برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : لطفا قضاوت کنید ایا این پست نامربوط بوده !
زيگفريد
2011/10/15, 10:03 PM
چند روز قبل یکی از اعضا سایت این تاپیک رو در تالار گفتگوی ازاد زد
http://www.iran-eng.com/showthread.php/310041-3000000000000تومان-را-چند-ساعته-میشمری؟؟?p=4133174
همونطور که ملاحظه میکنید تاپیک در مورد اختلاس بزرگ اخیر هستش . عنوان تاپیک هم این هستش :
3000000000000 را چند ساعته میشمری ؟؟!
خب دوستان هم پستهایی در اون تاپیک زدند . منهم این پست رو در اون تاپیک زدم
راستش من صفرهای این رقم رو شمردم سرم گیج رفت تا چه برسه به بقیش ! :surprised:
پیرجو برای این پست یک اخطار به من داد با عنوان : ارسال مطالب نامربوط به تاپیک !
حالا میخاستم دوستان و سایر مدیران گرامی این سایت قضاوت کنند که ایا این پست من در رابطه با موضوع تاپیک نبوده ؟؟ ایا این پست من کاملا در رابطه با تاپیک نیست ؟؟
تا کی باید شاهد اعمال نظرهای فله ای و سلیقه ای در این سایت باشیم !
soha.soha
2011/10/15, 10:16 PM
:surprised:
من یه بار میخواستم مشاهده گفتگوی خودمو توی پروفایل دوستم بزنم بجای گزینه بالایی پایینیو میزدم
احتمالا یه همچین اشتباهی رخ داده:surprised:
برین ببینین قبل یا بعد شما استحقاق اخطار داشته احیانا؟؟؟;)
پیرجو
2011/10/15, 10:26 PM
http://www.iran-eng.com/showthread.php/310041-3000000000000تومان-را-چند-ساعته-میشمری؟؟?p=4133174
همونطور که ملاحظه میکنید تاپیک در مورد اختلاس بزرگ اخیر هستش . عنوان تاپیک هم این هستش :
حالا میخاستم دوستان و سایر مدیران گرامی این سایت قضاوت کنند که ایا این پست من در رابطه با موضوع تاپیک نبوده ؟؟ ایا این پست من کاملا در رابطه با تاپیک نیست ؟؟
نظرهای فله ای!!!
شما ارتباط این پست ها رو با تاپیک بگید من اخطار رو حذف می کنم.
راستش من صفرهای این رقم رو شمردم سرم گیج رفت تا چه برسه به بقیش !!
================================================
کم کم به این چیزا در این سایت عادت میکنی !
همین هفته گذشته بود که برا منم همینطور شد و بخاطر مثلا پست نامربوط اخطار گرفتم در حالیکه پست من کاملا در رابطه با موضوع اون تاپیک بود .
گویا اینجا هر مدیری سلیقه خودشو اعمال میکنه و خودش تشخیص میده کدوم پست مربوطه کدومش نامربوط !
تحربه گذشته من نشون داده که اعتراض هم کنی بی فایده اس لذا اینبار دنبالشو نگرفتم .
پس شما هم بی خیال ! خب دیگه همینه که هست !
============================================
Paydar91
2011/10/15, 10:33 PM
به منم یه همچین اخطاری دادن من یه شکلک خنده فقط گذاشتم رو پست یکی از پست هایی که تو تاپیکی زده بودند
خیلی بهم برخورد واسم شده یه بغض.
soha.soha
2011/10/15, 10:46 PM
به منم یه همچین اخطاری دادن من یه شکلک خنده فقط گذاشتم رو پست یکی از پست هایی که تو تاپیکی زده بودند
کار کن تا فراموش کنی;)
زيگفريد
2011/10/15, 10:48 PM
نظرهای فله ای!!!
شما ارتباط این پست ها رو با تاپیک بگید من اخطار رو حذف می کنم.
راستش من صفرهای این رقم رو شمردم سرم گیج رفت تا چه برسه به بقیش !!
================================================
کم کم به این چیزا در این سایت عادت میکنی !
همین هفته گذشته بود که برا منم همینطور شد و بخاطر مثلا پست نامربوط اخطار گرفتم در حالیکه پست من کاملا در رابطه با موضوع اون تاپیک بود .
گویا اینجا هر مدیری سلیقه خودشو اعمال میکنه و خودش تشخیص میده کدوم پست مربوطه کدومش نامربوط !
تحربه گذشته من نشون داده که اعتراض هم کنی بی فایده اس لذا اینبار دنبالشو نگرفتم .
پس شما هم بی خیال ! خب دیگه همینه که هست !
============================================
راجع اخطار دوم صحبتی کردم که مطرحش میکنید ؟؟ چرا وقتی کم میارید به همه جا دست میندازید ؟؟ مگه راجع دومی اینجا چیزی گفتم ؟؟ هرچند اون مطلب دومم هم یجورائی در ارتباط با اولی هستش ! یعنی دیدم یکی از دوستان در مورد اخطار بیخودی که گرفته حرف زده . منم خواستم دلداریش بدم که غصه نخور و اینجا از این چیزا زیاده !! ولی در عین حال در مورد اخطار امروزم اعتراضی ندارم .
و اما در مورد اون اولی !
همونطور که ملاحظه میکنید عنوان تاپیک در مورد عظمت رقم سه هزار میلیارد تومن بود و اگه یکمی زحمت بکشید و پست اول اون تاپیک رو بخونید میبینید در مورد بزرگی این رقم توضیح دادند که فرضا چند هزار سال طول میکشه تا یک نفر بتونه این رقمو شمارش کنه !! خب من اون پستو زدم که در مورد سرگیجه اور بودن رقم مورد اختلاس هستش !
حالا ارتباطشو متوجه شدید ؟؟!!
زيگفريد
2011/10/15, 10:51 PM
:surprised:
من یه بار میخواستم مشاهده گفتگوی خودمو توی پروفایل دوستم بزنم بجای گزینه بالایی پایینیو میزدم
احتمالا یه همچین اشتباهی رخ داده:surprised:
برین ببینین قبل یا بعد شما استحقاق اخطار داشته احیانا؟؟؟;)
:w20: :w20:
جدا به خاطر یه شکلک بهتون اخطار دادند ؟! :surprised:
خب لابد جناب پیرجو یا هر مدیری که بوده از اون شکلکه بدشون میومده !!:razz:
Paydar91
2011/10/15, 11:05 PM
نمیدونم دلیلش چی بود
ولی شده یه لکه ننگ
زده بود از طرف ربات ولی یه روز شد از طرف جناب پیرجو ولی باز الان معلوم نیست هیچی ننوشته
بگذریم این نیز بگذرد.
زيگفريد
2011/10/15, 11:10 PM
نمیدونم دلیلش چی بود
ولی شده یه لکه ننگ
زده بود از طرف ربات ولی یه روز شد از طرف جناب پیرجو ولی باز الان معلوم نیست هیچی ننوشته
بگذریم این نیز بگذرد.
والله قضیه این جناب روبات هم از موضوعات عجیب این سایته !
من در فارومهای دیگه هم بودم و اونجاها هر وقت به کاربری اخطار داده میشد مدیر اخطار دهنده مشخص بود و این حق طبیعی هر کاربر هستش که بدونه چه کسی بهش اخطار داده .
ولی اینجا یه ربات رو جلو انداختند !! :surprised:
salizadeniri
2011/10/16, 12:13 AM
نمیدونم دلیلش چی بود
ولی شده یه لکه ننگ
بگذریم این نیز بگذرد.
دقیقا همین مساله برای منم پیش امد.
با یکی از مدیران غیر از پیرجو داشتیم درباره یه موضوعی حرف می زدیم
مدیر مربوطه یه جمله نوشت و تهش هم علامت خنده را گذاشت
من هم باهاش همراهی کردم و خندیدم
جالبه پست کلا سیاسی بود
انوقت خنده مرا حذف کردند و یک اخطار بهم دادند
درحالیکه خود مدیره خندیده بود!
تازه اصل تاپیک هم سیاسی بود!!!
خلاصه ما هم شکایت بردیم پیش یکی از مدیران بالاتر
اخطار ربات تبدیل شد به اخطار اون مدیر!
من که فکر میکنم مدیر اولیه اخطار رو بهم داد!
چون بلافاصله اون اخطار رو زدند
بی خیال داداش کل این رفت امد ما به سایت تفننه
جدی نگیرید
یقین دارم که ادم هرجوری رفتار کنه دنیا با خودش هم همون رفتار رو خواهد کرد حتی اگر براش بی اهمیت باشه!
این یه قانونه:D
erfan_com
2011/10/16, 12:17 AM
http://www.iran-eng.com/showthread.php/310041-3000000000000تومان-را-چند-ساعته-میشمری؟؟?p=4133174 (http://www.iran-eng.com/showthread.php/310041-3000000000000%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%85%D8%B1%DB%8C%D8%9F%D8%9F?p =4133174)
منم یه مشکل مشابه داشتم. الته امیدوارم با این صحبتم باز برام اخطار نیاد!!!!!!!!!!!
صبا68
2011/10/16, 12:30 AM
این که خوبه
منم تو تالار شیمی یه تایپیک زدم که از دوستان کمک بگیرم اونا هم اخطار دادن که جای نامربوط زدی
بابا من میخام مهندس شیمی واسم مقاله نانو شیمی ترجمه کنه نه یه لیسانس زبان که از شیمی و اصطلاحاتش جیز زیادی نمیدونه. پایان نامه کارشناسی ارشده
شما بگین من اشتباه کردم یا مگه باشگاه مال همه نیست که باید پشت سر هم اخطار الکی الکی بگیریم
aminvo
2011/10/16, 01:19 AM
اشکال از این جاست که روش اعتراض را بلد نیستیم، هماهنگ کنید دو روز نیایید توی باشگاه ببینید چه طور افت رنک پیدا می کنه و همین آقای ربات براتون ایمیل میفرسته که دو روز است که به باشگاه سر نزده اید دوستان منتظر شما هستند و اخطار هم کمتر میده. همیشه اشکال اینجا بوده که ما به حقوق خودمون آگاه نبودیم چه به عنوان کاربر سایت چه به عنوان شهروند. من بیشترین فعالیتم مربوط به دو تا فروم دیگه هست که اگه خدایی نکرده پست اشتباه اونجا بذارم مدیر در پست بعدی از من میخواد که برای گرفتن پاسخ به تاپیک مربوطه رجوع کنم و اگه آگاهیش را هم داشته باشه توی همون تاپیک جوابم را داده. من نمی دونم چرا این جا این مدلی شده. من اوایل که سر میزدم اصلا این جوری نبود و البته کاربران سایت هم این جوری نبودند. ولی به مرور زمان همه چی تغییر کرده و از روزهای اولش فاصله گرفته و افت شدیدی داشته. ولی دیگه در حد شکلک اخطار دادن حتما سیاست خاصی را دنبال میکنه که ممکنه کاهش پست های بی فایده و افزایش توجه کاربران به قسمت های دیگه سایت بجای گفتگور آزاد باشه. اگه این جوری باشه این می تونست آخرین راه حل باشه.
به هر حال آرزو می کنم که این باشگاه هم به روزهای گذشته و خوب خودش برگرده.
موفق باشید
سرمد حیدری
2011/10/16, 10:51 AM
این که خوبه
منم تو تالار شیمی یه تایپیک زدم که از دوستان کمک بگیرم اونا هم اخطار دادن که جای نامربوط زدی
بابا من میخام مهندس شیمی واسم مقاله نانو شیمی ترجمه کنه نه یه لیسانس زبان که از شیمی و اصطلاحاتش جیز زیادی نمیدونه. پایان نامه کارشناسی ارشده
شما بگین من اشتباه کردم یا مگه باشگاه مال همه نیست که باید پشت سر هم اخطار الکی الکی بگیریم
اخطاری که به شما دادن امتیاز منفی نداشت. در واقع این یه تذکر محسوب میشه که درخواستتون رو در جای خودش مطرح کنید. هر اخطاری که میاد امتیاز منفی نداره.
چیزی که شما دیدی در واقع یه تذکر بوده به شما که این پست جاش اینجا نیست و باید در جای مربوط به خودش بزنید. در واقع یه جور اطلاع رسانیه به شما.
3ctor
2011/10/16, 11:26 AM
به منم یه اخطار دادن به خاطر اینکه گفتم من که حالش رو ندارم بشمرم ولی جناب آقای پیرجو اون مدیری که به من توهین کرد به خاطر یه تایپیک چرا هیچ عکس العملی نشون ندادید من فقط اومدم گفتم من حوضله ندارم این همه رو بشمارم باید اخطار بگیرم؟!!!!
بازم مراجعه میکنم به امضاء خودم
.......
پیرجو
2011/10/16, 11:34 AM
درج شکلک خالی تخلف هستش.
کار کن تا فراموش کنی;)
نمی دونم چه اجباری حتما اسپم کنید؟
راجع اخطار دوم صحبتی کردم که مطرحش میکنید ؟؟ چرا وقتی کم میارید به همه جا دست میندازید ؟؟ مگه راجع دومی اینجا چیزی گفتم ؟؟ هرچند اون مطلب دومم هم یجورائی در ارتباط با اولی هستش ! یعنی دیدم یکی از دوستان در مورد اخطار بیخودی که گرفته حرف زده . منم خواستم دلداریش بدم که غصه نخور و اینجا از این چیزا زیاده !! ولی در عین حال در مورد اخطار امروزم اعتراضی ندارم .
و اما در مورد اون اولی !
همونطور که ملاحظه میکنید عنوان تاپیک در مورد عظمت رقم سه هزار میلیارد تومن بود و اگه یکمی زحمت بکشید و پست اول اون تاپیک رو بخونید میبینید در مورد بزرگی این رقم توضیح دادند که فرضا چند هزار سال طول میکشه تا یک نفر بتونه این رقمو شمارش کنه !! خب من اون پستو زدم که در مورد سرگیجه اور بودن رقم مورد اختلاس هستش !
حالا ارتباطشو متوجه شدید ؟؟!!
هیچ ارتباطی بین اون پست و تاپیک من ندیدم.
:w20: :w20:
جدا به خاطر یه شکلک بهتون اخطار دادند ؟! :surprised:
خب لابد جناب پیرجو یا هر مدیری که بوده از اون شکلکه بدشون میومده !!:razz:
نمیدونم دلیلش چی بود
ولی شده یه لکه ننگ
بگذریم این نیز بگذرد.
بازم اسپم؟ اگر سوال کردید پس صبر کنید تا جواب بگیرید! از شما سوال نشده که پاسخ ارسال می کنید.
والله قضیه این جناب روبات هم از موضوعات عجیب این سایته !
من در فارومهای دیگه هم بودم و اونجاها هر وقت به کاربری اخطار داده میشد مدیر اخطار دهنده مشخص بود و این حق طبیعی هر کاربر هستش که بدونه چه کسی بهش اخطار داده .
ولی اینجا یه ربات رو جلو انداختند !! :surprised:
دقیقا همین مساله برای منم پیش امد.
با یکی از مدیران غیر از پیرجو داشتیم درباره یه موضوعی حرف می زدیم
مدیر مربوطه یه جمله نوشت و تهش هم علامت خنده را گذاشت
من هم باهاش همراهی کردم و خندیدم
جالبه پست کلا سیاسی بود
انوقت خنده مرا حذف کردند و یک اخطار بهم دادند
درحالیکه خود مدیره خندیده بود!
تازه اصل تاپیک هم سیاسی بود!!!
خلاصه ما هم شکایت بردیم پیش یکی از مدیران بالاتر
اخطار ربات تبدیل شد به اخطار اون مدیر!
من که فکر میکنم مدیر اولیه اخطار رو بهم داد!
چون بلافاصله اون اخطار رو زدند
بی خیال داداش کل این رفت امد ما به سایت تفننه
جدی نگیرید
یقین دارم که ادم هرجوری رفتار کنه دنیا با خودش هم همون رفتار رو خواهد کرد حتی اگر براش بی اهمیت باشه!
این یه قانونه:D
بازم میگم ارسال شکلک خالی تخلف هستش.
منم یه مشکل مشابه داشتم. الته امیدوارم با این صحبتم باز برام اخطار نیاد!!!!!!!!!!!
اشکال از این جاست که روش اعتراض را بلد نیستیم، هماهنگ کنید دو روز نیایید توی باشگاه ببینید چه طور افت رنک پیدا می کنه و همین آقای ربات براتون ایمیل میفرسته که دو روز است که به باشگاه سر نزده اید دوستان منتظر شما هستند و اخطار هم کمتر میده. همیشه اشکال اینجا بوده که ما به حقوق خودمون آگاه نبودیم چه به عنوان کاربر سایت چه به عنوان شهروند. من بیشترین فعالیتم مربوط به دو تا فروم دیگه هست که اگه خدایی نکرده پست اشتباه اونجا بذارم مدیر در پست بعدی از من میخواد که برای گرفتن پاسخ به تاپیک مربوطه رجوع کنم و اگه آگاهیش را هم داشته باشه توی همون تاپیک جوابم را داده. من نمی دونم چرا این جا این مدلی شده. من اوایل که سر میزدم اصلا این جوری نبود و البته کاربران سایت هم این جوری نبودند. ولی به مرور زمان همه چی تغییر کرده و از روزهای اولش فاصله گرفته و افت شدیدی داشته. ولی دیگه در حد شکلک اخطار دادن حتما سیاست خاصی را دنبال میکنه که ممکنه کاهش پست های بی فایده و افزایش توجه کاربران به قسمت های دیگه سایت بجای گفتگور آزاد باشه. اگه این جوری باشه این می تونست آخرین راه حل باشه.
به هر حال آرزو می کنم که این باشگاه هم به روزهای گذشته و خوب خودش برگرده.
موفق باشید
هر روز که میام حلقه قوانین رو سخت تر می کنم تا یاد بگیرد بی جهت اسپم ارسال نکنید تا این مدت هر چی صبر کردیم کافیه، از این مدت به بعد قوانین رو مو به مو اجرا می کنیم.
به منم یه اخطار دادن به خاطر اینکه گفتم من که حالش رو ندارم بشمرم ولی جناب آقای پیرجو اون مدیری که به من توهین کرد به خاطر یه تایپیک چرا هیچ عکس العملی نشون ندادید من فقط اومدم گفتم من حوضله ندارم این همه رو بشمارم باید اخطار بگیرم؟!!!!
بازم مراجعه میکنم به امضاء خودم
.......
اون توهینی که به شما شد رو به ادمین سایت ارجاع دادیم و اون مدیر خیلی زود به تخلفش رسیدگی میشه.
و اون جمله رو نباید می گفتید یک اسپم محسوب میشه.