برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : فرصتی برای انتخاب کنترل ندارم. راهنمایی بفرمایید
apadana34
2011/10/21, 08:54 PM
من29 سالمه لیسانس مدیریت دارم.دیپلم ریاضی دارم وبه ریاضیات و فیزیک و محاسبات و فرمول و اختراع و اکتشاف علاقه دارم و دوست دارم در رشته ام تنوع و خلاقیت باشه.این از بیوگرافی ام.اما من می خوام در زمینه علاقه ام ادامه تحصیل بدم و هم بتونم استخدام بشم وباتوجه به سنم حتما می خوام از ادامه تحصیلم بتونم شغل مطمئن بدست بیارم .اما چون شرط سنی ام دیگه به لیسانس نمی خوره باید به فکر اشتغال با مدرک ارشد باشم . این تا اینجای مسئله .اما برای این کار این برنامه را ریختم .برای خواندن ارشددر زمینه علاقه ام یعنی برق کنترل چون پایه درسی من لیسانس مدیریت است . می خوام در فراگیر برق کنترل پیام نور شرکت کنم و تاسال اینده خودم را برای کارشناسی ارشد برق کنترل اماده کنم. و بتونم همزمان فراگیر کارشناسی برق کنترل و ارشد اکنترل را با یک سال اختلاف بخوانم . اما برای این مهم که خیلی زحمت داره سه سوال مهم دارم که دوست دارم کسانی که می دانند یا کسانی که راه را رفتند بهم یاری برسانند :
1- طبق انچه گفتم که من پایه ام لیسانس برق کنترل نیست و برای اینکه ارشد کنترل را بخوانم و کار بلد باشم می خوام فراگیر پیام نور در کارشناسی را بخوانم از انجا که دانشگاه پیام نور است و نه صنعتی شریف یا بهشتی ایا مدرک پیام نور یا این تحصیلش به دردم می خوره ؟ ایا کسی است که پارسال در پیام نور برق قبول شده باشه تجربه خودش را به من بگه؟
2- اصلا لازم است که من بخاطر ارشد و اینکه پایه ام قوی بشه برم سراغ کارشناسی این رشته وان رابگیرم. یک
بنده خدایی می گفت که مدرک برق فقط برای اسمش است و باید یکسری دوره مثل plc و... را بری که از مدرک
دانشگاه هم معتبرتره برای کار.
2- زمینه کاری یا اشتغال در مهندسی برق کنترل با مدرک ارشد چطوری است . طبیعتا من دوست دارم وقتی این برنامه پرفشار را انجام بدم در اخردر زمینه ای که خیلی برام مهم است یعنی اشتغال به دردم بخوره و مطمئن باشم.
apadana34
2012/3/07, 09:53 AM
این متن را یه جایی خواندم نظرتون چیه ؟
من به عنوان کسی که کنترل خونده میخوام بهت یک توصیه کنم که شاید بچه هایی که کنترل خوندن خیلی خوششون نیاد..
چه به فکر بازار کار هستی چه به فکر جنبه های تحقیقاتی کنترل نرو...
در ایران (و به طور کلی در دنیا) از مهندسین کنترل فقط برای کارهای اتوماسیون صنعتی(مثل plc)استفاده می کنند یا در ابزار دقیق(در مهندسی شیمی و صنایع نفت و گاز) استفاده می کنند و مثلا در کارهای تخصصی مثل سیستم های کنترلی هواپیماها و موشک ها از یک مهندس هوا فضا استفاده می کنند که دانش کنترلی داشته باشه تا بتونه ملاحظات دیگه ای رو هم با استفاده از زمینه ی هوا فضایی که داره رعایت کنه .
در مورد کابرد کنترل تو زمینه های دیگه مثل مهندسی مکانیک یا حتی مخابرات و قدرت هم دقیقا این نکته برقراره...در واقع یکی از دلایل اساسی که بهت میگم کنترل نرو اینه که این گرایش مهندسی برق یک گرایش فرا رشته ای هست (با اینکه این موضوع رو بعضی ها یکی از نقاط قوت کنترل می دونند) .پس خیلی بهتره که آدم یک زمینه ی دیگر داشته باشه و از کنترل توش استفاده کنه تا اینکه بشینه کنترل محض بخونه.
نکته ی دیگه اینکه درس های این کرایش در ارشد بیش تر به صورت ریاضیات محضه و شما باید این فرمول های ریاضی رو در زمینه های دیگه به کار بگیری که شما تا اطلاعاتی از این زمینه های دیگه نداشته باشی این فرمول ها به کاریت نمی یان (در واقع مثل کسی هستی که رشته ی ریاضیات محض می خونه با این تفاوت که اون به قصد ریاضی محض رفته داره اونو می خونه ولی شما...)
در نهایت هم یک نکته ی دیگه هم راجع به بازار کار کنترل بگم که متاسفانه تخصصی بچه های کنترل نیست و مثلا تو زمینه ی plc خیلی از بچه های الکترونیکی و قدرتی هم کار می کنند. تو زمینه ابزار دقیق هم با اینکه از کنترلی ها بیش تر استفاده میکنند ولی اولا سوابق کاری بالایی می خوان و به همین دلیل مثلا یک الکترونیکی رو با سابقه ی کاری بالا به تو ترجیح می دن(مثل همین بخش ابزار دقیقی که من توش کار می کنم که الکترونیکی ها از ما کنترل ها بیش ترند) .در کنترلی که تو صنعت استفاده میشه همون کنترل خطی هست و هیچ بحثی از کنترل غیر خطی و فازی و ... توش نمی شه حداقل ما ندیدیم.پس شما باید تا ارشد بخونی (برای کارشناسی کنترل بازار کار میشه گفت تقریبا صفره) و انوقت فقط از کنترل خطی (+مباحث ابزار دقیق) استفاده کنی.
در مورد پذیرش دانشگاه های تهران هم که یکی از دوستان اشاره کرد که کمتر از سایر گرایش ها میگیره.
در کل من فقط اگر عاشق کنترل(و ریاضی) هستی برو کنترل.چون اگه دوست داشته باشی و تو اون زمینه خوب فعالیت کنی از صد تا قدرتی و مخابراتی هم می تونی بهتر بشی مثل دکتر جبه دار
من در رشته برق فراگیر پیام نور قبول شدم . با توجه به مطالب بالا می خواستم از متخصصین بیشتر بحث کنید تا اگه
ببینم قانع شدم این رشته را تا اخر ادامه بدم و در غیر این صورت تغییر رشته بدم .من به مطالعه و کسب تخصص خارج از دانشگاه اگاه هستم به غیر از موارد بالا در موارد زیر را نیز
در نظر بگیرید در بحثهاتون :
1- ناکار امد بودن انچه می خوانی و انچه در عمل و کار وشغل است
2- امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در صورتی که ان شرایط ویژه و واقعا سختی نداشته باشه
3- طی کردن مدراک و دوره های خارج از دانشگاه نه درصورتی که دارای هزینه های بسیار سنگین و بدرد نخور باشد
4- ذات خود رشته . مثلا رشته بین رشته ای هست هر چقدر هم فول باشی خود رشته (کنترل) همینه و مثلا باید
از رشته های دیگه اطلاعات داشته باشی
5- دخالت رشته های دیگه در رشته مثلا بتونند کار شما را انجام بدن
وکلا هر تجربه ای که بعد از خواندن این رشته بدست اوردید
apadana34
2012/3/08, 11:43 AM
از متخصصین و اشنا به موضوع درخواست راهنمایی می کنم . لطفا راهنمایی کنید
aidin-ELC
2012/3/09, 03:55 PM
1- طبق انچه گفتم که من پایه ام لیسانس برق کنترل نیست و برای اینکه ارشد کنترل را بخوانم و کار بلد باشم می خوام فراگیر پیام نور در کارشناسی را بخوانم از انجا که دانشگاه پیام نور است و نه صنعتی شریف یا بهشتی ایا مدرک پیام نور یا این تحصیلش به دردم می خوره ؟ ایا کسی است که پارسال در پیام نور برق قبول شده باشه تجربه خودش را به من بگه؟
2- اصلا لازم است که من بخاطر ارشد و اینکه پایه ام قوی بشه برم سراغ کارشناسی این رشته وان رابگیرم. یک
بنده خدایی می گفت که مدرک برق فقط برای اسمش است و باید یکسری دوره مثل plc و... را بری که از مدرک
دانشگاه هم معتبرتره برای کار.
3- زمینه کاری یا اشتغال در مهندسی برق کنترل با مدرک ارشد چطوری است . طبیعتا من دوست دارم وقتی این برنامه پرفشار را انجام بدم در اخردر زمینه ای که خیلی برام مهم است یعنی اشتغال به دردم بخوره و مطمئن باشم.
سلام
1- بنده دانشگاه پیام نور درس نخواندم و نظری ندارم
2-بله. شما باید دروس اصلی برق و دروس پایه و تخصصی کنترل را بگذرانید(البته اگر بدنبال کار علمی و پژوهشی هستید) اگر بدنبال بازار کار هستید نیازی به خواندن 140 واحد درسی نیست و نهایتا با خواندن 20 واحد از دروسی خاص مشکلتان حل می شود
3-در بخش خصوصی تفاوتی ندارد در بخش دولتی مقداری در حقوق دریافتی تفاوت می کند که انچنان چشمگیر نیست
اگر هدفتان درامد زیاد هست دندان پزشکی بخوانید
موفق باشید
reza.hasanzad
2012/3/09, 04:00 PM
در ایران (و به طور کلی در دنیا) از مهندسین کنترل فقط برای کارهای اتوماسیون صنعتی(مثل plc)استفاده می کنند یا در ابزار دقیق(در مهندسی شیمی و صنایع نفت و گاز) استفاده می کنند و مثلا در کارهای تخصصی مثل سیستم های کنترلی هواپیماها و موشک ها از یک مهندس هوا فضا استفاده می کنند که دانش کنترلی داشته باشه تا بتونه ملاحظات دیگه ای رو هم با استفاده از زمینه ی هوا فضایی که داره رعایت کنه .
در مورد بحث هوافضا و کنترل این مطلب درسته و تایید میشه سایر موارد رو نمیدونم.
barghghodrat.ir
2012/3/11, 02:20 PM
من به عنوان کسی که کنترل خونده میخوام بهت یک توصیه کنم که شاید بچه هایی که کنترل خوندن خیلی خوششون نیاد..
چه به فکر بازار کار هستی چه به فکر جنبه های تحقیقاتی کنترل نرو...
در مورد کابرد کنترل تو زمینه های دیگه مثل مهندسی مکانیک یا حتی مخابرات و قدرت هم دقیقا این نکته برقراره...در واقع یکی از دلایل اساسی که بهت میگم کنترل نرو اینه که این گرایش مهندسی برق یک گرایش فرا رشته ای هست (با اینکه این موضوع رو بعضی ها یکی از نقاط قوت کنترل می دونند) .پس خیلی بهتره که آدم یک زمینه ی دیگر داشته باشه و از کنترل توش استفاده کنه تا اینکه بشینه کنترل محض بخونه.
نکته ی دیگه اینکه درس های این کرایش در ارشد بیش تر به صورت ریاضیات محضه و شما باید این فرمول های ریاضی رو در زمینه های دیگه به کار بگیری که شما تا اطلاعاتی از این زمینه های دیگه نداشته باشی این فرمول ها به کاریت نمی یان (در واقع مثل کسی هستی که رشته ی ریاضیات محض می خونه با این تفاوت که اون به قصد ریاضی محض رفته داره اونو می خونه ولی شما...)
در نهایت هم یک نکته ی دیگه هم راجع به بازار کار کنترل بگم که متاسفانه تخصصی بچه های کنترل نیست و مثلا تو زمینه ی plc خیلی از بچه های الکترونیکی و قدرتی هم کار می کنند. تو زمینه ابزار دقیق هم با اینکه از کنترلی ها بیش تر استفاده میکنند ولی اولا سوابق کاری بالایی می خوان و به همین دلیل مثلا یک الکترونیکی رو با سابقه ی کاری بالا به تو ترجیح می دن(مثل همین بخش ابزار دقیقی که من توش کار می کنم که الکترونیکی ها از ما کنترل ها بیش ترند) .در کنترلی که تو صنعت استفاده میشه همون کنترل خطی هست و هیچ بحثی از کنترل غیر خطی و فازی و ... توش نمی شه حداقل ما ندیدیم.پس شما باید تا ارشد بخونی (برای کارشناسی کنترل بازار کار میشه گفت تقریبا صفره) و انوقت فقط از کنترل خطی (+مباحث ابزار دقیق) استفاده کنی.
در مورد پذیرش دانشگاه های تهران هم که یکی از دوستان اشاره کرد که کمتر از سایر گرایش ها میگیره.
در کل من فقط اگر عاشق کنترل(و ریاضی) هستی برو کنترل.چون اگه دوست داشته باشی و تو اون زمینه خوب فعالیت کنی از صد تا قدرتی و مخابراتی هم می تونی بهتر بشی مثل دکتر جبه دار
من در رشته برق فراگیر پیام نور قبول شدم . با توجه به مطالب بالا می خواستم از متخصصین بیشتر بحث کنید تا اگه
ببینم قانع شدم این رشته را تا اخر ادامه بدم و در غیر این صورت تغییر رشته بدم .من به مطالعه و کسب تخصص خارج از دانشگاه اگاه هستم به غیر از موارد بالا در موارد زیر را نیز
در نظر بگیرید در بحثهاتون :
1- ناکار امد بودن انچه می خوانی و انچه در عمل و کار وشغل است
2- امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در صورتی که ان شرایط ویژه و واقعا سختی نداشته باشه
3- طی کردن مدراک و دوره های خارج از دانشگاه نه درصورتی که دارای هزینه های بسیار سنگین و بدرد نخور باشد
4- ذات خود رشته . مثلا رشته بین رشته ای هست هر چقدر هم فول باشی خود رشته (کنترل) همینه و مثلا باید
از رشته های دیگه اطلاعات داشته باشی
5- دخالت رشته های دیگه در رشته مثلا بتونند کار شما را انجام بدن
با کمال تاسف همینطوره.
apadana34
2012/3/11, 08:07 PM
یعنی با این احتساب گزینه مناسبی برای تحصیل وادامه در مقاطع بالاتر و متخصص شدن نیست . می تونید دلیل منطقی و کتابی بگید تا من بعد برای خودم و بقیه بابت تغییر رشته از این رشته به رشته دیگه داشته باشم وان را ذکر کنم
apadana34
2012/3/14, 08:41 PM
بنده بعد از علاقه دوست دارم رشته ام برام جایگاه اجتماعی (به لطف خدا) و داشتن شغلی با اتیه و درامد کافی و اینکه خیالش از شغل و درامد راحت باشه را تامین کنه . رشته های زیر را در نظر گرفتم برای تغییر رشته . لطفا با درنظر گرفتن دلایل منطقی که درجوابهای بالا گفته شد و دلایل دیگر من را در انتخاب این رشته ها یا رشته دیگر راهنمایی کنید
1- برق قدرت
2- برق مخابرات
3- مکانیک
4- مهندسی پزشکی
دوست دارم رشته ای را انتخاب کنم که ان راتا اخر ادامه بدم و انهم مواردی را که گفتم تامین کنه . لطفا راهنمایی کنید و اگر تایپیک
یا مقاله ای که در معرفی هر چه بهتر این رشته هاست بهم بگید. ممنون
barghghodrat.ir
2012/3/14, 09:48 PM
بنده بعد از علاقه دوست دارم رشته ام برام جایگاه اجتماعی (به لطف خدا) و داشتن شغلی با اتیه و درامد کافی و اینکه خیالش از شغل و درامد راحت باشه را تامین کنه . رشته های زیر را در نظر گرفتم برای تغییر رشته . لطفا با درنظر گرفتن دلایل منطقی که درجوابهای بالا گفته شد و دلایل دیگر من را در انتخاب این رشته ها یا رشته دیگر راهنمایی کنید
1- برق قدرت
2- برق مخابرات
3- مکانیک
4- مهندسی پزشکی
دوست دارم رشته ای را انتخاب کنم که ان راتا اخر ادامه بدم و انهم مواردی را که گفتم تامین کنه . لطفا راهنمایی کنید و اگر تایپیک
یا مقاله ای که در معرفی هر چه بهتر این رشته هاست بهم بگید. ممنون
سلطان رشته های عالم برق قدرت:biggrin: هیچکدوم از این رشته ها لزوما شما رو به اونی که فرمودین نمی رسونه از طرف دیگه هرکدوم رو که انتخاب کنی خیلی درس بخونی دکترا بگیری مقاله و کتاب بنویسی شما رو به هدف می رسونه
apadana34
2012/3/15, 07:54 PM
سلطان رشته های عالم برق قدرت:biggrin:
دلیل؟
می تونید رشته هایی که نام بردم را معرفی مختصری از اینکه چی هست و یه مهندس ایرانی درمحل کارش چه می کنه بگید. سطح
بازار کارشون چطوریه
hamedmirsaeedi
2012/3/15, 08:03 PM
تو ایران برق قدرت از نظر بازار کاری بهتره نه اینکه بقیه رشته ها بازار کار نداشته باشن .....ولی قدرت کارش بهتره.....
چون برق رسانی یکی از مهمترین کارای مهندس قدرته ، پس ما همیشه به مهندسایی نیاز داریم که این سیستم و کنترل و تعمیر کنن.......مثلا در همه پست ها ما نیاز به مهندس داریم ..........
البته اگه انسان خودش تلاش کند در هر زمینه ای میتونه موفق باشه....چه برق چه بقیه رشته ها....مهم تلاش و پشتکاره....
apadana34
2012/3/15, 08:49 PM
بعضی ها صحبتی می کنند که نمی دانم چقدر به واقعیت نزدیکه . می گن که رشته های فنی ازجمله برق که سخت هستش بعد از 4 سال بدردشان
نمی خوره و ان همه سختی که کشیدن به کارشون نمی اد . تازه اگه هم کار براشون باشه باید سابقه کار داشته باشن ولی رشته های علوم انسانی
مثل حسابداری و حقوق هم راحتره و هم اینکه فارغ التحصیلش بعد از دانشگاه راحتتر می تونه جذب بازار کار بشه . این صحبتها ادم رامی ترسونه
که بعد از 4 سال با واقعیتی روبرو بشه که درست است مثلا برای برق شغل هست ولی باید شروط سختی راازجمله سابقه کار داشته باشی . من
می خوام با دانستن این مطالب دست به انتخاب اگاهانه ای بزنم . البته من پای علاقم هستم ولی هزینه سنگین و ناامیدی که اینا می گن یه چیز دیگه ای هست .
aidin-ELC
2012/3/15, 08:56 PM
بعضی ها صحبتی می کنند که نمی دانم چقدر به واقعیت نزدیکه . می گن که رشته های فنی ازجمله برق که سخت هستش بعد از 4 سال بدردشان
نمی خوره و ان همه سختی که کشیدن به کارشون نمی اد . تازه اگه هم کار براشون باشه باید سابقه کار داشته باشن ولی رشته های علوم انسانی
مثل حسابداری و حقوق هم راحتره و هم اینکه فارغ التحصیلش بعد از دانشگاه راحتتر می تونه جذب بازار کار بشه . این صحبتها ادم رامی ترسونه
که بعد از 4 سال با واقعیتی روبرو بشه که درست است مثلا برای برق شغل هست ولی باید شروط سختی راازجمله سابقه کار داشته باشی . من
می خوام با دانستن این مطالب دست به انتخاب اگاهانه ای بزنم . البته من پای علاقم هستم ولی هزینه سنگین و ناامیدی که اینا می گن یه چیز دیگه ای هست .
ببین دوست من ، در هیچ حرفه ای شغل شما تضمین شده نیست
فکر نکنید با برق خواندن شغلتان تضمین هست:warn:
همه چیز بستگی به خودتان دارد که چه هدفی در سر دارید
اگر هدفتان علمی هست مطمئنا موفق خواهی شد
اگر هدفتان بازار کار هست باید کارهای عملی یادبگیرید
در حال حاضر برای یک فرد بدون بند پ !!! کار راحت معنا ندارد
موفق باشید
apadana34
2012/3/15, 09:16 PM
بنده پای علاقه دوران نوجوانی ام وایسادم یا معذرت می خوام دیوانه ام که درسن 29 سالگی و با داشتن لیسانس مدیریت (دیپلم ریاضی ) شروع به تحصیل برق - کنترل کردم . دوست دارم که رشته فنی و مهندسی را انتخاب کنم و اهل کنکاش هستم و دوست دارم تا اخر ادامه بدم . اما با صحبتهایی که
درقبل شد فهمیدم از کنترل باید تغییر رشته بدم به شاخه فنی دیگه . دارم تحقیق می کنم و ازشما دوستان که به هرحال در این رشته ها تحصیل کردید
راهنمایی می گیرم که انتخاب اگاهانه ای کنم . من اگه فقط دنبال کار باشم همان لیسانس را برای ارشد ادامه می دم . (سرفرصت بعد ادامه می دم )پس طبیعتا پای علاقه وسطه
اما دیگه در این دوران زندگی هر کاری کنم باید جنبه اقتصای هم را در نظر بگیرم یا به قولی ببینم اخر کار این رشته فنی از لحاظ جایگاه و جنبه اقتصادی
چه کار می تونه برام بکنه . علت گیر دادن به این حرفها و ترسیدن من از رسیدن به علاقم فکر می کنم عدم اگاهی از رشته فنی و اینکه نقشه راه
برای موفق شدن توش چیه . یا اینکه یک ادم موفق را در این رشته بم معرفی کنند تا بتونم الگو بردار ی کنم و به طور خلاصه اگاهی و بصیرت می خوم
وگرنه با این فضای مه الودی که در تصورات من است با هر حرفی از راه به در می شم . پس بهم اگاهی و بصیرت بدید ان کسهایی که اهل فن هستند
hamedmirsaeedi
2012/3/15, 09:21 PM
اگر این همه علاقه به کنترل دارید پس این همه تردید برای چه.............با تلاش و این علاقه حتما موفق میشید....
rezaei2191
2012/4/18, 09:43 PM
یه پدروپسری میخواستن برن یه شهری ، یه اسب داشتن ، مجبور بودن از چهارتاشهر بگذرن
پسره سوار الاغ میشه و پدره پیاده میاد میرسن به شهر اول مردم میگن عجب پسر بی ادبی خودش نشسته باباش پیاده میاد
باباهه سوار میشه و پسره پیاده میاد میرسن به شهر دوم مردم میگن عجب بابای بی رحمی پسر عزیزش پیاده میاد خودش نشسته اون بالا
هردو سوار اسب میشن میرسن به شهر سوم مردم میگن عجب ادمای بی رحمی ، اسب بیچاره دوترکه سوارش میشن بیچاره اسبه
هردوپیاده میشن میرسن به شهر چهارم مردم میگن عجب ادمای دیوونه ای اسب خریدن اونوقت هردو پیاده میان
دوست عزیز به حرف هیچکس گوش نکن ، فقط نظر خودت ، اگر ارشد کنترل گرفتی و کلا رشته کنترل تو دنیا نابود شد ، شما به چیزی که میخواستی عمل کردی ، و کنترل واقعا میگم واقعا یک درس فوق العاده زیباست ، من همه ی زندگی ام رو همه ی مردم رو تو مترو تو خیابون تو درس و برنامه ریزی ، با سیستم های کنترلی مدل میکنم مسئله ام رو حل میکنم ، شما یه کنترلر حرفه ای هستید که همه ی زندگیتونو میتونید مدل کنید ، کنترلر طراحی کنید و مشکلتونو حل کنید
موفق باشید
apadana34
2012/4/21, 07:28 PM
کاش شما که انقدر به کنترل علاقه داری و باش فکر می کنی بیشتر این رشته را برای من باز می کردی تا ببینم این همان رشته ای هست که من در ذهنم
دارم . علت انتخاب این رشته را بگم . من به برنامه نویسی کامپیوتر خیلی علاقه داشتم و دارم . در برنامه نویسی شما در دنیای مجازی خالق هستی
هر چیزی را می تونی بسازی . برنامه نویسی به تجزیه و تحلیل و طراحی و خلاقیت احتیاج داره . بجاش با این چیزها شما می تونید در دنیای مجازی هرکاری
بخواید بکنید . به علاوه من خودم جدیدا به این نتیجه رسیدم که ادم تحلیل گر و طراحی هستم دوست دارم خلاقیت نشان بدم . با خودم فکر کردم در دنیای واقعی چه چیزی می تونه خصوصیات برنامه نویسی را داشته باشه و به ویژگی های من که عاشق فیزیک و ریاضی هستم بخوره . با خودم یه نتیجه گیری که نمی دانم درسته یا نه کردم . گفتم دردنیای واقعی اگه بخوای تحلیل کنی و طراحی کنی وخالق باشی باید بر انرژی حاکم باشی و عمده
انرژی مورد استفاده بشر برق هست . اما در خود رشته برق تنها گرایشی را که دیدم بیشتر بش می خوره همین کنترل بود . ایا این کنترل با ان کنترلی که درذهن من هست برابری می کنه ؟ من وقتی خبرهایی از پرتاب ماهواره یا موشک یا ساخت فلان وسیله یا ابزار که فلان کار را می کنه می شنوم خیلی لذت می برم . می دانم که علاقم رگه هایی از مهندسی مکانیک و رباتیک و هوش مصنوعی را هم در بر می گیره و فعلا هم در حال بررسی هستم اما
فعلا انچه به علاقم نزدیکتره و در ایران می تونه از نظر اقتصادی هم اینده اش روشن تر باشه همین کنترل هست . منتها من در انتخاب این رشته دوست دارم ان دیدی که یه فارغ التحصیل این رشته داره را داشته باشم که یا قطعی انتخاب کنم یا ولش کنم
apadana34
2012/5/05, 08:29 PM
کجایی ؟
naribazi
2012/5/09, 11:07 PM
کاش شما که انقدر به کنترل علاقه داری و باش فکر می کنی بیشتر این رشته را برای من باز می کردی تا ببینم این همان رشته ای هست که من در ذهنم
دارم . علت انتخاب این رشته را بگم . من به برنامه نویسی کامپیوتر خیلی علاقه داشتم و دارم . در برنامه نویسی شما در دنیای مجازی خالق هستی
هر چیزی را می تونی بسازی . برنامه نویسی به تجزیه و تحلیل و طراحی و خلاقیت احتیاج داره . بجاش با این چیزها شما می تونید در دنیای مجازی هرکاری
بخواید بکنید . به علاوه من خودم جدیدا به این نتیجه رسیدم که ادم تحلیل گر و طراحی هستم دوست دارم خلاقیت نشان بدم . با خودم فکر کردم در دنیای واقعی چه چیزی می تونه خصوصیات برنامه نویسی را داشته باشه و به ویژگی های من که عاشق فیزیک و ریاضی هستم بخوره . با خودم یه نتیجه گیری که نمی دانم درسته یا نه کردم . گفتم دردنیای واقعی اگه بخوای تحلیل کنی و طراحی کنی وخالق باشی باید بر انرژی حاکم باشی و عمده
انرژی مورد استفاده بشر برق هست . اما در خود رشته برق تنها گرایشی را که دیدم بیشتر بش می خوره همین کنترل بود . ایا این کنترل با ان کنترلی که درذهن من هست برابری می کنه ؟ من وقتی خبرهایی از پرتاب ماهواره یا موشک یا ساخت فلان وسیله یا ابزار که فلان کار را می کنه می شنوم خیلی لذت می برم . می دانم که علاقم رگه هایی از مهندسی مکانیک و رباتیک و هوش مصنوعی را هم در بر می گیره و فعلا هم در حال بررسی هستم اما
فعلا انچه به علاقم نزدیکتره و در ایران می تونه از نظر اقتصادی هم اینده اش روشن تر باشه همین کنترل هست . منتها من در انتخاب این رشته دوست دارم ان دیدی که یه فارغ التحصیل این رشته داره را داشته باشم که یا قطعی انتخاب کنم یا ولش کنم
دوست عزیزم. کنترل یعنی ریاضیات . همش و همش تحلیل ریاضی هست. من که واقعا دیوانه این رشته ام. به برنامه نویسی و ... ربطی نداره و از اون لحاظ ارضات نمیکنه. اگه میخوای اونجوری ارضا بشی برو مکاترونیک نه کنترل.
apadana34
2012/5/10, 07:25 PM
من به ریاضی و فیزیک علاقه دارم وپایه اصلی علاقه ام است . ذاتا ادم تحلیل گری هستم و دوست دارم سیستم طراحی کنم برای هر چیزی . بخاطر این خصوصیات بود که جذب برنامه نویسی شدم چون در ان هست . اما ان در دنیای مجازی هست . می خواستم کنترل را بیشتر باز کنی . مثال بزنی و درداخل
کشور باش چه می کنند را بگی . شاید ان گمشده من باشد.
naribazi
2012/5/10, 08:39 PM
من به ریاضی و فیزیک علاقه دارم وپایه اصلی علاقه ام است . ذاتا ادم تحلیل گری هستم و دوست دارم سیستم طراحی کنم برای هر چیزی . بخاطر این خصوصیات بود که جذب برنامه نویسی شدم چون در ان هست . اما ان در دنیای مجازی هست . می خواستم کنترل را بیشتر باز کنی . مثال بزنی و درداخل
کشور باش چه می کنند را بگی . شاید ان گمشده من باشد.
ببین عزیزم. کنترل زمینه های زیادی داره که چند مورد رو مثال میزنم :
1- کنترل و اتوماسیون صنعتی : در مورد کنترل سیستمهای صنعتی و اندازه گیری پارامترهای محیطی و PLC و ... است
2- رباتیک : از اسمش معلومه دیگه
3- کنترل سیستمهای قدرت : مثل کنترل بار در شبکه های توزیع قدرت
4- سیستمهاری کنترل و هدایت : هدایت و کنترل موشک و هواپیما و ....
apadana34
2012/5/12, 08:42 PM
عجب . به طور کلی می شه گفت برق کنترل به کنترل جریانات برق و هرچی با ان کار می کنه ربط داره ؟ می شه باش وسایل یا قطعاتی طراحی کرد که با استفاده از برق بتونه یه کاری را انجام بده . چطور می شه با این رشته هر چه بیشتر اشنا شد خصوصا در فضای واقعی و خارج از تئوری
aidin-ELC
2012/5/13, 12:27 AM
اگر منظورتون توزیع برق هست باید برق قدرت بخوانید
اگر منظورتون ساخت ربات ( و البته بیشتر مدارات ان ) هست بهتر هست الکترونیک یا مخابرات بخوانید
اگر منظورتون ساخت رادار و سیستم کنترلی موشک هست بهتر هست یا کنترل و یا مخابرات بخوانید
اگر منظورتون پرتاب موشک هست بهتره مکانیک پرتابه بخونید
ببینید دوست من ، من احساس می کنم شما تصورتان از مهندسی این هست که همه کار را خودتان انجام دهید
الان بیشتر کارها تخصصی شده و شاید برای ساخت مثلا یک ماهواره از ده ها نوع رشته مهندسی و فیزیک و ریاضی استفاده بشه
با توجه به عطش شما برای طراحی به نظرم الکترونیک یا مخابرات بخوانید مخصوصا دومی
ولی زمانی تضمین مالی خواهید شد که واقعا یک طراح باشید
apadana34
2012/5/18, 04:18 PM
می تونید کتابی چه منبع با ترجمه در خصوص مهندسی برق و معرفی واشنایی هرچه بیشتر و جزئی تر ان اگه هست بهم معرفی کنید.
aidin-ELC
2012/5/18, 10:44 PM
می تونید کتابی چه منبع با ترجمه در خصوص مهندسی برق و معرفی واشنایی هرچه بیشتر و جزئی تر ان اگه هست بهم معرفی کنید.
این سایت می تواند کمکتان کند
http://motaleat.sanjesh.org/saman/reshteha.php
موفق باشید