PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63

reza.mehr
2011/10/22, 09:11 PM
کلا هر مدرکی رو که نداری یه تعهد ازت میگیرن که تا یه ماه دیگه ببری براشون

hasanjafari
2011/10/22, 09:41 PM
با سلام

از بچه های مهندسی شیمی کسی هست که مصاحبه شرکت فلات قاره رفته باشه.

one_1
2011/10/22, 09:55 PM
ممصاحبه من تموم شدتهران بودم نفت و گاز پارسبه ما ناهار هم دادند و رفتار همه مسعولین هم عالی بود.سوالات مصاحبه هم خیلی اسون و از کلیات بود.به هیچ عنوان فرمول نمی پرسند.نتیجه هم گفتند حدود دو ماه دیگه میاد.از نرم افزار هم پرسیدند ولی وارد جزییات نشدحتی وقتی گفتم ورد و اکسل بلدم ازم سوال نکردند که مثلا فلان دکمه چیکار میکنه ؟نمی دونم من میخاستند رد کنند اینطوری بود یا واسه همه همینطور بود؟ در ضمن رشته من برق بود

سلام مهندس
به سلامتی و دل خوش ایشالا موفق باشی
آقا شما سابقه کار داشتی؟
دانشجويی؟
کسی بود که دانشجو ارشد باشه همراهتون؟

mohammadhosain
2011/10/22, 11:33 PM
ممصاحبه من تموم شدتهران بودم نفت و گاز پارسبه ما ناهار هم دادند و رفتار همه مسعولین هم عالی بود.سوالات مصاحبه هم خیلی اسون و از کلیات بود.به هیچ عنوان فرمول نمی پرسند.نتیجه هم گفتند حدود دو ماه دیگه میاد.از نرم افزار هم پرسیدند ولی وارد جزییات نشدحتی وقتی گفتم ورد و اکسل بلدم ازم سوال نکردند که مثلا فلان دکمه چیکار میکنه ؟نمی دونم من میخاستند رد کنند اینطوری بود یا واسه همه همینطور بود؟ در ضمن رشته من برق بود

سلام مهندس
میشه تک تک سوالایی رو که ازت پرسیدنو بگی؟
منتظر جوابت هستم

sadeghrenjer
2011/10/23, 01:13 AM
چقدر بچه های مهندسی شیمی فعال هستن که مهندس برق و مکانیک و مواد هم اینجا تشرف آوردن
البته همه کارشون بیسته
به امید موفقیت همه دوستان:)

peiman66
2011/10/23, 01:24 AM
به نظر شما پارتی بازی نمیشه؟

peiman66
2011/10/23, 02:02 AM
سلام بچه ها من هم 27 ام مصاحبه ام تو اراک بود
راستش در جلسه ي مصاحبه من 6نفر مهندس مكانيك بودند و از من سوال كردن
اول به من گفتند که خودت را به فارسی معرفی کن
بعد گفتن چی از پالایشگاه میدونی؟ همین که گفتم كارآموزيم پالايشگاه اصفهان بوده یه چند تا سوال راجع به اون بخشی که من کارآموزیم را در آن گذراندم پرسیدن و به من گفتند چون تو در پالایشگاه کار آموزیتا گذراندی باید سوالات زیر را بتونی جواب بدی که اونا را در ادامه آوردم
پس کارآموزی و پروژه خیلی براشون مهمه (خوبه براتون این خاطره را بگم که پارسال پالایشگاه اصفهان 100 نفر مهندس شیمی گرفت. روز مصاحبه من اونجا واسه کارهای کارآموزی یه کاری داشتم. از یکی از اونهایی که مصاحبه شده بودن پرسیدم که چی ازتون پرسیدن؟ گفت: ازم پرسیدن که ماست را چه جوری میماسونند؟ من گفتم چه ربطی داره؟ جواب داد آخه کارآموزیم در کارخانه لبنیاتی بوده)
و اما سوالاتی که از من پرسیدن:
1_ پمپ چيست و انواع آن
2_ استيم درام چيست و در كجا قرار ميگيرد
3_ساختار يك پمپ 5مرحله اي چگونه است
4_انواع آب بندهاي صنعتي و عملكردشان
5_سوپر هيتر چيست و در كجا قرار ميگيرد
6_نقطه ي 3گانه ي آب چيست
7_انواع مبدلهاي صنعتي
8_نحوه ي گردش آب در بويلر
9_ گلند استيم چيست
10_براي كنترل فشار در بويلر چه تدابيري ميبينند
11_ضربه قوچي چيست
12_اكونومايزر چيست و در كجا قرار ميگيرد
13_ اگر سطح آب در استيم درام از حد مجاز بالا يا پايين بيايد چه اتفاقي مي افتد
14_ اريفيس چيست و نحوه ي عملكرد آن
15_تفاوت لوله هايي كه در داخل و خارج بويلر قرار گرفته در چه چيزهايي است
16_يه متن ساده ي تخصصي انگليسي هم دادند و گفتند بخوان و ترجمه كن
17_ گفتند چه نرم افزار مهندسي بلدي منم گفتم آباكوس بعد يه مهندس جوان در مورد آن سوال پرسيد
18_اسم پايان نامه ام را پرسيدند و يه چندتا سوال مختصرم در مورد آن پرسيدند
19_يه سوال هم پرسيدن كه من بلد نبودم
20_ در آخر هم از من سوال كردند كه در مورد نحوه ي مصاحبه راضي هستي يا خير؟
انشاالله که این اطلاعات برای دوستان عزیز مهندس مکانیک مفید واقع بشود ولی همین طور که خدمتتون عرض کردم زیاد نگران نباشید چونکه در کل سوالات را مرتبط به کارآموزی و پروژه تون میپرسن.
در مورد بخش روانشناسی هم باید بگم که من یه کم هل شدم ولی در کل من خودم راضی هستم
در پايان دكمه ي تشکر را فشار دهيد:biggrin:

اقا جواب سوال های 2-3-4-5-8-9-10-12-13-15 چی میشه؟

yasin131
2011/10/23, 06:18 AM
این سوالا بیشتر مکانیکه تا م شیمی!!زیاد نگران نباش

tak2750
2011/10/23, 07:22 AM
باسلام خدمت جناب tak2750
امیدوارم که موفق باشید
یه سوال داشتم
شما که رفتین برای مصاحبه آیا اونجا کسی رو هم دیدید که گواهی موقت پایان خدمت داشته باش یعنی کسی که کارتش هنوز نیومده باشه؟
آیا گواهی موقت قابل قبول بود؟
نه ندیدم.ولی فکر کنم بشه باهاشون در این موارد چونه زد.

سلام مهندس
به سلامتی و دل خوش ایشالا موفق باشی
آقا شما سابقه کار داشتی؟
دانشجويی؟

کسی بود که دانشجو ارشد باشه همراهتون؟

سابقه کار نداشتم .دانشجو هم بودم ولی نگفتم.اونا هم گیر ندادند که مثلا تا حالا چیکار میکردی.فکر کنم اصلا واسشون مهم نبود.در کل اونجا دانشجو زیاد بود ولی بهم گفتند که نگم.مثل اینکه از دانشجو زیاد خوششون نمیاد.

سلام مهندس
میشه تک تک سوالایی رو که ازت پرسیدنو بگی؟
منتظر جوابت هستم

به نظر شما پارتی بازی نمیشه؟
الان زیاد یادمن نمیاد ولی مثلا کرونا چیه؟
کلا اونجا خیلی فی لبداهه سوال میپرسند و از قبل برگه سوالی رو حفظ نکردند.چون که خودشون هم خیلی وقته از درس فاصله گرفتن فقط از کلیات میپرسند.از چیزهای عملی که کار نکردید هم نمی پرسند
در کل خیلی اسونه .زیاد نگران مصاحبه های دولتی نباشد

پارتی بازی هم در این مرحله اصلا ممکن نیست.چون هیچ کس هم دیگه رو نم شناسه.هر کدوم از یه گوشه ایران اومدند

saeed529
2011/10/23, 07:30 AM

سلام دوست عزیز ، منم نفت و گاز پارس مصاحبه دارم البته رشته من فرق داره با شما (صنایع خوندم) میخواستم بدونم سوالای تخصصی رشته تحصیلی رو در چه سطحی پرسیدن؟ همون ستارخان مصاحبه داشتی دیگه؟ چند دقیقه طول کشید مصاحبتون ؟

tak2750
2011/10/23, 09:05 AM
سلام دوست عزیز ، منم نفت و گاز پارس مصاحبه دارم البته رشته من فرق داره با شما (صنایع خوندم) میخواستم بدونم سوالای تخصصی رشته تحصیلی رو در چه سطحی پرسیدن؟ همون ستارخان مصاحبه داشتی دیگه؟ چند دقیقه طول کشید مصاحبتون ؟
سوالات خیلی راحت بود .تو پست های قبلی هم گفتم/
میتونید با مترو برید .ایستگاه طرشت پیاده شید.از اونجا 5 دقیقه پیاده راهه تا باشگاه.

one_1
2011/10/23, 09:27 AM
سابقه کار نداشتم .دانشجو هم بودم ولی نگفتم.اونا هم گیر ندادند که مثلا تا حالا چیکار میکردی.فکر کنم اصلا واسشون مهم نبود.در کل اونجا دانشجو زیاد بود ولی بهم گفتند که نگم.مثل اینکه از دانشجو زیاد خوششون نمیاد.

ممنونم از پاسخگوييتون

مرسی آخه من تنها دغدغه ام اینکه سابقه بيمه دارم اما مرتبط نيست! يکی واسم رد کرده همينجوری! منم واسه اینکه نميخوام بگم دانشجو ام وميخوام این سابقه بيمه رو هم استفاده کنم مجبورم بگم کار ميکردم اما ميترسم ازش سؤال تخصصی بپرسن و کار خراب بشه

_mahdi_
2011/10/23, 10:53 AM
به گزارش پايگاه اطلاع رساني شركت ملي نفت ايران، هرمز قلاوند؛ مديرعامل شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب با اشاره به دو برابر شدن ظرفيت پذيرش نيروي انساني مورد نياز شركت نسبت به سال هاي گذشته مجموع كل پذيرفته شدگان اين دوره را يكهزار و 844 نفر اعلام كرد و گفت: در آزمون استخدامي اخير تعداد 146 هزار نفر متقاضي شركت در آزمون استخدامي بودند كه 119 هزار نفر در جلسه آزمون حضور پيدا كردند و از مجموع متقاضيان پذيرفته شده در آزمون‌هاي كتبي و مصاحبه‌ي تخصصي در نهايت يك هزار و 422 نفر به عنوان پذيرفته شدگان نهايي مناطق نفتخيز جنوب معرفي خواهند شد.
قلاوند افزود: مصاحبه فني- تخصصي مناطق نفتخيز جنوب به مدت يك ماه در اهواز و در 9 بخش به طور روزانه در 7 هفت رشته در مقطع كارداني، 28 رشته كارشناسي و 18 رشته ي كارشناسي ارشد برگزار مي شود.

بر پايه اين گزارش، نيروي‌ انساني متخصص و دانش محور جزء دارايي‌هاي يك سازمان و به عنوان مهمترين مزيت رقابتي و كمياب‌ترين منبع در اقتصاد دانش‌محور امروز است.

ارائه محصولات و خدمات متفاوت و با كيفيت، كاهش هزينه‌ها، خلاقيت و نوآوري و افزايش رقابت‌پذيري از مزاياي وجود منابع انساني كيفي و دانش‌مدار است، از اين رو استراتژي كسب و كار سازمان هاي امروزي ضرورتا بر روي منابع انساني متمركز شده است.نيروي انساني متخصص به عنوان شاه كليد توسعه صنعتي و اقتصادي نقشي بسيار مهم در رشد و پيشرفت سازمان ها دارند و از طرفي جذب نيروهاي مستعد و توانمند و حفظ آنها در سازمان هر روز مشكل تر مي‌شود به طوري كه اين چالش منجر به ايجاد يك فرايند براي شناسايي، تشخيص و انتخاب درست نيرو شده است. نگاهي به نرخ ترك كار نيروي انساني و توسعه و گسترش سازمان ها اين نكته را آشكار مي كند كه جذب و استخدام فرايندي بي‌پايان است؛ بنابراين مي‌توان گفت: نيروي انساني مهمترين ركن و عامل اصلي ايجاد تحول صنايـــــــع پيچيده‌اي چون نفت محسوب مي‌شود.
در همين راستا شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب به عنوان بزرگترين شركت نفتي تابع شركت ملي نفت ايران، به منظور جذب نيروي انساني مورد نياز خود از ميان قبول شدگان آزمون استخدامي وزارت نفت در سال 90 مبادرت به برگزاري مصاحبه فني- تخصصي با هدف استخدام نيروي انساني شايسته و توانمند در مقاطع مختلف تحصيلي فوق ديپلم،كارشناسي و كارشناسي ارشد در رشته هاي فني و اداري مورد نياز خود كرده است.
مدير عامل شركت ملي مناطق نفت خيز جنوب در نخستين روز از آغاز مصاحبه فني- تخصصي نيروهاي جديدالاستخدام و در بين جمع كثيري از مصاحبه‌كنندگان گفت: با توجه به جايگاه مهم مناطق نفت خيز جنوب در تامين انرژي و اقتصاد كشور و همچنين در راستاي برطرف ‌كردن نيازهاي نيروي انساني اين شركت، تلاش‌هاي زيادي انجام شد تا ما بتوانيم از طريق برگزاري آزمون استخدامي و مصاحبه فني تخصصي نياز آينده مناطق نفتخيز جنوب را مرتفع سازيم كه بحمدالله با پشتكار فراوان و با همت و تلاش مديريت منابع انساني شركت ملي نفت ايران و وزارت نفت توانستيم مجوز جذب نيروهاي فوق ديپلم را در كنار جذب دانش آموختگان مقاطع ليسانس و فوق ليسانس را از رييس جمهوري بگيريم.
قلاوند گفت: با توجه به اينكه ماهيت شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب، فني- عملياتي است و اقتدار مناطق نفتخيز جنوب بخاطر اين است كه شروع كار و توليد خود را با نيروهاي فني- عملياتي آغاز كرد؛ سعي ما همواره بر اين بوده تا جذب نيروهاي تكنسين و كاردان را در دستور كار استخدامي خود قرار دهيم چون نياز حال حاضر مناطق نفتخيز جنوب بيشتر به جذب اين نيروها معطوف مي‌شود.
وي افزود: در جهت جذب نيروي‌انساني مورد نياز، شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب تلاش خود را بر بكارگيري از نيروهاي مستعد بومي متمركز كرده است كه ميتوان اين مهم را در راستاي حذف مشكلات ناشي از جذب نيروي غير‌بومي نظير مشكل درخواست انتقال اين قبيل نيروها پس از گذشت چند سال و در نهايت از دست دادن سهميه ي مورد نياز و مرتفع نشدن نياز شركت بيان كرد.
وي همچنين در خصوص رعايت تخصص گرايي بعد از استخدام نيروها گفت: با توجه به اينكه شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب يك شركت عملياتي است و نياز ما بيشتر به نيروي كار فني_عملياتي است لذا با توجه به حساسيت كار عملياتي، تخصص گرايي يك اصل است و در نهايت نيروهاي تازه استخدام شده متناسب با جايگاه خود به فعاليت مي پردازند.

ramin1400y
2011/10/23, 12:20 PM
آقا امرور رفتیم نفت و گاز مصاحبه..یه متن زبان دادن که نسبتا سخت بود سوال کامپیوتر در حد آفیس.چند دقه انگلیسی حرف زدیم در مورد پروژه..سوالای تخصصیشونم در مورد انواع پمپ، کاویتاسیون، معرفی یه سیکل تبرید و اکثر سوالا در مورد پروژتون هر چی که باشه
موفق باشید

سلام مهندس میشه دقیق بگی جه سوالایی ازت پرسیدن؟

اگه بگی مثلا fluent بلدی ازت جز به جز می÷رسن یا نه؟

lonelinesspains
2011/10/23, 01:10 PM
از بچه هایی که نفت و گاز پارس مصاحبه کردن ازشون رسید قبض پرداختی هزینه ثبت نام رو خواستند؟ اخه نوشته بود تا روز مصاحبه نگهش دارید.

candyjoon
2011/10/23, 02:30 PM
این تاپیک خیلی فعال ولی انگار تالار مهندسی عمران اصلا آنچنان فعالیتی نداره! یه تاپیک مشابه اونجا باز کردم اصلا کسی جواب نداد.:cry: مهندسای عمرانی که برای مصاحبه رفتن اگه میشه لطف کنن ما رو راهنمایی کنن.

yasin131
2011/10/23, 02:36 PM
سلام. باتوجه به انکه اینجا از امشب ساعت 11 از دسترس خارج میشه لطف کنین بقیه حرفارو توی وبلاگ www.naftcompany.blogsky.com بزنین لطفا تا فرصت از دست نره

sadeghrenjer
2011/10/23, 03:17 PM
مناطق نفتخیز جنوب مصاحبشون از امروز 1 آبان شروع شد
لطفا دوستانی که این شرکت مصاحبه دارند بگید چی پرسیدن

Sarp
2011/10/24, 02:31 PM
السلام دوستان میم شیمی

اینجا رو شانسی دیدم

به نکته ای بگم محض اطلاع برای کسانی که مطلع نیستند
در مرحله مصاحبه و فاصله زمانی تا گزینش هر چی بگند و شما قبول کنید در آخر بابتش ازتون تعهد کتبی و رسمی میگرند که بعدا نزنید زیرش :دی

مثلا ممکنه بپرسند تحصیل رو ادامه خواهی داد یا نه !
اگر بگید بله که شاید کلا از لیست خارج شید
اگر هم دانشجوی ارشد باشید و یا قصد دارید در آینده درس رو ادامه بدید ، مدرک آینده در ارتقای تحصیلی تاثیری نخواهد داشت
همین مدرکی که باهاش استخدام میشید تا آخر مورد قبول خواهد بود !

shahreston
2011/10/24, 03:00 PM
سلام به همه
منم بومیه مازندرانم مصاحبه نفت و گاز پارس افتادم یه دوست دیگم اهواز مناطق نفت خیز جنوب افتادش... کلا کسی هست که از مازندران باشه و مصاحبهش تو مازندران باشه؟

دیگه اینکه شنیدم اگر تو اینجا که مصاحبه میدی خدای نکرده قبولم نشی ممکنه توسط پیمانکارها یا شرکتهای خصوصی و مرتبط با نفت استخدام شی هرچی باشه کلی راه و طی کردی، باز کسی اطلاعات بیشتری داره به ما هم بگه

one_1
2011/10/24, 08:30 PM
السلام دوستان میم شیمی

اینجا رو شانسی دیدم

به نکته ای بگم محض اطلاع برای کسانی که مطلع نیستند
در مرحله مصاحبه و فاصله زمانی تا گزینش هر چی بگند و شما قبول کنید در آخر بابتش ازتون تعهد کتبی و رسمی میگرند که بعدا نزنید زیرش :دی

مثلا ممکنه بپرسند تحصیل رو ادامه خواهی داد یا نه !
اگر بگید بله که شاید کلا از لیست خارج شید
اگر هم دانشجوی ارشد باشید و یا قصد دارید در آینده درس رو ادامه بدید ، مدرک آینده در ارتقای تحصیلی تاثیری نخواهد داشت
همین مدرکی که باهاش استخدام میشید تا آخر مورد قبول خواهد بود !

والا با اين وضع بيکاری که من ميبينم تو جامعه همين که دارم ميرم سر کار با ليسانسم خودش خيليه!

تازشم من سراغ دارم کسايی رو که بعدا تعديل مدرک کردن

نکردن هم نکردن 4،5 سال کار ميکنيم با پولی که جمع کرديم و مدرکی که گرفتيم اقدام ميکنيم واسه رفتن :دی

candyjoon
2011/10/25, 04:28 PM
بچه ها پس کجایید چرا کسی کامنت جدید نمی زاره؟

cheshmac
2011/10/25, 06:29 PM
سلام.
من شركت اروندان (خرمشهر) مصاحبه داشتم. رفتيم اونجا، اول مداركمون رو چك كردند، بعد در مورد فعاليت هاي شركت و مناطقي كه زير نظرشون بود توضيح دادن. كلي هم در مورد حقوق و مزايا صحبت كردن! :D بعد هم بهمون دعوتنامه جديد دادن واسه 28 آبان - بيمارستان نفت اهواز! :surprised:
بعد هم ما رو بردن منطقه عملياتي دارخوين رو بهمون نشون دادن كه يه واحد بهره برداري بود (حدودا 40 كيلومتري جاده خرمشهر- اهواز) و گفتن بعد از قبولي، كارتون همين جاست (يا ممكنه ميدان آزادگان باشه كه نزديك اهوازه). بعد هم بهمون ناهار دادن :redface: بعد هم ما رو برگردوندن خرمشهر و گفتن به سلامت تا 28 ام!!!
همين! :D

hamed_majhool
2011/10/25, 06:36 PM
سلام.
من شركت اروندان (خرمشهر) مصاحبه داشتم. رفتيم اونجا، اول مداركمون رو چك كردند، بعد در مورد فعاليت هاي شركت و مناطقي كه زير نظرشون بود توضيح دادن. كلي هم در مورد حقوق و مزايا صحبت كردن! :D بعد هم بهمون دعوتنامه جديد دادن واسه 28 آبان - بيمارستان نفت اهواز! :surprised:
بعد هم ما رو بردن منطقه عملياتي دارخوين رو بهمون نشون دادن كه يه واحد بهره برداري بود (حدودا 40 كيلومتري جاده خرمشهر- اهواز) و گفتن بعد از قبولي، كارتون همين جاست (يا ممكنه ميدان آزادگان باشه كه نزديك اهوازه). بعد هم بهمون ناهار دادن :redface: بعد هم ما رو برگردوندن خرمشهر و گفتن به سلامت تا 28 ام!!!
همين! :D

جالب بود....دیدن ملت رو از دور و نزدیک کشوندن اونجا یکم سرگرمتون کردن گفتن برید تا 28 ام......
دوست منم اونجا بود گفت افتاده 28 ام....موفق باشید و سربلند

cheshmac
2011/10/25, 06:55 PM
جالب بود....دیدن ملت رو از دور و نزدیک کشوندن اونجا یکم سرگرمتون کردن گفتن برید تا 28 ام......
دوست منم اونجا بود گفت افتاده 28 ام....موفق باشید و سربلند
ممنون...
خودشون كه ميگفتن دليل اينكه محل كار رو بهتون نشون ميديم اينه كه بعدا كسي نگه از محل كار راضي نيست و مثلا بخواد انتقالي بگيره و بره. چون قبلا همچين مواردي بوده كه بعد از استخدام و گذروندن دوره آموزشي توي يه شهر ديگه، وقتي محيط كار رو ديدن، پشيمون شدن و بعد از چند وقت انتقالي گرفتن. اتفاقا يه نفر بود كه از يه استان ديگه اومده بود گفت كه پشيمون شده و نميخواد بياد واسه مصاحبه! چون از محل كار راضي نبود. (و اين خوش به حال ما شد! :biggrin:)
پس دركل كارشون بي فايده نبود. البته گفتن كه از قبل هم قرار نبوده توي اين تاريخ مصاحبه بگيرن و اشتباه از شركت ملي نفت بوده كه اين رو اعلام نكرده! چون توي دعوت نامه ها محل مصاحبه رو نوشته بود: سالن كنفرانس! آخه كي رو ديدي كه توي سالن كنفرانس مصاحبه بگيره؟ :D

peiman66
2011/10/25, 10:48 PM
یکی از دوستام دیروز تو اهواز مصاحبه داشت.شرایط مصاحبه دقیقا طوری بوده که دوستان قبلا تو همین تایپک تعریف میکردن

hamed_majhool
2011/10/26, 12:12 AM
یکی از دوستام دیروز تو اهواز مصاحبه داشت.شرایط مصاحبه دقیقا طوری بوده که دوستان قبلا تو همین تایپک تعریف میکردن

من 1 آبان مصاحبه داشتم و خودم کار خودمو خراب کردم

shahreston
2011/10/26, 10:02 AM
عزیز مگه چیکار کردی؟

sepantaaa
2011/10/26, 10:22 AM
سلام به همه
من شنیدم کسایی که خدای نکرده توی مرحله ی مصاحبه قبول نشن کلا حذف نمیشن
یعنی این که کسایی که قبول نشدن میرن توی لیست ذخیره ها و چند ماه بعد دوباره دعوت به مصاحبه میشن برای جاهایی که نیرو لازم هست
البته تائید نمیکنم چون از کسی شنیدم
پس با تمام وجود سعی کنین که قبول شین
به خدا توکل کنین درست میشه

javad_arash2003
2011/10/26, 10:26 AM
سلام به همه
من شنیدم کسایی که خدای نکرده توی مرحله ی مصاحبه قبول نشن کلا حذف نمیشن
یعنی این که کسایی که قبول نشدن میرن توی لیست ذخیره ها و چند ماه بعد دوباره دعوت به مصاحبه میشن برای جاهایی که نیرو لازم هست
البته تائید نمیکنم چون از کسی شنیدم
پس با تمام وجود سعی کنین که قبول شین
به خدا توکل کنین درست میشه

اره درست شنیدی
مثلا 2 سال پیش امتحان گرفتن همین چندماه پیش زنگ زدن به چند نفر اومدن

hysteric
2011/10/26, 10:28 AM
سلام ما رفتیم اروندان خدا خیرشون بده آزار دارن مردم بکشونن اونجا بعد دعوت نامه جدید بدن دست مردم یه ناهار هم روش بگن به سلامت تا 28تازه اونجا یه چیزای پرسیدم دیدم اوضاع خرابتر از این حرفهاست 150 تا برا مصاحبه اونجان که فقط 50 تا60 تاشون پذیرفته میشن.در کل اوضاع مناسبی نیست

hysteric
2011/10/26, 11:20 AM
راستی cheshmac جان دیدی سرکار نگذاشته بودم لغو شد آقا متاسفانه

karbar2007
2011/10/26, 11:59 AM
سلام به همه دوستانی که دعوت به مصاحبه شدن :
من هم دیروز مصاحبه داشتم ناروکنگان نفت خیز جنوب :
کلا اصول مصاحبه به اینصورت بود که به ما گفتن :
15 نمره زبان
15 نمره کامپیوتر
70 نمره تخصصی
اگه کسی سابقه کار در صنعت نفت داشته باشه به ازای هر یک سال 2/5 نمره کمک میشه بهش و اگر غیر از صنعت نفت باشه مثلا عسلویه یا جاهای دیگه 1/5 نمره
گفتن تا 45 روز دیگه بهتون اگه قبول شدید زنگ میزنیم .
120 نفر کلا بودیم که 54 نفر می خواستن 8 نفر فوق لیسانس
34 نفر لیسانس از تمام رشته ها
و 12 نفر فوق دیپلم
کسی که زیر 40 بیاره کلا رده . بومی فقط استان بوشهر . حق ما رو خوردن ..... در حق ما که واقعا ظلم شد هم سوال سخت پرسیدن و هم اینکه به احتمال 99 درصد پارتی بازی بشه . :(

cheshmac
2011/10/26, 12:01 PM
سلام ما رفتیم اروندان خدا خیرشون بده آزار دارن مردم بکشونن اونجا بعد دعوت نامه جدید بدن دست مردم یه ناهار هم روش بگن به سلامت تا 28تازه اونجا یه چیزای پرسیدم دیدم اوضاع خرابتر از این حرفهاست 150 تا برا مصاحبه اونجان که فقط 50 تا60 تاشون پذیرفته میشن.در کل اوضاع مناسبی نیست
ولي ما كه پرسيديم گفتن 99 نفر جذب ميشه! اين هم لينك خبرش:
http://news.nisoc.ir/NSite/FullStory/News/?Id=648
اتفاقا اوضاع خيلي خوبه كه! از 150 نفر، 99 نفر رو ميگيرن! يعني از هر 3 نفر 2 نفر جذب ميشه و اين يعني شانس قبوليمون نزديك 70 درصده! پس زياد هم نا اميد نباش دوست عزيز. شما چه روزي اونجا بودي؟
راستي كارشون همچين بد نبود! آخه بودن كساني كه بعد از ديدن محيط كار، گفتن ما براي مصاحبه نميايم!

راستی cheshmac جان دیدی سرکار نگذاشته بودم لغو شد آقا متاسفانه
بله درسته :redface: آخه من قبل از روز مصاحبه زنگ زدم بهشون، گفتن اصلا همچين چيزي نيست و مصاحبه ها توي همون روز برگزار ميشه! :surprised: اين بود كه اون حرف رو زدم.

hamed_majhool
2011/10/26, 12:06 PM
15 نمره زبان
15 نمره کامپیوتر
70 نمره تخصصی
اگه کسی سابقه کار در صنعت نفت داشته باشه به ازای هر یک سال 2/5 نمره کمک میشه بهش و اگر غیر از صنعت نفت باشه مثلا عسلویه یا جاهای دیگه 1/5 نمره
و 12 نفر فوق دیپلم
کسی که زیر 40 بیاره کلا رده . بومی فقط استان بوشهر . حق ما رو خوردن ..... در حق ما که واقعا ظلم شد هم سوال سخت پرسیدن و هم اینکه به احتمال 99 درصد پارتی بازی بشه . :(

ذقیقا اطلاعات درسته....من 1 آبان مصاحبه داشتم یکی از مصاحبه کننده هارو بیرون دیدم باهاش صحبت کردم....گفت زیر 40 بیاری اصلا جابجا همونجا دیپورت میشی ..گفتم من چند شدم ؟؟ گفت 30:D.........دیگه اینکه نمره کتبیتون جلوشونه گفت خیلیا نمره کتبیشون زیر 50 هستش ولی مال شما بالای 50 بوده....آخر سر هم گفت خوب بودی از بین 20 نفری که تا حالا اومدن اینجا نفر دوم سوم هستی ولی تازه روز اول مصاحبست.ولی میگم خودم یه کارایی کردم که شاید همونجا پروندمو بسته باشن.....و نکته آخر اینکه چیدمان بر اساس نمره کتبی کل و معدل هست...

karbar2007
2011/10/26, 12:11 PM
دوست عزیز اگه قرار باشه فقط نمره مصاحبه ملاک باشه خیلی ظلم میشه . ما که نه سابقه کاری داریم نه چیزی بهترین معدل هم داشتم اما همش از من سوالات فنی پرسیدن یک هندبوک خم جلوم گذاشتن گفتن ترجمه کن . نمره آزمن من خوب بود اما مصاحبه را واقعا سخت ازم گرفتن و فکر کنم خراب کردم . امیدوارم خدا کمکم کنه. چون واقعا کلی خونده بودم و انتظار داشتم حداقل کمی بهتر ازم مصاحبه بگیرن .

hamed_majhool
2011/10/26, 12:16 PM
دوست عزیز اگه قرار باشه فقط نمره مصاحبه ملاک باشه خیلی ظلم میشه . ما که نه سابقه کاری داریم نه چیزی بهترین معدل هم داشتم اما همش از من سوالات فنی پرسیدن یک هندبوک خم جلوم گذاشتن گفتن ترجمه کن . نمره آزمن من خوب بود اما مصاحبه را واقعا سخت ازم گرفتن و فکر کنم خراب کردم . امیدوارم خدا کمکم کنه. چون واقعا کلی خونده بودم و انتظار داشتم حداقل کمی بهتر ازم مصاحبه بگیرن .

دوست عزیز درکت یکنم چی میگی.....ولی اصلا نگران نباش چون نمره کتبی با نمره 100 تاثیر داره و مصاحبه هم با 100 یعنی نصف...پس اصلا نگران نباش...من که تجهیزات رو خورده بودم از تسلط حتی 1 دونه هم نپرسیدن...همش چیزای بی ربط...شما نفت خیز جنوب بودی؟کی؟

hamed_majhool
2011/10/26, 12:17 PM
عرضم یه حضور دوستان که روز اول اهواز هر کی میرفت داخل و بیرون میومد راضی راضی بود از مصاحبش...رقابت خیلی سنگینه

peiman66
2011/10/26, 01:22 PM
ان شالا قبول میشی داش حامد.چکار کردی که کارتو خراب کردی؟بگو یه وقت ما هم اون کارو نکنیم.

hysteric
2011/10/26, 01:53 PM
ولي ما كه پرسيديم گفتن 99 نفر جذب ميشه! اين هم لينك خبرش:http://news.nisoc.ir/NSite/FullStory/News/?Id=648اتفاقا اوضاع خيلي خوبه كه! از 150 نفر، 99 نفر رو ميگيرن! يعني از هر 3 نفر 2 نفر جذب ميشه و اين يعني شانس قبوليمون نزديك 70 درصده! پس زياد هم نا اميد نباش دوست عزيز. شما چه روزي اونجا بودي؟ راستي كارشون همچين بد نبود! آخه بودن كساني كه بعد از ديدن محيط كار، گفتن ما براي مصاحبه نميايم! بله درسته :redface: آخه من قبل از روز مصاحبه زنگ زدم بهشون، گفتن اصلا همچين چيزي نيست و مصاحبه ها توي همون روز برگزار ميشه! :surprised: اين بود كه اون حرف رو زدم.قبول اونجا هم گفتن 99نفر میگیریم ولی 50 تا 60 تا با مصاحبه مابقی از طریق دیگه که من نفهمیدم الله علم به همین دلیله که فکر کنم قضیه بو داره

hamed_majhool
2011/10/26, 02:39 PM
ان شالا قبول میشی داش حامد.چکار کردی که کارتو خراب کردی؟بگو یه وقت ما هم اون کارو نکنیم.

نقص مدارک داشتم که البته حق با من بود یکم بحث بالا گرفت....

hamed_majhool
2011/10/26, 02:42 PM

فدای تو پیمان جان....ایشالا که همه ی بچه های این تایپیک قبول شن....دعا کنین واسه همه

sadeghrenjer
2011/10/26, 04:00 PM
دوست عزیز درکت یکنم چی میگی.....ولی اصلا نگران نباش چون نمره کتبی با نمره 100 تاثیر داره و مصاحبه هم با 100 یعنی نصف...پس اصلا نگران نباش...من که تجهیزات رو خورده بودم از تسلط حتی 1 دونه هم نپرسیدن...همش چیزای بی ربط...شما نفت خیز جنوب بودی؟کی؟

آقا حامد شما هم نفت خیز جنوب بودی؟؟
چیزای بی ربط مثلا چی پرسیدن؟؟؟؟
من اهواز خرمکوشک مصاحبه دارم
سوالای بی ربطشون تخصصی بود؟؟
لطفا چند مورد از سوالا رو بگید

argus
2011/10/26, 05:39 PM
ذقیقا اطلاعات درسته....من 1 آبان مصاحبه داشتم یکی از مصاحبه کننده هارو بیرون دیدم باهاش صحبت کردم....گفت زیر 40 بیاری اصلا جابجا همونجا دیپورت میشی ..گفتم من چند شدم ؟؟ گفت 30:D.........دیگه اینکه نمره کتبیتون جلوشونه گفت خیلیا نمره کتبیشون زیر 50 هستش ولی مال شما بالای 50 بوده....آخر سر هم گفت خوب بودی از بین 20 نفری که تا حالا اومدن اینجا نفر دوم سوم هستی ولی تازه روز اول مصاحبست.ولی میگم خودم یه کارایی کردم که شاید همونجا پروندمو بسته باشن.....و نکته آخر اینکه چیدمان بر اساس نمره کتبی کل و معدل هست...
سلام دوست عزیز شما مطمئنی که چیدمان بر اساس نمره آزمون علمی بود، آخه اسم من جزو تقریبا آخری ها بود که بهم گفتن برم تو اتاق مصاحبه، یکی دیگه هم این حرف رو بهم زد ولی من جدی نگرفتم ، حالا که شما گفتی کمی نگران شدم

hamed_majhool
2011/10/26, 05:53 PM
سلام دوست عزیز شما مطمئنی که چیدمان بر اساس نمره آزمون علمی بود، آخه اسم من جزو تقریبا آخری ها بود که بهم گفتن برم تو اتاق مصاحبه، یکی دیگه هم این حرف رو بهم زد ولی من جدی نگرفتم ، حالا که شما گفتی کمی نگران شدم

شما مصاحبه رفتی؟
دوست عزیز منظورم این نبود که کی زودتر میره تو اتاق واسه مصاحبه....منظورم این بود که کسی که مثلا روز سوم مصاحبه داره از کسی که روز 15 ام مصابه داره شاید وضعش بهتره....اینکه تو یه روز کی زودتر میره داخل که اصلا ربطی نداره و به این بستگی داره که زودتر مدارکت رو گذاشته باشی تو نوبت

hamed_majhool
2011/10/26, 05:56 PM
از دوستان کسی اهواز تا حالا رفته واسه مصاحبه؟ اگه آره اتاق A بوده یا اتاق B

hamed_majhool
2011/10/26, 06:07 PM
تو مصاحبه یکیشون گفت فرآیندت خوبه یکیشون شروع کرد اذیت کردن....گفت امکان داره که برج تقطیر کندانسور نداشته باشه؟
من سعی میکردم با تئوری جواب بدم ولی اون از من آره یا نه میخواست....گفتم که اگه قراره رفلاکس نداشته باشیم واسه اینکه به خلوص مورد نظر برسیم باید تعداد سینی هارو زیاد کنیم زیر بار نمیرفت...بحث غنی سازی و عریان سازی رو انداخت گفتم شما اگه بگی برج 2تا سینی داره من میگم یکیش غنی سازی یکیش عریان....رفت تو فکر هیچی نگفت...بحث کردم که خوب نبود
یکیشونم که همش میخندید کمتر از همه هم سوال میکرد(البته نه خنده تمسخر) واقعا خیلی خیلی خوب برخورد میکردن...یه بار پرسید معادله گاز کامل چیه با خنده منم خندم گرفت وایسادیم خندیدن بهش گفتم گفت ببین من چه سوالای خوبی میپرسم...آخرشم بیرون که بهاش حرف زدم گفت خوب بودی نمره کتبیتم خوبه ولی تازه روز اوله

hamed_majhool
2011/10/26, 06:17 PM
تو مصاحبه یکیشون گفت فرآیندت خوبه یکیشون شروع کرد اذیت کردن....گفت امکان داره که برج تقطیر کندانسور نداشته باشه؟
من سعی میکردم با تئوری جواب بدم ولی اون از من آره یا نه میخواست....گفتم که اگه قراره رفلاکس نداشته باشیم واسه اینکه به خلوص مورد نظر برسیم باید تعداد سینی هارو زیاد کنیم زیر بار نمیرفت...بحث غنی سازی و عریان سازی رو انداخت گفتم شما اگه بگی برج 2تا سینی داره من میگم یکیش غنی سازی یکیش عریان....رفت تو فکر هیچی نگفت...بحث کردم که خوب نبود
یکیشونم که همش میخندید کمتر از همه هم سوال میکرد(البته نه خنده تمسخر) واقعا خیلی خیلی خوب برخورد میکردن...یه بار پرسید معادله گاز کامل چیه با خنده منم خندم گرفت وایسادیم خندیدن بهش گفتم گفت ببین من چه سوالای خوبی میپرسم...آخرشم بیرون که بهاش حرف زدم گفت خوب بودی نمره کتبیتم خوبه ولی تازه روز اوله

اگه همچین سوالی رو پرسیدن بگین برج تقطیر باید کندانسور داشته باشه بگین آره این چیزی بود که خودشون گفتن آخر سر

qed222
2011/10/26, 06:21 PM
با سلام
یه سوال داشتم از دوستانی که این چند روز رفتن مصاحبه
آیا به گواهی موقت پایان خدمت گیر میدن آخه کارت پایان خدمتم هنوز نیومده
امتیاز بومی استان بوشهر برای نفت گاز پارس چند درصده؟

cheshmac
2011/10/26, 06:43 PM
اگه همچین سوالی رو پرسیدن بگین برج تقطیر باید کندانسور داشته باشه بگین آره این چیزی بود که خودشون گفتن آخر سر
ولي من كه كارآموزيم واحد گاز و گازمايع (NGL) بودم، برج تقطيرش كندانسور نداشت! :surprised: در واقع برج stabilizer (تثبيت كننده) بود. مايع NGL هم به سيني اول برج وارد ميشد. پس به نظر من ميشه برج تقطير كندانسور نداشته باشه.

cheshmac
2011/10/26, 06:46 PM
با سلام
یه سوال داشتم از دوستانی که این چند روز رفتن مصاحبه
آیا به گواهی موقت پایان خدمت گیر میدن آخه کارت پایان خدمتم هنوز نیومده
امتیاز بومی استان بوشهر برای نفت گاز پارس چند درصده؟
سلام. به ما گفتن كه سهميه بومي توي آزمون لحاظ شده و توي مصاحبه ديگه تاثير نداره!

qed222
2011/10/26, 07:06 PM
اگه امتیاز بومی تاثیر نداره پس چرا گفتن روز مصاحبه همراه خودتون مدرک دیپلمی رو که ثابت میکنه شما بومی هستید (به واسطه محل اخذ دیپلم) بیارید

cheshmac
2011/10/26, 07:27 PM
اگه امتیاز بومی تاثیر نداره پس چرا گفتن روز مصاحبه همراه خودتون مدرک دیپلمی رو که ثابت میکنه شما بومی هستید (به واسطه محل اخذ دیپلم) بیارید
من نگفتم كه امتياز بومي تاثير نداره. گفتم امتياز بومي توي آزمون لحاظ شده. به ما كه اينجور گفتن.
خب حالا كه امتياز بومي رو توي آزمون برامون لحاظ كردن، بايد يه مدركي داشته باشيم كه ثابت كنه ما بومي هستيم. به همين خاطر مدرك ديپلم رو ميخوان.

argus
2011/10/26, 07:28 PM
خوب دوستانی که در مرحله اول از سهمیه بومی استفاده کردن باید یه جوری ثابت کنن که بومی هستن و اگر کسی دروغ گفته باشه اینجا دستش رو میشه.

cheshmac
2011/10/26, 07:30 PM
خوب دوستانی که در مرحله اول از سهمیه بومی استفاده کردن باید یه جوری ثابت کنن که بومی هستن و اگر کسی دروغ گفته باشه اینجا دستش رو میشه.
دقيقا ;)

karbar2007
2011/10/26, 08:13 PM
سلام دوست من . من سوم آبان بودم و نار وکنگان .. نمی دونم چی بگم همشون سابقه کار داشتن و بومی ....:cry:

hamed_majhool
2011/10/26, 08:40 PM
بقول خودتون اون استابلایزر هست اسمش ...ولی این دقیقا منظورش تقطیر خودمون بود با تمام شرایط تقطیر فقط میگفت کندانسور و رفلاکس نباشه

cheshmac
2011/10/26, 10:31 PM
بقول خودتون اون استابلایزر هست اسمش ...ولی این دقیقا منظورش تقطیر خودمون بود با تمام شرایط تقطیر فقط میگفت کندانسور و رفلاکس نباشه
خب stabilizer هم يه نوع distillation tower حساب ميشه ديگه. دقيقا مثل يه برج تقطير كه 10 سيني داشت و عمل انتقال جرم رو انجام ميداد. فقط چون شرايط خوراك ورودي با بالاي برج يكي بود، نيازي به كندانسور نبود و خوراك به سيني اول وارد ميشد. در واقع هيچ ريفلاكسي نداشت. اگه از من پرسيدن همين رو واسشون مثال ميزنم. ولي اگه منظورشون چيز ديگه اي بود، خب ميگم نه امكان نداره كه برج تقطير كندانسور نداشته باشه. :D

mojtaba.baharani
2011/10/27, 12:15 AM
سلام. به ما گفتن كه سهميه بومي توي آزمون لحاظ شده و توي مصاحبه ديگه تاثير نداره!
با عرض سلام خدمت دوستان گلم
جسارتا خدمتتون عرض کنم که همه ی سهمیه ها در مرحله ی مصاحبه اعمال میشه
یعنی کسی که به این مرحله ی مصاحبه میرسه باید یک سری حداقل هایی داشته باشه
من خودم کسی را میشناسم که هم بومی بوده و هم سهمیه ی جانبازی و ایثارگری پدرش را داشته ولی چون امتیاز لازم را کسب نکرده به مرحله ی مصاحبه راه نیافته
در ضمن در خود مرحله ی مصاحبه هم باید حداقل 40 نمره از 100 نمره را کسب کنه که سهمیه ها اعمال گردد

mojtaba.baharani
2011/10/27, 12:27 AM
15 نمره زبان
15 نمره کامپیوتر
70 نمره تخصصی
و 12 نفر فوق دیپلم
ممنونم از اظلاعات مفیدت
دوست عزیزم انشاالله که قبول میشی ولی من یه دوست دارم که 10 سال در شرکت نفت کار میکنه
ازش پرسیدم که احتمال پارتی بازی هست؟ گفت که اکه یه ارگان تو ایران باشه که پارتی بازی در اون نمیتونه بشه نفته
انشاالله که همین طور هم هست

cheshmac
2011/10/27, 12:42 AM
با عرض سلام خدمت دوستان گلم
جسارتا خدمتتون عرض کنم که همه ی سهمیه ها در مرحله ی مصاحبه اعمال میشه
یعنی کسی که به این مرحله ی مصاحبه میرسه باید یک سری حداقل هایی داشته باشه
من خودم کسی را میشناسم که هم بومی بوده و هم سهمیه ی جانبازی و ایثارگری پدرش را داشته ولی چون امتیاز لازم را کسب نکرده به مرحله ی مصاحبه راه نیافته
در ضمن در خود مرحله ی مصاحبه هم باید حداقل 40 نمره از 100 نمره را کسب کنه که سهمیه ها اعمال گردد
سلام دوست عزيز. اين كه سهميه ها توي آزمون لحاظ شدن رو مديران شركت اروندان به ما گفتن و گرنه بنده از خودم كه چيزي نميگم. :redface:

braveheart1981
2011/10/27, 12:49 AM
سلام دوستان من 3 آبان مناطق نفت خیز جنوب مصاحبه دادم رشته تحصیلی مهندسی شیمی اونجا دو تا اتاق برای مصاحبه مهندسای شیمی بود چون تعدادشون بیشتر بود بابا اصلا از اینکه دانشجو هستین نترسین حداقل اونای که اونجا مصاحبه دارن نترسن اتفاقا دوتاشون خیلی هم خوشون اومد فقط یکیشون ازم یه سوال کرد که شما که تو دانشگاه مالک اشتر درس می خونی و اولویت استخدام توی وزارت دفاع رو داری اونهم با حقوق بیشتر و در خود شهرت تهران پس چرا میخوای بیای نفت؟ منم یکمی تو جوابش موندم چون حرف حقی میزد ولی من بهش گفتم که دلیلم اینه که از اول که من وارد مهندسی شیمی شدم هدفم صنایع نفت و گاز بوده ولی از طرفی هم به علت اینکه سابقه کار در نفت برای خارج از نفت هم خوبه ولی سابقه کار در وزارت دفاع اینطور نیست و خلاصه اینکه اصلا از دانشجو بودنمون بدشون نمیومد و من سه نفر دیگه رو هم که یکشون مدیریت بود دیدم که ارشد می خوندن و تو مصاحبه هم اعلام کردن حقیقتش اینه که اگه بگید ارشدید البته توی همون معرفی اولتون چون روتون یه حساب دیگه باز میکنن دیگه سوالای اذیت کننده و دست اندازنده ازتون نمیپرسن و با احترام بیشتری باهاتون مصاحبه میگیرن که اینو من با مقایسه سولای که از بچه های دیگه میپرسیدن و سوالهای خودم به خوبی متوجه شدم به هر حال باید توکلتون به خدا باشه و اینو بدونین که حداقل مصاحبه کنده های شرکت مناطق نفت خیز جنوب که تو خرمکوشک مصاحبه میگیرند آدمای با انصاف و وجدانی به نظر میرسند و حق کسی رو پایمال نمیکنند

argus
2011/10/27, 12:23 PM
تو این تقسیم بندی که دوستان میگن یعنی 70 نمره سوالای تخصصی ، 15 نمره زبان و 15 نمره کامپیوتر ، هیچ امتیازی برای بحث روانشناسی در نظر گرفته نشده . یعنی بحث روانشناسی هیچ امتیازی نداره ؟ خیلی ها متاسفانه تو روز مصاحبه نتونستن استرس رو کنترل کنن مثل خود من ، امیدوارم به ضررمون تموم نشه.

aa313
2011/10/27, 05:54 PM
سلام
بالاخره ما هم رفتیم دیروز مصاحبه نفت پارس:confused:
مصاحبه تهران بود
کلا نگران نباشید سوالات خوب و منطقیه و همه چیز خوبه فقط معطلیش بده که مثلا برا من که ساعت 8 زده بود ساعت 2 بعد از ظهر نوبتم شد و این فاصله زمانی معادل قبض روح تدریجی بود:confused:
البته رشته منم برق بود.
در کل توکلتون به خدا باشه، خدا بزرگه:gol:

rota22
2011/10/27, 05:58 PM
من که رد میشم

rota22
2011/10/27, 05:59 PM
من احتمالا رد میشم ولی ایشالا شما ها قبول شید

one_1
2011/10/27, 06:15 PM
سلام
مصاحبه تهران بود
کلا نگران نباشید سوالات خوب و منطقیه و همه چیز خوبه فقط معطلیش بده که مثلا برا من که ساعت 8 زده بود ساعت 2 بعد از ظهر نوبتم شد و این فاصله زمانی معادل قبض روح تدریجی بود:confused:
البته رشته منم برق بود.

آقا به سلامتی و دل خوش ایشالا که قبول ميشی
سؤالم اینکه آقا واسه چی اینقد معطل شدی؟ يعنی دير مدارکت رو گذاشتی تو توبت يا نوبت دهی بر اساس شماره داوطلبی يا نام خانوادگی بود؟؟؟
وضعيت دانشجويان ارشد چطور بود؟ گير بازار بود؟

شهرام 59
2011/10/27, 06:57 PM
سلام من هم مصاحبه رو دادم شکر بد نبود بقیش با خداست.

ازشون پرسیدم گفتن جواب اوایل دی ماه مشخص میشه. گفتن نمره هاتون میره تهران بعد سهمیه ها اعاونجا هم یه با دیگه اعمال میشه بعدش قبولی های نهایی مشخص میشه

cheshmac
2011/10/27, 07:21 PM
سلام من هم مصاحبه رو دادم شکر بد نبود بقیش با خداست.

ازشون پرسیدم گفتن جواب اوایل دی ماه مشخص میشه. گفتن نمره هاتون میره تهران بعد سهمیه ها اعاونجا هم یه با دیگه اعمال میشه بعدش قبولی های نهایی مشخص میشه
سلام شهرام خان. آرزوي موفقيت دارم برات.... ايشالا كه قبولي ;)

شهرام 59
2011/10/27, 07:32 PM
سلام شهرام خان. آرزوي موفقيت دارم برات.... ايشالا كه قبولي ;)

سلام دادش گلم ممنون سالار.
توکل به خدا.

خیلی سوال پیچم کردن شاید به جرات بگم از هر دری پرسیدن پروژه کار اموزی تمام درسا بجز راکتور زبان و نرم افزار هایسیس
سوالات طراحی و ابتکاری

یکیشون هم تا اخر جلسه یه کلمه حرف نزد فکر کنم روانشناس بود.

خدا رو شکر از این خوشحالم که من ادم استرسی هستم . خیلی هول میشم این مواقع ولی خدا کمکم کرد خیلی اروم بودم هیچ استرسی نداشتم حتی لحظه ورود. البته برخوردشونم عالی بود اصلا استرس نمی دادن.

یه تجربه خواستید وارد شید سه تا قل اعوذ برب الناس بخونید و بگید الهی به امید تو توکل به تو خدای بزرگ. دیگه بقیش حله استرس به صفر میرسه.

خوب برخورد کنید تحویلتون می گیرن.

به امید قبولی همهتون که زحمت کشیدید. ان شاا... روزی بیاییم اینجا بهم تبریک بگیم.

m4hdad
2011/10/27, 09:15 PM
سلام دوستان کسی مهندس نفت-حفاری اینجا هست که مصاحبه داده باشه؟از بچه های مهندسی نفت هم خواهش می کنم تجربشون رو اینجا بنویسن
ممنون

aa313
2011/10/27, 09:46 PM
سلام
راستش از رو یه لیست اسم می خوندن که مدارک را تحویل بگیرن که ما ترتیبش را نفهمیدیم چطوریه؟
اما بعد از تحویل مدارک، رشته های مختلف را جدا می کردن و بسته به تعداد هم رشته ای ها و تعداد گروه هایی که تو اون رشته مصاحبه میگرفتن و زمان هر مصاحبه که برا همه دقیقا یکسان نبود دوباره اسم می خوندن که بریم، بعضیا که همون اول کار مصاحبه دادن و رفتن ولی شانس ما که خیلی طول کشید!
و باور کنید حتا اگه هیچ استرسی هم نداشته باشی 5-6 ساعت انتظار لحظه به لحضه واقعا اعصاب آدمو داغون میکنه و رو جواب دادن تاثیر میذاره،
یا علی مدد

aa313
2011/10/27, 09:50 PM
آقا به سلامتی و دل خوش ایشالا که قبول ميشی
سؤالم اینکه آقا واسه چی اینقد معطل شدی؟ يعنی دير مدارکت رو گذاشتی تو توبت يا نوبت دهی بر اساس شماره داوطلبی يا نام خانوادگی بود؟؟؟
وضعيت دانشجويان ارشد چطور بود؟ گير بازار بود؟

راستی با ارشدا هم کاری نداشتن! از یکی از بچه ها که ارشد بود شنیدم که نگفته و اونها هم گیر ندادن ظاهرا.

saeedpower66
2011/10/27, 10:35 PM
سلام
مصاحبه تهران بود
البته رشته منم برق بود.
منم 12 آبان نفت و گاز پارس عسلویه مصاحبه دارم لطف میکنید بگید تخصصی بیشتر از چه مباحثی پرسیدند؟با تشکر

Mo.Samady121
2011/10/27, 11:20 PM
سلام
مصاحبه تهران بود
البته رشته منم برق بود.
داداش منم برقی هستم ممکنه بگی که ازت چیا پرسیدن و زبان و پروژه کارآموزی چی شد؟فدات

شهرام 59
2011/10/27, 11:24 PM
داداش منم برقی هستم ممکنه بگی که ازت چیا پرسیدن و زبان و پروژه کارآموزی چی شد؟فدات

یکی از دوستام برق بود می گفت در مورد رله و ژنراتورها پرسیدن من که نمی دونم چیه اینجوری شنیدم

peiman66
2011/10/28, 12:18 AM
[QUOTE=شهرام 59;4189927]سلام دادش گلم ممنون سالار.
توکل به خدا.

خیلی سوال پیچم کردن شاید به جرات بگم از هر دری پرسیدن پروژه کار اموزی تمام درسا بجز راکتور زبان و نرم افزار هایسیس
سوالات طراحی و ابتکاری

خدا رو شکر از این خوشحالم که من ادم استرسی هستم . خیلی هول میشم این مواقع ولی خدا کمکم کرد خیلی اروم بودم هیچ استرسی نداشتم حتی لحظه ورود. البته برخوردشونم عالی بود اصلا استرس نمی دادن.

یه تجربه خواستید وارد شید سه تا قل اعوذ برب الناس بخونید و بگید الهی به امید تو توکل به تو خدای بزرگ. دیگه بقیش حله استرس به صفر میرسه.

به امید قبولی همهتون که زحمت کشیدید. ان شاا... روزی بیاییم اینجا بهم تبریک بگیم.[/QU

لطفا چند تا از این سوالای طراحی و ابتکاری رو بگو

شهرام 59
2011/10/28, 12:32 AM
[QUOTE=شهرام 59;4189927]سلام دادش گلم ممنون سالار.
توکل به خدا.

سوالات طراحی و ابتکاری

به امید قبولی همهتون که زحمت کشیدید. ان شاا... روزی بیاییم اینجا بهم تبریک بگیم.[/QU

لطفا چند تا از این سوالای طراحی و ابتکاری رو بگو

چشم مهندس بذار فردا میام مفصل صحبت می کنم الان مخم تعطیله

شهرام 59
2011/10/28, 09:03 AM
خوب سوالات طراحی اینطور بود که یکیشون می رفت پای تخته یه سری شکل می کشید می گفت توضیح بده مثلا یه سیستم کنترل کشید گفت اگه بخواییم دما رو کنترل کنیم کنترل رو کجا بذاریم؟ این سیستم چه نوع سیستمیه؟

یا مثلا می گفت یه مخزن اب می ذاریم بالا پشت بوم دما چند درجه میشه؟ هر چی ما می گفتیم می گفت نه طراحی کن عددی یه عدد بگو؟
پرسیدن پمپی که واسه سیالاتی دوغاب مانند استفاده میشه چیه؟

هایسیس باز کرد تو لپ تابش گفت بیا یه سپریتور ورتیکال با جریاناش تعریف کن.

بهتون بگم دروغ بگید سریع مچتونو می گیرن

بهم می گفت سینی های برج تقطیرو دیدی گفتم اره اخه یه بار تو کاراموزی یه برج در حال تعمیر بود رفتیم توشو دیدیم بهم گفت کامل توشو شرح بده
زبان گفت خودتو به انگلیسی معرفی کن بعد به انگلیسی شغل پدرمو پرسید بعدش بهم گفت از متن جلوت برو فلان صفحه فلان متن و فلان پاراگراف بخون و ترجمه کن؟ همه رو انگلیسی تند تند می گفت باید کامل دقت کنید که بفهمید کجا رو می خواد ترجمه کنید و گرنه سه میشه.

خلاصه 45 دقیقه کامل اماج سوالات اقایون بودیم. ولی در کل بد نبود اخرین نفر بودم. بهم گفت ما دیگه شارژ نداریم تو هم بسته برو دیگه.

ان شاا... خدا هممونو کمک کنه. توکل بر خدا اگه صلاحمون باشه قبول میشیم.

شهرام 59
2011/10/28, 09:28 AM
بازم یه چیزای دیگه:

اقا در مورد پمپ و کمپرسور کامل سوال کردن

k- o drum چیست و کاربردش؟ اگه بلد نبودید تا بذارم.

از نفر قبلیمم این سوالت شده بود:

در مورد خطوط انتقال نفت و گاز تو ضیح بده؟
در مورد سختی اب و تست های صنعتی اب؟
منظور از هیدراته شدن اب چیه؟

خدا به من رحم کرد اینا رو از من نپرسیدن اخه اصلا نمی دونم چی هستن. فقط بگم همه سوالات واسه همه یکی نبود.
خودت به هر طرف هدایتشون می کردی از اونجا سوال می پرسیدن. واقعا از هر جا هم بگی اطلاعات داشتن.
من به کارنامم نگاه کردن اخه ریز نمراتم جلوشون بود هر درسی بالا گرفته بودم از اون درس بیشتر سوال می کردن.

اقایون فقط توکل کنید. استرس نداشته باشید حله یه پسره قبل من رفت استرس داشت کلا کارش خراب شده اومد بیرون به حدی عرق کرده بود انگار دو ماراتون شرکت کرده خودشم راضی نبود همش فحش می داد.:D
استرس داشته باشید هم کارتون خراب میشه هم نمی تونید تمرکز کنید. پس فقط اینو بگ خودتون باشید نه کم نه زیاد الکی قپی نیایید که همه چیزو می دونید هر چی بلد نیستید با صداقت عنوان کنیددر غیر این صورت مچتون گرفته میشه و بعد یه حساب بدی باز می کنن رو ادم. ولی اعتماد به نفسم داشته باشید اگه تو زمینه ای واردید هدایتشون کنید اون سمت بگید مثلا من فلان جا بودم سر در میارم.

خودم گفتم پروژم پالایشگاهی بوده و تجهیزات زیاد دیدم اینم باعث شد چندتا تجهیزات ازم بپرسن که خوب جواب دادم اونارو. پمپ کمپرسور استیم درام انواع سینی.

یه چیز دیگه اصطلاحات انگلیسی تجهیزات مهم هم بلد باشین که بعضی وقتا انگلیسشونو می پرسن ضایع نشه مثلا از پسره قبل من پرسیده بودن friction factor چیه؟ نتونسته بود چون فقط فارسی حفظ کرده بود ضریب اصطکاک نمی دونست منظور همینه.
بازم اگه یادم اومد می گم بهتون.

سرتونو درد اوردم در کل موفق باشید.

tak2750
2011/10/28, 09:53 AM
ایا کسی از محل خدمت هم سوال کرد؟
ایا محل خدمت همون شرکت مصاحبه کننده است؟

aa313
2011/10/28, 10:40 AM
سلام بر دوستان
عزیزان سوالایی که از هر فرد میپرسن کاملا" رندوم و از پیش طراحی نشده است، و کاملا بسته گی به پاسخ دادن خودت داره و میتونی کاملا" به سمتی که دوست داری هدایتش کنی>><:cool:
مثلا" اول ازت در مورد پروژه و کارآموزیت سوال میکنه اگه شما تو پروژتون از مثلا" از فلان نرم افزار یا مبحث استفاده کرده باشین بعدش از شما از اون مباحث یه سوال می پرسه و همینطور ادامه پیدا میکنه
مثلا" من تو پروژم از مودم GSM استفاده کرده بودم و کاراموزیم مخابرات بودم بعد سوالا به سمت مخابرات و شبکه GSM و NETWORK و... کشیده شد یکی دیگه از دوستان که الکترونیک بود ولی ارشد قدرت می خوند میگفت از نحوه جواب دادن من سوالا رفت بیشتر سمت قدرت در حالی که از من خیلی کم، قدرتی پرسیدن.:eek:
درمورد زبانم متنی که میذارن جلوت و باید با صدای بلند بخونی و ترجمه کنی برا همه یکسان نیست حداقل پاراگرافهای مختلفش را به هر کی می دادن.
به احتمال زیاد هم محل خدمت با شرکت مصاحبه کننده است والا نمیشه که یه شرکت برای یه شرکت دیگه نیرو انتخاب کنه و منطقیه هر شرکت بر اساس نیازمندی ها و پروژه هاش نیروهای متناسبش را خودش انتخاب کنه؟ البته مطمئن هم نیستم.:redface:
در کل اصلا" سخت نیست توکلتون به خدا

Alixxx66
2011/10/28, 11:14 AM
سلام به تمام مهندسان گل
می خواستم از دوستانی که شرکت نفت و گاز پارس تو ستارخان مصاحبه داشتن بپرسم که چه سوال های تخصصی ای می پرسند چون بیشترشون گفتن سوال های کلی و آسونی میپرسند اگه لطف کنند و بیشتر توضیح بدن که دقیقا چی می پرسند ممنون می شم.
راستی رشته من مکانیک جامدات کسی از مکانیک ها اونجا مصاحبه داده
ممنون

qed222
2011/10/28, 12:31 PM
با سلام
میخواستم بدونم آیا سابقه کار در نمره آزمون تاثیر داشته؟

شهرام 59
2011/10/28, 01:14 PM
با سلام
میخواستم بدونم آیا سابقه کار در نمره آزمون تاثیر داشته؟

به ازای هر یک سال 2.5 نمره تاثیر مثبت داره اینو من از مسوول اونجا پرسیدم. البته منظورم مرتبط با نفته

qed222
2011/10/28, 02:47 PM
منظورم نمره آزمون کتبیه نا مصاحبه
یعنی برای مشاغل غیر مرتبط به نفت تاثیری نداره؟

samy_Y
2011/10/28, 04:44 PM
سلام
خوبی مهندس جان ؟
واسه چی میگی حق خوری شده؟.بد نبود که راستی منم نار کنگان بودم رشتم هم الکترونیک بودو

saeed529
2011/10/28, 06:02 PM
سلام
مصاحبه تهران بود
البته رشته منم برق بود.

سلام دوست عزیز، منم مصاحبم همون جاست و رشته ام مهندسی صنایع هست . لطف می کنی بیشتر توضیح بدی که چی ازتون پرسیدن . خیلی تخصصی پرسیدن ؟

aa313
2011/10/28, 07:17 PM
سلام دوست عزیز، منم مصاحبم همون جاست و رشته ام مهندسی صنایع هست . لطف می کنی بیشتر توضیح بدی که چی ازتون پرسیدن . خیلی تخصصی پرسیدن ؟
سلام عزیز، دقیقا تو کامنت #332 عرض کردم خدمتون، بیشتر کلیات و مباحث روتین درسی سوال میشه، البته تو بعضی موارد که ادعا کنی کار کردی یا بلدی جزئیات را هم می پرسن که ببینن راست می گی یا نه، مثلا" اگه پرسیدن چه نرم افزارایی کار کردی و شما گفتی فلان نرم افزار ازش سوال جزئی می کنن، یا در مورد پایان نامه و کارآموزی و...
موفق باشی
یا علی مدد

peiman66
2011/10/28, 08:13 PM
بازم یه چیزای دیگه:

اقا در مورد پمپ و کمپرسور کامل سوال کردن

k- o drum چیست و کاربردش؟ اگه بلد نبودید تا بذارم.

از نفر قبلیمم این سوالت شده بود:

در مورد خطوط انتقال نفت و گاز تو ضیح بده؟
در مورد سختی اب و تست های صنعتی اب؟
منظور از هیدراته شدن اب چیه؟

خدا به من رحم کرد اینا رو از من نپرسیدن اخه اصلا نمی دونم چی هستن. فقط بگم همه سوالات واسه همه یکی نبود.
خودت به هر طرف هدایتشون می کردی از اونجا سوال می پرسیدن. واقعا از هر جا هم بگی اطلاعات داشتن.
من به کارنامم نگاه کردن اخه ریز نمراتم جلوشون بود هر درسی بالا گرفته بودم از اون درس بیشتر سوال می کردن.

اقایون فقط توکل کنید. استرس نداشته باشید حله یه پسره قبل من رفت استرس داشت کلا کارش خراب شده اومد بیرون به حدی عرق کرده بود انگار دو ماراتون شرکت کرده خودشم راضی نبود همش فحش می داد.:D
استرس داشته باشید هم کارتون خراب میشه هم نمی تونید تمرکز کنید. پس فقط اینو بگ خودتون باشید نه کم نه زیاد الکی قپی نیایید که همه چیزو می دونید هر چی بلد نیستید با صداقت عنوان کنیددر غیر این صورت مچتون گرفته میشه و بعد یه حساب بدی باز می کنن رو ادم. ولی اعتماد به نفسم داشته باشید اگه تو زمینه ای واردید هدایتشون کنید اون سمت بگید مثلا من فلان جا بودم سر در میارم.

خودم گفتم پروژم پالایشگاهی بوده و تجهیزات زیاد دیدم اینم باعث شد چندتا تجهیزات ازم بپرسن که خوب جواب دادم اونارو. پمپ کمپرسور استیم درام انواع سینی.

یه چیز دیگه اصطلاحات انگلیسی تجهیزات مهم هم بلد باشین که بعضی وقتا انگلیسشونو می پرسن ضایع نشه مثلا از پسره قبل من پرسیده بودن friction factor چیه؟ نتونسته بود چون فقط فارسی حفظ کرده بود ضریب اصطکاک نمی دونست منظور همینه.
بازم اگه یادم اومد می گم بهتون.

سرتونو درد اوردم در کل موفق باشید.

دستت درد نکنه داش شهرام.خدا بهم رحم کنه.کنترل فرایند رو که دوساله کنار گذاشتم و اصلا یادم نیس چی بود.هیچ وقت هم به اصطلاحات انگلیسی دقت نکردم.مثلا این k- o drum و استیم درام چی هست؟

شهرام 59
2011/10/28, 08:22 PM
دستت درد نکنه داش شهرام.خدا بهم رحم کنه.کنترل فرایند رو که دوساله کنار گذاشتم و اصلا یادم نیس چی بود.هیچ وقت هم به اصطلاحات انگلیسی دقت نکردم.مثلا این k- o drum و استیم درام چی هست؟

خواهش می کنم نگران نباش داداش من کارنامم جلوشون بود دیدن کنترل 19 گرفتن گفتن پس کنترلت خوبه رفتن سراغ کنترل
هر درسی بالا گرفته بودم مثه ترمو و حرارت ازش خیلی سوال کردن.

k-o drum ظروف مایع گیری از گازهاست که تو وردی کمپرسور یا ورودی خوراک کوره نصب میشه تا از ورود بخار اب به تجهیز جلوگیری کنه.
خودت می دونی که اگه بخار وارد کمپرسور یا کوره بشه چه مشکلاتی پدید میاره.

استیم درام هم يك ظرف استوانه‌اي هستش كه بالاي سيستم بخار سازي قرار ميگيره و محل تجمع آب و بخار اشباع هست

شهرام 59
2011/10/28, 08:33 PM

دوست عزیز این طبیعیه چون با هم رقیب هستید زیاد نشه در مورد جزییات حرف زد.

خودم اگه حق خودم تنها بود کامل همه چیزو می گفتم ولی بالاخره اگه همه چیز فعلا لو بره حق الناس به گردن ادم می افته گرچه من سعی کردم واسه رضای خدا و کمک به دوستام تا جایی که حق بقیه هم ضایع نشه توضیح بدم.
هدفم فقط راهنمایی کلی و کم کردن استرس بچه ها بود وگرنه دیدید که خیلی از جزییاتم گفتم حالا نمی دونم کار درستی کردم یا نه. منظورم حق دیگران بود.

درسته سوالات یکی نیست ولی خیلیل از سوالات مشترکن. خدا کنه اگه بقیه حلالمون کنن

sadeghrenjer
2011/10/28, 11:10 PM
سلام
کسی میدونه تفاوت خط لوله گاز با نفت چیه؟؟

darab-f
2011/10/29, 07:01 AM
من اهواز خرمکوشک مصاحبه داشتم همون اول که مدرکا رو میدیدن چون گرایش رشته من جز گرایشها نبود رد شدم:cry:

شهرام 59
2011/10/29, 07:11 AM
من اهواز خرمکوشک مصاحبه داشتم همون اول که مدرکا رو میدیدن چون گرایش رشته من جز گرایشها نبود رد شدم:cry:

جدی گرایشت چی بود

lonelinesspains
2011/10/29, 10:13 AM
سلام، لطفا دوستانی که میرن نفت و گاز پارس واسه مصاحبه یه جواب قطعی واسه زمان اعلام نتایج بگیرن. یا راجع به ریز نمرات سوالای تخصصی زبان و کامپیوتر. ممنون.
اگر تو این چند ماه ادم جایی به شکل پروزه ای کار کنه واسه استخدام مشکلی پیش میاد؟

peiman66
2011/10/29, 01:42 PM
اینجا کسی واسه مصاحبه کرمانشاه نبوده؟اگه هست بگید اوضاع چطور بود؟

shahreston
2011/10/29, 05:58 PM
با سلام به همه دوستان
من امروز شرکت نفت و گاز پارس مصاحبه داشتم.(کارشناسی مکانیک سیالات) با اینکه شب قبلش کلی استرس داشتم ولی موقع مصاحبه خیلی اروم بودم. هرچند که واقعا از من سوال پرسیدن (سوال پیپچم کردن) ولی در کل راضی هستم.
مصاحبه کنندها 4 نفر بودن که با همدیگه ازم سوال میپرسیدن. از من خواستن 1- انواغ پمپ و بگو و توضیح بده 2- میشه پمپ و کمپرسور رو بجای هم استفاده کرد؟ اگه نه چرا؟ 3- افت در لوله چهجور بدست میاد؟ 4- کاویتاسیون چیه؟ چطور ازش پیشگیری کنیم؟ 5- ضربه قوچ و توضیح بده 6- خنکاری روغن ماشین با چه مبدلیه؟ 7- رادیاتور ماشین چه جور مبدلیه؟ 8- انواع مبدل و بگو 9- تو موتور های دریایی رادیاتور مثل ماشین های معمولی هستش یا نه؟ 10- رابطه برنولی و معادله پیوستگی تو کجای موتور دیده میشن؟ 11- موتورها در مناطق خشک بهتر کار میکنن یا در مناطق شرجی و مرطوب؟ چرا؟ 12- چیلر جذبی و تراکمی چه جور کار میکنن 13- تو مناطق شرجی از کدوم چیلر استفاده شه بهتره 14- لایه مرزی رو تعریف کن؟ 15- لایه مرزی حرارتی هم داریم؟ اگر اره توضیح بده
البته لابلای اینا از پروژه و کاراموزیم هم زیاد پرسیدن که چون برا هر کی یه چیزی هستش واردش نمیشم
زبانم اول گفتن خودت و معرفی کن بعد یه متن داد گفت بلند بخون و ترجمه کن بعد اول چندتا سوال اسون پرسید بعد سخترش کرد که البته من اینجا رو گیر کردم
کامپیوترم چیز خاصی نپرسیدن
به امید موفقیت همه دوستان

شهرام 59
2011/10/29, 06:05 PM
با سلام به همه دوستان
من امروز شرکت نفت و گاز پارس مصاحبه داشتم.(کارشناسی مکانیک سیالات) با اینکه شب قبلش کلی استرس داشتم ولی موقع مصاحبه خیلی اروم بودم. هرچند که واقعا از من سوال پرسیدن (سوال پیپچم کردن) ولی در کل راضی هستم.
مصاحبه کنندها 4 نفر بودن که با همدیگه ازم سوال میپرسیدن. از من خواستن 1- انواغ پمپ و بگو و توضیح بده 2- میشه پمپ و کمپرسور رو بجای هم استفاده کرد؟ اگه نه چرا؟ 3- افت در لوله چهجور بدست میاد؟ 4- کاویتاسیون چیه؟ چطور ازش پیشگیری کنیم؟ 5- ضربه قوچ و توضیح بده 6- خنکاری روغن ماشین با چه مبدلیه؟ 7- رادیاتور ماشین چه جور مبدلیه؟ 8- انواع مبدل و بگو 9- تو موتور های دریایی رادیاتور مثل ماشین های معمولی هستش یا نه؟ 10- رابطه برنولی و معادله پیوستگی تو کجای موتور دیده میشن؟ 11- موتورها در مناطق خشک بهتر کار میکنن یا در مناطق شرجی و مرطوب؟ چرا؟ 12- چیلر جذبی و تراکمی چه جور کار میکنن 13- تو مناطق شرجی از کدوم چیلر استفاده شه بهتره 14- لایه مرزی رو تعریف کن؟ 15- لایه مرزی حرارتی هم داریم؟ اگر اره توضیح بده
البته لابلای اینا از پروژه و کاراموزیم هم زیاد پرسیدن که چون برا هر کی یه چیزی هستش واردش نمیشم
زبانم اول گفتن خودت و معرفی کن بعد یه متن داد گفت بلند بخون و ترجمه کن بعد اول چندتا سوال اسون پرسید بعد سخترش کرد که البته من اینجا رو گیر کردم

ایول داداش ولی خودمونیم سوالتت گلابی بون ها:D
انشاا... موفق باشی

peiman66
2011/10/29, 06:26 PM
چاکر داداش شهرام!
من فردا مصاحبه دارم.امیدوارم که فردا شب میام اینجا راضی باشم.واسه موفقیتم دعا کنید.صلوات هم بفرستید.یادتون نره ها....

sadeghrenjer
2011/10/29, 07:14 PM
جواب این سوالات گلابی رو کی میدونه؟:biggrin:
افت در لوله چه جور بدست میاد؟؟
خنکاری روغن ماشین با چه مبدلیه؟؟ جواب میشه لوله ای؟؟
رادیاتور ماشین چه جور مبدلیه؟؟ جواب میشه لوله ای؟؟
رابطه برنولی و معادله پیوستگی تو کجای موتور دیده میشن؟؟

lonelinesspains
2011/10/29, 08:47 PM
با سلام به همه دوستان
شما رشتت چی بوده؟! کارآموزیت لابد راجع به خودرو بوده یا پروزه ات که راجع به خودرو ازت پرسیدن دوست من. در مجموعه سوال هات خیلی سخت نبوده. موفق باشی.

candyjoon
2011/10/29, 09:04 PM
از دوستان مهندسی عمران هنوز کسی مصاحبه نداده؟ :razz:

شهرام 59
2011/10/29, 10:45 PM
جواب این سوالات گلابی رو کی میدونه؟:biggrin:
افت در لوله چه جور بدست میاد؟؟
خنکاری روغن ماشین با چه مبدلیه؟؟ جواب میشه لوله ای؟؟
رادیاتور ماشین چه جور مبدلیه؟؟ جواب میشه لوله ای؟؟
رابطه برنولی و معادله پیوستگی تو کجای موتور دیده میشن؟؟

افت تو خط لوله از رابطه دارسی ویسباخ برست می اد. تو سیالات 1
رادیاتو ماشین یه مبدل صفحه پره دار محسوب میشه
رابطه برنولی واسه پمپ میشه.

بقیش هم مال مهندسین مکانیک واسه ماها مهم نیست

sadeghrenjer
2011/10/30, 12:23 AM
افت تو خط لوله از رابطه دارسی ویسباخ برست می اد. تو سیالات 1
رادیاتو ماشین یه مبدل صفحه پره دار محسوب میشه
رابطه برنولی واسه پمپ میشه.

بقیش هم مال مهندسین مکانیک واسه ماها مهم نیست

Thanks

enrahimi
2011/10/30, 02:04 PM
رطوبت
‏در موتور های پیستونی با افزایش رطوبت هوا از قدرت تولیدی آنها کاسته شده و مقدار این کاهش تا 79% ‏نیز می رسد . دلیل این مسئله این است که در این موتور ها رطوبت هوا باعث غنی شدن مخلوط گشته و راندمان موتور را کاهش میدهد ولی در موتور های جت چنین نیست چون در این مو تورها از 100% ‏هوای ورودی فقط 25% ‏صرف احتراق گشته و بقیه 75% ‏به مصرف خنک سازی می رسد بنابراین وجود رطوبت در هوا تاثیری در فرآیند احتراق ندارد .

reza.mehr
2011/10/30, 10:12 PM
اونایی که برای تکمیل مدارکشون تعهد دادن،
می‌دونید کجا باید بریم تحویل بدیم مدارکو دقیقاً؟

hamed_majhool
2011/10/30, 11:47 PM
اونایی که برای تکمیل مدارکشون تعهد دادن،
می‌دونید کجا باید بریم تحویل بدیم مدارکو دقیقاً؟

دوست عزیز مگه ادرسو نگرفتی؟ مصاحبت کجا بوده؟ اگه ساکن تهرانی که هیچ اگه شهرستانی و میخوایی مدرکتو پست کنی بگو تا آدرس دقیق رو واست بنویسم

hamed_majhool
2011/10/31, 12:16 AM
از دوستان کسی شماره تلفن اینجارو نداره؟؟؟؟ اگه کسی میخواد شخصا بره واحد آزمون اگه یه شماره تلفن بگیره از اونجا خیلی لطف کرده

cheshmac
2011/10/31, 10:20 AM
سلام. دوستاني كه شركت نفت فلات قاره مصاحبه دارند، اين لينك رو مشاهده كنند:

http://www.iooc.co.ir/Persian/news/morenews.asp?y=90&m=08&d=04&n=3

reza.mehr
2011/10/31, 02:32 PM
دوست عزیز مگه ادرسو نگرفتی؟ مصاحبت کجا بوده؟ اگه ساکن تهرانی که هیچ اگه شهرستانی و میخوایی مدرکتو پست کنی بگو تا آدرس دقیق رو واست بنویسم

نه! نگرفتم..تهرانم..نفت و گاز پارس بود مصاحبم(ستار خان)
حالا باید کجا برم؟

شهرام 59
2011/10/31, 02:37 PM
حالا باید کجا برم؟

باید ساختمان مرکزی نفت باشه دیگه

یادمه اون روز که واسه مصاحبه رفته بودیم می گفت کسایی که نقص مدرک دارن مدرکو پست کنن به دفتر مرکزی تو تهران

ادرس دقیقشو نمی دونم ولی حامد بلده اومد می نویسه اینجا

hamed_majhool
2011/10/31, 03:41 PM
حالا باید کجا برم؟

تهران-خ طالقانی-بین حافظ و ولیعصر-روبروی وزارت نفت-ساختمان مرکزی پنجم شرکت نفت-اداره تامین نیروی انسانی-طبقه سوم واحد آزمون

دوست عزیز من یه نامه فرستادم باید تا حالا به دستشون رسیده باشه میتونی یه زحمت بکشی بپرسی ببینی رسیده یا نه!!

reza.mehr
2011/10/31, 04:39 PM
تهران-خ طالقانی-بین حافظ و ولیعصر-روبروی وزارت نفت-ساختمان مرکزی پنجم شرکت نفت-اداره تامین نیروی انسانی-طبقه سوم واحد آزمون

دوست عزیز من یه نامه فرستادم باید تا حالا به دستشون رسیده باشه میتونی یه زحمت بکشی بپرسی ببینی رسیده یا نه!!

ایول..خیلی لطف کردی...باشه می‌پرسم..فقط بگم فرستندش حامد مجهوله؟!

hamed_majhool
2011/10/31, 04:58 PM
ایول..خیلی لطف کردی...باشه می‌پرسم..فقط بگم فرستندش حامد مجهوله؟!

:D اگه اینو بگی که همونجا میگن قبوله

saeed529
2011/11/01, 07:36 AM
سلام دوستان
کسی نفت و گاز پارس (تهران) رشته صنایع مصاحبه داشته ؟ می خوام ببینم مصاحبش چطوری بوده ؟ از من خیلی سخت سوال پرسیدن . کلا بچه هایی که نفت و گاز پارس بودن راضی هستن ؟ مصاحبه توی قبولی خیلی تاثیر داره ؟ سهمیه بومی دیگه لحاظ نمیشه ؟

lonelinesspains
2011/11/01, 08:55 AM
سلام دوستان
کسی نفت و گاز پارس (تهران) رشته صنایع مصاحبه داشته ؟ می خوام ببینم مصاحبش چطوری بوده ؟ از من خیلی سخت سوال پرسیدن . کلا بچه هایی که نفت و گاز پارس بودن راضی هستن ؟ مصاحبه توی قبولی خیلی تاثیر داره ؟ سهمیه بومی دیگه لحاظ نمیشه ؟
من رشتم مکانیک بود نفت و گاز پارس از من هم فکر می کنم سخت سوال کردن یعنی راجع به یه موضوع ان قدر ریز می شدن تا نتونم جواب بدم همین هم باعث شد مضطرب بشم و دو سه تا سوال چرت رو اشتباهی جواب بدم. نمیدونم خیلی استرس دارم برای نتایج.

yas40yas
2011/11/01, 09:30 AM
اونایی که برای تکمیل مدارکشون تعهد دادن، می‌دونید کجا باید بریم تحویل بدیم مدارکو دقیقاً؟ سلام بهتره به همون شرکتی که مصاحبه انجام داده ای بری و یا با شماره تلفن های روی برگه دعوت نامه ات تماس بگیری.

peiman66
2011/11/01, 01:11 PM
سلام
علیرضا جان پیدات نکردم.اگه اومدی اینجا شماره تلفنی رو که واسه اعلام نتایج به دیوار چسبونده بودن واسم بذار.مرسی:cool:

saeed529
2011/11/01, 01:49 PM
من رشتم مکانیک بود نفت و گاز پارس از من هم فکر می کنم سخت سوال کردن یعنی راجع به یه موضوع ان قدر ریز می شدن تا نتونم جواب بدم همین هم باعث شد مضطرب بشم و دو سه تا سوال چرت رو اشتباهی جواب بدم. نمیدونم خیلی استرس دارم برای نتایج.

دوست عزیز نمیدونی مصاحبه ها تا کی ادامه داره و کی نتایج و اعلام میکنن ؟ اگه مصاحبه خیلی توی جذب نیرو تاثیر داشته باشه من قبول نمیشم :((

amiri.sadegh
2011/11/01, 03:02 PM
سلام به همه ی مهندسای عزیز
ببخشید که من خیلی دیر اومدم
امروز بازار کار خوندم بچه های نفت فلات قاره 3 ماه دیگه انشا.. میرن آموزش
به امید موفقیت همه

lonelinesspains
2011/11/01, 03:21 PM
دوست عزیز نمیدونی مصاحبه ها تا کی ادامه داره و کی نتایج و اعلام میکنن ؟ اگه مصاحبه خیلی توی جذب نیرو تاثیر داشته باشه من قبول نمیشم :((

فکر نمی کنم خیلی به این معنایی که شما مد نظرت هست تاثیر داشته باشه من از خیلی از بچه ها شنیدم یه حد اقلی نمره مصاحبه داره و اگر نمره ات از 100 نمره زیر 40 باشه مردود به حساب میای ولی نمرات بالای 40 به طب صنعتی و گزینش معرفی می شن. سهمیه ی بومی هم قطعا تو مرحله ی اول اعمال شده و البته در مجموع هم فکر می کنم لحاظ میشه چون بنا بر این بوده که نهایتا 50 درصد نیرو هایی که جذب می شن تو بعضی استان ها بومی خواهند بود. بیش تر از این چیزی نمی دونم.

شهرام 59
2011/11/01, 04:17 PM
یه سوال سهمیه ها تو مرحله اول اعمال شده یا در کل تو مجموع تاثیر می ذاره

یعنی الان دیگه بومی ها و فرزندان ایثارگران سهمیه ندارن؟

اخه چند دفه باید سهمیه اعمال شه ما چه گناهی کردیم اخه:cry:

darab-f
2011/11/01, 05:29 PM
گرایش من پلیمر ه و به همین خاطر اجازه مصاحبه به من ندادن

payam214
2011/11/01, 08:24 PM
به نظر من خوب بود فقط به من گفتن تا حالا عسلوئیه رفتی؟چقدر حقوق می گیری ؟و توقع زیادی از نفت نداشته باشی کلا مصاحبه من 1.5 ساعت طول کشید و اکثر سئوالا حول ابزار دقیق و کنترل و کامپیوتر بود من نفت و گار پارس مصاحبه داشنم

hamed_majhool
2011/11/01, 10:19 PM
مهندسان جوان بیایین به تایپیک ببینیم چه کردین مصاحبه هارو ایشالا که همتون قبولین:gol:

sadeghrenjer
2011/11/02, 05:46 AM
منم رفتم مصاحبه
اول که فهمیدن بچه شیرازم گفتن به به
بعد یکیشون یکی از شعر های شاغلام رو میخوند(غلام پیروانی) و میخندیدن
سوالات بد نبود منتها زیاد ریز میشدن و میرفتن تو عمق
من چون مناطق نفت خیزجنوب بودم بهم آخرش مصاحبه گفتن دوست داری کجا بیوفتی گفتم هر جا خودتون میدونید گفتن چون گچساران به شیراز نزدیک تره درصورت قبولی اولویت رو برات اونجا میزنیم

دونفر از بچه ها هم بودن دلم براشون سوخت
به دلیل معدل ازشون مصاحبه نگرفتن حتی پرونده هم براشون تشکیل ندادن
یکیشون کارشناشی یکی دیگه ارشد
هر دو هم دولتی خونده بودن
شرط حداقل معدل رو نداشتن
اون که کارشناسی بود برای 2 صدم یعنی معدلش 12.98 بود
اون یکی هم معدلش 14.83 بود یعنی 17 صدم کم داشت
البته یکی دیگه هم بود که مشکل خدمت داشت یعنی طبق چیزی که روز ثبت نام گفته بودن باید یکی دوروز قبل از آزمون خدمت تموم شده باشه که اون طرف یک ماه بعد از آزمون خدمتش تموم شده بود واسه همین مصاحبه ازش نگرفتن
خلاصه گیربازار بود

_mahdi_
2011/11/02, 06:13 AM
سلام . من دیروز ستارخان تهران مصاحبه داشتم . سوالا رو بیشتر در مورد پروژه لیسانسم و سوالای عمومی مثل کاویتاسیون بود. چند دوره پایپینگ هم نوین پارسیان رفته بودم که استقبال کردند . در مورد سهمیه بومی چون چند بار سوال کردین باید بگم این سهمیه تو مرحله اول از لحاظ در صدی اعمال شده ( 50درصد ) و تو این مرحله از لحاظ نمره ای ( 10امتیاز ) همین . اونقدر هم نگران نباشیند چون این 10 امتیاز رو خیلی از افراد نمیگیرن چون اکثرا تو مناطقی افتادن که بومی اونجا نیستند ( مثلا خود من بومی خراسان رضویم و افتادم عسلویه . دیگه این امتیاز چون یک منطقه دیگست واسم اعمال نمیشه . )

_mahdi_
2011/11/02, 08:11 AM
اگه کسی فوق لیسانس تبدیل انرژی که نفت و گاز پارس تهران هم مصاحبه داده باشه بود . لطف کنه یک پیغام بده ببینیم جو مصاحبه چه جوری بوده. ممنون

saeed529
2011/11/02, 08:12 AM
سلام . من دیروز ستارخان تهران مصاحبه داشتم . سوالا رو بیشتر در مورد پروژه لیسانسم و سوالای عمومی مثل کاویتاسیون بود. چند دوره پایپینگ هم نوین پارسیان رفته بودم که استقبال کردند . در مورد سهمیه بومی چون چند بار سوال کردین باید بگم این سهمیه تو مرحله اول از لحاظ در صدی اعمال شده ( 50درصد ) و تو این مرحله از لحاظ نمره ای ( 10امتیاز ) همین . اونقدر هم نگران نباشیند چون این 10 امتیاز رو خیلی از افراد نمیگیرن چون اکثرا تو مناطقی افتادن که بومی اونجا نیستند ( مثلا خود من بومی خراسان رضویم و افتادم عسلویه . دیگه این امتیاز چون یک منطقه دیگست واسم اعمال نمیشه . )

سلام دوست عزیز ، امتیاز سابقه کار هم توی همین مرحله لحاظ میشه ؟ شنیدم کسی که کمتر از 40 از 100 بگیره رد میشه درسته؟ بومی فارس واسه عسلویه بومی محسوب نمیشه ؟ این نمره ها با نمره مصاحبه جمع میشه یا جدامحاسبه میشه ؟ منم ستارخان مصاحبه داشتم ولی با اینکه سابقه کار داشتم همش سوالای درسی ازم پرسیدن و ریز شدن . امتیاز سابقه کار چطوری حساب میشه؟

Sensero
2011/11/02, 09:25 AM
سلام
علیرضا جان پیدات نکردم.اگه اومدی اینجا شماره تلفنی رو که واسه اعلام نتایج به دیوار چسبونده بودن واسم بذار.مرسی:cool:
سلام تو خوبی ؟ نوشته بود 40 روز آینده نتیجه اعلام میشه از طریق سایتشون اینم شماره هاش : 66156306 و 66156309

_mahdi_
2011/11/02, 09:37 AM
سلام دوست عزیز ، امتیاز سابقه کار هم توی همین مرحله لحاظ میشه ؟ شنیدم کسی که کمتر از 40 از 100 بگیره رد میشه درسته؟ بومی فارس واسه عسلویه بومی محسوب نمیشه ؟ این نمره ها با نمره مصاحبه جمع میشه یا جدامحاسبه میشه ؟ منم ستارخان مصاحبه داشتم ولی با اینکه سابقه کار داشتم همش سوالای درسی ازم پرسیدن و ریز شدن . امتیاز سابقه کار چطوری حساب میشه؟
من این صحبت رو با توجه به سابقه قبلی شرکت تو ازمونا گفتم
امتیاز سابقه کار هم توی همین مرحله لحاظ میشه ؟ بله هرماه 25 صدم . ولی سابقه کار مرتبط .
شنیدم کسی که کمتر از 40 از 100 بگیره رد میشه درسته؟ بله
بومی فارس واسه عسلویه بومی محسوب نمیشه ؟ بله . طبق مثالی که واسه خودم زدم و سوال که از مسئوول برگزاری ازمون کردم
این نمره ها با نمره مصاحبه جمع میشه یا جدامحاسبه میشه ؟ به احتمال زیاد اینجور امتیازا جمع میشه . ولی مطمئن نیستم .

saeed529
2011/11/02, 10:17 AM
من این صحبت رو با توجه به سابقه قبلی شرکت تو ازمونا گفتم
امتیاز سابقه کار هم توی همین مرحله لحاظ میشه ؟ بله هرماه 25 صدم . ولی سابقه کار مرتبط .
شنیدم کسی که کمتر از 40 از 100 بگیره رد میشه درسته؟ بله
بومی فارس واسه عسلویه بومی محسوب نمیشه ؟ بله . طبق مثالی که واسه خودم زدم و سوال که از مسئوول برگزاری ازمون کردم
این نمره ها با نمره مصاحبه جمع میشه یا جدامحاسبه میشه ؟ به احتمال زیاد اینجور امتیازا جمع میشه . ولی مطمئن نیستم .

مرسی از پاسخ های خوب و کاملت آقا مهدی ، برات آرزوی قبولی می کنم . خودم چون مصاحبمو خیلی بد دادم بعید می دونم قبول شم.

samy_Y
2011/11/02, 10:40 AM
کسی اطلاع دقیقی از اعلام نتایج مصاحبه ها نداره ؟تو سایت میزنن یا تماس میگیرن؟

_mahdi_
2011/11/02, 11:13 AM
کسی اطلاع دقیقی از اعلام نتایج مصاحبه ها نداره ؟تو سایت میزنن یا تماس میگیرن؟
واسه استخدامی قبلی که شرکت گاز بود اول اس ام اس کرده بودند بعد توسایت زده بودن .

saeed529
2011/11/02, 11:18 AM
واسه استخدامی قبلی که شرکت گاز بود اول اس ام اس کرده بودند بعد توسایت زده بودن .

یعنی اول مشخص میشه قبول شدیم بعد با معرفامون تماس میگیرن و گزینش میشیم؟ این اس ام اس همون 40 روز دیگه میاد ؟ در صورت قبول نشدنم اس ام اس میاد ؟

_mahdi_
2011/11/02, 11:54 AM
یعنی اول مشخص میشه قبول شدیم بعد با معرفامون تماس میگیرن و گزینش میشیم؟ این اس ام اس همون 40 روز دیگه میاد ؟ در صورت قبول نشدنم اس ام اس میاد ؟
فقط واسه قبولشده ها می یان واسه تحقیق. 40 روز دیگه رو هم من از همین فروم شنیدم . بله اگه قبول هم نشده باشین با کلی احترام این موضوع رو اس ام اس میکنند .:confused:

lonelinesspains
2011/11/02, 12:03 PM
سلام تو خوبی ؟ نوشته بود 40 روز آینده نتیجه اعلام میشه از طریق سایتشون اینم شماره هاش : 66156306 و 66156309
این شماره برای نفت و گاز پارس هست؟!

karbar2007
2011/11/02, 12:24 PM
با سپري کردن آزمون مصاحبه استخدامي آغاز مي‌شود؛ ورود نيروهاي تازه‌نفس براي فعاليت در مناطق عملياتي شرکت نفت فلات قاره ايران

http://www.iooc.co.ir/WebNews/images/news/fa/saf%20estekhdam.jpg
آزمون مصاحبه استخدامي شرکت نفت فلات قاره ايران از روز شنبه 30 مهرماه آغاز شده و به مدت دو هفته ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومي شرکت نفت فلات قاره ايران، حسين كچويي رئيس خدمات متمركز كاركنان شرکت نفت فلات قاره ايران با بيان اين مطلب در مورد برگزاري آزمون مصاحبه استخدامي اين شركت گفت: حدود 850 نفر افراد قبول شده در آزمون استخدامي نفت به مدت 2 هفته در آزمون مصاحبه استخدامي اين شرکت حضور مي‌يابند و در نهايت نيمي از اين افراد براي فعاليت در مناطق عملياتي و سکوها به استخدام شرکت نفت فلات قاره ايران درخواهند آمد.
وي با بيان اينکه طبق برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته روزانه به طور متوسط 85 نفر مورد مصاحبه قرار مي‌گيرند، گفت: افراد پذيرفته شده در رشته‌هاي مكانيك، شيمي، صنايع، ايمني صنعتي، گرايش‌هاي مختلف مديريت، برق قدرت، حقوق، علوم اجتماعي، علوم ارتباطات و IT در سه مقطع فوق ديپلم، ليسانس و فوق ليسانس حضور دارند.
وي در مورد فرايند برگزاري آزمون مصاحبه استخدامي شركت نفت فلات قاره ايران گفت: در اين مصاحبه استخدامي 3 پنل پزشكي، فني تخصصي و روانشناسي طراحي شده كه پنل پزشكي براي نخستين بار در اين دوره برنامه‌ريزي شده و طي آن معاينه‌اي كلي توسط پزشك متخصص از افراد صورت مي‌گيرد و هرگونه مشكلات جسماني و فيزيكي در گزارش پزشك ياد شده قيد مي‌گردد.
وي در مورد پنل فني تخصصي نيز گفت: در اين پنل كارشناسان و متخصصان با تجربه سكوها و مناطق عملياتي حضور دارند و با توجه به اينكه اين افراد قرار است در مناطق عملياتي مشغول به كار شوند به صورت تخصصي مورد مصاحبه قرار مي‌گيرند. در اين خصوص تمامي ويژگي‌هاي فرد از نظر ماندگاري، شرايط جسماني، روحي و توانايي‌هاي فردي مورد بررسي قرار مي‌گيرد و در پرونده وي درج مي‌گردد. وي افزود: در دوره قبل اين پنل وجود داشت و تجربه بسيار خوبي در اين زمينه وجود دارد.
كچويي افزود: كارشناسان مناطق عملياتي با توجه به اينكه تجربه بسيار خوبي از كار در اين مناطق دارند با روحيات و شرايط كار در اين مناطق آشنا هستند و مي‌دانند چه افرادي توانايي انجام كار در اين شرايط سخت را دارا هستند. در پنل‌هاي فني تخصصي بار علمي افراد محك زده نمي‌شود چرا كه آنان در آزمون علمي پذيرفته شده‌اند. در اين بخش، مهارت‌ها، خلاقيت‌ها و توانايي فرد مورد آزمون قرار مي‌گيرد تا مشخص شود آيا توانايي به كار بردن چيزهايي كه تا‌كنون آموخته است را در ميدان عمل دارد يا خير. اين موضوع با طرح سوالات تخصصي و كسب پاسخ‌هاي لازم مشخص مي‌گردد. خوشبختانه با همكاري خوب مناطق عملياتي، بهترين كارشناسان و متخصصان اين مناطق و سكوها در اين آزمون مصاحبه استخدامي حضور دارند و به ما كمك مي‌كنند.
وي در ادامه با بيان اينكه يکي از مهمترين پنل‌هاي مصاحبه استخدامي شركت نفت فلات قاره ايران، پنل روانشناسي است، گفت: در اين پنل، روان‌شناسان شاغل در مناطق عملياتي كه تجربه بسيار خوبي از حضور در اين مناطق دارند، حاضر هستند. وي افزود: در اين خصوص تست‌هاي مربوط به شناسايي روحيات افراد در حين كار به صورت نرم‌افزار و سؤال و جواب طراحي و بومي شده و توسط آن روحيات و قابليت انعطاف‌پذيري فرد نسبت به كار و استرس‌هاي كاري سنجيده مي‌شود و در نهايت در 3 سطح نتايج بررسي‌هاي روان شناسي ارائه مي‌شود. سطح اول انطباق فرد با شرايط كاري، سطح دوم افرادي هستند كه بايد با احتياط با آنها برخورد شود و سطح سوم نيز مطلقاً مردود تلقي مي‌شوند و شرايط روحي و رواني آنان به هيچ وجه با كار سخت مناطق عملياتي و سكوها مطابقت ندارد.
وي افزود: پس از كسب نتايج هر 3 پنل پزشكي، تخصصي و روانشناسي نتايج اين 3 پنل با هم مقايسه شده و تلفيق مي‌گردد و بر اساس نيازهاي شركت، افرادي كه امتيازات بيشتري كسب كرده باشند براي استخدام فرا‌خوانده مي‌شوند.
وي با بيان اينكه انجام مصاحبه‌ها و تست‌هاي روان‌شناسي كمك بسيار زيادي در شناخت نيروهاي مورد نياز شركت مي‌كند، گفت: با توجه به اينكه تقريباً دو برابر ميزان نياز استخدامي در مرحله اول در آزمون كتبي پذيرفته شده‌اند، برگزاري اين آزمون‌ها مي‌تواند نيروهاي مناسب با نياز شركت نفت فلات قاره ايران را معرفي نمايد.
وي با بيان اينکه تمام اين اقدامات حول عدالت مي‌چرخد و ما با پيچيده كردن روند مصاحبه استخدامي و گذاشتن *****هاي متعدد، سعي كرديم در انتخاب دقيق، درست و عادلانه فرد مورد نظر اقدام نمائيم، گفت: با اين روش‌ها در واقع تلاش مي‌كنيم فردي كه نبايد انتخاب شود وارد سيستم نگردد و فردي كه بايد انتخاب شود به استخدام شرکت نفت فلات قاره ايران درآيد.
وي در مورد زمان اعلام نتايج آزمون مصاحبه استخدامي شركت نفت فلات قاره ايران گفت: پس از طي دو هفته و پايان آزمون مصاحبه استخدامي، جمع‌بندي اطلاعات به مدت 2 هفته به طول مي‌انجامد.اين اطلاعات پس از بررسي به شركت ملي نفت ارسال مي‌گردد و مورد بررسي مجدد قرار مي‌گيرد و پس از طي مراحل گزينش، براي اخذ مجوز به وزارت نفت ارسال و اجازه استخدام آنان صادر مي‌گردد.
وي اظهار اميدواري كرد: تا 3 ماه آينده اولين گروه از پذيرفته‌شدگان آزمون كتبي و مصاحبه استخدامي شركت نفت فلات قاره ايران براي شروع دوره‌هاي آموزشي به واحد آموزش شركت معرفي شوند.
وي با بيان اينكه در اين دوره از مصاحبه استخدامي شركت نفت فلات قاره، نيروهاي بسيج و گزينش به صورت فعال حضور دارند، گفت: در اين خصوص در هر پنل تخصصي يك نماينده از بسيج شركت نفت فلات قاره و يك نماينده از گزينش شركت ملي نفت ايران حاضر مي‌باشند و اين افراد با توجه به پنل مورد نظر داراي تخصص‌هاي مربوطه هستند.
وي در پايان از زحمات واحد خدمات اداري و اجتماعي، روابط عمومي و تمام واحدهايي كه در برگزاري هر چه بهتر اين آزمون نقش دارند تشكر و قدرداني نمود.
معاينه پزشکي، اولين مرحله آزمون مصاحبه استخدامي
اولين مرحله از انجام مصاحبه استخدامي شركت نفت فلات قاره ايران، پنل پزشكي است. دكتر ناصر شهسواري پزشك منطقه لاوان و مسئول پنل پزشكي در اين زمينه گفت: در پنل پزشكي يك سري معاينات اوليه پزشكي از قبيل معاينه چشم (سنجش بينايي)، قد، وزن و ميزان تناسب آن و معاينات فيزيكي كلي در مورد سر، صورت، گوش، تيروئيد و .... انجام مي‌شود.
وي با بيان اينكه معاينات قلبي، تنفسي از مهمترين معاينات پنل پزشكي است، گفت: در اين خصوص سابقه معاينات قلبي، تنفسي فرد پرسيده مي‌شود. همچنين معاينات ستون فقرات، نحوه راه رفتن و ... نيز انجام مي‌گردد و سابقه خانوادگي فرد در ابتلا به بيماريها و داروهاي مصرفي وي مورد كنكاش قرار مي‌گيرد. همچنين سابقه مصرف دخانيات فرد مصاحبه‌شونده هم مورد بررسي واقع شده و در نهايت اين اطلاعات در اختيار پزشك مشاور براي تصميم‌گيري نهايي قرار مي‌گيرد.
سنجش ميزان ماندگاري فرد در مناطق عملياتي و سكوها با انجام مصاحبه فني تخصصي
در ادامه انجام آزمون مصاحبه استخدامي شركت نفت فلات قاره ايران، فرد پذيرفته شده پس از معاينه توسط پزشك متخصص وارد پنل فني تخصصي مي‌شود. در اين پنل كارشناسان و متخصصاني از سكوها و مناطق عملياتي، همچنين نمايندگاني از بسيج و گزينش حضور دارند.
در ابتداي اين پنل، سعي مي‌شود با طرح سؤالات فردي، استرس مصاحبه‌شونده را كاهش داده و فضايي گرم و صميمي ايجاد نمايند. سپس سؤالاتي در خصوص ميزان آشنايي فرد با زبان انگليسي، نحوه و ميزان آشنايي فرد با شركت نفت فلات قاره ايران، شرايط كار اقماري، سؤالات تخصصي رشته قبولي فرد و ... پرسيده مي‌شود.
محمد‌رضا مهرورزان مسئول يكي از كميته‌هاي فني تخصصي آزمون مصاحبه استخدامي شرکت نفت فلات قاره در اين زمينه مي‌گويد: با انجام مصاحبه فني تخصصي، به فرد مصاحبه‌شونده نمراتي داده مي‌شود كه 70 نمره مربوط به سؤالات فني تخصصي، 15 نمره كامپيوتر و 15 نمره ميزان تسلط وي به زبان انگليسي است.
وي افزود: با پرسيدن اين سؤالات، درصد كسب ميزان توانايي و ماندگاري فرد در شرايط سخت و طاقت‌فرساي كار در مناطق عملياتي و سكوها هستيم.
وي با بيان اينكه توانايي تحمل دوري مسافت، نداشتن بيماري خاص، توانايي جسماني و انجام كار در مناطق عملياتي از مهمترين فاكتورهاي مورد نظر ماست، گفت: طرح اين سؤالات براي كسب اين اطلاعات بسيار مهم است.
تجربه‌ موفق در انجام مصاحبه روان‌شناسي
انجام مصاحبه روان‌شناسي يكي از مهمترين بخش‌هاي مصاحبه استخدامي شركت نفت فلات قاره ايران است كه در آزمون مصاحبه استخدامي سال 1387 براي نخستين بار اجرا شد و نتايج بسيار خوبي در برداشت.
پيمان صبحي رئيس روابط كار و مددكاري اجتماعي شركت نفت فلات قاره ايران در اين زمينه با بيان اينكه روزانه به طور متوسط 10 تا 13 روانشناس، مسئوليت انجام مصاحبه روانشناسي را در اين آزمون بر عهده دارند گفت: نزديك به يك قرن است كه تمام سازمان‌ها و مؤسسات دنيا از روش‌هاي علم روانشناسي براي جذب نيروهاي مورد نياز خود بهره مي‌برند که خوشبختانه در كشور ما هم اين امر متداول شده است.
وي افزود: مهمترين مساله مطرح براي ما اين است که افرادي را براي فعاليت به مناطق عملياتي اعزام كنيم که بالاترين قدرت انطباق و دوام را در اين شرايط سخت داشته باشند.
وي در ادامه گفت: انسان‌ها داراي تفاوت‌هاي فردي هستند و هر فرد براي انجام هر شغلي مناسب نيست. براي مثال استخدام يك فرد برون‌گرا براي كاري كه به دور از محيط اجتماعي است، فرد و سيستم را دچار مشكلات عديده مي‌كند. همچنين انتخاب فردي درون‌گرا براي شغلي مثل روابط عمومي نيز كاري اشتباه است و باعث بروز گرفتاري‌هاي بعدي مي‌گردد. در اين خصوص سعي مي‌شود افرادي جذب شوند كه با شرايط شغلي و شرايط خاص اقماري بالاترين قدرت تطبيق را داشته باشند. وي در ادامه گفت: برگزاري اين آزمون‌ها و دوره‌هاي آموزشي بعدي، هزينه‌هاي زيادي را به سازمان تحميل مي‌كند، به همين دليل انتخاب فرد مناسب كه توانايي انجام كار و قابليت و توانايي ماندگاري در محيط عملياتي را داشته باشد بسيار مهم و حياتي است.
صبحي در مورد برگزاري مصاحبه‌هاي روانشناسي در آزمون مصاحبه استخدامي سال 87 گفت: شركت نفت فلات قاره ايران پيشگام برگزاري مصاحبه‌هاي روانشناسي در سطح صنعت نفت است. وي افزود: در مدت 3 سالي كه از جذب اين افراد گذشته است، نحوه انطباق‌پذيري آنان مورد بررسي قرار گرفته تا نتايج غربالگري انجام شده مشخص گردد.
وي افزود: خوشبختانه افرادي كه در اين 3 سال جذب شركت نفت فلات قاره ايران شده‌اند، ريزش بسيار كمتري داشته و انطباق‌پذيري بسيار بيشتري نسبت به دوره‌هاي قبلي داشته‌اند. البته ما همواره با گرفتن فيدبك‌ها سعي كرده‌ايم روش‌هاي خود را اصلاح كرده و با توجه به شرايط موجود آن را بهبود ببخشيم.
وي در مورد ويژگي‌هاي روانشناسان حاضر در اين پنل گفت: خوشبختانه شركت نفت فلات قاره ايران موفق شده در سه سال و نيم اخير مراكز مشاوره را در مناطق عملياتي ايجاد نمايد و روانشناسان در اين مناطق مستقر هستند. اين افراد در اين سال‌ها با مشكلات طرح اقماري آشنا شده، اختلالات و مسائل آن را به خوبي مي‌شناسند و از نزديك لمس كرده‌اند.
وي در ادامه گفت: اين روانشناسان افراد صاحبنظري در حوزه طرح اقماري هستند، چرا که در كشور، كار offshore زياد شناخته شده نيست و روانشناسان سطح كشور با نوع فعاليت انجام شده در مناطق عملياتي ما آشنايي چنداني ندارند، به همين دليل ما براي انجام مصاحبه‌هاي روانشناسي، از روانشناسان مستقر در مناطق عملياتي استفاده مي‌كنيم و اين امر تاکنون نتايج مثبتي دربرداشته است.
بهره‌گيري از روش‌هاي جهاني در انجام مصاحبه روان‌شناسي
دكتر روزبهاني روانشناس نيز در زمينه انجام مصاحبه‌هاي روانشناسي مي‌گويد: اين مصاحبه‌ها در دو وجه مصاحبه حضوري (چهره به چهره) و تست روانشناسي كامپيوتري انجام مي‌شود. وي افزود: بر اساس تجربيات چند سال گذشته فرم‌هايي تهيه شد و در اختيار فرد مصاحبه‌شونده قرار مي‌گيرد. همچنين يك فرم ترخيص اطلاعات هم وجود دارد كه مجموع اطلاعات كسب شده در آن وارد مي‌شود.
وي افزود: در ابتدا فرد مورد مصاحبه روان‌شناسي قرار مي‌گيرد و در 3 سطح توصيه به استخدام، احتياط در استخدام و عدم توصيه به استخدام طبقه‌بندي مي‌گردد. سپس دو آزمون MMPI و WPI به صورت تست نرم‌افزاري از آنان گرفته مي‌شود و نتايج مصاحبه و اين دو آزمون با هم مقايسه شده و ميزان تطبيق فرد با كار موردنظر و توانايي روان‌شناسي فرد در مواجهه با كار اقماري مشخص مي‌گردد.
وي گفت: كسي كه توانايي بالايي در سازگاري باشرايط سخت داشته باشد براي انجام كار در مناطق عملياتي مناسب است، چرا که استرس و فشارهاي بسيار زيادي در مناطق عملياتي وجود دارد و كسي كه نتواند اين استرس‌ها را تحمل كند، نمي‌تواند به فعاليت در اين مناطق ادامه دهد. به همين دليل انجام مصاحبه‌هاي روانشناسي در آزمون استخدامي بسيار مهم است.
وي در مورد آزمون نرم‌افزاري اين مصاحبه گفت: آزمون MMPI در سطح جهان بسيار شناخته شده و معتبر است. البته سعي كرديم با توجه به تجارب بدست آمده نسبت به بومي‌سازي آن اقدام نماييم. همچنين آزمون WPI نيز اصالتاً كانادايي است و در 6 كشور جهان اعم از استراليا، فرانسه، آفريقاي جنوبي و .... هنجاريابي شده است. اين آزمون براي اولين بار در ايران انجام مي‌شود و اميدواريم بتوانيم آن را هم در كشور هنجاريابي نماييم.
دکتر روزبهاني در پايان گفت: مصاحبه روانشناسي در فرايند مصاحبه استخدامي، بسيار مهم و اثرگذار است و اميدوارم مسئولين اهميت اين فرايند را به خوبي درك نموده و در جهت بهبود و پيشبرد آن از هيچ كوششي دريغ نكنند.

karbar2007
2011/11/02, 12:26 PM
موشکافی فلات قاره در استخدام نیروهای جدید

http://irpetro.com/showimage.aspx?imagepath=/irpetro_content/media/image/2008/08/1283_thum.jpeg&mode=250 (http://irpetro.com/showimage.aspx?imagepath=/irpetro_content/media/image/2008/08/1283_thum.jpeg&mode=large)

مراحل گزینش افرادی که در آزمون اولیه استخدامی شرکت نفت فلات قاره ایران، در مرحله سه برابر ظرفیت موفق به کسب حد نصاب لازم شده‌اند در محل ساختمان مرکزی هشتم شرکت ملی نفت ایران برگزار شد.

به گزارش ایران پترو به نقل از روابط عمومی شرکت نفت فلات قاره ایران، قبول‌شدگان آزمون استخدامی یاد شده پس از ورود به مرحله گزینش که شامل مراحل فنی- تخصصی و روان‌شناسی است از جنبه‌های گوناگون توسط کارشناسان بخشهای مختلف شرکت مورد ارزیابی و گزینش قرار گرفتند.

تحول در گزینش روان شناسی

نکته حائز اهمیت و متفاوت در این مرحله از گزینش استخدامی شرکت نفت فلات قاره ایران، تحول در گزینش روان شناسی آن است.در این دوره از گزینش‌ها با بکارگیری روشهای علمی روان‌شناسی کار و با تلاش پیگیر همکاران واحد روابط کار و مددکاری اجتماعی، شرایط کاملا متفاوتی بر این بخش حاکم شده است به گونه‌ای که از بدو ورود به این مرحله از گزینش، سعی شده با روش‌های مختلف علاوه بر کاهش استرس داوطلبان، اطلاعات مفیدی از شرایط کار در شرکت نفت فلات قاره به آنان داده شود.به گفته رئیس واحد روابط کار و مددکاری اجتماعی شرکت نفت فلات قاره ایران، در این مرحله از گزینش، داوطلبان از نظر روان‌شناسی در کمیته‌های متعددی توسط روان‌شناسان مجرب مورد ارزیابی قرار می‌گیرند تا متقاضیانی که قابلیت بیشتری برای کار در مناطق عملیاتی شرکت نفت فلات قاره ایران را داشته باشند مشخص گردند. پیمان صبحی، با اعلام اینکه تفکر اجرای این طرح از یک سال گذشته در ذهن ما بوده، گفت: از حدود 4 ماه پیش طرح ساماندهی گزینش روانشناختی داوطلبین استخدام در شرکت توسط همکاران واحد روابط کار و مددکاری اجتماعی به مرحله اجرا درآمده است. بر اساس این طرح مجموعه اقداماتی در جهت هرچه استانداردتر برگزار کردن آزمون‌های روانشناختی و ارزیابی آمادگی داوطلبین به مرحله اجرا در می‌آید. در این مرحله، آزمون‌ها و مصاحبه‌های ساختار یافته متناسب با نوع کار و مشاغل فلات قاره تهیه گردید و توانایی‌های لازم برای هر شغل با پروفایل‌های بدست آمده در آزمون مطابقت داده شد. متقاضیان پس از سپری کردن گزینش فنی – تخصصی، وارد مرحله گزینش روان‌شناسی و اتاق انتظار که به شکل زیبا و منحصربفردی در جهت کاهش استرس داوطلبان و دادن اطلاعات مفید در زمینه کار در شرکت نفت فلات قاره طراحی گردیده، می‌شوند. از جمله اقدامات انجام شده در این اتاق می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
استفاده مناسب از امکانات سمعی و بصری که تاثیر بسیار زیادی در کاهش تنش داوطلبان دارد، همچنین اسامی کسانی که وارد این اتاق می‌شوند بر روی صفحه نمایشگر درج می‌شود و متعاقباً در مورد نحوه مصاحبه به داوطلبان اطلاع‌رسانی می‌شود.وی در ادامه گفت: در این مرحله برگه‌هایی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و آنان پس از پر کردن برگه‌های موردنظر بر حسب نوع رشته خود به یکی از کمیته‌های هشت‌گانه معرفی می‌شوند. در این کمیته‌ها، با حضور روان‌شناسانی از مناطق عملیاتی که تجربه بالایی از حضور در مناطق عملیاتی و سکوها دارند داوطلبان از جنبه‌های مختلف بررسی می‌شوند. به گفته صبحی، بیشترین سعی همکاران واحد روابط کار و مددکاری اجتماعی بر این امر استوار بوده که متقاضیان به بهترین نحو با کار در شرکت نفت فلات قاره آشنا شوند و در فضایی مناسب آمادگی آنان برای کار در مناطق عملیاتی شرکت مورد ارزیابی قرار گیرد. به همین دلیل از همان مراحل ابتدایی ورود، اتاق انتظار، نحوه چینش صندلی‌ها، نوع رنگ‌آمیزی و اطلاع‌رسانی در جهت همین خواسته بوده است. وی افزود: تفاوت فاحش این دوره از گزینش‌های روان‌شناسی، وجود برنامه‌ای مدون و هدفمند در جهت هرچه بهتر برگزار شدن گزینش مربوطه است به گونه‌ای که از نخستین مراحل گزینش تا مراحل پایانی آن داوطلبان در کمال آرامش، قسمت‌های مختلف را سپری می‌کنند. در این مراحل، با توجه به مصاحبه حضوری و نتایج آزمون روانشناختی داوطلبان غربال‌گری انجام و تصمیم‌گیری صورت می‌گیرد و بر این اساس افرادی که برای کار در مناطق عملیاتی شرکت نفت فلات قاره آمادگی ندارند غربال می‌شوند. داوطلبان در نهایت به 3 دسته تقسیم می‌شوند: کسانی که برای استخدام در شرکت مفید نیستند، کسانی که با رعایت مواردی به طور مشروط می‌توانند در شرکت استخدام شوند و افرادی که حضور آنها برای شرکت مفید است. این مصاحبه‌ها و آزمون ها کمک می‌کند افرادی که ممکن است در آینده از جهت عدم سازگاری با محیط شغلی برای شرکت مشکل‌ساز شوند و هزینه‌های زیادی را تحمیل سیستم نمایند، از همان ابتدا شناسایی و از استخدام آنها جلوگیری شود. وی با اعلام اینکه اعضای 8 کمیته روان‌شناسی، روان‌شناسان مستقر در دفاتر مشاوره تحت نظر واحد روابط کار و مددکاری اجتماعی در مناطق هستند و از تجربه بالایی در این زمینه برخوردارند، گفت: این همکاران از گرایش‌های مختلف روان‌شناسی, در مقاطع دکترا و فوق لیسانس و با تجربه حداقل 10 ساله هستند و اشراف و تسلط زیادی در زمینه شرایط کاری و مسائل روحی روانی حاکم بر مناطق عملیاتی و سکوها دارند. به همین دلیل به خوبی می‌توانند افرادی را که از لحاظ روحی روانی برای کار در مناطق شرکت نفت فلات قاره ایران مناسب هستند گزینش نمایند.همچنین شایان صالحی، مسوول اجرایی گزینش روان‌شناسی کار شرکت نفت فلات قاره ایران درباره دیگر اقدامات این واحد در جهت کاهش استرس و آشنایی متقاضیان با فعالیت‌های شرکت نفت فلات قاره ایران، گفت: در این زمینه ابتدا فیلمی از نحوه فعالیت شرکت نمایش داده می‌شود و همچنین در اتاق‌های مصاحبه نقشه‌هایی از حوزه فعالیت این شرکت نصب شده تا آنها بدانند قرار است در چه محیط و منطقه‌‌ای به فعالیت بپردازند. همچنین رایانه و نرم‌افزار مورد نظر برای آزمون روان‌شناسی نیز در اتاق‌های مربوطه وجود دارد و کارشناسان با توجه به فاکتورهای از پیش تعیین شده به گزینش متقاضیان می‌پردازند.
وی در مورد هدف کلی از اجرای این اقدامات گفت: مهمترین هدف از اجرای این طرح گسترده این است که بتوانیم بوسیله یک نظام استاندارد و بر اساس فاکتورهای از پیش تعیین شده و همچنین ایجاد محیطی کم‌‌تنش و به دور از استرس، افرادی را برای کار در مناطق عملیاتی و سکوهای شرکت، گزینش نمائیم که در آینده بتوانند بیشترین سازگاری را با محیط شغلی خود داشته و منشاء خدمات مفیدی برای سازمان باشند.وی با بیان اینکه در سالهای گذشته امکان داشته به دلیل عدم وجود سیستمی یکپارچه و مدون در زمینه روان‌شناسی کار، افرادی نیز از *****های استخدام شرکت عبور کنند که بعضاً مناسب مشاغل خود نباشند، گفت: ما با انجام یک سلسله اقدامات و بکارگیری تست‌های روان‌شناسی در تلاش هستیم افراد را با توجه به توانایی‌های جسمی و روحی و نوع شغلی که به آنان محول خواهد شد گزینش کرده و کسانی را انتخاب نمائیم که دارای بیشترین امکان تطبیق با شرایط کاری و شغل مورد نظر باشند.به گفته صالحی، در واحد روابط کار و مددکاری اجتماعی تصمیم گرفته شد با کمک روان‌شناسان مجرب که برای مدت طولانی و به صورت اقماری در منطقه حضور داشته‌اند به نوعی آگاهی متقاضیان استخدام را نسبت به نوع کار و شرایط جغرافیایی آن بالا ببریم تا آنها با شناخت نسبتا خوبی شغل خود را انتخاب نمایند و در آینده خود و شرکت را دچار مشکل نکنند.

کمیته فنی تخصصی

در بخش فنی – تخصصی و بر حسب نوع رشته و تخصص مورد نظر از کارشناسان زبده مناطق عملیاتی برای این امر استفاده می‌شود. به گفته کچویی، مسوول کمیته فنی تخصصی گزینش داوطلبان استخدام در شرکت نفت فلات قاره ایران، بهره‌گیری از کارشناسان مناطق عملیاتی به این دلیل انجام گرفت که آنها، هم از نزدیک در جریان امور هستند و به خوبی سختی‌ها و مشکلات شغل مورد نظر را درک کرده‌اند و هم بیشتر آنها از میانگین سنی پائینی برخوردارند و می‌توانند ارتباط بهتری با داوطلبان استخدام در این شرکت برقرار نمایند. وی در ادامه گفت: این امر با حمایت قاطع مدیرعامل شرکت انجام گرفت و تمامی امکانات مورد نظر از سوی ایشان برای این طرح فراهم گردیده بود. وی افزود: مراحل گزینش افراد داوطلب استخدام در شرکت نفت فلات قاره ایران بدین صورت است که در ابتدا افراد پس از تطبیق مدارک و تشکیل پرونده با توجه به نوع رشته‌ای که در آن پذیرفته شده‌اند به کمیته فنی – تخصصی مربوطه فرستاده می‌شوند و در این کمیته‌ها از جنبه‌های مختلف مورد ارزیابی و پرسش قرار می‌گیرند. در این بخش حداقل 10 کمیته وجود دارد که در هر کمیته دست‌کم 3 نفر از کارشناسان بخش‌های مختلف حضور دارند. در این مرحله کارشناسان خبره شرکت با توجه به نوع آموزش‌هایی که از قبل به آنها داده شده است با روش‌های بسیار تخصصی به مصاحبه با فرد یاد شده می‌پردازند و در نهایت با جمع‌آوری اطلاعات بدست آمده از این مصاحبه شفاهی و همچنین بررسی فرم‌های پرشده توسط داوطلب، نمره‌ای به وی تعلق می‌گیرد. وی افزود: داوطلبان در کمیته فنی – تخصصی از دو جنبه تطبیق همخوانی دانش آنها با شرایط کاری در فلات قاره و قابلیت‌های فردی به طور کلی ارزیابی و در صورتی که حائز شرایط مورد نظر باشند به مرحله بعدی وارد می‌شوند. پس از طی این مرحله افراد داوطلب وارد مرحله آزمون روان‌شناسی می‌شوند که این مرحله نیز شامل قسمتهای گوناگون است. به گفته کچویی در نهایت کسانی می‌توانند به استخدام شرکت نفت فلات قاره درآیند که بتوانند تمام مراحل یاد شده را با موفقیت پشت سر بگذارند. کچویی با اعلام اینکه قبل از شروع گزینش داوطلبان استخدام در این شرکت، برای کارشناسان مصاحبه‌کننده نیز کلاس‌های توجیهی برگزار شده است، گفت: در این راستا حدود 65 نفر از کارشناسان و روان‌شناسان شرکت در کارگاهی با حضور دکتر خاکی، شیوه‌ها و روش‌های صحیح مصاحبه را فرا گرفته‌اند و در این کارگاه دستورالعملی تهیه و در اختیار آنان قرار گرفته تا بر اساس آن همه به طور یکسان بتوانند مصاحبه را انجام دهند.
وی گفت: پس از جمع‌بندی اطلاعات بدست آمده از کمیته‌های فنی- تخصصی و روان‌شناسی، نتیجه به طور محرمانه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید و برای کسانی که موفق به سپری کردن این گزینش شده باشند یک سایت‌ویزیت (بازدید از مناطق عملیاتی و سکوها) در نظر گرفته شده است تا از نزدیک در جریان کار و شرایط سکوها و مناطق عملیاتی این شرکت قرار گرفته و به طور آگاهانه نسبت به انتخاب شغل آینده‌شان تصمیم‌گیری نمایند. پس از برگزاری این بازدید نیز افرادی که همچنان تمایل به فعالیت در آن شرکت دارند، کلاس‌های ویژه آموزشی برگزار می‌شود. کچویی در پایان گفت: حداکثر نمرات داده شده به داوطلبان 100 نمره در مقطع کاردانی شامل 15 نمره برای زبان انگلیسی، 15 نمره تسلط به رایانه و 70 نمره برای سوالات تخصصی است و در مقطع کارشناسی هم علاوه بر نمرات مشابه زبان انگلیسی و رایانه، 60 نمره جهت سوالات تخصصی و 10 نمره برای تالیف و ترجمه در نظر گرفته شده است که افراد با کسب حداقل 50 نمره می‌توانند گزینش را با موفقیت پشت سر بگذارند.در مراحل گزینش فنی – تخصصی و روان‌شناسی داوطلبان استخدام در شرکت نفت فلات قاره ایران، از تعداد بیش از یک هزار نفر متقاضی حدود 500 نفر انتخاب می‌شوند.

hamed_majhool
2011/11/02, 12:45 PM
منم رفتم مصاحبه
اول که فهمیدن بچه شیرازم گفتن به به
بعد یکیشون یکی از شعر های شاغلام رو میخوند(غلام پیروانی) و میخندیدن
سوالات بد نبود منتها زیاد ریز میشدن و میرفتن تو عمق
من چون مناطق نفت خیزجنوب بودم بهم آخرش مصاحبه گفتن دوست داری کجا بیوفتی گفتم هر جا خودتون میدونید گفتن چون گچساران به شیراز نزدیک تره درصورت قبولی اولویت رو برات اونجا میزنیم

دونفر از بچه ها هم بودن دلم براشون سوخت
به دلیل معدل ازشون مصاحبه نگرفتن حتی پرونده هم براشون تشکیل ندادن
یکیشون کارشناشی یکی دیگه ارشد
هر دو هم دولتی خونده بودن
شرط حداقل معدل رو نداشتن
اون که کارشناسی بود برای 2 صدم یعنی معدلش 12.98 بود
اون یکی هم معدلش 14.83 بود یعنی 17 صدم کم داشت
البته یکی دیگه هم بود که مشکل خدمت داشت یعنی طبق چیزی که روز ثبت نام گفته بودن باید یکی دوروز قبل از آزمون خدمت تموم شده باشه که اون طرف یک ماه بعد از آزمون خدمتش تموم شده بود واسه همین مصاحبه ازش نگرفتن
خلاصه گیربازار بود

با گروه A مصاحبه داشتی یا گروه B ؟

peiman66
2011/11/02, 01:55 PM
مرسی داداش

peiman66
2011/11/02, 02:02 PM
این شماره برای نفت و گاز پارس هست؟!
نه:eek:

alexjan
2011/11/02, 02:47 PM
من بدون آزمون ثبت نام کردم(دنشجویان ممتاز) منتها فکر کنم مصاحبه علمی تاثیر زیادی داره
از دوستان کسی میدونه واسه رشته برق-قدرت (برای فارغ التحصیلان ارشد) چه سوالاتی میپرسن و کدوم درسها مهمتر هستند

argus
2011/11/02, 02:57 PM
من بدون آزمون ثبت نام کردم(دنشجویان ممتاز) منتها فکر کنم مصاحبه علمی تاثیر زیادی داره
از دوستان کسی میدونه واسه رشته برق-قدرت (برای فارغ التحصیلان ارشد) چه سوالاتی میپرسن و کدوم درسها مهمتر هستند
دوست عزیز شما که جزو ممتازین هستین میدونید که ظرفیت پذیرش ممتازین جزو همون 5500 نفری که از اول اعلام کردین هست یا ظرفیت جدا دارن؟ و یه سوال دیگه هم اینکه میدونید مصاحبه ممتازین تا کی ادامه داره؟

sadeghrenjer
2011/11/02, 03:06 PM
با گروه A مصاحبه داشتی یا گروه B ؟ با گروه A خرمکوشک

alexjan
2011/11/02, 03:24 PM
دوست عزیز شما که جزو ممتازین هستین میدونید که ظرفیت پذیرش ممتازین جزو همون 5500 نفری که از اول اعلام کردین هست یا ظرفیت جدا دارن؟ و یه سوال دیگه هم اینکه میدونید مصاحبه ممتازین تا کی ادامه داره؟

دوست عزیز من تازه فارغ التحصیل شدم و تازه ثبت نام کردم منتها تو این خبر یه توضیحات اندکی وجود داره:
http://www.pmhr.ir/pmhrnew/news/pmhrNewsUserView.aspx?newsId=74

دکتر علیرضا میر محمد صادقی در حاشیه بازدید سرپرست وزارت نفت از برگزاری آزمون استخدامی شرکت‌های ملی نفت و پالایش و پخش فرآورده های نفتی که عصر دیروز (پنج‌شنبه – 30 تیر) انجام شد، افزود: تلاش می‌شود بخش دیگری از آن از طریق ممتازین و تعدادی نیز براساس آیین‌نامه‌های موجود از خانواده شهدا جذب شود.

hamed_majhool
2011/11/02, 03:42 PM
با گروه A خرمکوشک

منم با گروه A بودم.....خیلی باحال بودن همشون...مخصوصا روانشناسه که همش میخندید..یکیشونم که خیلی دوست داشت کمک کنه ولی یکیشون یکم اذیت میکرد...درکل از من خیلی کم سوال پرسیدن...روی درسا خیلی مسلط بودم ولی نپرسیدن .فقط ترمو درحد 2 3 تا سوال....بقیشم طراحی...شانس ماست دیگه

sadeghrenjer
2011/11/02, 05:04 PM
منم با گروه A بودم.....خیلی باحال بودن همشون...مخصوصا روانشناسه که همش میخندید..یکیشونم که خیلی دوست داشت کمک کنه ولی یکیشون یکم اذیت میکرد...درکل از من خیلی کم سوال پرسیدن...روی درسا خیلی مسلط بودم ولی نپرسیدن .فقط ترمو درحد 2 3 تا سوال....بقیشم طراحی...شانس ماست دیگه

آره درسته البته از من بیشتر همون آدم باحاله سوال میپرسید
و از همشون هم واردتر بود
چه کامپیوتر چه نرم افزار و چه تخصصی همش خود اون سوال میپرسید
یکیشون هم که از همشون خوش تیپتر بود همش داشت مینوشت
خداکنه حداقل هر گروه با خودش مقایسه بشه

alexjan
2011/11/02, 05:24 PM
و از همشون هم واردتر بود

دوست عزیز شما رشتتون چیه؟
و میشه بگید چه سوالایی از تون پرسیدن؟

hamed_majhool
2011/11/02, 05:36 PM
و از همشون هم واردتر بود

البته شک نکن که اینجوری نیست...و هر دو گروه باهم مقایسه میشن....درکل گروه B خیلی سوال میپرسه و گروه A شاید یک دهم گروه B سوال میپرسه و بر اساس همونایی که میپرسه نمره نهایی رو میده...جالب اینه که واقعا تخصصی روی مصاحبه ها کار کردن...توی هر 2 گروه یه روانشناس هست یه نفر که سعی میکنه کمک کنه و یه نفر که جدیتر به نظر میره و سوالای طراحی میپرسه...
و جالبتر اینکه من خودم روز اول بود مصاحبم رفتم داخل دیدم شروع کردن به تعریف کردن و بگو بخند و اینا....بعد از مصاحبه فکر کردم شاید واسه من اینجوری بوده که دیدم نه واسه همه اینطوریه و چند روز پیش همین چیزایی که براتون گفتم رو تو یه سایت معتبر خبری از نفت خوندم که کلا همه اینا برنامه ریزی شدست و این روال برخوردشون واسه اینه که اگه داوطلب استرسی داره بریزه و احساس راحتی کنه واسه همین یه جو راحت پیش میارن و میگن میخندن...یه حرفای باحالیم میزدن که هم خودشون خندشون میگرفت هم من ولی الان فهمیدم تک تک اون کارا و حرکتا بیخودی نبوده و همشون از روی برنامه بوده....فکرکنم خرمکوشک اهواز روزای آخر مصاحبه واسه م.شیمی باشه....یکی از دوستان که میگفت تا 14 هم

_mahdi_
2011/11/03, 11:00 AM
البته شک نکن که اینجوری نیست...و هر دو گروه باهم مقایسه میشن....درکل گروه B خیلی سوال میپرسه و گروه A شاید یک دهم گروه B سوال میپرسه و بر اساس همونایی که میپرسه نمره نهایی رو میده...جالب اینه که واقعا تخصصی روی مصاحبه ها کار کردن...توی هر 2 گروه یه روانشناس هست یه نفر که سعی میکنه کمک کنه و یه نفر که جدیتر به نظر میره و سوالای طراحی میپرسه...
و جالبتر اینکه من خودم روز اول بود مصاحبم رفتم داخل دیدم شروع کردن به تعریف کردن و بگو بخند و اینا....بعد از مصاحبه فکر کردم شاید واسه من اینجوری بوده که دیدم نه واسه همه اینطوریه و چند روز پیش همین چیزایی که براتون گفتم رو تو یه سایت معتبر خبری از نفت خوندم که کلا همه اینا برنامه ریزی شدست و این روال برخوردشون واسه اینه که اگه داوطلب استرسی داره بریزه و احساس راحتی کنه واسه همین یه جو راحت پیش میارن و میگن میخندن...یه حرفای باحالیم میزدن که هم خودشون خندشون میگرفت هم من ولی الان فهمیدم تک تک اون کارا و حرکتا بیخودی نبوده و همشون از روی برنامه بوده....فکرکنم خرمکوشک اهواز روزای آخر مصاحبه واسه م.شیمی باشه....یکی از دوستان که میگفت تا 14 هم
نفت و گاز پارس تهران که با سوالات تخصصی پایپینگ شروع کرد تازه ازاینکه تونستم جواب بدم دلخورم شد { گفت شما مگه تو پالایشگاه هم کار کردین . اخه سابقه رو زده بودم کارگاه صنعتی . }بعد رفت سمت پروژه لیسانس و سوالای عمومی . منظورم اینه که استارت و رو با سوالایی زدن که فکر می کردن نمی تونم جواب بدم .یکیشون هم بااینکه مطمئنم جوابم درست بود می گفت جوابت غلطه . بعدش به ذهنم رسید شاید می خواسته تمرکزم رو به هم بزنه .

_mahdi_
2011/11/03, 11:15 AM
راستی دیشب به یکی از دوستا که تو ازمون شرکت گاز { یک ماه قبل نفت } شرکت کرده بود زنگ زدم گفت که دوره اموزشی 9 ماهشون تو محمود اباد شروع شده . تازه این دوستمون بعد مصاحبه که باهاش صحبت کرده بودم از جو مصاحبه هم ناراضی بود . تا ببینیم خدا چی می خواد .

شهرام 59
2011/11/03, 11:18 AM
نا امید نباشید اگه خدا بخواد حتی کسی که زیادم از مصاحبش راضی نیست قبول میشه

توکلتون به خدا باشه

saeed529
2011/11/03, 11:37 AM
راستی دیشب به یکی از دوستا که تو ازمون شرکت گاز { یک ماه قبل نفت } شرکت کرده بود زنگ زدم گفت که دوره اموزشی 9 ماهشون تو محمود اباد شروع شده . تازه این دوستمون بعد مصاحبه که باهاش صحبت کرده بودم از جو مصاحبه هم ناراضی بود . تا ببینیم خدا چی می خواد .

خیلی ناراضی بود؟ آخه من اصلا خوب جواب ندادم ، خودم اصلا امید ندارم . جای امیدواری هست ؟ نمیدونی وضعیت رسته صنایع چطوریییه چند نفر می خوان؟ من شنیدم صنایع بیشتر ارشد میگیرن درسته؟

hysteric
2011/11/03, 11:45 AM
سلام به همه:امروز شنیدم ازیه ادم معتبر که درسته توبرابر ظرفیت اعلام کردن ولی قرار نیست نصف قبول شن کمتر از نصف قبول میکنن چون بعضی افراد یا خانواده های خاص تو مصاحبه شرکت نمکنن وموقع اعلام نتایج باهاشون تماس میگیرنالبته منم تو اروندان یه چیزای شنیدم شبیه به این مضمون.تا بعد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

_mahdi_
2011/11/03, 11:54 AM
خیلی ناراضی بود؟ آخه من اصلا خوب جواب ندادم ، خودم اصلا امید ندارم . جای امیدواری هست ؟ نمیدونی وضعیت رسته صنایع چطوریییه چند نفر می خوان؟ من شنیدم صنایع بیشتر ارشد میگیرن درسته؟
ازش بیشتر سوالات پایه پرسیده بودن که اکثرا رو جواب نداده بود و گفته اینجور چیزار رو که تو ازمون کتبی امتحان گرفتین . ولی خوب حقیقتش پدرش هم شرکت نفتی بود شاید امتیازی چیزی داشت . در مورد صنایع اطلاع ندارم . در مورد قبولی بیشتر ارشد هم فکر نکنم چون اینا با توجه به ظرفیت، دو برابر اعلام کردند چه لیسانس چه فوق لیسانس .

شهرام 59
2011/11/03, 11:57 AM
سلام به همه:امروز شنیدم ازیه ادم معتبر که درسته توبرابر ظرفیت اعلام کردن ولی قرار نیست نصف قبول شن کمتر از نصف قبول میکنن چون بعضی افراد یا خانواده های خاص تو مصاحبه شرکت نمکنن وموقع اعلام نتایج باهاشون تماس میگیرنالبته منم تو اروندان یه چیزای شنیدم شبیه به این مضمون.تا بعد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

منظورت پارتی دارهاست امیر جان

برو بشین درستو بخون کمبرو تو حاشیه میسیله

sadeghrenjer
2011/11/04, 02:39 PM
دوست عزیز شما رشتتون چیه؟
و میشه بگید چه سوالایی از تون پرسیدن؟

مهندسی شیمی صنایع پالایش

سوالات حدود 15 دقیقه از پروژه و کارآموزی
البته نه اینکه فقط توضیح بدی بلکه از داخلش مطلب میکشیدن بیرون و با فرمولها و تعاریف دروس تخصصی ربطش میدادن که در واقع میشه گفت سوال فنی
از من اصلا تعریفی چیزی نپرسیدن
در مورد پمپ های کمرچاهی - از سیکل های ترمو البته نه به این صورت که بگن یه سیکل رو براشون توضیح بدم بلکه به صورت کاربردی در صنعت میپرسیدن
تنها سوال اسون من هم توضیح سیستم کامل کنترل بود
کامپیوتر اکسس و اکسل و ورد پرسیدن + نرم افزار تخصصی شیمی + زبان به صورت مکالمه و ترجمه متن

Babak_Satyr
2011/11/04, 04:13 PM
دوستان من اهواز خرمکوشک مصاحبه دادم، مناطق نفتخیز جنوب...فرزند کارکنان صنعت نفت هم هستم (اولویت 17) که مدرکش جز مدارک مورد نیاز واسه تشکیل پرونده نبود که گفتن لازمه و تعهد گرفتن که ببرم ؟ خواستم ببینم چجوری که توی مدارک مورد نیاز دعوتنامه نمیخواست ولی اونجا میخواستن... بعد فرداش با هزار بدبختی مدرک جور کردم بردم که طرف گرفت گذاشت توی یه پاکتی و کلی پاکت دیگه گذاشت روش...یکم نشستم نگاهش کردم دلم آروم نشد رفتم بهش گفتم اینا گم و گور نشه اینجا و ترو خدا با سرنوشتمون بازی نکنی که بهش بر خورد گفت فعلا پرونده هاتون توی اتاقای مصاحبست باید در بیان که بذاریم توشون، ولی بازم چشم ازش آب نمیخوره...آدرس تهران رو واسه مناطق نفتخیز جنوب اگه کسی داره محبت کنه بذاره که واسه اطمینان یکیم واسشون پست کنم...
بعد نتایج از چه طریقی و کی قرار اعلام بشه ؟ شماره ای چیزی از ما نگرفتن !
بعد کسی از دوستان میدونه واسه گزینشم مصاحبه داریم یا فقط فقط تحقیقات محلی ؟
به نظرتون اگه انشالله قبول شدیم دعوتنامه شروع آموزشمون چه ماهی میشه ؟

hamed_majhool
2011/11/04, 05:44 PM
مهندسی شیمی صنایع پالایش

سوالات حدود 15 دقیقه از پروژه و کارآموزی
البته نه اینکه فقط توضیح بدی بلکه از داخلش مطلب میکشیدن بیرون و با فرمولها و تعاریف دروس تخصصی ربطش میدادن که در واقع میشه گفت سوال فنی
از من اصلا تعریفی چیزی نپرسیدن
در مورد پمپ های کمرچاهی - از سیکل های ترمو البته نه به این صورت که بگن یه سیکل رو براشون توضیح بدم بلکه به صورت کاربردی در صنعت میپرسیدن
تنها سوال اسون من هم توضیح سیستم کامل کنترل بود
کامپیوتر اکسس و اکسل و ورد پرسیدن + نرم افزار تخصصی شیمی + زبان به صورت مکالمه و ترجمه متن

:biggrin::biggrin: میبینم که گروه A روش مصاحبشونو عوض نکردن...دقیقا همین بلا رو سر من اوردن.اصلا درسی هیچی..فقط طراحی اونم یه چیزای عجیب غریبی..,ولی این به این مفهوم نیست که به نسبت گروه B نمره کمتری میدن....اتفاقا به نظر میرسه که دست و دلبازتر باشن...گرچه سوالاشون واقعا پیچ داره

hamed_majhool
2011/11/04, 05:52 PM
دوستان من اهواز خرمکوشک مصاحبه دادم، مناطق نفتخیز جنوب...فرزند کارکنان صنعت نفت هم هستم (اولویت 17) که مدرکش جز مدارک مورد نیاز واسه تشکیل پرونده نبود که گفتن لازمه و تعهد گرفتن که ببرم ؟ خواستم ببینم چجوری که توی مدارک مورد نیاز دعوتنامه نمیخواست ولی اونجا میخواستن... بعد فرداش با هزار بدبختی مدرک جور کردم بردم که طرف گرفت گذاشت توی یه پاکتی و کلی پاکت دیگه گذاشت روش...یکم نشستم نگاهش کردم دلم آروم نشد رفتم بهش گفتم اینا گم و گور نشه اینجا و ترو خدا با سرنوشتمون بازی نکنی که بهش بر خورد گفت فعلا پرونده هاتون توی اتاقای مصاحبست باید در بیان که بذاریم توشون، ولی بازم چشم ازش آب نمیخوره...آدرس تهران رو واسه مناطق نفتخیز جنوب اگه کسی داره محبت کنه بذاره که واسه اطمینان یکیم واسشون پست کنم...
بعد نتایج از چه طریقی و کی قرار اعلام بشه ؟ شماره ای چیزی از ما نگرفتن !
بعد کسی از دوستان میدونه واسه گزینشم مصاحبه داریم یا فقط فقط تحقیقات محلی ؟
به نظرتون اگه انشالله قبول شدیم دعوتنامه شروع آموزشمون چه ماهی میشه ؟

دوست عزیز اینقدر حرص نخور واسه قلبت خوب نیست:D ادرس کامل تهران رو توی پست های قبلی گذاشتم.....منم مشکل تورو داشتم و ازم تعهد گرفتن و یه چیزی پست کردم تهران...نگرار نباش طوری نمیشه

hamed_majhool
2011/11/04, 06:13 PM
از دوستان کسی شماره تلفن از آدرس تهران نداره؟

pouri1372
2011/11/04, 10:37 PM
از دوستان کسی شماره تلفن از آدرس تهران نداره؟

اینو توی یکی پاسخهای همین تاپیک دیدم... امتحان کن اگه جواب داد بگو منم کار دارم باهاشون... 66156306 و 66156309

sadeghrenjer
2011/11/04, 11:15 PM
:biggrin::biggrin: میبینم که گروه A روش مصاحبشونو عوض نکردن...دقیقا همین بلا رو سر من اوردن.اصلا درسی هیچی..فقط طراحی اونم یه چیزای عجیب غریبی..,ولی این به این مفهوم نیست که به نسبت گروه B نمره کمتری میدن....اتفاقا به نظر میرسه که دست و دلبازتر باشن...گرچه سوالاشون واقعا پیچ داره

امیدمون به خداست
شاید اون گروه B با پنبه سرشون رو ببرن:biggrin:
همش از اتاق B خنده میومد بیرون
یکی از رئیس روسای همین مناطق نفتخیز میگفت بعد از جواب نهایی که مشخص شد بهد حدود 20 روز طول میکشه برای گزینش که نتیجش رو بده
و میگفت رئیس جمهور تاکید کرده به دلیل بی کاری حتما باید افراد قبول شده تا قبل عید برن سر کار
تو دلم گفتم خوب که همچین حرفی زده و اینقدر طولش میدین

شهرام 59
2011/11/05, 08:49 PM
امیدمون به خداست
شاید اون گروه B با پنبه سرشون رو ببرن:biggrin:
همش از اتاق B خنده میومد بیرون
یکی از رئیس روسای همین مناطق نفتخیز میگفت بعد از جواب نهایی که مشخص شد بهد حدود 20 روز طول میکشه برای گزینش که نتیجش رو بده
و میگفت رئیس جمهور تاکید کرده به دلیل بی کاری حتما باید افراد قبول شده تا قبل عید برن سر کار
تو دلم گفتم خوب که همچین حرفی زده و اینقدر طولش میدین
کی میگه با از اتاق b باخنده بیرون می اومدن تا جایی که من اون روز دیدم سر اتاق a دعوا بود تازه یکی سر این کار بیچاره شد. پروندش تو اتاق b بود به یکی از مسولین گفت بیارش a رفت اوردش دیدم یکی از مصاحبه کنندگان از اتاق بیرون اومد گفت چرا تو می خوای اتاق a مصاحبه بدی با کلی ناراحتی رفت دوباره پروندشو اورد b و بدون نوبت برد ازش مصاحبه گرفت.

تازه هر که از اتاق b هم می اومد بیرون حالش اساسی گرفته بود.

farzad84
2011/11/05, 09:34 PM
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی هست که شرکت پالایش و پخش ثبت نام کرده و هنوز زمان مصاحبه رو براش اعلام نکرده باشن؟

alexjan
2011/11/05, 11:31 PM
از دوستان برق-قدرت کسی مصاحبه نداده که بگه چه سوالایی پرسیدن؟

rezamn
2011/11/06, 12:42 AM
من نفت و گاز پارس (مهندسی عمران) مصاحبه داشتم. مازندرانی هستم که روز مصاحبه خانمی که تشکیل پرونده میداد بهم گفت تو که برای شرکت نفت بومی هستی چرا در اطلاعات ثبت نام گفتی بومی نیستم، خلاصه گزینه بومی رو برام تیک زد، ازین بابت میشه احتمال داد که بومی بودن در مرحله مصاحبه هم لحاظ بشه. در ضمن خودم از آقایی که فکرکنم مسئول اونجا بود پرسیدم که آیا بومی بودن لحاظ میشه گفت بله البته ریز نشدم که محل جذب و استان بومی باید یکی باشه یا نه.

sadeghrenjer
2011/11/06, 12:55 AM
کی میگه با از اتاق b باخنده بیرون می اومدن تا جایی که من اون روز دیدم سر اتاق a دعوا بود تازه یکی سر این کار بیچاره شد. پروندش تو اتاق b بود به یکی از مسولین گفت بیارش a رفت اوردش دیدم یکی از مصاحبه کنندگان از اتاق بیرون اومد گفت چرا تو می خوای اتاق a مصاحبه بدی با کلی ناراحتی رفت دوباره پروندشو اورد b و بدون نوبت برد ازش مصاحبه گرفت.

تازه هر که از اتاق b هم می اومد بیرون حالش اساسی گرفته بود.

عزیزجون شما همچین میگی کی میگه از اتاق B خنده بیرون میومد که انگار اون روز اونجا بودی
شاید روز مصاحبه شما نمیخندیدن ولی
روزی که من مصاحبه داشتم تو راهرو رو صندلی نشسته بودم و صدای قهقه از مصاحبه کنندگان اتاق B بیرون میومد اونم نه یکبار
حتی یکبار هم یکی از اونها اومد بیرون رفت WC و اومد موقع بیرون اومدن هنوز خنده رو لباش بود
برعکس, اون چیزی که من دیدم هر کس از اتاق A بیرون میومد چهرش تو هم بود و ناراحت

_mahdi_
2011/11/06, 05:58 AM
از خبر زیر دو تا نکته در می یاد نظر شما چیه :
1-یکسری جاها مصاحبه تا سه هفته دیگه هم ادامه داره .پس ممکنه نتایج رو با هم اعلام نکنند .
2- یکسری افراد برای مصاحبه دوباره دعوت میشن .
خبر :مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران از جذب 815 نفر نیروی جدید در این شرکت تا پایان سال جاری خبر داد.به گزارش روابط عمومي شركت ملي حفاري ايران ، مهندس علی طاهری روز چهارشنبه (11 آبان) در این باره توضیح داد: این افراد از میان قبول شدگان آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران پذیرفته می شوند.
وی گفت:نیروهایی که برای استخدام دراین شرکت پذیرفته می شونددانش آموختگان مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های مختلف از جمله برق، شیمی ، نفت، مواد، صنایع، مدیریت و حقوق هستند.
طاهری افزود: با توجه به ماهیت کار در صنعت حفاری برای نیروهای پذیرفته شده در مقطع کاردانی 36 ماه و دیگر مقاطع بین 6 تا 12 ماه دوره های آموزش تئوری و عملی برگزار می شود.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: مصاحبه استخدامی برای این افراد به تعداد دو برابر سهمیه تعیین شده برای شرکت از تاریخ 30 مهر در اهواز آغاز و تا تاریخ 6 آذر به مدت 36 روز ادامه دارد.
وی گفت: در این مرحله 650 نفر پذیرفته و بقیه نیز تا قبل از پایان سال برای مصاحبه مجدد معرفی می شوند.
طاهری افزود: نیروهای تازه استخدام در این شرکت پس از گذراندن دوره های تخصصی در بخش های تعمیرات، عملیات حفاری، خدمات فنی و ویژه و همچنین قسمت های اداری، منابع انسانی، مالی، قردادها، مهندسی ساختار و برنامه ریزی تلفیفی به کار گرفته خواهند شد.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران با این توضیح که سازمان یک محیط زنده است که ورود در آن جذب نیرو و خروج از آن بازنشستگی یا جدا شدن نیرو به علت حادثه ضمن کار یا موارد دیگر است، گفت: استخدام در دستگاه ها بویژه صنعت نفت باید مستمر باشد زیرا بروز فاصله و نبود توازون بین نیروهای باز نشسته و تازه وارد به کار و عدم فرصت برای تبادل تجربه تبعاتی دارد.
وی افزود: در شرکت ملی حفاری در سال 89 در مجموع 200 نفر و امسال نیز 200 نفر دیگر بازنشسته می شوند و ما باید پیش از باز نشسته شدن همکاران در زمینه جایگزینی افراد جدید برنامه داشته باشیم زیرا حفاری مهمترین بخش صنعت نفت است و بهره گیری از توان نیروهای کار آمد و آشنا بکار در امر تولید مستمر و صیانتی بسیار با اهمیت است.
شرکت ملی حفاری ایران یکی از شرکت های بالادستی تابع شرکت ملی نفت ایران است که هم اکنون بیش از 90 درصد عملیات حفاری و خدمات فنی و تخصصی مرتبط با آن را در کشور برعهده دارد

sorush13
2011/11/06, 06:24 AM
سلام بچه ها
من مهندس نفت سايت مهندسي بهره برداري نفت ام اي اس هستم اگه كمكي از دست من بر مياد بگيد.sorush13@gmail.com

شهرام 59
2011/11/06, 10:17 AM
عزیزجون شما همچین میگی کی میگه از اتاق B خنده بیرون میومد که انگار اون روز اونجا بودی
شاید روز مصاحبه شما نمیخندیدن ولی
روزی که من مصاحبه داشتم تو راهرو رو صندلی نشسته بودم و صدای قهقه از مصاحبه کنندگان اتاق B بیرون میومد اونم نه یکبار
حتی یکبار هم یکی از اونها اومد بیرون رفت WC و اومد موقع بیرون اومدن هنوز خنده رو لباش بود
برعکس, اون چیزی که من دیدم هر کس از اتاق A بیرون میومد چهرش تو هم بود و ناراحت

منم روز مصاحبه خودمو گفتم ولی هر چی شما بگی درسته مهندس

شهرام 59
2011/11/06, 10:21 AM
از خبر زیر دو تا نکته در می یاد نظر شما چیه :
1-یکسری جاها مصاحبه تا سه هفته دیگه هم ادامه داره .پس ممکنه نتایج رو با هم اعلام نکنند .
2- یکسری افراد برای مصاحبه دوباره دعوت میشن .
خبر :مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران از جذب 815 نفر نیروی جدید در این شرکت تا پایان سال جاری خبر داد.به گزارش روابط عمومي شركت ملي حفاري ايران ، مهندس علی طاهری روز چهارشنبه (11 آبان) در این باره توضیح داد: این افراد از میان قبول شدگان آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران پذیرفته می شوند.
وی گفت:نیروهایی که برای استخدام دراین شرکت پذیرفته می شونددانش آموختگان مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های مختلف از جمله برق، شیمی ، نفت، مواد، صنایع، مدیریت و حقوق هستند.
طاهری افزود: با توجه به ماهیت کار در صنعت حفاری برای نیروهای پذیرفته شده در مقطع کاردانی 36 ماه و دیگر مقاطع بین 6 تا 12 ماه دوره های آموزش تئوری و عملی برگزار می شود.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: مصاحبه استخدامی برای این افراد به تعداد دو برابر سهمیه تعیین شده برای شرکت از تاریخ 30 مهر در اهواز آغاز و تا تاریخ 6 آذر به مدت 36 روز ادامه دارد.
وی گفت: در این مرحله 650 نفر پذیرفته و بقیه نیز تا قبل از پایان سال برای مصاحبه مجدد معرفی می شوند.
طاهری افزود: نیروهای تازه استخدام در این شرکت پس از گذراندن دوره های تخصصی در بخش های تعمیرات، عملیات حفاری، خدمات فنی و ویژه و همچنین قسمت های اداری، منابع انسانی، مالی، قردادها، مهندسی ساختار و برنامه ریزی تلفیفی به کار گرفته خواهند شد.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران با این توضیح که سازمان یک محیط زنده است که ورود در آن جذب نیرو و خروج از آن بازنشستگی یا جدا شدن نیرو به علت حادثه ضمن کار یا موارد دیگر است، گفت: استخدام در دستگاه ها بویژه صنعت نفت باید مستمر باشد زیرا بروز فاصله و نبود توازون بین نیروهای باز نشسته و تازه وارد به کار و عدم فرصت برای تبادل تجربه تبعاتی دارد.
وی افزود: در شرکت ملی حفاری در سال 89 در مجموع 200 نفر و امسال نیز 200 نفر دیگر بازنشسته می شوند و ما باید پیش از باز نشسته شدن همکاران در زمینه جایگزینی افراد جدید برنامه داشته باشیم زیرا حفاری مهمترین بخش صنعت نفت است و بهره گیری از توان نیروهای کار آمد و آشنا بکار در امر تولید مستمر و صیانتی بسیار با اهمیت است.
شرکت ملی حفاری ایران یکی از شرکت های بالادستی تابع شرکت ملی نفت ایران است که هم اکنون بیش از 90 درصد عملیات حفاری و خدمات فنی و تخصصی مرتبط با آن را در کشور برعهده دارد

اره جالبه کار بار این شرکت نفتم.:D

rezamn
2011/11/06, 10:26 AM
سلام بچه ها من مهندس نفت سايت مهندسي بهره برداري نفت ام اي اس هستم اگه كمكي از دست من بر مياد بگيد.sorush13@gmail.com سلام و تشکر برای کسانی که در مرحله مصاحبه رد بشن شانسی برای جذبشون در آینده وجود داره؟

saeed529
2011/11/06, 12:00 PM
سلام و تشکر برای کسانی که در مرحله مصاحبه رد بشن شانسی برای جذبشون در آینده وجود داره؟

سلام منم دقیقا همین سوالو داشتم . استدلال من اینه که شرکت نفت هر سال که آزمون برگزار نمیکنه و ممکنه نیروهاشو از طریق یه مصاحبه دیگه از بین ردی های قبلی بگیره .

شهرام 59
2011/11/06, 12:29 PM
سلام منم دقیقا همین سوالو داشتم . استدلال من اینه که شرکت نفت هر سال که آزمون برگزار نمیکنه و ممکنه نیروهاشو از طریق یه مصاحبه دیگه از بین ردی های قبلی بگیره .

منم اینو شنیدم ولی نمی دونم تا چه حد صحت داشته باشه

saeed529
2011/11/06, 01:37 PM
منم اینو شنیدم ولی نمی دونم تا چه حد صحت داشته باشه

سلام آخه من بعید می دونم اینهمه مدرک دادن و فرم گزینش به اون سختی پر کردنو بخوان نادیده بگیرن ، واسه همین امیدوارم .البته نه واسه این مصاحبه واسه مصاحبه بعدی چون این یکیو بدجور خراب کردم .

javad_arash2003
2011/11/06, 01:46 PM
سلام دوستان
اینکه همه رو استخدام کنند نه
اما ممکنه مثلا بعد از اینکه اسامی قبول شده گان نهایی رو زدن بعد چند ماه دوباره با چند نفر دیگه تماس بگیرن که بیایید برای استخدام
اما نه همه

candyjoon
2011/11/06, 01:50 PM
من نفت و گاز پارس (مهندسی عمران) مصاحبه داشتم. مازندرانی هستم که روز مصاحبه خانمی که تشکیل پرونده میداد بهم گفت تو که برای شرکت نفت بومی هستی چرا در اطلاعات ثبت نام گفتی بومی نیستم، خلاصه گزینه بومی رو برام تیک زد، ازین بابت میشه احتمال داد که بومی بودن در مرحله مصاحبه هم لحاظ بشه. در ضمن خودم از آقایی که فکرکنم مسئول اونجا بود پرسیدم که آیا بومی بودن لحاظ میشه گفت بله البته ریز نشدم که محل جذب و استان بومی باید یکی باشه یا نه.

سلام هم رشته
دوست عزیز مصاحبه به نظرت چطور بود. برای من که فکر می کنم سوالای سختی پرسیدند و البته از درسای زیادی سوال کردن:cry:

alexjan
2011/11/06, 06:59 PM
از دوستان هیچ کس برق - قدرتی نیست که بگه تو مصاحبه چی میپرسن؟ میدونید برای دانشجویان ممتاز چند درصد درنظر گرفته شده؟(ارشد قدرت و دانشجوی ممتاز ) من تازه ثبت نام کردم

rezamn
2011/11/07, 12:42 AM
سلام هم رشته دوست عزیز مصاحبه به نظرت چطور بود. برای من که فکر می کنم سوالای سختی پرسیدند و البته از درسای زیادی سوال کردن:cry: سلام عمرانی عزیز نکته ای که روز مصاحبه برام جالب بود اینکه اکثر بچه های مواد و مکانیک بعد از مصاحبه راضی بودن ولی اکثر بچه های عمران همچین راضی نبودن، دوم اینکه اکثر عمرانیها دانشجوی ارشد بودن، سوم اینکه یکی چون گرایش لیسانسش آب بود ردش کردن. اما در مورد خودم اینکه : من 7 آبان مصاحبه داشتم، که 40 دقیقه طول کشید. سوالای مکانیک خاک و پی رو جواب ندادم ولی فولاد و بتن رو تقریباً خوب جواب دادم، سوالای ETABS رو خوب. در مورد زبان، متن رو نتونستم ترجمه کنم ولی چهار تا سوال speaking رو جواب دادم. به اکثر سوالات کامپیوتر هم جواب دادم. آخرش هم پرسید از اینکه تو یه محیط سخت و دور از خانواده کار کنی برات سخت نیست که جواب قانع کننده ای بهش دادم. الانم که نمیدونم بتونم قبول بشم یا نه. حالا candyjoon از خودت بگو و اون روزی که مصاحبه داشتی

kuwait
2011/11/07, 06:00 AM
سلام بر دوستان
من فوق ديپلم صنايع شيميايي هستم و ديروز شرکت نفت خيز جنوب مصاحبه داشتم(متاسفانه اتاقA)
به معني کلمه سوالاشون سخت بود يا حداقل در حد فوق ديپلم نبود:cry::mad:
سوالات:1.چرا در گپسول خنگي از مخلوط پروپان وبوتان استفاده ميکنيم؟
2. به چه دليل وقتي شير گازو باز ميکنيم متان بصورت گازه يا چرا آب در حالت معمولي در حالت مايع است؟(دليل مي خاستن)
3.در exelمثلا 100 کارمند داريم مي خواهيم بيبينيم چند نفرشون اسم کوچکشون علي است(از طريق نوار فرمول)
.................
سوالات اتاقbهمزمان
1 کاويتاسيون چيست؟
2. فشار در مايعات چگونه حساب مي شه؟
3سري و موازي بودن پمپ براي چيه؟
4.واحد هاي دما وفشار
..........
اميدوارم همه موفق باشيد
در ضمن براي کارداني نفت خيز جنوب تا 19.8.90مصاحبه هست و گفتن نيمه دوم آذر جوابا مياد
نکته مهم:دوستان اگر در آينده مصاحبه دارين موقعي که خاستن مدارکتون رو چک يک ورقه بهتون ميدن که عکس و ساير مشخصاتتون هستش زير برگه اول يه برگه ديگه هستش که نمره آزمون تير ماهتون داخلش هست زير برگه رو سريع نگاه کنين (يادتون نره)
به من گفتن آزمون تير ماه مهم تره تا مصاحبه
موفق باشيد

_mahdi_
2011/11/07, 10:11 AM
سلام .چون چند بار سوال کرده بودین باید بگم که یکی از همکارای سابقمون تو ازمون دو سال پیش پالایش و پخش قبول شده بود ولی تو مصاحبه علمی قبول نشد. این اقارو بعد دو چند ماه دوباره دعوت کردن { بخاطر انصراف یکی از قبول شدگان نهایی } پس حتی در صورت عدم قبولی باز هم جای امیدواری است { مخصوصا کسایی که کارشون عسلویه است . با اون اب و هوا احتمال انصراف خیلی زیاده }

sadeghrenjer
2011/11/07, 12:19 PM
سلام بر دوستان
من فوق ديپلم صنايع شيميايي هستم و ديروز شرکت نفت خيز جنوب مصاحبه داشتم(متاسفانه اتاقA)
به معني کلمه سوالاشون سخت بود يا حداقل در حد فوق ديپلم نبود:cry::mad:
سوالات:1.چرا در گپسول خنگي از مخلوط پروپان وبوتان استفاده ميکنيم؟
2. به چه دليل وقتي شير گازو باز ميکنيم متان بصورت گازه يا چرا آب در حالت معمولي در حالت مايع است؟(دليل مي خاستن)
3.در exelمثلا 100 کارمند داريم مي خواهيم بيبينيم چند نفرشون اسم کوچکشون علي است(از طريق نوار فرمول)
.................
سوالات اتاقbهمزمان
1 کاويتاسيون چيست؟
2. فشار در مايعات چگونه حساب مي شه؟
3سري و موازي بودن پمپ براي چيه؟
4.واحد هاي دما وفشار

قابل توجه اون کسی که گفت سوالات اتاق B سخت تر بوده
تحویل بگیر

candyjoon
2011/11/07, 01:39 PM
سلام عمرانی عزیز نکته ای که روز مصاحبه برام جالب بود اینکه اکثر بچه های مواد و مکانیک بعد از مصاحبه راضی بودن ولی اکثر بچه های عمران همچین راضی نبودن، دوم اینکه اکثر عمرانیها دانشجوی ارشد بودن، سوم اینکه یکی چون گرایش لیسانسش آب بود ردش کردن. اما در مورد خودم اینکه : من 7 آبان مصاحبه داشتم، که 40 دقیقه طول کشید. سوالای مکانیک خاک و پی رو جواب ندادم ولی فولاد و بتن رو تقریباً خوب جواب دادم، سوالای ETABS رو خوب. در مورد زبان، متن رو نتونستم ترجمه کنم ولی چهار تا سوال speaking رو جواب دادم. به اکثر سوالات کامپیوتر هم جواب دادم. آخرش هم پرسید از اینکه تو یه محیط سخت و دور از خانواده کار کنی برات سخت نیست که جواب قانع کننده ای بهش دادم. الانم که نمیدونم بتونم قبول بشم یا نه. حالا candyjoon از خودت بگو و اون روزی که مصاحبه داشتی

منم حدود 50 دقیقه مصاحبه دادم اول سوالای خاک و پی ازم پرسیدن و آزمایش spt .ولی خب اونطور که انتظار داشتم جواب ندادم مثلا آزمایش SPT رو توضیح دادم ولی اونا مراحل دقیق و وزن وزنه و ارتفاع پرتاب وزنه و تعداد ضربات رو می خواستن:confused: من هم حضور ذهن نداشتم یا مثلا یکی از مصاحبه کننده ها گیر داده بود به شمع همش سوالای عجیب غریب اجرایی می پرسید مثلا گفت ما یه پیمانکار داریم که قرار یه شمع کوبشی رو 20 متر بکوبه ولی 15 متر بیشتر نمی کوبه بعد به شما می گه 20 متر کوبیدم شما توضیح بده می خوای چه آزمایشهایی انجام بدی تا مچ این پیمانکارو بگیری؟ منم گفتم که چون بحث مچگیری هستش اصلا آزمایش نمی خواد می دم یه سونداژ بزنن :D بعد شروع کردن سوالای بتن و تکنولوژی بتن، دیدن مشکل ندارم رفتن رو فولاد، راستش از بعد آزمون تیر ماه فولاد و نخونده بودم و نکات آئین نامه رو یادم رفته بود مثلا لاغری ماکزیمم عضو فشاری؟ یا تنش مجاز خمشی.بعد رفتن رو تحلیل سازه دیدن مشکل ندارم رفتن رو مقاومت مصالح بعد گفتن چی کار کردی تا ازت سوال کنیم گفتم یه مدت کارشناس ارزیابی لرزه ای ساختمان بودم تو یه شرکت! تا اینو گفتم شروع کردن سوال از آئین نامه 2800 بعد گفتن نرم افزار چی بلدی منم گفتم اتوکد و آفیس.یکیشون گفت ETABS چی؟ منم گفتم سه سال پیش دوران دانشجویی کار کردم که شروع کردن سوال ازش راستش چون خیلی وقت کار نکرده بودم زیاد نتونستم جواب بدم:cry: بعد چند تا سوال از آفیس و اینترنت کردن. بعد گفتن خودتو به انگلیسی معرفی کن منم با صدای بلند و مسلط خودمو معرفی کردم بعد یه متن گذاشتن جلوم گفتن بخونو و ترجمه کن خوب منم خوندم و ترجمه کردم با اینکه تمام کلمات رو معنیشونو می دونستم ولی جملات رو خوب متوجه نشدم چی می گه :surprised:تنها فهمیدم در مورد خط صادرات LNG بود بعد گفتن خسته نباشی و از میز پا شدم ساعت تقریبا یه ربع به یک بود حسابی دهنم خشک شده بود :confused:یکی از مسولا که اونجا بود بهم گفت که برم مهمانسرا ناهار رو بخورم. راستش روز مصاحبه من شب رو از شهرستان رسیدم تهران تو اتوبوس هم اصلا خوابم نبرد و بعد گلو درد هم گرفته بودم در کل سر مصاحبه متاسفانه من 50 درصد خودم هم نبودم :confused:راستی اصلا درباره محیط سخت و دوری از خانواده هیچی ازم نپرسیدن. ان شا ا... خدا هر چی بخواد همون میشه.;)

rezamn
2011/11/07, 03:45 PM
منم حدود 50 دقیقه مصاحبه دادم اول سوالای خاک و پی ازم پرسیدن و آزمایش spt .ولی خب اونطور که انتظار داشتم جواب ندادم مثلا آزمایش SPT رو توضیح دادم ولی اونا مراحل دقیق و وزن وزنه و ارتفاع پرتاب وزنه و تعداد ضربات رو می خواستن:confused: من هم حضور ذهن نداشتم یا مثلا یکی از مصاحبه کننده ها گیر داده بود به شمع همش سوالای عجیب غریب اجرایی می پرسید مثلا گفت ما یه پیمانکار داریم که قرار یه شمع کوبشی رو 20 متر بکوبه ولی 15 متر بیشتر نمی کوبه بعد به شما می گه 20 متر کوبیدم شما توضیح بده می خوای چه آزمایشهایی انجام بدی تا مچ این پیمانکارو بگیری؟ منم گفتم که چون بحث مچگیری هستش اصلا آزمایش نمی خواد می دم یه سونداژ بزنن :D بعد شروع کردن سوالای بتن و تکنولوژی بتن، دیدن مشکل ندارم رفتن رو فولاد، راستش از بعد آزمون تیر ماه فولاد و نخونده بودم و نکات آئین نامه رو یادم رفته بود مثلا لاغری ماکزیمم عضو فشاری؟ یا تنش مجاز خمشی.بعد رفتن رو تحلیل سازه دیدن مشکل ندارم رفتن رو مقاومت مصالح بعد گفتن چی کار کردی تا ازت سوال کنیم گفتم یه مدت کارشناس ارزیابی لرزه ای ساختمان بودم تو یه شرکت! تا اینو گفتم شروع کردن سوال از آئین نامه 2800 بعد گفتن نرم افزار چی بلدی منم گفتم اتوکد و آفیس.یکیشون گفت ETABS چی؟ منم گفتم سه سال پیش دوران دانشجویی کار کردم که شروع کردن سوال ازش راستش چون خیلی وقت کار نکرده بودم زیاد نتونستم جواب بدم:cry: بعد چند تا سوال از آفیس و اینترنت کردن. بعد گفتن خودتو به انگلیسی معرفی کن منم با صدای بلند و مسلط خودمو معرفی کردم بعد یه متن گذاشتن جلوم گفتن بخونو و ترجمه کن خوب منم خوندم و ترجمه کردم با اینکه تمام کلمات رو معنیشونو می دونستم ولی جملات رو خوب متوجه نشدم چی می گه :surprised:تنها فهمیدم در مورد خط صادرات LNG بود بعد گفتن خسته نباشی و از میز پا شدم ساعت تقریبا یه ربع به یک بود حسابی دهنم خشک شده بود :confused:یکی از مسولا که اونجا بود بهم گفت که برم مهمانسرا ناهار رو بخورم. راستش روز مصاحبه من شب رو از شهرستان رسیدم تهران تو اتوبوس هم اصلا خوابم نبرد و بعد گلو درد هم گرفته بودم در کل سر مصاحبه متاسفانه من 50 درصد خودم هم نبودم :confused:راستی اصلا درباره محیط سخت و دوری از خانواده هیچی ازم نپرسیدن. ان شا ا... خدا هر چی بخواد همون میشه.;) از speaking فقط گفتن خودتو معرفی کن! از من پرسیدن کی فارغ التحصیل شدی،برنامه ات برای سال آینده چیه،از بعد فارغ التحصیلی چیکار میکنی،به چه زمینه ای از عمران علاقه داری. بنظر سوالات زبان و کامپیوتر فلبداهه میپرسیدن ولی سوالات تخصصی تقریبا یه شکل بوده ، مثلا از تو حداکثر لاغری عضو فشاری رو پرسیدن از من ضریب طول موثر ستون در قاب مهاربندی شده. امیدوارم که هر دو مون قبول بشیم و بعدها به این مدت پر استرس بخندیم.

candyjoon
2011/11/07, 05:39 PM
از speaking فقط گفتن خودتو معرفی کن! از من پرسیدن کی فارغ التحصیل شدی،برنامه ات برای سال آینده چیه،از بعد فارغ التحصیلی چیکار میکنی،به چه زمینه ای از عمران علاقه داری. بنظر سوالات زبان و کامپیوتر فلبداهه میپرسیدن ولی سوالات تخصصی تقریبا یه شکل بوده ، مثلا از تو حداکثر لاغری عضو فشاری رو پرسیدن از من ضریب طول موثر ستون در قاب مهاربندی شده. امیدوارم که هر دو مون قبول بشیم و بعدها به این مدت پر استرس بخندیم.

از Speaking که سوالی ازم نکردند.:smile: امیدوارم که قبول شیم . ان شاا... که اینطوری می شه.:biggrin:

adaneshdoust
2011/11/07, 06:19 PM
سلام دوستان من پخش و پالایش (بندر عباس ) قبول شدم تا الان هیچ خبری نشده؟؟؟؟
کسی هست که شرایط منو داشته باشه؟؟؟؟
از نگرانیییییییییییییییییییی ییییییییییی..............

reza-e
2011/11/07, 07:57 PM
من رشتم مهندسی مکانیک هست و مناطق نفت خیز مصاحبه دادم !
من این تاپیک رو خوب دنبال می کردم و تقریبا می دونستم چه خبر میشه.
من تسلط زبان و کامپیوترم خیلی خوبه و تو امتحان هم سریع قانع شدن که بلدم و پرسششون در این 2 مورد 2 دقیقه هم طول نکشید. اگه بفهمن تسلط شما بیشتر از خودشون هست بهتون گیر نمیدن.
درس ها رو هم خوب خونده بودم و کاملا تسلط داشتم ولی متاسفانه همونطور که دوستان گفتن اینها سریع روی یک موضوع ریز میشن و سوال های عجیب غریب میپرسن .
مثلا از من در مورد طراحی بهینه ورودی کمپرسور سوال کردن !!!!!! آخه یکی نیست بگه کدوم کتاب در حد کارشناسی چنین چیزی نوشته ! بعد که ضعفت رو پیدا میکنن بقیه سوالاشون رو تو همین زمینه می کنن.

از لحاظ روانشناسی :
من از اول تا آخر خونسرد بود و یک لبخند کوچیک رو لبم بود .
تمام تلاششون رو کردن که حالت من رو برگردونن ! 2 تاشون یکسره سرم داد میزدن !!!؟ مثلا یارو بهم میگفت چرا اینقدر شلی یا می گفت فکر کردی اینجا کجاست اومدی مصاحبه کارییییییی !! حرف هایی با فاز منفی وحشتناک. ( شبیه زمان های قدیم که بچه کوچیک ها رو دعوا می کردن و بچه ها میزدن زیر گریه ! )
خلاصه 30 دقیقه من رو شکنجه روحی کردن تا خونسردیم رو از دست بدم ! ولی ندادم !

من آخرش برگشتم بطرف گفتم از همه چنین سوالاتی میپرسین ؟! طرف گفت دیدیم شما از دانشگاه معتبر هستی سوالات سخت ازت پرسیدیم ! ( عدالت مدل2011 )

من اومدم بیرون واقعا برای خودم و دنیایی که توش زندگی می کنیم تاسف خوردم. با وجود اینکه تسلط و مهارت داری باید هفت خان رستم رو رد کنی بعدش اینطور نیم ساعت شکنجه روحیت کنن تازه شاید شاید 50% بگیرنت !

candyjoon
2011/11/07, 09:01 PM
من تسلط زبان و کامپیوترم خیلی خوبه و تو امتحان هم سریع قانع شدن که بلدم و پرسششون در این 2 مورد 2 دقیقه هم طول نکشید. اگه بفهمن تسلط شما بیشتر از خودشون هست بهتون گیر نمیدن.
درس ها رو هم خوب خونده بودم و کاملا تسلط داشتم ولی متاسفانه همونطور که دوستان گفتن اینها سریع روی یک موضوع ریز میشن و سوال های عجیب غریب میپرسن .
مثلا از من در مورد طراحی بهینه ورودی کمپرسور سوال کردن !!!!!! آخه یکی نیست بگه کدوم کتاب در حد کارشناسی چنین چیزی نوشته ! بعد که ضعفت رو پیدا میکنن بقیه سوالاشون رو تو همین زمینه می کنن.

از لحاظ روانشناسی :
تمام تلاششون رو کردن که حالت من رو برگردونن ! 2 تاشون یکسره سرم داد میزدن !!!؟ مثلا یارو بهم میگفت چرا اینقدر شلی یا می گفت فکر کردی اینجا کجاست اومدی مصاحبه کارییییییی !! حرف هایی با فاز منفی وحشتناک. ( شبیه زمان های قدیم که بچه کوچیک ها رو دعوا می کردن و بچه ها میزدن زیر گریه ! )

من آخرش برگشتم بطرف گفتم از همه چنین سوالاتی میپرسین ؟! طرف گفت دیدیم شما از دانشگاه معتبر هستی سوالات سخت ازت پرسیدیم ! ( عدالت مدل2011 )

من اومدم بیرون واقعا برای خودم و دنیایی که توش زندگی می کنیم تاسف خوردم. با وجود اینکه تسلط و مهارت داری باید هفت خان رستم رو رد کنی بعدش اینطور نیم ساعت شکنجه روحیت کنن تازه شاید شاید 50% بگیرنت !

اینطوری که شما تعریف می کنی که خیلی بده برعکس ما تو شرکت نفت و گاز پارس تو تهران مصاحبه دادیم برخوردشون خیلی خوب بود.فقط تو مصاحبه یکی از مصاحبه کننده ها به تعنه به اون یکی گفت اصلا خاک و پی اش تعریفی نیست فکر کنم می خواستن اعصاب ام رو بریزن به هم ولی من فقط یه لبخند ملیح محو به قول باباشاه زدم

enrahimi
2011/11/07, 10:06 PM

از لحاظ روانشناسی :

منم همونجا بودم اصلا سولاشون استاندارد نبود و حتی سولاتی که یقین داشم درست گفتم رو سر تکون میداد که نه تو غلط گفتی
سولایی رو هم که سریع جواب میدادم میگفت حفظ کردی
متاسفانه امثال اینا هستن که باعث میشن استعدادهای مملکت مایوس بشن
من حداقل سه ماه نشستم خونه درس خوندم و از نحوه مصاحبه خیلی ها که الان تو شرکت نفت کار میکنن اطلاع داشتم
نمیدونم شاید از قیافم خوششون نیومد یا گفتم وضع مالیمون خوبه اینجوری کردن.
ولی واقعا نحوه مصاحبشون غیر استاندارد بود(چه گستره بسیار محدود سوالاشون چه اینکه زود میخواستن برن، تند تند مصاحبه کردن)
میخواستم اینو نذارم کسی استرس نگیره ولی نتونستم
کسی نمیتونه راجع به شایستگیتون برای این شغل نظر بده. اونا فقط نمره میدن.
توکلتون به خدا باشه

Mo.Samady121
2011/11/07, 11:26 PM
سلام دوستان من پخش و پالایش (بندر عباس ) قبول شدم تا الان هیچ خبری نشده؟؟؟؟
کسی هست که شرایط منو داشته باشه؟؟؟؟
از نگرانیییییییییییییییییییی ییییییییییی..............

سلام دوست عزیز منم مثل شما رشتم برق قدرت بلاتکلیفم شما چه رشته ای هستی ؟
خبری چیزی نداری؟

hamed_majhool
2011/11/08, 12:02 AM
من که قبول شدم....;)

83317477
2011/11/08, 12:19 AM
من که قبول شدم....;)
مگه نتایج اومده!!!!!!!!!!!!!!!!

adaneshdoust
2011/11/08, 06:41 AM
سلام دوست عزيز من رشته ام مهندس شيمي هستش واقعاً ديگه كلافه شدم من زنگ زدم به تامين نيروي انساني پخش و پالايش ميگن باهاتون تماس ميگيريم زمانش معلوم نيست.......شما كسي رو مي شناسي كه شرايط ما رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟اگر خبر جديدي بدست آوردم حتما ميگم و بالعكس.........

saeed529
2011/11/08, 08:30 AM
من که قبول شدم....;)

کجا مصاحبه داشتی ؟ چطوری فهمیدی قبول شدی ؟ مصاحبتو خوب دادی؟ جودت فکر می کردی قبولی؟

tak2750
2011/11/08, 10:09 AM
تا حالا ایا از معرف هایی که معرفی کرده بودید سوال پرسیدند؟
یعنی مرحله گزینش واسه هیچ کسیس شروع نشده؟

argus
2011/11/08, 10:53 AM
من که قبول شدم....;)
برادر استرس ما ده برابر شد. اگر ممکنه بیا یکم توضیح بده .شوخی گفتی ، یا واقعا باهات تماس گرفتن؟

lonelinesspains
2011/11/08, 10:57 AM
برادر استرس ما ده برابر شد. اگر ممکنه بیا یکم توضیح بده .شوخی گفتی ، یا واقعا باهات تماس گرفتن؟
سر کار گذاشته بابا حامد جدی نگیرید شما

starshid
2011/11/08, 11:18 AM
من که قبول شدم....;)

بهت الهام شده؟ اگه خبریه درست اعلام کن!
اگر هم نیست که . . .!
سن و سالمون از این شوخی های ... گذشته نه؟:razz::razz:

_mahdi_
2011/11/08, 11:25 AM
احتمالا یک ان شا ا جا افتاده : من که قبول شدم ان شا ا...
از شوخی گذشته احتمالا با توجه به جو مصاحبشون گفته . البته منم که مصاحبم تموم شد کبکم خروس میخوند ولی وقتی سابقه کار رقبا رو دیدم ترجیح دادم صبر کنم تا نتایج بیاد بعد خوشحالی در کنم :D

83317477
2011/11/08, 11:28 AM
من که قبول شدم....;)
اینقدر از این جور آدما که میان یه کلمه ای رو پرت میکنن وسط جمع و توضیحی هم واسش نمیدن ........ میاد که!!

amir4924
2011/11/08, 12:35 PM
با سلام به تمامی دوستان.
باید بگم از منبعی آگاه میدونم که هیچ کدوم از نتایج نیومده و احتمال زیاد تا اوایل آذر این اعلام نتایج منتفیه.
خودتون را اصلا نگران نکنید

hamed_majhool
2011/11/08, 04:00 PM
احتمالا یک ان شا ا جا افتاده : من که قبول شدم ان شا ا...
از شوخی گذشته احتمالا با توجه به جو مصاحبشون گفته . البته منم که مصاحبم تموم شد کبکم خروس میخوند ولی وقتی سابقه کار رقبا رو دیدم ترجیح دادم صبر کنم تا نتایج بیاد بعد خوشحالی در کنم :D

نه والا مصاحبه هم همچین شاهکاری نزدم....خودشون گفتن خوبه ولی باز یه سری بحثا پیش اومد که.........
بچه های مکانیکککککک اصلا اعصاب ندارینا.....قبولی کجا بود....

hamed_majhool
2011/11/08, 04:03 PM
اینقدر از این جور آدما که میان یه کلمه ای رو پرت میکنن وسط جمع و توضیحی هم واسش نمیدن ........ میاد که!!

دوست عزیز شما صاحب اختیاری که از کی خوشت بیاد از کی خوشت نیاد...

hamed_majhool
2011/11/08, 04:15 PM
تا حالا ایا از معرف هایی که معرفی کرده بودید سوال پرسیدند؟
یعنی مرحله گزینش واسه هیچ کسیس شروع نشده؟

نه فعلا کار به اونجاها نرسیده.....خیلی زوده
رشته با رشته فرق میکنه....بعضی رشته ها زودتر و بعضی رشته ها دیرتر پروندشون بسته میشه...البته مکان هم فرق میکنه...مثلا مهندسی شیمی نفت جنوب احتمالا تموم شده و پرونده ها همه به مرکز آزمون تهران ارسال شدن.یا اینکه مهندسی شیمی اروندان هنوز شروع نشده. بر اساس نمره ازمون کتبی + نمره مصاحبه (100 نمره آزمون و 100 نمره مصاحبه)و اعمال سهمیه ها از جمله بومی بودن و سایر سهمیه ها افراد چیده میشن و به تعدادی که میخوان به ترتیب از بالاترین نمره پذیرش میکنند.بعد از اینکه تکلیف کلی وضعیت علمی شما معلوم شد یعنی وقتی مشخص شد شما جزو پذیرش شده ها هستین تازه میرن برای مرحله بعدی که تحقیقات محلی هست...یعنی برای همه داوطلبان گزینش انجام نمیشه و فقط اونایی که قراره استخدام بشن گزینش در موردشون انجام میشه...و فعلا برای گزینش خیلی زوده ..

farsisub
2011/11/08, 10:13 PM
سلام به همه دوستان
من نفت و گاز پارس عسلویه مصاحبه داشتم . اونجا یه نفر بود که از دفتر مرکزی شرکت نفت تهران اومده بود به عنوان ناظر ازش درمورد زمان اعلام نتایج پرسیدم گفت 2 ماه دیگه نتایج اعلام میشه . گفت فقط تا اواسط آذر مصاحبه ها ادامه داره تا پرونده ها بره تهران دوباره بررسی بشه و امتیازات جمع آوری بشه کلی طول میکشه خلاصه گفتم که بدونید حالا حالا ها باید سماق بمکیم :confused:

sadeghrenjer
2011/11/09, 02:36 AM
مناطق نفتخیز جنوب میگفتن 30% کارمنداش امسال خودشون رو بازخرید کردن به دلیل دوری از خانواده
فکر کنم این شرکت بیش از نصف نیرو میخواد

من که اگر انشا الله قبول بشم میافتم همون شهر محل تحصیلم
:mad:

_mahdi_
2011/11/09, 09:54 AM
مناطق نفتخیز جنوب میگفتن 30% کارمنداش امسال خودشون رو بازخرید کردن به دلیل دوری از خانواده
فکر کنم این شرکت بیش از نصف نیرو میخواد

من که اگر انشا الله قبول بشم میافتم همون شهر محل تحصیلم
:mad:
خبرایی مثل بازخرید کارکنان و ... رو معمولااز عمد شایعه می کنندتا متقاضیا رو کم کنند من تو چند تا ازمون دیگه هم این مورد رو تجربه دارم . وگرنه با این اوضاع کار مطمئنا درصد کسایی که خودشون رو باز خرید می کنند به 30 در صد نمیرسه .

sepantaaa
2011/11/09, 10:10 AM
سلام دوستان
شنیدم گفتن که 15 آذر به بعد نتیجه ها میاد و کسانی که قبول شدند مراحل گزینش رو باید طی کنند تا استخدام بشن
به من گفتن اواخر بهمن کارای کسایی که همه ی امتحانات رو قبول شدن تموم میشه و اوایل اسفند میرن سر کار
یعنی دی و بهمن میان واسه تحقیقات وگزینش
البته من پالایش و پخش امتحام دادم
نمیدونم واسه نفت هم همینطوره یا نه ؟؟؟

83317477
2011/11/09, 10:38 AM
خبرایی مثل بازخرید کارکنان و ... رو معمولااز عمد شایعه می کنندتا متقاضیا رو کم کنند من تو چند تا ازمون دیگه هم این مورد رو تجربه دارم . وگرنه با این اوضاع کار مطمئنا درصد کسایی که خودشون رو باز خرید می کنند به 30 در صد نمیرسه .
شدیدا تایید میشه:surprised:

_mahdi_
2011/11/09, 12:18 PM
جذب بيش از دو هزار نفر جوان تحصيل كرده و نخبه در شركت نفت و گاز پارس
مدير عامل شركت نفت و گاز پارس گفت: جذب بيش از دو هزار نفر از جوانان تحصيل كرده، متعهد و نخبه كشور به عنوان يك ضرورت فوري در دستور كار اين شركت قرار دارد.

موسي سوري؛ مديرعامل شركت نفت و گاز پارس در گفت و گو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني شركت ملي نفت ايرانگفت: هم اكنون جذب بيش از دوهزار نفر از جوانان تحصيل كرده، متعهد و نخبه كشور به عنوان يك ضرورت فوري در دستور كار اين شركت قرار دارد.
سوري تكيه بر تجارب و بلوغ سازماني نيروهاي پيشكسوت و همزمان جوان گرايي و تكيه بر انرژي، نوآوري و ريسك پذيري جوانان، تركيب نخبگان اجرايي و نخبگان علمي، يكپارچگي و همسويي آنان و همچنين اتحاد انقلابيون سپيد موي و جوانان نوآور و ريسك پذير را از سازو كارهاي اجرايي اثر بخش در شركت نفت و گاز پارس بر شمرد.
وي تصريح كرد: پيگيري بازنگري نظام هاي پنجگانه پشتيبان منابع انساني (نظام پرداخت، حقوق و مزايا، نظام انگيزشي، نظام جذب آموزش و نگهداشت، نظام خدمات پشتيباني و رفاهي و نظام مديريت و رهبري سرمايه هاي فكري و سازماني) در سطح شركت ملي نفت ايران و وزات نفت به عنوان يك سازو كار حياتي و راه گشا در دست اقدام و بررسي قرار گرفته است.
سوري براصلاح نظام پرداخت حقوق و مزاياي كاركنان صنعت نفت و گاز كشور تاكيد كرد و گفت: با توجه به عملكرد رقيب در حوزه پارس جنوبي و شرايط منطقه اي و بين المللي نيروي كار متخصص در صنعت نفت و گاز جهاني، بايد در راستاي تحقق هرچه سريع تر منافع عظيم ملّي و تسريع در روند افزايش توليد و برداشت از ميدان مشترك پارس جنوبي پيش برويم تا برخي از نقشه ها و ايده هاي دشمنان و رقبا در حوزه منابع انساني نقش برآب شود و نيروهاي شاغل در منطقه با تامين بهينه نيازهاي معيشتي با اشتياق و بهره وري بيشتري بر فعاليت هاي توليدي و توسعه اي تمركز كنند.
http://www.nioc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&ID=e613d365-07f1-42d8-b3cf-2fcd05054d6a&WebPartID=a8b00915-34e0-47dd-96a0-7cfe79fd033e&CategoryID=40295507-1e70-49ec-af82-e5eeba6870bc

amir4924
2011/11/09, 12:29 PM
نمیخواد 2000 نفر جذب کنن،همون جواب مصاحبه ها را اعلام کنن مار را بس است

candyjoon
2011/11/09, 12:55 PM
عجب حکایتی شده این استخدامی شرکت نفت! همچین هفت خان رستم درست کردن که خود رستم بیچاره هم نمی تونه ردشون کنه!:mad: این انتظار کشنده که ما رو توش گذاشتن واقعا حضرت ایوب هم بود دیگه الان وا داده بود.:(

amir4924
2011/11/09, 01:55 PM
اگه بچه هم بود تا حالا به دنیا اومده بود

javad_arash2003
2011/11/09, 01:56 PM
اگه بچه هم بود تا حالا به دنیا اومده بود
دوست من شما باید تا 1 ماه دیگه صبر کنید تا نتایج اعلام شود
موفق باشید

vahid.gerrard
2011/11/09, 02:06 PM
وافعا خدا صبرتون بده...
چون فقط خودم ميدونم بقيه چقد راحت استخدام ميشن ....
تازه اونايي كه من ميشناسم خودشون شهر خوش آب و هوا انتخاب ميكنن واسه محل كارشون....بدون استرس و انتظار....

candyjoon
2011/11/09, 08:10 PM
عزیز شما که تمام وقت وسط کویر که نیستی در برابر این شرایط سخت هم خیلی مزایا بهت داده میشه. کار آزاد هم شانسی هستش و بیشتر کارای خوب هم بند #پ# لازم دارند.مثلا من خودم یه سال برای یه شرکت مشاور کار کردم بعد از یک سال تازه دارند خورد خورد حقوقم رو می دند تازه دو قورت و نیمشون هم باقی هستش تازه بیمه هم رد نکردند.

candyjoon
2011/11/09, 08:22 PM
وسط کویر که بدون مزایا نیست. کار آزاد هم یا باید خودت مایه تیله داشته باشی یا یه پارتی کلفت! ما هم که هیچ کدوم نداریم:D

rezamn
2011/11/09, 08:35 PM
جذب بيش از دو هزار نفر جوان تحصيل كرده و نخبه در شركت نفت و گاز پارس مدير عامل شركت نفت و گاز پارس گفت: جذب بيش از دو هزار نفر از جوانان تحصيل كرده، متعهد و نخبه كشور به عنوان يك ضرورت فوري در دستور كار اين شركت قرار دارد. موسي سوري؛ مديرعامل شركت نفت و گاز پارس در گفت و گو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني شركت ملي نفت ايرانگفت: هم اكنون جذب بيش از دوهزار نفر از جوانان تحصيل كرده، متعهد و نخبه كشور به عنوان يك ضرورت فوري در دستور كار اين شركت قرار دارد. سوري تكيه بر تجارب و بلوغ سازماني نيروهاي پيشكسوت و همزمان جوان گرايي و تكيه بر انرژي، نوآوري و ريسك پذيري جوانان، تركيب نخبگان اجرايي و نخبگان علمي، يكپارچگي و همسويي آنان و همچنين اتحاد انقلابيون سپيد موي و جوانان نوآور و ريسك پذير را از سازو كارهاي اجرايي اثر بخش در شركت نفت و گاز پارس بر شمرد. وي تصريح كرد: پيگيري بازنگري نظام هاي پنجگانه پشتيبان منابع انساني (نظام پرداخت، حقوق و مزايا، نظام انگيزشي، نظام جذب آموزش و نگهداشت، نظام خدمات پشتيباني و رفاهي و نظام مديريت و رهبري سرمايه هاي فكري و سازماني) در سطح شركت ملي نفت ايران و وزات نفت به عنوان يك سازو كار حياتي و راه گشا در دست اقدام و بررسي قرار گرفته است. سوري براصلاح نظام پرداخت حقوق و مزاياي كاركنان صنعت نفت و گاز كشور تاكيد كرد و گفت: با توجه به عملكرد رقيب در حوزه پارس جنوبي و شرايط منطقه اي و بين المللي نيروي كار متخصص در صنعت نفت و گاز جهاني، بايد در راستاي تحقق هرچه سريع تر منافع عظيم ملّي و تسريع در روند افزايش توليد و برداشت از ميدان مشترك پارس جنوبي پيش برويم تا برخي از نقشه ها و ايده هاي دشمنان و رقبا در حوزه منابع انساني نقش برآب شود و نيروهاي شاغل در منطقه با تامين بهينه نيازهاي معيشتي با اشتياق و بهره وري بيشتري بر فعاليت هاي توليدي و توسعه اي تمركز كنند. http://www.nioc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&ID=e613d365-07f1-42d8-b3cf-2fcd05054d6a&WebPartID=a8b00915-34e0-47dd-96a0-7cfe79fd033e&CategoryID=40295507-1e70-49ec-af82-e5eeba6870bc از سایت شرکت نفت و گاز پارس (pogc.ir) خوندم که وزیر نفت (مهندس قاسمی) 9آبان به رئیس شرکت نفت و گاز پارس دستور داده که تمام شرکتهای پیمانکاری پارس جنوبی باید از 2% پیشرفت ماهانه ی پروژه ها سریعا به 5.2% پیشرفت ماهانه برسند و بصورت تمام وقت یعنی شبانه روزی با تمام ظرفیت فعالیت کنند. که این یعنی نیاز به نیروی بیشتر برای نظارت بر شرکتهای پیمانکاری و اجزای پروژه ها.

amir4924
2011/11/09, 09:09 PM
دوست من شما باید تا 1 ماه دیگه صبر کنید تا نتایج اعلام شود
موفق باشید
آخه مشکل اینجاست که نتایج هم که اعلام بشه باز تا شروع به کار 3 ماه طول میکشه!

hasan_dalir
2011/11/09, 09:28 PM
سلام دوستان
امیدوارم که همتون در این مرحله (مصاحبه) قبول شید
من هم امروز مصاحبه داشتم شکر خدا بد نبود
از دوست عزیز [/URL][URL="http://www.iran-eng.com/member.php/16023-mohammadhosin"]mohammadhosin (http://www.iran-eng.com/member.php/16023-mohammadhosin) که فایل رو آپلود کرده بود واقعا سپاسگذارم واقعا عالی بود
دوستان در مورد نتایج پرسیدم گفتن بسته به محل مصاحبه دیر یا زود نتایج رو میزنیم سایت مثلا گفتن شاید اول نتایج پالایش رو بزنیم بعد نفت و به عکس
گفتن کلا از هفته دوم آذر به بعد نتایج رو میزنیم ولی گفتن احتمال داره نتیجه مصاحبه یکی امروز زده بشه و نتیجه دیگری بسته به محل مصاحبه با دو الی 3 روز تاخیر زده بشه منظورم 15 آذر به بعد هستش
بازم از همه شما دوستان که در این تایپیک فعالیت کردید ممنونم واقعا عالی بود بیشتر حرفاتون به دردم خورد
با نهایت احترام

a.m.o
2011/11/10, 08:30 AM
دوستان کسی از بچه های شیمی هست که نفت و گاز پارس امتحان داده باشه- کجا مصاحبه داده و چطور بوده مرسی

شهرام 59
2011/11/10, 09:18 AM
من که قبول شدم....;)

تو هم یه جور بشری یه روز می گی قبول نمیشم
یه روز می گی قبول میشم خوب بوده

البته به کار خدا نمیشه ایراد گرفت همه جور بشری افریده. بالاخره تو هم یه جور بشری دیگه.

کاردستی خوبی هستی

candyjoon
2011/11/10, 01:01 PM
بچه ها بهتر فروم رو به مسائل حاشیه ای نکشونیم. خواهش می کنم همه خونسردی خودشونو حفظ کنن.

شهرام 59
2011/11/10, 01:04 PM
بچه ها بهتر فروم رو به مسائل حاشیه ای نکشونیم. خواهش می کنم همه خونسردی خودشونو حفظ کنن.

:biggrin::biggrin::biggrin:
درست میشه استرس نداشته باش .
خدا بزرگه

candyjoon
2011/11/10, 03:09 PM
:biggrin::biggrin::biggrin:
درست میشه استرس نداشته باش .
خدا بزرگه

من که تازه داره استرسم برای آزمون نظام مهندسی بالا می زنه که 4 آذر برگذار میشه.:cool: کم کم داره شرکت نفت تبدیل به خاطره می شه برام.:smile:

candyjoon
2011/11/10, 07:33 PM
شرکت نفت و گاز پارس هنوز مصاحبه دارند یا تموم شده؟

amiri.sadegh
2011/11/12, 03:22 PM
سلام به همه ی دوستان چشم انتظار
تو پرسش و پاسخ mop نوشته نتایج هفته ی اول دی
خدا صبرمون بده
http://www.mop.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=4bd7d587-34c9-4985-9d2a-2b724685e2b9&WebPartID=63343e70-4d2d-424a-8232-64746f58279a&ID=105486e0-d1fe-4d1e-af21-06d1fed74834

sadeghrenjer
2011/11/12, 06:38 PM
خدا صبرمون بده
http://www.mop.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=4bd7d587-34c9-4985-9d2a-2b724685e2b9&WebPartID=63343e70-4d2d-424a-8232-64746f58279a&ID=105486e0-d1fe-4d1e-af21-06d1fed74834

:eek::cry::confused:

طبیعیه
کم که نبودیم
به زبون میگی 10 هزار نفر
شب یلدا نتایج اعلام میشه پ :biggrin:

_mahdi_
2011/11/13, 10:39 AM
خدا صبرمون بده
صفحه مورد نظر جابجا میشه . عکسش رو می زارم :

70473

amiri.sadegh
2011/11/13, 11:55 AM
صفحه مورد نظر جابجا میشه . عکسش رو می زارم :

70473

سلام ممنون اینم خوبه

در کل هدف این بود که بگیم انتظار جواب مصاحبه رو نداشته باشیم انشا... تا اول دی ماه

_mahdi_
2011/11/13, 12:19 PM
سلام ممنون اینم خوبه

در کل هدف این بود که بگیم انتظار جواب مصاحبه رو نداشته باشیم انشا... تا اول دی ماه
خدا کنه همین یکی دو ماه باشه . مثل شرکت گاز که بلافاصله دوره اموزشیشون شروع شد . و مثل موردایی نظیر این استخدامی http://sangan30ty.blogfa.com/ { دوستم قبول شده و در جریان کارش هستم } نباشه که هنوز بعد دوسال دعوت به کار نشدن .

amiri.sadegh
2011/11/13, 08:16 PM
خدا کنه همین یکی دو ماه باشه . مثل شرکت گاز که بلافاصله دوره اموزشیشون شروع شد . و مثل موردایی نظیر این استخدامی http://sangan30ty.blogfa.com/ { دوستم قبول شده و در جریان کارش هستم } نباشه که هنوز بعد دوسال دعوت به کار نشدن .

دوستتون مگه چی شرکت کرده 2 سال یه عمره
باور کنید من که واقعا کلافم از این وضعیت که معلوم نیست چیکاره ایم
ولی در هر صورت توکل به خدا

_mahdi_
2011/11/14, 07:52 AM
دوستتون مگه چی شرکت کرده 2 سال یه عمره
باور کنید من که واقعا کلافم از این وضعیت که معلوم نیست چیکاره ایم
ولی در هر صورت توکل به خدا
استخدامی سنگ آهن سنگان http://sangan30ty.blogfa.com/ (http://sangan30ty.blogfa.com/) از زیرمجموعه های ایمیدرو .
کلا استخدامی های شرکت های فولادی خیلی زمانبره .

یک سواله که چند وقته می خوام بپرسم.مسوول پذیرش نفت و گاز پارس { تهران } می گفت کار تو این شرکت نظارت بر نصب تجهیزاته . تو اینجور کارا اولویت با مدارک بالایه؟ . منظورم اینه که برخلاف مثلا شرکت ملی حفاری و فلات قاره که اکثر کارا تعمیراتی و یدی هستش اینجا بیشتر نظارت فنی هست . پس شاید واسه همین هم من ازکسایی که قبول شده بودن و پرسیدم هیچ کدوم فوق دیپلم نبودن . نظر شما چیه ؟

hasan_dalir
2011/11/14, 08:09 AM
استخدامی سنگ آهن سنگان http://sangan30ty.blogfa.com/ (http://sangan30ty.blogfa.com/) از زیرمجموعه های ایمیدرو .

یک سواله که چند وقته می خوام بپرسم.مسوول پذیرش نفت و گاز پارس { تهران } می گفت کار تو این شرکت نظارت بر نصب تجهیزاته . تو اینجور کارا اولویت با مدارک بالایه؟ . منظورم اینه که برخلاف مثلا شرکت ملی حفاری و فلات قاره که اکثر کارا تعمیراتی و یدی هستش اینجا بیشتر نظارت فنی هست . پس شاید واسه همین هم من ازکسایی که قبول شده بودن و پرسیدم هیچ کدوم فوق دیپلم نبودن . نظر شما چیه ؟
سلام دوست عزیز
احتمال داره همینطور که شما میگید باشه
ولی کلا روز مصاحبه فوق دیپلم با کارشناسی و بالاتر جدا بود واسه همینه که روزی که شما رفتین کسی فوق دیپلم نیوده

amiri.sadegh
2011/11/14, 08:41 AM

منم نفت وگاز پارس مصاحبه دادم لیسانس و یکی از دوستامم ارشد مکانیکه اونجا بود
ولی به قول شما هرچی بود لیسانس و ارشد بود
شاید مصاحبه ی کاردانی ها عسلویه بوده
ولی اگه اون کاغذ شغل و محل کارو دیده باشین دو راه بیشتر نداریم یا 30 روز کامل عسلویه یا 15 و 15

hasan_dalir
2011/11/14, 10:34 AM
درسته دوست عزیز
طرح اقماری هستش
در ضمن 15 15 نیست
به ازاء هر 15 روز کاری 7 روز استراحت هستش
یعنی 30روز کار 15 روز استراحت
ولی اکثر بجه ها بعد 20 روز کار 10 روز استراحت رو ترجیح میدن که دوستان اشتباهن فکر میکنن 15 15 هستش
ولی حقوقشون خوبه
واسه لیسانس از سال اول که تا 2 سال اسم دوره رو گذاشتن دوره کار آموزی دور بر 1 م و کمتر هستش
فوق دیپلم هم 450 (6 ماه اول) تا 700 هستش
بعد از طی دوره 2 ساله حقوق افزایش پیدا میکنه

شهرام 59
2011/11/14, 10:46 AM
درسته دوست عزیز
طرح اقماری هستش
در ضمن 15 15 نیست
به ازاء هر 15 روز کاری 7 روز استراحت هستش
یعنی 30روز کار 15 روز استراحت
ولی اکثر بجه ها بعد 20 روز کار 10 روز استراحت رو ترجیح میدن که دوستان اشتباهن فکر میکنن 15 15 هستش
ولی حقوقشون خوبه
واسه لیسانس از سال اول که تا 2 سال اسم دوره رو گذاشتن دوره کار آموزی دور بر 1 م و کمتر هستش
فوق دیپلم هم 450 (6 ماه اول) تا 700 هستش
بعد از طی دوره 2 ساله حقوق افزایش پیدا میکنه

مگه حق انتخاب با خوده ادمه که طرح اقماری باشه یا ثابت ساکن اونجا باشه؟

الان از بین استخدامی ها معلومه کدوم شرکتها اقماری می خوان و کدوما باید ثابت ساکن اونجا بشی؟

hasan_dalir
2011/11/14, 12:21 PM

الان از بین استخدامی ها معلومه کدوم شرکتها اقماری می خوان و کدوما باید ثابت ساکن اونجا بشی؟
دوست عزیز اگه بومی باشی که حسابش جداست
ولی برای سایر افراد 3 سال پیش طرحی رو دارن اجرا میکنن که به همه خونه سازمانی بدن و از هر نفر حداکثر استفاده رو ببرن
ولی فعلا برای تمام افراد غیر بومی طرح اقماری هستش
البته 6 ماه اول مرکز آموزش بیشتر شرکتهای نفتی در شمال هستش

tanha_1900
2011/11/14, 02:28 PM

الان از بین استخدامی ها معلومه کدوم شرکتها اقماری می خوان و کدوما باید ثابت ساکن اونجا بشی؟دوست عزیز همون کسی که از من مصاحبه گرفت اخرش گفت شرایط کار اینجوری که اگه رو سکو باشی 2 هفته کار 2 هفته استراحت . اگه خشکی باشی 3 هفته کار 1 هفته استراحت.دیگه بومی و .. فرقی نداره البته شاید این شیوه فقط مربوط به شزکت نفت و گاز پارس باشه.

hasan_dalir
2011/11/14, 02:33 PM
دوست عزیز همون کسی که از من مصاحبه گرفت اخرش گفت شرایط کار اینجوری که اگه رو سکو باشی 2 هفته کار 2 هفته استراحت . اگه خشکی باشی 3 هفته کار 1 هفته استراحت.دیگه بومی و .. فرقی نداره البته شاید این شیوه فقط مربوط به شزکت نفت و گاز پارس باشه.
سلام دوست عزیز
این شرایط مربوط به مناطق بد آب و هواست(مناطق عملیاتی)
چون الان هم در سکو و هم در خود پارس جنوبی از همکاران بنده در حال انجام کار هستن
ولی شاید شرایط در این دوره فرق میکنه و من بی اطلاع باشم

hysteric
2011/11/14, 06:24 PM
البته در مورد اقماری بستگی به محل کار داره مثلا اروندان اصلا اقماری نداره ولی ملی حفاری اکثرا اقماریه

one_1
2011/11/14, 08:18 PM
واسه من که هرچی ديرتر خبر بدن بهتره اقلا ميرسم این پايان نامه رو تموم کنم!

mojtaba.baharani
2011/11/14, 11:37 PM
واسه من که هرچی ديرتر خبر بدن بهتره اقلا ميرسم این پايان نامه رو تموم کنم!

manam hamin tor

samy_Y
2011/11/16, 04:45 PM
سلام به همه مهندسان گل.
کسی در مورد تست پزشکی اطلاعی نداره ؟در چه حدی هست؟

amir4924
2011/11/16, 05:41 PM
سلام به همه مهندسان گل.

با سلام.دستور عمل طب صنعتی و معاینات بدو استخدام را میزارم و همه چیز در اون توضیح داده شده و امیدوارم مفید باشه.
70966

argus
2011/11/16, 05:41 PM
سلام به همه مهندسان گل.

معمولا تست اسپیرومتری (تست تنفس)، معاینات بالینی و ممکنه عکس از قفس سینه و تست کوررنگی و آزمایش خون ...میگیرن. اما در مورد اینکه تا چه حد جدی هست باید خدمتتون عرض کنم که یکی از دوستان من که در سری قبل(فکر کنم سال 88) تو آزمون قبول شده بود میگفت ، اگر ایرادی از شما پیدا کنند ، یک کمیسیون پزشکی وجود داره که در مورد شما نظر میده و تا جایی که امکان داشته باشه سعی میکنن از شما در پست هایی استفاده کنن که مشکل پزشکیتون مزاحمتی ایجاد نکنه. مثلا اگر کسی کوررنگی داشته باشه در پست هایی ازش استفاده می کنن که آلارمی وجود نداشته باشه. البته این در مورد مشکلات پزشکی که چندان حاد نیستن صدق میکنه و احتمالا اگر مشکل پزشکی جدی وجود داشته باشه به سادگی ازش نمیگذرن. به نظرم بهتره فعلا ذهنتون رو در گیر این مساله نکنید چون مرحله اصلی هنوز نتایجش نیومده.

candyjoon
2011/11/16, 05:47 PM
شمارش معکوس تا اول دی ماه: 35 روز و اندی ساعت:D