PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : آخرین اخطار

mmbidhendi
2012/1/03, 06:26 PM
با عرض سلام ...
خدمت کلیه دوستان میگم ، از این به بعد به هر گونه توهینی اخطار داده میشه ، من تا به حال به هیچ دوستی توی تالارم اخطار نداده بودم ولی الان برای اولین بار این کار رو انجام میدم . وقتی نتونیم با زبون مهندسی با هم کنار بیایم توی این محیط مجازی ، بیرون از اینجا هم نمیتونیم هیچ کاری انجام بدیم و گلیم خودمون رو از آب بکشیم بیرون .

reza2011
2012/1/03, 08:16 PM
تو هر جامعه اي وقتي معظلي پيدا ميشه هميشه گفته ميشه كه بايد منبع اون معظل يا مشكل رو پيدا كرد ... توي اون تاپيك هم من شروع كننده نبودم . فكر ميكنم اگه طرز حرف زدنمون رو درست كنيم اينجور مشكلات پيش نمياد . من نميگم كسي حق نداره به كار من ايراد بگيره ولي معتقدم هم خودم نسبت به بقيه دوستان و هم دوستان نسبت به من اگه ايرادي يا مشكلي يا نظر متفاوت ديگه اي داشتند در كمال ادب و احترام و بدون هر گونه طعن و سرزنش اگه مطرح كنن شاهد همچين مسائلي نخواهيم بود .

به هر روي ما امديم ثواب كنيم كباب شديم .. :biggrin: ولي مهم نيست واسه من اين مهمه كه جواب سئوالات اون دوستمون رو دادم .

ضمنا هر يك از دوستان كه نسبت به عملكرد شخصي خود من انتقاد , نظر يا پيشنهادي دارن محبت كنن به من پيغام بدن . از هر گونه انتقاد سازنده و توام با رعايت ادب و احترام به شدت استقبال ميكنم . :)

مجتبی اس
2012/1/03, 09:47 PM
با عرض سلام ...
خدمت کلیه دوستان میگم ، از این به بعد به هر گونه توهینی اخطار داده میشه ، من تا به حال به هیچ دوستی توی تالارم اخطار نداده بودم ولی الان برای اولین بار این کار رو انجام میدم . وقتی نتونیم با زبون مهندسی با هم کنار بیایم توی این محیط مجازی ، بیرون از اینجا هم نمیتونیم هیچ کاری انجام بدیم و گلیم خودمون رو از آب بکشیم بیرون .
من یه اخطار تو تلالر گفتگو آزاد گرفتم چرا ؟
یه تاپیک گذاشتم حذفش کردن اصلا هم موردی نداشت بدتر ازین هاشو تو اونجا دیدم دلیلشو نفهمیدم میشه توضیح بدین؟

reza2011
2012/1/03, 10:05 PM
یه تاپیک گذاشتم حذفش کردن اصلا هم موردی نداشت بدتر ازین هاشو تو اونجا دیدم دلیلشو نفهمیدم میشه توضیح بدین؟

كلا از اين اتفاق هاي عجيب غريب توي اين باشگاه زياد مي افته .. يواش يواش عادت ميكني مجتبي جان ... :D

mmbidhendi
2012/1/04, 04:23 PM

خوب برید از مدیر مربوطه بپرسید :) بی دلیل نبوده .. من هم نگاه میکنم ببینم برای چی بوده .

s-a-l-i-m
2012/1/04, 08:41 PM
اقا من امدم اینجا از اقا رضا فقط تشکر کنم اولا بابت اینکه خیلی خیلی پر تلاش هست و علمش رو واقعا در اختیار دیگران { خود من } قرار میده از طریق پاسخ دادن به تاپیک های دیگران ...
و اینکه اکثر تاپیک هایی که سرش بقول معروف کل کل شده بود رو خوندم ولی اینکه همیشه پای اقا رضا هست نمیدونم جریانش چیه ولی بعضی ها رو که خوندم باید بگم طرف مقابل در قبال حرف اقا رضا جبهه گرفته ، خب درسته فقط مینویسیم ولی خیلی خوب میشه فهمید منظور رو ...
دیگه ادامه نمیدم فقط میگم اینجا به افرادی مثل اقا رضا که در کنار کارشون میان اینجا و بقیه کمک میکنند شدیدا نیاز داره . http://www.forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2839%29.gif

reza2011
2012/1/04, 09:19 PM
اقا من امدم اینجا از اقا رضا فقط تشکر کنم اولا بابت اینکه خیلی خیلی پر تلاش هست و علمش رو واقعا در اختیار دیگران { خود من } قرار میده از طریق پاسخ دادن به تاپیک های دیگران ...
و اینکه اکثر تاپیک هایی که سرش بقول معروف کل کل شده بود رو خوندم ولی اینکه همیشه پای اقا رضا هست نمیدونم جریانش چیه ولی بعضی ها رو که خوندم باید بگم طرف مقابل در قبال حرف اقا رضا جبهه گرفته ، خب درسته فقط مینویسیم ولی خیلی خوب میشه فهمید منظور رو ...
دیگه ادامه نمیدم فقط میگم اینجا به افرادی مثل اقا رضا که در کنار کارشون میان اینجا و بقیه کمک میکنند شدیدا نیاز داره . http://www.forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2839%29.gif

مرسي دوست عزيزم ... :gol:

mmbidhendi
2012/1/04, 09:30 PM
من نمبدونم چرا شماها سریع میاید طرفداری میکنید !؟؟! من یکی به شخصه منکر زحمت های رضا نیستم ، ولی 2-3 سری تاحالا پیش اومده از کوره در رفته ، آخرشم میگه تو ( من ) نیستی و فلان و اینا ... حالا از این به بعد من اینجا با اخطار و ... هستم ... کلاً ببینم کسی بی نظمی کرده ، این دفعه به هر دو فقط اخطار دادم ، از دفعه بعد نمره منفی میدم ، حواسشون و جمع کنند اخراج موقت نشند ... تازه وارد و ... هم نداریم .

reza2011
2012/1/04, 09:52 PM
من نمبدونم چرا شماها سریع میاید طرفداری میکنید !؟؟! من یکی به شخصه منکر زحمت های رضا نیستم ، ولی 2-3 سری تاحالا پیش اومده از کوره در رفته ، آخرشم میگه تو ( من ) نیستی و فلان و اینا ... حالا از این به بعد من اینجا با اخطار و ... هستم ... کلاً ببینم کسی بی نظمی کرده ، این دفعه به هر دو فقط اخطار دادم ، از دفعه بعد نمره منفی میدم ، حواسشون و جمع کنند اخراج موقت نشند ... تازه وارد و ... هم نداریم .

ايول پس هر شب ديگه اينجايي ها .. خودت گفتي .. نزني زيرش بعدا ... :biggrin:

خوب دوسم دارن ديگه .. حالا چرا حسودي ميكني ... ؟ :biggrin:

mmbidhendi
2012/1/04, 09:58 PM
زیر تاپیک اخطار من اسپم میکنی !؟

reza2011
2012/1/04, 10:02 PM
زیر تاپیک اخطار من اسپم میکنی !؟

:cry::cry::cry::cry:

Bana8
2012/1/06, 09:09 PM
mmbidhendi

همین آقا رضا هم نباشه که شما باید هیچی رو مدیریت کنی چون هیچ پستی رد و بدل نمیشه :biggrin:

reza2011
2012/1/06, 09:32 PM
بچه ها لازم ميدونم از زحمات يكي از بچه هاي گلي كه خيلي واسه اين تالار زحمت كشيده تشكر كنم و اون كسي نيست جز دوست گلم مهندس ياسر عزيز (http://www.iran-eng.com/member.php/147215-yasser_eng) ... اميدوارم هر جا هست شاد و سلامت باشه .

Bana8
2012/1/06, 11:42 PM
از من واسه پاچه خواری تشکر نمیکنی ؟ :biggrin:

reza2011
2012/1/06, 11:55 PM
از من واسه پاچه خواری تشکر نمیکنی ؟ :biggrin:

بي تعارف تو يكي از بچه هاي گل اين تالاري عزيزم .... :gol:

mmbidhendi
2012/1/07, 04:43 PM
دوستانی که اسپم کردند اخطار 1 امتیازی دادم تا دیگه انشالله تکرار نشه .

mmbidhendi
2012/1/07, 04:49 PM
از این لحظه به بعد پستی توی تالار اصلی ببینم که مربوط به درخواست و یا ... باشه و فرستنده بیشتر از 10 تا پست داشته باشه ، بی بروبرگرد اخطار داره .

alipiroozz
2012/1/08, 12:10 PM
از این لحظه به بعد پستی توی تالار اصلی ببینم که مربوط به درخواست و یا ... باشه و فرستنده بیشتر از 10 تا پست داشته باشه ، بی بروبرگرد اخطار داره .

اصولا در اينجور مواقع تاپيك رو انتقال ميدن .(تا اوجايي كه ما ميدونيم تو همه فروما اينطور بوده)

mmbidhendi
2012/1/08, 11:08 PM
اصولا در اينجور مواقع تاپيك رو انتقال ميدن .(تا اوجايي كه ما ميدونيم تو همه فروما اينطور بوده)

اگر نازارد باشه بله ولي عضو فعال با 100 پست هنوز نميدونه درخواستش و كجا بنويسه سزاوار. اخطاره.

مجتبی اس
2012/1/09, 10:42 PM
اگر نازارد باشه بله ولي عضو فعال با 100 پست هنوز نميدونه درخواستش و كجا بنويسه سزاوار. اخطاره.
نمیدونم چرا ولی خیلی داری خشن برخورد میکنی مهندس:cry:

middbox
2012/2/22, 02:42 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان به خصوص ( mmbidehendi و Reza )

امیدوارم شاهد عقاید متفاوت باشیم اما روحیه متفاوت نه...
دوستان همه روی شما حساب میکنن شماها پایه های تالارید باید بخشش و لطف رو سر لوحه خودتون قرار بدید، کیه که ندونه مهدس بیدهندی تماما برای کنترل تالاره که این قوانین سخت رو به کار برده ( منم کاملا موافقم) و کیه که ندونه آقا رضاست که تالار عمران رو زنده نگه داشته..

امیدوارم همه بتونیم اینجا کتار هم عقاید و اطلاعاتمونو به خوبی و بدون هیچ مشکلی ردوبدل کنیم...

مخلص همه بچه های تالار عمران ،فقط عمران،