برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : من معماری خوندم ولی به عمران و محاسبات علاقه دارم
مهیارسامسونگ
2012/1/11, 09:46 PM
من معماری خوندم ولی به رشته عمران هم خیلی علاقه پیدا کردم ... چون محاسبات سازه ای رو خیلی دوست دارم یاد بگیرم .. به نظر شما برای شروع کردن از صفر باید چکار کرد ... من دوست دارم یادگیریم در جهت محاسبات سازه های کابلی و پل های کابلی باشه . ایا به نظر شما من امیدی دارم که بخوام توی این کار موفق بشم ؟ :(
simiar
2012/1/11, 11:15 PM
حتی تعداد کمی از مهندسای عمران میتونن به درستی محاسبات سازه یک پل کابلی رو انجام بدن.
فکر میکنم حداقل یکی دو سال تلاش مداوم نیاز داشته باشه تا یک محاسب متوسط بشین (ساختمان های با سازه های ساده). پس از اون باید در مورد سازه های کابلی و جزییات اجرایی اون تحقیق کنید تا تسلط پیدا کنید.
البته علاقه شما به سازه های کابلی نشون میده زیبایی اون شما رو جذب کرده ؛ من پیشنهاد می کنم به جای این کار مهارتتون رو در رشته خودتون بیشتر کنید.
مهیارسامسونگ
2012/1/14, 03:43 PM
ممنون از جواب .علاقم یک روزه بوجود نیومده حدود 1 سالی میشه از سیستم خیلی خوشم میاد و توی طراحی های معماریم ازش استفاده میکنم ... زیبایش یه طرف ... خیلی دوست دارم محاسباتش رو حتی در حد خیلی ابتدایی یاد بگیرم ... الان دوتا پل کابلی توی تهران هست که یکیش تمام شده و نزدیک مدرس و همت هستش و یکی دیگه هم در حال ساخت در پل حکیم .. آماری از مهندسهای اونجا نمیشه پیدا کرد و پیششون کار کرد ؟
این یکی از کارهامه ...
http://1.asve.comli.com/images/3e582ad8087f.jpg
simiar
2012/1/14, 04:02 PM
ممنون از جواب ... ولی زیبایش یه طرف ... خیلی دوست دارم محاسباتش رو حتی در حد خیلی ابتدایی یاد بگیرم ... الان دوتا پل کابلی توی تهران هست که یکیش تمام شده و نزدیک مدرس و همت هستش و یکی دیگه هم در حال ساخت در پل حکیم .. آماری از مهندسهای اونجا نمیشه پیدا کرد و پیششون کار کرد ؟
هر پروژه ای تابلوی مشخصات داره:
نام پروژه :
کارفرما:
دستگاه نظارت :
پیمانکار :
دستگاه نظارت این جور پروژه ها معمولاً یک شرکت مهندس مشاوره که احتمالاً طراحی اون رو هم انجام داده (لزوماً طراح و ناظر یکی نیست) . با تماس با دفتر مرکزی شرکت مهندسیم مشاور به مهندسین محاسب هم دست پیدا می کنید. البته این راه درستی برای یادگیری نیست چون سطح دانش یک معمار در سازه کمتر از اونی هست که بشه کمکی کرد. شما اگه واقعاً علاقه دارین باید اصول و مفاهیمی مثل مقاومت ، تحلیل سازه ، بارگذاری ، طراحی سازه های فولادی و بتنی ، مهندسی زلزله ، تحلیل دینامیکی ، روش های اجرایی ، آشنایی و تسلط به ایین نامه های معتبر دنیا .... رو بلد باشید. به این سادگی که در تصور شماست نیست.
البته میتونین اطلاع پیدا کنید که برای طراحی یک پل کابلی ( یا هر سازه دیگه) چه مراحلی طی میشه (در حدی که طرح معماری شما اجرایی باشه) ولی انجامش کمی سخته.
مهیارسامسونگ
2012/1/17, 10:12 PM
مرسی از جواب ... ولی من میتونم ... من اعتماد به نفس دارم اندازه فیل .... ;)
fashion000
2012/1/22, 01:50 AM
سلام اگه اراده باشه پس میشه منم پشتتم اگه مشکلی یا مقاله ایی داشتی بهم بگو در ضمن بیا ادرس سایتمو از پروفایلم بردار کمک زیادی بهت میکنه.. با ارزوی موفقیت در تمامی مراحل
rahpardaz
2012/1/22, 10:24 AM
مرسی از جواب ... ولی من میتونم ... من اعتماد به نفس دارم اندازه فیل .... ;)
با سلام
عالم عالم امکانه
انسان تنها آفرینده ی خداس که همه کار می تونه انجام بده اگه اراده کنه همه چیز در مقابل انسان تسلیمه الا مرگ که نمیشه کاریش کرد و حقه .
پس در این مدت عمری که داریم تا جایی که امکان داره از اون استفاده کنیم و علاقه ها و استعداد مون را به کمال خودش برسونیم .
پس دوست عزیز با تلاش و پشت کار انسان به هدف ش می رسه ............ حتی اگه رشته ام نباشه .
وقتی داری از صفر شروع می کنی خوب داری یک رشته دیگه رو می خونی و اطلاعات لازم در خصوص اون رشته رو یاد می گیری ..................... حالا مگه بقیه که تو اون رشته هستند چیکار می کنند .
این وسط مهمترین سرمایه ای که لازمه و از همه مهمتره فقط............................. عمره ...................................... شما این مایه سنگین رو داری میدی .
انشاء ا.. همه دوستان از مایه عمر به نحوه احسنت و در راه خودش استفاده کنند.که فردای روزگار از اینکه تونستند از علم و عمرشون برای خدمت به خلق و کشف و نشر علم استفاده کردن احساس خوبی داشته باشند و انشاء ا.. طی عمری 100 ساله با نامی ماندگار و با عزت به دنیای دیگر وارد بشن .
concreteman
2012/2/03, 11:36 PM
من معماری خوندم ولی به رشته عمران هم خیلی علاقه پیدا کردم ... چون محاسبات سازه ای رو خیلی دوست دارم یاد بگیرم .. به نظر شما برای شروع کردن از صفر باید چکار کرد ... من دوست دارم یادگیریم در جهت محاسبات سازه های کابلی و پل های کابلی باشه . ایا به نظر شما من امیدی دارم که بخوام توی این کار موفق بشم ؟ :(
دقیقا باید از صفر شروع کنی - یعنی همه درسای عمران رو از ریاضی و استاتیک تا فولاد 2 بخونی به نظرم مجددا کنکور شرکت کن.
بعضی از دوستان هم گفتند با پشتکار 2 سال - منهم باشون موافقم ، واقعا شدنیه اما اگه مدرک نداشته باشی نمیزارن طراحی کنی ، بهت 2 زار پولم نمیدن . از اونجا که حق طراحی پل رو به محاسب پایه سه و دو نمیدن در مجموع برای گرفتن حق امتیاز طراحی پل 4+3+3+5=15 سال وقت احتیاج داری (البته اگه پشت هیچ آزمونی نمونی).
انتخاب حق شماست.
دقیقا باید از صفر شروع کنی - یعنی همه درسای عمران رو از ریاضی و استاتیک تا فولاد 2 بخونی به نظرم مجددا کنکور شرکت کن.
بعضی از دوستان هم گفتند با پشتکار 2 سال - منهم باشون موافقم ، واقعا شدنیه اما اگه مدرک نداشته باشی نمیزارن طراحی کنی ، بهت 2 زار پولم نمیدن . از اونجا که حق طراحی پل رو به محاسب پایه سه و دو نمیدن در مجموع برای گرفتن حق امتیاز طراحی پل 4+3+3+5=15 سال وقت احتیاج داری (البته اگه پشت هیچ آزمونی نمونی).
انتخاب حق شماست.
مهندس جان میشه بگی اینا چیه و چطوری حسابشون کردی؟
simiar
2012/2/07, 07:03 PM
چون ایشون جواب ندادن :
3 : گرفتن مدرک عمران (شاید با توجه به قبول دروس مشترک عمران و معماری!)
3 : پس از مدرک برای اخذ پایه 3 محاسبات
4 : پس از پایه 3 برای اخذ پایه 2 محاسبات
5 : پس از پایه 2 برای اخذ پایه 1 محاسبات
concreteman
2012/2/07, 09:00 PM
3 سال مدرک مهندسی
3 سال باید از مدرک بگذره تا بتونی در آزمون پایه 3 شرکت کنی
4 سال برای پایه سه به دو
5 سال برای پایه دو به یک
تازه اینهم تقریبا ممکن نیست چون یک سال هم باید برای کنکور منتظر بشی.(امیدوارم سربازی رفته باشی)
پنج شش ماه هم احتمالا تا زمان کنکور پایه 3 معطل میشی.
مدرک پایه یک هم پنج شش ماه طول میکشه بیاد.
چون ایشون جواب ندادن :
3 : گرفتن مدرک عمران (شاید با توجه به قبول دروس مشترک عمران و معماری!)
3 : پس از مدرک برای اخذ پایه 3 محاسبات
4 : پس از پایه 3 برای اخذ پایه 2 محاسبات
5 : پس از پایه 2 برای اخذ پایه 1 محاسبات
3 سال مدرک مهندسی
3 سال باید از مدرک بگذره تا بتونی در آزمون پایه 3 شرکت کنی
4 سال برای پایه سه به دو
5 سال برای پایه دو به یک
تازه اینهم تقریبا ممکن نیست چون یک سال هم باید برای کنکور منتظر بشی.(امیدوارم سربازی رفته باشی)
پنج شش ماه هم احتمالا تا زمان کنکور پایه 3 معطل میشی.
مدرک پایه یک هم پنج شش ماه طول میکشه بیاد.
ممنون از دوستان
پایه 3 به 2 و 2 به 1 با توجه به سال گذرانده شده ارتقا میابد؟؟؟اخه من شنیدم باید دوره ها(کلاسها و دوره هایی که نظام مهندسی برگزار میکنه) رو طی کنی برای ارتقا،نه اینکه گذشتن یه مدت خاص.....
concreteman
2012/2/07, 11:33 PM
ممنون از دوستان
پایه 3 به 2 و 2 به 1 با توجه به سال گذرانده شده ارتقا میابد؟؟؟اخه من شنیدم باید دوره ها(کلاسها و دوره هایی که نظام مهندسی برگزار میکنه) رو طی کنی برای ارتقا،نه اینکه گذشتن یه مدت خاص.....
آره ، باید دوره هاش طی بشه ، اما زمان هم باید بگذره.
قبلا ارتقا از سه به دو و از دو به یک هم آزمون داشت اما حذفش کردن و به جاش دوره گذاشتن ، سالها هم به ترتیب الان نبود , باید به ترتیب 3، 7 و 12 سال از مدرک میگذشت.
مدرک کاردانی به کارشناسی هم که میخوان محاسبه ندن ، قبولی آزمون هم که به سلامتی توی کل کشور به زحمت به 200 نفر میرسه.
سرت رو درد نیارم نظام مهندسی واقعا مافیایی شده و سعی میکنن هیچ کس وارد نشه.
آزمونها هم مصوب شده سالی 2 بار بگیرن و لی به هر ترفندی یه بارش رو ماست مالی میکنن. پول توشه دیگه ، هرجا هم پول خوب توش باشه همین جوری میشه .
آره ، باید دوره هاش طی بشه ، اما زمان هم باید بگذره.
قبلا ارتقا از سه به دو و از دو به یک هم آزمون داشت اما حذفش کردن و به جاش دوره گذاشتن ، سالها هم به ترتیب الان نبود , باید به ترتیب 3، 7 و 12 سال از مدرک میگذشت.
مدرک کاردانی به کارشناسی هم که میخوان محاسبه ندن ، قبولی آزمون هم که به سلامتی توی کل کشور به زحمت به 200 نفر میرسه.
سرت رو درد نیارم نظام مهندسی واقعا مافیایی شده و سعی میکنن هیچ کس وارد نشه.
آزمونها هم مصوب شده سالی 2 بار بگیرن و لی به هر ترفندی یه بارش رو ماست مالی میکنن. پول توشه دیگه ، هرجا هم پول خوب توش باشه همین جوری میشه .
اینو جایی شنیدی یا مستند هست؟؟
concreteman
2012/2/07, 11:50 PM
اینو جایی شنیدی یا مستند هست؟؟
سند زنده
وقتی رفتم واسه آزمون امسال شرکت کنم به خودم گفتن ، "حواست باشه محاسبات شرکت نکنی ، از امسال کاردانی به کارشناسی پروانه محاسبات نداره" توی سایتم وقتی سوابق تحصیلیم رو کاردانی میزدم بعد کارشناسی قبول نمیکرد. اما اگه کاردانی رو حذف میکردم قبول می کرد.
سند زنده
وقتی رفتم واسه آزمون امسال شرکت کنم به خودم گفتن ، "حواست باشه محاسبات شرکت نکنی ، از امسال کاردانی به کارشناسی پروانه محاسبات نداره" توی سایتم وقتی سوابق تحصیلیم رو کاردانی میزدم بعد کارشناسی قبول نمیکرد. اما اگه کاردانی رو حذف میکردم قبول می کرد.
اگه این قانون وجود داشته باشه که خیلی قانون چرندیه.
من کاردانی به کارشناسی خوندم،کاردانی 84 واحد و کارشناسی 92 واحد.جمع بزن ببین چقدر میشه.دوتا استاتیک،دوتا مقاومت،دوتا فولاد ،دوتا بتن و دوتا اجرا فلزی و بتنی و ...
حالا اونکه پیوسته خونده و فقط واحد پاس میکنه این حق رو داره که ازمون رو شرکت کنه و ما نه....
جدا باید تاسف خورد واسه این سیستمی که دارن.
concreteman
2012/2/08, 12:13 AM
اگه این قانون وجود داشته باشه که خیلی قانون چرندیه.
من کاردانی به کارشناسی خوندم،کاردانی 84 واحد و کارشناسی 92 واحد.جمع بزن ببین چقدر میشه.دوتا استاتیک،دوتا مقاومت،دوتا فولاد ،دوتا بتن و دوتا اجرا فلزی و بتنی و ...
حالا اونکه پیوسته خونده و فقط واحد پاس میکنه این حق رو داره که ازمون رو شرکت کنه و ما نه....
جدا باید تاسف خورد واسه این سیستمی که دارن.
گفتم که مافیاش داره خیلی قدرت میگیره ، شما فرض کن توی هر استان کشور حداقل 100 نفر ارشد قبول میشن اما محاسبات 3 تا 4 نفر (البته بدون در نظر گرفتن تهران)
اگه با لیسانس غیر عمران ، ارشد عمران بگیری حتی نمیزارن نظارت شرکت کنی.
تنها خبر خوشی که دارم اینه که میدونم اعتراض زیادی شده روی کاردانی به کارشناسی، امیدوارم که درستش کنن ، هرچند با توجه به آمار قبولی، منی که شاغلم هیچ امیدی به قبولی ندارم چون بدون شک خیلی از قبولی توی ارشد دانشگاه سراسری سخت تره.
گفتم که مافیاش داره خیلی قدرت میگیره ، شما فرض کن توی هر استان کشور حداقل 100 نفر ارشد قبول میشن اما محاسبات 3 تا 4 نفر (البته بدون در نظر گرفتن تهران)
اگه با لیسانس غیر عمران ، ارشد عمران بگیری حتی نمیزارن نظارت شرکت کنی.
تنها خبر خوشی که دارم اینه که میدونم اعتراض زیادی شده روی کاردانی به کارشناسی، امیدوارم که درستش کنن ، هرچند با توجه به آمار قبولی، منی که شاغلم هیچ امیدی به قبولی ندارم چون بدون شک خیلی از قبولی توی ارشد دانشگاه سراسری سخت تره.
به امید روزی که( مثل چند دهه گذشته) مهندس عمران به منزلت و جایگاه حقیقی خودش برسه.
مهیارسامسونگ
2012/2/10, 09:23 PM
اینطور که معلومه کار سختیه ... ولی یه مشورت میخواستم ازشما ... من استعداد و علاقه و دارم از این بابت خیالتون راحت .. یعنی ادمی هستم که شاید ریاضیاتم ضعیفه ولی خودمو تست کردم که مثلا درس ریاضی رو که من فکر میکردم میوفتم با کمک یکی از دوستان نمره 17 روگرفتم که نمرم حتی از بچه هایی که رشته ریاضی داشتن بیشتر شد ( اخه من فنی حرفه هستم ) .. من کنکور معماری میخوام شرکت کنم ولی اگه قبول نشدم میخوام منو یکی راهنمایی کنه که چه کلاس هایی رو برای کنکور عمران برم که بعد از کارشناسی معماری بتونم ارشد عمران رو امتحان بدم ... که در خصوص سازه و محاسابت باشه و در اخر هم برای محاسبات پل های کابلی باشه .. اشکال نداره اصلا 30 سال طول بکشه برام مهم نیست ... اینکه تلاشم رو کنم بیشتر برام مهمه .. رشته معماری خوبه ولی تا همین کارشناسیش کافیه دیگه مگه میخوان چی اضاف تر یاد بدن ( هیچییییی .... )
concreteman
2012/2/11, 11:02 PM
اینطور که معلومه کار سختیه ... ولی یه مشورت میخواستم ازشما ... من استعداد و علاقه و دارم از این بابت خیالتون راحت .. یعنی ادمی هستم که شاید ریاضیاتم ضعیفه ولی خودمو تست کردم که مثلا درس ریاضی رو که من فکر میکردم میوفتم با کمک یکی از دوستان نمره 17 روگرفتم که نمرم حتی از بچه هایی که رشته ریاضی داشتن بیشتر شد ( اخه من فنی حرفه هستم ) .. من کنکور معماری میخوام شرکت کنم ولی اگه قبول نشدم میخوام منو یکی راهنمایی کنه که چه کلاس هایی رو برای کنکور عمران برم که بعد از کارشناسی معماری بتونم ارشد عمران رو امتحان بدم ... که در خصوص سازه و محاسابت باشه و در اخر هم برای محاسبات پل های کابلی باشه .. اشکال نداره اصلا 30 سال طول بکشه برام مهم نیست ... اینکه تلاشم رو کنم بیشتر برام مهمه .. رشته معماری خوبه ولی تا همین کارشناسیش کافیه دیگه مگه میخوان چی اضاف تر یاد بدن ( هیچییییی .... )میگن کلاسهای پارسه خیلی خوبه باید مقاومت مصالح ، فولاد ، بتن ، و تحلیل رو بری.
مهیارسامسونگ
2012/2/15, 09:50 PM
ببخشید میشه یه قیمت حدودی از درسها به من بدید... مثالا همرو بخوایم بریم چقدر میشه
مهندس ز
2012/3/17, 12:31 PM
سلام من يه عمراني هستم
طراحي انواع ساختمانهابراي خود عمراني ها به اندازه ي كافي سخت هست ولي باحوصله وكمي زحمت شما مي تونيد ياد بگيريد
اگه رياضياتتون خوبه اميد بيشتري داريد.همچين نرم افزار هاي جديد كمك خوبي براتون هست.
موفق باشيد.
manidf
2012/4/06, 04:40 PM
با سلام خدمت شما دوستان
من لیسانس ریاضی کاربردی دارم ولی می خوام ارشد عمران شرکت کنم ولی شنیدم اگه لیسانس عمران نباشی بهت مهر نمی دن و نمی تونی شرکت داشته باشی و اینکه من می تونم ارشد عمران بخونم سخته یا راحت و ارشد چه گرایشی بهتره اگه ممکنه زودتر جواب بدید خیلی مهمه.
با تشکر فراوان از شما
mmbidhendi
2012/4/06, 06:28 PM
با سلام خدمت شما دوستان
من لیسانس ریاضی کاربردی دارم ولی می خوام ارشد عمران شرکت کنم ولی شنیدم اگه لیسانس عمران نباشی بهت مهر نمی دن و نمی تونی شرکت داشته باشی و اینکه من می تونم ارشد عمران بخونم سخته یا راحت و ارشد چه گرایشی بهتره اگه ممکنه زودتر جواب بدید خیلی مهمه.
با تشکر فراوان از شما
با توجه به مطالبی که فرمودد و اینکه لیسانستون هیچ ربطی به عمران نداره ، بهتره که شرکت نکنید ، در مورد مهر و حق امضا هم درست بهتون گفتند :)