برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت
حمیدرضا دشتی
2012/7/28, 08:14 AM
اقا کسی خبر نداره اینهایی که لیسانس مهندسی نفت گرایش بهره بردرای بودن و فوق لیسانس مهندسی مخازن هیدروکربوری بودن قبول شدن کجا افتادن؟
کیا اینجا این دو رشته هستند و قبول شدن یا نشدن؟
اگر کسی هست سوالات روز مصاحبه چیا بوده و بیشتر از چه درسهایی در دوره لیسانس و فوق لیسانس بوده؟و مصاحبه برای تهرانی ها و بوشهری ها دقیقا کجا بوده؟
همچنین حقوق اول فوق لیسانس های نفت چقدر بوده؟لیسانس های نفت چی؟
تمام رشته ها حقوقشون برابره در اموزشی؟
حمیدرضا دشتی
2012/7/28, 08:17 AM
پارسال فقط مرد ها رو میخواستن واسه استخدام؟
mehdijm
2012/7/28, 09:12 AM
سلام به دوستان فلاتي
زنگ زدم ميگم كي ميفرستين؟شهريور؟ ميگه معلوم نيست شايد زودتر! شايد ديرتر!
بزنگيد ببينيد مداركتون كامله يا نه كه الكي معطل نشيد.
ehsan-control
2012/7/28, 10:09 AM
سلام به همه دوستان گل تاپیک و خسته نباشید به بچه های O1
منم دیروز از عسلویه برگشتم کمپ O1 جای بدی نبود از لحاظ امکانات هم بجز اینترنت مشکل چندانی نداشت فقط ما چون از رهاوران اومده بودیم یکم تو ذوقمون خورد در هر صورت چند روزی که اونجا بودیم به شرایط اونجا عادت کردیم فقط چیزی که یکم آزاردهنده بود جدا شدن بچه ها از همدیگه و تقسیم شدن بین واحدها بود چون تو این 2 ماه خیلی همدل و صمیمی شده بودیم در هر صورت هر کس یه سرنوشتی داره بعضی از دوستان رفتن کنگان ، آرش رفت فاز 20 ، داود رفت خرمشهر ، عباس و یاسر و نمیدونم منم باید برم بندر عباس به هر حال امیدوارم در هر جایی که هستیم و هر سمتی که داریم این صمیمیت حفظ بشه و به قول Miss عزیز اخلاقمون نفتی نشه و این تاپیک جایی بشه که بتونیم از حال هم با خبر بشیم و خاطرات گذشته رو مرور کنیم.
با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان :gol:
من فکر میکردم محل کاره ما خود عسلویه هست.
اما اینطور که پیداست شرکت پارس تو خیلی جاها پروژه داره.
کسی اطلاع دقیقی داره که به جز خرمشهر و بندرعباس و کنگان که دوستان گفتن جای دیگه ای هم هست یا نه؟؟
ebi646464
2012/7/28, 10:15 AM
سلام به دوستان فلاتي
زنگ زدم ميگم كي ميفرستين؟شهريور؟ ميگه معلوم نيست شايد زودتر! شايد ديرتر!
بزنگيد ببينيد مداركتون كامله يا نه كه الكي معطل نشيد.
سلام من الان تماس گرفتم همون جوابی که انتظار داشتم رو بهم داد.((اگه مدارکت ناقص باشه خودمون باهات تماس میگیریم.دوره دقیقا معلوم نیست کی شروع بشه))
نمیدونم چطور به بعضیها جواب میدند , اگه مهره مار دارید به ما هم بگید بریم تهیه کنیم:cry:
nima_4321
2012/7/28, 10:18 AM
سلام خدمت رفقا.....یه سوال داشتم ک نمیدونستم تو کدوم قسمت مطرح کنم گفتم بیام اینجا...میگم سوالات نخصصی کتبی شرکت نفت و پتروشیمی +منابعی ک امتحان میگیرن رو از کجا میتونم پیدا کنم...
با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان:gol:
نمونه سوالات رو برای بعضی رشته های من تو اینترنت دیدم و یه جستجو کنی خیلی ها میفروشن . اما معمولا یک لول بالاتر از مقطع تحصیلیت رو بخونی کفایت می کنه . اگه لیسانسی نمونه سوالات و منابع یک لول بالاتر (فوق لیسانس) رو بخون و اگه فوق دیپلمی سوالات و منابع لیسانس رو. وقتت رو صرف مطالب حاشیه ای نکن و فقط رو تست ها کار کن . زیاد هم سخت نیست
ابوالفضل محمدی
2012/7/28, 11:01 AM
من فکر میکردم محل کاره ما خود عسلویه هست.
اما اینطور که پیداست شرکت پارس تو خیلی جاها پروژه داره.
کسی اطلاع دقیقی داره که به جز خرمشهر و بندرعباس و کنگان که دوستان گفتن جای دیگه ای هم هست یا نه؟؟
سلام
تو بوشهر جزیره صدرا هم پروژه داره
منم دیروز از عسلویه برگشتم کمپ O1 جای بدی نبود از لحاظ امکانات هم بجز اینترنت مشکل چندانی نداشت فقط ما چون از رهاوران اومده بودیم یکم تو ذوقمون خورد در هر صورت چند روزی که اونجا بودیم به شرایط اونجا عادت کردیم فقط چیزی که یکم آزاردهنده بود جدا شدن بچه ها از همدیگه و تقسیم شدن بین واحدها بود چون تو این 2 ماه خیلی همدل و صمیمی شده بودیم در هر صورت هر کس یه سرنوشتی داره بعضی از دوستان رفتن کنگان ، آرش رفت فاز 20 ، داود رفت خرمشهر ، عباس و یاسر و نمیدونم منم باید برم بندر عباس به هر حال امیدوارم در هر جایی که هستیم و هر سمتی که داریم این صمیمیت حفظ بشه و به قول Miss عزیز اخلاقمون نفتی نشه و این تاپیک جایی بشه که بتونیم از حال هم با خبر بشیم و خاطرات گذشته رو مرور کنیم.
سلام بر تمامی دوستان گل بعد یه غیبت طولانی امروز اومدم یه سلامی خدمتتون بدم
حال روز ما بد نیست به قول پژمان از هم جدا شدن ها یه خورده حس غریبی میده که فورا قابل حله
کمپ هم جای خوبیه تا حدودی درسته اینترنت نیست اتاق ها تک نفره نیت اما خدماتشون بهتره یعنی خیلی بهتره یادمه زجر آوران که بودیم واسه یه بالشت یک ماه تمام به شیر علی گفتم تا اینکه خودم دست به کار شدم
از بچه های گروه دوم می خوام با یه دنیا ارزو و باید ها نیایین اینجا خیلیا هستن انتظاراتشون از شرکت خیلی خیلی زیاده یادمه یکیشون میگفت شرکت باید چای زعفران ده و ... اینها نیست سخت نگیرید تا سخت نگذره
راستی منم افتادم عملیات بهره برداری و تولید قراره برم رو سکو های فاز 17-18 که هنوز ساخته نشدن .
هنوز خیلی از بچه ها اونجا هستن عین بچه دبستانی بدو بدو بدون اینکه به پرسن چه خبره میریزن سر طرف یا میدون دنبال اتوبوس کاری که حتی کارگر ها هم نمی کنن
یه خورده مهندس باشن بچه ها بهتره
سلام
آره به خدا خیلی به هم عادت کرده بودیم، اوایل فکر می کردم اتاق تک نفره خوبه ولی الان نمیدونین با چه زحمتی رستامون را هماهنگ کردیم که تو کمپ تنها نمونیم و حداقل چند تا از دوستان را ببینیم، هر چند که همینم موقته و لاجرم هر آشنایی و دوستی یک روز به جدایی و فراق میرسه، خلاصه که باید گذاشت و گذشت!
ایمان جان منم تولید عملیات افتادم، بیس خشکی اما تریپ زیاد به سکو ها، (البته حق ماموریت نمی دن و حق سکو میدن که کمتر از حق ماموریته!)، فکر کنم محمد جان بیشتر ببینمت!
بگذریم، موفق باشین
یا علی مدد
mohandes851
2012/7/28, 11:14 AM
سلام من الان تماس گرفتم همون جوابی که انتظار داشتم رو بهم داد.((اگه مدارکت ناقص باشه خودمون باهات تماس میگیریم.دوره دقیقا معلوم نیست کی شروع بشه))
نمیدونم چطور به بعضیها جواب میدند , اگه مهره مار دارید به ما هم بگید بریم تهیه کنیم:cry:
همكارعزيز مهره مار نميخواد به كدوم شماره ميزنگي؟
اين شماره اون منشي دم درهستش 2123942414
mohandes851
2012/7/28, 11:20 AM
دوستان عزيز بيايد پيگيري كنيم حداقل يه جواب درستي بگيريم
بابازندگيم داره به بيراه ميره
اون هفته ميگفت از 96 نفري كه هستين 40نفرتون تاييده گزينش ندارن براهمين شمارو نميتونيم بفرستيم دوره
پيگيري كنيم حداقل تاييد اون 40نفرم بياد تا مارو بفرستن
FAMINE RIAN
2012/7/28, 12:41 PM
سلام
آره به خدا خیلی به هم عادت کرده بودیم، اوایل فکر می کردم اتاق تک نفره خوبه ولی الان نمیدونین با چه زحمتی رستامون را هماهنگ کردیم که تو کمپ تنها نمونیم و حداقل چند تا از دوستان را ببینیم، هر چند که همینم موقته و لاجرم هر آشنایی و دوستی یک روز به جدایی و فراق میرسه، خلاصه که باید گذاشت و گذشت!
ایمان جان منم تولید عملیات افتادم، بیس خشکی اما تریپ زیاد به سکو ها، (البته حق ماموریت نمی دن و حق سکو میدن که کمتر از حق ماموریته!)، فکر کنم محمد جان بیشتر ببینمت!
بگذریم، موفق باشین
یا علی مدد
عباس جان اگه بری سکو به تعداد روزهای سکو حقوق سکو میگیری که خیلی بیشتره همون خانم بختیار زاده گفت حقوق سکو هم که حدود 1.8 دهم بیشتر از حقوق خشکیه!!!
ما سکو نشینان غم سیلاب نداریم
msmshavi
2012/7/28, 12:48 PM
آقایونی که دیگه به سلامتی کارای استخدامیشون رو دارن میگذرونن ،یه کم هم برای امثال من که تازه درسشون تموم شده و منتظر آزمون آینده شرکت نفت هستن از تجربیات و منابعی که از اونها برا آزمون سوال میاد و نوع سوالات و کلا هرچیزی که بدرد بخوره بگید خواهشا :huh:
ebi646464
2012/7/28, 12:50 PM
سلام.به همون شماره ای که شما بهم داده بودید22664432
Arbitrage
2012/7/28, 01:04 PM
پیام های بازرگانی صدا وسیما که مربوط به همراه اول که مدام از تلویزیون پخش میشه و پسر خانواده هنگام افطاری که از عسلویه زنگ میزنه و ... آدم را یاد بچه های گروه اول POGC میندازه که حالا تو عسلویه مشغول به کار هستند.
================================================== ================================================== =========
و اما یک نکته که در صفحات قبل در مورد واگذاری شرکت های بالا دستی صنعت نفت در مورد آن اظهار نظر شد توجه شما را به خبر زیر مربوط به چند سال پیش است جلب میکنم:
ييس ستاد اجرای اصل 44 شرکت نفت خبر داد
عرضه پنج درصد حفاری شمال در هفته جاری
شانا - رييس ستاد ویژه اصل 44 شرکت ملی نفت ایران گفت که در هفته جاری پنج درصد از سهام شرکت حفاری شمال به عنوان نخستین شرکت بخش بالادستی صنعت نفت در تابلوی بورس اوراق بهادار عرضه ميشود.
علی کاردر با اشاره به برنامه ریزی شرکت ملی نفت برای عرضه شرکتهای قابل واگذاری به بخش خصوصی تصریح کرد: در همین زمینه اسناد شرکت حفاری شمال که در سال گذشته به سازمان خصوصی سازی سپرده شده بود تایید شده و ابهامات موجود آن بر طرف شد و قرار است در هفته جاری اولین بلوک آن به میزان پنج درصد از سهام شرکت، در تابلوی بورس عرضه شود.
وی خاطرنشان کرد: در هفته آینده بلوک پنج درصدی شرکت حفاری شمال در بازار اول بورس عرضه و کشف قیمت خواهد شد تا بدین ترتیب این شرکت به عنوان اولین شرکت بالادستی صنعت نفت وارد بازار اصلی بورس اوراق بهادار شود.
کاردر اظهار کرد: پیش از این قرار بود اولین مرحله واگذاری شرکت حفاری شمال برای تعیین قیمت هر سهم آن، تا پایان سال گذشته انجام شود که به علت برخی مشکلات از جمله واقعی نبودن پیشبینی سود هر سهم شرکت حفاری شمال، این کار به تعویق افتاد و قرار شد تا پایان سه ماه اول سال انجام شود.
رييس ستاد اصل 44 شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: با ارائه گزارش پیشبینی عملکرد حسابرسی شده سال مالی 88 شرکت حفاری شمال و رفع شرایط پذیرش و همچنین ارائه امیدنامه نهایی به واحد پذیرش سازمان بورس، هیات پذیرش اوراق بهادار نسبت به درج و پذیرش سومین شرکت مشمول اصل 44 وزارت نفت (بعد از پتروشیميفناوران و پالایش نفت اصفهان) اقدام کرده است. بر پایه این گزارش، طبق برنامه زمانبندی واگذاری شرکتهای دولتی، شرکت 268میلیارد تومانی حفاری شمال در جدول گروه دوم واگذاریهای سازمان خصوصی سازی قرار دارد.
لینک خبر:
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=162884
mehdijm
2012/7/28, 01:22 PM
اون هفته ميگفت از 96 نفري كه هستين 40نفرتون تاييده گزينش ندارن براهمين شمارو نميتونيم بفرستيم دوره
سلام.به همون شماره ای که شما بهم داده بودید22664432
بابا اون زنه رئيسشون مخش تعطيله! بزنگيد خانم درخشان 23942148
آقايون فلاتي عزيز! تا نفر آخر آزمون و سهميه شاهد و جانباز و بومي و تكميل ظرفيت مداركش ناقص باشه، دوره؛ بي دوره! يا آخر مرداد براي شهريور مي زنگن يا آخر شهريور براي مهر. امروز رفتم اونجا. همه مداركتون رو خواهشا تكميل كنيد! تا حالا 3 ماه عقب افتاديم از دوره قبلي. لطفا پيگير مدارك طب و دانشگاه و گزينش و تعهدنامه باشين و از رسيدن همه اين مدارك و كامل شدن پروندتون مطمئن شويد!! ممكنه به خاطر فقط يك نفر اين همه جماعت علاف بشه!!!
آقا باز هم گلی به گوشه جمال شما
ما همیشه میایم اینجا آخرین اخبار رو از شما میشنویم
ما که هر وقت زنگ میزنیم انگار مزاحم تلفنی هستیم جوابی به ما نمیدن.....حرفشون یک کلامه : معلوم نیست!!!!!!!
راستی شما کی رفتی طب؟؟؟
تعهدنامه و گواهی عدم سوء پیشینه رو فرستادی؟؟
حمیدرضا دشتی
2012/7/28, 01:51 PM
سلام افرادی که قبول شدند و تشریف دارند .
لطفا معدل نام رشته و نام دانشگاه و مقطع و سنشون و تاریخ فارغ التحصیلیشون رو بگن.بسیار ممنون
پیام های بازرگانی صدا وسیما که مربوط به همراه اول که مدام از تلویزیون پخش میشه و پسر خانواده هنگام افطاری که از عسلویه زنگ میزنه و ... آدم را یاد بچه های گروه اول POGC میندازه که حالا تو عسلویه مشغول به کار هستند.
================================================== ================================================== =========
و اما یک نکته که در صفحات قبل در مورد واگذاری شرکت های بالا دستی صنعت نفت در مورد آن اظهار نظر شد توجه شما را به خبر زیر مربوط به چند سال پیش است جلب میکنم:
شانا - رييس ستاد ویژه اصل 44 شرکت ملی نفت ایران گفت که در هفته جاری پنج درصد از سهام شرکت حفاری شمال به عنوان نخستین شرکت بخش بالادستی صنعت نفت در تابلوی بورس اوراق بهادار عرضه ميشود.
علی کاردر با اشاره به برنامه ریزی شرکت ملی نفت برای عرضه شرکتهای قابل واگذاری به بخش خصوصی تصریح کرد: در همین زمینه اسناد شرکت حفاری شمال که در سال گذشته به سازمان خصوصی سازی سپرده شده بود تایید شده و ابهامات موجود آن بر طرف شد و قرار است در هفته جاری اولین بلوک آن به میزان پنج درصد از سهام شرکت، در تابلوی بورس عرضه شود.
وی خاطرنشان کرد: در هفته آینده بلوک پنج درصدی شرکت حفاری شمال در بازار اول بورس عرضه و کشف قیمت خواهد شد تا بدین ترتیب این شرکت به عنوان اولین شرکت بالادستی صنعت نفت وارد بازار اصلی بورس اوراق بهادار شود.
کاردر اظهار کرد: پیش از این قرار بود اولین مرحله واگذاری شرکت حفاری شمال برای تعیین قیمت هر سهم آن، تا پایان سال گذشته انجام شود که به علت برخی مشکلات از جمله واقعی نبودن پیشبینی سود هر سهم شرکت حفاری شمال، این کار به تعویق افتاد و قرار شد تا پایان سه ماه اول سال انجام شود.
رييس ستاد اصل 44 شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: با ارائه گزارش پیشبینی عملکرد حسابرسی شده سال مالی 88 شرکت حفاری شمال و رفع شرایط پذیرش و همچنین ارائه امیدنامه نهایی به واحد پذیرش سازمان بورس، هیات پذیرش اوراق بهادار نسبت به درج و پذیرش سومین شرکت مشمول اصل 44 وزارت نفت (بعد از پتروشیميفناوران و پالایش نفت اصفهان) اقدام کرده است. بر پایه این گزارش، طبق برنامه زمانبندی واگذاری شرکتهای دولتی، شرکت 268میلیارد تومانی حفاری شمال در جدول گروه دوم واگذاریهای سازمان خصوصی سازی قرار دارد.
لینک خبر:
در لینک زیر میتوانید کل شرکتهای قابل واگذاری و غیرقابل واگذاری رو ببینید :
صفحه 9 شرکتهای غیر قابل واگذاری
http://mepc.moe.org.ir/_ippi/Documents/923ae7dd-6f9a-445f-bf29-17a760729af3.pdf
mehdi-hp
2012/7/28, 02:08 PM
لینک خبر:
عزیز من تاریخ خبر تیر ماه 88 هست. دقت کن!
salehi.com
2012/7/28, 02:12 PM
سلام. از بچه هایی که الان عسلویه هستن یه سوال دارم.
یکی از دوستام می خواست بدونه که آیا میشه رست رو عوض کرد یا نه؟ آخه تو روزهای اوایل اعزام به عسلویه یه برنامه ریزی مهم داره. الان نگرانه که نکنه مجبور بشه 14 روز رو اونجا بمونه. البته ممکنه شانس هم بیاره که بیاد رست. به هر حال آیا راهی وجود داره که اون 14 روز اول رو بره رست و به جاش 14 روز بعدی بیاد. اگه ممکنه از امور اداری بپرسین.
ehsan6472
2012/7/28, 02:41 PM
پارسال فقط مرد ها رو میخواستن واسه استخدام؟
بله فقط مرد
FAMINE RIAN
2012/7/28, 03:21 PM
سلام. از بچه هایی که الان عسلویه هستن یه سوال دارم.
یکی از دوستام می خواست بدونه که آیا میشه رست رو عوض کرد یا نه؟ آخه تو روزهای اوایل اعزام به عسلویه یه برنامه ریزی مهم داره. الان نگرانه که نکنه مجبور بشه 14 روز رو اونجا بمونه. البته ممکنه شانس هم بیاره که بیاد رست. به هر حال آیا راهی وجود داره که اون 14 روز اول رو بره رست و به جاش 14 روز بعدی بیاد. اگه ممکنه از امور اداری بپرسین.
راحت میتونه عوض کنه باید با مدیرش و بک تو بکش صحبت کنه که هیچ مشکلی نیست خیالش راحت باشه
mohandes851
2012/7/28, 04:34 PM
بابا اون زنه رئيسشون مخش تعطيله! بزنگيد خانم درخشان 23942148
آقايون فلاتي عزيز! تا نفر آخر آزمون و سهميه شاهد و جانباز و بومي و تكميل ظرفيت مداركش ناقص باشه، دوره؛ بي دوره! يا آخر مرداد براي شهريور مي زنگن يا آخر شهريور براي مهر. امروز رفتم اونجا. همه مداركتون رو خواهشا تكميل كنيد! تا حالا 3 ماه عقب افتاديم از دوره قبلي. لطفا پيگير مدارك طب و دانشگاه و گزينش و تعهدنامه باشين و از رسيدن همه اين مدارك و كامل شدن پروندتون مطمئن شويد!! ممكنه به خاطر فقط يك نفر اين همه جماعت علاف بشه!!!
دقيقا همين طوره اقايون لطف كنين پيگيري كنين به دوستاني هم كه عضو نيستن برسونيد كه برن مداركاشونو كامل كنن
خب ديگه چه خبر بود اونجا همكار گرامي؟
mohandes851
2012/7/28, 04:44 PM
آقا باز هم گلی به گوشه جمال شما
ما همیشه میایم اینجا آخرین اخبار رو از شما میشنویم
ما که هر وقت زنگ میزنیم انگار مزاحم تلفنی هستیم جوابی به ما نمیدن.....حرفشون یک کلامه : معلوم نیست!!!!!!!
راستی شما کی رفتی طب؟؟؟
تعهدنامه و گواهی عدم سوء پیشینه رو فرستادی؟؟
خب شما يكم براش غمناك صحبت كن يه كم چرب زبوني كن جواب ميده;)
قابلي نداره من درخدمت دوستان هستم هميشه تا خبري به دستم ميرسه ميگم :cool:
من 24ارديبهشت رفتن طب فكر كنم اوايل خرداد بود كه همه مداركم رو پست كردم چند روز بعد هم زنگيدم گفت مداركت رسيده و27 خرداد رفتم عسلويه برا مصاحبه گزينش،حدود 20روز پيشم زنگيدم گفت هم جواب طب اومده وهم تاييده گزينش خلاصه گفت مداركت okشده ومنتظرتماس باش
شهرام 59
2012/7/28, 05:24 PM
سلام به همه دوستای خوبم.
طاعات و عباداتتون قبول
به خدا ما بی معرفت نیستیم نت درست حسابی دم دست نداریم.
فقط خواستم خبر بدم امروز گروه c هم اومدن امیدیه از مناطق نفت خیز جنوب و تو مهمونسرا ساکن شدن.خبر خاصی دیگه هم نیست مام همچنان میریم سرکار و روزگار میگذره..............
با ارزوی موفقیت روز افزون برای شما دوستای خوبم.:gol:
mehdijm
2012/7/28, 05:28 PM
دقيقا همين طوره اقايون لطف كنين پيگيري كنين به دوستاني هم كه عضو نيستن برسونيد كه برن مداركاشونو كامل كنن
خب ديگه چه خبر بود اونجا همكار گرامي؟
خبر، علافي ما جماعت استخدامي
كم مونده اين كارمندا نفت هم ما رو مسخره بگيرن با اين رفتاراشون
زنگ زدم به زنيكه رئيسشون ميگه اسم من چيه ميگم نميدونم. ميگه نگي قطع مي كنم! ميگم يادم نيست، درباره پرونده سوال داشتم!
فكر مي كنيد چي گفت؟
تق! تلفنو قطع كرد!
ارزش ما همينقدره براشون. خوب يه ساله فيلممون كردن سركاريم حسابي. اونجا بهترين! شركت مهندسي ايران! هست
سلام
بگذریم، موفق باشین
یا علی مدد
حال روز ما بد نیست به قول پژمان از هم جدا شدن ها یه خورده حس غریبی میده که فورا قابل حله
کمپ هم جای خوبیه تا حدودی درسته اینترنت نیست اتاق ها تک نفره نیت اما خدماتشون بهتره یعنی خیلی بهتره یادمه زجر آوران که بودیم واسه یه بالشت یک ماه تمام به شیر علی گفتم تا اینکه خودم دست به کار شدم
از بچه های گروه دوم می خوام با یه دنیا ارزو و باید ها نیایین اینجا خیلیا هستن انتظاراتشون از شرکت خیلی خیلی زیاده یادمه یکیشون میگفت شرکت باید چای زعفران ده و ... اینها نیست سخت نگیرید تا سخت نگذره
راستی منم افتادم عملیات بهره برداری و تولید قراره برم رو سکو های فاز 17-18 که هنوز ساخته نشدن .
هنوز خیلی از بچه ها اونجا هستن عین بچه دبستانی بدو بدو بدون اینکه به پرسن چه خبره میریزن سر طرف یا میدون دنبال اتوبوس کاری که حتی کارگر ها هم نمی کنن
ميبينم که رفقای قديممون همگی رفتن رست و فقط منم که سر کارم هنوز
اینجا وقتی به همکارام ميگم از اول خرداد تا حالا فقط يک هفته رست رفتم همشون تعجب ميکنن اما از طرفی هم ميگن که خوبه که ديگه لازم نيست تو رست ها و تو خستگی بعد از کار کلاسا رو بريم (يعنی زجر آوران با همه بدياش يه خوبيايی هم داشته گويا)
خلاصه که بچه ها ما که شماره هم ديگه رو داريم و باهم در تماس خواهيم بود نگرانش نباشين فعلا از رستتون استفاده کنيد تا ببينيم چی ميشه
roseperfume2007
2012/7/28, 09:19 PM
سلام
بچه ها میشه بگید امکان سکو افتادن چقدره؟من مکانیک سیالات هستم؟خرمشهر و بندرعباس چی؟احتمال 2 به 1 شدن هم هست؟
مرسی دوستان
DARKANGEL
2012/7/28, 09:41 PM
اقا ما هم با اینترنت دیزل ره اوران (تو اموزش)میاییم.....بچه های او1 هم که اصلا نت ندارن.......
2 تا از مشکلات ما همینیه که قرمز شده ....خوشبختانه شما ندارید...
میشه بگی اولین حقوقتونو ماه چندم گرفتید(اولین علی الحساب و اولین کامل)
درباره اینکه کی دفترچه بیمه درمانیتون رو دادن!امکانات ورزشی و رفاهیتون! از همه مهم تر برنامه ماه رمضون تو سازمانتون ......توضیح بدی ممنون میشم
سلام رفیق... در مورد نت که دقیقا همینطوریه که میگی... ما حقوقمون رو توی ماه دوم دریافت کردیم یعنی من که اول خرداد مشغول به کار شدم اول مرداد حقوق دو ماه رو کامل پرداخت کردند...
در مورد دفترچه بیمه و امکانات دیگه هم راستش من هنوز فرصت نکردم دنبالش برم یه سری کار داره که باید برم انجام بدم تا کارت ها رو دریافت کنم که تنبلی کردم و نرفتم وگرنه گفتن که همه چیز آماده ی تحویل هست ...چه بسا که همکارای خودم اینجا رفتن و کارتهای استخر و باشگاه و دفترچه بیمه و کارت رستوران های نفت رو دریافت کردند...
در مورد ماه رمضون نمیدونم دقیقا سوالت چی هست و در چه موردی ابهام داری تا برات توضیح بدم ولی برنامه ی خاصی نیست اینجا ما توی تایم سحر بیدار میشیم میریم رستوران سحری میخوریم و صبح یک ساعت دیرتر از روزهای عادی یعنی ساعت 8 میریم اداره سره کار ... تا ساعت 3 و 4 عصر که میایم واسه استراحت بعد هم دوباره برای تایم افطار میریم رستوران افطار میکنیم ... اگه سوال خاصی هست در خدمتم...
سلام افرادی که قبول شدند و تشریف دارند .
لطفا معدل نام رشته و نام دانشگاه و مقطع و سنشون و تاریخ فارغ التحصیلیشون رو بگن.بسیار ممنون
سلام عزیز
میخوای شماره شناسنامه و کد ملی و رنگ مورد علاقه و .... را هم بگیم؟!:biggrin:
خود شرکتم این اطلاعاتی را که می خوای یکجا نداره!:eek:
شوخی کردم، ولی مطمئن باش دوستان از هر سن و دانشگاه و هر معدلی قبول شدن، یعنی در واقع اگرچه ممکنه اینا امتیازی در قبولی داشته باشن اما خیلی کم و اصلش نمره آزمون و مصاحبه است و شما با گرفتن این آمار نمی تونی نتیجه خاصی بگیری!
موفق باشی
Mohsen406
2012/7/28, 11:39 PM
سلام دوستان من تازه تو این سایت ثبت نام کردم
من به صورت ممتاز وارد شرکت نفت شدم طب صنعتی رفتم یکبار هم رفتیم گزینش فرم پر کردم هفته قبل هم آمدن تو محلومن واسه تحقیق کسی نمی دانه بعد اینکه جواب گزینش آمد حدودا چند وقت بعد دعوت به کار می شیم؟
emr1390
2012/7/28, 11:51 PM
سلام به همه دوستان که به عسلویه اعزام شدن. چندتا سوال داشتم:1-حقوق آخر دوره دوماهه ماهشهر چقدر بود؟ 2-چه تعداد از بچه ها محل کارشون عسلویه نیست؟اگر کسی دوست داشته باشه عسلویه باشه میتونه انتخاب کنه؟ 3-بچه های بومی هم هست که محل کارشون عسلویه نباشه؟ من کارآموز تیرماه هستم. ممنون از همکارای خوبم
ehsan6472
2012/7/29, 12:15 AM
من به صورت ممتاز وارد شرکت نفت شدم طب صنعتی رفتم یکبار هم رفتیم گزینش فرم پر کردم هفته قبل هم آمدن تو محلومن واسه تحقیق کسی نمی دانه بعد اینکه جواب گزینش آمد حدودا چند وقت بعد دعوت به کار می شیم؟
سلام
بعد از اینکه برای شما اومدن تحقیقات دوباره به شما زنگ میزنن که برین واسه مصاحبه عقیدتی و نتیجه مصاحبه بیش از یکماه طول میکشه.
ehsan-control
2012/7/29, 08:36 AM
سلام به همگی
از دوستانی که به امور اداری شرکتهاشون دسترسی دارن یه خواهشی دارم.
همونطور که میدونید اضافه حقوقهای امسال 15 درصد اعلام شد که برای امثال من لیسانس فنی حدود 50 هزار تومان میشه.
سال قبل اما اینطور نبود،بلکه علاوه بر یه میزان درصدی که اضافه میشد که مبلغ ثابت هم اضافه میشد.(پارسال برای لیسانس فنی 60 تومان بوده)
از یکی شنیدم به زودی اون مبالغ ثابت هم اعلام میشه و برای لیسانس فنی حدودا 80 تومان خواهد بود،اما یکی دیگه میگفت از اضافات ثابت دیگه خبری نیست که اگه اینطوری باشه ظلم بزرگیه در حق نیروهای کم سابقه.
حالا میخواستم خواهش کنم اگه کسی از بچه ها که الان مشغول کارند(چه پارس چه مناطق و..) یه پرس و جو بکنن ببینن قضیه چطوریه.
Mohsen406
2012/7/29, 09:20 AM
سلام بچه های با مرام نفتی و غیر نفتی
من تازه تو این سایت ثبت نام کردم
من به صورت ممتاز وارد شرکت ملی نفت تو خود ستاد تهران شدم طب صنعتی رفتم یکبار هم رفتیم گزینش فرم پر کردم هفته قبل هم آمدن تو محلومن واسه تحقیق کسی نمی دانه بعد اینکه جواب گزینش آمد حدودا چند وقت بعد دعوت به کار می شیم؟ و اینکه چون ما ممتازیم کارآموزی داریم؟ چند وقته؟
FAMINE RIAN
2012/7/29, 10:25 AM
سلام به تمامی دوستان
تمام کسانی که حقوق گرفتن از هر کدام از شرکت ها بنیاد کودک و موسسه محک رو فراموش نکنید قولی که قبلا دادیم رو باید بجا بیاریم تو این ماه رمضان خوبه دل اون خانواده ها هم شاد شه .
amir.mahmoudi
2012/7/29, 01:13 PM
سلام به همگی
همونطور که میدونید اضافه حقوقهای امسال 15 درصد اعلام شد که برای امثال من لیسانس فنی حدود 50 هزار تومان میشه.
سال قبل اما اینطور نبود،بلکه علاوه بر یه میزان درصدی که اضافه میشد که مبلغ ثابت هم اضافه میشد.(پارسال برای لیسانس فنی 60 تومان بوده)
از یکی شنیدم به زودی اون مبالغ ثابت هم اعلام میشه و برای لیسانس فنی حدودا 80 تومان خواهد بود،اما یکی دیگه میگفت از اضافات ثابت دیگه خبری نیست که اگه اینطوری باشه ظلم بزرگیه در حق نیروهای کم سابقه.
حالا میخواستم خواهش کنم اگه کسی از بچه ها که الان مشغول کارند(چه پارس چه مناطق و..) یه پرس و جو بکنن ببینن قضیه چطوریه.
سلام
امسال از ثابت خبری نیست
اینو آقای دکتر باغبان یکی از مدیرای ارشد نفت گفته
mostafa6x
2012/7/29, 02:43 PM
منم شرایط شما رو دارم . نمی دونم میگن مهر ماه شروع به کاره
mfd.online
2012/7/29, 04:26 PM
سلام به همگی
احسان جان ، حالا خیلی زوده که نگران این چیزا باشی . بزار اول استخدام بشیم بعدا برای پیگیری این مسائل وقت زیاد داریم.
mfd.online
2012/7/29, 04:32 PM
منم شرایط شما رو دارم . نمی دونم میگن مهر ماه شروع به کاره
خداوند به شما صبر عنایت کنه . من که شش ماهه همه مدارکم کامله و هنوز برای شروع به کار دعوت نشدم.
بزک نمیر بهار میاد خربزه با خیار میاد
اعلام اسامی سومین گروه از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال 1390 شرکت ملی نفت ایران
8/5/1391
تعدادمشاهده : 34
http://pogc.ir/Portals/0/images/Hup.gif
http://pogc.ir/Portals/0/News3/910508-11.jpg
http://pogc.ir/Portals/0/images/Hdown.gif
افراد زیر به عنوان سومین گروه از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال 1390 شرکت ملی نفت ایران ،لازم است از 2 شهریورماه برای شرکت در دوره آموزشی کارآموزی در ماهشهر حضور یابند.
همچنین ارائه مدارک زیر و وسائل شخصی ضروری است:
1.تصویر صفحات شناسنامه
تصویر کارت پایان خدمت 2.
3.تصویر کارت ملی
4.تصویر مدرک تحصیلی
5.هشت قطعه عکس پرسنلی
نشانی محل حضور : ماهشهر- شهرک بعثت- جنب بیمارستان پتروشیمی- مجموعه خوابگاه ره آوران فنون پتروشیمی
نام نام خانوادگی
1 وحید آب خیز
2 محمد مهدی آتشی
3 محمد رضا آسایش
4 محمد آین جان
5 مهدی ابراهیم زاده
6 غلامحسین ابوطالبیان
7 مهدی اسدالهی
8 هادی اسدیان
9 محسن اسماعیلی عسکری
10 فرزام اصغرنیای حسن کیاده
11 امیر اصغری
12 هاشم اکبری اصطهباناتی
13 محمدرضا اکبری
14 مجتبی اکبریان رکاوندی
15 صادق الکایی لاشکی
16 عمار امدادی فرد
17 حسین امیرکنعانی
18 محمد انصاری
19 محمد انگشبه
20 امیرحسین باصری
21 یحیی باقریه
22 داود برازیده
23 فریبرز برزگر
24 واحد برقک
25 سروش برموز
26 حسن بنائیان سفید
27 یاسین بنجویی
28 رحمان بیات
29 عادل بیدزرد
30 اسماعیل پارسامهر
31 جواد پورمهدی
32 یاسر پی خسته
33 سیروس ترک زاده
34 میثم تقوی
35 حیدر تیموری
36 محمد تیموری حقیقی جهرمی
37 رضا ثالث
38 خسرو جان احمدی
39 محمد جان نثاری
40 رضا جعفرزاده
41 محمد جعفری پور
42 حمیدرضا جعفری نیا
43 کمال جعفریان دهکردی
44 اسماعیل جلالی فر
45 امین جلیل پور
46 حسین جمالی
47 احمد جمالی فرد
48 احمد جوکار
49 رضا جهانگیری
50 مهدی جهانگیری
51 محسن چادله
52 احمد چاه شوری
53 سعید چیت ساز دهخوارقانی
54 حمیدرضا حاجی نژاد بشرویه
55 سیدمجید حسینی
56 سید علی حسینی
57 سید ابوالفضل حسینی
58 سیدعبدالصابر حسینی مقدم
59 سید علی حسینی نژاد
60 محمود حسینی هفشجانی
61 سید مهدی حمزوی جهرمی
62 علی حمزه ئیان
63 علیرضا حیدری
64 روح اله حیدری
65 بهروز خادم رابع
66 محمد سجاد خدایاری
67 عزت الله خدری
68 کاظم خرم
69 جلیل خسروی
70 سیدرضا خطیبی طباطبایی
71 محمدمهدی خلیلی
72 وحید خواجوی
73 باقر خیراندیش
74 علیرضا خیری
75 سید احمد دربیانی
76 محمدرضا درستکار اردکانی
77 مرتضی درویشی
78 سیداحمدرضا دستگردی
79 علیرضا دشتی
80 امین دلاور
81 علیرضا دمان
82 احسان دهقانی پیشه
83 ابوالفضل ذهبی
84 رضا راسخی
85 علی ربیعی
86 محمود رسالت خواه
87 یونس رستم پور قطب ابادی
88 محسن رضایی
89 حمید رضایی
90 سیدمحمد طاهر رکنی
91 محسن ریشهری زاده
92 محمدرضا زارع
93 اله یار زارعی
94 سعید زرینی
95 جواد زیارتی
96 سید منصور زیندین
97 سید محمود سادات حسینی
98 وحید سالاری
99 محمدصادق ستوده خیرآبادی
100 ابراهیم سجاد
101 محمد مهدی سرگل
102 سلمان سعادت طلب
103 مسعود سعادت یوسفی
104 علی سعیدی دهکی
105 محمد سعیدی نیا
106 قاسم سلمان پور
107 علی سلمانی پور
108 امید سهرابی
109 محمدهادی سیار
110 سید علی سیدی پور
111 محمدعلی سیمرونی
112 محمد شاهزاده
113 مهدی شرفی
114 محمد شرفی
115 آرمان شریفی
116 ابراهیم شریفی جندانی
117 مصطفی شکراله نیا روشن
118 پیمان شکوه
119 محمد شمشیری
120 سیدمحمدحسین شهریار
121 رضا صابری مهر
122 امیدرضا صالح پور
123 محمدباقر صمصامی
124 محمد ضیایی زردخشویی
125 محمد حسین طاهری
126 حامد طرزی
127 امین عرب پور
128 محمد عرب عامری
129 میثم عزیزی
130 مهدی عزیزی
131 محسن عزیزی
132 سامان علی خواه
133 حمزه علیشاهی
134 علی غفاری
135 حمید غلامی علم
136 یاسر غیاثوند
137 حمزه فتحی نیا
138 مهدی فخاری خراجانی
139 مصطفی فرامرزی
140 رضا فراهانی
141 محمد امین فرجی
142 مراد فلسفی
143 محمد قاضی جیردهی
144 محسن قدرتی
145 ایمان قربانی
146 امیررضا قلی زاده
147 وحید قنبری
148 محمد قیاسوند
149 سید مصطفی کاظمی نوایی
150 کرامت کردوانی
151 محمد کرمی
152 علی کریم زادگان
153 رحمان کریمی آذر
154 سجاد کریمی مزیدی
155 غضنفر کمالی مقدم
156 حمید کمالیان
157 مرتضی کوهستانی
158 ابراهیم کاظمی
159 فواد کرامتی
160 محمدرضا کردزنگنه
161 علی اکبر کرکه آبادی
162 عبدالرسول کره بندی
163 علیرضا کریمی
164 جواد گره
165 مهدی لشگری
166 محمد مهدی مؤیدی نیک
167 احمدرضا ماجدحسین آبادی
168 مرتضی ماندگار
169 عادل مبرزی
170 محمد محسنی تنکابنی
171 محمود محمددوست علی آبادی
172 مجتبی محمدنیا اطاقسرا
173 فریدون محمدی
174 سعید محمدی
175 ابوالفضل محمدی باغملایی
176 بهزاد محمودی
177 ابولفضل مرادی پور
178 سمیر مرادی دارخوری
179 حامد مردانی
180 محمد طاها مرشدی
181 محمدرضا مسعودی پور
182 سیدمهدی مظفری مهر
183 سید امید رضا معزی
184 محمد معزی
185 حمید رضا معیری
186 مجید مقدس زاده بزاز
187 حسین مقنی موخر بیدگلی
188 حسن مقیمی
189 احسان ملابیک
190 جواد ملکی گلوزری
191 منصور منفرد
192 سید مجتبی موسوی
193 سید حسین موسویان
194 موسی مومنی راد
195 فرزاد مومنی لندی
196 مسعود مهبودی
197 محمد مهدی پور
198 حسینعلی مهربانی مقدم
199 حسین میرآخورلی
200 محمد مینه پور
201 مهدی نخجو
202 حسین نصری نژاد
203 امیر نصیری
204 ارین نصیری راد
205 افشین نظری
206 مرتضی نعیمایی عالی
207 مصطفی نوایی
208 محمد علی نودین
209 جمال وردان
210 سعید وریدی مقدم
211 هومن وصفی
212 محمدامین هاشمی خواه
213 اسماعیل هوشیاریان
214 رضا یارویسی
215 محمد جواد یزدانی حمید
216 فرهاد یوسف تبریزی
ehsan-control
2012/7/29, 09:23 PM
دو سری قبل 500 تا معرفی کرده بودن یعنی:
1016-500=516
216 تا هم این سری:
516-216=300
طبق گفته ها قراره 200 تا هم تکمیل ظرفیت بگیرن:
200+300=500
یعنی هنوز دو گروهه 250 نفره دیگه :cry:
و یا بهتر بگم :
بچه ها خودتون رو آماده کنید که احتمال آبان افتادن هم هست.
من که یهو دیدین رفتم جلو شرکت خودمو آتیش زدم اگه بخوان باز آبان منو اعزام کنن :cry:
کله برنامه های زندگیم به هم خورده
titan_206
2012/7/29, 09:32 PM
از دوستان گروه اول که عسلویه هستند یه سوال داشتم
من از همکاران گروه دوم هستم که الان در ماهشهر ام، من 30 شهریور امتحان نظام مهندسی دارم می خواستم بدونم اگه بخوان تقسیم کنن می تونم یجوری تایم تنطیم کنم که 30 ام شهر خودمون باشم
dashhadi
2012/7/29, 10:01 PM
و یا بهتر بگم :
من که یهو دیدین رفتم جلو شرکت خودمو آتیش زدم اگه بخوان باز آبان منو اعزام کنن :cry:
:surprised::surprised::surprised:
مشتی این حرفا یعنی چی؟!!! خجالت داره مهندس!
از همون اول نباید به خاطر نفت نسیه فرصتای نقدتو از دست میدادی که حالا انقدر حرص و جوش نخوری، تو که میدونستی ( اگرم نمیدونستی باید پرس و جو میکردی تا بدونی !!!:surprised: ) پروسه ی استخدام انقدر طولانی هست که آدم بتونه پی یه کار دیگه رو بگیره و اونو به سرانجام برسونه یا حداقل به امید نفت خونه نشین و بی برنامه نباشه. حالا هم خبری نیست، انقدر حرص نخور. انشالا که مهر با همدیگه اعزامیم ، آخه من که هم رشته ات هستم ( کنترل ) یکی دو هفته پیش زنگ زدم، گفت مهر اعزامم.
پیشنهاد من اینه که بریم شیشه های شرکتشونو بشکنیم ، زنگ آیفونشونم بزنیمو فرار کنیم بریم کوچه پشتی وایسیم بخندیم بهشون!!! ;) :biggrin:
Mohsen406
2012/7/29, 10:23 PM
خداوند به شما صبر عنایت کنه . من که شش ماهه همه مدارکم کامله و هنوز برای شروع به کار دعوت نشدم.
سلام مهندس
یعنی شما شش ماه است که جواب گزینشت آمده ولی هنوز دعوت به کار نشدی؟ چرا؟؟
یعنی ما هم اینقدر طول می کشه؟
Mohsen406
2012/7/29, 10:24 PM
سلام مهندس
Mohsen406
2012/7/29, 10:55 PM
بچه های عزیز سلام
کسی هست شرکت ملی نفت باشه؟
بعد اینکه طب صنعتی رفتید و جواب گزینشتون آمد و همه کارهاتون کامل شد چند وقت بعد دعوت به کار شدید؟
دو سری قبل 500 تا معرفی کرده بودن یعنی:
1016-500=516
216 تا هم این سری:
516-216=300
طبق گفته ها قراره 200 تا هم تکمیل ظرفیت بگیرن:
200+300=500
یعنی هنوز دو گروهه 250 نفره دیگه :cry:
و یا بهتر بگم :
احسان عزیز و گل
من هم قبل از گذاشتن کامنتم همین محاسبات رو پیش خودم انجام دادم و چون خروجی نامطلوب بود کل صورت مساله رو عوض نمودم و فرض اعزام تکمیل ضرفیتیا در آینده نزدیک رو حذف کردم و باز نتیجه اومد مهر اعزامیم:smile:
فقط این تعداد 216 نفر بدجوری آدم رو قلقلک می کند.:weirdsmiley::evil::sweatdrop:
شاید این مهر اعزام شویم شاید...
بچه های عزیز سلام
کسی هست شرکت ملی نفت باشه؟
بعد اینکه طب صنعتی رفتید و جواب گزینشتون آمد و همه کارهاتون کامل شد چند وقت بعد دعوت به کار شدید؟
محسن جان
هیج قاعده بخصوصی در این مورد وجود ندارد (حداقل در نفت و گاز پارس) چون مثلا من چهارماه پیش گفتند پروندت تکمیله ولی هنوز اعزام نشده ام ولی دوستی دارم که 18 اردی بهشت تازه پرونده اش تکمیل شد و اول خرداد واسه دوره اعزام شد.
Mohsen406
2012/7/29, 11:49 PM
سائل جان من فقط از بلا تکلیفی نمی ترسم من استخدام آموزش و پرورش هستم و اگر میخام بیام بیرون باید تا قبل مهر استعفا بدم. حالا موندم اگه قبل دعوت به کار استعفا بدم طوری نیست؟ یعنی صد در صد بعد گزینش ما رو میگیرن دیگه؟
Mohsen406
2012/7/30, 04:14 AM
از ممتازین پخش و پالایش خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟/
عجب گیری کردیم بابا
سلام من ممتاز شرکت ملی نفت هستم پرونده ام تو گزینشه و هنوز هیچ خبری ندارم
Mohsen406
2012/7/30, 04:22 AM
:que::que::que:آموزش و پرورش یا شرکت ملی نفت؟:que::que::que:
سلام دوستان اگه لطف کنین مشورت بدین ممنون میشم
من 5 ساله استخدام رسمی آموزش پرورش هستم تو شهر خودم(اصفهان) و الان شرکت ملی نفت به صورت ممتاز پذیرفته شدم واسه کار تو تهران
شما باشی کدام را انتخاب می کنید؟؟؟:que:
Arbitrage
2012/7/30, 07:24 AM
من 5 ساله استخدام رسمی آموزش پرورش هستم تو شهر خودم(اصفهان) و الان شرکت ملی نفت به صورت ممتاز پذیرفته شدم واسه کار تو تهران
طبق قوانیین فردی که کارمند رسمی ارگان دیگر باشد می تواند استخدام ارگان دیگر شود؟
چون شما داراری شغل معلمی هستیدکه آن هم به صورت استخدامی رسمی .
Arbitrage
2012/7/30, 07:34 AM
حقوق اولین وزیر نفت ایران چقدر بود؟
خبرآنلاین نوشت: علی اکبرمعین فر از رقم حقوق اولین وزیر نفت ایران خبر داد.
براساس اظهارات اولین ريیس کمیسیون نفت مجلس شورای اسلامی، وزارت نفت در دولت بازرگان تاسیس شد و حقوقها آن زمان خیلی پایین بود. آن زمان با دلار 7 تومانی یک وزیر حدود 12 هزار تومان حقوق میگرفت.
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=311519
rezashimi
2012/7/30, 08:18 AM
شما چطور حق شرکت داشتییییییییییین!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abbasvatankhah
2012/7/30, 08:34 AM
من باشم همون آموزش پرورش انتخاب میکنم
Arbitrage
2012/7/30, 12:13 PM
معلم ها سه ماه تعطیلی تابستان تعطیل.
پنجشنبه ها تعطیل.
برف میباره مدرسه ها تعطیله.
هوا آلوده میشه تعطیل.
ریزگرد میاد مدرسه ها تعطیل.
بهتره همون معلم بمونی.
Mohsen406
2012/7/30, 12:14 PM
طبق قوانیین فردی که کارمند رسمی ارگان دیگر باشد می تواند استخدام ارگان دیگر شود؟
چون شما داراری شغل معلمی هستیدکه آن هم به صورت استخدامی رسمی .
ظاهرا می گن نمیشه ولی اگه تعهدی به محل کار نداشته باشی و استغفا بدی می شه
Mohsen406
2012/7/30, 12:16 PM
معلم ها سه ماه تعطیلی تابستان تعطیل.
پنجشنبه ها تعطیل.
برف میباره مدرسه ها تعطیله.
هوا آلوده میشه تعطیل.
ریزگرد میاد مدرسه ها تعطیل.
بهتره همون معلم بمونی.
فقط تعطیلی که ملاک نیست!
یک معلم لیسانس برق با 20 سال سابقه 800 میگیره، لیسانس نفت با 20 سال سابقه چند برابر میگیریه به نظر شما؟؟؟
سائل جان من فقط از بلا تکلیفی نمی ترسم من استخدام آموزش و پرورش هستم و اگر میخام بیام بیرون باید تا قبل مهر استعفا بدم. حالا موندم اگه قبل دعوت به کار استعفا بدم طوری نیست؟ یعنی صد در صد بعد گزینش ما رو میگیرن دیگه؟
درود محسن جان
بیش از نود درصد افراد در گزینش تایید می شوند و همینکه شاغل بودی بنده مشکلی از طرف گزینش واست متصور نیستم.
در رابطه با اینکه کدام بهتر است نمیشه بدون داشتن داده های کافی اظهار نظر کرد. با توجه به تسلطی که خودت بر شرایط ،احوالات و علایق خود داری می توانی دست به انتخاب بزنی.
با تفکر بر تفارق میان این دو از نظر شرایط و مزایای کاری انتخاب آسان تر می گردد.
بدرود
titan_206
2012/7/30, 02:24 PM
من از همکاران گروه دوم هستم که الان در ماهشهر ام، من 30 شهریور امتحان نظام مهندسی دارم می خواستم بدونم اگه بخوان تقسیم کنن می تونم یجوری تایم تنطیم کنم که 30 ام شهر خودمون باشم:)
mfd.online
2012/7/30, 03:23 PM
سلام مهندس
اگه صفحات قبلی را بخونی، می بینی که تعداد افرادی که شرایط مشابه من دارند کم نیست. اولویت بندی اعزام افراد هیچ ساز و کار مشخصی نداره ( یا حداقل من اینطور فکر می کنم ) . حتی این احتمال وجود داره که شما زودتر از من اعزام بشید. امیدوارم که شما مثل من بدشانس نباشید. به هر حال اینو گفتم که بدونید تا زمانی که از شما دعوت نشده هیچ فرصت شغلی از دست ندهید چون خیلی از دوستان این اشتباه مرتکب شدند و الان پشیمون هستند.
mohandes851
2012/7/30, 04:20 PM
بچه هاي فلات پس كجان؟بابا ما يه چندروز نبوديما :smile:
از فلاتيا كس خبر جديد نداره؟
mfd.online
2012/7/30, 04:23 PM
احسان عزیز و گل
من هم قبل از گذاشتن کامنتم همین محاسبات رو پیش خودم انجام دادم و چون خروجی نامطلوب بود کل صورت مساله رو عوض نمودم و فرض اعزام تکمیل ضرفیتیا در آینده نزدیک رو حذف کردم و باز نتیجه اومد مهر اعزامیم:smile:
فقط این تعداد 216 نفر بدجوری آدم رو قلقلک می کند.:weirdsmiley::evil::sweatdrop:
شاید این مهر اعزام شویم شاید...
امیدوارم قبل از ظهور آقا اعزام بشیم.
شاید این جمعه بیاید شاید
Mohsen406
2012/7/30, 04:33 PM
درود محسن جان
بیش از نود درصد افراد در گزینش تایید می شوند و همینکه شاغل بودی بنده مشکلی از طرف گزینش واست متصور نیستم.
در رابطه با اینکه کدام بهتر است نمیشه بدون داشتن داده های کافی اظهار نظر کرد. با توجه به تسلطی که خودت بر شرایط ،احوالات و علایق خود داری می توانی دست به انتخاب بزنی.
با تفکر بر تفارق میان این دو از نظر شرایط و مزایای کاری انتخاب آسان تر می گردد.
بدرود
سائل جان ممنون بابت راهنمایی های خوبت
ولی دلایل من برای جدایی از آموزش و پرورش چند تا نکته است:
1- من نمیتوانم هر کار آزادی مثل بقالی و... داشته باشم ودنبال کار شرکت و ... هم رفتم که موفق نبودم بنابر این وقت های آزاد من به بطالت میگذرد.
2-الان دریافتی من با 5 سال سابقه و مدرک فوق لیسانس 600 تومان است ولی یک نفتی اداری با شرایط من حداقل 1300 میگیره
3- من دوست ندارم 30 سال کارم معلم باشم و هیچ پیشرفتی تو کارم نداشته باشم ولی تو نفت اگه کسی علاقه و پشتکار داشته باشه جا برای پیشرفت زیادتره
4- اگه از تهران خسته شدم خیلی راحت واسه انتقالی با شهرستان(اصفهان) بعد دو 3 سال موافقت می کنن
FAMINE RIAN
2012/7/30, 07:22 PM
من از همکاران گروه دوم هستم که الان در ماهشهر ام، من 30 شهریور امتحان نظام مهندسی دارم می خواستم بدونم اگه بخوان تقسیم کنن می تونم یجوری تایم تنطیم کنم که 30 ام شهر خودمون باشم:)
آره میشه خیلی هم راحته نگران نباش.
miladeng1
2012/7/30, 07:28 PM
سلام دوستان یک راهنمایی میکنید؟؟؟؟
من دکترا هم قبول شدم بنظرتون میتونم هم کار کنم هم درس را بخونم نظرتون را لطف کنید ممنون میشم؟؟
ebi646464
2012/7/30, 07:56 PM
بچه هاي فلات پس كجان؟بابا ما يه چندروز نبوديما :smile:
از فلاتيا كس خبر جديد نداره؟
سلام .خبر جدیدی نیست.من با شماره منشی که دادید تماس گرفتم گفت رشته شما به من مربوط نمیشه با 2141 تماس بگیر.2141 هم با اجازت گذاشته رو پیغام گیر جواب نمیده:confused:
sadeghi
2012/7/30, 09:49 PM
سائل جان ممنون بابت راهنمایی های خوبت
ولی دلایل من برای جدایی از آموزش و پرورش چند تا نکته است:
1- من نمیتوانم هر کار آزادی مثل بقالی و... داشته باشم ودنبال کار شرکت و ... هم رفتم که موفق نبودم بنابر این وقت های آزاد من به بطالت میگذرد.
2-الان دریافتی من با 5 سال سابقه و مدرک فوق لیسانس 600 تومان است ولی یک نفتی اداری با شرایط من حداقل 1300 میگیره
3- من دوست ندارم 30 سال کارم معلم باشم و هیچ پیشرفتی تو کارم نداشته باشم ولی تو نفت اگه کسی علاقه و پشتکار داشته باشه جا برای پیشرفت زیادتره
4- اگه از تهران خسته شدم خیلی راحت واسه انتقالی با شهرستان(اصفهان) بعد دو 3 سال موافقت می کنن
دوست عزیز شما از سهیمه ایثارگران استفاده کردید؟
mkhrezaei
2012/7/30, 10:10 PM
سلام دوستان
من فلات قاره قبول شدم نرفتم
الان دوباره تماس گرفتن گفتن شهریور بیا
میخواستم ببینم کسی هست بتونه کمکم کنه که برم یا نه
من فوق لیسانس مکانیک دارم و تو تهران کار دارم
ممنون میشم با راهنماییتون از 2راهی خارجم کنین
tak2750
2012/7/30, 10:19 PM
سلام دوستان
شما که میخای بقیه کمکت کنن لااقل شرایط خودت رو کامل توضیح بده.
ابنکه تو تهران مشغول چه کاری هستی؟
قرار دادت از چه نوعیه؟
حقوقت چقدره؟
مجردی؟
تحمل سفر داری؟
میتونی دو هفته زنتو تنها بزاری و بری جنوب؟
ایا همسرت حاظره دو هفته بدون شماتنها شبا بخابه؟ نمیترسه؟
mkhrezaei
2012/7/30, 10:27 PM
من کار تاسیسات انجام میدم و نزدیک 1 تومن میگیرم و ساعتی کار میکنم و مجردم
من بیشترین دلیلی که مردد شدم تعهد 10 سالشه
tak2750
2012/7/30, 10:55 PM
من کار تاسیسات انجام میدم و نزدیک 1 تومن میگیرم و ساعتی کار میکنم و مجردم من بیشترین دلیلی که مردد شدم تعهد 10 سالشه اخه کار ساعتی که اینده نمیشه. میتونی بری نفت و اون دو هفته بیکاری رو کار تاسیسات انجام بدبی. باز خودت میدونی. ولی نفت مزایای خیلی خیلی بیشتری نسبت به شغل فعلی تو داره. امروز کناز چهار راه بامیه هم بفروشی ماهی یه تومن در میاری!!! تو تازه میخای با فوق لیسانس ماهی یه تو من در بیاری تازه معلوم هم نیست که همیشه واست کار باشه یا نه؟
alirazavi2012
2012/7/31, 08:40 AM
اخه کار ساعتی که اینده نمیشه. میتونی بری نفت و اون دو هفته بیکاری رو کار تاسیسات انجام بدبی. باز خودت میدونی. ولی نفت مزایای خیلی خیلی بیشتری نسبت به شغل فعلی تو داره. امروز کناز چهار راه بامیه هم بفروشی ماهی یه تومن در میاری!!! تو تازه میخای با فوق لیسانس ماهی یه تو من در بیاری تازه معلوم هم نیست که همیشه واست کار باشه یا نه؟
تایید میشه، شما برید شرکت نفت براتون بهتره.
mohandes851
2012/7/31, 08:55 AM
سلام دوستان
سلام دوست عزيز شما كي امتحان دادي ؟كي بهت زنگيدن كه بيا؟
Mohsen406
2012/7/31, 09:28 AM
دوست عزیز شما از سهیمه ایثارگران استفاده کردید؟
سلام دوست گرامی
نا والله سهیمه ایثارگرری نداشتم ولی فکر کنم معمولا ممتازین را واسه تهران انتخاب میکنن
roseperfume2007
2012/7/31, 10:25 AM
بچه های گروه اول یه آمارتقریبی نمیدید که چندتا از بچه ها سکو،خرمشهر،بندرعباس،فازها افتادن؟
roseperfume2007
2012/7/31, 10:39 AM
بچه های گروه اول یه آمارتقریبی نمیدید که چندتا از بچه ها سکو،خرمشهر،بندرعباس،فازها افتادن؟
miladeng1
2012/7/31, 11:23 AM
من دکترا هم قبول شدم بنظرتون میتونم هم کار کنم هم درس را بخونم نظرتون را لطف کنید ممنون میشم؟؟
navigator.sir84
2012/7/31, 11:35 AM
سلامدوستانی که 2 شهریور از شیراز عازم ماهشهر هستن هماهنگ کنن به اتفاق بریم
پارسیان 65
2012/7/31, 11:55 AM
سلام
به نظرم مهندس الان کار بهتر از ادامه تحصیل باشه چون وقت برای ادامه تحصیل هستش فکر کنم طبق قانون شرکت نفت تا وقتی که رسمی نشی نمیتونی ادامه تحصیل بدی حالا خودتون تصمیم بگیرین کدومشو انتخاب کنی منم یک وضعیتی مثل شما دارم
پارسیان 65
2012/7/31, 11:55 AM
سلام
به نظرم مهندس الان کار بهتر از ادامه تحصیل باشه چون وقت برای ادامه تحصیل هستش فکر کنم طبق قانون شرکت نفت تا وقتی که رسمی نشی نمیتونی ادامه تحصیل بدی حالا خودتون تصمیم بگیرین کدومشو انتخاب کنی منم یک وضعیتی مثل شما دارم
پارسیان 65
2012/7/31, 11:58 AM
با سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم من الان 2ماه و اندی هستش که هنوز دعوت به معاینات شغلی نشدم به نظر شما این مدت چقدر طول میکشه تا دعوت به معاینه شغلی بشم من از شرط ممتازی قبول شدم
roseperfume2007
2012/7/31, 12:46 PM
roseperfume2007
2012/7/31, 12:50 PM
بچه های گروه اول یه آمارتقریبی نمیدید که چندتا از بچه ها سکو،خرمشهر،بندرعباس،فازها افتادن؟???????????????????????????????????? ?????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام دوستان یک راهنمایی میکنید؟؟؟؟من دکترا هم قبول شدم بنظرتون میتونم هم کار کنم هم درس را بخونم نظرتون را لطف کنید ممنون میشم؟؟چرا نمیتونییکی از دوستام عسلویه کار میکنه....فقط 15 روز فرصت درس خوندن داره با این حال داره دکتراش هم میگیرهیک بنده خدایی هم شنیدم یکی از سکوهای بهرگان کار میکرده مشغول خوندن فوق لیسانس هم بوده و درعین حال دانشجوی ممتاز هم شده
Mohsen406
2012/7/31, 01:23 PM
با سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم من الان 2ماه و اندی هستش که هنوز دعوت به معاینات شغلی نشدم به نظر شما این مدت چقدر طول میکشه تا دعوت به معاینه شغلی بشم من از شرط ممتازی قبول شدم
سلام مهندس ما هم متاز بودم اسفند رفتم مصاحبه فنی حدود 3 ماه بعد یعنی خرداد رفتم طب صنعتی
peykar
2012/7/31, 01:29 PM
سلام به همه بچه های گل مخصوصن فلاتی های چشم انتظار
دیشب با یکی از بچه های فلاتی گل که از آموزشی برگشته بود داشتم راجع به دوره آموزشی صحبت می کردم که مطالب زیر دستگیرم شد:
1-بهشون گفتن که به احتمال زیاد(99%)اعزام گروه بعدی اول شهریوره
2-گفت تا حالا 300 نفر واسه آموزشی اعزام شدن و 200 نفر دیگه مونده(حالا نمی دونم قضیه اون 96 نفر چی بوده؟)
3-کلاسای دوره آموزشیشون از ساعت 7 شروع و 16تموم میشه که 2 ساعت هم برای نماز و نهار فرجه می دن
4-بعد از اتمام دوره یه آزمون فرمالیته می گیرن که اکثر استادا هم نمره دلخواه رو میدن
5-زبان و کامپیوتر به صورت مجازی آزمون گرفته می شه که اونم خیلی آسونه
6-حقوق 2 ماه آموزشی هم واسشون واریز شده(دیگه نپرسین چقه بوده چون تازه باهاش دوست شدم دیگه تو این مسائل ریز نشدم)
7-اگه تونستید حتمن یه حساب بانک تجارت داشته باشید که شماره حسابشو اونجا لازم میشه
8-بچه ها رو 2 گروه کرده بودن که یه گروهشون آموزشکده نفت رفته بودن و از لحاظ اینترنت عالی بوده و گروه دوه هم مرکز آموزشیه محمود آباد رفتن
9-وسائل شخصی از جمله لپ تاپ،کپی از تمام مدارک،عکس،و ... یادتون نره
دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد که توضیح بدم.
تو این ایام ما هم از دعای خیر خودتون محروم نفرمایید.
FAMINE RIAN
2012/7/31, 02:01 PM
کسانی که حتما رو سکو هستن 22 نفر کاردانی که عملیات افتادن مابقی بچه ها گاهی میرن گاهی نمیرن سکو ها هم بهره برداری هستن کلا 12 نفر جا دارن به غیر از spq1 که اون واسه هیچ کس جا نداره و تا دوره هیوت کسی نبینه رو سکو نمیره
FAMINE RIAN
2012/7/31, 02:02 PM
کسانی که حتما رو سکو هستن 22 نفر کاردانی که عملیات افتادن مابقی بچه ها گاهی میرن گاهی نمیرن سکو ها هم بهره برداری هستن کلا 12 نفر جا دارن به غیر از spq1 که اون واسه هیچ کس جا نداره و تا دوره هیوت کسی نبینه رو سکو نمیره
FAMINE RIAN
2012/7/31, 02:06 PM
mostafa6x
2012/7/31, 02:09 PM
چرا نمیتونییکی از دوستام عسلویه کار میکنه....فقط 15 روز فرصت درس خوندن داره با این حال داره دکتراش هم میگیرهیک بنده خدایی هم شنیدم یکی از سکوهای بهرگان کار میکرده مشغول خوندن فوق لیسانس هم بوده و درعین حال دانشجوی ممتاز هم شده
سلام اون دوستت کدوم دانشگاه دکتری می خونه؟ آره خوب اگر اقماری باشی وقت آزاد زیاد داری
سلام بچه های pogc دو تا سوال داشتم لطفا جواب بدید
1.پروازهای تهران به ماهشهر پر شده برای تاریخ مورد نظر فقط چارتر موتده اونم که برای شرکت هستش.یکی از دوستام میگفت احتمالا چون شرکت دعوت کرده پس براتون بلیط رزرو کرده.اگه اطلاعی از پروازها دارین راهنمایی کنید.
2.من اصل مدرک تحصیلیم دست دانشگاس(دانشجو هستم) ایا کپی شو بیارم کافیه؟
ممنون از دوستان خوبم
FAMINE RIAN
2012/7/31, 03:06 PM
سلام بچه های pogc دو تا سوال داشتم لطفا جواب بدید
1.پروازهای تهران به ماهشهر پر شده برای تاریخ مورد نظر فقط چارتر موتده اونم که برای شرکت هستش.یکی از دوستام میگفت احتمالا چون شرکت دعوت کرده پس براتون بلیط رزرو کرده.اگه اطلاعی از پروازها دارین راهنمایی کنید.
2.من اصل مدرک تحصیلیم دست دانشگاس(دانشجو هستم) ایا کپی شو بیارم کافیه؟
ممنون از دوستان خوبم
رزرو نیستن بلیط ها
از ما مدرک نخواستن
momech
2012/7/31, 03:30 PM
سلام دوستان
کسی شرایط کار و خوابگاه و... مجتمع پتروشیمی برزویه(نوری) در عسلویه رو میدونه؟؟ کسی از دوستان هست که توی پتروشیمی های عسلویه یا جای دیگه بوده باشه؟
ممنون
mehdijm
2012/7/31, 03:58 PM
سلام دوستان
ببخشيد، شما طب و گزينش رفتي يا هنوز نرفتي؟ نميدونم اين شركت كي مي خواد تكميل ظرفيت رو تموم مي كنه. در ضمن اون شهريور رو، براي دوره گفتن بياييد يا براي طب و گزينش؟؟؟ ممنون ميشم جواب بديد.
mohandes851
2012/7/31, 04:28 PM
چرا نمیتونییکی از دوستام عسلویه کار میکنه....فقط 15 روز فرصت درس خوندن داره با این حال داره دکتراش هم میگیرهیک بنده خدایی هم شنیدم یکی از سکوهای بهرگان کار میکرده مشغول خوندن فوق لیسانس هم بوده و درعین حال دانشجوی ممتاز هم شده
دیشب با یکی از بچه های فلاتی گل که از آموزشی برگشته بود داشتم راجع به دوره آموزشی صحبت می کردم که مطالب زیر دستگیرم شد:
2-گفت تا حالا 300 نفر واسه آموزشی اعزام شدن و 200 نفر دیگه مونده(حالا نمی دونم قضیه اون 96 نفر چی بوده؟)
3-کلاسای دوره آموزشیشون از ساعت 7 شروع و 16تموم میشه که 2 ساعت هم برای نماز و نهار فرجه می دن
4-بعد از اتمام دوره یه آزمون فرمالیته می گیرن که اکثر استادا هم نمره دلخواه رو میدن
6-حقوق 2 ماه آموزشی هم واسشون واریز شده(دیگه نپرسین چقه بوده چون تازه باهاش دوست شدم دیگه تو این مسائل ریز نشدم)
7-اگه تونستید حتمن یه حساب بانک تجارت داشته باشید که شماره حسابشو اونجا لازم میشه
8-بچه ها رو 2 گروه کرده بودن که یه گروهشون آموزشکده نفت رفته بودن و از لحاظ اینترنت عالی بوده و گروه دوه هم مرکز آموزشیه محمود آباد رفتن
سلام به همگي منتظران
نمازوروزه هاتون قبول باشه جميعا
خبري ازتون نيست فلاتياي گل بابا بياييد سر بزنيد مارو تنها نذاريد:razz:
دوستمون گفت كه احتمال 99 درصد اول شهريور خدااززبونت بشنوه اما من اميدي ندارم:cry:
راستي اين دوستتون كجا افتاده برا كار هنوز نرفته سر پستش؟
قراربوده فلات 500نفرجذب كنه كه 400نفر ماها هستيم و100تا تكميل ظرفيت و304نفر گروه اول اموزش ديدن و96نفركه ماها باشيم مونديم واون 100نفر ازشون خبر ندارم البته به گفته كارمندان تامين فلات
Arbitrage
2012/7/31, 06:08 PM
دوره هیوت چیه؟
فقط نمیدونم چرا اکثریت از سکو میترسن؟!!!! سکو که حقوق و مزایای بالایی داره.
ebi646464
2012/7/31, 06:41 PM
سلام.ازمون مجازی به چه صورت انجام میشه.منظورم ازمون کامپیوتره.راستش من فقط ورد و پاورپوینت بلدم یخورده تو فکرش رفتم.ممنون میشه اگه اطلاعات راجع به این ازمون دارید بگذارید
peykar
2012/7/31, 06:56 PM
سلام به همگي منتظران
نمازوروزه هاتون قبول باشه جميعا
خبري ازتون نيست فلاتياي گل بابا بياييد سر بزنيد مارو تنها نذاريد:razz:
دوستمون گفت كه احتمال 99 درصد اول شهريور خدااززبونت بشنوه اما من اميدي ندارم:cry:
راستي اين دوستتون كجا افتاده برا كار هنوز نرفته سر پستش؟
قراربوده فلات 500نفرجذب كنه كه 400نفر ماها هستيم و100تا تكميل ظرفيت و304نفر گروه اول اموزش ديدن و96نفركه ماها باشيم مونديم واون 100نفر ازشون خبر ندارم البته به گفته كارمندان تامين فلات
سلام
بابا مگه این فلات اعصاب واسه آدم میزاره که بیایم اینجا سر بزنیم!!!!
منم مثل خودت حداقل روزی 2 بار میام تاپیک سر میزنم ولی چون اطلاعات خاصی نیست چیزیم نمی گیم!!!
این دوستمونم کاردانی شیمی بوده و خارگ رو سکو افتاده بود و الانم مشغول استراحت بوده،ایشاله بعد از رست هم می رن سر پستشون.
بچه های بهرگان همه سکو افتادن ولی چون خارگ تاسیساتیم تو خشکی داره بعضیاشون خشکی افتادن و بعضیاشونم سکو.
راستی می گفت بعضی از دوستان هم رو کشتی افتادن!!!:eek::eek::eek:
peykar
2012/7/31, 07:00 PM
سلام.ازمون مجازی به چه صورت انجام میشه.منظورم ازمون کامپیوتره.راستش من فقط ورد و پاورپوینت بلدم یخورده تو فکرش رفتم.ممنون میشه اگه اطلاعات راجع به این ازمون دارید بگذارید
آزمون مجازیشون به این صورته که خود شرکت یه یوزر پسوردی بهت میده و به اینترنت وصل میشی و آزمون میدی!!!
100 تا سواله که می گفت خیلی آسون بوده.واسه کامپیوترم اصلن نگران نباش.ایشاله دوره که رفتیم خودم استادت میکنم!!!
سعی کن حداقل ICDL رو مرور کنی البته می دونم بلدی فقط گفتم مرورش کنی!!!
دوره هیوت چیه؟
فقط نمیدونم چرا اکثریت از سکو میترسن؟!!!! سکو که حقوق و مزایای بالایی داره.
دوره ی نجات و بقا در دريا يا HEUT که تو محمود آباد برگذار ميشه و شامل انواع شبيه سازی های اتفاقاتی نظير سقوط هليکوپتر در آب و طريقه ی نجات يافتن از آن، سقوط از سکوی حادثه ديده و نجات يافتن در دريا تا زمان رسيدن نيرو های امدادی، مقابله با حريق و .... می باشد
آره حقوق بالايی داره عزيز من ! اما تا حالا از خودت پرسيدی چرا حقوق بالايی داره؟؟؟ (مزايا که واسه همه ثابته)
تصور کن 14 روز تک و تنها تو يه اتاقکی باشی (البته اگه آب و هوا خوب باشه و بک تو بکت بتونه به موقع خودش رو برسونه به شما، ميشه 14 روز) و مراقب کارها باشی که مشکلی پيش نياد! (چون سکوها بعد از بهره برداری به صورت Unmanned هستن و افرادی که واسه سکو انتخاب ميشن واسه حفاری هستن و هر از چند گاهی افراد واسه ماموريت و سر کشی ميرن اونجا) از افسردگی و امکان غرق شدن در دريا و عدم وجود انسان های ديگر بگير تا چيزای ديگه ای که تا اونجا نباشيم درک نميکنيم، اینا باعث ميشن که همه از سکو بترسن!
Arbitrage
2012/7/31, 08:33 PM
دوره ی نجات و بقا در دريا يا HEUT که تو محمود آباد برگذار ميشه و شامل انواع شبيه سازی های اتفاقاتی نظير سقوط هليکوپتر در آب و طريقه ی نجات يافتن از آن، سقوط از سکوی حادثه ديده و نجات يافتن در دريا تا زمان رسيدن نيرو های امدادی، مقابله با حريق و .... می باشد
آره حقوق بالايی داره عزيز من ! اما تا حالا از خودت پرسيدی چرا حقوق بالايی داره؟؟؟ (مزايا که واسه همه ثابته)
تصور کن 14 روز تک و تنها تو يه اتاقکی باشی (البته اگه آب و هوا خوب باشه و بک تو بکت بتونه به موقع خودش رو برسونه به شما، ميشه 14 روز) و مراقب کارها باشی که مشکلی پيش نياد! (چون سکوها بعد از بهره برداری به صورت Unmanned هستن و افرادی که واسه سکو انتخاب ميشن واسه حفاری هستن و هر از چند گاهی افراد واسه ماموريت و سر کشی ميرن اونجا) از افسردگی و امکان غرق شدن در دريا و عدم وجود انسان های ديگر بگير تا چيزای ديگه ای که تا اونجا نباشيم درک نميکنيم، اینا باعث ميشن که همه از سکو بترسن!
در کاتالوگ شرکت نفت و گاز پارس (http://www.pogc.ir/portals/0/download/891201.pdf) نوشته که سکو ها فاقد نفرات هستند ولی در فلات قاره در سکو های بهره برداری در خلیج فارس حدود 70 -80 نفر مشغول بکار هستند مهندس-کارگر-غواص-تکنسین-پزشک-آشپز-و...
حتی در داخل سکو ها سالن بدنسازی- بیلیارد-تنیس روی میز و... وجود دارد.
حال نمیدانم چرا سکو های Pogc بدون نفرات ولی سکوهای فلات دارای نفرات هستند؟
در لینک های زیر نمای داخلی و بیرونی سکو ها قابل مشاهده است:
http://www.asriran.com/fa/news/178613/%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B3%DA%A9%D9%88%DB%8C-%D9%86%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%D9%8A%D8%B1
http://www.shana.ir/190252-fa.html
http://www.shana.ir/183136-fa.html
http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/6/3/186707_808.jpg
اتاق کنترل و مانیتورینگ
http://www.shana.ir/shanacontent/media/image/2012/01/129446_orig.jpg
http://www.shana.ir/shanacontent/media/image/2012/06/139104_orig.jpg
سلام
pogc که به ما ضدحال زد، دو هفته رست داده بودن که هنوز یه هفته نشده زنگ زدن گفتن اشتباه شده بلند شین بیاین سر کار، حالا ما هم کلی برنامه ریخته بودیم واسه خودمون....، بی خیال خدا را شکر
دوستان از فرصتهای آزادتون حسابی استفاده کنین و لذت ببرین، خیلی برای زود سر کار رفتن جوش نزنین، چون هم اوقاتتون تلخ میشه و هم کاری از پیش نمیبرین، انشاءالله شما هم به زودی اعزام میشین و اون وقت حسرت یه فرصت آزاد را خواهید داشت.
ما که رفتیم فعلا تا 15 روز دیگه خدا حافظ
یا علی مدد
sadeghi
2012/7/31, 09:12 PM
سلام دوست گرامی
نا والله سهیمه ایثارگرری نداشتم ولی فکر کنم معمولا ممتازین را واسه تهران انتخاب میکنن
وزارت نفت برای افراد جدیدالاستخدام، دو سالی هست که ممنوعیت جذب در تهران رو در نظر گرفته. مگر اینکه بنابه شرایطی خاص، اونهم جزو خانواده شهدا باشین. اینکه تنها بواسطه ممتاز بودن در تهران جذب می شین برای من خیلی جالب و غیر منتظرست. راستی کدوم شرکت بودین؟
nima_4321
2012/7/31, 09:13 PM
فکر نکنم سکو اون چیزی باشه که شما تصویر کرده اید . در سکو معمولا چند نفر کار می کنند . و یک نفر تنها نیست . اون چیزی که من دیدم نگهبانی یک نفره تنها مربوط به فلر های خشکی هست که اونم این کارها رو یه کارگر انجام می ده و نه یه مهندس . حالا نمی دونم درست فکر می کنم یا نه
ebi646464
2012/7/31, 10:03 PM
آزمون مجازیشون به این صورته که خود شرکت یه یوزر پسوردی بهت میده و به اینترنت وصل میشی و آزمون میدی!!!
100 تا سواله که می گفت خیلی آسون بوده.واسه کامپیوترم اصلن نگران نباش.ایشاله دوره که رفتیم خودم استادت میکنم!!!
ممنون.انشالله
ebi646464
2012/7/31, 10:04 PM
ممنون.انشالله
roseperfume2007
2012/7/31, 10:35 PM
من دوس دارم سکو باشم.هرجا میخواد باشه.مهم پوله
emr1390
2012/7/31, 10:41 PM
سلام دوستان عزیز که تازه رفتن عسلویه.
حقوق آخر دوره دوماهه گرفتین؟برا لیسانسها چقدر بود؟
Mohsen406
2012/7/31, 11:53 PM
وزارت نفت برای افراد جدیدالاستخدام، دو سالی هست که ممنوعیت جذب در تهران رو در نظر گرفته. مگر اینکه بنابه شرایطی خاص، اونهم جزو خانواده شهدا باشین. اینکه تنها بواسطه ممتاز بودن در تهران جذب می شین برای من خیلی جالب و غیر منتظرست. راستی کدوم شرکت بودین؟
شرکت ملی نفت
آخه به هر حال بعضی ها بازنشسته میشن. فکر کنم چون رشته ما کامپیوتر بوده نیاز دارن جهت امن کردن سیستم هاشون از هک مجدد!!!
sadeghi
2012/8/01, 06:29 AM
شرکت ملی نفتآخه به هر حال بعضی ها بازنشسته میشن. فکر کنم چون رشته ما کامپیوتر بوده نیاز دارن جهت امن کردن سیستم هاشون از هک مجدد!!!1- کسایی که بازنشست می شن اونم در تهران از نظر گرید از شما که جدیدالاستخدامی بالاترن و سمت سازمانی شما هم از اونا پایین تره. بنابراین قرار نیست شما جای خالی یک بازنشسته رو پر کنید. 2- افراد زیادی با سابقه بالا و هم رشته شما هستن که در لیست انتقال به تهران قرار دارن و قاعدتا در اولویت.برای همینه که تعجب می کنم.
Mohsen406
2012/8/01, 12:05 PM
1- کسایی که بازنشست می شن اونم در تهران از نظر گرید از شما که جدیدالاستخدامی بالاترن و سمت سازمانی شما هم از اونا پایین تره. بنابراین قرار نیست شما جای خالی یک بازنشسته رو پر کنید. 2- افراد زیادی با سابقه بالا و هم رشته شما هستن که در لیست انتقال به تهران قرار دارن و قاعدتا در اولویت.برای همینه که تعجب می کنم.
مهندس عریز اولا ما قرار نیست بریم جای کسی که بازنشسته میشه بعد از بازنشستگی یک فرد بقیه یک سمت شیفت پیدا می کنن جلو و ما میریم آخر صف!
در ضمن نمیشه که تو تهران فقط افراد با سابقه باشن به هر حال نیروی جوان و خلاق(خودمو نمیگما) نیز در تهران نیازه
Ali-Archer
2012/8/01, 01:18 PM
نتايج دكتري كه هنوز نيامده! چه دانشگاهي قبول شدي؟
اگه هدفت فقط مدرك گرفتنه برو شايد بشه!
دانشجو دكترا بايد تمام وقت در اختيار درس و دانشگاه باشه كه البته تو ايران اينطوري نيست :book:
سلام به همه دوستان
من دیروز طب صنعتی دادم(تکمیل ظرفیت) و تست ریه رو جالب ندادم خواستم بدونم اگه مشکلی پیش بیاد می فرستن کمیسیون یا اینکه رد می کنن
با تشکر
mohandes851
2012/8/01, 04:40 PM
:w00::evil:
mohandes851
2012/8/01, 04:42 PM
سلام به همه دوستان
من دیروز طب صنعتی دادم(تکمیل ظرفیت) و تست ریه رو جالب ندادم خواستم بدونم اگه مشکلی پیش بیاد می فرستن کمیسیون یا اینکه رد می کنن
با تشکر
كدوم شركت قبول شدي؟
nima_4321
2012/8/01, 05:26 PM
سلام به همه دوستان
با تشکر
خیالت راحت باشه و اصلا نگران نباش . منم همین مشکل رو داشتم . میری کمیسیون و تایید میشی . چرا الان فرستادنت طب صنعتی ؟ چه شرکتی بودی ؟
mostafa6x
2012/8/01, 05:59 PM
سلام دوستان
دیروز از مرکزی پنجم به من زنگ زدند که تاییدیه تحصیلی از دانشگاه نیومده رفتم دستی گرفتم و آوردم. کم کم دارند برسی می کنند که مدارک هر کس چطوره حالا حالا ها منتظر باشید . نگران نباشید
من نمیدونم این سایت پیگیری وضعیت استخدامی چرا کار نمیکنه؟!!!
از دوستان ممتازین کسی هست که کد ملیش جواب بده تو سایت ممتازین؟؟
rezatm
2012/8/01, 08:40 PM
15 سال تعهد خدمت؟؟؟چه خبره آخه؟ تعهد فلات چقدره؟
miladeng1
2012/8/01, 08:56 PM
نتايج دكتري كه هنوز نيامده! چه دانشگاهي قبول شدي؟
اگه هدفت فقط مدرك گرفتنه برو شايد بشه!
دانشجو دكترا بايد تمام وقت در اختيار درس و دانشگاه باشه كه البته تو ايران اينطوري نيست :book:
من از طریق ممتازین و استعداد درخشان واسه دکترا انتخاب شدن
میخام اگه بشه هم درس بخونم هم کار کنم چون درس تنها دیگه نمیصرفه
سلام دوستان کسی از بچه های pogc هست که با پرواز تهران ماهشهر رفته باشه ماهشهر؟ما هر چی میگردیم واسه بلیط همه شرکتا میگن ماهشهر فقط چارتر داره پرواز ازاد نداره.کسی هست از تهران رفته باشه ماهشهر بتونه منو راهنمایی کنه؟ممنون بچه های خوب
dashhadi
2012/8/01, 10:09 PM
من از طریق ممتازین و استعداد درخشان واسه دکترا انتخاب شدن
میخام اگه بشه هم درس بخونم هم کار کنم چون درس تنها دیگه نمیصرفه
سلام میلاد جان،
از اونجایی که تحصیل در مقطع دکترا به صورت تمام وقت هست، بعید می دونم بتونی این کارو بکنی، آخه بالاخره می فهمن شاغلی و اگرم نفهمند که برد کردی ! ولی اگه بشه مدرک دکتراتو تو نفت ارائه بدی( تعدیل مدرک ) که هیچی بهتر از این نمیشه واست وگرنه به نظر من ارزش نداره نفتو ول کنی با دکترات بری دنبال کار ( عموما وزارت دفاع یا هیئت علمی دانشگاه آزاد ها آخه دولتی ها که دیگه کاملا اشباع شدن )، البته به دانشگاهی که دکترا قبول شدی هم بستگی داره ولی کلا به نظر من کار نفتتو ول نکن، دکترا رو هم ادامه بده، اگه به مشکلی برخوردی تحصیلو بی خیال شو دلیلشم دیگه همه می دونیم.
Arbitrage
2012/8/01, 10:18 PM
15 سال تعهد خدمت؟؟؟چه خبره آخه؟ تعهد فلات چقدره؟
منظورتان کدام شرکته؟
========================
یه خبر خوب برای کارمندان نفتی:
توزیع کارتهای 170هزار تومان کالایی رمضان کارکنان نفت آغاز شد (http://payamenaft.com/view-9917.html)
dashhadi
2012/8/01, 10:19 PM
سلام دوستان کسی از بچه های pogc هست که با پرواز تهران ماهشهر رفته باشه ماهشهر؟ما هر چی میگردیم واسه بلیط همه شرکتا میگن ماهشهر فقط چارتر داره پرواز ازاد نداره.کسی هست از تهران رفته باشه ماهشهر بتونه منو راهنمایی کنه؟ممنون بچه های خوب
سلام دوست عزیز؛
شما میتونی پرواز تهران - اهوازو بگیری واز اهواز با تاکسی یا اوتوبوس بری ماه شهر ( دو ساعت ) لاشه ی بلیط هاتو هم داشته باش و به شرکت ارائه بده ، مبلغشو بهت بر میگردونن
ehsan6472
2012/8/01, 10:39 PM
:w22:
rezatm
2012/8/01, 10:41 PM
منظورتان کدام شرکته؟
========================
یه خبر خوب برای کارمندان نفتی:
توزیع کارتهای 170هزار تومان کالایی رمضان کارکنان نفت آغاز شد (http://payamenaft.com/view-9917.html)
ملی حفاری، میگن باید تعهد محضری 15 ساله بدیم
amir.a.62
2012/8/01, 10:44 PM
سلام به همه دوستان
از بچه های گروه اول و دوم کارآموزی شرکت نفت و گاز پارس تعهد کاری گرفتند؟
ممنون میشم اگه کسی خبری داشته باشه
rezatm
2012/8/01, 10:45 PM
:w22:
چی شده احسان؟
salehi.com
2012/8/01, 10:47 PM
سلام به همه دوستان
از بچه های گروه اول و دوم کارآموزی شرکت نفت و گاز پارس تعهد کاری گرفتند؟
ممنون میشم اگه کسی خبری داشته باشه
سلام
فعلا قراردادی که ما امضا کردیم به صورت پیمانی هست و هیچ تعهد خدمتی تو اون ذکر نشده. شاید بعد دو سال که قراره رسمی بشیم تعهد خدمت بگیرن.
ehsan6472
2012/8/01, 10:47 PM
چی شده احسان؟
سلام
هلاک شدیم رفت هنوز خبری از این پخش و پالایش نیست:razz:
vahid801
2012/8/01, 11:01 PM
اینجا کسی فوق لیسانس مخابرات هست که الان pogc مشغول باشه؟
Mohsen406
2012/8/01, 11:17 PM
سلام دوستان
دیروز از مرکزی پنجم به من زنگ زدند که تاییدیه تحصیلی از دانشگاه نیومده رفتم دستی گرفتم و آوردم. کم کم دارند برسی می کنند که مدارک هر کس چطوره حالا حالا ها منتظر باشید . نگران نباشید
من نمیدونم این سایت پیگیری وضعیت استخدامی چرا کار نمیکنه؟!!!
از دوستان ممتازین کسی هست که کد ملیش جواب بده تو سایت ممتازین؟؟
سلام مهندس تو طب صنعتی و مصاحبه عقیدتی رفتی؟
منم تو سایت ممتازین کد ملیم جواب نمیده
ممنون دوست گرامی از راهنمایی
hamed_majhool
2012/8/02, 07:44 AM
سلام به برو بچه های باحال و با معرفت تاپیک...
خوشحالم که اکثر دوستان مشغول بکار شدن و امیدوارم بقیه دوستان که هنوز شروع نکردن زودتر دعوت بشن...
dashhadi
2012/8/02, 09:28 AM
سلام به برو بچه های باحال و با معرفت تاپیک...
خوشحالم که اکثر دوستان مشغول بکار شدن و امیدوارم بقیه دوستان که هنوز شروع نکردن زودتر دعوت بشن...
سلام حامد؛
چه خبر؟ عسلویه هستی یا رست؟ اوضاع چطوره؟ اونجا دقیقا چیکار می کنین؟ کارتون دفتریه یا سایتی و ...
امیدوار نباش;) معلومه دیگه، یه عده اول شهریور که دعوت شدن، گروه بعدی هم که اول مهر دعوت میشن دیگه! :)
استعداد درخشان
...:redface:خويش تنداري مي كنيم..:eek:
خیالت راحت باشه و اصلا نگران نباش . منم همین مشکل رو داشتم . میری کمیسیون و تایید میشی . چرا الان فرستادنت طب صنعتی ؟ چه شرکتی بودی ؟
من تکمیل ظرفیت مناطق نفتخیز قبول شدم.برای کمیسیون کی خبرمون میکنن؟ چون دکتره حرفی از کمیسیون نزد فقط گفت تست ریه رو خوب ندادی ؟
dashhadi
2012/8/02, 11:20 AM
استعداد درخشان
...:redface:خويش تنداري مي كنيم..:eek:
موضوع چیه؟! نسبت به استعداد درخشان خویشتنداری می کنین؟! :redface:
salehi.com
2012/8/02, 12:30 PM
سلام. امیدوارم که حال همگی خوب باشه. اینجور که تاپیک رو پیگیری کردم، اگه اشتباه نکنم دیگه تکلیف نفرات شهریور و مهر مشخص شده که بازم جای شکرش باقیه!
اول یه خورده از مسائل عمومی حرف بزنیم بعدا وارد تخصصی عمران بشیم.
کلاس ها از تاریخ 7/5/91 شروع شد. ساعت کلاس ها هر روز عوض میشه و زجرآوران! روزی یه اس ام اس میده که ساعت کلاس تغییر پیدا کرد!! ولی فعلا از 8 تا 9.30، 9:45 تا 11:15 و 11:30 تا 13 هست. بعدش دیگه بر می گردیم خوابگاه.
تقارن دوره با ماه مبارک رمضان واقعا مشکلاتی رو واسه کارآموزان ایجاد کرده.
1. کم شدن ساعات کلاس تخصصی
2. وضعیت غذای کاملا نامناسب(البته چیز جدیدی نیست ولی تو ماه رمضون دیگه تشدید میشه)
3. نبودن وعده غذایی نهار!!(آخه بعضی ها نمی تونن روزه بگیرن(جسمانی)، بعضی ها مرجع تقلیدشون اجازه نمیده و بعضی ها هم کلا اعتقادی ندارن). اگه بری سحری هم بگیری بعدا هیچی نداری که ظهر بخوای غذا رو گرم کنی(امکانات در حد صفر). تو عسلویه شرکت pogc رو نمی دونم ولی پتروشیمی ها ماه رمضون نهار میدن.
کلا همچین اوضا خوب نیست و بچه ها سر کلا همه کسل هستن. دیگه دوره برگزار کردن تو ماه رمضون این چیزا رو هم داره
خوشبختانه بر خلاف برنامه قبلی قرار شده روز جمعه 26 ام به جای اعزام به عسلویه همگی بریم رست(هورررررررا:D) و بعد از 14 روز خودمون رو عسلویه معرفی کنیم.
کلاس زبان هم به همون حالت قبلی روزهای فرد ادامه داره...
خوب حالا بریم سراغ مباحث تخصصی عمران:
این هفته دوتا دوره داشتیم. 1. شناخت مصالح 2. روش های اجرا
شناخت مصالح بدک نبود و یه مقدار هم از مسائل اجرایی ازش پرسیدیم که در حد توان جواب داد
روش های اجرا با وجود اینکه مهندس با تجربه ای داشت و ما تصور کردیم که کسی رو که می خواستیم پیدا کردیم، ولی اصلا به نظر من خوب نبود. اولا مدت زمانش خیلی کم بود(3 روز). ثانیا به مباحث فرعی زیاد پرداخته شد. مثلا وقت زیادی رو سر موضوع برگزاری مناقصه گذاشت که اصلا جاش سر کلاس اجرا نبود و میشد سرکلاس متر(هفته دوم) گفته بشه. یا اینکه ساختمان های بنایی بازم تو صنعت اصلا کاربرد نداره. روز سوم که اومد بازم یه سوله رو داد که ما متره کنیم که اینم ربطی به روش اجرا نداشت.
توصیه من اینه که حتما قبل از پایان دوره عمومی با مسئولین برگزاری کلاس ها هماهنگ کنین و یک هفته از دوره تخصصی رو بذارین برای روش های اجرا. و خصوصا سازه هایی که در صنعت کاربرد داره.
همچنین اگه دوست دارین سر کلاس حرفی برای گفتن داشته باشین(ملاک استادا واسه نمره دادن هم همینه) حتما کتابی در مورد تکنولوژی بتن مطالعه کنین که بسیار پر اهمیت هست. اونم به طور دقیق و موشکافانه. مثلا تاثیر هر یک از مواد در بتن با ذکر نام شیمیایی.... بتن ریزی در شرایط محیطی خلیج فارس(در تماس با آب-- دور از ساحل)
در روش های اجرا هم کتاب آقای زمرشدی رو مطالعه کنین. هم تو دوره تخصصی به درد می خوره و هم ایشالا در آینده. مطالبی چون روش های اجرای درز انقطاع و درز انبساط و خیلی چیزای دیگه
ماشین آلات ساختمانی رو هم یه مطالعه داشته باشین بد نیست. مخصوصا انواع دستگاه های بتن ریز و....
nima_4321
2012/8/02, 12:43 PM
من تکمیل ظرفیت مناطق نفتخیز قبول شدم.برای کمیسیون کی خبرمون میکنن؟ چون دکتره حرفی از کمیسیون نزد فقط گفت تست ریه رو خوب ندادی ؟
کمیسیون یه مرحله فورمالیته و کشکیه ! نیازی نیست خودت حضور داشته باشی . برو خونتون ، اونا هم خودشون نتیججه قبولیت رو میفرستن شرکتتون . اگه کارت مشکل داشت میفرستادن شورای عالی پزشکی .
موضوع چیه؟! نسبت به استعداد درخشان خویشتنداری می کنین؟! :redface:
خير!! نسبت به پاسخ شيطنت آميزي كه ميشه در خصوص اين واژه ها داد خويشتنداري ميكنم!!:redface:
خداي نكرده به دوستان ممتاز بر نخوره..:thumbsup:
dashhadi
2012/8/02, 01:45 PM
خير!! نسبت به پاسخ شيطنت آميزي كه ميشه در خصوص اين واژه ها داد خويشتنداري ميكنم!!:redface:
من که واسه اینکه استعدادم از یه سوسوی ضعیف به درخشان تبدیل بشه یه 5 صدمی کم داشتم :w10: اگه ازین نظر گفتین، راحت باشین! :w01:
کمیسیون یه مرحله فورمالیته و کشکیه ! نیازی نیست خودت حضور داشته باشی . برو خونتون ، اونا هم خودشون نتیججه قبولیت رو میفرستن شرکتتون . اگه کارت مشکل داشت میفرستادن شورای عالی پزشکی .
ممنون از راهنماییت مهندس.
rezatm
2012/8/02, 09:28 PM
سلام
هلاک شدیم رفت هنوز خبری از این پخش و پالایش نیست:razz:
احسان مدارکت تکمیله؟ چک کن یه وقت خدای نکرده مثل من علاف نشی:razz:
miladeng1
2012/8/02, 09:40 PM
قربون شیطنتت بشم :D یکم شیطنت کنید لااقل روحیه مون قوی بشه :biggrin:
kamran2008
2012/8/02, 09:53 PM
سلام. امیدوارم که حال همگی خوب باشه. اینجور که تاپیک رو پیگیری کردم، اگه اشتباه نکنم دیگه تکلیف نفرات شهریور و مهر مشخص شده که بازم جای شکرش باقیه!
اول یه خورده از مسائل عمومی حرف بزنیم بعدا وارد تخصصی عمران بشیم.
کلاس ها از تاریخ 7/5/91 شروع شد. ساعت کلاس ها هر روز عوض میشه و زجرآوران! روزی یه اس ام اس میده که ساعت کلاس تغییر پیدا کرد!! ولی فعلا از 8 تا 9.30، 9:45 تا 11:15 و 11:30 تا 13 هست. بعدش دیگه بر می گردیم خوابگاه.
تقارن دوره با ماه مبارک رمضان واقعا مشکلاتی رو واسه کارآموزان ایجاد کرده.
1. کم شدن ساعات کلاس تخصصی
2. وضعیت غذای کاملا نامناسب(البته چیز جدیدی نیست ولی تو ماه رمضون دیگه تشدید میشه)
3. نبودن وعده غذایی نهار!!(آخه بعضی ها نمی تونن روزه بگیرن(جسمانی)، بعضی ها مرجع تقلیدشون اجازه نمیده و بعضی ها هم کلا اعتقادی ندارن). اگه بری سحری هم بگیری بعدا هیچی نداری که ظهر بخوای غذا رو گرم کنی(امکانات در حد صفر). تو عسلویه شرکت pogc رو نمی دونم ولی پتروشیمی ها ماه رمضون نهار میدن.
کلا همچین اوضا خوب نیست و بچه ها سر کلا همه کسل هستن. دیگه دوره برگزار کردن تو ماه رمضون این چیزا رو هم داره
خوشبختانه بر خلاف برنامه قبلی قرار شده روز جمعه 26 ام به جای اعزام به عسلویه همگی بریم رست(هورررررررا:D) و بعد از 14 روز خودمون رو عسلویه معرفی کنیم.
کلاس زبان هم به همون حالت قبلی روزهای فرد ادامه داره...
خوب حالا بریم سراغ مباحث تخصصی عمران:
این هفته دوتا دوره داشتیم. 1. شناخت مصالح 2. روش های اجرا
شناخت مصالح بدک نبود و یه مقدار هم از مسائل اجرایی ازش پرسیدیم که در حد توان جواب داد
روش های اجرا با وجود اینکه مهندس با تجربه ای داشت و ما تصور کردیم که کسی رو که می خواستیم پیدا کردیم، ولی اصلا به نظر من خوب نبود. اولا مدت زمانش خیلی کم بود(3 روز). ثانیا به مباحث فرعی زیاد پرداخته شد. مثلا وقت زیادی رو سر موضوع برگزاری مناقصه گذاشت که اصلا جاش سر کلاس اجرا نبود و میشد سرکلاس متر(هفته دوم) گفته بشه. یا اینکه ساختمان های بنایی بازم تو صنعت اصلا کاربرد نداره. روز سوم که اومد بازم یه سوله رو داد که ما متره کنیم که اینم ربطی به روش اجرا نداشت.
توصیه من اینه که حتما قبل از پایان دوره عمومی با مسئولین برگزاری کلاس ها هماهنگ کنین و یک هفته از دوره تخصصی رو بذارین برای روش های اجرا. و خصوصا سازه هایی که در صنعت کاربرد داره.
همچنین اگه دوست دارین سر کلاس حرفی برای گفتن داشته باشین(ملاک استادا واسه نمره دادن هم همینه) حتما کتابی در مورد تکنولوژی بتن مطالعه کنین که بسیار پر اهمیت هست. اونم به طور دقیق و موشکافانه. مثلا تاثیر هر یک از مواد در بتن با ذکر نام شیمیایی.... بتن ریزی در شرایط محیطی خلیج فارس(در تماس با آب-- دور از ساحل)
در روش های اجرا هم کتاب آقای زمرشدی رو مطالعه کنین. هم تو دوره تخصصی به درد می خوره و هم ایشالا در آینده. مطالبی چون روش های اجرای درز انقطاع و درز انبساط و خیلی چیزای دیگه
ماشین آلات ساختمانی رو هم یه مطالعه داشته باشین بد نیست. مخصوصا انواع دستگاه های بتن ریز و....
صالحی جون من خودم این مدت شما رو زیر نظر داشتم موقع افطار 3 دست میخوری 1 دست هم میبری اتاق. سحری هم 2 دست . تو رستوران هم که میگی غذا خیلی خوبه. از این حرفات تعجب کردم
salehi.com
2012/8/02, 10:16 PM
صالحی جون من خودم این مدت شما رو زیر نظر داشتم موقع افطار 3 دست میخوری 1 دست هم میبری اتاق. سحری هم 2 دست . تو رستوران هم که میگی غذا خیلی خوبه. از این حرفات تعجب کردم
آقا فرافکنی نکن. من همش 60 کیلو بیشتر نیستم چطوری اینهمه غذا می خورم :دی :دی
amirelec50
2012/8/03, 12:05 AM
سلام به همه دوستان
اگه دقت کنین ره آوران همش آموزشه از جمله سر وکله زدن با پیمانکارها چند وقت بود اگه اول وقت رستوران نمی رفتیم فقط قیمه متونستیم بخوریم اما یه شب بعد از کلی بحث که ادعا می کردن هفتاد درصد جوجه زدن و سی درصد قیمه یکی از کارگرها که باهاش رفیق شده بودیم گفت ما سی درصد جوجه زدیم هفتاد درصد قیمه! جالب اینکه شنیدیم پارس برای هر وعده غذا 8500 تومن میده. هر وقت هم که می خوان میوه بدن دوتا آلو میدن انگار که غیر از آلو میوه دیگه ای وجود نداره.
به کنترلیهای عزیز هم خبر بدم که اخیرا کلی لیسانس کنترل دبدم و ظاهرا این سایت عضو نیستن اطلاع بدن.
اما به همه دوستانی که منتظر اعزامن بگم اینجا هیچ مشکل حادی نداره که بابتش بخوان نگران باشن. توی درس های تخصصی خودمون هم ابزار دقیق، PLC ، DCS و محرک ها و شیرهای کنترل قسمت اصلی آموزش هستش که اگه یه آشنایی مختصر داشته باشین کافیه و اگر هم ندارین فدای سرتون مهم نیست!
amirelec50
2012/8/03, 12:36 AM
آقا چه می کنه این آلو!
امروز سر کلاس زبان استاد از یکی از بچه ها پرسید غذا چی دادن و اتفاقا سحر هم خورشت آلو بود (اسم اون شاهکار آشپزی ظاهرا این بود هر چی قاشق انداختم ته ظرف تا لپه پیدا کنم پیدا نشد ظاهرا پیمانکار خلاقیت به خرج داده بود و یه جورایی ما رو که معترض قیمه بودیم دور زده بود و برای بار n ام در این هفته به ما قالب کرد) خلاصه طرف اومد اسم غذا رو بگه نتونس پرسید آلو به انگلیسی چی میشه استاد هم نمی دونست فکر کنم خواست همین جوری یه چیز بپرونه ضایع نشه گفت cherry اما طرف برگشت گفت اونکه میشه گیلاس! خلاصه یه ضرب المثلی هست این جور وقتا میگن گنه در بلخ کرد آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری حال و روز استاد ما بود پیمانکار آلو داد حالش رو برد یه بدبخت دیگه تو کلاس زبان ضایع شد!
یه خاطره دیگه از آلو بگم. سر میز غذا به دوستم گفتم آلو نمی خورم بیا این آلوها رو هم تو بخور اونم با یه کراهت خاصی رد کرد و گفت ما خودمون باغ آلو داریم و تو رست رفته بودم باغمون گفتم این دیگه چی میکشه از دست ره آوران!
hamed_majhool
2012/8/03, 01:29 AM
سلام.. کیان مکس هستم.. که حوصله ندارم با کاربری خودم بیام(سرعت هم پایینه)
اینجا اوضاع خوبه..ما هم بالاخره افتادیم ستاد.همتون رو دوست دارم .اومدین اینجا در خدمتتون هستیم موفق باشید
arash3566
2012/8/03, 05:18 AM
سلام به همه دوستان خوبم، از عسلویه در خدمت شما هستم.
دوستانی که گروه سوم و چهارم اعزام میشید، برید خدا رو شکر کنید که توی این شرجی و گرما اینجا نیستید. مبالغه نکردم اگه بگم اینجا دارم بخارپز میشم!
اونم توی این ماه مبارک که آدم هیچ کاری هم که انجام نده، باز بیحاله...
میگن از آبان هوا بهتر میشه، توکل بر خدا ...
ولی از وضع هوا که بگذریم، بزرگترین مشکل اینجا صعوبت دسترسی به اینترنته، که تا وقتی ازش محروم نباشی نمیفهمی چه نعمتی رو از دست دادی ...
GPRS هم که آدمو ذله میکنه، صد رحمت به Dial up
tak2750
2012/8/03, 09:29 AM
سلام به همه دوستان خوبم، از عسلویه در خدمت شما هستم.
دوستانی که گروه سوم و چهارم اعزام میشید، برید خدا رو شکر کنید که توی این شرجی و گرما اینجا نیستید. مبالغه نکردم اگه بگم اینجا دارم بخارپز میشم!
اونم توی این ماه مبارک که آدم هیچ کاری هم که انجام نده، باز بیحاله...
میگن از آبان هوا بهتر میشه، توکل بر خدا ...
ولی از وضع هوا که بگذریم، بزرگترین مشکل اینجا صعوبت دسترسی به اینترنته، که تا وقتی ازش محروم نباشی نمیفهمی چه نعمتی رو از دست دادی ...
GPRS هم که آدمو ذله میکنه، صد رحمت به Dial up
خوب شما که اونجایید یه طوماری اطلاعیه ایی چیزی بنویسید که رسیدگی کنند شاید تا اومدن ما اینترنت درست شد.:cool:
salehi.com
2012/8/03, 10:12 AM
سلام. بچه های گروه یک:
آقا این دفترچه بیمه چی شد؟ برای شما صادر کردن؟ می تونیم بریم کلینیک های تخصصی طرف قرارداد بیمه نفت و بعدا مدارک مربوط به هزینه ها رو ارائه بدیم یا باید حتما دفترچه بیمه صادر شده باشه؟ چطوری می تونم صدور دفترچه بیمه رو پیگیری کنم؟
Doctor Doctor
2012/8/03, 06:34 PM
سلام دوستان
خوشحالم از اینکه بچه های نفتی آروم آروم دارن میرن سرکار
اونهایی هم که نرفتن امید به خدا بزودی دعوت میشن
با اجازتون من دیروز رفتم عسلویه که ببینم آب و هوا چه جوریه
فک کنم خدا کسایی رو که گروه سوم و چهارم دعوت شدن و میشن مخصوصا کسایی که با آب و هوای جنوب آشنایی ندارن رو خیلی دوس داره
اصلا قصد ترسوندن کسی رو ندارم ولی واسه من که بار اول بود میرفتم اون طرفا، آب و هوا واقعا اعجاب انگیز بود!!
گرمای جنوب جای خودش ولی شرجی بودن اونجا خیلی تو ذوق میزد من بعد از ظهر فقط 15 دقیقه توی خیابونای عسلویه راه رفتم تمام جونم خیس خیس شد، البته شبها میشه راحت رفت بیرون، من ساعت 8-9 شب رفتم ساحل و برای اولین بار خلیج فارس رو دیدم
ولی در مجموع اونجا رو دوس داشتم
البته اینم بگم نباید زیاد نگران آب و هوا بود چون ما که بیشتر وقتها تو ساختمون زیر کولر هستیم و با محیط بیرون زیاد کاری نداریم
در نهایت یه جمله از مارلون براندو مرحوم!!! تو ذهنم اومد که میگه:
" هر چیزی که شما رو نمیکشه شما رو قویتر میکنه!! "
rezatm
2012/8/03, 06:49 PM
سلام دوستان
آخرین دوره آموزش ملی-حفاری قراره 28 مرداد برگزار بشه، هرکی هم مدارکش کامل نیست بجنبه که برسه، واسه منم دعا کنید که تو این دوره باشم بلاخره. گفتن که مدارکم تکمیله
خیلی داشت رو دلم سنگینی میکرد
سلام دوستان
خوشحالم از اینکه بچه های نفتی آروم آروم دارن میرن سرکار
اونهایی هم که نرفتن امید به خدا بزودی دعوت میشن
با اجازتون من دیروز رفتم عسلویه که ببینم آب و هوا چه جوریه
فک کنم خدا کسایی رو که گروه سوم و چهارم دعوت شدن و میشن مخصوصا کسایی که با آب و هوای جنوب آشنایی ندارن رو خیلی دوس داره
اصلا قصد ترسوندن کسی رو ندارم ولی واسه من که بار اول بود میرفتم اون طرفا، آب و هوا واقعا اعجاب انگیز بود!!
گرمای جنوب جای خودش ولی شرجی بودن اونجا خیلی تو ذوق میزد من بعد از ظهر فقط 15 دقیقه توی خیابونای عسلویه راه رفتم تمام جونم خیس خیس شد، البته شبها میشه راحت رفت بیرون، من ساعت 8-9 شب رفتم ساحل و برای اولین بار خلیج فارس رو دیدم
ولی در مجموع اونجا رو دوس داشتم
البته اینم بگم نباید زیاد نگران آب و هوا بود چون ما که بیشتر وقتها تو ساختمون زیر کولر هستیم و با محیط بیرون زیاد کاری نداریم
در نهایت یه جمله از مارلون براندو مرحوم!!! تو ذهنم اومد که میگه:
" هر چیزی که شما رو نمیکشه شما رو قویتر میکنه!! "
دوست عزیز
شما در گرمترین موقع سال در اینجا حضور پیدا کرده اید.همه ساله دهه دوم مردادماه گرمترین موقع سال در مناطق جنوبی و بالتبع عسلویه می باشد. از خوبی های عسلویه و مناطق بندری شرجی شدن هوا در صورت گرم شدن بیش از حد هوا است.
در ضمن توصیه می کنم تا عسلویه هستید از جنگل های حرا که در سمت جنوب شرقی عسلویه می تونید ببینید دیدن کنید.
kamran2008
2012/8/03, 09:07 PM
سلام. بچه های گروه یک:
آقا این دفترچه بیمه چی شد؟ برای شما صادر کردن؟ می تونیم بریم کلینیک های تخصصی طرف قرارداد بیمه نفت و بعدا مدارک مربوط به هزینه ها رو ارائه بدیم یا باید حتما دفترچه بیمه صادر شده باشه؟ چطوری می تونم صدور دفترچه بیمه رو پیگیری کنم؟
من با یکی از دوستام که گروه اوله صحبت کردم گفت
1)دفترچه هنوز بهمون ندادن
2) حقوق 1.5 ریختن واسه 2 ماه
3) امکانات ورزشی خوبه
4) وضع غذا خیلی بهتره ره آورانه
5) کار خیلی از بچه ها غیر مرتبط با رشته شونه
6) کلا اونجا همه بیکارن و کار خاصی ندارن
7) بچه هایی که افتادن سکو و یا چغادک هنوز پیش اونا بودن
mohandes851
2012/8/03, 11:49 PM
سلام دوستان
آخرین دوره آموزش ملی-حفاری قراره 28 مرداد برگزار بشه، هرکی هم مدارکش کامل نیست بجنبه که برسه، واسه منم دعا کنید که تو این دوره باشم بلاخره. گفتن که مدارکم تکمیله
خیلی داشت رو دلم سنگینی میکرد
سلام دوست عزیز واقعا خوشحال شدم ازاینکه مدارکت کامل شده وایشالا که این دوره حتما میری اموزشی
راستی محل برگزاری اموزشی ملی حفاری کجاست؟
برامنم دعاکنید که زودتر برم
DARKANGEL
2012/8/04, 03:40 AM
بچه های پتروشیمی ماهشهر کسی هست ؟؟؟ تو رو خدا یه خبری از خودتون بدید.... حالتون خوبه ؟؟ خبر آتش سوزی پتروشیمی بندر امام رو همین الان از اخبار شنیدم ... بی نهایت ناراحت و نگران شدم اگه کسی اطلاعاتی داره بذاره ... از خودتون خبر بدید بچه های ماهشهر ...
mohandes851
2012/8/04, 08:30 AM
بچه های پتروشیمی ماهشهر کسی هست ؟؟؟ تو رو خدا یه خبری از خودتون بدید.... حالتون خوبه ؟؟ خبر آتش سوزی پتروشیمی بندر امام رو همین الان از اخبار شنیدم ... بی نهایت ناراحت و نگران شدم اگه کسی اطلاعاتی داره بذاره ... از خودتون خبر بدید بچه های ماهشهر ...
چي ؟كي ؟شما از كي شنيديد؟
mohandes851
2012/8/04, 08:32 AM
بچه هاي فلات چرا ازتون خبري نيست؟؟؟؟؟
من زنگيدم به اقا بزرگ بهم گفت ....اما من كه جرعت نميكنم بگم اخه ميترسم دوباره حرفشون عوض بشه;)
mohandes851
2012/8/04, 08:36 AM
سه روایت مختلف درباره میزان تلفات جانی حادثه آتش سوزی روز جمعه در پتروشیمی بندر امامبه گزارش نفت نیوز،
هر سه خبر منتشره در این زمینه به این شرح است:
آتش سوزی در پتروشیمی بندر امام 17 کشته و زخمی بر جای گذاشت
خبرگزاری فارس ساعت 20:11 (جمعه 13 مرداد91): فرماندار ماهشهر گفت: در جریان آتش سوزی عصر روز جمعه در لوله تامین خوراک برای یکی از واحدهای پتروشیمی بندر امام 16 نفر زخمی و یک نفر کشته شد که حال چهار نفر وخیم گزارش شده است.
منوچهر حیاتی در گفتوگو با خبرنگار فارس (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910513000658) در ماهشهر اظهار کرد: این آتش سوزی بر اثر نشت گاز در خطوط تامین خوراک برای یکی از واحدهای پتروشیمی صورت گرفت که متاسفانه تلفات انسانی نیز به دنبال داشت.
وی خاطرنشان کرد: طبق آماری که تاکنون به اینجانب اعلام شده 16 نفر در این حادثه زخمی شدند و یک نفر در دم جان سپرده است اما حال چهار نفر دیگر نیز بسیار وخیم گزارش شده است که احتمالاً به آمار کشته شدهها افزوده خواهد شد.
فرماندار ماهشهر در ادامه از مهار آتش سوزی خبر داد و گفت: در حال حاضر هیچ خللی در فعالیت پتروشیمی بندر امام به عنوان قدیمیترین پتروشیمی کشور ایجاد نشده است.
وی اعلام جزئیات کاملتر علل این حادثه را به بررسی کارشناسان موکول کرد.
مهار آتش سوزی در پتروشیمی بندرامام
روابط عمومی پتروشیمی (ساعت: ۲۱:۲۳ (جمعه ۱۳ مرداد ۱۳۹۱) آتش سوزی در مسیر خوراک ورودی مجتمع پتروشیمی بندرامام 1 کشته و نه مجروح برجا گذاشت.
به گزارش نیپنا (http://www.nipna.ir/6935-fa.html)، دکتر نصیری مدیر HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: در ساعت 15 و 25 دقیقه روز جمعه بر اثر نشتی گاز از مسیر خوراک ورودی مجتمع پتروشیمی بندرامام اتش سوزی رخ داد.
وی افزود: متسفانه این حادثه منجر به درگذشت یکی از همکاران و مجروحیت نه نفر دیگر شد که مجروحین بلافاصله به مراکز درمانی اعزام شدند.
دکتر نصیری افزود: از آنجاییکه این حادثه در مسیر خوراک ورودی مجتمع روی داده است به واحدهای فرایندی پتروشیمی بندرامام آسیبی نرسید و تعدادی از این واحدها هم اکنون در سرویس هستند.
وی افزود: اکنون آتش مهار شده است و اقدامات تکمیلی در حال انجام است.
اطلاعات تکمیلی در این زمینه متعاقبا ارسال خواهد شد
انفجار خط لوله مجتمع پتروشیمی امام تاکنون 3کشته و15مجروح بر جای گذاشت/ حال9مصدوم وخیم است
خبرگزاری ایسنا (جمعه ۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ساعت: ۲۲:۴۱): رییس اورژانس کشور ضمن تشریح جزئیات حادثه انفجار خط لوله مجتمع پتروشیمی بندر امام (ره) گفت: متاسفانه این حادثه تا کنون 15 مصدوم و سه کشته بر جای گذاشته است.
دکتر غلامرضا معصومی، لحظاتی پیش از مخابره این خبر در گفتوگو با ایسنا (http://isna.ir/fa/news/91051308046/%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D8%B7-%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%B9-%D9%BE%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%86)، در تشریح حادثه آتشسوزی و انفجار خط لوله مجتمع پتروشیمی بندر امام (ره) گفت: این حادثه که در 16:27 عصر جمعه گزارش شده است، 15 مصدوم بر جای گذاشته است.
وی با بیان اینکه از 15 مصدوم این حادثه 9 مورد سوختگی بالای 80 درصد دارند افزود: همگی این مصدومان از بیمارستان ممکو نفت به بیمارستان طالقانی اهواز منتقل شدهاند که بر اساس آخرین گزارش دریافتی مصدومان این حادثه از لحاظ جسمانی در وضعیت مناسبی نیستند.
به گفته رییس اورژانس کشور این حادثه همچنین تا کنون 3 کشته داشته است.
وی خاطرنشان کرد: برابر آخرین گزارشات واصله خوشبختانه آتش تحت کنترل درآمده و در حال فروکش کردن است.
به گزارش ایسنا، هنوز علت اصلی این انفجار و آتش سوزی از سوی مقامات رسمی اعلام نشده است.
:w47:
بچه هاي فلات چرا ازتون خبري نيست؟؟؟؟؟
من زنگيدم به اقا بزرگ بهم گفت ....اما من كه جرعت نميكنم بگم اخه ميترسم دوباره حرفشون عوض بشه;)
سلام
لطفا بگین آقا بزرگ چی گفت
ممنون
mostafa6x
2012/8/04, 03:08 PM
سلام مهندس تو طب صنعتی و مصاحبه عقیدتی رفتی؟
منم تو سایت ممتازین کد ملیم جواب نمیده
بله طب صنعتی و مصاحبه عقیدتی رفتم
nima_4321
2012/8/04, 05:10 PM
فکر کنم تو ماه رمضون اداره گزینش فعالیتش محدود میشه . چون پرسنلش زیاد نمی تونن این ور و اون ور برن و بیان برای تحقیقات محلی و ... پس با این حساب ما که تو تکمیل ظرفیت قبول شدیم احتمالش کمه که کار گزینشمون تا آخر مرداد تموم بشه که بتونن ما رو با گروه مهر اعزام کنند . بچه ها کسی چیزی در مورد گزینش در حین خدمت می دونه ؟ امکانش هست که قبل از این کارای گزینشمون تموم بشه ما رو بفرستن آموزشی ؟
mehdijm
2012/8/04, 05:24 PM
فکر کنم تو ماه رمضون اداره گزینش فعالیتش محدود میشه . چون پرسنلش زیاد نمی تونن این ور و اون ور برن و بیان برای تحقیقات محلی و ... پس با این حساب ما که تو تکمیل ظرفیت قبول شدیم احتمالش کمه که کار گزینشمون تا آخر مرداد تموم بشه که بتونن ما رو با گروه مهر اعزام کنند . بچه ها کسی چیزی در مورد گزینش در حین خدمت می دونه ؟ امکانش هست که قبل از این کارای گزینشمون تموم بشه ما رو بفرستن آموزشی ؟
ساعت كاريشون ظاهرا آزاده. يه بار ساعت 8.5 شب از گزينش با من تماس گرفتند. 3 ماه معمولا كار گزينش طول ميكشه.
mohandes851
2012/8/04, 05:27 PM
سلام
لطفا بگین آقا بزرگ چی گفت
ممنون
گفتش شهريور ايشالا
ehsan6472
2012/8/04, 05:32 PM
ساعت كاريشون ظاهرا آزاده. يه بار ساعت 8.5 شب از گزينش با من تماس گرفتند. 3 ماه معمولا كار گزينش طول ميكشه.
الان دقیقا 100 روزه که اسم من تو گزینشه ولی هنوز نتیجه من رو اعلام نکردن.
rezatm
2012/8/04, 05:40 PM
گفتش شهريور ايشالا
ایشالا:)
ehsan6472
2012/8/04, 05:42 PM
مملکت مارو نگاه امروز اخبار در مورد آتش سوزی در پتروشیمی امام گفت که بله حریق خاموش شده و در حال حاضر شرکت طی روال عادی چرخه خودشو داره ادامه میده و هیچ مشکلی نداره...
واصلا حرفی از تعداد کسانیکه کشته شدن و زخمی شدن و کسانیکه حالشون بده اصلا نزد.
فقط به فکر کارخانه هستن... واقعا افسوس
mohandes851
2012/8/04, 05:42 PM
اينم يه مقاله در مورد كار اقماري ،
اميدوارم كه بدردتون بخوره
http://www.modiryar.com/index-management/cultural/psy/4041-1390-02-13-03-25-35.html
Mohsen406
2012/8/04, 11:21 PM
سلام نیما جان اینطور که من اخیرا دیدم گزینش تو حین خدمت خیلی کم اتفاق می افته اون هو واسه مواردی که به نیروی مورد نظر نیاز فوری داشته باشن
پرونده من هم تو گزینش هست دو هفته پیش هم آمدن محل واسه تحقیقات محلی ولی نمیدانم کی برای مصاحبه اعتقادی دعوت می شیم
Mohsen406
2012/8/04, 11:27 PM
سلام احسان جان
دقیقا چند روزه از مصاحبه اعتقادیت می گذره؟
من دو ماه پیش رفتم فرم پر کردم 2 هفته پیش هم آمدن تحقیقات محلی میخام بدونم حدودا کی دعوت می شم واسه مصاحبه اعتقادی؟
Mohsen406
2012/8/04, 11:32 PM
سلام
از وقتی تو گزینش فرم پر کردی چند وقت بعد رفتی مصاحبه اعتقادی؟
ehsan6472
2012/8/05, 12:09 AM
سلام احسان جان
دقیقا چند روزه از مصاحبه اعتقادیت می گذره؟
من دو ماه پیش رفتم فرم پر کردم 2 هفته پیش هم آمدن تحقیقات محلی میخام بدونم حدودا کی دعوت می شم واسه مصاحبه اعتقادی؟
سلام من دقیقا 47 روز پیش رفتم مصاحبه و دقیقا در تاریخ 5/2/91 اسم من رو دادن به گزینش..
mehdijm
2012/8/05, 08:20 AM
گفتش شهريور ايشالا
هنوز 15 روز تا آخر مرداد مونده. شايد تا اون موقع. شايد...
بعضي اوقات كار اونها تا مشخص شدن پست سازماني شما از طرف شركت استخدام كننده متوقف ميشه يا اصلا شروع نميشه. پيگيري كنيد تا حق شما ضايع نشه.
سلام
از وقتی تو گزینش فرم پر کردی چند وقت بعد رفتی مصاحبه اعتقادی؟
حدود 3-3.5 ماه
گفتش شهريور ايشالا
ان شاالله
ممنون
tak2750
2012/8/05, 11:35 AM
تقدیم به همه عزیزان و همکارانمان در نفت و گاز
یه شعر که یه خورده طولانیه ولی جالبه.شاعر هم نمیدونم کیه.
در باره کار تو شرکت نفت و گاز
دوستی دارم که نوبتکار بود سخت کوش و جدی و هشیار بود
گاه در اندیشه تقطیر بود فکر LPG و گاز و قیر بود
گاه می آمد به سوی آیزوماکس تا بگیرد دیزل و نفت و سلاپس
عاشق افزایش تولید بود فکر مشتقات آیزوفید بود
گاه کارش آب ترش و شور بود گاه با گوگرد و با سولفور بود
مدتی در واحد آب و بخار در کنار برق و گرما و فشار
هر کجا که نشتی اِستیم داشت او ز اتلاف انرژی بیم داشت
گاه می آمد کنار کوره ها تا کند چک مهره و ماسوره ها
یک نظر هر روز بر اِستاک داشت آرزوی یک هوای پاک داشت
یک نمونه از فلوگس می گرفت گازهای رفته را پس میگرفت
گاه می دیدم کنار بویلر است گاه دستش بر روی اکسچنجر است
گاه روی برج و گاهی روی فن گاه در واحد و گاهی بُردْ من
عینکی در جیبِ بیلر سوت داشت بر سر و پایش کلاه و بوت داشت
دسته ای پِرمیت کار گرم داشت خلق و خویی مهربان و نرم داشت
کوله باری تجربه بر دوش او ایمنی آویزه ای در گوش او
نزد همکاران همیشه ارج داشت باحقوق خود هزاران خرج داشت
خوب می آموخت کار خویش را مشکلات روز های پیش را
کار با پیچ گوشتی و آچار را رفع برخی معضلات کار را
نحوه رفتار با همکار را کار ایمن با همه ابزار را
دائما اندیشه تعمیر داشت چهره ای محجوب و سر در زیر داشت
در حوادث دقت بسیار داشت چشم هایی دائماً بیدار داشت
درک باید کرد این سرمایه را برد بالا این حقوق پایه را
تا شدم با او صمیمی و رفیق درک کردم چیست ابزاردقیق
درک کردم نام ترموکوبل را زوج گرماییِ جفت و دوبل را
شدت جریان در اوریفیس را خواندن اندازه کولیس را
درک کرد م متر و اینچ و فوت را یا فشار گیج وAbsolute را
خوب فهمیدم فشار گیج چیست کار کردن بر رویstage چیست
دقت بسیار میکرومتر را کار کردنْ روزِ عیدِ فطر را
در اورهال ها که واحد بسته بود کارها بی وقفه و پیوسته بود
اندک اندک فید نقصان می گرفت تیم تعمیرات اسکان می گرفت
یک طرف جَرِّثقیل بیست تن یک طرف سیمان و فولاد و بتن
باز می شد شیرها ریز و درشت با چکش با نیروی بازو و مشت
با تمام دقت و با احتیاط حمل می کردند بر روی دورات
بعد می بردند سوی کار گاه تا شود چک بی خطا و اشتباه
گاه واحد غرق شیر آلات بود مملو از انسان و تجهیزات بود
برج ها خالی ز کاتالیست بود هر کسی فکر محیط زیست بود
جوشکاران جملگی مشغول جوش با فلنج و مغزی و زانو و بوش
کار می کردند اغلب بی خطر یا اگرهم بود خُرد و مختصر
حال می گویم برایت حرف ها از مبدل ها و یا از ظرف ها
باز می کردند شِل را از تیوب بر طرف می شد تمامی عیوب
لوله ها بعضاً کمی فرسوده بود پر ز اکسید و ذغال و دوده بود
گاه می شستند آن را با اسید تا شود خوش رنگ و زیبا و سفید
گاه می دادند آن را شستشو با فشار آب جِت از هردو سو
کار باجِت واقعاً دشوار بود تیز بود و قابل هشدار بود
یاد دارم افسری از ایمنی ساعت ده وقت چای و بستنی
گفت ما داریم تنها یک شعار گام اول ایمنی و بعد کار
گفتم اکنون شمه ای از کار خود عذر می خواهم از این اشعار خود
ebi646464
2012/8/05, 12:16 PM
سلام.یکیاز دوستان زنگ زده فلات با خانم استواری صحبت کرده.گفته که ذوره 1 یا 2 شهریور شروع میشه.انشالله که خیره
mohandes851
2012/8/05, 12:53 PM
سلام.یکیاز دوستان زنگ زده فلات با خانم استواری صحبت کرده.گفته که ذوره 1 یا 2 شهریور شروع میشه.انشالله که خیره
سلام دوست عزیز ،
ممنون از خبر خوبت
استواری به دوستت نگفته که کی خبر مون میکنن؟؟؟؟کی بایئ منتظر تماسشون باشیم؟؟؟
سلام دوست عزیز ،
ممنون از خبر خوبت
سلام دوستان
من که امروز به خانم درخشانی زنگ زدم گفت معلوم نیست کی دوره آموزشی تون شروع بشه
در مورد کامل بودن پروندم پرسیدم گفت هنوز جواب گزینش و طب صنعتی ات نیومده
در ضمن سه هفته پیش از گزینش شون بهم زنگ زدن گفتن دوباره باید مدارک ات و فرم گزینش رو برای ما بیاری که براشون فرستادم، این قضیه همچنین برای یکی دیگه از کسانی که میشناسم همون روزها اتفاق افتاد، تازه اون قبلا توی شهرشون مصاحبه عقیدتی هم رفته بود که اینا بهش گفته بودن ما اون رو قبول نداریم و مدارک ات رو دوباره برامون بیار. معلوم نیست اصلا چکار میکنن! معلوم نیست مدارک من رو گم کرده بودن!
ebi646464
2012/8/05, 02:52 PM
سلام دوست عزیز ،
ممنون از خبر خوبت
گفته اطلاع رسانی بزودی انجام میشه
kamran2008
2012/8/05, 05:52 PM
دو خبر به گفته آقای غلامی مسئول امور مسافرت
1) بعد از این دوره قطعا میریم خونه برای دو هفته
2) لباس هم عسلویه بهمون میدن به خاطر اینکه لباس گروه اول رو به تعداد فرستادن بعد که رسیده اینجا نزدیک به 30 دست لباس کم اومده حالا کی لباسها رو بالا کشیده الله اعلم
mehdijm
2012/8/05, 06:04 PM
سلام دوستان
من که امروز به خانم درخشانی زنگ زدم گفت معلوم نیست کی دوره آموزشی تون شروع بشه
در مورد کامل بودن پروندم پرسیدم گفت هنوز جواب گزینش و طب صنعتی ات نیومده
در ضمن سه هفته پیش از گزینش شون بهم زنگ زدن گفتن دوباره باید مدارک ات و فرم گزینش رو برای ما بیاری که براشون فرستادم، این قضیه همچنین برای یکی دیگه از کسانی که میشناسم همون روزها اتفاق افتاد، تازه اون قبلا توی شهرشون مصاحبه عقیدتی هم رفته بود که اینا بهش گفته بودن ما اون رو قبول نداریم و مدارک ات رو دوباره برامون بیار. معلوم نیست اصلا چکار میکنن! معلوم نیست مدارک من رو گم کرده بودن!
بزنگ طب و گزينش، ببن نتيجه ات رو كي مي فرستن شركت. دير بجنبي دوره رو برگزار مي كنند و اگه جا بموني مي افتي دوره با استخدامي هاي آزمون آبان ماه 91!
diapason
2012/8/05, 08:36 PM
من چند روز پیش رفتم شرکت، جای آقای اعتمادی. خودش نبود اما یه نفر دیگه تو اتاقش بود که اسم منو روی کامپیوتر نشون داد که زیر همه مدارکم تیک خورده بود و گفت همش کامله. بعد گفت: انشاء ا... مهر اعزامی! گفتم: مهر قطعیه؟ گفت: فعلاً که برنامه اینه، اگه عوض نشه :cry:
یعنی چی؟ یعنی تا کی باید بلاتکلیف بمونیم خوب؟ جدیداً کسی نرفته اونجا خبر قطعی داشته باشه؟
ehsan2014
2012/8/05, 08:59 PM
سلام-بازم اون جماعتو ضایع کردی--؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟> از شیراز
sayalat83
2012/8/05, 10:50 PM
خبرهای گرفته شده از بچه های گروه اول پارس:1- واسه تمام بچه های گروه اول با مدرک های تحصیلی مختلف مقدار1500000 تومان واریز کردند.2- دفترچه بیمه هنوز واسشون صادر نشده 3-اکثر بچه ها افتادند کنگان ومثل اینکه فقط بچه های کاردانی واسه سکو انتخاب شدند4-کمپ o1وضعیت زیاد جالبی نداشته ولی واسه بچه هایی که کنگان افتادند کمپ های بهتری در نظر گرفتند.5-دوست من فاز 12 افتاده و در قسمت ابزار دقیق مشغوله واسشون یه خونه تو کنگان اجاره کردند واسه 4 نفر 2 خوابه که بعد ار 14 روز جای خودشون رو به 4 نفر دیگه میدند.
Mohsen406
2012/8/05, 11:06 PM
به نظرتون من برم مسافرت؟؟؟:confused:
با سلام دوستان عزیز
من 20 خرداد رفتم گزینش شرکت ملی نفت فرم پر کردم. 2 هفته پیش آمدن محلمون واسه تحقیقات محلی نمی دانم حدودا کی بهم زنگ میزنن واسه مصاحبه اعتقادی
راستش یک مسافرت 10 روزه در پیش دارم نمی دانم برم یا ممکنه باهام تماس بگیرن؟
mohandes851
2012/8/06, 12:12 AM
سلام به همگی مخصوصا فلاتیای گل
فک کنم مطلب زیرو بخونید خالی از لطف نباشه
به امید موفقیت همه بچه های تایپیک
http://ahmad-lak.blogfa.com/post-131.aspx
mohandes851
2012/8/06, 12:16 AM
بچه ها این رو هم بخونید بدرد میخوره
http://www.naftiha.com/detail=2160
سلام
ممنون از جواب ات
اما شماره ی طب رو ندارم
اگه کسی شماره ی پیگیری طب صنعتی رو داره، لطف کنه اینجا قرار بده
mehdijm
2012/8/06, 09:44 AM
سلام
ممنون از جواب ات
اما شماره ی طب رو ندارم
اگه کسی شماره ی پیگیری طب صنعتی رو داره، لطف کنه اینجا قرار بده
تو اين سايت هست
http://www.mop.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&ID=def8f606-7d39-4b30-acba-45c017a8665f&LayoutID=a720c1ea-c0e3-4bcc-8323-91bcbb553fe7&CategoryID=b37c877a-1ec5-4ae5-90a0-a36ed666ca3c
اولین اعتراض دیپلماتیک به شرکت نفت در دومین ماه استخدام: مناطق نفتخیز مانع صله رحم ما می شود!
http://naftnews.net/view-13697.html (http://naftnews.net/view-13697.html)
شهرام 59
2012/8/06, 11:08 AM
سلام عرض شد خدمت همه بچه های گل گلاب:gol:
آخه اعتراض به چی؟
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد..
دوستان ،کار آموز تا 6 ماه حق استفاده از مرخصی رو نداره..بعد از طی این 6 ماه 30 روز مرخصی سالیانه رو دارید(6 ماه اول سوخت نشده بلکه سیو شده)،ما باید قادر باشیم مشکلاتمون رو خودمون حل کنیم ،با اعتراض کار به جایی نمی رسه چون اعتراض وارد نیست! با ادامه این روند فقط جو رو نسبت به خودتون متشنج میکنید..لطفا کاری نکنیم که بعد دودش تو چشم تک تکمون بره!اینجا مناطق نفت خیز جنوبه واسه خودش حکومتی داره
در ضمن افرادی که برومی هستند و تحت آموزش از تاریخ 26 مرداد تا 3 شهریور میتونن تشریف ببرن منزل ..
شهرام 59
2012/8/06, 11:52 AM
آخه اعتراض به چی؟
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد..
دوستان ،کار آموز تا 6 ماه حق استفاده از مرخصی رو نداره..بعد از طی این 6 ماه 30 روز مرخصی سالیانه رو دارید(6 ماه اول سوخت نشده بلکه سیو شده)،ما باید قادر باشیم مشکلاتمون رو خودمون حل کنیم ،با اعتراض کار به جایی نمی رسه چون اعتراض وارد نیست! با ادامه این روند فقط جو رو نسبت به خودتون متشنج میکنید..لطفا کاری نکنیم که بعد دودش تو چشم تک تکمون بره!اینجا مناطق نفت خیز جنوبه واسه خودش حکومتی داره
در ضمن افرادی که برومی هستند و تحت آموزش از تاریخ 26 مرداد تا 3 شهریور میتونن تشریف ببرن منزل ..
خوب دلمون تنگ شده دیگه:cool:
hamed_majhool
2012/8/06, 11:57 AM
آخی نازی:D شهرام تو یکی نق نزن همین 2 هفته پیش رفتی...
من 2 ماهه چند روزه اینجام
یکم پول خرج کن آخر هفته ها برو خونه! شیفت کاریتون چطوره؟ یه سایکل رو چطور میگذرونید؟
شهرام 59
2012/8/06, 12:10 PM
یکم پول خرج کن آخر هفته ها برو خونه! شیفت کاریتون چطوره؟ یه سایکل رو چطور میگذرونید؟
ما 9 روز کار هستیم سه روز استراحت. شیفت. اخه پولم بهمون ندادن که خرج کنیم:دی.
بعدش ما دو رو فقط تو راه هستیم:cry:
آخی نازی:D شهرام تو یکی نق نزن همین 2 هفته پیش رفتی...
من 2 ماهه چند روزه اینجام
نیگاه کن منوووووووووووووو.صداشو در نیار اون جریانش فرق فوکوله.:cool::D
بعدش شاید تو چشم انتظار نداشته باشی من چشم انتظار زیاد دارم داداش.;)
شهرام 59
2012/8/06, 12:16 PM
حامد هر کی ندونه که توی میدونی اینجا گرفتاریم با کار حتی تا اهوازم نمی تونم بیام یه سر بزنم.
برنامه اخر هفته هم اینطور که مشخص شده بهم ریخته.
ما 9 روز کار هستیم سه روز استراحت. شیفت. اخه پولم بهمون ندادن که خرج کنیم:دی.
بعدش ما دو رو فقط تو راه هستیم:cry:
اینجا ماهی 600 مساعده(اگه درست نوشته باشم) میدن.. با پرواز برید زودتر میرسید،در آینده هم میتونید چنج کنید که بیشتر خونه باشید
نفت کارت گرفتید؟
170000 ماه رمضون رو گرفتید؟ اصلا حکمتون اومده؟
حقوقتون هم که راحت میشه حساب کرد
شهرام 59
2012/8/06, 12:25 PM
اینجا ماهی 600 مساعده(اگه درست نوشته باشم) میدن.. با پرواز برید زودتر میرسید،در آینده هم میتونید چنج کنید که بیشتر خونه باشید
والا به ما چیزی ندادن.
پروازم از امیدیه فقط به تهران داره.که بدتر راهم دورتر میشه
از چنج هم متاسفانه اینجا خبری نیست تمام رییس کارخونه ها و سرپرست شیفت ها با چنج مخالف صد در صد هستن.
من بهشون گفتم بهم گفتن اصلا حرفشم نزن این پنبه رو از گوشت بیرون بیار.
به خدا این چیزا رو ادم مینه حالش گرفته میشه دیگه انگیزش به کار کم میشه.
شهرام 59
2012/8/06, 12:28 PM
نفت کارت گرفتید؟
170000 ماه رمضون رو گرفتید؟ اصلا حکمتون اومده؟
حقوقتون هم که راحت میشه حساب کرد
می دونید فرق اهواز با امیدیه چیه؟
اینجا زیر مجموعه مناطق نفت خیزه به همین خاطر اینجا نظارت کمتر وکارها بدتر پیش میره.
امکانات و رسیدیگی هم خیلی کمتره نسبت به اهواز
mohandes851
2012/8/06, 12:30 PM
اولین اعتراض دیپلماتیک به شرکت نفت در دومین ماه استخدام: مناطق نفتخیز مانع صله رحم ما می شود!
http://naftnews.net/view-13697.html (http://naftnews.net/view-13697.html)
سلام دوست عزیز شما خبری از زمان شروع دوره اموزش مون نداری؟
والا به ما چیزی ندادن.
پروازم از امیدیه فقط به تهران داره.که بدتر راهم دورتر میشه
از چنج هم متاسفانه اینجا خبری نیست تمام رییس کارخونه ها و سرپرست شیفت ها با چنج مخالف صد در صد هستن.
من بهشون گفتم بهم گفتن اصلا حرفشم نزن این پنبه رو از گوشت بیرون بیار.
به خدا این چیزا رو ادم مینه حالش گرفته میشه دیگه انگیزش به کار کم میشه.
این امکان نداره معمولا 3 روز آخر کار رو چنج میکنن 3 روز هم رست 2 روز هم مرخصی میگیرن ..میشه 8 روز. شما نمیتونی چنج کنی و مرخصی بگیری البته فعلا.. خود سر شیفت ها چنج نمیکنن؟ نیروی غیر بومی ندارید؟
مساعده هم پیگیری کنید اینجا قرار بود 300 بدن بعد گفتن 600
می دونید فرق اهواز با امیدیه چیه؟
اینجا زیر مجموعه مناطق نفت خیزه به همین خاطر اینجا نظارت کمتر وکارها بدتر پیش میره.
امکانات و رسیدیگی هم خیلی کمتره نسبت به اهواز
بله کاملا درک میکنم
شهرام 59
2012/8/06, 12:44 PM
این امکان نداره معمولا 3 روز آخر کار رو چنج میکنن 3 روز هم رست 2 روز هم مرخصی میگیرن ..میشه 8 روز. شما نمیتونی چنج کنی و مرخصی بگیری البته فعلا.. خود سر شیفت ها چنج نمیکنن؟ نیروی غیر بومی ندارید؟
مساعده هم پیگیری کنید اینجا قرار بود 300 بدن بعد گفتن 600
بله مشکل دقیقا همینه اینجا همه بومی بودن و اولین سری هست غیر بومی وارد اینجا شده به همین خاطر اصلا پذیرش ما تو خودشون براشون خیلی سخته.ما کاملا غریبه هستیم وقتی اسم شهرمون رو میاریم همشون می خوان خونمونو بریزن
به من میگفتن شما با پارتی اومدی وگرنه پسر من هم زبانش خوبه هم کامپیوتر بلده چرا قبول نشد.
خلاصه اوایل خیلی کشمکش و درگیری داشتیم.الانم زیاد تحویلمون نمیگیرن چه برسه بخوان حالا بدن که شیفت چنج کنن واسمون.
خدا کنه بهتر شه اوضاع.
Arbitrage
2012/8/06, 12:47 PM
بزنگ طب و گزينش، ببن نتيجه ات رو كي مي فرستن شركت. دير بجنبي دوره رو برگزار مي كنند و اگه جا بموني مي افتي دوره با استخدامي هاي آزمون آبان ماه 91!
مگر قرار نیست که فلات قاره تکمیل ظرفیت اعلام کنه؟
از 736 نفر فقط 300 نفر اعلام شده است!
436 نفر باقیمانده در تکمیل ظرفیت واسشون دوره آموزشی برگزار خواهند کرد؟
یا اینکه برای فلات قاره فقط 300 نفر نیرو نیاز بوده؟!
بله مشکل دقیقا همینه اینجا همه بومی بودن و اولین سری هست غیر بومی وارد اینجا شده به همین خاطر اصلا پذیرش ما تو خودشون براشون خیلی سخته.ما کاملا غریبه هستیم وقتی اسم شهرمون رو میاریم همشون می خوان خونمونو بریزن
به من میگفتن شما با پارتی اومدی وگرنه پسر من هم زبانش خوبه هم کامپیوتر بلده چرا قبول نشد.
خلاصه اوایل خیلی کشمکش و درگیری داشتیم.الانم زیاد تحویلمون نمیگیرن چه برسه بخوان حالا بدن که شیفت چنج کنن واسمون.
خدا کنه بهتر شه اوضاع.
شما این گوشت در باشه اون گوشت دروازه،گفتم که اینجا با چه دیدی بهتون نگاه میکنند ،باید قوی بود منم جو اینجا رو دوست ندارم ولی کم کم یاد میگیرم به سبک خودم ایجاد علاقه و انگیزه کنم
شهرام 59
2012/8/06, 12:54 PM
خوب اینم از درد دل بچه های نفت خیز.غذا رو که نگو خدا میدونه غذاش در حد زنده موندنه. یعنی سربازی از اینجا غذا خیلی بهتر میدادن.نفت و این غذا و ..........
البته باز غذای برومی اهواز بهتر بود.میگم که هر چی شرکت زیر مجموعه تر امکانات ضعیفتر.
مهمانسرا کولر نداره یه ایر کاندینشن گذاشتن گرم گرم.هر هفته هم خراب میشه باید بری بخوابی اتاق بجه های دیگه.کولر گازی رویاست اینجا.
شرکت نفت یه جورایی با اسم بلند بالاش فقط تو تهران و شهرهای بزرگ خلاصه میشه نه باقی جاها که فقط اسمی از مونده
والا ما نمی خواستیم چیزی بگیم اینقدر میگید چرا بچه های نفت خیز ساکت هستید اتحادتون کم شده گفتیم صحبتی کرده باشیم.
بازم خدا رو شکر راضیم به رضای خدا.هر چه از دوست پیش آید خوش آید.بازم شکر که سرکاریم و وضعمون نسبت به خیلی دیگه از جوون های جامعه بهتره.ولی خوب اوضاع اینجا رو هم میشه بهتر کرد که فعلا ......
خاطر دوستانو دیگه مکدر نکنیم.
طاعات و عبادات قبول.
خوب اینم از درد دل بچه های نفت خیز.غذا رو که نگو خدا میدونه غذاش در حد زنده موندنه. یعنی سربازی از اینجا غذا خیلی بهتر میدادن.نفت و این غذا و ..........
البته باز غذای برومی اهواز بهتر بود.میگم که هر چی شرکت زیر مجموعه تر امکانات ضعیفتر.
مهمانسرا کولر نداره یه ایر کاندینشن گذاشتن گرم گرم.هر هفته هم خراب میشه باید بری بخوابی اتاق بجه های دیگه.کولر گازی رویاست اینجا.
شرکت نفت یه جورایی با اسم بلند بالاش فقط تو تهران و شهرهای بزرگ خلاصه میشه نه باقی جاها که فقط اسمی از مونده
والا ما نمی خواستیم چیزی بگیم اینقدر میگید چرا بچه های نفت خیز ساکت هستید اتحادتون کم شده گفتیم صحبتی کرده باشیم.
بازم خدا رو شکر راضیم به رضای خدا.هر چه از دوست پیش آید خوش آید.بازم شکر که سرکاریم و وضعمون نسبت به خیلی دیگه از جوون های جامعه بهتره.ولی خوب اوضاع اینجا رو هم میشه بهتر کرد که فعلا ......
خاطر دوستانو دیگه مکدر نکنیم.
طاعات و عبادات قبول.
بله منم به همین نتایج رسیدم..مهمانسرای نفت از برومی بهتره ،اینجا باید پول همین غذا و تخت رو از جیبمون بدیم..امکانات ومزایا هم که نداریم ،اضافه کاری و شایستگی هم سلیقه ای و عشیره ای میدن..
mehdijm
2012/8/06, 01:39 PM
مگر قرار نیست که فلات قاره تکمیل ظرفیت اعلام کنه؟
از 736 نفر فقط 300 نفر اعلام شده است!
436 نفر باقیمانده در تکمیل ظرفیت واسشون دوره آموزشی برگزار خواهند کرد؟
یا اینکه برای فلات قاره فقط 300 نفر نیرو نیاز بوده؟!
نه 400 نفر از آزمون و با يه افزايش 134 نفري ميشه 534 نفر استخدامي آزمون دوره ما به همراه همه سهميه ها و تكميل ظرفيت. فلات قاره ظاهرا آزمون استخدامي موازي ديگه اي هم داشته و اون 736 نفر مجوز استخدامي سال 90 هست نه تعداد نفرات استخدامي از آزمون. 304 نفر رفتن دوره و 230 نفر ديگه موندن.
من 3-2 هفته قبل شركت بودم، مي گفتند كه فقط يك دوره برگزار مي كنند و همه رو تو همون يك دوره مي فرستن. راست و دروغ پاي خودشون.
http://www.shana.ir/189570-fa.html
jagzira
2012/8/06, 03:03 PM
من با یکی از دوستام که گروه اوله صحبت کردم گفت
1)دفترچه هنوز بهمون ندادن
2) حقوق 1.5 ریختن واسه 2 ماه
3) امکانات ورزشی خوبه
4) وضع غذا خیلی بهتره ره آورانه
5) کار خیلی از بچه ها غیر مرتبط با رشته شونه
6) کلا اونجا همه بیکارن و کار خاصی ندارن
7) بچه هایی که افتادن سکو و یا چغادک هنوز پیش اونا بودن
سلام دوست عزیز
چغادک؟ یعنی برای پارس شمالی هم از نیروهای فنی کسی رو معرفی کردند؟
rezatm
2012/8/06, 04:25 PM
دوستان یه سوال:gol:
به نظرتون اگه وام هایی که تو دانشگاه گرفتیم رو پس ندیم، دانشگاه مشکلی واسه فرستادن تاییدیه درست نمیکنه؟ یعنی تاییدیه رو میفرستن؟:)
من وام هام رو بازپرداخت نکردم، فیش هاش رو هم گم کردم:redface:
Mohsen406
2012/8/06, 04:30 PM
ظاهران بچه های گل این تاپیک اکثرا استخدام شدن و دارن در مورد کارهاشون صحبت می کنن
ولی دوستای من یکی هم جواب منو بده
به نظرتون من برم مسافرت؟؟؟
با سلام دوستان عزیز
من 20 خرداد رفتم گزینش شرکت ملی نفت فرم پر کردم. 2 هفته پیش آمدن محلمون واسه تحقیقات محلی نمی دانم حدودا کی بهم زنگ میزنن واسه مصاحبه اعتقادی
راستش یک مسافرت 10 روزه مهم م م م در پیش دارم نمی دانم برم یا ممکنه باهام تماس بگیرن؟
kamran2008
2012/8/06, 05:48 PM
سلام دوست عزیز
چغادک؟ یعنی برای پارس شمالی هم از نیروهای فنی کسی رو معرفی کردند؟
بله الکترونیک
roseperfume2007
2012/8/06, 05:57 PM
ظاهران بچه های گل این تاپیک اکثرا استخدام شدن و دارن در مورد کارهاشون صحبت می کنن
با سلام دوستان عزیز
راستش یک مسافرت 10 روزه مهم م م م در پیش دارم نمی دانم برم یا ممکنه باهام تماس بگیرن؟
هیچی حساب و کتاب نداره.اما برای ماه که بعد از گزینش 2 ماه طول کشید تا طب.از طب تا شروع به کار هم4 ماه
پیر میشی تا بری
nima_4321
2012/8/06, 06:00 PM
با سلام دوستان عزیز
من که شهریور می خوام برم مسافرت . وضعیتم هم تقریبا مشابه شماست . از خیلی ها ممکنه مصاحبه عقیدتی نگیرن . بچه های بوشهر اکثرا مصاحبه عقیدتی نداند
kamran2008
2012/8/06, 06:31 PM
سلام به همه. چکیده ای از جلسه پرسش و پاسخ امروز یکشنبه با آقای امیری مسئول امور انسانی رو براتون میگذارم
برای راحتی کار ابتدا سوال هایی که بچه ها مطرح کردند و بعد جواب آقای امیری و البته بگم که خودم دیر به جلسه رسیدم
سوال اول در مورد کمپ او یک بود و وضع امکانات اونجا که آقای امیری گفتند او یک یک کمپ موقتی است و ما داریم در شرینو کمپ میزنیم و امکانات خوبی هم داره ولی در مورد کمپ او یک یه سیاه نمایی کرده اند ما در او یک حداقل ها را رو فراهم کرده ایم غیر از اینترنت که به خاطر حمله سایبری که به ما شده دارای محدودیت شده ایم ولی داریم کافی نت رو راه اندازی میکنیم . امکانات کمپ همگی نو و جدید هستند استخر داریم ولی داری محدودیت هست. فضای سبز نداریم و .....
سوال دوم: در مورد اسکان افراد متاهل بود که ایشان فرمودند فعلا شرایط اسکان افراد متاهل رو نداریم ولی در شرینو پروژه داریم که به محض تموم شدن اسکان میدیم افراد رو
سوال سه: در مورد سمت ها: احتمال داره سمت ها با رشته غیر مرتبط باشه و این بستگی به نیاز شرکت داره و کلا سمت ها مرتب تغییر می کنه
سوال چهارم: یکی از بچه ها در مورد زمین چمن مصنوعی گفت و اینکه چمن رو از بچه های شرکت گرفتن و همچنین اینکه برای گروه اول مسابقات برگزار کردیم ولی خبری از جوایز نشد که آقای امیری گفتن آقای ربگر اینا دارن چی میگن؟ مو ضوع چیه؟ و قول دادن سریعا این مشکلات رفع بشه
سوال پنجم: یه نفر در مورد ایاب ذهاب صحبت کرد و اینکه پول بلیط بعضی ها رو هنوز ندادن و کلا از بلیط های هواپیما شاکی بود و به امور مسافرت خیلی گیر داد که آقای امیری دستور دادن همین شخص رو به امور مسافرت یفرستند و اونجا مشغول خدمت بشه که با خنده و تشویق حاضرین همراه شد
در مورد 2-2 بودن ایشون گفتند در موقع راه اندازی امکان 1-2 بودن هست ولی موقتی است و حقوق این حالت جبران میشه و در نظر گرفته میشه
در مورد دفترچه بیمه گفتند شما میتونید به مراکز درمانی مراجعه کنید و بصورت آزاد پرداخت کنید و رسید اون رو به شرکت بدید و پول درمان به شما پرداخت میشه
ضریب عسلویه هم حداقل 4.2 هست
یکی از موضوعات مهم غذا بود که همین که مطرح شد با تایید اکثر حاضرین همراه شد و همه تایید کردن که غذا چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی و بهداشتی خوب نیست که ایشون قول دادن این موضوع رو در جلسه ای که با آقای حسین زاده دارن پیگیری میکنن
نمراتی که در این دوره میگیرین ربطی به مشخص شدن سمت ها نداره و این نمرات در تبذیل وضعیتتون مهم هست و سمت ها بر اساس نمرات آزمون کتبی استخدام مشخص میشه االبته این نکته رو بعد از جلسه گفت
فعلا لیسانس ها سکو نمیرن و فقط فوق دیپلم ها میرن سکو
اگه نکته ای یا سوالی یادم رفت عذر خواهی میکنم
ببخشید که زیاد حرف زدم
iman-bonapart
2012/8/06, 06:50 PM
سلام بچه ها
اینکه میخوان از آزمون 90 یکسری افرادو معرفی کنن کی اطلاع دقیق داره؟ من نفر اول تکمیل ظرفیت بودم ولی تو تکمیل ظرفیت هم جذب نشدم(مناطق نفتخیزجنوب)
salehi.com
2012/8/06, 08:40 PM
دوست خوبم کامران گزارشی رو از جلسه امروز نوشته و من نکنه جدیدی نمی بینم که اضافه کنم. البته اگه منم بخوام جلسه رو در یک جمله خلاصه کنم- جز توجیه و در برخی موارد پاسخ های بی ربط به سوالات پرسیده شده، چیزی نبود! حیف که از خواب خودم زدم رفتم جلسه. Civil64 هم تخت خوابید و برد کرد:D
سمت های ما رو هم زدن و مدیریت فرعی من هم عوض شده. قبلا مدیریت فرعی " توليدوعمليات نفت وگاز" بود و الان شده "مدیریت مهندسی و ساختمان"
سمتم هم پایه 15 هست با عنوان "مهندس ناظرسيويل و سازه 2". پایه شخصیم هم که 11 است. پس حالا حالا ها باید جون بکنیم تا برسیم به پایه سمت!
تعداد مهندسین عمران هم کلا 120 نفر هست که از این میون کمتر از 20 نفر رو برای مدیریت فرعی " توليدوعمليات نفت وگاز" در نظر دارن.
ویرایش: با عوض شدن پایه سمت مقدار كمك هزينه مسكن هم افزایش پیدا کرده. تقریبا از 159000 به 191308. فعلا فوق العاده های زیر برای ما فعال شده
نمایش فهرست فوق العاده هاحقوق کارمند
عنوان فوق العاده
مبلغ
درصد
كد نوع
تاریخ اجرا
رديف
فوق العاده جذب
16.00
024
91/04/01
1
فوق العاده جذب مقطوع
217580
058
91/04/01
2
كمك هزينه مسكن
1913088
059
91/04/01
3
kamran2008
2012/8/06, 09:01 PM
دوست خوبم کامران گزارشی رو از جلسه امروز نوشته و من نکنه جدیدی نمی بینم که اضافه کنم. البته اگه منم بخوام جلسه رو در یک جمله خلاصه کنم- جز توجیه و در برخی موارد پاسخ های بی ربط به سوالات پرسیده شده، چیزی نبود! حیف که از خواب خودم زدم رفتم جلسه. Civil64 هم تخت خوابید و برد کرد:D
سمت های ما رو هم زدن و مدیریت فرعی من هم عوض شده. قبلا مدیریت فرعی " توليدوعمليات نفت وگاز" بود و الان شده "مدیریت مهندسی و ساختمان"
سمتم هم پایه 15 هست با عنوان "مهندس ناظرسيويل و سازه 2". پایه شخصیم هم که 11 است. پس حالا حالا ها باید جون بکنیم تا برسیم به پایه سمت!
تعداد مهندسین عمران هم کلا 120 نفر هست که از این میون کمتر از 20 نفر رو برای مدیریت فرعی " توليدوعمليات نفت وگاز" در نظر دارن.
من باید بگم درسته که به قول شما اونا توجیه میکنن ولی خیلیا هم سوال های بی ربط و سطحی می پرسیدن و بعضی ها هم اخلاق سازمانی رو رعایت نمیکردند که باعث ناراحتی آدم میشد. راستی صالحی جون شما تو جلسه بودی و سکوت کرده بودی ؟ از شما بعید بود. آخه همیشه سوالای چالشی میپرسیدی مثل کلاس آقای آقایار یادت که هست
salehi.com
2012/8/06, 09:14 PM
من باید بگم درسته که به قول شما اونا توجیه میکنن ولی خیلیا هم سوال های بی ربط و سطحی می پرسیدن و بعضی ها هم اخلاق سازمانی رو رعایت نمیکردند که باعث ناراحتی آدم میشد. راستی صالحی جون شما تو جلسه بودی و سکوت کرده بودی ؟ از شما بعید بود. آخه همیشه سوالای چالشی میپرسیدی مثل کلاس آقای آقایار یادت که هست
اتفاقا امروز هم صحبت کردم و بازم به روند استخدامی و جواب ندادن درست و حسابی تلفن ها توسط نیروی انسانی، اعتراض کردم(ما که دیگه فعلا با نیروی انسانی کاری نداریم، بیشتر واسه بچه هایی که هنوز درگیرن اعتراض کردم) واینکه خدا وکیلی امکانات طوری در نظر بگیرن که در حد و اندازه های اسم شرکت نفت باشه. تعجب می کنم چطور صدای رسای من رو نشنیدی :D
nima_4321
2012/8/06, 09:40 PM
ممنون از بچه های گل نفت و گاز که خبرهایی که اتفاق میفته رو به اشتراک میذارن . ما که هنوز نیومدیم کلی با این اخبار زندگی می کنیم . فقط جان خودتون یه کاری کنین که تا زمانی که ما بیایم اینترنت وصل شده باشه :biggrin:
ehsan-control
2012/8/06, 10:49 PM
سلامی دوباره به تمامی دوستان
کسی اطلاع پیدا نکرد که اعزام ما کنترلی ها تو مهر ماه قطعی شد یا نه؟؟؟
این تلفنشون که انگار اصلا گوشیشو کشیدن،هرچی زنگ میزنیم کسی جواب نمیده.
کسی حضوری نرفته از بچه های کنترل پیگیری کنه؟
یا کسی نتونسته تلفنی ارتباط برقرار کنه پیگیری کنه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
Mohsen406
2012/8/06, 11:01 PM
من که شهریور می خوام برم مسافرت . وضعیتم هم تقریبا مشابه شماست . از خیلی ها ممکنه مصاحبه عقیدتی نگیرن . بچه های بوشهر اکثرا مصاحبه عقیدتی نداند
سلام دوست من
یعنی شما طب رفتی؟ و گزینش هم رفتی فرم پر کردی؟
dashhadi
2012/8/06, 11:17 PM
ویرایش: با عوض شدن پایه سمت مقدار كمك هزينه مسكن هم افزایش پیدا کرده. تقریبا از 159000 به 191308. فعلا فوق العاده های زیر برای ما فعال شده
نمایش فهرست فوق العاده هاحقوق کارمند
عنوان فوق العاده
مبلغ
درصد
كد نوع
تاریخ اجرا
رديف
فوق العاده جذب
16.00
024
91/04/01
1
فوق العاده جذب مقطوع
217580
058
91/04/01
2
كمك هزينه مسكن
1913088
059
91/04/01
3
سلام و تشکر از کامران عزیز و جناب صالحی؛:gol:
- در مورد تقسیم شدن بچه ها، تو باقی رشته ها درصد تقسیم بین مدیریت عملیات و تولید و مدیریت مهندسی ساختمان به چه صورت هست؟ تا جایی که من از حرفای قبلیه بچه ها دستگیرم شده ساختمان بهتر از عملیات هست، درسته ؟! ( یکی از دوستان مخابراتی در گروه اول، مدیریت مهندسی ساختمان افتاده با سمت مهندس ناظر ابزاردقیق و مخابرات );)
- در مورد پایه ی شخصی، آیا پایه ی همه ی لیسانسای فنی جدید 11 هست؟ شرایط بالا پایین شدنش چیه؟:razz:
و آخر اینکه این جدولی که گذاشتی، حق مسکن بعد از اعمال ضریب 4 و خورده ای به حقوق اضافه می شه؟ آیتمای دیگه اش چی؟ کلا چطوریاس؟! :redface:
dashhadi
2012/8/06, 11:22 PM
سلامی دوباره به تمامی دوستان
کسی اطلاع پیدا نکرد که اعزام ما کنترلی ها تو مهر ماه قطعی شد یا نه؟؟؟
این تلفنشون که انگار اصلا گوشیشو کشیدن،هرچی زنگ میزنیم کسی جواب نمیده.
کسی حضوری نرفته از بچه های کنترل پیگیری کنه؟
یا کسی نتونسته تلفنی ارتباط برقرار کنه پیگیری کنه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
زیاد حرص نخور، چیزیو عوض نمیکنه!!!
من اواخر تیر ( همزمان با اس دادنشون به گروه سه ایا! ) زنگ زدم ، گفتش واسه اعزام توی مهرماه باهتون تماس می گیریم.
زنگ بزن 83762121 ، فقط 2:30 به بعد ( تا 4 )بزنگ، صبح ها سرگرم کاراشونن جواب نمیدن
saeedz
2012/8/06, 11:41 PM
سلام دوستان.
من گروه سوم دعوت شدم برای آموزشی در ماهشهر.
امروز یه پیام اومد مبنی بر اینکه یه حساب در نزدیکترین بانک ملت باز کنم و کارت عابربانک یا شماره حساب رو در آموزشی همراه داشته باشم.
چه نوع حسابی باید باز کنم؟
lonelinesspains
2012/8/07, 12:14 AM
سلام دوستان.
امروز یه پیام اومد مبنی بر اینکه یه حساب در نزدیکترین بانک ملت باز کنم و کارت عابربانک یا شماره حساب رو در آموزشی همراه داشته باشم.
سلام، مهندس با شما کی تماس گرفتند؟! اخیرا یا چند هفته پیش؟ گرایشت سیالات هست؟
salehi.com
2012/8/07, 12:33 AM
سلام و تشکر از کامران عزیز و جناب صالحی؛:gol:
- در مورد تقسیم شدن بچه ها، تو باقی رشته ها درصد تقسیم بین مدیریت عملیات و تولید و مدیریت مهندسی ساختمان به چه صورت هست؟ تا جایی که من از حرفای قبلیه بچه ها دستگیرم شده ساختمان بهتر از عملیات هست، درسته ؟! ( یکی از دوستان مخابراتی در گروه اول، مدیریت مهندسی ساختمان افتاده با سمت مهندس ناظر ابزاردقیق و مخابرات );)
- در مورد پایه ی شخصی، آیا پایه ی همه ی لیسانسای فنی جدید 11 هست؟ شرایط بالا پایین شدنش چیه؟:razz:
و آخر اینکه این جدولی که گذاشتی، حق مسکن بعد از اعمال ضریب 4 و خورده ای به حقوق اضافه می شه؟ آیتمای دیگه اش چی؟ کلا چطوریاس؟! :redface:
سلام. ممنون از لطف شما
در مورد سایر رشته ها چیز خاصی گفته نشد. چون تو اون جلسه بیشتر بچه ها عمرانی بودن و سر صحبت توسط بچه های عمران باز شد، مثالش رو برای بچه های عمران زد. به هرحال چیزی که پر واضح است اینه که اگه مدیریت تولید و عملیات باشی با فازهای راه اندازی شده درگیری. این سمت ها و مدیریت ها وقتی قطعی میشه که بعد از 2 سال شما رسمی بشی.
در مورد پایه شخصی عرض کنم برای لیسانس 11 هست و شرایط بالا بردنش گرفتن شایستگی هست. من قبلا این مبحث رو باز کردم. واسه اینکه تکرار مکررات نشه، ازتون می خوام به پست های قبلی بنده رجوع کنین.
راجع به حق مسکن من یه توضیح بیشتری بدم که چطوری محاسبه میشه:
به کليه کارکنان ( رسمي، پيماني و... ) شاغل، ماهانه مبلغي براساس مدرک تحصيلي، پايه سمت، محل خدمت و دريافت وام مسکن، تحت عنوان کمک هزينه مسکن بر مبناي درصدي از حقوق بدو استخدام مدرک تحصيلي مربوط مندرج در جدول حقوق بدو استخدام کارمندان به شرح ذيل پرداخت مي گردد
1- کارکناني که وام مسکن دريافت نکرده اند :
الف – در مناطق غير گرمسير ( شمال ) : بيست ( 20 ) درصد
ب – در مناطق گرمسير ( جنوب ) : چهل ( 40 ) درصد
خب تا اینجا مبلغ حق مسکن میشه=0.4*398500=159400
حالا سایر عوامل رو در نظر می گیریم:
به ازاء هر پايه سمت سازماني اضافه بر پايه تثبيتي اوليه در شمال 1% و در جنوب 2% به درصد مربوطه در بندهاي فوق ( حسب مورد ) اضافه مي گردد.
خب پایه سمت من 15 هست و پایه تثبیتی 11. پس 4 پایه اضافی دارم. نتیجه اینکه 8 درصد به اون 40 درصد اضافه میشه.
0.08*398500=31880
مبلغ کل=159400+31880=191280
دقت کن این مبلغ ضریب خورده است(ضریب 0.48) و دوباره ضریب نمی خوره!
آیتم های دیگه هم بنده قبلا به طور تقریبی تو یه فایل اکسل محاسبه کردم. که بازم می تونی تو پست های قبلیم پیداش کنی.
ببخشید من دوبار ارجا دادم به پست های قبلی(چون تعداد پست هام زیاد نیست و همش هم تو همین تاپیک بوده)، اگر پس از خوندن پست ها بازم سوال داشتین در خدمتم.
salehi.com
2012/8/07, 12:43 AM
سلام دوستان.
سلام.
به ما گفته شد هر کارتی از بانک ملت با این 61043370 یا 61043371 شروع بشه قابل قبول هست(کارت های صورتی رنگ). پس یه حساب معمولی باز کن. بعدا یه معرفی از شرکت می بری و حسابت روبه جاری تبدیل می کنی(واسه گرفتن دسته چک)
mohsen772
2012/8/07, 12:44 AM
سلام ببخشید این شماره کدوم قسمت نفت و گاز پارس هست ؟ 83762121
babakv
2012/8/07, 01:07 AM
سلام ببخشید این شماره کدوم قسمت نفت و گاز پارس هست ؟ 83762121
سلام
شماره آقای اعتمادی ، نیروی انسانی هستش.
najafi81
2012/8/07, 02:05 AM
سلام دوستان.
یه حسابی که خوب پول بریزن توش.آقا یا جاری یا قرض الحسنه.جاری باشه خوب راحتتری چون به هر حال باید بعدن جاری داشته باشی
najafi81
2012/8/07, 02:08 AM
سلام.
به ما گفته شد هر کارتی از بانک ملت با این 61043370 یا 61043371 شروع بشه قابل قبول هست(کارت های صورتی رنگ). پس یه حساب معمولی باز کن. بعدا یه معرفی از شرکت می بری و حسابت روبه جاری تبدیل می کنی(واسه گرفتن دسته چک)
عزیزم کارت صورتی؟این شد راهنمایی؟؟؟
صالحی بچه مردم رو گمراه نکن.یه کارتی باشه دیگه.
این جدیدیا وضعشون بهتره ها.ولی فکر کنم وقتی بیان عسلو باید برن تو چادر بخوابن
najafi81
2012/8/07, 02:15 AM
دوستان یه سوال:gol:
به نظرتون اگه وام هایی که تو دانشگاه گرفتیم رو پس ندیم، دانشگاه مشکلی واسه فرستادن تاییدیه درست نمیکنه؟ یعنی تاییدیه رو میفرستن؟:)
من وام هام رو بازپرداخت نکردم، فیش هاش رو هم گم کردم:redface:
اون وامها ارتباطی با تاییدیه نداره.من هیچ وامی رو پس ندادم الان هم آخرای دوره هستم
Mohsen406
2012/8/07, 08:25 AM
سلام. ممنون از لطف شما
در مورد سایر رشته ها چیز خاصی گفته نشد. چون تو اون جلسه بیشتر بچه ها عمرانی بودن و سر صحبت توسط بچه های عمران باز شد، مثالش رو برای بچه های عمران زد. به هرحال چیزی که پر واضح است اینه که اگه مدیریت تولید و عملیات باشی با فازهای راه اندازی شده درگیری. این سمت ها و مدیریت ها وقتی قطعی میشه که بعد از 2 سال شما رسمی بشی.
در مورد پایه شخصی عرض کنم برای لیسانس 11 هست و شرایط بالا بردنش گرفتن شایستگی هست. من قبلا این مبحث رو باز کردم. واسه اینکه تکرار مکررات نشه، ازتون می خوام به پست های قبلی بنده رجوع کنین.
راجع به حق مسکن من یه توضیح بیشتری بدم که چطوری محاسبه میشه:
به کليه کارکنان ( رسمي، پيماني و... ) شاغل، ماهانه مبلغي براساس مدرک تحصيلي، پايه سمت، محل خدمت و دريافت وام مسکن، تحت عنوان کمک هزينه مسکن بر مبناي درصدي از حقوق بدو استخدام مدرک تحصيلي مربوط مندرج در جدول حقوق بدو استخدام کارمندان به شرح ذيل پرداخت مي گردد
1- کارکناني که وام مسکن دريافت نکرده اند :
الف – در مناطق غير گرمسير ( شمال ) : بيست ( 20 ) درصد
ب – در مناطق گرمسير ( جنوب ) : چهل ( 40 ) درصد
خب تا اینجا مبلغ حق مسکن میشه=0.4*398500=159400
حالا سایر عوامل رو در نظر می گیریم:
به ازاء هر پايه سمت سازماني اضافه بر پايه تثبيتي اوليه در شمال 1% و در جنوب 2% به درصد مربوطه در بندهاي فوق ( حسب مورد ) اضافه مي گردد.
خب پایه سمت من 15 هست و پایه تثبیتی 11. پس 4 پایه اضافی دارم. نتیجه اینکه 8 درصد به اون 40 درصد اضافه میشه.
0.08*398500=31880
مبلغ کل=159400+31880=191280
دقت کن این مبلغ ضریب خورده است(ضریب 0.48) و دوباره ضریب نمی خوره!
آیتم های دیگه هم بنده قبلا به طور تقریبی تو یه فایل اکسل محاسبه کردم. که بازم می تونی تو پست های قبلیم پیداش کنی.
ببخشید من دوبار ارجا دادم به پست های قبلی(چون تعداد پست هام زیاد نیست و همش هم تو همین تاپیک بوده)، اگر پس از خوندن پست ها بازم سوال داشتین در خدمتم.
سلام مهندس این عدد و رقم هایی که دادی در مجموع همون ضریبی هست که به پایه اضافه میشه؟ مثلا عسلویه حدود 5 تا شش است و تهران حدود 2؟
یا این حق مسکن و ... اضافات دیگه های است؟
سلام دوستان.
خوش به حالتون !
اگه به ماهم گفته بودن خيلی بهتر بود چون من اگه رفيقم که تهران بود نميرفت عابرم رو بگيره معلوم نبود حالا حالا کی به دستم برسه !!!! تازه واسه فعال کردن خيلی کد ها و رمزای اینترنتی و اینا بايد برم تهران خود شعبه باز کننده حساب !!!
شما برو حساب متمرکز کوتاه مدت باز کن که سود هم بره روش (حسابی که واسه ما باز کردن اسم کاملش اینه : کوتاه مدت متمرکز اشخاص حقيقی انفرادی)
پارسیان 65
2012/8/07, 09:41 AM
با سلام خدمت تمام دوستان
از دوستان کسی تا حالا به خاطر کور رنگی پرونده اش به کمیسیون رفته؟ بعد نمیدونید سخت می گیرین یا نه؟ و اینکه کمیسیون کی ها تشکیل میشه ؟ مرسی
mohandes851
2012/8/07, 10:12 AM
سلام به همگی
پس این بروبچ فلاتی کجاهستن؟
هرچی صفحات رو میخونم همش ماشالا پارسی هستش
بابا دمتون گرم خیلی باحالین:w36:
saeedz
2012/8/07, 10:53 AM
سلام، مهندس با شما کی تماس گرفتند؟! اخیرا یا چند هفته پیش؟ گرایشت سیالات هست؟
سلام دوست عزیز.
با من اواخر تیر تماس گرفتن و گرایشم هم سیالاته.
ebi646464
2012/8/07, 11:00 AM
سلام به همگی
پس این بروبچ فلاتی کجاهستن؟
هرچی صفحات رو میخونم همش ماشالا پارسی هستش
بابا دمتون گرم خیلی باحالین:w36:
سلام.الان با خانم مقدسی تماس گرفتم.اسمم رو بهش دادم واسه تکمیل ظرفیت.فکر کرد دورم تموم شده.بعد بهش گفتم که نه ما دوره نرفتیم گفت پروندت تکمیله.بعید میدونم با اون سرعتی که جوابم رو داد نگاه کرده باشه.احتمالا پرونده های زیر دستش همه کامل بودن.بهر حال
ازش پرسیدم دوره کی شروع میشه اونم گفت معلوم نیست
فکر میکنم اگه 1 یا 2 شهریور راست باشه با توجه به تعطیلی های 29 و 30 مرداد نهایتا باید تا 23 مرداد باهامون تماس بگیرند و گرنه بازم حرفشون عوض میشه
nima_4321
2012/8/07, 11:25 AM
با سلام خدمت تمام دوستان
از دوستان کسی تا حالا به خاطر کور رنگی پرونده اش به کمیسیون رفته؟ بعد نمیدونید سخت می گیرین یا نه؟ و اینکه کمیسیون کی ها تشکیل میشه ؟ مرسی
البته نمی خوام تو دلت رو خالی کنم ولی فکر کنم کور رنگی مشکل بزرگی به حساب میاد . از همین حالا پیگیر باش که بتونی مشکلت رو حل کنی
ehsan-control
2012/8/07, 12:20 PM
عزیزم کارت صورتی؟این شد راهنمایی؟؟؟
صالحی بچه مردم رو گمراه نکن.یه کارتی باشه دیگه.
این جدیدیا وضعشون بهتره ها.ولی فکر کنم وقتی بیان عسلو باید برن تو چادر بخوابن
با تشکر از جناب صالحی
آره دیگه
صورتیه کارتهای بانک ملت.
من خودم دارم،هم حساب قرض الحسنه و هم حساب جاری.
2تاش یه ملت کارت متمرکز داره که اونم صورتیه.
رنگش مهم نیست حالا(عابر بانکهای قدیم ملت قهوه ای رنگ بود فکر کنم) ، مهم نوع حسابه که یا باید جاری باشه و یا قرض الحسنه الکترونیک.که جاری مسلما بهتره چون دسته چک هم میدن.
شما برو بانک،یه کپی شناسنامه و کارت ملی میخواد فقط.
نیم ساعته کارت رو انجام میدن و عابر بانکتم بعد از 3 یا 4 روز میاد شعبه که میتونی بری بگیری.
mohandes851
2012/8/07, 12:22 PM
سلام.الان با خانم مقدسی تماس گرفتم.اسمم رو بهش دادم واسه تکمیل ظرفیت.فکر کرد دورم تموم شده.بعد بهش گفتم که نه ما دوره نرفتیم گفت پروندت تکمیله.بعید میدونم با اون سرعتی که جوابم رو داد نگاه کرده باشه.احتمالا پرونده های زیر دستش همه کامل بودن.بهر حال
ازش پرسیدم دوره کی شروع میشه اونم گفت معلوم نیست
فکر میکنم اگه 1 یا 2 شهریور راست باشه با توجه به تعطیلی های 29 و 30 مرداد نهایتا باید تا 23 مرداد باهامون تماس بگیرند و گرنه بازم حرفشون عوض میشه
ممنون ،راستی شما مگه تکمیل ظرفیتی هستی ؟یعنی فلات تکمیل ظرفت هم کاراشوکرده؟
برااون تاریخ که گفتن منم فکر میکنم هفته اینده تماس میگیرن البته به قولی اگه برنامشون دوباره عوض نشه
salehi.com
2012/8/07, 12:22 PM
سلام مهندس این عدد و رقم هایی که دادی در مجموع همون ضریبی هست که به پایه اضافه میشه؟ مثلا عسلویه حدود 5 تا شش است و تهران حدود 2؟
یا این حق مسکن و ... اضافات دیگه های است؟
سلام.
عرض کنم خدمتتون که حرف و حدیث در مورد ضرایب زیاده! و حقیقتا بنده هم تا فیش حقوقی خودم رو نبینم نمی تونم نظر قطعی بدم. کما اینکه ممکنه تو ماه های اول برخی فوق العاده ها فعال نباشه و در ماه های بعدی فعال بشه(تو هر ماه که فعال بشه ما به تفاوت ماه های قبلی رو پرداخت می کنن). پس اینایی که میگم قطعی نیست ولی خودم تا 90% و حتی بیشتر روش حساب باز کردم.
قبل از اینکه بیام دوره عمومی و کلاس امور اداری خودم قوانین و مقررات رو مطالعه کردم و ضرایب رو بر اساس آیین نامه استخراج کردم. کلاس امور اداری هم ضرایب استخراجی من رو تایید می کرد. ولی حالا چرا برخی مسئولین نفت و گاز اصرار دارن که ضریب ما به جای اینکه نزدیک 5 باشه، اون رو نزدیک به 4 بیان می کنن، مثلا 4.2(نمونه بارزش جلسه دیروز معاون نیروی انسانی)، خدا داند! طوری که ایشون حساب کردن حقوق ما 1 تومن شد.:biggrin: خب حالا دوتا دیدگاه داریم:
1. هرچی باشه ایشون معاون نیروی انسانی هستن و یه چیزی میدونن.
2. چرت و پرت میگه و واسه اینکه تو بچه ها ایجاد توقع نکنه این رقم رو بیان کرد(دیدگاه مورد تایید بنده!). چون اگه به شما بگه 2 تومن میگیرین فردا که شد 1800 همه میگن چرا کم شد. ولی اگه بگه 1 تومن میگیرین، فردا که شد فرضا 1500 همه به به و چه چه می کنن. واااااااااااااای 500 تومن بیشتر شد!
بنده نظر شخصیم این هست که لیسانس مهندسی با فعال شدن فوق العاده هاش قبل از رسمی شدن با بیس 398560 تومن با تقریب خوبی! چیزی در حدود 2100 (خودم 2200 در نظردارم چون برخی آیتم ها رو مطمئن نیستم واسه شما 2100 گفتم) بدون در نظر گرفتن کسورات دریافت خواهد کرد. متاسفانه نحوه محاسبه مالیات رو نمی دونم وگرنه اونم دقیق می گفتم. حالا به طور تقریبی با کسورات هم عددی نزدیک به 1900 (با یه تلورانس 100 تومنی) دریافت خواهید کرد.
برخی ضریب رو با حق مسکن در نظر می گیرن که میشه عددی نرسیده به 5 و با حق مسکن میشه عددی بالاتر از 5. عائله مندی هم یه 50 تومنی هست. اضافات دیگه هم درجریان نیستم(فکر هم نکنم چیز دیگه هم باشه) مطمئن باش اگه خبری کسب کنم بچه های این تاپیک اولین کسانی هستن که در جریان قرار خواهند گرفت.
ehsan-control
2012/8/07, 12:23 PM
زیاد حرص نخور، چیزیو عوض نمیکنه!!!
من اواخر تیر ( همزمان با اس دادنشون به گروه سه ایا! ) زنگ زدم ، گفتش واسه اعزام توی مهرماه باهتون تماس می گیریم.
زنگ بزن 83762121 ، فقط 2:30 به بعد ( تا 4 )بزنگ، صبح ها سرگرم کاراشونن جواب نمیدن
حرص نخورم؟؟؟
ترکیدم از حرص مهندس باور کن
اصلا نمیشه برنامه ریزی کرد واسه کارها.کلا همه برنامه های زندگیم به هم ریخته. اگه مطمئن باشم مهر اعزام میشم باز خوبه.