برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : منابع ارشد پلیمر و مهندسی شیمی
nicenet1369
2011/8/03, 02:09 AM
سلام
من آرین دانشجوی ترم 6 مهندسی شیمی-پلیمر دانشگاه صنعتی اصفهانم
میخوام واسه کنکور بخونم ولی خیلی گیج شدم نمیدونم واسه خوندن چی برم بخرم(مشکل همه)
1- سنجش تکمیلی امیر کبیر 2 -جزوات استادای امیر کبیر 3- علوی 4- مدرسان شریف 5- انتشارات ارشد 6-جزوات دانشگاه تهران 7-صنعتی اصفهان(خودم)
نظرتون راجع به زبان عمومیو تخصصی چیه؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟
کنکور آزمایشیو چی میگین شرکت توشتون با توجه به اینکه هیچکدوم جامعه آماری درست حسابی نداره چطوره؟
بچه های مهندسی شیمی و پلیمر نظراتتونو بگید تا همه با هم به یه نتیجه برسیم نظر سنجی یادتون نره
ممنون
banafsheh2110
2011/8/20, 11:23 AM
سلام
من پارسال کنکور ارشد پلیمر دادم
درسهایی مثل کامپوزیت الاستومر عینا جملات جزوه امیرکبیر بود
درسهایی مثل فرایند و کاربرد عینا مثل کتاب دکتر رفیع زاده بود
کتابای علوی رو خیلی پیشنهاد نمی کنم چون پارسال خودم به اون اعتماد کردم و ضربه خوردم چون بعضی کتابا اشتباه داشت البته درس خواص این انتشارات خیلی خوبه
راجع به شیمی فیزیک هم کتاب علوی و کتاب دکتر محمدی فرق چندانی نمی کنن و هر دو مناسب هستن
موفق باشی
nicenet1369
2012/1/20, 01:50 PM
بعد از این همه وقت فقط همین!!!
mahtab jo0n
2012/2/16, 12:36 PM
سلام من مهتابم دانشجوی ترم 7 پلیمر. منم مثل ارین میخوام کنکور بدم و بین این همه پیشنهاد گیجم. لطفا به منم کمک کنید. مرسی.
پارسال یکی از دوستای من کنکور داد. بهم علوی پیشنهاد داد با جزوه های امیر کبیر. گفت من با این کتابا تونستم موفق بشم دیگه نمیدونم.....
راستی ارین من چند تا از جزوه های امیر کبیر دارم . اگه خواستی میتونم بهت بدم. کتابای علوی ام دوستم بهم داده....
JAFAREI
2012/2/24, 02:30 PM
سلام
من امسال ( 27 اسفند ) امتحان پلیمر دادم
سوالات شبیه جزوات امیر کبیر
هرچند من نخوندم رفتم سر امتحان ولی تصمیم کرفتم برای سال بعد بخونم.
ریاضی و کنترل فرایند کتاب دکتر رفیع زاده
رئولوژی و پدیده ها و لاستیک پلاستیک کامپوزیت و.... جزوات اساتید امیر کبیر
polimer313iaub
2012/2/24, 05:31 PM
سلام خوبید؟
اول اینکه به نظر من حتما روی زبان تخصصی هم به نسبت خودش وقت بذار چون خیلی ها عینه شما میگن ممکنه ارزششو نداشته باشه و ولش کنن...و همین باعث میشه شما که خوندینش ترازتون بره بالا البته فکر کنم شما چون کتاباتون زبان اصلی بوده زیاد مشکل نداشته باشین..
البته من تازه ترمه چهار هستم..
ولی خودمم به شدت از همین الان پیگیرم به خصوص برا شرایط سخت تره چون ...
ببینید به نظر من جزوات امیرکبیر خوبه
بعد اگه میتونید حتما با آدمایی که ارشد پلیمرپذیرفته شدن حتما مشورت کنید
و شآزمون ها یکی از فوایدش اینه که اگه برنامه ریزی خوبی داشته باشه شما رو از سردرگمی تو خوندن در میاره
موفق باشید
شما مکانیک سیالات چه کتابی رو تو دانشگاه خوندید؟
mh.peng
2012/2/27, 08:58 AM
سلام مهتاب جون.میتونی اون جزوه های امیر کبیرتو به منم بدی.چند وقته دنبالشم.خیلی خوشحال میشم اگه اونا رو در اختیار منم بزاری عزیزم
منتظرم...
ساحل مهتابي
2012/2/28, 11:06 AM
سلام
خیلی خوب شد آرین جان که این تاپیک رو نوشتی
منم ترم 6پلیمرم
این ترم رئولوژی دارم +پلاستیک+الاستومر+خواص+عملی ات واحد...
نمیدونم از کجا باید شروع کنم
من دانشگاه آزاد شیراز هستم
اما دیگه نمیخوام تو دانشگاه آزاد ادامه تحصیل بدم
میدونمم واسه صنعتی اصفهان باید خیلی تلاش کنم
میشه به منم کمک کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از لطفت
آی دی منم اینه اگه دوست داشتی اددم کن
azizam_behtarinam2@yahoo.com
منتظرم
ساحل مهتابي
2012/3/06, 06:22 PM
آرین جان اگه جزوه خوبی از پلاستیک و رئولوژی داری واسه تاپیک رئولوژی و پلاستیک نیدد یه کاری کن
تنکس پسر گل
nicenet1369
2012/3/20, 11:50 PM
سلام خوبید؟
اول اینکه به نظر من حتما روی زبان تخصصی هم به نسبت خودش وقت بذار چون خیلی ها عینه شما میگن ممکنه ارزششو نداشته باشه و ولش کنن...و همین باعث میشه شما که خوندینش ترازتون بره بالا البته فکر کنم شما چون کتاباتون زبان اصلی بوده زیاد مشکل نداشته باشین..
البته من تازه ترمه چهار هستم..
ولی خودمم به شدت از همین الان پیگیرم به خصوص برا شرایط سخت تره چون ...
ببینید به نظر من جزوات امیرکبیر خوبه
بعد اگه میتونید حتما با آدمایی که ارشد پلیمرپذیرفته شدن حتما مشورت کنید
و شآزمون ها یکی از فوایدش اینه که اگه برنامه ریزی خوبی داشته باشه شما رو از سردرگمی تو خوندن در میاره
موفق باشید
شما مکانیک سیالات چه کتابی رو تو دانشگاه خوندید؟
اول ممنون بخاطر جواباتون
برای درس سیالات دکتر نصر کتاب مانسونو درس میده
دکتر چالکش امیریم کتاب جدید خودشو میگه
کتاب وایتم من خوندم عالیه
nicenet1369
2012/3/20, 11:52 PM
آرین جان اگه جزوه خوبی از پلاستیک و رئولوژی داری واسه تاپیک رئولوژی و پلاستیک نیدد یه کاری کن
تنکس پسر گل
ممنون خیلی لطف دارید شما
رئولوژی و پلاستیک جزوه خوب تایپ شده نیست باید جزوه امیرکبیر بگیری منم حال اسکن کردنشو ندارم آخه خیلی زیاده!!!
H_Polimer
2012/4/05, 11:59 PM
سلام دوستای من
حرف همتون درست اما به نظر من تفاوت اینا خیلی کمه
مهم خود آدم و همتش که چقدر وقت بذاره و تلاش کنه تا موفق بشه
من یه دوستی داشتم
۳ ترم اولشو مشروط شد اما تصمیم گرفت و معدلش و کشید روی ۱۷ و با رتبه ۱۴ توی کنکور قبول شد و الان امیرکبیرِ
فقط با همت و تلاشش
jungle bird
2012/4/07, 12:46 AM
سلام می خواستم بپرسم جزوه های دانشگاه امیرکبیر رو از کجا میشه گیر آورد؟
mary90
2012/4/08, 10:38 PM
سلام به همه ی دوستان پلیمری
من به عنوان یه خواهر کوچیکتر همه ی شما به نظرم میرسه که خوندن چندین باره یک جزوه وبخصوص کتاب های علوی خیلی بهتر از خوندن چندین جزوه هست
بخصوص این که جزوه های امیر کبیر که الان دست عموم بچه هاست قدیمی هستن که من خبلی اون ها رو مفید ندیدم
نمی دونم دوستان دیگه چه تجربه ای دارن؟
سلام دوستان لطفا اگر کسی تست های ارشد خواص فیزیکی و مکانیکی پلیمر را دارد بذاره خیلی احتیاج دارم کمک کنید خواهش میکنم