برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : دوستان کمک. پریفرم چیه؟
ali hoseini
2011/12/08, 09:37 PM
سلام دوستان. کسی میتونه چند خط در مورد پریفرم برای من توضیح بده. ممنون میشم از لطفتون.
در مورد دستگاههای تزریق پلاستیک اطلاعاتی ندارید؟
اگه دارید در اختیارم بزارید. ممنون
Atefeh86
2011/12/09, 11:43 AM
سلام دوست من،
پیش فرم ها(Preforms) محصول واسطه ای هستند که شامل یک ماده تقویت کننده و یک ماده پلیمری می باشند و آماده شکل گیری و تبدیل به محصول نهایی هستند، مثلا پریفرم های از جنس، پلی اتیلن ترفتالات(PET) که برای ساخت بطری های آب معدنی استفاده می شن، از قبل به صورت شکل زیر درآمده و در دستگاه قالبگیری دمشی(Blow molding) قرار می گیرن، گرم می شن تا نرم شده و بعد هوا در آنها دمیده می شه و به شکل بطری که مورد استفاده باشه در میان.
http://1.cpro.netai.net/images/7a9d3fed4c5e.jpg
Atefeh86
2011/12/09, 11:44 AM
چه اطلاعاتی راجع به دستگاه تزریق می خواید؛ درحد توضیح باشه، یا مقاله و ....
mary90
2011/12/10, 08:29 PM
مثلا ببین اگه ما ترموست داشته باشیم
نمیتوانیم ان رو چندبار ذوبش کنیم برای همین میام ازش به صورت پیش فرم یا رزین استفاده می کنیم که بعد از این که حلالش تموم شد یا در مراحل بخت شبکه ای بشه به اون شکل دلخواهی که ما میخوایم تبدیل بشه
hassanpolymer
2011/12/16, 12:03 AM
سلام همونطور که دوستان گفتند، پریفرم ها دو دسته اند : 1 گرمانرم 2 گرماسخت نوع اول قابلیت چند بار گرم وذوب شدن را داره مثل پریفرم های پلی اتیلن ترفتالات که برای بطری های پلاستیکی استفاده میشه دسته دوم بیشتر در صنایع هوایی و کامپوزیت ها کاربرد داره که بیشتر به صورت الیاف آغشته به رزین وارد ایران میشه تا بعد از شکل گیری نهایی ، پخت بشه
m3164
2011/12/17, 11:20 AM
در مورد دستگاههای تزریق پلاستیک اطلاعاتی ندارید؟
اگه دارید در اختیارم بزارید. ممنون
دو تا مقاله در این رابطه ضمیمه کردم:
1. مدلسازی و ساخت دستگاه تزریق پلاستیک و آنالیز جریان در اکسترودر
2. راهگاه گرم در قالبهای تزریق پلاستیک