PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مهندسی صنایع- ارشد مدیریت

amin_sevda
2011/9/22, 11:28 AM
دوستان کسی میتونه تجربه کسایی که توی کارشناسی مهندسی صنایع بودن و بعد در ارشد رشته مدیریت رو خوندن اولا که کار خوبیه؟
بعدم اینکه کدوم یکی رو بخونن بهتره ؟
MBA
مدیریت صنعتی
بازرگانی...
اگه کسی میتونه من رو کمک کنه تا بهترین انتخاب رو داشته باشم برای ارشد ممنون میشم
البته دلیل عمده اینکه نمیخوام توی ارشد صنایع بخونم اینه که ریسک قبول شدنش خیلی بالاست و اینکه من حتما امسال باید قبول شم
ممنونم

sed ali
2011/9/28, 02:55 PM
دوستان کسی میتونه تجربه کسایی که توی کارشناسی مهندسی صنایع بودن و بعد در ارشد رشته مدیریت رو خوندن اولا که کار خوبیه؟
بعدم اینکه کدوم یکی رو بخونن بهتره ؟
MBA
مدیریت صنعتی
بازرگانی...
اگه کسی میتونه من رو کمک کنه تا بهترین انتخاب رو داشته باشم برای ارشد ممنون میشم
البته دلیل عمده اینکه نمیخوام توی ارشد صنایع بخونم اینه که ریسک قبول شدنش خیلی بالاست و اینکه من حتما امسال باید قبول شم
ممنونم
به تایپیک زیر سر بزن سوال داشتی هستم
[/URL]
[url]http://www.iran-eng.com/showthread.php/110008-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA/page2?p=4114524#post4114524 (http://www.iran-eng.com/www.iran-eng.com/showthread.php/110008-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA/page2?p=4114524#post4114524)

ariyamanesh
2011/10/04, 02:48 PM
سلام
من هم مشکل شما رو دارم
کارشناسی مهندسی صنایع خوندم
میخوام بدونم خوبه مدیریت صنعتی شرکت کنم یا نه ؟ کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟

amir gerami asl
2012/4/09, 05:49 PM
منم این مشکل رو دارم
بین صنایع-صنایع و mba موندم:-(

هلیا پ
2012/4/09, 05:53 PM
منم همین مشکلو دارم.واقعا نمی دونم چی بخونم واسه ارشد بهتره!

melika02
2012/5/07, 07:13 PM
ببین خوب بستگی به علاقت داره. بهت پیشنهاد میکنم صرفاً چون قبول شدن تو رشته ی مهندسی صنایع سخته دنبال یه رشته دیگه نرو چون بعداً پشیمون میشی. ولی اگه از ریاضی و احتمال و این جور درس ها زیاد خوشت نمیاد خوب مدیریت برات بهتره. ولی این رو هم فراموش نکن که هم تعداد افراد مدیریت تو ایران زیاده و هم خیلی از صنایع و دیگر رشته ها قصد دارن واسه ارشد مدیریت بخونن. اما از بین مدیریت ها مدیریت صنعتی خیلی خیلی به رشته ی ما شباهت داره. برای پسرا بازار کارش از دخترا بهتره. پیشنهاد میکنم اون رو انتخاب کنی یا اگه توانایی پرداخت هزینه های تحصیل خارج از کشور رو داری 2 سال ارشد رو تو کشوری مثل آلمان که کشور صنعتی و موفقیه درس بخون که البته زبانشم باید بلد باشی ولی دانشگاه های انگلیسی هم داره.

sed ali
2012/5/07, 08:29 PM
ببین خوب بستگی به علاقت داره. بهت پیشنهاد میکنم صرفاً چون قبول شدن تو رشته ی مهندسی صنایع سخته دنبال یه رشته دیگه نرو چون بعداً پشیمون میشی. ولی اگه از ریاضی و احتمال و این جور درس ها زیاد خوشت نمیاد خوب مدیریت برات بهتره. ولی این رو هم فراموش نکن که هم تعداد افراد مدیریت تو ایران زیاده و هم خیلی از صنایع و دیگر رشته ها قصد دارن واسه ارشد مدیریت بخونن. اما از بین مدیریت ها مدیریت صنعتی خیلی خیلی به رشته ی ما شباهت داره. برای پسرا بازار کارش از دخترا بهتره. پیشنهاد میکنم اون رو انتخاب کنی یا اگه توانایی پرداخت هزینه های تحصیل خارج از کشور رو داری 2 سال ارشد رو تو کشوری مثل آلمان که کشور صنعتی و موفقیه درس بخون که البته زبانشم باید بلد باشی ولی دانشگاه های انگلیسی هم داره.

اگر منظورت ادامه تحصیل هست زیاد فرق نمیکنه ! به نظر منبچه های صنایع تو مدیریت فوی ترن البته بچه های ایران !
واس دامه تحصیل درسته آلمن کشور صنعتیه و انگلیس هم خیلی خوبه ولی هرگز امریکا رو فراموش نکن همشه حرف برای گفتن تو هر زمینه ای داره مخصوصا MIT البته دانشگاه های دیگه هستن !