PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کمک

majid0511
2011/9/27, 01:41 AM
من ذلرم کاردانی نقشه برداری رو تموم میکنم؟
در رابطه ادامه تحصیل تو این رشته کمک لازم دارم؟برم یا نرم؟
ظمنا کسی دکتر ماشا اله سعیدیان رو میشناسه؟اطلاعات از دارن بزارین ممنون.:)

morfi g
2011/9/27, 03:07 AM

سلام خدمت دوست عزیز نقشه بردار , اگه نظر من و بخوای برا کارشناسی عمران بخونی بهتره کاری که من خودمم میخواستم بکنم ولی اشتباه کردم نقشه برداری زدم. البته اگه به مباحث فتو , ژئودزی و برنامه نویسی در کل نقشه برداری هوایی علاقه داری همین نقشه رو بخون وگرنه تو کارشناسی نقشه برداری مطلب جدیدی در مورد نقشه برداری زمینی نداره برای بازار کارم

valentino
2011/9/27, 10:54 AM
سلام خدمت دوست عزیز نقشه بردار , اگه نظر من و بخوای برا کارشناسی عمران بخونی بهتره کاری که من خودمم میخواستم بکنم ولی اشتباه کردم نقشه برداری زدم. البته اگه به مباحث فتو , ژئودزی و برنامه نویسی در کل نقشه برداری هوایی علاقه داری همین نقشه رو بخون وگرنه تو کارشناسی نقشه برداری مطلب جدیدی در مورد نقشه برداری زمینی نداره برای بازار کارم

منم با نظر دوستم تا حدودی موافقم
در مقطع کارشناسی چیزی زیادی به علم نقشه برداری زمینی زیاد نمی شه، منظورم همون کار با دوربین و تجهیزات نقشه برداریه
اما اگر ادامه بدی بیشتر مباحث توی کارشناسی محاسباتی و اثباتی می شه، یعنی می فهمی ماهواره ها چجوری اطلاعات را از طریق امواج فاز به دستگاه GPS می دن یا سرشکنی شبکه،میکروژئودزی و....
کار پیدا بشه که مربوط به محاسبات و سرشکنی و برنامه نویسی سرشکنی باشه پولش خوبه ولی متاسفانه کار دفتری تخصصی خیلی کمه و بیشتر کارها نقشه برداری زمینیه
بستگی به خودت داره

nedaeijavan
2011/9/28, 09:20 PM

سلام دوست عزیز

اولا لطفا از عنوان مناسب استفاده کنید.

دوما بنظرم با همون کاردانی نقشه برداری کارت راه میوفته و کارشناسیش زیاد مفید نیست تو بازار کار

valentino
2011/9/29, 08:53 AM
سلام دوست عزیز

اولا لطفا از عنوان مناسب استفاده کنید.

دوما بنظرم با همون کاردانی نقشه برداری کارت راه میوفته و کارشناسیش زیاد مفید نیست تو بازار کار

نظر منو پاک کردن
ولی خلاصش این بود
اقای عمران شما در ارتباط با رشته نقشه برداری نظر ندید، مگه شما لیسانس نقشه برداری دارید که به یه بنده خدا اشتباه کمک می کنید
با تشکر

hossein civil
2011/9/30, 03:03 PM
سلام در مورد کاردانی به کارشناسی نظری ندارم !اما دکتر ماشالله سعیدیان را میشناسم. ترم قبل با ایشان معادلات داشتم و این ترم نقشه برداری دارم.تو نقشه برداری استاد بزرگی هستند اما به راحتی به کسی نمره نمیدن و هر ترم افراد زیادی در کلاس ایشان رد میشوند!

alirezatava
2012/4/10, 03:01 PM
سلام دوست عزیز
آقای دکتر ماشاالله سعیدیان استاد بنده هم بودن.
اید بشه گفت ایشان بزرگترین استاد نقشه برداری در شرق کشور هستند.
من سال 80 با ایشان درس داشتم، اونموقع سرحالتر بودن و از صبح زود توی دانشکده بودن تا ساعت 10 شب.
همزمان مدیر گروه عمران در دانشگاه فردوسی مشهد، آزاد تربت حیدریه و کاشمر بودن.
دکترای ریاضی دارن و فوق لیسانس نقشه برداری هوایی.
از شاگردان چوخوف روسی بزرگترین نقشه بردار جهان بودن.
سخت گیر و منظم هستن. اگه سرحال باشن بسیار باحالن.
سلام منو بهشون برسونید.
11 سال است ایشان را زیارت نکردم.
ایشالله 100 سال زنده باشن.
بای
توکلی

مجتبی اس
2012/4/10, 10:57 PM
البته این تاپیک خیلی قدیمیه ولی از ذئستان نقشه بردار خواهش دارم کلاس کاریه خوذشونو نیارن پایین
شما اگه لیسانس بگیرین میشین مهندس این کلمه بسیار بزرگ و پر معناست پس انقدر راحت راجبه رشته خودتون منفی نظر ندین
اگه اینطوری باشه در رشته عمران اگه درس هم نخونی میتونی کار بلد باشی ولی پس واسه چی میرن اینخمه عمران میخونن
بعدشم اگه شما لیسانس نداشته باشی تو چارت کارگاهی هیوت به پستهای مدیریتی نخواهی رسید