PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کامپیوتریها لطفا مشاوره بدین

noordarnoor
2011/8/22, 06:15 PM
سلام دوستان
من در حال حاضر دانشجوی یه رشته ای هستم که اصلا به آن علاقه ای ندارم (بلکه متنفرم) و به خاطر اشتباه در انتخاب رشته کنکور کارشناسی تو این گرفتاری افتادم.:( اما علاقه ی زیادی به کامپیوتر و برنامه نویسی دارم .حالا میخواستم از شماها که دارین تو این رشته تحصیل میکنین مشاوره بگیرم که چی کار کنم ؟
اگه برا ارشد نرم افزار بخونم-چون رشته ام ارتباطی با اون نداره - میتونم آینده ای تو بازار کار کامپیوتر داشته باشم یا نه؟
اینکه کامپیوتر یه رشته شناور نیست برای ادامه تحصیلم مشکلی پیش نمیاد؟
اگه علوم کامپیوتر بخونم چی؟

Leily810
2011/8/24, 03:37 PM
سلام دوست عزیز!
من اطلاعی ندارم که در ادامه تخصیلتون مشکلی پیش میاره یا نه!! ولی....
رشته تون خیلی متفاوته؟!!!
ببینید اگه کارشناسی بود یه چیزی!! ولی تو مقطع ارشد درسها خیلی تخصصی میشن و شما باید زمینه ای از اون درسها رو او کارشناسی خونده باشین!
خلاصه خیلی سخته!
ولی خوب کار نشد نداره ! اگه اینقدر به رشته فعلیتون بی علاقه این! همین الان دست به کار شین و ادامه ندین! البته اگه آخر درستون باشه؟ خوب اینو تمام کنید و بعد اونو شروع کنید!
خیلی از دوستان 2 تا لیسانس دارن!!
در ضمن میتونید رشته کامپیوتر رو از طریق کلاسای خصوصی ادامه بدید! از ابتدا هم شروع میکنید! برید کلاسای برنامه نویسی یا سخت افزار یا شبکه و...
انشالله اگه پیشرفت هم کنید و حرفه ای شید، شرکتها تخصصتون واسشون مهمه!
من خودم با داشتن مدرک لیسانس نرم افزار، دارم کلاس آزادی رو میرم که از رشته های دیگه هم بچه ها زیاد توش شرکت کردن!
ببخشید طولانی شد!
موفق باشید;)

negin17h
2011/8/24, 09:38 PM
سلام
همانطور که دوستمون گفتند دروس در ارشد به بعد بسیار تخصصی و متمرکز بر روی مباحث خاص میشود و نداشتن پیش زمینه کافی و صحیح در این خصوص شما را دچار مشکل می کند همانطور که حتی بسیاری از هم رشته ای های من در دوره ارشد دچار مشکل شده یا انصراف دادند یا اخراج شدند. در ثانی مرتبط نبودن رشته لیسانس شما با ارشد در صورت قبولی، منجر به گذراندن تعداد زیادی دروس پیش خواهد شد که شاید حتی دو ترم شما رو درگیر کنه چون کاملاً نامرتبط هست.
رشته کامپیوتر در مقاطع بالاتر علاوه بر علاقه نیاز به تخصص هم دارد. به نظرم روش باید خیلی فکر کنید :gol:

noordarnoor
2011/8/25, 12:07 PM
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون:gol::smile:
فقط یه سوال دیگه؟
به نظر شما اگه من فقط روی برنامه نویسی تمرکز کنم (مطالعه خودم و کلاسای آزاد) بعداً که می خوام کار کنم ازم مدرک کامپیوتر نمی خوان؟ یعنی در صورت داشتن تخصص ، حتی بدون داشتن مدرک کامپیوتر میشه کار کرد؟
باز هم پیشاپیش از شما متشکرم....

negin17h
2011/8/25, 12:28 PM
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون:gol::smile:
فقط یه سوال دیگه؟
به نظر شما اگه من فقط روی برنامه نویسی تمرکز کنم (مطالعه خودم و کلاسای آزاد) بعداً که می خوام کار کنم ازم مدرک کامپیوتر نمی خوان؟ یعنی در صورت داشتن تخصص ، حتی بدون داشتن مدرک کامپیوتر میشه کار کرد؟
باز هم پیشاپیش از شما متشکرم....

در صورتی که سابقه کار خوبی داشته باشید یا پروژه های خوبی انجام داده باشید مشکلی برای کار ندارید، اما یه موضوعی هم هست. با اینکه خیلی از بچه های کامپيوتر وقتی از دانشگاه میان بیرون، نمیدونن درسایی که خوندن به چه دردی میخوره، اما توی کار از اون درسا استفاده خواهند کرد. طبیعتاً کدنویسی یک مهندس کامپيوتر در صورتی که واقعاً دروس رو فهمیده باشه قابل مقایسه با کسی که تفکر کامپيوتری نداره نیست :gol: البته این نظر شخصیه من هست.

rose22
2011/8/25, 02:51 PM

درسته مدرک کامپیوتر مهمه ولی از اون مهمتر مهارت شماست، سعی کنین وقتی کلاس میرین پروژه های خوبی کار کنین و به عنوان نمونه کار ارائه بدین. اگر هم میخواین از قبولش مطمئن بشین میتونین از چند تا شرکت سوال کنین.
موفق باشین.

alirayaneh
2011/8/25, 03:27 PM
با سلام به همه دوستان

بنده هم قصد دارم مثل این دوستمون تغیر رشته بدم
در حال حاضر مهندسی شیمی میخونم و قصد دارم برای ارشد مهندسی نرم افزار رو انتخاب کنم (هم علاقه دارم و هم پیش زمینه های این رشته از جمله کار کردن بطور تجربی با زبان های خانواده VS و Pascal ,... و همچنین تجربیاتی هم در php که پروژه های زیادی رو کار کردم و کمی هم linux)
البته چیزی که تا به حال برای من سوال بود امکان ادامه تحصیل در مقطع ارشد از لحاظ قانونی با توجه به متفاوت بودن رشته م بود که دوستان فرمودن ظاهرا مانعی نداره
البته از لحاظ کا خوب با توجه به اینکه در مقطع ارشد میتوان در دانشگاه های غیر دولتی و غیر انتفاعی و پیام نور تدریس کرد و مدرس در رشته های نرم افزار و الکترونیک به نسبت دیگر رشته بظاهر کمتر است
البته هدف بنده از ورود به این رشته ادامه در مقطع دکترا هست که قصد دارم این رشته رو خارج از کشور در اون مقطع ادامه بدم و سوالی که برام پیش میاد اینه که در اون مقطع و با توجه متفاوت بودن رشته کارشناسی و قوانین دیگر کشور ها در خصوص ادامه تحصیل در مقطع دکترا مشکلی پیش نمیاد؟

zx11xz
2011/9/02, 07:42 PM
سلام. من فیزیک خوندم و برای ارشد می خوام تغییر رشته بدم به یک رشته مهندسی اما چون پیش زمینه ندارم می ترسم غیر ممکن باشه. کسی رو هم ندارم ازش کمک بگیرم. نمی دونم برم از اول لیسانس بخونم یا از ارشد ادامه بدم.

noordarnoor
2011/9/07, 10:56 AM
با سلام به همه دوستان

بنده هم قصد دارم مثل این دوستمون تغیر رشته بدم
در حال حاضر مهندسی شیمی میخونم و قصد دارم برای ارشد مهندسی نرم افزار رو انتخاب کنم (هم علاقه دارم و هم پیش زمینه های این رشته از جمله کار کردن بطور تجربی با زبان های خانواده VS و Pascal ,... و همچنین تجربیاتی هم در php که پروژه های زیادی رو کار کردم و کمی هم linux)
....
سلام دوست عزیز یه سوال ازتون دارم- اول اینکه تا حالا به صورت حرفه ای برای شرکتی- جایی- برنامه نویسی کردین؟ و دوم اینکه شما با توجه به اینکه مدرک تحصیلیتون کامپیوتر نبوده برای پیدا کردن کار در زمینه ی برنامه نویسی با مشکلی مواجه نشدید؟

shaahibeyg
2011/12/14, 11:02 PM
سلام
جدیدن برای ایجاد تفاوت بین دانشجویان ورودی از رشته های فنی وحرفه ای-کارودانش با دانشجویان دارنده دیپلم ریاضی فیزیک عنوان تکنولوژی به اول تمام کارشناسی هایی که دارندگان دیپلم فنی وحرفه ای-کارودانش امکان تحصیل در انها را دارند اضافه کردن ارزش این مدارک و سطح دانش این افراد در اکثر موارد بسیار پایین تر از دانشجویان دارنده دیپلم ریاضی فیزیک هست.

shima88
2012/1/12, 10:31 PM
سلام به دوستان عزیز کامپیوتری:smile:
راستش موضوعی که میخوام مطرح کنم یجور گفتمان دوستانه اس که خوشحال میشم از تجربیاتتون من رو بهره مند کنید .
من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم و ترم دیگه ترم آخرمه و پایان نامه میدم . اما واقعیتش اینکه که نمیشه گفت به رشته ام بی علاقه ام .. نه .. ولی همه ی بچه هایی که کامپیوتر خوندن یا مشغول به تحصیل هستن میدونن که این رشته رشته ی سنگین و پرکاری هست . و کمی از بقیه ی رشته های مهندسی مثل مهندسی برق نمیاره بنظرمن .. و آدم با این همه فشاری که در طی تحصیل تحمل میکنه حداقل از خودش انتظار داره که یه پیشرفتی کرده باشه دیگه.. نه اینکه در جا بزنه از نظر مهارتی!
باالاخره هر آدمی از خودش یه سطح انتظاراتی داره دیگه..من الان بعنوان دانشجویی که داره مراحل پایانی کارش رو توی مقطع لیسانس میگذرونه در نظر خودم از نظر اطلاعات و تبحر کاری در زمینه ی کامپیوتر صفر هستم !!
در دانشگاه که فقط کارمون شده خوندن و پاس کردن.. حتی دروس مهارتی برنامه نویسی هم اینقدر تئوری گرایانه شده که هدف فقط صرفا پاس کردن هست و اصلا بطور جدی به مهارت برنامه نویسی پرداخته نمیشه.ازین گذشته خیلی چیزای دیگه.. شاید کمی تعجب آور باشه واسه همه .. اما باور کنید من هنوز برای اولین بار خودم سیستم کامپیوتر اتاقم رو سرویس نکردم ! از ویندوز عوض کردن تا هزار کار دیگه.. شاید چون به خودم و دانسته هام اعتماد ندارم...بنظر شما اشکال کار از کجاست ؟؟ و من بعنوان یه فردی که صرفا نمیخواد فقط اسمش مهندس نرم افزار باشه باید چه کنم تا به مهارت های لازم برسم؟؟ برم کلاس خصوصی؟؟ آموزشگاه های فنی حرفه ای بین المللی؟؟؟؟:confused:
مثلا من قراره ترم دیگه پایان نامه بدم .. حتما هم یک پروژه ی برنامه نویسی خواهند داد دیگه.. حالا وقتی به دانسته های خودم رجوع میکنم و میبینم تو ی حتی یک زبان برنامه نویسی تسلط کافی ندارم خب بنظرتون چطور میتونم بدون کمک گرفتن از دیگران پایان نامه بدم و در عین حال دفاع هم بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا به کنار... بنظر شما در کنار تحصیل کردن توی مقعط کارشناسی چه چیزایی رو بطور جداگانه کلاس بریمو یاد بگیریم بهتره که در آینده بدردمون میخوره؟؟ مثلا از بین نرم افزار ها کدومش کاربردی تره که روش تمرکز کنم تا به مهارت بالا برسم ؟؟ یا از بین زبان های برنامه نویسی؟؟
مثلا از دوستام شنیدم اگه توی آموزشگاه های کامپیوتری کلاس شبکه بری خیلی بدرد میخوره!

ممنون میشم نظر بدید.شیما:gol:

arman4343
2012/1/13, 09:12 AM
سلام به دوستان عزیز کامپیوتری:smile: راستش موضوعی که میخوام مطرح کنم یجور گفتمان دوستانه اس که خوشحال میشم از تجربیاتتون من رو بهره مند کنید . من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم و ترم دیگه ترم آخرمه و پایان نامه میدم . اما واقعیتش اینکه که نمیشه گفت به رشته ام بی علاقه ام .. نه .. ولی همه ی بچه هایی که کامپیوتر خوندن یا مشغول به تحصیل هستن میدونن که این رشته رشته ی سنگین و پرکاری هست . و کمی از بقیه ی رشته های مهندسی مثل مهندسی برق نمیاره بنظرمن .. و آدم با این همه فشاری که در طی تحصیل تحمل میکنه حداقل از خودش انتظار داره که یه پیشرفتی کرده باشه دیگه.. نه اینکه در جا بزنه از نظر مهارتی! باالاخره هر آدمی از خودش یه سطح انتظاراتی داره دیگه..من الان بعنوان دانشجویی که داره مراحل پایانی کارش رو توی مقطع لیسانس میگذرونه در نظر خودم از نظر اطلاعات و تبحر کاری در زمینه ی کامپیوتر صفر هستم !! در دانشگاه که فقط کارمون شده خوندن و پاس کردن.. حتی دروس مهارتی برنامه نویسی هم اینقدر تئوری گرایانه شده که هدف فقط صرفا پاس کردن هست و اصلا بطور جدی به مهارت برنامه نویسی پرداخته نمیشه.ازین گذشته خیلی چیزای دیگه.. شاید کمی تعجب آور باشه واسه همه .. اما باور کنید من هنوز برای اولین بار خودم سیستم کامپیوتر اتاقم رو سرویس نکردم ! از ویندوز عوض کردن تا هزار کار دیگه.. شاید چون به خودم و دانسته هام اعتماد ندارم...بنظر شما اشکال کار از کجاست ؟؟ و من بعنوان یه فردی که صرفا نمیخواد فقط اسمش مهندس نرم افزار باشه باید چه کنم تا به مهارت های لازم برسم؟؟ برم کلاس خصوصی؟؟ آموزشگاه های فنی حرفه ای بین المللی؟؟؟؟:confused: مثلا من قراره ترم دیگه پایان نامه بدم .. حتما هم یک پروژه ی برنامه نویسی خواهند داد دیگه.. حالا وقتی به دانسته های خودم رجوع میکنم و میبینم تو ی حتی یک زبان برنامه نویسی تسلط کافی ندارم خب بنظرتون چطور میتونم بدون کمک گرفتن از دیگران پایان نامه بدم و در عین حال دفاع هم بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا به کنار... بنظر شما در کنار تحصیل کردن توی مقعط کارشناسی چه چیزایی رو بطور جداگانه کلاس بریمو یاد بگیریم بهتره که در آینده بدردمون میخوره؟؟ مثلا از بین نرم افزار ها کدومش کاربردی تره که روش تمرکز کنم تا به مهارت بالا برسم ؟؟ یا از بین زبان های برنامه نویسی؟؟ مثلا از دوستام شنیدم اگه توی آموزشگاه های کامپیوتری کلاس شبکه بری خیلی بدرد میخوره! ممنون میشم نظر بدید.شیما:gol: من کامپیوتر نخوندم برنامه نویس هستم فکر کنم مشکل شما اینه که خیلی به دروس دانشگاه خودتو وابسته کردی باید یکم بیای بیرون و 2 تا کتاب ویژوال سی و API بگیری بخونی یه شبکه آزمایشگاهی رو خراب کنی و 2 باره درست کنی سیستم خونه رو با پیچکشتی بیوفتی به جونش 2 3 تا قطعه رو بسوزونی تا یاد بگیری جامپر هارد IDE به چه درد میخوره و تمام شیرینی برنامه نویسی توی API هست بعد اونارو با چیزایی که توی دانشگاه خوندی بتونی ترکیب کنی و یه نرم افزار حرفه ای بنویسی

SIMA.T
2012/2/13, 09:22 AM
سلام
من یه سوال داشتم:یکی از بچه های فامیلمون میخواد واسه کارشناسی کامپیوتر بخونه
1ـنرم افزار بهتره یا سخت افزار؟و کدومشون کار برایش بهتر پیدا میشه؟
2ـروی چه دروسی بیشتر کار کنه تا رتبه ی خوبی بدست بیاره؟
لطفا راهنماییم کنید:gol:

nafis.68
2012/2/13, 11:59 AM
سلام
در رابطه با سوال اول:اول از همه بستگی به علاقه شخصی داره.اگر تو رشته ای که میخونی علاقه نباشه هر چه قدر هم رشته تاپی باشه ولی همیشه یه نارضایتی وجود داره.
در رابطه با سوال دوم:منظور از رتبه خوب یعنی دانشگاه خوب؟ تو دروس تخصصی باید همه دروس رو خیلی بالا بزنه مخصوصا ریاضی
و در رابطه با دروس عمومی عربی و زبان

mamad_tanha_2006
2012/2/13, 12:10 PM
سلام
سلام
1-نمیشه اینجور راحت نظر داد باید دید شرایط شخص و علاقه مندیش چه جوریه_ولی عموما نرم افزار بهتره_کارش خیلی بیشتره واسه تمام اگهی استخدامها میگیرن و تو تموم جاهایی که حداقل یه کامپیوتر پیدا بشه به درد میخوره
2-همه درسها_فراموش نکنین همه درسها_باید همه درسها رو یکنواخت بخونین تا نمره بهتری بیارین_فقط اگه وقت کم دارین بعضی درسها رو حذف کنین وبقیه رو بیشتر بخونین
موفق باشین

monazzah
2012/2/13, 12:26 PM
سلام

سلام تسلیت می گم بهشون رشته قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SIMA.T
2012/2/13, 12:27 PM
مرسی از راهنماییت:gol:
بله منظور دانشگاه خوبه

atefeh 23
2012/2/13, 12:29 PM
سلام بچه ها 1راهنمایی میخوام .من تصمیم دارم مهندسی کامپیوترمو دانشگاه علمی کاربردی پودمانی برم و از این دانشگاه اطلاعات میخوام ،کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟

SIMA.T
2012/2/13, 12:29 PM
ممنون از راهنماییتون
شما میدونید واسه اینکه کامپیوتر پیام نور تهران یا حومه تهران قبول شه نیازمند چه رتبه ایه؟؟

SIMA.T
2012/2/13, 12:30 PM
چرا؟؟
مگه رشته ی بدیه؟؟

nafis.68
2012/2/13, 01:40 PM
سلام تسلیت می گم بهشون رشته قحطی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سیما جان همون طور که بهتون گفتم علاقه خیلی شرط مهمی هم برای 4سال کارشناسی هم برای ادامه تحصیل هم برای شغل.
اگه علاقه تو این رشته نباشه خیلی سختی و عذاب میکشی

atefeh 23
2012/2/13, 01:41 PM
سلام بچه ها کی از دانشگاه علمی کاربردی پودمانی اطلاعات داره؟؟

SIMA.T
2012/2/13, 01:52 PM
ممنونم از راهنماییت
فقط شما میدونید نیازمند چه رتبه ایه؟؟
مثلا پیام نور بخواد قبول شه نرم افزار کامپیوتر حدودا چه رتبه ای میخواد؟

Setareh_madness
2012/2/13, 02:04 PM
ارشد کامپیوتر خیلی مشکله بعید میدونم بشه

nafis.68
2012/2/15, 10:45 AM
اگه منظورت رتبه ارشد باشه فک کنم 400 تا 500 باشه شایدم کمتر.
اگر هم رتبه کارشتاسی منظورت باشه 20هزار به بالا دیگه قبوله

architect-69
2012/4/10, 11:49 AM
سلام خسته نباشین.....من یه مشکل بزرگ دارم........امیدوارم کمکم کنید
من دیپلم کامپیوتر دارم والان مشغول تحصیل تو مقطع کاردانی معماری هستم ولی علاقه شدیدی به رشته کامپیوتر دارم ومیخوام کارشناسی ئاسه این رشته ادامه تحصیل بدم.
اما مشکل اینجاست...
1-نمیدونم منکه کاردانی نخوندم (کامپیوتر)البته درسای کاردانی تا حدودی شبیه یا تکمیلی درسای دبیرستان به هرحال تو کدوم شاخه این رشته ادامه بدم خوبتره؟

بجز دانشگاه ازاد واسم زیاد فرق نداره کدوم دانشگاه بخونم ولی هدفم سراسریه...

2-میتونم خودم واسه کنکور بخونم ؟بدون رفتن به کلاس خاصی؟

3-از کدوم منابع استفاده کنم بهتره؟
خواهش جوابمو بدین بدجوری نیاز دارم به راهنماییتون.
به ایمیلمم بفرسین که عالی میشه:یعنی حتما به میلم بفرسین
s_parazit_69@yahoo.com (s_parazit_69@yahoo.com)

3ctor
2012/4/10, 12:06 PM
روز بخیر من یه چیزی خدمتتون بگم به هیچ وجه دنبال رشته کامپیوتر نرید اصلا بازار کار خوبی نداره یعنی داشت ها ولی الان اونقدر فارغ التحصیل بیکار تو این رشته هست که حد و حساب نداره من خودم مدرک لیسانسم مهندسی سخت افزاره . میتونستم ادامه بدم برای کارشناسی ارشد ولی فایده نداشت و به هیچ دردی نمیخوره همیشه دنبال رشته های تک باش من خودم از نو شروع کردم دارم رشته مدیریت توریسم و گردشگری رو میخونم باید همیشه آدم دور اندیش باشه . بعضی میان بهم تیکه میندازن سر به سرم میزارن یا بهتر بگم اصلا مسخره میکنن که فلانی رشته کارشناسی ارشدتو ول کردی رفتی یه رشته چرت الکی من توقعه ای هم ندارم از این گونه افراد چون برنامه ریزی من چیزه دیگه ای به هر صورت خوب فکر هاتو بکن .

مریم@@
2012/4/10, 12:14 PM
سلام .خسته نباشید..کی میتونه برام برنامه ای بنویسه که عبارت میانوند رو به پیش ترتیب تبدیل کنه...با استفاده از ساختمان داده و زبان c
مرسییییییییییییی