PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : فراخوان(مخصوص كسايي كه ميخوان بهمن 91 كنكور بدن)

dadash masoud
2011/9/09, 12:43 PM
اول سلام

من يه فراخوان مي زنم براي همه ي بچه هايي كه بهمن 91 ميخوان كنكور برق بدنو به طور جدي بشينن بخونن.
از اونجايي كه با اين فاصله ي زماني تو كنكور آزمايشي شركت نمي كنيم و تو هم وروردي هاي خودمون هم جو كنكور وجود نداره بهترين كار براي ايجاد رقابت همين گروهي پيش رفتنه .
داوطلبان عزيز بگن تا گروه تشكيل بديم
در ضمن بعد از خرداد 91 ديگر عضوگيري نمي كنيم

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد

BIGHAM
2011/9/09, 06:00 PM
عجب دل خوشی داری شما.
من امسال می خوام کنکور بدم تازه قراره از مهر شروع کنم. ضمنا ترم مهر ماه 18 واحد درس هم دارم.

dadash masoud
2011/9/10, 10:00 PM
عجب دل خوشی داری شما.
من امسال می خوام کنکور بدم تازه قراره از مهر شروع کنم. ضمنا ترم مهر ماه 18 واحد درس هم دارم.
جناب اقاي دستيار مدير واقعن كه!
اميدوارم شما تو كنكور امسال موفق بشي اما همه ميدونن واسه رتبه خوب مهر ديره . به همين دليل من اين تاپيكو گذاشتم كه تا خرداد سال ديگه گروه كامل بشه كه با مشكلي مثل مشكل شما مواجه نشيم.
به نظر خودتون به جاي اين حرفا تو بخش كنكور ارشد اگه حرفاي اميدواركننده بزني بهتر نيست؟
اين كه انگيزه ي بچه هارو داغون كني اصلن خوب نيست.
اينكه به بچه ها اخطار و امتياز يا اجازه ي تاپيك زدن بديد مديريت نيست.مدير خوب اونه كه با شركت در بحث ها و كمك به بچه ها سبب اسون شدن راهي بشه كه دوستاش ميخوان از اون راه به هدفاشون برسن.
با اين حال ازت متشكرم كه روراست حرفتونو زديد....

nevada traveler
2011/9/10, 11:46 PM
کی گفته توی کنکور آزمایشی شرکت نمی کنیم؟؟؟؟همه ی موسسات کنکوراشون از مهر شروع میشه.شما مگه خبر نداری؟!!

sha7ab
2011/9/11, 01:35 AM
من کنکور امسالو شرکت میکنم ولی به احتمال 90٪ تا آخر شهریور 91 فارق التحصیل نمیشم پس همون برای بهمن 91 میخونم. راستش الان هم میخونم ولی خیلی کم و از زمستون میخوام شروع کنم از روزی 5 ساعت درس بخونم.

milad mansoury
2011/9/11, 10:15 AM
عجب دل خوشی داری شما.
برادر شما دیر شروع کردی دلیل نیست که ما هم دیر شروع کنیم.شاید شما به دانشگاه ازادم قانع باشی.یا اصلا شاید شما هوش و استعداد بالایی داری.این دلیل نیست که ما هم اینطوری باشیم.

اقا ما پایتیم.امسالم یا ازمایشی یا به عنوان المپیاد شرکت میکنیم.

BIGHAM
2011/9/11, 11:09 AM
جناب اقاي دستيار مدير واقعن كه!
اميدوارم شما تو كنكور امسال موفق بشي اما همه ميدونن واسه رتبه خوب مهر ديره . به همين دليل من اين تاپيكو گذاشتم كه تا خرداد سال ديگه گروه كامل بشه كه با مشكلي مثل مشكل شما مواجه نشيم.
به نظر خودتون به جاي اين حرفا تو بخش كنكور ارشد اگه حرفاي اميدواركننده بزني بهتر نيست؟
اين كه انگيزه ي بچه هارو داغون كني اصلن خوب نيست.
اينكه به بچه ها اخطار و امتياز يا اجازه ي تاپيك زدن بديد مديريت نيست.مدير خوب اونه كه با شركت در بحث ها و كمك به بچه ها سبب اسون شدن راهي بشه كه دوستاش ميخوان از اون راه به هدفاشون برسن.
با اين حال ازت متشكرم كه روراست حرفتونو زديد....

برادر شما دیر شروع کردی دلیل نیست که ما هم دیر شروع کنیم.شاید شما به دانشگاه ازادم قانع باشی.یا اصلا شاید شما هوش و استعداد بالایی داری.این دلیل نیست که ما هم اینطوری باشیم.

اقا ما پایتیم.امسالم یا ازمایشی یا به عنوان المپیاد شرکت میکنیم.
سلام.
دوستان برداشت شخصی از نظرات هم نداشته باشیم من که این جا نظرم رو گفتم نظر شخصی خودم بود و کسی رو وادار نمی کنم که بخونه یا نخونه. من فقط میگم هدف گذاری برای 17 ماه بعد می تونه دلسرد کننده و خستگی آور باشه. و بهتره برای کنکور امسال درس خوند و در صورتی که رضایت بخش نبود اونوقت بشینیم برای کنکور سال بعد برنامه ریزی کنیم. چون واقعا از حالا برای 17 ماه بعد فشرده خوندن خستگی و دلزدگی میاره. مگر اینکه دانشجوی سال 3 باشید و امکان شرکت تو کنکور امسال نباشه. البته طبیعیه که با توجه به اینکه نتایج کنکور ارشد تو هفته های اخیر اعلام شده ایجاد انگیزه بشه. به هر حال هر کس یک برنامه ای برای زندگیش داره و وضعیت و شرایط هر کس متفاوته بنده هم که گفتم امسال کنکور می دم مثل سگ مفت گنجشک مفته چون شرایط سنی و وضعیت شغلی من طوریه که بهمن ماه که فارق التحصیل می شم نمی تونم بشینم خونه و یکسال دیگه برای ارشد بخونم. برای همین این چند ماه تلاشم رو می کنم شد شد، نشد نشد.
ولی کسانی که احساس می کنند که توانایی 17 ماه درس خوندن رو دارند پیشنهاد می کنم قبل از برنامه ریزی سری به تاپیک های مربوط به کنکور تو همین تالار سر بزنند مخصوصا به ارسالهای دوستانی نظیر MASS59 (http://www.iran-eng.com/member.php/353617-MASS59)مثل این (http://www.iran-eng.com/showthread.php/45808-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-...-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/page169?p=3980487&viewfull=1#post3980487)ارسال مراجعه کنند.
باز هم تاکید می کنم وضعیت هر کس متفاوته.
موفق باشید.:gol:

#ZaHra#
2011/9/11, 12:16 PM
سلام.
دوستان برداشت شخصی از نظرات هم نداشته باشیم من که این جا نظرم رو گفتم نظر شخصی خودم بود و کسی رو وادار نمی کنم که بخونه یا نخونه. من فقط میگم هدف گذاری برای 17 ماه بعد می تونه دلسرد کننده و خستگی آور باشه. و بهتره برای کنکور امسال درس خوند و در صورتی که رضایت بخش نبود اونوقت بشینیم برای کنکور سال بعد برنامه ریزی کنیم. چون واقعا از حالا برای 17 ماه بعد فشرده خوندن خستگی و دلزدگی میاره. مگر اینکه دانشجوی سال 3 باشید و امکان شرکت تو کنکور امسال نباشه. البته طبیعیه که با توجه به اینکه نتایج کنکور ارشد تو هفته های اخیر اعلام شده ایجاد انگیزه بشه. به هر حال هر کس یک برنامه ای برای زندگیش داره و وضعیت و شرایط هر کس متفاوته بنده هم که گفتم امسال کنکور می دم مثل سگ مفت گنجشک مفته چون شرایط سنی و وضعیت شغلی من طوریه که بهمن ماه که فارق التحصیل می شم نمی تونم بشینم خونه و یکسال دیگه برای ارشد بخونم. برای همین این چند ماه تلاشم رو می کنم شد شد، نشد نشد.
ولی کسانی که احساس می کنند که توانایی 17 ماه درس خوندن رو دارند پیشنهاد می کنم قبل از برنامه ریزی سری به تاپیک های مربوط به کنکور تو همین تالار سر بزنند مخصوصا به ارسالهای دوستانی نظیر MASS59 (http://www.iran-eng.com/member.php/353617-MASS59)مثل این (http://www.iran-eng.com/showthread.php/45808-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-...-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/page169?p=3980487&viewfull=1#post3980487)ارسال مراجعه کنند.
با ایشون کاملا موافقم و به نظرم اصلا دیر نیست از مهر شروع کنن به شرطی که 5 6 ساعتو در روز بخونن و اگر مداومت داشته باشه زیر 500 رو راحت میارن;)
پ.ن مطمئن باشید 3 دورو میتونن بزنن:gol:
به نظره من از تابستون شروع کنید خیلی بهتره!من از تابستونه امسال شروع کردم :smile:

milad mansoury
2011/9/11, 05:31 PM
سلام.
ولی کسانی که احساس می کنند که توانایی 17 ماه درس خوندن رو دارند پیشنهاد می کنم قبل از برنامه ریزی سری به تاپیک های مربوط به کنکور تو همین تالار سر بزنند مخصوصا به ارسالهای دوستانی نظیر MASS59 (http://www.iran-eng.com/member.php/353617-MASS59)مثل این (http://www.iran-eng.com/showthread.php/45808-مشاوره-براي-كارشناسي-ارشد-...-تا-ارشد/page169?p=3980487&viewfull=1#post3980487)ارسال مراجعه کنند.
ببخشید مهندس شما مثل اینکه اشتباه برداشت کردید.ما هم نمیگیم که شما مارا وادار میکنید که بخونیم یا نه.شما الان مگه خودت وقتی داری واسه ارشد میخونی یا اصلا وقتی داری همین کارشناسیو میخونی یعنی داری واسه کلی و خرده ساله دیگه برنامه ریزی میکنی. اخه بحث 17 ماه دیگه نیست بحث 10-20 ساله اینده و زندگیه.بحث علاقس.
بعد ادم که با یه تاپیک علاقه مند نمیشه.ما هدفمون مهمه که بهش برسیم.من ازاول تابستون امسال شروع کردم و معمولی درس می خونم و به خودم فشار نمیارم تازه هر روز علاقمم بیشتر میشه.هرکسی متناسب با خودش درس میخونه.
یه چیز دیگه اونروزاخبار اعلام کرد کلیه ی افرادی که امتحانی کارشناسی ناپیوسته امتحان دادند قبولند.خوب این اولا یعنی این که همه حداقل کارشناسیو دارندو دوما یعنی اینکه کسی موفق تره که ارشد یا دکترا رو از یه دانشگاه معتبر بگیره(البته گذشته از بند پ )

dadash masoud
2011/9/11, 10:50 PM
کی گفته توی کنکور آزمایشی شرکت نمی کنیم؟؟؟؟همه ی موسسات کنکوراشون از مهر شروع میشه.شما مگه خبر نداری؟!!
به راهنمايي دوست عزيزمون اقاي علي ساكت در كنكور ازمايشي موسسات شركت نمي كنم
بهتره به تاپيك هاي ايشون بريدو نظرات ايشونو بخونيد.

dadash masoud
2011/9/11, 11:02 PM
سلام.
دوستان برداشت شخصی از نظرات هم نداشته باشیم من که این جا نظرم رو گفتم نظر شخصی خودم بود و کسی رو وادار نمی کنم که بخونه یا نخونه.
ممنون
من فقط میگم هدف گذاری برای 17 ماه بعد می تونه دلسرد کننده و خستگی آور باشه. و بهتره برای کنکور امسال درس خوند و در صورتی که رضایت بخش نبود اونوقت بشینیم برای کنکور سال بعد برنامه ریزی کنیم. چون واقعا از حالا برای 17 ماه بعد فشرده خوندن خستگی و دلزدگی میاره. مگر اینکه دانشجوی سال 3 باشید و امکان شرکت تو کنکور امسال نباشه.
دقيقن من دانشجوي سال سومم
البته طبیعیه که با توجه به اینکه نتایج کنکور ارشد تو هفته های اخیر اعلام شده ایجاد انگیزه بشه. به هر حال هر کس یک برنامه ای برای زندگیش داره و وضعیت و شرایط هر کس متفاوته بنده هم که گفتم امسال کنکور می دم مثل سگ مفت گنجشک مفته چون شرایط سنی و وضعیت شغلی من طوریه که بهمن ماه که فارق التحصیل می شم نمی تونم بشینم خونه و یکسال دیگه برای ارشد بخونم. برای همین این چند ماه تلاشم رو می کنم شد شد، نشد نشد.
تاپيك هاي زيادي از اين دوست عزيزمو خوندم.

dadash masoud
2011/9/11, 11:29 PM
بچه ها قرار نيست به خاطر اين تاپيك جوزده بشيمو يه ماه بكوب بخونيم بعدش يهو بي خيال بشيم
اصلن مهم نيست كه چه انداره باشه خوندنمون .مهم اينه كه شروع كنيم حتي با روزي يه ساعت و يا هفته اي يه ساعت.
مهم ترين اتفاق اينه كه بچه هاي گروه كنار هم بيان و گروه شكل خودشو پيدا كنه
منم ميدونم:
"رهرو ان نيست گهي تند و گهي خسته رود * رهرو ان است كه اهسته و پيوسته رود"
اما نميشه شب خوابيد و صبح بيدار شد و روزي 8 ساعت واسه كنكور خوند
وقتيي زمان بيشتري داشته باشيم ميتونيم از زمان هاي كم شروع كنيم و به ايده ال برسيم.با اين كار كمتر به ما فشار مياد.
اين نظر منه اگه ايرادي داره لطفن متذكر بشيد
ممنون.

dadash masoud
2011/9/12, 12:04 AM
به راهنمايي دوست عزيزمون اقاي علي ساكت در كنكور ازمايشي موسسات شركت نمي كنم
بهتره به تاپيك هاي ايشون بريدو نظرات ايشونو بخونيد.
اول از همه يه عذر خواهي بدهكارم چون اقاي ساكت گفته بودند كه شركت در كلاس كنكور وقت تلف كردنه . من سريع پستو خوندمو سريع جواب دادم.پستمو ويرايش نكردم براي تاكيد بيشتر.اشتباه شد.شرمنده.
و براي جواب به دوستمون بنده سال سومم و كنكور ازمايشي خيلي زوده يه چندتا درس مثل كنترل و بررسي و ... هنوز پاس نكردم

aminvo
2011/9/12, 12:11 AM
دوست عزیز من هم با شما موافقم، باید شروع کرد، ولی من یک روشی را پیشنهاد می کنم که ابتدا برای دو یا سه تا درس سرمایه گذاری کنیم و شروع کنیم به خوندم ببینیم نتیجه این روش های مطالعه مون، زمان بندی و غیره توی کنکور برای این سه تا درس چی هست و بعد با اصلاح به ادامه برای سال 91 به قول شما و به طور صحیح تر 92 ادامه بدیم.موفق باشی

dadash masoud
2011/9/12, 02:42 AM
دوست عزیز من هم با شما موافقم، باید شروع کرد، ولی من یک روشی را پیشنهاد می کنم که ابتدا برای دو یا سه تا درس سرمایه گذاری کنیم و شروع کنیم به خوندم ببینیم نتیجه این روش های مطالعه مون، زمان بندی و غیره توی کنکور برای این سه تا درس چی هست و بعد با اصلاح به ادامه برای سال 91 به قول شما و به طور صحیح تر 92 ادامه بدیم.موفق باشی
من ميگم بهتره اول از مدار و رياضي شروع كنيم.چون همه مون پاس كرديم كم كم اگه تموم شد يكي يكي اضافه كنيم
نظر هم گروهي ها؟
(اگه دقت كرده باشيد عرض كردم كساني كه تو سال 91 ميخوان كنكور بدن نه كنكور 91 شركت كنن.)

milad mansoury
2011/9/12, 09:40 AM
من ميگم بهتره اول از مدار و رياضي شروع كنيم.چون همه مون پاس كرديم كم كم اگه تموم شد يكي يكي اضافه كنيم
نظر هم گروهي ها؟
(اگه دقت كرده باشيد عرض كردم كساني كه تو سال 91 ميخوان كنكور بدن نه كنكور 91 شركت كنن.)
افرین به نظر منم بهتره اول از مدار و ریاضی مهندسی شروع کنیم.مخصوصا این مدار حسابی میتونه رتبه رو جابه جا کنه

اینو نگاه کنید.

ریاضیات : 26.19
مدار : 64.44
الکترونیک : 33.33
کنترل : 22.22
سیگنال : 55.56
دروس دیگر : سفید
معدل موثر : 15.46
.................................................. .................................................. .....
الكترونيك : 454
قدرت ، راه آهن برقي و مهندسي قدرت - مديريت انرژي : 3009
مخابرات : 523
كنترل : 500
مهندسي پزشكي ( بيوالكتريك ) : 401
مكاترونيك : 1244
.................................................. .................................................. .....
۵٧۴۴ || دانشگاه علم وصنعت ايران || مجموعه مهندسي برق || الكترونيك || روزانه

و خوب مطینا تاثیر زبانم قابل گذشت نیست.

زبان: 77.78
ریاضی: 30.77
مدار: 26.67
الکترونیک: 33.33
کنترل: 30.95
سیگنال: 33.33
بقیه: سفید
----------
الکترونیک: 432
قدرت: 1842
مخابرات: 492
کنترل: 433
بیوالکتریک: 354
مکاترونیک: 994
----------
قبولی: تهران، شبانه، الکترونیک، تکنولوژی نیمه هادی

اینجا اگه دقت کنید یه حرفی مهندس مسعود زدند در رابطه با اینکه اگه یه درسو درصد بالا بزنیم خیلی بهتر از اینه که چند تا درسا متوسط بزنیم.این دقیقا همون اتفاق افتاده.!!!!

aminvo
2011/9/12, 09:40 AM
نظر هم گروهي ها؟

من هم موافقم اولا چون به قول شما همه پا کردن و دوما پیش نیاز بقیه درس ها هست، هر درسی بخواهیم به صورت حرفه ای بخونیم به این دوتا درس به صورت حرفه ای نیاز داریم. ریاضی هم که خودش سه قسمت هست(ریاضی مهندسی، معادلات، آمار) که فکر کنم اگه دور آمار را خط بکشیم بهتر باشه و برای کنکور امسال همین ریاضی مهندسی و مدار و معادلات را بخونیم. البته اگه کسی رسید الکترونیک هم در کنارش بخونه خیلی عالی میشه.

milad mansoury
2011/9/12, 01:37 PM
به نظر من مدارو با جبه دار ورهیافت استارت بزنیم.این رهیافت خیلی جالبه و خیلی نکته داره.واقعا که عالیه.

dadash masoud
2011/9/12, 06:57 PM
به نظر من مدارو با جبه دار ورهیافت استارت بزنیم.این رهیافت خیلی جالبه و خیلی نکته داره.واقعا که عالیه.
جبه دار فوق العاده است مخصوصن براي ما كه وقت كافي داريم.
اما من از هدتني استفاده ميكنم. هر دو كتاب خوبن.
درباره رهيافت بايد بگم به نظر من با توجه به مشورت بچه هاي تاپ سالاي قبل زوده .درسته كتاب خوبيه اما به عنوان اخرين كتاب مدار واسه كنكور بخونيش بهتره(در صورتي كه بخواي چند كتابي پيش بري)
بهتره اگه در دسترس باشه از مدار پوران(تاليف كاروزرگر)براي كتاب كنكور در كنار جبه دار استفاده كني.بعد از اون بري سراغ راهيان و اخر كه پر پر شدي بري سروقت رهيافت.
ولي بازم تاكيد من روي جبه داره.چون الان موقع مناسبي واسه مرجع خوندنه .80%زمانو بزار رو جبه دار .بعدن كه به كنكور نزديكتر شديم كتاب تست بيشتر ميخونيم اينجوري بهتره.

m.bigham
2011/9/13, 01:35 PM
سلام
بچه ها من ترم 3 دانشگاهم به نظر شما از الان که بخام شروع کنم چه کتابایی بخونم ؟

dadash masoud
2011/9/13, 05:24 PM
سلام بچه ها من ترم 3 دانشگاهم به نظر شما از الان که بخام شروع کنم چه کتابایی بخونم ؟ اگه شما كارشناسي پيوسته هستيد و منظورتون از ترم 3 همون ترم 3 كارداني به كارشناسي ناپيوسته كه ميشه ترم 7نيست بايد بگم: با عرض معذرت شما اصلن شروع نكن .برو درس مدار و رياضي مهندسي و مخصوصن مغناطيسو جامع و كامل با چند مرجع بخون خيلي زوده عزيز واقعن براي ارشد دو سال و نيم زوده .بعدن به ارشدم ميرسي.

m.bigham
2011/9/16, 12:47 AM
ببخشید که سوالم کمی گنگ بود من ترم 3 کارشناسی ناپیوسته هستم و انشاالله تا تابسون 91 تمومم به نظر من 4 ماه برای ارشد واسه کسی که میخاد رتبه خوبی بیاره کمه حالابه نظر شما از کجا شروع کنم؟

dadash masoud
2011/9/20, 07:35 AM
باز هم متوجه منظور شما نشدم اگه بهمن امسال ميخواين كنكور بديد به تاپيك كنكور 91بريد بچه هاي اين گروه بهمن 91 كنكور ميدن و92 يي حساب ميشن اما اگر شماهم بهمن 91 كنكور ميدين الان بهتره مدار و رياضي بخونيد

milad mansoury
2011/9/20, 06:47 PM
خوب بچه ها برنامه هاتونو رو کنید که تا قبل از شروع ترم به یه برنامه اساسی برسیم.:gol:

dadash masoud
2011/9/21, 06:50 PM
خوب بچه ها برنامه هاتونو رو کنید که تا قبل از شروع ترم به یه برنامه اساسی برسیم.:gol:
نظر من اينه كه براي مهرماه مدار1 تا اول فازورها مدار2 فصل فركانس هاي طبيعي رياضي فصل اعداد مختلط و توابع و انتگرال مختلط بخونيم واسه معادلات نميدونم شما پيشنهاد بدين

milad mansoury
2011/9/21, 06:58 PM
نظر من اينه كه براي مهرماه مدار1 تا اول فازورها مدار2 فصل فركانس هاي طبيعي رياضي فصل اعداد مختلط و توابع و انتگرال مختلط بخونيم واسه معادلات نميدونم شما پيشنهاد بدين
من نظرم اینه که اول مدار 1 رو تموم کنیم بعد مدار 2 رو شروع کنیم.واسه معادلاتم میتونیم همون معادلات درجه 1 رو بخونیم(2 فصل اول کتاب نیکوکار)

dadash masoud
2011/9/21, 07:15 PM
من نظرم اینه که اول مدار 1 رو تموم کنیم بعد مدار 2 رو شروع کنیم.واسه معادلاتم میتونیم همون معادلات درجه 1 رو بخونیم(2 فصل اول کتاب نیکوکار)
حرف شما متين اما اون فصلي مه از مدار2 گفتم يه جورايي تو مدارهاي درجه هاي بالاتر ديده ميشه من خودم موقع امتحان مدار1 سراين قضييه خيلي گير كردم فكر كنم اگه اين فصلو با اين قسمت از مدار1 به طور موازي بخونيم بهتره .
ببينيم نظر بقيه بچه ها چيه .با معادلات موافقم.

omid_008
2011/9/21, 10:29 PM
سلام به دوستان عزیز .من هم دارم برای ارشد امسال می خونم.پیشنهاد من توی درس سیگنال کتاب های مهندس مومن زاده س .ازش غافل نشین.من باهاش تابستون کلاس داشتم.واقعا معرکه س.
موفق باشید

dadash masoud
2011/9/22, 10:44 AM
سلام به دوستان عزیز .من هم دارم برای ارشد امسال می خونم.پیشنهاد من توی درس سیگنال کتاب های مهندس مومن زاده س .ازش غافل نشین.من باهاش تابستون کلاس داشتم.واقعا معرکه س. موفق باشید ممنون از راهنماييتون اما براي ما سيگنال زوده بچه ها ميگم يادتون باشه اون قسمت هايي از سيگنال و رياضي كه شبيه همند و موازي بخونيم البته هنوز زوده.

m.bigham
2011/9/22, 10:48 AM
بچه ها من پایه مدارم ضعیفه بهتره از چه کتابی شروع کنم مدار 1 مدرسان خوبه؟ مدار 2 چه کتابی بهتره ؟

dadash masoud
2011/9/22, 12:19 PM
بچه ها من پایه مدارم ضعیفه بهتره از چه کتابی شروع کنم مدار 1 مدرسان خوبه؟ مدار 2 چه کتابی بهتره ؟ نظرمو يه بار ديگه ميگم واسه مدار1 كتاب هدتني خوبه ولي يه خورده حجيمه(حدود 660 صفحه).بچه ها ميگن كمياب شده يكي از خوبياي اين كتاب اينه جديد من مال پارسالشو دارم جاپ چهارمش بود.به قول استادمون هر مشكلي كه در حال و اينده درباره ي نظريه ي مدار داريد درش هست. ولي اگه پيدا نكرديد جبه دار خوبه واسه مدار2 هم ميگن اقاي هدتني قراره جلد دمشو چاپ كنه ولي هنوز چاپ نكرده فعلن جبه دار انتخاب اوله واسه تست اصلن من كلن با مدرسان موافق نيستم. براي شروع پوران پژوهش تاليف كاروزرگر خوبه اين نظر من نيست نظر بچه هاي كنكور سال هاي قبله.

omid_008
2011/9/22, 12:51 PM
نظر من اینه کتاب پوران پژوهش رو شروع کنه به خوندن .اگر از لحاظ مفهومی جایی گیر کردی مراجعه کن به کتاب مرجع .ولی روش حل های پوران پژوهش و مساله های اونو مد نظر قرار بده.و دائم اونا رو حل کنه و سوالات کنکورهای سال قبل.هدف ت الان یادگیری بیشتر در مسئله باشه.تیپ سوالات میاد دستت

omid_008
2011/9/22, 12:54 PM
ممنون از راهنماييتون اما براي ما سيگنال زوده بچه ها ميگم يادتون باشه اون قسمت هايي از سيگنال و رياضي كه شبيه همند و موازي بخونيم البته هنوز زوده.
تیپ سوالات این دو درس یکی نیست زیاد.و روش های حل هاشون فرق می کنه.ممکنه با هم بخونید قاطی کنید.به نظر من با این کتاب ها می تونید بالای پنجاه به راحتی بزنید.زودتر شروع کنید و روی این درس سرمایه گذاری کنید به نفعتونه

hanibabo
2011/9/22, 02:52 PM
منم برا سال 91 میخوام شروع کنم...این ترم من کنترل دارم...پس همزمان باهاش تستاشم میزنم...مدار و سیگنال رو هم میخوام شروع کنم...نظرتون چیه؟

مدار کاروز

سیگنال هم که مومن زاده!!!!

کنترل هم نمیدونم!!

#ZaHra#
2011/9/22, 03:54 PM
منم برا سال 91 میخوام شروع کنم...این ترم من کنترل دارم...پس همزمان باهاش تستاشم میزنم...مدار و سیگنال رو هم میخوام شروع کنم...نظرتون چیه؟

مدار کاروز

کنترل هم نمیدونم!!
سلام انتخابای خوبی انجام دادید
برای کنترل هم مدرسان+اریاز
تا فصله 4 از روی مدرسان و از اون به بعد اریازو اول بخونید و بعد مدرسانو به عنوانه مکمل استفاده کنید
موفق باشید!
راستی خلاصه برداری یادتون نره!!!!!

Sajjad20768
2011/9/22, 05:45 PM
سلام.من بانظرت موافقم.منم میخوام بهمن 91 کنکور بدم.از الان دارم منابع رو جور میکنم و مطالعه می کنم.دوست دارم منو به عنوان عضوقبول کنی.راستی میخوای تو این موضوع چکار کنی؟

dadash masoud
2011/9/22, 06:46 PM

مدار کاروز

کنترل هم نمیدونم!!
من هم اين ترم كنترل دارم
هنوز تجربه كنترل خوندن ندارم اما تحقيقاتم اينه كه اول پردازش بخون بعد يه كتاب خوب مثل اگاتا ودر اخر رهيافتو بخون در ضمن از كنترل علوي تاليف الفي(استاد خودم )تعريف مي كنن

dadash masoud
2011/9/22, 06:49 PM
سلام.من بانظرت موافقم.منم میخوام بهمن 91 کنکور بدم.از الان دارم منابع رو جور میکنم و مطالعه می کنم.دوست دارم منو به عنوان عضوقبول کنی.راستی میخوای تو این موضوع چکار کنی؟
مهمترين و تنها ترين شرطش داشتن يك پشت كار و اراده ي بزرگه.اگه نداري لطفن بي خيال شو از سال بعد شروع كن
ما همگي عزممونو جذم كرديم كه واسه كنكور خوب بخونيم.
منظورت چيه؟ تو چه موضوعي؟

hanibabo
2011/9/22, 09:44 PM
فقط یه راهنمایی...من الان بشینم از اول کتاب کاروز و مومن زاده شروع کنم به خوندن؟یا سرفصل های خاصی مد نظر دارین؟:):)

omid_008
2011/9/22, 10:46 PM
من هم اين ترم كنترل دارم
هنوز تجربه كنترل خوندن ندارم اما تحقيقاتم اينه كه اول پردازش بخون بعد يه كتاب خوب مثل اگاتا ودر اخر رهيافتو بخون در ضمن از كنترل علوي تاليف الفي(استاد خودم )تعريف مي كنن
برای ارشد این طوری خوندن کنترل فایده ای نداره از من گفتن بود.پردازش مطلب حاشیه ای داره

omid_008
2011/9/22, 10:50 PM
فقط یه راهنمایی...من الان بشینم از اول کتاب کاروز و مومن زاده شروع کنم به خوندن؟یا سرفصل های خاصی مد نظر دارین؟:):)
من خودم این تابستون با مومن زاده کلاس داشتم.گفت سوال ها به سمت مباحث حوزه ی فرکانسی داره بیشتر پیش می ره .و رو اون ها بیشتر کار کنید.به نظرم سیگنال درسی ه که اگر کار روش بکنید راحت بالای پنجاه یا شصت می تونید بزنید.دور از دسترس نیست.

kakooey_m
2011/9/22, 10:56 PM
من خودم این تابستون با مومن زاده کلاس داشتم.گفت سوال ها به سمت مباحث حوزه ی فرکانسی داره بیشتر پیش می ره .و رو اون ها بیشتر کار کنید.به نظرم سیگنال درسی ه که اگر کار روش بکنید راحت بالای پنجاه یا شصت می تونید بزنید.دور از دسترس نیست.
سیگنال درس خطرناکی هست
بدون اطمینان 100% نباید به هیچ سوالی جواب داد واگرنه ممکنه به جای بالای پنجاه یا شصت، منفی بزنید
به هر حال برخلاف ظاهرش ساده اش ، باید مسائلش کاملا درک بشه

omid_008
2011/9/22, 11:03 PM
سیگنال درس خطرناکی هست
بدون اطمینان 100% نباید به هیچ سوالی جواب داد واگرنه ممکنه به جای بالای پنجاه یا شصت، منفی بزنید
به هر حال برخلاف ظاهرش ساده اش ، باید مسائلش کاملا درک بشه
درست نفهمیدن هر مبحث باعث خطرناکی اون مبحث می شه .چون فکر می کنیم بلدیم و اشتباه حل می کنیم.موافق باهاتون

hanibabo
2011/9/22, 11:08 PM
مدار چی؟؟؟ از همون صفحه اول شروع کنم؟

kakooey_m
2011/9/22, 11:14 PM
مدار چی؟؟؟ از همون صفحه اول شروع کنم؟
پ ن پ از وسط ها شروع کنید
ببخشید شوخی کردم ولی منظورتون چیه؟

milad mansoury
2011/9/22, 11:24 PM
بچه ها یه کتاب خوب واسه برسی سیستم معرفی کنید که حالشو ببریم البته تست منظورمه ها.

ولی من بازم نظرم اینه که رهیافت مدارو از الان شروع کنیم.

hanibabo
2011/9/22, 11:25 PM

=)) همینو بگو...همچین که فکر میکنم میبینم چه سیگنال و چه مدار باید از ابتدا شروع بشه!!! چون کاملا بهم پیوسته هست!!!!!

hanibabo
2011/9/22, 11:26 PM

=)) همینو بگو...همچین که فکر میکنم میبینم چه سیگنال و چه مدار باید از ابتدا شروع بشه!!! چون کاملا بهم پیوسته هست!!!!!

omid_008
2011/9/22, 11:30 PM
مدار که صدالبته.سیگنال می تونی از سری فوریه شروع کنی .حوزه ی فرکانس رو اول بخونی.;)مدار هم از kvl ,شروع کن.مدار بیشتر افزایش سرعت حل مهمه و انتخاب راه کوتاه که با حل زیاد دست پیدا می شه

omid_008
2011/9/22, 11:38 PM
بچه ها یه کتاب خوب واسه برسی سیستم معرفی کنید که حالشو ببریم البته تست منظورمه ها.

ولی من بازم نظرم اینه که رهیافت مدارو از الان شروع کنیم.
فکر کنم یکمی دیر شده برای رهیافت.به نظرم کتاب پوران پژوهش رو خوندن و بعد رفتن سراغ سوالات کنکور سال های قبل برای وقت پاییز مناسب باشه.چون هم قالب سوالات میاد دستت و هم در حین حل کردن سوالات یاد می گیری و بعد هم مرور می شه .فکر کنم کتاب سه جلدی رو حل کنی همه نکات پوشش داده بشن

hossein N
2011/9/22, 11:40 PM
مهمترين و تنها ترين شرطش داشتن يك پشت كار و اراده ي بزرگه.اگه نداري لطفن بي خيال شو از سال بعد شروع كن
ما همگي عزممونو جذم كرديم كه واسه كنكور خوب بخونيم.
منظورت چيه؟ تو چه موضوعي؟ به نظرم شما که تاحالا کنترل نخوندی از کتاب ساده و مفهومی خاکی صدیق غافل نشو که توضیحش واقعا عالیه :) در ضمن منم با نظر رفیقمون موافقم کتاب پردازش به قول یکی از بچه ها همینجوری تستارو فله ای با فرقون خالی کرده تو کتاب:confused: تستاش دسته بندی خاصی نداره کلا برای ارشد تو کنترل کتاب واقعا خوبو کاملی متاسفانه نوشته نشده من کتابای زیادیرو دیدم برا همینم باید حتما دوتا کتاب بخونی که یه پاش کتاب آریازه:biggrin: اون یکیرو یا جهش بخون یا مدرسان هومن سجادیان چون خیلی جدیدو به روز هستن موفق باشی;)

milad mansoury
2011/9/22, 11:46 PM
فکر کنم یکمی دیر شده برای رهیافت.به نظرم کتاب پوران پژوهش رو خوندن و بعد رفتن سراغ سوالات کنکور سال های قبل برای وقت پاییز مناسب باشه.چون هم قالب سوالات میاد دستت و هم در حین حل کردن سوالات یاد می گیری و بعد هم مرور می شه .فکر کنم کتاب سه جلدی رو حل کنی همه نکات پوشش داده بشن

سلام مرسی باببت جوابتون ولی ما قراره 91 کنکوربدیم نه 90

omid_008
2011/9/23, 12:25 AM
سلام مرسی باببت جوابتون ولی ما قراره 91 کنکوربدیم نه 90
خب رهیافت خیلی خوبه.وقت زیاد داری .می تونی با خیال راحت درس ها رو بخونی موفق باشی;)

hana86
2011/9/24, 07:45 PM
سلام منم میخوام تا کنکور 92 حسابی بخونم.از مدار و معادلات شروع میکنم خیلی اهسته و پیوسته.
منم عضو گروه امیداوارم همه مون رتبه های برتر کنکور 92 باشیم

omid_008
2011/9/24, 11:32 PM
یکمی زود نیست!!
سعی کن درس هایی که الان داری رو عمیق بخونی به نظرم بهتر باشه.با چند رفرنس مختلف و درگیری با مطالب درسی.فکر کنم وقت به اندازه ی کافی گرفته می شه.این ترم حتما درس هایی رو دارین که توی کنکور قراره بیاد احتمالا

JAFARYMAHSA
2011/9/25, 09:02 AM
manam hastam

m.bigham
2011/9/25, 04:31 PM
سلام میشه یه کتاب بررسی سیستم خوب معرفی کنید؟

MehranVB
2011/9/25, 10:29 PM
سلام میشه یه کتاب بررسی سیستم خوب معرفی کنید؟
کتاب هادی سعادت و مثالای احد کاظمی خیلی خوب هست واسه خوندن.
اما واسه تست تنها کمکی که میتونم بکنم اینه که بگم اصلاً پردازش و پارسه نخر چون علی رغم تعریفایی که میکردن ازش به نظر من که افتضاحن!

dadash masoud
2011/9/26, 10:35 AM
سلام منم میخوام تا کنکور 92 حسابی بخونم.از مدار و معادلات شروع میکنم خیلی اهسته و پیوسته.
منم عضو گروه امیداوارم همه مون رتبه های برتر کنکور 92 باشیم
اگه منظورتون از کنکور 92 همون کنکور بهمن 91
خووووووووووووش اومدین

dadash masoud
2011/9/26, 10:36 AM
manam hastam
خوش ویومدییییین

alielec
2011/9/26, 10:44 AM
سلام
منم الان ترم 5 ام.امسال آزمایشی و سال 91 کنکور اصلیمو باید بدم!
ولی فکر میکنم با 19 واحدی که این ترم دارم و با درسهای مشکلی مثل کنترل-ماشین2-بررسی-الکترونیک 2 و مخابرات1 اصلاً نتونم سراغ درسهای ترم های قبل برم!واقعاً وقت نمی شه
بچه ها درباری این مسائل فارغ التحصیلی وسربازی و فاصله ی بینشون هم یه توضیحی بدین.مثلاً من ورودی مهر 88 ام و اگه 8 ترمه تموم کنم می تونم کنکور 92 رو در صورتی که 91 اونی که می خوام رو قبول نشم هم شرکت کنم یا نه؟یعنی منظورم اینه که ما پسرا چند تا کنکور می تونیم بدیم تا مشمول نشیم واسه سربازی؟

omid_008
2011/9/26, 05:21 PM
یه پاسخ مختصر و مفید به قضیه ی سربازی شما بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه باید تا شش ماه بعد دفترچه سربازی رو پست کنید.پس تا مطمئن نشدید فارغ التحصیل نشید. چند واحد نگه دارید.قانونش تا الان همینه:smile:

dadash masoud
2011/9/27, 09:20 PM
سلام
منم الان ترم 5 ام.امسال آزمایشی و سال 91 کنکور اصلیمو باید بدم!
ولی فکر میکنم با 19 واحدی که این ترم دارم و با درسهای مشکلی مثل کنترل-ماشین2-بررسی-الکترونیک 2 و مخابرات1 اصلاً نتونم سراغ درسهای ترم های قبل برم!واقعاً وقت نمی شه
بچه ها درباری این مسائل فارغ التحصیلی وسربازی و فاصله ی بینشون هم یه توضیحی بدین.مثلاً من ورودی مهر 88 ام و اگه 8 ترمه تموم کنم می تونم کنکور 92 رو در صورتی که 91 اونی که می خوام رو قبول نشم هم شرکت کنم یا نه؟یعنی منظورم اینه که ما پسرا چند تا کنکور می تونیم بدیم تا مشمول نشیم واسه سربازی؟
مثل خودم هم ترم 5 و هم درسايي كه برداشتي با يه كم تلاش بيشتر ميشه خوند
اميدت به خدا باشه و تلاشت افزون تر

silentgirl
2011/9/28, 05:59 PM
سلام...
منم دارم می خونم..اما خیلی تنهام...دنبال یه پایه خوب می گردم...
اما فکر کنم اینجا نباید می اومدم...چون واسه سال 91برنامه دارید.....
براتون ارزوی موفقیت دارم....
فقط یه چیزی بگم....کتاب کنترل اریاز به تنهای پاسخگو نیست...حتما از دو یا سه تا کتاب استفاده کنید...مخصوصا واسه سراسری.
یه چیز دیگه...واسه درس سیگنال و سیستم کتاب ÷ارسه به من نتونست کمک کنه....اما شنیدم مدرسان شریف خوبه بااین حال من هنوز نخریدمش....
موفق باشید.

omid_008
2011/9/28, 09:50 PM
سلام...
منم دارم می خونم..اما خیلی تنهام...دنبال یه پایه خوب می گردم...
اما فکر کنم اینجا نباید می اومدم...چون واسه سال 91برنامه دارید.....
براتون ارزوی موفقیت دارم....
فقط یه چیزی بگم....کتاب کنترل اریاز به تنهای پاسخگو نیست...حتما از دو یا سه تا کتاب استفاده کنید...مخصوصا واسه سراسری.
یه چیز دیگه...واسه درس سیگنال و سیستم کتاب ÷ارسه به من نتونست کمک کنه....اما شنیدم مدرسان شریف خوبه بااین حال من هنوز نخریدمش....
موفق باشید.
کتاب راهیان ارشد مومن زاده برای سیگنال به شما توصیه می کنم:smile:

m.vadudi
2011/9/29, 12:53 PM
سلام
اگه اجازه بدین منم با وجود کار و مشغله زیاد اما هدفم قبولی در تحصیلات تکمیلی در رشته قدرته

omid_008
2011/9/29, 05:25 PM
سلام
اگه اجازه بدین منم با وجود کار و مشغله زیاد اما هدفم قبولی در تحصیلات تکمیلی در رشته قدرته
موفق باشید دوست عزیز:)
اجازه هم صادر شد;)ببینیم چیکار می کنید

dadash masoud
2011/9/29, 09:25 PM
بچه ها يه كمكي به من كنيد من شهرستانم تو كتاب فروشي ها هر چي گشتم كتاب كنكورايي كه ميخوامو پيدا نكردم چه نو چه دست دو
به يكي از دوستان گفتم گفت توانقلاب دنبالشون گشته . پيدا نكرده . چيكار كنم يه كمكي كنيد.

omid_008
2011/9/30, 01:32 AM
چه کتابی هستن حالا ،که پیدا نمی شه؟
من که از کتابخونه گیر میارم کتاب ها رو .شاید اینجا پیدا شد دوست عزیز:smile:

dadash masoud
2011/9/30, 02:03 AM
چه کتابی هستن حالا ،که پیدا نمی شه؟
من که از کتابخونه گیر میارم کتاب ها رو .شاید اینجا پیدا شد دوست عزیز:smile:
رياضي مهندسي كريمي خواجه نصير
مدار كاروزرگر جلد دوم
معادلات معتقدي

saj2607
2011/9/30, 08:06 AM
سلام دوست عزیز
کتابایی که میخاین رو من دارمن میتونم بتون بدم همچنین سایر جزوات و کتابای ارشد برق مربوط به کلاسای پارسه و ماهانو نصیر
ایمیل بزنین بم
saj2607@yahoo.com

omid_008
2011/9/30, 12:15 PM
رياضي مهندسي كريمي خواجه نصير
مدار كاروزرگر جلد دوم
معادلات معتقدي
تهران پیدا نمی شه!!جای تعجبه.من حالا یه پرس و جویی می کنم که کار شما هم راه بیوفته.معادلات کریمی هم خوبه در ضمن

2926325
2011/9/30, 12:27 PM
من سراغ دارم در ضمن پارتی دارم شما مشخصات خودتونو بدید کار پیدا می کنی (تهران)منم میخوام برم (کار).

sanup2006
2011/10/08, 11:43 PM
سلام دوستان
منم میخوام کنکور بهمن 91 شرکت کنم و از الان میخوام بهترین منابع رو تهیه کنم. دوستان کتابایی رو که واقعا مفید هستش رو معرفی کنن لطفاً.

max2007
2011/10/09, 01:13 AM
سلام
یک نکته واقعا جالب!
کتاب کنترل دکتر سجادیان صفحه 177 گفته اگه سیستم مینیمم فاز gm و pm بزرگتر تر از صفر باشه پایداره.اگر یکی از شروط بالا نباشد سیستم ناپایداره.
سیستم
6(s/2+1)(1+s/3) تقسیم برs+1*s^2
یک سیستم با gm منفی حد اقل فاز پایدار است!!!!!!!!!
یعنی به نوشته های کتاب استاد دانشگاه هم نمیشه اعتماد کرد؟

omid_008
2011/10/09, 02:08 AM
سلام دوستان
منم میخوام کنکور بهمن 91 شرکت کنم و از الان میخوام بهترین منابع رو تهیه کنم. دوستان کتابایی رو که واقعا مفید هستش رو معرفی کنن لطفاً.
به لینک زیر سر بزنی جواب کامل رو می گیری دوست عزیز
منابع پیشنهادی کنکور
(http://www.iran-eng.com/showthread.php/195250-منابع-پیشنهادی-کنکور-ارشد-توسط-اعضا)

omid_008
2011/10/09, 02:11 AM
سلام
یک نکته واقعا جالب!
کتاب کنترل دکتر سجادیان صفحه 177 گفته اگه سیستم مینیمم فاز gm و pm بزرگتر تر از صفر باشه پایداره.اگر یکی از شروط بالا نباشد سیستم ناپایداره.
سیستم
6(s/2+1)(1+s/3) تقسیم برs+1*s^2
یک سیستم با gm منفی حد اقل فاز پایدار است!!!!!!!!!
یعنی به نوشته های کتاب استاد دانشگاه هم نمیشه اعتماد کرد؟

از این اشتباهات که زیاد خواهی دید در کتاب های مختلف دوست عزیز.ادم می مونه واقعا

alielec
2011/10/09, 02:27 PM
دوستان الان ما که می خوایم کنکور 91 رو شرکت کنیم.اگر بخوایم برای آزمونهای مثلاً پارسه ثبت نام کنیم از کی باید ثبت نام کنیم؟کسی خبر داره برای داوطلبان 91 ثبت نام و شروع آزمونهای 91 کی شروع می شه؟

max2007
2011/10/10, 01:24 PM
سلام
سوال 10 کنترل کنکور 90!
این سوال رو دکتر سجادیان گزینه 4.جهش گزینه 3.سازمان سنجش و اقای باقری گزینه 1 را انتخاب کردند!!!
درست ترین گزینه 1 است.
اما گزینه 1 یک سری ایراد دارد.اگر فاز سیستم از -90 تا -90 تغییر کند سیستم 4 قطب و ا صفر دارد.
بهره هم منفی است.
گزینه 1 نشان داده شده فازش از -90 تا صفر است.
داگرام بد نشان داده شده مربوط به سیستمی مثل سیستم زیر با نمودار های نشان داده شده است.
http://www.iran-eng.com/showthread.php/45808-مشاوره-براي-كارشناسي-ارشد-...-تا-ارشد/page186

arshad1367
2011/10/18, 07:13 PM
سلام دوستان منم به عنوان عضو قبول كنيد ترم 5 مهندسي پزشكي هستم ارشد 92 (بهمن91) كنكور ميدم اين ترم كنترل و الكترونيك 2 دارم مدارم بد نيست رياضي ام كه دوس دارم خيلي. به نظرتون منم مثل شما مدارو رياضي بخونم يا كنترل و الكترونيك چون اين ترم برداشتم با تشكر

گزیزه
2011/10/19, 12:31 AM
سلام به همه ی دوستان
من از اوایل مرداد خواستم جدی واسه کنکور بخونم ،خوبم پیش رفتم ولی متاسفانه اواخر شهریور و مهر مشکلی واسم پیش اومد که نتونستم ادامه بدم الانم احساس می کنم هر چی خوندم یادم نمونده،به نظر شما میتونم موفق بشم؟؟؟

MehranVB
2011/10/19, 08:22 AM
سلام به همه ی دوستان
من از اوایل مرداد خواستم جدی واسه کنکور بخونم ،خوبم پیش رفتم ولی متاسفانه اواخر شهریور و مهر مشکلی واسم پیش اومد که نتونستم ادامه بدم الانم احساس می کنم هر چی خوندم یادم نمونده،به نظر شما میتونم موفق بشم؟؟؟
کاملاً طبیعیه (اینکه هر چی میخونی یادت میره) با مطالعه دوباره و چندباره تا قبل از کنکور این مشکل کمتر میشه.

dadash masoud
2011/10/20, 05:57 PM
سلام دوستان منم به عنوان عضو قبول كنيد ترم 5 مهندسي پزشكي هستم ارشد 92 (بهمن91) كنكور ميدم اين ترم كنترل و الكترونيك 2 دارم مدارم بد نيست رياضي ام كه دوس دارم خيلي. به نظرتون منم مثل شما مدارو رياضي بخونم يا كنترل و الكترونيك چون اين ترم برداشتم با تشكر اصل درسايي هستش كه اين ترم برداشتي اما يه تفاوت مهم هستش كه وقتي الك و كنترل ميخوني بايد واسه ترم 5 بخونيش نه كنكوري يعني مفهومي بخونيش.اما تو برنامه ت يه گوشه ي بزرگ مثل 5شنبه ها يا جمعه ها واسه كنكوري خوندن درس هاي كنكور كه قبلن پاس كردين بزارين ببخشيد كه امري گفتم اين نظر من بود

mamal_7153
2011/10/21, 09:11 PM
سلام به همگی
من میخوام برای کنکور ارشد 91 شروع کنم ولی برنامه ی خاصی ندارم که شروع کنم و نمیدونم از کجا شروع کنم لطفا یکی بمن کمک کنه.

omid_008
2011/10/21, 11:02 PM
یکم سرچ کنی به جواب تمامی سوالاتت می رسی دوست عزیز:)

arshad1367
2011/10/22, 11:25 AM
سلام چند تا تست مدار اينجا ميزارم از دوستان اگه كسي جواباشونو بلد بود راهنمايي كنه سوالات استانداردي هم هستند 6844568446

mamal_7153
2011/10/27, 05:31 PM
یکم سرچ کنی به جواب تمامی سوالاتت می رسی دوست عزیز:)

دوست عزیز من خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم اگه شما جایی رو میشناسین معرفی کنین خیلی ممنون میشم

BIGHAM
2011/10/27, 05:36 PM
دوست عزیز من خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم اگه شما جایی رو میشناسین معرفی کنین خیلی ممنون میشم
اینجا (http://www.iran-eng.com/showthread.php/45808-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-...-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/page169?p=3980487&viewfull=1#post3980487)رو ببینید

maziarieee
2012/1/13, 09:51 PM
من هم دارم واسه کنکور ارشد 91 خودمو آماده میکنم.امیدوارم بتونم یه نتیجه خیلی خوب بگیرم

maisam_muh
2012/1/18, 11:45 AM
سلام دوستان
من برا کنکور امسال خوندم ولی یه سری قضایا پیش اومد که برا تست زدم وقت نتونستم بزارم. و از بهمن ماه میخوام برنامه بریزم برا 91. ولی مشکلی که دارم اینه که سره کار میرم و تازه متاهلم هستم
به نظرتون چه جور برنامه ریزی کنم؟
کسی شرایطی مثه من داره یا داشته؟

dars
2012/1/25, 01:54 AM
من هم میخوام واسه بهمن 91 تو کنکور شرکت کنم.و واسه همین به سایت اومدم تا یه تاپیک جدا واسه بچه های سال بعد ایجاد کنم که این تاپیک رو دیدم.واسه همین همینجا ادامه میدم.از این به بعد من رو بیشتر تو این تاپیک خواهید دید.البته اگه سربازی مشکلی برام پیش نیاره.
با هم میریم جلو ببینیم به کجا میرسیم.خوب حالا بگین چرا دو سه ماهی این تاپیک خوابیده بود پس؟ شلوغش کنین که تعداد اعضا بیشتر بشن.امیدوارم شهریور 91 همه ما بیایم به همین تاپیک و بگیم که هر کدوممنون کجا قبول شدیم و جا های خوبی هم قبول بشیم.به امید اون روز.

dars
2012/1/25, 01:59 AM
سلام دوستان
من برا کنکور امسال خوندم ولی یه سری قضایا پیش اومد که برا تست زدم وقت نتونستم بزارم. و از بهمن ماه میخوام برنامه بریزم برا 91. ولی مشکلی که دارم اینه که سره کار میرم و تازه متاهلم هستم
به نظرتون چه جور برنامه ریزی کنم؟
کسی شرایطی مثه من داره یا داشته؟

از زمان انقراض دایناسور ها تا به الان هیچ کس با شرایط شما تو کل جهان هستی نبوده و نیست.چطور ممکنه با وجود شغل و همسر امتحان داد اصلا به فکر امتحان دادن نباش دوست عزیز شما دیگه فنا شدی رفت پی کارش...:D
آخه این چه سوالیه میپرسین.کم نیستن تعداد افرادی که شرایط شما رو دارن تازه فکر کردین کسی که وقتش آزاده چی کار میکنه؟ تمام طول روز رو میخونه؟ نه عزیز من اگه وقت شما با کار و همسر داری پر میشه و بقیه وقتتون آزاده خیلی ها هم با درس های ترمی که دارن وقتشون پر میشه یا حتی به بطالت میره.افرادی که وقت بذارن برای خوندن کم هستن.شما شروع کن اگه قبول نشدی اون با من.خودم میام با معاون سازمان سنجش صحبت میکنم میگم یه صندلی تو شریف واسه شما بذاره کنار:دی خوبه ؟:)

dars
2012/1/26, 01:03 AM
ای بابا اینجا که داره خاک میخوره

ehsaning
2012/1/26, 05:51 AM
این عکس شماست؟

dars
2012/1/26, 03:24 PM
نخیر کاملا واضحه که استاد شجریانه جیگر.

تنها1903
2012/1/26, 11:01 PM
سلام منم میخواستم شروع کنم ضمن اینکه برخلاف همتون وقتم ازاد ازاد راهنمایی میخوام برای شروع ممنونم از همه

dadash masoud
2012/1/30, 04:36 PM
سلام منم میخواستم شروع کنم ضمن اینکه برخلاف همتون وقتم ازاد ازاد راهنمایی میخوام برای شروع ممنونم از همه
اینجارو بخون:
http://www.iran-eng.com/showthread.php/45808-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-...-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/page173?p=4002957&highlight=#post4002957:gol::gol::gol:

rezarst1911
2012/1/31, 10:43 AM
سلام من رضا هستم
یه پایه واسه درس خوندن تو اراک می خوام فرقی نمی کنه دختر یا پسر

من چیز زیادی بلد نیستم و می خوام از زیر( ۰ ) شروع کنم

اگر کسی تمایل داشت یه ایمیل بزنه
rezarst1911@gmail.com

mehrdadsadeghi
2012/1/31, 02:31 PM
سلام دوستان
وقتی این تایپیک رو دیدم خیلی خوشحال شدم . من با چند تا از هم وردیهام میخوایم از اسفند نود شروع کنیم واسه کنکور سال بعد
با چند تا از اساتیدمون هم صحبت کردیم که بعضی ها مث گفته ی بچه ها تو تایپیک گفتن فعلا برید دنبال مدار و ریاضی که به نظر من همین مناسب باشه
البته زبان رو کنار نذاریم زبان خیلی خیلی مهمه . خوندن مدار رو هم من از روی جبه دار و پوران پژوهش(همون کاروزرگر) در کنار هم پیشنهاد میکنم . زبانهم که هرچی جلو دستتون افتاد بخونین . اما سعی کنیم از کتابایی شروع کنیم که تو سطحمون باشه قاعدتا هر کسی تو یه سطحی از زبانه
واسه ریاضیات هم من پرس و جوی زیادی نکردم و مطمئن نیستم . حالا نظر بچه ها رو باید شنید
حالا نظرتون راجع به اینکه این سه تا رو فعلا مبنا قرار بدیم چیه؟

dadash masoud
2012/2/18, 01:04 PM
از بچه ها کسی ازمایشی شرکت نکرده

milad mansoury
2012/2/20, 01:49 PM
از بچه ها کسی ازمایشی شرکت نکرده
سلام سلام سلام. چرا دادا مسعود من شرکت کردم .

dadash masoud
2012/2/26, 03:01 PM
سلام منم بودم
چطور بود؟
کنترل و ریاضی و ماشین خوب بود بررسی هم که تازه این ترم دارم.

milad mansoury
2012/2/26, 09:31 PM
سلام منم بودم
چطور بود؟
کنترل و ریاضی و ماشین خوب بود بررسی هم که تازه این ترم دارم.

برسی که نسبت به سالای قبل خیلی سخت شده بود،ماشینش خوب بود،کنترلم که ما این ترم داریم.

dadash masoud
2012/3/03, 09:31 AM
بچه های گل از اون جایی که هدف این تاپیک دور هم جمع کردنه کنکور 92 یی ها بود و فقط می خواستیم شروع کنیم . و حالا دیگه جزو کنکوریا شدیم این تاپیکو به تاپیک تا کنکور ارشد لینک میدیم و بقیه ی رهاو تو اونجا ادامه میدیم اینجوری بهتره.
یا علی...