برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : خواهشالطف کنید تجربتونو در اختیار بذارین مهمه برام
m.f.s
2011/10/14, 12:03 PM
سلام دوستای عزیزم من یه راهنمایی میخواستم لطف کنید کمک کنید من ترم 3 تحلیل سیستم هستم قصدمم اینه که حتما سال اول ارشد قبول شم اما نمیدونم دقیقا الان چیکار باید کنم زوده یا نه از الان باید شروع کنم چه مباحث و دروسی رو باید از الان که تقریبا پایه درساس بخونم ؟ زبان چه منابعی باید خوند ایا زبان تخصصی صنایع رو از الان شروع به خوندن کنم ؟ چه کارایی رو به نظرتون باید تو مقطع کارشناسی انجام میدادین تا کارتون راحتر بشه ؟ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار میذارین.
از ترم 5 به فکر ارشد باش حالا زوده برات
omid_008
2011/10/14, 12:44 PM
از ترم 5 به فکر ارشد باش حالا زوده برات
موافقم .یکمی الان خوش بگذرون و کارهایی رو که دوست داری انجام بده که بعد حسرت نخوری استفاده نکردم :)
Iman Gom
2011/10/14, 12:47 PM
الان زوده . ترم 5 اگه می خوای زود شروع کنی ، شروع کن . زبان کلاس بیرون برو الان . منابع زبان 504 و تافل هست . بعدش کتاب رضا نعمتی . به احتمالات و آمار که رسیدی فقط جزوه استادتونو نخون . کتاب ایوزیان دو جلدیشو بخون . تحقیق در عملیات هم بعد اینکه تئوری رو پاس کردی داریش که زاهدی سرشت رو بخون . بقیه منابع هم یه سرچ کن ، الان تو ذهنم نیست اسم همه نویسنده ها ، بعد هر وقت برداشتی این درسارو با کتابای کنکور بخونشون . برو واسه رتبه 1 تا 10 . حالا همشم فک نکن کنکوره ها . کارای عملی هم که واسه رشته ات به دردمی خوره برو یادبگیر . وقتی رزومه خیلی ازکسایی که شریف و امیر کبیر و اینجور جاها رو بخونی می بینی ، اکثرا هیچ تخصصی ندارن . اما خیلی از رزومه بچه های دانشگاه آزادا رو وقتی می بینی ، می فهمی چقدر دوره رفتن و کار کردن و صفر کیلومتر نیستن . به طبع اونوقت به همونی که تخصص داره زنگ می زنن نه شریفه .
m.f.s
2011/10/17, 06:12 PM
سلام دوستای عزیز ممنون که منت گذاشتین و جواب دادین خیلی کمک خوبی بود