برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : شما چه گیاهی تو خونه دارین؟
کلروفیل
2008/3/26, 11:59 PM
دوستان سلام.
بهتر دیدم واسه اینکه تالار کشاورزی از این حس رکود و یکنواختی بیرون بیاد و هممون یه بحث عمومی داشته باشیم( که شاید گستره ی بحث فراتر از مهندسین کشاورزی باشه البته) بیایم و راجع به گلها و کلاً گیاهانی که تو خونه داریم با هم بحث کنیم و هر کس به بضاعت علمی خودش نکته ای رو در باب پرورش بهتر و یا اطلاعاتی عمومی و قابل درک همگان بگه .
هر گیاهی که تو خونه دارین اینجا معرفی کنین .اگه میتونین واسه بهتر مشخص شدن عکسی ازش بزارین . حتی اگه اسمش رو نمیدونین بهتره که عکسش رو بزارین و بقیه دوستان اسمش رو مشخص کنن.
اگه مشکلی در پرورشش دارین بگین و دوستان یاری کنند ...........:gol:
امیر Amir
2008/3/27, 12:42 AM
سلام
تا دلت بخواد....درخت انار
انجیر
و گیاه شاه پسند...
شاه پسند ها که خیلی سگ جون هستند...
درخت انار هم اصلا همین جوری داره ریشه میدواند...
بعد یه گوجه فرنگی داریم...اونم خیلی شلو وله...
گل رز
که گل هاش از روزی که گل میده تا تموم بشه 10 روز عمر داره...گل هاش البته...
همین دیگه....
دوستان سلام.
بهتر دیدم واسه اینکه تالار کشاورزی از این حس رکود و یکنواختی بیرون بیاد و هممون یه بحث عمومی داشته باشیم( که شاید گستره ی بحث فراتر از مهندسین کشاورزی باشه البته) بیایم و راجع به گلها و کلاً گیاهانی که تو خونه داریم با هم بحث کنیم و هر کس به بضاعت علمی خودش نکته ای رو در باب پرورش بهتر و یا اطلاعاتی عمومی و قابل درک همگان بگه .
هر گیاهی که تو خونه دارین اینجا معرفی کنین .اگه میتونین واسه بهتر مشخص شدن عکسی ازش بزارین . حتی اگه اسمش رو نمیدونین بهتره که عکسش رو بزارین و بقیه دوستان اسمش رو مشخص کنن.
اگه مشکلی در پرورشش دارین بگین و دوستان یاری کنند ...........:gol:
کلروفیل
2008/3/27, 01:44 AM
پس حیات خونه بزرگی دارین! خوش به حالتون. از گلهای آپارتمانی چه گیاهی رو نگهداری میکنین؟
امیر Amir
2008/3/27, 02:04 AM
آره بدگ نیست....نزدیک 80 متر مربع...
گل آپارتمانی چیه؟؟
کاکتوس این چیزا؟؟ منظورته؟؟؟
نه
کلروفیل
2008/3/27, 02:18 AM
گیاهان آپارتمانی گیاهانی هستند که داخل خونه نگهداری میشن :D
امیر Amir
2008/3/27, 02:26 AM
گیاهان آپارتمانی گیاهانی هستند که داخل خونه نگهداری میشن :D
[B]عجب نمیدونستم...
:))
نه ما چیزی نگه نمیدوریم
همون گیاه هایی هست که نیاز به فضا داره.... که گفتم
منم اینم
:w34:
کلروفیل
2008/3/28, 01:09 AM
ما تو حیات خونمون خیلی گل و گیاه داریم.
درخت انجیر
خرمالو
زیتون
نارنج
انواع و اقسام کاکتوس ها و الوئه
رز
پیچک
نرگس
..........
و تو خونه هم گلهای آپارتمانی زیادی داریم که بعدا میگم.......:gol:
bluepelikan
2008/3/28, 09:56 PM
من سابقاً که خونه داشتیم درخت سیب و نارنج بسیار خوش بو چند جور کاکتوس که البته تونستم از سرئوسش گل بگیرم، آلوئه ورا و یه عالمه گیاه که اسمشونو نمی دونم و البته انواع گل از شاه عباسی تاج خروس همیشه بهار گرفته تا گلایل ولی الان که متاسفانه خونمون آپارتمانیه نصف کاکتوسامو بخشیدم الان هم یه دیفن باخیای فوق العاده سرحال دارم یه لیندای زیبا یه بچه آلوئه ورا و چند تا گیاه آپارتمانی که بازم اسمشونو نمی دونم.;)
گل و بلبل که دور و برمون زیاده شکر خدا! ولی اتفاقا خیلی دوست دارم در مورد یک نوی کاج که به کاج سلطنتی معروفه بدونم البته اسم علمی شو نمیدونم...ممنون میشم اطلاعاتی در موردش دارین در اختیار همه قرار بدین....................
:biggrin:
کلروفیل
2008/3/30, 03:39 AM
میتونی یه عکس ازش بزاری؟
یا یه توصیف ازش بکنی؟من این اسم سلطنتی رو نشنیدم.:gol:شاید کاج مطبق منظورته؟
کلروفیل
2008/4/04, 02:33 AM
شکر خدا انگار هیچ کس تو خونش گل نگهداری نمیکنه!!!!!!!!!!:gol:
میتونی یه عکس ازش بزاری؟
یا یه توصیف ازش بکنی؟من این اسم سلطنتی رو نشنیدم.:gol:شاید کاج مطبق منظورته؟
گلرخ جان سلام
بله همون کاج مطبق..
ممنون از لطفت:gol::gol::gol::gol::gol::gol:
امیر Amir
2008/4/04, 10:22 PM
من توی خیاط خونه یه
انار دارم
یه انجیر دارم
یه گوجه فرنگی
یه گل رز
یه انجیر اسراییلی
چند تا شاه پسند
یه انگور
داخل خونه هم اووووووووووون گوشه یه کاکتوس کوشولو
کلروفیل
2008/4/04, 10:45 PM
کاکتوسهای توی خونه رو چه جایی از اتاق نگه میداری؟ منظورم نور و گرمای منطقه است. رشدشون خوب هست؟
سلام
بهترین روش تکثیر کاج چی می تونه باشه؟
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: :gol::gol::gol:
کلروفیل
2008/4/06, 10:53 PM
ناهید جون اول اگه منظورت همون کاج مطبقه بهتر میدونم کمی برات از این گیاه بگم:
کاج مُطَبَّق نوعی کاجی سوزنی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%DA%A9%D8%A7%D8%AC%DB%8C_%D8%B3%D9 %88%D8%B2%D9%86%DB%8C&action=edit) است با نام علمی Araucaria heterophylla. کاج مطبق از خانواده مطبقیان (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%85%D8%B7%D8%A8%D9%82%DB%8C%D8% A7%D9%86&action=edit) است. کاج مطبق (Araucaric excelsa)
http://www.infovek.sk/predmety/biologia/metodicke/borovicovite/obrazky/Araucaria_heterophylla3.jpgAraucaria heterophylla
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/Araucaria_excelsa_SZ140.png/454px-Araucaria_excelsa_SZ140.pngAraucaric excelsa
كاج مطبق Araucaria جنسي از خانواده پيناسه Pinaceae ميباشد كه بلندي آن در انواع مختلف به 80 تا 170 سانتيمتر مي رسد .
از اين گياه سه تا چهار قسم آنرا در گلخانه سرد در گلدان يا زمين نارنجستان ميتوان كاشت .
اين نوع كاج به خاطر شكل زينتي زيبايش بسيار مورد پسند دوستداران گل و گياه ميباشد .
اگر مورد بي توجهي قرار گيرد ممكن است نگهداري آن با اشكال مواجه شده برگها زرد و بي حالت شوند .
اصولا در هر شرايطي همراه با رشد كلي گياه ، شاخه هاي پائين ريخته و تنه اصلي لخت ميگردد .
براي رفع اين ايراد تنها مي توان دو يا چند گياه كوچكتر را اطراف آن طوري قرار داد تا ساقه بدون برگ كاج را بپوشاند .
اين گياه در فصل رشد گرماي 18 درجه سانتيگراد را دوست دارد ، اما درزمستان درجه حرارت همينقدر كه بالاي صفر باشد براي آن قابل تحمل است.
نور به طراوت آن بسيار كمك مي كند ليكن بهتر است از تابش مستقيم آفتاب حفاظت شود .
قرار دادن گلدان از انتها در آب هرچند گاه يكبار مفيد خواهد بود .
چنانچه خاك گلدان حالت اسيدي داشته باشد براي گياه مناسب تر است.
بنابراين بايد توجه كرد كه آب بدون مواد آهكي( قليائي) به آن داده شود .
نیاز های کاج مُطَبَّق:
نور: اگرچه سايه را تحمل میکند ولی نزديک به پنجره با نور ملایم نگهداری کنيد البته قابلیت نگهداری در آفتاب را نيز دارد که بهتر است در بهار و تابستان آن را در خارج از آپارتمان نگهداری کنيد. در نور کامل بدون تابش آفتاب سبزتر ميماند ولی در آفتاب بهتر رشد میکند. هر چند وقت يکبار آن را 180 درجه بچرخانيد تا به طرف نور منحرف نشود.
دما: قابليت تحمل همه دماها را دارد به همين دليل میتوان آن را در داخل يا خارج از آپارتمان نگهداری کرد. (به عنوان گياه باغچهای و آپارتمانی کاربرد دارد.
آبیاری: در تابستان هفتهای دو بار و در زمستان در 7 تا 10 روز يکبار آبياری نما ييد خاک را هميشه مرطوب نگهداريد .
خاک: خاک کمپوست برای اين گياه مناسب است. خاک را سبک تهيه نماييد مخلوطی از دو قسمت گل و سه قسمت برگ پوسيده برای اين گياه مناسب است.
تکثیر:تکثير کاج مطبق در خانه بسيار مشکل و تقريبا ناممکن است. برای تکثير از بذر يا قلمه استفاده میشود که البته قلمه بايد از انتها ی ساقه گياه باشد در غير اينصورت گياه حاصل کج در میآيد.
منبع فارسی:
fa.wikipedia.org
انواع مختلف آن عبارتند از :
1 ـ كاج مطبق كوكي ئي A. cookii : اصل آن از استراليا است و شاخه هاي آن طبقه طبقه هستند و در گلدان كاشته ميشود .
2 ـ كاج مطبق هتروفيلا A. heterophylla: با برگهاي سبز روشن كه درموطن اصلي خود و در هواي آزاد به 50 متر مي رسد ولي در گلدان به 170 سانتيمتر تجاوز نمي كند و شاخه هاي آن طبقه طبقه هستند .
3 ـ كاج بلند اكسلسا A. excelsa : كه زادگاه آن جزاير نورفولك Aorfolk ميباشد .
اين كاج كه در جزاير نامبرده بيش از 50 متر قد ميكشد سبز و داراي زيبائي خاصي است .
4 ـ كاج مطبق اكس گلوكا A. ex glauca :
5 ـ كاج مطبق كونينگهام A. cunninghami : است كه بلندي آن به 30 متر مي رسد . برگهايش پهن و تيغ دار هستند .
اين اقسام را تا جوان و كوتاه هستند ميتوان درگلدان كاشته براي زينت سرسراي عمارات و سالونها از آن استفاده كرد ولي همينكه بزرگ شدند يا بايد در نارنجستان كاشت و يا در صندوقهاي بزرگ گذاشته زمستان آنها را در نارنجستانحفظ كرد .
تكثير :
اين گياه به دوطريق كاشتن بذر و قلمه زدن زياد ميشود .
الف ـ بوسيله بذر : بذر اين گياه را در بستري كه داراي 12 تا 16 درجه سانتيگراد حرارت باشد كاشته و پس از سبز شدن گياه آنها را به گلدان يا محل اصلي منتقل ميكنند .
ب ـ قلمه زدن : قلمه را از شاخه هاي جوان تهيه كرده و در گلخانه تحت حرارت 19 تا 20 درجه سانتيگراد ميكارند .
خاك مساعد براي نمو آن خاك خلنگ يا خاك برگ پوسيده سالم است .
مقاله بالا از وب لاگ:jardining.blogfa.com وب لاگ مهندس منوچهر كارگر
تصاویر کاج های بیان شده در قسمت عکس های کشاورز تنها به آدرس: photofarmer.blogfa.com روی لینک مقابل کلیک کنید مرکز عکسهای کشاورزی (http://photofarmer.blogfa.com/post-313.aspx)
تصویر کاج مطبق (http://www.smt.edu.ar/promociones/promocion2007/2003de2007/vamosaplantar2003/biologia1A5/images/araucaria1.jpg)
تصویر کاج مطبق 2 (http://www.guerrerosdelarcoiris.cl/araucaria.gif)
hamid_a
2008/4/07, 03:23 PM
با کسب اجازه از صاحب تایپیک
یه پیشنهاد داشتم
بهتر نیست به جای اینکه به فضای سبز خونمون توجه کنیم بییایم دیدمون وسیع تر کنیم وبه فضای سبز شهرمون فکر کنیم مثلا
چه گیاهانی بهتر بود کاشته می شدند ولی نشدند
چه جوری نگهداری کند بهتره
چه اقداماتی درچه زمانهای انجام بشه و چه طور انجام بشه و...
اینا فقط نمونه های از سوالهای بود در مورد فضای سبز شهر به ذهن من رسید من مطمئنم که جای بحث زیاد داره
afsoon6282
2008/4/07, 06:40 PM
با کسب اجازه از صاحب تایپیک
یه پیشنهاد داشتم
بهتر نیست به جای اینکه به فضای سبز خونمون توجه کنیم بییایم دیدمون وسیع تر کنیم وبه فضای سبز شهرمون فکر کنیم مثلا
چه گیاهانی بهتر بود کاشته می شدند ولی نشدند
چه جوری نگهداری کند بهتره
چه اقداماتی درچه زمانهای انجام بشه و چه طور انجام بشه و...
اینا فقط نمونه های از سوالهای بود در مورد فضای سبز شهر به ذهن من رسید من مطمئنم که جای بحث زیاد داره
حرفه شما درست.پیشنهاده خوبیه ولی یه مشکل هست اونم این که هممون که توی یه شهر نیستیم که بدونیم کجای شهرمون مشکل داره.هر کدوم توی یه شهری بعد گمون کنم یکم قاطی بشه.ولی اگه میشه کاره خوبیه
کلروفیل
2008/4/07, 10:56 PM
این تاپیک بنا به سوالای بچه های باشگاه ( همه ی رشته ها ) ایجاد شد و هدف از اون شناساییه خیلی از گیاهانیه که ما تو خونه داریم ولی اسمشون رو نمیدونیم یا طریقه نگهداریشون واسمون سوال شده یا........
که ایجاد همچین تاپیکی میتونه همه ی دوستداران به گل و گیاه رو به بحث بکشونه.اما در م.رد گیاهان فضای سبز . این برنامه رو داشتم که چند تاپیک مجزا در رابطه با شناسایی و معرفی گیاهان فضای آزاد : درختان و درختچه های زینتی . گیاهان پوششی . گلهای زینتی هوای آزاد و گلهای آپارتمانی .ایجاد کنم و با کمک بچه های علاقمند به این موضوعات ادامه اش دهیم. اما در تاپیکهایی نه با این عناوین و بصورت حاشیه به این موارد اشاره شد و دیگه لازم ندیدم تا بصورت تخصصی راجه بهش صحبت بشه. بازم اگه دوستان لازم بدونن و صد البته مشارکت داشته باشن حتماً این کاررو میکنم.:gol:
بچه ها ایجاد تاپیک های صرف و متکلم وحده بودن ایجاد کننده تاپیک نمیتونه هیچ علاقه رو برای ادامه بحث برانگیخته کنه .تنها با مشارکت و به بحث همگنی کشوندن مسایل میتونه برای ما مفید باشه:gol:
eng-rafiei
2008/4/07, 11:51 PM
من که گل ندارم ولی مامانم یه گل تو خونه داره بنام امین گل :D
afsoon6282
2008/4/08, 08:38 AM
اشکان هم چند تا کاکتوس داره.البته 3 تاش از قسمته ریشه حالت لهیدگی پیدا کرد منم از خاک دراوردمش که بقیشو خراب نکنه.ولی به نظره من یکی از شیک ترین گیاهانی که میشه توی خونه نگه داشت کاج مطبق هست.خیلی خوشکله.بعد انواعه مختلف کاج رو هم میشه توی خونه کاشت و بهشون شکل داد.
hamid_a
2008/4/08, 10:15 AM
مما هم چند تا درخت انجیر انار ودرخت توت داریم که فعلا شرایطشون خوبه ولی هرچی پشه است توی خونه ماست
یه چیز دیگه چون حیاط رو خیلی کثیف می کنند هر روز مادرم قر می زنه
در مورد یشنهاد فضای سبز شهر
من نظرم این بود که هر کسی فضای سبز شهر خودشو توصیف کنه
مثلا درخت غالب قم اکالیپتوس که با همین سرمای اخیری که قم داشت اکثر این درخت ها رو سرما زده وجلوه شهر مانند شهر ارواح شده شهر داری هم اکیپی رو گذاشته که این درخته رو قطع کند بعضی از اونا شاید بیشتر از بیست سال از عمرشون می گذشت ویا تمام برگ بو های وسط بلوار
در عوض در خت های اقاقیا شاداب تر هم شدند
بازم اگه فکر می کنید جای این پیشنهاد اینجا نبود عذر خواهی می کنم
afshin2003
2008/4/08, 10:24 AM
چون تو شمال زندگي مي كنم گياه داخل آپارتمان نگهداري نمي كنم. ولي حياط آپارتمانم هر درختي كه فكرش رو كني و هر گياه شناخته و نا شناخته اي وجود داره! درخت هلو - گوجه سبز - پرتقال - نارنگي - نارنج - انگور - كيوي و ...
پری ناز
2008/4/09, 12:55 PM
:smile:سانسوریا - پیله آ - سینگونیوم - بامبو- یوکا -شاخ بزی
گلها رو خیلی دوست دارم . ولی نمیدونم چرا یه شاخه سینگونیوم دارم که شکسته تو آب گذاشتمش ولی ریشه نمی زنه؟
کلروفیل
2008/4/09, 10:27 PM
روش تکثیر سینگونیوم بطور عمومی گرفتن قلمه ساقه همراه با ریشه هوایی در تابستان هستش . شاخه شکسته شده ات چقدر از این شرایط رو داره؟ کجا قرارش دادی؟ اگه توجه کنی زمان قلمه گیری تابستان گفته شده یعنی محیطی که میزاریش باید گرم باشه .
تقریباً همه گیاهایی که نام بردی و ما هم تو خونه داریم بجز بامبو و ریش بزی. میشه یه عکس از ریش بزی بزاری؟ برام آشنا نیست .
ناهید جون اول اگه منظورت همون کاج مطبقه بهتر میدونم کمی برات از این گیاه بگم:
کاج مُطَبَّق نوعی کاجی سوزنی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%DA%A9%D8%A7%D8%AC%DB%8C_%D8%B3%D9 %88%D8%B2%D9%86%DB%8C&action=edit) است با نام علمی Araucaria heterophylla. کاج مطبق از خانواده مطبقیان (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%85%D8%B7%D8%A8%D9%82%DB%8C%D8% A7%D9%86&action=edit) است. کاج مطبق (Araucaric excelsa)
http://www.infovek.sk/predmety/biologia/metodicke/borovicovite/obrazky/Araucaria_heterophylla3.jpgAraucaria heterophylla
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/Araucaria_excelsa_SZ140.png/454px-Araucaria_excelsa_SZ140.pngAraucaric excelsa
كاج مطبق Araucaria جنسي از خانواده پيناسه Pinaceae ميباشد كه بلندي آن در انواع مختلف به 80 تا 170 سانتيمتر مي رسد .
از اين گياه سه تا چهار قسم آنرا در گلخانه سرد در گلدان يا زمين نارنجستان ميتوان كاشت .
اين نوع كاج به خاطر شكل زينتي زيبايش بسيار مورد پسند دوستداران گل و گياه ميباشد .
اگر مورد بي توجهي قرار گيرد ممكن است نگهداري آن با اشكال مواجه شده برگها زرد و بي حالت شوند .
اصولا در هر شرايطي همراه با رشد كلي گياه ، شاخه هاي پائين ريخته و تنه اصلي لخت ميگردد .
براي رفع اين ايراد تنها مي توان دو يا چند گياه كوچكتر را اطراف آن طوري قرار داد تا ساقه بدون برگ كاج را بپوشاند .
اين گياه در فصل رشد گرماي 18 درجه سانتيگراد را دوست دارد ، اما درزمستان درجه حرارت همينقدر كه بالاي صفر باشد براي آن قابل تحمل است.
نور به طراوت آن بسيار كمك مي كند ليكن بهتر است از تابش مستقيم آفتاب حفاظت شود .
قرار دادن گلدان از انتها در آب هرچند گاه يكبار مفيد خواهد بود .
چنانچه خاك گلدان حالت اسيدي داشته باشد براي گياه مناسب تر است.
بنابراين بايد توجه كرد كه آب بدون مواد آهكي( قليائي) به آن داده شود .
نیاز های کاج مُطَبَّق:
نور: اگرچه سايه را تحمل میکند ولی نزديک به پنجره با نور ملایم نگهداری کنيد البته قابلیت نگهداری در آفتاب را نيز دارد که بهتر است در بهار و تابستان آن را در خارج از آپارتمان نگهداری کنيد. در نور کامل بدون تابش آفتاب سبزتر ميماند ولی در آفتاب بهتر رشد میکند. هر چند وقت يکبار آن را 180 درجه بچرخانيد تا به طرف نور منحرف نشود.
دما: قابليت تحمل همه دماها را دارد به همين دليل میتوان آن را در داخل يا خارج از آپارتمان نگهداری کرد. (به عنوان گياه باغچهای و آپارتمانی کاربرد دارد.
آبیاری: در تابستان هفتهای دو بار و در زمستان در 7 تا 10 روز يکبار آبياری نما ييد خاک را هميشه مرطوب نگهداريد .
خاک: خاک کمپوست برای اين گياه مناسب است. خاک را سبک تهيه نماييد مخلوطی از دو قسمت گل و سه قسمت برگ پوسيده برای اين گياه مناسب است.
تکثیر:تکثير کاج مطبق در خانه بسيار مشکل و تقريبا ناممکن است. برای تکثير از بذر يا قلمه استفاده میشود که البته قلمه بايد از انتها ی ساقه گياه باشد در غير اينصورت گياه حاصل کج در میآيد.
منبع فارسی:
fa.wikipedia.org
انواع مختلف آن عبارتند از :
1 ـ كاج مطبق كوكي ئي A. cookii : اصل آن از استراليا است و شاخه هاي آن طبقه طبقه هستند و در گلدان كاشته ميشود .
2 ـ كاج مطبق هتروفيلا A. heterophylla: با برگهاي سبز روشن كه درموطن اصلي خود و در هواي آزاد به 50 متر مي رسد ولي در گلدان به 170 سانتيمتر تجاوز نمي كند و شاخه هاي آن طبقه طبقه هستند .
3 ـ كاج بلند اكسلسا A. excelsa : كه زادگاه آن جزاير نورفولك Aorfolk ميباشد .
اين كاج كه در جزاير نامبرده بيش از 50 متر قد ميكشد سبز و داراي زيبائي خاصي است .
4 ـ كاج مطبق اكس گلوكا A. ex glauca :
5 ـ كاج مطبق كونينگهام A. cunninghami : است كه بلندي آن به 30 متر مي رسد . برگهايش پهن و تيغ دار هستند .
اين اقسام را تا جوان و كوتاه هستند ميتوان درگلدان كاشته براي زينت سرسراي عمارات و سالونها از آن استفاده كرد ولي همينكه بزرگ شدند يا بايد در نارنجستان كاشت و يا در صندوقهاي بزرگ گذاشته زمستان آنها را در نارنجستانحفظ كرد .
تكثير :
اين گياه به دوطريق كاشتن بذر و قلمه زدن زياد ميشود .
الف ـ بوسيله بذر : بذر اين گياه را در بستري كه داراي 12 تا 16 درجه سانتيگراد حرارت باشد كاشته و پس از سبز شدن گياه آنها را به گلدان يا محل اصلي منتقل ميكنند .
ب ـ قلمه زدن : قلمه را از شاخه هاي جوان تهيه كرده و در گلخانه تحت حرارت 19 تا 20 درجه سانتيگراد ميكارند .
خاك مساعد براي نمو آن خاك خلنگ يا خاك برگ پوسيده سالم است .
مقاله بالا از وب لاگ:jardining.blogfa.com وب لاگ مهندس منوچهر كارگر
تصاویر کاج های بیان شده در قسمت عکس های کشاورز تنها به آدرس: photofarmer.blogfa.com روی لینک مقابل کلیک کنید مرکز عکسهای کشاورزی (http://photofarmer.blogfa.com/post-313.aspx)
تصویر کاج مطبق (http://www.smt.edu.ar/promociones/promocion2007/2003de2007/vamosaplantar2003/biologia1A5/images/araucaria1.jpg)
تصویر کاج مطبق 2 (http://www.guerrerosdelarcoiris.cl/araucaria.gif)
گلرخ جان از مطلب کاملی که گذاشتی ممنون
راستش من شنیدم قلمه کاج ممکنه تا2-3سال جواب نده
بهترین زمان و روش چی میتونه باشه؟
مرسی
سلام دوستان
اگه گیاهای اپارتمانی بخواهم بگم :بگونیا سجافی یوکا پپرومیا برگ انجیری دیفن باخیا جسن یوسف موسی در گهواره ......
گیاهای توی حیاط:گوجه باغی پرتقال نارنگی انجیر گل کاغذی گل ساعتی ختمی ژاپنی ......
amin_rogh
2008/4/17, 10:29 PM
سلام دوستان
اگه گیاهای اپارتمانی بخواهم بگم :بگونیا سجافی یوکا پپرومیا برگ انجیری دیفن باخیا جسن یوسف موسی در گهواره ......
گیاهای توی حیاط:گوجه باغی پرتقال نارنگی انجیر گل کاغذی گل ساعتی ختمی ژاپنی ......
سلام
میشه اسم علمی ختمی ژاپنی یا عکسش رو بزارین لطفا؟
کلروفیل
2008/4/21, 02:31 AM
چند تا عکس از کاکتوسهای خونه گرفتم .دیدم بد نیست اینجا بزارم .گلدهی کاکتوس رو هم ببینین
http://i25.tinypic.com/2rrs2z5.jpg
http://i30.tinypic.com/2ur5d8z.jpg
کلروفیل
2008/4/21, 02:44 AM
http://i28.tinypic.com/2v869ep.jpg
hamid_a
2008/4/21, 08:04 AM
خوش به حلتون چه حیاط قشنگی دارین
ممنون از عکس های زیبایی که قرار دادین
کلروفیل
2008/4/22, 12:09 AM
اینم یکی دیگه که عکسشو شبونه گرفتم! بالکن و حیاط و پاسیو خونه ما پر از انواع کاکتوس و کراسولاسه است .وقت گلدهی سیمای زیبایی به خودش میگیره:gol:
http://i31.tinypic.com/a11thz.jpg
نازي_مو
2008/4/22, 08:42 AM
خوش به حالت گلي جونم من ارزوي همچين چيزي رو دارم كي امتحان داري خيلي وقت نمياي دلمون برات تنگيده
کلروفیل
2008/4/25, 02:45 AM
گلرخ جان از مطلب کاملی که گذاشتی ممنون
راستش من شنیدم قلمه کاج ممکنه تا2-3سال جواب نده
بهترین زمان و روش چی میتونه باشه؟
مرسی
چون بذر اين گونه زود (ظرف چند هفته) قوه ناميه خود را از دست ميدهد بناچار براي تکثير آنها بايد طريق غيرجنسي همانند قلمه و خوابانيدن اقدام نمود. ا با استفاده از تنظيم کنندههاي رشد (هورمون) بر روي قلمه ساقه-قلمه ريشه و خوابانيدن ميتوان به تکثير انبوه اين گونه مهم دست يافت .
کلروفیل
2008/4/25, 03:06 AM
اره قلمه های کاج جزئ قلمههای دیر ریشه زا محسوب میشن . من خودم تو گلخونه دانشگاه همراه همکلاسیامون قلمه کاج میزدیم اما با استفاده ار هورمونها میتونستیم تو مدت کوتاهی ریشه دارشون بکنیم و تقریباً 90% جواب میداد . اما تو خونه کمی سخته .:gol:
سلام
میشه اسم علمی ختمی ژاپنی یا عکسش رو بزارین لطفا؟
اسم علمی ختمی ژاپنی hibiscus از خانواده پنیرک malvaceae است
http://i25.tinypic.com/rif1bl.jpgاینم عکسش.
amin_rogh
2008/4/27, 01:32 AM
اسم علمی ختمی ژاپنی hibiscus از خانواده پنیرک malvaceae است
http://i25.tinypic.com/rif1bl.jpgاینم عکسش.
سلام بابا.
اینو زیرآبی رفتی!(شوخی).
Hibiscus rosa sinensis
منظورم این بود که اسم علمیش رو نگاه کنی و متوجه اشتباه لپی بشی. چین و ؤاپن خیای شبیه هم هستند.
این گیاه ختمی چینی هست.
موفق باشی بابا.
گلابتون
2008/5/16, 12:16 PM
سلام گلرخ جون و سلام به تمامي دوستان :gol:
من توي خونه ام اين گلها رو دارم ::gol:
اگلونما - اسپيديسترا - بگونيا معمولي و ركس - كروتن - كلرو فيتوم - سيپروس - پلكترانتوس ..كه عاشقشم ...- فيلو دندرون در چند نوع - مونسترا - مارانتا - ديفن باخيا ...كه باعث افتخاراتم شده با 21 برگ ...- انواع فرن ها - دراسنا - سينداپسوس - پيله آ - يوكا سينگونيوم - فيكوس الستيكا - بنجامين - پپروميا - كلئوس - هدرا پاپيتال - سانسوريا -ترادسكانتيا ...در دو نوع ...مو چسب - شمعداني اژدري -
از گياهان گوشتي :gol:: آگاو - كراسولا - سدوم -
گلهايي كه توي باغچه دارم : آهار - داوودي - مينا چمني - قرنفل - ميمون - مارگريت - بنفشه - پريمولا- نرگس - رزها ي مختلف - نسترن - ياس معمولي و ژاپني و درختي -
درختها:gol: : نارنج - سيب - انار - به - گيلاس - آلبالو - آلو - خرمالو - هلو - بادام - توت
بوته ها:gol: : تمشك - توت فرنگي - خيار - گوجه فرنگي - بادمجان - فلفل
سبريجات:gol: : ريحان - پيازچه - شاهي - نعنا در چند نوع - شويد - جعفري - تربچه
شرمنده ببخشيد زياد شد :redface:
کلروفیل
2008/5/17, 01:57 AM
سلام گلرخ جون و سلام به تمامي دوستان :gol:
من توي خونه ام اين گلها رو دارم ::gol:
اگلونما - اسپيديسترا - بگونيا معمولي و ركس - كروتن - كلرو فيتوم - سيپروس - پلكترانتوس ..كه عاشقشم ...- فيلو دندرون در چند نوع - مونسترا - مارانتا - ديفن باخيا ...كه باعث افتخاراتم شده با 21 برگ ...- انواع فرن ها - دراسنا - سينداپسوس - پيله آ - يوكا سينگونيوم - فيكوس الستيكا - بنجامين - پپروميا - كلئوس - هدرا پاپيتال - سانسوريا -ترادسكانتيا ...در دو نوع ...مو چسب - شمعداني اژدري -
از گياهان گوشتي :gol:: آگاو - كراسولا - سدوم -
گلهايي كه توي باغچه دارم : آهار - داوودي - مينا چمني - قرنفل - ميمون - مارگريت - بنفشه - پريمولا- نرگس - رزها ي مختلف - نسترن - ياس معمولي و ژاپني و درختي -
درختها:gol: : نارنج - سيب - انار - به - گيلاس - آلبالو - آلو - خرمالو - هلو - بادام - توت
بوته ها:gol: : تمشك - توت فرنگي - خيار - گوجه فرنگي - بادمجان - فلفل
سبريجات:gol: : ريحان - پيازچه - شاهي - نعنا در چند نوع - شويد - جعفري - تربچه
شرمنده ببخشيد زياد شد :redface:
ماشالله چه خونه بزرگ و باصفایی....ترادسكانتيا و پلكترانتوس میشه ازشون عکس بزاری؟:gol:
amirgb
2008/5/17, 08:21 AM
درود دوستان
تاپیک زیبای دارید
ما در خانه درختان
توت مجنون . توت سفید. انار . انجیر . گردو . آلبالو
سرو . کاج .
و گلهای:
رز قرمز
رز مشکی
رز زرد
یاس
به ژاپنی
گل افتاب
رز رونده
در گلختنه نیز مادرم بسیاری از گلهای زینتی و آپارتمانی را نگه می دارد که متاسفانه من نام آنها را نمی دانم
در کل بهترین اوقات من در منزل به هنگامیست که با درختان و گیاهان هم صحبت می شوم و برایشام موسیقی می گذارم زیرا یقین دارم این موجودات زیبا بیش از ما از آوای خوش ساز ها لذت می برند
گلابتون
2008/5/17, 10:38 AM
متشكرم گلرخ جون :gol:
باشه در اولين فرصت اينكار روميكنم اما ترادسكانتيا كه همه جا هست فكر ميكنم توي اكثر خونه ها حداقل دو رنگ سبز و بنفش رو داشته باشن:redface:
گلابتون
2008/5/17, 10:48 AM
امير آقا سلام با نظرتون كاملا موافقم موزيك و شادي و خنده رو گلها درك ميكنن و همينطور بالعكس اگه خيلي باهاشون رفيق باشي حتي لحن كلامت رو هم مفهمن و غصه دار بودن صدات رو حس ميكنن من كاملا تجربه اينكارو دارم . گلهاي دنياي عجيبي دارن :w27:
کلروفیل
2008/5/18, 01:01 AM
متشكرم گلرخ جون :gol:
باشه در اولين فرصت اينكار روميكنم اما ترادسكانتيا كه همه جا هست فكر ميكنم توي اكثر خونه ها حداقل دو رنگ سبز و بنفش رو داشته باشن:redface:
سلام. ممکنه ما هم داشته باشیم ولی به این اسم نمیشناسم واسه همین خواستم عکسش رو بزاری .خب خیلی از گلها هستند که تو خونه داریم ولی اسمش رو نمیدونیم . واسه همین عکش خیلی کمک میکنه:gol:
گلابتون
2008/5/18, 02:04 PM
چشم عزيزم حتما در خدمتم ;)
amin_rogh
2008/5/19, 11:01 PM
سلام. ممکنه ما هم داشته باشیم ولی به این اسم نمیشناسم واسه همین خواستم عکسش رو بزاری .خب خیلی از گلها هستند که تو خونه داریم ولی اسمش رو نمیدونیم . واسه همین عکش خیلی کمک میکنه:gol:
سلام
ترادسکانتیا رو به اسم برگ بیدی معولا میشناسند.حتما شما هم دارید دوست عزیز.
گلابتون
2008/5/23, 12:21 PM
درسته امين جان عموما به همين نام شناخته شده ولي خيلي زيباست مخصوصا اگر در نور مستقيم قرار بگيره برگهاي اون تا حدود 15 سانت رشد ميكنن ..........واقعا معركه است :warn:
کلروفیل
2008/5/28, 12:40 AM
اره متوجه شدم که همون برگ بیدی هستش ولی خب ....
گلابتون جان میتونی کمی بیشتر از حیاط خونتون و باغچتون واسم بگی .دوست دارم بدونم مساحتش چقدره که اینهمه گل و گیاه داره . میتونی ازش برامون یه چند تا عکس بزاری ؟
و دیگه اینکه شما کجا این دوره ها رو گذروندی که از دانشگاه ما بهتر بهتون اطلاعات دادن؟:gol:
گلابتون
2008/5/28, 07:55 PM
گلرخ جان خونه ما حدود 1300 متره ....دوتا باغچه داره يكي شرقي و يكي غربي .....باغچه غربي 200 متر و باغچه شرقي كه بيشتر گلكاري هستش 100 متر و ديگه اينكه من در مركز فني و حرفه اي زيبادشت كرج دوره گذروني كردم :Dاما بيشتر مطالعات آزاد دارم و اينكه هر كسي رو پيدا ميكنم اينقده سوال پيچش ميكنم تا كلي بتونم اطلاعات بگيرم:w26: :biggrin:من از بچگي به گل و گياه علاقه داشتم در واقع عاشقشون هستم باهاشون زندگي ميكنم لمسشون ميكنم ..............وقتي به گلبرگ يه گل دست ميزنم با تمام وجود حسش ميكنم ....شايد باورت نشه آمار تمام 655 قنچه گلهاي سرخ توي باغچه مو دارم...درخصوص عكس هم در خدمت هستم اما فعلا دوربينم دچار مشكلاتي شده كه به محض امداد رساني از طرف همسرم در اولين فرصت عكس بارونتون ميكنم .:love::w23::w14:
کلروفیل
2008/5/28, 11:16 PM
مرسی خونه!!!!!!!!!:eek:
خوشبحالت که اینهمه علاقه داری و سخت کوش هم هستی :gol: من قبل از اینکه برم این رشته درس بخونم خیلی علاقه داشتم ولی بعدش ...الان هم با وجود دوستای گلی مثل شما دوباره دارم علاقه مند میشم به رشته ی درسیم...
ما هم خیلی گل و گیاه تو خونه داریم اما پدر نمیزاره اصلاً من بهشون دست بزنم! اصلاً من و قبول نداره! :mad: و البته خونمون هم جوریه که اکثر گل و گیاها طبقه پایین و توی حیاطن و ما طبقه دوم زندگی میکنیم...خیلی دوست دارم یه گل بیارم تو اتاقم و اونجور که میخوامش پرورشش بدم اما چون اتاقم نورگیر نیست و تقریباً همیشه سایه است دارم می گردم دنبال گیاهی که زیاد نور نخواد و البته برگهای زیبایی داشته باشه .
خیلی مارانتا دوست دارم اما نمیدونم با این شرایط وفق پیدا میکنه یا نه . مارانتای شما تو چه شرایطی رشد میکنه؟
شما گیاه خاصی واسه شرایط اتاق من میتونی پیشنهاد کنی که ضمن خواسته های قبلیم این ویژگیها رو هم داشته باشه؟ رشد زیادی نداشته باشه .حشره به خودش جذب نکنه. پرورشش زیاد سخت نباشه و به مراقبت زیادی احتیاج نداشته باشه.حساسیت زا هم نباشه:D
گلابتون
2008/5/28, 11:49 PM
گلرخ جان قابل شما رو نداره عزيز:biggrin:
اما برعكس شما تنها كسي كه منو به گل و گياه علاقمند كرد پدرم بود .:heart::heart:....و الحق كه منو با اينهمه بي سواديم قبول داره ...:redface:گياهي هم كه بتونه توي شرايط اتاقت رشد كنه من نظر من همون اسپيديسترا هستش كه به گياه آهنين مشهوره و در هر شرايطي مقاومت ميكنه واقعااااااااا اهنين هستش و ....ديگه پتوس هم خوبه و هم زيبا ......عشقه يا پاپيتال هم سايه دوسته همينطور....مارانتا كه خودت هم گفتي فيكوس هم مناسبه .......
اگر اتاقت در ساعاتي از روز آفتاب داره گياهان سايه آفتاب دوست مثل كروتون و يا انواع بگونيا خصوصا ركس و دراسنا هم مناسبه ......:heart:
مارانتاي من كه الهي فداش بشم ...سوگولي جونم ....اونم سايه دوسته اما گاهي اوقات از روز ميبرش آفتاب خوري تقريبا در روز يكي دوساعت ميزارمش توي آفتاب ملايم و غيرمستقيم....:heart:
کلروفیل
2008/5/28, 11:57 PM
اره پوتوس و عشقه و ... سایه دوست هستن ولی رشدشون زیاده . من نمیخوام حجم زیادی از اتاقم رو بگیره ..و دیگه اینکه عاشق مارانتا و کروتون هستم ...
پدرم گلاشو خیلی دوست داره نمیخواد من از بینشون ببرم! آخه من مهندس کشاورزیم!!!!!!:D
گلابتون
2008/5/29, 12:33 PM
مرسي مهندس كشاورزي!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
اشكال نداره عزيزجون ميتوني با هرس پتوس اونو كوتاه و به قول ما بي سوادها ( كرپه ) نگهش داري خيلي هم خوشگل ميشه .....البته شما كه خودتون واردين اساعه ادب نشه...:biggrin:
نگهداري مارانتا خيلي توجه ميخواد ...شايد خسته بشي ...اما شوقت رو حفظ كن تا برات توضيح بدم:)
گلابتون
2008/5/29, 12:39 PM
گروه مارانتا يا زنجبيل آمريكايي از خانواده مارانتاسه و شامل 15 گونه است . زادگاه آن برزيل است . سطح برگ براق و صيقلي و از صفحات مشخصه آن لكه هاي سفيد يا زرد و سياه كه با طرح بسيار جالب روي سطح برگ نقش بسته اند و اغلب رنگ ها داراي زمينه مخملي است . اين گروه به چند دسته تقسيم شده اند كه در هر دسته واريته هاي بسيار زيبايي وجود دارد :
1::::دسته مارانتا
2::::دسته كالاتئا
3::::دسته سته ناته
4::::دسته استرومانته
:heart::heart::heart:
گلابتون
2008/5/29, 12:50 PM
نگهداري :
درجه حرارت : تغييرات ناگهاني درجه حرارت انواع لطيف و حساس اين گياه را صدمه ميزند و حرارت 15 درجه در زمستان براي گونه كالاتئا و سته ناته و 10 درجه براي ساير انواع مناسب است
نور : رنگ براق و سايه دار برگها در صورتي كه مدت زيادي با تابش مستقيم آفتاب مواجه شود از بين رفته و شادابي و طراوت خود را از دست ميدهند و بايد آنها را درمحل پرنور آپارتمان و نقاط سايه روشن حياط نگهداري كرد و در زمستان به محل سايه دار انتقال داد .
آبياري : خاك سطح گلدان بايد در تمام اوقات مرطوب بوده و در زمستان آبياري به مراتب كمتر ميشود . ولي بايستي با آب نيم گرم و سبك آب داد آبي كه سختي آن بيش از 200 در ميليون باشد سطح برگها را خشن نموده و لبه برگها به خشكي ميگرايد.
رطوبت هوا : سطح برگها را بايستي بطور مرتب با آب ولرم اسپري نمود و مقداري خزه مرطوب اطراف گلدان قرار داد.
تغيير گلدان : هر دو سال يك بار گلدانها را در فصل بهار تعويض مي نمايند.
تكثير : در موقع تغيير گلدان بوته را به سه يا چهار قسمت تقسيم نموده و هر قسمت را در گلدان جديد مي كارند و اطراف گلدان را با نايلون محفوظ نموده ودر محل گرم و مرطوبي قرار ميدهند تا گياه حالت عادي خود را بدست آورد .:heart::heart:
گلابتون
2008/5/29, 12:59 PM
مشكلات نگهداري :(:confused:
--- نوك برگها قهوه اي و خشك شده و رشد گياه متوقف مي شود علت آن خشكي بيش از اندازه هوا و يا وجود عنكبوت قرمز روي دمبرگ ها مي باشد.
000 بايستي برگهاي خشك و پژمرده را جمع اوري نموده سوزاند و سطح برگها را روزي دو مرتبه با آب ولرم اسپري نمود .
--- برگها مجعد شده و لكه هاي نامشخصي روي آنها ظاهر مي گردد و برگ هاي زيرين زرد ميشود
000 علت آن كم آبي است و سطح خاك و هواي اطراف گلدان بايد دائما مرطوب باشد.
--- ريزش برگها
000 علت آن خشكي بيش از حد هواي محيط است . بايستي بوسيله خزه مرطوب تا حد امكان محيط گياه را مرطوب نگهداشت .
--- ساقه ها نرم و زنگ زده مي شود .
000 علت آن سرماي زياد و رطوبت بيش ازحد خاك گلدان درفصل زمستان است بايستي اين دو عامل نامساعد را برطرف نمود.
--- برگها بي رنگ شده يا لبه برگ سوختگي پيدا ميكند .
000 علت آن نور بسيار زياد و بخصوص اشعه مستقيم آفتاب است . بايستي فورا گلدان را به محل مناسبي منتقل نمود . در صورت تاخير ....گياه از بين ميرود .:heart::heart:
گلابتون
2008/5/29, 01:01 PM
گلرخ جون :smile:
در مورد هر كدام از دسته ها ي مارانتا اگه اطلاعاتي خواستي در خدمت هستم
اميدوارم براي شروع كافي باشه .:heart::heart:
hamid_a
2008/5/29, 03:02 PM
اگه میشه چند تا عکسش رو هم بزارید بدونیم در مورد چی صحبت می کنید
ممنونم
گلابتون
2008/5/29, 04:15 PM
حميد خان شرمنده :redface:
براي گلرخ جان توضيح دادم ....فعلا امكانات تهيه عكس رو ندارم .....اما به روي چشم در اولين فرصت ممكن اين كار رو انجام خواهم داد ........ممنون از بذل توجه شما برادر عزيز:heart:
amin_rogh
2008/5/29, 08:25 PM
سلام
با اجازه تا زمانی که امکانات ایشان فراهم شود و از مارانتای خودشان برایمان عکس بگذارند من با اجازه عکسهایی از مارانتا و ترادسکانتیا میگذارم.
http://www.southerntropicals.com/galleries/Maranta/images/Maranta%20Red%20Prayer_jpg.jpg
http://www.finerareprints.com/botanical/hibberd/12634.jpg
http://personales.ya.com/botanical/Maranta_scramanthe.jpg
http://www.bastion-beheer.nl/klop/img/maranthaceae_maranta_arundinacea_klat067.jpg
http://www.redwoodbarn.com/images/maranta.jpg
و حالا برگ بیدی
http://www.desert-tropicals.com/Plants/Commelinaceae/Tradescantia_fluminensis2.jpg
http://www.strecker.be/Flora/imag/urbaan/2005-08-13-zurenborg/2005-08-13_6437c4.jpg
http://www.budsandblossoms.com/photogallery/Catalog%20&%20Website%20pix%20111706%20AC/photogallery/Catalog%20&%20Website%20pix%20111706%20AC/Tradescantia%20ZebrinaFullsize.jpg
و این هم برگ بیدی بنفش که میدانم در جنوب و مرکز بسیار زیاد هست
http://flora.huh.harvard.edu/FloraData/1001/Images/Commelinaceae/Commelinaceae-Tradescantia%20pallida-001.jpg
موفق باشید. امین رخ
گلابتون
2008/5/29, 09:44 PM
امين رخ خان دست شما درد نكنه زحمت كشيدي آقاااااااا:gol:
اگه اشكالي نباشه ميخوام در مورد عكسهايي كه امين رخ جان زحمتشو كشيدن و قرار دادن توضيحاتي بدم ...:redface:
اولين عكس نمونه اي در گروه مارانتا بنام لئو كو نئورا اريترو فيلا را نشان ميدهد.كه در خانواده مارانتاسه از زيباترين انواع محسوب ميشود.:gol:
عكس سوم (67 ) مارانتا از دسته كالاتئا است كه از ورايته هاي مهم آن مارانتاماكويانا كه از ريشه غده ايي مانند آن برگ هاي زيبا با دمبرگهاي بلند ميرويد و داراي برگهاي زيتوني است كه لكه هاي چهارگوش سبز تيره به موازات يكديگر درمسير رگبرگها زيبائي خاص به آن داده است .:gol:
و آخرين عكس از دسته اصلي مارانتا و مهمترين واريته آن يعني تري كالر و لئو كو نئورا ماسانگيا است كه در سطح برگ بعضي از آنها لكه هاي قهوه اي با مويرگهاي قرمز و بعضي مويرگهاي سبز نقره اي دارند .:gol:
گلابتون
2008/5/29, 10:26 PM
درخصوص گياه زيباي ترادسكانتيا يا برگ بيدي كه بنام يهودي سرگردان معروف است :gol:
اين گروه از خانواده كمليناسه و داراي گونه هاي متعدد ميباشد. تمام گياهان اين گروه داراي ساقه رونده و برگهاي بيضي شكل هستند كه اغلب با رنگهاي متنوعي در طول برگ تزئين شده و براي پرورش در سبدهاي آويزان بسيار مناسبند . رشد آنها بسيار سريع است و براي آنكه گياهي پرپشت و زيبا داشته باشيد لازم است سرشاخه هاي آنرا مرتبا قطع نموده و هرماهه كود تقويتي به آن بدهيد
بسياري از آنها گلهاي سفيد يا سوسني و يا شيري رنگي ميدهند كه جنبه تزئيني ندارند كه در اواخر تابستان ظهور مينمايد. ولي در مناطق معتدل گرم در اواخر بهار به گلدهي ميرسند.:gol:
اولين و سومين عكس ترادسكانتيا از ژانر زبرينا و از نوع پندولاو پريوسي اي ميباشد كه داراي ريشه هاي نابجا و به سرعت در جهت نور رشد نموده ساقه هاي گوشتي و ضخيم ان داراي برگهاي سبز مايل به نقره اي با نوارهاي سبز روشن يا قرمز و سطح زيرين برگ ارغواني روشن است .:gol:
دومين عكس از ساده ترين نوع برگ بيدي ميباشد . كه داراي برگهاي سبز و براق است كه در اواخر تابستان گلهاي زرد و يا شيري رنگي ميدهد و از نوع فلوميننسيس واريگاتا ميباشد .:gol:
آخرين عكس از تيره كاليسا داراي شاخه هاي ترد و شكننده با رنگ ارغواني روشن و برگهاي داراي رگه هاي طولي به رنگ كرم و پشت برگها نيز ارغواني است .:gol:
کلروفیل
2008/5/29, 11:35 PM
ممنونم از همگیییییی:gol:
راستش وقت دانشجوییمون یه هکایش گل داوودی تو محلات بود که رفتیم یه سری هم به گلخونه های تو شهر زدیم همون موقع من مارانتا رو از نزدیک دیدم واقعاً زیباست و از اون روز خیلی در تلاشم که یک دونه خوشگلش رو پیدا کنم و نگهداری کنم ولی تو گلفروشیهای اینجا اون برگ رو که دیدم نتونستم پیدا کنم . :cry:
گلابتون
2008/5/30, 08:03 PM
گلرخ جان سلام:gol:
من از خرم آباد اطلاع كاملي ندارم اما ميدونم كه توي كرج حتما ميتوني از هر نوع مارانتا كه بخواهي پيدا كني ......تمام گلخانه ها ي محلي و عمومي اين گياه زيبا را دارند .
نميدونم اگه راهنماييت كنم امكاناتش رو داري كه بتوني براي خودت تهيه كني يا نه ؟:razz:
اما من يه گلفروش سيار رو ميشناسم كه ميتوني هررررررر گلي يا گلدون خاص و منحصر به فردي رو كه خواهانش هستي از ايشون تهيه كني .......;)
بلوار چمران كرج...روبروي دانشكده منابع طبيعي ...اين پاتوقش هست ....يه پيرمرد نه زياد مسن با همسر مهربون و گلش اونجا شبهاي پنج شنبه با يه وانت گل ميفروشن ....البته گلخونه دارن اما يه روز در هفته اونجا حراج ميزارن .....گلخونه اصليشون توي شهرياره....اونجا ديگه دنياي منه ...معركه است ...واقعا ديدنيه ...محشره كبري است ...فقط بايد بياي ببيني ....نمايشگاه گل بايد جلوش تعظيم كنه ....:D
اگه خدمتي از دستم بياد كوتاهي نميكنم ....قربونت گلاب:gol:
کلروفیل
2008/5/31, 12:29 AM
بچه ها تکثیر شلفرا چطوره؟
http://www.aftab.ir/lifestyle/images/c3072014a132e1d31998595877331813.jpg
گلابتون
2008/5/31, 10:33 AM
شفلرا :)
اين گياه از خانواده آرالياسه و داراي 200 گونه از گياهان استوايي و هميشه سبز درختي و درختچه اي است . ارتفاع اين گياه در طبيعت به 1 تا 2 متر نيز ميرسد و گسترش آن گاهي به يك متر هم ميرسد . گياهي است با رشد كم و برگهاي پنجه ايي مركب و اكثرا از 5 برگچه مستطيلي شكل تاتخم مرغي شكل تشكيل شده در گياهان جوان تعداد برگچه ها 3 تا 7 عدد است .
نور : متوسط
حرارت : حداقل 10 تا 13 درجه و حداكثر 18 تا 22 درجه
آب : متوسط
رطوبت : 40 تا 60 درصد
PH خاك : قليايي 7 تا 8
كود : 2 تا 3 گرم در ليتر هر سه هفته يكبار
خاك : مخلوطي از خاك باغچه به علاوه خاك برگ
تكثير : ازطريق قلمه سبز نرم و همچنين بذر
اطلاعاتم كم بود اگه بيشتر از اين تونستم برات ميزارم گلرخ جان ......
قربانت ....گلاب :redface:
مهدي از تهران
2008/5/31, 11:01 AM
يه كتاب از نمايشگاه چند سال پيش گرفتم . روش كاشت و تكثير گياهان آپارتماني . اگه اين كتابو نداري بگير توي اون تكثيرا رو نوشته ...
کلروفیل
2008/5/31, 11:25 PM
من یه کتاب دارم درباره روش نگهداری گیاهان آپارتمانی ، تقریباً همین چیزایی که گلابتون نوشته اونجا هم هست .ولی من بیشتر میخواستم کسی اگه بصورت عملی خودش تکثیر کرده اینجا بگه.
چند روز پیش یه برنامه بود راجه به تکثیر شفلرا که میگفت ساقه کوتاه همراه برگ رو جدا کنیم برای تکثیر میخواستم اگه کسی این تکثیر رو انجام داده اینجا بگه تا از نحوه ی کار آگاه شم.:gol:
گلابتون
2008/6/01, 12:34 AM
اي بابا اومدم كلاس بزارم لفظ قلم و مثلا كتابي صحبت كنم نشدددددددددد:cool:
بيا گلرخ جان تا واست عملي بگم ....من خودم اينكارو كردم جواب گرفتم ....:)
اول يه شاخه از گياه رو كه زياد خشبي نشده باشه و تقريبا نرم باشه و زياد هم نازك و ترد نباشه انتخاب ميكنيم بعد به برگهاش توجه كن كه كامل باشن و آسيب ديده و يا آفتي نباشه ...درسته اگه ساقه كوتاه باشه حدود 10 الي 15 سانت كافيه ....انتهاي اون رو به صورت اريب ببر و در مقداري پرليت قرار بده و اگه تونستي قبل از كاشت مقداري پودر پروتئينه به انتهاي شاخه بزني خيلي بهتره ....اما نبود هم اشكالي نداره ....بعد اون رو در مكاني قرار بده كه هم نور كافي و هم رطوبت خوبي داشته باشه ....تقريبا بعد از يكي دوهفته ريشه زايي ميكنه .;)
درضمن اونايي كه برات نوشتم از جزو ه هاي كلاسيم بود.:)
قربونت ...گلاب:redface:
کلروفیل
2008/6/02, 01:04 AM
ممنونم گلابتون جان . مشکل من اینه که از لحاظ علمی و تئوری خیلی خوبم ولی عملی کار نکردم . واسه همین بیشتر دوست دارم از تجربیات عملی دوستان بهره مند شم . و چه خوب و بجا تجربت رو در اختیارم قرار دادی .:gol:
گلابتون
2008/6/03, 10:03 AM
خواهششششششش ميكنم خانم خانما.....شما كجا ما كجا:redface:
خوشحال ميشم اگه بتونم كاري براي كسي انجام بدم خصوصا تو دوست عزيز و مهربونم :D
سلام. من 10 تا گیاه آپارتمانی دارم که واقعاً عاشقشونم. 2 نوع سیسوس، برگ بیدی، 2 نوع برگ گندمی، حسن یوسف، فلوندرون (اگه اشتباره نکنم، به فارسی می شه پا فیلی)، برگ عبایی، سرخس، 3 نوع کاکتوس.
من یک پپرومیا هم از این مدلی که عکسشو گذاشتم دارم. تقریباً یک ماه میشه خریدم. هر روز اسپری می کنم، زیر نور مستقیم آفتاب نیست ولی اتاق پر نور هست. تقریبا هر 5 یا 6 روز آب می دم و الان داره برگاش می ریزه! چیکارش کنم؟؟؟؟
تو رو خدا اگه می دونید تا همه برگاش نریخته زودتر بگید چیکار کنم. مرسی مرسی مرسی.
http://i26.tinypic.com/2zjdgqq.jpg
گلابتون
2008/6/18, 09:43 AM
سلام محجوب جان ...:smile:
پپرو ميا چون يه گياه گوشتي محسوب ميشه ...بايد به مقدار رطوبتي كه بهش ميرسه كاملا توجه داشت كلا 50 درصد رطوبت براش كافيه اگه زياد آبياري بشه ممكنه پوسيدگي طوقه پيدا كنه شايد به خاطر اينكه هر روز اون رو اسپري ميكني براش مشكل پيش اومده اما اصولا هر گياهي كه از گلخانه خريداري ميشه تا بياد به محيط آپارتمان يا منزل عادت كنه كمي تنش براش ايجاد ميشه كه بايد اين دوره بحراني رو بگذرونه تا به محيط جديد عادت كنه ...اگه مقدار رطوبت و حرارت و يا سرما بيش از اندازه باشه برگهاش لكه دار ميشه و مي افته ...هر دو ماه يكبار كمي سطح خاكش رو خراش بده تا هوا به راحتي بتونه توي خاك نفوذ كنه ....اين گياه به آبياري زياد نياز نداره ... هر وقت بين دو ابياري سطح خاكش خشك شد بهش آب بده ...
در كل پپرومياي خيلي قشنگي داري مواظبش باش ....قربانت ...گلاب :redface:
ما هم چنتایی داریم
اما من چمدونم چیه
فقط دو نوع کاکتوس که من عاشقشونم رو دوس دارم
بهشونم میگم کاکتوس
عاشق کاکتوووسم
کی یه کاکتوس تپلی میشناسه ؟
گلاب جونم مرسی،:gol:
اطلاعات خیلی مفیدی دادی. دعا کن گلم حالش خوب بشه.:gol:
گلابتون
2008/6/18, 07:54 PM
گلاب جونم مرسی،:gol:
اطلاعات خیلی مفیدی دادی. دعا کن گلم حالش خوب بشه.:gol:
خواهش ميكنم عزيزم خوشحالم كه مفيد بود.........گلاب :redface:
کلروفیل
2008/6/18, 11:19 PM
وایییییییی چقدر نازه این پیرومیات............:gol:
اطلاعات گلایتون جان کامل بود .حرفی ندارم . اگه اطلاعات بیشتری داشتم برات میزا:gol:رم.
گلابتون
2008/6/20, 11:55 PM
محجوب جان حال پپروميات چطوره عزيزجان ؟ نيستي ؟;)
سلام گلاب جونم
بازم چند تا از برگاش ریخت! ولی خب من دارم به توصیه های تو عمل می کنم. نمی دونم شایدم خیلی دیگه دیر شده! ولی من هنوزم امیدوارم.....
مرسی گلرخ جونم.
این عکس گیاه من نیست. ولی گیاهم دقیقاً از این نوع هسش. ولی کوچیکتر. خیلی دوسش دارم.
گلابتون
2008/6/21, 02:56 PM
غصه نخور عزيزم ايشالا هرچه زودتر حالش خوب ميشه ...براش موسيقي پخش كن .... بد نيست ;)
گلاب جونم
سلام. یه خبر خوب. پپرومیا من حالش خوب شده از اون روز که دیگه کمتر آب بش می دم دیگه برگاش نریخته. خیلی هم سرحاله.
حالا اگه وقت کنم از گیاهام عکس می گیرم و می زارم همه ببینن. بازم مرسی.:gol:
گلابتون
2008/6/29, 07:11 PM
قربونت برم ..........واسه خوشحاليت خيلي خوشحالم ... اميدوارم هرچه زودتر حالش بهتر و بهتر بشه ...اگه تونستي حتما عكسشو بزار ببينم چطوره اين گوگولي مگولي ما:D
magsod
2008/6/29, 07:28 PM
از شما را هنمایی میخواهم
ما تو حیاطمون یه درخت البالو کاشته ایم (امسال)اما متاسفانه گل داد اما وقتی می خواست میوه بشه
گلهاش خشکیدن علتش چیه؟
کلروفیل
2008/6/29, 11:58 PM
میشه بیشتر اطلاعات بدی؟ این که نهالت چند ساله بوده . منظورت از خشکیدگی چیه؟ محلول خاصی پاس درخت استفاده کردین ....یا هر اطلاعاتی که فکر میکنی لازمه بدونیم از نحوه ی کشت و نگهداریش .:gol:
کلروفیل
2008/8/29, 10:37 PM
خب دیگه کی چه گلی داره تو خونه؟:gol:
hamid_a
2008/9/01, 08:17 AM
خب دیگه کی چه گلی داره تو خونه؟:gol:
چه عجب این تایپیک قدیمی بود خوشحال شدم دوباره فعال شد
یه کاکتوس دارم خیلی خوشکل بود و لی الان خیلی پژمرده شده چه کارش کنم اگه بخوایی می تونم یه عکسی ازش بزارم
ما هم توی خونمون یک گیاهی هست به نام خوشبختی داریم .
کاکتوس هم زیاد داریم .
درخت خرمالو و انگور و لیمو هم داریم .
کلروفیل
2008/9/01, 11:03 PM
خوشبختی؟؟؟؟؟؟ چه جالب .میتونی برامون یه عکس ازش بزاری؟ خیلی مشتاق شدم ببینمش .:gol:
"Pejman"
2008/9/02, 01:29 AM
من Aloe vera دارم .. 3 تا گلدون بزرگ ....
کلروفیل
2008/9/02, 11:21 AM
پژمان جان میدونی عکس آواتارت چه گلیه؟:gol:
کلروفیل
2008/9/02, 11:28 AM
چه عجب این تایپیک قدیمی بود خوشحال شدم دوباره فعال شد
یه کاکتوس دارم خیلی خوشکل بود و لی الان خیلی پژمرده شده چه کارش کنم اگه بخوایی می تونم یه عکسی ازش بزارم
راجه به نگهداری کاکتوسها کلی توضیح داده بودم! اما متاسفانه دیگه تاپیکش وجود نداره . میتونی به وب لاگم سر بزنی . ضمن معرفی انواع کاکتوسها سعی کردم بصورت کلی روش نگهداریشون رو هم توضیح بدم . www.colorofil.blogfa.com اسم وبلاگم کلرفیل (http://www.iran-eng.com/www.colorofil.blogfa.com)هستش. عکس هم برامون بزاری که کلی ممنون میشم.:gol:
"Pejman"
2008/9/03, 07:15 AM
پژمان جان میدونی عکس آواتارت چه گلیه؟:gol:
آره عزیزم، گل همیشه بهار هست با اسم علمی Calendula officinalis
solaris
2008/9/03, 05:53 PM
سلام
من یه بگونیای ببری دارم ولی بعضی از برگاش داره خشک میشه کسی میدونه چرا؟
البته به خاطر گرمی هوا روزی 2بار اب مریزم رو برگاش.
و یه سواله دیگه کسی میدونه بذر بنفشه افریقایی رو از کجای تهران می تونم گیر بیارم.
گلابتون
2008/9/03, 05:58 PM
سولاريس جان من جواب سوال شما در خصوص بن ساي رو در تاپيك * اطلاعات عمومي * قرار دادم ...نميدونم ملاحظه فرموديد يا خير ؟ و اينكه آيا به كارتون اومد يا نه؟
گلاب :gol:
کلروفیل
2008/9/03, 11:55 PM
راستش آبیاری بگونیا ببری رو اینجور گفتن که : در تابستان هفته ای دوبار و در زمستان 10 روز یکبار ، سعی کنید روی برگها آب نپاشید و خاک تقریباً همیشه مرطوب باشد . در تابستان هر 4 روز یکبار غبار پاشی بشه . درجه حرارت زیر 10 نباید غبار پاشی کرد چون احتمال حمله ی قارچها رو بالا میبره .
خاک مناسب هم: ممخلوطی از شن دانه ریز و کمپوست ، بهترین محیط برای رشد ریشه است .
در مورد تعویض گلدون هم: گلدون کوچک رو به بزرگ ترجیح میده.در صورت متراکم بودن ریشه ها و احتیاج به تعویض باید مواظب برگهای ظریف بود .
دمای مناسب هم: حداقل درجه حرارت زمستان 13 و در تابستان 20 درجه است . نور هم : طبیعی ، کنار پنجره ، در معرض تابش مستقیم افتاب نباشه .
ببین این موارد رو رعایت کنی بهتر میشه گیاهت؟:gol:
solaris
2008/9/04, 01:19 PM
با سلام
با تشکر از راهنمایی های خانم گلابتون و گلرخ
کسی طرز تکثیر بگونیای رکس و بلده
کلروفیل
2008/9/05, 12:11 AM
تکثیرش با قلمه ی برگ هستش . برگای متوسط رو انتخاب می کنن سطح زیرش رو روی ماسه شسته شده میزارن و کمی ماسه نرم روش میریزن پس از مدتی برگها ریشه دار میشن و گیاه جدیدی تولیذ میشه .ما تو گلخونه دانشگاه زیر برگها رو شکاف میدادیم تا ریشه زنی زودتر انجام بگیره . تقسیم بوته با ریشه و تعویض گلدون هم راه دیگه ی ازدیادشه . :gol:
solaris
2008/9/05, 05:08 PM
سلام
من چند تا از رگبرگهارو قطع کردم و سرشون رو گذاشتم زیر خاک ایا اینطوری تقسیم میشه؟
golbaghbabak
2008/9/05, 10:07 PM
سلام.عذر خواهی میکنم ولی فکر کنم که گیاه بگونیا نیاز نوری پایین احتیاج داره و دما و رطوبت بالا چون بایستی اندازه برگهاش بزرگ باشه و در اصل گیاه برگ زینتی هست
golbaghbabak
2008/9/05, 10:25 PM
سلام.echino cactus یا همان توپ ستارهای یا صندلی مادرزن بسیار زیبا و به قول شما توپولی هست
golbaghbabak
2008/9/05, 10:40 PM
سلام.برای ازدیاد شفلرا 2 تا 3 بند از شاخه نیمه خشبی جدا کرده و در خزانه که البته من در خزانه از ماسه بادی استفاده میکنم کشت کرده،برای بار اول ابیاری عمیق و سپس بسته به منطقه و اقلیم دفعات ابیاری را تقسیم بندی میکنیم
کلروفیل
2008/9/05, 10:49 PM
سولاریس جان یعنی چی رگبرگها رو قطع کردی ؟ منظورت اینه از برگ جدا کردی یا اینکه یه برش کوتاه زدی؟
golbaghbabak عزیز مرسی از اطلاعاتت.برای درک بهتر جوابت از طرف ما بهتره پاسخ با نقل قول رو کلیک کنی تا بهتر بفهمیم جواب برای کدوم سوال هستش. برای این کار هم سوالی که میخوای پاسخ بدی رو از گزینه های زیرش نقل قول رو انتخاب میکنی ، فکر میکنم این طریقه پاسخگویی برای سوالایی که کمی فاصله با پست ما دارن بهتر باشه . :gol:موفق باشی:gol:
solaris
2008/9/06, 04:34 PM
برش کوتاه رو برگ زدم.
کلروفیل
2008/9/06, 06:10 PM
اره سولاریس جون ما هم همچین میکردیم و جواب میگرفتیم.
solaris
2008/9/06, 09:03 PM
خاکش باید تر باشه؟
چقدر طول می کشه تا جونه ها ظاهر بشن؟
این شیوه ی تکثیر مخصوص چه نوع گیاهایی هست؟
راستی روی رگبرگهای زخمی رو باید بپوشونیم؟
میشه اطلاعات کامل تری در رابطه با این شیوه ی تکثیر بذارین(اگه با عکس باشه که دیگه واقعا شرمنده میکنید)
کلروفیل
2008/9/06, 11:07 PM
خب مثل اینگه سولاریس جون خیلی به بگونیا علاقه داری . سلیقت رو تحسین میکنم .چون منم این گیاه و خیلی دوست دارم. برات سرچ کردم و فکر کنم جامع ترین و البته ساده ترین .مطلبی که میتونستم پیدا کنم و برات دارم میزارم.
تکثیر از راه برگ : برحسب نوع گیاه روشهای گوناگونی برای تکثیر از راه برگ وجود دارد . مثلا گیاهانیکه ازدیاد آنها از راه برگ امکان داشته و برگهای بلندی دارند ( زبان مادرشوهر ) را به قطعات کوچک تقسیم کرده هر قطعه را در خاک بکارید . تذکر این نکته ضرورت دارد که گونه ای از گیاه زبان مادر شوهر که حاشیه برگهای آن زرد است را نمی توان از این راه زیاد کرد . بلکه روش تقسیم که بعدا شرح داده خواهد شد برای آن بکار می رود .
تکثير برگ زبان مادر شوهر -پيروميا- بگونيا رکس : در بنفشه آفریقایی و پیرومیا ریشه معمولا در انتهای دمبرگ بوجود می آید، بنابراین یک برگ را با دمبرگ جدا کرده آنرا در آب و یا خاک قرار می دهند . پس از مدتی گیاه جدید نمایان خواهد شد .
...........نوع دیگری از گیاهان که برگهای پٌر نقش و نگار و رگبرگهای درشت دارند مانند ، بگونیارکس (http://maximumtechnic.com/index.php?pid=2&op=2&id=1368) را از طریق قلمه زدن قطعات کوچک برگ زیاد می کنند توجه شود که در هر قطعه حتما یک رگبرگ وجود داشته باشد و آنها را طوری در خاک فرو کنند که اولا صدمه نبیند و ثانیا نوک رگبرگ در خاک قرار گیرد . زیرا از آن ناحیه است که ریشه بوجود می آید . سپس ظرف را در محل گرمی قرار داده آب مختصری به آن بدهند تا رطوبت اضافی موجب پوسیدگی برگها نگردد .بگونیارکس را بطریق دیگری نیز میشود زیاد کرد و آن با ایجاد بریدگی های کوچک بر روی رگبرگهای سطح زیرین برگ است .برگ بریده شده را بر روی خاک خوابانده روی آن چند قطعه سنگ کوچک قرار دهید تا شکاف ها کاملا با خاک مماس باشند . پس از مدتی در ناحیه شکاف ها از پائین ریشه و از بالا برگ پدید می آید . با رشد گیاهان جوان آنها را با دقت جدا کرده در گلدانهای جداگانه ای می کارند . این روش برای تکثیر گل حریص نیز مناسب است .........
ضمن اینکه آقا جواد هم در این تاپیک (http://iran-eng.com/showthread.php?t=33706) راجه به بگونیا برامون گفته .:gol:
golbaghbabak
2008/9/06, 11:33 PM
[quote=golrokh;375438]
خب مثل اینگه سولاریس جون خیلی به بگونیا علاقه داری . سلیقت رو تحسین میکنم .چون منم این گیاه و خیلی دوست دارم. برات سرچ کردم و فکر کنم جامع ترین و البته ساده ترین .مطلبی که میتونستم پیدا کنم و برات دارم میزارم.
تکثیر از راه برگ : برحسب نوع گیاه روشهای گوناگونی برای تکثیر از راه برگ وجود دارد . مثلا گیاهانیکه ازدیاد آنها از راه برگ امکان داشته و برگهای بلندی دارند ( زبان مادرشوهر ) را به قطعات کوچک تقسیم کرده هر قطعه را در خاک بکارید . تذکر این نکته ضرورت دارد که گونه ای از گیاه زبان مادر شوهر که حاشیه برگهای آن زرد است را نمی توان از این راه زیاد کرد . بلکه روش تقسیم که بعدا شرح داده خواهد شد برای آن بکار می رود .
تکثير برگ زبان مادر شوهر -پيروميا- بگونيا رکس : در بنفشه آفریقایی و پیرومیا ریشه معمولا در انتهای دمبرگ بوجود می آید، بنابراین یک برگ را با دمبرگ جدا کرده آنرا در آب و یا خاک قرار می دهند . پس از مدتی گیاه جدید نمایان خواهد شد .
...........نوع دیگری از گیاهان که برگهای پٌر نقش و نگار و رگبرگهای درشت دارند مانند ، بگونیارکس (http://maximumtechnic.com/index.php?pid=2&op=2&id=1368) را از طریق قلمه زدن قطعات کوچک برگ زیاد می کنند توجه شود که در هر قطعه حتما یک رگبرگ وجود داشته باشد و آنها را طوری در خاک فرو کنند که اولا صدمه نبیند و ثانیا نوک رگبرگ در خاک قرار گیرد . زیرا از آن ناحیه است که ریشه بوجود می آید . سپس ظرف را در محل گرمی قرار داده آب مختصری به آن بدهند تا رطوبت اضافی موجب پوسیدگی برگها نگردد .بگونیارکس را بطریق دیگری نیز میشود زیاد کرد و آن با ایجاد بریدگی های کوچک بر روی رگبرگهای سطح زیرین برگ است .برگ بریده شده را بر روی خاک خوابانده روی آن چند قطعه سنگ کوچک قرار دهید تا شکاف ها کاملا با خاک مماس باشند . پس از مدتی در ناحیه شکاف ها از پائین ریشه و از بالا برگ پدید می آید . با رشد گیاهان جوان آنها را با دقت جدا کرده در گلدانهای جداگانه ای می کارند . این روش برای تکثیر گل حریص نیز مناسب است .........
ضمن اینه آقا جواد هم در این تاپیک (http://iran-eng.com/showthread.php?t=33706) راجه به بگونیا برامون گفته .:gol:
دوستان با تشکر از اطلاعات جامع شما این را هم ذکر کنید که تکثیر بگونیا در شرایط گلخانه ای قابل انجام هست و در شرایط عادی کمی مشکل است.
کلروفیل
2008/9/06, 11:36 PM
نام فارسي: بگونيا ركس
نام علمي:Begonia Rex
نام تيره:Bgoniaaceae
نام انگليسي:Begonia
خصوصيات: هميشه سبز- ارتفاع گياه حدود 30 سانتيمتر و داراي برگهاي قلبي شكل با تنوع رنگي ياد كه با يك رگبرگ اصلي به 2 قسمت نامساوي تقسيم شده است و ساقه ها ، گوشتي و خزنده هستند . اين گياه مناسب سبدهاي آويزان است و تكثير آن در همه شرايط امكان دارد . گياه به خشكي مقاوم است.
نور: نور كافي اما به طور غير مستقيم
دما: زمستان ( حداقل 13 درجه) و در تابستان (حداكثر 18 درجه)
آبياري: زمستان هفته اي 1 بار و در تابستان هفته اي 2 بار و در هنگام آبياري برگها خيس نشود . از بهار تا پاييز آنرا مرتب آبياري كنيد.
غبارپاشي: تا آنجا كه ممكن باشد از غبارپاشي احتراز كنيد ( رطوبت هوا كافي است)
خاك: تركيبي از پيت ، كمپوست و شن
كوددهي: در بهار و تابستان هر 14 روز با محلول غذايي
ازدياد: انتخاب برگهايي با عمر متوسط و سطح زيرين آنها را روي ماسه شسته شده قرار دهيد. مقداري ماسه نرم روي آنها بريزيد . پس از مدتي برگها ريشه دار شده و گياه جديدي توليد ميشود. تقسيم بوته نيز يكي از روشهاي ازدياد است.
عوارض و درمان: برگها ريز و رنگ پريده ، ساقه ها دراز و ضعيف كه در اثر ناكافي بودن نور است. برگها در زمستان ميريزد كه در اثر سردي هوا است . برگهاي جديد ريز هستند كه در اثر كمبود تغذيه ميباشد. برگها لوله اي و چين خورده اند كه در اثر گرماي زياد هوا ميباشد. لكه قهوه اي در برگها در اثر مواد براق كننده است . افتادگي برگها در اثر گاز آشپزخانه است.
نكته: در هنگام خريد اين گياه توجه كنيد برگها سالم باشد ، لوله شده و حاشيه آنها قهوه اي سوخته نباشد. هنگام عوض كردن گلدان نبايد به برگهاي ترد و شكننده صدمه وارد شود. در صورت متراكم بودن ريشه ها تعويض گلدان در بهار انجام گيرد. از مواد براق كننده شيميايي استفاده ننماييد.
http://i20.tinypic.com/2rrm9o3.jpg
حتماً به این وب لاگ (http://jardining.persianblog.ir/) سر بزن .تصویری نشون داده ازدیادش رو .
شلوار کردی
2008/9/07, 06:25 AM
من شب ها کنار گلخونه می خوابم . اتاق کنار گلخانه .... خانه منه. هر گلی و گلدونی خواستین من دارم
پس همه گل و گیاها رو داری و همشونون میشناسی
solaris
2008/9/07, 09:29 AM
من شب ها کنار گلخونه می خوابم . اتاق کنار گلخانه .... خانه منه. هر گلی و گلدونی خواستین من دارم
تو میدونی گیاه های تزیینی رو از کجا می تونم تهیه کنم مثل بگونیا یا افرای برگ سه کنگره ای
solaris
2008/9/07, 10:08 PM
یه سوال دیگه
تکثیر کروتن از طریق دم برگ امکان پذیر هست؟
کلروفیل
2008/9/08, 12:00 AM
تکثیر:
روش ازدیاد کروتون به وسیله قلمه ساقه است. در فصل بهار به تکثیر کروتون اقدام نموده و از ساقههای ضخیم آن قلمههایی به طول هشت سانتیمتر جدا کنید. چون معمولاً از ساقه کروتون شیرابه سفید رنگی خارج میگردد،
بهتر است قبل از کاشت قلمه قسمت بریده شده را در خاکستر قرار بدهید تا شیرابه کاملاً خارج گردد، سپس قلمه را در خاک سبک بکارید و همین که ریشهدار شد به گلدان دیگری منتقل کنید.
خاک:
برای کاشت قلمه از ماسه استفاده کنید اما گیاه ریشهدار باید در خاکی که سرشار از خاک برگ باشد کاشته شود.
solaris
2008/9/08, 11:50 AM
منظورتون همون دمبرگه؟
اگه میشه اون سوال بالایی هم جواب بدین.
solaris
2008/9/09, 09:19 PM
:warn::surprised:این تایپیک چرا متروکه شده؟بمب اتم زدن توش.
کلروفیل
2008/9/09, 11:25 PM
راجه به سوالت بهتره یکی از بچه های همشهریت جواب بده .من واسه شهر خودمون رو هم نمیدونم!
خوب گفتین هرکی گیاهاشو بزاره
میشه من عکس بزارم از گلایی که دوس دارم و اونایی که تو خونه دارم ؟
solaris
2008/9/12, 05:07 PM
:w27:بزار جوجو جان این تایپیک واسه همینه
کلروفیل
2008/9/12, 10:57 PM
جوجو اول بگو چه گیاهایی داری . بعضیاشون رو که فکر میکنی ممکنه کمتر بشناسیم رو برامون عکس بزار . خیلی خوبه که گلهای خونه های همدیگه رو ببینیم .:gol:
hoogan
2008/9/15, 02:56 PM
دوستان من گلي به نام كروتون رشته اي خريداري كردم ولي جيزي راجع به اون نمي دونم ......لطفا" راهنمايي بفرمائيد.باكمال تشكر:w27: (file:///Documents%20and%20Settings/internet2/My%20Documents)
hoogan
2008/9/15, 03:09 PM
http://www.iran-eng.com/C:\Documents and Settings\internet2\My Documents\My Pictures\Kroton-Reshtei-Small.jpg
سلام دوستان:من اين گل به نام كورتون رشته اي را خريده ام ولي راجع به نگهداري از آن چيزي نمي دانم لطفا" راهنمايي فرمائيد.:w27:
solaris
2008/9/16, 09:32 PM
http://www.iran-eng.com/C:\Documents and Settings\internet2\My Documents\My Pictures\Kroton-Reshtei-Small.jpg
سلام دوستان:من اين گل به نام كورتون رشته اي را خريده ام ولي راجع به نگهداري از آن چيزي نمي دانم لطفا" راهنمايي فرمائيد.:w27:
فارسی رایج: کروتون (کرچک هندی)
نام انگلیسی : کروتون croton
یکی از رنگینترین گیاهان آپارتمانی است و به خاطر رنگی بودن و فرم برگهای آن مورد توجه است، نیاز شدیدی به رطوبت دارد و به همین علت بهتر است به صورت کپهای و مخطوط با گیاهان آپارتمانی دیگر در گلدانهای بزرگ وفلاور باکسها کاشت گردد تا از رطوبت حاصله از گیاهان دیگر بهره یرد. محیط ساکت و بدون جریان هوا و گرم و یکنواخت بودن درجه حرارت از احتیاجات دیگر این گیاه زیباست. اگر چه نیاز شدیددی به آب دارد ولی باید مواظب بود سوراخ ته گلدان همیشه باز باشد تا خاک گلدان باتلاقی نگردد . زمستان گذرانی آن کمی مشکل بوده و به طور کلی با توجه به شرایط سخت زیستی بهتر است در فصل بهار و تابستان از آن استفاده گردد. رنگ و شکل برگ با توجه به واریتهها فرقهای اساسی دارد، لکههای تیره صورتی، نارنجی، قهوهای و ارغوانی در برگهایی با زمینه سبز تیره منظره بسیار جالبی به برگها میبخشد، برگهای جدید و جوان با رنگ سبز ظاهر و به مرور لکههای رنگی در آنها بوجود میآیند.
نیازها :
نور: به نور شدید احتیاج دارد باید توجه داشت که نور مستقیم آفتاب به گلدانهای زیر دو سال صدمه وارد مینماید، سایه رنگها را از بین میبرد، حتیالامکان از جابجایی گلدان خودداری گردد.
دما: سعی گردد درجه حرارت ثابت نگه داشته شود، در تابستان 27 درجه و در زمستان 15 درجه سانتیگراد و بطور معدل 20 درجه سانتیگراد بهترین شرایط حرارتی برای آن است.
آبیاری : اجازه ندهید سطح گلدان شما خشک شود 3-2 بار در هفته در تابستان ور هر 4 روز یکبار در مزستان کافی است، در زمستان آبیاری با آب ولرم توصیه میگردد، جهت تامین رطوبت بهتر گلدان را درون گلدان بزرگتری قرار دهید و حدا فاصل بین دو گلدان با خزه مرطوب پر کنید، قرار دادن تعددی قلوه سنگ بین گلدان و زیر گلدانی در جلوگیری از باتلاقی شدن خاک موثر است.
رطوبت: در تابش اشعه مستقیم آفتاب غبار پاشی نکنید.
در تابستان احتیاج به غبار پاشی روزانه دارد. ولی در زمستان هفتهای یکبار کافی است (بطریقه غبار پاشی و تامین رطوبت دائمی مصور مراه فرمائید)
تغذیه: در فصلهای رشد (بهار و تابستان) هر دو هفته یک بار از مواد غذایی محلول همراه با آب آبیاری استفاده گردد.
خاک مناسب : بهترین خاک مخلوطی از خاک برگ، خاک باغچه و ماسه شسته نرم است، کف گلدان باید دارای مقداری ماسه و ریگ باشد تا آب اضافی از گلدان خارج گردد.
تعویض گلدان: با توجه به مشکل بودن شرایط نگهداری حدود 90 درصد از آنها قبل از اینکه احتیاج به تعویض گلدان داشته باشند از بین میروند ولی بر هر صورت حجم ریشه و سنگ گیاه معرف تعین اندازه گلدان و مناسبترین زمان تعویض بهار است.
تمیز نمودن برگها: برگها را هر هفته با پارچه یا اسفنج مرطوب تمیز نمایید، مواد براق کننده شیمیایی روزنهها را مسدود مینماید از آنها استفاده نکنید.
تکثیر : انتخاب قلمههای جوان و کاشت در بستری از ماسه نرم و نگهداری در گلخانه گرم و مرطوب در بهار، خوابانیدن هوائی ساقهها در بهار یا پائیز
تنوع در رنگ برگها وجود لکههای زرد و قرمز و قهوهای در متن سبز و براق بودن آنها معرف سلامت گیاه است در هنگام خرید به این مشخصهها توجه فرمائید.
رطوبت: جهت تامین رطوبت در تابستان هر روز غبار پاشی با آبفشان لازم است در زمستان هفتهای یکبار کافی است، رطوبت دایمی و پایدار با اضافه نمودن آب به زیر گلدانی سنگریزهدار تامین میگردد دقت نمایید که ته گلدان با آب در تماس نباشد.
برگها کمرنگ و رنگ سبز روشن بخود گرفتهاند: محیط تاریک است گلدان را به محل روشنتری انتقال دهید.
برگها با لکههای قهوهای سقوط میکند: هوای آلوده آشپزخانه یا گاز نفتی عامل آن است، علت را برطرف کنید.
برگها زرد رنگ شده و سطح زیرین آنها مملو از تار عنکبو است: کنه ریز قرمز عامل آن است، با سم کنهکش هر دو هفته یکبار گیاه را سمپاشی نمایید. غبار پاشی در کاهش آفت موثر است.
ساقه پوشیده و برگها میریزند: آبیاری بیش از اندازه عامل آن است، در فاصله بین دو آبیاری اجازه دهید سطح خاک خشک شود و سپس آبیاری کنید.
برگها در تمام اندام گیاه میریزند: تغییرات شدید درجه حرارت باعث این عارضه است، درجه حرارت را ثابت نگهدارید.
برگهای پایین بودته ریزش مینمایند: هوا سرد و خشک است، گلدان را به محل گرمتر منتقل و با آبفشان غبار پاشی کنید.
برگهای جوان خیلی ریز و کم رشد هستند : به تغذیه مصنوعی احتیاج دارد طبق دستور عمل نمایید.
لکههای قهوهای روی برگها ظاهر میشوند: غبار پاشی در آفتاب انجام شده این عمل را در سایه انجام دهید.
برگها منقبض شدهاند: گیاه تشنه و هوا گرم است،گیاه را فوراً آبیاری و غبار پاشی و به محل خنکتری منتقل نمایید.
زخمهای پنبهای شکل سفید رنگ روی برگها و در قاعده آنها به چشم میخورد: با پارچه آغشته به سم حشرهکش آفت را از بین ببرید و یا هر 14 روز یکبار طبق دستور با سم سمپاشی نمایید.
برگها رنگ خود را از دست داده و روی آنها لکههایی مشاهده میشوند: حشره آفت عامل آن است با سم حشرهکش نفوذی موجود در باراز طبق دستور هر دو هفته یکبار سمپاشی نمایید تا علایم برطرف گردند.
دوست عزیز امیدوارم بااین اطلاعات مشکلت حل بشه
solaris
2008/9/16, 09:46 PM
البته برای تکثیر استفاده از هورمون های ریشه زایی و گرم نگه داشتن بستر قلمه لازم است
کلروفیل
2008/9/16, 10:59 PM
افرین به بچه های گل:gol: تالار شیمی . همه ماشالله از بهترین گیاه شناسا هستن . موفق باشید :gol:
solaris
2008/9/16, 11:20 PM
ااااااااااااااااااه خانم گلرخ تشکر کرده:surprised:
خواهش میکنم بیشتر از این خجالت زدمون نکنید.
reza.sh
2008/9/30, 03:31 AM
اگه گریه کنی میگن کم آوردی
اگه بخندی میگن دیونه شدی
اگه دل ببندی یه روز تنهات میزارن
اگه عاشق بشی یه روز شکست میخوری
اما با این حال
یک لحظه باید گریست.دمی را خندید.
ساعتی را دل بست وعمری را عاشق بود.
afsoon6282
2008/9/30, 12:30 PM
اگه گریه کنی میگن کم آوردی
اگه بخندی میگن دیونه شدی
اگه دل ببندی یه روز تنهات میزارن
اگه عاشق بشی یه روز شکست میخوری
اما با این حال
یک لحظه باید گریست.دمی را خندید.
ساعتی را دل بست وعمری را عاشق بود.
دوست عزیز تو هر تاپیکی بر اساس موضوع تاپیک پست بدین
ممنون.
hoogan
2008/10/04, 09:56 PM
با تشکر از سولاریس عزیز :w27:من به تازگی گلی بنام سن سی ویرا گرفته ام و از راهنمائیهای دوستان در نگهداری از آن استفاده کرده ام ولی نمدانم چرا سر یا قسمت بالایی گیاه شروع به جروک خوردن میکند و به تدریج خشک میشود البته این مورد در خصوص تمام برگ ها صادق نیست .می بخشید شاید دوستان اعتراض کرده که چرا اینجا این مسئله طرح شد. جون جند مسئله با هم پیش امدومهمتراز همه تشکر بنده از مطالب ارزنده راجع به کروتون از طرف سولاریس عزیز بود.:w27:پیش آمد ببخشید.:sweatdrop:
solaris
2008/10/07, 07:55 PM
سلام به همگی
hoogan جان فکر کنم دمای محیط گیاه بالاست حداقل درجه در زمستان 10وحداکثر درجه در تابستان 24 درجه است.در تابستان هفته ای 2 بار به گیاهت اب بده
گلابتون
2008/10/08, 10:20 AM
دوستان عزيز اگه محبت كنيد و در هر تاپيك به اقتضاي موضوع تاپيك بحث كنيد واقعا لطف ميكنيد... اين تاپيك براي اين است كه دوستان گياهاني رو كه توي منزل دارند معرفي كنن...
اگر بحث ويا سوال و يا مشكلي در خصوص گياهان خودتون داريد ميتونيد اونها رو در تاپيك اطلاعات عمومي مطرح بفرماييد ... مطمئن باشيد دوستان حتي الامكان در رفع مشكل و ياري شما كوشا خواهند بود.
با تشكر دوست شما گلاب :gol:
mahsa javid
2008/10/10, 05:39 PM
سلام. :gol:
ما تو خونمون کلی گل و گیاه داریم که همشونم خیلی قشنگه.:w17:
کوردیلین، سجافی، زبرینا، فیکوس برگ قلبی، بگونیا، برگ عبایی، برجنیا، پیله آ، مارچوبه گردی
زنبق، گلایول، نرگس، اختر، کلشیسین، آماریلیس،
رز، آگاو، روسلیا، انواعی از سدوم، سلاژینا،
سرو، انجیر، نارنگی، پرتقال، آلبالو، سیب، انار
کروپسیس، مارگریت، اورانوس،
انواع کاکتوس.
حالا باید چیکار کنم. :w19: من تازه وارد این تایپیک شدم. فقط باید میگفتم چه گلهایی داریم؟؟؟؟؟؟؟؟:w20:
solaris
2008/10/10, 09:45 PM
خانم جاوید بگونیا تون چیه؟
اگه میشه اسم کاکتوس هاتونم بنویسید
کلروفیل
2008/10/11, 12:01 AM
سلام. :gol:
ما تو خونمون کلی گل و گیاه داریم که همشونم خیلی قشنگه.:w17:
کوردیلین، سجافی، زبرینا، فیکوس برگ قلبی، بگونیا، برگ عبایی، برجنیا، پیله آ، مارچوبه گردی
زنبق، گلایول، نرگس، اختر، کلشیسین، آماریلیس،
رز، آگاو، روسلیا، انواعی از سدوم، سلاژینا،
سرو، انجیر، نارنگی، پرتقال، آلبالو، سیب، انار
کروپسیس، مارگریت، اورانوس،
انواع کاکتوس.
حالا باید چیکار کنم. :w19: من تازه وارد این تایپیک شدم. فقط باید میگفتم چه گلهایی داریم؟؟؟؟؟؟؟؟:w20:
اره عزیزم اگه مشکلی هم دارن میتونی از بچه ها بپرسی .یا روش تکثیری ، چیزی راجه به نگهداری یا.... اینجا میخوایم بههم کمک کنیم تا بهتر از گیاهانی که تو خونه داریم بتونیم مراقبت کنیم.
ازشون عکس داری؟ میتونی از کروپسیس عکس بزاری؟یا اورانوس، برای من اینا جدیده ندیدم.....:gol:
mahsa javid
2008/10/11, 12:18 AM
حتما، عکس رو فردا حتما تهیه میکنم و فرداشب براتون میذارم. :smile:
کروپسیس گیاهی شبیه به گل جعفری ولی با ارتفاعی بلندتر و بدون بوی خاص موجود در جعفری. رنگ گلهای اون هم زرد ت نارنجی هست.
اورانوس هم یک نوع آمارانتوس هست با برگهای رشته ای. گروهی از دوستان اونو با اسم تاج خروس رشته ای هم میشناسن.
mahsa javid
2008/10/11, 12:27 AM
خانم جاوید بگونیا تون چیه؟
اگه میشه اسم کاکتوس هاتونم بنویسید
:) سلام سلاریس جان،
من اطلاعات زیادی در خصوص جنس و گونه کاکتوس ندارم. فقط اینقدر می دونم اکثرشون از زیرخانواده اوپانسیه و سرئه هستند.:w20:
بگونیا هم از نوع همیشه گلدارش هست.
کاکتوس
2008/10/11, 12:55 AM
حتما، عکس رو فردا حتما تهیه میکنم و فرداشب براتون میذارم. :smile:
کروپسیس گیاهی شبیه به گل جعفری ولی با ارتفاعی بلندتر و بدون بوی خاص موجود در جعفری. رنگ گلهای اون هم زرد ت نارنجی هست.
اورانوس هم یک نوع آمارانتوس هست با برگهای رشته ای. گروهی از دوستان اونو با اسم تاج خروس رشته ای هم میشناسن.
سلام دوست عزیز
کروئوپسیس شبیه به جعفری نیست
http://www.magnoliagardensnursery.com/productdescrip/Coreopsis_Early.html
mahsa javid
2008/10/11, 01:09 AM
سلام دوست عزیز
کروئوپسیس شبیه به جعفری نیست
http://www.magnoliagardensnursery.com/productdescrip/Coreopsis_Early.html
ممنون از تذکری که دادید. حق با شماست. شبیه به جعفری نیست ولی تو اسم و تشخیصش اشتباه نکردم.
دقیقا همون عکسیه که فرستادید.
http://www.iran-eng.com/C:\Documents and Settings\Sedigheh\My Documents\My Pictures
بازم متشکر;)
کاکتوس
2008/10/11, 01:22 AM
http://www.ces.ncsu.edu/depts/hort/consumer/factsheets/annuals/tagetes_erecta_addl.html
و این هم جعفری
mahsa javid
2008/10/11, 01:50 AM
مرسی آقای مهندس از بابت راهنمایی تون :gol:
solaris
2008/10/12, 02:17 PM
خانم کلروفیل میتونی چند تا عکس از بگونیات بزاری؟
کلروفیل
2008/10/13, 12:02 AM
چشم. سعی میکنم ازشون عکس بگیرم بزارم:gol:
عطیه 67
2008/10/13, 05:35 PM
تو خونمون گل زیاد داریم که اسماشونم نمی دونم اما تو حیاط هم انواع سبزیا رو داریم هم گوجه فرنگی و درخت خرمالو !
برا حیاط به نظر من بهترین گیاه همون گوجه فرنگی من که عاشقه گوجه های حیاطمونم!
mojarad
2008/10/13, 09:10 PM
سلام.
دوست گرامی کلروفیل (http://iran-eng.com/member.php?u=11448) عزیز
من در مورد گیاه کاکتوس چند سوال دارم اگر محبت کنید پاسخ من رو بنویسد ممنون میشم.
من 4 تا گلدون کاکتوس دارم، که عکسهاشو در پایین قرار دادم.
- برای تعویض خاک این کاکتوسها، آیا خاک برگهایی که در گلفروشی ها داخل پلاستیک میفروشن مناسب هست یا نه؟
- من این گلدونها رو پشت پنجره اتاق نگهداری میکنم که در روز مقداری آفتاب بهشون میخوره و دمایی 25 تا 35 داره. آیا این کاکتوسها در این اتاق با این شرایط نوری و دمایی راحت هستند؟
- هفته ای یکبار آبیاری با شرایط زهکشی مناسب برای این کاکتوسها مناسب هستند یا نه؟
قبلا از توجه شما سپاسگزارم.
http://i33.tinypic.com/15dxq8z.jpghttp://i33.tinypic.com/2uic3dv.jpghttp://i34.tinypic.com/fjpxsy.jpghttp://i36.tinypic.com/33wm5v8.jpg
کاکتوس
2008/10/13, 09:20 PM
سلام.
دوست گرامی کلروفیل (http://iran-eng.com/member.php?u=11448) عزیز
من در مورد گیاه کاکتوس چند سوال دارم اگر محبت کنید پاسخ من رو بنویسد ممنون میشم.
من 4 تا گلدون کاکتوس دارم، که عکسهاشو در پایین قرار دادم.
- برای تعویض خاک این کاکتوسها، آیا خاک برگهایی که در گلفروشی ها داخل پلاستیک میفروشن مناسب هست یا نه؟
- من این گلدونها رو پشت پنجره اتاق نگهداری میکنم که در روز مقداری آفتاب بهشون میخوره و دمایی 25 تا 35 داره. آیا این کاکتوسها در این اتاق با این شرایط نوری و دمایی راحت هستند؟
- هفته ای یکبار آبیاری با شرایط زهکشی مناسب برای این کاکتوسها مناسب هستند یا نه؟
قبلا از توجه شما سپاسگزارم.
http://i33.tinypic.com/15dxq8z.jpghttp://i33.tinypic.com/2uic3dv.jpghttp://i34.tinypic.com/fjpxsy.jpghttp://i36.tinypic.com/33wm5v8.jpg
سلام چون از کلروفیل سوال پرسیدید فعلا جواب نمیدم بعداز جواب کلروفیل اگه نیاز به جواب تکمیلی بود اضافه خواهم کرد.:gol::gol:
کلروفیل
2008/10/13, 11:52 PM
تا وقتی استاد کاکتوس اینجاست، من حرفی نمیتونم بگم.......:gol:
اینجا (http://www.colorofil.blogfa.com/cat-1.aspx) توضیحاتی راجه به نگهداری کاکتوسها دادم:gol:
mojarad
2008/10/14, 02:04 PM
دوباره سلام
من تازه عضو شدم و هیچ شناختی در مورد کاربران عزیز سایت ندارم.
از آشنایی با همه شما خوشحالم.
اگر از دوست خوبمون کلروفیل (http://iran-eng.com/member.php?u=11448) اسم بردم بخاطر این بود که عکسهای ایشون رو در تاپیک دیدم .
از جناب کاکتوس (http://iran-eng.com/member.php?u=70511) و بقیه عزیزان که اطلاعاتی در این مورد دارند ، ممنونم میشم راهنمایی کنند.
http://i28.tinypic.com/xxcx.gif
hoogan
2008/10/23, 05:54 PM
دوستان سلام
من گیاهی در خانه دارم که با نام محبوب شب خریداری کردم. ولی در اینترنت هر چه به دنبال آن گشتم گیاهی به این نام پیدا نکردم. از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشوم به من کمک کنند.
با کمال تشکر
psychic
2008/10/23, 08:34 PM
مثل خیلیا ما هم بامبو نگه داری می کنیم
عکس هم لازم هست؟
کلروفیل
2008/10/24, 12:47 AM
دوستان سلام
من گیاهی در خانه دارم که با نام محبوب شب خریداری کردم. ولی در اینترنت هر چه به دنبال آن گشتم گیاهی به این نام پیدا نکردم. از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشوم به من کمک کنند.
با کمال تشکر
http://www.arbolesornamentales.com/Cestrum1.jpg
http://www.pittwater.nsw.gov.au/__data/assets/image/0012/9003/lg_Green-Cestrum-fruit.jpg
برای اطلاع بیشتر میتونی این لینک ببینی : محبوبه شب (http://aftab.ir/lifestyle/view.php?id=80951)
پرورش گل محبوبه شب ( ياس شب)
برگرفته از كتاب : پرورش گلها و گياهان زينتي
نوشته : مهندس منوچهر كارگر
گل محبوبه شب
( ياس شب)
Cestrum parqui
اين گياه گونه اي از گياهان جنس CESTRUM از خانواده
گوجه فرنگي ها SALONACEES ميباشد .
محل اصلي و اوليه آنرا آمريكاي جنوبي و مركزي و جزاير آنتيل مي دانند .
و در اين جنس حدود ۲۰۰ گونه درختچه دائمي و هميشه سبز وجود دارد .
برگهاي اين گياهان عموما ساده وبيضي شكل واطراف برگها صاف و صيقلي ميباشد.
اگر برگ اين گياهان را در بين انگشتان بفشارند ( له كنند) بوي بسيار نامطبوعي
به مشام ميرسد .
گلهاي اين گياهان خيلي كوچك و لوله اي يا قيفي شكل ميباشد و بصورت خوشه اي در
سر شاخه ها قرار دارند .
رنگ گلها در انواع گوناگون متفاوت است و به رنگهاي سفيد - سبز- زرد- قرمز-
بنفش تيره ديده ميشوند .
بعض از انواع آن داراي گلهاي معطر در شب هستند .
afsoon6282
2008/10/24, 10:49 AM
مثل خیلیا ما هم بامبو نگه داری می کنیم
عکس هم لازم هست؟
ممنون عزیز
در مورد بامبو اطلاعات هست توی تالار
اگه می خوای لینکشو بدم بهت.
عکس هم بذاری ممنون میشم بهتره همه عکساشونو بذارن.
سلام
گلای خونمون یه مدتی که خیلی زرد شدن از طرفی خیلی انگار اصلا رشد نمیکنن و شاداب نیستند
جی کار میشه کرد براشون
بس که داغونن روم نمیشه عکسااشو بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی میشه یه خورده در مرد خاک ژله ای بگید ؟
pepero.
2008/11/27, 10:49 PM
سلام به همه دوستان " من روی پرورش بنت قنسول یا euphorba pulcherrima کار می کنم تو اولین فرصت چندتا عکس از رنگهای مختلف بنت قنسول براتون میزارام
گلابتون
2008/11/27, 11:34 PM
سلام
گلای خونمون یه مدتی که خیلی زرد شدن از طرفی خیلی انگار اصلا رشد نمیکنن و شاداب نیستند
جی کار میشه کرد براشون
بس که داغونن روم نمیشه عکسااشو بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی میشه یه خورده در مرد خاک ژله ای بگید ؟
دوست خوب من خیلی به تالار کشاورزی خوش اومدین ...خیر مقدم عزیز:gol:
عزیزجان شما میتونید عکس گلها و گیاهانتون رو بگیرید و در بخش گیاه پزشکی ... تاپیک مشاوره گیاهپزشکی قرار بدین ..در اسرع وقت دوستان گیاهپزشکمون به داد گلهای زیباتون میرسن و از این وضعیت خلاصشون خواهند کرد...به امید خدا... :redface:
در خصوص خاک ژله ایی هم تا اونجا که میدونم بیشتر جنبه تزئینی داره ...البته این رو هم بگم که برای گلهای شاخه بریده ..و گیاهانی که به آب زیادتری نیاز دارند مثل پنجه کلاغی یا همون نخل مرداب گزینه مناسبی است... که در رنگهای مختلف دربازار به فروش میرسد و بعد از مدتی هم که مصرف شدن باز قابل فراوری شدن هستند.:gol:
گلاب:gol:
کلروفیل
2008/11/28, 02:59 AM
عکساشون رو همینجا بزار .این تاپیک واسه همین که بدونیم گیاهان اپارتمانیمون رو پرورش بدیم ایجاد شده.
ضمن اینکه عکس رو میزاری برامون یه توضیح مختصر هم بده که کجا زندگی می کنید .واسه دونستن اقلیم میگم و اینکه جایی که گلدونتون رو میزارید چه موقعیتی داره .... ابیاری گلدونت چجوره..یه خورده راجه به نحوه نگهداریش بگو برامون . فکر میکنم کمی تغییر فصل و تغذیش مشکل داشته باشه ..... البته اگه افت نداشته باشه ... ولی بی حالی گیاه معمولا واسه شرایط نگهداریشه ....:gol:
کلروفیل
2008/11/28, 03:02 AM
راستی واسه خاک ژله ای میتونی یه سر به وب لاگم بزنی کلروفیل (http://www.colorofil.blogfa.com/post-16.aspx) . سابقا تو تالار هم متن گذاشته بودم اما اونقدر جابجا شدن تاپیکا که نمیدونم کجاست!:gol:
sirius
2008/12/16, 08:28 PM
دوست گرامی، کلروفیل عزیز!
در مورد عکس گه فرموده بودید، من براتون فرستادم. اما ظاهرا به دستتون نرسیده. حالا اینجا براتون قرار می دم. من اسمش رو می خوام.
ممنون.
ما توی حیاط خونمون گل زنبق داریم و درخت گیلاس تابستانها هم سبزی میکاریم خیلی خوشمزه میشه
کلروفیل
2008/12/17, 12:05 AM
دوست گرامی، کلروفیل عزیز!
در مورد عکس گه فرموده بودید، من براتون فرستادم. اما ظاهرا به دستتون نرسیده. حالا اینجا براتون قرار می دم. من اسمش رو می خوام.
ممنون.
شرمنده دوست من نامه رو خوندم ولی متاسفانه فرصت پاسخگویی نداشتم. ممنون که عکس رو اینجا گذاشتی .
متاسفانه اسمش رو نمیدونم . اتفاقا ما هم تو خونه ازش داریم ولی اسمش رو نتونستم جای پیدا کنم . میتونی از اینجا (http://www.cactus-art.biz/) گالری عکس کاکتوسهای متفاوت رو ببینی. بازم میگردم اگه پیدا کنم حتما میزارم اینجا جواب رو .
دوستای دیگمون هم کمک کنن ممنون میشم .:gol:
sirius
2008/12/18, 02:42 PM
سلام!
ممنون از لطفتون.
راستش من هم این سایت رو چند وقت پیش پیدا کردم. ولی این نوع رو گشتم و
پیدا نکردم. شخصی هست که خودش گلخونه داره و ادعا می کنه که بیش از 1800
نوع کاکتوس رو داره. البته آدم متخصصی هم هست. سوال کردم. ولی نه خود کاکتوس
همرام بود و نه عکسش. گفت: آپونتیا سیلندریکا. ولی من سرچ کردم. شبیه این هست.
اما به نظر میاد متفاوت باشه. چون خیلی از کاکتوسها به هم شبیه هستند. اما از یک
گونه نیستند. البته ببخید من در بحث تخصصی شما وارد شدم. بنده اطلاعات زیادی (در واقع
هیچی) از کشاورزی ندارم. هرچند که باغبانی رو خیلی دوست دارم.
حامد سرلکی
2008/12/18, 05:00 PM
من عاشقه کاکتوسم البته از لحاظ علمی زیاد ازشون اطلاع دارم اما از نظر جلوه ی ظاهری به سایر گیاهان ترجیحشون میدم.
در هر صورت خوشحال میشم اگر لینک و یا چیزه مشابهی از اطلاعات نگهداری کاکتوس کسی داره واسم پیامش کنه
الانم چند تا شونو دارم
گلابتون
2008/12/18, 05:35 PM
به به ...آقا حامد گل ..خوش مشرف فرموديد قربان....
خوشحال ميشيم ما هم از اطلاعات شما استفاده كنيم عزيز...اميدوارم از همراهيتون ما رو محروم نفرماييد ...بيشتر به ما سربزنيد.:redface:
گلاب:gol:
حامد سرلکی
2008/12/18, 08:39 PM
ای بابا شکسته نفسی میکنی شما
دورادور با شما هستیم
من که اطلاعاتی ندارم گفتم بیام در جوار شما از اطلاعات استفاده کنم
آخه تالارتون بو خوب میده(!)
Hooshmand-gsm
2009/2/19, 02:58 AM
سلام دوستان
از اینکه سایت پرباری تونستم پیدا کنم واقعآ خرسندم.:D متاسفانه امروزه در بازار کتاب زیاد انگار به گل و زیبایی و آوزش و ترویج اون پرداخته نمیشه.
من یک ماه هست که یکی از این اگلونما خریدم.
رشدش بد نیست ظاهرآ. جوانه ها مرتب باز میشه.
آبیاری و نورش رو هم با راهنمایی شما تنظیم کردم.
عکسها رو هم براتون گذاشتم.
چندتا سوال دارم از اساتید.
1- بیشتر برگها که در عکس هم ظاهرآ مشخصه حالت لوله ای پیدا کردن.
http://i43.tinypic.com/28vwvis.jpg
2- بعضی برگها همونطور که میبینید هم نوک برگها زرد و خشک شده.از اولی هم که خریدم بهمین شکل بودن.
http://i44.tinypic.com/ek0xlv.jpg
http://i41.tinypic.com/2md1ezp.jpg
3-و سوال مهمم اینکه
اگر میتونید مثل من در تصویر نشون بدین که از کجا باید قلمه بزنم؟؟
ممنون میشم یجوری بگین که متوجه بشم.
و در آخر اینکه آیا این گیاه گل هم میده؟؟؟
http://i43.tinypic.com/sljzwn.jpg
ببینید من چه خوشگل براتون با تصویر توضیح دادم!!!
من اینجا نشستم که جوابتون رو ببینم
Hooshmand-gsm
2009/2/19, 02:59 AM
سلام دوباره خدمت اساتید گرامی
سوالم از اساتید درباره گل " کوردیلین " هست.
من دوماه هست که این گل رو خریدم. بد نیست اما 3 تا سوال از بزرگواران دارم.
تصاویر رو هم براتون میذارم.
1- سوال اول اینکه این گل برروی برگهاش یه برشها و زده هایی ایجاد میشه که دل آدم براش مسوزه. انگار تنش زخم میشه.
مقدار آبیاری و نور و دما و کود رو هم مثل راهنمایی که در سایت بود انجام میدم.
http://i41.tinypic.com/2mzcrrt.jpg
http://i41.tinypic.com/sazmed.jpg
2
- و سوال دومم اینکه در طول ساقه و محل اتصال دمبرگها میبینم که سفیدک یا سوره هایی ایجاد شده.
هر چی هم گشتم دنبال کنه قرمز یا هر موجود و حشره دیگه پیدا نکردم.
http://i41.tinypic.com/2z5viqc.jpg
3- و دیگه اینکه میخوام در تصویر یا یجوری واضح بهمن بگین که از کجا و و جطوری باید این گل رو قلمه بزنم.
بسیار ممنونم از دوستان.
امروز دوتا سوال درباره این گل و اگلونیا پرسیدم که امیدوارم جواب صحیح رو بگیرم.
بارانی
2009/2/19, 10:44 AM
خوب سلام...
خوش اومدین...:w30:
ممنون که سوالتون رو اینجا مطرح کردین اونهم دقیق و مرتب...
لطفا کمی صبر کنید تا بچه های گل باغبانی بیان و راهنماییتون کنند...
Hooshmand-gsm
2009/2/19, 01:38 PM
مرسی از شما گل قشنگ
من همینجوری ذل زدم به مانیتور و منتظر که جوابم رو بخونم:confused:
Hooshmand-gsm
2009/2/19, 10:34 PM
مثل اینکه دوستان قابل نمیدونن ما رو :(
Hooshmand-gsm
2009/2/21, 12:05 PM
آهااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااای دوستان
کممممممممممممممممک کنید بمن
Hooshmand-gsm
2009/2/23, 09:23 PM
نه . هیچکی نیست اینجا
بهرحال ممنون
@ RESPINA @
2009/2/23, 09:24 PM
کاکتوس اونم زیاد
miadgah
2009/2/24, 04:05 PM
http://i44.tinypic.com/ek0xlv.jpg
سلام
در مورد کلروز برگها که من احتمال می دهم به علت سمیت Fluoride است
که به این حالت ظاهر می شود
http://www.extension.umn.edu/yardandgarden/diagnostics/Images/houseplantdisease/AglaonemaFldamage-jlb.jpg (http://agriculture.mihanblog.com)
:gol:گلهاي اين گياه در اواسط تابستان به رنگ سفيد و لوله اي ظاهر مي شود و براي تقويت عمومي گياه بهتر است چيده شود.
:warn: خاک: اصولاً انواع آگلونما احتياج به خاک سبک دارند و گلدان بايد داراي زه کش کامل بوده به طوريکه هوا در داخل خاک وجود داشته باشد. لذا خاک آن بايستي مخلوطي از خاک برگ پوسيده و ماسهو خزه فراهم گردد. بهتر است براي تامين هواي داخل خاک مقداري پوکه صنعتي ريز يا پريليت به اين خاک اضافه گردد. نظر به اينکه توسعه ريشه دهي آن زياد نيست لذا تعويض گلدان هر ساله ضرورت ندارد
:warn:نور: اين گياه در محيط کم نورو يکنواخت سازگاري دارد.
:warn:آبياري: آگلونماها به آب زيادي احتياج ندارند و گياهي است کم آب. آبياري آن طوري بايد انجام گيرد که خاک اطراف ريشه هميشه قدري مرطوب باشد. آب زياد آن هم در گلدانهاي فاقد زه کش موجب ضعف و پژمردگي آن ها مي شود. برگ ها احتياج به رطوبت هوا دارد. در مواقع گرم اسپري آب روي ضرورت دارد. مناسب ترين رطوبت هوا حدود 70 تا 80 درصد مي باشد.
:warn: حرارت: گياهي گرما دوست است و مناسب ترين درجه حرارت براي نگهداري آن 20 تا 25 درجه سانتيگراد مي باشد. در هواي سرد که درجه حرارت به 10 درجه و يا پايين تر رود کم کم برگها زرد شده و مي ريزد و در اين صورت گياه از فعاليت مي افتد.
:warn:تغذيه: اين گياه در دوران فعاليت و رشد به تمام عناصر غذايي نياز دارد و از کودهاي شيميايي محلول در آب بر حسب توصيه کارخانجات سازنده هر 10 روز يکبار از طريق برگ و ريشه غذاي لازم داده مي شود.
:warn: آفات و امراض: ازآفات مهم آگلونما شته ها وکنه ها و ساير حشرات مکنده مي باشد و براي دفع آنها سمپاشي با سموم حشره کش و کنه کش به کمترين مقدار مصرف مي توان استفاده کرد. اين گياه در محيط گرم و مرطوب به پوسيدگي ريشه دچار مي شود. براي جلوگيري از ابتلا به بيماري علاوه براصلاح محيط پرورش استفاده از سموم قارچ کش را مي توان توصيه کرد. ضدعفوني کردن خاک و بسترهاي کاشت و حتي گلدانها ضروري است. اين ضد عفوني را مي توان با يکي از قارچکشهاي موجود در بازار انجام داد.
:warn: ازدياد: تکثير از طريق پاجوش، قلمه سرشاخه ها و يا تقسيم بوته هاي بزرگ صورت مي گيرد. قلمه ها در خاکي از مخلوط خزه با کمي ماسه زده مي شود. گرماي بستر ازدياد حدود 20 تا 25 درجه سانتيگراد است.
Hooshmand-gsm
2009/2/25, 11:43 AM
سلام
در مورد کلروز برگها که من احتمال می دهم به علت سمیت Fluoride است
که به این حالت ظاهر می شود
http://www.extension.umn.edu/yardandgarden/diagnostics/Images/houseplantdisease/AglaonemaFldamage-jlb.jpg (http://agriculture.mihanblog.com)
:warn:تغذيه: اين گياه در دوران فعاليت و رشد به تمام عناصر غذايي نياز دارد و از کودهاي شيميايي محلول در آب بر حسب توصيه کارخانجات سازنده هر 10 روز يکبار از طريق برگ و ريشه غذاي لازم داده مي شود.
:warn: ازدياد: تکثير از طريق پاجوش، قلمه سرشاخه ها و يا تقسيم بوته هاي بزرگ صورت مي گيرد. قلمه ها در خاکي از مخلوط خزه با کمي ماسه زده مي شود. گرماي بستر ازدياد حدود 20 تا 25 درجه سانتيگراد است.
سلام miadgah عزیز
وقتی دیدم به سوالم جواب داده شده خیلی خوشحال شدم. ممنون:smile:
فقط یه لطفی بفرمایید
دقیقآ نوک 7-8 تا از برگها به همین شکل که عکسش رو گذاشتید شده.
ممنون میشم دقیق بفرمایید از چه سمی باید استفاده کنم .
در مورد روشهای تکثیر هم اگر میتونید در تصویره گلی که گذاشتم با یه علامت بگین که از کجا باید قلمه بزنم. یعنی بفرمایید منظور از سرشاخه کجاست؟؟
اگر بتونید در تصویری که گذاشتم یه علامت بزنید که از کجا قلمه بزنم ممنون میشم.
چون میترسم نتونم تقسیم ریشه رو درست انجام بدم و هم گیاه اصلی و هم جدید رو خراب کنم.
خیلی خیلی ممنون میشم:gol:
@ RESPINA @
2009/2/25, 11:53 AM
کاکتوس من عاشق کاکتوسم
miadgah
2009/2/25, 12:35 PM
سلام miadgah عزیز
وقتی دیدم به سوالم جواب داده شده خیلی خوشحال شدم. ممنون:smile:
فقط یه لطفی بفرمایید
دقیقآ نوک 7-8 تا از برگها به همین شکل که عکسش رو گذاشتید شده.
ممنون میشم دقیق بفرمایید از چه سمی باید استفاده کنم .
سلام به شما دوست خوب
در مورد گیاه شما سمی نیاز نیست کافی است شما
گیاهتان را به جای گرمتری انتقال بدهید حالت مجعد و پیچیده آن از بین می رود.
چون حالت لوله ای که در گیاه شما بوجود آمده به علت سرما است
در مورد قهوه ای شدن نوک برگها هم
علت آن کمی رطوبت هوای اطراف گلدان است
سعی کنید گیاهتان در جایی با رطوبت بالاتری نگهداری کنید.
با آرزوی موفقیت
آناهیتا
miadgah@yahoo.com
Hooshmand-gsm
2009/2/25, 03:34 PM
چشم . حتمآ انجام میدم
آناهیتا جان واقعآ ممنونم و امیدوارم خستت نکرده باشم
فقط در مورده سوال زیر هم راهنماییم میکنید؟:
در مورد روشهای تکثیر هم اگر میتونید در تصویره گلی که گذاشتم با یه علامت بگین که از کجا باید قلمه بزنم. یعنی بفرمایید منظور از سرشاخه کجاست؟؟
اگر بتونید در تصویری که گذاشتم یه علامت بزنید که از کجا قلمه بزنم ممنون میشم.
چون میترسم نتونم تقسیم ریشه رو درست انجام بدم و هم گیاه اصلی و هم جدید رو خراب کنم.
مريم يونسي فرد
2009/3/01, 09:09 AM
من پوتوس - ديفنباخيا و شمعداني و كروتون دارم
"Amir masoud"
2009/3/01, 09:16 AM
توی باغچه خونمون پر از گیاه های مختلفه...انار-انجیر-انگور-آلو-پسته-سرو-اکالیپتوس-شمشاد-پامچال-یاس طاووسی داوودی( دیگه نداریم...) گیاه اپارتمانی هم داریم...که اسماشونو بلد نیستم!:(
miadgah
2009/3/01, 10:19 AM
گیاه اپارتمانی هم داریم...که اسماشونو بلد نیستم!:(
akseshoono bezarid ba ham dige hads bezanim che giahai khoonatoon darid nashenas namoonan :D
eehsan
2009/3/02, 10:02 AM
سلام
اگه کسی راه حلی می دونه بده خیلی ممنون میشم من نمی دونم این بنجامینه چش شده:(
گلدونش رو 1هفته پیش عوض کردم حدود 3 برابر قبلی 1 کودم بهم دادن نارنجی رنگه گفت دو ماه 2 قاشق چایی خوری بریز رو خاکش
مرسی اگه راهنماییم کنید.
عکساشم گذاشتم
سپهر آبي
2009/4/20, 01:36 PM
سلام بر همه عزيزان
نخل بسيار زيبايي دارم كه داراي برگهاي پهن و كاغذي گونه و سبز چمني شبيه كاغذ بزرگي كه يك ضلعش را بگيري و منظم و آكوردئوني جمعش كني.
به غلط و رايج صرفا نامش را "پالم" ميگويند .
لطفا نام دقيق علمي و نيز نام انگليس اش را ميخواهم و اگر اطلاعات دقيقي درخصوص نگهداري اش هست .
اين نخل - نه نخل بادبزني - نه نخل روغني - و نه نخل واشنگتون خانه اي است .
متاسفانه هيچ عكسي از آن در جستجوهاي فراوان نيافتم . درضمن آنرا صرفا در محيط بسته ميتوان پرورش داد .
سپاسگزار همه مهندسان خانم و آقاي كشاورزي .
کلروفیل
2009/4/20, 01:56 PM
این که گفتی مشخصات نخل بادبزنی بود ! میتونی ازش عکس بزاری ؟ به همه نخل ها پالم میگن :whistle:
سپهر آبي
2009/4/20, 04:58 PM
سلام سركار خانم مهندسنخل بادبزني نيست . عكسهاي بادبرني را در اينترنت ديدم . خيلي زمخت است . اين عين بزرگي اش بسيار لطيف و مينياتوري است . سعي ميكنم عكسي از آن برايتان بگذارم . ممنون
golich3
2009/4/20, 06:58 PM
من تو خونمون يه گلخونه دارم
تو گلخونم سيكاس ليليوم نرگس خيلي گل زينتي ديگه هم دارم;)
کلروفیل
2009/4/20, 08:59 PM
افرین بر شما:w23:
میشه از گلخونه ات عکس بزاری؟ممنونم:gol:
سپهر آبي
2009/4/21, 02:20 PM
http://iran-eng.com/D:\Documents and Settings\e_arabkhoe.PARSDOM\My Documents\My Pictures
سركارخانم كلروفيل
اين عكس برگ نخل موردبحث است.
hortilover
2009/5/11, 12:59 PM
دوست عزیز عکس ت آپلود نشده... یعنی بد آپلود شده... ضربدر می آد... تانکیش
سپهر آبي
2009/5/12, 02:18 PM
با سلام به مهربان ياران !
برخي از گل هايي كه در منزل از آن ها لذت مي بريم : نكات كليدي و مهمي درخصوص مراقبت از هريك را كه اساتيد محترم ضروري مي دانند ، بفرمايند :
1) ليكوآلا / Licuala grandis
http://rarepalm.com/images/inventory/Licuala%20elegans%20var%20summowong.jpg
2) كنتيا (نخل بهشتي) / Kentia b Howea belmoreana
http://www.aftab.ir/lifestyle/images/6be1d51671c6c518aed7b86760bcb15f.jpg
3) شامادورا (نخل كوهي) / chamadorea elegans
http://www.plantapalm.com/vpe/photos/Species/Pics/chamaedorea_elegans_home.jpg
4) فيلو دندرون / خيلي بزرگ (هربرگش با ساقه 60/1 متر) Philodendron hastatum
http://www.elicriso.it/it/come_coltivare/filodendro/hastatum.jpg
5) گل آويز / Fuchia
http://farm4.static.flickr.com/3246/2518447019_5d1e2a0a44.jpg
سپهر آبي
2009/5/12, 02:41 PM
با درودي دوباره :
برخي ديگر از گياهان منزل / اين گياهان را صرفا در داخل آپارتمان نگهداري مي كنم :
البته قابل ذكر است كه هيچكدام از عكس هاي بكار گرفته شده (به دليل عدم امكان انتقال عكس - فعلا ) عكس گل هاي من نيستند ، اما مطمئنا گلهاي من زيبا تر از اين عكسها هستند .
6) كاج مطبق / Araucaria
برخلاف آنچه كه در كتابهاي اساتيد محترم نگاشته اند حداكثر ارتفاع آنان در منزل 170-180 سانت خواهد شد ، مطبق ما درحال حاضر 215 سانت ارتفاعش است .(از كف گلدان ) تقريبا به سقف چيزي نمانده و هيچ برگي هم از پايين از دست نداده است .
http://plantimporters.com/Plant%20143%20-%20Araucaria%20hetrophylla%20-%20Norfolk%20island%20pine.gif
7) اركيده سفيد / Orchidea Cypripedium
تقريبا تنومند است (نسبت به اركيده هايي كه ديروز در هفتمين نمايشگاه گل و گياه تهران ديدم . داراي دو شاخه است و مجموعا داراي 24 گل هستند كه خيلي هايش را از دست داده و اكنون 24 گل دارد .
در خانه اسمش را گذاشته ام "گي شا"
از بس كه زيباست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://blogs.warwick.ac.uk/images/psicilia/2007/10/21/blog_lesson7_img3orchidea_in_vaso.jpg
8) پافيلي / ليندا / Linda
ليندا مون هنوز خردسال است : 80 سانت از كف گلدان
ا
http://anzaliminer.persiangig.com/image/Image.jpg
z_kahdouei
2009/5/14, 04:14 PM
من توي بالكن خونه مون يه شمعدوني دارم، با يه گلي كه اسمش رو نميدونم. توت فرنگي( كه همين امروز ميوه ش رو خورديم)، ( جعفري، تره، ريحان)،و فلفل دلمه اي هم داريم كه اينادديگه گل نيستن،سبزي و ميوه هستن.اين عكس شمعدونيمه اين يكي هم اسمش رو نميدونم. شما مي دونيد؟ در ضمن بعد از اين كه شمعدونيم دچار آفت شد ( ميلي باگز) هر روز سمپاشي كردمش اما به مرور برگهاش زرد ميشه بايد چي كار كنم؟.
زهرا فرشید
2009/7/11, 06:24 PM
این گیاه یوکاست ، قلمه های ساقه یوگا را به صورت افقی کاشتم و محیط کشتم ر پرلیت گذاشتم ;):gol:
زهرا فرشید
2009/7/12, 03:37 PM
این دو عکس دانهال های انبه رو نشون میده که خودم کاشتم;)
http://upload.iranblog.com/6/1247457953.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1247404999.jpg
زهرا فرشید
2009/9/08, 12:04 PM
این عکس ها رو از منطقه تنگ ارم در استان بوشهر گرفتم
یه مزرعه گلرنگ در نخلستان :
http://www.img98.com/images/hey8h2cf7udplj84y4si.jpg
http://www.img98.com/images/46cb9gc8qvjjhpv9fq5u.jpg
http://www.img98.com/images/mykfzlt2jzd555fyzs1.jpg
http://www.img98.com/images/5csg41w42nur16hfr4zh.jpg
نازي_مو
2009/9/08, 12:12 PM
دستت درد نكنه
ولي ما تو خونمون مشكلي كه داريم اينه گلدونامون رشدشون خيلي كمه يا اصلا رشد ندارن
زهرا فرشید
2009/9/08, 12:30 PM
نازی جون عزیزم
بگو چه گیاهی داری؟کجای خونه میزاری؟اگه میتونی از سایز گلدون هم یه عکسی بگیر
انشالله با هم خوبشون میکنیم.
منتظرتم :gol:
denise
2010/3/27, 08:19 PM
واي...من خيلي دوس دارم يه گلخونه داشته باششششم
تو خونه اين گلا رو دارم :
بنفشه افريقايي - سانسوريا-حسن يوسف و 3تا گل ديگه كه اسمشو نمي دونم!
تو حياطم بنفشه - ميخك - شب بو - مارگريت- هميشه بهار - ميمون! -و ...
z_kahdouei
2010/3/31, 06:10 PM
این بنفشه آفریقایی منه!
http://upload.iranblog.com/6/1270136531.jpg
z_kahdouei
2010/3/31, 06:17 PM
این شمعدونی منه:
http://upload.iranblog.com/6/1270057355.jpg
قبلاً این شکلی نبود بعد از این که آفت زد با این که بهش سم هم زدم و آفت ها از بین رفتن خودش خشک شد و باز بهش آب دادم تا این شکلی شد. حالا هروقت غنچه میکنه هنوز چند روز نگذشته غنچه هاش خشک میشه و میریزه. یعنی شمعدونیم دیگه هیچ وقت خوب نمیشه؟ لطفاً راهنمایی!
قبلاً این شکلی بود
http://upload.iranblog.com/6/1270077073.jpg
z_kahdouei
2010/3/31, 06:20 PM
این هم گل برگ گندمی:
تازه دو روزه که توی خاک کاشتم از گیاه مادر گرفتمش. عکس پایینی هم تکه دیگه ای از این گله که توی خاک نکاشتم به نظرتون توی آب باقی می مونه یا اینکه بکارمش؟http://upload.iranblog.com/6/1270144195.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1270136447.jpg
زهرا فرشید
2010/3/31, 08:01 PM
دوست عزیز من عکساتونو نمیبینم
این شمعدونیشه
http://img.meghnatees.net/images/w9yjmqigzjwu73p5m42v.jpg
اینم گندمی تو آب
http://img.meghnatees.net/images/2lfz3ulpocjslrzbxzzh.jpg
denise
2010/3/31, 11:52 PM
این بنفشه آفریقایی منه!
http://upload.iranblog.com/6/1270136531.jpg
اخخييي خيلي خوشكله..منم يه سفيدشو دارم منتها هنو غنجه ش وا نشده. خدا كنه همين شكلي باشه..البته بنفشو يه رنك ديكشم دارم كه اونو هنو نميدونم جه رنكيه! :smile:
z_kahdouei
2010/4/01, 01:14 PM
ممنون phyto عزیز که عکس ها رو برای اینکه دوستان بتونن ببینن دوباره گذاشتین. سعی می کنم سایت بهتری برای آپلود عکس هام پیدا کنم. اگه دوستان راهنمایی کنند هم ممنون میشم.
denise عزیز بنفشه من اول گلاش خیلی کم بود و وقتی گل میداد هم خیلی ریز بودن اما از وقتی که دیگه کود برگ دهی و گل دهی رو به موقع بهش میدم حسابی سرحال شده. امیدوارم بنفشه های شما هم به زودی گل بدن.
khatriya
2010/4/01, 01:40 PM
ما کلی گلدون داریم .. لیندا .. شمعدونی و یه سری دیگه که اسم هاشونو نمیدونم!
زهرا فرشید
2010/4/01, 02:48 PM
این شمعدونی منه:
قبلاً این شکلی نبود بعد از این که آفت زد با این که بهش سم هم زدم و آفت ها از بین رفتن خودش خشک شد و باز بهش آب دادم تا این شکلی شد. حالا هروقت غنچه میکنه هنوز چند روز نگذشته غنچه هاش خشک میشه و میریزه. یعنی شمعدونیم دیگه هیچ وقت خوب نمیشه؟ لطفاً راهنمایی!
قبلاً این شکلی بود
دوست گلم همونطور که گفتی افت بهش حمله کرده پس گیاه الان شعیف باید صبر کنی تا باز سرحال بشه...
شما ازش مراقبت کن ایشالله امسال بعد از زمستان که نیز سرماییش برطرف شد بازم مثل اولش میشه
البته الان باید خیلی بهش برسی و خوب ازش نگهداری کنه و تغذیه مناسب بشه;)
این هم گل برگ گندمی:
تازه دو روزه که توی خاک کاشتم از گیاه مادر گرفتمش. عکس پایینی هم تکه دیگه ای از این گله که توی خاک نکاشتم به نظرتون توی آب باقی می مونه یا اینکه بکارمش؟
به یه خاک سبک انتقالش بده;)
این شمعدونیشه
http://img.meghnatees.net/images/w9yjmqigzjwu73p5m42v.jpg
اینم گندمی تو آب
http://img.meghnatees.net/images/2lfz3ulpocjslrzbxzzh.jpg
مرسی رضا :gol:
زهرا فرشید
2010/4/01, 02:49 PM
ما کلی گلدون داریم .. لیندا .. شمعدونی و یه سری دیگه که اسم هاشونو نمیدونم!
عکساشونو بذار تا اسماشون برات بگم
آگرونومیست
2010/4/01, 04:10 PM
با سلام به باغبان 65
من تو خونم بامبو دارم و تو حیاط هم گل رز که اینا عشق من هستن و خیلی دوستشون دارم ولی مثل اینکه من عشق اونا نیستم و دوستم ندارن چونکه دهن منو مرتب سرویس میکنن بامبو هام 4 تا بودن که اولش زرد شدن و کم کم خشک شدن والان یکی برام مونده که اونم اصلاً رشد نمی کنه و سرجاش مونده و گل های رز هم که فقط سالی 2-3 هفته گل دارند و بعدش گل هاشون میریزن و مثل من بی ریخت میشن. چیکارشون کنم ؟ دیگه کم کم دارم مجبور میشم که مثل بقیه جونورایی که داشتم و عشقم بودن ولی من عشق اونا نیودم کله شونو بکنم.
z_kahdouei
2010/4/01, 05:43 PM
باغبان 65 عزیز باتشکر لطفاً می فرمایید برای شمعدونیم از کود مایع استفاده کنم یا جامد؟ و ایا دادن کود به عنوان مراقبت کافیه؟:redface:
زهرا فرشید
2010/4/01, 11:37 PM
با سلام به باغبان 65
من تو خونم بامبو دارم و تو حیاط هم گل رز که اینا عشق من هستن و خیلی دوستشون دارم ولی مثل اینکه من عشق اونا نیستم و دوستم ندارن چونکه دهن منو مرتب سرویس میکنن بامبو هام 4 تا بودن که اولش زرد شدن و کم کم خشک شدن والان یکی برام مونده که اونم اصلاً رشد نمی کنه و سرجاش مونده و گل های رز هم که فقط سالی 2-3 هفته گل دارند و بعدش گل هاشون میریزن و مثل من بی ریخت میشن. چیکارشون کنم ؟ دیگه کم کم دارم مجبور میشم که مثل بقیه جونورایی که داشتم و عشقم بودن ولی من عشق اونا نیودم کله شونو بکنم.
بابمو :
نسبت به کار موجو در آب و املاح اون حساسه حتما اب رو بجوشون و بزار 24 ساعت بمون بعد برای ابیاری بامبو استفاده کن و به هیچ وجه گلدان باکمبو رو جابجا نکن ....
اگر شما گلهای رزتونو سالی یک بار کف بر کنید یعنی از فاصله 20 سانتی متری خاک قطعش کنید حتما در طول سال گلدهی اونو خواهید دید....
زهرا فرشید
2010/4/01, 11:40 PM
باغبان 65 عزیز باتشکر لطفاً می فرمایید برای شمعدونیم از کود مایع استفاده کنم یا جامد؟ و ایا دادن کود به عنوان مراقبت کافیه؟:redface:
دوست گلم نوع کود فرقی نداره باید بشدت مراقب باشی که به اندازه مصرف کنی
البته به غیر از تغذیه با از نظر نور و دما هم مراقبت لازم کنی در واقع نذاری هیچ تنشی بهش وارد بشه
m@hn@z.d
2010/4/01, 11:50 PM
http://upload.iranblog.com/6/1270220940.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1270248628.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1270252623.jpg
حال اولیه و دومی خیلی بده:cry:
زهرا فرشید
2010/4/02, 06:49 PM
http://upload.iranblog.com/6/1270252623.jpg
گلم الان سوالت چیه؟
m@hn@z.d
2010/4/02, 07:19 PM
گلم الان سوالت چیه؟
چی کار کنم حالشون خوب شه؟ ولو شدن. هر چی هم آبو نور و اینا بود در اختیارشون گذاشتم. نشد که نشد:cry:
زهرا فرشید
2010/4/03, 10:04 PM
گلم چندتا عامل که بصورت عمومی باعث وا رفتن گیاه میشه :
1 - کمبود نور
2 - زیادی ابیاری یا رطوبت خصوصا در خاک
3- عدم مناسب بودن دما
گلم من الان مشکلی تو گیاه تو نمبینم
برام توصیف کن که الان نسبت به قبل چه وضعیتی داره ؟؟؟
شرایط بنفشه :
نور : نور کامل اما نه مستقیم
دما : در تمام طول سال 16 درجه تا 27 درجه هم تحمل میکنه
ابیاری : دقت شود زمان ابیاری اب با برگها در تماس نباشد بهتر است اب را در یزرگلدانی بریزید تا به مرور زمان اب به سمت بالا رفته و گیاه سیراب شود.
حاک : خاکبرگ
هرگز غبارپاشی نکنید.
زهرا فرشید
2010/4/03, 10:10 PM
اگر اشتباه نکنم باد راسنا باشه؟؟
گلم خاکش چیه؟
به نظر میاد تکتیر شده ..... درسته؟ اگر اره کی تکثیرش کردی؟؟
ریشه داره؟
از نظر خودت الان چه مشکلی داره؟
m@hn@z.d
2010/4/03, 11:04 PM
گلم چندتا عامل که بصورت عمومی باعث وا رفتن گیاه میشه :
1 - کمبود نور
2 - زیادی ابیاری یا رطوبت خصوصا در خاک
3- عدم مناسب بودن دما
گلم من الان مشکلی تو گیاه تو نمبینم
برام توصیف کن که الان نسبت به قبل چه وضعیتی داره ؟؟؟
شرایط بنفشه :
نور : نور کامل اما نه مستقیم
دما : در تمام طول سال 16 درجه تا 27 درجه هم تحمل میکنه
ابیاری : دقت شود زمان ابیاری اب با برگها در تماس نباشد بهتر است اب را در یزرگلدانی بریزید تا به مرور زمان اب به سمت بالا رفته و گیاه سیراب شود.
حاک : خاکبرگ
هرگز غبارپاشی نکنید.
این زمان که ازش عکس گرفتم حالش خوب بود.
من با اسپری بهش آب دادم که نباید می دادم!!!!!
گلهاش همه خشگ شد. به دلیل رطوبت هوای اینجا خاک سریعا کفک(کپک) می زنه.
m@hn@z.d
2010/4/03, 11:07 PM
اگر اشتباه نکنم باد راسنا باشه؟؟
گلم خاکش چیه؟
به نظر میاد تکتیر شده ..... درسته؟ اگر اره کی تکثیرش کردی؟؟
ریشه داره؟
از نظر خودت الان چه مشکلی داره؟
نمی دونم اسمش چیه.
خاکش سبکه . ولی نمی دونم چیه ولی مطمئنم خاک برگ نیست.
نه. تکثیر شده نیست. همین مدلی خریدمش.
ریشه؟؟؟؟؟؟ نمی دونم راستش باید ببینم.
الان ولو شده.:cry:
زهرا فرشید
2010/4/03, 11:22 PM
این زمان که ازش عکس گرفتم حالش خوب بود.
من با اسپری بهش آب دادم که نباید می دادم!!!!!
گلهاش همه خشگ شد. به دلیل رطوبت هوای اینجا خاک سریعا کفک(کپک) می زنه.
اره اسپری براش خیلی بده
کلا این گیاه به رزطوبت بالا نیازی نداره
دوست گلم محل زندگیتون کجاست مگه؟؟؟
کپک خاک ربطی به رطوبت هوا نداره اگر اینجوریه شما نباید به گلدوناتون اب بدید ...
الان از امین رخ عزیز یاد گرفتم که دوه روز به گلدونتون اب ندید و بعد از ده روز اب بدید تا مجددا گل بده
زهرا فرشید
2010/4/03, 11:24 PM
نمی دونم اسمش چیه.
خاکش سبکه . ولی نمی دونم چیه ولی مطمئنم خاک برگ نیست.
نه. تکثیر شده نیست. همین مدلی خریدمش.
ریشه؟؟؟؟؟؟ نمی دونم راستش باید ببینم.
الان ولو شده.:cry:
احتمالا محیط خاکش براش مناسب نیست
یه بررسیش کن و اطلاعات دقیقتری بهم بده
از خاکش هم جدا بریز رو کاغذ عکس بگیر برام بزار
m@hn@z.d
2010/4/03, 11:25 PM
اره اسپری براش خیلی بده
کلا این گیاه به رزطوبت بالا نیازی نداره
دوست گلم محل زندگیتون کجاست مگه؟؟؟
کپک خاک ربطی به رطوبت هوا نداره اگر اینجوریه شما نباید به گلدوناتون اب بدید ...
الان از امین رخ عزیز یاد گرفتم که دوه روز به گلدونتون اب ندید و بعد از ده روز اب بدید تا مجددا گل بده
من امریکا زندگی می کنم. ایالت مریلند. مهمولا هوا شرجیه.
ممنون از راهنمایی هاتون . بک دنیا ممنون.:gol::gol::gol:
زهرا فرشید
2010/4/03, 11:31 PM
من امریکا زندگی می کنم. ایالت مریلند. مهمولا هوا شرجیه.
ممنون از راهنمایی هاتون . بک دنیا ممنون.:gol::gol::gol:
مهناز خیلی برام جالبه
من تو بوشهر شما انور دنیا داریم تبادل اطلاعات میکینیم
جالبه
ایشالله شاد و موفق باشی و دوستیمون مداوم باشه:gol:
وظیفه ام بود گلم:gol:
z_kahdouei
2010/4/04, 06:06 PM
دوست عزیز توی نگهداری بنفشه افریقایی تون به چند تا نکته دقت کنید.
1- تنها زمانی که خاک آن خشک شده است به آن آب بدهید. در فاصله 3-5 روز یکبار.
2- زمان آب دهی به گلتون باید منظم باشه و اگر شک کردید که گیاه به آب نیاز دارد یا نه آب دهی را یک روز با تاخیر انجام بدید
3- مقداری آب در زیر گلدانی بریزید تا آب از این طریق جذب شود. اگر یک ساعت بعد از آب دهی هنوز در زیر گلدانی آب بود آن را خالی کنید.
4- بعد از هر سه بار آب دهی از زیر گلدانی یکبار از بالا آب بدهید. مراقب باشید که آب به تاج گلها نخورد. حتی الامکان آب را طوری بریزید که اصلاً با گیاه تماس نداشته باشد.
5- بعد از هر دو هفته یکبارآب دهی به آن کود گل دهی بدهید و بعد از سه بار کود گل دهی، یعنی هر 6 هفته یکبار کود برگ دهی به آن بدهید.(البته طبق دستورات ارائه شده روی قوطی های کود های مخصوص بنفشه آفریقایی)
7- آبی که به گل می دهید هم دمای محیط باشد.
8-درجه حرارت مطلوب بین 18 تا 24 می باشد
9- این گیاه به رطوبت بین 40 تا 50 درصد نیاز دارد.
hoogan
2010/5/01, 04:46 PM
باسلام
گلهای من عبارتند از سنسویرا-حسن یوسف-بنجامین-فیتوس-برگ بیدی-آگلونماو یکسری از انواع کاکتوس
خواهشمنداست راهنمایی بفرمائید که کدامیک از این گلها با قبار پاشی آب مشکل دارند-ممنون.
z_kahdouei
2010/5/19, 11:13 PM
من الان توی خونه سرخس مینیاتوری، پاپیتال هم دارم. البته از جنگل های سه هزار شمال هم سرخس و یه گیاه دیگه که نمیدونم اسمش چیه چیدم و توی گلدون کاشتم که خدا رو شکر فعلاً سالمند.
گل جعفری هم کاشتم که تازه برگش در اومده. همین طور ریحون و جعفری که اینا دیگه سبزی اند. البته گل ناز هم کاشتم که متاسفانه جوونه نزده. بنفشه افریقاییم رو هم به روش ریشه کردن در اب تکثیر کردم که ریشه کرد و حالا توی خاک کاشتم که امیدوارم جوونه بزنه.
z_kahdouei
2010/5/20, 03:00 PM
سرخس از جنگل های 3 هزار
http://upload.iranblog.com/7/1271731695.jpg
نمیدونم اسمش چیه اما از جنگل های 3 هزار
http://upload.iranblog.com/7/1271723892.jpg
سرخس مینیاتوری
http://upload.iranblog.com/7/1271745507.jpg
پاپیتال
http://upload.iranblog.com/7/1271746193.jpg
z_kahdouei
2010/5/20, 03:09 PM
باغبان 65 عزیز از اونجایی که روی وبلاگتون دیدم راجع به گل گندمی توضیح داده بودید یه سوال داشتم من بوته های کوچیک گل گندمی رو که از مادرش جدا کردم مدتی توی آب گذاشتم و بعد از اینکه ریشه کرد کاشتمش توی خاک اما اصلا رشد قابل توجهی نداره . عکس اول مربوط به زمانیه که کاشتمشون یعنی تقریبا 1 ماه و نیم پیش و عکس دوم همین امروزه . البته گل سمت راست که فکر می کنم از بین رفته اما گل سمت چپ برگهاش سفته اما رشد نداره .به نظر شما این حالت طبیعیه؟؟
http://upload.iranblog.com/7/1271713252.jpg
http://upload.iranblog.com/7/1271710388.jpg
chem_s
2010/7/22, 08:19 AM
سلام...ما هم خیلی گل داریم:
سیکاس .دیفن باخیا.استر.مطبق.لاوسون.اسپا تی فیلوم.دیگه.:razz:.........ژربرا.آز الیا.رز.گاردانیا.فوجر.بنجام ین....بعدش بذارین فکر کنم !!!!...همیشه بهار...لیلیوم...کاکتوس..لیندا ..ا ری کا...
از این جور چیزا دیگه....یاذم نمیاد دیگه:smile:
chem_s
2010/7/22, 08:22 AM
یادم رفت بگم بین همه گلا سیکاس یه چیز دیگست !!!! تو باغچه سیکاس نباشه صفایی نداره..
موفق باشید دوستان گلم ...:gol:
سلام...ما هم خیلی گل داریم:
سیکاس .دیفن باخیا.استر.مطبق.لاوسون.اسپا تی فیلوم.دیگه.:razz:.........ژربرا.آز الیا.رز.گاردانیا.فوجر.بنجام ین....بعدش بذارین فکر کنم !!!!...همیشه بهار...لیلیوم...کاکتوس..لیندا ..ا ری کا...
از این جور چیزا دیگه....یاذم نمیاد دیگه:smile:
چنتا عکس از باغچتون نمیگیری ما هم ببینیم؟ ظاهرا باغچه خیلی باصفایی دارین...
chem_s
2010/7/22, 01:13 PM
سلام دوست عزیز..البته همه اینا با هم تو باغچمون نیستااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا:eek:
تو گلخونمون و یه سری تو حیاط و باغچه خونمون.....
chem_s
2010/8/20, 03:36 PM
http://www.iran-eng.com/picture.php?albumid=3999&pictureid=12342
chem_s
2010/8/20, 03:37 PM
http://www.iran-eng.com/picture.php?albumid=3999&pictureid=12341
chem_s
2010/8/27, 11:13 AM
http://www.iran-eng.com/picture.php?albumid=3999&pictureid=12624
http://www.iran-eng.com/picture.php?albumid=3999&pictureid=12625
masoud71
2010/10/03, 08:24 PM
ماحسن یوسف داریم آقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:w32:
nargessss
2011/9/30, 10:37 PM
سلام به همه ی دوستان بابت اطلاعاتتون ممنونم اما چرا عکس نمیذارید ؟؟؟؟؟؟
مطمئنا مطالبتون همراه با عکس جالب تر میشه .
منم تعدادی گل و گیاه دارم ک همین فردا عکساشو واستون میذارم البته خیلی دوست دارم همین الان این کارو کنم اما شبه و حیات تاریکه .............
nargessss
2011/10/01, 01:28 PM
66365سلام بچه ها منم میخوام در مورده گلام بگم
ااین گل خوشکل ک آویزون شده ناز آفتابیهست ک چند روزه گل نداده
f.mars
2011/10/01, 01:30 PM
من گل سنگ دارم !!!!
nargessss
2011/10/01, 01:35 PM
66368این نمای کلی گلدونام عکس بعضی هاش هم جدا جدا میذارم اما اسماشو بلد نیستم اگه میدونید بهم بکید
nargessss
2011/10/01, 01:49 PM
این گلدون سبزه رو از اصفهان خریدم اسمشو یادم نیس ولی میگفت زیر نور آفتاب ک باشه ب مرور برگاش نارنجی و قرمز رنگ میشه . بغلشم کاکتوسه 6637066371
nargessss
2011/10/01, 02:03 PM
6637266373درخت انجیرمونو نگاه کنید خیلی با نمکه شده یه ساقه ی چند سانتی و دو تا برگ و ی دونه انجیر
nargessss
2011/10/01, 02:09 PM
ببخشید گل سنگ چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
nargessss
2011/10/01, 02:19 PM
6637666377اینم درخت پرتقالمون سبزه برا الانه زرده هم برا پارساله ک خوردیمشون
nargessss
2011/10/01, 02:34 PM
6638066381اینم سانسوریا و کاج سوزنی من . البته درختا و گیاه های زیادی دارم ک شامل پرتقال . نارنج.سپستان.کنار.انبه.انجی ر.درخت یاس .نرگس لاله.ارکیده ک وقتی ب گل نشست عکسشو میذارم
fk_invisible
2011/12/20, 01:24 PM
ما حسن یوسف و دیفن و گل ناز و شمعدانی داریم .
نارنج و خیار هم تازه کاشته ام .
در حیاط هم یاس و انگور و زرد آلو و گیلاس و آلبالو و توت قرمز و انجیر داریم . ولی غیر از انجیر هیچ کدام خوب میوه ندادند . انگار مریضند همه شان . شاخه هایشان خود به خود خشک میشد . توی شاخه های زردآلو یک حشراتی راه میرفتند . گیلاس و آلبالو فقط چند تا میوه داد . میوه های انجیر هم خیلی بی مزه بود .
امسال نمیدانم چه کار کنم که خوب میوه بدهد؟
fk_invisible
2011/12/20, 01:41 PM
7701077011
گیاهان من :smile:
زهرا فرشید
2011/12/23, 06:24 PM
7701077011
گیاهان من :smile:
خوب ایشان سه تا قلمه حسن یوسف گرفتن و تو شیشه لب پنجره گذاشتن در همین جا چندتا نکته کوچلو متذکر میشم : دوستای گلم قسمت انتهایی قلمه که ما ازش انتظار داریم ریشه تولید کنه بهتر هست محیط تاریکی براش فراهم کنیم به این صورت که مثلا دور همین شیشه رو پلاستیک سیاه بگیریم و یا ظروف تیره تر استفاده کنیم اینجوری درجه ریشه زایی و اطمینان ما بالاتر میره. نکته بعدی اینکه قلمه ایی که ریشه نداره و اینهمه برگ داره و تازه برگهای بزرگ و گسترده ایی داره رو نباید تو نور مستقیم آفتاب گذاشت اگر میزاشتش سمت چپ گلدن شمعدانی خیلی بهتر بود هرچند اینجایی هم که هست خیلی بد نیست ، اینجوری آب کمتری از برگ ها تبخیر میشه و قلمه میتونه انرژیشو بزاره واسه ریشه زایی. همیشه لب پنجره از قسمت های داخلی خونه سردتر هست اگر هوای شهرتون زیر 15 درجه هست پیشنهاد میکنم یک پایه و یا صندلی بزارن و گمی گلدنا رو از شیشه پنجره فاصله بدن تا زمانی که دمای هوا مناسب تر بشه.
http://www.parsianfun.com/upload/images/1ysrdlh9x4d9nh4qblmm.jpg
دوستا دقت کنید سطح قلمه زخمی هست ، گیاه هر وقتی جاییش خراش برداره و زخمی بشه ماده ایی به نام اتیلن تولید میکنه که بهش میگیم ماده پیری همون ماده ایی که باعث میشه موز زرد بشه یا پرتقال نارنجی بشه یا گوجه فرنگی از سبز به قرمز برسه و اگر قلمه ایی اینقدر مجروح باشه معلومه ریشه که نمیزنه هیچ میگنده و میمیره :( در ضمن این قلمه گل آذین داره نمیدونم تو عکس تشخیص میدین یا نه همون خوشه ایی که انتهای قلمه در کنار برگها هست این گل آذین رو حتما باید حذف کرد اصلا ما یه قانون داریم حداکثر نباید از گیاهی که گل داره قلمه گرفت و اصلا نباید از ساقه ایی که گل داره قلمه گرفت آخه اون ساقه همه انرژی و تواناییشو گذاشته واسه گلدهی و کلا تو فاز ریشه دهی
نیست :)
http://www.parsianfun.com/upload/images/hz6lwy79v156wg5a5ht.jpg
http://www.parsianfun.com/upload/images/3jy8qfi9csjzx17gkyal.jpg
میبینید انتهای قلمه و حتی محله گره ها ( نقطه اتصال برگ به ساقه گره گفته میشه ) سیاه شدن و قلمه در حال گندیدن هست و ذره انرژی هم که داره به گفته دوستمون دراه برگ تولید میکنه اینجوری به رسیدن خودش به مرحله مرگ حتمی داره کمک میکنه :(
http://www.parsianfun.com/upload/images/j6s9m5o4b6tf5mk5b4jx.jpg
http://www.parsianfun.com/upload/images/c8xqcaf0i0s3psfc8ubd.jpg
آقای خوانساری قلمه رو داخل آب بگیرید و با دست دیگه اتون یک چاقوی یا تیغ تیز دست بگیرید و همون زیر آب انتهای ساقه رو قطع کنید تا راه آوندها برای جذب آب باز بشه امیدورام که ریشه بزنه . برای امتحان هم یکی از قلمه ها رو بعد از برید ته ساقه در داخل گلدانی که توش فقط خاکبرگ هست بکارید ببینید کدومش میگیره و زودتر رشد میکنه.مرسی
من یک جوانه ام (http://baghban65.persianblog.ir/post/390/)
زهرا فرشید
2011/12/23, 06:29 PM
ما حسن یوسف و دیفن و گل ناز و شمعدانی داریم .
نارنج و خیار هم تازه کاشته ام .
در حیاط هم یاس و انگور و زرد آلو و گیلاس و آلبالو و توت قرمز و انجیر داریم . ولی غیر از انجیر هیچ کدام خوب میوه ندادند . انگار مریضند همه شان . شاخه هایشان خود به خود خشک میشد . توی شاخه های زردآلو یک حشراتی راه میرفتند . گیلاس و آلبالو فقط چند تا میوه داد . میوه های انجیر هم خیلی بی مزه بود .
امسال نمیدانم چه کار کنم که خوب میوه بدهد؟
میتونی از اون حشره عکسی بگیری؟؟
نداشتن طعم میه ارتباط نستقینی با کمبود مواد غذایی داره
fk_invisible
2011/12/23, 10:55 PM
میتونی از اون حشره عکسی بگیری؟؟
نداشتن طعم میه ارتباط نستقینی با کمبود مواد غذایی داره
راستش پارسال تابستان که وضع باغچه خیلی خراب بود رفتیم و دیدیم توی شاخه ها حشره هست . نمیدانم الان هم هستند یا نه .
صاحبخانه مان خیلی شاکی بود . میگفت تقصیر ماست که باغچه خراب شده . من برنامه ام آبیاری یک روز در میان بود برای تابستان . البته گاهی هم دیر میشد .
واقعیتش نه ما و نه صاحب خانه هیچ کدام نمیدانستیم باغچه چه قدر باید آبیاری بشود . شاخه ها عجیب خشک میشدند . . .
اگر حشره ها را دیدم عکسش را میگذارم انشالله . ممنون از راهنمایی هایتان .
زهرا فرشید
2011/12/24, 09:43 PM
راستش پارسال تابستان که وضع باغچه خیلی خراب بود رفتیم و دیدیم توی شاخه ها حشره هست . نمیدانم الان هم هستند یا نه .
صاحبخانه مان خیلی شاکی بود . میگفت تقصیر ماست که باغچه خراب شده . من برنامه ام آبیاری یک روز در میان بود برای تابستان . البته گاهی هم دیر میشد .
واقعیتش نه ما و نه صاحب خانه هیچ کدام نمیدانستیم باغچه چه قدر باید آبیاری بشود . شاخه ها عجیب خشک میشدند . . .
اگر حشره ها را دیدم عکسش را میگذارم انشالله . ممنون از راهنمایی هایتان .
ممکنه سوسک چوبخوار باشه حتما شاخه های خشک و اضافی و بیمار رو حذف کنید و محلش رو با چسب یاغبانی بپو.شانید.
mohammad mm
2011/12/24, 09:51 PM
من یک فیکوس دارم
زهرا فرشید
2011/12/25, 10:19 PM
من یک فیکوس دارم
چه نوع فیکوسی؟