PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : امیدوارم من را راهنمایی کنید.

apadana34
2011/11/01, 09:18 PM
من کارشناس مدیریت هستم . اما درکنار ان برنامه نویسی کامپیوتر کردم و چندان نااشنا به ان نیستم . می خوام در ارشدنرم افزار بخاطر بازار کارش شرکت کنم اما جواب چندسوال خیلی می تونه در انتخاب یا عدم انتخاب من موثر باشه
1- همانطور که می دانید حوزه کامپیوتر خیلی وسیع است طوری که نمی شه همه چی رابلد باشی . با توجه به این موضوع یک فارغ التحصیل ارشد نرم افزار ازش انتظار می ره که چکار کنه و اگه استخدام بشه خصوصا در سازمانهای دولتی چه کار می کنه وباید چه مهارتهای داشته باشه . (مثلا شبکه اینترانت انجا را بچرخونه)
2- دراستخدامیها بعد از ازمون و فقط مصاحبه به کسی که کارشناسی رشته دیگه را مثل من داره در زمینه استخدام کسی که ارشد
نرم افزار داره و می خواند گیر نمی دن و بگن که تو پایه غیر تخصصی داری .

apadana34
2011/11/17, 07:07 PM
می شه با دلیل در مورد مزایا و معایب و جایگاه این رشته در میان رشته ها و جامعه راهنمایی کنید . من می خوام این رشته را بررسی کنم و در صورت لزوم انتخابش کنم . پس اگه می تونید راهنمایی کنید.

negin17h
2011/11/17, 08:10 PM
من کارشناس مدیریت هستم . اما درکنار ان برنامه نویسی کامپیوتر کردم و چندان نااشنا به ان نیستم . می خوام در ارشدنرم افزار بخاطر بازار کارش شرکت کنم اما جواب چندسوال خیلی می تونه در انتخاب یا عدم انتخاب من موثر باشه
1- همانطور که می دانید حوزه کامپیوتر خیلی وسیع است طوری که نمی شه همه چی رابلد باشی . با توجه به این موضوع یک فارغ التحصیل ارشد نرم افزار ازش انتظار می ره که چکار کنه و اگه استخدام بشه خصوصا در سازمانهای دولتی چه کار می کنه وباید چه مهارتهای داشته باشه . (مثلا شبکه اینترانت انجا را بچرخونه)
2- دراستخدامیها بعد از ازمون و فقط مصاحبه به کسی که کارشناسی رشته دیگه را مثل من داره در زمینه استخدام کسی که ارشد
نرم افزار داره و می خواند گیر نمی دن و بگن که تو پایه غیر تخصصی داری .

سلام
در خصوص مورد اول باید بگم که ارشد نرم افزار بیشتر سمت مدیریت پروژه و معمار سیستم و ادمین بانک میره و بحث هایی مثل شبکه در تخصص بچه های ارشد شبکه هست که از گرایش های آی تی حساب میشه و اینکه در ادارات دولتی ارشد فقط برا پایه حقوق خوبه و واقعاً نمیتونی تخصصی کار کنی که شاید یکی از دلایلی هست که بچه های ارشد به بالا که علاقه به رشته اشون دارند سمت کار دولتی کمتر میرن چون احساس فسیلی می کنند :gol:
در خصوص مورد دوم طبیعتاً نداشتن پایه نرم افزار خود شما را به عنوان اوین نفر اذیت خواهد کرد. برنامه نویسی پایین ترین level یک مهندس کامپیوتر حساب میشه و مهندسی نرم افزار و مدیریت پروژه نرم افزاری هدف هست. به نظرم بیشتر تحقیق کنید تا تو ذوقتون نخوره. من هم ارشد نرم رو دوست داشتم هم هوش. هرکدام یک مزایایی دارند. بستگی به شما و کار و علاقتون داره :gol:

negin17h
2011/11/17, 08:13 PM
می شه با دلیل در مورد مزایا و معایب و جایگاه این رشته در میان رشته ها و جامعه راهنمایی کنید . من می خوام این رشته را بررسی کنم و در صورت لزوم انتخابش کنم . پس اگه می تونید راهنمایی کنید.

در مورد جایگاه این رشته یه موضوعی که هست اینه که هرکسی که کمی کامپیوتر میدونه ادعا میکنه که در حد یک مهندس کام هست اما واقعیت اینه که کسی که تو این رشته موفق باشه واقعاً لذت میبره و کسی براحتی در موردش چنین صحبتی نمیکنه و مطمئناً حقوق . مزایای خوبی خواهد داشت اما یه مورد هم در نظر بگیرید که رشته کامپيوتر اگر علاقه شدید نداشته باشی به دلیل عدم تحرک زیاد ممکن است برای شما خسته کننده باشد :gol:

apadana34
2011/11/18, 10:41 AM
من می خوام به عنوان کارشناسی شرکت کنم و ارشد را چون پایه اش را ندارم نمی خوام شرکت کنم . اما می خوام در مورد این رشته واقعیت هاش را بدانم با دلیل و منطق و نظر شخصی .چون شخصا چند سالی است که بین انتخاب این رشته و رد این رشته به علت علاقه ماندم . اگه بتونید مزایا و معایبش
را بگید تا بتونم خودم تصمیم بگیرم که انتخابش کنم یا نه ممنون می شم . مثلا در مورد معایبش اینکه قانون کپی رایت چه اثری را داره - فضای حاکم برجامعه کاری در مورد این رشته چگونه است - وجود افراد بدون تحصیلات دانشگاهی در دنیای کامپیوتر چه نقشی را می تونه داشته باشه - واصلا این رشته الان نقشش در پیشرفت کشور چطوری است وایا به عنوان یک رشته در تولید و صنعت دخیل است یا نه به عنوان بیشتر سرویس دهنده در صنعت به کار می ره - در مورد بازار کارش مثلا در یک اگهی استخدامی درصد تقاضای ان به سایر مهندسی ها چگونه است و غیره و غیره .