PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : سوال در مورد ویرایش سایت

elma
2012/1/27, 09:35 AM
سلام بچه ها من یه سوال خییییییییییییییالی مهم دارم لطفا اگه کسی می دونه بیاد توضیح بده
می خواستم ببینم این سیستم oscommerc چیه ؟ که باهاش فروشگاه اینترنتی ایجاد می کنن؟ این سایتو با این سیستم ایجاد کردن

http://www.universityshop.ir/
من الان می خوام عکس بالای صفحه رو عوض کنم یه عکس دیگه بذارم نمی دونم چه جوری این کارو بکنم
بعدم می خوام تو صفحه ی تماس با ما فرمی که گذاشته رو کامل پاک کنم به جاش شماره تلفن و آدرس بذارم ولی هیم جایی برای ویرایش این صفحه تو بخش مدیریتش نداره
اینو باید چه جوری درست کنم لطفا اگه کسی اینو می دونه بیاد جواب بده خییلی مهمه

syronz
2012/1/29, 02:25 AM
این امکان دسترسی باید از خود ادمین وجود داشته باشه در غیر این صورت فکر نکنم بشه کاری کرد! بیشتر این فروشگاهها کد شدن و نمیشه تغییراتی در اونا به وجود آورد.

elma
2012/1/31, 07:11 AM
این امکان دسترسی باید از خود ادمین وجود داشته باشه در غیر این صورت فکر نکنم بشه کاری کرد! بیشتر این فروشگاهها کد شدن و نمیشه تغییراتی در اونا به وجود آورد.
یعنی چی بیشتر این فروشگاه ها کد شدن و نمیشه تغییراتی در اونا به وجود آورد؟؟

syronz
2012/1/31, 08:34 PM
یعنی چی بیشتر این فروشگاه ها کد شدن و نمیشه تغییراتی در اونا به وجود آورد؟؟

خوب من برای یکی از سایتهام یه فروشگاه خریدم اما اونو با Zend Guard اینکد کرده بودن و بجای کدهای اصلی یه سری حروف به شکل زیر
þ"i—׺,þ%j׺Íýv?°ß8xkäc[M½/ë/’–…§ ñ8:·
نشون داده میشد! خوب اینو که نمی شه ویرایش کرد؟! میشه؟

elma
2012/2/01, 03:33 PM
خوب من برای یکی از سایتهام یه فروشگاه خریدم اما اونو با Zend Guard اینکد کرده بودن و بجای کدهای اصلی یه سری حروف به شکل زیر
þ"i—׺,þ%j׺Íýv?°ß8xkäc[M½/ë/’–…§ ñ8:·
نشون داده میشد! خوب اینو که نمی شه ویرایش کرد؟! میشه؟
آهان این مشکلم حل شد باهاشون تماس گرفتم سورس برنامه رو بم دادن با cuteftp درستش کردم
بازم ممنون