PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : راهنمای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد + ترازهای دانشگاه های دولتی

صفحه ها : [1] 2

djbehrouz
2012/4/25, 06:23 PM
با سلام خدمت کاربران گرامی
شما می توانید سوالات خود را پیرامون انتخاب دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق و رشته های شناور ، اینجا مطرح کنید .

قوانین:
1- ار پرسیدن چندباره سوالات خود ، پرهیز کنید.
2-از زدن اسپم( پست های بی محتوا) خودداری کنید.
3-از توهین و تمسخر به کاربران دیگر ، پرهیز کنید ، با متخلفین به شدت برخورد خواهد شد.
به پست اول اضافه شد...

زمان زیادی تا اعلام نتایج باقی نمانده است یرای همین توجه شما را به مقاله مفید زیر جلب می نمایم!

هر سال داوطلبان زیادی در آزمون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاهها شرکت می کنند و بعد از چند کارنامه نتایج اولیه آزمون خود را دریافت می کنند. تحلیل صحیح در نتایج اولیه این آزمون برای انتخاب رشته و گزینش بعدی مهم و سرنوشت سازاست. اما نحوه تحلیل این کارنامه ها بستگی به اطلاعات و تجربه افراد شرکت کننده داشته و اگر اشتباهی در دریافت اطلاعات و یا راهنمایی بوجود آید ممکن است داوطلب را از انتخاب رشته ناامید و یا منصرف و گمراه نماید.

در این مقاله به چند اشتباه رایج در این زمینه اشاره نموده و آنها را مطرح میکنیم

اشتباه اول: عده ای از داوطلبان که رتبه خود را اصطلاحا درخشان نمی بینند, با جمع زدن ظرفیت پذیرش یک یک دانشگاههای مورد انتخاب رشته و محاسبه فاصله رتبه خود از عدد بدست آمده, از انتخاب رشته منصرف می شوند. اشتباه این عزیزان از آنجا ناشی می شود که آنها با نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاهها آشنایی ندارند .

اشتباه دوم: با توجه به اینکه نحوه انتخاب رشته کارشناسی ارشد بر اساس علاقمندی داوطلب می باشد, این مطلب به خوبی توسط انتخاب رشته کنندگان تفهیم نشده و گروهی در ترتیب کردن رشته های مورد تقاضای خود دچار اشتباه می شوند.

اشتباه سوم: عدم آشنایی صحیح از سهمیه ثبت نامی در آزمون کارشناسی ارشد ,امتیازات و نحوه تخصیص معدل.

اشتباه چهارم: عدم انتخاب رشته های متناسب با رتبه داوطلب که شاید این اشتباه بدترین و مهمترین بین آنها باشد. فراموش نکنید بازه مطلوب و متناسب با رتبه خود باید انتخاب شود, در غیر اینصورت فرصت انتخاب رشته خود را از دست میدهید. انتخاب این بازه مناسب نیازمند به اطلاعات آماری داشته ودر دسترس همگان نیست.

به هرحال همانطور که دانشجویان رشته های مهندسی در دروس خود خوانده اند - فرایند تصمیم گیری و انتخاب اگر براساس اصول علمی و سیستماتیک اجرا شود و پیش برود طبیعتا نتایج قابل قبول و مطلوبی به ارمغان خواهد آورد. امیدواریم با مطالعه این چند سطر و توجه دادن شما به لحاظ کردن این نکات حین انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه موفقیت تک تک عزیزان را شاهد باشیم.

شاید این سوال در ذهن شما نیز خطور کرده باشد که "چرا سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله اعلام نتایج, بیش از ظرفیت واقعی دانشگاهها اعلام رتبه ی مجاز میکند؟"

شاید با مشاهده رتبه خود و مجموع ظرفیت دانشگاهها در رشته خود از انتخاب رشته منصرف شده اید. اگر اینطور است به یک " راز مهم " در کارنامه خود توجه کنید. "بسیاری از رتبه های قبل از شما پوچ است!!" چرا؟؟ چون اغلب رشته های امتحانی دارای گرایش های متعددی است که ضرایب اهمیت دروس در این گرایش ها متفاوت است. بنابراین شرکت کنندگان بسته به هدفشان درسها را کمتر و بیشتر مطالعه کرده و درآزمون شرکت میکنند. وقتی شما در آزمون شرکت می کنید, کارنامه مرحله اول حاوی رتبه شما در هرکدام از گرایشهاو به تفکیک است .این مطلب را با مثالی بیشتر بررسی می کنیم. مثلا برای رشته ای دارای چهار گرایش و برای داوطلبی فرضی, رتبه های زیر بدست آمده است:

گرایش اول رتبه 590

گرایش دوم رتبه 628

گرایش سوم رتبه 392

گرایش چهارم رتبه 889

تعداد حداکثر پذیرش کلیه دانشگاهای ارائه دهنده این رشته هم مجموعا 210 نفر می باشد. با نگاهی به اطلاعات بالا, داوطلب عزیز - والبته بدشانس ما باید برود و به فکر سال آینده باشد. اما قسمت قشنگ داستان از اینجا شروع می شود:

اگر به وضعیت رتبه 1 در گرایش شماره اول این رشته توجه کنید متوجه خواهید شد که او هم در گرایشهای دیگر رتبه های دیگری کسب کرده است. فرض کنید کارنامه رتبه 1 این رشته به صورت زیر است:

گرایش اول رتبه 1

گرایش دوم رتبه 23

گرایش سوم رتبه 16

گرایش چهارم رتبه 29

حالا با دقت به سوالات زیر جواب دهید :

اگر جای این دانشجو باشید از کدام گرایش انتخاب میکنید؟

درصورتی که از گرایش اول, دانشگاه انتخاب کنید, انتخاب چندم قبول می شوید؟

با قبولی در انتخاب اول تکلیف رتبه های دیگر شما در انتخابهای گرایش های دیگر چیست؟

آیا در گرایشهای دوم به بعد نیز کسانی بوده اند که دارای رتبه 1 در آن گرایشها و رتبه های دیگر در باقی گرایشها باشند؟

پس "رتبه واقعی شما چند است؟" اینجاست که تصمیم گیری در باره انتخاب رشته سخت می شود. زیرا حالا شما با واقعیتی جدید و سوالاتی جدید مواجه می شوید.

از کدام دانشگاه شروع به انتخاب رشته کنم که شانس قبولی داشته باشم؟

آیا اگر اشتباه انتخاب رشته کنم موقعیت, وقت و سرمایه ام ازدست میرود!؟

رتبه واقعی خود را چگونه بدست آورم؟

آیا استفاده از کارنامه های سال گذشته قبولی ها ویا اطلاعاتی از این قبیل برای انتخاب رشته امسال من کافی است؟

باید به این نکته توجه داشت که در کنکور کارشناسی ارشد نیز همانند سایر آزمونهای سازمان سنجش ، پذیرش صرفا بر اساس رتبه شما در گرایش انتخابی داشته و تنها شانس شما نسبت به دیگران برای قبولی در یک گرایش رتبه شما نسبت به آنهاست. اینکه اول یا آخر زدن یک دانشگاه در ترتیب اولویت ها شانس را افزایش یا کاهش میدهد صحت ندارد.

نکته بسیار مهم و حیاتی : در صورتی که معدل وارد شده شما در زمان ثبت نام با معدل واقعی شما مغایرت داشته باید حتما نسبت به اصلاح آن اقدام نمایید. متاسفانه عده ای از افراد که سهوا فقط چند صدم معدل وارد شده آنها با معدل واقعی دوره کارشناسی مغایرت داشته است، در ترم دو یا سه که سازمان سنجش یا دانشگاه متوجه این امر شد از دانشگاه اخراج شدند و حتی ثنوات تحصیلی آنها نیز لحاظ نشد. به گفته سازمان سنجش حتی در صورتی که این امر بعد از فارق التحصیلی محرز شود مدرک صادر شده باطل میگردد.

منبع - برگرفته از سایت کارشناسی - با درج منبع و حق کپی و رایت به دیگران احترام بگذاریم تا مورد احترام واقع شویم! (http://bargharshad.ir/)

henn
2012/4/27, 03:32 PM
راهکار؟

djbehrouz
2012/4/27, 04:10 PM
مهندسی برق - الکترونیک

1
روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق – الکترونیک (کد گرایش ۱) - گرایش مدارهای میکروالکترونیک
-

2
روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق – الکترونیک (کد گرایش ۱) - گرایش مدار و سیستم
-

3
روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق – الکترونیک (کد گرایش ۱) - گرایش تکنولوژی نیمه هادی
-

4
روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق – الکترونیک (کد گرایش ۱) - گرایش دیجیتال
-

5
روزانه - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ۱۲۵۱- مهندسی برق – الکترونیک (کد گرایش ۱) - گرایش میکروالکترونیک
-

...

مهندسی برق - قدرت

1
روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش سیستمهای قدرت
-

2
روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی
-

3
روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش مدیریت و کنترل شبکه‌های قدرت
-

4
روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش سیستمها و فشار قوی الکتریکی
-

5
روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش ماشین‌های الکتریکی و الکترونیک قدرت
-

...

مهندسی برق - کنترل

1
روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق - کنترل (کد گرایش ۴) -
-

2
روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق - کنترل (کد گرایش ۴) -
-

3
روزانه - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ۱۲۵۱- مهندسی برق - کنترل (کد گرایش ۴) -
-

4
شبانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق - کنترل (کد گرایش ۴) -
-

5
روزانه - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - ۱۲۵۱- مهندسی برق - کنترل (کد گرایش ۴) -
-

...

مهندسی برق - مخابرات

1
روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق - مخابرات (کد گرایش ۳) - گرایش سیستم
-

2
روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق - مخابرات (کد گرایش ۳) - گرایش میدان
-

3
روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق - مخابرات (کد گرایش ۳) - گرایش مایکروویو و نوری
-

4
شبانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق - مخابرات (کد گرایش ۳) - گرایش میدان
-

5
روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق - مخابرات (کد گرایش ۳) - گرایش سیستم
-

...

*رشته و شهرهایی را که در جدول مشاهده می کنید از اولویت انتخاب پذیرفته شدگان سال گذشته بوده و بصورت تراز و رتبه قبولی ترتیب بندی شده اند.

*در رشته و شهرهایی که ظرفیت آنها خیلی کم است(1 یا 2 یا 3 نفر) ممکن است جایگاه واقعی آن کد رشته و شهر به خاطر وجود دو یا سه نفر که غیر منطقی انتخاب کرده اند( مثلا با رتبه بسیار خوب به هردلیل، به دانشگاههای رده پایین تر رفته اند لذا تراز آن دانشگاه را به طور غیر واقعی بالا برده اند) تحت تاثیر قرار گرفته و در جایگاه واقعی خود نباشد.

*این ترتیب بندی می تواند شما را در انتخاب ترتیب منطقی کد رشته و شهرها کمک کند.

برای دریافت کامل ترازهای مهندسی برق - الکترونیک اینجا را کلیک نمائید (http://bargharshad.persiangig.com/document/taraz-dolati-electronic.pdf)

برای دریافت کامل ترازهای مهندسی برق - قدرت اینجا را کلیک نمائید (http://bargharshad.persiangig.com/document/taraz-dolati-ghodrat.pdf)
(http://bargharshad.persiangig.com/document/taraz-dolati-ghodrat.pdf)
برای دریافت کامل ترازهای مهندسی برق - کنترل اینجا را کلیک نمائید (http://bargharshad.persiangig.com/document/taraz-dolati-control.pdf)
(http://bargharshad.persiangig.com/document/taraz-dolati-control.pdf)
برای دریافت کامل ترازهای مهندسی برق - مخابرات اینجا را کلیک نمائید (http://bargharshad.persiangig.com/document/taraz-dolati-mokhaberat.pdf)

منبع (http://bargharshad.ir/)

djbehrouz
2012/4/27, 04:19 PM
راهکار؟
سلام.در زمان انتخاب دانشگاه بنده و همکاران راهنمایی های لازم را خواهیم کرد و در ضمن سیستم انتخاب رشته هم که انشاا.. تا زمان اعلام نتایج در سایت بنده راه اندازی می شود کمک زیادی را خواهد کرد!!

جدیدا هم ترازهای دانشگاه های دولتی کارشناسی ارشد برق را خدمت شما عزیزان ارائه کردم که امیدوارم مثمر ثمر واقع شود!

به امید موفقیت همه ی دانشجویان

hoomif
2012/4/28, 07:14 PM
سلام.
ببخشید،
1 - کسی میدونه روزانه و شبانه قدرت ، توی کل ایران تا چه رتبه ای میگیره؟؟؟
2 - درسته که شنیدم کرمان پارسال تا 1900 روزانه گرفته؟؟؟
3 - زاهدان تا چند میگیره؟؟؟

djbehrouz
2012/4/29, 01:50 AM
سلام.
ببخشید،
1 - کسی میدونه روزانه و شبانه قدرت ، توی کل ایران تا چه رتبه ای میگیره؟؟؟
2 - درسته که شنیدم کرمان پارسال تا 1900 روزانه گرفته؟؟؟
3 - زاهدان تا چند میگیره؟؟؟

با سلام.
1-اگر منظورتون حداکثر رتبه های قبولی در این رشته می باشد خدمتتون عرض کنم که در روزانه تا رتبه 1500-1800 ، شبانه تا 2000-2500 پارسال قبولی داده!البته ممکنه رتبه های بالاتری هم قبولی داده باشه که من ازش خبر ندارم!
2-احتمالش بوده!
3-2500 تا 2800

djbehrouz
2012/4/29, 10:21 PM
با سلام و احترام خدمت دانشجویان عزیز و اساتید محترم

این روزها دغدغه های فراوانی در قبولی کنکور کارشناسی ارشد وجود دارد و مخصوصا اگر سوالی را در ذهن خود دارید ولی جواب قانع کننده ای نداشته باشید ممکن است در آینده باعث اشتباه و سردرگمی شما بشود،مثلا در بحث انتخاب رشته که تا چند روز آینده کاملا یکی از دغدغه های شما خواهد بود و مسئله ی پذیرش،برای همین یکی از دوستان عزیز سوالی را پرسیدند که سوال خیلی از شماها ممکن است باشد و بنده تصمیم گرفتم بصورت کامل و دقیق با بررسی ها و تحلیل ها به آن پاسخ دهم تا به اصل واقعیت نحوه پذیرش و تکمیل شدن ظرفیت ها پی ببرید!

با تشکر از همراهی شما دوستان

1-برای قبولی درمخابرات روزانه وشبانه دانشگاه تهران چه رتبه ای میخواد؟

روزانه نزدیک 100 و شبانه هم نزدیک 150

2-آخه چطوری ممکنه با رتبه حدود 100 روزانه مخابرات دانشگاه تهران قبول شد فرض کنید شخصی رتبه اش شده 80در گرایش مخابرات؛حدود 20نفر اول وارد دانشگاه شریف میشن حالا فرض کنید 20نفر اول کرایش الکترونیک هم در گرایش مخابرات هستند و رتبه 30تا 50مخابراتو اشغال کرده باشند حال 20نفر بعدی یعنی رتبه 50تا 70مخابرات وارد دانشگاه تهران میشن.این بهترین حالتی بود که من در نطر گرفتم به نظر من برای قبولی در روزانه مخابرات دانشگاه تهران رتبه ریر 50نیاز داره.

تحلیل تان شاید منطقی باشد اما کاملا درست نمی باشد،چون ظرفیت ها بگونه ای دیگر پر می شوند!
ظرفیت روزانه مخابرات تهران 20 نفر
ظرفیت روزانه مخابرات شریف 39 نفر
یعنی 59 نفر ظرفیت داره یعنی رتبه های 1 تا 59 اگه فقط مخابرات بزنند قبولی می شوند!
اما می دانستید رشته ی مخابرات بعد از رشته های قدرت و کنترل در اولویت داوطلبان قرار دارد و نزدیک الکترونیک می باشد!

حال باید این هم دانست که رتبه ی 1 قدرت در گرایش های دیگر هم تک رقمی آورده یا رتبه ی 10 کنترل در رشته های دیگر هم دو رقمی آورده که معمولا الکترونیک و مخابرات و کنترل رتبه های نزدیکی دارد بخاطر دروس مشترک آنها می باشد.
حال اگر 50% رتبه های 1 تا 100 در رشته های قدرت ، کنترل و الکترونیک در گرایش های خود قبول شوند ، 50% دیگر در مخابرات قبول می شوند.

مثال واضع تر:فرض کنید 4 نفر از رتبه های تک رقمی هر یک از رشته های الکترونیک،قدرت،کنترل و مخابرات انتخاب رشته می کنند،در هر گرایش هم 4 ظرفیت وجود دارد،نفر اول در گرایش الکترونیک که رتبه 1 اورده در گرایش قدرت و کنترل و مخابرات رتبه های تک رقمی 3 ، 9 ، 6 را هم اورده ولی در گرایش الکترونیک شریف قبول میشه و رشته های دیگر هم به همین صورت خب این موضوع اگر تا رتبه 100 پیش برود چند رتبه خنثی بوجود میاد که انگار فرد در آن انتخاب رشته نکرده؟شاید نزدیک 50 تا رتبه در هر گرایش.اما حالت دیگر هم وجود دارد که خیلی هم زیاد هستند مثلا رتبه 10 مخابرات سال گذشته از شیراز بود و دوست داشت در محل زندگی خود تحصیل کند و صنعتی شیراز قبول شد و از این دسته افراد زیاد هستند که با رتبه های زیر 100 در همان محل زندگیشان که شهرستان هستند میخواهند تحصیل کنند و این باعث می شود که فرصتی برای رتبه های بالاتر پیش بیاد برای قبولی در دانشگاه های تهران!و خیلی از اتفاقات و مسائل دیگر که موجب این می شود که فردی با رتبه 100 مخابرات در روزانه دانشگاه تهران قبول شود.

مثلا سال گذشته در رشته مخابرات داوطلبی با رتبه 70 در روزانه شریف قبول شد!

منبع (http://bargharshad.ir/)

naribazi
2012/5/17, 08:35 PM
سلام بچه ها . برای رشته کنترل کدوم بهتره ؟ لطفا به ترتیب اولویت بگین

صنعتی اصفهان

شیراز

اصفهان

djbehrouz
2012/5/17, 11:33 PM
سلام بچه ها . برای رشته کنترل کدوم بهتره ؟ لطفا به ترتیب اولویت بگین

صنعتی اصفهان

شیراز

اصفهان
با سلام احترام.
برای انتخاب رشته و گرایش باید موارد مهم زیر مورد ارزیابی قرار بگیرد!
1-محل تحصیل
2-سطح علمی دانشگاه و اساتید

با توجه به اینکه از محل زندگی شما و نظرتان در این مورد اطلاعی نداریم،پس با مورد دوم یعنی سطح علمی به ترتیب بصورت زیر میتوان انتخاب کرد!
1-شیراز
2-صنعتی اصفهان
3-اصفهان

Ehi
2012/5/18, 12:42 AM
با سلام.
1-اگر منظورتون حداکثر رتبه های قبولی در این رشته می باشد خدمتتون عرض کنم که در روزانه تا رتبه 1500-1800 ، شبانه تا 2000-2500 پارسال قبولی داده!البته ممکنه رتبه های بالاتری هم قبولی داده باشه که من ازش خبر ندارم!
2-احتمالش بوده!
3-2500 تا 2800
سال پیش دوست من با 2770 روزانه (آخرین نفر) مخابرات میدان و موج دانشگاه سیستان و بلوچستان پذیرفته شد

djbehrouz
2012/5/18, 12:53 AM
سال پیش دوست من با 2770 روزانه (آخرین نفر) مخابرات میدان و موج دانشگاه سیستان و بلوچستان پذیرفته شد

مهندس مثل اینکه مخابرات سال گذشته نزدیک 3000 تا 3500 هم روزانه دانشگاه سیستان و بلوچستان قبولی داده،البته مشخص نیست با سهمیه بوده یا نه و این رتبه و محل قبولی به گفته ی یکی از دوستان بوده!

naribazi
2012/5/18, 09:47 AM
با سلام احترام.
برای انتخاب رشته و گرایش باید موارد مهم زیر مورد ارزیابی قرار بگیرد!
1-محل تحصیل
2-سطح علمی دانشگاه و اساتید

با توجه به اینکه از محل زندگی شما و نظرتان در این مورد اطلاعی نداریم،پس با مورد دوم یعنی سطح علمی به ترتیب بصورت زیر میتوان انتخاب کرد!
1-شیراز
2-صنعتی اصفهان
3-اصفهان

سلام و ممنون

من هم محل سکونت و هم محل کارم اصفهان است.
آیا هیات علمی کنترل شیراز و امکاناتش از صنعتی اصفهان بیشتره و بهتره؟
کدومشون برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های خارجی بهتره؟
ممنون

djbehrouz
2012/5/18, 10:53 AM
سلام و ممنون

ممنون

خواهش میکنم.پیشنهاد من به شما صنعتی اصفهان است!
نمیشه گفت بهتره!چون قدمت تاسیس دانشکده برق صنعتی بیشتر از شیراز هست اما داوطلبان با رتبه های بهتر دانشگاه شیراز را به صنعتی اصفهان ترجیح میدن!

10 دانشگاه برتر (برای رتبه بندی دانشگاه ها از 5 معیار کلی پژوهشی، آموزشی، وجهه بین المللی، امکانات و فعالیت های اجتماعی- اقتصادی استفاده شده است)

1دانشگاه تهران
2 دانشگاه صنعتي شريف
3 دانشگاه صنعتي امير کبير
4 دانشگاه علم و صنعت
5 دانشگاه تربيت مدرس
6 دانشگاه شيراز
7 دانشگاه صنعتي اصفهان
8 دانشگاه فردوسي مشهد
9 دانشگاه تبريز
10 دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي

EECi
2012/5/18, 04:23 PM
در رنکینگ های بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برتر از شیراز هست
به نظر من صنعتی اصفهان بعد از دانشگاه های تهران برترین دانشگاه ایران هست

boloorchian67
2012/5/18, 04:57 PM
سلام

در مورد آخرین رتبه های قبولی گرایش الکترونیک سال گذشته می خواستم بدونم ؟

اول شبانه بعد هم غیرانتفاعی ؟

می خواستم بدونم تحصیل کردن در دانشگاه غیر انتفاعی ارزشی دارد یا نه؟؟؟
سطح علمی این دانشگاه ها چطوره ؟؟

boloorchian67
2012/5/18, 04:59 PM
اگر اطلاعی هم در مورد آخرین رتبه های قبولی گرایش کنترل دارید و در اختیارم بگذارید ممنون می شوم.

mohsignal
2012/5/18, 06:03 PM
سلام و ممنون

ممنون
برای پذیرش گرفتن تنها 3 دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیر شناخت شده هستند.بقیه دانشگاهها تقریبا برابرن.حتی تقریبا تفاوتی با آزاد ندارن!!!

naribazi
2012/5/18, 09:28 PM
برای پذیرش گرفتن تنها 3 دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیر شناخت شده هستند.بقیه دانشگاهها تقریبا برابرن.حتی تقریبا تفاوتی با آزاد ندارن!!!

نگو این حرف رو مهندس
واسه پذیرش اگه صنعتی اصفهان باشی میشه راحت پذیرش گرفت. خیلی از دوستام الان این کار رو کردن.

meysaminter
2012/5/19, 02:48 PM
دوستان اگه اطلاعی از این سوالای من دارین جواب بدین لطفا .

1- روزانه و شبانه ی الکترونیک مالک اشتر تا چند میگیره ؟
2- روزانه و شبانه ی الکترونیک شاهد تا چند میگیره ؟
3- روزانه و شبانه ی مخابرات سیستم مالک اشتر تا چند میگیره ؟

mo_ha
2012/5/19, 07:18 PM
مهندسی برق - قدرت

1

روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش سیستمهای قدرت

-

2

روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی

-

3

روزانه - دانشگاه صنعتی شریف - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش مدیریت و کنترل شبکه‌های قدرت

-

4

روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش سیستمها و فشار قوی الکتریکی

-

5

روزانه - دانشگاه تهران - ۱۲۵۱- مهندسی برق – قدرت (کد گرایش ۲) - گرایش ماشین‌های الکتریکی و الکترونیک قدرت

-

به نظر من ترتیب این تراز ها به معنی این نیست که دانشگاه شریف بهترین دانشگاه در زمینه قدرت و دانشگاه تهران در رتبه دوم است(اصلا)
به نظر من بهترین دانشگاه در گرایش قدرت دانشگاه امیر کبیر است به دلایل زیر
1)قطب علمی قدرت در ایران است
http://aut.ac.ir/www/aut/main/?l=3&s=page&p=excellence
http://ele.aut.ac.ir/~psce/?p=members
اگه قطب علمی نمیدونین چیه!
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%B7%D8%A8_%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C
به نظر من به این ترازها نگاه نکنین اگه میخاین تا دکترا ادامه بدین برین ببینین کدوم دانشگاه قطب علمی تو گرایش مورد نظر شماست
ممنون:)

djbehrouz
2012/5/19, 08:05 PM
به نظر من ترتیب این تراز ها به معنی این نیست که دانشگاه شریف بهترین دانشگاه در زمینه قدرت و دانشگاه تهران در رتبه دوم است(اصلا)
http://ele.aut.ac.ir/~psce/?p=members
به نظر من به این ترازها نگاه نکنین اگه میخاین تا دکترا ادامه بدین برین ببینین کدوم دانشگاه قطب علمی تو گرایش مورد نظر شماست

سلام.دوست عزیز مدارک موجود دلیلی بر برتری دانشگاه امیر کبیر نسبت به دانشگاه های شریف و تهران نیست!الان فردوسی مشهد تو سایت خودش زده سومین دانشگاه کشور!!خب با چه مدرک و استنادی میگه،من که هرچی سایت های مختلف رو گشتم که در رتبه بندی بین المللی این دانشگاه سوم یا چهارم باشه پیدا نکردم!امیر کبیر هم همینطور،اصلا چه دلیلی داره رتبه های یک هر رشته برن شریف و تهران؟اگه امیرکبیر برتر هست چرا رتبه های تک رقمی این دانشگاه رو انتخاب نمیکنند؟چرا تو رتبه بندی های بین المللی و جهانی و کشوری بعد از شریف و تهران قرار دارد؟و خیلی از پرسش های دیگر که جواب قانع کننده ای برایشان وجود ندارد!
اتفاقا باید به ترتیب تراز های بالا نگاه کنند چون تنها مدرک موجود از تراز دانشگاه ها در رشته مهندسی برق می باشد.اگر من اشتباه میکنم دوستان بیان نظر بدن که در انتخاب دانشگاه حرف شما درست است یا من،چون قرار است تراز های دانشگاه ها با اعداد و ارقام رو در گرایش های مختلف قرار بدم که برای انتخاب دانشگاه از آن استفاده شود،که در صورت درست بودن حرف شما اینکار صورت نمیپذیرد!

djbehrouz
2012/5/19, 08:13 PM
سلام

در مورد آخرین رتبه های قبولی گرایش الکترونیک سال گذشته می خواستم بدونم ؟

اول شبانه بعد هم غیرانتفاعی ؟

می خواستم بدونم تحصیل کردن در دانشگاه غیر انتفاعی ارزشی دارد یا نه؟؟؟
سطح علمی این دانشگاه ها چطوره ؟؟

اگر اطلاعی هم در مورد آخرین رتبه های قبولی گرایش کنترل دارید و در اختیارم بگذارید ممنون می شوم.

دوستان اگه اطلاعی از این سوالای من دارین جواب بدین لطفا .

1- روزانه و شبانه ی الکترونیک مالک اشتر تا چند میگیره ؟
2- روزانه و شبانه ی الکترونیک شاهد تا چند میگیره ؟
3- روزانه و شبانه ی مخابرات سیستم مالک اشتر تا چند میگیره ؟

با سلام و احترام.برای پاسخ به سوالات خود در این زمینه به سیستم انتخاب رشته که در سایت بنده راه اندازی شده است و تا قبل از اعلام نتایج تکمیل میشود مراجعه نمائید!
در مورد غیرانتفاعی ها چند مطلب مفید در سایت بنده منتشر شده است.ولی آیا تحصیل در این دانشگاه ها ارزش دارد یا نه،به خودتان و دانشگاه مورد نظر بستگی دارد!

elhamsrttu
2012/5/19, 08:27 PM
http://ele.aut.ac.ir/~psce/?p=members (http://ele.aut.ac.ir/%7Epsce/?p=members)

قطب علمی که خودشون میگن هستیم :دی والااا... فقط پارتی

djbehrouz
2012/5/19, 08:54 PM
رتبه و محل های قبولی سال گذشته قدرت:

رتبه ی 1 گرایش قدرت
روزانه ی قدرت دانشگاه صنعتی شریف

رتبه ی 2 گرایش قدرت

رتبه ی 3 گرایش قدرت
روزانه ی سیستم دانشگاه صنعتی شریف

رتبه ی 11 گرایش قدرت

رتبه ی 12 گرایش قدرت
روزانه ی قدرت دانشگاه تهران

رتبه ی 15 گرایش قدرت
روزانه ی ماشین دانشگاه صنعتی شریف

رتبه ی 21 گرایش قدرت
روزانه ی سیستم دانشگاه تهران

رتبه ی 23 گرایش قدرت
روزانه ی قدرت دانشگاه امیر کبیر
...

مطمئن باشید رتبه های 1 و تک رقمی ، هر سال تحقیقات زیادی در مورد دانشگاه مورد نظرشان میکنند،خیلی از آنها تا دکتری میخوان ادامه تحصیل بدن،پس نمیان دانشگاهی را انتخاب کنند که سطح پایین تری در گرایش مورد نظرشان داشته باشد!خیلی از همین رتبه های تک رقمی اصلا این دانشگاه ها رو واسه این انتخاب میکنند که بتونند با استفاده از سهمیه شاگرد اولی در مقطع ارشد در همون دانشگاه یا خارج از کشور در دکتری پذیرش یا بورسیه بگیرن!

#ZaHra#
2012/5/19, 09:16 PM
سلام مهندس
اگه حدوده قبولیه الک شبانه اهواز
و مهندسی پزشکی هر شهری و هر دانشگاهی رو دارین بذارین ممنون میشم!
مرسی

djbehrouz
2012/5/19, 09:35 PM
سلام مهندس
اگه حدوده قبولیه الک شبانه اهواز
و مهندسی پزشکی هر شهری و هر دانشگاهی رو دارین بذارین ممنون میشم!
مرسی

سلام.تا اعلام نتایج اولیه اطلاعات فوق را در سایتم قرار خواهم داد!
موفق و موید یاشید

naribazi
2012/5/23, 11:07 PM
بچه ها کسی میدونه قضیه این دانشگاه تهران 2 (واحد البرز) چیه؟ روزانه است یا بین الملل؟ مدرکش معتبره؟ بهتر از اصفهان و شیرازه؟ کسی آدرس سایتش رو نداره؟؟

djbehrouz
2012/5/24, 12:15 AM
بچه ها کسی میدونه قضیه این دانشگاه تهران 2 (واحد البرز) چیه؟ روزانه است یا بین الملل؟ مدرکش معتبره؟ بهتر از اصفهان و شیرازه؟ کسی آدرس سایتش رو نداره؟؟
سلام.شعبه ی دوم دانشگاه تهران که بصورت غیرانتفاعی تاسیس گردیده و در استان البرز و شهرستان کرج واقع شده است.ميزان شهريه معادل شهريه پرديس كيش دانشگاه تهران است.فعلا فاقد وبسایت می باشد.تمام اطلاعیه ها و خبرهای آن فعلا در سایت دانشگاه تهران درج می شود.

aminarvin
2012/5/25, 07:24 PM
سلام .بچه هاساعت 22.15 دقیقه یه ویژه برنامه صعود که هر شب قرار بزاره داره که مربوط میشه به انتخاب رشته کنکور ارشد.لطفا به همه دوستان کنکوری بگید.

milad mansoury
2012/5/25, 07:36 PM
سلام .بچه هاساعت 22.15 دقیقه یه ویژه برنامه صعود که هر شب قرار بزاره داره که مربوط میشه به انتخاب رشته کنکور ارشد.لطفا به همه دوستان کنکوری بگید.
اینم لینک زمانبندی برنامه

http://www.soud.mahan.ac.ir/ArticleShow.aspx?ID=5 (http://www.soud.mahan.ac.ir/ArticleShow.aspx?ID=5)

aminarvin
2012/5/25, 07:45 PM
عمومی

جمعه 5/3/91
23:10-22:10

کلیه رشته ها

کارشناس سازمان سنجش

آقای امید روشناس
خانم نصیری،آ.کامیار اسماعیلی

فنی و مهندسی

شنبه 6/3/91

برق، کامپیوتر، IT
عمران، مکانیک، هوا و فضا
مواد، معدن، نفت، م. شیمی
مجموعه صنایع

آ. رضا شکرزاد
آ. فرهنگ درودیان
آ. داریوش کوکبی
آ. امیر ایمن پور

آقای امید روشناس

علوم انسانی 1

یکشنبه7/3/91

مجموعه مدیریت
حسابداری، اقتصاد
MBA، اجرایی

آ. مسعود خلیلی یگانه
خ. زهرا شمس
آ. بهروز بهادری

آقای امید روشناس

علوم پایه

دوشنبه 8/3/91

مجموعه فیزیک
مجموعه ریاضی
مجموعه شیمی
زیست شناسی

آ. فرید تقی‌نواز
آ. حسن رضاپور
آ. رسول دلیری
آ. کسری حمدی

آقای امید روشناس

علوم انسانی 2

سه شنبه 9/3/91

روانشناسی، مشاوه، علوم تربیتی 1و2و2
مجموعه زبان، زبانشناسی، ادبیات
مجموعه حقوق
علوم ارتباطات، علوم اجتماعی

آ. جمال موسوی
آ. علی درخشش
آ. حامد هوشیاران
خ. مریم شفیعی

آقای امید روشناس

کشاورزی
هنر و معماری
علوم انسانی 3

چهارشنبه 10/3/91

تربیت بدنی
کشاورزی
هنر و معماری
علوم سیاسی،تاریخ ، جغرافیا

آ. همایون فراهانی
خ. رویا رئیسی
آ. محمدحسن کزازی
آ. ارسلان محمدی

آقای امید روشناس

kianyict
2012/5/25, 10:23 PM
سلام اول بفرمایید چه شبکه ای؟ ببخشید ولی خواهش میکنم جواب سوال منو تا اونجا که ممکنه دقیق بگید.من قم زندگی می کنم گرایشم مخابراته.بنابراین طبق این اطلاعات به ترتیب اولویت از نظر علمی و رفاهی از قبیل امور خوابگاهها دانشگاه های زیر رو مرتب کنید.البته دانشگاه هایی هستند که شاید فردا شنبه 6 خرداد که جواب ها میاد طبق رتبم بتونم اونجاها قبول بشم
1. علم و صنعت2. تربیت مدرس 3. خواجه نصیر 4. صنعتی اصفهان 5. شهید بهشتی در ضمن به ادامه ی تحصیل در گرایش میدان علاقمند هستم.از صمیم قلب برای همه ی دوستان آرزوی موفقیت دارم و پیاپیش از همکاریتان تشکر می کنم.

mahsa_106
2012/5/26, 11:23 AM
سلام
میشه راهنمایی کنید بارتبه های زیر میشه کدوم دانشگاهها قبول شد؟(ازبین دانشگاههای تهران و صنعتی اصفهان)
الکترونیک 689
مخابرات 717
کنترل 665
ممنون
:que:

...!!!!
2012/5/26, 02:00 PM
سلام ، من خیلی رتبه ام بد شده:cry: به نظرتون با 2700 الک کجا میتونم قبول شم .خواهش میکنم راهنماییم کنید .

مزرجی
2012/5/26, 03:22 PM
سلام . دانشگاه اصفهان و شاهرود یا شیراز سال90 تا چه رتبه ای قبولی دادن؟

انديشه
2012/5/26, 03:26 PM
سلام،اگه ممکنه در مورد دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی هم اطلاعاتی بدید.رنج رتبه های قبولی ( ترجبحا گرایش مخابرات )،ممنون.

hossein N
2012/5/26, 03:39 PM
سلام به نظر شما با88 کنترل میشه روزانه شریفو آورد؟ شبانشوچی؟

hossein N
2012/5/26, 03:39 PM
سلام به نظر شما با88 کنترل میشه روزانه شریفو آورد؟ شبانشوچی؟

dashhadi
2012/5/26, 04:01 PM
1400 قدرت کجا در میاد؟!!! :cry:

dashhadi
2012/5/26, 04:13 PM
1400 قدرت کجا در میاد؟!!! :cry:

p.t.o
2012/5/26, 04:25 PM
سلام به نظر شما با رتبه ی 2702مکاترونیک میشه به قبول شد امیدوار شد با3345الکترونیک چی؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

naribazi
2012/5/26, 04:29 PM
دفترچه انتخاب رشته در لینک زیر قرار گرفت

http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=355

hamidyk
2012/5/26, 09:16 PM
435 قدرت شبانه خواجه نصیر در میاد؟
کسی نظری درباره ی دانشگاه عباسپور نداره؟

magoori
2012/5/26, 09:52 PM
سلام

7600گرایش 6-5-2 کجا قبول میشه؟

Ti8
2012/5/26, 11:42 PM
عمومی

جمعه 5/3/91

کلیه رشته ها

کارشناس سازمان سنجش

آقای امید روشناس

فنی و مهندسی

شنبه 6/3/91

برق، کامپیوتر، IT

عمران، مکانیک، هوا و فضا

مواد، معدن، نفت، م. شیمی

مجموعه صنایع

آ. رضا شکرزاد

آ. فرهنگ درودیان

آ. داریوش کوکبی

آ. امیر ایمن پور

آقای امید روشناس

علوم انسانی 1

یکشنبه7/3/91

مجموعه مدیریت

حسابداری، اقتصاد

MBA، اجرایی

آ. مسعود خلیلی یگانه

خ. زهرا شمس

آ. بهروز بهادری

آقای امید روشناس

علوم پایه

دوشنبه 8/3/91

مجموعه فیزیک

مجموعه ریاضی

مجموعه شیمی

زیست شناسی

آ. فرید تقی‌نواز

آ. حسن رضاپور

آ. رسول دلیری

آ. کسری حمدی

آقای امید روشناس

علوم انسانی 2

سه شنبه 9/3/91

روانشناسی، مشاوه، علوم تربیتی 1و2و2

مجموعه زبان، زبانشناسی، ادبیات

مجموعه حقوق

علوم ارتباطات، علوم اجتماعی

آ. جمال موسوی

آ. علی درخشش

آ. حامد هوشیاران

خ. مریم شفیعی

آقای امید روشناس

کشاورزی

هنر و معماری

علوم انسانی 3

چهارشنبه 10/3/91

تربیت بدنی

کشاورزی

هنر و معماری

علوم سیاسی،تاریخ ، جغرافیا

آ. همایون فراهانی

خ. رویا رئیسی

آ. محمدحسن کزازی

آ. ارسلان محمدی

آقای امید روشناس

لطفا اگه کسی برنامش ضبط کرده برای دانلود بذاره.

Ti8
2012/5/26, 11:43 PM
رتبه و محل های قبولی سال گذشته قدرت:

رتبه ی 1 گرایش قدرت

رتبه ی 2 گرایش قدرت

رتبه ی 3 گرایش قدرت

رتبه ی 11 گرایش قدرت

رتبه ی 12 گرایش قدرت
روزانه ی قدرت دانشگاه تهران

رتبه ی 15 گرایش قدرت
روزانه ی ماشین دانشگاه صنعتی شریف

رتبه ی 21 گرایش قدرت
روزانه ی سیستم دانشگاه تهران

رتبه ی 23 گرایش قدرت
روزانه ی قدرت دانشگاه امیر کبیر
...

مطمئن باشید رتبه های 1 و تک رقمی ، هر سال تحقیقات زیادی در مورد دانشگاه مورد نظرشان میکنند،خیلی از آنها تا دکتری میخوان ادامه تحصیل بدن،پس نمیان دانشگاهی را انتخاب کنند که سطح پایین تری در گرایش مورد نظرشان داشته باشد!خیلی از همین رتبه های تک رقمی اصلا این دانشگاه ها رو واسه این انتخاب میکنند که بتونند با استفاده از سهمیه شاگرد اولی در مقطع ارشد در همون دانشگاه یا خارج از کشور در دکتری پذیرش یا بورسیه بگیرن!

چنین جزییاتی در مورد کنترل هم دارین؟
واقعا کنترل تهران بهتر از شریف، کنترل خواجه نصیر بهتر از امیرکبیره؟

hamed22222
2012/5/27, 12:11 AM
سلام دوستان

توی مخابرات 3150 شدم.

امیدی هست جایی قبول شم؟

غیر انتفاعی مشهد میشه؟

ممنون از راهنماییتون

zohoori
2012/5/27, 10:21 AM
سلام
بهترین جایی که با این رتبه ها میشه قبول شد(روزانه) کجاست؟
الک 587
مخابرات 599
کنترل 831 و 1500

magoori
2012/5/27, 10:23 AM
سلام

7600گرایش 6-5-2 جایی قبول میشه؟
غیر انتفاعی چی؟

zohoori
2012/5/27, 10:23 AM
سلام
بهترین دانشگاهی که میشه با این رتبه ها قبول شد(روزانه) کجاست؟
الک 587
مخابرات 599
کنترل 831 و 1500

zohoori
2012/5/27, 10:29 AM
ترتیب دانشگاه های تهران و اصفهان تو گرایش های الک و مخابرات چطوریه؟

zohoori
2012/5/27, 10:30 AM
بهترین گرایش های الک و مخابرات از نظر بازار کار کدوما هستن؟

milad mansoury
2012/5/27, 11:05 AM
سلام
بهترین دانشگاهی که میشه با این رتبه ها قبول شد(روزانه) کجاست؟
الک 587
مخابرات 599
کنترل 831 و 1500

دوست عزیز شما تو مخابرات
اصفهان و شیراز با احتمال بالا میاری،و حالا مشهد و تبریز و .... هم بعدش دیګه حتمیه تقریبا.البته یادت نره اولش هم حتما همه تهرانا رو بزن. دیګه برقیش با خداست.

hamed22222
2012/5/27, 11:12 AM
امسال با این کاهش ظرفیت شاید حداکثر 2000 نفر قبول بشن

اوون 11 هزار نفر بعدی رو هم مجاز کردن بهشون دفترچه بفروشن

navid2025
2012/5/27, 01:26 PM
با سلام من رتبه ام در گرایش کنترل 996 شده.آیا عباس پور قبول میشم؟صنعتی اصفهان روزانه چطور؟کدوم دانشگاههای تهران شبانه میارم؟ امسال طرفیت ها چرا انقدر کم شده؟؟

boloorchian67
2012/5/27, 01:53 PM
امسال با این کاهش ظرفیت شاید حداکثر 2000 نفر قبول بشن

اوون 11 هزار نفر بعدی رو هم مجاز کردن بهشون دفترچه بفروشن

لطفا یه نگاه به دفترچه بیندازید و تعداد نفرات رو بشمارید می بینید این طوری نیست!

من امروز رفتم مشاوره ، آمار امسال رو که دادن تقریبا به صورت زیر هست.

الکترونیک 904
مخابرات 906
قدرت 1001
کنترل فکر کنم 504

مجموعش میشه 3315

و امسال ظرفیت بین الملل را بیشتر کردند.اما سال گذشته ظرفیت شبانه ها بیشتر بود.

hamed22222
2012/5/27, 02:25 PM
لطفا یه نگاه به دفترچه بیندازید و تعداد نفرات رو بشمارید می بینید این طوری نیست!

من امروز رفتم مشاوره ، آمار امسال رو که دادن تقریبا به صورت زیر هست.

الکترونیک 904
مخابرات 906
قدرت 1001
کنترل فکر کنم 504

مجموعش میشه 3315

و امسال ظرفیت بین الملل را بیشتر کردند.اما سال گذشته ظرفیت شبانه ها بیشتر بود.

من همه رو نشمردم
اگر اینطوری باشه که وضعیت بهتره.

خودم 3150 مخابرات شدم. پس شاید یک جایی قبول شم.

از اطلاعتتون ممنونم

boloorchian67
2012/5/27, 02:32 PM
من همه رو نشمردم
اگر اینطوری باشه که وضعیت بهتره.

خودم 3150 مخابرات شدم. پس شاید یک جایی قبول شم.

از اطلاعتتون ممنونم

بله. اینطوری که مشاورم می گفتند، ظرفیت ها تقریبا 20 درصد اضافه شده اما به بین الملل اضافه شده. نه به شبانه.

با این رتبه تان تقریبا می تونید به شبانه های شهرستان فکر کنید.
اصفهان و شیراز و مشهد و کرمان و یزد احتمال قبولی کم هست.

اما شهرستان های دیگه مثل تبریز، سمنان، رشت و... فکر کنید.
در آخر هم به غیر انتفاعی و بین المللی و مجازی.

hamed22222
2012/5/27, 02:48 PM
بله. اینطوری که مشاورم می گفتند، ظرفیت ها تقریبا 20 درصد اضافه شده اما به بین الملل اضافه شده. نه به شبانه.

با این رتبه تان تقریبا می تونید به شبانه های شهرستان فکر کنید.
اصفهان و شیراز و مشهد و کرمان و یزد احتمال قبولی کم هست.

اما شهرستان های دیگه مثل تبریز، سمنان، رشت و... فکر کنید.
در آخر هم به غیر انتفاعی و بین المللی و مجازی.

از راهنماییتون واقعا ممنونم

راستش نمی خواستم انتخاب رشته کنم. ولی با این حساب حتما انتخاب رشته می کنم.

من اگر همون غیر انتفاعی مشهد رو قبول بشم خیلی عالی میشه.

با سپاس فراوان

frthkkjggg
2012/5/27, 03:15 PM
سلام
1-به نظر شما مهندسی پزشکی تهران ارزش انتخاب داره؟ موقعیت شغلی این رشته چطوره؟ از کنترل بهتره؟ موقعیت شغلی مخابرات از الکترونیک بهتره؟
2- آیا مهندسی پزشکی تهران به مثلا کنترل شیراز و صنعتی اصفهان ارجحیت داره؟
3- آیا الکترونیک و مخابرات خواجه نصیر به کنترل شیراز و صنعتی اصفهان ارجحیت داره؟
4- اگر امکانش هست ترتیب موقعیت شغلی این رشته ها رو بذارید.
با تشکر

boloorchian67
2012/5/27, 03:41 PM
سلام
1-به نظر شما مهندسی پزشکی تهران ارزش انتخاب داره؟ موقعیت شغلی این رشته چطوره؟ از کنترل بهتره؟ موقعیت شغلی مخابرات از الکترونیک بهتره؟
2- آیا مهندسی پزشکی تهران به مثلا کنترل شیراز و صنعتی اصفهان ارجحیت داره؟
3- آیا الکترونیک و مخابرات خواجه نصیر به کنترل شیراز و صنعتی اصفهان ارجحیت داره؟
4- اگر امکانش هست ترتیب موقعیت شغلی این رشته ها رو بذارید.
با تشکر

من قبلا سوال شما رو از مشاورم در پارسه پرسیده بودم،

گفتند فعلا مهندسی پزشکی بازار کار خوبی ندارد نسبت به بقیه گرایش ها. مگر این که شما از آینده شغلی خودتون مطمئن باشید.

mombeni83
2012/5/27, 03:51 PM
سلام
ما که اساسی خراب کردیم
رتبه الک:4452
رتبه مخابرات:4407
دوستان امیدی هست یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین

boloorchian67
2012/5/27, 04:20 PM
سلام
ما که اساسی خراب کردیم
رتبه الک:4452
رتبه مخابرات:4407
دوستان امیدی هست یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین

می تونید به این آدرس مراجعه کنید.
مدرسان شریف یه انتخاب رشته احتمالی انجام میده.
دید خیلی خوبی بهتون می ده.
من انتخاب رشته کردم خیلی جالب بود.

http://takhmin.karname.net

alikaka22
2012/5/27, 04:25 PM
با سلام.با 121 قدرت بهترین جایی که میشه اورد کجاس و چیه؟چجوری انتخاب رشته کنم؟

osaco2247
2012/5/27, 04:33 PM
برای کنترل اولویت رو به دانشگاه تهران بدیم یا صنعتی شریف .
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

henn
2012/5/27, 04:51 PM
سلام دوستان
اگه امسال انتخاب رشته کنیم و قبول بشیم و دانشگاه نریم سال دیگه میتونیم کنکور شرکت کنیم؟
یه سوال دیگه ، به نظرتون با رتبه ی 3900 الک یا 3100 مخابرات چه دانشگاهی رو بزنم (شبانه یا غیر انتفاعی باشه مشکلی نیست).
ممنون میشم پاسخ بدید.

boloorchian67
2012/5/27, 05:08 PM
سلام دوستان
اگه امسال انتخاب رشته کنیم و قبول بشیم و دانشگاه نریم سال دیگه میتونیم کنکور شرکت کنیم؟
یه سوال دیگه ، به نظرتون با رتبه ی 3900 الک یا 3100 مخابرات چه دانشگاهی رو بزنم (شبانه یا غیر انتفاعی باشه مشکلی نیست).
ممنون میشم پاسخ بدید.

به جز روزانه ، هر مورد دیگه ای که قبول بشید و نرید ایرادی نداره. فقط روزانه باید حتما برید.

mohammadmm
2012/5/27, 06:04 PM
سلام من رتبه 115 کنترل شدم میخواستم ببینم دانشگاه تهران یا شریف قبول میشم؟

navid2025
2012/5/27, 08:48 PM
با سلام من رتبه ام در گرایش کنترل 996 شده.آیا عباس پور قبول میشم؟صنعتی اصفهان روزانه چطور؟کدوم دانشگاههای تهران شبانه میارم؟ امسال طرفیت ها چرا انقدر کم شده؟؟:cry::cry:

javadpolpo
2012/5/27, 09:02 PM
با سلام خدمت همه دوستان
با رتبه 2189 قدرت احتمال قبولی هست؟
البته من روزانه رو تقریبا بیخیال شدم اما میخوام بدونم احتمال قبولی شبانه شهرستان هست ؟

alikaka22
2012/5/27, 10:50 PM
از اینکه اینجا اینقدر به پست ها توجه میشه و جواب داده میشه ممنونیم واقعا !!!!!!!! خسته نباشید اساسی !

dashhadi
2012/5/27, 10:51 PM
سلام
1420 قدرت کجا در میاد؟
اینم کارنومه:
99686

dashhadi
2012/5/27, 10:52 PM
سلام
1420 قدرت کجا در میاد؟ معدل موثر : 16.97
اینم کارنومه:
99686

dashhadi
2012/5/27, 10:54 PM
سلام؛ 1420 قدرت کجا در میاد؟
معدل موثر: 16.97
اینم کارنومه خدمتتون:
99687

sinafar667
2012/5/27, 11:06 PM
از دوستان که اطلاعات مقایسه ای در مورد کنترل دانشگاه تهران و کنترل شریف دارن کمک کنند به یه جمع بندی برسیم.خیلی از بچه هایی که رتبه خوب آوردن تو شک اند که کدومو اول بزنن!!!!!

naribazi
2012/5/27, 11:16 PM
با سلام من رتبه ام در گرایش کنترل 996 شده.آیا عباس پور قبول میشم؟صنعتی اصفهان روزانه چطور؟کدوم دانشگاههای تهران شبانه میارم؟ امسال طرفیت ها چرا انقدر کم شده؟؟:cry::cry:

سلام ... انشائ الله کنترل عباسپور رو میارید ولی روزانه صنعتی اصفهان رو خیر. روزانه کنترل اصفهان و شیراز رو میارید و احتمالا شبانه علم و صنعت رو هم شاید بیارید

dashhadi
2012/5/27, 11:39 PM
اینم کارنومه خدمتتون:
99687

boloorchian67
2012/5/28, 12:48 AM
کسی اطلاعی در مورد دانشگاه صنعتی مالک اشتر نداره؟

آخر دفترچه راهنما یک فرمی هست برای دانشگاه مالک اشتر... نوشته در صورت قبولی در مرحله اول موقع مصاحبه فرم را به همراه داشته باشیم. همین؟؟؟

موقع تعیین رشته ، نمی خواد فرمی برای دانشگاه ارسال کنیم؟؟؟ مثل دانشگاه امام حسین که از قبل باید فرم ارسال می شد.

اگر راهنمایی ام کنید ممنون می شود.
باتشکر

boloorchian67
2012/5/28, 12:49 AM
کسی اطلاعی در مورد دانشگاه صنعتی مالک اشتر نداره؟

آخر دفترچه راهنما یک فرمی هست برای دانشگاه مالک اشتر... نوشته در صورت قبولی در مرحله اول موقع مصاحبه فرم را به همراه داشته باشیم. همین؟؟؟

موقع تعیین رشته ، نمی خواد فرمی برای دانشگاه ارسال کنیم؟؟؟ مثل دانشگاه امام حسین که از قبل باید فرم ارسال می شد.

اگر راهنمایی ام کنید ممنون می شود.
باتشکر

seven-7
2012/5/28, 09:13 AM
سلام
دوستان با رتبه های زیر قبولی کجاها بیشتره بنظرتون:
مهندسی برق
گرایش 1 ----- نمره کل 3000 ----- رتبه 5339
گرایش 3 ----- نمره کل 3010 ----- رتبه 5208
گرایش 7 ----- نمره کل 3281 ----- رتبه 4745

ممنون...

boloorchian67
2012/5/28, 11:43 AM
با سلام

در مورد دانشگاه صنعتی مالک اشتر کسی اطلاعی نداره ؟

یه فرم آخر دفترچه هست. این فرم رو باید بعد از قبولی در مرحله اول موقع مصاحبه پست کنیم؟ یا مثل دانشگاه امام حسین(ع) باید از قبل پست کنیم؟

چطوری هست؟؟؟
میشه راهنمایی ام کنید؟

milad mansoury
2012/5/28, 08:25 PM
برای کنترل اولویت رو به دانشگاه تهران بدیم یا صنعتی شریف .
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

بچه های \ارسال که اولویت رو به دانشګاه تهران داده بودن،ولی شما حتما یه مشاوره برو.

dars
2012/5/28, 09:41 PM
با سلام

در مورد دانشگاه صنعتی مالک اشتر کسی اطلاعی نداره ؟

یه فرم آخر دفترچه هست. این فرم رو باید بعد از قبولی در مرحله اول موقع مصاحبه پست کنیم؟ یا مثل دانشگاه امام حسین(ع) باید از قبل پست کنیم؟

چطوری هست؟؟؟
میشه راهنمایی ام کنید؟

تاپیکی که مال کنکور 90 بود رو مطالعه کنید اونجا در مورد دانشگاه ها بچه های سال قبل اطلاعات خوبی گذاشته بودن..دقیقا پست های سال قبلش رو نگاه بندازید

naribazi
2012/5/28, 10:19 PM
اینم کارنومه خدمتتون:
99687

نمی دونم به بچه هایی مثل شما چی بگم !!!

مگه مجبوری درسی رو که بلد نیستی بزنی ؟؟ میدونی الک -33 چه بلایی سر رتبه ات آورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا درسی رو که بلد نیستید ، تستهاش رو میزنید؟

boloorchian67
2012/5/29, 12:03 AM
تاپیکی که مال کنکور 90 بود رو مطالعه کنید اونجا در مورد دانشگاه ها بچه های سال قبل اطلاعات خوبی گذاشته بودن..دقیقا پست های سال قبلش رو نگاه بندازید

سلام
ممنون از راهنمایی تون. اما قبلا پست های سال های قبل را مطالعه کرده بودم. اما جوابم را پیدا نکردم.

boloorchian67
2012/5/29, 12:03 AM

سلام
ممنون از راهنمایی تون. اما قبلا پست های سال های قبل را مطالعه کرده بودم. اما جوابم را پیدا نکردم.

dashhadi
2012/5/29, 06:05 AM

مگه مجبوری درسی رو که بلد نیستی بزنی ؟؟ میدونی الک -33 چه بلایی سر رتبه ات آورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا درسی رو که بلد نیستید ، تستهاش رو میزنید؟

عزیز دلم، من واسه قدرت خونده بودم و باقی گرایشا واسم اهمیت نداشتن واسه همین الک و تجزیه و مدارمنطقی و مهندسی پزشکی رو هم شانسی زدم. OK ?!!

Masked_Immortals
2012/5/29, 11:58 AM
کدوم دانشگاههای تهران کلاسهارو آخر هفته برگزار می کنن؟ فردوسی رو کسی خبر داره؟

sajad6838
2012/5/29, 12:47 PM
http://ele.aut.ac.ir/~psce/?p=members (http://ele.aut.ac.ir/%7Epsce/?p=members)

قطب علمی بودن اصلا نشانه برتری نیست!
به نظر من بهترین دانشگاه ها در رشته قدرت به ترتیب زیر است:
1-شریف
2-تهران
3-امیرکبیر
4-علم وصنعت
5-تربیت مدرس
6-صنعتی اصفهان
7-خواجه نصیر
8-شیراز
9-فردوسی
10-صنعتی شیراز
11-تبریز

sajad6838
2012/5/29, 12:56 PM
در انتخاب دانشگاه باید همه چیز رو در نظر گرفت مثل سطح هیات علمی-امکانات-اعتبار دانشگاه برای اپلای گرفتن و ...
در ضمن درگرایش های مختلف ترتیب دانشگاه ها کمی متفاوت است.حتی شاخه های یک گرایش نیز می تواند مهم باشد.
در رشته قدرت ترتیب شاخه های آن به صورت زیر است:
1-سیستم های قدرت و انرژی power system
2-ماشین های الکتریکی و الکترونیک قدرت power electronic
3-مدیریت انرژی-راه آهن برقی و ...
که اختلاف گرایش های سوم با دو تای اول زیاد است.

hoomif
2012/5/29, 12:58 PM
1-شریف
2-تهران
3-امیرکبیر
4-علم وصنعت
5-تربیت مدرس
6-صنعتی اصفهان
7-خواجه نصیر
8-شیراز
9-فردوسی
10-صنعتی شیراز
11-تبریز

اما به نظر من بهترین دانشگاه ها در رشته قدرت به ترتیب زیر است:
1-شریف
2-امیرکبیر
3-تهران
4-علم وصنعت
5-فردوسی
6-صنعتی اصفهان
7-تربیت مدرس
8-خواجه نصیر
9-شیراز
10-تبریز
11-صنعتی شیراز

hoomif
2012/5/29, 12:59 PM
1-شریف
2-تهران
3-امیرکبیر
4-علم وصنعت
5-تربیت مدرس
6-صنعتی اصفهان
7-خواجه نصیر
8-شیراز
9-فردوسی
10-صنعتی شیراز
11-تبریز

1-شریف
2-امیرکبیر
3-تهران
4-علم وصنعت
5-فردوسی
6-صنعتی اصفهان
7-تربیت مدرس
8-خواجه نصیر
9-شیراز
10-تبریز
11-صنعتی شیراز

sajad6838
2012/5/29, 01:07 PM
1-شریف
2-امیرکبیر
3-تهران
4-علم وصنعت
5-فردوسی
6-صنعتی اصفهان
7-تربیت مدرس
8-خواجه نصیر
9-شیراز
10-تبریز
11-صنعتی شیراز

صنعتی اصفهان چه از لحاظ اساتید و چه از لحاظ امکانات و فضای آموزشی(زیربنای این دانشگاه را ببینید) و پذیرش گرفتن برای دانشگاه های معتبر دنیا بهتر از فردوسی است.صنعتی شیراز هم دانشگاه نوپایی است ولی استادای خوبی داره و بهتر از تبریزه.
کلا دانشگاه های صنعتی از لحاظ امکانات و بودجه اختصاصی به آنها و همچنین سرعت رشد وضعیت مطلوبتری دارند.

mammadtalebian
2012/5/29, 02:22 PM
با عرض سلام و خسته نباشید
من رتبه 409 مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) هستم. سه تا مورد رو اگه واسم روشن کنید ممنون میشم...یکی اینکه با این رتبه کدوم دانشگاه های تهران رو میارم (روزانه و شبانه)... و دوم هم اینکه با توجه به وضعیت علمی دانشگاهها الان رتبه بندی دانشگاهها تو این گرایش چطوریه؟...و مورد سوم هم اینکه با توجه به تراز های قبولی رتبه بندی چطوریه؟
پیشاپیش متشکرم :)

alikaka22
2012/5/29, 03:21 PM
من رتبه 409 مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) هستم. سه تا مورد رو اگه واسم روشن کنید ممنون میشم...یکی اینکه با این رتبه کدوم دانشگاه های تهران رو میارم (روزانه و شبانه)... و دوم هم اینکه با توجه به وضعیت علمی دانشگاهها الان رتبه بندی دانشگاهها تو این گرایش چطوریه؟...و مورد سوم هم اینکه با توجه به تراز های قبولی رتبه بندی چطوریه؟

اگه یکی پیدا شد که جوابتون رو بده بهش بگو جواب پست های مارو هم بده.پیشاپیش ممنونم

henn
2012/5/29, 04:49 PM

منه خاک بر سر چی بگم :D
99953

یکی از دوستان لطفا راهنمایی کنه کجا بزنم
ممنون

boloorchian67
2012/5/29, 06:12 PM
منه خاک بر سر چی بگم :D
99953

یکی از دوستان لطفا راهنمایی کنه کجا بزنم
ممنون

شما اگر یه کمی کمتر منفی زده بودید بهتر بود. ریاضی رو 46 زدید خوبه.

می تونید به اتنخاب رشته سایت مدرسان شریف مراجعه کنید و دانشگاه هایی که احتمال قبولی شما در اون ها هست رو بهتون می ده.

llvll.asoud
2012/5/29, 09:10 PM
1-شریف
2-امیرکبیر
3-تهران
4-علم وصنعت
5-فردوسی
6-صنعتی اصفهان
7-تربیت مدرس
8-خواجه نصیر
9-شیراز
10-تبریز
11-صنعتی شیراز

سلام خدمت دوستای خوبم. این رتبه بندی که شما دوستان میگید بیشتر کلیه و برای گرایش قدرت نمیتونه باشه.اگه تاپیک مربوط به آقای مهندس ساکت رو که فارغ تحصیل شریف هستن بخونید.میبینید که ایشون که اونجا درس خوندن راضی نبودن. دانشگا صنعتی شریف در گرایش مخابرات حرف اول و در مهندسی پزشکی فکر کنم امیرکبیر میزنه.بازم دوستان بهتره از مشاورا بپرسن

hoomif
2012/5/29, 10:58 PM
صنعتی اصفهان چه از لحاظ اساتید و چه از لحاظ امکانات و فضای آموزشی(زیربنای این دانشگاه را ببینید) و پذیرش گرفتن برای دانشگاه های معتبر دنیا بهتر از فردوسی است.صنعتی شیراز هم دانشگاه نوپایی است ولی استادای خوبی داره و بهتر از تبریزه.
کلا دانشگاه های صنعتی از لحاظ امکانات و بودجه اختصاصی به آنها و همچنین سرعت رشد وضعیت مطلوبتری دارند.

نظر شما محترم است...

naribazi
2012/5/30, 09:06 AM

روزانه اميرکبير رو مياريد که مهندسي پزشکيش فوق العاده قوي هست

p.t.o
2012/5/30, 11:46 AM
بابا یکی پیدا میشه یه ندایی به من افسرده بده که بااین رتبه اتخاب رشته کنم یا نه جای دوری نمیره
الکترونیک3345
مکاترونیک2702

hoomif
2012/5/30, 01:01 PM
بابا یکی پیدا میشه یه ندایی به من افسرده بده که بااین رتبه اتخاب رشته کنم یا نه جای دوری نمیره
الکترونیک3345
مکاترونیک2702

الکترونیک شبانه سیستان
مکاترونیک روزانه شهرستان (اراک یا ...)

dars
2012/5/30, 01:42 PM
الکترونیک3345
مکاترونیک2702

دوستمون راهنمایی کرد حالا میشه بی زحمت درصد هاتون رو بذارید که ببینیم با چه درصدهایی این رتبه اومده؟ ممنون میشم ازتون.البته خیلی هم بد نیست این رتبه هاتون

boloorchian67
2012/5/30, 03:03 PM
رتبه بندی دانشگاه ها هست.

1 دانشگاه تهران
2 دانشگاه صنعتي شريف
3 دانشگاه صنعتي امير کبير
4 دانشگاه علم و صنعت
5 دانشگاه تربيت مدرس
6 دانشگاه شيراز
7 دانشگاه صنعتي اصفهان
8 دانشگاه فردوسي مشهد
9 دانشگاه تبريز
10 دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي
11 دانشگاه شهيد بهشتي
12 دانشگاه اصفهان
13 دانشگاه مازندران
14 دانشگاه بوعلي سينا
15 دانشگاه شهيد با هنر کرمان
16 دانشگاه گيلان
17 دانشگاه رازي
18 دانشگاه تربيت معلم
19 دانشگاه کاشان
20 دانشگاه يزد
21 دانشگاه شهيد چمران اهواز
22 دانشگاه سيستان و بلوچستان
23 دانشگاه کردستان
24 دانشگاه زنجان
25 دانشگاه صنعتي شاهرود
26 دانشگاه شاهد
27 دانشگاه بين المللي امام خميني (ره)
28 دانشگاه سمنان
29 دانشگاه شهر کرد
30 دانشگاه لرستان
31 دانشگاه اراک
32 دانشگاه ياسوج
33 دانشگاه تربيت معلم آذربايجان (شرقي )
34 دانشگاه خليج فارس
35 دانشگاه تربيت معلم سبزوار
36 دانشگاه صنعتي شيراز
37 دانشگاه صنعتي بابل
38 دانشگاه زابل
39 دانشگاه ايلام
40 دانشگاه تفرش
41 دانشگاه هرمزگان
42 دانشگاه صنعتي سهند
43 دانشگاه بجنورد
44 دانشگاه تحصيلات تکميلي صنعتي کرمان
45 دانشگاه صنعتي بيرجند
46 دانشگاه صنعتي همدان

منبع : رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام

nevada traveler
2012/5/30, 05:37 PM
با سلام خدمت همه دوستان گرامی

لطفا دوستانی که انتخاب رشته کرده اند(با هر رتبه و معدل و شرایطی که داشته اند) فایل pdf انتخاب رشته خود را که شامل کدرشته محل های انتخابی است در اینجا قرار دهند تا از وضعیت نسبی همدیگر مطلع شویم.

zohoori
2012/5/30, 07:56 PM
سلام
با رتبه 600 مخابرات، گرایش سیستم دانشگاه شهید بهشتی قبول میشم یا نه؟:razz:

zohoori
2012/5/30, 07:57 PM
سلام
با رتبه 600 مخابرات، گرایش سیستم دانشگاه شهید بهشتی قبول میشم یا نه؟

p.t.o
2012/5/30, 08:23 PM
دوستمون راهنمایی کرد حالا میشه بی زحمت درصد هاتون رو بذارید که ببینیم با چه درصدهایی این رتبه اومده؟ ممنون میشم ازتون.البته خیلی هم بد نیست این رتبه هاتون

زبان 0
ریاضی 6.06
مدار5.56
الکترونیک55.56
ماشین21.21
کنترل خطی 6.67
سیگنال11.11
مقدمه 0

eee.eee99
2012/5/30, 09:26 PM
دوستان اگه شبانه قبول شیم میتونیم نریم؟اینو کجای دفترچه ها نوشته ؟از کنترل علمو صنعت خبر دارید؟سطحش چطوره؟از کنترل صنعتی اصفهان چطور؟
و اینکه تو هزینه های شبانه این هزینه متغیر دروس چیه؟
خیلی ممنون

eee.eee99
2012/5/31, 02:14 AM
دوستان کسی از ۱)مالک اشتر و۲) شاهد و3 ) تربیت دبیر رجایی و4 )صنعت ابو برق شهید عباسپور خبر داره ؟در چه سطحی هستن ؟

hossein N
2012/5/31, 08:19 AM
سلام
با رتبه 600 مخابرات، گرایش سیستم دانشگاه شهید بهشتی قبول میشم یا نه؟
پارسال یکی از هم دانشگاهیای ما با700روزانه شهید بهشتیو آورد ولی نمیدونم گرایشش سیستم بود یا نه

M638
2012/5/31, 09:37 AM
با سلام.
2-احتمالش بوده!
3-2500 تا 2800

دوست عزيز همينطور ديمي حرف نزن
كجا قدرت پارسال تا 2800 قبولي داشتيم كه فقط شما خبر داري ؟
مشخصه كه اصلا قدرتي نيستي پس بچه هارو گمراه نكن لطفا . چون من پارسال با 1650 هيچ جا قبول نشدم تمام شبانه ها را هم زده بودم به غير از غير انتفاعي

nadia.s
2012/5/31, 09:55 AM
:cry: تو انتخاب رشته گند زدم حالا ویرایش نمیشه :cry:
کاش زودتر بهتون سر زده بودم:cry:
رشته های هسته ای چه جورین؟
با 550 مخابرات میتونستم شبکه صنعتی اصفهانو بیارم؟؟؟

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 10:07 AM
:cry: تو انتخاب رشته گند زدم حالا ویرایش نمیشه :cry:
کاش زودتر بهتون سر زده بودم:cry:
رشته های هسته ای چه جورین؟
با 550 مخابرات میتونستم شبکه صنعتی اصفهانو بیارم؟؟؟

سلام
با 550 صنعتی اصفهان قبول میشدی چرا نزدی؟
البته باید دید قبل اون چی زدی.

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 10:53 AM
http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=363
سلام دوستان اصلاحیه سنجش اومد بشتابید

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 10:58 AM
اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره تمديد مهلت انتخاب رشته، امكان ويرايش رشته‌هاي انتخابي،‌ اعلام‌ رشته‌ محل‌هاي جديد و اصلاحات دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد) سال‌ 1391
1391/03/11

نسخه چاپی (http://sanjesh.org/Print.aspx?id=363)

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور بدين‌وسيله‌ به ‌اطلاع‌ آن دسته از داوطلباني كه براساس كارنامه نتايج اوليه آزمون ورودي‌ تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد) سال‌ 1391 مجاز به انتخاب رشته گرديده‌اند، مي‌رساند زمان انتخاب رشته براي داوطلبان ذيربط تا پايان روز شنبه 13/3/1391 تمديد گرديده و همچنين داوطلبان مي‌توانند بعد از ثبت نهايي اولويت‌هاي انتخابي خود، يك‌ بار نسبت به ويرايش انتخاب‌هاي خود و حداكثر تا پايان روز شنبه 13/3/91 اقدام نمايند. ضمناً نظر به‌ اينكه‌ بعضي از دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي ‌مندرج‌ در جداول‌ ذيل‌ پس از تدوين دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره 2) آزمون مذكور، براي‌ پذيرش‌ دانشجو اعلام‌ ظرفيت‌ نموده و يا اصلاحاتي در رشته‌هاي مورد پذيرش ارائه داده‌اند، متقاضيان مي‌توانند براساس ضوابط و شرايط مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته و همچنين براساس كدرشته محل‌هاي اين اطلاعيه نسبت به انتخاب كدرشته ‌محل‌هاي مورد نظر اقدام كنند و چنانچه قبلاً انتخاب رشته نموده‌اند، مي‌توانند حداكثر تا پايان روز شنبه 13/3/1391 نسبت به ويرايش انتخاب‌هاي خود اقدام نمايند.

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 11:17 AM
آفای MOHANDES_HASSANI (http://www.iran-eng.com/member.php/541944-MOHANDES_HASSANI)

میشه یه کمکی به مبن بکنید.

نمايش مشخصات (http://www.iran-eng.com/member.php/541944-MOHANDES_HASSANI)
View Forum Posts (http://www.iran-eng.com/search.php?do=finduser&userid=541944&contenttype=vBForum_Post&showposts=1)
پيام خصوصي (http://www.iran-eng.com/private.php?do=newpm&u=541944)
Add as Contact (http://www.iran-eng.com/profile.php?do=addlist&userlist=buddy&u=541944)

سلام دوست عزیز
دانشگاه علم و صنعت که مستحضرید میتونه گزینه بهتری باشه
نسبت به عباس پور اگه ترمی یک و نیم یا دو تومن برات اهمیت
نداره باید دید هدفتون از ادامه تحصیل چیه؟
خارج رفتن ؟ تدریس تو دانشگاه ها ؟ کار خصوصی ؟ استخدام شدن ؟
شرایط همه با هم فرق میکنه
من خودم روزانه رازی رو ترجیح میدم به شبانه خواجه نصیر به خاطر شرایطم.

hossein N
2012/5/31, 11:23 AM
سلام دوست عزیز
دانشگاه علم و صنعت که مستحضرید میتونه گزینه بهتری باشه
نسبت به عباس پور اگه ترمی یک و نیم یا دو تومن برات اهمیت
نداره باید دید هدفتون از ادامه تحصیل چیه؟
خارج رفتن ؟ تدریس تو دانشگاه ها ؟ کار خصوصی ؟ استخدام شدن ؟
شرایط همه با هم فرق میکنه
من خودم روزانه رازی رو ترجیح میدم به شبانه خواجه نصیر به خاطر شرایطم.
از من میپرسی روزانه رازیو به هیچی ترجیح نده شهر ش واقعا آدمو پیر میکنه

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 11:35 AM
چرا؟
شهرش چرا آدمو پیر کنه؟

hossein N
2012/5/31, 11:44 AM
چرا؟
شهرش چرا آدمو پیر کنه؟
من لیسانسم اونجا بودم یعنی هنوزم هستم اما اگه بچه اون طرفا نیستی نرو که پشیمون میشی دانشگاهش تو بدترین جای شهر واقع شده یه حلبی آباد واقعی هرچند مدت یکبارم از طرف برادرای عراقی یه توده گردوخاک کل شهرو میگیره که آدمو خفه میکنه ویه چیزای دیگم هست که اینجا جای گفتنش نیست بوعلی خیلی بهتره

mehranguilan
2012/5/31, 11:47 AM
دوستان تا شنبه تمدید شده؟من درست شنیدم؟

soheil.z
2012/5/31, 12:01 PM
دوستان تا شنبه تمدید شده؟من درست شنیدم؟

بله درسته.

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 12:02 PM
من لیسانسم اونجا بودم یعنی هنوزم هستم اما اگه بچه اون طرفا نیستی نرو که پشیمون میشی دانشگاهش تو بدترین جای شهر واقع شده یه حلبی آباد واقعی هرچند مدت یکبارم از طرف برادرای عراقی یه توده گردوخاک کل شهرو میگیره که آدمو خفه میکنه ویه چیزای دیگم هست که اینجا جای گفتنش نیست بوعلی خیلی بهتره

در مورد گرد و خاک باهات صد در صد موافقم
من خودم اهل کرمانشاه هستم و کارمند اینجا هم هستم
پس بهترین انتخاب برای من رازی خواهد بود
با توجه به اینکه متاهل هم هستم دانشگاه پایین شهره
درسته معلومه که کمی هم زندگی توی پایین شهر جایی
مثل کرمانشاه نمیچسبه( اونجا یه سری مورد داره که خودت
حتما به چشم دیدی و من هم مثل خودت نمیگم)
اما بازار و جاهای دیدنی زیاد داره من خودم مخلص شما هستم
که مهمان شهر ما هستی اگه کاری از دستم بیاد برات کوتاهی نمیکنم
به هر حال همه جا خوبی و بدی داره قول میدم اگه از اینجا بری دلت
تنگ میشه با همه سختی هاش.
:w30:

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 12:06 PM
آقای حسنی عزیز ممنونم.
امکانش هست البته حتمی نیست که برا دکتری برم آلمان...
اگه خدایی نکرده نشد کار تو صنعتو ترجیح میدم به تدریس دانشگاه البته دوره دکتری رم حتما میخونم
تنها مشکلمم با شبانه علم و صنعت اسکانه نه شهریه(با وام جور میشه) چقدر امکان دتره خابگاه بدن به بچه های شبانه پارسال که دادن.
معمولا به دانشجو های ارشد خوابگاه میدن
اما بهتر برای اطمینان یه تماسی با خود دانشگاه بگیری
تا مطمعن بشی
خواهش میکنم.:D

mohammad.ali22
2012/5/31, 12:25 PM
آقای حسنی عزیز ممنونم.
اگه خدایی نکرده نشد کار تو صنعتو ترجیح میدم به تدریس دانشگاه البته دوره دکتری رم حتما میخونم
تنها مشکلمم با شبانه علم و صنعت اسکانه نه شهریه(با وام جور میشه) چقدر امکان دتره خابگاه بدن به بچه های شبانه پارسال که دادن.

به نظرم رو خوابگاه حساب باز نکن به هیچ وجه.مخصوصا شبانه بودن حتی 1 درصد هم روش فکر نکن.در کنترل دانشگاه صنعتی اصفهان----دانشگاه شیراز----فردوسی مشهد---هم کنترل بسیار قوی ای دارند.شاید قوی تر از علم و صنعت.علم و صنعت در الکترونیک و مخابرات بسیار قوی هستش اما در کنترل و مهندسی پزشکی اصلا.

mohammad.ali22
2012/5/31, 12:25 PM
آقای حسنی عزیز ممنونم.

به نظرم رو خوابگاه حساب باز نکن به هیچ وجه.مخصوصا شبانه بودن حتی 1 درصد هم روش فکر نکن.در کنترل دانشگاه صنعتی اصفهان----دانشگاه شیراز----فردوسی مشهد---هم کنترل بسیار قوی ای دارند.شاید قوی تر از علم و صنعت.علم و صنعت در الکترونیک و مخابرات بسیار قوی هستش اما در کنترل و مهندسی پزشکی اصلا.

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 12:45 PM
کاملا درسته
توی این دانشگاه هایی که اسم بردی صنعتی اصفهان البته در کنترل
وضعیتش مناسب تره.
خوابگاه هم میدن من پرسیدم گفتن حتی خوابگاه متاهلی هم میدن

tilehbaz
2012/5/31, 01:06 PM
دوستان کسی میدونه تو گرایش مهندسی پزشکی ترتیب علم و صنعت و تربیت مدرس خواجه نصیر به چه صورته ؟

eee.eee99
2012/5/31, 02:05 PM
دوستان اگه شبانه قبول شیم میتونیم نریم؟اینو کجای دفترچه ها نوشته ؟از کنترل علمو صنعت خبر دارید؟سطحش چطوره؟از کنترل صنعتی اصفهان چطور؟
و اینکه تو هزینه های شبانه این هزینه متغیر دروس چیه؟
خیلی ممنون
کمک کنییییید لطفا :((((((

mohammad.ali22
2012/5/31, 02:12 PM
دوستان کسی میدونه تو گرایش مهندسی پزشکی ترتیب علم و صنعت و تربیت مدرس خواجه نصیر به چه صورته ؟

دوست عزیز من یکی از دوستام می خواد بره مهندسی پزشکی.طبق تحقیقات ایشون خواجه نصیر تربیت مدرس و بعد علم و صنعت.البته تربیت مدرس و خواجه نصیر خیلی به هم نزدیک ترن.اما رفیق من اول خواجه رو زد.علم و صنعت خیلی ضعیفه.چه در کنترل چه در پزشکی.مخصوصا پزشکی.یه سر به هییت علمیاشون بزن

mehranguilan
2012/5/31, 02:23 PM
کمک کنییییید لطفا :((((((فقط اگه روزانه قبول شی و نری محروم میشی.شهریه ی متغرواحدهاستواحدهای نظری وعملی بین 60-100و واحد پایان نامه بالای 150/حداقل 8 واحد و حداکثر 12تا هر ترم

soheil.z
2012/5/31, 02:35 PM
بچه ها الکترونیک علم و صنعت خیلی عالیه ولی کنترلش چنگی به دل نمیزنه من بایکی از استادام که اونجا درس خونده حرف زدم کنترلش سطح پایینه

mehranguilan
2012/5/31, 02:38 PM
چرا الکی جواب میدید و بچه ها را گمراه میکنید.اون ترتیب خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟/علم و صنعت مهندسی پزشکیش ضعیفه.اقا جون علم و صنعت فقط و فقط الکترونیکش خیلی خیلی خیلی قوی ه.و بعد مخابرات و بعدشم قدرت.سطح کنترلش پایینه
شاید اطلاعات شما از من بیشتر باشه.حذف شد ببخشید:que:

tilehbaz
2012/5/31, 02:52 PM
ممنون از نظراتتون..منم از دانشجوهای خواجه که پرسیدم گفتن در زمینه پردازش تصویر خیلی سطحش بالاست اما تو سیگنال و نروساینس استاد خوب نداره..اما از دانشجوهای تربیت و علم و صنعت کسی رو پیدا نکردم که مقایسه درستی داشته باشم.ممنون

soheil.z
2012/5/31, 03:20 PM
هر سال تو دفترچه می زدند.اگه امسال نزدن باید شک کرد.خوب بگرد دفترچه رو.کنترل همونطور که دوست عزیزمون محمد علی گفت خیلی سطح بالایی در علم و صنعت و تربیت مدرس نداره.علم و صنعت در برق با الکترونیک شناخته میشه و دو تا استاد تمام داره.اما در کنترل اصلا اینطور نیست و شاید واقعا ارزش اون همه هزینه شبانه و شاید خونه و غذا رو نداشته باشه و کنترل روزانه صنعتی اصفهان و روزانه شیراز و حتی صنعتی شیراز هم از شبانه اونجا بهتره.هزینه در تهران غوغا میکنه مخصوصا واسه شبانه ها.کنترل فقط و فقط تهران و خواجه نصیر عالیههههههههههه و بعد شریف و امیر کبیر واقعا سطح کنترل در خواجه و تهران عالیه و ارزش هزینه شبانه رو داره-------شهریه متغیر هم معلومه دیگه متغیره زیاد میشه--سالی 10 درصد حداقلش شایدم بیشتر.اما شهریه ثابت ثابته.(من کارشناسی شبانه بودم وسالی 10 درصد زیاد میکردن)

من یه مدته دارم تحقیق میکنم کاملا با حرفای درستمون موافقم

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 05:03 PM
[QUOTE=navid2025;5092437]اقا کسی میدونه من با 1142 مخابرات کجا میتونم قبول شم؟؟؟؟؟شبانه هم میرم.البته اول روزانه شهرستان چون شبانه تهران پر خرجه[/QUOTE

روزانه شهرستان رو که حتما میاری مهندس
شما از بهتر به بدتر بزن توکلت به خدا.

MOHANDES_HASSANI
2012/5/31, 05:08 PM
شما از کجا آوردی این اطلاعات دقیقو؟! تا اونجا که من دیدم بازار کار کنترل بعد از قدرت دومه وخیلی هم روبه رشده لطفا با اطلاعات غلط دوستان رو گمراه نکنید
ببین بازار کار فقط به توانایی خودت بستگی داره
من لیسانس الکترونیک خوندم اما الان دارم کارای قدرتی
انجام میدم که در امدش کمی بهتره
از طرفی الان من از دوستام هستن که مهندس الکترونیک هستش
اما درامدش از 10 تا قدرتی هم بیشتره.

ali_511
2012/5/31, 05:11 PM
متاسفانه در ایران بازار کار فارغ التحصیلان مهندسی برق یک بحث جدا از رشته است.
زیاد دنبال بازار کار یک عنوان رشته نباشید که کار درستی نیست.
موفق باشید

#ZaHra#
2012/5/31, 07:14 PM
سلام
بچه ها من یه دوست دارم رتبش شده 1780الکترونیک روزانه چمرانو میاره؟
با 1645 پزشکی کجارو میاره؟البته روزانه:gol:
چون واقعا نمیتونه هزینه کنه برای شبانه...
یه سوال دیگه من خودم الکترونیکه روزانه چمرانو میارم با توجه به اینکه رشتم مهندسی پزشکی بوده برام سخت نیست؟ولی خوب چون شهرمه خیلی برام راحتتره!

navid2025
2012/5/31, 10:20 PM
ممنون از نظراتتون..منم از دانشجوهای خواجه که پرسیدم گفتن در زمینه پردازش تصویر خیلی سطحش بالاست اما تو سیگنال و نروساینس استاد خوب نداره..اما از دانشجوهای تربیت و علم و صنعت کسی رو پیدا نکردم که مقایسه درستی داشته باشم.ممنون

اقا من واست از دوستم پرسیدم دست نگه دار.اول تربیت مدرس بعد بین علم و صنعت و خواجه یکی رو انتخاب کن.همون پردازش تصویرش خوبه فقط خواجه.

navid2025
2012/5/31, 10:26 PM

اقا من پرسیدم اول تربیت رو زده رفیقم بعد خوجه رو بعد علم و صنعت رو البته اگه پردازش تصویر رو میخوای اول خواجه رو بزن

navid2025
2012/5/31, 10:32 PM
رفقای عزیز مهندسان گرامی انتخاب رشته رو با دقت انجام بدید.ان شا الله همه دوستان جاهایی رو که دوست دارید رو قبول شید.یا حق--حتما تا فردا مشاوره برید

nrezaei31
2012/5/31, 10:33 PM
سلام

فوری

کسی میدونه با 400 مخابرات سیستم کجاها میشه آورد؟؟؟؟

navid2025
2012/5/31, 10:35 PM
سلام

فوری

پیشنهاد میکنم یه سر به انتخاب رشته مدرسان شریف بزنی.ایشالا توپ ترین جای ممکن قبول شی

hossein N
2012/5/31, 10:40 PM
سلام

فوری

فکر کنم بهتریناش خواجه نصیرو علمو صنعت باشه

atefemm
2012/5/31, 11:06 PM
اقا کسی میدونه من با 3782 الکتر قبول میشم؟؟؟؟؟

boloorchian67
2012/5/31, 11:14 PM

شاید احتمال قبولی تون در غیر انتفاعی ها باشه.
سایت انتخاب رشته ورسان شریف خوبه.

boloorchian67
2012/5/31, 11:16 PM

سلام
سایت انتخاب رشته مدرسان شریف خوبه.

البته اگر رتبه مخابرات تون در همین حد باشه احتمال قبولی تون بیشتره. امروز من یه سری رتبه قبولی سال گذشته رو دیدم در همین حد بودن و قبول هم شده بودند.

boloorchian67
2012/5/31, 11:17 PM

سلام
سایت انتخاب رشته مدرسان شریف خوبه.

البته اگر رتبه مخابرات تون در همین حد باشه احتمال قبولی تون بیشتره. امروز من یه سری رتبه قبولی سال گذشته رو دیدم در همین حد بودن و قبول هم شده بودند.

desham
2012/6/01, 10:27 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
به نظرتون بین 4 تا گزینه ای که میگم کدومو انتخاب کنم رشته لیسانسم هم قدرت بوده.
1-ابزار دقیق امیر کبیر(جز رشته های زیر گروه مکاترونیکه)
2-سیستمهای قدرت تربیت مدرس یا عباسپور
3-مکاترونیک امیر کبیر یا عباسپور
4-کنترل عباسپور یا صنعتی اصفهان
اینطور که من شنیدم بازار کار ابزار دقیق خیلی خوبه.
واسه خارج از کشور رفتن فک کنم کنترل بهتر باشه.
دوستان عزیز لطف کنید راهنماییم کنید بد جور گیر کردم.

sash367
2012/6/01, 11:13 AM
سلام دوستان رتبه مخابرات من شده 2150 خیلی بده شده ولی خب دیگه نمی شه کاریش کرد من احتمالا با پرس و جو های که کردم اگر خوش شانس باشم رو زانه های میدان کرمان و سمنان رو میارم و شبانه سیستم و میدانم یزد و سمنان و کرمان و ارمیه و چندتا دانشگاه دیگه که فکر نکنم هیچ کدوم میدان قوی داشته باشند ولی شنیدم سیستم یزد بد نیست ولی موضوع کلی اینه که اول کدوم رو بزنم یعنی سیستم یا میدان؟ چون این ها هیچ کدوم میدان قوی ندارن در کل ارزش داره توی دانشگاهی مثل اینها میدان خوند

hamedmirsaeedi
2012/6/01, 11:21 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز

سلام
ببین تو سیتم ها قدرت عباسپور خیلی خوبه......تو کنترل هم به نسبت خوبه...
اگه میخای بری خارج کنترل بهتره ولی برای ایران موندن سیستم های قدرت عالیه اونم تو عباسپور....

tolabtolab
2012/6/01, 11:36 AM
سلام دوستان رتبه مخابرات من شده 2150 خیلی بده شده ولی خب دیگه نمی شه کاریش کرد من احتمالا با پرس و جو های که کردم اگر خوش شانس باشم رو زانه های میدان کرمان و سمنان رو میارم و شبانه سیستم و میدانم یزد و سمنان و کرمان و ارمیه و چندتا دانشگاه دیگه که فکر نکنم هیچ کدوم میدان قوی داشته باشند ولی شنیدم سیستم یزد بد نیست ولی موضوع کلی اینه که اول کدوم رو بزنم یعنی سیستم یا میدان؟ چون این ها هیچ کدوم میدان قوی ندارن در کل ارزش داره توی دانشگاهی مثل اینها میدان خوند

با این رتبه روزانه این دانشگاهها بعیده حتی میدان.در حالت کلی سیستم بهتر از میدان هست هر چند توی مدرک شما مهندسی مخابرات نوشته میشه و گرایش نه برای کار پیداکردن و نه برای apply مهم نیست.دانشگاه یزد یه استاد تمام توی مخابرات داره که زمینه اش هم سیستم هست و روی مخابرات بیسیم(wireless communication) کار می کنه خیلی استاد اکتیو و کاری هست.پارسال هم چند تا دانشجوی شریف بورس این دانشگاه شدن برا همین اینجوری کیلویی مخابرات بر میداره.سمنان رو خیلی اطلا عاتی ندارم اما میدونم کرمان و ارومیه تو زمینه سیستم خیلی ضعیفن.مثلا ارومیه دو نفرسیستمی داره که یه خانم دکتره به اسم ماهرخ غنی شایسته با یه استاد ضعیف دیگه .زمینشونم بالاجبار پردازش تصویر.

aliali1332
2012/6/01, 12:01 PM
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910312000038
دوستان عزیز با توجه به شلوغ شدن سایت در ساعات پایانی پیشهاد می شود سریعتر انتخاب رشته کنید.

parto-x
2012/6/01, 12:33 PM
بچه ها خواهش می کنم سوال منو جواب بدین چون خیلی سردرگمم. گرایش من الکترونیک. رتبم به الک ، مخابرات و کمی هم به کنترل می خوره. میشه بگید بین این سه تا کدوم جای پیشرفت و آینده ی بهتری داره؟ کلا بگین به ترتیب کدوم اولویتم باشه ( فقط ترو خدا نگید بستگی به علاقت داره من می خوام یه نظر کارشناسی تر بدونم) مثلا به نظرتون کنترل صنعتی اصفهان یا شیرازو بالاتر بزنم یا الک و مخابرات خواجه نصیر چون همشو میارم و نمی دونم درسته که تغییر رشته بدم یا نه؟ و درسته دانشگاه پایین تری بزنم تا به جای مخابرات، کنترل بخونم. خواهشمی کنم کمکم کنید .ممنوووووووووووووووووون

mehranguilan
2012/6/01, 12:43 PM
بچه ها خواهش می کنم سوال منو جواب بدین چون خیلی سردرگمم. گرایش من الکترونیک. رتبم به الک ، مخابرات و کمی هم به کنترل می خوره. میشه بگید بین این سه تا کدوم جای پیشرفت و آینده ی بهتری داره؟ کلا بگین به ترتیب کدوم اولویتم باشه ( فقط ترو خدا نگید بستگی به علاقت داره من می خوام یه نظر کارشناسی تر بدونم) مثلا به نظرتون کنترل صنعتی اصفهان یا شیرازو بالاتر بزنم یا الک و مخابرات خواجه نصیر چون همشو میارم و نمی دونم درسته که تغییر رشته بدم یا نه؟ و درسته دانشگاه پایین تری بزنم تا به جای مخابرات، کنترل بخونم. خواهشمی کنم کمکم کنید .ممنوووووووووووووووووون
به نطر من تغییر رشته ندی خیلی بهتره.حتما الک یا مخابرات خواجه نصیرو بزن.نگران آینده شغلیش نباش.بازم باید به علاقت رجوع کنی که کودومو اول بزنی!

parto-x
2012/6/01, 12:56 PM
به نطر من تغییر رشته ندی خیلی بهتره.حتما الک یا مخابرات خواجه نصیرو بزن.نگران آینده شغلیش نباش.بازم باید به علاقت رجوع کنی که کودومو اول بزنی!آخه میگن کنترل بازار کار بهتری داره. مگه میشه نگران آیندش نباشم !!! بدون در نظر گرفتن گرایش من به نظرتون کنترل مخابرات الک به ترتیب کدوم واسه ادامه بهتره؟

MOHANDES_HASSANI
2012/6/01, 12:57 PM

سلام
منم لیسانس گرایش الک دارم
برای ارشد خیلی تحقیق کردم که الک ادامه بدم
یا مخابرات از بیشتر از 10 تا استاد دانشگاه
دانشجوهای سال قبل و چند تا از استادای مشهور کلاس کنکوری
تحقیقات گسترده ای انجام دادم و سرانجام
به نتایج زیر رسیدم :
1 مهمترین فاکتور علاقه است
2 توانایی خودت با رشته مورد نظر
3 برای ادامه تحصیل دکترا بهتره دروسی
رو که در لیسانس باهاشون راحت ارتباط
برقرار میکردی رو ملاک بزاری
4 شرایط شخصی خودت
5 تناسب با بازار کار رو که من خودم
الک خوند م اما تو کارای قدرت استاد شدم
دیگه و بیشتر به خودت بستگی داره
و ..................................
در نهایت من الکترونیک رو انتخاب کردم
تا تو دوره ارشد راحت تر باشم و به فکر
مقاطع بالاتر

parto-x
2012/6/01, 01:03 PM
به نطر من تغییر رشته ندی خیلی بهتره.حتما الک یا مخابرات خواجه نصیرو بزن.نگران آینده شغلیش نباش.بازم باید به علاقت رجوع کنی که کودومو اول بزنی!آخه میگن کنترل بازار کار بهتری داره. مگه میشه نگران آیندش نباشم !!! بدون در نظر گرفتن گرایش من به نظرتون کنترل مخابرات الک به ترتیب کدوم واسه ادامه بهتره؟

mehranguilan
2012/6/01, 01:07 PM
آخه میگن کنترل بازار کار بهتری داره. مگه میشه نگران آیندش نباشم !!! بدون در نظر گرفتن گرایش من به نظرتون کنترل مخابرات الک به ترتیب کدوم واسه ادامه بهتره؟الکترونیک دیجیتال -مخابرات سیستم - کنترلاگه خواستی به ادامه تحصیل خارج از کشور فکر کنی کنترل وضعیت بهتری داره.

MOHANDES_HASSANI
2012/6/01, 01:25 PM
سلام

فوری

سلام
به www.bargharshad.ir
مهندس پور کاظم
مراجعه کن اگه جوابتو نگرفتی بهش میل بزن

parto-x
2012/6/01, 01:38 PM
سلام منم لیسانس گرایش الک دارمبرای ارشد خیلی تحقیق کردم که الک ادامه بدمیا مخابرات از بیشتر از 10 تا استاد دانشگاهدانشجوهای سال قبل و چند تا از استادای مشهور کلاس کنکوری تحقیقات گسترده ای انجام دادم و سرانجامبه نتایج زیر رسیدم :1 مهمترین فاکتور علاقه است2 توانایی خودت با رشته مورد نظر3 برای ادامه تحصیل دکترا بهتره دروسی رو که در لیسانس باهاشون راحت ارتباط برقرار میکردی رو ملاک بزاری4 شرایط شخصی خودت5 تناسب با بازار کار رو که من خودم الک خوند م اما تو کارای قدرت استاد شدم دیگه و بیشتر به خودت بستگی دارهو ..................................در نهایت من الکترونیک رو انتخاب کردمتا تو دوره ارشد راحت تر باشم و به فکرمقاطع بالاترراستش من تعصب یه توجه خاصی به هیچکدوم از این سه تا ندارم. واسه همین ترجیح میدم چیزی که مورد توجه جامعه برقه انتخاب کنم . ولی از روی درس ها در لیسانس . کنترل واسم شیرین تر بود و مباحثی که پروژه عملی داشت مثل میکرو و معماری کامپیوتر که فکر کنم به الکترونیک دیجیتال مریوط بشه. ولی از خود الک 1 2 3 دل خوشی ندارم. واسه همین مجبورم با سنجیدن مزایا و معایب انتخاب کنم. مثلا الک حسنش اینه که گرایش خودمه و راحت تر ادامش می دم و درکل یه رشته ی معتدله ولی بازار کارش مطمعن نیست کنترل یه رشته ی عملی ترو صنعتی تره. و مخابرات فکر کنم جای کارای پژوهشی بیشتری داره و واسه ادامه اما اونم زیاد از نظر کاری تضمین نیست. با این چیزا خودم نظرم رو کنترله ولی چون رتبه الک و مخابراتم بالاتره اونارو دانشگاه های بهتری میارم تا کنترل. در ضمن دخترم! و باید این رو هم واسه کا در نظر بگیرم. حالا با این توضیحات میشه باز راهنماییم کنید؟! ممنون

MOHANDES_HASSANI
2012/6/01, 02:23 PM
راستش من تعصب یه توجه خاصی به هیچکدوم از این سه تا ندارم. واسه همین ترجیح میدم چیزی که مورد توجه جامعه برقه انتخاب کنم . ولی از روی درس ها در لیسانس . کنترل واسم شیرین تر بود و مباحثی که پروژه عملی داشت مثل میکرو و معماری کامپیوتر که فکر کنم به الکترونیک دیجیتال مریوط بشه. ولی از خود الک 1 2 3 دل خوشی ندارم. واسه همین مجبورم با سنجیدن مزایا و معایب انتخاب کنم. مثلا الک حسنش اینه که گرایش خودمه و راحت تر ادامش می دم و درکل یه رشته ی معتدله ولی بازار کارش مطمعن نیست کنترل یه رشته ی عملی ترو صنعتی تره. و مخابرات فکر کنم جای کارای پژوهشی بیشتری داره و واسه ادامه اما اونم زیاد از نظر کاری تضمین نیست. با این چیزا خودم نظرم رو کنترله ولی چون رتبه الک و مخابراتم بالاتره اونارو دانشگاه های بهتری میارم تا کنترل. در ضمن دخترم! و باید این رو هم واسه کا در نظر بگیرم. حالا با این توضیحات میشه باز راهنماییم کنید؟! ممنون
اگه مشکل رفت و آمد نداری دانشگاه بهتر رو انتخاب کن
خودت بهتر میدونی برای بعضی جاها اسم دانشگاه
خیلی مهمه شاید به نظر من الکترونیک دیجیتال بخونی
بهتر باشه .
یه مقداری صنعت در پذیرش خانوم ها کم لطفی میکنه.

amini.am08
2012/6/01, 02:33 PM
سلام

فوری

من 465 شدم اول سیستم علم و صنعت بعدش سیستم خواجه نصیر بعدشم سیستم صنعتی اصفهان رو زدم. فکر کنم با 400 روزانه ی خواجه نصیر و تربیت مدرس رو بیارید. ضمناً روزانه صنعتی اصفهان و شیراز و مشهد و تبریز هم میارید.

MOHANDES_HASSANI
2012/6/01, 02:35 PM
سلام
به www.bargharshad.ir
مهندس پور کاظم مراجعه کنید
احتمالا قبول میشی مهندس عزیز

amini.am08
2012/6/01, 02:38 PM

خواجه نصیر الکترونیکش خیلی خوبه... پیشنهاد می کنم الکترونیک خواجه نصیر رو انتخاب کنید

parto-x
2012/6/01, 03:02 PM
یه سوال دیگه!!ترتیب دانشگاه های زیر واسه الک و مخابرات چه طوره؟علم و صنعت - خواجه نصیر -تربیت مدرس- صنعتی اصفهان -خود اصفهان - شیراز -صنعتی شیراز- مشهد- تبریز - شهید بهشتی -سهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------و یه چیز دیگه ! کسی از گرایش های الک اطلاعاتی داره مثلا کدوم جای کار پژوهشی بیشتری داره و کدوم بازار کار بهتر و در کل کدوم طرفدارای بیشتری داره ؟!!!الکترونیک نوری و نیمه هادی - مدارهای مجتمع آنالوگ و دیجیتال- ادوات نیمه هادی- مدار و سیستم -تکنولوژی نیمه هادی -میکرو الکرتونیک و ....

naribazi
2012/6/01, 04:46 PM
سلام

بله ، قبول میشی

hoomif
2012/6/01, 05:04 PM
یه سوال دیگه!!ترتیب دانشگاه های زیر واسه الک و مخابرات چه طوره؟علم و صنعت - خواجه نصیر -تربیت مدرس- صنعتی اصفهان -خود اصفهان - شیراز -صنعتی شیراز- مشهد- تبریز - شهید بهشتی -سهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------و یه چیز دیگه ! کسی از گرایش های الک اطلاعاتی داره مثلا کدوم جای کار پژوهشی بیشتری داره و کدوم بازار کار بهتر و در کل کدوم طرفدارای بیشتری داره ؟!!!الکترونیک نوری و نیمه هادی - مدارهای مجتمع آنالوگ و دیجیتال- ادوات نیمه هادی- مدار و سیستم -تکنولوژی نیمه هادی -میکرو الکرتونیک و ....

به این ترتیب :
علم و صنعت - تربیت مدرس - صنعتی اصفهان - مشهد - خواجه نصیر - شیراز - شهید بهشتی - اصفهان - تبریز - صنعتی سهند - صنعتی شیراز

البته مساله مسافت هم هست ، مثلا اگه خراسانی باشید ، قطعا بهتره بعد تربیت مدرس ، فردوسی مشهد رو بزنید ولی اگه مرکز کشور باشید همینطوری بهتره...فکر کنم ادوات و نوری از همش پرکارتر باشه. موفق باشید;)

daneshpajooh
2012/6/01, 06:00 PM
سلام
به نظرتون با 930 مخابرات، گرایش میدان کجا قبول میشم؟
لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید. ممنون

parto-x
2012/6/01, 06:51 PM
به این ترتیب : علم و صنعت - تربیت مدرس - صنعتی اصفهان - مشهد - خواجه نصیر - شیراز - شهید بهشتی - اصفهان - تبریز - صنعتی سهند - صنعتی شیرازالبته مساله مسافت هم هست ، مثلا اگه خراسانی باشید ، قطعا بهتره بعد تربیت مدرس ، فردوسی مشهد رو بزنید ولی اگه مرکز کشور باشید همینطوری بهتره...فکر کنم ادوات و نوری از همش پرکارتر باشه. موفق باشید;)به نظرتون این ترتیب درسته؟!!!!!!!! یعنی شیراز بعد از مشهد؟!!!! حتی خواجه نصیر بعد از مشهد؟!!!!!!!!خواهش می کنم با تعصب نظر ندید و اون چه از نظر جامعه ی برق مطرحه بگید. ممنون می شم بقیه هم نظرشون رو بگن

parto-x
2012/6/01, 06:55 PM
منظور از زمینه پژوهشی جلوی شهید بهشتی ها چیه؟ همون پژوهش محوره؟ آیا پژوهش محور بودن هم مثل آموزش محور یک نکته ی منفی محسوب میشه و ایجاد محدودیت می کنه؟

navid2025
2012/6/01, 06:58 PM

مخابرات----بعد الکترونیک----اخر هم کنترل.مخابرات بازار کارش بهتره

navid2025
2012/6/01, 07:02 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز

بازار ابزار دقیق عالی است بعد از اون قدرت بعد مخابرات و الکترونیک.کنترل و مهندسی پزشکی--واسه خارج رفتن و مقاله دادن مخابرات عالیه چون خیلی زمینه های کاری متفاوتی داره

amini.am08
2012/6/01, 07:04 PM
به نظرتون این ترتیب درسته؟!!!!!!!! یعنی شیراز بعد از مشهد؟!!!! حتی خواجه نصیر بعد از مشهد؟!!!!!!!!خواهش می کنم با تعصب نظر ندید و اون چه از نظر جامعه ی برق مطرحه بگید. ممنون می شم بقیه هم نظرشون رو بگن

شیراز و مشهد و تبریز تقریباً تو یک سطحند، معمولا جنوبیا، شیراز؛ شمالغربیا، تبریز و شمال شرقیا، مشهد رو می زنند... ولی فکر کنم خواجه نصیر از دانشگاه های تراز اول شهرستان ها بهتر باشه. ضمناً سطح علمی دانشکده مهندسی دانشگاه اصفهان (برخلاف سایر دانشکده هاش ) زیاد جالب نیست.

sash367
2012/6/01, 07:07 PM
دوستان این دانشگاه های شاهد و مالک اشتر چه جور هستند؟(مخابرات) و دیگه اینکه اگر من این دانشگاه ها رو بزنم برم مصاحبه قبول بشم و یا نرم اصلا ، برای بقیه انتخاب هام چه مشکلی پیش میاد ؟ شبانه هاشون ارزش داره برای رفتن و هزینه کردن

navid2025
2012/6/01, 07:08 PM
هشدار!!!!
بچه ها کسایی که قصد رفتن دارن تغییر گرایش یه امتیاز منفی واسشون داره سعی کنن.اونا که قصد رفتن دارن گرایششون رو عوض نکن.در بازار کار شما بیشتر با اطلاعات لیسانس کار می کنید.در ارشد چیزی که در کار به درد شما بخوره یاد نمیگیرید.با تغییر گرایش با توجه به پیشنیازی که بهتون می خوره کارتون هم سخت میشه.چون یک ترم یا بیشتر باید مشغول پاس کردن دروس پیشنیاز باشید.

amini.am08
2012/6/01, 07:09 PM
سلام
به نظرتون با 930 مخابرات، گرایش میدان کجا قبول میشم؟
لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید. ممنون

فکر کنم میدان شیراز و تبریز و صنعتی بابل رو بیارید

daneshpajooh
2012/6/01, 07:29 PM
فکر کنم میدان شیراز و تبریز و صنعتی بابل رو بیارید

پارسال تا 1000 میدان روزانه بهشتی قبول شده ها ! ببخشید اینطوری میگم ولی چرا وقتی نمیدونید نظر میدید؟!

eee.eee99
2012/6/01, 07:42 PM
دوستان کنترل شیراز قویتره یا اصفهان؟؟؟

amini.am08
2012/6/01, 07:55 PM
پارسال تا 1000 میدان روزانه بهشتی قبول شده ها ! ببخشید اینطوری میگم ولی چرا وقتی نمیدونید نظر میدید؟!

اگه سو برداشت شد معذرت می خوام...ولی به چند نکته توجه کنید:
1. من نگفتم شهید بهشتی رو نمی آرید، گفتم شیراز، و تبریز رو می آرید...چیزی که تقریباً مطمئن بودم گفتم
2. سطح علمی مخابرات شیراز بالاتر از شهید بهشتیه
3. ضمناً کاهش ظرفیتها رو هم در نظر داشته باشید

sash367
2012/6/01, 08:31 PM
دوستان خیلی مهمه اگر من رشته های خاص مالک اشتر رو بزنم بعد نرم مصاحبه برای رکد رشته های بعد از مالک که انتخاب کردم مشکلی پیش نمیاد؟!!!!

hoomif
2012/6/01, 08:45 PM
به نظرتون این ترتیب درسته؟!!!!!!!! یعنی شیراز بعد از مشهد؟!!!! حتی خواجه نصیر بعد از مشهد؟!!!!!!!!خواهش می کنم با تعصب نظر ندید و اون چه از نظر جامعه ی برق مطرحه بگید. ممنون می شم بقیه هم نظرشون رو بگن

عزیز دلم تعصب نیست . شما توی هر رنکینگ معتبر جهانی که نگاه کنی اول تهران بعد شریف و بعد فردوسی و علم و صنعت اما من با توجه به ایران نوشتم و اگه مساله تعصب بود همون رنکینگ جهانی رو می نوشتم...بعدشم شما اصلا دانشگاه فردوسی رو دیدی؟!!!! زیر بنا و اساتید تمام و امکانات این دانشگاه... یا فقط یه چیزی شنیدی؟!! حتی اگه از نظر رتبه هم که فکر کنی بعد علم و صنعت و تربیت مدرس فردوسی و صنعتی اصفهان پر میشه ، بعد اون خواجه و شیرازه (به قول مهندس پورکاظم djbehrouz) والا هدف ما کمک بود...شما هر جور دوست داری انتخاب کن عزیزم :gol:

boloorchian67
2012/6/01, 08:49 PM
1- اگر دانشگاه های با شرایط خاص رو قبل از شبانه ها انتخاب کنیم ایرادی نداره ؟

یعنی ترتیب قرار گرفتن دانشگاه های با شرایط خاص مهم نیست؟
بعد از اونا من غیرانتفاعی ها رو انتخاب کردم. انتخاب های بعدیم که حذف نمی شن؟؟؟؟

اگر مثلا مالک اشتر برای مرحله اول انتخاب شدیم ، اما برای مصاحبه رد بشیم، انتخاب های بعد از صنعتی مالک اشتر من که حذف نمی شن؟؟؟؟؟

2- میشه مثلا دو تا مالک اشتر در گرایش الکترونیک انتخاب کنیم؟؟؟ و در هر گرایشی دو تا مالک اشتر و یا شاهد انتخاب کنیم؟؟؟؟

ممنون میشم به دوتا سوالم جواب بدین و راهنماییم کنید.

hoomif
2012/6/01, 09:12 PM
دوستان خیلی مهمه اگر من رشته های خاص مالک اشتر رو بزنم بعد نرم مصاحبه برای رکد رشته های بعد از مالک که انتخاب کردم مشکلی پیش نمیاد؟!!!!

نه...اگه به هر دلیل مالک اشتر نری...مشکلی واسه انتخاب رشته پیش نمیاد و میتونی انتخابای بعدی رو که قبول شدی بری :smile:

hoomif
2012/6/01, 09:15 PM
1- اگر دانشگاه های با شرایط خاص رو قبل از شبانه ها انتخاب کنیم ایرادی نداره ؟

یعنی ترتیب قرار گرفتن دانشگاه های با شرایط خاص مهم نیست؟
بعد از اونا من غیرانتفاعی ها رو انتخاب کردم. انتخاب های بعدیم که حذف نمی شن؟؟؟؟

اگر مثلا مالک اشتر برای مرحله اول انتخاب شدیم ، اما برای مصاحبه رد بشیم، انتخاب های بعد از صنعتی مالک اشتر من که حذف نمی شن؟؟؟؟؟

2- میشه مثلا دو تا مالک اشتر در گرایش الکترونیک انتخاب کنیم؟؟؟ و در هر گرایشی دو تا مالک اشتر و یا شاهد انتخاب کنیم؟؟؟؟

ممنون میشم به دوتا سوالم جواب بدین و راهنماییم کنید.

نه...اگه به هر دلیل مالک اشتر نری...مشکلی واسه انتخاب رشته پیش نمیاد و میتونی انتخابای بعدی رو که قبول شدی بری :smile:در مورد سوال دوم ، نه نمیشه ، شما کلا 2 تا مالک بیشتر نمیتونی بزنی...اگر بیشتر بزنی سیستم خطا میده...

hoomif
2012/6/01, 09:17 PM

اگه منظورت صنعتی اصفهان هستش ، از شیراز قوی تره...اما اگه منظورت اصفهان هست ، شیراز قوی تره

parto-x
2012/6/01, 09:25 PM
عزیز دلم تعصب نیست . شما توی هر رنکینگ معتبر جهانی که نگاه کنی اول تهران بعد شریف و بعد فردوسی و علم و صنعت اما من با توجه به ایران نوشتم و اگه مساله تعصب بود همون رنکینگ جهانی رو می نوشتم...بعدشم شما اصلا دانشگاه فردوسی رو دیدی؟!!!! زیر بنا و اساتید تمام و امکانات این دانشگاه... یا فقط یه چیزی شنیدی؟!! حتی اگه از نظر رتبه هم که فکر کنی بعد علم و صنعت و تربیت مدرس فردوسی و صنعتی اصفهان پر میشه ، بعد اون خواجه و شیرازه (به قول مهندس پورکاظم djbehrouz) والا هدف ما کمک بود...شما هر جور دوست داری انتخاب کن عزیزم :gol:اولا من فردوسی مشهد رو ندیدم ولی از همون ابتدا با اظهار نظر عجیب و متعصبانتون معلوم بود که شما نه تنها اونجارو دیدی بلکه توش درس خوندی و واسه همین تعصبشو می کشی!!! در ضمن من هم اون رنکینگ وبمتریک رو دیدم که فردوسی بعد از تهران و شریفه!! ولی جهت اطلاعتون اون رده بندی سایت دانشگاه های جهانه نه خود دانشگاه ها که متاسفانه اکثر بچه های فردوسی ازون سو استفاده می کنن واسه بالا کشیدن دانشگاشون!!!!! شما اگه می خوای رده بندی بر اساس انتخاب تو ایران رو بدونی می تونی به همون سایت مهندس پور کاظم مراجعه کنی و تراز دانشگاه ها رو مطالعه کنی!! اون وقت میبینی مشهد بعد از خواجه نصیرو تربیت مدرس و شهید بهشتی و شیراز پر میشه!! قطعا من همون طور که تحقیق کردم انتخاب می کنم نه بر اساس اظهار نظر های جانبدارانه و فقط قصدم یک مشورت کارشناسانه بود !!!! به هر حال ممنون . شما هم نظر خودتو داری و محترمه ! دعوا نداریم که!!!!!

hoomif
2012/6/01, 09:40 PM
اولا من فردوسی مشهد رو ندیدم ولی از همون ابتدا با اظهار نظر عجیب و متعصبانتون معلوم بود که شما نه تنها اونجارو دیدی بلکه توش درس خوندی و واسه همین تعصبشو می کشی!!! در ضمن من هم اون رنکینگ وبمتریک رو دیدم که فردوسی بعد از تهران و شریفه!! ولی جهت اطلاعتون اون رده بندی سایت دانشگاه های جهانه نه خود دانشگاه ها که متاسفانه اکثر بچه های فردوسی ازون سو استفاده می کنن واسه بالا کشیدن دانشگاشون!!!!! شما اگه می خوای رده بندی بر اساس انتخاب تو ایران رو بدونی می تونی به همون سایت مهندس پور کاظم مراجعه کنی و تراز دانشگاه ها رو مطالعه کنی!! اون وقت میبینی مشهد بعد از خواجه نصیرو تربیت مدرس و شهید بهشتی و شیراز پر میشه!! قطعا من همون طور که تحقیق کردم انتخاب می کنم نه بر اساس اظهار نظر های جانبدارانه و فقط قصدم یک مشورت کارشناسانه بود !!!! به هر حال ممنون . شما هم نظر خودتو داری و محترمه ! دعوا نداریم که!!!!!

در نهایت احترام ، عرض میکنم که : سال 90 : آخرین رتبه قبولی فردوسی روزانه 306 و صنعتی اصفهان 325 و شبانه فردوسی 500 و صنعتی اصفهان 734 بوده است...شیراز و شهید بهشتی هم که همیشه بعد اینا بودن...البته در مورد خواجه نصیر بعضی وقتا بالا پایین میشه...ولی خداییش مهندس خواجه و شهید بهشتی فقط خیلی از اصفهان و فردوسی پایین ترن...دلیل نمیشه که چون توی تهران هستن خوب باشند...من خودم بهشتی واحد پاس کردم...حتما میدونی دیگه ولنجک و اب و هواشو و خلاصه دانشگاه توپیه...ولی تو فنی مهندسی جزئ رده اولا نیست دیگه...حالا بیخیال دیگه...ما کوچیک بچه های دانشگاه شیراز و خواجه نصیر هم هستیم...;)

hoomif
2012/6/01, 09:49 PM
سلام

100 % ;) پارسال با 800 هم قبول شدن

#ZaHra#
2012/6/01, 09:53 PM
پزشکی شیراز بالاتره یا دانشگاه اصفهان؟

hoomif
2012/6/01, 10:03 PM

از لحاظ رتبه که توی یه سطحن...ولی لحاظ سطح علمی اصفهان میگن بهتره.

hoomif
2012/6/01, 10:13 PM

ببخشید هر کار کردم نتونستم اونجا جوابتونو بدم...روزانه خیلی بعیده...ولی شبانه الکو میاری حتما :smile:

navid2025
2012/6/01, 10:18 PM
الکترونیک دیجیتال -مخابرات سیستم - کنترلاگه خواستی به ادامه تحصیل خارج از کشور فکر کنی کنترل وضعیت بهتری داره..

lمخابرات هم بازار کار توپی داره هم واسه اونور رفتن عالیه.الکترونیک هم واسه اونور رفتن عالیه واقعا عالیه.به نظر من واسه خارج رفتن اول مخابرات بعد الکترونیک و بعد کنترل---اما بازار کار قدرت مخابرات الکترونیک کنترل

navid2025
2012/6/01, 10:20 PM

اول شیراز بعد اصفهان

hoomif
2012/6/01, 10:21 PM
.

lمخابرات هم بازار کار توپی داره هم واسه اونور رفتن عالیه.الکترونیک هم واسه اونور رفتن عالیه واقعا عالیه.به نظر من واسه خارج رفتن اول مخابرات بعد الکترونیک و بعد کنترل---اما بازار کار قدرت مخابرات الکترونیک کنترل

البته اگه از لحاظ عملی تو کنترل قوی باشی خیلی درآمد داره...مخصوصا تو سیستم های اتوماسیون و ابزار دقیق

hamed22222
2012/6/01, 10:22 PM
سلام دوستان عزیز

آخرین رتبه مخابرات توی غیر انتفاعی های مشهد چنده ؟
با 3200 میشه تو یک غیر انتفاعی مشهد ، مخابرات قبول شد؟ احتمالش چقدره؟

با سپاس

hoomif
2012/6/01, 10:25 PM
سلام دوستان عزیز

آخرین رتبه مخابرات توی غیر انتفاعی های مشهد چنده ؟
با 3200 میشه تو یک غیر انتفاعی مشهد ، مخابرات قبول شد؟ احتمالش چقدره؟

با سپاس

سلام.
بله . خاوران قبول میشید . البته امکانش هست سجاد رو هم بیارید.

navid2025
2012/6/01, 10:26 PM
البته اگه از لحاظ عملی تو کنترل قوی باشی خیلی درآمد داره...مخصوصا تو سیستم های اتوماسیون و ابزار دقیق

بله اما بحث ابزار دقیق خیلی به مباحث کنترلی خصوصا در ارشد مربوط نمیشه.اتوماسیون و ابزار دقیق رشته ای جداگانه است که تمامی دروس آن با کنترل کاملا متفاوت است.ارشد در کنترل=ریاضیات محض.......لیسانس کنترل بسیار عالی اما ارشد کنترل همون ریاضیات

hamed8405
2012/6/01, 10:29 PM
سلام دوستان. ببخشید من رشته ی مکانیک هستم. تو دفترچه ی ما یک رشته به اسم مدیریت انرژی زدن که اون جوری که من تحقیق کردم در واقع همون مدیریت انرژی الکتریکی هست و بین رشته های برق و مکانیک و صنایع مشترکه. خواستم ببینم نظرتون راجع به این رشته چیه و در کل اصلا مدرکش مهندسی هست یا مدیریت و بازار کارش چطوره؟ ممنون.:)

eee.eee99
2012/6/01, 10:39 PM
دوستان با ۱۲۵۰ شبانه کنترل شیراز یا اصفهان رو میارم؟

hoomif
2012/6/01, 10:49 PM
دوستان با ۱۲۵۰ شبانه کنترل شیراز یا اصفهان رو میارم؟

اصفهان روزانه میاری - شیراز هم روزانه احتمالش کمه ولی شبانه میاری انشاا...

hoomif
2012/6/01, 10:50 PM
بله اما بحث ابزار دقیق خیلی به مباحث کنترلی خصوصا در ارشد مربوط نمیشه.اتوماسیون و ابزار دقیق رشته ای جداگانه است که تمامی دروس آن با کنترل کاملا متفاوت است.ارشد در کنترل=ریاضیات محض.......لیسانس کنترل بسیار عالی اما ارشد کنترل همون ریاضیات

بله حق با شماست . ولی از لحاظ بازار کار فقط عرض کردم

mohammad.ali22
2012/6/01, 11:38 PM
هشدار!!!!
بچه ها کسایی که قصد رفتن دارن تغییر گرایش یه امتیاز منفی واسشون داره سعی کنن.اونا که قصد رفتن دارن گرایششون رو عوض نکن.در بازار کار شما بیشتر با اطلاعات لیسانس کار می کنید.در ارشد چیزی که در کار به درد شما بخوره یاد نمیگیرید.با تغییر گرایش با توجه به پیشنیازی که بهتون می خوره کارتون هم سخت میشه.چون یک ترم یا بیشتر باید مشغول پاس کردن دروس پیشنیاز باشید.

اره رفقا طولانی شدن ارشد به نفعتون نیست خصوصا با بحث سنوات که جدیدا مطرح شده(بیش از 2 سال =شبانه و هزینه).اگه واقعا واسه ارشد گرایش خاصی از قبل برنامه ریزی کردید و واحدهای اون گرایش رو در غالب دروس اختیاری پاس کردید وارد اون گرایش بشید.مگه دیگه واقعا رتبتون خیلی خیلی خوب شده باشه و با رشته ی اصلیتون خیلی متفاوت باشه.

mohammad.ali22
2012/6/01, 11:45 PM
حالا که انتخاب رشته ها تموم شده به نظرتون کاربردی ترین رشته در ارشد کدومه؟؟؟؟

نظر خودم : قدرت در ارشد بسیار کاربردی است و بعد از ان الکترونیک (البته برخی گرایشها) و بعد از آن مخابرات.وسپس مهندسی پزشکی در اخر هم کنترل که در اکثر دانشگاهها به صورت ریاضیات محض تدریس میشه.وبر خلاف اونچه که همه انتطارش رو میکشن(چون با کنترل خطی مقایسه می کنند) رشته ی بسیار خشک و ریاضیاتی در ارشد هست.ویه جورایی اصلا برق نیست دیگه و مبدل به یکی از سخت ترین گرایشها در ارشد میشه.متاسفانه اکثر دوستانمون ندونسته میگن که این گونه نیست اشتباه این دوستان در اینجاست که این دوستان رشته ی ابزار دقیق رو با کنترل اشتباه میگیرند.ابزار دقیق بسیار شیرین است و ازمون جدایی دارد و هیچ ریطی به رشته ی کنترل ندارد.

eee.eee99
2012/6/02, 12:19 AM
دوستان اشتباه بزرگی کردم !!!!ی دونه رشته کنترل آموزش محور روزانه اصفهان رو اشتباهی وارد کردم!!!!میشه کاری کرد؟ لطفآ جواب بدید

dadash masoud
2012/6/02, 12:28 AM
رشته ي شاخ و خيلي جديديه مثل راه اهن برقي بيشتر برقيه . من به جز شريف جاي ديگه ايو نديدم كه داشته باشه. فكر كنم قبوليش سخت باشه.

tilehbaz
2012/6/02, 12:47 AM
دوستان اشتباه بزرگی کردم !!!!ی دونه رشته کنترل آموزش محور روزانه اصفهان رو اشتباهی وارد کردم!!!!میشه کاری کرد؟ لطفآ جواب بدید

میتونی ویرایشش کنی.نگران نباش

eee.eee99
2012/6/02, 01:05 AM
حل شدوخیلییییی ممنونم ازتون
بخیر گذشت

daydream2007
2012/6/02, 07:17 AM
سلام
شما اگه بتونید توی دانشگاه تهران یا شریف برق کنترل قبول بشید کدوم رو انتخاب می کنید؟چرا؟

soheil.z
2012/6/02, 08:01 AM
سلام
شما اگه بتونید توی دانشگاه تهران یا شریف برق کنترل قبول بشید کدوم رو انتخاب می کنید؟چرا؟
پرسیدن نداره عزیز دانشگاه تهران چون توی کشور حرف اول کنترلو میزنه
اکثر بچه هایی با شرایط شما انتخاب اولشون تهرانه بعد شریف و امیر کبیر و خواجه نصیر
هرچند کنترل امیر کبیر و خواجه نصیر سر تر از شریفه ولی بخاطر اسم و رسمش انتخاب دومه بچه هاست

mohammadmm
2012/6/02, 08:15 AM
سلام

میانگین تراز کنترل دانشگاه تهران سال 88 ،8300 و شریف 7500 حالا خودت می دونی.

boloorchian67
2012/6/02, 10:11 AM
می خواستم بدونم وضعیت دانشگاه های غیر انتفاعی های مشهد(مثل سجاد مشهد، خراسان و..) بهتره یا قم (شهاب دانش و پویش قم)؟؟؟؟؟؟؟

کدومش بهتره؟؟

navid2025
2012/6/02, 10:48 AM
سلام

100 در 100 تهران.به هییت علمیاشون نگاه کن.شریف فقط اسمه.چندتا دانشیار کنترل داره فقط اما تهران استاااااااااااااااااااااا د جبه دار.که افتخار برق ایران هست.حتما تهران

navid2025
2012/6/02, 10:51 AM
پرسیدن نداره عزیز دانشگاه تهران چون توی کشور حرف اول کنترلو میزنه
اکثر بچه هایی با شرایط شما انتخاب اولشون تهرانه بعد شریف و امیر کبیر و خواجه نصیر
هرچند کنترل امیر کبیر و خواجه نصیر سر تر از شریفه ولی بخاطر اسم و رسمش انتخاب دومه بچه هاست

کنترل به این ترتیب هست :اول تهران(جبه دار) بعد خواجه نصیر(خاکی صدیق) و بعد امیر کبیر(اکثر اساتید پیر) و بعد شریف.شریف به خاطر اسمشه که زود پر میشه.از لحاظ سطح دانشگاه این طوریه.

navid2025
2012/6/02, 10:56 AM
چرا امسال ظرفیت ها در گرایش کنترل انقدر کم شده؟؟؟ اما در باقی گرایشها به این اندازه کم نشده؟؟؟؟

بچه های امسال خیلی هاشون به نتایج پارسال دل خوش کردن و فکر میکنن که مثل پارسال میتونن قبول شن اما با این کم شدن ظرفیت بعید میدونم.به جاش مخابرات رو خیلی بهتر میشه قبول شد.چون انچنان ظرفیت هاش تغییر نکرده.نظر شما چیست.من با پارسال مقایسه کردم.یه جا مثل علم و صنعت دقیقا نصف شده در کنترل.فردوسی دقیقا نصف.چرااااااااااااااااااا اااا؟
:redface::redface::redface::redface::redface::redf ace::redface::redface::redface::redface::redface:: redface::redface::redface::redface:
:redface::redface:

navid2025
2012/6/02, 11:01 AM
دوست عزيز همينطور ديمي حرف نزن
كجا قدرت پارسال تا 2800 قبولي داشتيم كه فقط شما خبر داري ؟
مشخصه كه اصلا قدرتي نيستي پس بچه هارو گمراه نكن لطفا . چون من پارسال با 1650 هيچ جا قبول نشدم تمام شبانه ها را هم زده بودم به غير از غير انتفاعي

قدرت قبول میشه تا 2800اما نه شبانه فقط غیر انتفاعی

navid_r
2012/6/02, 11:04 AM
سلام

اقا منم همین جوریم!این نتیجه تحقیقات خودمه
کنترل دانشگاه تهران تا وقتی که پروفسور کارولوکس زنده بود قطعا حرف اولو می زد . ولی از فوت ایشون دکتر نیلی و اعرابی شدن قطب هوش و از طرفی چون پست های اجرایی هم دارن کم وقت میگذارن بره دانشجو خصوصا سال 90 نیلی 18 تا دانشجوی ارشد گرفته که کلا ماکزیمم باید 6 تا باشه!!از طرفی من با بچه های تهران که حرف میزدم میکفتن هدفت بعدش چیه؟اگه می خوای اپلای کنی قطعا اسم شریف قوی تره و در خیلی زمینه ها مثلا adaptive استادا خوب کار میکنن.یه روزم رفتم شریف اون ها می گفتن بدی اینجا اینه که فشار خیلی زیاده رو دانشجو ولی ازون طرف استاد خیلی خوب کار می کنه مثلا یکی می گفت با دکتر حائری بودیم یه سوال قدرتی پیش اومد خود حاوری رفته از یه استاد قدرتی سوالرو پرسیده.یعنی با مسئولیت ان.ولی به من پیشنهاد تهرانو دادن البته چون شرایطم خاصه اونم اینه که من لیسانسو کنترل تهران بودم و استادارو بهتر میشناسم و استاد ها هم منو بهتر میشناسن!دیگه لازم نیست به شرایط عادت کنم.
اگه قصدت اپلای هست پیشنهاد اول من شریفه بعد تهران به شرط اینکه اون research intereste استاد های شریفو بپسندی.اما اگه شرایط خاص دیگه ای داری باز تصمیم با خودته (سال پیش و 89 شریف و تهران هم زمان تو کنترل پر شدن)

navid_r
2012/6/02, 11:08 AM
چرا امسال ظرفیت ها در گرایش کنترل انقدر کم شده؟؟؟ اما در باقی گرایشها به این اندازه کم نشده؟؟؟؟

بچه های امسال خیلی هاشون به نتایج پارسال دل خوش کردن و فکر میکنن که مثل پارسال میتونن قبول شن اما با این کم شدن ظرفیت بعید میدونم.به جاش مخابرات رو خیلی بهتر میشه قبول شد.چون انچنان ظرفیت هاش تغییر نکرده.نظر شما چیست.من با پارسال مقایسه کردم.یه جا مثل علم و صنعت دقیقا نصف شده در کنترل.فردوسی دقیقا نصف.چرااااااااااااااااااا اااا؟
:redface::redface::redface::redface::redface::redf ace::redface::redface::redface::redface::redface:: redface::redface::redface::redface:
:redface::redface:

خوب این بره ما کنترلی ها خبر خوبیه!جون حداقل خیالمون راحته مخابیا و الکیایی که از ما بهتر شدن حتما اون چیزایی که می خوان میارن!یه وقت همچین به سرشون نمیزنه بیان کنترل!:D
میگم همه جا تبلیغ مخابو الکو قدرتو پزشکی کنیم حله!!:biggrin:
ولی بره منم جدا سواله.کنترل خیلی بیشتر کم شده نسبت به بقیه. خب البته این شانس ما هم هست سر ما که میرسه کنکور یه مرحلیه میشه سر ما ظرفیت کنترل کم میشه ازون ورم سر ما سربازی کلا میشه 21 ماه!

hossein N
2012/6/02, 12:27 PM
اقا منم همین جوریم!این نتیجه تحقیقات خودمه
کنترل دانشگاه تهران تا وقتی که پروفسور کارولوکس زنده بود قطعا حرف اولو می زد . ولی از فوت ایشون دکتر نیلی و اعرابی شدن قطب هوش و از طرفی چون پست های اجرایی هم دارن کم وقت میگذارن بره دانشجو خصوصا سال 90 نیلی 18 تا دانشجوی ارشد گرفته که کلا ماکزیمم باید 6 تا باشه!!از طرفی من با بچه های تهران که حرف میزدم میکفتن هدفت بعدش چیه؟اگه می خوای اپلای کنی قطعا اسم شریف قوی تره و در خیلی زمینه ها مثلا adaptive استادا خوب کار میکنن.یه روزم رفتم شریف اون ها می گفتن بدی اینجا اینه که فشار خیلی زیاده رو دانشجو ولی ازون طرف استاد خیلی خوب کار می کنه مثلا یکی می گفت با دکتر حائری بودیم یه سوال قدرتی پیش اومد خود حاوری رفته از یه استاد قدرتی سوالرو پرسیده.یعنی با مسئولیت ان.ولی به من پیشنهاد تهرانو دادن البته چون شرایطم خاصه اونم اینه که من لیسانسو کنترل تهران بودم و استادارو بهتر میشناسم و استاد ها هم منو بهتر میشناسن!دیگه لازم نیست به شرایط عادت کنم.
اگه قصدت اپلای هست پیشنهاد اول من شریفه بعد تهران به شرط اینکه اون research intereste استاد های شریفو بپسندی.اما اگه شرایط خاص دیگه ای داری باز تصمیم با خودته (سال پیش و 89 شریف و تهران هم زمان تو کنترل پر شدن)
سلام مرسی از اطلاعاتت منم همین مشکلو داشتم نهایتا شریفو اول زدم به نظر تو با 88 شریفو میارم؟نمیدونی آخرین رتبه قبولی توی دانشگاه خودتون تو ارشد پارسال چند بوده؟ در ضمن این کلا درسته که شریف تو کنترل استاد کامل نداره و مثلا خواجه نصیر بهتره؟ یه سوال دیگه من که لیسانس قدرت دارم و سطح دانشگام بالا نبوده تو لیسانس ارشد کنترل جایی مثل شریف خیلی اذیت میشم به نظر شما ؟البته من کنترل مدرنو اختیاری پاس کردم ممنون از وقتی که میذاری:w05:

M638
2012/6/02, 12:55 PM
من كه پارسال قبول نشدم امسالم رتبم شد 1594 قدرت

به نظرتون اميد داشته باشم يا برم آزاد ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

hoomif
2012/6/02, 01:23 PM
من كه پارسال قبول نشدم امسالم رتبم شد 1594 قدرت

به نظرتون اميد داشته باشم يا برم آزاد ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

شبانه 100%
روزانه 90%
کلا اگه نمونی به نفعته...مگه اینکه بخوای بری واسه دکتری...

hoomif
2012/6/02, 01:30 PM
می خواستم بدونم وضعیت دانشگاه های غیر انتفاعی های مشهد(مثل سجاد مشهد، خراسان و..) بهتره یا قم (شهاب دانش و پویش قم)؟؟؟؟؟؟؟

کدومش بهتره؟؟

سجاد توی غیرانتفایی های ایران حرف اولو میزنه...اکثر استاداش مال فردوسی هستند...قبولی ارشد هاشون هم خیلی زیاده...من خودم اگه 4 سال پیش اینو میدونستم میموندم مشهد همون سجاد میرفتم...ولی هرگز خراسان نرو اگه سجاد میاری!

navid_r
2012/6/02, 01:46 PM
سلام مرسی از اطلاعاتت منم همین مشکلو داشتم نهایتا شریفو اول زدم به نظر تو با 88 شریفو میارم؟نمیدونی آخرین رتبه قبولی توی دانشگاه خودتون تو ارشد پارسال چند بوده؟ در ضمن این کلا درسته که شریف تو کنترل استاد کامل نداره و مثلا خواجه نصیر بهتره؟ یه سوال دیگه من که لیسانس قدرت دارم و سطح دانشگام بالا نبوده تو لیسانس ارشد کنترل جایی مثل شریف خیلی اذیت میشم به نظر شما ؟البته من کنترل مدرنو اختیاری پاس کردم ممنون از وقتی که میذاری:w05:

سلام. شما هم شریف قبولی هم تهران اونم روزانه .ختی سال 89 با 105 110 هم روزانه تهران قبول بودن.پس در این زمینه اصالا نگران نباش (من خودم با 120 50 درصد شانس روزانه دارم!)
الان با توجه به افت تهران تو کنترل .و صحبت هایی که از بچه های تهران و شریف شنیده بودم همشون می گفتن خواچه خیلی خوب کار میکنه.ولی این که شریف بده و استاد تمام نداره اصلا این طور نیست اتفاقا شریف تو این دو ساله هم زمان با تهران و بعضا زودتر پر شده.و استاد های خوبی داره
میگم انتخاب بین شریف و تهران بسته به گذشته و هدفت داره . جالبه بچه های تهران می گفتن بزن شریف شریفی ها می گفتن بزن تهران!!!!
به نظرم تلاش زیادی می خواد چه تو تهران چه تو شریف خوب باشی .اره اولش شاید به نظرت سخت باشه ولی اگه خودتو اماده بکنی به زودی شاید top student هم شدی. ولی اینکه گرایشتو داری عوض می کنی خب این یکم سخت میکنه کارو. (چرا همین قدرت نمیری تهران و شریف)پیشنهادم اینه اگه اصرار داری بر کنترل تا وقت هست خودت یه دور دروس مهم و تخصصی کنترل رو کار کن که تو ارشد مهمن
کنترل مدرن : کتاب خاکی صدیق
کنترل دیجیتال : اوگاتا
کنترل غیر خطی :اونم اوگاتا
اینارو تو لیسانس پاس شده و احتمالا بعضی رو پیشنیاز می خوری.یه سرچی هم بزن ببین فیلد های استادا تو کنترل کدومو علاقه داری که زودتر از الان روش کار کنی
این اینده کاریت میشه پس من پیشنهادم اینه که با دقت انتخاب کنی

eee.eee99
2012/6/02, 02:00 PM
دوستان گرایشی تو الکترونیک هست که به کنترل نزدیک باشه؟؟؟؟؟

navid2025
2012/6/02, 03:57 PM
دوستان گرایشی تو الکترونیک هست که به کنترل نزدیک باشه؟؟؟؟؟

الکترونیک به اون جذابی به چه دردت میخوره به کنترل نزدیک باشه؟؟؟؟؟؟/
الکترونیک واسه اپلای کردن و تحصیل خارج از کشور عالی است و در آمد بالایی دارد.کنترل بیشتر در پروژه های نظامی کاربرد دارد.

navid2025
2012/6/02, 04:04 PM
سلام. شما هم شریف قبولی هم تهران اونم روزانه .ختی سال 89 با 105 110 هم روزانه تهران قبول بودن.پس در این زمینه اصالا نگران نباش (من خودم با 120 50 درصد شانس روزانه دارم!)
الان با توجه به افت تهران تو کنترل .و صحبت هایی که از بچه های تهران و شریف شنیده بودم همشون می گفتن خواچه خیلی خوب کار میکنه.ولی این که شریف بده و استاد تمام نداره اصلا این طور نیست اتفاقا شریف تو این دو ساله هم زمان با تهران و بعضا زودتر پر شده.و استاد های خوبی داره
میگم انتخاب بین شریف و تهران بسته به گذشته و هدفت داره . جالبه بچه های تهران می گفتن بزن شریف شریفی ها می گفتن بزن تهران!!!!
به نظرم تلاش زیادی می خواد چه تو تهران چه تو شریف خوب باشی .اره اولش شاید به نظرت سخت باشه ولی اگه خودتو اماده بکنی به زودی شاید top student هم شدی. ولی اینکه گرایشتو داری عوض می کنی خب این یکم سخت میکنه کارو. (چرا همین قدرت نمیری تهران و شریف)پیشنهادم اینه اگه اصرار داری بر کنترل تا وقت هست خودت یه دور دروس مهم و تخصصی کنترل رو کار کن که تو ارشد مهمن
کنترل مدرن : کتاب خاکی صدیق
کنترل دیجیتال : اوگاتا
کنترل غیر خطی :اونم اوگاتا
اینارو تو لیسانس پاس شده و احتمالا بعضی رو پیشنیاز می خوری.یه سرچی هم بزن ببین فیلد های استادا تو کنترل کدومو علاقه داری که زودتر از الان روش کار کنی
این اینده کاریت میشه پس من پیشنهادم اینه که با دقت انتخاب کنی

بچه ها فقط و فقط به خاطر اسم شریف اون رو انتخاب می کنند.شریف در کنترل بسیار ضعیف است.خواجه نصیر عالی است.استاد تمام نداره اشتباهه؟؟؟؟؟یه نگاه به هییت علمیاشون بزن میفهمی که چقدر ضعیفه شریف.فقط تهران و خواجه نصیر.....بعد بچه هایی که تغییر رشته میدن حدودا یک ترم کامل عقب میفتند.و شهریه ترم اخر رو دانشگاه قبول نمیکنه وشهریه ترم اخر رو که پروژه است و گرونه باید خودشون بپردازند.تغییر گرایش چیز خوبی نیست.دوستان تحقیق کنید.ندونسته کاری انجام ندید که بعدا پشیمون شید.

mohammad.ali22
2012/6/02, 04:14 PM

تهران و بعد خواجه از نظر علمی...از نظر اسمی هم اول تهران و بعد شریف.تهران رو حتما اول بزن.واقعا در کنترل قوی است.در رنکینگ هم که هرساله برترین دانشگاه ایرانه.

تازه چرا قدرت رو ول کردی اومدی کنترل؟؟؟؟؟همه کنترلی ارشد میرن قدرت شما بالعکس عمل کردی.قدرت بازار کار خوبی داره.اما کنترل در ارشد خیلی چنگی به دل نمیزنه و اصلا با برق کانلا فاصله میگیره و وارد بحثهای ریاضی میشه.دوست من لیسانس کنترل بود رتبه 25 شد اما موقع انتخاب رشته نظرش عوض شد و با رتبه ی 79 قدرت سه تا ی اول رو قدرت پر کرد.تغییر گرایش خیلی جالب نیست.حتی واسه هییت علمی شدن هم یک امتیاز منفی محسوب میشه واست.>>>>>>>دوستان خواهشا دقت کنید در این موضوع.تغییر گرایش بد است.چه واسه موندن چه واسه رفتن

B of S
2012/6/02, 06:46 PM
سلام خدمت همه ی دوستان .اونهایی که رتبه های خوب آوردن بهشون تبریک میگم.یک سوال بنده انتخاب رشته رو انجام دادم و هیچگونه ویرایشی دیگه نمیتونم انجام بدم.معدلم رو معدل فارغ التحصیلی وارد کردم که واسه بهمن 90 میشه حالا نمی دونم درست عمل کردم یا نه؟چون هنگام ثبت نام دانشجو بودم یک معدل دیگه وارد کرده بودم که الان تغییرش دادم ( یعنی بهترش کردم) حالا اگر اشتباه بشه کلاً قبولی منتفیه؟اگه هرکی میدونه لطفاً راهنمایی کنه.
ممنون.

daydream2007
2012/6/02, 06:47 PM
سلام یکی از دوستام با رتبه کنترلش می تونه تهران قبول بشه.اما قدرت 120 شده و به قدرت بیشتر علاقه داره.گرایش کارشناسیش الکترونیکه به نظر شما چه کار کنه؟
با رتبه قدرتش کجا میتونه قبول بشه؟

MOHANDES_HASSANI
2012/6/02, 07:06 PM
سلام
دوستان امشب فرصت انتخاب رشته هم تموم میشه
امیدوارم همه به خواسته هاشون برن
با آرزوی ایرانی آباد و آزاد.

hossein N
2012/6/02, 08:53 PM
تهران و بعد خواجه از نظر علمی...از نظر اسمی هم اول تهران و بعد شریف.تهران رو حتما اول بزن.واقعا در کنترل قوی است.در رنکینگ هم که هرساله برترین دانشگاه ایرانه.

تازه چرا قدرت رو ول کردی اومدی کنترل؟؟؟؟؟همه کنترلی ارشد میرن قدرت شما بالعکس عمل کردی.قدرت بازار کار خوبی داره.اما کنترل در ارشد خیلی چنگی به دل نمیزنه و اصلا با برق کانلا فاصله میگیره و وارد بحثهای ریاضی میشه.دوست من لیسانس کنترل بود رتبه 25 شد اما موقع انتخاب رشته نظرش عوض شد و با رتبه ی 79 قدرت سه تا ی اول رو قدرت پر کرد.تغییر گرایش خیلی جالب نیست.حتی واسه هییت علمی شدن هم یک امتیاز منفی محسوب میشه واست.>>>>>>>دوستان خواهشا دقت کنید در این موضوع.تغییر گرایش بد است.چه واسه موندن چه واسه رفتن
من به خاطر علاقم رفتم کنترل بازار کارشم اصلا واسم مهم نیست چون ایران نمیمونم شما فکر میکنی همینطوری الکی یه سال از عمرمو گذاشتم رو کنترل؟ اینم که (تغییر گرایش بد است) رو اصلا نمیشه به طور کلی قبول کرد دوست عزیز

hossein N
2012/6/02, 09:05 PM
بچه ها فقط و فقط به خاطر اسم شریف اون رو انتخاب می کنند.شریف در کنترل بسیار ضعیف است.خواجه نصیر عالی است.استاد تمام نداره اشتباهه؟؟؟؟؟یه نگاه به هییت علمیاشون بزن میفهمی که چقدر ضعیفه شریف.فقط تهران و خواجه نصیر.....بعد بچه هایی که تغییر رشته میدن حدودا یک ترم کامل عقب میفتند.و شهریه ترم اخر رو دانشگاه قبول نمیکنه وشهریه ترم اخر رو که پروژه است و گرونه باید خودشون بپردازند.تغییر گرایش چیز خوبی نیست.دوستان تحقیق کنید.ندونسته کاری انجام ندید که بعدا پشیمون شید.
ایشون خودش دانشجوی دانشگاه تهرانه داره اینجوری میگه شما چطور میگی نیست !!!!!! در ضمن دانشگاه شریف از لحاظ تراز پارسال600نمره بالاتر ازخواجه نصیر بوده

mohammad.ali22
2012/6/02, 09:08 PM
من به خاطر علاقم رفتم کنترل بازار کارشم اصلا واسم مهم نیست چون ایران نمیمونم شما فکر میکنی همینطوری الکی یه سال از عمرمو گذاشتم رو کنترل؟ اینم که (تغییر گرایش بد است) رو اصلا نمیشه به طور کلی قبول کرد دوست عزیز

تلاش شما قابل تقدیر است.منظورم شما نبودید.شما برنامه داشتید خیلی ها بدون برنامه تغییر گرایش می دهند و یک سری چیزها رو نمیدونن.مثلا همون قضییه از ایران رفتن تغییر گرایش امتیاز منفی داره یا هییت علمی شدن باز.....ایشالا بهترین جاها قبول شید....باز هم میگم شریف به خاطر اسمشه که زود پر میشه ایشالا ه خودتون قبول میشوید میفهمید واقعا دانشگاه تهران و خواجه نصیر در کنترل خیلی درجه یک هستند.من دوست کنترلی زیاد دارم رو همین حساب میگم.پر شدن دانشگاهها از رو اسم است.شریف در کنترل اصلا قوی نیست.واسه خارج رفتن هم تهران کم از شریف ندارد.

mohammad.ali22
2012/6/02, 09:12 PM
ایشون خودش دانشجوی دانشگاه تهرانه داره اینجوری میگه شما چطور میگی نیست !!!!!! در ضمن دانشگاه شریف از لحاظ تراز پارسال600نمره بالاتر ازخواجه نصیر بوده

شما اشتباهتون اینو رو حرف من و امثال من حساب میکنید ترتیب پر شدن دانشگاهها مهم نیست اصلا چون رو اسم دانشگاه است.جون من یک سر به هییت علمی ها بزنید به نظر من حرف مهندس نوید درست تره.

باز هم میگم شریف به خاطر اسمشه که زود پر میشه ایشالا ه خودتون قبول میشوید میفهمید واقعا دانشگاه تهران و خواجه نصیر در کنترل خیلی درجه یک هستند.من دوست کنترلی زیاد دارم رو همین حساب میگم.پر شدن دانشگاهها از رو اسم است.شریف در کنترل اصلا قوی نیست و فاصله ی زیادی با خواجه و تهران داره.واسه خارج رفتن هم تهران کم از شریف ندارد.

eee.eee99
2012/6/02, 09:16 PM
دوستان پارسال با ۱۷۰۰ کنترل روزانه اصفهان قبول شدن ،به نظرتون من با ۱۲۵۰ چند درصد احتمال داره که روزانه اصفهان یا شبانه شیراز قبول شم؟

mohammad.ali22
2012/6/02, 09:16 PM
سلام خدمت همه ی دوستان .اونهایی که رتبه های خوب آوردن بهشون تبریک میگم.یک سوال بنده انتخاب رشته رو انجام دادم و هیچگونه ویرایشی دیگه نمیتونم انجام بدم.معدلم رو معدل فارغ التحصیلی وارد کردم که واسه بهمن 90 میشه حالا نمی دونم درست عمل کردم یا نه؟چون هنگام ثبت نام دانشجو بودم یک معدل دیگه وارد کرده بودم که الان تغییرش دادم ( یعنی بهترش کردم) حالا اگر اشتباه بشه کلاً قبولی منتفیه؟اگه هرکی میدونه لطفاً راهنمایی کنه.
ممنون.

زود زنگ بزن سازمان سنجش و درستش کن.بله منتفیه چون بارها نوشته که معدل تا اخر شهریور 90.حتی ممکنه از شرکت در ازمون سال بعد هم محرومت کنن تا زوده درستش کن.خیلی مهمه.

mohammad.ali22
2012/6/02, 09:21 PM
دوستان پارسال با ۱۷۰۰ کنترل روزانه اصفهان قبول شدن ،به نظرتون من با ۱۲۵۰ چند درصد احتمال داره که روزانه اصفهان یا شبانه شیراز قبول شم؟

اون 1700 اموزش محوره تهش با 1400 یا یکم بالاتر قبول شدن.اما شما با احتمال بالایی روزانه اصفهان رو قبول هستید.اما کاش روزانه صنعتی بابل رو زوذتر میزدی چون دکترا داره.واسه ارشد بهتره دانشگاههایی رفت که دکتری داشته باشه.دانشگاه اصفهان تازه پارسال کنترل اورده خیلی ضعیفه.قزوین هم از اون بهتره.صنعتی اصفهان شیراز و فردسی مشهد عالی هستند اما خود اصفهان نه.

eee.eee99
2012/6/02, 09:29 PM
اشتباه بزرگی انجام دادم!!البته قبل روزانه اصفهان ،روزانه وشبانه صنعتی اصفهان و روزانه شیراز رو هم انتخاب کردم.....
احتمالی هست که روزانه شیرازو برسونم؟

دختر شاه پریون
2012/6/02, 09:31 PM
واسه رشته شیمی محض هم میشه بزارید؟

mohammad.ali22
2012/6/02, 09:35 PM
اشتباه بزرگی انجام دادم!!البته قبل روزانه اصفهان ،روزانه وشبانه صنعتی اصفهان و روزانه شیراز رو هم انتخاب کردم.....
احتمالی هست که روزانه شیرازو برسونم؟

عیب نداره خیرش تو همین بوده داداش گلم.خودتو ناراحت نکن.به نظرم شبانه صنعتی اصفهان رو هم شانس داری.شیراز رو بعید میدونم اما ان شاالله که میاری.شما لیسانس کنترل بودی؟؟؟؟کجا؟؟؟؟

B of S
2012/6/02, 09:36 PM
زود زنگ بزن سازمان سنجش و درستش کن.بله منتفیه چون بارها نوشته که معدل تا اخر شهریور 90.حتی ممکنه از شرکت در ازمون سال بعد هم محرومت کنن تا زوده درستش کن.خیلی مهمه.
مهندس یعنی 0.2 هم گیر میدن ؟.. تازه این معدل فارف التحصیلیه از خودم که در نیاوردم.. با چه شماره ای باید تماس بگیرم ؟..الان که سازمان دیگه خبری نیست!

eee.eee99
2012/6/02, 09:40 PM
عیب نداره خیرش تو همین بوده داداش گلم.خودتو ناراحت نکن.به نظرم شبانه صنعتی اصفهان رو هم شانس داری.شیراز رو بعید میدونم اما ان شاالله که میاری.شما لیسانس کنترل بودی؟؟؟؟کجا؟؟؟؟
خیلی ممنون.لیسانس کنترل خوندم تو تبریز

mohammad.ali22
2012/6/02, 09:42 PM
مهندس یعنی 0.2 هم گیر میدن ؟.. تازه این معدل فارف التحصیلیه از خودم که در نیاوردم.. با چه شماره ای باید تماس بگیرم ؟..الان که سازمان دیگه خبری نیست!

والا منم طبق هشدارهایی که دیدم اینو میگم.بله ممکنه همین .2 باعث شاید باعث شه شما از 10 نفر جلو بیفتی.من معدل فارغ التحصیایم .4 فرق کرده اما نزدم چون چندجا هشدار داده.نمیدونم باز هم بپرس فردا زنگ بزن.الانم ممکنه باشن.همون صفحه ی اول انتخاب رشته شمارشو زده

eee.eee99
2012/6/02, 09:42 PM

9 الي 88923595 - (021)
3 الي 88923950 - (021)

navid_r
2012/6/02, 11:10 PM

در زمینه استاد تمام من ایشونو میشناسم مثلا

دکتر ساداتی، ناصر
استاد
زمینه فعالیت: کنترل - سیستم های هوشمند (محاسبات نرم: شبکه های عصبی، منطق فازی، الگوریتم های تکاملی، غیره)، کنترل سیستم های ابعاد وسیع، ردیابی و تشخیص الگو
صفحه خانگی: http://ee.sharif.edu/~sadati (http://ee.sharif.edu/%7Esadati)

پست الکترونیکی: sadatihttp://ee.sharif.edu/%7Ewebsite/images/at.jpgsharif.edu
تلفن: 5939-6616
اتاق: طبقه ششم - 623 بال شرقی

بله درسته دانشگاه تهران خیلی خوب کار می کرد ولی تا یه زمانی. شما نگاه کن یه استاد اگه 18 تا دانشجوی ارشد بگیره چقدر میتونه وقت بگذاره؟دکتر جبه دار هم که خودشو بازنشست کرده کارولوکس هم فوت شده . من هنوز مصرم که تهران نسبت به سال های پیش افت داشته چه بسا خواجه بهتر کار کنه . ولی یه مسئله ای هست اونم اسم دانشگاست بین خواجه و تهران و شریف. از نظر اپلای من بدون شک میگم شریفی ها حتی از تهران هم به مراتب بهترن . دختر خاله خودم برق کنترل شبانه خواجه نصیر خونده بود می خواست اپلای کنه بره یه دانشگاهی تو ونکوور (UBC) اینم تو رزومش نوشته بود که اره خواجه نصیر یکی از بهترین دانشگاه های ایرانه .استاد در خواستی بعد یه مدت جواب میلشو داد که من فعلا دانشجو دکترا نمی خوام و یه نکته!!خانم خواهشا دروغ نگو خواجه یکی از بهترین ها نیست!تهران و شریف و امیرکبیرن!!!!
شما باید یک trade off بکنید بین سطح علمی واسم دانشگاه بره اپلای.شریف مسلما اسمش بهتره و خوب شاید تهران بهتر کار بکنه . اینم در نظر بگیر که فیلد های کاری استاد هم مهمه. مثلا دلیل معروفی تهران بیشتر به خاطر هوش و رباتیکه که الان دست نیلی و اعرابیه که دانشجو زیاد دارن
نگاه کردن به اینکه استاد ادم دانشیاره استاد تمامه یا استادیار تمام قضییه نیست . به قول یکی از بچه ها ارزش یه استاد به نمره علمی 50 و وقت گذاری زیاد بره دانشجو به مراتب بهتر از یه استاد به نمره علمی زیاد و وقت کم گذاشتنه (مثل منهاج از امیر کبیر و نیلی از تهران

naribazi
2012/6/03, 09:24 AM

سلام. چرا اطلاعات غلط میدید ؟؟
شما نهایتا کنترل مدرن و دیجیتال رو جبرانی میگیرید همین. تازه دانشگاهی مثل صنعتی اصفهان فقط کنترل مدرن رو جبرانی میده. در ضمن دانشگاه شهریه دروس جبرانی رو از دانشجو میگیره نه شهریه ترم آخر و پروژه و .... من تمام دوستانم تغییر گرایش دادن و به هیچ وجه مشکلی برایشون پیش نیومده. لطفا در مورد اطلاعاتی که میدید دقت کنید

mohammad.ali22
2012/6/03, 10:29 AM
در زمینه استاد تمام من ایشونو میشناسم مثلا

دکتر ساداتی، ناصر

استاد

زمینه فعالیت: کنترل - سیستم های هوشمند (محاسبات نرم: شبکه های عصبی، منطق فازی، الگوریتم های تکاملی، غیره)، کنترل سیستم های ابعاد وسیع، ردیابی و تشخیص الگو

صفحه خانگی: http://ee.sharif.edu/~sadati (http://ee.sharif.edu/%7Esadati)

پست الکترونیکی: sadatihttp://ee.sharif.edu/%7Ewebsite/images/at.jpgsharif.edu

تلفن: 5939-6616

اتاق: طبقه ششم - 623 بال شرقی

بله درسته دانشگاه تهران خیلی خوب کار می کرد ولی تا یه زمانی. شما نگاه کن یه استاد اگه 18 تا دانشجوی ارشد بگیره چقدر میتونه وقت بگذاره؟دکتر جبه دار هم که خودشو بازنشست کرده کارولوکس هم فوت شده . من هنوز مصرم که تهران نسبت به سال های پیش افت داشته چه بسا خواجه بهتر کار کنه . ولی یه مسئله ای هست اونم اسم دانشگاست بین خواجه و تهران و شریف. از نظر اپلای من بدون شک میگم شریفی ها حتی از تهران هم به مراتب بهترن . دختر خاله خودم برق کنترل شبانه خواجه نصیر خونده بود می خواست اپلای کنه بره یه دانشگاهی تو ونکوور (UBC) اینم تو رزومش نوشته بود که اره خواجه نصیر یکی از بهترین دانشگاه های ایرانه .استاد در خواستی بعد یه مدت جواب میلشو داد که من فعلا دانشجو دکترا نمی خوام و یه نکته!!خانم خواهشا دروغ نگو خواجه یکی از بهترین ها نیست!تهران و شریف و امیرکبیرن!!!!
شما باید یک trade off بکنید بین سطح علمی واسم دانشگاه بره اپلای.شریف مسلما اسمش بهتره و خوب شاید تهران بهتر کار بکنه . اینم در نظر بگیر که فیلد های کاری استاد هم مهمه. مثلا دلیل معروفی تهران بیشتر به خاطر هوش و رباتیکه که الان دست نیلی و اعرابیه که دانشجو زیاد دارن
نگاه کردن به اینکه استاد ادم دانشیاره استاد تمامه یا استادیار تمام قضییه نیست . به قول یکی از بچه ها ارزش یه استاد به نمره علمی 50 و وقت گذاری زیاد بره دانشجو به مراتب بهتر از یه استاد به نمره علمی زیاد و وقت کم گذاشتنه (مثل منهاج از امیر کبیر و نیلی از تهران

ممنون دوست عزیز.بله من هم تایید میکنم که واسه اپلای کردن اون 3 دانشگاه بهترین هستند.خصوصا شریف و تهران.اما از نظر سطح علمی کنترل خواجه و تهران رو بیشتر قبول دارم. البته این فقط نظر منه.بازهم ممنون.

navid2025
2012/6/03, 10:38 AM
سلام. چرا اطلاعات غلط میدید ؟؟
شما نهایتا کنترل مدرن و دیجیتال رو جبرانی میگیرید همین. تازه دانشگاهی مثل صنعتی اصفهان فقط کنترل مدرن رو جبرانی میده. در ضمن دانشگاه شهریه دروس جبرانی رو از دانشجو میگیره نه شهریه ترم آخر و پروژه و .... من تمام دوستانم تغییر گرایش دادن و به هیچ وجه مشکلی برایشون پیش نیومده. لطفا در مورد اطلاعاتی که میدید دقت کنید

چییییییییییییی؟؟؟؟؟؟دانشگ اه در ابتدا از شما تعهد میگیره که باید در مدت 2 سال تموم کنی اگه نکنی شبانه ای.حالا موقع ثبت نام میفهمید.بعد پیشنیاز ترم اول میخورید نه اخر.بعدش رفیق شما در ارشد مثلا می خواهید کنترل صنعتی 2 رو پاس کنید وقتی یک رو پاس نکردید.چطور میخواهید 2رو پاس کنید؟؟؟؟؟؟؟؟حداقل 3 واحد مدرن و 3 واحد صنعتی بهتون پیشنیاز میخوره.حالا دروس دیگه........من دانشگاههای سطح بالا رو گفتم نه دانشگاهی مثل اصفهان.ان شاالله که پیشنیاز نمیخورید.اگر هم نخورید خودتون مجبورید درسهایی مثل جبر خطی--ترمودینامیک---کنترل صنعتی---کنترل دیجیتال رو بخونید.مخصوصا مدرن-صنعتی و جبر خطی---چون بیس کنترل هستنددر ارشد.ان شاالله موفق باشید.اما زیاد بودن مثل شما و بعد پشیمون شدند.من رو حرف اونها گفتم.

naribazi
2012/6/03, 02:42 PM
چییییییییییییی؟؟؟؟؟؟دانشگ اه در ابتدا از شما تعهد میگیره که باید در مدت 2 سال تموم کنی اگه نکنی شبانه ای.حالا موقع ثبت نام میفهمید.بعد پیشنیاز ترم اول میخورید نه اخر.بعدش رفیق شما در ارشد مثلا می خواهید کنترل صنعتی 2 رو پاس کنید وقتی یک رو پاس نکردید.چطور میخواهید 2رو پاس کنید؟؟؟؟؟؟؟؟حداقل 3 واحد مدرن و 3 واحد صنعتی بهتون پیشنیاز میخوره.حالا دروس دیگه........من دانشگاههای سطح بالا رو گفتم نه دانشگاهی مثل اصفهان.ان شاالله که پیشنیاز نمیخورید.اگر هم نخورید خودتون مجبورید درسهایی مثل جبر خطی--ترمودینامیک---کنترل صنعتی---کنترل دیجیتال رو بخونید.مخصوصا مدرن-صنعتی و جبر خطی---چون بیس کنترل هستنددر ارشد.ان شاالله موفق باشید.اما زیاد بودن مثل شما و بعد پشیمون شدند.من رو حرف اونها گفتم.

منم نگفتم دانشگاه اصفهان !!! گفتم صنعتی اصفهان که حتما میدونید جزء دانشگاه های سطح بالا هست ، نه؟؟

در ضمن من تمام سرفصل های دانشگاه ها رو دارم ، کنترل صنعتی رو هیچ دانشگاهی جبرانی نمیده. برای اطلاع دوستان :

جبرانی های مصوب وزارت علوم : 1- کنترل مدرن (برای همه گرایش ها ) 2- کنترل دیجیتال و غیر خطی 3- کنترل صنعتی ( برای گرایش های صنعتی) 4-بررسی سیستم های قدرت 1 (برای رشته های غیر برق) 5- مبانی برق 1 و 2 (برای رشته های غیر برق)

جبرانی های دانشگاه شریف : 1- کنترل مدرن (3 واحد) 2- کنترل دیجیتال و غیر خطی (3واحد)

جبرانی های دانشگاه علم و صنعت : 1- کنترل مدرن 2- کنترل دیجیتال 3- کنترل صنعتی (در صورتی که بخواهید زمینه اتوماسیون و کنترل صنعتی کار کنید )

جبرانی های دانشگاه صنعتی اصفهان : 1- کنترل مدرن

در اخر که من دوست خودم رشته اش الکترونیک بود و ارشد کنترل صنعتی اصفهان گرفت و نه شبانه شد نه مشکلی برخورد کرد