PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : چگونه توتال رو بارگذاری کنم؟

ali hosseinifar
2011/9/10, 08:43 PM
طریقه بارگذاری یک سری مختصات از کامپیوتر به دوربین توتال لایکا06 چگونه است ؟ ضمنا اگه به برنامه خاصی نیاز است لطفا در سایت بگذارید. با تشکر

rasoul2023
2011/9/11, 07:23 PM
با استفاده از نرم افزار LEICA GEO OFFICE شما میتونید نقاط را از دستگاه دریافت و یا به دستگاه ارسال نمایید آموزشش هم تو سایت هست یه سرچ بزنی پیدا میکنی حجمشم زیاد من یکی که وقت آپلودشو ندارم .

مجتبی اس
2011/12/15, 03:15 PM
طریقه بارگذاری یک سری مختصات از کامپیوتر به دوربین توتال لایکا06 چگونه است ؟ ضمنا اگه به برنامه خاصی نیاز است لطفا در سایت بگذارید. با تشکر
باید مختصاتتو با اکسل درست کنی بعد ببری تو برنامهleica geo office کپی کنی بعد ازش سیواز با فرمت gsi بگیری دوباره بازش کن با همین برنامه بعد اکسپورت کن تو دوربین

free surveyer
2011/12/15, 10:04 PM
باید مختصاتتو با اکسل درست کنی بعد ببری تو برنامهleica geo office کپی کنی بعد ازش سیواز با فرمت gsi بگیری دوباره بازش کن با همین برنامه بعد اکسپورت کن تو دوربین
همکار گرامی اگر منظور جناب ali hosseinifar (http://www.iran-eng.com/member.php/431146-ali-hosseinifar) از دوربین لایکا06 همون Ts 06 باشه، در اینصورت دوربین یاد شده با نرم افزار LEICA Geo Office Tools قابل بارگذاری نیست و نرم افزار مخصوص خودش به نام Flex Office را لازم داره و از آنجاییکه نرم افزار مذکور ( البته تا آنجاییکه بنده اطلاع دارم ) قابلیت Coordinate Editor ندارد، ایشان میبایست با روشی که شما توضیح داده اید لیست نقاطش را با استفاده از نرم افزار LEICA Geo Office Tools تهیه کرده و Save As با فرمت idx تهیه کند و مجدداً با نرم افزار Flex Office فایل تهیه شده را به دوربین آپلود نمایند.

مجتبی اس
2011/12/16, 12:06 AM
سری جدید همون برنامه با قابلیت این کار وجود دره با همون فرمتgsi با همین روش قابل اجرا است البته با برنامهflex office هم میشه با همین روش مختصات ووارد دوربین کرد کاری که من هر روز تو کارگاه میکنم .

free surveyer
2011/12/16, 01:29 PM
سری جدید همون برنامه با قابلیت این کار وجود دره با همون فرمتgsi با همین روش قابل اجرا است البته با برنامهflex office هم میشه با همین روش مختصات ووارد دوربین کرد کاری که من هر روز تو کارگاه میکنم .
آخه تو بلایی مهندس

مجتبی اس
2011/12/16, 01:49 PM
نه بابا چیییییییییییییییییییی میگی؟