برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : معرفی چند کتاب مفید برای قبولی در کنکور ارشد
emrah931
2011/9/22, 05:32 PM
سلام بچه ها.من در این مورد با خیلی از دانشجوهای ارشد صحبت کردم وبه این نتیجه رسیدم که هیجوقت یک انتشارات در تمام دروس قوی نیست وهمگی این کتابها رو توصیه کردند:مقاومت مصالح و تحلیل سازه ها دکتر فنایی.مکانیک خاک ساسان امیر افشاری.مکانیک سیالات بهزاد خداکرمی.ریاضیات معتقدی پارسه.زبان عمومی 504 و زبان تخصصی دکتر عزمی.واسه طراحی بتن و فولاد هم کتاب خاصی نیستامیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره.به امید قبولی همه داوطلبای جدی ارشد
middbox
2011/9/22, 09:01 PM
سلام بچه ها.من در این مورد با خیلی از دانشجوهای ارشد صحبت کردم وبه این نتیجه رسیدم که هیجوقت یک انتشارات در تمام دروس قوی نیست وهمگی این کتابها رو توصیه کردند:مقاومت مصالح و تحلیل سازه ها دکتر فنایی.مکانیک خاک ساسان امیر افشاری.مکانیک سیالات بهزاد خداکرمی.ریاضیات معتقدی پارسه.زبان عمومی 504 و زبان تخصصی دکتر عزمی.واسه طراحی بتن و فولاد هم کتاب خاصی نیستامیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره.به امید قبولی همه داوطلبای جدی ارشد
دوست عزیز دو بار تاپیک رو ایجاد کردید ، لطفا دقت کنید ، در ضمن این نو تاپیک رو خیلیها قبل از شما ایجاد کردند بهتره یه جستجو کنید،
از ادمین عزیز هم خواهش میکنیم فکری برای تاپیکهای تکراری کنند
leila200
2011/9/22, 09:35 PM
سلام
فولاد دکتر فنائی و آهنګر انتشارات سری عمران خیلی محشره
و سیالات امیر افشاری انتشارات سری عمران
خاک دکتر جسمانی انتشارات ګاج