برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد برق 90-رتبه و محل قبولی
MASS59
2011/8/30, 11:51 AM
سلام . با توجه به اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد 90, دوستانی که قبول شدند یا از قبول شدن سایر دوستانشون به طور موثق اطلاع دارند, رتبه و رشته قبولی رو اینجا بگذارند تا برای کسانی که سال بعد قصد دارند امتحان بدند, آمار و اطلاعات در دسترس باشه
من کنترل روزانه دانشگاه تهران قبول شدم
marziyyeh
2011/8/30, 12:45 PM
تبريك ميگم اميدوارم موفق باشيد:smile:
ROBOTICS
2011/8/30, 12:55 PM
من با رتبه ی 792 گرایش مکاترونیک
در کد رشته ی
شبانه ی مهندسی مکاترونیک دانشگاه تهران
قبول شدم
تبریک به همه
منم میکروالکترونیک شریف قبول شدم
MASS59
2011/8/30, 01:10 PM
من با رتبه ی 792 گرایش مکاترونیک
در کد رشته ی
شبانه ی مهندسی مکاترونیک دانشگاه تهران
قبول شدم
تبریک میگم!
پس بالاخره به هدفتون رسیدید
MASS59
2011/8/30, 01:12 PM
تبریک به همه
منم به شما تبریک میگم
اگر ممکنه رتبه تون و باز هم اگر ممکنه درصدهاتون رو هم بذارید .این اطلاعات برای بچه های سال بعد باارزشه
mohammad_mn77
2011/8/30, 01:19 PM
سلام 120 قدرت بودم شبانه تهران ماشين قبول شدم
abolfazl_abedi
2011/8/30, 01:19 PM
به همه تبریک میگم
بچه ها من شهید بهشتی روزانه ادوات قبول شدم با 929
کسی میدونه ادوات نیمه هادی هستش یا میکرو الکترونیک؟
mehdidadkhah
2011/8/30, 01:31 PM
منم قدرت مالک اشتر قبول شدم نمی دونم ناراحت باشم یا خوشحال چونکه فکر می کنم احتمالا اولویت های بعدیم را قبول می شدم چونکه تو انتخاب رشته اصلا دقت نکردم فقط زدم....
mehdidadkhah
2011/8/30, 01:33 PM
به همه دوستان تبریک می گم مخصوصا به mohammad_mn77 (http://www.iran-eng.member.php/1705-mohammad_mn77) چون ماشین را خیلی دوست دارم...
به همه تبریک میگم
کسی میدونه ادوات نیمه هادی هستش یا میکرو الکترونیک؟
تبریک
ادوات نیمه هادی هست...انالوگش همون میکروالکترونیکه
barghiha
2011/8/30, 02:00 PM
mehdidadkhah رتبه شما چند بود و چه گرایشی از مالک قبول شدید؟روزانه یا شبانه؟
kakooey_m
2011/8/30, 02:37 PM
سلام
با رتبه 353 در روزانه الکترونیک علم وصنعت.;)
mehdidadkhah
2011/8/30, 03:28 PM
mehdidadkhah رتبه شما چند بود و چه گرایشی از مالک قبول شدید؟روزانه یا شبانه؟
1500-قدرت-شبانه
MASS59
2011/8/30, 04:25 PM
بچه ها من معدل کاردانی ام رو دو صدم نمره بیشتر نوشتم و معدل کارشناسی ام رو یک صدم نمره کمتر از مقدار واقعی. چون برای ما معدل میانگین حساب میشه, معدل کل به جای 14.58 میشه 14.585 یعنی یکیش رو کمتر از مقدار واقعی و یکیش رو بیشتر ولی سرجمع تا دو رقم اعشار با معدل واقعی ام مساوی هست!
میدونم که حل میشه ولی نگران هستم که کار به نامه نگاری به سازمان سنجش و کمیسیون موارد خاص و ....بکشه که اول سال تحصیلی اصلا دل و دماغ استرس و رفت و امد رو ندارم. به نظر شما ممکنه موقع ثبت نام مسئولین ثبت نام خودشون تایید کنند و کار به بالاتر نکشه؟
اگر کسی در این مورد تجربه ای داره بگه. مثلا اینکه تا چند صدم نمره مغایرت معدل رو بیخیال میشن؟
bahareh85
2011/8/30, 05:14 PM
سلام منم به همه تبریک میگم
منم با 1081 الکترونیک روزانه شهید چمران قبول شدم
انتخاب اولم بود:D
BIGHAM
2011/8/30, 05:24 PM
به همه تبریک می گم:gol:
دوستان اگر تمایل داشته باشند درصد دروس یا نمره خام کارنامه شون رو هم بنویسند، برای استفاده کسانی که سال بعد کنکور دارند .
abolfazl_abedi
2011/8/30, 05:43 PM
به همه تبریک میگم
اینم کارنامه
63567
ar.noorian
2011/8/30, 06:13 PM
سلام
دوستان شما میتونید سایت سنجش را باز کنید ؟؟:cry:
max2007
2011/8/30, 06:49 PM
بچه ها من معدل کاردانی ام رو دو صدم نمره بیشتر نوشتم و معدل کارشناسی ام رو یک صدم نمره کمتر از مقدار واقعی. چون برای ما معدل میانگین حساب میشه, معدل کل به جای 14.58 میشه 14.585 یعنی یکیش رو کمتر از مقدار واقعی و یکیش رو بیشتر ولی سرجمع تا دو رقم اعشار با معدل واقعی ام مساوی هست!
میدونم که حل میشه ولی نگران هستم که کار به نامه نگاری به سازمان سنجش و کمیسیون موارد خاص و ....بکشه که اول سال تحصیلی اصلا دل و دماغ استرس و رفت و امد رو ندارم. به نظر شما ممکنه موقع ثبت نام مسئولین ثبت نام خودشون تایید کنند و کار به بالاتر نکشه؟
اگر کسی در این مورد تجربه ای داره بگه. مثلا اینکه تا چند صدم نمره مغایرت معدل رو بیخیال میشن؟
سلام، آره خیالت تخت، روز اول مغایرت های معدل رو بررسی می کنن و اگه اختلافاشون کم باشه تصحیح می شه.
تبریک میگم.:gol::gol::gol::gol::gol:
MASS59
2011/8/30, 07:55 PM
سلام، آره خیالت تخت، روز اول مغایرت های معدل رو بررسی می کنن و اگه اختلافاشون کم باشه تصحیح می شه.
تبریک میگم.:gol::gol::gol::gol::gol:
سلام.
ممنونم مهندس
فقط جسارتا در این مورد مطمئن هستید؟ موردی رو سراغ داشتید؟ یعنی خود دانشگاه حل و فصلش میکنه؟
nevada traveler
2011/8/30, 08:42 PM
سلام.مبارک باشه.شما با این درصد ها چطوری قبول شدین؟؟سهمیه چیزی داشتین؟؟
به همه تبریک میگم
اینم کارنامه
63567
nevada traveler
2011/8/30, 08:48 PM
تبریک به همه
کارنامتون رو بذارین لطفا.رتبتون چند بوده؟؟
nevada traveler
2011/8/30, 10:41 PM
سلام
کارنامتون رو میذارید لطفا؟؟
max2007
2011/8/30, 11:53 PM
سلام.
ممنونم مهندس
فقط جسارتا در این مورد مطمئن هستید؟ موردی رو سراغ داشتید؟ یعنی خود دانشگاه حل و فصلش میکنه؟
آره.من شاهد 3 موردش بودم، 2 نفرشون وضعیت شما رو داشتن یعنی توی چند صدم اختلاف داشتن که با مراجعه به قسمت تحصیلات تکمیلی دانشگاه مشکلشون حل شد ولی نفر سوم که 2 الی 3 نمره بیشتر وارد کرده بود کارش به وزارت علوم کشید و با پیگیری هایی که کرد کارش به نتیجه نرسید و اخراج شد، حالا اختلاف معدل شما به صدم هم که نمی رسه!!!
MASS59
2011/8/30, 11:59 PM
آره.من شاهد 3 موردش بودم، 2 نفرشون وضعیت شما رو داشتن یعنی توی چند صدم اختلاف داشتن که با مراجعه به قسمت تحصیلات تکمیلی دانشگاه مشکلشون حل شد ولی نفر سوم که 2 الی 3 نمره بیشتر وارد کرده بود کارش به وزارت علوم کشید و با پیگیری هایی که کرد کارش به نتیجه نرسید و اخراج شد، حالا اختلاف معدل شما به صدم هم که نمی رسه!!!
خیلی ممنونم. خیالم راحت شد! آخه نامه نگاری بین سنجش و وزارت علوم و دانشگاه و کمیسیون موارد خاص و.... چیزی هست که میتونه شور و نشاط دوباره اول مهر رو (اونم برای من که چند سال از دانشگاه دور بودم) به استرس و اعصاب خوردی و اتلاف وقت تبدیل کنه و خلاصه بدجور ضدحال هست!
abolfazl_abedi
2011/8/31, 01:13 AM
سلام.مبارک باشه.شما با این درصد ها چطوری قبول شدین؟؟سهمیه چیزی داشتین؟؟
ممنون
نه سهمیه ای نداشتم
درصد بالا توی درس الکترونیک این تاثیر رو گذاشت
برای پاسخ یکی از دوستان که سوال کردند الکترونیک رو از روی چی خوندی باید بگم من کتاب آقای میر عشقی رو خونده بودم و بعضی سوالات سالهای قبل رو زده بودم و یه خلاصه هایی برای خودم نوشتم ، برای سال بعد که کنکور داشتم فقط اون خلاصه ها رو خوندم و برای تست هم کتاب پارسه رو تقریبا خوندم
ولی هیچ وقت خودم رو محدود به راه حلهای پارسه یا کتابهای دیگه نکردم و از هر روشی که خودم دوست داشتم میرفتم
مثلا برای فید بکها که جزو مهمترین قسمتهای درس الکترونیک در ارشد هست بعد از این که فیدبکها رو مطالعه کردم و فهمیدم اصولش چی هست سعی میکردم گاهی مسائل رو از دید دیگه ای هم نگاه کنم و بعضی اوقات با رفتن از خروجی مدار فیدبک به سمت ورودی جواب رو به راحتی بدست میاوردم
ولی در کل نظر من این است که اگر یک نفر بخواهد درسی رو خوب بفهمه باید بدونه در این درس چه اصول و قواعدی داریم که باید اونها رو بدون دلیل بپذیریم ،بعد بقیه چیزها رو بدونه چه طوری از این اصول بدست بیاره،فکر کنم در این صورت یک چارت در ذهنش شکل میگیره که میتونه به کمک اون به تمام سوالات اون درس جواب بده و هرچی هم صورت سوالات تغییر کنه مشکلی براش پیش نمیاد
در این صورت نیاز نیست که فرمولهای زیادی رو حفظ کنه
ببخشید زیادی حرف زدم
موفق باشید
strsdr26
2011/8/31, 01:19 AM
من کنترل روزانه دانشگاه تهران قبول شدم
سلام
سلام
خیلی خیلی تبریک میگم. به امید موفقیتهای آینده.
strsdr26
2011/8/31, 01:21 AM
منم قدرت مالک اشتر قبول شدم نمی دونم ناراحت باشم یا خوشحال چونکه فکر می کنم احتمالا اولویت های بعدیم را قبول می شدم چونکه تو انتخاب رشته اصلا دقت نکردم فقط زدم....
سلام
تبریک میگم.
میشه لطفا رتبتون رو هم بگین و اینکه مصاحبه اش چطور بود؟ چه سوالایی کردن؟
متشکر
HESLER
2011/8/31, 08:08 AM
سلام بچه ها من ((کنترل -صنعتی شاهرود)) قبول شدم .کسی اطلاعاتی در مورد ش داره؟؟؟؟من شنیدم برقش از صنعتی بابل قویتره......... کلاً نظرتون چیه؟؟؟
mrbagher
2011/8/31, 09:56 AM
agha mobarake vali age rafti shahid beheshti oonja ye oskoli be esme abedi o sharifi didi taajob nakon!!!:)
abolfazl_abedi
2011/8/31, 10:07 AM
سلام
این عابدی و شریفی چی درس میدن؟
من ادوات قبول شدم،اگر توصیه ای برام دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
MASS59
2011/8/31, 01:25 PM
سلام بچه ها من ((کنترل -صنعتی شاهرود)) قبول شدم .کسی اطلاعاتی در مورد ش داره؟؟؟؟من شنیدم برقش از صنعتی بابل قویتره......... کلاً نظرتون چیه؟؟؟
تبریک میگم
اگر رشته قبلی تون کنترل نبوده, حتما و حتما و حتما توی این فرصت باقیمونده تا شروع کلاسها شروع کنید به خوندن کنترل مدرن و مهمتر از اون جبر خطی(linear algebra) هر چند کنترل مدرن رو جبرانی ترم اول بهتون میدن.ولی باز هم از بچه هایی که رشته شون کنترل بوده عقب میمونید
lunalovegood
2011/8/31, 05:35 PM
کنترل فردوسی مشهد.
در ضمن یک سوال : من که الکترونیک بودم چه واحدهایی پیش می خورم ؟کنترل مدرن و کنترل دیجیتال؟یا کنترل خطی!!!! رو هم باید دوباره پاس کنم؟
کنترل مدرن اختیاری رو با 11.5 پاس کردم.قبول میکنن؟
DSP رو هم پاس کردم.این رو هم اختیاری گرفتم و با 17 پاس کردم.اصلا جزو درسها هست؟
مرسی
MASS59
2011/8/31, 05:40 PM
کنترل فردوسی مشهد.
در ضمن یک سوال : من که الکترونیک بودم چه واحدهایی پیش می خورم ؟کنترل مدرن و کنترل دیجیتال؟یا کنترل خطی!!!! رو هم باید دوباره پاس کنم؟
کنترل مدرن اختیاری رو با 11.5 پاس کردم.قبول میکنن؟
DSP رو هم پاس کردم.این رو هم اختیاری گرفتم و با 17 پاس کردم.اصلا جزو درسها هست؟
مرسی
dsp جزء درسهای اجباری نیست. اختیاری هم خیلی کم ارشد کنترلی ها dsp برمیدارن.
کنترل مدرن احتمالا قبول میکنن ازتون. هر چند خیلی درس مهمی هست و پایه درسهایی مثل: کنترل بهینه-کنترل چند متغیره-کنترل مقاوم هست.اگر بتونید دوباره بگیرید ارزش داره. هر چند در معدل به حساب نمیاد
فقط کنترل دیجیتال و کنترل مدرن پیش هست
منم کنترل قبول شدم. امکان تغییر گرایش از کنترل به قدرت وجود داره؟ در ضمن لیسانس من قدرت بوده
MASS59
2011/8/31, 06:11 PM
منم کنترل قبول شدم. امکان تغییر گرایش از کنترل به قدرت وجود داره؟ در ضمن لیسانس من قدرت بوده
تغییر گرایش نه-اما به جز 9 واحد اجباری کنترل, میتونید بقیه واحدها (15 واحد اختیاری) رو از درسهای قدرت یا نزدیک به قدرت بردارید.همینطور تزتون ترکیبی با قدرت باشه(که بینهایت موضوع مرتبط وجود داره). در اینصورت برای دکترا خیلی راحت میتونید قدرت رو ادامه بدید
nazliii
2011/8/31, 06:13 PM
سلام
موفق باشید
عابدی همون کامبیز عابدی؟
abolfazl_abedi
2011/8/31, 06:18 PM
عابدی همون کامبیز عابدی؟
دقیق نمیدونم،دوستمون بالای صفحه ازشون نام برد،ولی احتمالا همون هست
nazliii
2011/8/31, 06:22 PM
دقیق نمیدونم،دوستمون بالای صفحه ازشون نام برد،ولی احتمالا همون هست
الکنرونیک نوری و ادوات نیمه هادی درس میدن ( یعنی برا ما اینارو درس میدادن)
تغییر گرایش نه-اما به جز 9 واحد اجباری کنترل, میتونید بقیه واحدها (15 واحد اختیاری) رو از درسهای قدرت یا نزدیک به قدرت بردارید.همینطور تزتون ترکیبی با قدرت باشه(که بینهایت موضوع مرتبط وجود داره). در اینصورت برای دکترا خیلی راحت میتونید قدرت رو ادامه بدید
در ضمن نظرتون رو در مورد گرایش کنترل بپرسم در بین بقیه گرایش های برق از چه درجه برخورداره؟در مقایسه با قدرت
در ارشد گرایش کنترل به دروس کارشناسی خودش زیاد وابسته هست ؟یعنی دانشجویان کنترل در گرایش ارشدموفق ترند یا ما با گذراندن دروس جبرانی می تونیم خودمون برسونیم به کنترلیها؟
mrouzbehi
2011/8/31, 09:04 PM
71 قدرت 14.7 علم و صنعت روزانه
120 قدرت 17.039 تهران - ماشین شبانه
432 الکترونیک - نیمه هادی 14.19 تهران شبانه
454 الکترونیک 15.46 علم و صنعت روزانه
473 مخابرات 14.71 شیراز روزانه
487 الکترونیک امیر کبیر شبانه
555 قدرت 15 بوعلی همدان روزانه
712 قدرت گیلان روزانه
731 مخابرات سیستم اصفهان روزانه
762 الکترونیک 14.49 بهشتی روزانه
771 الکترونیک 16.03 خواجه نصیر شبانه
983 مخابرات امن 15.7 علم و صنعت روزانه
1170 الکترونیک 17.6 امیر کبیر - هسته ای روزانه
1220 کنترل 17.21 اصفهان روزانه
1328 الکترونیک 17.59 گیلان روزانه
1603 قدرت 13.71 علامه فیض کاشانی غیر انتفاعی
1630 مخابرات مالک اشتر شبانه
1776 مخابرات 16.86 بین الملل قزوین شبانه
1975 الکترونیک 15.58 صنعتی بابل شبانه
2502 قدرت غیر انتفاعی هدف ساری غیر انتفاعی
:)
MASS59
2011/8/31, 09:13 PM
در ضمن نظرتون رو در مورد گرایش کنترل بپرسم در بین بقیه گرایش های برق از چه درجه برخورداره؟در مقایسه با قدرت
در ارشد گرایش کنترل به دروس کارشناسی خودش زیاد وابسته هست ؟یعنی دانشجویان کنترل در گرایش ارشدموفق ترند یا ما با گذراندن دروس جبرانی می تونیم خودمون برسونیم به کنترلیها؟
کنترل خیلی پرطرفدار هست. ولی اون طور که همه فکر میکنند بازار کارش خوب نیست. مگر اینکه اتوماسیون و ابزار دقیق بلد باشید که اون هم معمولا در گرایش کنترلی که در ایران تدریس میشه هیچی در این مورد نمیخونید. بیشتر تئوری و ریاضی میخونید.البته اگر قوی باشید در صنایع دفاعی میتونید جذب بشید.
از نظر وابشتگی به درسهای لیسانس, به جز کنترل مدرن و پیش نیاز اون که جبر خطی هست(به عنوان مقدمه در درس کنترل مدرن میخونید) دیگه هیچ کدوم از درسهای لیسانس به درد ارشد نمیخوره
max2007
2011/8/31, 10:19 PM
سلام mass59
میخواستم نظرتون رو در مورد بازار کار گرایش های مختلف برق بدونم.چون شنیدم بازار کار قدرت از سایر گرایش ها بهتره.
مثلا بین کنترل تهران و قدرت تهران اگه علاقه رو کنار بذاریم و فقط بازار کار رو در نظر بگیریم کدوم بهتره.این دو رشته از نظر بازار کار چقدر با هم فرق دارند؟:que:
سلام mass59
میخواستم نظرتون رو در مورد بازار کار گرایش های مختلف برق بدونم.چون شنیدم بازار کار قدرت از سایر گرایش ها بهتره.
مثلا بین کنترل تهران و قدرت تهران اگه علاقه رو کنار بذاریم و فقط بازار کار رو در نظر بگیریم کدوم بهتره.این دو رشته از نظر بازار کار چقدر با هم فرق دارند؟:que:
بازار کار قدرت گسترده تر است...علتشم بیشر به داشتن کار بیشتری تو شهرستانها نسبت به سایر گرایشا است،چون سایر گرایشا شاید اکثر بازار کارشون تهران متمرکز شده،ولی در کل اگه کسی هر گرایش برق باشه و واقعا بلد باشه بیکار نمیمونه،مخصوصا با مدرک فوق لیسانس.
kakooey_m
2011/8/31, 10:41 PM
سلام
موفق باشید
آقایان کامبیز عابدی و جواد شریفی دو استاد ادوات دانشگاه بهشتی هستند.
توصیه میکنم از همون اول برو سراغ کامبیز عابدی و ایشون رو به عنوان استاد راهنما انتخاب کن.
به قولی اگه جواد شریفی بشه استاد راهنمات دیگه......... دیگه دیگه!!!!!!!!
nazliii
2011/8/31, 10:43 PM
آقایان کامبیز عابدی و جواد شریفی دو استاد ادوات دانشگاه بهشتی هستند.
توصیه میکنم از همون اول برو سراغ کامبیز عابدی و ایشون رو به عنوان استاد راهنما انتخاب کن.
به قولی اگه جواد شریفی بشه استاد راهنمات دیگه......... دیگه دیگه!!!!!!!!
استاد مشاور من دکتر عابدی هستن
اما بازم همون دیگه دیگه است
MASS59
2011/8/31, 10:47 PM
سلام mass59
اگر مشخصا منظورتون دانشگاه تهران هست, باید گفت بچه هایی که قبول میشن خیلی کم به بازار کار ارشدش فکر میکنن. بیشتر قصد ادامه تحصیل دارن.
ولی در کل بازار کار قدرت بهتر از بقیه هست و بعد مخابرات.
رشته کنترل جاهای خیلی خاصی نیاز دارن .بیشتر صنایع دفاعی .همچنین پذیرش گرفتن در رشته کنترل اصیل و کلاسیک هم خیلی سخت هست. چون پروژه های عملی برای دکترا که فاند میدن معمولا نظامی هست که به ایرانیها نمیدن. پروژه های تئوری که پول توش نیست و فاند نمیدن و باید با پول خودتون ادامه تحصیل بدید.
اکثر بچه های کنترل معمولا میزنن به هوش مصنوعی و روباتیک
kakooey_m
2011/8/31, 10:51 PM
استاد مشاور من دکتر عابدی هستن
اما بازم همون دیگه دیگه است
قصد توهین به هیچ کدوم از این اساتید رو ندارم
اما باز عابدی حالیشه که داره چی میگه، 4 تا سوال بپرسی ازش به تناقض نمیرسه
به نظر من از همه جهات عابدی از شریفی سرتره.
البته فکر کنم نظر شما هم در مقایسه همین باشه؟!
ROBOTICS
2011/8/31, 10:52 PM
790 ، مکاترونیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر ، روزانه
792 ، مکاترونیک دانشگاه تهران ، شبانه
549 ، کنترل دانشگاه تربیت مدرس ، روزانه
721، کنترل دانشگاه فردوسی مشهد ، روزانه
795 ، کنترل دانشگاه صنعتی اصفهان ، روزانه
1700 ، کنترل دانشگاه اصفهان ، روزانه
3400 ، مخابرات دانشگاه سیستان و بلوچستان ، روزانه
131 ، قدرت دانشگاه علم وصنعت ، روزانه
460 ، قدرت دانشگاه بابل ، روزانه
nazliii
2011/8/31, 10:54 PM
قصد توهین به هیچ کدوم از این اساتید رو ندارم
اما باز عابدی حالیشه که داره چی میگه، 4 تا سوال بپرسی ازش به تناقض نمیرسه
به نظر من از همه جهات عابدی از شریفی سرتره.
البته فکر کنم نظر شما هم در مقایسه همین باشه؟!
مناسفانه من دکتر شریفی رو نمیشناسم
kakooey_m
2011/9/01, 12:35 AM
دوستان با توجه به اطلاعیه سازمان سنجش در http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=2&id=1010
در رابطه با کاهش ظرفیت برخی کد رشته ها، به این موضوع توجه کردید که دانشگاه علم و صنعت در تمام گرایش های برق، نسبت به اعلام اولیه کاهش ظرفیت داد.
6132 روزانه علم و صنعت راه آهن
6099 روزانه علم و صنعت کنترل
6098 روزانه علم و صنعت کنترل
6070 مجازی علم و صنعت IT
6068 روزانه علم و صنعت IT
6054 شبانه علم و صنعت مخابرات
5999 روزانه علم و صنعت مخابرات
5998 روزانه علم و صنعت مخابرات
5921 شبانه علم و صنعت قدرت
5872 روزانه علم وصنعت قدرت
5871 روزانه علم وصنعت قدرت
5870 روزانه علم وصنعت قدرت
5784 شبانه علم وصنعت الکترونیک
5744 روزانه علم و صنعت الکترونیک
6153 روزانه علم وصنعت مهندسی پزشکی
دقیقا در اکثر کد رشته های برق کاهش ظرفیت داد!!!!:warn:
mrouzbehi
2011/9/01, 12:36 AM
:eek::eek:
mrouzbehi
2011/9/01, 12:44 AM
جالبه علم و صنعت همه رشته هاش کم شده مثل برق و معماری:D
اینم از اون شاهکاراس:confused:
HESLER
2011/9/01, 09:50 AM
بازار کار قدرت گسترده تر است...علتشم بیشر به داشتن کار بیشتری تو شهرستانها نسبت به سایر گرایشا است،چون سایر گرایشا شاید اکثر بازار کارشون تهران متمرکز شده،ولی در کل اگه کسی هر گرایش برق باشه و واقعا بلد باشه بیکار نمیمونه،مخصوصا با مدرک فوق لیسانس.
اگر مشخصا منظورتون دانشگاه تهران هست, باید گفت بچه هایی که قبول میشن خیلی کم به بازار کار ارشدش فکر میکنن. بیشتر قصد ادامه تحصیل دارن. ولی در کل بازار کار قدرت بهتر از بقیه هست و بعد مخابرات.رشته کنترل جاهای خیلی خاصی نیاز دارن .بیشتر صنایع دفاعی .همچنین پذیرش گرفتن در رشته کنترل اصیل و کلاسیک هم خیلی سخت هست. چون پروژه های عملی برای دکترا که فاند میدن معمولا نظامی هست که به ایرانیها نمیدن. پروژه های تئوری که پول توش نیست و فاند نمیدن و باید با پول خودتون ادامه تحصیل بدید. اکثر بچه های کنترل معمولا میزنن به هوش مصنوعی و روباتیک.با احترام به تمامی گرایشهای برق ، اما همه میدونن بازارکار کنترل و قدرت تو ایران بهتره.و معمولاًدعوا بین بچه های قدرت و کنترل هستش.اما چون تعداد قدرتی ها خیلی بیشتر از کنترلی هاست(چه در مقطع لیسانس و چه ارشد) معمولاً یکطرفه به نفع خودشون رای میدن!!!!!!من خودم لیسانسم الکترونیک بود و متوجه شدم از الک تو ایران چیزی بر نمی تابد!!!!! تصمیم گرفتم بین قدرت و کنترل یکی رو انتخاب کنم..... یکی از اساتید که خودش دکترای برق قدرت داشت میگفت کلاً بازار کار برق کنترل و مکانیک سیالات تو ایران خوب هستش(اما نه اینکه بازار کار قدرت بد باشه). اگه یه نگاه به ظرفیت پذیرش کنترل تو مقطع لیسانس و ارشد کنید متوجه میشید که چه روزانه چه شبانه چه آزاد ،کنترل ظرفیت خیلی کمتری داره....این خودش نکته بسیار مثبت هستش.حداقل از دست این دانشگاه آزادی ها راحت میشید!!(بر خلاف الک و مخابرات!!)در بین دانشگاه ها در مقطع ارشد در حالت کلی دانشگاههایی که کنترل میگیرن سطح علمی بالاتری دارن(به جز دانشگاه لرستان و همدان و غیر انتفاعی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!) اما اینها شرط لازم بود ولی شرط کافی نبود! اگه از اساتید با تجربه که خودشون دستشون یه جایی بند باشه بپرسین بهتون میگن که کنترل آینده خیلی خوبی داره، شرکتهای نفت و گاز و خودرو سازی و سیمان و فولاد و هوا فضایی و دفاعی و...... مطمئنن یه مهندس کنترل میخوان.همونطور که گفتم من لیسانسم الکترونیک بوده و کلی تحقیق کردم تا بتونم یه گرایش بهتر انتخاب کنم.اینارو بخاطر این نگفتم که خودم دارم کنترل میخونم،اینا چیزی جز حقیقت نبود..........!!!!انشاا... همه بچه های کنترل و قدرت موفق باشن(و البته الکتونیکی ها و مخابراطی ها!!!!)
MehranVB
2011/9/01, 11:06 AM
[QUOTE=n a v;3997933]اگر مشخصا منظورتون دانشگاه تهران هست, باید گفت بچه هایی که قبول میشن خیلی کم به بازار کار ارشدش فکر میکنن. بیشتر قصد ادامه تحصیل دارن.
رشته کنترل جاهای خیلی خاصی نیاز دارن .بیشتر صنایع دفاعی .همچنین پذیرش گرفتن در رشته کنترل اصیل و کلاسیک هم خیلی سخت هست. چون پروژه های عملی برای دکترا که فاند میدن معمولا نظامی هست که به ایرانیها نمیدن. پروژه های تئوری که پول توش نیست و فاند نمیدن و باید با پول خودتون ادامه تحصیل بدید.
اکثر بچه های کنترل معمولا میزنن به هوش مصنوعی و روباتیک.[/[QUOTE
با احترام به تمامی گرایشهای برق ، اما همه میدونن بازارکار کنترل و قدرت تو ایران بهتره.
و معمولاًدعوا بین بچه های قدرت و کنترل هستش.اما چون تعداد قدرتی ها خیلی بیشتر از کنترلی هاست(چه در مقطع لیسانس و چه ارشد) معمولاً یکطرفه به نفع خودشون رای میدن!!!!!!
من خودم لیسانسم الکترونیک بود و متوجه شدم از الک تو ایران چیزی بر نمی تابد!!!!! تصمیم گرفتم بین قدرت و کنترل یکی رو انتخاب کنم..... یکی از اساتید که خودش دکترای برق قدرت داشت میگفت کلاً بازار کار برق کنترل و مکانیک سیالات تو ایران خوب هستش(اما نه اینکه بازار کار قدرت بد باشه).
اگه یه نگاه به ظرفیت پذیرش کنترل تو مقطع لیسانس و ارشد کنید متوجه میشید که چه روزانه چه شبانه چه آزاد ،کنترل ظرفیت خیلی کمتری داره....این خودش نکته بسیار مثبت هستش.حداقل از دست این دانشگاه آزادی ها راحت میشید!!(بر خلاف الک و مخابرات!!)
در بین دانشگاه ها در مقطع ارشد در حالت کلی دانشگاههایی که کنترل میگیرن سطح علمی بالاتری دارن(به جز دانشگاه لرستان و همدان و غیر انتفاعی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
اما اینها شرط لازم بود ولی شرط کافی نبود! اگه از اساتید با تجربه که خودشون دستشون یه جایی بند باشه بپرسین بهتون میگن که کنترل آینده خیلی خوبی داره، شرکتهای نفت و گاز و خودرو سازی و سیمان و فولاد و هوا فضایی و دفاعی و...... مطمئنن یه مهندس کنترل میخوان.
همونطور که گفتم من لیسانسم الکترونیک بوده و کلی تحقیق کردم تا بتونم یه گرایش بهتر انتخاب کنم.
اینارو بخاطر این نگفتم که خودم دارم کنترل میخونم،اینا چیزی جز حقیقت نبود..........!!!!
انشاا... همه بچه های کنترل و قدرت موفق باشن(و البته الکتونیکی ها و مخابراطی ها!!!!)
اینها هیچ کدام دلیل خوبی نبود، بهتر است به سازمانهای بزرگ سر بزنید و ببینید از هر رشته چند نفر میخوان. مثلاً برق و مکانیک همیشه اول بودن، چند سال پیش آماری از جاهایی مثل شرکت نفت و پتروشیمی و مخابرات و نیروگاهها و ایستگاههای توزیع و ادارات و غیره و غیره گرفتم. مطلقاً قدرت توی اکثر موارد بیشترین استخدامی رو داشت. مخابرات برخلاف اون چیزی که همه فکر میکنن بازار خوبی داشت و حتی از الکترونیک بیشتر بود (که به دلیل اشباع بودن مخابرات، بیکار در این رشته زیاد داریم) کنترل هم رشته خوبیه، اما با اختلاف خیلی زیادی از رشته هایی مثل قدرت و مکانیک پایینتره.
اما برای کسایی به فکر کار هستن، قبل از مدرک چند چیز هستن که اهمیت فراوانی توی استخدام در جاهای معتبر دارن:
1- معدل (حداقل بالای 14)
2- میزان تسلط به زبان
3- میزان تسلط به نرم افزارهای مربوط به زمینه کاری
4- ریزنمرات دروس مهم (برای مثال برق منطقه همیشه به نمره مدار نگاه میکنه و نمره بالای 14 مهمه براش)
اینها فیلـترهایی هستن که به عنوان چیزی مثل مصاحبه قبل از ورود به یک شرکت معیار استخدام هستن. (اینهایی که گفتم مختص برق منطقه بود، اما جاهای دیگه هم به همین شکل با کمی تفاوت هستش)
HESLER
2011/9/01, 11:36 AM
اگر مشخصا منظورتون دانشگاه تهران هست, باید گفت بچه هایی که قبول میشن خیلی کم به بازار کار ارشدش فکر میکنن. بیشتر قصد ادامه تحصیل دارن.
اکثر بچه های کنترل معمولا میزنن به هوش مصنوعی و روباتیک.
با احترام به تمامی گرایشهای برق ، اما همه میدونن بازارکار کنترل و قدرت تو ایران بهتره.
و معمولاًدعوا بین بچه های قدرت و کنترل هستش.اما چون تعداد قدرتی ها خیلی بیشتر از کنترلی هاست(چه در مقطع لیسانس و چه ارشد) معمولاً یکطرفه به نفع خودشون رای میدن!!!!!!
من خودم لیسانسم الکترونیک بود و متوجه شدم از الک تو ایران چیزی بر نمی تابد!!!!! تصمیم گرفتم بین قدرت و کنترل یکی رو انتخاب کنم..... یکی از اساتید که خودش دکترای برق قدرت داشت میگفت کلاً بازار کار برق کنترل و مکانیک سیالات تو ایران خوب هستش(اما نه اینکه بازار کار قدرت بد باشه).
اگه یه نگاه به ظرفیت پذیرش کنترل تو مقطع لیسانس و ارشد کنید متوجه میشید که چه روزانه چه شبانه چه آزاد ،کنترل ظرفیت خیلی کمتری داره....این خودش نکته بسیار مثبت هستش.حداقل از دست این دانشگاه آزادی ها راحت میشید!!(بر خلاف الک و مخابرات!!)
در بین دانشگاه ها در مقطع ارشد در حالت کلی دانشگاههایی که کنترل میگیرن سطح علمی بالاتری دارن(به جز دانشگاه لرستان و همدان و غیر انتفاعی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
اما اینها شرط لازم بود ولی شرط کافی نبود! اگه از اساتید با تجربه که خودشون دستشون یه جایی بند باشه بپرسین بهتون میگن که کنترل آینده خیلی خوبی داره، شرکتهای نفت و گاز و خودرو سازی و سیمان و فولاد و هوا فضایی و دفاعی و...... مطمئنن یه مهندس کنترل میخوان.
همونطور که گفتم من لیسانسم الکترونیک بوده و کلی تحقیق کردم تا بتونم یه گرایش بهتر انتخاب کنم.
اینارو بخاطر این نگفتم که خودم دارم کنترل میخونم،اینا چیزی جز حقیقت نبود..........!!!!
انشاا... همه بچه های کنترل و قدرت موفق باشن(و البته الکتونیکی ها و مخابراطی ها!!!!)
lunalovegood
2011/9/01, 11:55 AM
:eek::eek:
فکر کنم آموزش محور باشه!!!
HESLER
2011/9/01, 11:56 AM
[QUOTE=HESLER;3999157]
اینها هیچ کدام دلیل خوبی نبود، بهتر است به سازمانهای بزرگ سر بزنید و ببینید از هر رشته چند نفر میخوان. مثلاً برق و مکانیک همیشه اول بودن، چند سال پیش آماری از جاهایی مثل شرکت نفت و پتروشیمی و مخابرات و نیروگاهها و ایستگاههای توزیع و ادارات و غیره و غیره گرفتم. مطلقاً قدرت توی اکثر موارد بیشترین استخدامی رو داشت. مخابرات برخلاف اون چیزی که همه فکر میکنن بازار خوبی داشت و حتی از الکترونیک بیشتر بود (که به دلیل اشباع بودن مخابرات، بیکار در این رشته زیاد داریم) کنترل هم رشته خوبیه، اما با اختلاف خیلی زیادی از رشته هایی مثل قدرت و مکانیک پایینتره.
اما برای کسایی به فکر کار هستن، قبل از مدرک چند چیز هستن که اهمیت فراوانی توی استخدام در جاهای معتبر دارن:
1- معدل (حداقل بالای 14)
2- میزان تسلط به زبان
3- میزان تسلط به نرم افزارهای مربوط به زمینه کاری
4- ریزنمرات دروس مهم (برای مثال برق منطقه همیشه به نمره مدار نگاه میکنه و نمره بالای 14 مهمه براش)
اینها فیلـترهایی هستن که به عنوان چیزی مثل مصاحبه قبل از ورود به یک شرکت معیار استخدام هستن. (اینهایی که گفتم مختص برق منطقه بود، اما جاهای دیگه هم به همین شکل با کمی تفاوت هستش)
این آماری که میگی از شرکتها گرفتید رو خودتون تنهایی گرفتین؟؟!!!!!
از حرفای شکمی اصلاً خوشم نمیاد، ما نباید طوری صحبت کنیم که خودمون دوست داریم اونطوری باشه یا اونطوری بشه. بلکه باید حقیقت رو بگیم.حتی اگه به قول شما فلان شرکت چند برار کنترل، قدرت بخواد،در عوض تعداد قدرتی ها اونقدر چند برار کنترلی ها هست که این مورد رفع بشه.(دانشگاه آزاد خلع رو پر کرده!!!)
درضمن اینکه من و شما بخوایم با هم بحث کنیم یا حتی با بچه های دیگه،هیچ فایده ای نداره.چون هرکی سعی میکنه سنگ خودشو به سینه بزنه و از گرایش خودش دفاع کنه.اگه قرار باشه یه الکترونیکی(رشته لیسانس من)بخواد بحث کنه میگه الکترونیک بازارکار خیلی خوبی داره.
درمورد مخابراتم باید گفت که نسبت به الکترونیک تو ایران خیلی بهتره مخصوصاً تو شرکت نفت و گاز، ولی وقتی تو یکی ازین تایپیک های بچه ها دیدم یکی با رتبه 3400 روزانه زاهدان قبول شد، فهمیدم اوضاع خرابتر از این حرفاست.!!
alcapon
2011/9/01, 12:25 PM
کلا بهشتی دوتا استاد واسه ادوات داره که اسکولن بیچاره شدی!! ببین ادوات رو دو نفر گفتن بیاین مستقیم ارشدش رو بخونین هیچکی قبول نکرد!!!
MehranVB
2011/9/01, 12:40 PM
این آماری که میگی از شرکتها گرفتید رو خودتون تنهایی گرفتین؟؟!!!!!
از حرفای شکمی اصلاً خوشم نمیاد، ما نباید طوری صحبت کنیم که خودمون دوست داریم اونطوری باشه یا اونطوری بشه. بلکه باید حقیقت رو بگیم.حتی اگه به قول شما فلان شرکت چند برار کنترل، قدرت بخواد،در عوض تعداد قدرتی ها اونقدر چند برار کنترلی ها هست که این مورد رفع بشه.(دانشگاه آزاد خلع رو پر کرده!!!)
درضمن اینکه من و شما بخوایم با هم بحث کنیم یا حتی با بچه های دیگه،هیچ فایده ای نداره.چون هرکی سعی میکنه سنگ خودشو به سینه بزنه و از گرایش خودش دفاع کنه.اگه قرار باشه یه الکترونیکی(رشته لیسانس من)بخواد بحث کنه میگه الکترونیک بازارکار خیلی خوبی داره.
درمورد مخابراتم باید گفت که نسبت به الکترونیک تو ایران خیلی بهتره مخصوصاً تو شرکت نفت و گاز، ولی وقتی تو یکی ازین تایپیک های بچه ها دیدم یکی با رتبه 3400 روزانه زاهدان قبول شد، فهمیدم اوضاع خرابتر از این حرفاست.!!
واقعاً متاسفم برایتان، من اطلاعاتی را که چند ماه با هزار زحمت از مدیران بخشهای سازمان و استادان و کارگزینی سازمانهای مختلف و ... جور کردم رو به صورت خلاصه در چند خط برایتان آوردم و شما به راحتی میگویید شکمی!!!
باشه اصلاً حرفای شما درست و هر کس که مخالف گفته هاتون رو گفت شکمی! خوب حقم دارین که خوشتون نیاد!
ولی برای بقیه دوستانم به حرفام اضافه کنم اینکه چه دانشگاهی چه رتبه ای میگیره و کدوم یکی زودتر پر میشه اصلاً و ابداً ارتباطی به استخدام پیدا نخواهد کرد.
و برای دوستان کنترلی، برای استخدام همونطور که مهندس MASS59 (http://www.iran-eng.com/member.php/353617-MASS59) گفتن در درجه اول باید مهارتهایی مثل PLC و ابزار دقیق خودتون رو تا اونجا که ممکنه قوی کنید. در اکثر کارخانه ها از PLC استفاده میشه و یکی از پایه های کارخانه که 24 ساعت باید حضور داشته باشه (یعنی دو یا سه شیفت در شبانه روز) مهندس کنترل (یا کلاً برق) مسلط به PLC هست.
mrouzbehi
2011/9/01, 01:06 PM
فکر کنم آموزش محور باشه!!!
تو دفترچه دیدم آموزش محور نبود.:surprised:
HESLER
2011/9/01, 01:16 PM
واقعاً متاسفم برایتان، من اطلاعاتی را که چند ماه با هزار زحمت از مدیران بخشهای سازمان و استادان و کارگزینی سازمانهای مختلف و ... جور کردم رو به صورت خلاصه در چند خط برایتان آوردم و شما به راحتی میگویید شکمی!!!
باشه اصلاً حرفای شما درست و هر کس که مخالف گفته هاتون رو گفت شکمی! خوب حقم دارین که خوشتون نیاد!
ولی برای بقیه دوستانم به حرفام اضافه کنم اینکه چه دانشگاهی چه رتبه ای میگیره و کدوم یکی زودتر پر میشه اصلاً و ابداً ارتباطی به استخدام پیدا نخواهد کرد.
و برای دوستان کنترلی، برای استخدام همونطور که مهندس MASS59 (http://www.iran-eng.com/member.php/353617-MASS59) گفتن در درجه اول باید مهارتهایی مثل PLC و ابزار دقیق خودتون رو تا اونجا که ممکنه قوی کنید. در اکثر کارخانه ها از PLC استفاده میشه و یکی از پایه های کارخانه که 24 ساعت باید حضور داشته باشه (یعنی دو یا سه شیفت در شبانه روز) مهندس کنترل (یا کلاً برق) مسلط به PLC هست.
بنده این تلاش چند ماهه شما در زمینه تحقیقات از سازمانها و ارگانهای مهم را میستایم!!! اجرتان با خدا که اینطور شفاف سازی میکنید!!
فقط این جمله شما که فرمودید :((کنترل هم رشته خوبیه، اما با اختلاف خیلی زیادی از رشته هایی مثل قدرت و مکانیک پایینتره.!!!!!!!!)) منو کشته.مخصوصاً تاکید روی ((اختلاف خیلی زیاد))!!!
خلاصه همونطور که گفتم اکثراً مردم دوست دارن چیزی بگن که آرزو دارن اونطور بشه........
MehranVB
2011/9/01, 02:08 PM
بنده این تلاش چند ماهه شما در زمینه تحقیقات از سازمانها و ارگانهای مهم را میستایم!!! اجرتان با خدا که اینطور شفاف سازی میکنید!!
فقط این جمله شما که فرمودید :((کنترل هم رشته خوبیه، اما با اختلاف خیلی زیادی از رشته هایی مثل قدرت و مکانیک پایینتره.!!!!!!!!)) منو کشته.مخصوصاً تاکید روی ((اختلاف خیلی زیاد))!!!
خلاصه همونطور که گفتم اکثراً مردم دوست دارن چیزی بگن که آرزو دارن اونطور بشه........
کنترل هم رشته خوبیه و با اختلاف خیلی زیادی از رشته هایی مثل قدرت و مکانیک بالاتره!
اگر سئوالی داشتید در صفحه کاربریم بپرسید، اینطوری تاپیک در حال منحرف شدن از موضوع اصلیشه.
mrbagher
2011/9/01, 09:19 PM
آره همون کامبیزه من جات بودم انصراف میدادم فقط اتلاف وقت!!!برو facebook از الک های بهشتی بپرس چطوره؟؟
mehdidadkhah
2011/9/01, 10:22 PM
نه بابا کاری ندارند .... اگه خیلی زیاد مثلا 0.25 زیادتر بنویسی گیر میدند ولی یکی دو صدم را کاری ندارند البته بستگی به دانشگاه هم داره که تو چه رنجی رتبه هاش هستند.. من یکی از رفقا پارسال تو دانشگاه صنعتی اصفهان 7 صدم بیشتر نوشته بود البته رند کرده بود و تا یه رقم اعشار نوشته بود 16.33 را 16.40 نوشته بود . فقط تو خود دانشگاه صحبت کرده بود و حل شده بود ناگفته نمونه اگه رتبه های بعدیت هم همون جا قبول شده باشند که دیگه زیاد گیر نمی دند .
mehdidadkhah
2011/9/01, 10:29 PM
سلام
تبریک میگم.
میشه لطفا رتبتون رو هم بگین و اینکه مصاحبه اش چطور بود؟ چه سوالایی کردن؟
متشکر
1500 شبانه قدرت مالک اشتر +++مصاخبه اش هم زیاد سخت نبود اگه روزنامه خون باشی یعنی اینکه سیاست بدونی ولی سیاسی نباشی قبولی
دانشگاش چطوریه؟ برای ادامه تحصیل در خارج مشکلی داره یا نه؟لطفا اگه کسی میدونه بگه چون یکشنبه ثبت نامه؟
mehdidadkhah
2011/9/01, 10:36 PM
چرا باید تو قدرت با رتبه بالای 1500 به فکر غیرانتفایی باشی. انوقت با 3400 روزانه سیستان مخابرات بیارند؟
mehdidadkhah
2011/9/01, 10:43 PM
با احترام به تمامی گرایشهای برق ، اما همه میدونن بازارکار کنترل و قدرت تو ایران بهتره.و معمولاًدعوا بین بچه های قدرت و کنترل هستش.اما چون تعداد قدرتی ها خیلی بیشتر از کنترلی هاست(چه در مقطع لیسانس و چه ارشد) معمولاً یکطرفه به نفع خودشون رای میدن!!!!!!من خودم لیسانسم الکترونیک بود و متوجه شدم از الک تو ایران چیزی بر نمی تابد!!!!! تصمیم گرفتم بین قدرت و کنترل یکی رو انتخاب کنم..... یکی از اساتید که خودش دکترای برق قدرت داشت میگفت کلاً بازار کار برق کنترل و مکانیک سیالات تو ایران خوب هستش(اما نه اینکه بازار کار قدرت بد باشه). اگه یه نگاه به ظرفیت پذیرش کنترل تو مقطع لیسانس و ارشد کنید متوجه میشید که چه روزانه چه شبانه چه آزاد ،کنترل ظرفیت خیلی کمتری داره....این خودش نکته بسیار مثبت هستش.حداقل از دست این دانشگاه آزادی ها راحت میشید!!(بر خلاف الک و مخابرات!!)در بین دانشگاه ها در مقطع ارشد در حالت کلی دانشگاههایی که کنترل میگیرن سطح علمی بالاتری دارن(به جز دانشگاه لرستان و همدان و غیر انتفاعی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!) اما اینها شرط لازم بود ولی شرط کافی نبود! اگه از اساتید با تجربه که خودشون دستشون یه جایی بند باشه بپرسین بهتون میگن که کنترل آینده خیلی خوبی داره، شرکتهای نفت و گاز و خودرو سازی و سیمان و فولاد و هوا فضایی و دفاعی و...... مطمئنن یه مهندس کنترل میخوان.همونطور که گفتم من لیسانسم الکترونیک بوده و کلی تحقیق کردم تا بتونم یه گرایش بهتر انتخاب کنم.اینارو بخاطر این نگفتم که خودم دارم کنترل میخونم،اینا چیزی جز حقیقت نبود..........!!!!انشاا... همه بچه های کنترل و قدرت موفق باشن(و البته الکتونیکی ها و مخابراطی ها!!!!)
من تعصبی رو دانشگاه آزاد ندارم ولی مطمئن باشید تمام دانشگاه آزادی ها این طور که شما فکر می کنید نیستند که می خواهید از دستشون راحت بشید....مگه اون ها چیکار کردند....جز اینه که برای استخدامی شرایط شون از دولتی ها کمتره و اکثرا برای خرج و مخارج شون باید دنبال کار های خصوصی باشند .
1500 شبانه قدرت مالک اشتر +++مصاخبه اش هم زیاد سخت نبود اگه روزنامه خون باشی یعنی اینکه سیاست بدونی ولی سیاسی نباشی قبولی
دانشگاش چطوریه؟ برای ادامه تحصیل در خارج مشکلی داره یا نه؟لطفا اگه کسی میدونه بگه چون یکشنبه ثبت نامه؟
من شنیدم بعدش دیگه با مدرک این دانشگاه نمیشه خارج برا ادامه درس خوند......حالا بازم از بقیه و جاهای دیگه بپرس مطمئن شی
mombeni83
2011/9/01, 10:44 PM
سلام.ببخشید اگه میشه یه مقداری در مورد مصاحبه این دانشگاه توضیح بدید.ممنون.:gol:
mehdidadkhah
2011/9/01, 10:51 PM
من شنیدم بعدش دیگه با مدرک این دانشگاه نمیشه خارج برا ادامه درس خوند...فکر کنم ممنوع الخروج میشه آدم...حالا بازم از بقیه و جاهای دیگه بپرس مطمئن شی
نه ممنوع الخروج که فکر نمی کنم مگه زندانه....چون یکی از بچه های اونجا می گفت اساتید برای فرصت مطالعاتی میرند خارج...
دوستان به نظر شما بین قدرت شهرکرد و کاشان و مالک اشتر کدوم بهتره؟
mehdidadkhah
2011/9/01, 10:53 PM
سلام.ببخشید اگه میشه یه مقداری در مورد مصاحبه این دانشگاه توضیح بدید.ممنون.:gol:
ببین فقط نباید دروغ بگی و غلو کنی . چون مطمئن باش می فهمند حتی کلماتی هم که به کار می بری مهمه ولی در کل راحت باش و ریلکس جواب بده..
نه ممنوع الخروج که فکر نمی کنم مگه زندانه....چون یکی از بچه های اونجا می گفت اساتید برای فرصت مطالعاتی میرند خارج...
دوستان به نظر شما بین قدرت شهرکرد و کاشان و مالک اشتر کدوم بهتره؟
نمیدونم...من این ور اونور شنیدم چون مال سپاهه اینجوریه و ...
mombeni83
2011/9/01, 11:07 PM
ببین فقط نباید دروغ بگی و غلو کنی . چون مطمئن باش می فهمند حتی کلماتی هم که به کار می بری مهمه ولی در کل راحت باش و ریلکس جواب بده..
ببخشید سوال تخصصی چی میپرسن؟
kakooey_m
2011/9/01, 11:52 PM
نمیدونم...من این ور اونور شنیدم چون مال سپاهه اینجوریه و ...
مال سپاه که نیست، مال وزارت دفاع هست
و برای خروج از کشور نه، ولی اجازه رفتن به آمریکا نداری... البته منم شنیدم!!!
دوستان لطفا از کلام مناسب استفاده کنن
به کار بردن کلامی که منجر به بی احترامی به سایرین بشه در اینجا جایی نداره
با تشکر از همه دوستانی که به رایگان اطلاعاتشون را در اختیار هم قرار می دن :gol:
HESLER
2011/9/02, 12:29 AM
[QUOTE=n a v;4001999]من شنیدم بعدش دیگه با مدرک این دانشگاه نمیشه خارج برا ادامه درس خوند...فکر کنم ممنوع الخروج میشه آدم...حالا بازم از بقیه و جاهای دیگه بپرس مطمئن شی[/QUالان مشکل شما چیه دقیقاً؟؟ چرا اینقدر کلافه ای؟؟ الان شما مالک اشتر قبول شدی؟ببین بذار چندتا نکته بهت بگم، با مدرک مالک میتونی خیلی راحتتر جذب وزارت دفاع بشی(ربطی به سپاه نداره) که برای کار جای خیلی مناسبیه.حتی ممکنه خود دانشگاه بورسیه کنه بعضیها رو.درمورد خروج از کشورم باید بگم که بهت ویزا نمیدن و نمیتونی اقامت خارج کشور داشته باشی.و موقع ثبت نام فکر کنم تعهد هم میگیرن.البته یه نکته خیلی مهم اینه که من تو یکی از سایتهایی که واسه یکی از اساتی بود خوندم مدرک مالک اشتر مورد تایید همه ارگانها نیست!!!! چراشو نمیدونم والا.
چرا باید تو قدرت با رتبه بالای 1500 به فکر غیرانتفایی باشی. انوقت با 3400 روزانه سیستان مخابرات بیارند؟
اقا حرف دلمو زدي ! خداييش خيلي ستمه كه ما قدرتيا برا اينكه تهران قبول بشيم بايد رتبمون زير دويست باشه ولي الكيا و مخابراتيا تا رتبه هشتصد نهصدم ميتونن تهران قبول بشن اين بي عدالتيه!
kakooey_m
2011/9/02, 01:49 AM
اقا حرف دلمو زدي ! خداييش خيلي ستمه كه ما قدرتيا برا اينكه تهران قبول بشيم بايد رتبمون زير دويست باشه ولي الكيا و مخابراتيا تا رتبه هشتصد نهصدم ميتونن تهران قبول بشن اين بي عدالتيه!
دوستان این طوری که مقایسه نمی کنند.....
سختی قبول شدن در قدرت با الکترونیک و مخابرات فرقی نداره!
بچه های الکترونیک و مخابرات و حتی کنترلی ها به دلیل هم پوشانی خیلی زیاد رتبه ها، رتبه شون میره بالاتر.... همین.
ولی بچه های قدرت هم پوشانی ناچیزی با بقیه گرایش ها دارند و افراد قبل از اونها اکثرا قدرتی هستند.
abolfazl_abedi
2011/9/02, 07:42 AM
بچه ها یعنی وضعیت ادوات شهید بهشتی این قدر خرابه؟
کسی نمیدونه استاد جدید آوردن یا نه؟
در مورد مهمان گرفتن به دانشگاههای بهتر در ترمهای بعد کسی اطلاعی نداره که قبول میکنن یا نه؟
یک سوال دیگه در مورد دانشگاه علوم تحقیقات
از یکی شنیدم رتبه اول کنکورش رو بورسیه میکنه درسته؟
من توی این دانشگاه اول شدم،اینم کارنامم
63708
ir_majhool
2011/9/02, 09:52 AM
دوستان به نظر من به جایی این حرف ها بهتره به این نکته باید توجه داشت کسی موفق هست که در گرایش خودش از همه تاپ تر باشه
حرف های هر دوتون درسته ولی یادتون باشه فقط به فکر استخدامی نباشد
به فکر تولید باشید اونوقت هست که راحت جذب میشید و در اینصورت دیگه استرس استخدام شدن رو ندارید و با فکر باز تری پیشرفت میکنید
سعی کنید هیچ وقت با دانش یک گرایش کار نکنید.اگه قدرت هستید با افرادی که دارای مدرک مخابرات و کنترل هستند همکاری کنید تا بالاترین بازدهی رو داشته باشه
من خودم لیسانسم قدرته ولی برای ارشد متوجه شدم که برای کار استخدامی فوق دیپلم برق هم کافیه و تا شما رسمی بشید در شرکت چند سال میگذره تصمیم گرفتم تا ارشد رو در یک رشته جدید ادامه بدم
تصمیم من بر اینه که ارش مخابرات بخونم و هر سه لول plc رو در یک موسسه معتبر اخذ کنم تا خیالم از اینکه کجا کار هست چه گرایشی رو میخوان و اینا راحت باشه
یه نکته دیگه اینکه چرا میگید دانشگاه آزادی ها همه جا رو گرفتند
مگه شما درس نخوندید؟ مگه شما به توانایی خودتون اعتماد ندارید؟ اگه بخواین اینطوری به قضیه نگاه کنید به جایی نمیرسید.من خودم دانشجوی دانشگاه آزادم و اینقدر انگیزه و دانش دارم که میتونم بهترین دانشجویان دانشگاه های سراسری رو بزارم تو جیبم
شما با این روحیه بخواین در جامعه رقابت کنید از الان باختید
strsdr26
2011/9/02, 01:49 PM
سللام
من خودم اردیبهشت رفته بودم دانشگاه مالک اشتر ولی تو شاهین شهر. راستش محیطش اصلا اونجور که همه فکر میکنن نبود. بچه ها همه راحت بودن و بچه های خوبیم بودن. البته مربوط به فیزیکش میشد. یه نفر هم اونجا دیدم که ویزا گرفته بود می خواست بره خارج برای تفریح البته کجاش رو نگفت. یعنی ممنوع الخروج نمیشی.
از لحاظ امکانات و آزمایشگاه ها واقعا وضعشون خوب بود. بخصوص برای دانشجویان مرد خیلی خیلی خوبه. اگه بخواهین وارد کارهای دفاعی و نظامی شین که خیلی راحته.
اگر اطلاعات دقیقتری میخواهی میتونی با دانشگاه تماس بگیری و با رئیس گروه یا یکی از اساتید صحبت کنی. رئیس گروه مهندسی الکترواپتیک شاهین شهر دکتر عرب ه . اگه تهرانیا خوب جواب ندادن میتونی یه تماسی با ایشون بگیری. شنیدم خوب راهنمایی میکنن. فقط به قول خودتون راستش رو بگین و خیلی راحت براش توضیح بدین که چی میخواین.
در هر صورت موفق باشین.
shahbazi
2011/9/02, 03:05 PM
سلام بچه ها به همگي تبريك ميگم منم با 1028 شهيد عباسپور روزانه ارشد كنترل قبول شدم كسي در مورد اين دانشگاه وخوب وبد بودنش اظلاعاتي دارد با كدام دانشگاه ميشه مقايسه كرد ازنطر علمي
MASS59
2011/9/02, 04:52 PM
این هم کلی رتبه-قبولی امسال:
http://rkohan.ir/comments/?blogid=arshadbargh89&postid=423&timezone=12600
http://bargh-arshad.com/News.aspx?NewsId=f96ce7dc-6d97-49fe-b42d-61e811503fa0
صحت و سقم شون با خودشون
HESLER
2011/9/03, 12:52 AM
سلام بچه ها به همگي تبريك ميگم منم با 1028 شهيد عباسپور روزانه ارشد كنترل قبول شدم كسي در مورد اين دانشگاه وخوب وبد بودنش اظلاعاتي دارد با كدام دانشگاه ميشه مقايسه كرد ازنطر علميمبارکه،دانشگاه خیلی خوبیه و استادای خوبی داره.یکی از دوستام اونجا عمران میخوند و خیلی راضی بود.کلاً امکانات رفاهیش خوبه و مثل بقیه دانشگاهها آدمو بیخودی سرکیسه نمیکنن!! و از همه مهم تر اینکه یه دانشگاه صنعتی اونم تو تهران هستش.....به قول یکی از اساتیدمون که میگفت آزاد تهران با دولتی شهرستانها برابری میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا که شما روزانه اید. موفق باشی........................
shahbazi
2011/9/03, 07:57 AM
سلام برادر HESLER ازاينكه نظرتون را گفتيد ممنونم ولي توجه داشته باشيد كه دانشگاه صنعت اب و برق شهيد عباسپور كه بنده قبول شدم هم دولتي وهم سراسري است فكر ميكنم بي انصافي است كه حتي با ازاد تهران مقايسه شود منظور من مقايسه علمي با دانشگاههاي دولتي تهران ويا شهرستانها بود كه در چه رتبه اي قرار دارد هر كدام از دوستان راهنمايي كنند ممنون خواهم شد
سلام به دلیل این که دانشگاه مالک اشتر توسط امریکا مورد تحریم قرار گرفته است نمیتوان ادامه تحصیل داد در خارج.
برای اطلاعات بیشتر برین به این سایت.ولی اگه بخواید تو ایران بمونید دانشگاه بدی نیست.حداقل تو نمره دادن سختگیری نمیکنن
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?3120-دانشگاه-مالک-اشتر-خطری-نداره؟/page2
marziyyeh
2011/9/03, 01:53 PM
:que:سلام:que:
كسي هست كه اطلاعاتي در مورد رتبه قبولي مخابرات سيستم دانشگاه خليج فارس بوشهر داشته باشه؟
با سلام و تبریک به همگی
اگه کسی محل قبولی با رتبه 1400 برق قدرت را می دونه لطفا بگه؟ در ضمن امسال قبولی ها نسبت به پارسال بهتر شده؟ مراکز بین المللی ارزش رفتن داره؟
nevada traveler
2011/9/03, 02:15 PM
:que:سلام:que:
كسي هست كه اطلاعاتي در مورد رتبه قبولي مخابرات سيستم دانشگاه خليج فارس بوشهر داشته باشه؟
سلام چطور مگه؟!
marziyyeh
2011/9/03, 02:30 PM
سلام چطور مگه؟!
ميخوام بدونم اگر بخوام برم بايد براي چه رتبهاي برنامه ريزي كنم؟:que:
nevada traveler
2011/9/03, 02:48 PM
ميخوام بدونم اگر بخوام برم بايد براي چه رتبهاي برنامه ريزي كنم؟:que:
به صورت کامنت خصوصی جواب شما رو دادم
samane2030
2011/9/03, 08:22 PM
سلام بچه ها به همگي تبريك ميگم منم با 1028 شهيد عباسپور روزانه ارشد كنترل قبول شدم كسي در مورد اين دانشگاه وخوب وبد بودنش اظلاعاتي دارد با كدام دانشگاه ميشه مقايسه كرد ازنطر علمي
سلام تبریک میگم
منم با رتبه 1079 کنترل عباسپور قبول شدم راستش این چند روز بیشتر راجع بهش تحقیق کردم و فهمیدم دانشگاه خیلی خوبیه و امکانات رفاهیش زیاده و احتمال ادغامش با خواجه نصیر تا سال دیگه خیلی زیاده ...
ولی خوب فکر کنم با این رتبه ها و قبولی های امسال میتونستیم شبانه بهشتی یا تربیت مدرس و بیاریما ... :(
samane2030
2011/9/03, 08:28 PM
سلام دوستان
میشه لطفا منو راهنمایی کنید:smile:
راستش من کنترل روزانه عباسپور و مخابرات آزاد تهران علوم تحقیقات قبول شدم .
حالا بین این دو تا گرایش و بین این دو تا دانشگاه موندم. . . از نظر علاقه ای برام فرقی نداره ولی رفتم پارسه گفتن مخابرات بهتره و علوم تحقیقات هم در سطح دانشگاههای مطرح مثل تهران یا امیرکبیر ه . . .
نظر شما چیه؟
کدوم گرایش بازار کاره بهتری داره و کدوم دانشگاه اعتبار بیشتری برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکتری در ایران و خارج از کشور داره؟(جنبه مالی رو در نظر نگیرید لطفا!)
توروخدا بهم جواب بدید
من پس فردا باید برم ثبت نام. . . :(
راستی لیسانسم هم الکترونیک بوده
anishtain_bahosh
2011/9/03, 09:08 PM
سلام در مورد دانشگاه شاهد و خوب و بد بودن امکانات و اساتید خبری دارید؟من روزانه مخابرات میدان شاهد قبول شدم.به نظرتون شاهد بهتره یا علوم تحقیقات مخابرات؟
samane2030
2011/9/03, 10:17 PM
سلام در مورد دانشگاه شاهد و خوب و بد بودن امکانات و اساتید خبری دارید؟من روزانه مخابرات میدان شاهد قبول شدم.به نظرتون شاهد بهتره یا علوم تحقیقات مخابرات؟
راستش تو کلاسای ارشد که می رفتم یکی از بچه ها شاهد خونده بود الکترونیک،میگفت جو دانشگاهش خیلی مذهبیه !! اگه خودتم اینجوری هستی که مشکلی برات پیش نمیاد ولی اگه نیستی سخت برات میگذره!!! دیگه از اکیپ و خوش گذرونی و این حرفا خبری نیست...
از نظر سطح علمی هم که خوب خیلی بالا نیست... اگه میخوای پول ندی خوبه برو ولی اگه جای تو بودم با مشاور صحبت می کردم چون انتخابت خیلی تو زندگیت اثر میذاره...;)
anishtain_bahosh
2011/9/03, 11:04 PM
راستش تو کلاسای ارشد که می رفتم یکی از بچه ها شاهد خونده بود الکترونیک،میگفت جو دانشگاهش خیلی مذهبیه !! اگه خودتم اینجوری هستی که مشکلی برات پیش نمیاد ولی اگه نیستی سخت برات میگذره!!! دیگه از اکیپ و خوش گذرونی و این حرفا خبری نیست...
از نظر سطح علمی هم که خوب خیلی بالا نیست... اگه میخوای پول ندی خوبه برو ولی اگه جای تو بودم با مشاور صحبت می کردم چون انتخابت خیلی تو زندگیت اثر میذاره...;)
من شنیده بودم از نظر علمی سطح مطلوبی داره!!!اینکه سطح علمی دانشگاه چه طوره رو چه جوری میشه فهمید؟؟اونم تا دو روز دیگه!!!!کسی نظری که کمک کننده باشه نداره دوستان؟
HESLER
2011/9/03, 11:26 PM
سلام برادر HESLER ازاينكه نظرتون را گفتيد ممنونم ولي توجه داشته باشيد كه دانشگاه صنعت اب و برق شهيد عباسپور كه بنده قبول شدم هم دولتي وهم سراسري است فكر ميكنم بي انصافي است كه حتي با ازاد تهران مقايسه شود منظور من مقايسه علمي با دانشگاههاي دولتي تهران ويا شهرستانها بود كه در چه رتبه اي قرار دارد هر كدام از دوستان راهنمايي كنند ممنون خواهم شدبرادرshahbazi شما منظرم رو خوب متوجه نشدید....خب از شریف و امیر کبیر و تهران که پایینتره ولی یه چیز تو مایه های خواجه نصیر هستش.به نظر من بین عباسپور و شهرستانهای بزرگ ،100% عباسپور می ارزه چون1-تهران هستش(خیلی مهمه)2-اساتید خوبی داره3-امکاناتشم از شهرستانهای بزرگ کمتر نیست4-به دانشجوها میرسن(حداقل 5-6 سال پیش که اینطور بود!!)
mrbagher
2011/9/03, 11:51 PM
hala inghadr ghose nakhor har chi baashe sarasari tehrane sagesh be azad miarze vali abedi o sharifo adamaye bad gheleghian vaaghean !!
HESLER
2011/9/03, 11:53 PM
سلام دوستان
میشه لطفا منو راهنمایی کنید:smile:
راستش من کنترل روزانه عباسپور و مخابرات آزاد تهران علوم تحقیقات قبول شدم .
حالا بین این دو تا گرایش و بین این دو تا دانشگاه موندم. . . از نظر علاقه ای برام فرقی نداره ولی رفتم پارسه گفتن مخابرات بهتره و علوم تحقیقات هم در سطح دانشگاههای مطرح مثل تهران یا امیرکبیر ه . . .
نظر شما چیه؟
کدوم گرایش بازار کاره بهتری داره و کدوم دانشگاه اعتبار بیشتری برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکتری در ایران و خارج از کشور داره؟(جنبه مالی رو در نظر نگیرید لطفا!)
توروخدا بهم جواب بدید
من پس فردا باید برم ثبت نام. . . :(
راستی لیسانسم هم الکترونیک بوده
من نمیدونم چرا همه ملت به این عباسپور گیر دادن!!! شاید بخاطر اسم عباسش باشه یا شهید اولش!!! اگه اسمش صنعت آب و برق خالی بود فکر کنم دیگه کسی بهش شک نمی کرد!!
حلا این دوست ما که دیگه آخرشه و با دانشگاه آزاد مقایسه میکنه!!!!!!!!!درسته که آزاد تهرانم خوبه ولی من جای تو بودم عباسپورو با سر میرفتم.
یه نکته خیلی خیلی مهم اینکه این دانشگاه وابسته به وزارت نیرو هستشوربطی هم ب وزارت دفاع و ارتش و سپاه و بسیج و .....نداره.خیالتون راحت.ممنوعیتی هم برا اقامت خارج کشور نداره.ختم کلام اینکه مثل همه دانشگاههای عادیه دیگه هستش.
(در ضمن کنترل از مخابرات خیلی بهتره-منم لیسانسم الکترونیک بود با کلی تحقیق قبلی به این نتیجه رسیدم که برم کنترل)
mehdidadkhah
2011/9/04, 12:10 AM
سللام
من خودم اردیبهشت رفته بودم دانشگاه مالک اشتر ولی تو شاهین شهر. راستش محیطش اصلا اونجور که همه فکر میکنن نبود. بچه ها همه راحت بودن و بچه های خوبیم بودن. البته مربوط به فیزیکش میشد. یه نفر هم اونجا دیدم که ویزا گرفته بود می خواست بره خارج برای تفریح البته کجاش رو نگفت. یعنی ممنوع الخروج نمیشی.
از لحاظ امکانات و آزمایشگاه ها واقعا وضعشون خوب بود. بخصوص برای دانشجویان مرد خیلی خیلی خوبه. اگه بخواهین وارد کارهای دفاعی و نظامی شین که خیلی راحته.
اگر اطلاعات دقیقتری میخواهی میتونی با دانشگاه تماس بگیری و با رئیس گروه یا یکی از اساتید صحبت کنی. رئیس گروه مهندسی الکترواپتیک شاهین شهر دکتر عرب ه . اگه تهرانیا خوب جواب ندادن میتونی یه تماسی با ایشون بگیری. شنیدم خوب راهنمایی میکنن. فقط به قول خودتون راستش رو بگین و خیلی راحت براش توضیح بدین که چی میخواین.
در هر صورت موفق باشین.
مرسی ممنون
HESLER
2011/9/04, 12:24 AM
مالک برا صفر به خارج مشکلی نداره
با اقامت گرفتن مشکل داره
یعنی میشه رفت واسه تفریح ولی زودی باس برگردی!!!!
نمیشه اونجا موند!!!!
nevada traveler
2011/9/04, 06:17 AM
جناب HESLER خان
شما خیلی داری مغرورانه و طعنه آمیز در مورد بچه های دانشگاه آزاد و دانشگاهشون صحبت میکنی.شما اگه ادعاتون میشه با رتبه ی 2400 کنترل قبل از اعلام نتایج توی فروم کاسه ی چه کنم چه کنم دستتون نمیگرفتین که آی مردم کمک کنین من کجا قبول میشم با این رتبه ها!حالا که با خوش شانسی قبول شدید واسه ما دم در آووردین؟؟!!!جالبه خدمتتون عرض کنم یکی از اساتید کنترل شاهرود به نام دکتر علیرضا الفی قبل از اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه شاهرود بخوان بشن استاد دانشگاه آزاد بوشهر بودند!پس دیگه هی تشریف نیارید اینجا و هر چی دلتون خواست بگید.با این طرز فکر و نحوه ی برخورد در آینده مشکل پیدا خواهید کرد.متاسفم.
((از مدیران خواهشمندم این پست را به هیچ وجه حذف نکنند.چون لازم است توسط مخاطب من خوانده شود و این حق برای من در پاسخ به صحبتهای ایشون محفوظ است))
HESLER
2011/9/04, 03:43 PM
جناب HESLER خان
شما خیلی داری مغرورانه و طعنه آمیز در مورد بچه های دانشگاه آزاد و دانشگاهشون صحبت میکنی.شما اگه ادعاتون میشه با رتبه ی 2400 کنترل قبل از اعلام نتایج توی فروم کاسه ی چه کنم چه کنم دستتون نمیگرفتین که آی مردم کمک کنین من کجا قبول میشم با این رتبه ها!حالا که با خوش شانسی قبول شدید واسه ما دم در آووردین؟؟!!!جالبه خدمتتون عرض کنم یکی از اساتید کنترل شاهرود به نام دکتر علیرضا الفی قبل از اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه شاهرود بخوان بشن استاد دانشگاه آزاد بوشهر بودند!پس دیگه هی تشریف نیارید اینجا و هر چی دلتون خواست بگید.با این طرز فکر و نحوه ی برخورد در آینده مشکل پیدا خواهید کرد.متاسفم.
((از مدیران خواهشمندم این پست را به هیچ وجه حذف نکنند.چون لازم است توسط مخاطب من خوانده شود و این حق برای من در پاسخ به صحبتهای ایشون محفوظ است))
خواهش میکنم این پست حذف نشه تا جواب این دوستمون رو بدم .
1- اولاً که شما رتبه منو از کجا میدونین؟؟!!! اگه منظورتون سرکشی تو ارسالهای گذشته من باشه باید بگم ،برادر گرامی جناب nevada traveler این رتبه و اون پستها مربوط به یکی از رفقای صمیمی بنده بوده که 4 سال لیسانس باهم بودیم. چون بنده مطمئن بودم روزانه صنعتی بابل یا صنعتی شاهرود رو قبول میشم ، این رفیق ما هم کهفکر کنم رتبه کنترلش 2401 شده بود دوست داشت بازم یه جا قبول شیم و چون تو این سایت عضو نبود و چون پسوورد من سیو شده بود از نام hesler برای سولاتش استفاده میکرد.(چون ظرفیت کنترل شاهرود 20 شده بود احتمال زیاد میداد من شاهرود بیارم).اما فکر نمی کردم آدمایی پیداشن که همه چیزو زیر نظر داشته باشن و علیه خودم استفاده کنن!!!!!!
2-من افتخار میکنم که تو دوران خدمت سربازی تونستم رتبه 1700 بیارم و روزانه صنعتی شاهرود قبول شم. خواستی کارناممو بذارم واست.درضمن بنده اولین بارم بود که شرکت میکردم و حتی 1000 تومان هم بابت کلاسها و آزمون ها پول دور نریختم(البته وقت این کارم نداشتم چون سرباز بودم) و قسم میخورم حتی کتاب هامم از بچه ها قرض میگرفتم.
3-ارزش و اعتبار دانشگاه آزاد رو خود مردم میتونن نظر بدن.مگه به گفته منه؟!! چرا باید یکی 2سال تموم درس بخونه تا بتونه دانشگاه دولتی قبول شه اما یکی دیگه بدون اینکه لای کتاب رو باز کنه قبول شه؟؟!!
خدا رو شاهد میگیرم دیروز 2تا از بچه های بسیار ضعیف و درسنخون دوران دبیرستان رو دیدم که لیسانس برق آزاد داشتن (با سهمیه بسیج قبول شده بودن!!) و میگفتن ما ارشد مخابرات آزاد شهر ری قبول شدیم!!!!! تازه کلی میخندیدن و میگفتن تو این همه خوندی و ما هم این همه نخوندیم!!! آخرش چی شد؟؟؟؟!!! واقعاً من تمام مدت دیروز رو بخاطر این حرف ناراحت بود
4-من نمیگم همه دانشجوهای دانشگه آزاد ضعیفن نه اصلاً و ابدا.... یکی از رفقای من که محصل فوق العاده قوی ای بود بخاطرمشکلاتی که داشت دانشگاه آزاد قبول شده بود .اما تمام اساتید اونجا ازش تعریف میکردن.و درنهایت رتبه 4 قدرت آورد و الان دانشجوی ارشد شریفه. سال گذشته تعداد قبولی های دانشگاه آزاد یکی از استانها که الان یادم نیست 2 برابر دانشگاه دولتیش بود.
5-.........
***** این حقیقت رو نمیشه انکار کرد که برخی از دانشگاه آزاد ها دیگه شورش رو در آوردن و اساتید از دانشجوها کم سن و سال ترن.یکی از همسایه هامون که 29 سال داره با تقلب حسابداری قبول شد و قسم میخوره جزو جوونترین اعضای کلاسه!!!! گرچه بعضی از دانشگاه آزادها مثل آزاد های تهران سطح علمی شون از بعضی دولتی ها مثل دانشگاه های جنوب ایران بالاتره ولی .....
من با خود دانشگاه آزاد وهمه دانشجوهاش مخالف نیستم (بعضی هاشون واقعاً قوی ان) ولی قبول کنین روندی که در پیش گرفته اصلاً جالب و در شا ن این دانشگاه نیست*****
nevada traveler
2011/9/04, 07:13 PM
خواهش میکنم این پست حذف نشه تا جواب این دوستمون رو بدم .
1- اولاً که شما رتبه منو از کجا میدونین؟؟!!! اگه منظورتون سرکشی تو ارسالهای گذشته من باشه باید بگم ،برادر گرامی جناب nevada traveler این رتبه و اون پستها مربوط به یکی از رفقای صمیمی بنده بوده که 4 سال لیسانس باهم بودیم. چون بنده مطمئن بودم روزانه صنعتی بابل یا صنعتی شاهرود رو قبول میشم ، این رفیق ما هم کهفکر کنم رتبه کنترلش 2401 شده بود دوست داشت بازم یه جا قبول شیم و چون تو این سایت عضو نبود و چون پسوورد من سیو شده بود از نام hesler برای سولاتش استفاده میکرد.(چون ظرفیت کنترل شاهرود 20 شده بود احتمال زیاد میداد من شاهرود بیارم).اما فکر نمی کردم آدمایی پیداشن که همه چیزو زیر نظر داشته باشن و علیه خودم استفاده کنن!!!!!!
2-من افتخار میکنم که تو دوران خدمت سربازی تونستم رتبه 1700 بیارم و روزانه صنعتی شاهرود قبول شم. خواستی کارناممو بذارم واست.درضمن بنده اولین بارم بود که شرکت میکردم و حتی 1000 تومان هم بابت کلاسها و آزمون ها پول دور نریختم(البته وقت این کارم نداشتم چون سرباز بودم) و قسم میخورم حتی کتاب هامم از بچه ها قرض میگرفتم.
3-ارزش و اعتبار دانشگاه آزاد رو خود مردم میتونن نظر بدن.مگه به گفته منه؟!! چرا باید یکی 2سال تموم درس بخونه تا بتونه دانشگاه دولتی قبول شه اما یکی دیگه بدون اینکه لای کتاب رو باز کنه قبول شه؟؟!!
خدا رو شاهد میگیرم دیروز 2تا از بچه های بسیار ضعیف و درسنخون دوران دبیرستان رو دیدم که لیسانس برق آزاد داشتن (با سهمیه بسیج قبول شده بودن!!) و میگفتن ما ارشد مخابرات آزاد شهر ری قبول شدیم!!!!! تازه کلی میخندیدن و میگفتن تو این همه خوندی و ما هم این همه نخوندیم!!! آخرش چی شد؟؟؟؟!!! واقعاً من تمام مدت دیروز رو بخاطر این حرف ناراحت بود
4-من نمیگم همه دانشجوهای دانشگه آزاد ضعیفن نه اصلاً و ابدا.... یکی از رفقای من که محصل فوق العاده قوی ای بود بخاطرمشکلاتی که داشت دانشگاه آزاد قبول شده بود .اما تمام اساتید اونجا ازش تعریف میکردن.و درنهایت رتبه 4 قدرت آورد و الان دانشجوی ارشد شریفه. سال گذشته تعداد قبولی های دانشگاه آزاد یکی از استانها که الان یادم نیست 2 برابر دانشگاه دولتیش بود.
5-.........
***** این حقیقت رو نمیشه انکار کرد که برخی از دانشگاه آزاد ها دیگه شورش رو در آوردن و اساتید از دانشجوها کم سن و سال ترن.یکی از همسایه هامون که 29 سال داره با تقلب حسابداری قبول شد و قسم میخوره جزو جوونترین اعضای کلاسه!!!! گرچه بعضی از دانشگاه آزادها مثل آزاد های تهران سطح علمی شون از بعضی دولتی ها مثل دانشگاه های جنوب ایران بالاتره ولی .....
من با خود دانشگاه آزاد وهمه دانشجوهاش مخالف نیستم (بعضی هاشون واقعاً قوی ان) ولی قبول کنین روندی که در پیش گرفته اصلاً جالب و در شا ن این دانشگاه نیست*****
آقا جان عضویت توی این فروم نه محدودیتی داره واسه کسی نه پولی هست!پس اون دوست صمیمیتون(در صورتی که وجود خارجی داشته باشند!) میتونستن عضو بشن خودشون بیان سوال مطرح کنن که با 2400 کنترل کجا قبول می شن!!
در ضمن شما که خوش نداری اعضای این فروم موقع مرور کردن صفحات این فروم پست های شما رو ببینند و رتبتونو متوجه شن پس خواهشا پست نذار آقا جان!ما نمیتونیم موقع رسیدن به پستای شما چشمامونو درویش کنیم!
الان خیلی از بچه های همین فروم دانشگاه آزادی هستند.از جمله خود من.لازمه بهت بگم بچه های دانشگاه آزاد از هیچ لحاظ از دولتی ها کم ندارن.خود من دانشجوی الکترونیک سال آخر واحد بوشهر هستم با معدل 18.با سخت ترین استادایی هم که فکرشونو بکنی درس پاس کردم.اساتیدمون همه از تربیت مدرس و علم و صنعت و فردوسی با پرواز میان و میرن.از اول ترم تا آخر ترم خودم شب و روز ندارم تا نتیجه عالی بگیرم.و بذار بهت بگم که ما بیشتر قدر درس و درس خوندنمونو میدونیم چون پولشو میدیم .
اگه این موضوع که بچه های دانشگاه آزاد چیزی حالیشون نیست مشکل شماست،مشکل مایی که داریم اونجا زحمت میکشیم نیست.اگه هم یه عده با سهمیه بسیج میرن اونجا،یا بدون لای کتاب باز کردن میرن اونجا،یا میرن دنبال هرزه گری و بی بند و باری به من نوعی ربطی نداره.ما داریم اونجا کار خودمونو انجام میدیم.دیگران اگه میخوان جور دیگری باشن بعد از فارغ التحصیلی با یه مدرک بی ارزش فقط سر خودشونو کلاه گذاشتن و خودشونو بردن زیر سوال.محض اطلاع شما بذارین بگم دوست من که ورودی 84 همین دانشگاه ازاد بوشهر بود سال 89 با رتبه ی 118 مخابرات رفت روزانه مخابرات رمز شریف.یکی از اساتید قدرتی همین دانشگاه آزاد بوشهر لیسانسشو از همین دانشگاه آزاد بوشهر گرفته و فوق و دکتراشو از علم و صنعت.حالا شما هی چپ برو راست برو بنویس دانشگاه آزاد و جلوش هم 100 تا علامت تعجب بذار آقای نابغـــــــــــــه با رتبه ی 1700=700-2400
((از مدیران فروم خواهشمندم پست حذف نشه چون باید پاسخ دوست عزیزمون را بدم))
shahbazi
2011/9/04, 08:36 PM
سلام دوباره به دوستان : منكه فكر ميكنم اين حرفها بين دو تا مهندس جالب نيست بهر حال با اين اطلاعات كم من ميرم براي ثبت نام دانشگاه عباسپور باز هم اگر دوستان اطلاعات بيشتري در مورد استاداش واعتبارش و........اين دانشگاه بدهند ممنون خواهم شد.
MehranVB
2011/9/04, 10:04 PM
من هم فکر میکنم بهتره این حرفا رو ببیرید به صورت پیغام خصوصی یا غیرخصوصی بدین به هم تا پستهای تاپیک مربوط به رتبه و دانشگاه افراد باشه!
nevada traveler
2011/9/05, 04:30 AM
[QUOTE=HESLER;4013069]خواهش میکنم این پست حذف نشه تا جواب این دوستمون رو بدم .
QUOTE]
با اینکه دستکاری کردن یه کارنامه کار راحتیه اما کارنامتو بذار!کارنامتو بذار بچه ها ببینن!
nevada traveler
2011/9/05, 04:44 AM
سلام دوباره به دوستان : منكه فكر ميكنم اين حرفها بين دو تا مهندس جالب نيست بهر حال با اين اطلاعات كم من ميرم براي ثبت نام دانشگاه عباسپور باز هم اگر دوستان اطلاعات بيشتري در مورد استاداش واعتبارش و........اين دانشگاه بدهند ممنون خواهم شد.
دوستانی که از دانشگاه خود اطلاعی ندارند با یک سرچ ساده و پیدا کردن سایت دانشگاه خودشون حداقل میتونن یک سری اطلاعات به دست بیارن.برای دانشگاه صنعت آب و برق هم میتوانید به لینک زیر که صفحه ی اعضای هیئت علمی گروه برق میباشد مراجعه کنید.9نفر آخر عضو هیئت علمی گروه کنترل و ابزار دقیق هستند که با کلیک بر روی نام خانوادگی هر استاد می توانید اطلاعاتی در مورد هر یک ببینید.لازم به ذکر است استاد علی اکبر افضلیان نیز که عضو گروه مهندسی کنترل و ابزار دقیق می باشند دارای مرتبه علمی دانشیاری و رییس دانشگاه صنعت آب و برق نیز هستند.
http://www.pwut.ac.ir/FA/Colleges/Coll4/Pages/Faculty.aspx
دوستان این طوری که مقایسه نمی کنند.....
سختی قبول شدن در قدرت با الکترونیک و مخابرات فرقی نداره!
بچه های الکترونیک و مخابرات و حتی کنترلی ها به دلیل هم پوشانی خیلی زیاد رتبه ها، رتبه شون میره بالاتر.... همین.
ولی بچه های قدرت هم پوشانی ناچیزی با بقیه گرایش ها دارند و افراد قبل از اونها اکثرا قدرتی هستند.
اخه این همپوشانی الکترونیک مخابرات و کنترل هر طوری هم باشه بر اساس ظرفیت داخل دفترچه با غیر انتفاعی کلا هر سه تا روی هم 2700 نفر می گیره و حالا چه طوری 3400 روزانه سیستان بلوچستان قبول شده خیلی تعجب آوره؟؟اگه 2000 نفر یایین این فرد کنترل و مخابرات باشن یعنی با 1500 روزانه قبول شده ؟؟؟؟
nevada traveler
2011/9/05, 12:30 PM
اخه این همپوشانی الکترونیک مخابرات و کنترل هر طوری هم باشه بر اساس ظرفیت داخل دفترچه با غیر انتفاعی کلا هر سه تا روی هم 2700 نفر می گیره و حالا چه طوری 3400 روزانه سیستان بلوچستان قبول شده خیلی تعجب آوره؟؟اگه 2000 نفر یایین این فرد کنترل و مخابرات باشن یعنی با 1500 روزانه قبول شده ؟؟؟؟
بر اساس چه منبع موثقی میگید 3400 روزانه سیستان و بلوچستان قبول شده؟؟این رتبه ی 3400 سیستان بلوچستان رو کاربر ROBOTICS گذاشت توی فروم.شما که نه کارنامه طرف رو دیدین و نه نتیجه نهایی اون رو از توی سایت سنجش دیدین.پس به این حرفایی که برخی میزنند زیاد توجه نکنید.اگر فرض کنیم که رتبه ی 3400 روزانه زاهدان قبول شده،نباید باز هم تعجب کنیم.اولا زاهدان رو هر کسی انتخاب نمیکنه و این باعث میشه رتبه های پایین تر که اونجا رو انتخاب کردند قبول بشن.همینطور در مورد اون 2700 نفر که گفتین خوب خیلی ها توی این رنج ممکنه انتخاب نکنن زاهدان رو و نفرات بعدی قبول بشن.مقایسه ی شما اصلا درست نیست.
mehdi_tz2011
2011/9/05, 03:49 PM
ن با 1290 الکترونیک چمران قبول شدم البته فکرکنم جاهای بهتر هم قبول می شدم
اگر مخابرات می رفتم بهتر نبود؟ کسی می دونه دانشگاه شهید چمران اهواز چه جور دانشگاهی ؟ گرایش چیه؟
رتبه مخابرات 1450
ریاضی 35
مدار 33
الکترونیک 28
سیگنال 31
کنترل 15
naribazi
2011/9/05, 06:40 PM
تبریک به همه که قبول شدن
اینم رتبه بندی دانشگاه های ایران ( فقط وزارت علوم )
رتبه
نام دانشگاه یا موسسه تحقیقاتی
امتیاز از 100
1
دانشگاه تهران (http://www.ut.ac.ir/)
100
2
دانشگاه صنعتي شريف (http://www.sharif.ir/fa/)
65.17
3
دانشگاه صنعتي امير کبير (http://aut.ac.ir/www/aut/main/?l=3)
52.49
4
دانشگاه علم و صنعت (http://www.iust.ac.ir/)
44.78
5
دانشگاه تربيت مدرس (http://www.modares.ac.ir/page/systems/index)
40.17
6
دانشگاه شيراز (http://www.shirazu.ac.ir/)
32.38
7
دانشگاه صنعتي اصفهان (http://www.iut.ac.ir/)
23.69
8
دانشگاه فردوسي مشهد (http://www.um.ac.ir/)
23.56
9
دانشگاه تبريز (http://www.tabrizu.ac.ir/)
20.86
10
دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي (http://www.kntu.ac.ir/)
20.11
11
دانشگاه شهيد بهشتي (http://www.sbu.ac.ir/)
18.08
12
دانشگاه اصفهان (http://www.ui.ac.ir/fa/index.php)
14.93
13
دانشگاه مازندران (http://www.umz.ac.ir/persian/)
12.31
14
دانشگاه بوعلي سينا (http://www.basu.ac.ir/)
11.66
15
پژوهشگاه دانشهاي بنيادي (http://www.ipm.ac.ir/)
10.24
16
دانشگاه شهيد با هنر کرمان (http://www.uk.ac.ir/)
9.31
17
دانشگاه گيلان (http://www.guilan.ac.ir/)
8.94
18
دانشگاه رازي (http://www.razi.ac.ir/fa/)
8.16
19
دانشگاه تربيت معلم (http://portal.tmu.ac.ir/portal/faces/public/portal)
7.24
20
دانشگاه کاشان (http://www.kashanu.ac.ir/)
6.96
21
دانشگاه الزهرا (س) (http://www.alzahra.ac.ir/persian/index.asp)
6.64
22
پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي (http://www.iranpolymerinstitute.org/)
6.55
23
دانشگاه يزد (http://www.yazduni.ac.ir/)
6.31
24
دانشگاه پيام نور (http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/)
6.18
25
دانشگاه شهيد چمران اهواز (http://www.cua.ac.ir/Homepage.aspx?site=DouranPortal&lang=fa-IR&tabid=0)
5.71
26
دانشگاه سيستان و بلوچستان (http://www.usb.ac.ir/)
5.11
27
دانشگاه کردستان (http://www.uok.ac.ir/)
4.99
28
دانشگاه تحصيلات تکميلي در علوم پايه زنجان (http://www.iasbs.ac.ir/)
4.83
29
دانشگاه زنجان (http://www.znu.ac.ir/)
4.37
30
دانشگاه صنعتي شاهرود (http://www.shahroodut.ac.ir/)
4.23
31
دانشگاه شاهد (http://www.shahed.ac.ir/applications.php?name=shcnt&l_op=viewlink&cid=1)
4.1
32
دانشگاه بين المللي امام خميني (ره) (http://www.ikiu.ac.ir/fa/)
3.51
33
دانشگاه سمنان (http://www.semnan.ac.ir/)
3.33
34
دانشگاه شهر کرد (http://www.sku.ac.ir/)
3.27
35
سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران (http://www.irost.com/)
3.27
36
دانشگاه لرستان (http://www.lu.ac.ir/)
3.1
37
دانشگاه اراک (http://www.araku.ac.ir/)
2.89
38
پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي ايران (http://www.ccerci.ac.ir/)
2.86
39
دانشگاه ياسوج (http://www.yu.ac.ir/)
2.72
40
دانشگاه تربيت معلم آذربايجان (شرقي ) (http://v.azaruniv.edu/newp/)
2.15
41
دانشگاه خليج فارس (http://www.pgu.ac.ir/)
2.03
42
پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک و زيست فناوري (http://www.nigeb.ac.ir/)
1.99
43
پژوهشگاه علوم و فناوري رنگ (http://www.icrc.ac.ir/)
1.77
44
دانشگاه تربيت معلم سبزوار (http://www.sttu.ac.ir/)
1.66
45
دانشگاه صنعتي شيراز (http://www.sutech.ac.ir/portal/show.aspx?Page=322)
1.5
46
دانشگاه صنعتي بابل (http://www.nit.ac.ir/)
1.4
47
پژوهشگاه بين المللي زلزله شناسي (http://www.iiees.ac.ir/)
1.36
48
دانشگاه امام صادق (ع) (http://www.isu.ac.ir/)
1.35
49
دانشگاه زابل (http://www.uoz.ac.ir/Homepage.aspx?site=DouranPortal&tabid=1&lang=fa-IR)
1.04
50
دانشگاه ايلام (http://www.ilam.ac.ir/)
1.01
51
دانشگاه قم (http://www.qom.ac.ir/Portal/Home/)
0.96
52
دانشگاه ولي عصر (عج) رفسنجان (http://www.vru.ac.ir/)
0.96
53
دانشگاه علامه طباطبايي (http://www.atu.ac.ir/)
0.88
54
دانشگاه تفرش (http://tafreshu.ac.ir/)
0.43
55
دانشگاه هرمزگان
0.35
56
پژوهشگاه هوا فضا (http://www.ari.ac.ir/)
0.34
57
موسسه پژوهش حکمت و فلسفه (http://www.irip.ir/)
0.28
58
دانشگاه هنر تهران (http://www.art.ac.ir/)
0.27
59
دانشگاه افسري امام علي (ع)
0.25
60
دانشگاه صنعتي سهند (http://www.sut.ac.ir/main/)
0.25
61
دانشگاه مراغه (http://www.maragheh.ac.ir/newweb/default.aspx)
0.16
62
دانشگاه صنعتي جندي شاپور (http://www.jsu.ac.ir/)
0.12
63
دانشگاه هنر اصفهان (http://www.aui.ac.ir/)
0.06
64
دانشگاه دريانوردي و علوم دريايي چابهار (http://www.cmu.ac.ir/Default.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1)
0.06
65
دانشگاه بجنورد (http://www.ub.ac.ir/bojnord/Default.aspx)
0.06
66
دانشگاه هنر اسلامي تبريز (http://www.tabriziau.ac.ir/)
0.04
67
دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي ساري (http://www.sanru.ac.ir/)
0.03
68
دانشگاه تحصيلات تکميلي صنعتي کرمان (http://www.kgut.ac.ir/)
0.02
69
دانشگاه صنعتي بيرجند (http://www.birjandut.ac.ir/)
0.02
70
دانشگاه صنعتي همدان (http://www.hut.ac.ir/)
0.01
71
جامعه المصطفي العالميه (http://www.miu.ac.ir/)
0.01
aidin-ELC
2011/9/05, 06:55 PM
دوست خوبم ممنون از اینکه زحمت می کشید و اطلاعات روز رو در تاپیک قرار می دید ولی بنظر من این طبقه بندی کلیه رشته هاست و نه برق و نه حتی گرایش خاصی از برق...
برای مثال من تا اونجایی که خواندم امیرکبیر قطب مخابرات کشور هست( البته من خودم سطح شریف رو بالاتر می دونم)
یا برای مثال کنترل قطبش دانشگاه تهران هست و سایر گرایش ها هم فرق می کنند...
حتی به نظر حقیر دانشگاه صنعتی اصفهان در مهندسی برق سطحش بالاست و حتی یکبار در سایت دانشگاه UBC دیدم که اختصاصا نام دانشگاه های شریف و یک دانشگاه دیگر از تهران که یادم نمونده و صنعتی اصفهان اورده شده بود...
در کل این رده بندی یک دید کلی در مورد دانشگاه می دهد و نه گرایش خاص مهندسی برق و شاید گمراه کننده هم باشد برای انتخاب دانشگاه مناسب در شاخه مهندسی برق
موفق باشید
Essential
2011/9/05, 07:21 PM
رتبه برخی از دوستام، خودم سال بعدم و دعا کنین واسم که خوب بیارم گرچه که در تلاشم
56 قدرت - سیستم امیرکبیر
126 مهندسی پزشکی - بیو الکتریک دانشگاه تهران
260 الکنرونیک - مخابرات خواجه نصیر
nevada traveler
2011/9/05, 08:05 PM
دوست خوبم ممنون از اینکه زحمت می کشید و اطلاعات روز رو در تاپیک قرار می دید ولی بنظر من این طبقه بندی کلیه رشته هاست و نه برق و نه حتی گرایش خاصی از برق...
برای مثال من تا اونجایی که خواندم امیرکبیر قطب مخابرات کشور هست( البته من خودم سطح شریف رو بالاتر می دونم)
یا برای مثال کنترل قطبش دانشگاه تهران هست و سایر گرایش ها هم فرق می کنند...
حتی به نظر حقیر دانشگاه صنعتی اصفهان در مهندسی برق سطحش بالاست و حتی یکبار در سایت دانشگاه UBC دیدم که اختصاصا نام دانشگاه های شریف و یک دانشگاه دیگر از تهران که یادم نمونده و صنعتی اصفهان اورده شده بود...
در کل این رده بندی یک دید کلی در مورد دانشگاه می دهد و نه گرایش خاص مهندسی برق و شاید گمراه کننده هم باشد برای انتخاب دانشگاه مناسب در شاخه مهندسی برق
موفق باشید
سلام.سطح مخابرات صنعتی شریف توی ایران بالاتر از همه جاست.امیر کبیر قطب مهندسی پزشکیه.الکترونیک هم اول دانشگاه تهران بعدش شریف
aminvo
2011/9/05, 08:50 PM
سلام.سطح مخابرات صنعتی شریف توی ایران بالاتر از همه جاست.امیر کبیر قطب مهندسی پزشکیه.الکترونیک هم اول دانشگاه تهران بعدش شریف
من فکر کنم در این مورد شما اشتباه میکنید، البته من خودم صنعتی اصفهان نخوندم ولی دوستم که دورهی لیسانس را صنعتی اصفهان بود و فوقش را امیر کبیر بوده و چند باری هم شریف برای کارهاش اومده بود می گفت صنعتی اصفهان قطب برق حساب میشه و البته دلیلش هم این بود که می گفت بهترین آزمایشگاه های برق متعلق به این دانشگاه هست و دانشچوهاش هم از لحاظ تئوری قوی هستند و هم از لحاظ عملی، ولی خودش معتقد بود برای فوق فقط تهران و دلیلش هم این بود که برای پیدا کردن کار راحت تر هست و خودش که دانشجو بود شاغل شد توی یک شرکت تخصصی در صورتی که دوستش توی صنعتی اصفهان پس پایان درسش و چند پروژه ای که با استاداش کار کرد باز هم رفته بود تهران و کار را شروع کرد.
SHADOW1991
2011/9/05, 09:21 PM
کسی ارشد مهندسی پزشکی قبول نشده ؟
بازار کار و موقعیت ـش چجوره دوستان ؟
قبولبش سخته ؟
ممنون
naribazi
2011/9/05, 10:08 PM
خدمت همه دوستان
در این پست رتبه دانشگاه ها بر اساس گرایش برق رو مینویسم که بر اساس ترازهای قبولی ارشد استخراج کردم
فعلا الکترونیک
الکترونیک :
1- شریف (میکرو)
2- تهران (مدار)
3- تهران (نیمه هادی)
4-شریف (ادوات)
5-شریف (دیجیتال)
6-امیرکبیر
7-خواجه نصیر
8-علم و صنعت
9-تربیت مدرس (مدار)
10-تربیت مدرس (نوری)
11-صنعتی اصفهان
12-شهید بهشتی
13-شیراز
nevada traveler
2011/9/06, 06:09 AM
ببخشید دوستان
کسی میدونه امسال رتبه ی قبولی الکترونیک-مدار و سیستم روزانه دانشگاه تهران دور و بر چند بوده؟
marfar
2011/9/06, 08:10 AM
سلام من با 1405 مخابرات شبانه شهيد رجايي قبول شدم البته چون متاهلم مجبور شدم شبانه هاي همه دانشگاه هاي تهران رو قبل شهرستان بزنم احتمالا سمنان هم قبول مي شدم اما..
كسي مي دونه دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي چه جوره؟
فروزانفر
2011/9/06, 11:19 AM
سلام
از همه دوستان عاجزانه بعنوان یه برادر کوچکتر خواهش میکنم به این سو تفاهمها پایان بدن و در این مجمع علمی دوستانه و دلسوزانه و عالمانه برخورد کنن تا باعث ارتقا جوانان این مرز و بوم بشن - نمیخام قضیه را سیاسی کنم ولی باور کنین خدایش دشمنان کشورما از همین اختلافات کوچک و به ظاهر ساده بزرگترین استفاده را میکنن .
به امید موفقیت همه جوانان کشور در عرصه علمی و زندگی .:)
strsdr26
2011/9/06, 02:59 PM
سلام دوستان
بحث دانشگاه آزاد و سراسری دیگه خیلی داغ شده!!
پس به این موردم جواب بدین لطفا اگر کسی اطلاع داره:
ماجرای تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد چیه؟کی اعلام میشه؟چه جوری اعلام میشه و بر چه اساسی این ظرفیت تکمیل میشه؟
در تکمیل اول قبول شوید و نروید،تکمیل دوم هم شامل حالتون میشود یا نه؟
شهریه دانشگاه آزاد برای ارشد چقدر است؟
و چکار باید کرد که از ترم دوم رفت بجای ترم اول؟
متشکر
aidin-ELC
2011/9/06, 03:54 PM
سلام
البته بقول سایت دانشگاه امیر کبیر:
دانشکده مهندسی برق در رشته قدرت و سیستم های مخابرات رادیویی با فرکانس بالا، قطب علمی کشور است.
http://aut.ac.ir/www/aut/main/?f=p0&s=departments&l=3
- (http://aut.ac.ir/www/aut/main/?f=p0&s=departments&l=3)----------------
در مورد این بحث دانشگاه ازاد و سراسری هم باید گفت در حالت کلی سطح واحد های دانشگاه های آزاد اسلامی پایین تر از دانشگاه های دولتیست .
و اگر نظر بنده را جویا شوند ، بنظر من در سطح کشور فقط 5 الی 6 دانشگاه هستند که به معنای واقعی دانشگاه هستند! انها هم همگی دولتی هستند
در هر حال بهتر هست این بحث تمام شود
aidin-ELC
2011/9/07, 01:30 AM
البته اینطورم که میگید نیست.کلاً ارزش تحصیل داره کم میشه.حتی خیلی از دانشجوهای زرنگ رقبت به ادامه تحصیل ندارن.وقتی ظرفیت دکترا یک شبه دو برابر بشه خب دیگه تا تهش رو میشه خوندمن واسه ثبت نام رفتم دانشگاه و ظرفیت ها مثل اینکه خیلی زیاد شده ،بعضی ها با رتبه های بالا شبانه قبول میشن.موقع ثبت نام یه سریها میگفتن روزانه زاهدان با 3500 قبول شدن!که اگه حقیقت داشته باشه در نوع خودش فاجعه هست.ما که روزانه بودیم 250 پول خوابگاه با 150 کمک به خوابگاه،20 پول غذا؛ 30 پول توسعه دانشگاه و سایر پولهای زور دیگه.....یه نفر که شبانه قبول شده بود میگفت میخوام برم پیش پرداختم رو پس بگیرم،کلاً منصرف شم.میگفت برا تحصیل حاضر نیست اینقدر پول بده.از اون روز میترسم که در هر خونه ای رو بزنی یه دکتر بیاد درو وا کنه.............چند تا رتبه جالب:3300مخابرات مجازی مهندسی فنآوری اطلاعات علم وصنعت1445الکترونیک-آنالوگ-تربیت دبیر رجایی1800 مخابرات میدان روزانه شاهد1700 کنترل اصفهان روزانه1200 کنترل روزانه صنعت آب و برق440 کنترل-روزانه علم و صنعتو...........اینا رتبه هایی هستن که 2-3 سال پیش شبانه همون دانشگاه هم نمیگرفت.
دوست خوبم من دید شما را به موضوع چندان درست نمی بینم
جامعه 70 میلیونی ما ظرفیت بالایی برای کار علمی داره
ما نباید اینطور فرض بکنیم که دانشجویان دانشگاه آزاد یا دانشگاه هایی که شما فرض کردید ، عرصه را بر ما تنگ میکنند
نه اینطور نیست
اتفاقا هر چه قدر دکتر در مملکت بیشتر باشد بهتر هست
شما فرض کنید در جامعه امریکا نزدیک 5000 دانشگاه وجود دارد و دلیل اصلی پیشرفت اقتصادی ان کشور هم تعدد دانشگاه های با حداقل کیفیت هست و اتفاقا برای همه هم جا برای کار هست
مهم اینجاست ذهنیت نسبت به درس خواندن از بحث مالی به سمت علمی و اقتصادی عوض بشه یا حداقل متعادل بشه
از انجایی که بنده اصلا دوست ندارم بی سند حرف بزنم شما را به امار قبولی در ارشد از دانشگاه های مختلف جلب می کنم ( البته امار مربوط به سال 86 هست ولی تا حدودی دید می دهد)
شانس قبولي داوطلبان دانشگاههاي مختلف در آزمون كارشناسي ارشد اعلام شد.
دكتر خدايي معاون سازمان سنجش در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با ارايه آماري از آزمون كارشناسي ارشد سال 86، اظهار كرد: در آزمون كارشناسي ارشد سال 86 از حدود 430 هزار و 568 شركت كننده 27 هزار و 669 نفر پذيرفته شدند كه از اين تعداد پذيرفته شده 21 هزار و 881 نفر از دانشگاههاي دولتي، 1443 نفر از دانشگاه پيام نور، 888 نفر از دانشگاههاي غيرانتفاعي و 3455 نفر از فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي بودهاند.
وي با اشاره به شانس قبولي داوطلبان دانشگاههاي مختلف در اين آزمون، اظهار كرد: فارغ التحصيلان دانشگاههاي دولتي با 40/12 درصد بيشترين شانس قبولي را در پذيرش آزمون كارشناسي ارشد به خود اختصاص دادهاند و پس از آن به ترتيب شانس قبولي فارغ التحصيلان دانشگاههاي غيرانتفاعي 64/4 درصد، شانس قبولي فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور75/2 درصد و فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي 89/1 درصد تعيين شده است.
وي با بيان اينكه شانس قبولي در آزمون كارشناسي ارشد با سهم قبولي متفاوت است، گفت: سهم قبولي به تعداد شركت كنندگان هر دانشگاه نيز بستگي دارد به عنوان مثال ممكن است شانس قبولي يك دانشگاه بيشتر بوده ولي سهم قبولي آن به خاطر تعداد كم شركت كننده، پايين باشد. به عنوان مثال شانس قبولي داوطلبان دانشگاههاي دولتي در آزمون كارشناسي ارشد 40/12 درصد بوده است و اين به آن معناست كه از هر 100 شركت كننده از دانشگاههاي دولتي 40/12 نفر در آزمون كارشناسي ارشد پذيرفته شدهاند و در كل در آزمون كارشناسي ارشد سال 86 از هر 100 شركت كننده 43/6 نفر در آزمون كارشناسي ارشد پذيرفته شدند.
معاون سازمان سنجش در خاتمه با بيان اينكه فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور بر اساس شاخص پذيرش در آزمون كارشناسي ارشد از فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد موفقتر بودهاند، تصريح كرد: تعداد شركت كنندگان دانشگاه پيامنور در آزمون كارشناسي ارشد سال 86 حدود 52 هزار نفر بوده است كه از اين تعداد 1443 نفر پذيرفته شدند ولي تعداد شركت كنندگان دانشگاه آزاد اسلامي 182 هزار نفر بوده است كه از اين تعداد 3455 نفر پذيرفته شدند كه از اين آمار مشخص مي شود كه شانس قبولي فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور از دانشگاه آزاد اسلامي بالاتر است.
البته ناگفته نماند این امار باز هم کلی بوده و بدون شک در مورد دانشجویان برق امار متفاوت هست چون پیام نوری وجود ندارد( از امسال پیام نور هم برق خواهد داشت!!!:surprised:)
معمولا امار رتبه های برتر کنکور نشان می دهد که دانشگاه آزادی ها سهم کمتر در رتبه های برتر دارند...
البته من خودم بعنوان یک دانشگاه ازادی مستعد ، سعی می کنم امار رو به نفع دانشگاه ازادی ها جلب کنم!! البته باید بگم یکم چاشنی طنز دادم تا فضای تاپیک بهتر بشه ولی باید بگویم همه ما عضوی از ایران هستیم و نهایت هدفمون برای ایران تلاش کردن هست
یا حق :gol:
nevada traveler
2011/9/08, 01:42 PM
دوستان گرامی کسی حدود رتبه ی قبولی برای روزانه مهندسی الکترونیک-مدار وسیستم دانشگاه تهران رو میدونه؟؟؟؟
Essential
2011/9/08, 02:00 PM
دوستان گرامی کسی حدود رتبه ی قبولی برای روزانه مهندسی الکترونیک-مدار وسیستم دانشگاه تهران رو میدونه؟؟؟؟
دقیقاً خبر ندارم ولی فکر کنم آخرین رتبه های قبولی توی پایین ترین گرایشهای الکترونیک دانشگاه تهران 400 باشه، گرچه که تو نت دیدم که نوشته بودن که با 432 هم شبانه دانشگاه تهران رو آوردن
hosseinassar
2011/9/09, 09:04 PM
برای جلوگیری از تکرار تاپیک قفل شد
لطفا سوالات خودتون درباره کنکور ارشد را در تاپیک مشاوره مطرح کنید:gol: