برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : ·▪•●سوالات و درخواست هاي درسي مهندسي شيمي فقط در اینجا مطرح شود●•▪·
حــامد
2007/4/22, 10:24 AM
سلام خدمت دوستان عزیز
خواهشمند است فقط و فقط درخواست های خود را در اینجا مطرح نمایید
ضمنا قبل از ارسال پست موضوع خود را سرچ کرده تا از ارسال پستهای تکراری جلوگیری گردد
دارم عزیزم دارم!!!!
آخه من تا آخر بهار وقت دارم پروژمو تحویل بدم.هنوز هیچ کاری نکردم اوم ...اوم...
ملیکا جون خودت که در جریانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی بدادم برسهههههههههههههههههههههه هههههه.:cry:
melika
2007/4/22, 10:33 AM
نمی خوام نا امید شی ولی بهتره بذاری برای ترم دیگه چون دیگه از همین الان هم شروع کنی نمی رسی.
چقدر امید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:surprised:
آخه این همه؟؟
نا امیدم از زمین و از زمان
پاسخم نه این نه آن نمی دهد
پاره های این دل شکسته را
گریه هم دوباره جان نمی دهد:crying:
وقتی که آستین بالا بزنی و یه بار، یه سنگینی رو ، از رو دوش خسته یه مهربون برداری تشکر ساده و بی ریاش می ارزه به همه دنیا.
دوست عزیز شما می توانیپارس رفته که به صورت انلاین ترجمه های تخصصی و عمومی شما رو انجام می دهد.
ممنونم که یه سری به اینجا زدین.
می شه یه کم بیشتر توضیح بدین .آخه دقیقا" نمی دونم باید چی کار کنم؟؟؟؟
زندگی گرمی دل های به هم پیوستست
تا در آن دوست نباشد همه در ها بستست
mahdi.adelinasab
2007/4/22, 03:17 PM
salam zoha
ye chand ta site behet moarefi mikonam azashoon estefade kon
http://www.aviny.com/Dictionary/Translator.htm
http://www.parstranslator.com/Free/ptranserver2.dll
http://www.damghancity.com/WWW/Bala%20Safe/14.htm
http://www.damghancity.com/WWW/Bala%20Safe/14.htm
http://www.parstranslator.net/far/translate.htm
http://www.parscms.com/Web-Design/translation-of-sites-contents.htm?PT=ترجمه
http://www.hasht.com/services/sitedirectory/Computers_Internet/Dictionaries/
:gol:
از دوست عزیزما که توضیحات لازم را دادند کمال تشکر را داریم.
امیدوار هستم که همیشه موفق باشند.
mahdi.adelinasab
2007/4/22, 08:21 PM
همچنين شما بهتاش جان
واسه همه چي ممنون
اگه شما دوستاي خوب نبودين...
چي به سرم ميومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز هم و باز هم متشكر:smile: :smile:
شاد باشيد بمانيد و زندگي كنيد:smile:
mahdi.adelinasab
2007/4/23, 05:22 PM
سلام وظیفه است zohaجان
اگه امری بود در خدمتیم
یا علی:gol:
arayeh
2007/4/29, 01:57 PM
اين مشكل من هم هست بد جوري حالم رو گرفته .هيچ كاري از دست كسي برنمياد جز دلداري:evil: :cry: :crying: :wallbash: :exclaim:
mahdi.adelinasab
2007/4/29, 02:41 PM
چی شده عزیزم؟
ساخئش یهلث زاثقش؟
همه امروز دلشون گرفته است، تو هم ؟
من هم همینطور
تسکینه دلت خودتی ولی منو دوسته خودت تلقی کن
یا علی:gol:
chemical engineer
2007/4/30, 03:26 PM
سلام عزیزم من
تمام پروژه ها یم رو با نرم افزاره parse ترجمه کردم .
lovex5050
2007/5/03, 03:38 PM
چرا دماي جوش مخلوط اب روغن کمتر از اب و روغن است ؟
خواهش مي کنم جواب دهيد.
mahdi.adelinasab
2007/5/03, 04:18 PM
البته باید تحقیق بیشتری کنم ولی فر می کنم به این صورت باشه:
چون نا خالصی باعث تغییراتی در رژیم دمایی مخلوط ها و یا محلول ها میشه از طرفی اگر جسم مخلوط شونده ای از ماده اصلی ما چگال تر باشه اون وقت دمای جوش بالا تر خواهد رفت.
ولی اگر چگالی جسم مخلوط شونده کمتر باشه اونوقت دمای جوش پایین تر میرود
و علتش فکر می کنم به خاطر کاهش چگالی متوسط اون ها یا اون انرژی گسستگی حاصل از رانش بین ملکول های آب و روغن باشه که به رسیدن به انرژی لازم برا ایجاد دمای جوش کمک میکنه.
و این باعث این میشه که دمای جوش زود تر ایجاد بشه.
یعنی دمای جوش مخلوط از جدا جداشون پایینتره.....
یا علی
از دوستان می خوام اگه دلیل دیگه ای هم دارن بیارن
lovex5050
2007/5/03, 04:23 PM
اگه ممکنه دقيق تر برام توضيح بدهيد. البته با تشکر.
mahdi.adelinasab
2007/5/07, 01:02 PM
سلام
تشکر می کنم از بابت همه دوستان که قسمت مقالات و کتابها رو جدا کردند
موفق باشید
یا علی
این مبحث بسیار ساده است و حتی در دوران دبیرستان هم مطرح می شود.
این بحث به محلول ها مربوط می شود که محلول ها به دو دسته تقسیم می شوند:
1-محلول های قابل امتزاج
2- محلول های غیر قابل امتزاج
محلول دو جزئی از A و B را که در آن انرژی برهمکنش بین مولکولی در اثر امتزاج تغییر نکند محلول ایده آل می گویند. برای این امر لازم است انرژی برهمکنش A----a و B----b و A-----b یکسان باشد.
همیشه عمل اختلاط و تشکیل محلول همراه با تغییر حجم نبوده. چرا؟
زیرا تغییر چندانی در نیروی بین مولکولی ایجاد نمی شود و به همین دلیل عمل اختلاط با تبادل گرما هم همراه نیست.
محلول های ایده آل از قانون رائول پیروی میکنند.
محلول غیر ایده آل محلولی است که نه رقیق باشد و نه رقیق آیده آل باشد.
حال بعد از این بحث ها
در سیستم های دو جزئی انحراف های چندانی دیده نمی شود زیرا پیوند هیدروژنی ضعیف بین اکسیژن آب با هیدروژن های روغن صورت گرفته بهمین دلیل تشکیل پیوند هیدروژنی فشار بخار هر دو جز کمتر از مقدار است که در صورت فقدان برهمکنش بین انها و پیروی مخلوط از قانون رائل قابل پیش بینی است.
پس نتیجه میگیریم که:
وجود پیوند هیدروژنی باعث تشکیل نظم در محلول میشود. خوب حالا چی میشود؟
اگر چیزی درباره آنتروپی(بی نظمی) شنیده باشی. این آنتروپی کاهش می یابد و دمای جوش محلول دارای یک نقطه آزوئوتروپ با دمای جوش مینیمم خواهد بود.
برای اینکه بهتر متوجه شوی این مباحث رو به صورت کامل بخوان:
قانون رائول
قانون هنری
و یک نگاه کوچکی هم بر کتاب های شیمی فیزیک بندازی بد نیست.
بعدش هم اینطوری که نمیشود. یک مرتبه بدون سلام و علیک میایی و سریع هم جواب می خواهی.
mahdi.adelinasab
2007/5/08, 01:12 PM
ممنونم از آقا بهتاش عزیز واسه روشن تر کردن مطلب
یا علی
mahdi.adelinasab
2007/5/11, 06:48 PM
خوبه ........
lovex5050
2007/5/22, 03:21 PM
سلام
اگه کسي تهيه و ساختار شوينده غير صابوني مي دونه جواب بده ممنون ميشم
bardinova
2007/5/23, 11:20 PM
خداییش سر در این انجمن چی نوشته که هر کی لحافش رو گم می کنه میاد اینجا !؟!!؟!؟!
yas313
2007/5/26, 09:27 PM
سلام راجع به شیرین سازی آب با استفاده از فرآیند تشکیل هیدرات مطلب میخواستم.شما رو به جددتون عجله کنین وقت تنگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:
سلام
خانم همیرا آگاه کتابی در مورد شوینده ها نوشته ، کتاب خوبیه . من یک جلدش که در مورد شامپو بود رو دیدم . در مورد بقیه شوینده ها نمیدونم هست یا نه .
موفق باشی
آخه مسائل مهندسی شیمی چه دخلی به صنایع داره که این دوست خوب و شیطون ما رفته این مبحث رو درتالار صنایع گذاشته.ها؟
ولی فکر کنم که قضیه چیز دیگری است. نکنه با این تالار قهر کردی ؟
در بخش مقالات مهندسی شیمی برات درباره دترجنت ها مطلب گذاشتم برو دانلود کن. شیطون.
navid52000
2007/5/30, 10:35 PM
من با دوستام قبلا یه کم در مورد دترجنت های بدون فسفات کار کردیم - اگه پیدا کنم براتون میذارم -
navid52000
2007/8/26, 09:21 PM
دوستان اگه ممکنه در مورد خوص رنگبری آب اکسیژنه برام بنویسید .
بیشتر در مورد چه گروه مواد این خاصیت تاثیر گذاره ..
قبلا از همکاریتون ممنون
-شرح مختصري بر فرايند توليد آب اکسيژنه
به طور کلي فرايند توليد آب اکسيژنه را مي توان به
مراحل زير تقسيم کرد.
۱- خالص سازي ايزوپروپيل الكل اوليه: ايزوپروپيل الكل ورودي به همراه ايزوپروپيل الكل برگشتي از واحد
هيدروژناسيون، قبل از ورود به راکتور مي بايست عاري از ناخالصي گردد. جهت جداسازي ناخالص يها از برج تقطير آکنده استفاده ميشود. محصول حاصل از جداسازي از بالاي برج، پس ازميعان، آماده مصرف در راکتور است.
٢- دراين مرحله واکتش اکسيداسيون ايزوپروپيل الكل با واکنش کلي زير رخ ميدهد:
واکنش اکسيداسيون در فاز مايع درتماس با گاز اکسيدکننده(اکسيژن)قرارم يگيرد. راکتور اکسيداسيون شامل ششمرحله است که در هر مرحله گاز اکسيدکننده پس از عبور از سين يهايي ازنوع کلاهکي ٤، در مايع به صورت حبابدرآمده و واکنش م يدهد. با وجود گرمازا بودن واکنش، حرارت توليد شده جهت تأمين دماي واکنش کافي نبوده و در هر مرحله از راکتور، دما توسط کوي لهاي حرارتي که با بخار ٦ اتمسفر کار م يکنند، کنترل م يگردد. جهت کاهش دما در هر مرحله هم از کوي لهاي خن ککننده استفاده مي شود.
٣-جداسازي هيدروژن پراکسيد از مخلوط اوليه با تقطيرجداسازي هيدروژن پراکسيد به صورت محلول از مخلوط
واکنش، با تقطير ترکيبات آلي بوسيله مخلوط آزئوتروپيک که حاوي % ٢٥ آب م يباشد، صورت ميگيرد.
٤- هيدروژناسيون استن براي تبديل به ايزوپروپيل الكل: استن که در راکتور اکسيداسيون حاصل م يگردد، پس از
جداسازي در فرايندهاي تقطير، هيدروژنه شده و تبديل به ايزوپروپيل الكل براي مصرف مجدد در راکتور م يگردد.
٥- جداسازي مخلوط ايزوپروپيل الكل- استن بوسيله تقطير: جداسازي استن و ايزوپروپيل الكل در يک برج تقطير
پيوسته صورت ميگيرد استن حاصل از بالاي برج به واحد هيدروژناسيون فرستاده ميشود. محصول پايين هم به
واحد خالص سازي ايزوپروپيل الكل ميرود.
٦- جذب گازهاي خروجي از مرحله اکسيداسيون:
جداسازي گازهاي خروجي از راکتور اکسيداسيون، در يک برج جذب صورت م يگيرد که در آن از آب پروسس به
عنوان شوينده استفاده م يشود. آب به صورت قطراتي برروي گاز اسپري مي شود. در اين مرحله، بخارات آلي کهعمدتاً استن و ايزوپروپيل الكل هستند، از گاز جدا ميشوند.
٧- جذب هيدروژن خروجي از مرحله هيدروژناسيون:
جداسازي هيدروژن از خروجي مرحله هيدروژناسيون نيز در يک برج جذب که در آن گاز با آب شستشو داده
٢٠ انجام م يشود و بخارات آلي شامل استن و oC ميشود، صورت ميگيرد. جذب در فشار اتمسفري و با آب
ايزوپروپيل الكل از هيدروژن جدا مي شوند و هيدروژن خالص شده به راکتور بر ميگردد.
http://i12.tinypic.com/52zpysx.jpg
M.Deylamian
2007/8/27, 02:55 PM
سلام خدمت شما دوستان عزیز و فعال :w17:
در ارتباط با اب اکسیژنه مطالبی رو در تالار نساجی قرار دادم .
انشالله که مفید باشه براتون.. :w11:
lovex5050
2007/9/01, 09:00 AM
لطفا اگه کسی می دونه چه طوری یک صفحه سنگ به کمک مواد شیمی بدونه اینکه سر صدا ایجاد کنه از بین برد. فوری
یک صفحه سنگ....؟ مطمئن هستی اینقدر بزرگ هست! کمی واضح تر توضیح دهید. این سنگ در کجا قرار دارد. مثلا در صنعت اگر در یک لاین(line) قرار گرفته باشد با استفاده از مواد روان کننده آن را خارج می کنند یا اینکه با استفاده از سیال های خورنده آن را ابتدا شستشو می دهند و سپس آن را با استفاده از سیال های روان کننده خارج می کنند. اگر یک رسوب باشد که مدت زیادی در یک تانک قرار داشته باشد با استفاده از فرآیندهای رسوب زدایی مانند فرآیند مافوق صوت آن را از بین می برند.
اگر منظورت سنگ کلیه می باشد که آن را هم توسط فرآیند کاویتاسیون(خلا زائی ) در اثر ایجاد و رشد حباب ها از بین می برند.
lovex5050
2007/9/01, 04:02 PM
نه عزیزم فرض کن تخته سنگی که زیر آن یک یک چاه یا سراب قراردارد و از چهار طرف به سنگ ها قفل شده و در دامنه کوه قرا گرفته است. ممنون می شم جواب دهید
چیزی رو که میگویی بیشتر به رشته عمران مربوط می شود. من تا به حال با همچین موردی برخورد نکرده ام. ولی معمولا در رشته عمران با استفاده از مواد منفجره این کاررو انجام می دهند. که این کار همراه با سرو صدا همراه می باشد. که فکر نمی کنم مربوط به کار شما بخورد. باید کمی تحقیق کنم. اگر کمی فرصت بدی برات پیدا می کنم.
سلام
در مورد بیو کاتالیست ها و کاربرد آنها در صنایع (شیمیایی و غذایی) نیاز به مطلب و مقاله دارم خیلی فوریه لطفا کمکم کنید:cry::confused::crying::crying2:متشکر م:w27:
lovex5050
2007/9/02, 08:39 AM
ممنون مي شم دوست عزيز اگه برام پيدا كني
هميشه شما را به زحمت مي اندازم.
باز هم با تشكر از شما
به این صفحه ی سنگی اصطلاحا سنگ بستر می گویند. با تحقیقاتی که من کردم معمولا در زمان قدیم وقتی در حفر چاه به سنگ بستر بر می خوردند بی خیال کندن چاه می شدند و بعد از ساخته شدن دینامیت(T.N.T) توسط چینی ها در آتش بازی های خود با استفاده از مواد منفجره این کار را انجام می دادند. و بعدها به دلیل آثار تخریبی و نابودگر این مواد کار با آن ها کمتر شد. و بعد از آن بااستفاده از روش های حفاری مورد استفاده قرار گرفت از جمله حفاری ضربه ای که امروزه دیگر از این روش استفاده نمی شود. ولی خود من در بعضی از حفاری ها مشاهده کردم که از این وسیله به دلیل پایین بودن هزینه آن استفاده می شود. بیشتر در مناطق جنوبی کشور نظیر آبادان که خودم یادم می آید همین امسال بود. اردیبهشت ماه که یک سفر داشتم دیدم.
و بعد از این نوع حفاری صحفاری دورانی و حفاری با استفاده از مته بسیار کاربرد پیدا کرد.
چرا از مواد شیمیایی استفاده نمی شود:
بالا بودن مقاومت سنگ بستر
میزان مصرف زیاد مواد شیمیایی
آلوده گنندگی این مواد در چاه
بالا بودن هزینه حمل و نقل
خطرناک بودن مصرف و پایین بودن وسایل ایمنی در سر چاه
درباره محکم بودن سنگ بستر:
یكی از این روش ها، دفع زباله در چاه های عمیق است كه در این روش، چاه عمیقی حفر می كنند تا در نتیجه ادغام گرمای حاصل از فرآیندهای زمین گرمایی و نیز پرتوزایی سنگ های اطراف، زباله ها ذوب شده و از بین بروند. با توجه به متغیرهای فراوان و مسائل ناشناخته دیگر، این روش بسیار نظری جلوه می كند و قابل اعتماد نیست.یكی دیگر از روش ها این است كه می توان زباله های پرتوزا را در ورقه های یخی دفن كرد.چنانچه زباله در مركز ورقه های یخی در قطب قرار داده شود، تجمع و حركت یخسار، به اندازه كافی كند هست و تا پیش از رسیدن زباله به حاشیه یخ، هزاران سال طول می كشد. طی این زمان بلندمدت، زباله های پرتوزا بی زیان خواهند شد. این راه حل چندین مشكل دارد. به طور مثال امكان حركت ناپایدار یخ كه ظرفیت پذیرش زباله را تعیین می كند و همچنین افزایش گرمای زمین را نباید دست كم گرفت. از طرف دیگر، در صورتی كه سلول های نگهداری زباله آسیب ببینند امكان دارد زباله ها در سطح گسترده ای پراكنده شود كه نكته بسیار مهمی است. هر چند كه این پیشنهاد برای بسیاری از سیاستمداران خوشایند است ولی ممكن است آسیب های شدیدی به بشر وارد آورد.در روش دیگری زباله ها را در یك مخزن زیرزمینی كه در یك توده سنگ مناسب حفر شده است، قرار می دهند این توده سنگ باید یك سد نهایی در برابر مهاجرت زباله هسته ای از مخزن باشد، به نحوی كه بتوان امكان ایجاد هرگونه شكاف در سیستم های نگهداری زباله را كاهش داد. بسیار بعید است كه برای ذخیره كردن زباله هایی از این نوع از فلزهای خنثی كه در برابر خوردگی مقاومت بالایی دارند مانند پلاتین و طلا استفاده شود، در نتیجه باید برای اطمینان به فلزات محافظ دیگر كه دچار خوردگی می شوند، برنامه ریزی های لازم صورت گیرد. هم اكنون این روش در برخی از كشورهای اروپایی به ویژه آلمان مورد استفاده قرار می گیرد.ریختن زباله های هسته ای در بستر اقیانوس نیز مدنظر قرار گرفته است. زیرا تصور می شود كه زباله در نهایت طی فرآیندهای فرورانش Sub duction می تواند به درون گوشته زمین انتقال یابد. از لحاظ نظری با ریختن این زباله ها در اقیانوس می توان این معضل را حل كرد ولی شناخت كافی در مورد وضعیت كلی رسوبات این ژرفناها وجود ندارد تا بتوان اطمینان داشت كه این زباله ها به مرور زمان بیرون رانده نمی شوند، هرچند كه پاكستانی ها از این روش استفاده كردند. روش دیگری كه بررسی می شود دفع زباله های اتمی در فضا است به طوری كه مواد پرتوزا در یك راكت قرار گرفته و به فضا فرستاده شود، تا بدین ترتیب این مشكل از زمین دور شود. این در حالی است كه این روش بسیار پرهزینه و خطرناك است به طوری كه اگر راكت در هنگام برخاستن از زمین منفجر شود فاجعه بزرگی رخ می دهد.هم اكنون بهترین گزینه ای كه توسط برخی از كشورها همچون آمریكا و بریتانیا و فرانسه مورد استفاده قرار می گیرد، دفع زباله در یك مخزن سنگی است. در این روش زباله را در یك مخزن در نزدیكی سطح زمین نگهداری می كنند تا امكان مراقبت بیشتری فراهم باشد. هرچند این روش به محافظت بیشتری نیاز دارد ولی با ایجاد تونل های كم عمق در كوه ها و بررسی های انجام شده، بسیار قابل اطمینان تر از دیگر روش ها است.براساس مقررات آژانس حفاظت از محیط زیست EPA مناطق دفع زباله های هسته ای باید توانایی قرنطینه و دور نگهداری زائدات هسته ای از محیط زیست را به مدت ۱۰ هزار سال داشته باشد، زیرا این مدت حداقل زمانی است كه مواد هسته ای به صورت خطرناك باقی می مانند.
یک چاه یا سراب قراردارد و از چهار طرف به سنگ ها قفل شده و در دامنه کوه قرا گرفته است.
فکر کنم که حالا جوابت رو تا حدودی گرفتی.... ولی بزار یکمی اذیتت بکنم. امیدوارم که ناراحت نشی...
این کلمه ای رو که برات بزرگ کردم رو میبینی ؟
معنیش اینجا می شود چی؟:w01:
بی خیال ولی یک روش هست برای این چیزی که شما میگویید! که من بهت پیشنهاد می کنم.....
مصرف بعضی از این مواد همچون نیترات کلسیم و نیترات سدیم جنبه تجارتی یافته است می تواند برای کاری شما کمی مفید باشه بقیه کارها و سوال ها با خودت که باید پیدا کنی و من جوابی در رابطه با این گونه مواد بهت نمی دهم.:D
lovex5050
2007/9/02, 04:20 PM
سلام ممنون ولي منظورت چيه عزيز اگه نگي ناراحت مي شم
با تشكر از شما
آخه سراب به چاه چه ربطی داره. برو در فرهنگ لغات معنی سراب رو پیدا کن. خودت اون وقت متوجه می شوی!
lovex5050
2007/9/03, 03:35 PM
عزيز اين كلمه سرداب بوده كه حرف د آن فراموش شده حالا هم اگه خيلي ناراحتي اين تاپيك را پاكن
حالا چرا ناراحت می شوی. نه برای چی باید پاکش کنم. من چیزی رو پاک نمی کنم.
gordafarin
2007/9/04, 03:08 AM
جناب لاوکس سلام این سنگی که مورد نظر شماست با این مواد که هیچبا 100 تا قویترشم نمیتونی اون سنگو از سر رات برداری خیلی بزرگ تر تو رفتن دنبالش ولی باشه بورو شاید تونستی حداقل این قدر ضایع نیا و بگو بچه جان مگه تو جایی که هستی نمیتونی بری یک مهندس پیدا کنی که میای اطلاعات و تو سایت میزنی بچه ای ا
lovex5050
2007/9/04, 08:25 AM
عزیز این کار محرمانه است بدون سرصدا باید باشه
gordafarin
2007/9/06, 03:53 AM
عزیز این کار محرمانه است بدون سرصدا باید باشه
این راهی که میروی .....
کامیونارو اماده کن :biggrin::biggrin:
همچین چیزیو بچه تو سایت زدی از همین الان هوای کلاتو داشته باش :biggrin::biggrin::biggrin:
lovex5050
2007/9/06, 10:09 AM
عزيز شريف 2 تو برو آشت بخور سرد داره مي شه .
جناب مدير اين كاربر را ممنوع الورود كنيد وگرنه هرچه كاربره از اين جا فرار مي كنند.
اين كاربر هم چي را به شوخي مي گيره خودش كه مسخره است هيچ،............
عزيز شريف 2 تو برو آشت بخور سرد داره مي شه .
جناب مدير اين كاربر را ممنوع الورود كنيد وگرنه هرچه كاربره از اين جا فرار مي كنند.
اين كاربر هم چي را به شوخي مي گيره خودش كه مسخره است هيچ،............
در تالار مهندسی شیمی کسی حق نداره توهین یا بی احترامی بکنه. اگر بی احترامی بهت شده گزارش بده تا بررسیش کنیم. کمی هم انعطاف پذیر باش.
lovex5050
2007/9/07, 09:27 AM
ممنونم مثل همیشه
mahdi.adelinasab
2007/9/07, 09:01 PM
بهتاش درست می گن
نمی شه با مواد شیمیایی این کار رو کرد
به همون دلایلی که گفته شد
یا علی
gordafarin
2007/9/08, 02:36 AM
سلام:
جناب لاوکس تند نرو من اگه اطلاعاتی نداشته باشم حالا در مورد هر چیزی که میخواد باشه هیچوقت اصلا نمیام صحبت کنم اینم بدون کاری که میخوای بکنی میدونم دقیقا چیه محل دقیق سنگ و میدونم و اینو هم بدون که خیلی بیشتر از تو میدونم که بهت تو جوابای قبلیم گفته بودم با 100برابر این چیزا نمیشه برش داشت البته مطمین باش راهی هست همونطور که میدونی کیا دنبال راهش میگردن و تا اینجام که پیش رفتی باید مدیون همون اشخاص قبلی باشی که اونام بیخیال ماجرا نیستن هنوز چیزی که تو نت بخوای دنبالش بگردی نیست در ضمن شما خودت با کمال احترام باید بگم شخص مهمی نیستی که اجازه اخراج منو صادر میکنی من تاحالاش از دل و جون واسه دوستانم و سایت مایه گذاشتم اگه زمان تند تر پیش میرفت و الان تو این سن و سالم نبودم و رشته دانشگاهی مشخصی داشتم مطمین باش برای پیشبرد این سایت و زیاد کردن اطلاعات خودم و کمک به دوستانم وقت بیشتری میزاشتم بجای اینکه بیام سوالات شخصیمو تنها بپرسم هروقتم مدیر محترم سایت اشاره کنه من به انی قبول میکنم و میرم نیازی نیست شما وظیفه ایشون رو متذکر شی ولی دوست عزیزم برخلاف شما من مثل شما فکر نمیکنم و واقعا براتون ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم بتونی این مشکلت رو حل کنی و باز هم تو سایت ببینمتون من برای هموطنان خودم که سهل برای همه انسان ها ارزوی کامیابی دارم دوست داشتم کمکتون کنم اما میبینم تند روی شما به افکار که پیرو عمل در جهتی دیگه ای هست
با امیدواری برای پیروزی شما در این راه
شریف;)
lovex5050
2007/9/09, 02:43 PM
جناب آقای شریف 2 از صحبت های که به شما گفتم ناراحت هستم امیدوارم مرا بخشی قصد ناراحتی شما نداشتم راستش من خیلی وقت است دنبال راحل این مشکل می گردم و از اینکه که سوال مرا به مسخره گرفتی ناراحت شدم .
راهها همیشه به مهندسی ختم نمیشه و باید یک سری شرایط در نظر گرفت مشکل من اولا این کار نباید سر صدا باشد وگرنه از دینامیت و یا سنگ شکن استفاده می کردم. امیدوارم از صحبت من دلگیر نشده باشی .ممنون از راهنمایی شما
gordafarin
2007/9/09, 06:59 PM
سلام
ببینید من سوال شما رو به مسخره نگرفتم اخه منم یک سری اطلاعات دارم البته با توجه به تشابه موقعیت سنگ شما گفتم اوه این که مثل یکی منه البته اونی که من میشناسم اگه میخوای منطقه جغرافیایی شو بگو تا مطمین شم این همون سنگ با توجه به محرمانه بودن موضوع بهتر تز طریق پیغام خصوصی بگی
مرسی
gordafarin
2007/9/09, 07:02 PM
سلام
ببینید من سوال شما رو به مسخره نگرفتم اخه منم یک سری اطلاعات دارم البته با توجه به تشابه موقعیت سنگ شما گفتم اوه این که مثل یکی منه البته اونی که من میشناسم اگه میخوای منطقه جغرافیایی شو بگو تا مطمین شم این همون سنگ با توجه به محرمانه بودن موضوع بهتر تز طریق پیغام خصوصی بگی
مرسی
دز ضمن من خانوم شریفم نه اقای شریف
M.Deylamian
2007/10/13, 12:32 PM
سلام دوستان !
جمعتون گرم و صمیمی و موفق باشه ...:)
سوالی در مورد موضوعات زیر داشتم اگر می تونید من رو در این زمینه راهنمایی کنید و اطلاعاتی در موردشون بهم بدین .
lattice fluid theory
Flory-Huggins theory
معادله ی حالت EOS
پیرجو
2007/10/13, 03:50 PM
فقط یک توضیح کوتاه می دهم در مرد یکی از ان ها و بعد مطالب کامل رو براتون قرار می دهم:
معادلهeos همان معادله های حالت برای گازهای حقیقی می باشد. و در مورد مایعات هم بیان می شود.
BAGHLANI
2007/10/16, 12:19 PM
لطفا اگر کسی درخصوص روغنهای هیدرولیک و روش تست و آزمون مرغوبیت و یا روش
آنالیز روغنهای هیدرولیک اطلاعات داره کمک کنه . تشکر از دوستان عزیز .
mahdi.adelinasab
2007/10/16, 03:30 PM
لطفا اگر کسی درخصوص روغنهای هیدرولیک و روش تست و آزمون مرغوبیت و یا روش
آنالیز روغنهای هیدرولیک اطلاعات داره کمک کنه . تشکر از دوستان عزیز .
bebakhshid in pc ke roosh kar mikonam zabane farsi nadare
ozram ro movajah bedarid:smile:
dar topic haye ghabli dar in mored tozih dade shode
kafie ke ye searche koochik bokoni
ya ALI
پیرجو
2007/10/16, 04:17 PM
روش های تست روغن ASTM
به معنی انجمن آمریکائی آزمایش و مواد می باشد و بطور کلی روش هاس تست را مشخص می کنند. البته هر تستی با شماره بعد از حرف ASTM مشخص می شود. مانند روش آزمایش ASTMD-2270 که مربوط به روش آزمایش اندیس گرانروی روغن ها می باشد.
buterfly
2007/10/27, 11:58 AM
سلام روش های آزمون سورفکتانت ها را می خواستم .لطفا همکاری کنید.
toos_84
2007/11/04, 09:43 AM
سلام دوستان
چرا در برخی از نواحی از آند فداشونده در مبدل های آبی استفاده میشود و در برخی مناطق نمیشود ؟
آیا این مسئله به make up آب کولینگ مرتبط است؟
در مناطقی که از RO. reverse osmosis استفاده میشود . آیا به حفاظت کاتدیک احتیاج میباشد ؟
با تشکر
اشکان فروتن
2007/11/04, 12:03 PM
سلام به همه
کسی میدونه این شیر کف فلزی که seat و plug آن باید از فلز باشه تا بهش بگن فلزی
مثلا" شیر برنجی یا برنزی هم کف فلزی میشه؟
طبق چیزی که من شنیدم نمیشه
اگه کسی دقیق خبر داره به من بگه ممنون میشم
پیرجو
2007/11/04, 12:34 PM
نه ربطی به RO نداره. این نوع آندها بیشتر برای جلوگیری از قسمت خورده شده و تبدیل شدن به ..یا پر کردن کاتدهای قسمت از دست رفته می شود که طی یک فرآیند خاصی که مهندسان خوردگی در این زمینه بیشتر اطلاعات دارند انجام می شود. بیشتر در مناطق گرمسیر و مناطقی که در نزدیکی دریا یا مناطق آبی هستند مورد استفاده قرار می گیرد. اگر کمی به آزمایش هایی که در درس شیمی تجزیه بیان شده است توجه کنید بهتر متوجه این قضیه می شوید.
پیرجو
2007/11/04, 12:36 PM
منظورتون از نظر نوع معنی کردن هستش؟
شیر کف فلزی همان Globe valve است ، که به این صورت ترجمه شده است
-----------------------
Globe Valves :
نام این نوع شیر از شکل کروی قسمت مسدود کننده آن (globular) نشات می گیرد. ...... (http://ture.blogfa.com/8607.aspx)
اشکان فروتن
2007/11/04, 02:08 PM
ریشه این سوال به اختلاف زبان علمی ما و زبان بازاری فروشندگان برمیگرده
من در این چند روزه با چندین شیر فروش که صحبت کرده ام شیر globe و needle را سوزنی قلمداد کرده اند و شیر کف فلزی را بیشتر به آلیاژهای آهن مربوط دانسته اند
این است که من کمی گیج شده ام و دنبال رابطه نام خارجی شیرها با نام آنها در بازار ایران میگردم
برای شیر کف فلزی چه معادل خارجی وجود داره؟
GLOBE VALVE
= شیر کف فلزی
یا شیر کروی
اشکان فروتن
2007/11/05, 08:24 AM
GLOBE VALVE
= شیر کف فلزی
یا شیر کروی
یعنی اگه من برم و بگم که شیر کف فلزی میخوام ، بهم globe میدن؟
پس ربطی به فلزی و غیر فلزی ونوع آلیاژ نداره؟
toos_84
2007/11/05, 09:39 AM
ممنون دوست من . درست گفتید . در مناطق گرمسیر و نزدیک دریا از این سیستم استفاده میشود ولی موردی که برای من جالبه اینه که در یک منطقه ، در برخی جاها از آند فداشونده استفاده شده ودر برخی جاها نشده ،
تنها تفاوتی که بین این مبدلهای آبی بود ، نوع آب مصرفی بود که در جائی که از آند فداشونده استفاده شده بود make up آب کولینگ sea water بود ودر جائی که از آند استفاده نشده بود ، از آب RO(reverse osmosis
به عنوان make up استفاده شده بود .
حالا میخواستم بدونم که آیا دلیل خاصی برای نصب نکردن آند در این مبدلها بوده است.
ممنون میشم که بیشتر کمکم کنید .
پیرجو
2007/11/05, 10:27 AM
نمی توانیم بگوییم که دلیل خاصی ندارد. هر چیزی که در یک سیستم نصب می شود بدون دلیل نمی تواند باشد.
در بعضی از مبدل ها به دیلیل کم بودن کارکرد و کم بودن میزان ورودی و خروجی از آن معمولا از این گونه سیستم ها استفاده نمی شود. ولی در سیستم هایی که میزان ورودی و خروجی در دبی بالا صورت میگیرد و به دلیل خورده شدن بعضی از قسمت ها از این گونه آندها استفاده می شود تا میزان خوردگی که کم هست توسط این نوع آندکه در بعضی جاها به شکل یک گوی می باشد جایگزین شود.
toos_84
2007/11/05, 12:30 PM
اونی که من دیدم به شکل میله بود ، درست مثل آند فداشونده در آبگرمکن های خانگی.
حالا به نظر شما اگر در این سری مبدل ها نصب نشده باشد ، اشتباه طراح است ؟
document سراغ داری که بشه رو این موضوع کار کرد ؟
یعنی اگه من برم و بگم که شیر کف فلزی میخوام ، بهم globe میدن؟
پس ربطی به فلزی و غیر فلزی ونوع آلیاژ نداره؟
فکر کنم اینطور باشه ( 99% - اون 1% هم بخاطر راه فرار !! :w20:)
تو گوگل هم که اینو بنویسی همون globe رو برات میاره . هیچ ربطی به آلیاژ هم نداره .
اشکان فروتن
2007/11/05, 02:46 PM
ضمن تشکر از نظرات دوست عزیزم
کسی نظری دیگه نداره؟
farhad81
2007/11/06, 10:58 PM
دوستان درود بر شما
در صورت امکان روش تولید گرانول پلیمرهایی چون پلی اتیلن پلی پروپیلن پی وی سی و...
را می خواستم.خوب می دانیم یک خوراکی است که وارد اکسترودر می شود و در ان جا با عملیات کاتینگ این گرانول ها به دست می آیند ولی می خواستم بدانم پیش از ان چه فرآیندهایی روی ماده اولیه انجام می شود؟
farhad81
2007/11/09, 02:26 AM
دوستان آشنا به روش تولید پلیمر گرانولی نبود؟
M-F-CH
2007/11/16, 07:18 PM
تئوري جايگزيني سطح(نوشوندگي سطح)چيه؟فارسي لطفا
اگه در اين مورد شكل هم داريد برام بذاريد
ممنون
;);););)
Niima
2007/11/16, 08:45 PM
میتونی به کتاب انتقال جرم تریبال جلد 1 مراجعه کنی . فصل 3 فکر میکنم . در باره این تئوریها توضیح داده
M-F-CH
2007/11/17, 09:38 AM
ممنون از راهنماييت
ولي خودم تريبالو خوندم
مطالب بيشتري مي خوام؟؟؟؟///ضمنا عكس هاشم لازم دارم:cry::cry::cry:
HAFEZEH
2007/11/28, 10:02 AM
:cry:دوستان عزیز
درمورد فرمولاسیون ژلها - نحوه آزمون - خصوصیات شیمیایی و فیزیکی خلاصه هرچی مطلب در این مورد باشه لازم دارم .
خواهشمندم جواب دهید .:wallbash:
navid52000
2007/12/15, 08:44 PM
میشه منو راهنمایی کنید - می خوام H2S رو از دی اتانول آمین جدا کنم؟
Niima
2007/12/15, 11:31 PM
کجا میخوای این کارو انجام بدی ؟ آزمایشگاه ؟ باید حرارتش بدی . درست مثل برج دفع در صنعت .
حذف h2S از DEA مثل حذفش از MEA هستش با این تفاوت که جرم مولکولیDEA بیشتر هست و باید دماشو بیشتر بالا ببری
با برج دفع آشنایی داری یا توضیح بدم ؟
سلام روش های آزمون سورفکتانت ها را می خواستم .لطفا همکاری کنید.
سلام من هم نیاز مبرم دارم اگه بیدا کردی لطفا من هم در جریان بذار .:)
پیرجو
2007/12/17, 03:30 PM
این کار فقط در برج دفع و و برج احیاء صورت می گیرد.
پیرجو
2007/12/17, 04:07 PM
به این آدرس مراجعه کنید.
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=19701
navid52000
2007/12/18, 09:21 AM
کجا میخوای این کارو انجام بدی ؟ آزمایشگاه ؟ باید حرارتش بدی . درست مثل برج دفع در صنعت .
حذف h2S از DEA مثل حذفش از MEA هستش با این تفاوت که جرم مولکولیDEA بیشتر هست و باید دماشو بیشتر بالا ببری
با برج دفع آشنایی داری یا توضیح بدم ؟
مرسی خودم انجامش دادم تا حدود 280 باید حرارت داد
پیرجو
2007/12/18, 01:02 PM
واحدش رو نگفتی؟
Niima
2007/12/18, 06:19 PM
باید فارنهایت باشه ولی با MEA تقریبا تا 240 درجه فارنهایت کافیه
kavoos
2007/12/21, 05:51 PM
بچه ها سلام
مي خواستم بدونم كسي با aspen polymer كار كرده ؟
من مي خوامPET رو شبيه سازي كنم
تو قسمت reactor مشكل دارم
اگه كمك كنيد ممنون ميشم
مرسي به خاطر صداتون محبت نگاتون !
خوش باشيد!:gol:
mahdi.adelinasab
2007/12/21, 11:52 PM
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
farhad81
2007/12/22, 12:11 AM
درود بر شما دوست مهربان این چند تا باید کتاب های خوبی باشند:
1-انتقال حرارت دونالد کرن
2-طرح و اقتصاد پیتر و تایمرهاوس
3-ترمودینامیک والاس
4-رآکتور فاگلر(خود کتاب نه حلال آن که بهتاش نازنین زحمتش را کشیده)
5-انتقال حرارت اینکرپرا
6-پدیده های انتقال(ویرایش 1 که پیشتر هم خدمت جنابعالی عرض شد)
با سپاس از مهربانی شما
سعيد110
2007/12/22, 01:13 PM
سلام من عضو جديد باشگاه هستم.
خوشحال می شوم به شما دوستان در زمينه پروژه هایتان کمک کنم.
اگر خودم هم نتوانستم دوستان زيادی برای اين منظور سراغ دارم.
mahdi.adelinasab
2007/12/22, 02:43 PM
درود بر شما دوست مهربان این چند تا باید کتاب های خوبی باشند:
1-انتقال حرارت دونالد کرن
2-طرح و اقتصاد پیتر و تایمرهاوس
3-ترمودینامیک والاس
4-رآکتور فاگلر(خود کتاب نه حلال آن که بهتاش نازنین زحمتش را کشیده)
5-انتقال حرارت اینکرپرا
6-پدیده های انتقال(ویرایش 1 که پیشتر هم خدمت جنابعالی عرض شد)
با سپاس از مهربانی شما
سلام دوست من
اين كتاب انتقال جرم و حرارت انكروپرا هست كه ويرايش ششمشه...
http://913.mihd.net/dl/ff44c307d2f04f48ae464c7bc0c6f22b/476cfe9d/913-1c3a94-9923485/fohmt.rar
اين هم كتاب حل المسايل انكروپرا هست...
http://911.mihd.net/dl/59e91bf8aa2bd0eb47953183e8f6f45d/476d00af/911-4irb0m-9924734/incropera_fundamentals_of_heat_and_mass_transfer.r ar
كم كم برات مي ذارم...
يا علي
fr5677
2007/12/22, 03:03 PM
کتاب ترجمه شده سیالات دوفازی رو میخواستم بجز کتاب وطنی
محمد نوروزی
2007/12/22, 03:42 PM
سلام وبا عرض تشکر فراوان .
حل المسائل کتاب حسابگان ( حساب دیفرانسیل و انتگرال ) جیمز استوارت را نیاز داشتم .
یا اگر نشد حل المسائل کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال ریچارد سیلورمن .
خیلی ممنون .
Niima
2007/12/22, 05:37 PM
سلام عزیزم . خوش اومدی .:gol:
ایشالا شاهد فعالیتتون باشیم
در چه زمینه هایی میتونی کمک کنی ؟
من یه پروژه دارم در زمینه بازیافت انرژی حرارتی Heat Recovery میتونی کمکم کنی ؟ :redface:;)
ممنون میشم
kavoos
2007/12/22, 06:08 PM
حاله شما
يه كتاب پولكي اگه كمكم كنيد ممنون ميشم!
Modern Polyesters: Chemistry and Technology of Polyesters and Copolyesters
Chapter Information
Chapter Title: Poly(Ethylene Terephthalate) Polymerization - Mechanism, Catalysis, Kinetics, Mass Transfer and Reactor Design
Modern Polyesters: Chemistry and Technology of Polyesters and Copolyesters , Pages29 - 115
http://books.google.com/books?id=dIIRBiJqSUsC&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&sig=9NKxZocdslZZDpcMl33edUUH2vQ (http://books.google.com/books?id=dIIRBiJqSUsC&printsec=frontcover&dq=modern+polyester)
http://books.google.com/googlebooks/nb_tright.gif
http://books.google.com/googlebooks/nb_bright.gif
(http://books.google.com/books?id=dIIRBiJqSUsC&printsec=frontcover&dq=modern+polyester)
By John Scheirs
, Timothy E. LongContributor John Scheirs
, Timothy E. LongPublished 2003
John Wiley and Sons (http://books.google.com/books?q=inpublisher:%22John+Wiley+and+Sons%22)
Polyesters (http://books.google.com/books?q=+subject:%22Polyesters%22)
784 pagesISBN 0471498564Add to my library (https://www.google.com/accounts/Login?service=print&continue=http://books.google.com/books%3Fop%3Dadd%26sig%3DJSxtGqaFD2dfYK_Bekiz_mO6s nw%26as_list%3D%26id%3DdIIRBiJqSUsC%26continue%3Dh ttp://books.google.com/books%253Fid%253DdIIRBiJqSUsC%2526dq%253Dmodern%25 2Bpolyester%2526hl%253Den&hl=en) Write review (https://www.google.com/accounts/Login?service=print&continue=http://books.google.com/books%3Fop%3Dlookup%26id%3DdIIRBiJqSUsC%26continue %3Dhttp://books.google.com/books%253Fid%253DdIIRBiJqSUsC%2526dq%253Dmodern%25 2Bpolyester%2526hl%253Den&hl=en)
پیرجو
2007/12/22, 09:00 PM
از دوستان عزیز می خواهم اسم لاتین کتاب رو به همراه نویسنده آن کتاب مثل پست بالا قرار بدهید. اینجوری پیدا کردنش خیلی سریعتر و راحتر می باشد.
بعد از قرار دادن لینک کتاب من اون پست رو به تاپیک جداگانه تبدیل می کنم که اگر کاربری به دنبال کتابش بود نخواهد کل تاپیک رو جستجو کند.
با تشکر از دوست قدیمی "مهدی جان". آبنبات بدم خدمتت!
پیرجو
2007/12/22, 09:43 PM
حاله شما
Chapter Information
Chapter Title: Poly(Ethylene Terephthalate) Polymerization - Mechanism, Catalysis, Kinetics, Mass Transfer and Reactor Design
Modern Polyesters: Chemistry and Technology of Polyesters and Copolyesters , Pages29 - 115
http://books.google.com/books?id=dIIRBiJqSUsC&printsec=frontcover&img=1&zoom=1&sig=9NKxZocdslZZDpcMl33edUUH2vQ (http://books.google.com/books?id=dIIRBiJqSUsC&printsec=frontcover&dq=modern+polyester)
(http://books.google.com/books?id=dIIRBiJqSUsC&printsec=frontcover&dq=modern+polyester)
By John Scheirs
John Wiley and Sons (http://books.google.com/books?q=inpublisher:%22John+Wiley+and+Sons%22)
784 pagesISBN 0471498564Add to my library (https://www.google.com/accounts/Login?service=print&continue=http://books.google.com/books%3Fop%3Dadd%26sig%3DJSxtGqaFD2dfYK_Bekiz_mO6s nw%26as_list%3D%26id%3DdIIRBiJqSUsC%26continue%3Dh ttp://books.google.com/books%253Fid%253DdIIRBiJqSUsC%2526dq%253Dmodern%25 2Bpolyester%2526hl%253Den&hl=en) Write review (https://www.google.com/accounts/Login?service=print&continue=http://books.google.com/books%3Fop%3Dlookup%26id%3DdIIRBiJqSUsC%26continue %3Dhttp://books.google.com/books%253Fid%253DdIIRBiJqSUsC%2526dq%253Dmodern%25 2Bpolyester%2526hl%253Den&hl=en)
فکر کنم لینک دانلود کتاب درخواستی شما این باشه:
http://rapidshare.com/files/8586647/MPCT.rar.html
دقیقا مطمئن نیستم! آخه مجبور شدم از چندتا سایت برای پیدا کردنش کمک بگیرم که در اخر لینک هک شده این بود.
پیرجو
2007/12/22, 09:45 PM
فکر کنم این کتاب شما با این نام مشهور باشه:MPCT یعنی مخففش.
reza2005-47
2007/12/23, 08:50 AM
لطفا اگه کسی در مورد انتقال همزمان جرم و حرارت مطلب کاملی داره برام بذاره بهش خیلی نیاز دارم .
MBNMBN
2007/12/23, 11:06 AM
سلام
فکر کنم کتاب پدیده های انتقال(transport phenomena) اثر bird بدردت بخوره
در همین تالار هم وجود داره.
موفق باشی
sadegh128
2007/12/24, 01:31 PM
با سلام و تشکر از تاپیک خوبتان.
اگر امکانش است کتاب
Petroleum Reservoir Engineering - Physical Properties - J. Amyx McGraw-Hill .pd
برایم پیدا کنید ممنون می شوم
البته من نسخه اسکن شده آن را با حجم 31.2MBپیدا کردم اما کیفیت آن جالب نبود.
دوست خوبمانbehtashk زحمت کشیده بودند و تاپیک با موضوع کتاب های پالایش قرار داده بودند ولی هنگام دانلود پیام not found می داد.
اگر امکانش هست نسخه pdf اسکن نشده را برایم قرار دهید .
ممنون
BAGHLANI
2007/12/24, 02:34 PM
لطفا اگر امکان داره کتاب زیر رو برام پیدا کنید ممنون
Techniques of Pressworking Sheet Metal
Donald F. Eary : by
mahdi.adelinasab
2007/12/24, 03:37 PM
با سلام و تشکر از تاپیک خوبتان.
اگر امکانش است کتاب
Petroleum Reservoir Engineering - Physical Properties - J. Amyx McGraw-Hill .pd
برایم پیدا کنید ممنون می شوم
البته من نسخه اسکن شده آن را با حجم 31.2MBپیدا کردم اما کیفیت آن جالب نبود.
دوست خوبمانbehtashk زحمت کشیده بودند و تاپیک با موضوع کتاب های پالایش قرار داده بودند ولی هنگام دانلود پیام not found می داد.
اگر امکانش هست نسخه pdf اسکن نشده را برایم قرار دهید .
ممنون
اين هم كتايب كه شما مي خوايد دوست عزيزم:
http://rapidshare.com/files/29652652/Petroleum_Reservoir_Engineering_-_Physical_Properties_-_J._Amyx__McGraw-Hill_.pdf.html
اميدوارم كه از خوندنش لذت ببريد
اين كتاب از خود شركت mc growhill هست..
يا علي
mahdi.adelinasab
2007/12/24, 03:39 PM
حاله شما
Chapter Information
By John Scheirs
اين هم اون كتابي كه مي خواستي عزيزم...
http://913.mihd.net/dl/0b42d30b3923d4ca661cfa8762816660/476fabcb/913-s2p8vg-10292899/mpct.rar
اميدوارم كه از خوندنش لذت ببري...
يا علي
leanthinker
2007/12/24, 04:06 PM
سلام
فقط کتابهای مهندسی شیمی می ذارین
خوب شاید یه مهندس صنایع که خیلیم گناه داره و یه کتاب پولی می خواد هم تو این سایت باشه:crying2:
mahdi.adelinasab
2007/12/24, 04:06 PM
سلام وبا عرض تشکر فراوان .
حل المسائل کتاب حسابگان ( حساب دیفرانسیل و انتگرال ) جیمز استوارت را نیاز داشتم .
یا اگر نشد حل المسائل کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال ریچارد سیلورمن .
خیلی ممنون .
لطفا نام انگليسي كامل كتاب مورد نظرتون و نام انگليسي كامل مولفش رو برام بگذاريد...
ممنونم
يا علي
mahdi.adelinasab
2007/12/24, 04:11 PM
سلام
فقط کتابهای مهندسی شیمی می ذارین
خوب شاید یه مهندس صنایع که خیلیم گناه داره و یه کتاب پولی می خواد هم تو این سایت باشه:crying2:
چرا ناراحت مي شي عزيز من؟
شما اسم كتابتون رو بفرما در خدمتم...:w30:
leanthinker
2007/12/24, 04:16 PM
لطفا نام انگليسي كامل كتاب مورد نظرتون و نام انگليسي كامل مولفش رو برام بگذاريد...
ممنونم
يا علي
مرسی مهدی جان
اینم لینک این کتاب توی آمازون هست
http://www.amazon.com/Toyota-Way-Fieldbook-Jeffrey-Liker/dp/0071448934/ref=sr_11_1/103-6896684-7876651?ie=UTF8&qid=1193740604&sr=11-1
اسم کتاب هم اینه
The Toyota Way Fieldbook (Paperback
در مورد تولید ناب هست)
البته یه کتاب مشابه هم کنارش هست The Toyota Way 14 management principles که خیلی شبیه این کتاب هست (هم جلدش و هم اول نامش) که اون رو از e-mule پیدا کردم
اما این اولیه رو پیدا نکردم
اگه پیداش کنین کمک خیلی بزرگی کردین
یا علی
پیرجو
2007/12/24, 05:57 PM
به تالار صنایع برو براتون اونجا قرارش دادم.
leanthinker
2007/12/24, 05:58 PM
جدی؟
خیلی لطف کردی بهتاش جان
برم ببینم همونه
دستت درد نیاد عزیز
leanthinker
2007/12/24, 06:18 PM
منم گفتم که او 14 داره رو میشه پیدا کرد
اما انگار اون یکیو هیشکی نخریده تو وب ولش کنه;)
kavoos
2007/12/24, 08:34 PM
بهتاش جا تو خداءي:w30:
نمي دونم چطوري از تشكر كنم!
انشاا.. خدا يه زن خوشگل و خانوم نصيبت كنه!
بازم مرسي يه دنيا ممنون .
خوشم مياد برو بچه ميم شيمي همه باهالن!
:w33::w42::w14::w40:
ذمه همتون گرم الاخصوص اقا مدير:w27:
kavoos
2007/12/24, 08:38 PM
بهتاش جا تو خداءي:w30:
نمي دونم چطوري از تشكر كنم!
انشاا.. خدا يه زن خوشگل و خانوم نصيبت كنه!
بازم مرسي يه دنيا ممنون .
خوشم مياد برو بچه ميم شيمي همه باهالن!
:w33::w42::w14::w40:
ذمه همتون گرم الاخصوص اقا مدير:w27:
2007/12/25, 01:18 AM
مرسی مهدی جان
اینم لینک این کتاب توی آمازون هست
http://www.amazon.com/Toyota-Way-Fieldbook-Jeffrey-Liker/dp/0071448934/ref=sr_11_1/103-6896684-7876651?ie=UTF8&qid=1193740604&sr=11-1
اسم کتاب هم اینه
The Toyota Way Fieldbook (Paperback
در مورد تولید ناب هست)
البته یه کتاب مشابه هم کنارش هست The Toyota Way 14 management principles که خیلی شبیه این کتاب هست (هم جلدش و هم اول نامش) که اون رو از e-mule پیدا کردم
اما این اولیه رو پیدا نکردم
اگه پیداش کنین کمک خیلی بزرگی کردین
یا علی
سلام عزيزم
خوبي؟
اين كتابي كه شما فرمودي، همونيه كه دوميه هست.يعني هر دو يكين.
من برات ميذارمش...
http://www.2shared.com/file/2639839/c644296/the_toyota_way_-_14_management_principles_from_the_worlds_greatest _manufacturer_-_isbn_0071392319_-_359s_-_lib.html
اميدوارم همون باشه
هم نام نويسنده يكيه و هم شكل كتاب و همه چيش...
و هم مطالبش..
يا علي
سهراب مموتی
2007/12/25, 02:43 AM
یکی از دوستان حل المسائل حسابگان استوارت رو میخواست.
دوست عزیز برو به این آدرس
http://dayaghi.blogfa.com/
توی یکی از پستها مسئول وبلاگ نوشته که هر کس حل المسائل این کتاب رو میخواد ایمیلش رو بنویسه تا لینک کتاب رو بهش بده. نمیدونم والا. این مدلیشو دیگه ندیده بودیم.
در ضمن خود کتاب هم لینکش تو این وبلاگ هست.
موفق باشید
reza2005-47
2007/12/25, 06:33 AM
ممنون MBNMBN جان
sadegh128
2007/12/25, 08:20 AM
اين هم كتايب كه شما مي خوايد دوست عزيزم:
http://rapidshare.com/files/29652652/Petroleum_Reservoir_Engineering_-_Physical_Properties_-_J._Amyx__McGraw-Hill_.pdf.html
اميدوارم كه از خوندنش لذت ببريد
اين كتاب از خود شركت mc growhill هست..
يا علي
با تشکر ااز دوست عزیزمان مهدی .
این LINK هم اسکن شده کتاب فوق است اگر شما سری به تاپیک کتاب های پالایش بزنید من همین ادرس را قرار داده ام .
اگر ممکنه PDFشرکت MCGRAW-HILLرا برایم پیدا کنید ممنون می شوم .
در هر صورت از این که به در خواست من جواب داده اید کمال تشکر را دارم .
ممنون
reza2005-47
2007/12/26, 05:28 AM
آیا این کتاب ترحمه فارسی شده؟
MBNMBN
2007/12/26, 04:35 PM
سلام
من که ترجمه اش را جایی ندیده ام اگه کسی سراغ داشته باشه به ما خبر بده!!!!!!!!!
leanthinker
2007/12/26, 10:09 PM
سلام عزيزم
خوبي؟
اين كتابي كه شما فرمودي، همونيه كه دوميه هست.يعني هر دو يكين.
من برات ميذارمش...
http://www.2shared.com/file/2639839/c644296/the_toyota_way_-_14_management_principles_from_the_worlds_greatest _manufacturer_-_isbn_0071392319_-_359s_-_lib.html
اميدوارم همون باشه
هم نام نويسنده يكيه و هم شكل كتاب و همه چيش...
و هم مطالبش..
يا علي
سلام مهدی جان گل
گفتم که این که 14 منیجمینت توش داره رو نه اون یکی که فیلد بوک هست رو اگه امکان داره پیداش کنین.
این 14 رو بهتاش جان هم زحمتش رو کشیدند البته قبلا هم گفتم از ای میول گرفته بودم
بازم ممنون
یا علی:w30:
Niima
2007/12/26, 10:46 PM
سلام اقا مهدی .
حل المسایل کتاب فارسی کنترل گیر میاد ؟یا خود کتاب فارسی کنترل گیر میاد ؟
1000eyes
2007/12/29, 11:29 AM
سلام مهندسین شیمی اگه C.D.R (اپیزودی دارن توی این تاپیک بذارن).ممنوون
فریدون حبیب زاده
2008/1/01, 01:36 PM
سلام آقا تو رو به جان هر کسی دوست دارین حل تمرین انتقال جرم رابرت تریبال خصوصا فصل عملیات مرطوب سازیش رو برام پیدا کنین.یا لینکشو بذارین به خدا خسته شدم اینقد گشتم.خیلی بهش احتیاج دارم حیاتی ممنون میشم قول میدم اگه این کتاب رو برام پیدا کنین من هم در حدود 13 CD EBook دارم همشو میذارم تو سایت برای استفاده بچه ها.
سرمد حیدری
2008/1/01, 10:11 PM
آقا سلام دانشگاه آزاد بوشهر مهندسی شیمی میخونم. حل المسا ئل اصلی موازنه رو می خواستم. ممنونم
farhad81
2008/1/01, 11:47 PM
سلام آقا تو رو به جان هر کسی دوست دارین حل تمرین انتقال جرم رابرت تریبال خصوصا فصل عملیات مرطوب سازیش رو برام پیدا کنین.یا لینکشو بذارین به خدا خسته شدم اینقد گشتم.خیلی بهش احتیاج دارم حیاتی ممنون میشم قول میدم اگه این کتاب رو برام پیدا کنین من هم در حدود 13 CD EBook دارم همشو میذارم تو سایت برای استفاده بچه ها.
آقا سلام دانشگاه آزاد بوشهر مهندسی شیمی میخونم. حل المسا ئل اصلی موازنه رو می خواستم. ممنونم
درود بر شما دوستان نازنین
شاید بد نباشد به چند نکته توجه کنیم:
1-هدف از راه اندازی این تاپیک از سوی دوست نازنینمان مهدی و یاران مهربانی که کتابهای درخواستی دوستان را پیدا می کنند یاری کردن در افزایش دایره معلومات و دانش است.خواستن حلال مسایل و حل تمرین نه تنها دانش شما را زیاد نمی کند که قوه خلاقه ای که هر مهندس شدیدا بدان نیاز دارد را در شما کور نموده و شما را فاقد قدرت تصمیم گیری بار می آورد.تلاش کنید تمرین هایتان را خودتان حل کنید مطمئن باشید همکلاسی هایتان هم چیزی خیلی بیشتر از نوشته های شما را تهیه نکرده و نمی دانند.
2-اگر کسی کتابی دارد و توان گذاشتن آن در سایت را دارد این کار را از روی احترام به دوستانش انجام می دهد و دیده ایم کسانی که بیش از همه کتاب در باشگاه گذاشته یا لینک داده اند هیچ انگیزه ی شخصی از این کار نداشته اند.پس گرو کشی و اگر اوردن و شرط گذاشتن در ارائه این چیزها نه تنها کار درستی نیست که سبب دوری و سوتفاهم خواهد شد.بسا کسانی که تلاش کردند با دعوت مردم به ایمیل زدن یا کاسبی راه انداختن از طریق فروش کتاب های الکترونیکی از این نمد کلاهی برای خود ببافند که البته نیتشان خیلی زود بر همگان روشن شد.
خوش باشید
فریدون حبیب زاده
2008/1/02, 02:30 AM
درود بر شما دوستان نازنین
شاید بد نباشد به چند نکته توجه کنیم:
1-هدف از راه اندازی این تاپیک از سوی دوست نازنینمان مهدی و یاران مهربانی که کتابهای درخواستی دوستان را پیدا می کنند یاری کردن در افزایش دایره معلومات و دانش است.خواستن حلال مسایل و حل تمرین نه تنها دانش شما را زیاد نمی کند که قوه خلاقه ای که هر مهندس شدیدا بدان نیاز دارد را در شما کور نموده و شما را فاقد قدرت تصمیم گیری بار می آورد.تلاش کنید تمرین هایتان را خودتان حل کنید مطمئن باشید همکلاسی هایتان هم چیزی خیلی بیشتر از نوشته های شما را تهیه نکرده و نمی دانند.
2-اگر کسی کتابی دارد و توان گذاشتن آن در سایت را دارد این کار را از روی احترام به دوستانش انجام می دهد و دیده ایم کسانی که بیش از همه کتاب در باشگاه گذاشته یا لینک داده اند هیچ انگیزه ی شخصی از این کار نداشته اند.پس گرو کشی و اگر اوردن و شرط گذاشتن در ارائه این چیزها نه تنها کار درستی نیست که سبب دوری و سوتفاهم خواهد شد.بسا کسانی که تلاش کردند با دعوت مردم به ایمیل زدن یا کاسبی راه انداختن از طریق فروش کتاب های الکترونیکی از این نمد کلاهی برای خود ببافند که البته نیتشان خیلی زود بر همگان روشن شد.
خوش باشید
اولا من از شما درخواسته کتاب نکردم که شما دارین جواب میدین
ثانیا اگه شما هم ورودی اول رشته تازه تاسیس مهندسی شیمی در دانشگاه تبریز بودین و سال بالایی نداشتین که اگه به مشکلی برخوردین ازش بپورسین ، تازه اون موقع است که درک می کنین من و هم کلاسی هام چقدر عذاب کشیدیم . بهر جهت جواب جالبی نداده بودید . زود در مورد افراد قضاوت نکنین
به به آقا سرمد خودمونه که !
این حل المسایل توی بازار فراوونه . میتونی پیدا کنی
سرمد حیدری
2008/1/03, 01:09 AM
سلام خدمت آقا فرامرز گل. اینی که تو بازار هستو دارم ولی خیلیاشو خراب حل کرده استادم دقیقآ همونارو پیدا میکونه میده. اگه حل المسائل انگلیسی داری بذار یا اسمشو بم بگو. اوچیکتیم.
MAJID KH
2008/1/12, 03:59 PM
در مورد انواع فشار سنج فرمولهاي انها و كاربرد انها اگر مطلب ميخاستم
ch_attar
2008/1/13, 09:48 AM
با سلام وممنون از پست های قبلی در صوورت امکان کتاب ترمودینامیک زیر را آپلود کنید خیلی ممنون.
Introduction to Chemical Engineering Thermodynamics (http://books.google.com/books?id=M1RlAAAACAAJ&dq=van+ness+smith)
by J. M. Smith, H. C. Van Ness, Michael M. Abbott - Technology (http://books.google.com/books?q=+subject:%22Technology%22)
Hossein.H.Shirazi
2008/1/13, 12:03 PM
من راهنمای کتاب کنترل فرآیند کاپل و کانگناور + راهنمای عملیات واحد مک کیب ج 1و2 و راهنمای انتقال جرم تریبال فصل 12 رو میخواستم.
اینها یا توی بازار گیر نمیان و یا ناقص هستند.
خیلی هم ممنونم.
mohammad399
2008/1/13, 01:24 PM
سلام ، من كتاب مرگ كسب و كار من است ترجمه احمد شاملو رو ميخوام . اگه ممكنه برام پيدا كن .ممنون ميشم.
MAJID KH
2008/1/13, 08:37 PM
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
اگر سايت مي شناسي يا كتاب خاصي مي شناسي لطفا بگين
sadegh2104
2008/1/14, 10:25 AM
سلام دوست عزیز لطفا کتاب polymer viscoalastic را برام بذارید در www.freebooks.blogfa.com (http://www.freebooks.blogfa.com) وجود دارد ولی دانلود کردنش ممکن نیست
john zink
2008/1/15, 12:03 PM
سلام
دوستی لطف کنه فلوئنت رو بزاره باسه دانلود
john zink
2008/1/15, 12:08 PM
سلام
بی زحمت یکی نرم افزار فلوئنت وفلرسیم( Flaresim) رو بزاره باسه دانلود
User Name
2008/1/17, 06:43 AM
اگر شما دوست عزیز منبعی سایتی یا هر چیزی راجع به بسته بندی کردن مایعات غلیظ سراغ دارید لطفا دریغ نکنید
www.febco.net (http://www.febco.net%d9%85%da%a9%d8%a7%d9%86%db%8c/)
www.febco.net (http://www.febco.net%d9%85%da%a9%d8%a7%d9%86%db%8c/)
سایت باز نشد ! :)
User Name
2008/1/18, 10:01 AM
برای ورود اینجا رو کلیک کنید (http://febco.net)
و اینجا رو می شناسم ولی چیز بدرد بخوری توش ندیدم.
یک همچین ظرفی میخام کسی سراغ نداره
فایل عکس رو ضمیمه کردم
شاید در این مقاله چیز به درد بخوری برای شما باشه.
بررسي اثرات بسته بندي پلي لاكتيك اسيد بروي پنير نيمه سفت
http://rapidshare.com/files/84693685/08171.pdf.html
javadaria61
2008/1/20, 12:26 PM
سلام به آقا فرامرز و همه دوستای خوبی که این پست رو راه انداختند. خدا قوت:smile:
من یه سری کتاب و مرجع در مورد نانو کاتالیست ها می خواستم. کسی لینکی داره که بشه دانلود کرد.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
:gol:
به این آدرس مراجعه کنید. (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=19902)
فریدون حبیب زاده
2008/1/20, 05:53 PM
سلام آقا بهتاش یه نگاهی هم به سوال ما بکن آقا حل المسایل انتقال جرم رابرت تریبال می خوام خیلی فوریه اگر لطف کنین خیلی ممنون میشمMass Transfer Operation Robert E.Treyball
javadaria61
2008/1/21, 12:18 AM
مرسی بهتاش خان
ولی من کتاب هایی در باره نانو کاتالیست ها می خوام. نه کاتالیست های معمولی.
اگه تو این زمینه لینکی دارید ممنون می شم.
:gol::gol::gol:
REZA.F
2008/1/27, 08:20 PM
سلام به سه برادر و سه مثلث جدا نشدنی مهندسی شیمی. خبری از مهدی نیست. شاید من پستاشو نمیبینم. شما پیشکسوت ها تو این تالار زحمت کشیدین. از مدیر تالار خواهش میکنم این تاپیک رو انتقال نده که ناراحت میشم. به هر حال جایی برای قدردانی و تشکر بیشتر باید به شما تعلق بگبره. و هر دوستی که مایل به سوالات متفرقه از شما باشه. مثلاً انتخاب رشته یا هر چیزی که حداقل یه ارتباطی به مهندسی شیمی و پلیمر داشته باشه میتونه البته با اجازه اهالی محترم، اینجا بحث کنه.
peg_gh
2008/1/28, 04:08 PM
با سلام
میخواستم لطف کنید اگر جزوه یا کتابی در مورد مدیریت کنترل پروژه و ایمنی صنعتی و یا مدیریت پروژه در تالار وجود داره منو راهنمایی کنید یا اگر امکانش هست در تالار قرار بدین.
قبلا از کمکتون متشکرم
دوست عزیز من تا حالا همچین درسی رو نداشتم. منظور شما کنترل فرآیند می باشد؟
اشکان فروتن
2008/1/28, 11:42 PM
من سوال های GMAT رو لازم دارم
کککککمممممککککککک
اشکان جان. شما هر تاپیکی رو که در تالار بزنید من میبینم و اگر جواب نمی دهم دلیل بر این نیست که بی توجه هستم. کمی صبر داشته باش به زودی برایتان قرار می دهم.
peg_gh
2008/1/29, 11:20 AM
با سلام و تشکر از توجهتون به پست من
این جزه هایی که خواستم درسی نیستند و در هیچ دانشگاهی هم فکر نمی کنم که ای دروس به عنوان واحد درسی ارائه بشه والا من هم خونده بودمشون.
مدیریت کنترل پروژه و مدیریت پروژه و ایمنی صنعتی جزو مدارکی هستند که در زمینه کاری خیلی میتونن موثر باشند مخصوصا اگر در یک شرکت پیمانکاری کار کنید.و من در حال حاضر همچین شرایطی دارم و برای پیشرفت شغلی بهشون احتیاج دارم.
میدونم که در موسسات ازاد اموزشی با عنوانهای HSE,MPS,QC (اگه اشتباه نکنم) تدریس مشن ولی متاسفانه من وقت شرکت در کلاس رو فعلا ندارم خواستم اگه بشه از جزوه استفاده کنم.
بازم از لطفتون ممنونم
به این آدرس مراجعه کنید.
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=19701
سلام عزیزم رفتم اما روش های آزمون ها را نگفته اگه کمکم کنی ممنون میشم ;)
سلام به سه برادر و سه مثلث جدا نشدنی مهندسی شیمی. خبری از مهدی نیست. شاید من پستاشو نمیبینم. شما پیشکسوت ها تو این تالار زحمت کشیدین. از مدیر تالار خواهش میکنم این تاپیک رو انتقال نده که ناراحت میشم. به هر حال جایی برای قدردانی و تشکر بیشتر باید به شما تعلق بگبره. و هر دوستی که مایل به سوالات متفرقه از شما باشه. مثلاً انتخاب رشته یا هر چیزی که حداقل یه ارتباطی به مهندسی شیمی و پلیمر داشته باشه میتونه البته با اجازه اهالی محترم، اینجا بحث کنه. سلام اولا تشکر میکنم از شما به خاطر تلاش های بی وقفه ثانیا خواستم از شما تست های آزمون سورفکتانت ها را تقاضا کنم اگه براتون مقدوره ;)
araghi
2008/1/29, 06:17 PM
در خصوص كنترل پروژه ،برنامه هاي معروفي از جمله پر ي ماورا و ام اس پروژه وجود دارد شما ميتوانيد با مراجعه با بازار اين كتب و نرم افزار هاي آنرا تهيه كنيد اما در مورد مديريت يا راهپرد پروژه كه مجموعه اي از مديريت منابع انساني ، مديريت منابع مالي ، و مديريت فني پروژه هاست كه از آن تحت نام ام سي هم ياد ميشود مي بايست مجموعه اي از كتابهاي ذيربط را بخوانيد از آنجائيكه كار من مديريت پروژه هاي شيميايي است ميتوانيد سوالاتتان را مطرح كنيد و پاسخ آنرا دريافت نماييد.
araghi
2008/1/29, 06:24 PM
سورفكتانتها يا فعال ساز هاي سطحي موادي هستند كه در اكثر فرايند هاي شيميايي نقش مهمي را بازي ميكنند و در هر مورد روش آزمون خاص خود را دارند اما همه در اندازه گيري HLB مشتركند اين پارامتر جايگاه مصرف سورفكتانت را مشخص ميكند بنا بر اين اگر مشخص فرماييد كه با كداميك از سورفكتانتها (امولسيفاير ها ،دمولسيفاير ها ، ديسپر س ايجنت ها ، آنتي اسكيمينيگ ها ، .... ) در گير هستيد آنوقت ممكنه بتوان مابقي تستها را نيز برايتان ارسال كرد.
سورفكتانتها يا فعال ساز هاي سطحي موادي هستند كه در اكثر فرايند هاي شيميايي نقش مهمي را بازي ميكنند و در هر مورد روش آزمون خاص خود را دارند اما همه در اندازه گيري HLB مشتركند اين پارامتر جايگاه مصرف سورفكتانت را مشخص ميكند بنا بر اين اگر مشخص فرماييد كه با كداميك از سورفكتانتها (امولسيفاير ها ،دمولسيفاير ها ، ديسپر س ايجنت ها ، آنتي اسكيمينيگ ها ، .... ) در گير هستيد آنوقت ممكنه بتوان مابقي تستها را نيز برايتان ارسال كرد. من تست های سورفکتانت های غیر یونی که در شوینده ها کاربرد دارند را می خواهم اگه ممکنه در اختیارم بگذارید خدا خیر تون بده ;)
حالا فهیمدم شما چی می خواهید. یک کتاب هست که در تالار کتاب های مهندسی شیمی قرار داده ام با عنوان استاندارد سکما 6 پیداش کن. باز هم براتون میگذارم.
ebrahim110
2008/1/30, 04:21 PM
لطفا من را در خصوص انتخاب رشته مهندسی شیمی گرایش صنایع پتروشیمی یاری فرمایید باتشکر.
چه سوالی دارید دوست عزیز؟ درباره چه موضوعیش اطلاعات می خواهید؟ شاخه هایش؟ دانشگاههش؟ ارشد؟ کمی بیشتر توضیح دهید تا اطلاعات لازم رو در اختیارتون قرار بدهم.
GMAT Exam Success in Only 5 Steps
Title: GMAT Exam Success in Only 5 Steps
Description:
GMAT Exam Success in Only 5 Steps
دانلود (http://rapidshare.com/files/11925250/GMAT_Exam_Success.rar)
Writing Skills for the GRE & GMAT
http://i25.tinypic.com/30navra.jpg
Peterson's, "Writing Skills for the GRE & GMAT"
Peterson's; 1 edition | ISBN: 0768910943 | 234 pages | PDF | 6,7 Mb
دانلود (http://rapidshare.com/files/78193874/WritingSkillsForGRE-GMAT.rar)
اشکان فروتن
2008/2/01, 09:25 AM
ممنون بهتاش جان
خیلی حال دادی
به نظرت خوندن این منابع انگلیسی به درد آزمون استخدامی در ایران میخوره؟
حتما به کارت می خوره. ولی بهتره که با منابع فارسی هم کمی آشنایی پیدا کنی که اطلاعاتت کامل باشه.
بچه های تالار مهندسی شیمی و به خوصوص من برایت آرزوی موفقیت داریم.
اشکان فروتن
2008/2/01, 10:13 PM
ممنون
ولی مشکل همینه که به منابع فارسیش دسترسی ندارم . . .
یک کتاب تستش رو هم که مربوط به MBA بود رو هم توی کتابفروشی دیدم که به کارم نمیخورد . . .
از چندتا از استادهای رشته مدیریت سوال بپرس شاید اون ها کمک کنن.
اينجا سوالات و پاسخ هاي آزمون سال قبل (آزمون 86) رو گذاشتم:
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=27493
peg_gh
2008/2/02, 08:46 AM
سلام
از راهنمائی شما خیلی ممنونم و خوشبختانه تونستم کتابی رو که گفتید از تالار کتاب پیدا کنم.
با تشکر از زحمات شما
peg_gh
2008/2/03, 11:15 AM
با سلام
می خواستم ببینم کسی اطلاعاتی در مورد شرایط مصرف پرکلرین بجای بنزین در لکه بری روغن در صنعت داره.
اگه کمک کنید ممنون میشم
john zink
2008/2/03, 03:33 PM
سلام بهتاش خان
به نظر من از گذاشتن pdf کتب مهندسی جدید فارسی جلوگیری کنید ...
واقعا فاجعه است که طرف چقدر زحمت بکشه و ما ...
این از مردانگی نیست وناجوانمردانه است پس بهتاش جان چنین تاپیکهایی رو پاک کنید .
تازه کسی هم که حل المسائل بخواد نشون از تنبلیش دارهو هیچ شکی درش نیست .
میگن دانشجو نه دانش آموز
بیاییم کمی درک کردن وهضم حقیقتهارو هرچند تلخه تمرین کنیم ...
http://www.bedfordcountylibrary.com/Animated_book_worm_reading_book_hg_clr.gif
مخلصیم بهتاش جان
john zink
2008/2/03, 03:38 PM
سلام
ما ( من ، بهتاش و دوستان و..) اگه کتاب انگلیسی می ذاریم باسه دانلود فقط شکستن مرزهای علمی با خارج و شکستن تحریم هاست و به دست آوردن دل مهندسان هم وطنونه ...
اصلا جایز نیست ما به پرورش تنبلی با گذاشتن حل المسائل کتب بپردازیم.
از دوستان خواهشمندم روی پیشنهاد من تفکرکنند
Hossein.H.Shirazi
2008/2/03, 07:53 PM
سلام بهتاش خان
به نظر من از گذاشتن pdf کتب مهندسی جدید فارسی جلوگیری کنید ...
واقعا فاجعه است که طرف چقدر زحمت بکشه و ما ...
این از مردانگی نیست وناجوانمردانه است پس بهتاش جان چنین تاپیکهایی رو پاک کنید .
تازه کسی هم که حل المسائل بخواد نشون از تنبلیش دارهو هیچ شکی درش نیست .
میگن دانشجو نه دانش آموز
بیاییم کمی درک کردن وهضم حقیقتهارو هرچند تلخه تمرین کنیم ...
http://www.bedfordcountylibrary.com/Animated_book_worm_reading_book_hg_clr.gif
مخلصیم بهتاش جان
پس شما چه زور به خودت اجازه میدی که کتابهای خارجی رو که زحمت یک نفر دیگه هست بزاری؟
مرگ حق هست ولی برای همسایه؟؟؟؟
تحریم رو هم میشه با تفکر و خودسازی شکست نه با سرقت بردن مطالب.
از یک مهندس مغلطه بعیده!
عمو عباس
2008/2/04, 12:07 PM
سلام
من نیاز به یک مقاله در رابطه با خواص رادیو اکتیوی دارم. :gol:
عمو عباس
2008/2/04, 12:12 PM
سلام
من نیاز به یک مقاله در باره ی خواص رادیواکتوی دارم .
فریدون حبیب زاده
2008/2/04, 01:01 PM
سلام
ما ( من ، بهتاش و دوستان و..) اگه کتاب انگلیسی می ذاریم باسه دانلود فقط شکستن مرزهای علمی با خارج و شکستن تحریم هاست و به دست آوردن دل مهندسان هم وطنونه ...
اصلا جایز نیست ما به پرورش تنبلی با گذاشتن حل المسائل کتب بپردازیم.
از دوستان خواهشمندم روی پیشنهاد من تفکرکنند
آقای john zink (http://www.iran-eng.com/member.php?find=lastposter&f=113) ما اگه حل المسایلی رو می خوایم تو سایت بذاریم فقط به دلیل استفاده همه مهندسین شیمی دنیاست ایرانی و خارجی نداره، از این گذشته خود من این کتاب ها رو برای یک منبع صحیح و بدون غلط (از نظر حل مسایل) برای ارشد می خوام نه برای امتحان و تحویل به استاد چون در اینصورت فقط سر خودم کلاه می ذارم.از این گذشته به قول آقا حسین کتاب دزدی ایرانی و خارجی نداره.
john zink
2008/2/04, 01:45 PM
اصلا جداسازی سیالات چه ربطی به API 521 داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من درمورد این استاندارد در تاپیک مربوطه کامل استاندارد رو توضیح دادم اما...
دوستان کمی دقت کنید.
john zink
2008/2/04, 02:17 PM
سلام
اگه حد درک وذهن شما دراین حده بعید می دونم دانشجوی فوق باشی..
توی تحریمی که ما هستیم هیچ جای دنیا نیست ...
به کلوپهای مهندسین دنیا سری بزن
دلت خوشه که یه کلوپ عضو شدی و دل خوش کردی به حل المسائل و..
حتی به کلوپ مهندسین عرب هم رجوع کنی معنی حرفهای منو میفهمی ...
به دلایل خاص بحث سیاسی نمیکنم که قشنگ معنی حخرفامو بفهمی
خواهشا دوباره مطالبی که نوشتم بخون
من گمون میکنم دانشجو ی دانشگاه آزاد باشی که اینقدر تنبلی ؟!!!!!!
شماها که پول میدید درس می خونید پول بدید نمره هم بگیرید ...
دیگه چرا به ما بدو بیرا میگید خوبه که شما فحش هم بلد هستید
جای فحش توی این باشگاه خالی بود که شما به حمداله پرش کردید.
من در شگفتم از خلقت خدا که تا چه حد انسانش میتونه تنبل باشه ...!!!
نمیتونم این تنبلیو باور کنم..
گمونم فقط خواستید یه حرفی زده باشید و یه ضدیتی نشون بدیو ... همین
وگرنه غیر ممکنه دانشجو ارشد...!!!!!!!
ما که تو اهواز یکی مثل شمارو تو کلاسمون نداریم به حمدالله ...
تازه ما که دنبال تنبلی مثل شما نمیریم تو کلاس( فراوری ) چندان زرنگ نیستیم ...
نمونه مهندسهای تنبل رو تو پتروشیمی فن آوری ؛ فن آوران و امام زیاد دیدم
بس که دانشگاه آزاد گل کاشته ...
محاسبات ساده موازنه رو بلد نیستند چه برسه بخوان کارکنند ، تجزیه وتحلیل کنند و احیانا پژوهش کنند و...
من از همین جا اعلام آمادگی میکنم اگه مهندسی شیمی میخونی
توی زمینه سی افدی ؛ دینامیک سیالات ؛ مهندسی مخازن گازی باهات حاضرم رقابت علمی کنم .
اگر من باختم هرگز نمیام توی باشگاه واگر تو باختی می خوام که هیچگاه در باشگاههای مجازی به هیچ کس فحش ندی همین.
مردهو عملش یه بازه زمانیو توی عید مشخص کنید چون من فن آورانم
تا برنامه بچینم همدیگرو ببینیم
از داییم دکتر نیک آذر هم میخوام که بین ما داوری کنه
اگر خواستی هم هرکسی که دکترا داشته باشه رو انتخاب کن فقط از دانشگاه آزاد نباشه
john zink
2008/2/04, 02:27 PM
اگر هم بگیم که حرف شما درست باشه پس اولین دزد کشور ما دکتر گیتی ابوالحمد وبعدش دکتر سهرابی و... هستند
لابد میخوای اینو بگی دیگه نه؟
خودتو باور کردی که جزو مهندسین دنیا حساب کردی
خیلی گنده حساب کردی !!!!!!!!!!
چندتا مقاله دادی تاحالا ؟
چند تا تالیف دادی تاحالا ؟
تو هر کدومش بخوای حاضزم باست رو کنم ...
مرد حسابی توی این سایت آدمهای بزرگی مثل بهتاش ، فرامرز و.. هستند و نمیگن ما مهندسیم
اونوقت شما .... الله آکبر!!!!!!!!!!!!!!
فریدون حبیب زاده
2008/2/04, 02:30 PM
والله اگه منظورتون منه ، من که اصلا فحش ندادم به کسی اگر هم احساس می کنین توهینی از جانب من به شما شده من این کار رو نکردم و از همینجا هم ازتون معذرت می خوام چون قصد من توهین نبود من فقط گفتم اگه قراره کتابی در سایت گذاشته بشه که همه بتونن استفاده کنن فرقی نمی کنه که فارسی یا خارجی باشه (البته من هم منکر زحمات بی پایان دایی گرامی شما جناب آقای دکتر نیک آذر نیستم و وجود ایشون برای مهندسی شیمی یک غنیمته و من هم مخالف دانلود رایگان کتابهای فارسی بدون اجازه مستند خود شخص مولف هستم )
من باز هم معذرت می خوام در ضمن من ارشد نمی خونم هنوز ترم 6 هستم دانشگاه سراسری هم می خونم و از الان دارم منابع ارشدم رو جمع آوری می کنم.هدفمم از عضویت تو این سایت ، عناد ، دشمنی و مخالفت با شخص خاصی نیست و برای شما هم متاسفم که از لفظ تنبل اون هم به کرّات استفاده می کنین این جملات برای شما در نزد اذهان عمومی بد جلوه می کنه.
موفق باشید/
فریدون حبیب زاده
2008/2/05, 03:21 AM
;):gol::heart: خود کتابش رو دارم ولی اگه یکی از دوستان مهندس بهم یاد بده که چه جوری می تونم مثلا فایل Pdf که 500 صفحه هست رو تبدیل به 10 تا فایل Pdf 50 صفحه ای بکنم ، من هر چه سریعتر همهی کتابهام رو تو سایت با سرعت بیشتری قرار می دم . اگه اجازه بدین الان برم بخوابم چون الان حدود 5 ساعته که من دارم کتاب از Rapidshare براتونUpload می کنم. طی چند روز آینده کتابهای خیلی مفیدی رو همینجا یا بقیه ی تاپیک هایی که نوشتم میذارم.
ساعت : 4:19 صبح ;):gol::heart:
اشکان فروتن
2008/2/05, 05:48 PM
یه سوال ؟
من این روزها در ورود به سایت خیلی مشکل دارم !
فقط برای منه یا برای همه از این error ها هست ؟
john zink
2008/2/05, 07:35 PM
والله اگه منظورتون منه ، من که اصلا فحش ندادم به کسی اگر هم احساس می کنین توهینی از جانب من به شما شده من این کار رو نکردم و از همینجا هم ازتون معذرت می خوام چون قصد من توهین نبود من فقط گفتم اگه قراره کتابی در سایت گذاشته بشه که همه بتونن استفاده کنن فرقی نمی کنه که فارسی یا خارجی باشه (البته من هم منکر زحمات بی پایان دایی گرامی شما جناب آقای دکتر نیک آذر نیستم و وجود ایشون برای مهندسی شیمی یک غنیمته و من هم مخالف دانلود رایگان کتابهای فارسی بدون اجازه مستند خود شخص مولف هستم )
من باز هم معذرت می خوام در ضمن من ارشد نمی خونم هنوز ترم 6 هستم دانشگاه سراسری هم می خونم و از الان دارم منابع ارشدم رو جمع آوری می کنم.هدفمم از عضویت تو این سایت ، عناد ، دشمنی و مخالفت با شخص خاصی نیست و برای شما هم متاسفم که از لفظ تنبل اون هم به کرّات استفاده می کنین این جملات برای شما در نزد اذهان عمومی بد جلوه می کنه.
موفق باشید/
سلام
من از خودم در عجبم که چرا دو سه روزه زود از کوره در میرم
من شرمنده ام از حرف شما به شدت عصبی شدم
تازه توی این سایت والله چندان خیری به ما نرسیده هرچی خواستیم کسی به ما کمکی نکرد!
باورکن به خداوندی خدا وقتی دیدم آدم های بزرگی مثل نیما جان (faramarz_kiss ) وبهتاش عزیز توی سایت هستند موندم وقسم میخورم زمانی که این دو نباشند من هم نیستم
من واقعا توی این سایت با وجود بهتاش ونیما احساس گرمی می کنم همینکه به فکر هستند اگرچه نتونند چیزیو فراهم کنند برام یک دنیا ارزش داره ..
به هر حال من از شما پوزش می طلبم و اگر کاری از دست ما برمیاد در خدمتیم.
فریدون حبیب زاده
2008/2/05, 07:42 PM
آقا حلالمون کن . من از امروز اگه نگاه کرده باشین تاپیکهای زیادی رو نوشتم و کتابهای زیادی ام تو سایت گذاشتم و این کار رو هم ادامه می دم و مخلص همه ی بچه ها ی گل مهندسی شیمی هم هستم
یا حق
saberi
2008/2/06, 04:44 PM
سلام.اگه کسی مقاله ی خوبی درمورد طراحی فرآیندها داره لطفا برای دانلود بذاره.خیلی ممنون
rivaldking
2008/2/07, 01:02 AM
ببين اين n امين باريه كه دارم جواب ميدم:mad:
دو ساعته هي مي خوام يه سري مطلب براي آشنايي با آزمون GMAT بفرستم هر بار سيستم من و ميندازه بيرون دوباره از اول ميام همشو مينويسم!!!!!!!!!!!!!!
ديگه حال ندارم ميخوام برمبخوابم:w06:
اشکان فروتن
2008/2/07, 01:26 AM
ببين اين n امين باريه كه دارم جواب ميدم:mad:
دو ساعته هي مي خوام يه سري مطلب براي آشنايي با آزمون GMAT بفرستم هر بار سيستم من و ميندازه بيرون دوباره از اول ميام همشو مينويسم!!!!!!!!!!!!!!
ديگه حال ندارم ميخوام برمبخوابم:w06:
ممنون دوست عزیز
ببین اگه نمیتونی توی سایت آپلود کنی ، به ایمیل من بفرستش تا من آپلودش کنم
ashkan1360@yahoo.com
mim-shimi
2008/2/07, 11:14 AM
سلام به همه
از کجا می تونم روش تیتراسیون مایع رو گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا آزمایشگاه شیمی عمومی می خوام
در تالار موجود می باشد کمی جستجو کن. اگر اشتباه نکرده باشم. فکر کنم شیما خانم اغازگر این تاپیک بوده اند.
تیتراسیون مایع که توی همه کتابای شیمی نوشته شده . شیمی تجزیه و عمومی . حتی در شیمی فیزیک هم یه چیزایی نوشته ;)
ayyub shahroudi
2008/2/09, 01:55 PM
هر چي خدا بخواد...
يا علي
salam,khaste nabashid.2mbale tarjomeye ketabe applied petroleum reservior engineering hastam.age komamkam konid ,mamnoon misham.
mehrdadeng
2008/2/09, 03:12 PM
سلام
چگالیه یه تیکه سنگ چواهری رو چطوری می شه اندازه گرفت تا بشه فهمید اصل هست یانه
اشکان فروتن
2008/2/09, 05:10 PM
فکر میکنم باید از طریق سیال هم حجمش بفهمی
مثلا" m گرم رو داخل ظرفی مملو از آب می اندازی و حجم v سیالی که به جاش خارج میشه رو اندازه میگیری
وزن رو هم که داری
وزن بخش بر حجم میشه دانسیته
این فکر میکنم یه کم تئوری بود
روش عملی و جدید یا کامپیوتریشو کسی بلده ؟
Goonay
2008/2/09, 05:16 PM
این راه حل تو کتاب شیمی ما نوشته
خوشم اومد...:w10:
salam,khaste nabashid.2mbale tarjomeye ketabe applied petroleum reservior engineering hastam.age komamkam konid ,mamnoon misham.
دوست عزیز اصلا فکر کتاب فارسی رو نکن تازه اون هم مهندسی باشه. اگر هم بگذاریم سایت رو تعطیل می کنن. اگر لاتینش رو بخواهی شاید بشود یک کاریش کرد. بی زحمت فارسی تایپ کنید لطفا.
اشکان فروتن
2008/2/09, 08:00 PM
من از جایی نخوندم
از روی آنالیز ابعاد دانسیته براتون دستور ساختم
همون که اشکان میگه درسته . دستگاه های چگالی سنج بر همین مبنا کار میکنن
اشکان فروتن
2008/2/10, 01:21 PM
همون که اشکان میگه درسته . دستگاه های چگالی سنج بر همین مبنا کار میکنن
جدی ؟
پس من دستگاه چگالی سنج رو اختراع کردم ؟:w40:
mehrdadeng
2008/2/10, 02:02 PM
جدی ؟
پس من دستگاه چگالی سنج رو اختراع کردم ؟:w40:
اینو می دونستم اما یه مشکلی هست اولا سنگ جواهر من خیلی کوچیکه دوما من مقدارعددی SGیعنی چگالی رو دارم نه دانسیته .شما ها که شیمی می خونید بهتر می دونید که سل نسبت 2 تا دانسیته هست .حالا من ماده REFERENCE سنگای جواهری رو از کجا بیارم؟؟هان هان هان هان:cry:
اشکان فروتن
2008/2/10, 02:05 PM
اینو می دونستم اما یه مشکلی هست اولا سنگ جواهر من خیلی کوچیکه دوما من مقدارعددی SGیعنی چگالی رو دارم نه دانسیته .شما ها که شیمی می خونید بهتر می دونید که سل نسبت 2 تا دانسیته هست .حالا من ماده REFERENCE سنگای جواهری رو از کجا بیارم؟؟هان هان هان هان:cry:
آها
راستش من هم در حال حاضر نمیدونم که ماده مرجع که چگالی رو با تقسیم دانسیته ماده شما به دانسیته اون به دست می آورند ، چیه؟
برای مایعات آبه
برای گازها هوا
برای جامدات ؟
mehrdadeng
2008/2/10, 02:06 PM
یکی به من بگه چه جوری اصل بودن این سنگمو بفهمم البته با روش های تو خونه ای.نه ازمایشگاهی.
اشکان فروتن
2008/2/10, 02:11 PM
یکی به من بگه چه جوری اصل بودن این سنگمو بفهمم البته با روش های تو خونه ای.نه ازمایشگاهی.
شاید اگه بتونی یه نمونه از اون سنگ با خلوص مورد نظرتو به دست بیاری دانسیته اش رو حساب کنی
دانسیته سنگ خودتو هم حساب کنی
مقایسشون کنی
غیر از این با روشهای سردستی ، چیزی به ذهنم نمیرسه
یه راهه دیگه هم هست : بگی ایشالا اصله
mehrdadeng
2008/2/10, 02:20 PM
توی جواهر فروشی که درصد خلوص روی سنگا نمی نویسن تازه این سنگ اینقذر گرون هست که دلت نخاد روی یه تیکش ازمایش کنی.به هر حال تشکر
hosna soly
2008/2/10, 11:17 PM
سلام
من میخواستم یه تحقیق در مورد مواد شیمیایی افزودنی به مواد غذایی فساد پذیر مخصوصا مواد لبنی مانند شیر انجام بدم کسی میتونه به من کمک بکنه؟
شدیدا احتیاج به کمک دارم دارم.
بزار من در بین مقالاتم بگردم. اگر چیز بدرد بخوری پیدا کردم براتون قرار می دهم. اگر هم شما تعدادی کلمه کلیدی به من بدهید کار من راحت تر می شود.
hosna soly
2008/2/11, 09:08 AM
من هن.ز چیزی رو شرو نکردم اگه اطلاعات اولیه ای به دست بیارم حتما در اختیارتون قرار میدم
moein_b
2008/2/11, 11:06 PM
سلام.
من فارغ التحصیل مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیندهای صنایع نفت هستم.
یه سری اطلاعات در مورد کار در رشته خودم در کشورهای حوزه خلیج فارس می خوام.
اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره، یا اینکه خودش تو یکی از این کشورها مشغول به کار است یا آشنایی تو اون کشورها داره.
ممنون میشم که با من تماس بگیره.
ایمیل من:hi_hitler_hacker@yahoo.com
با تشکر
یک پیغام به کاربری بانام مهدی عادلی نسب بزن اون این رشته رو می خونه تا جواب شما رو بدهد.
موفق باشید.
سلام دوست من
کلا کشور های عربی اگه اهل کار باشی خوب جذبت میکنن .
اگه پارتی داشته باشی که دیگه عالی میشه .
پول خیلی خوبی میدن .
کسی رو داری اونجا ؟ پارتی ؟
اشکان فروتن
2008/2/12, 12:59 AM
اگه کسی پارتی داره ، منو هم بفرسته . . .:w01:
اشکان فروتن
2008/2/13, 01:25 AM
در همین لحظات از سر شکم سیری و بیکاری رفته بودم دنبال تالاری مشابه همین iran-eng خودمون رو در زبانهای فرنگی (انگلیسی ، وگرنه بقیشو بلد نیستم ، فقط با مترجم بابیلون وانمود میکنم که بلدم) میگشتم که دیدم چند تایی مهندسی و مهندسی شیمی هست ولی تعداد پست هاشون خیلی که میشد به 500 عدد هم نمی رسید
حالا میشه به این نتیجه رسید که دم ما ایرانی ها گرم تره
یا اینکه تالارهای فعال فرنگی هم هست و من نتونستم پیداشون کنم
که اگر شق دوم صحیح است ، آدرس آنها را مرحمت فرمایید
عجب متن ادبی از خودم در کردم در ساعت 2.5 بعد از نصف شب
phalagh
2008/2/13, 11:20 AM
سلام.
من دانشجوی ترم آخر مهندسی شیمی(صنایع پالایش- پتروشیمی -گاز ) هستم:).که قصد ادامه تحصیل در رشته MBA دارم.برای پروژه لیسانسم دنبال موضوع میگردم.که اگه بشه میخوام موضوعی باشه که بتونم در کارشناسی ارشد هم دنبالش کنم.میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه موضوعی پیدا کنم که هم به مهندسی شیمی ربط داشته باشه هم به MBA ؟
ممنون میشم کمک کنید.:gol:
Hossein.H.Shirazi
2008/2/13, 01:27 PM
دوستان تو رو به جون هر کسی که دوست دارین این بحث رو تموم کنین بابا به خدا همه با هم دوستیم این سایت ارزشش خیلی بالاتر از اینه که به جون هم بیفتیم .
میدونین تو این سایت چه کسانی فعالیت می کنن؟
از Faramarz_kiss آقا بهتاش عزیز و آقا مهدی و همین آقای john_zink گرفته تا بقیه ی دوستان مطمئناً.................................... ..................
اگه این دوستان نبودن الان من هم اینجا نبودم. فقط وقتی این دوستامونو می بینم با چه ذوق و شوقی بدون هیچ چشم داشت مادی این همه از وقت و زندگیشون رو تو این سایت صرف می کنن واقعاً به خودم میگم که خجالت بکش این آقایون هم مثل توچه فرقی داره اونا هم وقتشون نازنینه .....................
پس از اون روز به بعد تصمیم گرفتم که هر چی کتاب دارم تو سایت بذارم.به خدا قسم می خورم که باور کنید همه ی این کتاب ها رو من نقداً خریدم و دونه دونه دارم تو سایت Rapidshare یا هر سایت دیگه ای Upload می کنم بدون هیچ چشم داشتی چون وظیفمه.
دوباره از همه ی بچه های گل مهندسی شیمی عاجزانه تقاضا دارم که این بحث رو همین جا تموم کنیم و دیگه نه مدیر سایت نه کس دیگه ای تاپیکی به عنوان توضیح اضافی در مورد این بحثی که پیشومد نذاره چون این تاپیک داره از هدف اصلیش دور میشه.
ممنون از همتون
یا حق
چشم.من دیگه هیچی نمیگم.
من هم تعدادی کتاب دارم که اگر کسی لازم داشته باشه آپلود کنم.
فقط چون حجمشون خیلی زیاد هست اگر کسی خواست آپلود میکنم.
در ضمن خودم این کتابها رو خریدم.یادش به خیر از هسته علمی دانشگاه گرفتم.
این هم لینک لیست کتابها:
http://rapidshare.com/files/86970266/E-Book.Chemecal.Enginiering.001.zip
phalagh
2008/2/13, 01:43 PM
سلام.
من دانشجوی ترم آخر مهندسی شیمی(صنایع پالایش- پتروشیمی -گاز ) هستم:).که قصد ادامه تحصیل در رشته MBA دارم.برای پروژه لیسانسم دنبال موضوع میگردم.که اگه بشه میخوام موضوعی باشه که بتونم در کارشناسی ارشد هم دنبالش کنم.میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه موضوعی پیدا کنم که هم به مهندسی شیمی ربط داشته باشه هم به MBA ؟
اشکان فروتن
2008/2/13, 02:39 PM
سلام.
دوست عزیز این گرایش Mix رو از کجا آوردی؟
phalagh
2008/2/13, 06:39 PM
دوست عزیز این گرایش Mix رو از کجا آوردی؟
دوست گرامی
من که هیچ گرایشی رو به قول شما MIX نکردم:cool:. فقط دارم دنبال موضوعی میگردم که نخوام تو همین مقطع بذارمش و برم. یه چیزی که بشه در آینده تعمیم و گسترش داد. حالا اگه پیدا بشه که چه بهتر.اگه نه که منم مثل بقیه کار میکنم:(.
سلام.
شما بهتره اول از استاد راهنمای خودتون کمی اطلاعات کسب کنید. مثلا شما می توانید در مورد این موارد پروژه بنویسید:
مدیریت کیفیت محصولات پالایشگاه
مدیریت محصولات
مدیریت بازاریابی محصولات پالایشگاه ها
ارزیابی محصولات بازار
ارزیابی محصولات خام پتروشیمی
نیازهای یک پالایشگاه(محصولات خام)
و.......
سرمد حیدری
2008/2/14, 11:45 AM
جزوه یا هر چیزی در مورد(ترمو2. استاتیک) اگه دارید بذارید. ممنونم
جزوه استاتیک در همین تالار موجود می باشد. زحمت جستجو به عهده خودتون.
جزوه ترمودینامک 2 رو به زودی قرار می دهم.
yunes53
2008/2/15, 09:04 PM
با سلام
من ebook این کتابو دارم منتها 2 جلدش 1992 و 2 جلدش 1985 هست.ویرایش جدید کتابو بنده دیده ام 2003
manuchehr
2008/2/16, 01:32 PM
سلام ایمیل و آی دی بنده m.lovecoاست شاید بتونم کمکتون کنم.
فریدون حبیب زاده
2008/2/16, 11:48 PM
رو این لینک http://www.esnips.com/doc/b2fb7333-c8ed-4df7-9450-75703a50ddca/physical-chemistry---atkins--paula یه کلیکی بکن فکر کنم بتونی شیمی فیزیک اتکینز رو دانلود کنی حل المسایلشم اگه می خوای به این آدرس مراجعه کن
http://rapidshare.de/files/38487194/Atkins_Solution_Manual.rar.html (http://rapidshare.de/files/38487194/Atkins_Solution_Manual.rar.html)
سلام دوستان عزيز.
من 1سال پيش درسم تموم شده و در حال حاضر 11ماه از خدمتم گذشته.
از الان ميخوام شروع كنم به خوندن واسه ارشد ولي هيچ جزوه اي ندارم كسي ميتونه كمكم كنه؟;)
اشکان فروتن
2008/2/17, 10:35 AM
سلام دوستان عزيز.
من 1سال پيش درسم تموم شده و در حال حاضر 11ماه از خدمتم گذشته.
از الان ميخوام شروع كنم به خوندن واسه ارشد ولي هيچ جزوه اي ندارم كسي ميتونه كمكم كنه؟;)
و علیکم السلام
جزوه هاتو چکار کردی؟
از اونجایی که 11 ماه از خدمتت میگذره ، قاعدتا" باید دو سال یا یک سال و نیم از فارغ التحصیلی و 3 یا 4 سال از جرم و ترمو و حرارت و سیالات خوندنت گذشته باشه و فکر میکنم که هیچکدوم یادت نباشه
بنابراین اول برو یه پکیج کامل از کتابهای اصلی و یک پکیج کامل هم از تست های راهیان ارشد دکتر خداکرمی رو بگیر و بشین به خوندن
به نظر من چون ایرانی باید زور بالای سرش باشه و شما هم احتمالا درس ها یادت نیست ، کلاس های تست رو هم میشه برات توصیه کرد تا خیلی خوب و عالی برنامه ریزی بشی
و آخرین مرحله ، کاتالیزورشه که باید ارادتو قوی کنی و ایشالا . . .
تقريبا.
البته كنترل و سيالاتم رو تو اين 11 ماه خوندم
ولي همينطور كه شما گفتين تقريبا چيزي از درسام يادم نيست
دنبال يه چزوه ساده تر واسه شروع ميگردم تا بعد برم دنبال كتاب
اشکان فروتن
2008/2/17, 01:36 PM
تقريبا.
البته كنترل و سيالاتم رو تو اين 11 ماه خوندم
ولي همينطور كه شما گفتين تقريبا چيزي از درسام يادم نيست
دنبال يه چزوه ساده تر واسه شروع ميگردم تا بعد برم دنبال كتاب
همون کتاب های تست خداکرمی رو بگیر
یک تیر و دو هدفه
هم خلاصه عالی داره
هم تست رو میزنی
mlklee
2008/2/17, 03:41 PM
ba shoma movafegham ketabe tribal kami bad fahmi dare
اشکان فروتن
2008/2/17, 05:02 PM
از کتاب انتقال جرم دکتر چالکش امیری استفاده کنید
ساده تر از تریبال گفته . . .
همان طور که از اسمش پیداست نوشوندگی(تجدید) سطح: به معنی نو شدن تازه شدن.... معنی میشود ...
ولی با نوشوندگی در علم شیمی کاملا متفاوت می باشد. در علم شیمی بیان می شود که سطح برای تازه شدن نیاز به یک عامل خارجی دارد که این عامل باید خیلی قوی باشد مانند بمباران سطح توسط یک گاز داغ و بی اثر مانند آرگون که با سطح میل به واکنش و یا ایجاد اکسید نداشته باشد تا سطح در اثر برخورد ضربه مانند دینامیک حباب تمیز شود.
سلام دوست عزيز
ممنون ميشم اگه بتوني اديشن 2004 كتاب principles of polymer processing ، tadmor رو بذاري رو سايت ،بازم ممنون
ببخشید که کمی دیر شد. کتایب در خواستی شما... بفرمایید:
Links
http://rapidshare.com/files/17701068/PROPOP1.rar
http://rapidshare.com/files/17701296/PROPOP2.rar
mohsen_rm
2008/2/19, 10:54 AM
خيلي خوب ميشه اگه اين جلدهايي رو كه گفتي upload كني و يا اگه مي دوني از كجا ميشه گرفت link بدي. مرسي
saeed d
2008/2/19, 11:43 AM
تعداد ۵۰۰ عدد فرمول رنگ و رزين و انواع چسب و بتونه موجود است در صورت نياز تماس بگيريدs2derakhshi@gmail.com
soroushi
2008/2/19, 12:58 PM
با تشکر اگر برایتان امکان داره فرمول شیمیایی واکنش ها رو بنویسید
ممنون
اشکان فروتن
2008/2/19, 01:52 PM
http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrogen_peroxide
اشکان فروتن
2008/2/19, 01:54 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Hydrogen-peroxide-2D.png
اشکان فروتن
2008/2/19, 01:56 PM
تشخیص به موقع بیماری با آب اکسیژنه امکانپذیر شد
http://www.aftab.ir/news/2007/aug/27/images/af22ca5f19bae3c761a167c82631433f.jpg
گروهی از دانشمندان آمریکایی موفق به ساخت نانو ذراتی شدند که توانایی ردیابی حضور آب اکسیژنه را دارند و می توانند به عنوان وسیله ای برای تشخیص بیماری ها مورد استفاده قرار گیرند.http://www.aftab.ir/images/news/break.gifگروهی از دانشمندان آمریکایی موفق به ساخت نانو ذراتی شدند که توانایی ردیابی حضور آب اکسیژنه را دارند و می توانند به عنوان وسیله ای برای تشخیص بیماری ها مورد استفاده قرار گیرند.
دانشمندان پلی تکنیک جورجیا و دانشگاه اموری موفق به ساخت نانو ذراتی شده اند که درصورت وجود پراکسید هیدروژن (آب اکسیژنه) فوتون های قابل رویت با یک اسکنر خارجی را گسیل می کنند.
آب اکسیژنه پیش از هر چیز به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده شناخته می شود اما از مدت ها قبل پزشکان می دانند که پراکسید اکسیژن می تواند به شاخصی برای نشان دادن بخش هایی که به وظایف خود عمل نمی کنند، تبدیل شود.
درحقیقت سلولها این ماده را در مراحل اولیه بسیاری از بیماری ها و پیش از آنکه علائم دیگر بیماری را درخود نشان دهند تولید می کنند. تاکنون نقش این ترکیب در سطوح بیماری ها درنظر گرفته نشده بود.
اما به تازگی دانشمندان آمریکایی موفق به ساخت نانو ذراتی شده اند که توانایی ردیابی آب اکسیژنه را در سلولها دارند.
این نانو ذرات کاملا غیر سمی بوده و می توانند در آینده به عنوان وسیله ای برای تشخیص برخی از بیماری ها از قبیل حالت التهابی مزمن، شریان های سرطانی و بیماری آلزایمر در مراحل اولیه مورد استفاده قرار گیرد.
این دانشمندان که نتایج تحقیقات خود را در شماره اول اکتبر مجله "نیچر مواد" منتشر می کنند، اظهار داشتند:" این نانو ذرات به طرز شگفت انگیزی حساس هستند و می توانند میزان تجمع نانوملارهای این ماده را نشان دهند."
این نانو ذرات از یک غشای پلیمری ساخته شده اند و درتماس با پراکسید اکسیژن از خود تشعشات نورانی گسیل می کنند.
http://www.aftab.ir/images/news/break.gifخبرگزارى مهر
اشکان فروتن
2008/2/19, 02:00 PM
آب (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%A8+%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB% 8C%DA%98%D9%86%D9%87) اکسیژنه (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%A8+%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB% 8C%DA%98%D9%86%D9%87)
آب اکسيژنه خالص H2O2يک مايعناروانی است که کمی آبي رنگ مي باشد و با زحمت زياد مي توان آنرا تهيه نمود. آباکسيژنه ای که درداروخانه هابه اسم آب اکسيژنه رقيق فروختهمیشود محلولی است از آب اكسيژنه در آب که در 100 قسمت آن سه قسمت آب اکسيژنه است ومانند آب (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%A8) بیرنگ و بیبوست و مزه تلخی دارد و کمی اسيدی است. آب اكسيژنه درعمليات سفيدگري بعنوان عامل اكسيدكننده كاربرد دارد
خصوصيات آب اکسيژنه
به مرور آب اکسيژنه تجزيه و تبديل به آب واکسيژن (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%DA%98%D9%8 6) میگردد. اين عمل تجزيه درمحيط بازیسريعتر و درمحيط اسيدیکندتر تا در محيط خنثی صورتمیگيرد. ممکن است که اگر مدت مديدی آب اکسيژنه را انبار کنند، کاملاً تجزيه و تبديلبه آب گردد. بر اثر گرد بعضی اجسام عمل تخريب آب اکسيژنه تسريع میگردد مانند گردبیاکسيد منگنز و گردفلزات و …
اگر بر روی محلول آب قدریاز اجسام پايدار کننده ماننداسيد فسفريک، اوره (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87) ،اسد بنزوييکو نظير آنها بيافزايند، عملتخريب بسيار کند میگردد. آب اکسيژنهاثر ميکروب کشیو بوبری دارد چنانکه اگر يکتکهکالباسقرمز را درون ظرف محتوی آب اکسيژنهقرار دهيم پس از چند روز محتويات ظرف کاملاً بیبو است و بوی گنديده نمیدهد. آباکسيژنه رنگها را نيز تخريب میکند به همين دليل تکه کالباس درون ظرف بعد از مدتیبیرنگ میشود.
موارد استعمال آب اکسيژنه
· از آنجايی که آب اکسيژنه بوبر است در موقع معالجه زخمهای بدبو مورد استعمالقرارمیگيرد.
بسياری ازخميردندانها (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1+%D8%AF%D9% 86%D8%AF%D8%A7%D9%86) و ساير اجسامی که برای پاک کردن دندانها بکار میرود در موقع استعمالتوليد آب اکسيژنه میکنند و اکسيژن اين آب اکسيژنه دندان را سفيد مینمايد.
· آب اکسيژنه در بیرنگ کردنپشم ،پنبه،کتان،کنف، کاه ، چوب ،کاغذ،روغن (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86) ،چربی (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%DA%86%D8%B1%D8%A8%DB%8C) ،واکس،صابون (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B5%D8%A7%D8%A8%D9%88%D9%86) ،ابريشم، عاج ، پر و غيره بکار میرود. رنگبعضیلکههای صورترا هم آب اکسيژنه تخريبمیکند.
شناسایی آب اکسيژنه
در يک لوله آزمايشی که قبلاً چند سانتیمتر مکعب محلولبیکرمات پتاسيمو قدریاسيدسولفوريک (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF+%D8%B3%D9% 88%D9%84%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C%DA%A9) رقيق ريختهايم آب اکسيژنه میافزاييم در نتيجه رنگ آبی تند که بعداًتبديل به سبز میشود، ظاهر میگردد. بهمين طريق میتوان وجود آب اکسيژنه را دراريتزن ثابت نمود.
حدودمجاز:
ppm1 توسط كميته فني بهداشت حرفه اي كشور 1381 تعيين شده است.
اشکان فروتن
2008/2/19, 02:03 PM
انواع لکهبر
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/icons/ico_redo.gif (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9+%D9% 84%DA%A9%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D8%B1&refresh=1) http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/icons/ico_print.gif (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-print.php?page=%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9+%D9% 84%DA%A9%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D8%B1) علوم طبیعت (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-browse_categories.php?parentId=546) > شیمی (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-browse_categories.php?parentId=197) > شیمی کاربردی (صنعتی) (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-browse_categories.php?parentId=244)
(cached)
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/b/bb/69635449x.jpg
لکهبرها یا لکهزداها (Stain removers) حلالهای قوی هستند که لکهها را در خود حل میکنند و از این طریق باعث پاک شدن آنها میشوند. اکثر این حلالها (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AD%D9%84%D8%A7%D9%84) سمی هستند و باید هنگام کار با آنها مراقب بود. بسیاری از لکهبرها ، موادی هستند که در خانه وجود دارند و از آنها به عنوان مواد ضدعفونی کننده (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF+%D8%B6%D8% AF%D8%B9%D9%81%D9%88%D9%86%DB%8C+%DA%A9%D9%86%D9%8 6%D8%AF%D9%87) و پاک کننده استفاده میشود. مانند آب ژاول (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%A8+%DA%98%D8%A7%D9%88%D9% 84) ، آمونیاک (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%A 7%DA%A9) ، آب (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%A8) ، صابون (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B5%D8%A7%D8%A8%D9%88%D9%86) ، الکل (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%84) ، آب اکسیژنه و.... . برخی هم مثل پربورات و اسید اگزالیک در منزل یافت نمیشوند، ولی خوب است تهیه شوند.
آب و صابون
آب و صابون ، بسیاری از لکههای تازه را از بین میبرند و بسیاری از لکهها را نیز کمرنگ کرده ، بعد راحتتر پاک میشوند. برای لکههای مثل لکه تخم مرغ ، لکه خردل ، لکه خون تازه ، شیر و شیرینی ابتدا باید آنها را با آب و صابون شسته ، سپس از لکهبرهای معرفی شده دیگر استفاده کرد. بهتر است از آب و صابون برای لکههای میوه استفاده نکنید. چون ممکن است لکه را مقاومتر کند.
آب اکسیژنه
آب اکسیژنه یک ماده رنگبر و سفید کننده است و در آزمایشگاهها و در رنگ کردن مو و بیرنگ کردن موی دست استفاده میشود. همچنین برای پاک کردن لکههایی مثل کپک ، لکههای میوه و لکه عرق مناسب است. همچنین لکه زرد شدگی حاصل از اتو کردن لباس را از بین میبرد.
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/0/05/cdrk4349.jpg
آب ژاول
آب ژاول برای پاک کردن لکههای کپک ، خون ، قهوه ، تنباکو و بسیاری از لکهها مناسب است. همچنین باعث از بین رفتن پشم میشود و نباید از آن بر روی پارچههای پشمی و ابریشمی و چرم استفاده کرد. خیس کردن زیاد پارچه در آب ژاول ، باعث ضعیف شدن الیاف آن میشود.
آمونیاک
آمونیاک برای تمیز کردن اشیا با سطح فلزی بسیار مناسب است. همچنین برای پاک کردن ظروف شیشهای ، پنجرهها و آینه مناسب است. برای پارچههای پشمی و ابریشمی و ظروف آلومینیومی از آمونیاک استفاده نکنید.
الکلها
الکلها برای پاک کردن لکههایی مثل لکه رژ لب و جوهر مناسب هستند. همچنین از الکل (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%84) برای تیز کردن و پاک کردن تلفن ، شیشه عینک و سطح شمع استفاده میشود.
بنزن
بنزن (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%86) حلال خوبی برای چربیها (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%DA%86%D8%B1%D8%A8%DB%8C) ، آدامس ، جوهر ، چسب و قیر میباشد. خطر آتش زایی بنزن نباید فراموش شود.
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/3/3d/HS369_main.jpg
جوش شیرین
معمولا از جوش شیرین (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AC%D9%88%D8%B4+%D8%B4%DB%8C%D8% B1%DB%8C%D9%86) برای پاک کردن لکهها و ظروف چینی و سرامیک و تمیزکردن و از بین بردن بوی یخچال استفاده میشود.
سرکه
سرکه (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%87) برای پاک کردن لکهها در انواع پارچههای پشمی ، ابریشمی و کتانی و پنبه بکار میرود و آنها را خراب نمیکند. برای تمیز کردن جرم داخل سماور نیز میتوان مقداری سرکه در سماور ریخت و آن را جوشاند. با سرکه می توان عکس برگردانهای چسبیده و باطله ، شیشه عینک و کف اتو را پاک کرد.
مباحث مرتبط با عنوان
آب (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%A8)
آب ژاول (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D8%A8+%DA%98%D8%A7%D9%88%D9% 84)
آب اکسیژنه
آمونیاک (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A2%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%A 7%DA%A9)
الکل (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%84)
الکل صنعتی (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%84+%D8%B5%D9% 86%D8%B9%D8%AA%DB%8C)
تمیزکاری شیمیایی فلزات (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%B2%DA%A9%D8%A 7%D8%B1%DB%8C+%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C %DB%8C+%D9%81%D9%84%D8%B2%D8%A7%D8%AA)
تمیز کردن شیمیایی برخی از لوازم منزل (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%B2+%DA%A9%D8% B1%D8%AF%D9%86+%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8 C%DB%8C+%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C+%D8%A7%D8%B2+%D9% 84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85+%D9%85%D9%86%D8%B2%D9%8 4)
جوش شیرین (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AC%D9%88%D8%B4+%D8%B4%DB%8C%D8% B1%DB%8C%D9%86)
روش پاک کردن لکههای مختلف
سرکه (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%87)
شیمی مواد پاک کننده (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C+%D9%85%D9% 88%D8%A7%D8%AF+%D9%BE%D8%A7%DA%A9+%DA%A9%D9%86%D9% 86%D8%AF%D9%87)
صابون (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B5%D8%A7%D8%A8%D9%88%D9%86)
مواد ضدعفونی کننده (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF+%D8%B6%D8% AF%D8%B9%D9%81%D9%88%D9%86%DB%8C+%DA%A9%D9%86%D9%8 6%D8%AF%D9%87)
مواد گندزدا
منبع : http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9+%D9% 84%DA%A9%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D8%B1
اشکان فروتن
2008/2/19, 02:13 PM
سلام خدمت شما دوستان عزیز و فعال :w17:
در ارتباط با اب اکسیژنه مطالبی رو در تالار نساجی قرار دادم .
انشالله که مفید باشه براتون.. :w11:
منظورش اینجاست : http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=18543
سلام به دوستان عزیز
یه پروژه داریم مربوط به واحدNGL .
میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی از این واحد در منطقه پارس جنوبی داره ؟
کل اطلاعات مربوط به این واحد . ترجیحا در پارس جنوبی .
اطلاعاتی از قبیل PFD واحد . نوع برج های بکار رفته . خوراک . محصول و...
اصلا میتونم از جایی گیر بیارم ؟ اگه پارتی داشته باشم چطور ؟ میشه اصلا به چنین اطلاعاتی دسترسی پیدا کرد ؟
با تشکر
یکی رو من اون دفعه دیدم که یک همچین چیزی گذاشته بود.. باید بگردم برات پیدا کنم.. فکر کنم اسم کاربریش کاووس بود.. برو در تالار جزوات بگرد اگر اشتباه نکرده باشم حجمش 30 مگ بود.
یکی رو من اون دفعه دیدم که یک همچین چیزی گذاشته بود.. باید بگردم برات پیدا کنم.. فکر کنم اسم کاربریش کاووس بود.. برو در تالار جزوات بگرد اگر اشتباه نکرده باشم حجمش 30 مگ بود.
عنوانشو یادت نیست ؟ حتی یک کلمش ؟
اگه توی خونه تکونی تالار پیداش کردی خبرم کن مهندس جان . دمت گرم ;)
اشکان فروتن
2008/2/19, 10:34 PM
نیما جان ، این به کارت میاد ؟
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=24496&highlight=ngl
ممنون اشکان جان .
این پروژه مربوط به درس طرح و اقتصاده و باید از سیر تا پیازه یه واحد ngl رو بدست بیاریم و در حقیقت شبیه سازی کنیم . و در آخر هم براورد هزینه و سود و ....ولی هیچ اطلاعاتی از ورودی و خروجی ندارم . نمیدونم از کجا شروع کنم . کارم فکر کنم ساختست :crying2:
دلیل اینکه گفتم پارس جنوبی باشه بهتره ، چونکه به ما نزدیکه و در صورت اضطرار بتونم برم اونجا و سوالامو ازشون بپرسم ...
هرگونه اطلاعاتی در مورد ngl دارید در اختیارم بذارید ( ترجیحا فارسی) . ممنون میشم و جبران میکنم
mlklee
2008/2/20, 12:28 AM
یه سری به کتاب کنترل فرآیند اُگاتا بزن
عنوانشو یادت نیست ؟ حتی یک کلمش ؟
اگه توی خونه تکونی تالار پیداش کردی خبرم کن مهندس جان . دمت گرم ;)
عزیزم.. فعلا اخراج شدی... تا ببینم چی میشه؟؟؟؟؟
salman_tahery
2008/2/20, 08:31 AM
با سلا م خدمت دوستان گرامی
دوستان اگر مقالات یا کتابهایی یا مراجعی را جع به سیکل های تولید بخار دارند لطف
کنند.
مر30
salman_tahery
2008/2/20, 08:34 AM
باسلام خدمت دوستان
لطفا اگر کسی اطلاعاتی راجع به سیکل های تولید بخار داره اینجا بذاره
مرسی
BeYourSelf
2008/2/20, 09:06 AM
با عرض درود و سلام بر دوستان
من امروز عضو این تالار شدم،امیدوارم بتونم یه
کاری برای این تالار بکنم.;)
اشکان فروتن
2008/2/20, 09:22 AM
حالا راجع به بخار میخوای ، یا هوای فشرده؟