم بدونم با اين کار بازديد کننده دارم وچگونه پيج رنکمو بکشم بالا؟وشما کدوم سرویس وبلاگدهی رو پیشنهاد میکنید؟ممنون
سلام
واسه آپلود فیلم بهتره از یه سرور وارز مقداری هاست اجاره کنید

حجم هاست هم باید متناسب با کارتون باشه
مصمئنا 1 گیگ فقط واسه یه فیلم کفایت میکنه
با خرید هاست میتونید مقداریش رو هم به نصب cms و راه اندازی سایت اختصاص بدین .
با 10 - 15 تومان هزینه دامنه
پس نیازی هم به وبلاگ نیست

سلام
این اولین پست من تو این تالاره! هههههههه
مهندسین! من نیاز به یه پروکسی دارم که بتونم از یه سایت share که filterه، فایلهایی با حجم بالا (100mb) دانلود کنم. ممنون می شم معرفی کنید. خیلی شدید نیاز دارم
وی پـــی ان بخرید

ممنون دوست عزیز

127.0.0.1 localhost
اگه گوگل یا هرچیز دیگه ای تایپ میکنید و به یه آدرس دیگه منتقل میشید مطمئنا dns هاتون از فایل host دستکاری شده

بهتره از یه فاریروال قدرتمند مثل کومودو استفاده کنید
مشکل پروکسیتون رو هم اصلا نتونستم هضم کنم :D

arsenal1400
2010/12/31, 10:43 PM
برنامه رو می تونید از این جا دانلود کنید:
http://xtar.ir/article445.html
اون errorای که گفته بودید هم به احتمال زیاد مربوط به نرم افزار جلوگیری از کپی ویندوزتونه! بره این که نشه ازش سوء استفاده کرد. نرم افزار ASProtect! الان کشف کردم! ولی هنوز هم احتمال ویروس هست!
ببینید این نرم افزار رو می تونید اجرا کنید. آیا سریالی چیزی همراه ویندوزتون نبوده که بره این استفاده کنید. البته اگه نام کاملش رو بتونید پیدا کنید می شه براش پیدا کرد!

دانلود کردم داره چک میکنه ولی آپدیت که نشد بدون آپدیت چک کرد چیزی پیدا نکرد.
نه، هیچ سریالی همراهش نبوده. نام کامل چی رو پیدا کنم؟؟ منظورتون چیه؟ چی میشه واسش پیدا کرد؟

yosoufe
2010/12/31, 10:48 PM
سلام
وی پـــی ان بخرید
:D

جایی رو می شناسید که مطمئن باشه؟
همون طور که گفتم طولانی بتونه ساپورت کنه و قطع نشه؟

sayyad84
2010/12/31, 10:50 PM
دانلود کردم داره چک میکنه ولی آپدیت که نشد بدون آپدیت چک کرد چیزی پیدا نکرد.
نه، هیچ سریالی همراهش نبوده. نام کامل چی رو پیدا کنم؟؟ منظورتون چیه؟ چی میشه واسش پیدا کرد؟

گفتم که همین نرم افزار ASProtect رو! این ابزار جلوگیری می کنه از کپی غیرقانونی برنامه ای که ازش محافظت می کنه مثل خود ویندوز! اما Register نشده و اون پیغام رو می ده!
در مورد ویروس هم چون گفتید اون نام Csrs.exe بود گفتم اسکن کنید. نرم افزاره هم بدون آپدیت کار می کنه!

arsenal1400
2010/12/31, 10:52 PM
اگه گوگل یا هرچیز دیگه ای تایپ میکنید و به یه آدرس دیگه منتقل میشید مطمئنا dns هاتون از فایل host دستکاری شده

بهتره از یه فاریروال قدرتمند مثل کومودو استفاده کنید
مشکل پروکسیتون رو هم اصلا نتونستم هضم کنم :D

ببینید آقا بابک عزیز، به آدرس دیگه منتقل میشه ولی نه همیشه در روز 4-5 بار اینطوری میشه
این فایروال از کجا میتونم گیر بیارم و با آنتی ویروس ها مشکلی نداره؟؟
و اما مشکل پروکسی: انترنت ما وایرلسه و جهت استفاده از قسمت connectionc/LAN settings باید آدرس 192.168.16.1 و پورت 8080 وارد کنیم بعد وقتی وایرلس وصله و مرورگر رو باز میکنیم و آدرس تایپ میکنیم کادری ظاهر میشه که یوزر و پسورد میخاد بعد از وارد کردن یوزر پسورد اینترنت وصل میشه و سایت مورد نظر بالا میاد در غیر اینصورت هیچ چیزی باز نمیشه.

Sarp
2010/12/31, 10:59 PM
جایی رو می شناسید که مطمئن باشه؟
همون طور که گفتم طولانی بتونه ساپورت کنه و قطع نشه؟
من رو سرور خودم راه اندازی کردم
شما هم یا میتونید بخرید و یا با هزینه خودتون مققداری هاست بخرید و روش وی پـــی ان راه اندازی کنید واسه خودتون

ببینید آقا بابک عزیز، به آدرس دیگه منتقل میشه ولی نه همیشه در روز 4-5 بار اینطوری میشه
این فایروال از کجا میتونم گیر بیارم و با آنتی ویروس ها مشکلی نداره؟؟
و اما مشکل پروکسی: انترنت ما وایرلسه و جهت استفاده از قسمت connectionc/LAN settings باید آدرس 192.168.16.1 و پورت 8080 وارد کنیم بعد وقتی وایرلس وصله و مرورگر رو باز میکنیم و آدرس تایپ میکنیم کادری ظاهر میشه که یوزر و پسورد میخاد بعد از وارد کردن یوزر پسورد اینترنت وصل میشه و سایت مورد نظر بالا میاد در غیر اینصورت هیچ چیزی باز نمیشه.
تغییر مسیر یه آدرس به غیر از دستکاری dns فکر نکنم توجیه دیگه ای داشته باشه

فقط گوگل اینجوی تغییر مسیر میده ؟

این چیزایی هم که شمردین جزو ملزومات وصل شدن به lan هست و فقط مختص شما نیست
در این لن میتونند هرچیزی رو که دلشون خواست فیلتــر کنن

شما به غیر این راه میخواین از راه دیگه به اینترنت وصل شین ؟

arsenal1400
2010/12/31, 11:02 PM
گفتم که همین نرم افزار ASProtect رو! این ابزار جلوگیری می کنه از کپی غیرقانونی برنامه ای که ازش محافظت می کنه مثل خود ویندوز! اما Register نشده و اون پیغام رو می ده!
در مورد ویروس هم چون گفتید اون نام Csrs.exe بود گفتم اسکن کنید. نرم افزاره هم بدون آپدیت کار می کنه!

آهان
ولی خلاصه این برنامه هم چیز خاصی پیدا نکرد البته 2تا پیدا کرد که داخل درایو دیگری بود و فایل exe دوتا برنامه بود که به عنوان بدافزار شناخت که دیگه حذفشون نکردم چون این فایلها مدت زمان زیادیست که داخل کامپیوتر وجود دارند. نمیدونم چکار کنم؟؟

arsenal1400
2010/12/31, 11:08 PM
تغییر مسیر یه آدرس به غیر از دستکاری dns فکر نکنم توجیه دیگه ای داشته باشه
فقط گوگل اینجوی تغییر مسیر میده ؟
این چیزایی هم که شمردین جزو ملزومات وصل شدن به lan هست و فقط مختص شما نیست
در این لن میتونند هرچیزی رو که دلشون خواست فیلتــر کنن
شما به غیر این راه میخواین از راه دیگه به اینترنت وصل شین ؟

خوب اگه نظر شما اینه چطور میشه دستکاری dns رو درست کرد؟
نه اصلا مختص گوگل نیست، باشگاه، و خیلی سایت های دیگه و اصلا به نوع سایت ربطی نداره
من فکر میکنم تو این لن آپدیت شدن رو ***** کرده باشن چون قبلا با آدرس 192.168.0.20 ویندوزم آپدیت میشد و مشکلی نداشت اما از زمانی که تغییرش دادن دیگه نمیتونه دانلود کنه.
من دنبال راهی هستم که با همین اینترنت وایرلس بتونم ویندوزمو آپدیت کنم اگر این کار هم نشه حداقل کاری کنم که دیگه اون تغییر آدرس رو نداشته باشم و اون فایل دانلود نشه.

sayyad84
2010/12/31, 11:30 PM
نه اصلا مختص گوگل نیست، باشگاه، و خیلی سایت های دیگه و اصلا به نوع سایت ربطی نداره
من فکر میکنم تو این لن آپدیت شدن رو ***** کرده باشن چون قبلا با آدرس 192.168.0.20 ویندوزم آپدیت میشد و مشکلی نداشت اما از زمانی که تغییرش دادن دیگه نمیتونه دانلود کنه.
من دنبال راهی هستم که با همین اینترنت وایرلس بتونم ویندوزمو آپدیت کنم اگر این کار هم نشه حداقل کاری کنم که دیگه اون تغییر آدرس رو نداشته باشم و اون فایل دانلود نشه.

خوب احتمالاً دسترسی به یه جاهایی رو محدود کردن که نشه زیاد دانلود کرد. فکر نکنم که بشه کاری هم کرد! (من فکر می کردم که این مشکلات رو تو خونه دارید!!)
اگه هنوز حوصله تون سر نرفته می تونید بگید که این فایل هارم دارید یا نه:
System\drivers\msinb.sys (http://www.threatexpert.com/files/msinb.sys.html)
System\fprocl.tsp
System\windowsupdate.exe (http://www.threatexpert.com/files/windowsupdate.exe.html)
System\winsys32.dll (http://www.threatexpert.com/files/winsys32.dll.html)

yosoufe
2010/12/31, 11:58 PM
سلام
جایی مطمئن می شناسید برای خرید وی پی ان vpn ؟ که بتونه به روز کامل بدون قعطی کار کنه؟ سرعتش هم عالی باشه؟ برای دانلود هم می خواهم.

arsenal1400
2011/1/01, 12:12 AM
خوب احتمالاً دسترسی به یه جاهایی رو محدود کردن که نشه زیاد دانلود کرد. فکر نکنم که بشه کاری هم کرد! (من فکر می کردم که این مشکلات رو تو خونه دارید!!)
اگه هنوز حوصله تون سر نرفته می تونید بگید که این فایل هارم دارید یا نه:
System\drivers\msinb.sys (http://www.threatexpert.com/files/msinb.sys.html)
System\fprocl.tsp
System\windowsupdate.exe (http://www.threatexpert.com/files/windowsupdate.exe.html)
System\winsys32.dll (http://www.threatexpert.com/files/winsys32.dll.html)

اگر نمیشه آپدیت کرد حداقل چکار کنم این تغییر آدرس نداشته باشم؟؟
نه هیچ کدام از این مواردی که فرمودید ندارم.

Sarp
2011/1/01, 01:36 AM
آهان
پس مشکل فقط مختص یا دامنه نیست

میتونید از برنامه های فیلتــرشکن استفاده کنید تو این شبکه تون ؟
اگه بتونید استفاده کنید فکر کنم از وی پــی ان هم بتونید
اگه تونسید از فیلتــرشکن استفاده کنید یه وی پــی ان تهیه کنید و . . . .

سلام
جایی مطمئن می شناسید برای خرید وی پی ان vpn ؟ که بتونه به روز کامل بدون قعطی کار کنه؟ سرعتش هم عالی باشه؟ برای دانلود هم می خواهم.
دوست عزیز فکر نکنم به خاطر خطرهای موجود کسی تو این مکان عمومی دست به خرید و فروش وی پــی ان بزنه

بهتره از دوستاتون جویا شین

asal18
2011/1/01, 05:49 PM
سلام دوستان
یک کمک میخوام خواهش می کنم کمکم کنید در مورد پسورد فیس بوکه هرکی میتونه کمکم کنه در پیام خصوصی من بگم چی میخوام

Sarp
2011/1/01, 07:55 PM
سلام دوستان
یک کمک میخوام خواهش می کنم کمکم کنید در مورد پسورد فیس بوکه هرکی میتونه کمکم کنه در پیام خصوصی من بگم چی میخوام
پسوردتون چی شده ؟
همینجا توضیح بدن لطفا

asal18
2011/1/02, 06:52 PM
پسوردتون چی شده ؟
همینجا توضیح بدن لطفا
ممنون که توجه کردین ولی در اینجا قابل توضیح نیست

Sarp
2011/1/02, 06:55 PM
ممنون که توجه کردین ولی در اینجا قابل توضیح نیست
تو پیام خصوصی توضیح بدین

asal18
2011/1/02, 07:15 PM
تو پیام خصوصی توضیح بدین
جناب بابک پیام خصوصی را دریافت کردید؟چون توی باکس فرستاده من این پیام نیست

Sarp
2011/1/02, 08:06 PM
جناب بابک پیام خصوصی را دریافت کردید؟چون توی باکس فرستاده من این پیام نیست
بله دریافت کردم

ولی سوال رو همینجا هم میتونید مطرح کنید
شاید دوستان راه حلی بلد باشند که من نمیدونم !

rose22
2011/1/03, 10:18 AM
سلام
چند روز پیش سیستممو با آنتی ویروسNOD32
اسکن کردم ولی در حین این کار هر پوشه یا برنامه دیگه ای رو خواستم باز کنم این پیغامو میداد:
There is not enough free memory to run this program.Exit one or more programs and then try again.
قبلا اصلا این مشکلو نداشتم ضمنا رم 2 گیگ دارم و همینطور حس میکنم هارد سیستم یه کنم سرو صدا میکنه.
ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین.

ZeinabA
2011/1/03, 08:40 PM
سلام به مهندسین عزیز کامپیوتر.
من یک سوال دارم و حتما می دونید که همیشه مشکلاتی که در زمینه کامپیوتر برای آدم پیش میاد اضطراریه.

می خوتم نرم افزارهای تخصصی روی کامپیوترم نصب کنم اما نصب نمی شه. ویندوزم ویندوز سون 64 بیت هستش.

نرم افزارم هم watergems

نصب میشه اما اجرا نمی شه.
می خوام بدونم راه حلش چیه؟
ممنون می شم اگر کمکم کنید.:gol:

rose22
2011/1/04, 09:50 AM
سلام به مهندسین عزیز کامپیوتر.
من یک سوال دارم و حتما می دونید که همیشه مشکلاتی که در زمینه کامپیوتر برای آدم پیش میاد اضطراریه.

می خوتم نرم افزارهای تخصصی روی کامپیوترم نصب کنم اما نصب نمی شه. ویندوزم ویندوز سون 64 بیت هستش.

نرم افزارم هم watergems

نصب میشه اما اجرا نمی شه.
می خوام بدونم راه حلش چیه؟
ممنون می شم اگر کمکم کنید.:gol:

سلام
شاید نرم افزارتون با ویندوز 64 بیتی سازگار نیست و باید روی یه ویندوز 32 بیتی نصب بشه.

yosoufe
2011/1/04, 03:06 PM
سلام بر دوستان علاقه مند بر دنیا دیجیتال
من از Mozilla firefox استفاده می کنم. یه مدت از یه پروکسی به اسم Sonicproxy استفاده می کردم. از اون به بعد هر بار mozilla رو باز می کنم تنضیمات homepage و proxy اش بر مگرده به حالات زیر. حتی اگر دفعه قبل تنظیمش کرده باشم
homepage : http://search.conduit.com/?ctid=CT1940427
Configure proxies to access the Internet----------> Automatic Proxy configuration URL: file:///C:\WINDOWS\proxy.pac

به نظرتون چی کارش کنم.

دختر بابا تكه!
2011/1/04, 03:34 PM
سلام به همگي.
من لپ تاپم روشن نميشه چه كارش كنم؟
تا ديشب همه ي كارامو باهاش كردم ولي الان هر چي دكمه ي روشن كردنشو ميزنم اصلا روشن نميشه.چرا؟
خواهشا زودتر كمكم كنيد تمام پروژه هام توشه!!!

forbiddenrose
2011/1/04, 04:42 PM
برنامه ای بنویسید که با استفاده از تابعی آرایه ای 30عنصری را دریافت کند سپس هر کدام از عناصر که بر 3و5 بخش پذیر بود را در آرایه ای دیگر قرار دهد و آن آرایه دوم را به تابعی دیگر ارسال کند سپس آن تابع آرایه ی دوم را مرتب کرده و با استفاده ازیک تابع دیگر آن را چاپ کند سپس عنصرهفتم را از آرایه اول بررسی کند اگر 1 بود چاپ کندoneو اگر 2 بود تابعی را فراخوانیکند و در آن با استفاده ازیک حلقه whileده بار چاپ کند helloاگر سه بود عددیاز ورودی دریافت کند بررسیکند آیا اول است یا نه؟c++

golemaryam_1983
2011/1/04, 05:53 PM
سلام به همگي.
من لپ تاپم روشن نميشه چه كارش كنم؟
تا ديشب همه ي كارامو باهاش كردم ولي الان هر چي دكمه ي روشن كردنشو ميزنم اصلا روشن نميشه.چرا؟
خواهشا زودتر كمكم كنيد تمام پروژه هام توشه!!!

سلام دوست عزیز
شاید باطری خالی کرده با برق امتحان کردید ؟
من لپ تاپم اینطور شده بود یعنی خاموش کردم دیگه روشن نشد مرتبا خودش رو ریست می کرد بردمش واسه تعمیر گفتن ای سیش سوخته و سی پیوش نیم سوز شده.

ZeinabA
2011/1/04, 07:17 PM
سلام
شاید نرم افزارتون با ویندوز 64 بیتی سازگار نیست و باید روی یه ویندوز 32 بیتی نصب بشه.

سلام.
یعنی راهی نداره برای نصب شدن روی ویندوز 64 بیتی؟

golemaryam_1983
2011/1/04, 07:19 PM
سلام.

سلام سرچ کنید ببنید این نرم افزاری که میخواید نصب کنید 64 بیتیش هست یا نه .

ZeinabA
2011/1/04, 09:51 PM
سلام سرچ کنید ببنید این نرم افزاری که میخواید نصب کنید 64 بیتیش هست یا نه .

متشکرم ...

golemaryam_1983
2011/1/04, 10:11 PM
متشکرم ...

خواهش میکنم.

HaMiD.TcI
2011/1/04, 11:39 PM
سلام.
شما ارور مربوطشو بگید تا دوستان کمکتون کنن اما به احتمال زیاد به خاطر 64 بیتی بودن ویندوزتونه

ZeinabA
2011/1/05, 06:42 AM
شما ارور مربوطشو بگید تا دوستان کمکتون کنن اما به احتمال زیاد به خاطر 64 بیتی بودن ویندوزتونه

سلام.
من حتما شب كه خانه رفتم ارور رو اينجا ميارم.
ممنونم از توجهتون.

rose22
2011/1/05, 09:02 PM
سلام
چند روز پیش سیستممو با آنتی ویروسNOD32
اسکن کردم ولی در حین این کار هر پوشه یا برنامه دیگه ای رو خواستم باز کنم این پیغامو میداد:
There is not enough free memory to run this program.Exit one or more programs and then try again.
قبلا اصلا این مشکلو نداشتم ضمنا رم 2 گیگ دارم و همینطور حس میکنم هارد سیستم یه کنم سرو صدا میکنه.

سلام
خواهش میکنم جواب این مشکلو هر کس میدونه بگه! مشکل داره حاد تر میشه :cry:، نمیتونم به بخشهای مدیریتی سیستم دسترسی پیدا کنم مثل device manager, network and sharing center و حتی system restore!
هر موقع قصد باز کردن این برنامه هارو دارم سیستم هنگ میکنه!:confused:

ژاندارک
2011/1/05, 09:10 PM
من برای کلاس زبانم یه دی وی دی اورجینال گرفتم به اسم English Through News حالا وقتی اونو تو دی وی دی درایو میزارم هیچ برنامه ای اجرا نمیشه وقتی My Computer رو باز میکنم اصلا آیکن دی وی دی درایو حذف میشه. وقتی دکمه دی وی دی درایو رو هم فشار میدم درش باز نمیشه و مجبور میشم با سوزن بازش کنم . البته دی وی دی درایو با دی وی دی ها و سی دی های دیگه مشکل نداره فقط با این دی وی دی مشکل داره. البته این دی وی دی با کامپیوتر های دیگه باز میشه و مشکلی نداره یعنی دی وی دی سالمه .لطفا کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم

sayyad84
2011/1/05, 09:27 PM
سلام
خواهش میکنم جواب این مشکلو هر کس میدونه بگه! مشکل داره حاد تر میشه :cry:، نمیتونم به بخشهای مدیریتی سیستم دسترسی پیدا کنم مثل device manager, network and sharing center و حتی system restore!

با سلام،
می تونید وارد Safe mode بشید و از اون جا به این موارد دسترسی داشته باشید؟
احتمال این که سیستمتون ویروسی شده باشه هست، می تونید از این ابزار برای پیداکردن پردازش های آلوده و حتی درایورهای آلوده استفاده کنید. اون هایی که ویروسی هستن رو به ریگ قرمز نشون می ده! یه تست کنین و جواب بدین!
یه چیز دیگه: درایو C تون خیلی پر نشده؟ میزان فضای Page fileها رو تغییر ندادید؟

HaMiD.TcI
2011/1/05, 09:34 PM
سلام
به احتمال زیاد سیستمتون ویروسی شده یا ویندوز مشکل پیدا کرده

من برای کلاس زبانم یه دی وی دی اورجینال گرفتم به اسم English Through News حالا وقتی اونو تو دی وی دی درایو میزارم هیچ برنامه ای اجرا نمیشه وقتی My Computer رو باز میکنم اصلا آیکن دی وی دی درایو حذف میشه. وقتی دکمه دی وی دی درایو رو هم فشار میدم درش باز نمیشه و مجبور میشم با سوزن بازش کنم . البته دی وی دی درایو با دی وی دی ها و سی دی های دیگه مشکل نداره فقط با این دی وی دی مشکل داره. البته این دی وی دی با کامپیوتر های دیگه باز میشه و مشکلی نداره یعنی دی وی دی سالمه .لطفا کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم
یه بار ورایور دی وی دی رم تون رو از توی device manager پاک کنید و سیستمو ریست کنید

shoonisht
2011/1/05, 09:47 PM
سلام

با سلام
طبق پیغامی که دفعه قبل نوشته بودید :

این پیغام مربوط به پر بودن درایو C هست که باسیتی اون رو خالی کنی .
برای این کار بهترین راه پاک کردن اطلاعات داخل پوشه Temp از پوشه ویندوز و همچنین از پوشه Document and settind .
با این کار حجم زیادی از درایو C خالی می شه .
ضمنا عدم اجازه دسترسی به بعضی از قسمت ها از مشکلات ویروس است .
با تشکر - سیستم 32

ژاندارک
2011/1/06, 11:00 AM
یه بار ورایور دی وی دی رم تون رو از توی device manager پاک کنید و سیستمو ریست کنید

ممنون از راهنمایی تون .ولی وقتی دی وی دی رو میزارم اصلا دی وی دی رام از device manager حذف میشه .در دی وی دی رام هم باز نمیشه. در ضمن اصلا چطوری میتونم دی وی دی رام رو از توی device manager پاک کنم

sayyad84
2011/1/06, 12:52 PM
ممنون از راهنمایی تون .ولی وقتی دی وی دی رو میزارم اصلا دی وی دی رام از device manager حذف میشه .در دی وی دی رام هم باز نمیشه. در ضمن اصلا چطوری میتونم دی وی دی رام رو از توی device manager پاک کنم

با سلام،
توی Device MGR روش کلیک راست کنید و Unistall رو انتخاب کنید. بعد سیستم رو ریست کنید و صبر کنید تا اتوماتیک نصب بشه!

ژاندارک
2011/1/06, 02:17 PM
با سلام،
توی Device MGR روش کلیک راست کنید و Unistall رو انتخاب کنید. بعد سیستم رو ریست کنید و صبر کنید تا اتوماتیک نصب بشه!

ممنون از جوابتون
این کارو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد . تازه متوجه شدم دی وی دی رام من فقط سی دی رو میخونه و دیگه هیچ نوع دی وی دی رو نمی خونه در حالی قبلا این جوری نبود.لطفا کمکم کنید

ژاندارک
2011/1/06, 03:38 PM
یکی کمکم کنه
الان دی وی دی رام نه سی دی رو میخونه و نه دی وی دی رو

ژاندارک
2011/1/06, 10:23 PM
این همه مهندس! یکی نمی تونه مشکل منو حل کنه؟

fifa
2011/1/08, 12:08 AM
سلام بچه ها
يه مدته ديكشنري بابيلون از كار افتاده و كد فعالسازي ميخواد كسي ميدونه براي فعال سازيش چيكار بايد كرد؟

sayyad84
2011/1/08, 07:13 AM
سلام بچه ها
يه مدته ديكشنري بابيلون از كار افتاده و كد فعالسازي ميخواد كسي ميدونه براي فعال سازيش چيكار بايد كرد؟

با سلام،
می تونید از تالار "سخت افزار-نرم افزار" کرک جدیدش رو پیدا کنید.

mramirtaheri
2011/1/08, 10:20 AM
باسلام بعد از نصب ويندوز صداي سيستم قطع شده دليل چيست

ژاندارک
2011/1/08, 01:59 PM

باید دوباره صداشو نصب کنی اگه کارت صدا on board است(که به احتمال زیاد هست) سی دی مادر بورد رو بزار و نصبش کن

HaMiD.TcI
2011/1/09, 12:05 PM
این همه مهندس! یکی نمی تونه مشکل منو حل کنه؟
پشت کیس رو باز کنید (البته اگه گارانتی باشه گارانتیش باطل میشه) تمامی اتصالات منتهی به دی وی دی رام رو قطع کنید و دوباره وصلشون کنید. اگر مشکل پایدار بود چشم دی وی دی رامتون ضعیف شده

30 تومن پول خرج نید و یه نو بخرید!

سلام بچه ها

دانلود (http://mihandownload.com/2010/11/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%B4%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%84%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-Babylon-Pro-8.0.10.r16.php)

سی دی یا دی وی دی مخصوص کارت صدا (در صورت غیر on board ) بودن و یا دی وی دی و سی دی مادربورد (در صورت on board) بودن رو به طور کامل نصب کنید مشکل حل میشه

ss110
2011/1/10, 11:11 AM
با سلام و خسته نباشید من روی سیستمم آنتی ویروس نود 32 داشتم پاکش کردم و آویرا رو نصب کردم بعد از ریستارت همه فایلهای دسکتاب رفته(پاک شده) و اصلا هیچی کار نمیکنه کامپیوتر رو سیستم ریستارت کردم ولی بازم مشکل حل نشد اگه ممکنه راهنماییم کنید :cry::confused:

ژاندارک
2011/1/10, 12:10 PM
با سلام و خسته نباشید من روی سیستمم آنتی ویروس نود 32 داشتم پاکش کردم و آویرا رو نصب کردم بعد از ریستارت همه فایلهای دسکتاب رفته(پاک شده) و اصلا هیچی کار نمیکنه کامپیوتر رو سیستم ریستارت کردم ولی بازم مشکل حل نشد اگه ممکنه راهنماییم کنید :cry::confused:

از system restore استفاده کن و سیستمتو به تاریخ قبل از پاک کردن نود 32 برگردون

ss110
2011/1/11, 12:17 PM

کسی نیست جواب مارو بده باید ویندوز عوض کنم !!!!!!!!!!!!!!!:cry:

ss110
2011/1/11, 12:18 PM

کسی نیست جواب مارو بده؟بایدویندوز عوض کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ss110
2011/1/11, 12:20 PM
کسی نیست جواب مارو بده؟باید ویندوز عوض کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sayyad84
2011/1/11, 01:23 PM

با سلام،
یعنی فقط عکس پس زمینه رو می بینید؟
می تونید وارد safe mode بشید؟
اگر جوابتون به هر دو سؤال مثبته، از safe mode آویرا رو پاک کنید و یه چیز دیگه بریزید!

ss110
2011/1/11, 03:02 PM
safe mode هم مثل ویندوز هیچی نمیاره
از system restore استفاده کردم ولی بازم هیچی
فکر کنم باید ویندوز عوض کنم:confused::confused::confused:

alipars2000
2011/1/11, 07:30 PM
salam
man ye lap top asus kharidam, vaghti yaro daresho baz kard ye anten tosh bod ke be lap top vasl mishe
kasi midone chejori kar mikone
modele n61jv

sayyad84
2011/1/11, 10:33 PM
safe mode هم مثل ویندوز هیچی نمیاره
از system restore استفاده کردم ولی بازم هیچی
فکر کنم باید ویندوز عوض کنم:confused::confused::confused:

با سلام،
احتمالاً سیستمتون ویروسی شده و با توجه به مواردی که گفتید ساده ترین کار عوض کردن ویندوزه! اما بلافاصله بعد از تعویض ویندوز و بدون اینکه وارد درایوی بشید یا از فلش استفاده کنید، یه آنتی ویروس خوب (البته نود نه!!!!) بریزید. مثلاً bitdefender، kaspersky یا F-secure که این آخری رو تو قسمت "دانلود نرم افزار" معرفی کردم.

HaMiD.TcI
2011/1/12, 01:40 AM
ببخشید مگه nod چشه؟:surprised:

بنیانا
2011/1/12, 10:23 AM
سلام دوستان!
کسی می تونه جواب این سوال رو برام بنویسی؟

فرض کنید name1 یک لیست در حافظه است الگوریتمی بنویسید که name1 را در لیست name2 کپی کند.

ممنون...

sayyad84
2011/1/12, 11:05 AM
ببخشید مگه nod چشه؟:surprised:

با سلام،
اگه دقت کرده باشید اغلب اونایی که سیستمشون کاملاً از کار میفته دیگه نمی شه هیچ کاری کرد، جز تعویض ویندوز! رو سیستمشون نود داشتن!
البته اگه یه فایروال کنارش نصب بشه شاید بهتر بشه ولی مطمئناً سرعت سیستم پایین تر از حالتی می شه که یه internet security روش نصب بشه!

ranalean
2011/1/12, 11:16 AM
سلام
اگه اشاره گر موس روی صفحه بی حرکت بمونه یعنی خراب شده؟ قابل تعمیر هست یا نه؟
ممنون

sayyad84
2011/1/12, 11:18 AM
سلام دوستان!
کسی می تونه جواب این سوال رو برام بنویسی؟

فرض کنید name1 یک لیست در حافظه است الگوریتمی بنویسید که name1 را در لیست name2 کپی کند.

ممنون...

با سلام،
بهتر بود سؤالتون رو تاپیک "سؤالات درسی" می پرسیدید!
اما الگوریتم:

name2=new node
name2->data=name1->data
p=name1->next
q=name2
while(p)
{
T=new node
T.data=p.data
q->next=T
q=T
p=p->next
}

sayyad84
2011/1/12, 11:22 AM
سلام
ممنون

با سلام،
چند تا نکته:
سیستمتون رو ریست کردید ببینید درست می شه یا نه؟
چیزی که زیر موس هست (Pad) رو چک کنید که رنگ تیره داشته باشه! روی یه سطح دیگه هم تستش کنید!
اتصال موس به کیس رو هم بررسی کنید!
موستون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید!
اگه هیچ کدوم کارساز نبود احتمالاً مشکل از خودشه!
قبلاً کار می کرده؟

Sarp
2011/1/12, 11:23 AM
با سلام،
اگه دقت کرده باشید اغلب اونایی که سیستمشون کاملاً از کار میفته دیگه نمی شه هیچ کاری کرد، جز تعویض ویندوز! رو سیستمشون نود داشتن!
البته اگه یه فایروال کنارش نصب بشه شاید بهتر بشه ولی مطمئناً سرعت سیستم پایین تر از حالتی می شه که یه internet security روش نصب بشه!
به جز کسپر ، بقیه اینترنت سکوریتی ها هرکدوم یه مشکلی دارن
یکیش آنتی ویروسش ضعیفه
یکی فایروالش
یکی هوش مصنوعیش
.
.
.
(البته همه IS ها رو تجربه نکرده ام )
مثلا آویرا آنتی ویروسش خیلی به کرکها و پچها گیر میده
نورتون با فایروال قویش باز هم آنتی ویروسش مشکل داره
نود هم که فقط دیتابیس آنتی ویروسش قابل تعریفه . بقیه اجزاش باشن یا نباشن هیچ فرقی نمیکنه

ولی من الان خودم رو ویندوز آنتی ویروس نود با فایروال کومودو استفاده میکنم

ranalean
2011/1/12, 11:33 AM
با سلام،
چند تا نکته:
سیستمتون رو ریست کردید ببینید درست می شه یا نه؟
چیزی که زیر موس هست (Pad) رو چک کنید که رنگ تیره داشته باشه! روی یه سطح دیگه هم تستش کنید!
اتصال موس به کیس رو هم بررسی کنید!
موستون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید!
اگه هیچ کدوم کارساز نبود احتمالاً مشکل از خودشه!
قبلاً کار می کرده؟

قبلا کار میکرد. همه موارد رو تست کردم غیر از امتحان روی سیستم دیگه
پدش آبیه!

shoonisht
2011/1/12, 07:30 PM
سلام
ممنون

با سلام
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مشکل از کابل اون است .
کابل شما PS2 هست یا USB ؟
با دستکاری کابل تغییری در کار دیده نمی شه ؟ مثلا یک حرکت کوچک ماوس .
در صورتی که توانایی اون رو دارید که تعمیر کنید پیشنهاد من تعویض کابل ماوس است .
ضمنا بعید بدونم مشکل نرم افزاری باشه .
با تشکر - سیستم 32

Sarp
2011/1/12, 07:30 PM
پدش آبیه!
یه پد با رنگ تیره انتخاب کن . ترجیحا سیاه
نگاه کن به سوکتش که از پینهاش شکسته نباشه (اون پین بزرگ هم نیست )
رو سیستم دیگه هم تست کنی که دیگه معلوم میشه مشکل از کجاس

HaMiD.TcI
2011/1/12, 09:26 PM
با سلام،
بله آنتی ویروس نود32 مغلومه که فایروال و.... نداره

اگه پک اسمارت سکوریتیش رو دانلود کنید خیلی نظرتون در مورد این آنتی ویروس عوض میشه

به جز کسپر ، بقیه اینترنت سکوریتی ها هرکدوم یه مشکلی دارن
یکیش آنتی ویروسش ضعیفه
یکی فایروالش
یکی هوش مصنوعیش
.
.
.
(البته همه IS ها رو تجربه نکرده ام )
مثلا آویرا آنتی ویروسش خیلی به کرکها و پچها گیر میده
نورتون با فایروال قویش باز هم آنتی ویروسش مشکل داره
نود هم که فقط دیتابیس آنتی ویروسش قابل تعریفه . بقیه اجزاش باشن یا نباشن هیچ فرقی نمیکنه

ولی من الان خودم رو ویندوز آنتی ویروس نود با فایروال کومودو استفاده میکنم
کسپر به معنای واقعی هارد رو به فنا میده با این اسکن کردن 24 ساعتش

میدونی چه فشاری روی هارد میاره؟ ارزش نداره

پدش آبیه!
یه سوال ساده

موستون لیزریه دیگه؟ اون لیزر قرمز رنگ روشن میشه؟؟

وقتی دستتون رو ببرید جلوش باید پر نور تر بشه و وقتی بر میدارید کم نور بشه

این تست رو برای اینکه مطمئن بشید موس سالمه انجام بدین

به احتمال زیاد ایراد از موستونه

Sarp
2011/1/12, 10:25 PM

اگه پک اسمارت سکوریتیش رو دانلود کنید خیلی نظرتون در مورد این آنتی ویروس عوض میشه

فول اسکن ممکنه حتی سه ماه یک بار هم پیش نیاد که انجام ندی
ولی فایروال و هوش مصنوعی یه اسمارت سکوریتی همیشه نیازه
و این هم واسه همه مسلمه که اسمارت سکوریتی نود32 یعنی یه خونه که در نداره (چند بار با کدهای خودم ، خورده ام از این فایروال نود)
نود32 فقط دیتابیسش همانطور که گفتم خیلی آپدیته !
و یکی هم سرعتش که به خاطر اینه که با اسمبلی نوشته شده !

ranalean
2011/1/12, 11:01 PM
با سلام
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مشکل از کابل اون است .
کابل شما PS2 هست یا USB ؟
با دستکاری کابل تغییری در کار دیده نمی شه ؟ مثلا یک حرکت کوچک ماوس .
در صورتی که توانایی اون رو دارید که تعمیر کنید پیشنهاد من تعویض کابل ماوس است .
ضمنا بعید بدونم مشکل نرم افزاری باشه .
با تشکر - سیستم 32

سلام
راستشو بخواین زیاد در مورد PS2 نمیدونم.. ولی میدونم USB نیس.. پس لابد PS2 هستش :redface:
دستکاری یعنی در بیارم و دوباره وصلش کنم؟ نه تغییری نمیکنه
از یه نفر پرسیده بودم گفتن شاید از ویندوز سیستم باشه.. همون که شما میگید نرم افزاری؟
با تشکر از شما

یه پد با رنگ تیره انتخاب کن . ترجیحا سیاه
نگاه کن به سوکتش که از پینهاش شکسته نباشه (اون پین بزرگ هم نیست )
رو سیستم دیگه هم تست کنی که دیگه معلوم میشه مشکل از کجاس

نشکسته.. سالمه

یه سوال ساده

موستون لیزریه دیگه؟ اون لیزر قرمز رنگ روشن میشه؟؟

وقتی دستتون رو ببرید جلوش باید پر نور تر بشه و وقتی بر میدارید کم نور بشه

این تست رو برای اینکه مطمئن بشید موس سالمه انجام بدین

به احتمال زیاد ایراد از موستونه

بله لیزریه! اون نور قرمز هم روشنه
اون تستی هم که فرمودید امتحانش میکنم

sayyad84
2011/1/12, 11:13 PM

با سلام،
من نسخه های مختلفش رو تست کردم! اما بارها هم شده که یه جوری سیستمه ویروسی شده که مجبور شدم کلی حرکت بزنم که ویندوزش رو عوض کنم طوری که بعد از نصب دوباره ویروساش فعال نشن و از بین برن!!
من خودم از سال 2007 از F-secure Client Security استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نبوده! اصلاً هم از Kaspersky خوشش نمیاد چون سرعتش افتضاحه به خصوص بره سیستم من!

HaMiD.TcI
2011/1/13, 12:21 AM
سلام
راستشو بخواین زیاد در مورد PS2 نمیدونم.. ولی میدونم USB نیس.. پس لابد PS2 هستش :redface:
دستکاری یعنی در بیارم و دوباره وصلش کنم؟ نه تغییری نمیکنه
از یه نفر پرسیده بودم گفتن شاید از ویندوز سیستم باشه.. همون که شما میگید نرم افزاری؟
با تشکر از شما

نشکسته.. سالمه

بله لیزریه! اون نور قرمز هم روشنه
اون تستی هم که فرمودید امتحانش میکنم
پس اشکال از موستون نیست

اگه اون نور روشن بشه یعنی مدار موستون کاملا" سالمه و وقتی میگید پین ها نشگسته مشکل باید از ویندوز باشه

ranalean
2011/1/13, 11:21 AM
پس اشکال از موستون نیست

اگه اون نور روشن بشه یعنی مدار موستون کاملا" سالمه و وقتی میگید پین ها نشگسته مشکل باید از ویندوز باشه

یعنی چیکار باید بکنم؟ ویندوزش دوباره باید نصب شه؟ یا چی؟
ممنون از پاسخگوییتون

HaMiD.TcI
2011/1/13, 12:34 PM
یعنی چیکار باید بکنم؟ ویندوزش دوباره باید نصب شه؟ یا چی؟
ممنون از پاسخگوییتون
شما یه موس از یکی از آشناها بگیرید و روی سیتم تست کنید

یادتون باشه که درگاه های ps2 بعد از ریست شدن سیستم به کار میفتن پس وقتی موس جدید رو نصب کردید یه بار سیستمو ریست کنید

آخه ویندوز تنظیمی نداره که بخواد موسو از کار بندازه!

Sarp
2011/1/13, 07:06 PM
ranalean موس رو روی یه سیستم دیگه تست کردی؟
یه موس دیگه رو روی سیستم خودت تست کردی؟

adept
2011/1/13, 09:04 PM
salam be tamami baro bache haye kamputeri
mikhastam bebinam ke chetori mitonam dokme haye kibord ro ja beja konam

Sarp
2011/1/13, 09:17 PM
سلام
منظور اینکه به طور فیزیکی از جاشون دربیاری و جابجا کنی؟
یا میخوای به صورت نرم افزاری جاشون عوض شه ؟

shoonisht
2011/1/13, 09:24 PM

با سلام
دوست عزیز
1- با عرض معذرت در صورت امکان فارسی تایپ کنید .
2- پیشنهاد من نرم افزار System tray است که می توانید کیبرد خود را بر اساس هر چه دلتان می خواهد تنظیم کنید .
با تشکر - سیستم 32

ranalean
2011/1/13, 11:49 PM
ranalean موس رو روی یه سیستم دیگه تست کردی؟
یه موس دیگه رو روی سیستم خودت تست کردی؟

نه راستش!
ممنون.. تست میکنم ببینم چی میشه

HaMiD.TcI
2011/1/14, 01:44 AM
با سلام
دوست عزیز
1- با عرض معذرت در صورت امکان فارسی تایپ کنید .
2- پیشنهاد من نرم افزار System tray است که می توانید کیبرد خود را بر اساس هر چه دلتان می خواهد تنظیم کنید .
با تشکر - سیستم 32

این سیستم 32 هم بعضی وقتا چیزای خفنی رو رو میکنه ها :دی

صنم و رها
2011/1/14, 01:52 PM
سلام
من نمیتونم با *****شکن freegatoوpuff وارد فیس بوک بشم میشه راهنماییم کنید:cry:

لیمویی
2011/1/14, 04:52 PM
سلام به همه
چه جوری میتونم توی پاور پوینت 2007 چند تا شکل رو توی یه گروه قرار بدم؟تا بتونم به همشون یه افکت بدم؟

mehdix622
2011/1/14, 06:04 PM
نود 32 دارم
اپ نميشه
اپ كه ميزنم هيچي به هيچي
پسورد و يوزر هم از همين باشگاه خودمون برداشتم

آبجی
2011/1/14, 06:25 PM
نود 32 دارم
اپ نميشه
اپ كه ميزنم هيچي به هيچي

سلام دوست گرامی
من همیشه از این سایت اپدیت میکنم اینجا خیلی بهتره
البته جسارت نشه ها
این هم لینک
http://www.winfxp.com/page/2.html

آبجی
2011/1/14, 06:26 PM
سلام
من نمیتونم با *****شکن freegatoوpuff وارد فیس بوک بشم میشه راهنماییم کنید:cry:

خب چرا از وی پی ان یا یه ف * ی *ل* ت* ر شکن دیگه استفاده نمیکنی ؟؟؟

آبجی
2011/1/14, 06:37 PM
با سلام
دوست عزیز
با تشکر - سیستم 32

البته این نرم افزار هم خوب جواب میده هم برای فارسی هم انگلیسی که میتونید یه کیبرد سفارشی برای خودتون درست کنید
Keyboard Layout Manager Medium v2.85XP
خواستید فایلش هم براتون میذارم
موفق باشید

آبجی
2011/1/14, 06:46 PM
سلام به همه
چه جوری میتونم توی پاور پوینت 2007 چند تا شکل رو توی یه گروه قرار بدم؟تا بتونم به همشون یه افکت بدم؟

اگه منظورت همونی باشه که من متوجه شدم خب تو همون صفحه راست کلیک بعد layout رو زده و صفحه ای که چند عکس داره رو انتخاب میکنی و بعد عکسها قرار میدی بعد براشون افکت مورد نظر رو میذاری و نحوه وارد شدن همه شون رو میتونی متفاوت بذاری یا مثل هم که همه با هم وارد صفحه بشن یا بعد هم حرکتشون هم که از تب انیمیشن قسمت سمت چپ نوشته انیمیت از اونجا افکت عکس رو انتخاب میکنی و برای افکت کلی صفحه هم تو همون تب انیمیشن افکت ها بزرگتر هستن و مشخصا کاملا

اگه منظورت این نبود دوباره توضیح بده تا کمکت کنیم
موفق باشی

apparel
2011/1/17, 07:14 PM
من زیاد وارد نیستم،چه جوری میشه از سایت هایی که نمیشه مطلب هاشو کپی کرد،کپی کرد؟متن هایلایت نمیشه
با مرورگر IE هستم
لطفا کمک کنین

golemaryam_1983
2011/1/17, 07:31 PM
من زیاد وارد نیستم،چه جوری میشه از سایت هایی که نمیشه مطلب هاشو کپی کرد،کپی کرد؟متن هایلایت نمیشه
با مرورگر IE هستم
لطفا کمک کنین

سلام دوست عزیز همون صفحه رو save کنید بعد اون رو بیارید توی ورد یا هر جایی دیگه.

Sarp
2011/1/17, 07:39 PM
با مرورگر IE هستم
لطفا کمک کنین

یک بار سوال رو بپرسید جواب داده میشه و نیاز به تکار نیست
برید به این مسیر
Tools
Internet Options
تب Security
Custom Level
Disable Active scripting رو تیک دار کنید

بهتره از یه مرورگر دیگه استفاده کنید
تو اپرا به اسانی میتونید متن رو کپی کنید

آبجی
2011/1/17, 09:43 PM
بهتره از یه مرورگر دیگه استفاده کنید
تو اپرا به اسانی میتونید متن رو کپی کنید

منم همین راه رو پیشنهاد میکنم
بعضی از سایت ها هم تا عضو نشی نمیتونی مطالبشون کپی کنی یا برخی وبلاگ ها که اون هم راه حل خودش رو داره
فایر هم خوبه http://www.pic4ever.com/images/looksmiley.gif

sayyad84
2011/1/17, 11:52 PM
با مرورگر IE هستم
لطفا کمک کنین

سلام دوست عزیز همون صفحه رو save کنید بعد اون رو بیارید توی ورد یا هر جایی دیگه.

با سلام،
به نظرم راهی که دوستمون گفتن ساده ترین کاریه که می تونید انجام بدید! save as رو انتخاب کنید و از منوی Type در صفحه ی ذخیره سازی گزینه ی webpage,complete رو انتخاب کنید.
اینم یه بخشی از یکی از مقاله ها:

دوران شاهنشاهی هخامنشیان که پس از مادها بر روی کار آمدند، آغاز شکفتن هنر و فرهنگ و شکوه تاریخ ایرانیان است. کشور گشاییها و قدرت و ثروت در این روزگار باعث آن گردید که ایرانیان به زندگانی بسیار مرفه و شکوهمند و پرتجمل دست یابند و جامه ها و پارچه ها و زیورهای گرانبها و زیبا بر خود بپوشند.
در این روزگار که تیره ها و مردمان گوناگون شاهنشاهی ایران هریک به فراخور سرزمین خویش جامه های قومی خود را می پوشیدند، پارسیان نیز همچون دیگران از پوشاک ویژه تیره پارسی که در میان دیگر جامه ها کاملاً مشخص و شناخته شده است استفاده می کردند، اما در میان خود پارسیان طبقات مختلف از : لشگری و کشوری، مرد و زن، همه یکسان جامه می پوشیدند و اگر جامه های آنان با هم فرقی داشت، تنها از دیده جنس و رنگ پارچه و آرایشهای آن بود، بدینسان که در طبقات ثروتمند از پارچه های لطیف تر و گرانبهاتر و پر آرایشتر و در طبقات کم چیز از پارچه های ساده تر و کم بهاتر استفاده می کردند.
مردم پارس نیز همچون بسیاری از مردمان روزگاران باستان، جامه های بلند و فراخ را می پسندیدند و زنان و مردان پارسی چون از دیده شدن پوست و تن برهنه شان بسیار شرم داشتند و برخلاف یونانیان آن زمان، نمایش تن برهنه و بی پوشاک را کاری برخلاف شرم و آزرم و بس زشت و ناروا می دانستند، کوشش داشتند، جامه ای بپوشند که بلند، فراخ و پرچین باشد تا گذشته از پوشیده بودن همه تن و بر، برجستگی های طبیعی اندامها نیز پیدا و نمایان نباشد.

omiiit
2011/1/18, 06:33 PM
سلام،
گهگداری یه پیغام خطایی با مضمون زیر برام میاد، علتش چی میتونه باشه؟
عنوان خطا اینه:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
توی خطا هم اینو می نویسه:
Runtime Errpr!
Program: C:\Windows\explorer.exe

This eplication has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
please contact the application's support team for more information.
وقتی هم که تاییدش می کنم، کل پنجره های ویندوزم بسته می شه.

omiiit
2011/1/18, 06:59 PM
یه سوال دیگه:

بعضی از سایتا رو که Save as می کنی، به جای htm یا htmlبا پسوند .comذخیره می شه، می دونم که این پسوند یکی از پسوند های اجراییه، واسه همین اگه صفحه ذخیره شده رو اجرا کنی، یه چیزی تو صفحه داس اجرا می شه و محیط داس هم فوراً بسته می شه.

می خوام بدونم چه طوری چنین صفحه ای رو درست می کنن، که با فرمت اجرایی ذخیره می شه و یه برنامه ای پشتشه.

sayyad84
2011/1/18, 09:34 PM
سلام،
گهگداری یه پیغام خطایی با مضمون زیر برام میاد، علتش چی میتونه باشه؟
عنوان خطا اینه:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
توی خطا هم اینو می نویسه:
Runtime Errpr!
Program: C:\Windows\explorer.exe

This eplication has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
please contact the application's support team for more information.
وقتی هم که تاییدش می کنم، کل پنجره های ویندوزم بسته می شه.

یه سوال دیگه:

بعضی از سایتا رو که Save as می کنی، به جای htm یا htmlبا پسوند .comذخیره می شه، می دونم که این پسوند یکی از پسوند های اجراییه، واسه همین اگه صفحه ذخیره شده رو اجرا کنی، یه چیزی تو صفحه داس اجرا می شه و محیط داس هم فوراً بسته می شه.
می خوام بدونم چه طوری چنین صفحه ای رو درست می کنن، که با فرمت اجرایی ذخیره می شه و یه برنامه ای پشتشه.
با سلام،
احتمالاً سیستم تون ویروسی شده که این مشکلات رو دارید!
البته مشکل اول می تونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه و راحت ترین کار تعویض ویندوزه!

fifa
2011/1/19, 12:18 AM
سلام بچه ها
تو سايت خود مايكروسافت يه نرم افزاري بود كه سخت افزار سيستم رو چك ميكرد ببينه براي نصب ويندوز 7 مناسبه يا نه، هر كي لينك دانلود يا آدرس دقيق نرم افزار رو داره ممنون ميشم راهنماييم كنه.

sh85
2011/1/19, 07:14 AM
I really appreciate you taking the time to help me! Here are some of the messages that I see when I turn my computer on.

Scanner - Analyzing PC performance and stability
5 errors left - PC in danger
boot sector of Hard Drive is damaged
Please buy a license - contact COMPAQ
31% of HDD is unreadable

critical error - RAM memory usage is critically high
RAM memory failure

My laptop is a COMPAQ PRESARIO V5108CU

sh85
2011/1/19, 07:17 AM
نود 32 دارم
اپ نميشه
اپ كه ميزنم هيچي به هيچي
فکر کنم ورژن شما هم 3 باشه
ورژن های 3 آپ نمی شن جدیدا
ورژن 4 را می تونید رایگان به صورت تریال از خود سایت نود دانلود کنید و بعد از پایان مدت یوزر و پس را از اینجا بردارید و آپ کنید
مال من هم همین مشکل را داشت همین کار را کردم

sayyad84
2011/1/19, 11:16 AM
سلام بچه ها
تو سايت خود مايكروسافت يه نرم افزاري بود كه سخت افزار سيستم رو چك ميكرد ببينه براي نصب ويندوز 7 مناسبه يا نه، هر كي لينك دانلود يا آدرس دقيق نرم افزار رو داره ممنون ميشم راهنماييم كنه.

با سلام،
بفرمایید: لینک! (http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/system-requirements.aspx)

omiiit
2011/1/19, 06:24 PM
با سلام،
احتمالاً سیستم تون ویروسی شده که این مشکلات رو دارید!
البته مشکل اول می تونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه و راحت ترین کار تعویض ویندوزه!

ممنون، ولی در مورد دومین سوالی که پرسیدم، این به سیستم من بر نمی گیرده، بعضی سایتا این جورین. هر جا هم ذخیره بشن با همون پسوند ذخیره می شن.
در مورد عوض کردن ویندوز هم که این آخرین راه حله، در ضمن تعویض ویندوز واسه من یه مصیبته، چون همین الان بیشتر از 100 تا برنامه رو سیستمم نصبه که اگه من بخوام اینا رو دوباره نصب کنم، یه چند وقتی علاف می شم. و البته به خاطر حجم زیاده ویندوزم ازش بک آپ ندارم، چون حجم Backup سیستمی مثه مال من، بیشتر از 20 گیگه،
ولی بازم از توجهت ممنون

sayyad84
2011/1/19, 08:55 PM
ممنون، ولی در مورد دومین سوالی که پرسیدم، این به سیستم من بر نمی گیرده، بعضی سایتا این جورین. هر جا هم ذخیره بشن با همون پسوند ذخیره می شن.
در مورد عوض کردن ویندوز هم که این آخرین راه حله، در ضمن تعویض ویندوز واسه من یه مصیبته، چون همین الان بیشتر از 100 تا برنامه رو سیستمم نصبه که اگه من بخوام اینا رو دوباره نصب کنم، یه چند وقتی علاف می شم. و البته به خاطر حجم زیاده ویندوزم ازش بک آپ ندارم، چون حجم Backup سیستمی مثه مال من، بیشتر از 20 گیگه،
ولی بازم از توجهت ممنون

با سلام،
می شه یه مثال از این سایتا بزنید!

omiiit
2011/1/19, 09:21 PM
با سلام،
می شه یه مثال از این سایتا بزنید!

سایتای این جوری زیاد دیدم، الان فقط یکیش یادم بود:
http://www.newyorkjobs.com/
اگه بخوای ذخیرش کنی با پسوند .com (http://www.newyorkjobs.com/) ذخیره می شه، ولی میتونی، خودت پسوند رو عوض کنی، و سایت ذخیره شده رو با مروگر هات ببینی

sayyad84
2011/1/19, 09:50 PM
سایتای این جوری زیاد دیدم، الان فقط یکیش یادم بود:
http://www.newyorkjobs.com/
اگه بخوای ذخیرش کنی با پسوند .com (http://www.newyorkjobs.com/) ذخیره می شه، ولی میتونی، خودت پسوند رو عوض کنی، و سایت ذخیره شده رو با مروگر هات ببینی

صفحه ی اصلی سایت که با همون فرمت های عادی (بره من mht.) ذخیره شد!

fifa
2011/1/19, 11:26 PM
با سلام،
بفرمایید: لینک! (http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/system-requirements.aspx)
سلام
ببخش تشكر نداشتم.

fifa
2011/1/19, 11:35 PM
salam
mikhastam dar morede behtarin anti viros soal konam
va inke chetor mitonam user va pass anti virose nod ro gheire faal konam
mamnon misham age kasi komaki kone
سلام
از نظر من بهترين و قويترين آنتي ويروس كسپرسكيه.نود هم خوبه ولي كسپر بهتره.
در مورد سوال دوم منظورت همون قسمته كه مربوط به آپديت نرم افزار ميشه؟؟؟؟؟؟
اگه مربوط به آپديت باشه تا اونجايي كه من ميدونم نميشه اون قسمت رو غيرفعال كرد ولي اگه بخواي كدهاي آپديت رو گير بياري ميتوني به اين سايت مراجعه كني:
gerdoo.net

yasser_eng
2011/1/20, 08:08 AM
سلام
من يك فايل exe با استفاده از نرم افزار winRAR ايجاد كردم كه متأسفانه Password اش رو فراموش كردم از نرم افزار هاي win rar password recovery و ... استفاده كردم ولي چون اين فايل exe است نميشه با استفاده از اين نرم افزارها پسوردش رو پيدا كرد
اگه كسي روشي و يا نرم افزاري براي شكستن و يا پيدا كردن پسورد فايل هاي exe داره معرفي كنه بسيار ممنون مي شم.

HaMiD.TcI
2011/1/20, 02:01 PM
سلام
من يك فايل exe با استفاده از نرم افزار winRAR ايجاد كردم كه متأسفانه Password اش رو فراموش كردم از نرم افزار هاي win rar password recovery و ... استفاده كردم ولي چون اين فايل exe است نميشه با استفاده از اين نرم افزارها پسوردش رو پيدا كرد
اگه كسي روشي و يا نرم افزاري براي شكستن و يا پيدا كردن پسورد فايل هاي exe داره معرفي كنه بسيار ممنون مي شم.
سلام

هیچ روش حتمی برای شکستن قفل winrar وجود نداره

آلگوریتم رمز بندی این برنامه یکی از پیشرفته ترین هاست که هنوز کسی موفق به شکستن اون نشده. در فضای باز سایبر از این آلگوریتم برای رمز بندی اطلاعات محرمانه استفاده میشه پس دنبالش نگردید.

این برنامه ها هم پسورد هایی در بانک اطلاعاتی خودشون دارن که با برنامه تطبیق میدن. عمل شکستن انجام نمیدند

HaMiD.TcI
2011/1/20, 02:02 PM
salam mamnonam az rahnamaeeton
baraye nasbe kasper sky bayad hatman nod ro az system pak konam?
va inke chetori befahmam anti virosam virosio peyda karde
va chetori on viroso AZ bein bebaram
az rahnamaeehaton mamnonam
merC:smile:
لطفا" به قوانین احترام گذاشته و فارسی تایپ کنید

بله نود برای سازگاری بیشتر باید پاک بشه

آنتی ویروستون چیه؟ کسپر؟

sayyad84
2011/1/20, 02:09 PM
salam mamnonam az rahnamaeeton
baraye nasbe kasper sky bayad hatman nod ro az system pak konam?
va inke chetori befahmam anti virosam virosio peyda karde
va chetori on viroso AZ bein bebaram
az rahnamaeehaton mamnonam
merC:smile:

با سلام،
لطفاً فارسی تایپ کنید!
اغلب نمی شه چند آنتی ویروس رو به طور فعال روی یه سیستم نصب کرد و تو کارشون دچار مشکل می شن! پس باید آنتی ویروس قبلی رو پاک کنید.
اگه آنتی ویروس خوبی داشته باشید نیازی به دخالت شما نیست و آنتی ویروس خودش پیدا می کنه و عمل مناسب رو در موردش انجام می ده! شما فقط باید این عمل رو تأیید کنید. البته می تونید تنظیم کنید که اگر چیزی پیدا کرد خودکار عمل کنه و از شما اجازه نخواد!

MARYAM6889
2011/1/21, 10:49 PM
سلام
اولا از راهنماییتون ممنونم:smile:
2ما اینکه معذرت میخام:redface:
چون کی برد من فارسی نداره برای همین یادم میره.
بازم مرسیییییییییی:smile::smile:

MARYAM6889
2011/1/22, 09:02 AM
لطفا" به قوانین احترام گذاشته و فارسی تایپ کنید

بله نود برای سازگاری بیشتر باید پاک بشه

آنتی ویروستون چیه؟ کسپر؟

سلام
من انتی ویروسم نود.
بازم ممنون

_arash
2011/1/23, 09:44 PM
با سلام
لطفن مهندسین عزیز این بخش رو بخونن، سوالی داشتم و اونجا بیان کردم
پست 184

با تشکر

Click Here (http://www.iran-eng.com/showthread.php/105763-e-مشکلات-اینترنتی-خود-را-اینجا-بیان-کنید-e/page19)

ليلا فروهر
2011/1/23, 11:16 PM
سلام سوال داشتم از هر کی میپرسم میگه یا حضرت فیل . دیگه از هیچکی نمونده که نپرسم . حالا هر کی میدونه زود تند سریع بگه.
سوال : چرا وقتی میخام دانلود کنم سیستم ریست میشه ؟؟؟؟
مدل سیستم :
لپ تاب دل 5010
ویندوز سون 32 بیتی
یه چند هفته ای میشه این رو گرفتم
توضیحات اضافی :
آنتی ویروس نود32 روی سیستمم نصبه .
از آی دی ام برای دانلود استفاده میکنم البته از نرم افزار خود مرورگر اکسپلورر هم که استفاده میکنم بازم اینجوری میشه.

HaMiD.TcI
2011/1/23, 11:34 PM
سلام سوال داشتم از هر کی میپرسم میگه یا حضرت فیل . دیگه از هیچکی نمونده که نپرسم . حالا هر کی میدونه زود تند سریع بگه.
مدل سیستم :
لپ تاب دل 5010
ویندوز سون 32 بیتی
توضیحات اضافی :
از آی دی ام برای دانلود استفاده میکنم البته از نرم افزار خود مرورگر اکسپلورر هم که استفاده میکنم بازم اینجوری میشه.
با تمام نرم افزارا؟

دانلود منیجر رو پاک کنید ببینید بازم ریست میشه؟

ليلا فروهر
2011/1/23, 11:37 PM
با تمام نرم افزارا؟

دانلود منیجر رو پاک کنید ببینید بازم ریست میشه؟

بازم ریست میشه.

Sharif_
2011/1/23, 11:42 PM
بازم ریست میشه.
ویندوز رو Repair کنید
dvd رو run کنید بعد انتخاب زبان repair کنید
اگر مشکل حل نشد از یه دیسک دیگه ویندوز رو مجدد نصب کنید

ليلا فروهر
2011/1/23, 11:45 PM
ویندوز رو Repair کنید
dvd رو run کنید بعد انتخاب زبان repair کنید
اگر مشکل حل نشد از یه دیسک دیگه ویندوز رو مجدد نصب کنید
میگم نبرمش همون جایی که خریدمش . ؟؟؟؟ ( مسخره نکنی )
آخه میترسم بازم درست نشه

emad.tele
2011/1/24, 12:47 AM
توی یه پروژه قراره با استفاده از آُی سی، ضرب کننده طراحی کنم. آیا کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟ پروژه روی برد بورد باید پیاده سازی بشه.

HaMiD.TcI
2011/1/24, 01:38 AM
میگم نبرمش همون جایی که خریدمش . ؟؟؟؟ ( مسخره نکنی )
آخه میترسم بازم درست نشه
نه نیازی نیست. ویندوز رو کاملا" عوض کنید. بعد از عوض کردن بدون اینکه درایو ها رو باز کنید از روی دی وی دی یا سی دی آنتی ویروسو نصب کنید و بزارید اسکن کنه. به هیچ وجه درایو ها رو باز نکنید. بعد از اسکن نتیجه رو بگید. بی شک مشکل نرم افزاریه
نگران نباشید

sayyad84
2011/1/24, 09:19 AM
توی یه پروژه قراره با استفاده از آُی سی، ضرب کننده طراحی کنم. آیا کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟ پروژه روی برد بورد باید پیاده سازی بشه.
با سلام،
کدوم قسمتش رو مشکل دارید؟ طراحی مدار رو یا پیاده سازیش رو؟

sayyad84
2011/1/24, 09:55 AM
مدل سیستم :
لپ تاب دل 5010
ویندوز سون 32 بیتی
توضیحات اضافی :

با سلام،
از اون جایی که اغلب کارایی که تو ویندوز انجام می دید نسبت به دانلود کردن رم و CPU بیشتری نیاز دارن احتمال مشکل سخت افزاری بعید به نظر می رسه!
اما احتمال این که یه بد افزار وارد سیستمتون شده باشه زیاده!
آیا می تونید هر سایتی رو باز کنید. بیشتر سایت های مربوط به ویروس ها مثل آنتی ویروس ها، سایت VirusTotal و ...
نرم افزار ضمیمه رو دانلود و اجرا کنید. Processهایی که مشکوک به ویروس هستند رو به رنگ قرمز نشون می ده اونا رو اینجا بذارید.
نرم افزار Malwarebyte's Antimalware رو دانلود کنید و سیستم رو برای بدافزارها چک کنید. از اینجا (http://rapidshare.com/files/382079626/X-146MBAM.rar)!
هر دو این نرم افزارها قابل حمل هستند و نیاز به نصب ندارن!
*فکر می کنم ویندوزتون اصلی باشه! پس عوض کردنش معقول نیست و به عنوان آخرین راه در نظر داشته باشید!

bigshot
2011/1/24, 11:47 AM
با سلام خدمت اساتيد

وقتي ميخوام با نرم افزار اينترنت دانلود منيجر (IDM) فايلي رو دانلود كنم اين ارور مياد.

43208

كسي ميتونه منو براي حل اين مشكل راهنمايي كنه؟ مر30:gol:

afshin-18
2011/1/24, 12:28 PM
من میخوام یه مینی os بنویسم باید چیکار کنم؟

ساز دهني
2011/1/24, 12:39 PM
با سلام خدمت اساتيد

وقتي ميخوام با نرم افزار اينترنت دانلود منيجر (IDM) فايلي رو دانلود كنم اين ارور مياد.

43208

من عکسو نتونستم ببینم ولی حدس میزنم مشکلتون از کجا باشه , نرم افزارو رجیستر کردی ؟
فایل با پسوند خاصی رو میخوای باش دانلود کنی ؟

HaMiD.TcI
2011/1/24, 01:01 PM
با سلام،
از اون جایی که اغلب کارایی که تو ویندوز انجام می دید نسبت به دانلود کردن رم و CPU بیشتری نیاز دارن احتمال مشکل سخت افزاری بعید به نظر می رسه!
آیا می تونید هر سایتی رو باز کنید. بیشتر سایت های مربوط به ویروس ها مثل آنتی ویروس ها، سایت VirusTotal و ...
نرم افزار ضمیمه رو دانلود و اجرا کنید. Processهایی که مشکوک به ویروس هستند رو به رنگ قرمز نشون می ده اونا رو اینجا بذارید.
نرم افزار Malwarebyte's Antimalware رو دانلود کنید و سیستم رو برای بدافزارها چک کنید. از اینجا (http://rapidshare.com/files/382079626/X-146MBAM.rar)!
*فکر می کنم ویندوزتون اصلی باشه! پس عوض کردنش معقول نیست و به عنوان آخرین راه در نظر داشته باشید!
نه رفیق ویندوز اصلی این دستگاه 64 بیتیه

bigshot
2011/1/24, 01:04 PM
من عکسو نتونستم ببینم ولی حدس میزنم مشکلتون از کجا باشه , نرم افزارو رجیستر کردی ؟
فایل با پسوند خاصی رو میخوای باش دانلود کنی ؟

پسوند فايل RAR هستش و از Rapidshare هم ميخوام دانلود كنم.

اين Error به اين قسمت از نرم افزار مربوط ميشه:

IDM option ->General->Keys

كه ميگه براي دانلود مجبور به استفاده از كليدهاي بخصوصي از جمله Alt و و Ctrl هستيد.در حين دانلود هم اين كليدهارو فشار ميدم اما بازم مشكل داره.لطفا دوباره عكسرو ببينيد.

43228

afshin-18
2011/1/24, 01:08 PM
من میخوام یه مینی os بنویسم باید چیکار کنم؟
یادم رفت بگم با اسمبلی 8086 باید بنویسم

ساز دهني
2011/1/24, 01:08 PM
برو قسمت تنظیمات و گزینه RAR رو به لیست عناوین مورد دانلود اضافه کن , اون قسمتی که FILES TYPE نوشته

HaMiD.TcI
2011/1/24, 01:17 PM
برو قسمت تنظیمات و گزینه RAR رو به لیست عناوین مورد دانلود اضافه کن , اون قسمتی که FILES TYPE نوشته
به جای این کار هم میتونید وقتی میخواید روی لینک دانلود کلیک کنید ALT رو نگه دارید تا از دانلود منیجر خود مرورگر استفاده کنه

mina_p
2011/1/24, 03:44 PM
سلام
ميشه ساخت master page را برام توضيح بديم؟

samane2002
2011/1/24, 03:59 PM
سلام
من یک pc دارم که یکم قدیمی جدیدا که ویندوز نصب میکنم همون موقع نصب میشه ولی فرداش error میده بعد ویندوزش می پره میخواستم بدونم این مشکل از هارده یا نحوه نصب من؟؟؟:(
چه جوری این مشکل می تونم از بین ببرم؟؟:redface:

مرسی اگه سریعا جواب بدید نیاز فوری:smile:

emad.tele
2011/1/24, 04:25 PM
با سلام،
کدوم قسمتش رو مشکل دارید؟ طراحی مدار رو یا پیاده سازیش رو؟

تو طراحی. می تونی منو راهنمایی کنی ؟

ali_vb
2011/1/24, 04:38 PM
سلام
من یک pc دارم که یکم قدیمی جدیدا که ویندوز نصب میکنم همون موقع نصب میشه ولی فرداش error میده بعد ویندوزش می پره میخواستم بدونم این مشکل از هارده یا نحوه نصب من؟؟؟:(

کدوم ویندوز رو نصب کردید؟؟
شاید از ویندوز باشه که سخت افزار قدیمی رو نشناسه یا بصورت مناسب پشتیبانی نکنه
ویندوز دیگه ای رو نصب کنید ببینید اون هم ارور میده
شاید هم کمبود حافظهRAM باشه
به نظر نمیاد که مشکل از نحوه ی نصب یا هارد باشه

golemaryam_1983
2011/1/24, 06:40 PM
سلام
ميشه ساخت master page را برام توضيح بديم؟
سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید برای چه موردی می خواید؟ چه برنامه ای؟
با تشکر

aminvo
2011/1/24, 06:41 PM
سلام
خروجی اسپیکر از کارت صدام مشکل پیدا کرده و زمانی که ویندوز ویستا نصب می کردم از طریق تنظیمات می تونستم خروجی های دیگه کارت صدا را به اسپیکر تبدیل کنم ( کار صدام on board و 6تا خروجی داره) ولی زمانی که درایور ها را توی ویندوز سون نصب می کنم این وِیژگی را اضافه نمی کنه. چرا؟؟؟؟

samane2002
2011/1/24, 07:29 PM
ویندوزم xp هست موقع نصبش هم 3 بار هرور داد که مجبور شدم skip رو انتخاب کنم. در پایان هم ارور کمبودن فضا برای process را داد

samane2002
2011/1/24, 07:31 PM
کدوم ویندوز رو نصب کردید؟؟
شاید از ویندوز باشه که سخت افزار قدیمی رو نشناسه یا بصورت مناسب پشتیبانی نکنه
ویندوز دیگه ای رو نصب کنید ببینید اون هم ارور میده
شاید هم کمبود حافظهRAM باشه
به نظر نمیاد که مشکل از نحوه ی نصب یا هارد باشه
ویندوزم xp هست موقع نصبش هم 3 بار ارور داد که مجبور شدم skip رو انتخاب کنم. در پایان هم ارور کمبودن فضا برای process را داد

ali_vb
2011/1/24, 07:33 PM
ویندوزم xp هست موقع نصبش هم 3 بار هرور داد که مجبور شدم skip رو انتخاب کنم. در پایان هم ارور کمبودن فضا برای process را داد
هاردت اون درایوی که ویندوز رو میخای روش نصب کنی چند گیگه؟؟ شاید حجمش کم باشه .اول درایو رو فرمت کن بعد ویندوز رو نصب کن
از نسخه ی 2 ویندوز اکس پی استفاده کن ببین باز هم ارور میده.(اگه ارور داد مشکل از ویندوز نیست و از کامپیوتره )

samane2002
2011/1/24, 07:37 PM
هاردت اون درایوی که ویندوز رو میخای روش نصب کنی چند گیگه؟؟ شاید حجمش کم باشه .اول درایو رو فرمت کن بعد ویندوز رو نصب کن
از نسخه ی 2 ویندوز اکس پی استفاده کن ببین باز هم ارور میده.(اگه ارور داد مشکل از ویندوز نیست و از کامپیوتره )
یک با رهادو فرمت کردیم و درایو هارو از نو درست کردیم ولی باز دچار مشکل شد .
من این نسخه رو ندارم چطوری میتونم تهیه کنم؟؟؟

ali_vb
2011/1/24, 07:40 PM
یک با رهادو فرمت کردیم و درایو هارو از نو درست کردیم ولی باز دچار مشکل شد .
من این نسخه رو ندارم چطوری میتونم تهیه کنم؟؟؟
برو از بازار کامپیوتر و نرم افزار بخر ویندوز اکس پی سرویس پک 2
درایوت اگه کمتر از 10 گیگ هست اشکال از کم بودن حجم هارد برای ویندوزه
حجمش درایوی که میخای روش ویندوز نصب کنی چند گیگه؟؟

samane2002
2011/1/24, 08:03 PM
برو از بازار کامپیوتر و نرم افزار بخر ویندوز اکس پی سرویس پک 2
درایوت اگه کمتر از 10 گیگ هست اشکال از کم بودن حجم هارد برای ویندوزه
حجمش درایوی که میخای روش ویندوز نصب کنی چند گیگه؟؟
پس دلیل error هنگام نصب ویندوز که گزینه skip رو به ناچار انتخاب میکردم به خاطره مشکل داشتن هاردش نیست؟؟

ali_vb
2011/1/24, 08:07 PM
پس دلیل error هنگام نصب ویندوز که گزینه skip رو به ناچار انتخاب میکردم به خاطره مشکل داشتن هاردش نیست؟؟
احتمالش کمه
اگه عکس میگرفتی میزاشتی بهتر میتونستم راهنماییت کنم
چرا این سوال رو جواب نمیدی!! درایو ویندوز چند گیگه؟؟

samane2002
2011/1/24, 08:11 PM
احتمالش کمه
اگه عکس میگرفتی میزاشتی بهتر میتونستم راهنماییت کنم
چرا این سوال رو جواب نمیدی!! درایو ویندوز چند گیگه؟؟
چون که یادم نیست باید ببینم الان هم پیشم نیست جای دیگه است از چی عکس میگرفتم؟؟؟

ali_vb
2011/1/24, 08:12 PM
چون که یادم نیست باید ببینم الان هم پیشم نیست جای دیگه است
کل هارد چنده؟؟؟ الان از کجا کانکت شدی؟؟

samane2002
2011/1/24, 08:18 PM
کل هارد چنده؟؟؟ الان از کجا کانکت شدی؟؟
فکر کنم 256 باشه از خونه اون تو یک شرکت هست

samane2002
2011/1/24, 08:44 PM
فکر کنم 256 از خونه یک چیزی من ویندوز پک 1 رو هم گذاشتم نصب کنه خیلی error داد که مجبور میشدم گزینهskip رو انتخاب کنم که در نهایت هم نصب اصلا نشد این مربوط به سی دی درایوش که نبوده؟؟؟

بنیانا
2011/1/24, 10:21 PM
سلام دوستان..
یاهو مسنجر من مدتیه قاتی کرده پیغام ها رو نمایش نمیده و تو قسمت display image هم نمی تونم عکسم رو تغییر بدم!):
کسی می دونه مشکلش چیه؟؟؟
چند بار هم uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی فرقی نکرده.....!

Adamak
2011/1/24, 10:53 PM
سلام دوستان..
یاهو مسنجر من مدتیه قاتی کرده پیغام ها رو نمایش نمیده و تو قسمت display image هم نمی تونم عکسم رو تغییر بدم!):
کسی می دونه مشکلش چیه؟؟؟
چند بار هم uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی فرقی نکرده.....!

والا بین علما اختلاف هست در این زمینه ...

هر کی این مشکل رو داشته 99% نتونسته حل کنه یا حداقل علت رو بفهمه ! (طبق مواردی که دیدم میگم) ... اخرشم رسیدن به اینکه ویندوز عوض کنن. یه عده از علما میگن که هر دو طرف که میچتن باید تو لیست هم اد باشن .. که با عقل بنده جور در نمیاد
یه عده دیگه از علما هم میگن که ببند باز کن درست میشه اما نیمشه

من همیشه اخرش رسیدم به تعویض ویندوز !!!!!!!!!!!!!!!!

sayyad84
2011/1/24, 11:06 PM
با سلام خدمت اساتيد

43208

با سلام،
تو خود پیام توضیح داده که چون یه بار Explorerتون می خواسته دانلود کنه و یه بار هم IDM، اون سایت مانع دانلود شده! بازم توضیح داده که کلیدی که تو این مسیر :
IDM Option->General->Keys مشخص شده رو قبل از فشردن دکمه ی دانلود پایین نگه دارید، تا فقط IDM شروع کننده باشه!

asieh
2011/1/24, 11:09 PM
SALAM
man mikham yek zabane barnamenevisy baraye tarahie safahate web yad begiram ama nemidunam php ro yabegiram ya asp? lotfan rahnamayim konid va agar ketabe monaseby dar in zamine mishenasie behem moarefy konid.
mamnunam

electoronic
2011/1/24, 11:28 PM
سلام دوستان
زیپ کد ایران که یاهو قبول داره چنده ؟؟؟؟

sayyad84
2011/1/24, 11:39 PM
تو طراحی. می تونی منو راهنمایی کنی ؟

با سلام،
نمی دونم این توضیحاتی که می دم تا چه حد می تونه کمکتون کنه!
فرض کنید می خوایم 2 عدد 2 بیتی رو در هم ضرب کنیم، داریم:
a1 a0
b1 b0
------
b0a1 b0a0
b1a1 b1a0 0
همون طور که می بینید b0a0مستقیم به خروجی می ره، b0a1 و b1a0 با هم جمع می شن و carry این مرحله هم با مرحله ی بعد جمع می شه! این کار رو می تونید بره هر چند بیت دیگه هم استفاده کنید.
حالا شکل مدار:
43291
شماره ی ICهای مورد نیاز کنارشون نوشته شده! فقط به گیت های AND و XOR احتیاج داریم. البته منظور از دو گیت کنار هم AND و XOR همون مدار نیم جمع کننده اس!
برای هر تعداد بیت می تونید مدار رو ادامه بدید.
برای ورودی هم می تونید از دو تا ثبات با تعداد خونه های به اندازه ی بیت هاتون استفاده کنید. البته می شه اون ها رو مستقیم هم به ورودی وصل کرد!
امبدوارم کمکتون کنه!

sayyad84
2011/1/24, 11:40 PM
سلام دوستان
زیپ کد ایران که یاهو قبول داره چنده ؟؟؟؟

با سلام،
اگه ایران انتخاب کرده باشید معمولاً گیر نمی ده ولی می تونید هر عدد 5 رقمی ای بنویسید!

sayyad84
2011/1/24, 11:44 PM
سلام

با سلام،
بهتر بود می گفتید چه Errorای می ده؟

neda_ph
2011/1/25, 12:56 AM
سلام من 2 الگوریتم به زبانc می خوام میشه کمکم کنید؟
پیمایش inorder به صورت غیربازگشتی
درج در یک درخت جستجوی دودویی

ali_vb
2011/1/25, 07:37 AM
چون که یادم نیست باید ببینم الان هم پیشم نیست جای دیگه است از چی عکس میگرفتم؟؟؟
عکس از اروری که موقع نصب میومد

ali_vb
2011/1/25, 08:48 AM
SALAM
man mikham yek zabane barnamenevisy baraye tarahie safahate web yad begiram ama nemidunam php ro yabegiram ya asp? lotfan rahnamayim konid va agar ketabe monaseby dar in zamine mishenasie behem moarefy konid.
mamnunam
با سلام
لطفا" فارسی تایپ کنید
این هم یه تاپیک در این مورد
http://www.iran-eng.com/showthread.php/194235-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C

بنیانا
2011/1/25, 09:33 AM
سلام..
اگه کامپیوتر ویروسی باشه با upgarde کردن ویندوز (مثلا از ویستا به سون) مشکلش حل میشه یا باز هم ویروسی می مونه؟؟

ali_vb
2011/1/25, 09:43 AM
سلام..
اگه کامپیوتر ویروسی باشه با upgarde کردن ویندوز (مثلا از ویستا به سون) مشکلش حل میشه یا باز هم ویروسی می مونه؟؟
سلام بر شما
فقط با یه آنتی ویروس قوی و به روز (update) و یه اسکن کامل کامپیوتر ویروس ها از بین میرن.و با آپگرید کردن ویروس های کامپیوتر از بین نمیرن.

بنیانا
2011/1/25, 10:52 AM
ممنون از پاسختون..
من انتی ویروس نود32 دارم چند بار کامپیوتر و اسکن کردم ولی فایده ای نداشت.از نود 32 قوی تر چی هست استفاده کنم؟؟

پ.ن:کسپر هم جواب نداد!!!

golemaryam_1983
2011/1/25, 11:07 AM
ممنون از پاسختون..
من انتی ویروس نود32 دارم چند بار کامپیوتر و اسکن کردم ولی فایده ای نداشت.از نود 32 قوی تر چی هست استفاده کنم؟؟

سلام دوست عزیز به اینجا هم سری بزنید شاید با این مشکلتون حل بشه.

http://www.iran-eng.com/showthread.php/216921-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-Bitdefender-Rescue-CD

ليلا فروهر
2011/1/25, 11:29 AM
با سلام،
اینم نرم افزار فایل ضمیمه شما .این قسمتا رو قرمز نشون داده:
البته باید بگم که بعضی موقعا ریست میشه ....
43309

ali_vb
2011/1/25, 12:26 PM
ممنون از پاسختون..

حالا این ویروس چیه؟؟ چی کار میکنه ؟؟ از کجا فهمیدی کامپیوترت ویروس داره؟؟
**** پارسال توی موسسه ی رویان به دنیا اومدی؟؟**** بنیانا و رویانا

بنیانا
2011/1/25, 01:14 PM
اینکه ویروسش چیه نمی دونم!!!!
ولی از آنجایی که سایز آیکن ها خود به خود تغییر می کنه بعضی برنامه ها غیر فعال میشه و... فکر می کنم باید ویروسی شده باشه!
غیر از اینه؟؟؟

****رویانا داداشمه****D:

ali_vb
2011/1/25, 01:16 PM
ولی از آنجایی که سایز آیکن ها خود به خود تغییر می کنه بعضی برنامه ها غیر فعال میشه و... فکر می کنم باید ویروسی شده باشه!
غیر از اینه؟؟؟

****رویانا داداشمه****D:
اگه کسی از تو کسی کامپیوتر رو دستکاری نمیکنه احتمال زیاد ویروسه شاید هم تروجان باشه یه آنتی تروجان هم نصب کن

apparel
2011/1/25, 01:30 PM
سلام من مرورگر IE استفاده می کردم اما حالا سایت ها رو به سختی باز می کنه یا باز نمیکنه ،مرورگر opera va firefox هم دانلود کردم اما سرعتشون خیلی هیلی کمه ،کسی می تونه کمکی بکنه؟

Adamak
2011/1/25, 01:44 PM
هیستوری و کوکی هاتو دیلیت کن و دوباره امتحان کن ببین فرقی میکنه یا نه

MARYAM6889
2011/1/25, 01:45 PM
سلام
موقع خاموش کردن لپ تاپم پیامی میاد که هنوز چند برنامه باز،در صورتی که اینطور نیست!
مشکل از کجاست و
باید چیکار کنم؟:(
لطفا راهنماییم کنید:(مرسی

Sarp
2011/1/25, 03:22 PM
سلام من مرورگر IE استفاده می کردم اما حالا سایت ها رو به سختی باز می کنه یا باز نمیکنه ،مرورگر opera va firefox هم دانلود کردم اما سرعتشون خیلی هیلی کمه ،کسی می تونه کمکی بکنه؟
اپرا و فایرفاکس سرعتشون از IE کمه ؟ http://azarteam.com/forum/images/smilies/icon_175.gif

Adamak
2011/1/25, 03:38 PM
اپرا و فایرفاکس سرعتشون از IE کمه ؟ http://azarteam.com/forum/images/smilies/icon_175.gif

منم در تعجب به سر میبرم از اون موقه که خوندم
به نظرم فایر فاکس خیلی پر سرعت تره ! البته میگن گوگل کروم هم خوبه ولی من فایر فاکس رو ترجیح میدم

Sarp
2011/1/25, 04:11 PM
به نظرم فایر فاکس خیلی پر سرعت تره ! البته میگن گوگل کروم هم خوبه ولی من فایر فاکس رو ترجیح میدم
عشق من اپرا :w16:

ricardo
2011/1/25, 04:15 PM
عشق من اپرا :w16:

پیر شین به پای هم :w16:

HaMiD.TcI
2011/1/25, 05:12 PM
با اینترنت ایران همه چیز کم سرعته

HaMiD.TcI
2011/1/25, 05:12 PM
پیر شین به پای هم :w16:

:دی...........

xilizax
2011/1/25, 06:33 PM
سلام
دوستان یک مشکلی پیش اومده برای من ....
کامپیوتر بعد از حدود 1-1.5 ساعت کار کردن یک دفعه خاموش میشه. پاورم رو عوض کردم مشکل حل نشد. فن ها هم عالی کار میکنن. خمیر سیلیکن و ... رو هم چک کردم. حتی تمام سیستم رو تمیز کردم. درست نشد .
چکار کنم ؟ اگر از Mainboard هست و باید عوضش کنم لطفا بگید قیمت Sabertooth x58 چقدره.

ممنونم.

apparel
2011/1/25, 08:50 PM

بله ،سرعت اونا از IE خیلی کمتره

Adamak
2011/1/25, 08:55 PM

مال ما که سرعتش بیشتره !!!!

salizadeniri
2011/1/25, 08:58 PM
سلام دوستان
یه مشکلی دارم امیدوارم کمکم کنید حل بشه.
داداشم تو سیستممون ویندوز 7 ریخته.
خیلی از نرم افزارهام رو نمیتونم تو این ویندوز باز کنم موقع نصب ارور میدن.
چیکار کنم.
داداشم میگه یه روشی وجود داره که این مشکل رو حل میکنه. شما بلدین؟:cry:

golemaryam_1983
2011/1/25, 09:09 PM
سلام دوستان
یه مشکلی دارم امیدوارم کمکم کنید حل بشه.
داداشم تو سیستممون ویندوز 7 ریخته.
خیلی از نرم افزارهام رو نمیتونم تو این ویندوز باز کنم موقع نصب ارور میدن.
چیکار کنم.
داداشم میگه یه روشی وجود داره که این مشکل رو حل میکنه. شما بلدین؟:cry:

سلام دوست عزیز ببینید ویندوز 7 تون چند بیتی هست بعد باید برنامه هاتون را سازگار با همین ویندوز نصب کنید(منظورم 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز و خود برنامه ها هست)
با تشکر

sayyad84
2011/1/25, 09:23 PM
اینم نرم افزار فایل ضمیمه شما .این قسمتا رو قرمز نشون داده:
البته باید بگم که بعضی موقعا ریست میشه ....
43309
با سلام،
خوب بعضی وقتا با همیشه خیلی فرق داره! اون چیزی که تو عکس معلومه اینه که بدافزاری تو سیستم تون نیست!
باید ببینید که در چه خالتی این اتفاق میفته! آیا کارایی که CPU و Ram زیادی لازم دارن باهاش انجام دادید؟

sayyad84
2011/1/25, 09:26 PM
سلام دوست عزیز به اینجا هم سری بزنید شاید با این مشکلتون حل بشه.

http://www.iran-eng.com/showthread.php/216921-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-Bitdefender-Rescue-CD

با سلام،
ممنون از پیشنهادتون! اما ایشون باید بدونن که استفاده از این ابزار در صورتی که فایل اصلی ویندوزشون آلوده باشه باعث می شه که دیگه ویندوزشون لود نشه و باید دوباره ویندوز بریزن!

sayyad84
2011/1/25, 09:27 PM
غیر از اینه؟؟؟

****رویانا داداشمه****D:
با سلام،
گاهی پیش میاد که خود ویروس از بین می ره اما اثراتش می مونه! گاهی هم خرابکاری خود شماست که شبیه عملکرد ویروسه!!!

sayyad84
2011/1/25, 09:33 PM

با سلام،
آیا سیستم تون فایروال داره؟ ممکنه برنامه ای بدون این که بدونید داره از اینترنت استفاده می کنه!
از این که ویروسی نیست اطمینان دارید؟ چون بعضی از بدافزارها وقتی به اینترنت وصل می شید فک و فامیل هاشون رو هم دعوت می کنن! (عجب تمثیلی!)
آیا در اون زمان آنتی ویروس تون آپدیت می شه یا ویندوزتون!
آیا نرم افزارای اضافی روی IEتون نصبه! مثلاً انواع Toolbarها! از منوی Start و مسیر زیر:
Programs->Accesories->system tools->IE(no addon
انتخاب کنید و ببینید تغییری می کنه!

golemaryam_1983
2011/1/25, 09:36 PM
با سلام،
ممنون از پیشنهادتون! اما ایشون باید بدونن که استفاده از این ابزار در صورتی که فایل اصلی ویندوزشون آلوده باشه باعث می شه که دیگه ویندوزشون لود نشه و باید دوباره ویندوز بریزن!

سلام خواهش میکنم ممنون از راهنمایی و یاداوری.

sayyad84
2011/1/25, 09:36 PM
سلام
موقع خاموش کردن لپ تاپم پیامی میاد که هنوز چند برنامه باز،در صورتی که اینطور نیست!
مشکل از کجاست و
باید چیکار کنم؟:(
لطفا راهنماییم کنید:(مرسی

با سلام،
ابزار ضمیمه رو نصب کنید! کمک می کنه که سیستم راحت تر خاموش بشه!
کدوم برنامه ها این مشکل رو دارن؟ ببینید با اون نرم افزار تغییری می کنه یا نه!

Sarp
2011/1/25, 09:56 PM
جک 2011 http://forum.p30world.com/images/smiles-icone/santa.gif

MARYAM6889
2011/1/25, 10:54 PM
با سلام،
ابزار ضمیمه رو نصب کنید! کمک می کنه که سیستم راحت تر خاموش بشه!
کدوم برنامه ها این مشکل رو دارن؟ ببینید با اون نرم افزار تغییری می کنه یا نه!
سلام
ممنونم از راهنماییتون
اما پیامی که میده مربوط به برنامه هاییکه من اصلا تو سیستمم ندارم
وقتیم که سرچ مینکم تا محل اون برنامه رو پیدا کنم چیزی پیدا نمیکنه!!!!!
:(

sayyad84
2011/1/25, 11:40 PM
سلام
ممنونم از راهنماییتون
اما پیامی که میده مربوط به برنامه هاییکه من اصلا تو سیستمم ندارم
وقتیم که سرچ مینکم تا محل اون برنامه رو پیدا کنم چیزی پیدا نمیکنه!!!!!
:(
برنامه رو نصب کردید و آیا تغییری کرد؟
معمولاً اون جا نام برنامه رو نمی نویسه و Processای که بسته نمی شه رو میاره! همون رو این جا بنویسید!

MARYAM6889
2011/1/26, 12:44 AM
برنامه رو نصب کردید و آیا تغییری کرد؟
معمولاً اون جا نام برنامه رو نمی نویسه و Processای که بسته نمی شه رو میاره! همون رو این جا بنویسید!
وقتی فایل رو extractمیکنم ،یه پوشه خالی میاد!!!!!
وقتیم رو خود فایل فشردش کلیک میکنم errorمیده!!!!
چیکار کنم؟!!!!!
و اینکه مثلا looux.exeلبته اگه اشتباه نکنم!میگه چنین برنامه ای باز!!

ساز دهني
2011/1/26, 07:47 AM
بنظر من که فایرفاکس از هرلحاظ از بقیه مرورگرا سرتره

bigshot
2011/1/26, 08:52 AM
بنظر من که فایرفاکس از هرلحاظ از بقیه مرورگرا سرتره

با سلام

خود من هم موزيلارو به بقيه مرورگرا ترجيح ميدم اما با اين وجود آمارها نشون داده که همچنان 60 درصد از کاربران از اينترنت اکسپلورر و 23 درصد از فايرفاکس و 5/7 درصد از مرورگر کروم براي گشت و گذارهاي اينترنتي خودشون استفاده مي‌کنند. آمار جالبيه نه؟:)

sayyad84
2011/1/26, 10:13 AM
وقتی فایل رو extractمیکنم ،یه پوشه خالی میاد!!!!!
وقتیم رو خود فایل فشردش کلیک میکنم errorمیده!!!!
چیکار کنم؟!!!!!
و اینکه مثلا looux.exeلبته اگه اشتباه نکنم!میگه چنین برنامه ای باز!!

با سلام،
روی ضمیمه کلیک راست کنید و Save target as یا چیزی شبیه این رو بزنید. حتی الامکان از ابزارهای مدیریت دانلود مثل DAP استفاده نکنید. من همین الان به همین روش دانلود کردم، همون فایل UPHClean-Setup.msi هم توش بود.
لطفاً دوباره امتحان کنید!
نام اون فایل رو هم دقیق بنویسید! چون اگه درست بود حتماً تو اینترنت پیدا می شد!