PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : غیرفعال

amir-
2011/8/29, 01:12 AM
سلام به همه
چند روزه که به جمع دوستان اضافه شدم و فعالیتمو با جدیت شروع کردم.
به غیر از دوتا از دوستان ،نمیدونم چرا بقیه فقط میان یه نگاه میندازن و میرن ( نه تاپیکی و نه نظری).
واقعا اگه قرار بر اینه که همه غیرفعال باشن ،تلاش و جدیت من و سایر دوستانی که میان برای زیبا تر شدن سایت بی فایدس، پس بهتره ما هم بریم مرخصی.
مرسی از همه.

rasool.civil
2011/8/31, 12:08 AM
سلام به همه
به غیر از دوتا از دوستان ،نمیدونم چرا بقیه فقط میان یه نگاه میندازن و میرن ( نه تاپیکی و نه نظری).
واقعا اگه قرار بر اینه که همه غیرفعال باشن ،تلاش و جدیت من و سایر دوستانی که میان برای زیبا تر شدن سایت بی فایدس، پس بهتره ما هم بریم مرخصی.
مرسی از همه.

دوست من اینکه همه با هم بتونن تو یه رنج زمانی فعالیت کنن یه کم سخت پیش میاد و البته باز هر کسی به یه زمینه در فعالیتش علاقه داره که فعلا شما به کارگاه علاقه مند هستید (با توجه به تاپیکها)
ولی در کل تاپیکهای تالار های تخصصی با گذشت زمان بیشتری برای جلب توجه نیاز دارن و مثل تاپیکهای سرگرمی برا کاربرها جذاب نیستند
به هر حال از فعالیت شما تشکر میکنم
امیدوارم که ادامه دار باشد

nedaeijavan
2011/8/31, 08:23 AM
سلام به همه
مرسی از همه.

ای عزیز

من خودمم همینطوری بودم. روزی 3 تا 4 ساعتی که پای اینترنت بودم همیشه تالار جلوم باز بود. تو همه بخش ها فعالیت میکردم ولی اینقدر رفتم و اومدم دیدم بغیر از خودم کسی نگاه پست ها نمیندازه کلا ناامید شدم. حالا روزی یک بار میام و سری میزنم و میرم.

amir-
2011/9/06, 10:26 PM
گارگاه متروکه شده!!!!!!!!!!
چرا بعضیا از گارگاه میترسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودشونو با چندتا نرم افزار سرگرم کردن!!!!!!!
زیاد جالب نیست که عمرانی باشی و از گارگاه گریزان .

dapunz
2011/9/09, 12:50 PM
امیرجان کاملا باشما موافقم ضرورت حضور حداقل چندین سال در یک یا چند کارگاه عمرانی برای خیلی از دوستان نامفهومه

Ziba__Ahmad pour
2011/9/09, 12:51 PM
امیرجان کاملا باشما موافقم ضرورت حضور حداقل چندین سال در یک یا چند کارگاه عمرانی برای خیلی از دوستان نامفهومه

دوست عزيز
حضور در كارگاه براي تمامي دوستان عمراني وجود نداره ، حتما به اين موضوع مهم توجه بفرماييد!!

amir-
2011/9/09, 01:01 PM
اگه امکان حضور ندارن تو کارگاه واقعی (به خاطر مسایلی)حداقل دورادور برن یه کارگاه رو ببینن،اگه این کارم نمیکنن تو تاپیک فعال باشن.

Ziba__Ahmad pour
2011/9/09, 01:05 PM
اگه امکان حضور ندارن تو کارگاه واقعی (به خاطر مسایلی)حداقل دورادور برن یه کارگاه رو ببینن،اگه این کارم نمیکنن تو تاپیک فعال باشن.

اقا امير
شما درست مي فرمايين
اولين شرط علاقه بايد باشه ، بعضي از دوستان تمايلي به حضور يا يادگيري مسايل كارگاهي ندارند !! ياد گيري مسايل كارگاهي علاوه بر اينكه خود ادم بايد تجربه كنه ، بايد از تجربه ديگران هم استفاده كنه!! ولي گويا دوستمون dapunz (http://www.iran-eng.com/member.php/87645-dapunz) به حضور در كارگاه تاكيد دارن ، ولي حضور در اينجور بخش هاي كارگاهي رو در اينترنت و استفاده از اطلاعات و دانسته هاي دوستان رو درست نميدونن و مي فرمايند اطلاعات دوستان اشتباه و نادرست هست و بايد حتما كارگاه ديده باشن!!

amir-
2011/9/09, 01:24 PM
اقا امير
شما درست مي فرمايين
اولين شرط علاقه بايد باشه ، بعضي از دوستان تمايلي به حضور يا يادگيري مسايل كارگاهي ندارند !! ياد گيري مسايل كارگاهي علاوه بر اينكه خود ادم بايد تجربه كنه ، بايد از تجربه ديگران هم استفاده كنه!! ولي گويا دوستمون dapunz (http://www.iran-eng.com/member.php/87645-dapunz) به حضور در كارگاه تاكيد دارن ، ولي حضور در اينجور بخش هاي كارگاهي رو در اينترنت و استفاده از اطلاعات و دانسته هاي دوستان رو درست نميدونن و مي فرمايند اطلاعات دوستان اشتباه و نادرست هست و بايد حتما كارگاه ديده باشن!!
خیلیا هستن که به کارگاه علاقه ای ندارن اونا تو کارگاه مجازی هم نمیان .
اما هستن کسایی که علاقه دارن ولی به خاطر مسایل شخصی نمیتونن تو کارگاه واقعی شرکت کنن و میان کارگاه مجازی و تا حدود زیادی همین کارگاه هم مفیده اگه پیگیرش باشی.
کارگاه واقعی مزیتش اینه که چون میبینی نحوه اجرا رو سریع تر یاد میگیری و قابل درک میشه برات.
ولی در کل گارگاه واقعی ارجحیت داره به مجازی.
مرسی از همه.

dapunz
2011/9/09, 03:24 PM
دوستانیکه علاقمند واقعی هستن با من تماس بگیرن dapunz@yahoo.com

amir-
2011/9/11, 06:42 PM
دوستانیکه علاقمند واقعی هستن با من تماس بگیرن dapunz@yahoo.com
تماس بگیرن چطور میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

زيگورات
2011/9/16, 11:41 AM
دوست عزيز و ارجمندم
با سلام
به نظر اين حقير اين كارگاه جاي مناسبي است كه براي برخي از دوستان كه امكان حضور در كارگاه را ندارند حداقل با برخي از مشكلات و دتايل هاي اجرايي كارگاهي آشنا شوند . همانگونه كه مستحضريد اگر شما در رشته محاسبات هم فعاليت بنمايد مي بايست به روش‌هاي اجرا و مشكلات كارگاه آشنايي داشته باشيد.
علي اليحال براي اين حقير داراي نكات بسيار جالبي بوده و اميدوارم بتوانم از تجربه دوستاني نظير حضرتعالي كمال استفاده را بنمايم.