برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : كمك: كدوم نرم افزار بهتره Sap يا etabs
من ميخام در زمينه طراحي ويژه سازه هاي بتن آرمه كار كنم به نظر دوستان كدوم نرم افزار مناسب تر قوي تر و راحت تر هست؟ etabs يا sap2000 ?
اگر كسي كتاب يا جزوه مناسبي مخصوصا از SAP سراغ داره ممنونم يشم كمك كنه
amin20444
2012/1/30, 07:10 PM
هر دو از یک خانواده هستند ...و دستورات مشابه ای دارند .... اما میشه گفت etabs راحت تر و sap کامل تر ه
کتاب خوب واسه etabs زیاد است اما متاسفانه کتاب خوب sap نداریم .
من یک کتاب sap تازگی خریدم بد نییست
ناشر : سیمای دانش
نویسنده : افشین ترابی - رضا پاشایی
ویژگی این کتاب در اینه که علاوه بر توضیح جامع نرم افزار .. 10 مثال حل شده نیز داره
یا علی
تشکر اگه دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم
salar-fa
2012/2/04, 08:18 PM
تشکر اگه دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشمبه طور کلی برای طراحی سازه های فولادی و بتنی etabs بیشتر توصیه میشه
chalangaran
2012/3/04, 09:26 PM
من ميخام در زمينه طراحي ويژه سازه هاي بتن آرمه كار كنم به نظر دوستان كدوم نرم افزار مناسب تر قوي تر و راحت تر هست؟ etabs يا sap2000 ?
اگر كسي كتاب يا جزوه مناسبي مخصوصا از SAP سراغ داره ممنونم يشم كمك كنه
دسته بندی از نظر من:
برای کارها و تحلیل و طراحی ساختمان از ایتبس استفاده کنید. ایتبس تمام تمرکزش روی سازه های ساختمانی است و میشه گفت طراحی های دیگه ای رو نمیشه اززش خواست!
sap کامل هست. طراحی ساختمان در sap دقیقا مشابه ایتبس هست. فقط در sap شما هر سازه ای (پل - دکل و ...) رو میتونید طراحی کنید.
به نظر من شما واسه sap هزینه کنید یاد بگیرید . با یک تیر دو نشان میزنید و ایتبس هم یاد میگیرید!
alinazari1365
2012/3/26, 10:20 AM
سلام
دوستان من فکر میکنم که برای طراحی های سازه های ساختمانی بهترین نرم افزار ایتبس باشه چون که میشه خیلی راحت پارامترهای آیئین نامه ای رو در آن مدل کرد ولی نرم افزار یک نرم افزار بسیار گسترده است و همه سازه را میشه در آن مدل و تحلیل و طراحی کرد ( sap)اما نمرافزار ایتبس بیشتر تخصصش در زمینه سازه های ساختمانی .
کتابهای خوب در زمینه یاد گیری ایتبس کتاب تحلیل و طراحی ساختمانهای فولادی و بتنی بر مبنای مقررات ملی ساختمان با برنامه ایتبس ورژن 9 میباشه که هم برای شروع و هم ادامه کتاب مناسبی هست.انتشارات مرکز آموزش مهندسین خانه عمران شریف
مولفین: مهدی هادیزاده بزاز-علی سیفی
navid1357
2012/3/26, 11:25 PM
اگه ساختمان دارای دو دیافراگم در یک تراز طبقه باشه راحتتره با etabs کار کنی چون این برنامه برای کار ساختماننی نوشته شده ولی اگرطرح شما خاص هست که فکر نمی کنم با sap کار کنین .برای کار با sap بررسی خروجی ها سخته و نیاز به داشتن طراحی قبلی هست تا نتایج پرت نشه
reza toofani
2012/4/15, 07:17 PM
بنظر من اگر etabs رو خوب وکاربردی بتونی یاد بگیری بهتر باشه تا اینکه خودتو با sapدرگیر کنی ونتیجه ای هم نگیری چون sap واقعا گستردست والبته سعی کن قبل از شروع کاربا نرم افزار طراحی وتحلیل دستی رو خوب یاد بگیری تا به راحتی به خطاهات داخل نرم افزارپی ببری یادت باشه که به همه نرم افزارای etabsاعتماد نکنی وحتما قبل ازانجام کار جدی با نرم افزار امتحانش کن