برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : درخواست یه راهنمایی کوچولو
teedy_toopooloo
2008/3/20, 06:44 AM
من سوم ریاضی هستم. معدلم هم 71/19هست.
به رشته ی مکانیک علاقه ی زیادی دارم.
لطفا در مورد این رشته و آینده ی شغلیش منو راهنمایی کنید.
ممنون...
سلام دوست خوبم توپولو
در مورد رشته مکانیک چون مادر تمام رشته هاست امکان نداره که نتونی کار پیدا کنی مگر اینکه خودت نخوای،بدشم من خودم چند سال کارگری کردم و شنیدم و به این نتیجه رسیدم که تا از پله کارگری شروع نکنی به پله مدیریت نخواهی رسید. و اگر می بینی که در شانت نیست که کارگری کنی و پشت میز نشینی و دوست داری و از همون اول ریاست بهتر که هیچ رشته ای رو نخونی و ادامه ندی،رشته مکانیک بهترین رشته است به شرط اینکه واقعا بهش عشق بورزی و مطمئن باش که اون هم نا خود آگاه به تو عشق می ورزه
سلام من ترم5ام مکانیکو هم دوست دارم تو دبیرستان نمونه معدلم 19.6 بود الان16! تو دانشکده ما میدونی چند تا ورودی 80 هست که هنوز لیسانس نگرفته؟؟ مکانیک عالیه ولی اراده میخواد درساش همه غولن!!!!!!!!!!!!
نترسونش بچه رو! من خودم تقريباً تمام درسام رو شب امتحاني پاس کردم، اونم تو صنعتي اصفهان که داد همه دراومده. معدل 16 که فوق العاده است! ميانگين دانشکدة ما 13.5 بود دانشگاه 13.2 تازه سال آخر که وضع خيلي بهتر شده بود. معدل همه هم تو دبيرستان بالا بود. تو دانشگاه که نبايد معدل 17-18 اورد!
به نظر من به هر رشته اي که علاقه داشته باشي و توش تلاش کني، اگه کمي جربزه داشته باشي کار واست هست.
مکانيک خوبيش اينه که بسيار وسيعه، وقتي رفتي دانشگاه مي توني خودت رو سمت بدي، مثلاً من ليسانسم سيالات بود اما حتي يک واحد نيروگاه و اينجور چيزا پاس نکردم، ولي اندازه گيري پاس کردم. فوق هم ديدم به ساخت بيشتر علاقه دارم رفتم ساخت توليد، تزم هم دارم تو مکاترونيک مي نويسم. تو تو مکانيک که بياي آزادي
MHNM67
2008/8/04, 03:26 PM
salam bebin aziz ayande shoghli dare!
amma to dorane tahsil hal mikooni !
kheyli reshteye bahaliye!
rayham
2008/8/05, 10:20 AM
داداش اینا که واست پیغام گذاشتن نمیدونن کنترل کیفی قطعات خودرو چیه ؟؟؟؟؟؟
من موندم تو این قضیه
اخه خودم 1 ترم که دارم همین رشته رو می خونم هنوز چیزی ازش سر در نیاوردم
فکر کن من تازه امتحاناتم شروع شده . اونایکه دانشجو هستن بخندن چون اونا وسط ترم هستن:biggrin:
ولی خدایی رشته ی خفنیه برو حالشو ببر
rayham
2008/8/05, 10:28 AM
داداش اینا که واست پیغام گذاشتن نمیدونن کنترل کیفی قطعات خودرو چیه ؟؟؟؟؟؟
من موندم تو این قضیه
اخه خودم 1 ترم که دارم همین رشته رو می خونم هنوز چیزی ازش سر در نیاوردم
فکر کن من تازه امتحاناتم شروع شده . اونایکه دانشجو هستن بخندن چون اونا وسط ترم هستن:biggrin:
ولی خدایی رشته ی خفنیه برو حالشو ببر
asiabadboy
2008/8/05, 10:53 AM
در مورد رشته مکانیک چون مادر تمام رشته هاست
ببخشیدا ..............
یعنی مادر رشته های حسابداری و مدیریت و پزشکی و ...... هم هست ...؟؟؟؟ :eek:
حتما برق هم پدر همه رشته هاس .....................:child:
b A N E l
2008/8/12, 12:09 AM
ببخشیدا ..............
یعنی مادر رشته های حسابداری و مدیریت و پزشکی و ...... هم هست ...؟؟؟؟ :eek:
حتما برق هم پدر همه رشته هاس .....................:child: