برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : ·▪•●پرسشها و درخواستهای درسی مهندسی شيمی تنها در اینجا گفته شوند●•▪·
tatu_lover1366
2009/2/26, 05:14 PM
دست گلت درد نکنه رضا جون
راستی نمره 16 جرم اونم با دکتر زارع شیرینی داره ها!!!!;)
خدا رو شکر ما هم پاسیدیمش......
شرمنده بجا نیو وردم
شرمنده می فرمایید برادر
مثل اینکه محمد غفوری هم خونه ماست ها
سید مهدی برقعی
2009/2/26, 06:31 PM
[quote=سید مهدی برقعی;729136]
بهترین کاری که من فراموش کردم بگم اینه که اگه واسه منطقه ای می خوان این کار رو بکنند بهتره با این وظعیت رطوبت بارش مصنوعی به وجود بیارند
ضمنا اون روشی که من گفتم همین الان هم انجام میشه و کاملا هم صرفه اقتصادی داره
یه نگاهی به خط تولید اکسیزن در اکسیزن ملائکه یا گاز اکسیزن طوس در مشهد بندازین البته یه نگاه هم به رشد اقتصادی این کارخونه ها و افزایش ریت تولید و توسعه خط تولیدشون
ضمن اینکه در خط تولید اونها هم از برج جاذب و جذب کن استفاده میشه
اما موضوعی که هست اینه که برج جاذب تنها برای گرفتا ناخالصی های هوا مثل co
co2
گرد و غبار و غیره استفاده میشه
و چون جاذب ها رو تند تند باید احیا کنند یکی از عوامل کند کننده خط تولید و کاهش بازده اقتصادی وجود همین مرحله است که واسه رفع این مشکل از برج جذب 2 مرحله ای استفاده میشه
موفق باشید
ممنون از اطلاعتون آرش جان
1- مهندس جان! پتروشیمی اکسیژن رو برای فروختن هست که تولید می کنه (صحیح تره بگم از هوا جدا سازی می کنه). اگه هدف فروختن اکسیژن باشه، بله سرد کردن هوا تا رسیدن به دمای ذوب اکسیژن روش معقول و مناسبی هست که انجام میشه و صرفه اقتصادی هم داره!
ولی اگه هدف از تولید نیتروژن و یا اکسیژن، مصرف کردن اون به صورت خالص (اکسیژن بدون حضور نیتروژن یا نیتروژن بدون حضور اکسیژن) در واکنش های شیمیایی باشه (مثلا اکسیداسیون الکل های نوع اول و دوم برای تهیه پراکسید هیدروژن و آلدهید یا کتون مربوطه) صرفه اقتصادی به اینه که از روش جداسازی با استفاده از بستر های جاذب، اکسیژن رو از هوا جدا کنن و مصرف کنن نه اینکه از سرد کردن هوا تا کندانس شدن اکسیژن استفاده کنن.
حالا به توجه به سوالی که دوستمون داشتند (استفاده از رطوبت هوا به عنوان منبع تأمین آب) روشی که شما گفتید با توجه به اینکه هدف فروش اکسیژن هست و نه مصرف اون، منم با نظرتون موافقم که برای این شرایط باید از روش سرد کردن هوا استفاده بشه.
reza469
2009/2/26, 10:00 PM
چند نوع رزین ارزان قیمت برای ساخت وسایلی از قبیل نیمکت و صندلی میخواستم معرفی کنید با روش کامپاندینگ و زمان و میزان هاردنر
afshin1999
2009/2/26, 10:55 PM
[quote=afshin1999;729979]
ممنون از اطلاعتون آرش جان
1- مهندس جان! پتروشیمی اکسیژن رو برای فروختن هست که تولید می کنه (صحیح تره بگم از هوا جدا سازی می کنه). اگه هدف فروختن اکسیژن باشه، بله سرد کردن هوا تا رسیدن به دمای ذوب اکسیژن روش معقول و مناسبی هست که انجام میشه و صرفه اقتصادی هم داره!
ولی اگه هدف از تولید نیتروژن و یا اکسیژن، مصرف کردن اون به صورت خالص (اکسیژن بدون حضور نیتروژن یا نیتروژن بدون حضور اکسیژن) در واکنش های شیمیایی باشه (مثلا اکسیداسیون الکل های نوع اول و دوم برای تهیه پراکسید هیدروژن و آلدهید یا کتون مربوطه) صرفه اقتصادی به اینه که از روش جداسازی با استفاده از بستر های جاذب، اکسیژن رو از هوا جدا کنن و مصرف کنن نه اینکه از سرد کردن هوا تا کندانس شدن اکسیژن استفاده کنن.
حالا به توجه به سوالی که دوستمون داشتند (استفاده از رطوبت هوا به عنوان منبع تأمین آب) روشی که شما گفتید با توجه به اینکه هدف فروش اکسیژن هست و نه مصرف اون، منم با نظرتون موافقم که برای این شرایط باید از روش سرد کردن هوا استفاده بشه.
مهندس جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اولا من کاملا در متن قبلی خودم ((متن اول یا دوم)) اشاره کردم که در کنار تولید آب , تولید اکسیزن و نیتروزن از محصول ثانویه برای صرفه اقتصادی و توجیه اقتصادی فرایند انجام شه
شما چه جوری متن منو خوندی که متوجه این موضوع که خیلی واضح عنوان کردم نشدی و دوباره اومدی متن منو نقد کردی و دوباره نقدت رو با راه حل خودم جواب دادی؟؟!!
ثانیا اسم من افشین هست نه آرش خیلی واضح نوشتم
نکنه بدخطه؟؟
متن منم مثل اسمم خوندی و نقد کردی؟؟؟؟؟؟؟
ثالثا من در اونجا یعنی متن اولم مصارف این کار رو هم بر شمردم دقیقا چیزی که شما از من نقد کردی و راه حل خودم رو دوباره به خودم ارائه دادی
رابعا از کی تا حالا سرمایش و متراکم کردن اکسیزن موجب ذوب اون میشه (( مهندس جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))
خامسا این نوع صحبت کردن
(((مهندس جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ))
اصلا شایسته نیست و من بعید می دونم تهرانی ها این قد بی ادب باشند
شما واقعا تهرانی هستی؟؟؟!!!
من دیگه به این تاپیک سر نمی زنم و قضاوت با دوستان
البته به شرط اینکه کل تاپیک های من و شما رو که راجب به این موضوع نوشتیم مطالعه کنند
لطفا صمیمیت در تالارها را حفظ کنید.
سید مهدی برقعی
2009/2/27, 11:41 AM
[quote=سید مهدی برقعی;730633]
مهندس جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اولا من کاملا در متن قبلی خودم ((متن اول یا دوم)) اشاره کردم که در کنار تولید آب , تولید اکسیزن و نیتروزن از محصول ثانویه برای صرفه اقتصادی و توجیه اقتصادی فرایند انجام شه
شما چه جوری متن منو خوندی که متوجه این موضوع که خیلی واضح عنوان کردم نشدی و دوباره اومدی متن منو نقد کردی و دوباره نقدت رو با راه حل خودم جواب دادی؟؟!!
ثانیا اسم من افشین هست نه آرش خیلی واضح نوشتم
نکنه بدخطه؟؟
متن منم مثل اسمم خوندی و نقد کردی؟؟؟؟؟؟؟
ثالثا من در اونجا یعنی متن اولم مصارف این کار رو هم بر شمردم دقیقا چیزی که شما از من نقد کردی و راه حل خودم رو دوباره به خودم ارائه دادی
رابعا از کی تا حالا سرمایش و متراکم کردن اکسیزن موجب ذوب اون میشه (( مهندس جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))
خامسا این نوع صحبت کردن
(((مهندس جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ))
اصلا شایسته نیست و من بعید می دونم تهرانی ها این قد بی ادب باشند
شما واقعا تهرانی هستی؟؟؟!!!
من دیگه به این تاپیک سر نمی زنم و قضاوت با دوستان
البته به شرط اینکه کل تاپیک های من و شما رو که راجب به این موضوع نوشتیم مطالعه کنند
آقای محترم، داریم بحث علمی می کنیم! این لحن توهین آمیز و جبهه گیریتون چه معنی می ده ؟؟؟؟؟:que:
اگه متن آخر من رو می خوندین متوجه می شدین که من گفتم «....منم با نظرتون موافقم که برای این شرایط باید از روش سرد کردن هوا استفاده بشه». نمی دونم شما چه برداشتی از این حرف می کنید ولی فکر کنم هر کسی این جمله رو بخونه متوجه میشه که من نخواستم راه حل شما رو به شما ارائه بدم ! بلکه راه حل شما رو تأیید کردم و گفتم منم با نظر شما موافقم! اصلاً نمی تونم بفهمم چرا اینجوریه جبهه گیری کردین و می خواهین دعوا راه بندازین !!
بله، اسم شما آفشین هست و من به اشتباه آرش خوندم. از این بابت عذر می خوام. فکر کنم برای همه دوستان هم واضحه که جمله بندی تون واقعاً مناسب یک صحبت و گفتمان علمی نیست.
افشین خان، من نگفتم «ذوب شدن اکسیژن» بلکه گفتم «..رسیدن به دمای ذوب اکسیژن...»! این 2تا خیلی با هم فرق می کنه! کافیه شما یه کم مطالعه کنید تا تفاوت این دو رو متوجه بشین.
من نه قصد توهین به شما رو داشتم و نه این عبارت «مهندس جان!» رو توهین آمیز میبینم که اینقدر شما رو ناراحت کرده که باعث شده به این صورت گارد حمله بگیرین. من حتی یکبار هم شما رو به صورت مفرد خطاب نکردم و تمام افعالی که برای شما استفاده کردم رو جمع بستم! ولی شما یک نگاه به جملاتتون بندازین، لحنی که من شما رو خطاب قرار دادم با لحنی که شما جواب من رو دادین خیلی متفاوته. فکر می کنم خیلی واضح باشه که کدوممون قصد توهین به دیگری رو داشتیم.
بهترین چیز قضاوت خود دوستان هست. از مدیران انجمن خواهش می کنم به این مسأله رسیدگی کنن.
afshin1999
2009/2/27, 03:35 PM
[quote=afshin1999;730990]
آقای محترم، داریم بحث علمی می کنیم! این لحن توهین آمیز و جبهه گیریتون چه معنی می ده ؟؟؟؟؟:que:
اگه متن آخر من رو می خوندین متوجه می شدین که من گفتم «....منم با نظرتون موافقم که برای این شرایط باید از روش سرد کردن هوا استفاده بشه». نمی دونم شما چه برداشتی از این حرف می کنید ولی فکر کنم هر کسی این جمله رو بخونه متوجه میشه که من نخواستم راه حل شما رو به شما ارائه بدم ! بلکه راه حل شما رو تأیید کردم و گفتم منم با نظر شما موافقم! اصلاً نمی تونم بفهمم چرا اینجوریه جبهه گیری کردین و می خواهین دعوا راه بندازین !!
بله، اسم شما آفشین هست و من به اشتباه آرش خوندم. از این بابت عذر می خوام. فکر کنم برای همه دوستان هم واضحه که جمله بندی تون واقعاً مناسب یک صحبت و گفتمان علمی نیست.
افشین خان، من نگفتم «ذوب شدن اکسیژن» بلکه گفتم «..رسیدن به دمای ذوب اکسیژن...»! این 2تا خیلی با هم فرق می کنه! کافیه شما یه کم مطالعه کنید تا تفاوت این دو رو متوجه بشین.
من نه قصد توهین به شما رو داشتم و نه این عبارت «مهندس جان!» رو توهین آمیز میبینم که اینقدر شما رو ناراحت کرده که باعث شده به این صورت گارد حمله بگیرین. من حتی یکبار هم شما رو به صورت مفرد خطاب نکردم و تمام افعالی که برای شما استفاده کردم رو جمع بستم! ولی شما یک نگاه به جملاتتون بندازین، لحنی که من شما رو خطاب قرار دادم با لحنی که شما جواب من رو دادین خیلی متفاوته. فکر می کنم خیلی واضح باشه که کدوممون قصد توهین به دیگری رو داشتیم.
بهترین چیز قضاوت خود دوستان هست. از مدیران انجمن خواهش می کنم به این مسأله رسیدگی کنن.
آقای مهدی که اومدی واسه من پدیده ذوب رو توضیح دادی و به من می گی که مطالعاتم رو بیشتر کنم و پیام خصوصی واسه من می فرستی و من رو که نمی خوام جواب شما رو بدم با حرفهات مجبور به پاسخ دادن می کنی
اولا من به خاطر نقد نظرم ناراحت نشدم
شما یه بار دیگه هم این کار رو کرده بودید درست راجع به همین موضوع در یکی 2 متن قبل تر که من از دوستان باز هم استدعا دارم که متن های قبلی من و ایشان رو راجب به این موضوع مطالعه کرده و بعد قضاوت کنند
اما من اونجا اصلا به قول شما جبهه گیری نکردم و فقط پاسخ متن شما رو دادم و ارز راه حل خودم دفاع کردم
اما متن قبلی شما نقد نبود توهین بود
یعنی چی شما به من میگی مهندس جان و پشت سرش هم علامت تعجب می ذاری ؟ و بعد میای واسم تاریخ ادبیات شیمی رو توضیح میدی و در آخر هم که می بینی جوابی نداری و راه حل منو که در متن های قبلت نقد کردی و به هیچ وجه اقتصادی و مقرون به صرفه ندونستی دوباره به خودم ارائه میدی؟
نقد کردن خوبه اما نه نقد بی جا تنها واسه اظهار وجود
ثانیا دوست عزیز که واسم تاریخ ادبیات شیمی رو توضیح میدی و واسه من پدیده ذوب رو با تمسخر و به جهت تخریب من واسم توضیح دادی و به من می گی که مطالعاتم رو بیشتر کنم
تبدیل از حالت جامد به مایع رو می گن ذوب , در صورتی که ما میخواهیم اکسیزن رو از حالت گازی به حالت مایع در بیاریم نه اینکه اون رو به دمای ذوب برسونیم
حالا شما اگه به این فرایند هم میگی ذوب و عقیده داری که دمای چگالش و ذوب با هم برابر هست من حرفی ندارم
فقط محض اطلاع بدونید که دمای ذوب مثلا یخ در شرایط استاندارد 0 و دمای جوش اون 100 هست و در هیچ خط تولید اکسیزنی دمای اون رو تا نقطه ذوب پایین نمی آرن که شاید اصلا چنین چیزی عملی نباشه و لازم هم نیست
من دیگه تحت هیچ شرایطی به شما جواب نمی دم و قضاوت رو بر عهده دوستان می ذارم
و لطف کنید دیگه واسه من پیامی به صورت خصوصی یا عمومی نفرستید و من رو از راهنماییهای ارزشمندتون بی بهره بگذارید
شما دو کاربر گرامی در اثر یک سو تفاهم و یک سری برداشت های غلط از نوشته ها و علائم به هم بی احترامی می کنید. امیدوارم عد از این پست من دیگر هیچ گونه بحث علمی در این رابطه و مجادله ای رو مشاهده نکنم.
سید مهدی برقعی
2009/2/28, 03:24 PM
شما دو کاربر گرامی در اثر یک سو تفاهم و یک سری برداشت های غلط از نوشته ها و علائم به هم بی احترامی می کنید. امیدوارم عد از این پست من دیگر هیچ گونه بحث علمی در این رابطه و مجادله ای رو مشاهده نکنم.
جناب پیرجوی عزیز، با کمال احترامی که براتون قائلم، انتظار داشتم منصفانه قضاوت کنید. عدالت این نیست که به هر دو یک حرف بزنید، بلکه حق رو بیان کنید!
شما استاد بنده هستید و مدیر انجمن، ولی دوست عزیز، من بی احترامی به آقا افشین نکردم! شاید خودم مرتکب خطا شدم و خودم نمی دونم!
اگر اینطوره، همین جا از آقا افشین عذر خواهی می کنم. افشین جان، خدا شاهده قصد نداشتم و ندارم که نه به شما و نه هیچ دوست دیگه ای کوچکترین بی احترامی بکنم. کسی که خدا رو شاهد بگیره و قسم دروغ بخوره مسلمون نیست! اگر فکر می کنید که به شما بی احترامی کردم، صمیمانه ازتون پوزش می طلبم.
عضو این انجمن شده بودم که از علم و دانش شما و بقیه دوستان بهره مند بشم ولی نه به قیمت اینکه متهمم کنید !
احساس می کنم ادامه حضورم در این انجمن بیهوده هست.
پایدار و سربلند باشید.
خدانگهدار :)
afshin1999
2009/2/28, 07:09 PM
جناب پیرجوی عزیز، با کمال احترامی که براتون قائلم، انتظار داشتم منصفانه قضاوت کنید. عدالت این نیست که به هر دو یک حرف بزنید، بلکه حق رو بیان کنید!
شما استاد بنده هستید و مدیر انجمن، ولی دوست عزیز، من بی احترامی به آقا افشین نکردم! شاید خودم مرتکب خطا شدم و خودم نمی دونم!
اگر اینطوره، همین جا از آقا افشین عذر خواهی می کنم. افشین جان، خدا شاهده قصد نداشتم و ندارم که نه به شما و نه هیچ دوست دیگه ای کوچکترین بی احترامی بکنم. کسی که خدا رو شاهد بگیره و قسم دروغ بخوره مسلمون نیست! اگر فکر می کنید که به شما بی احترامی کردم، صمیمانه ازتون پوزش می طلبم.
عضو این انجمن شده بودم که از علم و دانش شما و بقیه دوستان بهره مند بشم ولی نه به قیمت اینکه متهمم کنید !
پایدار و سربلند باشید.
من از دیدن پیام شما خیلی شرمنده شدم
راستش مشکلات,تنهایی ها, خیانت ها,نامردی ها , ریاکاری ها , دروغ ها , تهمت ها و تمام انچه که تو این چند سال اخیر واسم اتفاق افتاده اونم از طرف نزدیک ترین و عزیز ترین کسان من اونقدر منو عصبی کرده که منو به همه چی حتی یه علامت تعجب کوچولو حساس کرده
می دونم تند رفتم
بذار سر مشکلاتی که این روزها شده کابوس و واسم هیچی نذاشته
چه برسه به یه اعصاب راحت
شرمنده ام
grindelvald
2009/2/28, 10:21 PM
سلام به همه.مخلص همه بر و بچه گل مهندسی شیمی.
یه سوال.لطفا بهم بگین که پروژه ی کارشناسی تو کار یا ادامه تحصیل چقدر نقش داره؟منظورم اینه که برم دنبال یه موضوع درست و حسابی یا یه موضوع معمولی؟
ممنون از همه;)
سلام به همه.مخلص همه بر و بچه گل مهندسی شیمی.
یه سوال.لطفا بهم بگین که پروژه ی کارشناسی تو کار یا ادامه تحصیل چقدر نقش داره؟منظورم اینه که برم دنبال یه موضوع درست و حسابی یا یه موضوع معمولی؟
ممنون از همه;)
سلام، موقعی که شما استخدادم می خواهید بوشید باید پروزتون دستتون باشه، حتما از شما در رابطه با پروژتون سوال می کنن، و اینکه سعی کنید تا اونجایی که می شود با یک دکترا و اگر هم شد با یک دکترای معروف بگیرد. تاثیرش بیشتر است.
پایدار و سربلند باشید.
سپاس بی کران. خیر همچین چیزی نیست، من تا اون جایی که بتونم سعی می کنم به کابران تالار کم امتیاز منفی بدم خیلی خیلی کم، همیشه سعی می کنم تا یک جوری مشکلشون رو خودشون حل کنند. امیدوارم متوجه شده باشید.:gol:
من از دیدن پیام شما خیلی شرمنده شدم
راستش مشکلات,تنهایی ها, خیانت ها,نامردی ها , ریاکاری ها , دروغ ها , تهمت ها و تمام انچه که تو این چند سال اخیر واسم اتفاق افتاده اونم از طرف نزدیک ترین و عزیز ترین کسان من اونقدر منو عصبی کرده که منو به همه چی حتی یه علامت تعجب کوچولو حساس کرده
می دونم تند رفتم
بذار سر مشکلاتی که این روزها شده کابوس و واسم هیچی نذاشته
چه برسه به یه اعصاب راحت
شرمنده ام
سپاس بی کران.:gol:
mohammad_792001
2009/2/28, 11:50 PM
لطفا در مورد اثر گاز نیتروژن بر آب وقتی به صورت مستقیم به آب تزریق شود ( جهت کاهش دما ) توضیح دهید یا منبع معرفی نمایید . پیشاپیش متشکرم
محمد ترابی
خب کمی بیشتر توضیح بدید تا متوجه بشم که چه چیزی نیاز دارید. این یک فرآیند جذب می باشد.
m.jahanian1364
2009/3/01, 01:38 AM
سلام در مورد فوگاسیته مطلب می خوام:confused:
sayeh amirpour
2009/3/01, 12:54 PM
سلام من واسه انتخاب موضوع پروژه ی کار شناسی که در حیطه ی ترمودینامیک یا حرارت باشه راهنمایی میخوام ممنون میشم کمکم کنین.
moradipour_f
2009/3/01, 01:32 PM
آيا دو سيال با دماي براير و نوع سيال متفاوت و هر دو در فاز بخار با هم تبادل حرارت انجام مي دن؟هيچ تبادل جرمي انجام نمي شود و دو سيال در لاينهاي مجزا در كنار هم جريان دارند مثل مبدل حرارتي.
من فكر مي كنم كه چون نيرو محركه انتقال حرارت اختلاف دماست پس تبادل حرارتي نداريم ولي همچين مساله ايي رو جايي ديدم كه از قرار معلوم تبادل حرارت انجام ميشد
designchem
2009/3/01, 02:03 PM
آيا دو سيال با دماي براير و نوع سيال متفاوت و هر دو در فاز گاز با هم تبادل حرارت انجام مي دن؟هيچ تبادل جرمي انجام نمي شود و دو سيال در لاينهاي مجزا در كنار هم جريان دارند مثل مبدل حرارتي.
من فكر مي كنم كه چون نيرو محركه انتقال حرارت اختلاف دماست پس تبادل حرارتي نداريم ولي همچين مساله ايي رو جايي ديدم كه از قرار معلوم تبادل حرارت انجام ميشد
به نظر منم عجیبه ولی تو کتاب انتقال حرارت می خونیم که اگر جریانها counter باشند سیال سرد می تواند به دمایی بیشتر از دمای سیال گرم برسد خوب در این صورت انتفال حرارت دو سیال هم دما هم احتمالاً باید در این شرایط باشه ولی روی این حرفی که من زدم استناد نکنید خودتون تحقیق کنید ببینید درسته
daneshfat
2009/3/01, 06:24 PM
سلام کسی فایل hysys احد آمونیاک پتروشیمی شیرالز را داره ؟!!!
zahra gholami
2009/3/01, 06:43 PM
سلام به همه دوستان. من تعدادی ebook ( کتابهای مختلف مهندسی شیمی) و مقاله های مختلف مهندسی شیمی بیشتر در مورد گاز و فرآیندهای گاز، شیرین سازی، تبدیل گاز طبیعی،... رو دارم. اگه هر کدوم از دوستان به این کتابها یا مقالات نیاز داشتند، می تونن یه mail برام بذارن تا اگه موضوع مورد نظرشون رو داشتم، براشون بفرستم. Email: Zgholami@gmail.com (Zgholami@gmail.com)
http://www.iran-eng.com/images/misc/progress.gif
دوست عزیز، فکر کنم بهتر باشه مقالات و کتاب ها و اطلاعاتتون رو توی سایت بزارین، اینطوری واقعن مفیدتره تا ایمیل کردن
موفق باشین
sami-jun
2009/3/01, 09:59 PM
سلام
کسی میتونه واسه روش monte carlo simulation که یه روش اماری هست یه برنامه با مطلب یا فرترن بنویسه؟
آيا دو سيال با دماي براير و نوع سيال متفاوت و هر دو در فاز گاز با هم تبادل حرارت انجام مي دن؟هيچ تبادل جرمي انجام نمي شود و دو سيال در لاينهاي مجزا در كنار هم جريان دارند مثل مبدل حرارتي.
اساس کار انتقال حرارت اختلاف دما هستش دیگه !!!!!!!!!!!!!!!
zahra gholami
2009/3/01, 10:06 PM
دوست عزیز، فکر کنم بهتر باشه مقالات و کتاب ها و اطلاعاتتون رو توی سایت بزارین، اینطوری واقعن مفیدتره تا ایمیل کردن
موفق باشین
آره، بهتره بذارم تو سایت :smile:
nrahbar
2009/3/01, 10:17 PM
سلام
دوستان کسی در باره احتراق اطلاعات داره؟
می خواستم بپرسم شعله پیش آمیخته در چه وسایلی کاربرد داره ( مشعل ها یا کوره ها یا و.. )؟ :gol:
have a nice time
بيشتر در اجاق گاز كاربرد داره.
شعله پيش آميخته بخاطر خطر بسيار بالايي كه در رابطه با انفجار داره در صنعت كاربرد نداره.
moradipour_f
2009/3/02, 08:45 AM
به نظر منم عجیبه ولی تو کتاب انتقال حرارت می خونیم که اگر جریانها counter باشند سیال سرد می تواند به دمایی بیشتر از دمای سیال گرم برسد خوب در این صورت انتفال حرارت دو سیال هم دما هم احتمالاً باید در این شرایط باشه ولی روی این حرفی که من زدم استناد نکنید خودتون تحقیق کنید ببینید درسته
ايني كه مي گيد درسته ولي در مبدل counter هم هيچوقت دوسيال به دماي برابر هم نمي رسند اگر دماي هر دو سيال رو بر حسب طول مبدل با هم ترسيم كنيد(به همون شكلي كه توي كتابها ي انتقال حرارت ترسيم مي شه!) اين نكته رو مي بينيد.
moradipour_f
2009/3/02, 03:21 PM
ایمیل بدهید تا مطلب بفرستم.
اگر تمكانش هست لطفا براي من ذهم بفرستيد.ممنون
moradipour_f@yahoo.com
jiordano
2009/3/02, 06:43 PM
سلام به همگی. یه مطلبی کتابی چیزی واسه موارد زیر می خوام: capillary force.1 و نقش آن در مخازن نفت و گاز 2. بحث در مورد منحنی های pv و اینکه چرا در ناحیه دوفازیش خط راسته ؟ و اگه واسه مواد غیرخالص رسم شه چه جوری میشه؟ 3.نمودار دانسیته دما و اینکه چرا با افزایش دما دانسیته متوسط کاهش می یابد؟ هر کی هر چی میدونه بگه. کارم به شدت گیره!:cry::cry::(
مرسی
hormozdi
2009/3/02, 08:40 PM
دوست عزیز، یکبار دیگر پرسیده بودی. بگرد جوابش را پیدا کن.
saeed5894
2009/3/02, 11:33 PM
:cool:
.payam
2009/3/03, 12:03 PM
با سلام به همه ی دوستانواگر امکانش هست به سوالم جواب بدین.
معرف های شیمیایی چگونه عمل می کنند؟
با تشکر
گلبرگ نقره ای
2009/3/04, 08:50 AM
سلام.امیدوارم خوب باشین.من این ترم درس سمینار دارم.دنبال یه power pointآماده می گردم.اگه میشه کمکم کنید.مرسی:D
icegirl
2009/3/04, 09:30 AM
سلام
لطفا در انجام پروژه به من کمک کنید.
موضوع پروژه:
تصفیه ی بیولوژیکی پساب های صنعتی
kh.kabiri
2009/3/04, 01:04 PM
یکی یه پروژه کارشناسی به من کمک کنه........:(
فقطخدا
2009/3/04, 10:10 PM
یه مقاله درباره استخراج مایعات یا خشک کردن میحوام:(:gol:
adoniss262
2009/3/05, 12:17 AM
سلام دوستان کسی میتونه واسه نوشتن برنامه flash calculation برای محیط آب به من کمک کنه؟چه معادله حالتی بهتر جواب میده؟
hormozdi
2009/3/05, 11:05 AM
اگه ميخواي دوستت داشته باشند، درخواستت را در بخش مقالات مطرح كن، نه در بخش جروات!;)
هرمزدی منو هم دوست میداری؟ :D
sami-jun
2009/3/05, 03:58 PM
چرا تو هر قسمت راجب این موضوع سوال میپرسم کسی جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟
کسی با مخازن نفت وگاز اشنایی داره
کسی میدونه retrograde condensation یا پدیده میعان معکوس که در مخازن رخ می ده علتش چیه؟
کسی میدونه retrograde condensation یا پدیده میعان معکوس که در مخازن رخ می ده علتش چیه؟
اگه تونستم تا فردا شب پاسخ میدم
خوب حتمن کسی جواب این سوال رو بلد نبوده !
:w05:
به کتاب ترمودیامیک ون نس جلد دوم فصل دوازدهم مراجعه کنید.
ir_division
2009/3/06, 06:25 AM
در مورد انواع فشار سنج عکس می خواستم
hormozdi
2009/3/06, 07:06 AM
در اين خصوص بايد جزوات و كتابهاي اندازه گيري(Metering) را مطالعه كنيد. فكر كنم در تاژيكهاي موجود در امضاي من جزوات مفيدي پيدا نماييد.
موفق باشيد.
hormozdi
2009/3/06, 07:12 AM
هرمزدی منو هم دوست میداری؟ :D
اگر اسپم نكني و پسر خوبي باشي چرا كه نه؟!! ;)
پس کوو شکولاااااااااااااااااات ؟ من شکوول میخوام :D
zahra gholami
2009/3/06, 10:29 AM
سلام من این کتابو خیلی نیاز دارم
gas conditioning and processing by cample volume 1
البته لینک دانلود رپیدشر نباشه
http://www.4shared.com/file/48049464/38e9e0e1/Gas_conditioning__processing_Vol_1.html
http://www.4shared.com/file/48050653/ce4c94d5/Gas_conditioning__processing_Vol_2.html
http://www.4shared.com/file/48049908/6fdd981f/Gas_conditioning__processing_Vol_3.html
جلد اول و دوم campbell و جلد سوم madox.
امیدوارم به دردتون بخوره
zahra gholami
2009/3/06, 10:48 AM
www.chemicalebooks.com (http://www.chemicalebooks.com)
تو این سایت می تونین کتابهای مختلف مهندسی شیمی رو پیدا کنین.
zahra gholami
2009/3/06, 12:47 PM
کتاب راکتور لونشپیل
http://www.4shared.com/file/15901552/c569cc63/CHEMICAL_REACTION_ENGINEERING-OCTAVE_LEVENSPIEL_wwwchemicalebookscom_.html?s=1
جداسازی گاز و مایع
http://www.4shared.com/file/28561331/196d1515/Soli_Liq_Sep-1.html
برجهای پر شده nikolai kolev
zahra gholami
2009/3/06, 12:50 PM
کتاب راکتور لونشپیل
http://www.4shared.com/file/15901552/c569cc63/CHEMICAL_REACTION_ENGINEERING-OCTAVE_LEVENSPIEL_wwwchemicalebookscom_.html?s=1
جداسازی گاز و مایع
http://www.4shared.com/file/28561331/196d1515/Soli_Liq_Sep-1.html
برجهای پر شده nikolai kolev جلد اول و دوم
http://www.4shared.com/account/file/28558088/bbabff79/Packed_Bed_Columns_1.html
http://www.4shared.com/file/28560543/413f929/Packed_Bed_Columns_2.html?dirPwdVerified=bbb0f5a
hormozdi
2009/3/06, 01:28 PM
اگه شكلات ميخواهي مقاله مورد نياز دوستمان را برايش پيدا كن، خودش بهت شكلات ميده!!:D
اینجا رو یادتون هست تشریف بیارد
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=77342
abgh64
2009/3/06, 11:23 PM
سلام
می خواستم بدونم
اساس کار یا ایجاد خلا در برج های تقطیر در خلا چیست؟(اصول علمی این کار رو می خوام)
Hamid Reza.M
2009/3/07, 12:50 AM
سلام
كسي در مورد نرم افزار piping system fluid flow اطلاعات كامل تري داره؟
البته فكر ميكنم نرم افزاري كه بيشتر بدرد رشته سيالات ميخوره.
ميخوام بدونم اگه كسي اين نرم افزارو ميشناسه هنوزم كاربرد داره؟
راستش من در مورد اين نرم افزار اطلاعاتي ندارم ولي معمولا واسه مهندسين شيمي نرم افزار پايپسيس كه ساخت شركت هايپروتچ هست بيشتر استفاده مي شود البته pipenet و Pipe Phase هم هستند.
nazanin1811
2009/3/07, 07:19 AM
فقط ميخوام بدونم با وجود نرم افزارهايي مثل همين pipe net و ... اين نرم افزار چقدر كاربرد داره با توجه به اينكه خيلي هم نرم افزار ساده و روونيه
jiordano
2009/3/07, 07:23 AM
اقای hormozdi (http://www.iran-eng.com/member.php?u=28034) اگر جواب نمی دی حداقل کاری نداشته باش، بذار بقیه ببینن و جواب بدن.
دوستان مطالبی گفتن و راهنمایی هایی شد ولی من به جواب درست تا حالا نرسیدم.
یه همچین چیزی باید باشه
یه سری گازها و مایعات در فشار عادی تغییر فاز اصلن نمیدن و با تغییر اندک فشار نیز همینطور و ثابتن، ولی بالعکس این موضوع هم داریم
ولی در مخازن، فشار بالایی داریم، و تو این فشار اتفاقات ناگواری میفته و تغییر فازها صورت میگیره
در واقع علتش همین فشار بالاست دیگه
یه همچین چیزایی فقط میدونستم !
سلام
می خواستم بدونم
اساس کار یا ایجاد خلا در برج های تقطیر در خلا چیست؟(اصول علمی این کار رو می خوام)
ها یه بار جوابیدم خوب
کتاب عملیات واحد تریبال - پریسا زینی رو مطالعه کنید
فصل تقطیر، در این باره کمی نوشته
amin aj
2009/3/07, 11:42 AM
سلام
خواهش ميكنم اگه كسي ميتونه در مورد روشهاي غير فعال كردن آنزيم در صنايع غذايي كمكم كنه اين كار بكنه چون واقعا كمك نياز دارم.:(
سلام
می خواستم بدونم
سلام دوست عزيز
اساس كار ايجاد خلا(فشار منفي هستش ) واسه موادي كه حساس به دما هستن معمولا با كاهش فشار دماي جوش رو ميارن پايين . برج خلا هم اساسا كارش همينه :)
nikyarp
2009/3/07, 03:58 PM
سلام سلام
من تازه عضو شدم و مطالب خوبي دوستان گذاشته بودند.مي خواستم خواهش كنم اگه در مورد كاشي كاري يا آجر كاري ضد اسيد مطلبي داره لطف كنه و بده.ممنون مي شم. خيلي فوريه.
parsname
2009/3/07, 04:12 PM
سلام دوستان
من دانشجوی مهندسی کشاورزی گرایش گیاه پزشکی هستم.. توی درس آزمایشگاه شیمی آلی استاد یک سوالی پرسیده که من توی اینترنت هر چی گشتم نتونستم جوابی براش پیدا کنم... خواهشا جواب بدهید... خیلی نیاز دارم...!!!
سوال استاد اینه:
نقطه جوش مایعات ویسکوز را چگونه اندازه میگیریم؟
من اصلا نمیدونم مایعات ویسکوز چی هست که بتونم جوابش رو بدم...
خواهشا کمکم کنید
سلام دوستان
من دانشجوی مهندسی کشاورزی گرایش گیاه پزشکی هستم.. توی درس آزمایشگاه شیمی آلی استاد یک سوالی پرسیده که من توی اینترنت هر چی گشتم نتونستم جوابی براش پیدا کنم... خواهشا جواب بدهید... خیلی نیاز دارم...!!!
سوال استاد اینه:
نقطه جوش مایعات ویسکوز را چگونه اندازه میگیریم؟
من اصلا نمیدونم مایعات ویسکوز چی هست که بتونم جوابش رو بدم...
خواهشا کمکم کنید
سيالات ويسكوز يني سيالاتي كه ويسكوزيته بالايي دارن . مثل نفت - روغن غليظ و ...
ويسكوزيته هم كه همون گرانروي هست كه به مقاومتي كه سيال در مقابل حركت در خودش نشون ميده ميگن ويسكوزيته . مثلا آب كه روي زمين ميريزه راحت جاري ميشه ولي قير به سختي حركت ميكنه كه نشون ميده ويسكوزيته قير زياده .
در مورد تعيين نقطه جوش سيالات معمولي مث آب گزارش كار شيمي الي رو دارم ولي در مورد سيال ويسكوز كه ميگي ، من فكر ميكنم نقطه جوشش تقريبا برابر با نقطه اشتعال يا فلش پوينتش هست كه اينجوري flash point رو اندازه ميگيرن :
سيال رو توي مخزني كه زيرش شعله هست و يه دماسنجم بهش وصله ميريزن . هيمنجوري هي حرارت ميدن تا هي دما بره بالا . همزمان روي دهانه ظرف شعله كوچكي رو حركت ميدن ، به محض اينكه دما رسيد به جايي كه روي مايع شعله آتيش روشن شد ، دمارو از دماسنج ميخونن كه به اين دما ميگن نقطه اشتعال كه فكر ميكنم واسه سيالات ويسكوز اين دما با دماي جوش يكي باشه :gol:
parsname
2009/3/07, 06:04 PM
سلام دوست عزیز
خدا خیرت بده... ایشالله هر چی از خدا میخواهی بهت بده;)
ایشالله همینطوری که امروز دل یه بچه سید رو شاد کردی خدا دلت رو شاد کنه:gol:
داشتم دق میکردم:cry: بازم ممنون:biggrin:
سلام دوست عزیز
خدا خیرت بده... ایشالله هر چی از خدا میخواهی بهت بده;)
ایشالله همینطوری که امروز دل یه بچه سید رو شاد کردی خدا دلت رو شاد کنه:gol:
داشتم دق میکردم:cry: بازم ممنون:biggrin:
منم بچه سيدم ، آقا سيد :biggrin:
oOSanazOo
2009/3/07, 07:07 PM
با عرض سلام خدمت دوست محترم
بنده لیسانس حسابداری هستم و در حال حاضر سال سوم دوره سه ساله IT را می گذرانم و جدیدا" با مبحث جالب MSProject آشنا شدم .
در نظر دارم که بعد از اتمام دوره IT با استفاده از مدرک لیسانس حسابداری فوق لیسانس فنی بخونم (البته احتمالا" در سیستم پیام نور)ولی نمی دونم که چه رشته و گرایشی را انتخاب کنم.
با توجه به رشته شما و آشنائیتان با مبحث کنترل پروژه لطفا" من را در این زمینه راهنمائی کنید ...
" از مبحث کنترل پروژه خیلی خوشم آمده و نمی دونم که آیا این گرایش فقط در رشته صنایع هست ؟اگر که اینطور هست آیا با تفاوت شاخه های درسی که طی کردم صلاح هست که این گرایش را انتخاب کنم ؟"
متشکرم
abgh64
2009/3/08, 06:42 AM
سلام
می خواستم بدونم اساس کار یا ایجاد خلا در برج تقطیر در خلا چیه؟ (با اصول علمی)
nikyarp
2009/3/08, 11:26 AM
سلام لطفا يك نفر به من جواب بده.خيلي مهمه از همه خواهش مي كنم.
nazanin1811
2009/3/08, 02:50 PM
سيالات ويسكوز يني سيالاتي كه ويسكوزيته بالايي دارن . مثل نفت - روغن غليظ و ...
ويسكوزيته هم كه همون گرانروي هست كه به مقاومتي كه سيال در مقابل حركت در خودش نشون ميده ميگن ويسكوزيته . مثلا آب كه روي زمين ميريزه راحت جاري ميشه ولي قير به سختي حركت ميكنه كه نشون ميده ويسكوزيته قير زياده .
در مورد تعيين نقطه جوش سيالات معمولي مث آب گزارش كار شيمي الي رو دارم ولي در مورد سيال ويسكوز كه ميگي ، من فكر ميكنم نقطه جوشش تقريبا برابر با نقطه اشتعال يا فلش پوينتش هست كه اينجوري flash point رو اندازه ميگيرن :
سيال رو توي مخزني كه زيرش شعله هست و يه دماسنجم بهش وصله ميريزن . هيمنجوري هي حرارت ميدن تا هي دما بره بالا . همزمان روي دهانه ظرف شعله كوچكي رو حركت ميدن ، به محض اينكه دما رسيد به جايي كه روي مايع شعله آتيش روشن شد ، دمارو از دماسنج ميخونن كه به اين دما ميگن نقطه اشتعال كه فكر ميكنم واسه سيالات ويسكوز اين دما با دماي جوش يكي باشه :gol:
بخشيد آقاي نيما فكر ميكنم اين تعريف يكم ناقصه.:razz: منظورم در مورد سيالات ويسكوزه.
درست نميگم ؟:warn:
سلام
می خواستم بدونم اساس کار یا ایجاد خلا در برج تقطیر در خلا چیه؟ (با اصول علمی)
بالا جواب داده شد :D
سلام سلام
خوبین ؟ شدید نیاز به کمک دارم
چجوری میدونم پلاستیک ذوب شده و سپس چسبیده شده به فلز رو پاک کنم ؟
نمیتونم از حرارت استفاده کنم، نمیتونم بشورمش :D فقط میتونم یه مادهای بکشم روش تا تمیز شه ولی نمیدونم چی میتونه اون رو تو خودش حل کنه و اگه چیزی باشه من از کجا میتونم گیر بیارم
شدیدن حیاتیه، نبایدم به فلز آسیب برسونه هاااا
کمک کنین
چیکار کنم ؟ یه چی بگین بتونم انجامن بدم
پلیز هلپ می:cry:
سلام سلام
خوبین ؟ شدید نیاز به کمک دارم
چجوری میدونم پلاستیک ذوب شده و سپس چسبیده شده به فلز رو پاک کنم ؟
نمیتونم از حرارت استفاده کنم، نمیتونم بشورمش :D فقط میتونم یه مادهای بکشم روش تا تمیز شه ولی نمیدونم چی میتونه اون رو تو خودش حل کنه و اگه چیزی باشه من از کجا میتونم گیر بیارم
شدیدن حیاتیه، نبایدم به فلز آسیب برسونه هاااا
کمک کنین
چیکار کنم ؟ یه چی بگین بتونم انجامن بدم
پلیز هلپ می:cry:
اسید 99% میتونه میزان آسیبش به فلز هم کمه.
اسید 99% میتونه میزان آسیبش به فلز هم کمه.
مرسی
ولی راهکار بهتری نیست
ببین وقتی یه فلز بر اثر برخورد با یه پلاستیک، میسوزه و زرد میشه، چیکار میشه کرد ! برای از بین بردن اون لکه ها کاری میشه کرد
همینطور برا چیزی که بالا گفتم، راهکار دیگه غیر از اسید 99٪ هم هست ! استن چطوره ؟
منتظرم نزارین بیش از این :cry:
ببینین
من باید زردیشون رو هم از بین ببرم
چیکار کنم ؟
phalagh
2009/3/08, 11:12 PM
خوب راستشو بگو چه كارخرابي كردي؟ تا بهتر بتونن ماست ماليش كنن.
خوب راستشو بگو چه كارخرابي كردي؟ تا بهتر بتونن ماست ماليش كنن.
یه گل خوشگل به آب دادم، الان دنبالشم ببینم که از آب درش میاره :w11:
ghanarietanha
2009/3/09, 03:34 AM
سلام من عضو جديد باشگاه هستم.
خوشحال می شوم به شما دوستان در زمينه پروژه هایتان کمک کنم.
اگر خودم هم نتوانستم دوستان زيادی برای اين منظور سراغ دارم.
من یک پروژه در زمینه : تاثیر نانو مواد بر خواص مکانیکی آلیاژهای آلومینیوم دارم ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی
من یک پروژه در زمینه : تاثیر نانو مواد بر خواص مکانیکی آلیاژهای آلومینیوم دارم ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی
ابتدا کمی در این باره تحقیق کنید، مقالاتی رو در این زمینه بخونید
میتونید مقالات خود رو از اینجا در خواست بدید
مقالات در خواستی (http://iran-eng.com/showthread.php?p=747055#post747055)
یه گل خوشگل به آب دادم، الان دنبالشم ببینم که از آب درش میاره :w11:
میگم یاد بگیرین
با مخلوط آبلیمو و جوش شیرین تونستم پاکش کنم :w11::w12::w01:
nayebaghaee
2009/3/09, 09:38 AM
سلام
همانطور كه ميدانيم هميشه NPSHA پمپ ميباستي از NPSHR پمپ بيشتر باشه ولي حد اين افزايش چقدر است تا چه حد ميتواند بيشتر باشه ؟مثلا اگه NPSHR=0.3BAR باشه NPSHA=8BAR ميتونه باشه؟(ما در تغيير بوستر پمپ اين مشكل را داريم پمپ اول را كه ميخواهيم عوض كنيم فشار خروجيش خيلي بالاتر از پمپ قبلي است؟)
R.BAHREINI
2009/3/09, 12:19 PM
در واکنش استیم کرکینگ هیدروکربنها در صورت داشتن دما و فشار واکنش چگونه میتوان به آنالیز خروجی دست یافت ( از طریق قانون گیبس انرژی )
Cm Hn +H2O -> H2+CO+CO2
فرض میکنیم هیدروکربن شامل ازت و کربن و اکسیژن و هیدروژن باشه
در صورت امکان اگه برنامه ساده ای که بتوان با اکسل نوشت ارائه بدید ممنون میشم
M. H. Rajani
2009/3/09, 03:25 PM
کسی راجع به کلسیم کربنات آراگونیت و کلسیت اطلاعاتی داره؟
رامین نظامی
2009/3/09, 04:51 PM
با سلام من یه تازه وارد مهندسی شیمی هستم تازه ترم دومم و میخوام از ترم دیگه تغییر رشته بدم و برم مهندسی عمران البته به توصیه چند دوست.حالا که شما خیلی هاتون فارغ التحصیل و یا دانشجوی ترم های آخر هستید میخوام بدونم کاری که دارم میکنم واقعا درسته یا خیر خواهش میکنم به دور از غرض ورزی و تعصب نسبت به رشته خودتون جواب بدید. تو رو خدا فقط درست و درمون جواب بدید نمیخوام آینده ام خراب بشه.
hormozdi
2009/3/09, 05:54 PM
حد خاصي ندارد. اگر تجهيزات شما مشكلي براي تحمل فشار نداشته باشند، حداقل تا آن حد مشكلي وجود ندارد. تنها ايراد اين است كه هرچقدر فشار بالاتر باشد، به همان نسبت هزينه هم بالاتر خواهد رفت. بهترين حالت اين است كه تا حد امكان ايندو مقدار نزديك به هم باشند.
mojtaba_a_m
2009/3/09, 05:54 PM
با سلام من یه تازه وارد مهندسی شیمی هستم تازه ترم دومم و میخوام از ترم دیگه تغییر رشته بدم و برم مهندسی عمران البته به توصیه چند دوست.حالا که شما خیلی هاتون فارغ التحصیل و یا دانشجوی ترم های آخر هستید میخوام بدونم کاری که دارم میکنم واقعا درسته یا خیر خواهش میکنم به دور از غرض ورزی و تعصب نسبت به رشته خودتون جواب بدید. تو رو خدا فقط درست و درمون جواب بدید نمیخوام آینده ام خراب بشه.
آخ داغ دل من تازه شد:cry:
منم توي يه وضعيتي مثل توم و نمي دونم چيكار كنم ؟؟؟
بدبختيش اينه كه هيچكي جواب درست و حسابي به آدم نمي ده
راستي شرط تغيير رشته چيه ؟ (به غير از آوردن رتبش كه من مي دونم آوردم چون دوستاي افتضاح تر از من هم رفتن عمران) بعد از پاس چند واحد ميشه تغيير رشته داد ؟:que:
و تكليف واحدهاي گزروندمون چي ميشه؟؟
hormozdi
2009/3/09, 09:06 PM
اول بايد به علايق خودتان توجه كنيد. مهندسي شيمي برخلاف گفته بعضي اصلا رشته راحتي نيست. اگر بخواهيد وارد جزييات شويد و درسها را عمقي و براي آموختن بخوانيد، حتي مشكل هم هست. رياضيات نسبتا قوي و تجزيه و تحليل بالايي ميطلبد. اگر مهندس زبده و خوبي باشيد هميشه كار برايتان فراهم است. ربط زيادي هم به درس شيمي دبيرستان ندارد. از بسياري جهات نزديك به مكانيك گرايش سيالات است.
قبل از تصميم گيري با چند نفر از بچه هاي عمراني هم مشورت كنيد تا تصميمي كه ميگيريد شتابزده نباشد چون بايد يك عمر با آن نان در بياوريد.
موفق باشيد. ;)
sepehrkhosrowdad
2009/3/10, 02:16 AM
سلام بر مدیران زحمت کش!
فکر کنم این تاپیک مربوط به تالار شما می شد که در تالار عمران زده شد!
منتقل شد، بقیه راه با خودتون!
خسته نباشید! ((البته تازه اومدین، اگه بگید خسته ایم که دیگه! :D:D:D:D))
nayebaghaee
2009/3/10, 06:56 AM
ممنونم دوست عزيز . با اين ديد كار را ادامه ميدهم
mojtaba_a_m
2009/3/10, 10:42 AM
اگر مهندس زبده و خوبي باشيد هميشه كار برايتان فراهم است. . ;)
بله در تمامي رشته ها اگر مهندس زبده اي باشي كار برايمان هست
در تمامي رشت هامهم اين است كهباي مهندسان معمولي نه زبده كار هست يا نه
من خودم علاقم روي م شيمي بود اما الان هر جا ميري ميگن براش كار نيست و اگه باشه هم همش پارتي بازيه
توجه كن خود شماهم نمياي از رشته دفاع كني (منظورم همش بازار كار بقيه كشكه ) ولي من اگه از يه عمراني يه همچين سوالي بپرسم فاطعانه ميگن عمران بهترين بازار كار و داره ...
حالا من از شما hormozdi مي پرسم اگه جاي من بوديد از بين مهندسي شيمي گاز و عمران كدومو انتخاب ميكردي
دوست عزيز شما هم اگه قصد جدي شده يا شد به من خبر بده نظر نهاييتو اگه تو تغيير بدي منم تغيير رشته مي دم
فقط يه لطفي كن شرايط تغيير رشته رو به ما يه اطلاعي بده
nazanin1811
2009/3/10, 11:41 AM
اگه دنبال بازار كار خوب تو ايراني خب عمران. با نگاه به آمار استخدام ها اين مسئله رو به راحتي مي توني ببيني .البته اين كه از كدوم دانشگاه ميخواي به كدوم دانشگاه بري هم خيلي مهمه.
در ضمن كساني كه فكر ميكنند عمران خيلي سخت تر از شيمي اشتباه ميكنند عمران به مراتب ساده تر از رشته پيچيده اي مثل مهندسي شيميه با توجه به اينكه هنوز اين رشته جايگاه واقعيشو تو ايران پيدا نكرده. ولي اينو بايد بهتون بگم كه مهندسي شيمي واقعا رشته جالب و گسترده ايه:) هيچ وقت ازش خسته نميشيد به خصوص در زمينه نفت و گاز و پتروشيمي.
اگه شرايط اينو داريد كه براي مقاطع بالاتر خارج از كشور درس بخونيد با توجه به شرايط خيلي از دوستام ،مهندسي شيمي انتخاب مناسبتريه
به هر حال اميدوارم موفق باشيد
عمران
از این رشته خوشم نمیاد
بر خلاف بازار کار که میگن عالیه برا عمران شما حقوقش رو هم بسنجین !
البته خودتون گفتین برای مهندسین عادی نه زبده ! خوب حقوق عمرانیا واقعن کمه
در مورد پارتی هم همه جا مشاهده میشه
تصمیم با خودتونه
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که
آیا شما اگه عمران بودین این سوال براتون پیش نمیومد که برین مهندسی شیمی و حال اگه تصمیم به تغییر رشته گریفتین و موفق شدین، آیا از کار خود پشیمون نخواهین شد و سوالات زیادی در ذهنتون پیش نمیاد ؟!
پاسخ گویی به سوالات بالا و مشابه این، میتونه شما رو توی نتیجه گیری کمک کنه
موفق باشین
لطف کنید سوالات - درخواست های خود رو در این تاپیک ها ذکر کنید
••ஐ••ஐ••سوالات، درخواست ها، پروژه ها، انتخاب رشته و غیره ، فقط در اینجا مطرح شود•• (http://iran-eng.com/showthread.php?t=30449)
سوال و جواب های درسی و علمی (http://iran-eng.com/showthread.php?t=33256)
موفق باشین http://www.pic4ever.com/images/shake2.gif
mojtaba_a_m
2009/3/10, 02:02 PM
عمران
از این رشته خوشم نمیاد
بر خلاف بازار کار که میگن عالیه برا عمران شما حقوقش رو هم بسنجین !
البته خودتون گفتین برای مهندسین عادی نه زبده ! خوب حقوق عمرانیا واقعن کمه
در مورد پارتی هم همه جا مشاهده میشه
تصمیم با خودتونه
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که
آیا شما اگه عمران بودین این سوال براتون پیش نمیومد که برین مهندسی شیمی و حال اگه تصمیم به تغییر رشته گریفتین و موفق شدین، آیا از کار خود پشیمون نخواهین شد و سوالات زیادی در ذهنتون پیش نمیاد ؟!
پاسخ گویی به سوالات بالا و مشابه این، میتونه شما رو توی نتیجه گیری کمک کنه
موفق باشین
موفق باشین http://www.pic4ever.com/images/shake2.gif
راستي من نه مي تونم و نه مي خوام از كارشناسي بالاتر برم
من يه سوال دارم كه همه ي اونايي كه مهندس شيمي اند از جمله خود شما ازش فرار ميكنن شما اگه جاي من بوديد بين دو راهي عمران و شيمي كدوم انتخاب ميكرديد!
با توجه به اين كه من اولويت اول و آخر پيدا كردن شغله (آقا دليلش اينه كه يكي كه من خيلي ازش بدم ميومد رفته عمران و هي كركري ميخونه براي آينده شغلي)
و منم مثل .......... از بي كاري مي ترسم
راستي تمام بحث هايي كه تا بحال شده رو يه دقيقه مرور كنيد هيچ كس نگفته بمون و ادامه بده همه ميگن خودت ميدوني و از اين جور حرفا!!!!
salam_khan
2009/3/10, 08:19 PM
بايد بگم اصلا عمران با شيمي قايل مقايسه نيست.فارغ التحصيل بي سواد دانشگاه آزادي زياد داره عمران .مرگ بر دانشگاه آزاد كه داره زحمت هاي ما رو به باد مي ده.زماني ميگفتن طرف مهندس راه و ساختمان همه به ديد رئيس جمهور به طرف نگا مي كردن.اما الان چي دانشگاه آزاد واحد فلان 100 نفر مي گيره هر سال كه شايد باورتون نشه بعضي از اون شهرا 100 نفر دانش آموز پيش نداره منم كه از تهران نمي رم مثلا واحد فلان آباد كتول اسم بنويسم پس نتيجه اخلاقي واحد فلان آباد به مادر بزرگ هتونم بگيد شركت كنند اي شايد يه مهندس راهو ساختمان توپ شدند.
parsname
2009/3/10, 09:02 PM
سلام
ببحشید من برای تکمیل گزارشکار به گرماي تبخير مولي اتانول نیاز دارم. کسی میدونه این عدد چنده؟؟؟ تو رو خدا کمکم کنید... فردا باید گزارشکار و تحویل بدم... ممنون میشم:gol::gol::gol:
said92
2009/3/10, 09:28 PM
دوستان گرامي
با درود
بنده اطلاعاتي در زمينه ف ي ل ت ر و يا راهكردي براي تبديلمونوكسيد كربن به دي اكسيد كربن مي باشم و يا اينكه آيا چنين ف ي ل ت ر ي وجود دارد يا خير ودر صورت وجود قيمت وهزينه عملكرد آن ؟
اطلاعات بنده در اين زمينه در حد صفر مي باشد خواهشمندم هرگونه اطلاعاتي در اين مورد داريد بنده را راهنمايي فرماييد
بسيار سپاسگذارم
parsname
2009/3/10, 10:38 PM
خیلی ممنون از جوابای کاملتون:surprised::cry:
pegah_jamshidi
2009/3/10, 11:06 PM
در مورد انواع فشار سنج فرمولهاي انها و كاربرد انها اگر مطلب ميخاستم
در مورد مکانیزم فشارسنج ها مطلب میخوام
pegah_jamshidi
2009/3/10, 11:12 PM
:)
در مورد مکانیزم فشارسنج ها مطلب میخواملطفا
moradipour_f
2009/3/11, 08:01 AM
در مراجع نوشته حدود 10% بيشتر يا حدود 3 فوت كه البته ترجيح داده ميشه حدود 50% بيشتر باشه.NPSHA كه شما نوشتين(8 بار)خيلي زياده و همونطور كه دوستان بالا گفتن هر چه فشار بالاتر باشه هزينه ها هم بالاتر ميره و نيازي به اين ميزان فشار نيست.
ولي فكر كنم مشكل شما ربطي به اين صورت مساله كه طرح كرديد نداره .شما يه سيستم در حال حاضر داريد و مي خوايد يه پمپ مناسب براش نصب كنيد يعني در مساله خاص شما NPSHA موجوده و شما بايد پمپي با NPSHR مناسب سر راه جريانتون نصب كنيد.درسته؟اگر صورت مساله اينه كه جواب ميشه اين كه پمپ با NPSHR=0.3 BAR از نظر كاويتاسون براي شما ايجاد مشكل نمي كنه ولي تاثيري روي فشار خروجي از پمپ نداره .فشار خروجي به توان پمپ و دبي جريان و همينطور بازده پمپ بستگي داره و NPSHR تنها معياري براي بررسي امكان بروز كاويتاسيون در پمپه.
nazanin1811
2009/3/11, 01:27 PM
:w10:اقا مجتبي ميخواي جواب سوالتونو بگيري؟ بله من اگه جاي شما بودم ميرفتم مهندسي عمران(البته من به عمران در كنار مهندسي شيمي خيلي علاقه داشتم).
اينم بگم توي شهري مثل تهران حقوق فارغ التحصيل هاي عمران خيلي هم مناسبه. ولي اينو بدونين اگه يه مهندس عمران باشيد كه حتي از پس يه نرم افزار معمولي بر نياد هيچ جاي دنيا بهتون كار نميدن.دنياي فارغ التحصيلي با دنياي دانشجويي خيلي فرق ميكنه.
فقط تو هر رشته اي كه هستي يه دانشجو واقعي باش چون فقط در اين حالته كه از تصميمي كه گرفتي حالا چه عمران چه شيمي، پشيمون نميشي.:gol:
اميدوارم بهترين تصميمو بگيري
سرمد حیدری
2009/3/12, 06:25 AM
رامین جان اگه مطمئنی اگر بری عمران برات فوری کار پیدا میشه خوب میتونی بری. ولی علاقه هم مهمه تو رشته چون اگر علاقه نداشته باشی زود از درسا خسته میشی. یکی از همکلاسی های خودم بعد از ترم پنج بهو رفت عمران و انجا خوب داره پیش میره چون گفت من کشش درسایی مثل انتقال جرم و یا عملیات واحد یا ریاضیات مهندسی شیمی یا راکتور رو ندارم. الان اونجا معدلشم بهتره.
بهترین کار اینه که بری و درسای رشته خودتو کامل و رشته عمران رو هم کامل ببینی و بعد تصمیم بگیری.
مهندسی گاز
2009/3/12, 10:15 AM
سلام
لطفا اطلاعاتی درزمینه ایستگاه تقویت فشار وتوربین های گازی برام ارسال کنید.
رامین نظامی
2009/3/12, 06:32 PM
من گفتم یه فارغ التحصیل جواب بده چون همونطور که نازنین خانوم گفتن دنیای فارغ التحصیلی با دنیای دانشجوی خیلی فرق میکنه اتفاقا من خیلی تو شیمی موفقم و کشش هم دارم و تو ترم ذوم و سوم شاگرد دوم دانشکده هم شدم ولی به خاطر شرایط بدی که الان فارغ التحصیل ها دارن میخوام این کار رو بکنم الان چند تا فارغ التحصیل امیر کبیر و صنعتی اصفهان می شناسم که اوضاشون داغونه و در ضمن مسائل مالی زیاد برام اهمیتی نداره چون جوری بار اومدم که این چیزا برام چندن مهم نیست! در ضمن مگه من نگفتم که بدون تعصب جواب بدین.
hormozdi
2009/3/13, 06:02 AM
دوست عزيز، به امضاي من مراجعه كنيد.
Hamid Reza.M
2009/3/13, 08:21 AM
لطفاً كتابي در مورد biopolymers بگذاريد . متشكرم
تقديم شما دوست عزيز
Biopolymers by R., M. Johnson, L., Y. Mwaikambo, and N. Tucker
Download (http://rapidshare.com/files/148863231/1859573797.rar)
فارس تکنیک
2009/3/13, 12:07 PM
:gol:سوالم در مورد یخچالهای قدیمی نفتی یا گازی میخواستم ببینم چگونه میشود انا رو گاز کردیا چگونه مقدار گازو اندازه گرفت
:gol:
سلام میشه یکی راجع به لایه مرزی سرعت تو سیالات توضیح بده آخه نمی تونم بفهمم منظور از اینکه تو این لایه سرعت سیال نود و نه درصد سرعت اولیه است چیه؟کدوم سرعت اولیه؟سرعت تو سیالات قبل از ورود در هر لایه متفاوته؟
grindelvald
2009/3/14, 09:47 AM
سلام به همه.بچه ها پروژه ی من روشهای نوین در تصفیه فاضلاب شهریه.
اگه اطلاعی،مقاله ای ؛کلا هر چیزی که احساس میکنین میتونه کمکم کنه،دارین لطفا کمکم کنید.ممنون از همه.;)
سلام میشه یکی راجع به لایه مرزی سرعت تو سیالات توضیح بده آخه نمی تونم بفهمم منظور از اینکه تو این لایه سرعت سیال نود و نه درصد سرعت اولیه است چیه؟کدوم سرعت اولیه؟سرعت تو سیالات قبل از ورود در هر لایه متفاوته؟
نه ببين دوست عزيز بذار اينجوري بگم واست كه بهتر متوجه شي
فرض كن يه صفحه افقي داري و جرياني از هوا بصورت افقي روش داره مي وزه مثلا با سرعت 100 متر بر ثانيه! حالا اين جريان وقتي روي صفحه داره عبور ميكنه ،روي صفحه كشيده ميشه و بعبارتي به صفحه برخورد ميكنند و مولكولهاي سيال(هوا) كه در تماس با صفحه هستند سرعت صفر كيلومتر بر ثانيه دارند(ثابت اند) با فاصله گرفتن از صفحه افقي سرعت مولكولها بيشتر ميشه (فاصله گرفتن بصورت عمودي). طبيعيه ديگه . چون كمتر در برخورد با سطح افقي صفحه هستند.
همينجوري كه بصورت عمودي از صفحه دور ميشيم ، مولكولها چون كمتر تحت تاثير صفحه قرار دارن ، سرعتشون به سرعت اوليه(100 كيلومتر بر ثانيه) نزديكتره . يني در فاصله اي مشخص از صفحه افقي ، سرعت تقريبا به 99% سرعت اوليه ( كه همون 100 متر بر ثانيه هست) ميرسه . ميشه تقريبا گفت كه با سرعت اوليه برابره . كه نشون ميده در اون فاصله صفحه هيچ تاثيري روي سرعت سيال نداره . اين فاصله ضخامت لايه مرزي رو نشون ميده
سوالي داشتي من در خدمتم :gol:
nazanin1811
2009/3/14, 12:50 PM
آقاي پيرجو راست ميگن علاقه خيلي مهمه حتما از ترم بالايي هاي عمران كمك بگيرين شايد از درس هاشون خوشتون نيومد.چون وقتي ميتونيد مهندس خوبي بشيد كه دوران دانشجويي خوبي رو پشت سر گذاشته باشيد .
مگه رامين خان نگفتي ترم دومي اين قضيه شاگرد دومي تو ترم سوم چيه؟:biggrin::surprised:
hi.
encyclopedia of industrial chemistry by:ullman
my email:t_72s@yahoo.com
lotfan een ketabo baram peida konid
For you
Ullmann's Encyclopedia of Industrial Chemistry 6th Ed | 508 Mb
http://ufile.info/up/files/2hzgzl6506uv2ikmnlud.jpg (http://ufile.info/up/)
http://rapidshare.com/files/70635275/links.rar
دوستان عزيز سوالات و در خواست هاي پروژه اي رو ميتونيد در اينجا مطرح كنيد تا هر كسي بتونه بياد و پاسخ بده :gol:
لطفا كتاب رياضيات پيشرفته دكتر مستوفي (دانشگاه تهران) رو تو سايت قرار دهيد.
لطفا كتاب رياضيات پيشرفته دكتر مستوفي (دانشگاه تهران) رو تو سايت قرار دهيد.
دانلود كتاباي فارسي غير مجازه . بهتره از بيرون خريداريش كنيد :gol:
said92
2009/3/16, 08:34 PM
دوستان گرامي
با درود
بنده اطلاعاتي در زمينه فيلت ري و يا راهكردي براي تبديل يا جدا سازي مونوكسيد كربن به دي اكسيد كربن مي باشم و يا اينكه آيا چنين ف ي ل ت ر ي وجود دارد يا خير ودر صورت وجود قيمت وهزينه عملكرد آن ؟
بطور كلي بنده مي خواهم مونوكسيد حاصل از سوختن گازاييل را حذف نمايم ولي دي اكسيد را نياز دارم
اطلاعات بنده در اين زمينه در حد صفر مي باشد خواهشمندم هرگونه اطلاعاتي در اين مورد داريد بنده را راهنمايي فرماييد
بسيار سپاسگذارم
مهربان والا
2009/3/16, 09:16 PM
:cry:دوستان عزیز
درمورد فرمولاسیون ژلها - نحوه آزمون - خصوصیات شیمیایی و فیزیکی خلاصه هرچی مطلب در این مورد باشه لازم دارم .
خواهشمندم جواب دهید .:wallbash:
سلام
به سايت sciencedirect.comرجوع كن اميدوارم كه زبانت خوب باشه تا بتوني بهترين استفاده رو ببري
exammojtaba
2009/3/17, 01:53 PM
نانو لوله ها+انتقال حرارت
Ariyaee_0098
2009/3/17, 02:31 PM
اگه کسی پایان نامه یا یه مطلب یا آدرس یه سایت خوب در مورد تولید و مصرف CNG در ایران وجهان داره به من بده واقعاً لطف می کنه ،موضوع پروژه پایانیمه :smile:مرسیییییییییی ;)
اگه کسی پایان نامه یا یه مطلب یا آدرس یه سایت خوب در مورد تولید و مصرف CNG در ایران وجهان داره به من بده واقعاً لطف می کنه ،موضوع پروژه پایانیمه :smile:مرسیییییییییی ;)
تاپيك توي تالار هست بنام LPG-LNG-CNG
يه جستجو كنيد پيدا ميشه . اگه نشد خبرم كنيد
دوستان گرامي
با درود
بنده اطلاعاتي در زمينه فيلت ري و يا راهكردي براي تبديل يا جدا سازي مونوكسيد كربن به دي اكسيد كربن مي باشم و يا اينكه آيا چنين ف ي ل ت ر ي وجود دارد يا خير ودر صورت وجود قيمت وهزينه عملكرد آن ؟
بطور كلي بنده مي خواهم مونوكسيد حاصل از سوختن گازاييل را حذف نمايم ولي دي اكسيد را نياز دارم
بسيار سپاسگذارم
سلام، فیـلتری که شما قصد طراحی دارید باید در آن نوعی کاتالیست تعبیه شود که در صورت برخورد مونوکسید که گازی مضر و زیان آور برای محیط زیست می باشد را به یک گاز دیگر به دی اکسید کربن تبدیل نموده تا میزان آسیب کمتری تولید کند، طبق قرارداد کیوتو و قوانین HSE از تولید این گازها در محیط خود داری بشه، بله امکان پذیر می باشد و پروژه خوبی هم می شود.
موفق باشید.:gol:
said92
2009/3/17, 08:34 PM
سلام، فیـلتری که شما قصد طراحی دارید باید در آن نوعی کاتالیست تعبیه شود که در صورت برخورد مونوکسید که گازی مضر و زیان آور برای محیط زیست می باشد را به یک گاز دیگر به دی اکسید کربن تبدیل نموده تا میزان آسیب کمتری تولید کند، طبق قرارداد کیوتو و قوانین HSE از تولید این گازها در محیط خود داری بشه، بله امکان پذیر می باشد و پروژه خوبی هم می شود.
موفق باشید.:gol:
دوست گرامي ممنون از اينكه راهنمايي فرموديد اگر امكان دارد كمي بيشتر توضيح دهيد اينكه ايا جنابعالي چنين كاتاليستي را ديده ايد يا با آن اشنا هستيد آيا يا جايي را مي شناسيد كه چنين دستگاهي را فروشنده باشد دقت فرماييد كه بنده گاز دي اكسيد خالص را بعنوان محصول دستگاه نياز دارم
خوشحال مي شوم اگر شما يا ديگر دوستان امكان طراحي آن را داريد دستگاه را از شما تهيه نمايم
سپاسگذارم
Hamid Reza.M
2009/3/17, 08:38 PM
سلام
من حل المسائل موازنه <دیوید هیمل بلاو> ترجمه ی سهرابی رو میخوام
ویرایش قدیمش
جلد آبی رنگه
مرسی
تقديم شما:
ِدانلود (http://rapidshare.com/files/47504324/Supplimentary_Problems_for_Bacis_Principles_and_Ca lculations_in_Chemical_Engineering.pdf)
سلام من مدته دنبال كتاب آموزش هايپركم و گوسين 98 ميگردم ولي گير نياوردم ميشه لطفا برام بذاريد ممنون ميشم مؤلفش فرقي نميكنه
می توانید به این آدرس مراجعه کنید:
http://www.behzadpakrooh.mihanblog.com/post/30
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده دارم روی چند تا پروژه کار میکنم که توی بعضیاشون به مشکل برخوردم
خواهش میکنم اگر میتونید کمکم کنید
موضوع:1-تولید و نشاندن الکتروکاتالیست پلاتین(خیلی مهم)
2-اهمیک هیتینگ
3-روشهای جداسازی نفت خام و بدست آوردن فراورده های نفتی
راستی یادم رفت بگم به واکنشهایی که تولید گاز زیاد میکنند هم خیلی نیاز دارم
از دوستان خواهش میکنم اگر مطلبی دارند در صورت امکان برام میل کنند
arhdr68@gmail.com
از لطفتون پیشاپیش ممنونم
راستی یادم رفت بگم به واکنشهایی که تولید گاز زیاد میکنند هم خیلی نیاز دارم
از دوستان خواهش میکنم اگر مطلبی دارند در صورت امکان برام میل کنند
arhdr68@gmail.com
از لطفتون پیشاپیش ممنونم
فك كنم سيستمي كه توي كيسه هواي خودرو باشه در توليد گاز مناسب باشه :
در كيسه هاي هوا به مقدار مناسبي( با توجه به استوكيومتري واكنش ها) تركيب سديم آزيد NaN3 و آهن (III) اكسيد Fe2O3 تعبيه شده است . هر كيسه هوا داراي حجم مشخصي است كه به هنگام پرشدن از گاز به آن حجم مي رسد . اين حجم تا توجه به فضاي بين سرنشين و داشبورت خودروها به هنگام تصادف تعيين مي گردد.
شايد نام كيسه هوا براي اين سازه كمي نادرست باشد زيرا گازي كه موجب پرشدن كيسه مي گردد گاز نيتروژن N2 است.
ادامه (http://chem1234.blogfa.com/post-19.aspx)
daneshfat
2009/3/18, 08:55 AM
من 4 تا واکنش دارم که داخل یک راکتور plug انجام میشوند . ضرایب مربوط به معادله آرنیوس آنها را میخواستم . در ضمن واکنش کاتالیستی است . برای شبیه سازی در برنامه HYSYS به ضرایب ارنیوس نیاز دارم .
CH4+H2O--->CO+3H2
C2H6+H2O--->2CO+5H2
C3H8+3H2O--->3CO+7H2
CO+H2O--->CO2+H2
در واحد ریفرمینگ اول تولید آمونیاک جهت تبدیل هیدروکربن ها به هیدورژن این 4 واکنش انجام میشود . من برای شبیه سازی آنها در hysys به ضرایب معادله آرنیوس k0 , E ( ضریب برخورد وانرژی فعالسازی ) نیازمندم .
از دانشجوهای شیمی کسی هست که این ضرایب را برای من ارسال کنه ؟
abbas.daneshfar@gmail.com (abbas.daneshfar@gmail.com)
با سلام و تشکر از توجهتون به پست من
این جزه هایی که خواستم درسی نیستند و در هیچ دانشگاهی هم فکر نمی کنم که ای دروس به عنوان واحد درسی ارائه بشه والا من هم خونده بودمشون.
مدیریت کنترل پروژه و مدیریت پروژه و ایمنی صنعتی جزو مدارکی هستند که در زمینه کاری خیلی میتونن موثر باشند مخصوصا اگر در یک شرکت پیمانکاری کار کنید.و من در حال حاضر همچین شرایطی دارم و برای پیشرفت شغلی بهشون احتیاج دارم.
میدونم که در موسسات ازاد اموزشی با عنوانهای HSE,MPS,QC (اگه اشتباه نکنم) تدریس مشن ولی متاسفانه من وقت شرکت در کلاس رو فعلا ندارم خواستم اگه بشه از جزوه استفاده کنم.
بازم از لطفتون ممنونم
سلام.من تازه عضو این سایت شدم.این ترم HYSYSدارم و یک پروژه دارم که 8 نمره داره و متاسفانه پروژه درس اقتصاد و طرح کارخانه ای که ترم پیش ارائه کردم رو استادم قبول نکرد! یک pdf در مورد یک موضوع ساده میخوام که با Hysys به راحتی قابل طراحی باشه + تمامی اطلاعات لازم برای طراحی.آخه این ترم پروژه پایانیمم هست و خیلی کارام بهم ریختست.پروژه اقتصادم در مورد واحد عملیاتی تولید اتیلن و پروپیلن بود و خیلی اذیت شدم .اگر کمکم کنین یک دنیا ممنونتون می شم.
gamekhor2007
2009/3/19, 10:33 AM
دوستان اپبات تساوی پارسوال رو میخواستم خیلی فوری.ممنون
mohamad.majidian
2009/3/19, 11:52 AM
سلام.
در مورد روش تولید روغن دی او پی اطلاعات می خواسنم.
اگر کسی می تونه مرا راهنمایی نماید.
سلام.
در مورد روش تولید روغن دی او پی اطلاعات می خواسنم.
اگر کسی می تونه مرا راهنمایی نماید.
درخواستها لطفا فقط در اين تاپيك باشه . خيلي ممنون ميشم :gol:
اين اسمي كه شما نوشتيد مربوط به كدوم درس ميشه ؟ يه توضيحي ميشه بديد ؟!
javaneh
2009/3/19, 11:48 PM
سلام
من تازه عضو باشگاه شدم. میشه در رابطه با احیای مجدد کاتالیزر در فرایندهای نفتی اطلاعات بهم بدین؟ممنونم;)
phalagh
2009/3/20, 01:23 AM
اين اسمي كه شما نوشتيد مربوط به كدوم درس ميشه ؟ يه توضيحي ميشه بديد ؟!
فكر ميكنم تو رياضيات مهندسي داشتيم. تساوي پارسوال اگه اشتباه نكنم تو قسمت سريهاي فوريه بود.
براي اثباتشم يه تابع به نام f بنويس. بعد تابع رو به صورت سري فوريه بنويس. دو طرف رو به توان دو برسون اثبات ميشه.
gamekhor2007
2009/3/20, 05:26 PM
ببخشید یادم رفت اسم درس رو بگم.مربوط به ریاضی مهندسی میشه.اگر میشه جواب رو یکی خل کنه و بهم بده.ممنون میشم.زیاد بلد نیستم فوریه و ...
ramin-002
2009/3/22, 01:56 AM
سلام و خسته نباشید به تمام دوستان من یک درخواست از مدیران سایت داشتم یکی از بخشهای مهندسی شیمی تعلق گیرد به رشته مهندسی تکنولوژی صنایع شیمیایی . من از تمام دوستان هم رشته ای درخواست حمایت دارم با تشکر
reza.shoohani
2009/3/22, 02:54 PM
سلام دوستان
اگر کسی یک -PFD- که با استانداردهای -IPS- رسم شده داره برام بزاره
ممنون میشم. نیاز فوری بهش دارم
Ariyaee_0098
2009/3/22, 02:58 PM
تاپيك توي تالار هست بنام LPG-LNG-CNG
يه جستجو كنيد پيدا ميشه . اگه نشد خبرم كنيد
میشه یه خورده راهنماییم کنید تا پیداش کنم؟ ;)
m-chemist
2009/3/23, 01:09 AM
سلام
من مطالبی در زمینه واحد تولید اوره می خوام
sami-jun
2009/3/23, 03:31 PM
میشه یه خورده راهنماییم کنید تا پیداش کنم؟ ;)
تو قسمت جستجوی سایت اگه بزنی برات میاره
javaneh
2009/3/25, 12:08 AM
سلام دوستان:smile:
من در رابطه با احیای مجدد کاتالیزر در فرایندهای نفتی تحقیق میکنم. کسی میتونه کمکم کنه مقاله یاکتابی در این مورد بهم معرفی کنین ممنون میشم.
راستی pdf پالایش نفت (ابوالحمد) رو کسی نداره؟
مرسسسسسی;)
m-chemist
2009/3/25, 12:41 PM
سلام
ممنون میشم برای منم بفرستید:
sara_1323@yahoo.com
این تاپیک چیه؟ اون یکیش چیه؟ دوتاش که یکی هستن!!!
phalagh
2009/3/25, 01:31 PM
به نظرم با اون يكي تركيب بشه بهتره.
مگه حالا چند نفر ميان در مورد كارآموزي سوال دارن؟
این تاپیک چیه؟ اون یکیش چیه؟ دوتاش که یکی هستن!!!
به نظرم با اون يكي تركيب بشه بهتره.
مگه حالا چند نفر ميان در مورد كارآموزي سوال دارن؟
يكيش درخواست راهنمايي واسه پروژه و كارآموزيه يكيشم سوالات درسي
موقتيه
ميخواين يكي بشه ؟ فرقي نميكنه واسه من :gol:
phalagh
2009/3/25, 01:43 PM
يكيش درخواست راهنمايي واسه پروژه و كارآموزيه يكيشم سوالات درسي
موقتيه
ميخواين يكي بشه ؟ فرقي نميكنه واسه من :gol:
نيما جان من به عنوان يه كاربر عادي اين تالار دارم نظر ميدم.
در مورد سوالات و در خواستها برا پروژه و كاراموزي طمئنا كسي نمياد اينجا كل پروژش رو سوال كنه كه. شايد تو يه قسمتي دچار مشكل بشه بياد يه سوال بپرسه. كه به نظرم ميتونهدر همون حيطه سوالات درسي باشه. برا كارآموزي هم شايد يكي ببياد گزارش كار بخواد. يكي هم بياد در مورد مكانش سوال كنه. در مورد درخواست گزارش كه كاملا مخالفم. يعني اصولا با اينكه يهويي يه چيزي بزارن تو دستت مخالفم. اما خوب بازم در مرد جا و مكانش ميشه تو همون تاپيك باشه.
بازم خوب شما كه مدير تالاري خودت بهتر از من كاربر ميدوني كه بايد چيكار كني.
mim-shimi
2009/3/25, 03:25 PM
سلام
میشه لطف کنین نرم افزارهایی که به دردمون می خوره رو به ترتیب اهمیت مشخص کنین؟
خیلی مرسی
سلام
میشه لطف کنین نرم افزارهایی که به دردمون می خوره رو به ترتیب اهمیت مشخص کنین؟
خیلی مرسی
واسه دوران دانشجويي ؟
خب بنظر من بستگي به دانشگاه و استاداش داره
هايسيس - اسپن
نرم افزارهاي برنامه نويسي
اكسل و وورد!
بعضي جاها هم كه اصلا هيچكدومش نياز نميشه!
ولي اين بستگي به خود دانشجو هم داره
بعضيا خودشون دوس دارن كاراي غير درسي انجام بدن . مثلا در مورد فلرها تحقيق كنه كه نرم افزار فلرسيم و... بدرد ميخوره
kayhan
2009/3/26, 03:32 PM
ای بابا ........:wallbash:
این ها که همش پیغام خطا میده:evil:
ای بابا ........:wallbash:
این ها که همش پیغام خطا میده:evil:
کدوم ؟
jolgeh
2009/3/27, 12:32 PM
با سلام! در مورد انواع شير كنترل وعملكرد و كاربرد ها وهرچيزديگه اي در مورد اون اگه كسي مطلبي داره از ما دريغ نكنه!:( دو هفته ديگه بايد تحويل استاد بدم:cry::cry:
h-masoumi
2009/3/27, 12:49 PM
با سلام! در مورد انواع شير كنترل وعملكرد و كاربرد ها وهرچيزديگه اي در مورد اون اگه كسي مطلبي داره از ما دريغ نكنه!:( دو هفته ديگه بايد تحويل استاد بدم:cry::cry:
سلام دوست عزيز
اگه آدرسي بدي كه برات پست كنم جزوه اي در مورد انواع كنترل ولوها دارم كه برات مي فرستم شاد باش:gol:
h-masoumi
2009/3/27, 12:51 PM
دوست عزيز جزوهاي در مورد كنترل ولوها دار م اما فقط مي تونم برات پست كنم اگه خواستي آدرس بزار :gol:
mehrnaz_khalaji
2009/3/27, 01:38 PM
ممنون میشم مطالبی در مورد روشها و دستگاهای استخراج مایع - مایع بذارین:gol:
سلام ، در مورد طیف سنجی ( فقط طیف سنجی نه انواع آن ) مطلب می خواستم . لطفا مطالب خود را با ذکر منابع قید فرمایید . متشکرم
ممنون میشم مطالبی در مورد روشها و دستگاهای استخراج مایع - مایع بذارین:gol:
مهرناز جان شما كه ديگه خودت اوستايي :d كتاب هاي عمليات پوران و يا راهيان ارشد رو كه داري ؟
توي فصل استخراج مايع مايع ، آخرش توضيح داده . كتاباي پارسه هم خوبه
همش مكملند
سلام ، در مورد طیف سنجی ( فقط طیف سنجی نه انواع آن ) مطلب می خواستم . لطفا مطالب خود را با ذکر منابع قید فرمایید . متشکرم
اول بي زحمت يه جستجو توي سايت كنيد
بعد اگه چيزي نديديد درخواست بديد
اين مطلبي كه شما ميگيد رو من ديدم قبلا توي تالار
mehrnaz_khalaji
2009/3/27, 04:38 PM
مهرناز جان شما كه ديگه خودت اوستايي :d كتاب هاي عمليات پوران و يا راهيان ارشد رو كه داري ؟
توي فصل استخراج مايع مايع ، آخرش توضيح داده . كتاباي پارسه هم خوبه
همش مكملند
ممنون نیما جان
اخه بیشتر از اون حد نیاز دارم استاد 3نمره برا پروژه گذاشتن تا اطلاعات بیشتری کسب کنیم!
جالبترش اینجاس که نزدیک15یا16 نفر فقط این موضوع دارن!
k_siroos
2009/3/27, 04:58 PM
(( اول بي زحمت يه جستجو توي سايت كنيد
اين مطلبي كه شما ميگيد رو من ديدم قبلا توي تالار ))
میشه راهنمایی کنید چه جوری می تونم مطلب رو جستجو و پیدا کنم . راستی من مطلب جدید می خواما ، تا هفته بعدهم فقط مهلت دارم ( باید تحویل استاد بدم ) . ممنون[/quote]
سلام ... بالای هر صفحه گزینه ای با عنوان جستجو وجود داره که می تونید برای پیدا کردن موضوع مورد علاقتون در کل سایت از اون استفاده کنید ... :gol:
خدمت شما
مطالب مفید و مختصر در رابطه با لوله ، ولو ، فلنج ، وشیرهای اطمینان(فارسی) (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=22071&highlight=%D9%88%D9%84%D9%88)
ولي سري آينده اگه سوالي داشتيد در تاپيك مربوطه مطرح كنيد در غير اين صورت پاسخي نخواهيد گرفت . اينم كه جواب دادم عيدي بود :d
تاپيك منتقل شد ... :)
میشه راهنمایی کنید چه جوری می تونم مطلب رو جستجو و پیدا کنم . راستی من مطلب جدید می خواما ، تا هفته بعدهم فقط مهلت دارم ( باید تحویل استاد بدم ) . ممنون
از منوي بالاي سايت روي گزينه جستجو (http://www.iran-eng.com/search.php) كليك كنيد و بعد ترجيحا وارد جستجوي پيشرفته شويد ، كلمه مورد نظرتون رو وارد كنيد و اگه خواستيد توي تالار خاصي دنبالش بگرديد ، نام تالار رو انتخاب كنيد و بعد جستجو بزنيد
fatemi.s
2009/3/27, 06:50 PM
برا پروژه طرح و اقتصادم موازنه جرم وانرژی واحد های هیدروکراگینگ نفت خام رو می خواه خودم یه مقاله گیر آوردم ولی ترکیبای ورودی و خروجی ندارم ؟ می دونیین ترکیبات نفت خام چیه؟البته با درصدای دقیقش؟
برا پروژه طرح و اقتصادم موازنه جرم وانرژی واحد های هیدروکراگینگ نفت خام رو می خواه خودم یه مقاله گیر آوردم ولی ترکیبای ورودی و خروجی ندارم ؟ می دونیین ترکیبات نفت خام چیه؟البته با درصدای دقیقش؟
سلام، موازنه جرم رو در تجهیزات اگر بخواهید که باید بشینید و برای هر سینی تک به تک محاسبه بزنید با استفاده از معادلات موجود از جمله این معادلات می توان به معادلات مروف بازده مرفوری برای هر سینی، معادله گیلیلاند، معادله مک کیب، روش های کوتاه و غیره... در رابطه با ترکیبات موجود در نفت خام بستگی به هر منطقه دارد که چه مقدار و به چه درصد ترکیبی می باشد، مثلا نفت دریایی شمال بهترین می باشد که میزان ترکیبش کم می باشد... اما نفتی که وارد واحد هیدروکراکینگ( شکست ترکیبات فوق سنگین با استفاده از هیدروژن) متفاوت است زیرا نفت استخراجی از واحد بالادستی ابتدا وارد واحد گوگرد گیری می شود و کلیه هیدروزن سولفوره آن توسط برج های سینی دارد از نوع حبابی جداسازی می شود و سپس به یک مبدل حرارتی می رود و بعد از آن وارد کوره می شود و تا دمای 400 تا 600 درجه سانتی گراد گرما میبیند وارد برج های تقطیر متفاوتی مانند اتمسفریم و بعد خلا می شود. حالا من نمی دونم که شما نفت استخراجی رو می خواهید؟ یا نفت ورودی به واحد هیدروکراکینگ؟
نفت سرچاهی داری این ترکیبات است:
کربن
هیدروژن
گوگرد
اکسیژن
نیتروژن
خود این کربن می شود خانواده بزرگ هیدروکربن ها ها که شامل:
هیدروکربنهای پارافینی (پارافینها)
هیدروکربنهای نفتنی (سیکلوپارافینها یا نفتنیکها )
هیدروکربنهای آروماتیک (بنزنوئیدها)
بقیه جز غیر هیدروکربن ها محسوب می شوند با باید جدا سازی شوند. و این رو هم در آخر بگویم که نفت هر منطقه ترکیبات با درصد مخصوص خود را دارند. مثلا نفت موجود در واحدهای خانگیران و مسجد سلیمان دارای بیشترین ترکیب درصد گوگرد در دنیا می باشند.
اين مطلبي كه شما ميگيد رو من ديدم قبلا توي تالار[/quote] ))
میشه راهنمایی کنید چه جوری می تونم مطلب رو جستجو و پیدا کنم . راستی من مطلب جدید می خواما ، تا هفته بعدهم فقط مهلت دارم ( باید تحویل استاد بدم ) . ممنون
اين مطلبي كه شما ميگيد رو من ديدم قبلا توي تالار ))
این درخواست رو باید در تالار راهنمایی و از مدیر راهنمای سایت داشته باشید.
وارد تالار مهندسی شیمی شوید و بدین گونه عمل کنید، بر روی گزینه جستجو کلیک کنید و سپس جستجو پیشرفته رو کلیک کنید.
http://ufile.info/up/files/kapc337l8cdht6nbgcqy.jpg (http://ufile.info/up/)
و یک پنجره برای شما باز می شود، و در فیلد کلمات کلیدی عبارت های مورد نظر خود را وارد کنید.
http://ufile.info/up/files/5786qhq3fu328v7ji3nm.jpg (http://ufile.info/up/)
javaneh
2009/3/28, 06:33 AM
چرا کسی لطفی در حق ما نمی کنه:(نیاز فوری به این مطلب دارم( احیای مجدد کاتالیزر در فرایندهای نفتی) تورو خدا یادتون نره;)
چرا کسی لطفی در حق ما نمی کنه:(نیاز فوری به این مطلب دارم( احیای مجدد کاتالیزر در فرایندهای نفتی) تورو خدا یادتون نره;)
من شرمندم ندارم چنين مطلبي . اگه كسي داشته باشه حتما ميذاره
عزیز مقاله بخواهی دارم.. خوبه؟
YASAMAN20110E
2009/3/28, 10:57 PM
دوست من در صنعت کود سازی کار می کند چندین روز است که دنبال جواب سوالش می گردم انها جهت ساخت کود ،گوگرد را آسیاب می کنند و ه دفعه انفجار پیش می آید از من پرسید که ما از چه نوع آسیابی می توانیم استفاده کنیم که درصد انفجار به کمترین حد خود برسد ممنون می شوم اگر جوابی می دانید برایم بفرستید
دوست من در صنعت کود سازی کار می کند چندین روز است که دنبال جواب سوالش می گردم انها جهت ساخت کود ،گوگرد را آسیاب می کنند و ه دفعه انفجار پیش می آید از من پرسید که ما از چه نوع آسیابی می توانیم استفاده کنیم که درصد انفجار به کمترین حد خود برسد ممنون می شوم اگر جوابی می دانید برایم بفرستید
سوالتون رو در جاي مناسب نميپرسيد تا زود جواب بگيريد . بزودي سوالتون به تاپيك درخواستها و سوالت ، منتقل ميشه
javaneh
2009/3/29, 02:00 AM
آره مقاله هم به دردم میخوره
خیلی ممنونم:smile::gol:
سلام ! از همه دوستانی که منو راهنمایی کردند ممنونم ، بخصوص از آقای پیرجو که با توضیحات تصویریشون مطلب رو گویاتر بیان کرده بودند سپاسگذارم .:gol:
k_siroos
2009/3/31, 03:14 AM
کسی از دوستان جدولی از ضرایب دوم ویریال گازهای مختلف داره ؟؟؟
gamekhor2007
2009/3/31, 02:08 PM
دوستان یکی لطف میکنه قضیه پارسوال رو در T=2L برام حل کنه.خیلی لازم دارم.ممنون
سید مهدی برقعی
2009/3/31, 06:10 PM
برای دادن جواب درست لازم هست چند تا مطلب رو مشخص بکنید:
۱- تا چه اندازه ذرهای (مش) میخواهید که گوگرد آسیاب بشه؟
۲- آیا به همراه گوگرد ماده دیگهای هم داخل آسیاب ریخته میشه ؟
۳- از چه نوع آسیابی استفاده کردین که سیستم منفجر شد ؟
سلام خوب هستید؟
دنبال یک کتاب می گردم به این اسم
Title
Promoting Oral Health: The Use of Salt Fluoridation to Prevent Dental Caries Auth<H3 class=ms-standardheader>Title
Promoting Oral Health: The Use of Salt Fluoridation to Prevent Dental Caries Author
Various Publisher
Pan American Health Organizationor</H3>Various Publisher
Pan American Health Organization
ممنون می شم اگه کمکم کنید
Promoting Oral Health. the Use of Salt Fluoridation to Prevent Dental Caries (PAHO Scientific Publications)
by: Pan American Health Organization
دانلود (http://www.filefactory.com/file/1cbcf5/n/9275116156_zip)
کسی از دوستان جدولی از ضرایب دوم ویریال گازهای مختلف داره ؟؟؟
كوروش جون اينارو نيگا كن ببين بدردت ميخوره ؟
توشون بايد باشه
دقيق نيگا نكردم
http://www.scielo.org.ar/scielo.php?pid=S0327-07932004000100007&script=sci_arttext
http://digital.library.okstate.edu/oas/oas_image_files/v57/p119_121Table1.jpg
http://www.kayelaby.npl.co.uk/chemistry/3_5/3_5.html
fatemi.s
2009/4/06, 09:59 AM
سلام مرسي از راهنماييتون .شما مقاله فارسي با اين عنوان يا اطلاعاتي(موازنه جرم و انرژي واحد ها) راجع به واحد هاي هيدروكراكينگ پالايشگاه هاي ايراني ندارين؟
سلام مرسي از راهنماييتون .شما مقاله فارسي با اين عنوان يا اطلاعاتي(موازنه جرم و انرژي واحد ها) راجع به واحد هاي هيدروكراكينگ پالايشگاه هاي ايراني ندارين؟
این رو دارم و دوتای دیگه هم هست که مربوط به کاتالیست های واحد هیدروکراکینگ میشن. اگر خواستید بگید تا براتون قرارش بدم.
مدلسازی ، شبيه سازی و بهينه سازی راکتورهای واحدهای هيدروکراکينگ پالايشگاهی
سلام
این کتاب کسی پیدا نکرد؟؟؟
Water Recycling and Resource Recovery in Industry
سلام
رایگان موجود نیست ( 70 درصد مطمئنم)
میتونین از اینجا آنلاین مطالعه کنید
اینجا (http://books.google.com/books?id=h6w54nI38JcC&dq=%22Water+Recycling+and+Resource+Recovery+in+Ind ustry%22&printsec=frontcover&source=bn&hl=fa&ei=r93ZSezgG5u6jAfup7WWDQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4#PPR6,M1)
سلام............وقت به خیر..........
من دنبال Solution manual کتاب Convection Heat Transfer By: Bejan می گردم، دارید اون رو به من بدین؟
لطفا در صورت امکان با ایمیل من به آدرس : CFD_Safaiy@yahoo.com تماس بگیرید
با تشکر
صفائی
1- به میل چیزی فرستاده نمیشه
2- دیده نشد متاسفانه
khajeh1
2009/4/06, 02:42 PM
سلام و سال نو برهمگي دوستان مبارك باد.
عزيزان، من احتياج به كتاب "manual of process economic evaluation" دارم. اگه لينك دانلود آنرا بزاريد ممنون ميشم.
سلام!
اگه کسی بتونه این کتابو برام پیدا کنه ممنون میشم.....
Biochemical Engineering Fundamentals
by James E. Bailey (http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/ref=ntt_athr_dp_sr_1?%5Fencoding=UTF8&search-type=ss&index=books&field-author=James%20E.%20Bailey) (Author), David F. Ollis (http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/ref=ntt_athr_dp_sr_2?%5Fencoding=UTF8&search-type=ss&index=books&field-author=David%20F.%20Ollis) (Author
چیزی رو که میخواستین متاسفانه ندیدم، یعنی رایگان موجود نبود
ببینین اینا بدردتون میخورن ؟
Fermentation Biochemical Engineering Handbook 30.59 MB
http://rapidshare.de/files/20325692/...ing_Handbook_2 (http://rapidshare.de/files/20325692/Vogel__HC_-_Fermentation___Biochemical_Engineering_Handbook_2 ) nd_Ed__Noyes_.rar
سلام و سال نو برهمگي دوستان مبارك باد.
عزيزان، من احتياج به كتاب "manual of process economic evaluation" دارم. اگه لينك دانلود آنرا بزاريد ممنون ميشم.
رایگان ندیدم متاسفانه
چی شده امروز هرچی سرچ میکنم پولکیه ؟
سلام
دو كتاب در مورد بيوپليمرها هست اگه مي تونيد برام بگذاريد.اگر اين دو پيدا نشد ، كتاب ديگه اي پيدا كرديد هم بگذاريد .
ممنونم
كتاب biopolymers نويسنده : Alan G. Walton, John Blackwell
كتاب biopolymers نويسنده : A. Steinbüchel, Yoshiharu Doi, Martin Hofrichter, Tanetoshi Koyama
ببینین اینا بدردتون میخورن آیا، این زیریا که گذاشتم
Biopolymers
by R., M. Johnson, L., Y. Mwaikambo, N. Tucker
http://ecx.images-amazon.com/images/I/21M2XREYKBL.jpg
http://rapidshare.com/files/148863231/1859573797.rar
Molecular Interfacial Phenomena of Polymers and Biopolymers
by Peter P. Chen
http://ecx.images-amazon.com/images/I/418g2HWulpL.jpg
http://rapidshare.com/files/132539172/molintphepolbio.rar
Interfacial Forces in Aqueous Media
by Carel Jan van Oss
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41XFNR6K66L.jpg
http://rapidshare.com/files/106269543/Interfacial_Forces_in_Aqueous_Media.rar
و کتاب دوم؛
Principles of Tissue Engineering, Second Edition
by Robert Lanza, Robert Langer, Joseph P. Vacanti
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41YQOJG%2BtIL.jpg
http://rapidshare.com/files/79528571/0124366309.rar
و کتاب سوم؛
Biopolymers at Interfaces, Second Edition _Surfactant Science Series
by Martin Malmsten
http://ec1.images-amazon.com/images/P/0824708636.01._SCLZZZZZZZ_.jpg (http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0824708636/ebooksclub-20/)
http://rapidshare.com/files/19954918/2204.BaI.zip
fatemi.s
2009/4/06, 04:44 PM
مرسي اگه ميشه لطف كنين بزارين وقتم خيلي كمه
سلام............وقت به خیر..........
من دنبال Solution manual کتاب Convection Heat Transfer By: Bejan می گردم، دارید اون رو به من بدین؟
لطفا در صورت امکان با ایمیل من به آدرس : CFD_Safaiy@yahoo.com تماس بگیرید
با تشکر
صفائی
Convection in Porous Media
by: D.A. Nield A. Bejan
http://rapidshare.com/files/159926756/CIPM.rar
roshanshab
2009/4/07, 08:44 AM
سلام
من حل المسائل رياضي 2 آدامز رو احتياج دارم. اگر کسي براي دانلود بگذاره ممنون ميشم.
dar_oje_parvaz
2009/4/07, 09:16 AM
سلام
رایگان موجود نیست ( 70 درصد مطمئنم)
میتونین از اینجا آنلاین مطالعه کنید
اینجا (http://books.google.com/books?id=h6w54nI38JcC&dq=%22Water+Recycling+and+Resource+Recovery+in+Ind ustry%22&printsec=frontcover&source=bn&hl=fa&ei=r93ZSezgG5u6jAfup7WWDQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4#PPR6,M1)
به هر حال ممنون از زحمتی که کشیدی جبران کنیم;)
سرمد حیدری
2009/4/07, 09:39 AM
Convection in Porous Media
by: D.A. Nield A. Bejan
http://rapidshare.com/files/159926756/CIPM.rar
لینکش خرابه بهتاش.
paradiso
2009/4/07, 10:49 AM
سلام!
لطفا میتونین کتاب
by James E. Bailey (http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/ref=ntt_athr_dp_sr_1?%5Fencoding=UTF8&search-type=ss&index=books&field-author=James%20E.%20Bailey) (Author), David F. Ollis (http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/ref=ntt_athr_dp_sr_2?%5Fencoding=UTF8&search-type=ss&index=books&field-author=David%20F.%20Ollis) (Author
رو پیدا کنین
ممنون
paradiso
2009/4/07, 11:05 AM
سلام!
ممنونم میشم اگه این کتابو پیدا کنین
سلام!
ممنونم میشم اگه این کتابو پیدا کنین
دوست عزیز
قبلن هم این درخواست رو داده بودین
اگه بود حتمن میزاشتن بچه ها
mimi666
2009/4/07, 03:19 PM
سلام
خواهشا تشريح مسائل كتاب انتقال حرارت اينكروپرا را مي خوام!!!
اگه يكي لينك سالمشو پيدا كرد برا بذاره خيلي ضروريه!!!!!!:(:(:(:(:(:(
سلام
خواهشا تشريح مسائل كتاب انتقال حرارت اينكروپرا را مي خوام!!!
اگه يكي لينك سالمشو پيدا كرد برا بذاره خيلي ضروريه!!!!!!:(:(:(:(:(:(
بفرمایین
از اینجا میتونین دانلود کنین، توی همین سایت خودمون سرچ میکردین بودش
اینجا (http://iran-eng.com/showpost.php?p=751614&postcount=3)
نسرین خانم
2009/4/07, 06:06 PM
سلام
مطلبی ، کتابی ، سایتی، حتی فیلم در مورد پدیده surging در پمپ ها اگه دارین بگین
booran_83
2009/4/07, 08:44 PM
به نام خدا با سلام من دنبال کتاب مترینگ پمپ نوشته جی پی پوینتون میگردم می خواستم کمکم کنید ممنون دم همتون گرم.
به نام خدا با سلام من دنبال کتاب مترینگ پمپ نوشته جی پی پوینتون میگردم می خواستم کمکم کنید ممنون دم همتون گرم.
به انگلیسی لطفن
سلام
مطلبی ، کتابی ، سایتی، حتی فیلم در مورد پدیده surging در پمپ ها اگه دارین بگین
به تاپيك درخواست ها منتقل شد
اين پديده مربوط ميشه به كاويتاسيون در پمپ ها . هنگام كاويتاسيون چنين چيزي رخ ميده . اينم لينك تاپيك خدمت شما :
پمپ و انواع آن - كاويتاسيون (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=10352&highlight=%D9%83%D8%A7%D9%88%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D8% B3%D9%8A%D9%88%D9%86)
روشي جديد براي تشخيص كاويتاسيون در توربين هاي آبي و پمپها (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=32708&highlight=%D9%83%D8%A7%D9%88%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D8% B3%D9%8A%D9%88%D9%86)
سرچ كنيد توي سايت بازم هست :)
ghazale.amini
2009/4/08, 07:34 AM
خیلی عالی بود.
متشکرم
gamekhor2007
2009/4/08, 10:34 AM
اگر میشه این سوال رو یکی برام حل کنه.2 تا انتگرال لاپلاس هست که باید به کمک انتگرال فوریه حل بشوند.اینم عکس سوال
سوال (http://www.4shared.com/file/97376813/14cc67f1/Antegral.html)
mansour_sh2009
2009/4/08, 12:15 PM
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
استاتيك جي ال مريام
sayinmugan
2009/4/08, 02:20 PM
لطفا اگه کسی در مورد روش های ازمایشگاهی اندازه گیریه ویسکوزیته و کشش سطحی مطلبی داره برام ارسال کنه, وقتم خیلی کمه نیاز به کمک دارم.
s.mobaleghi
2009/4/08, 02:59 PM
سلام
من یه تحقیق در مورد طراحی تصفیه خانه فاضلاب دارم.شما میتونید کمکم کنید؟
User Name
2009/4/08, 05:07 PM
رفتاری که کربنات سدیم سبک ( جوش شیرین ) در یک محیط با پی اچ 2 از خودش نشون میده چی هستش؟
گاز co2 آزاد میکنه ؟
تا وقتی که پی اچ به بالای هفت برسه؟
سلام
خدمت شما.
سلام به همگی
کسی هست که مطالبی راجع به استخراج مایع مایع ( استخراج با حلال) داشته باشه؟؟
ممنون
سلام به همگی
کسی هست که مطالبی راجع به استخراج مایع مایع ( استخراج با حلال) داشته باشه؟؟
ممنون
در مورد كجاش ميخوايد ؟ واسه آزمايشگاه شيمي آلي ؟
اگه واسه گزارش آزمايشگاه ميخواي ميتوني يه سر به تاپيك آزمايشگاه شيمي آلي بزني
اگه واسه اطلاعات خودت ميخواي اينا انگليسي هاشه :
LIQUID - LIQUID EXTRACTION (http://www.che.boun.edu.tr/che302/Chapter%208.pdf)
liquid-liquid extraction (http://www.iupac.org/goldbook/L03587.pdf)
Liquid-Liquid Extraction Theory (http://www.che.ufl.edu/courses/ech4404L/Liquid-LiquidExtraction/LLE%20Theory%20Handout.pdf)
اينم فارسي :
: ﺍﺳﺘﺨﺮﺍﺝ (http://olympiad.roshd.ir/chemistry/content/pdf/0011.pdf)
سلام
به تاپيك درخواستها منتقل شد
لطفا سري آينده در محل مربوطه درخواست بديد
مرسي :)
رفتاری که کربنات سدیم سبک ( جوش شیرین ) در یک محیط با پی اچ 2 از خودش نشون میده چی هستش؟
گاز co2 آزاد میکنه ؟
تا وقتی که پی اچ به بالای هفت برسه؟
به تاپيك در خواست ها منتقل شد ...
اين واسه آزمايشگاه تست روغت تصفيه شده هست
ببين بدردت ميخوره ؟
ضمنا لطفا سوالا و درخواستها رو در تاپيك درخواستها مطرح كنيد
منتقل شد...
n.ghahramanlu
2009/4/09, 07:17 AM
با سلام
لطفا اطلاعاتي راجع به قيمت نفتا در سال گذشته در اختيار من قرار دهيد
با تشكر
سلام دوست عزیز .لطفا حلل مکانیک سیالات فاکس 6th یا 7th رو برام بذارین.ممنون.
moratti65@hotmail.com
shinto
2009/4/09, 10:56 AM
با سلام.
به حل المسائل کتاب انتقال جرم اسکلند نیاز داشتم.ممنون میشم
transport phenomena by askeland
سلام
اگه ممنكه كتاب شيمي فيزيك بخش سينتيك و به بعدش و راهنماي شيمي تجزيه مهندسي (ترجمه فارسيشو مي خواستم) خيلي برام لازم هستن يه دنيا تشكر
خيلي ممنون كه تو سايت زحمت مي كشيد
mim-shimi
2009/4/10, 09:23 AM
سلام
شدیدا به اطلاعاتی راجع به پمپ های سری و موازی،پمپ با دور ثابت و متغیر نیاز دارم..برا تئوری گزارش کار آز سیالات می خوام
خیلی مرسی
سلام
شدیدا به اطلاعاتی راجع به پمپ های سری و موازی،پمپ با دور ثابت و متغیر نیاز دارم..برا تئوری گزارش کار آز سیالات می خوام
خیلی مرسی
مطلب در اين مورد تو سايت زياده كه . كافي بود يه سرچ ميكردي :
پمپ و كمپرسور (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=53195&highlight=%D9%BE%D9%85%D9%BE)
پمپ و انواع آن - كاويتاسيون (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=10352&highlight=%D9%BE%D9%85%D9%BE)
عکس هایی از انواع پمپ ها (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=14224&highlight=%D9%BE%D9%85%D9%BE)
و خيلي لينك ديگه در اين مورد كه خودت با جستجو كردن كلمه " پمپ " ميتوني پيدا كني
اينم ببين حتما بدرد ميخوره :
گزارش کار آزمایشگاه مکانیک سیالات (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=77489)
niloo_sh.sh
2009/4/10, 02:03 PM
سلااااااام
من در مورد بیو گاز مطلب میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید:w10:
سلااااااام
من در مورد بیو گاز مطلب میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید:w10:
استفاده از بیوگاز به عنوان سوخت جایگزین گاز طبیعی در روستاهای دور دست نسبت به میادین گازی (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=83303)
فن آوري استخراج بيوگاز از دستگاهاي توليد بيوگاز (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=14512&highlight=%D8%A8%DB%8C%D9%88)
niloo_sh.sh
2009/4/10, 02:18 PM
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسی
دستتون درد نکنه
User Name
2009/4/10, 03:17 PM
اگر میشه این سوال رو یکی برام حل کنه.2 تا انتگرال لاپلاس هست که باید به کمک انتگرال فوریه حل بشوند.اینم عکس سوال
سوال (http://www.4shared.com/file/97376813/14cc67f1/Antegral.html)
دوست عزیز از این سایت استفاده کنید که فرمول را وارد می کنید سپس جواب را به همراه مراحل انجام حل برای شما نشان میدهد.
برای انتگرال فوریه هم بایستی روی آن قسمت بروید سپس فرمول را وارد کنید.
www.mathway.com (http://www.mathway.com)
mim-shimi
2009/4/10, 05:22 PM
مطلب در اين مورد تو سايت زياده كه . كافي بود يه سرچ ميكردي :
پمپ و كمپرسور (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=53195&highlight=%D9%BE%D9%85%D9%BE)
پمپ و انواع آن - كاويتاسيون (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=10352&highlight=%D9%BE%D9%85%D9%BE)
عکس هایی از انواع پمپ ها (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=14224&highlight=%D9%BE%D9%85%D9%BE)
و خيلي لينك ديگه در اين مورد كه خودت با جستجو كردن كلمه " پمپ " ميتوني پيدا كني
اينم ببين حتما بدرد ميخوره :
گزارش کار آزمایشگاه مکانیک سیالات (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=77489)
ممنون...آخه اونایی که می خوامو کامل نداشت..برا همین پرسیدم!
ممنون ، مفید بود واسه اطلاعات خودم می خواستم.
در مورد كجاش ميخوايد ؟ واسه آزمايشگاه شيمي آلي ؟
اگه واسه گزارش آزمايشگاه ميخواي ميتوني يه سر به تاپيك آزمايشگاه شيمي آلي بزني
اگه واسه اطلاعات خودت ميخواي اينا انگليسي هاشه :
LIQUID - LIQUID EXTRACTION (http://www.che.boun.edu.tr/che302/Chapter%208.pdf)
liquid-liquid extraction (http://www.iupac.org/goldbook/L03587.pdf)
Liquid-Liquid Extraction Theory (http://www.che.ufl.edu/courses/ech4404L/Liquid-LiquidExtraction/LLE%20Theory%20Handout.pdf)
اينم فارسي :
: ﺍﺳﺘﺨﺮﺍﺝ (http://olympiad.roshd.ir/chemistry/content/pdf/0011.pdf)
R.BAHREINI
2009/4/11, 10:32 AM
در دستورالعمل شستشوی شیمیایی دستگاهها( شرکت سازنده دستگاه ) در مرحله اسید واش علاوه بر اسید سیتریک و بازدارنده از آمونیاک و آمونیوم بی فلوراید استفاده شده در خصوص علت مصرف هر ماده سوال داشتم فکر کنم آمونیاک برای تنظیم PH ولی آمونیوم بی فلوراید برای چیه؟
( شاید تولید اسید HF ؟ !!! )
Ho3in_eblic
2009/4/11, 06:19 PM
سلام
ممنون میشم اگه کتاب منابع شیمی آلی ترجمه دکتر یاوری بذارین.برای من فصل 2 3 5 اهمیت زیادی داره.
اگر حل المسائلشم بذارین یک دنیا ممنون میشم.
سلام
اگه ممنكه كتاب شيمي فيزيك بخش سينتيك و به بعدش و راهنماي شيمي تجزيه مهندسي (ترجمه فارسيشو مي خواستم) خيلي برام لازم هستن يه دنيا تشكر
خيلي ممنون كه تو سايت زحمت مي كشيد
سلام
ممنون میشم اگه کتاب منابع شیمی آلی ترجمه دکتر یاوری بذارین.برای من فصل 2 3 5 اهمیت زیادی داره.
اگر حل المسائلشم بذارین یک دنیا ممنون میشم.
دوستان عزیز توجه کنند که، از گذاشتن کتابهای فارسی تا جایی که امکانش باشه معذوریم
:w30:سلام به همه دوستان عزيزم
كتاب يا مقاله اي رو كه مد نظر داريد و نمي تونيد بيابيد، نام كتاب و مولفش رو بهم بديد تا براتون بذارم.
هر چي خدا بخواد...
يا علي
سلام
حل تمرین فصل 7 جرم تریبال رو می خوام
ممنون
سلام.
:gol:در نا امیدی بسی امید است /پایان شب سیه سپید است:gol:
من یه نرم افزار خوب برای ترجمه سراغ دارم.اما مطمئن نباشید که قشنگ متن شمارو براتون شسته رفته می کنه نه!ولی مفهوم مطلب رو بهتون می ده و شما با مفهومش می تونید ترجمه خودتونو کامل کنید.من نرم افزار پدیده را به شما معرفی می کنم.:)
javaneh
2009/4/12, 12:16 PM
سلام :smile:
بازم من تازه وارد :) چند بار در رابطه با احیای کاتالیزور در فرایندهای نفتی مطلب خواستم ولی کسی نتونست کمکم کنه
قرار بود آقای پیرجو مقاله بهم بدن ولی خبری نشد:( اگه ممکنه کمکم کنید مرسسسسی
سلام :smile:
بازم من تازه وارد :) چند بار در رابطه با احیای کاتالیزور در فرایندهای نفتی مطلب خواستم ولی کسی نتونست کمکم کنه
قرار بود آقای پیرجو مقاله بهم بدن ولی خبری نشد:( اگه ممکنه کمکم کنید مرسسسسی
مطالعه آزمايشگاهی سينتيک احياء کاتاليستی انتخابی NO روی کاتاليست V2O5/SiO2
سلام
اگر ممکنه 1 کمکی به من بنمایید
مطالبی در مورد پروژه پایانی نیاز داشتم
موضوع پروژه من ""طراحی واحد تولید مواد شوینده با بهره گیری از زئولیت به جای ترکیبات فسفاته""است
متشکر میشوم اگر به من کمک شود
مبحث زئليت ها توي كتاب تصفيه آبهاي صنعتي نوشته چالكش اميري مفصله . يه نيگاه بهش بندازيد
hasangh1365
2009/4/13, 08:10 AM
سلام
اگر ممکنه 1 کمکی به من بنمایید
مطالبی در مورد پروژه پایانی نیاز داشتم
موضوع پروژه من ""طراحی واحد تولید مواد شوینده با بهره گیری از زئولیت به جای ترکیبات فسفاته""است
متشکر میشوم اگر به من کمک شود
franny
2009/4/13, 02:27 PM
سلام
من دنبال این کتابم.ولی نمی دونم چرا ***** شده!
methods in lignin chemistry
by Dence
اگه برام بزارین خیلی کمک بزرگی بم می کنید.پیشاپیش مرسی
s.mobaleghi
2009/4/13, 08:09 PM
خدمت شما.
ممنونم آقاي پيرجو.خيلي لزف كزديد.ولي من براي پيدا كردن درخوايتم خيلي دچار مشكل شدم تا بتونم ببينم كسي بهم جواب داده يا نه.
اگه سهل الوصولتر بشه فكر ميكنم براي همه راحتتره.
در هر صورت از اينهمه تلاش و دلسوزيتون ممنونم.
(sara_h)
2009/4/14, 03:41 PM
برای پیدا کردن pfdو یک سری اطلاعات دیگر می تونی باداشتن برگه معرفی از دانشگاه یا شرکت معتبر به کتابخانه شرکت ملی گاز و نفت مراجعه کنی و اطلاعات به دست بیاری(البته به دست اوردن data sheet تقریبا محاله ) .
(sara_h)
2009/4/14, 04:44 PM
آيا دو سيال با دماي براير و نوع سيال متفاوت و هر دو در فاز بخار با هم تبادل حرارت انجام مي دن؟هيچ تبادل جرمي انجام نمي شود و دو سيال در لاينهاي مجزا در كنار هم جريان دارند مثل مبدل حرارتي.
فکر می کنم برای جواب دادن دیر شده اما فکر می کنم اگر یکی از سیالات در دمای شبنم خودش قرار گرفته باشه گرمای نهان از دست میده و باعث انتقال حرارت میشه .
soheil sensible
2009/4/14, 05:51 PM
;)خوشكل از سايت pars tools ونرم افزار baby lon استفاده كن.
soheil sensible
2009/4/14, 06:02 PM
:confused:اول سلام
ووووووووووووووووووواي بدبخت شدم.
تفاوت خوردگي كلريمت به روش ريختگي با خوردگي هاستولي به روش نوردي ؟
سلام دوستان خيلي نيازمند كتاب شيمي آلي امشيمي آلي موريسون كسي اين كتابو داره؟ممنون ميشم جوابمو بدين
مهندس.
2009/4/15, 10:29 AM
guidline for facility siting and layout
اسم نویسنده را نمیدانم:eek:
Schneider
2009/4/15, 01:33 PM
سلام
من دنبال این کتابم.ولی نمی دونم چرا ***** شده!
methods in lignin chemistry
by Dence
اگه برام بزارین خیلی کمک بزرگی بم می کنید.پیشاپیش مرسی
منظورتون چیه ف ی ل ت ر شده؟؟؟؟
نام کتاب رو که ***** نمیکنن!
latest.human
2009/4/15, 06:52 PM
آقا شما رو به خدا یه آدم با مرام بیاد نسخه فارسی جلد اول کتاب انتقال جرم تریبال رو آپلود کنه.:cry::cry::cry::cry::cry:
mahtab13
2009/4/16, 04:33 PM
من میخوام راجع به موبایل سبز سمینار بدم.
کسی میتونه به من کمک کنه تا مقاله یا سایت مناسبی بیدا کنم.
کمکککککککککککککککککک :gol::)
desert_lady
2009/4/16, 06:22 PM
با سلام
آیا کسی راجع به محيط هاي متخلخل (porous media) کتابی داره؟ ممنون میشم بهم کمک کنه:redface:
soheil sensible
2009/4/16, 07:09 PM
سلام چطوري؟
عزيزم اول بگو موبايل سبز چيه ؟
با سلام
آیا کسی راجع به محيط هاي متخلخل (porous media) کتابی داره؟ ممنون میشم بهم کمک کنه:redface:
Percolation Theory for Flow in Porous Media
دانلود (http://uploadbox.com/files/ea09122816)
سلام .حل تمرین کتاب پایین رو می خواهم.ممنون
OPTIMIZATION OF CHEMICAL PROCESSES
McGraw-Hill Chemical Engineering Series
EDITORIAL ADVISORY BOARD
Eduardo D. Glandt, Professor of Chemical Engineering, University of
Pennsylvania
Michael T. Klein, Professor of Chemical Engineering, Rutgers University
Thomas E Edgar, Professor of Chemical Engineering, University of Texas at\Austin
naz16578
2009/4/16, 10:29 PM
سلام.ممکنه ضرایب مهندسی داروسازی رو بزنید؟
ممنون
سلام .حل تمرین کتاب پایین رو می خواهم.ممنون
OPTIMIZATION OF CHEMICAL PROCESSES
McGraw-Hill Chemical Engineering Series
EDITORIAL ADVISORY BOARD
Eduardo D. Glandt, Professor of Chemical Engineering, University of
Pennsylvania
Michael T. Klein, Professor of Chemical Engineering, Rutgers University
Thomas E Edgar, Professor of Chemical Engineering, University of Texas at\Austin
Optimization of Chemical Processes
by: Thomas F. Edgar David. M. Himmelblau
دانلود (/ifile.it/95a1lm/optimization_of_chemical_processes_-_edgar__himmelblau_and_lasdon__2nd_ed.rar)
سلام.ممکنه ضرایب مهندسی داروسازی رو بزنید؟
ممنون
تشريف ببريد اينجا نوشته :
http://www.hamkelasy.com/content/view/620/72/
:confused:اول سلام
ووووووووووووووووووواي بدبخت شدم.
تفاوت خوردگي كلريمت به روش ريختگي با خوردگي هاستولي به روش نوردي ؟
فك كنم مربوط به بچه هاي مكانيك ميشه