PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : توجه توجه توجه قابل توجه ارشدی ها

Dr.peyman
2011/9/26, 11:23 PM
سلام بر همه مهندسان و دکتر های عزیز

یکم مشاوره از دوستان عزیز می خوام

شما برای درس های ریاضی 1و2 و فیزیک 1 چه منابعی رو برای اشد معرفی می کنید؟هم مرجع اموزشی می خوام هم یه کتاب اموزش تست که راه های تستی و تست هم داشته باشه

برای مرجع اموزشی استاد ما برای فیزیک هالیدی رو معرفی کرده که همه دارن همین رو می خونن و برای ریاضی جورج توماس رو معرفی کرده

من امروز یه کتاب تست و اموزش روش هاس تستی برای ریاضی 1 و 2 دیدم به نام کنکور کارشناسی ارشد ریاضی 1 و 2 از انتشارات *راهیان ارشد* لطفا دوستانی که استفاده کردن و یا کتاب بهتری میشناسن بهم معرفی کنن

یا علی
خیلی ممنون

Ziba__Ahmad pour
2011/9/27, 02:24 AM
سلام بر همه مهندسان و دکتر های عزیز

یکم مشاوره از دوستان عزیز می خوام

شما برای درس های ریاضی 1و2 و فیزیک 1 چه منابعی رو برای اشد معرفی می کنید؟هم مرجع اموزشی می خوام هم یه کتاب اموزش تست که راه های تستی و تست هم داشته باشه

برای مرجع اموزشی استاد ما برای فیزیک هالیدی رو معرفی کرده که همه دارن همین رو می خونن و برای ریاضی جورج توماس رو معرفی کرده

من امروز یه کتاب تست و اموزش روش هاس تستی برای ریاضی 1 و 2 دیدم به نام کنکور کارشناسی ارشد ریاضی 1 و 2 از انتشارات *راهیان ارشد* لطفا دوستانی که استفاده کردن و یا کتاب بهتری میشناسن بهم معرفی کنن

یا علی
خیلی ممنون

دوست عزيز
در قسمت اموزش و پژوهش بارها به اين سوال شما و راهنمايي خواستن درمورد ازمون كارشناسي ارشد پاسخ داده شده است ، با كمي جستجو به نتيجه مورد نظر خودتان خواهيد رسيد .
درضمن ذكر اين نكته لازم هست كه براي ازمون ارشد ، تها اين دروس جزو موارد امتحاني مي باشد:
رياضي 1و2
معادلات ديفرانسيل
مقاومت مصالح
تحليل سازه ها1و2
مكانيك خاك
پي و پي سازي
مكانيك سيالات
هيدورليك
طراحي سازه هاي فولادي 1و2
طراحي سازه هاي بتن ارمه 1 و 2
راهسازي و روسازي
زبان عمومي و تخصصي

شما چون هنوز ترم اول هستيد ، بيشتر تمركز خودتان را بر يادگيري بهتر دروس اختصاص دهيد و در زمان مناسب ، به دروس كارشناسي ارشد بپردازيد( وقتي تعدادي از درس هاي تخصصي تدريس شد !!)

با تشكر

Dr.peyman
2011/9/27, 08:00 AM
با سلام و خسته نباشید

مرسی دوست عزیز راهنمایی واقعا خوبی بود ممنونم از شما

ولی یک سوال دارم : ایا برای کارشناسی ارشد دروس عمومی نمی یاد؟مثل ادبیات یا اندیشه اسلامی و ...

اره من هم تمام تمرکزم روی خوندن درس ها برای معدل بالا می ذارم اما می خوام دروسی که تو کارشناسی ارشد میاد رو از همین الان به مقدار خیلی کم تست بزنم تا اشنا بشم

ازتون ممنون میشم منابع خوبی بهم معرفی کنید (مثلا برای ریاضی 1و2 ) تا هم الان از روی اون روش های تستی و نکته ها رو یاد بگیرم هم تست های جامع و خوبی برای کارشناسی ارشد داشته باشه تا اون موقع ازش استفاده کنم

به نظر شما این کتاب چطور هستش؟ کنکور کارشناسی ارشد ریاضی 1 و 2 از انتشارات *راهیان ارشد*

باز هم تشکر میکنم از راهنمایی بسیار عالی شما

ممنون از وقتی که بهم دادید

یا علی

samfire
2011/9/27, 11:22 AM
hich ketabe testo tozihe riaziati behtar az ketabay agasi nadidam.rasesh entesharetesho yadam rafte.:)