برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : رتبه کنکور و انتخاب رشته
kakooey_m
2011/8/05, 04:18 PM
سلام:gol:
دوستان عزیز و برو بچ کنکوری بیان بگن رتبه شون چند شد؟
در مورد انتخاب رشته هم با هم همفکری می کنیم;)
sinuhe
2011/8/05, 04:59 PM
به نظر شما با رتبه4200 منطقه2 و 8000کشوری تو رشته تجربی چی میشه قبول شد؟دوستم میخوند واسه داروسازی:( رتبه زیرگروه 2اون3400 شده با این رتبه احتمالش هست داروسازی قبول بشه؟
kakooey_m
2011/8/05, 05:17 PM
به نظر شما با رتبه4200 منطقه2 و 8000کشوری تو رشته تجربی چی میشه قبول شد؟دوستم میخوند واسه داروسازی:( رتبه زیرگروه 2اون3400 شده با این رتبه احتمالش هست داروسازی قبول بشه؟
فکر نکنم! با این رتبه بعیده داروسازی جایی قبول بشه.. یعنی نمیتونه:(
در هر صورت دانشگاه جندی شاپور اهواز و علوم پزشکی کرمان رو انتخاب کنه.
pooneh12345
2011/8/05, 05:26 PM
سلام بچه ها
بنظرتون با رتبه 4209 منطقه 1(واسه دوره کارشناسی)
میشه دانشگاه شیراز یا صنعتی شیراز قبول شد با این وضعیتی که دانشگاه شیراز پیش آورده؟(توی هر رشته تعداد پسرها 2 برابر دخترها
مثلا اگه کل پذیرش 25 نفره 7تا دختر 18 تا پسر)
امید هست که چه رشته هایی از دانشگاه شیراز یا صنعتی شیراز بتونم قبول شم؟
رشته آی تی چطوره؟
آینده دار هست؟
ممنون اگه جواب بدید
خدا پیرتون کنه ایشالا
saeedrdn
2011/8/05, 08:54 PM
سلام بچه ها
میشه دانشگاه شیراز یا صنعتی شیراز قبول شد با این وضعیتی که دانشگاه شیراز پیش آورده؟(توی هر رشته تعداد پسرها 2 برابر دخترها
رشته آی تی چطوره؟
آینده دار هست؟
ممنون اگه جواب بدید
خدا پیرتون کنه ایشالا
با این رتبه رشته مواد و مهندسی شهرسازی دانشگاه شیراز قبول میشی
دو تاش هم رشته خوبیه. من خیلی از دوستام تو این دوتا رشته درس میخونن تو دانشگاه شیراز. همشون هم راضی هستن. فقط برمیگرده به علاقه خودت.
rezashirali
2011/8/05, 10:05 PM
با رتبه 4950 منطقه دو به نظر شما مکانیک یا برق میشه قبول شد؟ روزانه؟
siavash@dt
2011/8/05, 10:07 PM
نوچ!!!!!!!
kakooey_m
2011/8/05, 10:42 PM
سلام بچه ها
رشته آی تی چطوره؟
آینده دار هست؟
ممنون اگه جواب بدید
خدا پیرتون کنه ایشالا
سلام در دانشگاه شیراز
در مهندسی کامپیوتر، IT (در صنعتی شیراز)، معماری و شهرسازی و .......... شانس داری.
چون IT رو جداگانه مطرح کردی بگم که IT در صنعتی شیراز حتما قبول میشی.
در کل به جز برق، مکانیک، عمران در بقیه رشته ها شانس خوبی داری.
haghjoo110
2011/8/05, 11:06 PM
میشه قبول!
به جون خودم راس میگم!
انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش برو بهت میگه.
الان نمیتونم بهت بگم کدوم دانشگاه و چه طوری!
اگه میخوای پیام خصوصی بده راهنماییت میکنم.
NELTF1987
2011/8/06, 12:00 AM
با سلام،
آیا داوطلبی با درصد های زیر شانس قبولی در تهران ( روزشانه - شبانه) را دارد؟ مثل رشته های علوم پایه یا حسابداری ؟ خواهشمندم راهنمایی کنید.
نمرات خام دروس امتحاني گروه آزمايشي : علوم رياضي و فني
25/0 زبان و ادبيات فارسي
19/5 زبان عربي
49/4 فرهنگ و معارف اسلامي
74/7 زبان خارجي
21/7 رياضيات
17/8 فيزيك مكانيك
63/9 شيمي
رتبه کل در سهميه 8937
ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 7827
راستی من منطقه 1 هستم.
ehsan momeni
2011/8/06, 12:27 AM
مکانیک یا برقو نمیدونم اما من پارسال با 4382 نرم افزار روزانه دانشگاه گیلان قبول شدم.
ولی فکر کنم احتمالش کمه...........
ehsan momeni
2011/8/06, 12:40 AM
اها راستی شرمنده فکر کنم مکانیک محقق اردبیلی قبول شی............;)
milad mansoury
2011/8/06, 01:18 AM
شما اراک و تفرش را بزن احتمال قبولی زیادی توی این 2 تا رشته توی این 2 تا شهر دارید.
kakooey_m
2011/8/06, 03:39 AM
با رتبه 4950 منطقه دو به نظر شما مکانیک یا برق میشه قبول شد؟ روزانه؟ روزانه ها.... جاهایی که تقریبا شانس 100% قبولی داری! برای برق: دانشگاه سمنان، ارومیه، همدان،شهید باهنر کرمان، علم و صنعت(واحد بهشهر)، هرمزگان، قم ، کرمانشاه، تفرش، کردستان، ایلام، بیرجند و .. شانس داری برای مکانیک: دانشگاه مالک اشتر، بیرجند، جندی شاپور، محقق اردبیلی، هرمزگان، صنعتی ارومیه و ... شانس داری.
kakooey_m
2011/8/06, 04:38 AM
با سلام،
آیا داوطلبی با درصد های زیر شانس قبولی در تهران ( روزشانه - شبانه) را دارد؟ مثل رشته های علوم پایه یا حسابداری ؟ خواهشمندم راهنمایی کنید.
نمرات خام دروس امتحاني گروه آزمايشي : علوم رياضي و فني
25/0 زبان و ادبيات فارسي
19/5 زبان عربي
49/4 فرهنگ و معارف اسلامي
74/7 زبان خارجي
21/7 رياضيات
17/8 فيزيك مكانيك
63/9 شيمي
رتبه کل در سهميه 8937
ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 7827
راستی من منطقه 1 هستم.
سلام
روزانه ها رو برات نوشتم
ریاضی: علم و صنعت، خواجه نصیر، شهید بهشتی، شاهد، تربیت معلم
فیزیک: .........
علوم کامپیوتر: تربیت معلم ، شاهد
آمار: تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی
kakooey_m
2011/8/06, 04:52 AM
روزانه ها.... جاهایی که تقریبا شانس 100% قبولی داری!
برق: دانشگاه سمنان، ارومیه، همدان،شهید باهنر کرمان، علم و صنعت(واحد بهشهر)، هرمزگان، قم ، کرمانشاه، تفرش، کردستان، ایلام، بیرجند و ..
مکانیک: دانشگاه مالک اشتر، بیرجند، جندی شاپور، محقق اردبیلی، هرمزگان، صنعتی ارومیه و ...
البته اگه گرایش خاص، شهر خاص و .... مد نظر هست بگو تا بشه دقیق تر جواب داد، به هر حال اگه بخوای قبولی.
mohammad karimy
2011/8/06, 05:03 AM
من رتبه ا م 3200 شد (منطقه 2)حالا نمیدونم چیکار کنم از برق و کامپیوتر خوشم میاد ولی خیلی ها میگن کامپیوتر فقط به درد کسایی میخوره که قبلا برنامه نویسی کار کرده باشن من هم برنامه نویسی اصلا کار نکردم جز اینکه توی دوره ی دبیرستان یه مدت کوتاهی رو روبات مسیر یاب کار کردیم (ولی وسطش کار رو ول کردم) و من هم یه چیزایی البته ابتدایی از basecam یاد گرفتم همونجا هم بود که فهمیدم که به کامپیوتر علاقه دارم (و شاید کمی هم استعداد چون نسبت به بقیه دوستان بهتر متوجه میشدم) البته به الکترونیک هم خیلی علاقه دارم (خواهرم الکترونیک میخونه و من مخصوصا از پروِزه اش خیلی خوشم اومد) البته به رشته های دیگه هم فکر میکنم اما از رشته هایی که شیمی دارن بدم میاد (اگه شیمی نبود رتبه ام خیلی بهتر میشد!) خلاصه حالا میتونم سخت افزار اصفهان و برق اهواز و... قبول بشم ترجیح میدم دانشگاهم توی یکی از شهرهای : تهران اصفهان تبریز یا اهواز باشه دوست دارم نطر شما رو هم بدونم ممنون
NELTF1987
2011/8/06, 08:52 AM
سلام
روزانه ها رو برات نوشتم
ریاضی: علم و صنعت، خواجه نصیر، شهید بهشتی، شاهد، تربیت معلم
فیزیک: .........
علوم کامپیوتر: تربیت معلم ، شاهد
آمار: تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی
خیلی ممنون. به نظرتون شانس قبولی در مهندسی شیمی اصفهان را دارم؟ رشته ی شیمی(محض یا کاربردی) دانشگاه های تهران چطور؟ ممنون می شم اگه جواب بدین.
ehsan momeni
2011/8/06, 09:33 AM
من رتبه ا م 3200 شد (منطقه 2)حالا نمیدونم چیکار کنم از برق و کامپیوتر خوشم میاد ولی خیلی ها میگن کامپیوتر فقط به درد کسایی میخوره که قبلا برنامه نویسی کار کرده باشن من هم برنامه نویسی اصلا کار نکردم جز اینکه توی دوره ی دبیرستان یه مدت کوتاهی رو روبات مسیر یاب کار کردیم (ولی وسطش کار رو ول کردم) و من هم یه چیزایی البته ابتدایی از basecam یاد گرفتم همونجا هم بود که فهمیدم که به کامپیوتر علاقه دارم (و شاید کمی هم استعداد چون نسبت به بقیه دوستان بهتر متوجه میشدم) البته به الکترونیک هم خیلی علاقه دارم (خواهرم الکترونیک میخونه و من مخصوصا از پروِزه اش خیلی خوشم اومد) البته به رشته های دیگه هم فکر میکنم اما از رشته هایی که شیمی دارن بدم میاد (اگه شیمی نبود رتبه ام خیلی بهتر میشد!) خلاصه حالا میتونم سخت افزار اصفهان و برق اهواز و... قبول بشم ترجیح میدم دانشگاهم توی یکی از شهرهای : تهران اصفهان تبریز یا اهواز باشه دوست دارم نطر شما رو هم بدونم ممنون
من دانشجوی نرم افزار دانشگاه گیلانم قبلنم برنامه نویسی کار نکردم اما با کمی فشار آوردن به خودت میتونی جبران کنی اونو مهم علاقته که اگه باشه با خودش سختکوشی و تلاش و میاره.همین پارسالم قبول شدم با رتبه ی 4382.
sinuhe
2011/8/06, 09:56 AM
فکر نکنم! با این رتبه بعیده داروسازی جایی قبول بشه.. یعنی نمیتونه:(
در هر صورت دانشگاه جندی شاپور اهواز و علوم پزشکی کرمان رو انتخاب کنه.
ممنون .حالابا این رتبه شانس قبولی تو رشته هایی مثل فیزیوتراپی،بینایی سنجی،علوم آزمایشگاهی،گفتار درمانی و شنوایی سنجی رو داره؟ :razz::razz::razz::que::que::razz: راستی رتبه هنرشم 1600 منظقه 2 شده با این رتبه تو هنر چی میشه قبول شد ؟ بین رشته های هنر پرکاربردترینش کدوم رشته هست؟
pooneh12345
2011/8/06, 10:00 AM
سلام در دانشگاه شیراز
در مهندسی کامپیوتر، IT (در صنعتی شیراز)، معماری و شهرسازی و .......... شانس داری.
چون IT رو جداگانه مطرح کردی بگم که IT در صنعتی شیراز حتما قبول میشی.
در کل به جز برق، مکانیک، عمران در بقیه رشته ها شانس خوبی داری.
فکر می کنی با این وضعیت ظرفیت ها که دانشگاه شیراز قرار داده
بازم با رتبه من میشه معماری قبول شد؟
خدا از دهنت بشنوه
ایشالا که بشه
کلی ممنون
با این رتبه رشته مواد و مهندسی شهرسازی دانشگاه شیراز قبول میشی
دو تاش هم رشته خوبیه. من خیلی از دوستام تو این دوتا رشته درس میخونن تو دانشگاه شیراز. همشون هم راضی هستن. فقط برمیگرده به علاقه خودت.
ممنون بابت راهنماییت
امیدوارم
"Amir masoud"
2011/8/06, 10:01 AM
بله دوستم ایشون با این رتبه زیر گروه شانس قبولی دارند.... البته بسیار کم رنگ به نظر میرسه ولی احتمالش هست.
دوستان اگه در مورد انتخاب رشته علوم تجربی کمکی خواستید من در خدمتم.
"Amir masoud"
2011/8/06, 10:04 AM
ممنون .حالابا این رتبه شانس قبولی تو رشته هایی مثل فیزیوتراپی،بینایی سنجی،علوم آزمایشگاهی،گفتار درمانی و شنوایی سنجی رو داره؟ :razz::razz::razz::que::que::razz: راستی رتبه هنرشم 1600 منظقه 2 شده با این رتبه تو هنر چی میشه قبول شد ؟ بین رشته های هنر پرکاربردترینش کدوم رشته هست؟
بله دوستم ایشون تمام این رشته ها قبول میشند. حتی بینایی سنجی و گفتار درمانی و شنوایی شناسی احتمال قبولی در دانشگاه تهران، توانبخشی و بهشتی رو هم دارند. اما فیزیوتراپی شاید این دانشگاه ها قبول نشند. علوم آزمایشگاهی که 100% قبوله مخصوصا شهر خودش چون پذیرش استانی داره.
sinuhe
2011/8/06, 10:56 AM
[QUOTE="Amir masoud";3896122]بله دوستم ایشون تمام این رشته ها قبول میشند. حتی بینایی سنجی و گفتار درمانی و شنوایی شناسی احتمال قبولی در دانشگاه تهران، توانبخشی و بهشتی رو هم دارند. اما فیزیوتراپی شاید این دانشگاه ها قبول نشند. علوم آزمایشگاهی که 100% قبوله مخصوصا شهر خودش چون پذیرش استانی داره.[/QUOTE
ممنون از راهنماییت خداکنه تو یکی از این رشته ها قبول بشه چون خودش کاملا ناامیده آخه خراسان رضوی با بقیه استانا فرق میکنه اول اینکه تعداد شهرستاناش خیلی زیاده و شانس قبولی رو میاره پایین دوم اینکه ظرفیت پذیرش دانشگاه مشهد پایینه سوم اینکه از همه جای ایران میخوان که مشهد رو هم تو فرم انتخاب رشتشون وارد کنند ممکنه بعضی از استانها متقاضی کمتری داشته باشه اما این استان اینجوری نیست :(
ALviin
2011/8/06, 11:14 AM
سلام...
رتبه هزار و سیصد و یه کوچولو... :D
منطقه 1
من میتونم تهران بزنم ؟
hooman63
2011/8/06, 11:20 AM
سلام!
رتبه 3500منطقه 2 کجاها میتونه قبول شه؟
kakooey_m
2011/8/06, 11:35 AM
خیلی ممنون. به نظرتون شانس قبولی در مهندسی شیمی اصفهان را دارم؟ رشته ی شیمی(محض یا کاربردی) دانشگاه های تهران چطور؟ ممنون می شم اگه جواب بدین.
در شیمی کاربردی، صنعتی اصغهان رو نمیاری ولی شاید(احتمالش کمه) شیمی کاربردی اصفهان رو بیاری.
ALviin
2011/8/06, 11:38 AM
من چی؟؟؟؟
saeedran
2011/8/06, 11:42 AM
سلام. آره. اما دانشگاه های درجه 1 نه. مثلا دانشگاه صنعتی کرمانشاه و صنعتی همدان و شاهرود و چند جا دیگه میشه آورد.
saeedran
2011/8/06, 11:44 AM
سلام!
چه رشته ای میخوای؟
kakooey_m
2011/8/06, 11:44 AM
فکر می کنی با این وضعیت ظرفیت ها که دانشگاه شیراز قرار داده
بازم با رتبه من میشه معماری قبول شد؟
مثل IT نمیگم حتما قبول میشی...
به هر حال هنوزم در معماری شانس داری
hooman63
2011/8/06, 11:47 AM
داروسازی که میگن نمیشه! فیزیوتراپی یا بینایی سنجی؟
"Amir masoud"
2011/8/06, 11:52 AM
سلام!
سلام...
منطقه 1
من میتونم تهران بزنم ؟
دوستان گروه امتحانی تون را هم بگین لطفا!
داروسازی که میگن نمیشه! فیزیوتراپی یا بینایی سنجی؟
3500 داروسازی به سختی شانس قبولی داره! اما بستگی به رتبه در زیر گروه 2 داره.... فیزیوتراپی و بینایی سنجی قبول میشیه! نمره واسه دانشگاه تهران هم میاره...
kakooey_m
2011/8/06, 11:54 AM
سلام...
منطقه 1
من میتونم تهران بزنم ؟
بله.... اونم کلی
برق: شهید بهشتی، (شاید به احتمال کم)خواجه نصیر
مکانیک: ........
کامپیوتر (نرم افزار): خواجه نصیر و شهید بهشتی
کامپیوتر(سخت افزار): علم وصتعت، شهید بهشتی و خواجه نصیر
و رشته های دیگر.....
چه رشته ای؟ چه دانشگاهی؟
hooman63
2011/8/06, 11:58 AM
رتبه زیر گرو 1 3400 و رتبه زیر گروه 2 3600 !فزیوتراپی تهران قبول میشم ؟
ALviin
2011/8/06, 11:58 AM
3500 داروسازی به سختی شانس قبولی داره! اما بستگی به رتبه در زیر گروه 2 داره.... فیزیوتراپی و بینایی سنجی قبول میشیه! نمره واسه دانشگاه تهران هم میاره...
ریاضی دیگه....
بله.... اونم کلی
برق: شهید بهشتی، (شاید به احتمال کم)خواجه نصیر
مکانیک: ........
کامپیوتر (نرم افزار): خواجه نصیر و شهید بهشتی
کامپیوتر(سخت افزار): علم وصتعت، شهید بهشتی و خواجه نصیر
و رشته های دیگر.....
چه رشته ای؟ چه دانشگاهی؟
من مکانیک میخوام...
واسه امیر کبیر چی میتونم بزنم؟
اصلا میشه ؟
نه نمیشه بلند پروازی کردم :smile:
kakooey_m
2011/8/06, 12:09 PM
ریاضی دیگه....
من مکانیک میخوام...
اصلا میشه ؟
نه..
برای امیرکبیر بهتر از IT و مهندسی پزشکی تقریبا شانسی نداری
kakooey_m
2011/8/06, 12:10 PM
ریاضی دیگه....
من مکانیک میخوام...
اصلا میشه ؟
مکانیک نه..
ALviin
2011/8/06, 12:13 PM
مکانیک نه..
مهندسی پزشکی هم خوبه...
ممنون مرسی.
سلام با 33000 منطقه 2 شبانه چی و کجا قبول میشم؟
sinuhe
2011/8/06, 12:48 PM
با رتبه 1600 منطقه دو رشته هنر چی میشه قبول شد ؟ اصلا تو رشته هنر بهترین و پرکاربرد ترین رشته هاش کدومان؟ مهم نیست کجای ایران باشه فقط رشتش خوب و پرکاربرد باشه:D
:cool:خواهش میکنم به سوال من جواب بدین:cool::D:D
abu_72
2011/8/06, 12:50 PM
20 هزار
اراك
منطقه 3
تجربي
چه رشته اي ميشه قبول شد ( شبانه )
پرستاري يا علوم آزمايشگاه ميشه ؟؟
dark fear
2011/8/06, 05:00 PM
سلام
من بومی اهواز هستم منظقه 2.. بارتبه 9500 چه چیزایی میتونم قبول شم؟
به مکانیک و برق علاقه ندارم
صنایع رو دوس دارم.. مواد و عمران هم خوبه
پیشنهادتون چیه؟
یکی از دوستام هم 37000 شده.. واسه جهاد دانشگاهی و پیام نور شانس داره دیگه؟ چه رشته هایی میاره؟
"Amir masoud"
2011/8/06, 05:24 PM
20 هزار
اراك
منطقه 3
تجربي
چه رشته اي ميشه قبول شد ( شبانه )
پرستاري يا علوم آزمايشگاه ميشه ؟؟
دوستم متاسفانه به نظر نمیرسه بتونید تو ای دو رشته حتی شبانه قبول بشید اما با توجه به سهمیه 80% استانی استان خودتون شبانه رو بزنید و شهرستان های کوچیک اما امیدوار نباشید.
hooman63
2011/8/06, 05:30 PM
"Amir masoud"
2011/8/06, 05:37 PM
متاسفانه باید بگم شانس قبولیت کمرنگه واسه داروسازی... آره عزیزم فیزیوتراپی و بینایی سنجی تهران هر 2 شانست بالاست. (دانشگاه تهران -بهشتی- ایران)
البته دانشگاه توانبخشی هم که تو این رشه از همه سر تره را قبل اینا بزن!
Taßa§om
2011/8/06, 05:41 PM
سلام من یکی از دوستام رتبش تو سهمیه 6500شده
مشهد(منطقه 1)گروه ریاضی
با این رتبه سراسری چی قبوله همون دورو برا
به شیمی و این جور چیزا علاقه داره
مهندسی شیمی و مواد احتمال قبولی داره؟
تو دانشگاه فردوسی چه رشته هایی تو این زمینه ممکنه قبول شه؟
"Amir masoud"
2011/8/06, 05:42 PM
با این حال قبل فیزیوتراپی وبینایی سنجی داروسازی شهر خودت و شهرستان های کوچیک رو برن( مخصوصا اونایی که تو ناحیه خودتونه)
سلام...
منطقه 1
من میتونم تهران بزنم ؟
پارسال با رتبه ی شما خیلی جاها تو تهران قبول می شدند:
برق:خواجه نصیر-بهشتی/مکانیک:-/عمران:خواجه نصیر/نرم افزار:خواجه نصیر-بهشتی/سخت افزار: علم و صنعت - بهشتی-خواجه نصیر/مهندسی شیمی:امیرکبیر-علم و صنعت/صنایع:علم و صنعت-خواجه نصیر/ معماری:علم و صنعت/مواد:همه ی دانشگاها/هوافضا:خواجه نصیر/عمران نقشه برداری:تهران و خواجه نصیر/نفت:امیرکبیر/شهرسازی:تهران/علوم پایه ها و بقیه ی رشته های مهندسی رو هم هر جا که بخواهید قبولید. ولی امسال با توجه به اینکه شما دختر هستید و ظرفیتا رو اومدن تفکیک کردن احتمال زیاد شاهد تغییراتی خواهیم بود.
Taßa§om
2011/8/06, 05:49 PM
خواهشا این دوست مارو در یابید
kakooey_m
2011/8/06, 06:25 PM
مشهد(منطقه 1)گروه ریاضی
سلام
مهندسی شیمی در مجتمع آموزش عالي فني و مهندسي قوچان و تربیت معلم سبزوار قبول میشه.
مهندسی مواد هم در دانشگاه تربيت معلم سبزوار قبوله.
لوتوسو
2011/8/06, 06:25 PM
سلام
1/ با رتبه 2700 منطقه یک رشته ریاضی با چ احتمالی مهندسی های تاپ :redface:(کامپیوتر/عمران/پزشکی) دانشگاه هایی مثه خواجه نصیر و علم و صنعت قبول می شم؟؟؟
2/ این ک میگن فلان مشاور رتبه 7000 رو کنار رتبه 3500 تو یه دانشگاه و یه رشته نشوند، درسته؟؟؟اصلا همچین چیزی ممکنه؟؟؟
"Amir masoud"
2011/8/06, 06:33 PM
سلام
1/ با رتبه 2700 منطقه یک رشته ریاضی با چ احتمالی مهندسی های تاپ :redface:(کامپیوتر/عمران/پزشکی) دانشگاه هایی مثه خواجه نصیر و علم و صنعت قبول می شم؟؟؟
2/ این ک میگن فلان مشاور رتبه 7000 رو کنار رتبه 3500 تو یه دانشگاه و یه رشته نشوند، درسته؟؟؟اصلا همچین چیزی ممکنه؟؟؟
پاسخ قسمت دوم: مشاور معجزه نمیکنه! باید دست گذاشت روی نقطه کور پذیرش. بله شدنیه.
kakooey_m
2011/8/06, 06:36 PM
دوستان پول هنگفت و مفتی به مشاوره ها ندهید که بخورند
والله که پوله مفته، خودتون به راحتی می تونید تصمیم بگیرید
دوستان با مراجعه به سایت http://www.kanoon.ir (http://www.kanoon.ir/) می توانید با دانلود "یادگار ماندگار سال 1389" به راحتی از آمار مطلع شوید.
"Amir masoud"
2011/8/06, 06:49 PM
بچه ها از مشاوره" گزینه دو " هم میتونید استفاده کنید.
http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=1689
سلام
اون مهندسی هایی که گفتی رو با این رتبه تو اون دانشگاهها رو بعیده قبول شی....ولی راه آهن علم و صنعت و یکی از گرایش های مواد علم و صنعت و مواد خواجه نصیر احتمالا میاری....ولی شما اگه میخوای شهر تهران قبول شی برای دانشگاه عباسپور و رجایی شانس خوبی داری
لوتوسو
2011/8/06, 07:12 PM
اون مهندسی هایی که گفتی رو با این رتبه تو اون دانشگاهها رو بعیده قبول شی....ولی راه آهن علم و صنعت و یکی از گرایش های مواد علم و صنعت و مواد خواجه نصیر احتمالا میاری....ولی شما اگه میخوای شهر تهران قبول شی برای دانشگاه عباسپور و رجایی شانس خوبی داری
دانشگاه شهید عباس پور و شهید رجایی دانشگاه های خوبین؟؟؟از نظر علمی میگم؟
hooman63
2011/8/06, 10:10 PM
با این حال قبل فیزیوتراپی وبینایی سنجی داروسازی شهر خودت و شهرستان های کوچیک رو برن( مخصوصا اونایی که تو ناحیه خودتونه)
ممنون !!!!!تشکر!!!!!
دانشگاه شهید عباس پور و شهید رجایی دانشگاه های خوبین؟؟؟از نظر علمی میگم؟
ببین من نمی دونم شما کدوم شهر هستی....ولی خب شما با این رتبه می تونی مثلا دانشگاه صنعتی اصفهان یا شیراز یا تبریز یا فردوسی مشهد قبول شی که خب مسلما سطح علمی اونا با 6 تا دانشگاه تاپ شهر تهران(شریف و تهران و علم و صنعت و پلی تکنیک و خواجه نصیر و بهشتی) خیلی تفاوت نداره...ولی عباسپور سطح خوبی داره مخصوصا تو عمران اما به دانشگاه هایی که اسمشون رو بردم خب نمی رسه....
nobon718
2011/8/06, 11:34 PM
سلام با 3200 منطقه2 IT اصفهان قبول میشم؟؟
تهران چی؟
لوتوسو
2011/8/07, 12:42 AM
ببین من نمی دونم شما کدوم شهر هستی....ولی خب شما با این رتبه می تونی مثلا دانشگاه صنعتی اصفهان یا شیراز یا تبریز یا فردوسی مشهد قبول شی که خب مسلما سطح علمی اونا با 6 تا دانشگاه تاپ شهر تهران(شریف و تهران و علم و صنعت و پلی تکنیک و خواجه نصیر و بهشتی) خیلی تفاوت نداره...ولی عباسپور سطح خوبی داره مخصوصا تو عمران اما به دانشگاه هایی که اسمشون رو بردم خب نمی رسه....
تهران زندگی می کنم و چون دخترم متاسفانه شرایط رفتن به اصفهان و... رو ندارم!
ببین الان تو این موندم که کامپیوتر تربیت معلم به نفعمه یا نساجی امیرکبیر یا شیمی محض شریف؟؟هر انتخابی بخوام بکنم یا رشته اش پایین تره یا دانشگاش!حالا با این وضعیت کودوم به نفعمه؟؟؟
nobon718
2011/8/07, 01:42 AM
تهران زندگی می کنم و چون دخترم متاسفانه شرایط رفتن به اصفهان و... رو ندارم!
ببین الان تو این موندم که کامپیوتر تربیت معلم به نفعمه یا نساجی امیرکبیر یا شیمی محض شریف؟؟هر انتخابی بخوام بکنم یا رشته اش پایین تره یا دانشگاش!حالا با این وضعیت کودوم به نفعمه؟؟؟
یعنی چی چون دخترم شرایطشو ندارم!! منم دخترم دیگه از گیلان میخوام بکوبم برم اصفهان شیراز
از من میشنوی تو هم برو اصفهان! حیفه
Taßa§om
2011/8/07, 01:46 AM
یعنی این دوست ما هیچ رشته ای تو سراسریهای مشهد قبول نیست که دورو بر شیمی باشه؟:razz:
behnaz esf
2011/8/07, 03:06 AM
میشه با رتبه حدود 10000رشته خوبی اورد؟
منطقه 2 تجربی؟؟؟؟:cry::cry::cry:
nobon718
2011/8/07, 03:31 AM
تجربیا چرا میان باشگاه مهندسان؟؟!!:warn:
behnam5670
2011/8/07, 05:08 AM
سلام
برین کنار لوتوسو می خواد تاپ بشه :D
------------------
رتبت به نسبت خوبه (البته نه اگه سال دومت باشه:cool:)، حیفه خرج رشتههای محض کنی؛ شیمی شریف وجهه ی خوبی داخل دانشگاهش نداره، دانشکدش هم که بیشتر محل همایش شده و همیشه هم بوی زهرمار میاد از اون خراب شده
حتما و حتما تهران رو بزن تو چون من اطمینان دارم یه رشتهی مناسب قبول می شی
اصفهان نزن که یه تهرانی اونم از نوع دخترش عمرا اصفهان دووم بیاره
------------------
دانشگاه های تاپ تهران رو هم که میشناسی ولی خوب گفتنش ضرر نداره: شریف، تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، شهید بهشتی، خواجه نصیر، تربیت مدرس، شهید عباس پور
بخش زیادی از انتخابای اولت رو اختصاص بده به رشته های خوب توو دانشگاه های خوب؛ برق، مکانیک (اگه خواستی)، مهندسی های کامپیوتر (سخت و نرم)،مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، عمران (در صورت تمایل)، فناوری اطلاعات (آی تی)، مهندسی مواد و متالوژی
بعضی از دانشگاه ها رشته ها رو به صورت گرایش تفکیک کرده، مثلا یادمه امیرکبیر مهندسی شیمی گرایش پلیمر داره بقیه ی گرایشاشو هم داره، در این صورت تحقیق کن و گرایش های خوب (از لحاظ بازار کار و علاقه ی شخصی) بزن؛ مثلا مهندسی صنایع گرایش صنایع-صنایعش بهتره
گول اسم درس ها رو هم نخور، مثلا مهندسی شیمی بیشتر از 15 واحد شیمی نداره، یا مثلا مهندسی نرم افزار خیال نکن که باید یه کد زن حرفهای باشی تا جا نمونی و اینا
------------------
------------------
برق و مکانیک فقط دانشگاه شاهد و رجائی شاید قبول شی که رجائی شهید شده دانشگاه نیست، شاهد هم ارازل و اوباش تشریف دارن
------------------
نرم افزار توو تهران، خواجه نصیر و بهشتی باید فوق العاده خوش شانس باشی که قبول بشی ولی سنگ مفت گنجیشگ مفت تر؛ سخت افزار هم همچنین
------------------
آی تی رو نمی دونم، چون نمی دونم کدوم دانشگاه ها ارائه می دن (شریف تهران و امیرکبیر که ارائه میده) ولی فکر نکنم قبول بشی چون برخلاف شهرستان ها، توو تهران آی تی بهای بیشتری داره
------------------
مهندسی شیمی رو باید خوب مطالعه کنی چون بعضی گرایشای خاص رو اطلاع ندارم؛ ولی روی این یکی رشته سعی کن زیاد مانور بدی؛ ضمنا قدیما جاهل بودم فکر میکردم نساجی هم گرایش مهندسی شیمی هست :D که بعدا عاقل شدم :) نساجی امیرکبیر نمی دونم به درد بخوره یا نه ولی ظاهرا قبول میشی
------------------
صنایع انگاری گرایش زیاد داره نمی تونم چیزی بگم ولی گرایش برترش که صنایع-صنایع باشه رو قبول نمی شی
------------------
مهندسی پزشکی فکر کنم امیرکبیر داره قبول نمیشی ولی انتخاب کن حالا
------------------
معماری و شهرسازی هم که اون دانشگاه های بالا قبول نمی شی، شاید دانشگاه هنر قبول تهران بشی، پام نخورده و نخواهد خورد به همچین مکانی
------------------
عمران نمی دونم به درت بخوره یا نه ولی حالا خواجه نصیر رو بزن (می دونم حداقل نقشه برداریش رو که داره)
------------------
مهندسی مواد: این خیلی حساسه ایشالا رتبت این رو بگیره، شریف گرایش نداره رتبت هم نمی رسه، ولی بزن! بعد امیرکبیر و تهران و علم صنعت هست که باید بری از یه آدم دانا مثل بنده با این تفاوت که مواد بخونه بپرسی ببینی کدوم گرایش کدوم دانشگاه بهتره برات اولویت بندی کنه؛ خودت هم که تهرانی هستی فردا پاشو برو دانشگاه تهران و امیرکبیر از بچه هاش بپرس؛ اگه بهت خندیدن هم اشکالی نداره عادت می کنی :D
------------------
معدن تهران و امیرکبیر داره که قبول میشی ولی ولش کن
------------------
علوم کامپیوتر امیرکبیر و تهران قبول میشی ولی مهندسی نیست به هر حال، رشته ی خوشایندی هم نیست
و آخر اینکه: این دانشگاه امیرکبیر لامذهب بدجوری راحته که بعدا رشته ت رو عوض کنی (با شرط معدل و اینکه بچهی خوبی باشی)، هزینش هم اینه که اولا فوقش 3 ترم اول رو هیمنجوری که برا کنکور خوندی بخونی و معدلت بالا باشه؛ بعد می تونی هر رشته ای که دلت می خواد بری، دوما بعده اینکه وارد دانشگاه شدی جوگیر نشی درس و مشق رو ول کنی!
من جای تو باشم روو گرایشای مهندسی شیمی و موادش تمرکز می کنم بعد که وارد دانشگاه شده حسابی می خونم که تغییر رشته بدم؛ اگه الان خیلی هیجان شده شدی بدون که جوگیر شدی و عمرا درس بخونی، ولی اگه کم هیجان شده شدی به خودت امیدوار باش :D
اگه هم جای خودم باشم میرم می خوابم دیگه منتظر بودم سحری هضم بشه که شد شکر خدا :smile:
------------------
راستی ایشالا قبول شدی بیا زکات علمت رو همین باشگاه پرداخت کن به مردم یه خورده چیز یاد بده... شوخی کردم به جز الافی چیز دیگه ای نداره
last_phoenix
2011/8/07, 08:13 AM
سلام یکی از دوستان من در کنکور سراسری 90 رشته تجربی رتبه 17235 رو اورده به نظر شما چه رشته ای و در چه دانشگاهی قبول می شه؟:gol:
Ayna Salmasi
2011/8/07, 01:15 PM
سلام
من با رتبه 30998 منطقه دو (استان آذر بایجان) آیا میتونم قبول بشم یا باید به فکر کنکور 91 باشم؟
اگه امکان قبولی هست کجاها و در چه رشته هایی میتونم قبول بشم (البته در شمال غرب کشور)؟؟؟
لطفا کمکم کنین خیلی سردرگمم:cry:
ehsan71
2011/8/07, 01:41 PM
سلام.
3200منطقه 1 ای خداااااا!!
کمک کنید به نظرتون چی بخونم از مهندسیهای خوب شیمی.کامپیوتر.صنایع.مکانیک. مواد .....................!
ترجیحا تهران اگه قبول بشم:(
لوتوسو
2011/8/07, 01:56 PM
اقا بهنام دستت درد نکنه،خیلی روشنم کردی،اجرت با خود خود اقا:confused:!!!!!!
behnaz esf
2011/8/07, 02:03 PM
اگه میشه جواب منم بدید:(
تازه اینجا اومدم دیدم جواب تجربیا رو هم دادین به خاطر همین سوال کردم
نباید میومدم؟؟؟؟؟:surprised:
dark fear
2011/8/07, 03:27 PM
سلام
من بومی اهواز هستم منظقه 2.. بارتبه 9500 چه چیزایی میتونم قبول شم؟
به مکانیک و برق علاقه ندارم
صنایع رو دوس دارم.. مواد و عمران هم خوبه
پیشنهادتون چیه؟
یکی از دوستام هم 37000 شده.. واسه جهاد دانشگاهی و پیام نور شانس داره دیگه؟ چه رشته هایی میاره؟
یه نفر هم مارو دریابه :cry:
behnam5670
2011/8/07, 03:52 PM
مسافرین محترم توجه فرمایند
نرم افزار انتخاب رشتهی گزینهی 2 روی سایت قرار گرفت
http://www.gozine2.ir/home.php
ن (http://www.gozine2.ir/home.php)وار سمت چپ
البته بنده از میزان دقت اون نرم افزار اطلاعی ندارم ولی به هر حال بهتر از هیچی هست
neliel
2011/8/07, 04:52 PM
سلام.دوستان من یه سوال دارم.
نمیدونم کجا باید بپرسم پس همینجا میپرسم.
من تو رشته ی زبان رتبه ی منطقه 2شدم 2400.اما رتبم تو زیر گروه مورد نظرم 1600هست.
من بومی اهواز هستم کسی میتونه بگه برام چقدر احتمال این هست که مترجمی زبان انگلیسی یا ادبیات زبان انگلیسی روزانه اهواز قبول شدم؟
بعد از اون چه روزانه های دیگه رو شانس دارم؟مثلا اصفهان یا شیراز میتونم قبول شم؟
kakooey_m
2011/8/07, 06:36 PM
سلام.دوستان من یه سوال دارم.
نمیدونم کجا باید بپرسم پس همینجا میپرسم.
من تو رشته ی زبان رتبه ی منطقه 2شدم 2400.اما رتبم تو زیر گروه مورد نظرم 1600هست.
من بومی اهواز هستم کسی میتونه بگه برام چقدر احتمال این هست که مترجمی زبان انگلیسی یا ادبیات زبان انگلیسی روزانه اهواز قبول شدم؟
بعد از اون چه روزانه های دیگه رو شانس دارم؟مثلا اصفهان یا شیراز میتونم قبول شم؟
به احتمال خیلی زیاد هم مترجمی و هم ادبیات اهواز رو قبول می شوید، پارسال که با این رتبه خیلی راحت قبول شدند
برای اصفهان و شیراز هم تقریبا شانسی ندارید
ehsan71
2011/8/07, 06:51 PM
با رتبه 3200 منطقه 1 مهندسی شیمی یا کامپیوتر تو تهران قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:que:
لوتوسو
2011/8/07, 09:09 PM
با رتبه 3200 منطقه 1 مهندسی شیمی یا کامپیوتر تو تهران قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:que:
مهندسی شیمی دانشگاه شاهد رو میدونم احتمال داره ک قبول بشی!
mohammad_petro85
2011/8/07, 09:41 PM
سلام من رشته ریاضی هستم رتبه منطقه دو 13600 .میخواستم ببینم مکانیک یا عمران شبانه شهرکرد قبول میشم.
pooneh12345
2011/8/07, 09:44 PM
بچه ها یه سر هم به سایت گزینه 2 بزنید
تو انتخاب رشته کمکتون می کنه
هم از لحاظ معرفی رشته ها
هم این که واستون یه انتخاب رشته کامپیوتری هم می کنه
www.gozine2.ir
ehsan71
2011/8/07, 09:44 PM
مهندسی شیمی دانشگاه شاهد رو میدونم احتمال داره ک قبول بشی!
دانشگاه شااااااااهد؟
:redface:همه رو را میدن مگه؟
عباسپور چطور؟
لوتوسو
2011/8/07, 10:05 PM
دانشگاه شااااااااهد؟
:redface:همه رو را میدن مگه؟
عباسپور چطور؟
تو دفترچه ک نوشته با شرایط خاص(اعتقاد عملی ب ولایت/اعتقاد عملی!ب چادر ب عنوان حجاب برتر و...)وبرای شما اقا پسرا فک کنم اعتقاد عملی ب ریش ب عنوان اصلاح برتر شرط باشه!!!
درباره عباس پورم ن من شرط خاصی شنیدم و ن تو دفترچه چیزی بود!
baylan
2011/8/07, 10:15 PM
سلام من رتبه 1298 منطقه دو اووردم
ميخوام برم اميركبير.جه رشته هايي رو ميتونم؟
M.AYDIN
2011/8/07, 10:56 PM
دوست عزیز از این نرم افزار استفاده کنید.
نرم افزار خوبیه;)
ehsan71
2011/8/07, 11:37 PM
تو دفترچه ک نوشته با شرایط خاص(اعتقاد عملی ب ولایت/اعتقاد عملی!ب چادر ب عنوان حجاب برتر و...)وبرای شما اقا پسرا فک کنم اعتقاد عملی ب ریش ب عنوان اصلاح برتر شرط باشه!!!
درباره عباس پورم ن من شرط خاصی شنیدم و ن تو دفترچه چیزی بود!
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bigg rin:
LOL!
اوکی پس باید پی همون عباسپور و رجایی و شهرستان و ...
باشم!!!
فردا دانشگاه علم و صنعت ورود آزاده بریم دانشکده هاشو ببنیم باید جالب باشه!
ehsan71
2011/8/07, 11:39 PM
البته برم بیشتر حسرت میخورم!
behnam5670
2011/8/08, 12:19 AM
دوستان سعی می کنم امشب جواب دوستان گروه ریاضی رو بدم، فقط لطف می کنید اگه شهرتون رو بگین
iceman10
2011/8/08, 12:23 AM
سلام بچه ها من رتبم 53 منطقه یک شده رشته ی ریاضی فیزیک ....
حالا باید چیکار کنم؟
ehsan71
2011/8/08, 12:27 AM
حالا باید چیکار کنم؟
باید به همه رفیقات شام بدی و با آسودگی خاطر به زندگی شیرینت برسی!!
behnam5670
2011/8/08, 12:29 AM
حالا باید چیکار کنم؟
مشکلی نیست فشارت افتاده فقط؛ قنداب بخوری درست میشه
ehsan71
2011/8/08, 12:31 AM
دوستان سعی می کنم امشب جواب دوستان گروه ریاضی رو بدم، فقط لطف می کنید اگه شهرتون رو بگین
رتبه 3200 منطقه 1!
شهر هم ک تهران.
مهندسی شیمی صنایع کامپیوتر میشه؟
مهندسی شیمی چطووره؟
iceman10
2011/8/08, 12:33 AM
باید به همه رفیقات شام بدی و با آسودگی خاطر به زندگی شیرینت برسی!!
شام چی بدم ؟؟؟؟؟؟یکی کمکم کنه؟؟؟
مشکلی نیست فشارت افتاده فقط؛ قنداب بخوری درست میشه
میر اینجا چرا اینقد داغون شده هیشکی نی؟؟؟
لوتوسو
2011/8/08, 03:51 AM
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bigg rin:
LOL!
اوکی پس باید پی همون عباسپور و رجایی و شهرستان و ...
باشم!!!
فردا دانشگاه علم و صنعت ورود آزاده بریم دانشکده هاشو ببنیم باید جالب باشه!
منم میخوام برم!:cry:
راستی پیگیر شهید عباس پور باش،چون تحت نظر وزارت نیروئه،بچه مودبی باشی استخدامت میکنن!!!
ehsan71
2011/8/08, 06:14 PM
منم میخوام برم!:cry:
راستی پیگیر شهید عباس پور باش،چون تحت نظر وزارت نیروئه،بچه مودبی باشی استخدامت میکنن!!!
ok پس باید تو این 4 سال رو ادب هم کار کنم!
راستی من رفتم علم و صنعت چیزی گیرم نیومد:cry:
چه خبر بود؟؟؟
لوتوسو
2011/8/08, 07:02 PM
ok پس باید تو این 4 سال رو ادب هم کار کنم!
راستی من رفتم علم و صنعت چیزی گیرم نیومد:cry:
چه خبر بود؟؟؟
ولی من بارمو بستم!!
ب احتمال زیاد می رم همونجا+همون رشته ای ک می خوام،وقتی با استادش صحبت کردم،گفت میتونی!!;)
Goonay
2011/8/08, 07:23 PM
سلام.
لطفا کمک.
بدجور درگیرم.
به نظر شما عمران خوب و مناسب برا یه دختر ک اصلا هنرمند و خلاق نیست و کاملا بی حوصله ست یا معماری؟
به هر دو رشته تو محقق اردبیلی رتبه میرسونم.اما واقعا گیجم.
نمیدونم کدوم برم.
M.AYDIN
2011/8/08, 07:44 PM
رتبه 3200 منطقه 1!
شهر هم ک تهران.
مهندسی شیمی صنایع کامپیوتر میشه؟
مهندسی شیمی چطووره؟
مهندسی شیمی بر خلاف اسمش زیاد به شیمی ربطی نداره و شباهت زیادی به مهندسی مکانیک داره
اگه ریاضیات و قدرت استدلال قویداشته باشید میتونید در این رشته خوب پیشرفت کنید
در ضمن یه ذره هم باید قدرت تصور سه بعدی داشته باشید تو درساش به درد میخوره
M.AYDIN
2011/8/08, 07:52 PM
سلام.
لطفا کمک.
بدجور درگیرم.
به نظر شما عمران خوب و مناسب برا یه دختر ک اصلا هنرمند و خلاق نیست و کاملا بی حوصله ست یا معماری؟
به هر دو رشته تو محقق اردبیلی رتبه میرسونم.اما واقعا گیجم.
نمیدونم کدوم برم.
فکر کنم عمران مناسب تر باشه رای شما
چون معماری با وجود اینکه نسبت به عمران ساده تره ولی خلاقیت و حوصله زیادی رو میطلبه
ehsan71
2011/8/08, 08:36 PM
ولی من بارمو بستم!!
ب احتمال زیاد می رم همونجا+همون رشته ای ک می خوام،وقتی با استادش صحبت کردم،گفت میتونی!!;)
خوشششششششششششششششششششش به حالت!
پس با استاداش هم حرف زدی؟
منم اینجور که بوش میاد همون عباسپور رو بغل میکنم آخه گزینه 2 رو زدم اونم همین رو گفت.
البته هنو نه با مشاوری صحبت کردم نه هیچی حالا فردا.
راستی به چه رشته ای علاقه داشتی؟
لوتوسو
2011/8/08, 11:02 PM
خوشششششششششششششششششششش به حالت!
پس با استاداش هم حرف زدی؟
منم اینجور که بوش میاد همون عباسپور رو بغل میکنم آخه گزینه 2 رو زدم اونم همین رو گفت.
البته هنو نه با مشاوری صحبت کردم نه هیچی حالا فردا.
راستی به چه رشته ای علاقه داشتی؟
اره حرفیدم،میخوام برم مهندسی سازه ریلی،بعد تغییر رشته بدم
عمران و معماری
ببین رو تربیت معلمم فکر کن،برعکس اسمش معلم تربیت نمی کنه،بهتر از رجایی و عباس پور هم هست
ehsan71
2011/8/09, 01:45 AM
اره حرفیدم،میخوام برم مهندسی سازه ریلی،بعد تغییر رشته بدم
عمران و معماری
ببین رو تربیت معلمم فکر کن،برعکس اسمش معلم تربیت نمی کنه،بهتر از رجایی و عباس پور هم هست
ایول اگه بتونی خیلی خوبه که میگی میتونی.
نکته منفیه تربیت معلم اینه ک کرجه!
شاید منم بتونم یه رشته جای خوب برم بعد عوضش کنم البته تغییر رشته یه نمه حوصله درس خوندن میخواد ک من و حوصله....!
کلا دیگه حوصله ندارم/این چند روز زودتر بگذره خلاص شم
tania1
2011/8/09, 10:10 PM
سلام
با رتبه 6823 منطقه یک ، رشته ریاضی چه رشته هایی با اولویت تهران میشه قبول شد؟ (برای آقایون )
kakooey_m
2011/8/10, 04:34 AM
سلام
با رتبه 6823 منطقه یک ، رشته ریاضی چه رشته هایی با اولویت تهران میشه قبول شد؟ (برای آقایون )
سلام، اولویتش با خودت ولی رشته های زیر قبول میشی:
مهندسی نساجی امیرکبیر-مهندسی کشاورزی تهران- ریاضی(امیرکبیر-علم و صنعت-خواجه نصیر-شهید بهشتی- شاهد-تربیت معلم)- فیزیک(خواجه نصیر-شاهد-تربیت معلم)- علوم کامپیوتر(تربیت معلم- شاهد)- آمار(تهران- شهیدبهشتی-علامه)-
arminbayat72
2011/8/10, 08:50 AM
سلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم از این دانشگاهها کدام بهترن؟
تورو خدا هرکی اطلاع جامعی داری بگه
کاشان .صنعتی قم،سمنان
M.AYDIN
2011/8/10, 08:03 PM
کاشان .صنعتی قم،سمنان
به نظر من سمنان بهتره
البته آب و هوای خوبی نداره و ....
carl71
2011/8/11, 08:46 AM
سلام
ایا با رتبه20000 منطقه2 میشه مهندسی عمران دانشگاه هرمزگان شبانه یا روزانه قبول شد لطفا سریع جواب بدین:que:
#ZaHra#
2011/8/11, 10:59 AM
با 5000 منطقه 1 تجربی چی میشه قبول شد؟
sefid2393
2011/8/11, 11:07 AM
سلامممکنه یه راهنمایم بکنیدمن امسال وقت نداشتم برای کنکور بخونم و رتبم 70000 شد (ریاضی) به نظرتون میتونم پیام نور یا غیر انتفاعی تو استان خودم بیارم (اصفهان) حتی کاردانی
tirmah
2011/8/11, 11:46 AM
سلامممکنه یه راهنمایم بکنیدمن امسال وقت نداشتم برای کنکور بخونم و رتبم 70000 شد (ریاضی) به نظرتون میتونم پیام نور یا غیر انتفاعی تو استان خودم بیارم (اصفهان) حتی کاردانی
سلام اره بابا نترس کارشناسیم میاره مطمئنم بزنی شاهین شهر حتما مدیریت ها را میاری
tirmah
2011/8/11, 11:56 AM
با 5000 منطقه 1 تجربی چی میشه قبول شد؟شبانه دولتی که میاری اما روزانه در جریان نیستم
tirmah
2011/8/11, 11:56 AM
البته منطقه چد هستی؟
tirmah
2011/8/11, 11:59 AM
کاشان .صنعتی قم،سمنان
کاشانم دانشگاه خوبیه خوابگاه و محیط سالمی داره از نظر ریاضی فیزیک مکانیک قویه اخه چه رشته ایی هستید دخترید پسرید؟اما قم کلا نری بهتره
sefid2393
2011/8/11, 12:13 PM
منطقه یک
fayezeh
2011/8/11, 12:33 PM
بله شبانه دانشگاهای خوب مثل تبریز.وروزانه های دانشگاه های معمولی
fayezeh
2011/8/11, 12:43 PM
مشهد(منطقه 1)گروه ریاضی
شاید شبانه مواد شیمی و مواد فردوسی رو بیارید
مهندسی شیمی-پلیمر-سخت افزار- معدن -نساجی-علوم پایه ها-مواد-
arminbayat72
2011/8/11, 05:06 PM
کاشانم دانشگاه خوبیه خوابگاه و محیط سالمی داره از نظر ریاضی فیزیک مکانیک قویه اخه چه رشته ایی هستید دخترید پسرید؟اما قم کلا نری بهتره
می خواستم بدونم چرا گفتید که قم نرم
میخوام مهندسی کام÷یوترشو بزنم
ehsan.mashhadi
2011/8/12, 12:58 PM
سلام .. من رتبه 1855 منطقه 2 ریاضی ... مکانیک . برق و صنایع . عمران ... دانشگاههای تهران شانس قبولی هست؟؟
tirmah
2011/8/12, 05:59 PM
می خواستم بدونم چرا گفتید که قم نرم
میخوام مهندسی کام÷یوترشو بزنم
چون از نظر شهر اگز دور از خونه باشه یکم سخته زندگی کردن به مدت 4سال
aezvenoos
2011/8/12, 06:16 PM
با سلام
18000 منطقه 2 کامپیوتر(نرم و سخت و it و علوم) روزانه کجا می ارم
با سلام دخترم رتبه 64 در گروه رياضي و فني آورده و داراي سهميه 20% المپياد است. با توجه به مجموعه عوامل (جنسيت، امنيت و استقلال شغلي) چه رشته اي پيشنهاد مي کنيد. قبلا از بذل توجه شما کمال تشکر را دارم.
محسن
nasiri_100@yahoo.com
reza_sh1372
2011/8/13, 01:06 PM
سلام کسی می دونه من با رتبه 624 در زیر گروه یک ریاضی می تونم مکانیک امیرکبیر رو بیارم یا نه؟
Alucard47
2011/8/13, 02:32 PM
سلام دوستان...من رتبه ام 491 منطقه 2...به نظر شما کامپیوتر کدومیک از دانشگاههای تهران قبول می شم؟
سلام دوستان
یکی از دوستام رتبش توو منطقه دو شده 1600 رشتش انسانیه
دانشگاه مازندران چه رشته های میتونه قبول شه؟
tirmah
2011/8/13, 03:52 PM
با سلام
18000 منطقه 2 کامپیوتر(نرم و سخت و it و علوم) روزانه کجا می ارم
مهندسی روزانه مناطق محروم میتونی بیاری اما نری بهتره علوم کامپیوتر خیلی از جاها میاری روزانه
شهرکرد
کاشان
قم
.و...........
بستگی داره کجایه ایران بخواهی بری ؟
tirmah
2011/8/13, 03:53 PM
سلام دوستان...من رتبه ام 491 منطقه 2...به نظر شما کامپیوتر کدومیک از دانشگاههای تهران قبول می شم؟
خود تهران یا خواجه میاری اما چرا کامپیوتر؟بزن صنایع اگ برنامه نویسی خوبی داریه بزن کامپیوتر وگرنه ایندش زیاد خوب نیست
tirmah
2011/8/13, 03:54 PM
سلام کسی می دونه من با رتبه 624 در زیر گروه یک ریاضی می تونم مکانیک امیرکبیر رو بیارم یا نه؟
روزانه نه
tirmah
2011/8/13, 03:56 PM
با سلام دخترم رتبه 64 در گروه رياضي و فني آورده و داراي سهميه 20% المپياد است. با توجه به مجموعه عوامل (جنسيت، امنيت و استقلال شغلي) چه رشته اي پيشنهاد مي کنيد. قبلا از بذل توجه شما کمال تشکر را دارم.
محسن
nasiri_100@yahoo.com
من گفتم واقعا برایه یک دختر اگر به اینده کاری فکر میکنه مهندسی صنایع بهترینه بعدش فیزیک گرایش جامد
بعدش امار و اقتصاد
اما اگر کار براش مهم نیست و علاقه داره بره معماری یا شهرسازی
aezvenoos
2011/8/13, 11:18 PM
مهندسی روزانه مناطق محروم میتونی بیاری اما نری بهتره علوم کامپیوتر خیلی از جاها میاری روزانه
شهرکرد
کاشان
قم
.و...........
بستگی داره کجایه ایران بخواهی بری ؟
با تشکر از این که کجای ایران می خوام برم هر جا خوابگاه بدن
پیشنهاد شما در مورد اینکه قصد حتمی بنده شرکت در ازمون ارشد it هستش برم علوم کامپیوتر شهرستان و یا اینکه ریاضی کاربردی شهر خودمون (یزد)
و اینکه بیشتر دانشگاه ها نوشتن درمورد خوابگاه تعهدی ندارند چه قدر درسته
باز هم بسیار ممنون
سلام:gol:
دوستان عزیز و برو بچ کنکوری بیان بگن رتبه شون چند شد؟
در مورد انتخاب رشته هم با هم همفکری می کنیم;)
سلام رتبه من 521 منطقه 3وبدون سهمیه3200 هست میخام بدونم دندانپزشکی زنجان میارم ؟:(
افتاب گردون
2011/8/14, 01:59 PM
سلام دوستان
من کنکور هنر رتبم 414شده میتونم طراحی صنعتی قبول بشم؟؟
کسی میدونه اخرین رتبه قبول شده رشته معماری پیام نور چنده؟؟؟خواهشا اگه کسی میدونه کمکم کنه؟؟؟
"Amir masoud"
2011/8/14, 02:01 PM
سلام رتبه من 521 منطقه 3وبدون سهمیه3200 هست میخام بدونم دندانپزشکی زنجان میارم ؟:(
3200 رتبه کشوری؟؟
دندانپزشکی بعیده...ولی ممکنه... پزشکی و داروسازی قبول میشید.
rasoulj
2011/8/14, 03:02 PM
اتفاقن من فکر میکنم پیش زمینهات واسه کامپیوتر بخصوص سختافزار بسیار عالیه اکثر دانشجوهای من آشنایی ابتدایی با برنامه نویسی ندارند ولی با علاقه به راحتی موفق میشن
موفق باشید
دکترای مهندسی کامپیوتر
rasoulj
2011/8/14, 03:16 PM
سلام من رشته ریاضی هستم رتبه منطقه دو 13600 .میخواستم ببینم مکانیک یا عمران شبانه شهرکرد قبول میشم.
خیر
حدود ۴ ۵ هزار میخوان :(
rasoulj
2011/8/14, 03:25 PM
محسن
nasiri_100@yahoo.com
سلام
بنظر من حتمن بره برق شریف یا تهران و بعد هم دنبال پدیرش باشه
milad mansoury
2011/8/15, 12:27 AM
با سلام دخترم رتبه 64 در گروه رياضي و فني آورده و داراي سهميه 20% المپياد است. با توجه به مجموعه عوامل (جنسيت، امنيت و استقلال شغلي) چه رشته اي پيشنهاد مي کنيد. قبلا از بذل توجه شما کمال تشکر را دارم. محسن nasiri_100@yahoo.com به نطر بنده اول به علاقه ایشون دقت کنید.بعد به استعدادشون.توی چه درسی المپیادی بودند؟. حالا گذشته از علاقه و این حرفا اکثر رتبه های زیر 100 برق یا مکانیک می رند.من اگر بودم برق شریف و بعد برق تهران را میزدم.درسته سخت ترین رشته دانشگاهی هست ولی هم زمان بهترین رشته هم هست.
tania1
2011/8/16, 10:32 PM
سلام
کسی در مورد صدرا و علم و فرهنگ اطلاعی داره ؟ از لحاظ کیفیت آموزشی ، ارزش مدرک ، قبولی ارشد و .....
روزانه های سمنان و صنعتی قم بهتره یا تهران ( غیر انتفاعی ) ، رشته های محض و مدیریت دانشگاه های خوب تهران بهتر هست یا رشته برق به عنوان مثال دانشگاه سمنان ( از لحاظ بازار کار ، ادامه ارشد و .... )
فقط لطفا با ذکر علت باشه ممنون .
3200 رتبه کشوری؟؟
دندانپزشکی بعیده...ولی ممکنه... پزشکی و داروسازی قبول میشید.
آخه یه دختره تو شهرمون بارتبه 400و خورده ای دندانپزشکی قزوین قبول شد یعنی من زنجان قبول نمیشم؟؟:cry: راستی MAX نمره ام9977 هست
pooneh12345
2011/8/19, 03:50 PM
من که بالاخره انتخاب رشته کردم
این شکلی
معماری شیراز
برق شیراز
مکانیک شیراز
کنترل صنعتی شیراز
مخابرات صنعتی شیراز
الکترونیک صنعتی شیراز
عمران شیراز
آی تی صنعتی شیراز
مهندسی شهرسازی شیراز
مواد شیراز
مهندسی شیمی شیراز
کامپیوتر شیراز
مدیریت صنعتی شیراز
ایشالا که همون اولی قبول می شم(با 4209 منطقه 1)
pooneh12345
2011/8/19, 03:54 PM
محسن
nasiri_100@yahoo.com
والا من(آخ که اگه من بودم چی می شد)اگه بودم اولین انتخابم رو می زدم
دکترای بیو تکنولوژی که البته نیمه متمرکزه
بعد هم برق کنترل-مخابرات-الکترونیک
behnam5670
2011/8/19, 09:58 PM
والا من(آخ که اگه من بودم چی می شد)اگه بودم اولین انتخابم رو می زدم
دکترای بیو تکنولوژی که البته نیمه متمرکزه
بعد هم برق کنترل-مخابرات-الکترونیک
بیو تکنولوژِی با مذاق خیلیا جور در نمیاد یه جوریه؛ حداقل من که از اول دبستان از آنزیم و این جور چیزا بدم میاد
برق هم شریف گرایش بندی نکرده، تهران رو نمیدونم ولی فکر نکنم
alireza3500
2011/8/20, 03:28 AM
با سلام
ببخشيد یکی از دوستان من با رتبه ي (زير گروه اول)7600 ،رتبه کشوري =18هزار .اين دانشگاهها رو زده (به اين ترتيب)رشته ي تمام اين دانشگاهها رو هم فقط مکانيک زده.
سهميه:منطقه ي 2
جنسيت:پسر
شهر:قم
دانشگاه صنعتي شريف- تهران
دانشگاه تهران
دانشگاه صنعتي اميركبير- تهران
دانشگاه صنعتي اميركبير- تهران(س.ت)
دانشگاه علم وصنعت ايران -تهران
دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي- تهران
دانشگاه صنعت اب وبرق(شهيدعباسپور)- تهران
دانشگاه صنعتي اصفهان
دانشگاه اصفهان
دانشگاه فردوسي مشهد
دانشگاه بين المللي امام خميني (ره )-قزوين
دانشگاه تبريز
دانشگاه تبريز(س.ت)
دانشگاه تبريز(ميانه)
دانشگاه شيراز
دانشگاه كاشان
دانشگاه بوعلي سينا همدان
دانشگاه اراك
دانشگاه اراك(س.ت)
دانشگاه سمنان
دانشكده فني ومهندسي اراك(س.ت)
دانشگاه سمنان(س.ت)
دانشگاه صنعتي بابل
دانشگاه گيلان -رشت
دانشگاه زنجان
دانشگاه يزد
دانشگاه شهركرد
دانشكده فني ومهندسي گلپايگان
دانشگاه شاهرود
دانشگاه قم
دانشگاه رازي كرمانشاه
دانشگاه صنعتي كرمانشاه
دانشگاه تفرش
دانشگاه صنعتي قم
دانشگاه ملاير
دانشگاه ياسوج
دانشگاه صنعتي اروميه
دانشگاه اروميه
دانشگاه تربيت معلم اذربايجان- تبريز
دانشگاه محقق اردبيلي-اردبيل
دانشگاه بناب
دانشگاه تربيت معلم سبزوار
مجتمع اموزش عالي فني ومهندسي قوچان
دانشگاه شهيدچمران اهواز
دانشگاه صنعت نفت اهواز
دانشگاه صنعتي جندي شاپوردزفول
دانشگاه صنعتي هويزه- سوسنگرد
دانشگاه صنعتي خاتم الانبياء(ص)-بهبهان
دانشگاه شهيدباهنركرمان
دانشگاه ولي عصر(عج)-رفسنجان
دانشگاه صنعتي سيرجان
دانشگاه خليج فارس بوشهر
دانشگاه هرمزگان -بندرعباس
مجتمع اموزش عالي جهرم
دانشگاه صنعتي بيرجند
دانشگاه بيرجند
دانشگاه بيرجند(قاين)
دانشگاه كردستان - سنندج
دانشگاه جيرفت(نيمه دوم)
دانشگاه قم(شبانه)
دانشگاه صنعتي قم(شبانه)
دانشگاه بوعلي سينا همدان(شبانه)
دانشگاه اراك(شبانه)
دانشگاه اراك(س.ت)(شبانه)
س.ت==>گرايش ساخت و توليد
مي خواستم اگر ميشه لطف بفرماييد و بگوييد احتمال زياد کجا قبول مي شه.
با تشکر
mina1991
2011/8/20, 08:53 PM
با سلام
ببخشيد یکی از دوستان من با رتبه ي (زير گروه اول)7600 ،رتبه کشوري =18هزار .اين دانشگاهها رو زده (به اين ترتيب)رشته ي تمام اين دانشگاهها رو هم فقط مکانيک زده.
دانشگاه تهران
دانشگاه صنعتي اصفهان
دانشگاه اصفهان
دانشگاه فردوسي مشهد
دانشگاه تبريز
دانشگاه تبريز(س.ت)
دانشگاه تبريز(ميانه)
دانشگاه شيراز
دانشگاه كاشان
دانشگاه بوعلي سينا همدان
دانشگاه اراك
دانشگاه اراك(س.ت)
دانشگاه سمنان
دانشگاه سمنان(س.ت)
دانشگاه صنعتي بابل
دانشگاه گيلان -رشت
دانشگاه زنجان
دانشگاه يزد
دانشگاه شهركرد
دانشگاه شاهرود
دانشگاه قم
دانشگاه رازي كرمانشاه
دانشگاه صنعتي كرمانشاه
دانشگاه تفرش
دانشگاه صنعتي قم
دانشگاه ملاير
دانشگاه ياسوج
دانشگاه صنعتي اروميه
دانشگاه اروميه
دانشگاه بناب
دانشگاه شهيدچمران اهواز
دانشگاه صنعت نفت اهواز
دانشگاه شهيدباهنركرمان
دانشگاه صنعتي سيرجان
دانشگاه خليج فارس بوشهر
مجتمع اموزش عالي جهرم
دانشگاه صنعتي بيرجند
دانشگاه بيرجند
دانشگاه بيرجند(قاين)
دانشگاه كردستان - سنندج
دانشگاه جيرفت(نيمه دوم)
دانشگاه قم(شبانه)
دانشگاه صنعتي قم(شبانه)
دانشگاه اراك(شبانه)
دانشگاه اراك(س.ت)(شبانه)
س.ت==>گرايش ساخت و توليد
با تشکر
jondi shapure dezfulo 100% ghabule
reza524152
2011/8/27, 04:47 PM
سلام به نظرتون من با رتبه زیر میتونی جایی قبول بشم
رشته معماری
کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی 1390
نتيجه در سهميه
آخرين رتبه مجاز در سهميه
رتبه داوطلب بدون سهميه
رتبه داوطلب در سهميه
نمره کل
گرايش
مجاز
25959
11440
11394
845
1
baby_canzas
2011/8/28, 02:20 PM
سلام . من با این رتبه رشته ماشین ابزار آیا اقبال لاهوری مشهد قبول میشم . رتبه 3617 . مشهد زندگی می کنم
لاپلاس 5
2012/8/28, 01:56 AM
اخه خدا بگم چیکارت کنه این دیگه چه انتخاب رشته ایه
این دانشگاههای صتعتی که نوشتی هیچکدوم به درد نمی خورن
البته از نظر امکانات
انتخابات خوبن ولی چینشت بده
احتمالا
فنی گلپایگان
صنعتی کرمانشاه
صنعتی هویزه
ش صنعتی قم
ص بهبهان
رفسنجان
جیرفت
قوچان
سبزوار
بناب
سیرجان
قبول میشی
چند تا ص و دانشکده ها که حتمی مخصوصا بهبهان/هویزه/وشایدم قم
لاپلاس 5
2012/8/28, 01:58 AM
با سلام
دانشگاه تهران
دانشگاه صنعتي اصفهان
دانشگاه اصفهان
دانشگاه فردوسي مشهد
دانشگاه تبريز
دانشگاه تبريز(س.ت)
دانشگاه تبريز(ميانه)
دانشگاه شيراز
دانشگاه كاشان
دانشگاه بوعلي سينا همدان
دانشگاه اراك
دانشگاه اراك(س.ت)
دانشگاه سمنان
دانشگاه سمنان(س.ت)
دانشگاه صنعتي بابل
دانشگاه گيلان -رشت
دانشگاه زنجان
دانشگاه يزد
دانشگاه شهركرد
دانشگاه شاهرود
دانشگاه قم
دانشگاه رازي كرمانشاه
دانشگاه صنعتي كرمانشاه
دانشگاه تفرش
دانشگاه صنعتي قم
دانشگاه ملاير
دانشگاه ياسوج
دانشگاه صنعتي اروميه
دانشگاه اروميه
دانشگاه بناب
دانشگاه شهيدچمران اهواز
دانشگاه صنعت نفت اهواز
دانشگاه شهيدباهنركرمان
دانشگاه صنعتي سيرجان
دانشگاه خليج فارس بوشهر
مجتمع اموزش عالي جهرم
دانشگاه صنعتي بيرجند
دانشگاه بيرجند
دانشگاه بيرجند(قاين)
دانشگاه كردستان - سنندج
دانشگاه جيرفت(نيمه دوم)
دانشگاه قم(شبانه)
دانشگاه صنعتي قم(شبانه)
دانشگاه اراك(شبانه)
دانشگاه اراك(س.ت)(شبانه)
س.ت==>گرايش ساخت و توليد
با تشکر
لطفا بعد اعلام نتایج رشته قبولیتو بنویس تو پروفایلم
shokoufeh94
2012/8/28, 08:50 AM
دوست عزیز این تاپیک مال سال قبله