برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : درخواست از مدیران .
magnet
2011/9/06, 12:47 AM
سلام.
نمی خواستم برای این مسئله تایپیک بزنم ولی وضعیت تالارگفتگوی آزاد کم کم داره بغرنج میشه.
اول اینکه از زحمات بابک عزیز تشکر می کنم (هرچند مخالف زیاد داره و .... ) ولی به نظرم کارش خوب و در عین حال بسیار دشوار و طاقت فرسا بود. (به خودمم یه بار اخطار داد که هنوزم معترضم ولی خب دیگه !!! )
و بعد اینکه از خود ادمین و جناب پیرجو و افسون خانوم هم باید تشکر کرد ، فکر کنم این تالار براشون بیشتر از بقیه انرژی می گیره.
سریع لیست می کنم (هرچند شاید همه شو میدونن دوستان ) :
1. کاربرای اخراجی با یوزر nام !
دیگه میشه گفت که اخراج و اخطار تو باشگاه لوث شده . به حدی که طرف برمی گرده برای اومدنش هم تایپیک می زنه ، توهین می کنه ، مدیرو تهدید می کنه و کامنت میذاره من با این یوزر جدید راحت ترم و ....
چندتا مورد ، یا باید تو اخراج و اخطارها یه تغییری داده شه که اینجوری نباشه ، یا اگه درسته این شیوه ، پس رو حرف خودتون وایسید.
به جرأت میشه گفت یک سوم کاربرای فعال تالار گفتگو یوزر اخراجی سابقن.
2. تایپیک های مورد دار .
یکبار پیشنهاد دادم ، دوستان هم استقبال کردند ولی همینجوری موند. یا تأیید تایپیک بذارین و یا فاصله ی چندماهی یا تعداد پست مشخص یا فعالیت در تالارهای علمی رو شرط کنین برای فعالیت در تالارهای عمومی یا فقط گفتگو آزاد.
حداقل امتحان کنید این کارو. به نظر جای بررسی داره.
3. تایپیک های تکراری و بی ربط و یا واقعاً بی ارزش و چیپ که آبروی مهندس جماعتم میبره.
تالار عکس میان تکراری ها رو قفل می کنن ، خوبه. اینجا نه ، می بینی تازه بحث هست که آیا تکراری هست یا نه و دنبال شاهد می گردن و ...
بدتر از این این تایپیک های سطح پایین هست که این اواخر فکر کنم بابک هم کم مونده بود سکته هه رو بزنه از دست اینا !!! چرا رسیدگی نمیشه و ...
4.مدیریت تالار.
فکر می کنم اگه قراری تالاری چندتا مدیر یا دستیار داشته باشه ، گفتگوی آزاد مهم ترینه ، واقعاً هم هستند دوستانی که می تونن و وقت هم میذارن ، اینجوری در کل روز افراد ناظر بر عملکرد تالار هست . از خیلی از مشکلات جلوگیری میشه ، البته به شرطی دستیارها یا مدیرا از قدرت کافی برخوردار باشند.
5.قوانین تالار
به نظرم اگه قوانینی نوشته و قرار داده شده ، پس باید این قوانین کاملاً مورد قبول همه باشه و اینکه قوانین کامل و جامع باشه تا بعداً دوستان معترض از خود قوانین نیان مورد بگیرن و بگن طبق این نباید حذف می شد تایپیکمون یا ....
6.تایپیک های حذف شده
ای کاش بعد حذف اعلام کنند چرا و طبق کدام دلیل حذف شده. حداقل تو پیام خصوصی. تو یه مورد من از أدمین خواستم ، تایپیکمو که حذف کرده بودن ، أدمین لطف کرد و برگردوند.
و در پایان ممنون . . .
amireza_2000
2011/9/06, 12:55 AM
مدیران مارا دریابید
نرگسیا
2011/9/06, 01:01 AM
بالاخره یکی پیدا شد 2 کلام حرف حساب بزنه
ممنون magnet
Shahram.OTF
2011/9/06, 01:22 AM
واقعا هم حرف حساب هست
افرین
behzadk2019
2011/9/06, 01:39 AM
مرسی..مدیران اگر توجه نکیند سایت از دستتون میره..
سایت داره به جاهای میرسه که در اینده نزدیک ***** خواهد شد ...در فکر گفتگوی ازاد باشید
بابک بهترین گزینه برای این کار بود
amireza_2000
2011/9/07, 08:10 PM
مرسی..مدیران اگر توجه نکیند سایت از دستتون میره..
سایت داره به جاهای میرسه که در اینده نزدیک ***** خواهد شد ...در فکر گفتگوی ازاد باشید
بابک بهترین گزینه برای این کار بود
با جمله آخرت مخالفم
ashkyurdi
2011/9/07, 10:37 PM
آره واقعا بابک بهترین گزینه واسه این تالارو بهترین مدیری بود که تا حالا دیده بودم.درود بر بابک عزیز
سلام.
نمی خواستم برای این مسئله تایپیک بزنم ولی وضعیت تالارگفتگوی آزاد کم کم داره بغرنج میشه.
اول اینکه از زحمات بابک عزیز تشکر می کنم (هرچند مخالف زیاد داره و .... ) ولی به نظرم کارش خوب و در عین حال بسیار دشوار و طاقت فرسا بود. (به خودمم یه بار اخطار داد که هنوزم معترضم ولی خب دیگه !!! )
و بعد اینکه از خود ادمین و جناب پیرجو و افسون خانوم هم باید تشکر کرد ، فکر کنم این تالار براشون بیشتر از بقیه انرژی می گیره.
سریع لیست می کنم (هرچند شاید همه شو میدونن دوستان ) :
1. کاربرای اخراجی با یوزر nام !
دیگه میشه گفت که اخراج و اخطار تو باشگاه لوث شده . به حدی که طرف برمی گرده برای اومدنش هم تایپیک می زنه ، توهین می کنه ، مدیرو تهدید می کنه و کامنت میذاره من با این یوزر جدید راحت ترم و ....
چندتا مورد ، یا باید تو اخراج و اخطارها یه تغییری داده شه که اینجوری نباشه ، یا اگه درسته این شیوه ، پس رو حرف خودتون وایسید.
به جرأت میشه گفت یک سوم کاربرای فعال تالار گفتگو یوزر اخراجی سابقن.
2. تایپیک های مورد دار .
یکبار پیشنهاد دادم ، دوستان هم استقبال کردند ولی همینجوری موند. یا تأیید تایپیک بذارین و یا فاصله ی چندماهی یا تعداد پست مشخص یا فعالیت در تالارهای علمی رو شرط کنین برای فعالیت در تالارهای عمومی یا فقط گفتگو آزاد.
حداقل امتحان کنید این کارو. به نظر جای بررسی داره.
3. تایپیک های تکراری و بی ربط و یا واقعاً بی ارزش و چیپ که آبروی مهندس جماعتم میبره.
تالار عکس میان تکراری ها رو قفل می کنن ، خوبه. اینجا نه ، می بینی تازه بحث هست که آیا تکراری هست یا نه و دنبال شاهد می گردن و ...
بدتر از این این تایپیک های سطح پایین هست که این اواخر فکر کنم بابک هم کم مونده بود سکته هه رو بزنه از دست اینا !!! چرا رسیدگی نمیشه و ...
4.مدیریت تالار.
فکر می کنم اگه قراری تالاری چندتا مدیر یا دستیار داشته باشه ، گفتگوی آزاد مهم ترینه ، واقعاً هم هستند دوستانی که می تونن و وقت هم میذارن ، اینجوری در کل روز افراد ناظر بر عملکرد تالار هست . از خیلی از مشکلات جلوگیری میشه ، البته به شرطی دستیارها یا مدیرا از قدرت کافی برخوردار باشند.
5.قوانین تالار
به نظرم اگه قوانینی نوشته و قرار داده شده ، پس باید این قوانین کاملاً مورد قبول همه باشه و اینکه قوانین کامل و جامع باشه تا بعداً دوستان معترض از خود قوانین نیان مورد بگیرن و بگن طبق این نباید حذف می شد تایپیکمون یا ....
6.تایپیک های حذف شده
ای کاش بعد حذف اعلام کنند چرا و طبق کدام دلیل حذف شده. حداقل تو پیام خصوصی. تو یه مورد من از أدمین خواستم ، تایپیکمو که حذف کرده بودن ، أدمین لطف کرد و برگردوند.
و در پایان ممنون . . .
سلام
1- پست های کاربران اخراجی که با نام دوم ثبت نام کردند با یک کلیک حذف میشه، و اخراج نام کاربری اصلی شون هم تمدید میشه.
2- تاییدی شدن تاپیک های تالار ازاد پیشنهاد خوبی نیست، چون حجم تاپیک هاش زیاده و به علاوه تالار ازاد حداقل باید این آزادی رو داشته باشه، و ما از کاربرامون انتظار داریم خودشون قوانین رو رعایت کنند. حداقل داخل چنین تالاری.
3- نظرات افراد مختلفه، شاید از نظر شما تاپیکی خیلی بی محتوا باشه ولی از نظر دیگران نه. به هر حال قضاوت در این مورد با مدیران هست و طبق قوانین و برداشت اون ها از قوانین.
4- بله، مدیریت تالار ازاد حساسیت زیادی داره و انتقادات زیادی متوجه مدیرش میشه، چه خوب عمل کنه و چه بد. فعلا مدیریت این تالار توسط مدیران ارشد انجام میشه تا در موردش تصمیم گیری بشه.
5- قوانین خاص تالار آزاد توسط مدیران قبلی ایجاد شده و اعمال میشه.
6- به علت حجم بالای تاپیک ها متاسفانه امکانش نیست.
پیروز باشید.
Parsi.Eng
2011/9/08, 01:24 PM
سلام
1- پست های کاربران اخراجی که با نام دوم ثبت نام کردند با یک کلیک حذف میشه، و اخراج نام کاربری اصلی شون هم تمدید میشه.
2- تاییدی شدن تاپیک های تالار ازاد پیشنهاد خوبی نیست، چون حجم تاپیک هاش زیاده و به علاوه تالار ازاد حداقل باید این آزادی رو داشته باشه، و ما از کاربرامون انتظار داریم خودشون قوانین رو رعایت کنند. حداقل داخل چنین تالاری.
3- نظرات افراد مختلفه، شاید از نظر شما تاپیکی خیلی بی محتوا باشه ولی از نظر دیگران نه. به هر حال قضاوت در این مورد با مدیران هست و طبق قوانین و برداشت اون ها از قوانین.
4- بله، مدیریت تالار ازاد حساسیت زیادی داره و انتقادات زیادی متوجه مدیرش میشه، چه خوب عمل کنه و چه بد. فعلا مدیریت این تالار توسط مدیران ارشد انجام میشه تا در موردش تصمیم گیری بشه.
پیروز باشید.
ضمن سلام و خسته نباشید
ببخشید نمیشه که قسمت گفتگوی آزاد به صورت VIP بشه؟
مثلا کسایی بیان تعداد پستاشون بالای 100 تا باشه اینطور کاربر اخراجی نمیاد نام کاربری بسازه سریع وارد شه
دیگه قانون دیگم میشه گذاشت
مثلا تعداد پستارو 50 تا کنن که طرف بیاد اول چندتا پست تو تالار مخصوص رشتش یا هر رشته ایی دیگه بزاره(اگرم پستش الکی باشه مدیران پاک میکنن دیگه که اینطور بقیه مدیرام یه فعالیت میکنن)پس به این راحتی هرکس نمیتونه پست بزاره در این نتیجه میشه گفت گوی آزاد مهندسان یه سری بچه محصل که واسه سرگرمی میان اونجا اونا کنار زده میشن
یا هر قانون دیگه
البته این یه نظر بود خوب یا بدش با شما دوستان
magnet
2011/9/08, 01:55 PM
سلام.
خب سرانجام ، أدمین اومدند و پاسخ دادند به همه ایرادات و پیشنهادات . هرچند در این چند روز مدیران تالارهای مختلف همین کار رو می کردند.
دوتا پست ادمین رو وقتی می خونم ، یاد ادارات ایران و مشکلات کاری می افتم.
حتی در پاسخ پیام خصوصی هم بوی رفتارهای بوروکراتیک میاد . جوری جواب میدین که اصلاً موضوع یادمون نمیاد چی بود.
در هرصورت ممنون.
سلام
پیروز باشید.
سلام
جواب مدیران عزیز که داخل این تاپیک پست دادند کامل بود. حرف های بنده تکرار مکررات هست.
نبود تالار تفریح باعث کشونده شدن بحث های بی محتوا به تالارهای تخصصی میشه،
همه کاربران مثل هم نیستند و بعضی مایل هستند تفریح داشته باشند، این تفریح رو ما به تالار زنگ تفریح محدود کردیم تا تالارهای تخصصی در امان باشند،
در مورد بار علمی سایت هم سیاست های سایت حول محور علمی شدن سایت هست.
موفق باشید.
تشکر می کنم از اینکه اومدید و پاسخ دادید. ولی خودتونو بذارین جای کاربرا.
جنابعالی حتی هیچکدوم از صحبت ها و پیشنهادات و انتقادات رو حتی تلویحی قبول نکردین . وقتی صورت مسئله رو قبول ندارین ، این بحث بی فایده است.
جو اینجا بده ، اینو بپذیرین ، دوستانه میگم که برخی از مدیران فقط به پاسخ گویی کل کل گونه و آتو گرفتن فکر می کنند (هرچند در برخی از جاها حق هم دارند ولی . . . ).
درهرصورت با اجازه ، برای بار آخر نظرمو میگم ، امیدوارم ناراحت نشین اگر تکرار مکررات باشه.
انتظارمون اینه که واقعاً جواب بدین ، نه اینکه از سرتون وا کنید.
1. با پاک کردن پست های یوزر اخراجی ها هیچ مشکلی حل نمیشه. هنوز یادمون نرفته کاربری با نام پــــــ ... ر 4 که حتی تو امضاشم تمسخر قوانین بود و با عبارت ناشایست به مدیر میگفت منو بگیر !!! این مشکلو حل نمی کنه .
2.تأیید شدن نه ، ولی رو راههای دیگه فکر کنید . پیشنهاد های مختلفی شده ولی تو پاسختون اصلاً درنظر نگرفتین . شرط پست و یا فعالیت علمی یکیشه.
فرمودین تالار گفتگو آزاد باید آزادی داشته باشه . از کدوم آزادی صحبت می کنین؟ اگر نیس ، مردانه بگن نیس. اگه آزادی اینه که طرف یه یوزر بزنه ، بیاد گفتگو آزاد چهارتا تایپیک توهینی ، مبتذل و ... بزنه ، این آزادی رو هیشکی قبول نمی کنه (حتی با وحود اختلاف های سیاسی ، فرهنگی ، قومی و مذهبی همه رو این مورد اتفاق نظر دارند.)
3.مدیریت تالار گفتگو مورد داره ، در مورد حذف یکی از تایپیکام بدون اینکه سیاسی بشه ، توهینی بشه ، بحث ادامه داشت که حذف شد. در همان زمان چند تایپیک مستهجن تا روز بعد ادامه یافتند، درصورتی که مدیران ارشد چندبار اومدن و رفتن . پس این مدیریت تنش زاست. هرچند با این مسئله نمیشه کاری کرد فعلاً.
اعتقادم اینه که با حضور بابک وضع بهتر بوده ، حداقل می دونستیم تایپیک "نمی شود نانوتکنولوژی رو از غرب گرفت ولی ..." چرا حذف شده و تایپیک " . . . ." چرا درهمان زمان یک روز باقی ماند.
4.در بقیه موارد چون میگین نمیشه ، خب بالاجبار حق با شماست .
5. بحث علمی تالار . نظر خودتون رو بگین . واقعاً تغییرش در چه جهتی بوده . من فقط می تونم از تالار مواد بگم که افتضاحه افتضاحه. با وجود اینکه آقا رضا هستن ، ولی وضعیت بسیار خرابه. دوستان نگن برین فعالیت کنین ، چون کسی نیس. اعضا فعال بهر دلیلی رفتن و . . .
امیدوارم سایر مدیران با این پست کمی دوستانه برخورد کنند . از خواندن پست های کاربران و مدیران در جواب هم هیچ حس خوبی برداشت نمیشه. از همه مدیران هم تشکر می کنم . تکرار می کنم که ضعف علمی باشگاه (اگر باشه ) بدلیل کار مدیران تالارها نیس. نظر من جهت گیری تالارهای عمومی به عنوان تالارهای تاپ باعث اینه که هم مدیران ارشد و هم کاربرا مقصرند.
همین .
زيگفريد
2011/9/10, 09:04 PM
سلام
.
ادمین گرامی بنده هم با این نظر شما موافقم . با تجربه ای که من در طول سالها فعالیت در فارومهای مختلف دارم منهم همین نظر رو دارم که تائیدی شدن تاپیکها در تالار ازاد کار صحیحی نیست و باعت افت شدید فعالیت اعضا میشه .
تالار ازاد اسمش روشه ! تمامی اعضا صرف نظر از سابقه و تعداد پستهاشون میتونند در چهارچوب قوانین سایت در هر موردی که مایل بودند تاپیک بزنند و وجود چنین تالاری در هر سایتی لازمه .
برخی دوستان اشکال میگیرند که گاهی اوقات بعضی ها میان و در اون تالار تاپیکهایی با مضمون ناپسند میزنند ! خب بقول معروف مگه بخاطر دو بی نماز در مسجدو میبندند ؟؟!! این افراد انگشت شمار هستند و در عوض انبوه اعضا هم وجود دارند که از اون تالار استفاده معقول میکنند . چرا ما اون تعداد اکثریت مطلق که خوب هستند و تاپیکهای خوب میزنند رو در نظر نمیگیریم ولی کار ناپسند اون تعداد انگشت شمار رو در نظر میگیریم ؟؟!!
من قبلا در سایتهایی هم فعالیت کردم که هر تاپیک نیاز به تائید مدیران داشت . اینکار اشکالاتی رو بوجود میاورد که اصلی ترین اونا اینه که : در بسیاری مواقع شخصی که تاپیک جدید میزد باید منتظر تائید میشد . خب مدیر هم که روبوت نیست که بتونه در بیست و چهار ساعت اونجا باشه و لذا تائید تاپیک مدتی طول میکشید و در اکثر مواقع تاپیک وقتی تائید میشد که دیگه استارتر تاپیک حس و حال و اشتیاق اولیه برای ادامه مطلب رو نداشت و همین موضوع کلی دلخوری ایجاد کرده بود .
از طرف دیگه زمانیکه تاپیکی از طرف مدیر مربوطه تائید نمیشد تازه اول دردسر بود چون استارتر تاپیک به این موضوع اعتراض میکرد و بعضی وقتها جر و بحثهای طولانی بوجود میومد .
خلاصه بنظر من یکی از حسن های خوب این سایت اینه که این قانون دست و پاگیر اینجا وجود نداره و حیفه که این حسن بزرگ رو از بین ببریم .
:gol:
afsoon6282
2011/9/11, 10:49 PM
قفل شد.
در صورتی که مایل به ادامه این بحث هستید داخل تاپیک
انتقادات و پیشنهادات مدیریتی (http://www.iran-eng.com/showthread.php/303632-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D 8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C)
مطرح کنید.
موفق باشید.