برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : نرم افزار تدبیر
esfandd
2011/7/28, 02:32 PM
سلام.لطفا یه کمک خیلی فوری به من بکنید.نرم افزار تدبیر رو برای دانلود بزارید.اگه میشه برام میل کنید یا اینکه یه لینک سالم بزارید.
Ziba__Ahmad pour
2011/7/28, 03:59 PM
سلام.لطفا یه کمک خیلی فوری به من بکنید.نرم افزار تدبیر رو برای دانلود بزارید.اگه میشه برام میل کنید یا اینکه یه لینک سالم بزارید.
سلام
نرم افزار تدبیر ، نرم افزاری هست که قابلیت های زیر را داره
فهرست بها نصب و راه اندازی
ساختار شکست کار
متره
برآورد و صورت وضعیت
ضرایب
ضریب طبقات
ضریب ارتفاع
ضریب بالاسری
ضریب منطقه
تعدیل
حمل
و نمیتونید اونو به صورت ازاد و در محیط اینترنت دانلود کنید و باید به شرکتهایی که این نرم افزار را ارایه میدهند مراجعه یا ایمیل کنید و با پرداخت هزینه دریافت کنید .(قیمت این نرم افزار در حدود 350هزار تومان هست .)
ادرس یه سایت رو براتون میذارم ، شاید بتونه بهتون کمک کنه .
http://www.tadbirkavir.com/گروه تدبیر کویر
mahmud52
2011/9/08, 10:54 AM
سلام
من اين نرم افزار رو دو سال پيش به قيمت 400000 تومن از شركت تدبير كوير گرفتم. خيلي نرم افزار افتضاحيه مخصوصا ساختار شكستش كه اگه دستي بنويسي خيلي راحت تره. محاسبه مابه التفاوت رو هم كه اصلا نداره.:cry::cry::(
Ziba__Ahmad pour
2011/9/08, 11:07 AM
سلام
من اين نرم افزار رو دو سال پيش به قيمت 400000 تومن از شركت تدبير كوير گرفتم. خيلي نرم افزار افتضاحيه مخصوصا ساختار شكستش كه اگه دستي بنويسي خيلي راحت تره. محاسبه مابه التفاوت رو هم كه اصلا نداره.:cry::cry::(
سلام
واقعا ؟؟
من از اين نرم افزار استفاده نكردم ، بيشتر با اكسل كار ميكنم !!
نميدونم چقدر مفيد هست !! منم فقط تعريفشو شنيدم !! براي همينم توصيه كردم!!
delephine
2011/9/12, 06:20 PM
سلام
نرم افزار بدی نیست ، اما مثل همه نرم افزارهای ایرانی باگهای خیلی زیادی داره و چون اکثر اونهایی که از این نرم افزار استفاده می کنند یکجورایی مجبور هستند کاریش نمیشه کرد از یک طرف شرکت تولید کننده اون هم انگار زیاد توجهی به این باگها نداره یا نمی تونه اونها رو بر طرف کنه در مجموع از نمره 0 تا 100 من نمره 40 بهش می دم.
قسمت تعدیلش هم بدک نیست اما خدا نکنه که یکبار اشتباهی بکنید و بخواهید همه تعدیلها رو پاک کنید و از نو بنویسید اون موقع معنی کلمه بیچاره مشخص می شود.
آرانوس
2011/9/19, 09:44 PM
بین دو نرمافزار تدبیر و تکسا هم فک میکنم قابلیت تکسا بهتره کسی اگه میخواد هزینه کنه بهتره قابلیت هر دورو بررسی کنه....
جاسم س
2011/12/22, 12:19 PM
سلام
نرم افزاری که دانلود رایگان بشه وبرای متره وبرآوردخوب باشه می خواستم راهنمایی کنید
Civil.Hadi
2012/2/03, 08:03 PM
سلام
نرم افزاری که دانلود رایگان بشه وبرای متره وبرآوردخوب باشه می خواستم راهنمایی کنید
نرم افزار پیمانیار یا برنامه ی نوین که برای نوین سیتم تبریزه
این دو تا نرم افزار خوبا اما بهترش اینه که با اکسل آشنایی داشته باشی