PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : بحث آزاد صنایع

صفحه ها : [1] 2

امیر Amir
2008/2/20, 04:44 PM
سلام
با توجه به تعدد تاپیک ها و وجود گسستگی در بحث ها در بین بحث ها که فه عقیده من یک نوع پارازیت هست پست هایی وجود دارن که بیشتر به سلام احوال پرسی شبیه هست تا صحبت در مورد موضوع خاصی...

من فکر شخصیم در مورد این تاپیک این هست که افراد در مورد تجربیات کاری و گذشته کاری خودشون صحبت بکنند و بگن که الان کجا هستند قبلا کجا بودند و لطفا بصورت کلی بیان نکنند اگر براشون مقدور هست بصورت جزیی و به شکلی که عزیزانی مثل من که تازه وارد هستند وتازه میخوان وارد محیط های کاری و مهندسی بشن بدونند و متوجه بشوند که چه کاری انجام چه کاری انجام ندن...

ساده تر بگم اینجا هزارو یک صنایع هست...بیشتر از گذشته تحصیلی _کاری خودتون بگید تا جایی که مقدور هست و فکر کنم خیلی سازنده باشه..
با احترام
.
.
.
امیر احمد;)

امیر Amir
2008/2/20, 04:47 PM
من فکر شخصیم در مورد این تاپیک این هست که افراد در مورد تجربیات کاری و گذشته کاری خودشون صحبت بکنند و بگن که الان کجا هستند قبلا کجا بودند و لطفا بصورت کلی بیان نکنند اگر براشون مقدور هست بصورت جزیی و به شکلی که عزیزانی مثل من که تازه وارد هستند وتازه میخوان وارد محیط های کاری و مهندسی بشن بدونند و متوجه بشوند که چه کاری انجام چه کاری انجام ندن...

توی کلمه ای که بولد کردم من قصد از خود متشکری نداشتمااا....اشتباه تایپی بود....

:D:D:D:D:D:D

amin editor
2008/2/21, 04:26 PM
سلام
سلام سلام به اونایی که اهل سلام و سلامتی هستن
اصولا آدم هایی که اهل سلام هستند آدم های با حالیند
اصلا بهتر بگم آدم های اهل سلام آدم های میزونیند
ختم کلوم آدم های با عشقیند

پس سلام به وسعت سلامتی همه ی شما

بعد سلام می خوام داستان درس خوندنم رو بهتون بگم بعدشم ازتون بخوام که راه حل مشکلم رو بدید
من ورودی سال 84 به دانشگاه آزاد فیروزکوه هستم رشته ی صنایع(حالا که اسمی از دانشگاه آزاد اومد دلم نمیاد که نگم خراب بشه هرچی دانشگاه آزاده) بگذریم
به خاطر همین تنفرم از دانشگاه آزاد با اجبار اطرافیان اونم فقط به دلیل اینکه می گفتن رشتت خوبه رفتم ثبت نام از اون جایی که اصولا آدمی هستم که دوست دارم به کسی دینی نداشته باشم مخصوصا اگه شخص متشخصی مثل آقای جاسبی باشه تمام و کمال پول ترمم رو دادم(در ضمن فکر نکنید مسخره کردمش ها کلا به جاسبی علاقه دارم آررررررره:razz:;):biggrin:)
اما از اون جایی که احساس می کردم حقم دانشگاه دولتیه ترم اول رو نرفتم دانشگاه و هم شاغل به کار در کار مورد علاقم(تدوین ) تو صداو سیما شدم هم یه کم درس می خوندم اما نه دانشگا] قبول شدم نه ترم یک رو گذروندم
میریم سراغ ترم 2: اینقدر به کارم وابسته شده بودم که باور می کنید یادم رفت ثبت نام کنم برای ترم 2
پس میریم ترم 3 : رفتم ثبت نام ، بازم ثبت نام کردم ، بازم اون اخلاق گندم باعث شد تمام پول رو بریزم تو جیب آقای جاسبی آخ ببخشید حواسم نبود نباید حرف سیاسی بزنم، ریختم به حساب دانشگاه
اما امون از این کار که بازم نذاشت برم سر کلاس و راهی نداشتم جز حذف ترم
میریم داشته باشیم ترم چهار رو : این یکی دیگه شاهکار بود به یه بنده خدایی پول دادم که بیارتم تهران (انتقالی) اما مثل اینکه یه اشتباه کوچیکی کرده بودم اونم این بود که نفهمیدم یارو کلاهبرداره البته اشتباهم خیلی کوچیک بود
بی خیال من که هرجا نشستم گفتم نوش جونش حقم بود چون
باید طعم شکست رو بچشم تا یه روزی پیروزترین فرد عالم بشم
خوب رسیدیم ترم پنج: ثبت نام کردم کلاس هم ای بدک نبود یه موقع هایی می رفتم امااین ترم به خاطر تقلب مشروط شدم اینم از شانس ماست دیگه ولی آ خدا بازم دمت گرم حداقل یه دل خوش به من دادی که این دل خوش بهم میگه هنوز زوده که بگی شکست خوردی لطفا شما هم بهم نگید که شکست خوردم اتفاقا این خود پیروزی بوده البته تا الان
خوب الان هم که دارم براتون می نویسم سه روز از انتخاب واحدم گذشته اما چون سر پروژه ی کاری هستم نتونستم برم ثبت نام
خوشحال میشم اگر کسی بهم راه حل بده 09122254724امین هستم
در ضمن نگید ثبت نام نکن که اصلا این گزینه رو قبول نمی کنم

امیر Amir
2008/2/22, 10:49 AM
سلام
من از مشکل شما چیزی دست گیرم نشد...
شما همش رفتین ثبت نام کردین و دانشگاه نرفتین...ترم به ترم رفتین ثبت نام کردین و کار کردین...خوب؟؟؟

منظورر؟؟؟
اگر دانشگاه هاروارد باشی عرضه نداشته باشی یک کلمه با مردم حرف بزنی نمیتونی مهندس صنایع باشی...مهندس صنایع باید اجتماعی و خونسرد باشه...
کسی بخواد پیشرفت بکنه توی همون داغووز آباد هم میتونه پیشرفت بکنه...

من از مشکل شما چیزی مت.جه نشدم...

m_alamdar
2008/2/22, 05:20 PM
صنایع رشته ای که بازار کار مناسبی دارد...
باید بیشتر شناخته شود...
یاری کنید.......................................... .............

yanic
2008/2/22, 08:30 PM
منم با آقای ایر احمد موافقم .شما خودتون مشکلو بوجود آوردین ولی مشکل برای شما بوجود نیومده.شما نمیخواین درس بخونید وگر نه در بدترین شرایط هم انسانی که پشتکار داشته باشه ترقی میکنه.

ehsannn
2008/2/23, 02:01 AM
سلام
اگه میشه به من کمک کنید.
من فوق دیبلم رشته ریاضی هستم.حالا میخوام دانشگاه بیام نور رشته مهندسی صنایع ثبت نام کنم.میخواستم راهنماییم کنید در مورد این رشته.ممنون:cry:

bardinova
2008/2/23, 09:17 AM
فکر کنم لازم باشه در مورد دانشگاه آزاد یه تاپیکی باز بشه و یه کم در موردش صحبت کنیم . شما هم احتمالا فقط بخاطر فرار از سربازی گزینهء انصراف رو در نظر نمیگیری . قضیه شما (( مشکل )) نیست که براش دنبال راه حل باشیم . خودتون این وضعیت رو به خواست خودتون پیش آوردین . تنها چیزی که میتونم بگم اینه که تو موبایلتون Reminder بذارین که ثبت نام فراموشتون نشه !!!

امیر Amir
2008/2/24, 03:23 PM
سلام
چقدر زجر آوره آدم وقتی میره جایی و هیچی بلد نباشه...

اونم وقتی واحدی رو هنوز پاس نکردی و میخوایی توش فعالیت بکنی....ههههه

از همه بد تر این هست که چقدر کار توی کارخونه سخته...

amin editor
2008/2/25, 04:30 PM
اتفاقا تنها دغدغه ای که ندارم همین سربازیه چون معاف هستم
اما از راهنماییت ممنون

مهندس صنايع
2008/2/29, 03:48 PM
دانشگاه پيام نور ايران براساس رتبه بندي جهاني درايران رتبه ي 22رابه خود اختصاص داده است.ومهندسي صنايع براساس سطح علمي جهاني ازلحاظ شان اجتماعي،درآمد شغلي و........بهترين رشته ي مهندسي شناخته شده است.
پس آفرين به فارغ التحصيلان رشته ي مهندسي صنايع دانشگاههاي پيام نور:):gol:

مهندس صنايع
2008/2/29, 03:52 PM
منع کامل کارشناسي ارشد چي اند؟

Matrix
2008/2/29, 03:56 PM
دانشگاه پيام نور ايران براساس رتبه بندي جهاني درايران رتبه ي 22رابه خود اختصاص داده است.ومهندسي صنايع براساس سطح علمي جهاني ازلحاظ شان اجتماعي،درآمد شغلي و........بهترين رشته ي مهندسي شناخته شده است.

:w20:

amirhakimi
2008/2/29, 06:35 PM
اول: دانشگاه پیام نور دانشگاه بدی نیست، من خودم برای ارشد دارم برای فراگیر میخونم. ولی دیگه اینهمه بزرگنمائی چرا ! :eek:
دوم: دوست گرامی چرا قوانین انجمن رو رعایت نمیکنین (دو تاپیک با یک محتوی)

مهندس صنايع
2008/3/04, 10:53 AM
يک سايت خوب درباره ي منابع کارشناسي ارشد مهندسي صنايع بهم مي گيد؟

مهندس صنايع
2008/3/04, 11:01 AM
اميرحکيمي عزيزم اين اطلاعاتي که نوشتم درباره ي دانشگاه پيام نور ازسايت هاي معتبر که انگليس هرازيکسال دانشگاه هاي کل کشوررا رتبه بندي مي کنه پيدا کردم.تازه دانشگاه پيام نور درجهان رتبه چهارهزارو خورده اي آورده که دراين ميان اينهمه دانشگاه شده بيست ودومين دانشگاه برترايران.حتي دانشگاه هايي مثل بوعلي سينا ،شهيد چمران و.....درپشت سراين دانشگاه قرارگرفته اند.متشکرم

مهندس صنايع
2008/3/04, 11:20 AM
رشته صنايع درميان رشته هاي مهندسي بهترين رشته است چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
اين سوال اکثريت مهندسان است.......زيرا:::::::

1-مهنسين صنايع علاوه براستفاده کردن ازمهارت مهنسي خود ازمهارت مديريتي خودنيزاستفاده مي کندوبه همين علت است که زمينه ي شغلي اوبسيار گسترده است.
2-زمينه شغلي مهندسان صنايع اکثرا بصورت مديريتي ورياستي درکارخانه ها،پروژه هاوشرکت هاست درصورتي که ديگر مهندسي ها فقط کارشناسي يک قسمت رادارند.
3-درصورت عدم ايجادزمينه ي شغلي جهت همکاري آنها براي دولت(درکارخانه هاي دولتي ومراکزدولتي و...)تعدادي ازمهندسان صنايع باهمکاري هم شرکتي خصوصي راپايه ريزي کرده وپروژه هاي دولتي وخصوصي رابدست مي گيرند.

امیر Amir
2008/3/04, 06:46 PM
سلام
خوب ديگه اينقدر كلاس واسه خودتون نزاريد...تازه يادتون نرده هنوز بهار نيومده زمستون هم تموم نشده...

ما كه دانشگاه ازاديم و نزديك به ژاييتخت...و هر روز هم بگي كلاس داريم و با هييت علمي رابطه داريم نميتونيم بگيم قوي هستيم..
چجوري پيام نوري ها با اين طرز فجيع كلاس هاشون قوي هستند؟؟؟؟؟
كي ميتونه با روزي 1 ساعت در هفته آمار مهندسي رو فول بش؟؟!!!!!!!!!!!!!!11

بي خيال اصل موضوع اينه كه بايد يه جايي كار يا بگيريم...يك جايي خودمونو ارايه كنيم...

amirhakimi
2008/3/05, 12:27 AM
اميرحکيمي عزيزم اين اطلاعاتي که نوشتم درباره ي دانشگاه پيام نور ازسايت هاي معتبر که انگليس هرازيکسال دانشگاه هاي کل کشوررا رتبه بندي مي کنه پيدا کردم.تازه دانشگاه پيام نور درجهان رتبه چهارهزارو خورده اي آورده که دراين ميان اينهمه دانشگاه شده بيست ودومين دانشگاه برترايران.حتي دانشگاه هايي مثل بوعلي سينا ،شهيد چمران و.....درپشت سراين دانشگاه قرارگرفته اند.متشکرم

ببینین دوست عزیز من اینو تو تاپیک "یک سوال از تالار" هم خدمتتون عرض کردم.
الان اصلا مهم نیست که کجا درس خونده باشی
این تلاش و پشتکاره که انسانها رو از هم متمایز میکنه

amirhakimi
2008/3/05, 12:31 AM
يک سايت خوب درباره ي منابع کارشناسي ارشد مهندسي صنايع بهم مي گيد؟

راجع به پیام نور که تو سایتش منابع درسی رو کاملا ذکر کرده.

yanic
2008/3/05, 01:07 PM
برای همه آرزوی موفقیت می کنم. من سوالم اینه که کیا دانشگاه آزاد برای ارشد شرکت کردن.و کی میدونه ظرفیت پذیرش تهران جنوب برای گرایش صنایع-صنایع چقدره؟

f-ind
2008/3/06, 07:00 AM
سلام
امیدارم هنوز این شور و نشاط برای رفتن سر کلاس ها رو داشته باشین ...
اما معلومه روحیه ی خوبی دارین حالا بر فرضم یه چند وقتی دانشگاه رو از دست دادید و وقتتونم که... اشکالی نیست.
اما یه چیزو بگم اگه می خواین هر جا قدم بذارین با چشمان باز این کارو بکنین و جای پاتون رو هم چک کنید!!:surprised:
رشته ی صنایع خوبه اما برای آدمش !(برای همه چیز همینه) پس اول ببینید می تونید یا نه؟
اما فکر کنم می تونید و اگه هم برید از اون مهندسای ;)
موفق باشید.

مهندس صنايع
2008/3/07, 04:29 PM
در قبال ارائه ي سايتي درباره ي منبع کامل کارشناسي ارشد دانشگاههاي دولتي وروزانه دررشته ي صنايع سايتي جامع درباره ي نرم افزارهاي مهندسي صنايع به همان شخص اعلام خواهدشد.......؟ متشکرم صنعتگران آينده:);)

مهندس صنايع
2008/3/07, 04:44 PM
دوستان مهندسي صنايع لطفا سريعا وصريحا راهنمايي ام کنيد.....خواهش مي کنم:::

من دانشجوي رشته مهندسي صنايع ترم دوم هستم.بااينکه هيچ تجربه اي ندارم توسط يکي ازدوستان شغلي را به من پيشنهادکردند.اينم چه شغلي ،بازاريابي يک شرکت آموزشي،درآمدش هم بدنيست گفتيم که طي يک مدت واسه ي شرکت جذب مشتري به نحواحسنت انجام ميدهيم.
لطفا شيوه هاي جهت جذب مشتري دراين شرکت آموزشي که نرم افزارهاي مهندسي راآموزش مي دهدبه من پيشنهاد دهيد(چگونه مشتريانش را درطي مدتي معلوم افزايش دهم؟؟؟؟)-مهندسان صنايع خلاق درعرصه ي بازاريابي اند.-:gol:;)

امیر Amir
2008/3/07, 07:44 PM
در قبال ارائه ي سايتي درباره ي منبع کامل کارشناسي ارشد دانشگاههاي دولتي وروزانه دررشته ي صنايع سايتي جامع درباره ي نرم افزارهاي مهندسي صنايع به همان شخص اعلام خواهدشد.......؟ متشکرم صنعتگران آينده:);)

سلام
آقاي مهندس صنايع اين طرز صحبت شما يك جور توهين به بقيه بچه هاي اين تالار هست...

mahtabi,arminspeedy,just in timeleanthinker, parsa ie
و بقيه بچه ها هر كدام دارن ترم هاي اخر يا 5 و 6 رو ميگذرونند و يا الان مشغول كار هستند...

چيزي كه خدا رو شكر فتو فراوون ريخته عين ريگ نرم افزار مهندسي صنايع هست..اونم از نوع رجيستر شده و 2008 ....شما دارين باج ميگيرين؟؟؟...تازه ترم 2 هستين مدعي صنايع هستين...؟؟؟!!!! قبل از شما همه ما اين راه رو رفتيم ...
اين طرز صحبت شما خيلي خيلي زشت هست...همه ادم هايي كه اينجا دارن داخل تالار صنايع فعاليت ميكنند لطف كنيد به چارت صنايع سري بزنيد ببينيد هر كدام چند نرم افزار رو باهاش اشنايي دارن و كار ميكنند....

با عرض معذرت از مدير...

با احترام

مهندس صنايع
2008/3/07, 08:44 PM
سلام
آقاي مهندس صنايع اين طرز صحبت شما يك جور توهين به بقيه بچه هاي اين تالار هست...

mahtabi,arminspeedy,just in timeleanthinker, parsa ie
و بقيه بچه ها هر كدام دارن ترم هاي اخر يا 5 و 6 رو ميگذرونند و يا الان مشغول كار هستند...

چيزي كه خدا رو شكر فتو فراوون ريخته عين ريگ نرم افزار مهندسي صنايع هست..اونم از نوع رجيستر شده و 2008 ....شما دارين باج ميگيرين؟؟؟...تازه ترم 2 هستين مدعي صنايع هستين...؟؟؟!!!! قبل از شما همه ما اين راه رو رفتيم ...
اين طرز صحبت شما خيلي خيلي زشت هست...همه ادم هايي كه اينجا دارن داخل تالار صنايع فعاليت ميكنند لطف كنيد به چارت صنايع سري بزنيد ببينيد هر كدام چند نرم افزار رو باهاش اشنايي دارن و كار ميكنند....

با عرض معذرت از مدير...

با احترام
آقاي amirahmadچرابابا ناراحت مي شي من چه مي دونستم که همه فوت وفن همه چي رومي دونن.بابا ترم دو هستم.منظورنداشتم اينجورباهام برخوردکردي واي به روزي که منظورداشته باشم.درضمن طرزصحبت شما اصلا جالب نيست.مهمترم 2يا3بودن نيست مهم اينه که به رشته ات علاقه داشته باشي وواسه اش تحقيق وتلاش کني. (باعرض معذرت از مدير):razz:;)

مهندس صنايع
2008/3/07, 09:18 PM
مقايسه ي 2دانشگاه ايران(آزاد ودولتي پيام نور):
1-ورودي دانشگاه آزاد آسانترازدولتي پيام نوراست.
2-دانشگاه دولتي پيام نوريکي ازسخت ترين دانشگاههاي ايران است وازنظرتحصيلي وگرفتن مدرک ،ازاکثريت دانشگاههاي ايران مشکلتراست چه برسدبه آزاد.
3-دانشگاههاي دولتي پيام نوردرکل وباديدي منطقي باسوادترازاکثريت دانشگاههاي ايران هستندچه برسد به آزاد(دليل:طبق نظرسنجي جهاني توسط انگليس رتبه ي22دربين دانشگاه هاي ايران ازميان اينهمه دانشگاه درايران کسب کرده است.حتي دانشگاههايي مثل بوعلي سيناي همدان،شهيدچمران اهوازو.....دررده ي بعدي درايران قرارداشتند.)
4-طي نظرسنجي وتجربه نيزنشان داده است که تعدادي بسيارزيادازفارغ التحصيلان دانشگاه دولتي پيام نور درکارشناسي ارشد(هم دولتي وهم آزاد)دردانشگاههاي خوبي جهت کسب درجات عالي قبول شده اند.
5-طرز آزمون گيري ياامتحانات پايان ترم دانشگاههاي دولتي پيام نورشبيه کنکور(تستي وبانمره منفي)وبدون دخالت اساتيد درطرح سوالات ونمره دادن مي باشد.سوالات ازمرکزطرح شده وجهت تصحيح نيز به مرکز فرستاده مي شود.
6-برخلاف اکثريت دانشگاههاي آزاد ودولتي روزانه وشبانه که جهت پاس کردن بعضي دروس جزوه ي کم حجم اساتيد وياهمان کتابشان توسط استاد حذف ويا بانظراو سوال ازآن مبحث طرح نمي شوددانشجويان پرتلاش دانشگاههاي دولتي پيام نور کتاب پرحجم دانشگاه خودرابدون حذفيات خوانده ونمره هايي عالي رابااين وجود کسب مي کنند.
7-مدرک دانشگاههاي دولتي پيام نوردولتي،معتبروهمچنين بين المللي مي باشداما دانشگاههاي آزاد ازاين 3مورد متاسفانه مستثني مي باشند.
8-وهزاران تفاوت ديگرکه دستان خسته ي اين بنده ي حقير جهت نوشتن ياري نمي دهد.:);):cool::gol:

مهندس صنايع
2008/3/07, 09:40 PM
ازدوستاني که درتهران زندگي مي کنند ويا اونجا دانشجو هستند يه خواهشي دارم:

کتاب ((مهندسي صنايع ،مديريت مهندسي ها))تاليف((موسي زمان زاده دربان))راواسه من مي خرند؟؟ چون شيراز هرچي مي گردم گيرم نمي آيد.
لطفا هرکه اين زحمتو مي خواست واسم بکشه بگه که شماره تلفنمو بهش بدمبعد اونم شماره تلفنشو بهم بده مبلغ کتاب واسه اش پست کنم.متشکرم بچه هاي صنايع(آينده هاي کارخانه ها);)

امیر Amir
2008/3/07, 09:50 PM
سلام
حرف شما درسته كه مهم نيست ترم چند هستيم...من حرفم روي حرف هاي قبلي بود...

اين بحث همين جا تمام شد .

با احترام

امیر Amir
2008/3/07, 09:59 PM
2-دانشگاه دولتي پيام نوريکي ازسخت ترين دانشگاههاي ايران است وازنظرتحصيلي وگرفتن مدرک ،ازاکثريت دانشگاههاي ايران مشکلتراست چه برسدبه آزاد.
3-دانشگاههاي دولتي پيام نوردرکل وباديدي منطقي باسوادترازاکثريت دانشگاههاي ايران هستندچه برسد به آزاد(دليل:طبق نظرسنجي جهاني توسط انگليس رتبه ي22دربين دانشگاه هاي ايران ازميان اينهمه دانشگاه درايران کسب کرده است.حتي دانشگاههايي مثل بوعلي سيناي همدان،شهيدچمران اهوازو.....دررده ي بعدي درايران قرارداشتند.)
4-طي نظرسنجي وتجربه نيزنشان داده است که تعدادي بسيارزيادازفارغ التحصيلان دانشگاه دولتي پيام نور درکارشناسي ارشد(هم دولتي وهم آزاد)دردانشگاههاي خوبي جهت کسب درجات عالي قبول شده اند.
5-طرز آزمون گيري ياامتحانات پايان ترم دانشگاههاي دولتي پيام نورشبيه کنکور(تستي وبانمره منفي)وبدون دخالت اساتيد درطرح سوالات ونمره دادن مي باشد.سوالات ازمرکزطرح شده وجهت تصحيح نيز به مرکز فرستاده مي شود.
6-برخلاف اکثريت دانشگاههاي آزاد ودولتي روزانه وشبانه که جهت پاس کردن بعضي دروس جزوه ي کم حجم اساتيد وياهمان کتابشان توسط استاد حذف ويا بانظراو سوال ازآن مبحث طرح نمي شوددانشجويان پرتلاش دانشگاههاي دولتي پيام نور کتاب پرحجم دانشگاه خودرابدون حذفيات خوانده ونمره هايي عالي رابااين وجود کسب مي کنند.
7-مدرک دانشگاههاي دولتي پيام نوردولتي،معتبروهمچنين بين المللي مي باشداما دانشگاههاي آزاد ازاين 3مورد متاسفانه مستثني مي باشند.
8-وهزاران تفاوت ديگرکه دستان خسته ي اين بنده ي حقير جهت نوشتن ياري نمي دهد.:);):cool::gol:

دوست عزيز

به جاي اين صحبت ها به فكر پيشرفت و پاس كردن واحد ها و پيدا كردن افرادي باشيد كه بتونند براي شما مفيد باشند...و بتونند شما رو در مهندسي صنايع كمك بكنند...

اين حرف ها يك مشت بهانه هست...
من دوستي دارم كه از دانشگاه ازاد كازرون يكي از شهر هاي بوشهر...درس خونده كه واقعا جايي هست كه بن بست ايران ميشه گفت هست...ولي الان در شركت نفت مشغول به كاره...

اقاي ديگري هست كه در دانشگاه ازاد تهران جنوب بوده..چندين بار هم در دوران تحصيلش مشروط شده(نميگم مشروطي خوبه)ولي الان در شركت نوكيا در تهران مشغول به كاره...

دوست ديگري دارم كه در شركت هاي تهران...خارك و عسلويه كار كرده و ايشون هم فارغ التحصيل ازاده...

كار كردن و قوت يا ضعف ادم ها در زندگي به همت خودشون بستگي داره نه به دانشگاه يا استاد يا شرايط و يا مرتبه دانشگاهش...

پيشنهاد من به شما اينه كه به جاي اين جبهه گيري ها بشينيد و درس بخونيد...دانشگاه ازاد اينقدر قدر هست كه مقامش با صجبت من يا شما بالا پايين بره...پيام نور هم براي تاسيسش فكر و فلسفه اي بوده..حالا درست يا نادرست....

اين بحث از طرف من تمام شده هست.

با احترام

مهندس صنايع
2008/3/08, 03:24 PM
دوست عزيز

به جاي اين صحبت ها به فكر پيشرفت و پاس كردن واحد ها و پيدا كردن افرادي باشيد كه بتونند براي شما مفيد باشند...و بتونند شما رو در مهندسي صنايع كمك بكنند...

اين حرف ها يك مشت بهانه هست...
من دوستي دارم كه از دانشگاه ازاد كازرون يكي از شهر هاي بوشهر...درس خونده كه واقعا جايي هست كه بن بست ايران ميشه گفت هست...ولي الان در شركت نفت مشغول به كاره...

اقاي ديگري هست كه در دانشگاه ازاد تهران جنوب بوده..چندين بار هم در دوران تحصيلش مشروط شده(نميگم مشروطي خوبه)ولي الان در شركت نوكيا در تهران مشغول به كاره...

دوست ديگري دارم كه در شركت هاي تهران...خارك و عسلويه كار كرده و ايشون هم فارغ التحصيل ازاده...

كار كردن و قوت يا ضعف ادم ها در زندگي به همت خودشون بستگي داره نه به دانشگاه يا استاد يا شرايط و يا مرتبه دانشگاهش...

پيشنهاد من به شما اينه كه به جاي اين جبهه گيري ها بشينيد و درس بخونيد...دانشگاه ازاد اينقدر قدر هست كه مقامش با صجبت من يا شما بالا پايين بره...پيام نور هم براي تاسيسش فكر و فلسفه اي بوده..حالا درست يا نادرست....

اين بحث از طرف من تمام شده هست.

با احترام
سلام دوست عزيزيم:
من قصدجسارت به هيچکسي رونداشتم.
باورکن.فقط يه مقايسه منطقي ووجداني نه تنها با دانشگاه آزادبلکه روزانه وشبانه هم همينطور.
من يکي ازاقواممون فارغ التحصيل مهندسي عمران ازدانشگاه صنعتي شريف بوده ،واسه اش يه جايي تومترو کار گير آمد ولي به خاطرنداشتن زرنگي وزبان ازهمکاري بااو صرف نظرکردند.
کساني هم هستند ازدانشگاه آزاد که بازرنگيشون ازهزار تادانشگاههاي روزانه،شبانهوپيام نور سرترند. منوببخش دوست عزيز:heart::gol:

مهندس صنايع
2008/3/08, 03:30 PM
هرکس ادعاداره .....
من ادعاي دولتي پيام نوررودارم:
درخاورميانه اين دانشگاه رتبه ي 32 روميان 100دانشگاه برتر آورده ....باورنداريد نگاه کنيد:

www.webometrics.info (http://www.webometrics.info)

امیر Amir
2008/3/08, 05:15 PM
اقا بي خيال اين موضوع....

;):):biggrin::eek::cool::cry:

مهندس صنايع
2008/3/08, 05:34 PM
درسايتwww.webometrics.infoدرقسمت سمت چپ درگزينه ها ،گزينه ي top middle eastيعني رتبه بندي درخاورميانه کليک کنيد وآنگاه رتبه 32درخاورميانه را متعلق به دانشگاه پيام نور ببينيد.متشکرم.

minerva62
2008/3/11, 01:16 AM
درسايتwww.webometrics.infoدرقسمت (http://www.webometrics.infoدرقسمت) سمت چپ درگزينه ها ،گزينه ي top middle eastيعني رتبه بندي درخاورميانه کليک کنيد وآنگاه رتبه 32درخاورميانه را متعلق به دانشگاه پيام نور ببينيد.متشکرم.

خیلی جالبه ، یعنی پیام نور از الزهرا و بوعلی بالاتره:biggrin:

چرا:que::que::w02:
:victory:

امیر Amir
2008/3/11, 01:22 AM

سلام
این بنده خدا گیر به پیام نور داده..با فکر نون کن که خربزه آبه....:biggrin:

minerva62
2008/3/11, 01:27 AM
سلام
این بنده خدا گیر به پیام نور داده..با فکر نون کن که خربزه آبه....:biggrin:

گیر ندادم ،دوست داشتم سربه سرش بذارم آخه خیلی سنگ پیام نورو به سینه می زنه:w08:

mahtabi
2008/3/11, 11:41 AM
ای بابا.بچه ها حالا چه گیری دادین به این پیام نور؟
بگم که هر کسی هر جا که درس بخونه حتی اگه علم و صنعتم باشه نمیشه مهندس صنایع.
فقط و فقط تلاش شماست که نتیجه ای مطلوب در پی داره.
دانشگاه سهمی بسیار اندک در این بین داره.اینو مطمئن.
پس نه میشه گفت دانشگاه فلان عالیه نه بد.چون دانشگاه با معیارای آتی شغلی شما اصلا نمیخونه و هرگز اون دانش برای شما کافی نیست.

مهندس صنايع
2008/3/11, 01:07 PM

فقط جهت قانع کردن شما دوست عزيز وخوبم به دلايال زير اشاره مي کنم:
1-دانشگاههاي پيام نورکتاب مربوط به دانشگاه خود رامي خوانند که اينقدر پرمحتوا توسط اساتيد تاليف شده است که بدون نياز به استاد مي شود آنها رامطالعه کردودراکثريت دانشگاههاي روزانه وشبانه ودانشگاههاي آزاد تنها جزوه اي خلاصه شده از استاد ويا اگرهم کتاب خودرابخوانند نکات مهم تعيين شده توسط استاد درکتابشان رامطالعه مي کنند.که متاسفانه گاهي اوقات بعضي ازاساتيد اين دانشگاهها کم لطفي کرده ومبحث وسيعي ازکتابشان را جهت سهولت درکارخود حذف مي کنند.(دانشجويان اين دانشگاهها مي گفتندکه:تاهرجا رسيديم استادامتحان مي گيرد ومابقي حذف مي کند.)امابااين حال دانشجويان سختکوش دانشگاههاي پيام نور کتاب پرحجم ووسيع خود رابدون اندکي حذفيات خط به خط مطالعه کرده ونمرات خوبي راکسب مي کنند.
2-امتحانات دانشگاههاي پيام نوربصورت تستي وبانمره منفي (همانندکنکور)وحتي ازريزترين مباحث آن توسط مرکز سوال طرح شده وسپس جهت تصحيح اوراق به همان مرکز بازميگرددواساتيد هيچ دخالتي درامور تصحيح اوراق ونمره دادن ندارندامادانشگاههاي ديگر توسط استادان سوالات طرح شده،سوالات طرح شده همان نکات گفته شده توسط استاد است وگاهي بامرام بودن بعضي اساتيد به آنهااجازه ميدهد نمره ها را براي دانشجويانشان بصورت خرمني ثبت کند.
3-کشفيات دانشجويان دانشگاههاي پيام نور فراوان بوده است وتوانسته اند باکشفيت جهان پسندخود نام اين دانشگاه رادرسراسر جهان درخشان نگهدارند.(مي توانيدازطريق searchآنهارا ببينيد وبخوانيد.)
4-مدرک دانشگاههاي دولتي پيام نور معتبر،دولتي وبين المللي است امادانشگاههاي آزادوغيرانتفاعي ازاين امر مستثني هستند.
5-به دليل اينکه دانشجويان دانشگاههاي دولتي پيام نور خط به خط کتاب خود راباکمک اساتيدبرجسته ي خود مطالعه مي کنند مسلما وباديدي منطقي باسوادتر ازدانشگاههاي ديگر مي باشند وبه همين علت است که فارغ التحصيلان اين دانشگاه حدود40٪به بالا دانشجويان کارشناسي ارشد(دولتي وآزاد)فرداي ايران هستند.
6-وهزاران دليل ديگر که دستان خسته ي اين بنده ي حقير ياري نمي کند واين دانشگاه را درجاي رتبه ي 32درخاورميانه نشانده است.
باتشکر ازدوست خوبم شما.......................;)

HESSAM58
2008/3/11, 01:16 PM
سلام به دوستان عزیز
به نظر من از بحث کردن رو این موضوعات به نتیجه ای نمیرسید
ولی تو این زمونه خیلی چیزا هست که واقعیت دارن ولی درست برعکس اون تو جامعه عمل میشه شما فرض کن یکیش هم همین اعتبار دانشگاه پیام نوره
با اینکه تو رتبه بندی اوله ولی در جامعه وقتی میخوای یه کاری رو شروع بکنی تو اولویت آخره
واقع بین باش ؟؟؟؟!!!!:warn:

مهندس صنايع
2008/3/11, 08:48 PM
سلام به دوستان عزیز
به نظر من از بحث کردن رو این موضوعات به نتیجه ای نمیرسید
ولی تو این زمونه خیلی چیزا هست که واقعیت دارن ولی درست برعکس اون تو جامعه عمل میشه شما فرض کن یکیش هم همین اعتبار دانشگاه پیام نوره
با اینکه تو رتبه بندی اوله ولی در جامعه وقتی میخوای یه کاری رو شروع بکنی تو اولویت آخره
واقع بین باش ؟؟؟؟!!!!:warn:
دوست عزيزم HESSAM85تاآنجايي که من اطلاع دارم ميان شبانه ،روزانه وپيام نورجهت کاريابي تفاوتي هيچ نبوده است اما ميان اين دانشگاههاي دولتي با آزاد بعضي(تعدادبسيارکمي) ازشرکتها تفاوت مي گذارند،شما اگه اطلاعي داريد لطفا مثال بزنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

amirhakimi
2008/3/11, 09:12 PM

منم کاملا با نظر امیراحمد عزیز موافقم:gol:
من فکر کنم سومین بار باشه که دارم خدمتتون عرض میکنم دوست گرامی.:surprised:
نمیدونم دلیلش چیه که شما انقدر علاقه داری این مطلب رو عنوان کنی، به نظر من هم دیگه این مطلب تمام شدس. خواهشا شمام دیگه ادامه ندین:redface:

amirhakimi
2008/3/11, 09:15 PM
ببینم شما احیانا متولی دانشگاه پیام نور نیستین :biggrin:

مهندس صنايع
2008/3/13, 05:37 PM
من دانشجوي مهندسي صنايع هستم .يک شرکت آموزش نرم افزارهاي مهندسي صنايع از من ودوستم تقاضاي همکاري در جهت بازاريابي براي اين شرکت کرده است خواهشمندم درصورت راه حل هايي به اين دوستتان کمک کنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(يعني چه راه حل هايي داريد که بتوانم براي اين شرکت بازاريابي کنم؟؟؟)

مهندسان صنايع خلاق درعرصه ي بازاريابي اند.

متشکرم.....:heart:

امیر Amir
2008/3/28, 02:36 PM
اخرش عاقبت این بحث هفته چی شد ..مدیر محترم...؟؟؟؟

خانوم مهتابی انگار واقعا هیچ کدوم از بچه ها تالار تشریف دیگه نمیارن....

بهبود جان که من تازه میبینمشون...

LEANTHINKER هم اصلا هیچی...نمیاد...انگار..رفته مسافرت...

اقای JIT هم بهشون ای میل زدم کارشون داشتم ...هنوز جوابی نگرفتم...

ای میل اصلیشون رو دارین؟؟؟ یادمه یه جی میل بود...

امیر Amir
2008/3/28, 02:38 PM
این حرف های چیه..بازاریابی چیه....بزرگ فکر کن

بشین درستو بخون....

بعد برو یه کارخونه کنترل کیفیت بکن...

بازاریابی ..مهندس صنایع!!!!!!!!!!!!!!!

یه دیپلمه هم بلده....

برو مدیر فروش اون ها بشو....

آرمین اسپیدی تجربه داره....

ازش سوال کن....

mahtabi
2008/3/28, 04:07 PM
با سلام:
ضمن اینکه خواهش میشه کوچیک تایپ کنید تا نظم بهم نخوره.
والا منم نمیدونم این بچه های فعال کجان؟
اگه بخواد اینجور پیش بره منم زیاد دلگرم نمیشم تا بحث شروع شه.

amirhakimi
2008/3/28, 10:44 PM
منم منتظرم :w05:

konstantin
2008/3/29, 02:55 AM
بابا ،من ناسلامتی تازه واردم . یه خوشامدی بگین ؟:redface:

f-ind
2008/3/29, 06:59 AM
خوش آمدین:)

pooyanunited
2008/3/29, 09:58 AM
خوش اومدی ;)

amirhakimi
2008/3/29, 10:59 AM

خیلی خوش امدی کنستانتین عزیز :gol:
ولی برای اینکار نیازی به زدن تاپیک نبودا، همینجوریشم خوش اومدی عزیز ;)

امیر Amir
2008/3/29, 11:08 AM
جای این تاپیک اینجا نیست و نبوده..اقای کنستانتین....

در تاپیک (( بحث آزاد صنایع)) همه حرف های عشاقونه..عارفونه...دعواگونه. ..همه چیز گونه رو بگین به هم.....

مدیر لطف بکنه برای اینکه بی نظمی پیش نباد منتقل بکنه..به همون تاپیک

emeli_amn
2008/3/29, 11:10 AM
خوش اومدی:w33:

amirhakimi
2008/3/29, 11:22 AM

در تاپیک (( بحث آزاد صنایع)) همه حرف های عشاقونه..عارفونه...دعواگونه. ..همه چیز گونه رو بگین به هم.....

منم یه جورائی منظورم همین بود
این بخش مال جزوات و مقالات هستش کنستانتین عزیز نه برای معرفی افراد و خوش آمد گویی. شاید بهتر این بود که به قول امیراحمد تو "بحث آزاد صنایع (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=29031)" مطرحش میکردین.
امید وارم از حرفم ناراحت نشده باشین چون اصلا قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم.

با احترام

mahtabi
2008/3/29, 11:37 AM

با سلام:
راستش انگار تنها کار من شده گرفتن پاک کن تو دستم و پاک کردن تاپیک های اشتباهی:(

mahtabi
2008/3/29, 11:38 AM

خیلی خوش اومدین اما آخه چرا اول قوانین رو نمیخوونین یا نگاهی به صفحات تالار نمیندازین؟
:(

Goonay
2008/3/29, 11:41 AM
خيلي خوش اومدي
چوخ خوش گليب سن...:w10:

mahtabi
2008/3/29, 11:42 AM
منم منتظرم بچه ها بیان اما ...

امیر Amir
2008/3/29, 11:44 AM
منم منتظرم بچه ها بیان اما ...
بابا خوابمون برد..اه

انگار همه منتظر بودن من بیام بعد عین فراری ها از تالار بزارند برن..

mahtabi
2008/3/29, 11:56 AM
ا خوب حالا چرا اه میگین
خوب من چکار کنم ؟
چطوره بگیرم از دم به همه ی اونا که نیومدن امتیاز منفی بدم؟
خوبه؟:D

امیر Amir
2008/3/29, 12:04 PM
عالیه...تا دیگه اینجوری منو مورد ازار روحی قرار ندن....

احساس عذاب وجدان منو گرفت تا من اومدم jit که از مدیری استفعفا کرد...

بقیه هم هیچی....

منتظر بودین من بیام...

مهندس ادرسو ندادی به من...چی شد
؟

amirhakimi
2008/3/29, 01:09 PM
ا خوب حالا چرا اه میگین
خوب من چکار کنم ؟
چطوره بگیرم از دم به همه ی اونا که نیومدن امتیاز منفی بدم؟
خوبه؟:D

من که فکر میکنم بچه ها هنوز تو حال وهوای عید هستن.:w34:
امیدوارم تا چند روز دیگه تالار بشه همون تالار فعال و پویائی که هممون دوسش داریم :w16:

konstantin
2008/3/29, 02:04 PM

توی کلمه ای که بولد کردم من قصد از خود متشکری نداشتمااا....اشتباه تایپی بود....

:D:D:D:D:D:D

سلام
من قصدم از این تاپیک این بود که با بچه ها بیشتر اشنا بشم
یه جورایی معاشرت کرده باشیم! :cry:
ولی خوب موضوع بحث رو جهت دادی
کارت بد نبود...

Aseman Etemaad
2008/3/29, 02:17 PM
دوست عزيز
خوش اومديد......انشاءالله كه اوقات خوبي تو باشگاه داشته باشيد....
اين امير احمد كارشه همه جا سرك بكشه...عادت مي كني كم كم.......:biggrin:
شوخي كردما همه بچه هاي صنايع باحالن......

amirhakimi
2008/3/29, 03:01 PM
سلام
من قصدم از این تاپیک این بود که با بچه ها بیشتر اشنا بشم
یه جورایی معاشرت کرده باشیم! :cry:
ولی خوب موضوع بحث رو جهت دادی
کارت بد نبود...

حالا دیگه گذشته
شما هم خودتون رو ناراحت نکنین، قصد همه دوستان رعایت کردن قوانین تالار بوده، هیچکدوم از بچه ها نمیخواستن ناراحت بشین ولی انگار شدین.
خلاصه اینکه قصد خیر بود به خدا.
ایشلا حضور فعال شما باعث پویایی تالار بشه و بعضی ها هم از خواب بهاری بلند بشن :redface:
موفق باشی دوست من

امیر Amir
2008/3/29, 03:08 PM
دوست عزيز
خوش اومديد......انشاءالله كه اوقات خوبي تو باشگاه داشته باشيد....
اين امير احمد كارشه همه جا سرك بكشه...عادت مي كني كم كم.......:biggrin:
شوخي كردما همه بچه هاي صنايع باحالن......

آسمان راست میگه...من کلا مفتش صنایع و کلا سوپروایز تالار و نقاد هستم...

و هیج نقدی هم در مورد نقد هام قبول نمیکنم...

در کل اینجا میتونی با برو بچ واقعا مهندس و در حال مهندس شدن خوبی آشنا بشین....

مثلا یکیش خود من:)

konstantin
2008/3/29, 03:43 PM
آسمان راست میگه...من کلا مفتش صنایع و کلا سوپروایز تالار و نقاد هستم...

و هیج نقدی هم در مورد نقد هام قبول نمیکنم...

در کل اینجا میتونی با برو بچ واقعا مهندس و در حال مهندس شدن خوبی آشنا بشین....

مثلا یکیش خود من:)

ازهمه ي مهندسين عزيز ممنونم :w27:

اميراحمد عزيز از آشنايي باهات خوشحالم
اميدوارم مصاحبت خوبي در آينده با هم داشته باشيم...
:)

mahtabi
2008/3/31, 12:23 PM
بچه ها خیلی خوشحالم که اگه هنوز به اون درجه از کیفیت مطلوب علمی نرسیدیم اما با همدیگه خوبین این خیلی عالیه اگه همینطور پیش بره میتونیم با هم یه گروه تشکیل بدیم و این گروه با هم کاملا مچ باشه حالا خواستین میریم سمینار یا... بسیار عالی بود

PersiaN_PulsE
2008/3/31, 01:39 PM
من کلی با این باشگاه حال کردم, بچه های اینجا خداییش یه چیزه دیگن, منم تو گروتون راه بدین;):victory:

امیر Amir
2008/3/31, 01:44 PM
من کلی با این باشگاه حال کردم, بچه های اینجا خداییش یه چیزه دیگن, منم تو گروتون راه بدین;):victory:
سلام عزیزم.
ما هنوز گروهی تشکیل ندادیم.این فقط در حد یک تز هست. و اگر هم شرایط آقایون و خانوم ها جور باشه میتونیم این کار رو انجام بدیم.

این گروه بهتره گروه دوستی و همون پارتی(پارتی به معنای مجمع یا گروه) بچه های صنایع باشه.

به نظر من فقط و فقط برای ایجاد یک حس زیبا بین افراد و ایجاد دوستی های جدید بین مهندسین و دانشجوها.

و فقط هم به شرایط بستگی داره. من میتونم تهران قرار بزارم وبیام ولی شاید بقیه بچه ها نتونند بیان.
حالا به هر عنوان سمینار یا نمیدونم برای یک روز تفریح و خنده.

نکته دیگه اینکه مردم کار دارند...همینجوری نمیتونند بیان سر قرار که.

PersiaN_PulsE
2008/3/31, 02:23 PM
اره می دونم , ولی اگه این طرح جدی باشه عالیه البته نیاز به یه برنامه ریزی خوب داره که اونم کاری مشکلی نیست , تو تابستون وقت همه بیشتره فکر می کنم..

امیر Amir
2008/4/05, 11:09 AM
جهان در سلطه ی مهندسان صنایع

همه می دونیم که دنیای آدما مثل یه پازل می مونه که باید

توسط خود آدما تکمیل بشه

ولی این پازل

یه معمار ماهر می خواد که

می تونه یه مهندس صنایع باشه

امیر Amir
2008/4/05, 11:13 AM
پژمان بازغی متولد 1353 است و با مدرک مهندسی صنایع از دانشگاه امیر کبیر از سال 1373 وارد سینما

شد بازغی نخستین بار در اعتراف نقش یک بازیگر را ایفا کرد که البته این کار به نمایش در نیامده و بازی او

هیچگاه دیده نشد . سپس مدتی سکوت کرد تا اینکه سال 1375 با مجموعه تلویزیونی آژانس دوستی بازیگری

را به طور رسمی آغاز کرد .سال 81 سال خوبی برای بازغی به شمار می رفت . بازی همزمان دو کار مجال

بیشتر برای خود نمایی این بازیگر به شمار می رفت . دختری در قفس با حضور او و مهناز افشار و

کارگردانی قدرت ا.. صلح میرزایی آنطور که انتظار می رفت جلب مخاطب نمی کند، ولی دوئل فرصت بسیار

مناسبی بود.فیلم با هزینه بالایی که صرف ساخت و تبلیغاتش می شود ، سرو صدای فراوانی به راه می اندازد

و فروش کم سابقه آن ثابت می کند که با خرج بسیار بالایی می توان درآمد بیشتری داشت بازغی در این کار

بهترین بازی خود را ارایه می دهد . او در نقش چالش بر انگیز زینال با گریم سنگین دو مقطع جوانی ومیان

سالی او را به تصویر می کشد و چنان هئات داوران جشنواره بیست و دوم را تحت تاثیر قرار می دهد که بی

درنگ او را کاندیدای دریافت جایزه نقش اول مرد می کنند . دوئل باعث می شود تا پژمان بازغی بهتردیده شود

و او هم در این درام جنگی بازی بسیار خوب و دلچسبی را از خود به نمایش می گذارد ، پس از آن نوبت به

همکاری با مسعود کمیایی می رسد که درسربازهای جمعه او را به خدمت می گیرد و بازغی در لباس نظامی

همراه با فروتن ، رادان و پولاد کمیایی بازی خوبی ارایه می دهد ، اما تارا و تب توت فرنگی یک شکست تمام

عیاربود که اصلا در در حد و اندازه های یک کار سینمایی نبود . بعد از این کارها بازغی دوباره به تلویزیون

بازگشت تا همراه با حامد بهداد و یوسف تیموری در ساخته محمد رضا آهنج با عنوان سایه آفتا ایفای نقش کند.

امیر Amir
2008/4/05, 12:08 PM
كار تيمي همواره ضروري است چون به شما اجازه

مي‌دهـد تـا در صورت بروز مشكل، فرد ديگري را

نكوهش كنيد!

شولی
2008/4/09, 06:57 PM
شولی یه آش یزدیه!
اگر به یزد اومدید در اکثر هتل سنتی ها پخت می شه.
من نمی دونستم غذایی که مال یک شهره ،می تونه در برگیرنده فرهنگ اون شهر باشه.
یکی از صفات کهن یزدی ها قناعته!
اون روز ها که مثل الان دستگاه سبزی خردکن نبوده در ضمن با چاقو نمی شده تما سبزی را خوب خرد کرد و وارد کردن ساقه سبزیجاتی مثل جعفری،شوید،اسفناج قورمه سبزی را سیخ سیخ و بد طعم میکنه.
ولی ما توی شولیمون ساقه های نازک را به همراه قسمتی از برگهاشون و... می پزیم.تازه با اضافه کردن سبزیجات معطر مزه اون را فوق العاده می کنیم.
حالا که چه؟
ای بابا ؛این آخر صنایعه.مگه صنایع غیر از افزایش بهره وری و بازار یابی وکنترل کیفیت و برنامه ریزی است که تماما در این پروژه اجرا شده.
اینجانب؛ به عنوان یک مهندس صنایع بانویی را که برای اولین بار شولی را پخت به عنوان بزرگترین و تاثیرگذارترین خانم در رشته صنایع یزد معرفی می کنم!
هنوزم توی یزد شولی پخت میشه.
با اینکه من این خانم را ندیدم و قطعا در قرن های پیش از ما می زیسته اند ولی من دوست دارم در رشته صنایع مثل ایشون باشم.

f-ind
2008/4/11, 06:56 AM
شولی یه آش یزدیه!
اگر به یزد اومدید در اکثر هتل سنتی ها پخت می شه.
من نمی دونستم غذایی که مال یک شهره ،می تونه در برگیرنده فرهنگ اون شهر باشه.
یکی از صفات کهن یزدی ها قناعته!
اون روز ها که مثل الان دستگاه سبزی خردکن نبوده در ضمن با چاقو نمی شده تما سبزی را خوب خرد کرد و وارد کردن ساقه سبزیجاتی مثل جعفری،شوید،اسفناج قورمه سبزی را سیخ سیخ و بد طعم میکنه.
ولی ما توی شولیمون ساقه های نازک را به همراه قسمتی از برگهاشون و... می پزیم.تازه با اضافه کردن سبزیجات معطر مزه اون را فوق العاده می کنیم.
حالا که چه؟
ای بابا ؛این آخر صنایعه.مگه صنایع غیر از افزایش بهره وری و بازار یابی وکنترل کیفیت و برنامه ریزی است که تماما در این پروژه اجرا شده.
اینجانب؛ به عنوان یک مهندس صنایع بانویی را که برای اولین بار شولی را پخت به عنوان بزرگترین و تاثیرگذارترین خانم در رشته صنایع یزد معرفی می کنم!
هنوزم توی یزد شولی پخت میشه.
با اینکه من این خانم را ندیدم و قطعا در قرن های پیش از ما می زیسته اند ولی من دوست دارم در رشته صنایع مثل ایشون باشم.

سلام
خیلی خوبه . دید بازی دارید;)

ie student
2008/4/11, 12:35 PM

ایول....انشاالله همینطور میشه....;)

amirhakimi
2008/4/12, 06:34 PM
ایول....انشاالله همینطور میشه....;)

ان شاء الله همگی با هم . . . :biggrin:

amirhakimi
2008/4/12, 06:45 PM
ایول
من یه ریشه هائی از یزد دارم (پدربزرگ پدریم یزدیه) ولی هنوز فرصت نکردم یزدو ببینم. ممنون از اطلاعات قشنگت:w30:

mahtabi
2008/4/13, 07:20 AM
من نميدونم اين تاپيك يعني چي؟
خوب هر كسي از يه جايي اومده كه جلوه هاي خودشو داره اما اينجا جاي زدن اين تاپيكا نيست بخدااااااااااا

amirhakimi
2008/4/13, 12:31 PM
شاید بهتر این بود که تو بحث آزاد مطرح میشد. من به عنوان کسیکه تو تاپیک بوده ام شرمنده :gol:

baba engineer
2008/4/13, 02:35 PM
salam dadash
aslanesjam nemigam boro sabte nam kon
\masalan man ke terme 6 e sanaye hastam tazasham 2lati che goli be saram zadam
bikhikhi boro be shitil mitilet beres
khoochike shoma
maliheh jooooooooooooon

امیر Amir
2008/4/13, 03:10 PM
من نميدونم اين تاپيك يعني چي؟
خوب هر كسي از يه جايي اومده كه جلوه هاي خودشو داره اما اينجا جاي زدن اين تاپيكا نيست بخدااااااااااا

کلا این تاپیک رو حذف کنید..این مسخره بازی ها چیه...توی تالار بین این همه تاپیک یه پارازیت انداختین....این حرف ها رو باید ریخت توی تاپیک بحث ازاد..

amirhakimi
2008/4/13, 04:21 PM
salam dadash
khoochike shoma
maliheh jooooooooooooon

ببخشیدا شما چطور به خودتون میگین مهندس!!
وقتی برای نوشتن مطلب در تالار زحمت خوندن قوانین تالار رو به خودتون نمیدین :exclaim:

به خدا خسته شد این مدیر تالار از بس تذکر داد :wallbash:

mahtabi
2008/4/13, 07:23 PM
salam dadash
khoochike shoma
maliheh jooooooooooooon

من که دیگه واقعا حرفم نمیاد...........

آقای حکیمی شما هم بیخیال شین:cry:

موهام شد رنگ دندونام:D

امیر Amir
2008/4/13, 07:55 PM
salam dadash
khoochike shoma
maliheh jooooooooooooon

بزار بهش امتیاز بدم بچه ناراحت نشه از تالار قهر بکنه...

ببین عمو جون این اب نبات رو بگیر...دیگه انگلیسی ننویس

ie student
2008/4/13, 09:09 PM
ان شاء الله همگی با هم . . . :biggrin:

ببخشید،منظور؟:cool:

amirhakimi
2008/4/14, 12:05 PM
ببخشید،منظور؟:cool:

منظور بدی نداشتم !
هدف من کلا اینه که بخدا فرقی نمیکنه که تو کدوم مکتبی درس خونده باشی !!!!!!! تلاش خودت مهمه !!!!

امیر Amir
2008/4/20, 10:45 PM
ـ آموخته ام : بیش از آنکه مرا بفهمند، دیگران را درک کنم
ـ آموخته ام :که مرد بزرگ به خود سخت می گیرد و مرد کوچک به دیگران
ـ آموخته ام : که دانش خود را به دیگران آموزش دهم و دانش دیگران را بیاموزم بنابراین علم خود را انفاق کرده ام و آنچه را نمی دانم آموخته ام
ـ آموخته ام : پیش از آنکه دوستم بدارند، دوست بدارم. آموخته ام : همیشه فردی خوش بین باقی بمانم. چرا که زندگی و موهبتهای آنرا دوست دارم.
ـ آموخته ام : اگرچه از هر چیزی بهترینش را ندارم، ولی از هر چیز که دارم بهترین استفاده از کنم.
ـ آموخته ام : لبخند ارزانترین راهی است ک می توان با آن نگاه را وسعت بخشید.
ـ آموخته ام : آنچه امروز در دست دارم، ممکن است آرزوی فرداهایم باشد.
ـ آموخته ام : زندگی مثل یک نقاشی است، با این تفاوت که در آن از پاک کردن خبری نیست.
ـ آموخته ام :که هیچ روزی از امروز با ارزشتر نیست.

امیر Amir
2008/4/21, 06:02 PM
مدیریت راهبردی عبارت است از فرایندی كه از طریق آن سازمان‌ها، محیط‌های داخلی و خارجی خود را شناسایی كرده و در صدد شناخت عمیق آنها برمی‌آیند. علاوه بر آن مسیر راهبردی خود را پایه‌گذاری كرده و دست به خلق استراتژی‌هایی می‌زنند تا با به كارگیری آنها به اهداف تعیین شده سازمان برسند. هم‌چنین مدیریت راهبردی، علم و هنر تدوین،‌ اجرا و ارزیابی تصمیم‌های چندگانه‌ای است كه سازمان را به هدف‌های بلندمدت خود می‌رساند. بنابراین نقش و جایگاه مدیریت در روابط عمومی به مثابه اعمال مدیریت در مدیریت است. بدین معنا كه از یك طرف موضوع برنامه‌‌ریزی مدیریت در روابط عموم مدنظر قرار می‌گیرد و از طرف دیگر خود در روابط عمومی و فعالیت‌های آن به عنوان یك وظیفه مدیریتی مطرح است. پس مدیریت راهبردی در روابط عمومی دارای سه مرحه است:
۱_ تدوین استراتژی،‌
۲_ اجرای استراتژی،
‌۳_ ارزیابی استراتژی.
در مرحله تدوین استراتژی برای روابط عمومی لازم است به عوامل زیر توجه شود؟
الف _ شناخت، تحلیل و ارزیابی نقاط قوت روابط عمومی.
ب _ شناخت، تحلیل و ارزیابی نقاط ضعف روابط عمومی.
ج _ شناخت، تحلیل و ارزیابی فرصت‌های مهیا شده برای روابط عمومی.
د _ شناخت، تحلیل و ارزیابی تهدیدات خارجی موجود برای روابط عمومی.
دومین مرحله در این رویكرد اجراست. بنابراین اجرای استراتژی‌ها ایجاب می‌كند كه روابط عمومی سازمان، هدف‌های سالانه را در نظر بگیرد،‌ سیاست‌ها را تعیین كند،‌در كاركنان نسبت به فعالیت‌های خود انگیزه ایجاد كند و منابع را به گونه‌ای تخصیص دهد كه استراتژی‌های تعیین شده روابط عمومی به اجرا درآید. اغلب،‌ اجرای استراتژی‌ها را در مرحله عملی مدیریت راهبردی می‌نامند. مرحله سوم مدیریت استراتژیك، ارزیابی است. مدیران باید بدانند تصمیمات آنها چه زمانی كارساز واقع نمی‌شود. همه استراتژی‌ها در آینده دستخوش تغییرات می‌شوند،‌ زیرا عوامل درون و برون سازمانی به صورت دایم در حال تغییر هستند، لذا برای ارزیابی استراتژی‌ها سه فعالیت عمده به شرح زیر انجام می‌شود.:
۱_ بررسی عوامل درون و برون سازمانی كه پایه و اساس استراتژی‌ها كنونی قرار گرفته‌اند.
۲_ محاسبه عملكردها.
۳_ اقدامات اصلاحی.
بنابراین، تصمیم‌گیری و امكان چاره‌اندیشی منطقی به خصوص در مواقع بحرانی و مسایل جدی، همواره به عنوان یكی از مهارت‌های برتر مدیران شمرده می‌شود. از این‌رو مدیرانی كه بهترین و عملی‌ترین تصمیم‌ها را در زمان مناسب می‌گیرند و نتیجه مطلوبی از آن به دست می‌آورند،‌ به عنوان افرادی موفق شناخته شده و از منزلتی والا برخوردارند و حال اگر عوامل ذكر شده از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند به هنگام بروز مشكل، راهگشای سریعی برای حل آن باشد، اما اگر این توانایی‌ها و قابلیت‌های برتر در شیوه‌ای درست و قالبی مناسب مورد استفاده قرار بگیرد، بهتر خواهد توانست نتایج مثبت خود را آشكار كند.
با این حال،‌ نبود برنامه‌های مدون و مصوب بیش از پیش بر كمرنگ شدن خلاقیت و نوآوری مدیریت روابط عمومی دامن زده است. به همین جهت روابط عمومی‌ها همیشه از سوی مدیران عالی سازمان مورد انتقاد قرار می‌گیرند. دلیل این امر این است كه انتخاب مدیران روابط عمومی بر اساس تخصص و شایسته‌سالاری نیست،‌ بلكه متاسفانه روابط بر ضوابط حاكم است

امیر Amir
2008/4/30, 11:19 AM
بچه های مهندس عزیز...بچه های صنایع...

یک سری به لینک موجود در امضای من بزنید....

ثبت نام کنید....

ضرر نمیکنید....

این میتونه راهی تازه و شروع ارتباط تازه برای شما و من باشه که بتونیم با مهندسین و اکسپرت های بیشتری رابطه داشته باشم.....

میبینمتون

mahtabi
2008/5/01, 06:06 PM
بچه ها میشه بگین کجاییییین؟
این بحث efqm چرا خوابیده؟
یواش یواش دارین منو نا امید میکنینااااااااااااااا:mad:

mahtabi
2008/5/02, 11:05 AM
بچه ها واقعا غصم شده.
چرا بچه های فعال نیست؟
بردینوا؟
بهبود؟
پارسا کوش؟
جناب پرهیزی؟
چرا فقط بحث های با درجه اولویت کمتر رو بورسن؟
چرا بحث باید بخوابه؟
چرا بچه های تازه وارد نمیان تو بحث ها؟میترسن؟
مگه کسی حرفی اشتباه بزنه دارش میزنیم؟
بابا بخدا این ره که میرویم به...

نهایتش بهمون میخندن دیگه.خوب بیاین یه حرفی بزنین ببینین ایده اتون درستن؟

آخه من تنها چکاری رو میتونم انجام بدم؟
همکاری و همیاری کجااااااااااااست؟
در حال حاضر فقفط جناب حکیمی هستش و دو تا دیگه از بچه ها.این باید باشه؟
اینه تالار صنایع؟:cry::mad:

امیر Amir
2008/5/14, 08:58 PM
شركت سماسامانه در نظر دارد براي تكميل نيروهاي مورد نياز خود در زمينه مديريت و رهبري پروژه، دعوت به همكاري نمايد.

شرايط:
رشته/ گرايش: مهندسي صنايع (همه گرايش ها)، مديريت (همه گرايش ها)، اقتصاد و علوم اقتصادي

قابليت ها و مهارت هاي عمومي
مهارت هاي عمومي مشاوره مديريت
قابليت ارايه نتايج اطلاعات ارزيابي‌شده در قالب گزارش و جلسات ارايه
سخت‌كوشي، پي گيري و پشتكار
هوش و خلاقيت
علاقه و توانایی بالا در حوزه‌های مشاوره مديريت
مهارت زبان انگليسي
تسلط بر مجموعه نرم افزارهاي Microsoft office

قابليت هاي کليدي شغل
تخصص در یکی از حوزه های علمی مدیریت یا سیاست گذاری
توانایی مديريت و رهبري تيم هاي متشکل از پرسنل دانشي
توانايي برقراري ارتباط موثر با كارفرما و اعضاي پروژه
قابليت برنامه‌ريزي و مديريت امور پروژه
توانایی شناسايي، تحليل و حل مسايل
توانایی تحمل و رفع ابهامات در کار

عنوان شغل
مديريت پروژه‌هاي مشاوره‌اي و پژوهشي

اطلاعات ضروري جهت بررسي درخواست
نوع همكاري: تمام وقت، پاره وقت (در صورت پاره وقت بودن تعداد ساعات و روزهاي همكاري)
سابقه كاري در زمينه مرتبط

محل كار
تهران، شرکت سماسامانه مهندسي اطلاعات

تماس
متقاضیان در صورت دارا بودن توانمندي و تجربه در زمينه مرتبط با اين شغل، رزومه خود را به آدرس HRM@SamaSamaneh.com ارسال فرمایيد. همچنين در رزومه عنوان شغل مورد نظر نيز ذكر شود

PersiaN_PulsE
2008/5/14, 11:25 PM
سلام به همه بچه های فعال صنایع , اگه پایه باشین یه بحث در مورد COQ هزینه یابی کیفیت باهم داشته باشیم.....
اول اینکه اصولا بحث هزینه یابی کیفیت موقعی پیش میاد که شرکت احساس کنه که یه سری از هزینه های جانبی که صرف ارتقاع کیفیت میشه تو حسابداری شرکت و ترازنامه کیفیت اون شرکت لحاظ نمیشه .کلا ماهیت بکارگیری ترازنامه کیفیت در شرکت ها به خاطر مقایسه تو گروه هزینه ای 1_ هزینه های درون سازمانی 2- هزینه های برون سازمانی با دو گروه 1- هزینه شکست 2- هزینه پشتیبانی می باشد و اینکه چه راه حل هایی برای کم کردن اختلاف بین این دو گروه هزینه ای می باشد......

hparhizi
2008/5/15, 12:27 PM
بچه ها واقعا غصم شده.
چرا بچه های فعال نیست؟
بردینوا؟
بهبود؟
پارسا کوش؟
جناب پرهیزی؟
چرا فقط بحث های با درجه اولویت کمتر رو بورسن؟
چرا بحث باید بخوابه؟
چرا بچه های تازه وارد نمیان تو بحث ها؟میترسن؟
مگه کسی حرفی اشتباه بزنه دارش میزنیم؟
بابا بخدا این ره که میرویم به...

نهایتش بهمون میخندن دیگه.خوب بیاین یه حرفی بزنین ببینین ایده اتون درستن؟

آخه من تنها چکاری رو میتونم انجام بدم؟
همکاری و همیاری کجااااااااااااست؟
در حال حاضر فقفط جناب حکیمی هستش و دو تا دیگه از بچه ها.این باید باشه؟
اینه تالار صنایع؟:cry::mad:

مديريت محترم تالار سركارخانم مهتابي
ضمن تشكر از لطفتون

بايد بگم حق داريد
راستش يه مدتيه يه مسئوليت جديد بهم سپرده شده و يكم سرم شلوغ شده بحدي كه روزانه يكي دوساعتي وقت كم ميارم .
اما سعي ميكنم سريعا خودم رو با شرايط جديد وفق بدم و فعاليتم رو تو تالار بيشتر كنم ....

PersiaN_PulsE
2008/5/15, 01:14 PM
کسی نظری نداره...........؟؟؟

mahtabi
2008/5/15, 05:24 PM
سلام به همه بچه های فعال صنایع , اگه پایه باشین یه بحث در مورد COQ هزینه یابی کیفیت باهم داشته باشیم.....
اول اینکه اصولا بحث هزینه یابی کیفیت موقعی پیش میاد که شرکت احساس کنه که یه سری از هزینه های جانبی که صرف ارتقاع کیفیت میشه تو حسابداری شرکت و ترازنامه کیفیت اون شرکت لحاظ نمیشه .کلا ماهیت بکارگیری ترازنامه کیفیت در شرکت ها به خاطر مقایسه تو گروه هزینه ای 1_ هزینه های درون سازمانی 2- هزینه های برون سازمانی با دو گروه 1- هزینه شکست 2- هزینه پشتیبانی می باشد و اینکه چه راه حل هایی برای کم کردن اختلاف بین این دو گروه هزینه ای می باشد......

با سلام:
به نظرم خیلی بحث عالی میشه.البته من زیاد در این زمینه اطلاعات ندارم اما خوب میتونم یککم برم دنبالش .
من که کاملا موافقم.
حالا البته به بچه ها یه مژده هم میدم .
تاپیکش رو در تالار میزنم برن ببینن.
با احترام

mahtabi
2008/5/15, 05:28 PM
ممنون جناب پرهیزی اما باور کنید که من خودم از اینکه هرکاری میکنم بچه ها فعال باشن و نمیشن خسته شدم.
امیدوارم یکمم خودشون به تالارشون کمک کنن.

امیر Amir
2008/5/17, 05:52 PM
مردم ملل مختلف اوقات خود را چگونه میگذراند؟

پس از ساعتها تحقیق ، برنامه روزانه ملتهای مختلف به شرح زير اعلام می شود :

امريکا : 8 ساعت کار ، 8 ساعت استراحت ، 2 ساعت ماندن در ترافيک ، 2 ساعت تفريح
ناسالم ، 2 ساعت تماشای تلويزيون ، 2 ساعت کار با اينترنت

فرانسه : 8 ساعت کار ، 6 ساعت استراحت ، 2 ساعت قدم زدن در خيابان ، 4 ساعت کتاب
خواندن ، 2 ساعت حرف زدن عليه تلويزيون ، 2 ساعت خنديدن

ايتاليا : 4 ساعت کار ، 8 ساعت خواب ، 4 ساعت غذا خوردن ، 6 ساعت حرف زدن ، 2
ساعت خيابان گردی

آلمان : 8 ساعت کار ، 8 ساعت خواب ، 2 ساعت اضافه کار ، 2 ساعت تماشای مسابقات
تلويزِيونی ، 2 ساعت مطالعه ، 2 ساعت فکر کردن به خودکشی

کوبا : 8 ساعت کار ، 8 ساعت تفريح ، 4 ساعت خواب ، 4 ساعت گوش کردن به سخنرانی
کاسترو

عربستان سعودی : 8 ساعت تفريح همراه با کار ، 6 ساعت تفريح همراه با خريد در خيابان
، 10 ساعت خواب

مصر : 4 ساعت کار ، 8 ساعت خواب ، 8 ساعت کشيدن قليان ، 2 ساعت گوش کردن به ام
کلثوم ، 2 ساعت حرف زدن در مورد گذشته

هندوستان : 8 ساعت جستجوی کار ، 6 ساعت خواب ، 6 ساعت تماشای فيلم ، 2 ساعت
جستجو برای محل خواب ، 2 ساعت برای رد شدن از خيابان

پاکستان : 4 ساعت کار غير مجاز ، 8 ساعت خواب در حين کودتا ، 8 ساعت اعتراض عليه
کودتا ، 4 ساعت فرا ر از دست پليس

ايران : 8 ساعت خواب ، 8 ساعت استراحت ، 2 ساعت حرکت در ترافيک ، 1 ساعت کار
،3 ساعت بحث در مورد گذران اوقات فراغت ، 2 ساعت بحث در مورد فوتبال!

امیر Amir
2008/5/30, 09:22 PM
◊ زن مانند اقیانوسی است که در برابر کوچک‌ترین و سبک‌ترین فشارها مقاومت نمی‌کند و سنگین‌ترین بارها را برمی‌دارد. راسموس نیلسن ◊

Aseman Etemaad
2008/5/30, 09:28 PM
◊ زن مانند اقیانوسی است که در برابر کوچک‌ترین و سبک‌ترین فشارها مقاومت نمی‌کند و سنگین‌ترین بارها را برمی‌دارد. راسموس نیلسن ◊
:surprised:

alirezakiani
2008/6/01, 02:00 PM
سلام
با توجه به تعدد تاپیک ها و وجود گسستگی در بحث ها در بین بحث ها که فه عقیده من یک نوع پارازیت هست پست هایی وجود دارن که بیشتر به سلام احوال پرسی شبیه هست تا صحبت در مورد موضوع خاصی...

ساده تر بگم اینجا هزارو یک صنایع هست...بیشتر از گذشته تحصیلی _کاری خودتون بگید تا جایی که مقدور هست و فکر کنم خیلی سازنده باشه..
با احترام
.
.
.
امیر احمد;)

جناب امير احمد
با تشكر از بذل توجه و راهنمايي هاي به موقع شما ، در پاسخ به پيشنهاد شما مبني بر ارايه بحث سوگندنامه مهندسي اين بحث را اينجا مطرح مينمايم و اميدوارم تمامي دوستان فعال ما را همراهي نماينند.

سوگندنامه مهندسی

من با آگاهی کامل از نقشو تاثیر مهندسی در سازندگی و توسعه پایدار جهان، رفاه و آسایش انسان، حفظ جهان هستیاز آلودگی های زیست محیطی و تامین شادی پایدار و دراز مدت خود و دیگران، اینک که بهعنوان مهندس خدمت خود را آغاز می کنم به پروردگار جهان سوگند یاد می کنم که:
- همواره در سراسر زندگی شغلی، حرفه ای و اجتماعی خود بدینسوگند وفادار باشم.
- به انسان، به عنوان یک موجود صاحب خرد و شگفت انگیزترین پدیدهآفرینش بیاندیشم، صدیق و واقع بین باشم و به هیچ اقدامی که به انسان و انسانیت آسیبرساند، مبادرت نورزم.
- دانش مهندسی و تجربه حرفه ای خود را که میراث مشترک بشری است،مغتنم دانم و کوشش کنم تا آن را به روز نگهدارم و در حد توان خود به گنجینه دانش وتجربه های سودمند بشری بیفزایم.
- ایرانزادگاه من است که در آن زاده و پروردهشده ام، کوشش خواهم کرد که دین خود را به سرزمینم، مردمانم، نیاکانم، و آیندگان اداکنم.
- در طول زندگی حرفه ای خود تلاش کنم تا نقش موثری در توسعهپایدار کشورم داشته باشم.
- در حد توان به دانشگاه که مربی علمی و فنی من است و به کسانیکه پس از من در این مکان مقدس پرورش خواهند یافت، خدمت کنم.
- سرمایه های هستی، چون ماده، انرژی، محیط زیست و نیروی کار راسرمایه های تمام بشر بدانم، و در حفظ و کاربرد درست و بهسازی آنها کوشش نمایم.
- در تمام فعالیتهای مهندسی خود صداقت، دقت، نظم، عدالت، سرعتعمل، حفظ منابع اجتماع و حقوق دیگران را مراعات کنم و سلامت، ایمنی و آینده نسلهارا در نظر داشته و به آنان مهربان، دلسوز و متعهد باشم و همواره سود خویش را درمنافع عام جستجو کنم، رشوه خواری و سایر رذایل اخلاقی را طرد و برای زحمات خود ارزشمادی ای در حد معقول و متعارف طلب کنم.
- در تمام کوشش های مهندسی خود از دانش روز و آخرین یافته هایفنی آگاه شوم و آنها را با ابتکار، خلاقیت و نو آوری در طراحی، برنامه ریزی و اجرابکار بندم.
- در تمام کوشش های مهندسی خود استانداردهای را مراعات و تنهادر حیطه دانش و توانایی خود کار قبول کنم و تنها مدارکی را امضا کنم که به آنهااحاطه فنی کامل دارم. در مواردی که منع قانونی و حق مالکیت اختصاصی وجود ندارد،دانش خود را آزادانه و به صورت رایگان منتشر کنم و در اختیار دیگران قرار دهم.
- در ادای وظایف حرفه ای محول شده، متعهد، مسئولیت پذیر، مشارکتپذیر و رازدار باشم.
- محیطی پر از محبت و صفا و عشق و علاقه به خدمتگذاری بی ریا بهمردم و وطنم را بوجود آورم و همکاران خود را بدون توجه به ملیت، نژاد، مذهب، جنسیت،سن و عقیده دوست بدارم و ارزش های انسانی را در خود و در آنان پرورش دهم.
- در کوششهای مهندسی خود همیشه فردی متواضع باشم و موفقیتهای بهدست آمده را علاوه بر سعی و کوشش خود مرهون تاش همکاران و نظام آفرینش بدانم و ازآنان قدردانی و سپاسگذاری کنم.
در تمام کوششهای مهندسی خود جویا و پذیرای نقد و اظهار نظرصادقانه همکاران باشم و از لطمه زدن به حیثیت، شهرت، دارایی یا اشتغال دیگران پرهیزو از اقدامات بد خواهانه برای آنان خوداری کنم.
- از کوشش های فرهنگی و فعالیتهای اجتماعی که به منظور توسعهرفاه عمومی انجام می گیرد، استقبال و در آنها شرکت کنم.
- همکاران خود را به رعایت اصول اخلاق مهندسی و وجدانحرفه ای تشویق کنم.

امیر Amir
2008/6/01, 09:38 PM
به نظر من وقت کاغذ بازی گذشته,
باید عمل کرد...باید جای که هستیم وجدان کاری داشته باشیم.

با احترام

hparhizi
2008/6/02, 06:44 AM
جناب امير احمد
با تشكر از بذل توجه و راهنمايي هاي به موقع شما ، در پاسخ به پيشنهاد شما مبني بر ارايه بحث سوگندنامه مهندسي اين بحث را اينجا مطرح مينمايم و اميدوارم تمامي دوستان فعال ما را همراهي نماينند.

مطالب قشنگيه اما هدف از اين سوگند نامه چيه ؟
در جايي كه آينده شغلي معني نداره ، كارفرما به جاي اينكه بعنوان يك سرمايه به نيروي انساني نگاه كنه اون رو هزينه ميدونه ، جايي كه ديگراني كه سوگندنامه داشتند و سوگند خوردند و تا حالا به عهد خودشون وفا نكردند و قداست سوگند رو زير سئوال بردند سوگند نامه مهندسي چه معني داره ؟؟؟؟

bardinova
2008/6/02, 08:17 AM
در جايي كه آينده شغلي معني نداره ، كارفرما به جاي اينكه بعنوان يك سرمايه به نيروي انساني نگاه كنه اون رو هزينه ميدونه ، جايي كه ديگراني كه سوگندنامه داشتند و سوگند خوردند و تا حالا به عهد خودشون وفا نكردند و قداست سوگند رو زير سئوال بردند سوگند نامه مهندسي چه معني داره ؟؟؟؟

لزوما نباید توی سوگندنامه ها دنبال هدف مشخصی گشت . فقط یه سری تعهدات درونی و فکری نسبت به علمی که یه مهندس داره نشون داده میشه . همین !! . این سوگندنامه به این معنی نیست که نوشته رو بگیر تو دست چپت و دست راستت رو بذار رو قرآن و سوگند بخور . بلکه به این معنی هست که آهای مهندس !! اگه میخوای کاری کنی منافع همه رو در نظر بگیر ، نه جیب خودت رو !! . کاری نکن و طرحی نزن و برنامه ای نچین که محیط زیست از اینی که هست داغون تر بشه !!! . اینها چیزی نیست که لازم باشه کسی به یادآوری کنه تا بکار ببندیم !! . اینها لازمه فهم یه متخصص در دنیای امروز هست . میتونیم با همین اصول سوگندنامهء انسانیت رو تنظیم کنیم با این مضمون که : دروغ نگوییم ، دشنام ندهیم ، غیبت نکنیم ، دزدی نکنیم ، خیانت نکنیم و ... . این چه مشکلی ممکنه ایجاد کنه به جز یادآوری مثبتهایی که کمرنگ شدند ؟ . نکته اصلی اینجاست : مهندس باید خودش مهندس باشه !!!!!!!!!!! .

amirhakimi
2008/6/02, 04:42 PM
دقیقا و این فقط مخصوص مهندس ها نیست، شامل تمام انسانهای روی کره خاکی میشه، با هر مذهب و مسلک آدم باید وجدان داشته باشه و فقط به فکر خودش نباشه. با این تفکر خیلی از مشکلات حل میشه.
(طبق قانون پارتو ;))

امیر Amir
2008/6/02, 08:31 PM
لزوما نباید توی سوگندنامه ها دنبال هدف مشخصی گشت . فقط یه سری تعهدات درونی و فکری نسبت به علمی که یه مهندس داره نشون داده میشه . همین !! . این سوگندنامه به این معنی نیست که نوشته رو بگیر تو دست چپت و دست راستت رو بذار رو قرآن و سوگند بخور . بلکه به این معنی هست که آهای مهندس !! اگه میخوای کاری کنی منافع همه رو در نظر بگیر ، نه جیب خودت رو !! . کاری نکن و طرحی نزن و برنامه ای نچین که محیط زیست از اینی که هست داغون تر بشه !!! . اینها چیزی نیست که لازم باشه کسی به یادآوری کنه تا بکار ببندیم !! . اینها لازمه فهم یه متخصص در دنیای امروز هست . میتونیم با همین اصول سوگندنامهء انسانیت رو تنظیم کنیم با این مضمون که : دروغ نگوییم ، دشنام ندهیم ، غیبت نکنیم ، دزدی نکنیم ، خیانت نکنیم و ... . این چه مشکلی ممکنه ایجاد کنه به جز یادآوری مثبتهایی که کمرنگ شدند ؟ . نکته اصلی اینجاست : مهندس باید خودش مهندس باشه !!!!!!!!!!! .

حالا که همه به فکر خودشون هستند...

دوراه " تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد دهد در بیابانت باز" گذشت

اگر بخوایی نیکی بکنی یا خیانت میبینی کسی هم که ازش طلب نیکی میکنی اول نگاه میکنه ..نکنه جای منو بگیره..نکنه زیر پامو خالی بکنه...
در کل کسی به فکر منو شما نیست...پس باید به فکر خودمون باشیم..

از وقتکیه وارد صنایع شدم و کم کم دارم با ادم های مختلف آشنا میشم...میبینم این حرف های
مفهومی نداره...اگر به فکر جیبت نباشی ...میمیری....

alirezakiani
2008/6/02, 10:59 PM
به نظر من وقت کاغذ بازی گذشته,
باید عمل کرد...باید جای که هستیم وجدان کاری داشته باشیم.

با احترام

جناب امیراحمد
هر کاری از یه ایده یا یک طرح بسیار ساده میتونه شروع بشه، ولی طرح اساسی و بنیادی.
شما که اعتقاد دارید این کار کاغذ بازیه و موقع عمله ، چه پیشنهاد بهتری دارید در شرایط فعلی حاکم بر جو جامعه ، که عملی تر باشه دارید ؟

bardinova
2008/6/02, 11:01 PM
حالا که همه به فکر خودشون هستند...

دوراه " تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد دهد در بیابانت باز" گذشت

اگر بخوایی نیکی بکنی یا خیانت میبینی کسی هم که ازش طلب نیکی میکنی اول نگاه میکنه ..نکنه جای منو بگیره..نکنه زیر پامو خالی بکنه...
در کل کسی به فکر منو شما نیست...پس باید به فکر خودمون باشیم..

از وقتکیه وارد صنایع شدم و کم کم دارم با ادم های مختلف آشنا میشم...میبینم این حرف های
مفهومی نداره...اگر به فکر جیبت نباشی ...میمیری....

البته شایان ذکر است که قرار نیست اینجا بحث فلسفی بکنیم !! . قرار هم نیست خوب رو احمقانه و بد رو تفکر امروزی بدونیم !! . اینکه زمانه چطور هست و اینکه آدم میتونه سوار زمانه بشه یا اجازه بده زمانه سوارش بشه بحثی هست که به مهندسی صنایع مربوط نمیشه . خوب ، خوبه !! . با بکار بستن یا نبستن یه عده از آدمها این مفهوم تغییر نمیکنه . البته هنر اونه که بشه بین جیب فرد و مصلحت جمع تعادل ایجاد کرد .

alirezakiani
2008/6/02, 11:08 PM

جناب hparhizi
فقط بحث قشنگی مطرح نیست ، مهم تعهدی است که در پشت این سوگندنامه پنهان است.
به نظر من تمام مهندسین نیز باید به این باور برسند که در قبال تمام طرح ها و فعالیت های خود مسئول هستند

anathema
2008/6/03, 01:09 AM
البته شایان ذکر است که قرار نیست اینجا بحث فلسفی بکنیم !! . قرار هم نیست خوب رو احمقانه و بد رو تفکر امروزی بدونیم !! . اینکه زمانه چطور هست و اینکه آدم میتونه سوار زمانه بشه یا اجازه بده زمانه سوارش بشه بحثی هست که به مهندسی صنایع مربوط نمیشه . خوب ، خوبه !! . با بکار بستن یا نبستن یه عده از آدمها این مفهوم تغییر نمیکنه . البته هنر اونه که بشه بین جیب فرد و مصلحت جمع تعادل ایجاد کرد .

من هم کاملا با اين نظر موافقم.
بحث جالبيه ! ايده سوگند نامه مهندسی !

چون در اصل اين مفهوم و روشن و ارزشمند بودن اون هيج ابهام و مناقشه ای وجود نداره ، من صرفا يک نقل قول می کنم :

مردم از رهبران غير متعهد پيروی نمی کنند. تعهد می تواند دامنه وسيعی داشته باشد ، از ساعات کارتان گرفته تا تلاشی که برای افزايش قابليت های خود به خرج می دهيد و يا اينکه چگونه با از خود گذشتگی به همکارانتان کمک می کنيد.

استفن گرگ (Stephen Gregg)
مدير عامل و رييس هيات مديره شرکت اتيکس (Ethix)

امیر Amir
2008/6/03, 10:14 AM

جناب امیراحمد
هر کاری از یه ایده یا یک طرح بسیار ساده میتونه شروع بشه، ولی طرح اساسی و بنیادی.
شما که اعتقاد دارید این کار کاغذ بازیه و موقع عمله ، چه پیشنهاد بهتری دارید در شرایط فعلی حاکم بر جو جامعه ، که عملی تر باشه دارید ؟

وقت عمل هست یعنی اینکه, از قبیل از صحبت های قشنگ و زیبا در خیلی سوگند نامه ها(پزشکی ) هست..کی عمل میکنه؟؟؟

خیلی ها ایزو میگیرن کی به مشتری اهمیت میده؟ کی به کیفیت بها میده؟؟

1 ماه مونده به ممبزی همه کارخونه قرق میشه و تند تند همه مدارک رو جمع اوری میکنند..اون وقت یه خطی مشی بزرگ چسبوندن به سینه دیوار که اهداف ما اینه...این که نشد ایزو...
__________________________________________________ ____________________

mahtabi
2008/6/03, 12:51 PM
به نظر من که ایده ی خوبیه و به قول بردینوا چرا ما نخوایم اون جنبه های خوب انسانی رو که دیگه خیلی وقته یا خبری ازشون نیست و یا اینکه کمرنگ شدن و رفته رفته دارن از میون رفتارا حذف میشن ،پر رنگ کنیم و نگیم که یه مهندس با وجود انسانیتش مهندسه و نه بدون اون.
حالا اگه یه سری از سوگند نامه ها بوده و به اون کسی عمل نکرده این نباید مانع شه تا بقیه هم اون رو ندید بگیرن.نکته ی مهم اینه که با هر مدرکی هستن بتونن ادم باشن و اون انسانیت رو در کارشون وارد کنن.
به هر حال من از ایده خوشم اومده و سعی میکنم اون رو بخونم و ایده هام رو بگم.
گرچه به نظرم یکم مختصرتر باشه بهتره.

alirezakiani
2008/6/03, 06:06 PM
وقت عمل هست یعنی اینکه, از قبیل از صحبت های قشنگ و زیبا در خیلی سوگند نامه ها(پزشکی ) هست..کی عمل میکنه؟؟؟

1 ماه مونده به ممبزی همه کارخونه قرق میشه و تند تند همه مدارک رو جمع اوری میکنند..اون وقت یه خطی مشی بزرگ چسبوندن به سینه دیوار که اهداف ما اینه...این که نشد ایزو...

جناب امیراحمد گل:gol:
تمام مطالبی را که شما بیان میکنید (که نمیدونم بهش اعتقاد راسخ دارید یا نه؟)را همه ما نه یکبار بلکه بارها دیده ایم ، ولی ما بعنوان یک مهندس صنایع ،وظیفه فرهنگ سازی را هم برعهده داریم.
اگه این بلا سر ایزو اومده تقصیر کیه ؟ نه واقعا تقصیر کیه؟وضعیت ایزو همه جاهم اینطورا که شما میگی نیست.بستگی به عوامل زیادی داره . مثل: مجری طرح یا مشاور ، مدیریت ارشد سازمان ، مدیران میانی ، ممیزان داخلی ، متولیان سیستم ، ارتباطات درون سازمانی و . . .
بحث خیلی فراتر از این حرف هاست

alirezakiani
2008/6/03, 06:12 PM
به نظر من که ایده ی خوبیه و به قول بردینوا چرا ما نخوایم اون جنبه های خوب انسانی رو که دیگه خیلی وقته یا خبری ازشون نیست و یا اینکه کمرنگ شدن و رفته رفته دارن از میون رفتارا حذف میشن ،پر رنگ کنیم و نگیم که یه مهندس با وجود انسانیتش مهندسه و نه بدون اون.
حالا اگه یه سری از سوگند نامه ها بوده و به اون کسی عمل نکرده این نباید مانع شه تا بقیه هم اون رو ندید بگیرن.نکته ی مهم اینه که با هر مدرکی هستن بتونن ادم باشن و اون انسانیت رو در کارشون وارد کنن.
به هر حال من از ایده خوشم اومده و سعی میکنم اون رو بخونم و ایده هام رو بگم.
گرچه به نظرم یکم مختصرتر باشه بهتره.

سلام به مدیر مهتابی عزیز
جا داره حالا که بحث پا گرفته و جدی شده از همکاری شما و تمامی دوستان شرکت کننده در بحث تشکر کرده و از سایر دوستان دعوت به مشارکت در بحث نمایم.

با احترام
:gol:

anathema
2008/6/03, 06:16 PM

من کاملا منظور و احساس شما رو می فهمم و تاييد می کنم.
اما مطمئنم که شما هم اينو می پذيريد که اگر کارها با تعهد انجام بشه ، کسی چيزی رو از دست نخواهد داد.
چطوره اجازه بديم هر کسی راه و منش خودش رو داشته باشه. شايد تمام يک جامعه اگر متحد بشن باز هم نتونن روی يک نفر تاثير منفی يا مثبتی بذارن ، ولی مطمئنا يک نفر به تنهايی می تونه روی يک جامعه تاثير گذار باشه.

alirezakiani
2008/6/03, 06:41 PM
اما مطمئنم که شما هم اينو می پذيريد که اگر کارها با تعهد انجام بشه ، کسی چيزی رو از دست نخواهد داد.
چطوره اجازه بديم هر کسی راه و منش خودش رو داشته باشه. شايد تمام يک جامعه اگر متحد بشن باز هم نتونن روی يک نفر تاثير منفی يا مثبتی بذارن ، ولی مطمئنا يک نفر به تنهايی می تونه روی يک جامعه تاثير گذار باشه.

کاملا با شما موافقم :gol:

farnaz_sh
2008/6/04, 12:30 AM

من هم کاملا با نظر شما موافقم دکتر.

تعهد جزء مسايل اخلاقی هست و اخلاق هم جنبه شخصی داره ، مثل وجدان. انتخاب اون ، کاملا اختياريه و بستگی به منش آدم داره.

يه آدم معروف که الان يادم نيست کی بوده می گه :

شمع شما وقتی شمع ديگری را روشن می کند ، چيزی را از دست نمی دهيد.

anathema
2008/6/04, 02:36 AM

تعهد جزء مسايل اخلاقی هست و اخلاق هم جنبه شخصی داره ، مثل وجدان. انتخاب اون ، کاملا اختياريه و بستگی به منش آدم داره.

خوب ! فکر می کنم فرناز جان با اين جمله آخری که نقل کرد ، در واقع بحث رو بست و همه با اين جمع بندی موافق باشيم.

حالا به نظر من ميشه راجع به متن سوگند نامه صحبت کرد. التبه لزومی نداره که عجله ای صورت بگيره و همه می تونيم خيلی خوب به محتوا و قالب اون فکر کنيم.

امیر Amir
2008/6/04, 08:59 AM

جناب امیراحمد گل:gol:
تمام مطالبی را که شما بیان میکنید (که نمیدونم بهش اعتقاد راسخ دارید یا نه؟)را همه ما نه یکبار بلکه بارها دیده ایم ، ولی ما بعنوان یک مهندس صنایع ،وظیفه فرهنگ سازی را هم برعهده داریم.
اگه این بلا سر ایزو اومده تقصیر کیه ؟ نه واقعا تقصیر کیه؟وضعیت ایزو همه جاهم اینطورا که شما میگی نیست.بستگی به عوامل زیادی داره . مثل: مجری طرح یا مشاور ، مدیریت ارشد سازمان ، مدیران میانی ، ممیزان داخلی ، متولیان سیستم ، ارتباطات درون سازمانی و . . .
بحث خیلی فراتر از این حرف هاست

[B]با سلام.
شخصا به مرحله ای رسیدم که واقعا برام شنیدن یک سری صحبت های فانتزی تقریبا مزحک شده.
داشتن یک نظامنامه,سوگند نامه یا هرچیزی شبیه به اون بیشتر یک کار آرمانی و یک فعالیت سمبلیک هست.

وقتی به عنوان یک مهندس صنایع وارد یک سازمان میشی,همه توقع دارند,همه فکر میکنند کسی هستی که مدعی هستی!!!

وقتی من تعهد کاری دارم و دیگران نه,من چجوری میتونم با سیستم مبارزه بکنم؟؟
وقتی من 8 ساعت کار میکنم و یک عده در سازمان. . .

وقتی یک سری زیر آبی رفتن هارو میبینی توی کارخونه ها ,قطعه معیوبی که کنترل کیفیت رد کرده فقط به خاطر اینکه بفروشن میفرتند مونتاژ,واقعا

این نظامنامه ای که بهش متهعد شدم بیش از زجر روحی واسم چیزی میزاره؟؟؟

همه و همه و همه ی این نظامنامه حرفش تعهده که وقتی من وشما داریم و دیگران ندارند و باعث میشن کار شما زیر سوال بره ,نتیجش اعصاب خورد کردن و استرس هست...

همین...

anathema
2008/6/04, 12:26 PM
[B]با سلام.
شخصا به مرحله ای رسیدم که . . .

دوست عزيزم ، جناب امير احمد !

من به شما حق می دم. البته هدف از طرح اين مطالب ، زدن حرفهای فانتزی ، رمانتيک ، ترسناک و ... نيست. بحث سوگند نامه هم يه بحث سمبليک هست که حتی پزشکا هم به اون وفادار نمی مونن !

من فکر می کنم که ما قرار نيست چيزی رو عوض کنيم. فقط بحث سر رفتار حرفه ای هست. ما اگر رفتار حرفه ای ( و نه فردين وار ! ) داشته باشيم ، شايد موثر و شايد هم در کوتاه مدت بی تاثير باشه. شخصيت و اخلاق کاری يک مقوله قائم به فرده. اگر تو يه بانک همه دزد باشن ، ما دو راه داريم.

1 . ما هم دزدی کنيم و آب از آب تکون نخوره (در بهترين حالت ، با استدلالی مثل رابين هود )
2 . ما دزدی نکنيم ، حتی اگر مضحکه بشيم

نحوه انتخاب ما نشون دهنده اخلاق ما خواهد بود. هيمن و بس. نه از فراستمون حرفی هست و نه از آرمانگرايی.

من در آخر پيشنهاد می کنم که اين بحث رو عوض کنيم. چونکه هميشه و در همه فلسفه های شرقی و غربی ، بحث اخلاق ، يک موضوع لاينحل بوده و هست.

Aseman Etemaad
2008/6/04, 12:35 PM
سلام
گرچه تا حالا درباره ی این مقوله پستی ندادم ولی این بحث واسم جالبه که متاسفانه منم مثل شما فکر می کنم چون در حوزه اخلاقیات قرار می گیره (و اختلاف سلیقه جز جدا نشدنی انسانهاست )به نتیجه ای که باید نمی رسه....
ولی به هر حال از همه ممنون استفاده کردم.........:redface:

alirezakiani
2008/6/04, 01:32 PM
دوستان ، من فکر میکنم الان وقت اون رسیده که مطلب را جمع و جور کنیم ، پیشنهاد میکنم به سراغ متن سوگندنامه بریم و در مورد آن بحث و بررسی نماییم، تا به یک نقطه نظر مشترک برسیم.
نظرتون چیه؟

امیر Amir
2008/6/09, 02:59 PM
دوستان ، من فکر میکنم الان وقت اون رسیده که مطلب را جمع و جور کنیم ، پیشنهاد میکنم به سراغ متن سوگندنامه بریم و در مورد آن بحث و بررسی نماییم، تا به یک نقطه نظر مشترک برسیم.
نظرتون چیه؟
با سلام.
من اول هم گفتم حالا هم میگم این حرف ها فقط روی نوشتس...

شنیدین که میگن عشق تو کتاباس اینم همونه

با احترام

امیر Amir
2008/6/09, 03:08 PM
دانشکده‌های مهندسی صنایع دنیا

Auburn University - Industrial and Systems Engineering
Bogazici University (Turkey)
Bradley University - Industrial and Manufacturing Engineering and Technology
California State Polytechnic University, Pomona - Industrial and Manufacturing Engineering
California State Polytechnic University, San Luis Obispo - Industrial and Manufacturing Engineering
California State University, Fresno - Industrial Technology
Clemson University
Cornell University - Operations Research and Industrial Engineering
Dalhousie University (Canada)
De La Salle University (Philippines) - information on the program, curriculum, faculty, areas of specialization, conferences and student activities.
Florida A&M University-Florida State University
Georgia Institute of Technology - School of Industrial and Systems Engineering
Illinois State University - Industrial Technology
Iowa State University - Industrial & Manufacturing Systems Engineering
Kansas State University - Industrial and Manufacturing Systems Engineering
Kasetsart University (Thailand)
Korea Advanced Institute of Science and Technology
Louisiana State University - Industrial & Manufacturing Systems Engineering
Marquette University - Mechanical and Industrial Engineering
North Carolina State University
North Dakota State University - Industrial and Manufacturing Engineering
Northwestern University - Industrial Engineering and Management Sciences
Ohio State University - Industrial, Welding and Systems Engineering
Ohio University - Industrial and Manufacturing Systems Engineering
Oklahoma State University - Industrial Engineering and Management
Pennsylvania State University - Industrial and Manufacturing Engineering
Purdue University
Rochester Institute of Technology - Industrial and Manufacturing Engineering
Ryerson Polytechnic University
San Jose State University - Industrial and Systems Engineering
Southeast Missouri State University - Industrial and Engineering Technology
Stanford University - Management Science and Engineering
Tampere University of Technology (Finland) - Institute of Production Engineering - specialises in discrete production, especially within the metal industry.
Texas A&M University
University College Galway (Ireland)
University of Arizona - Systems & Industrial Engineering Dept.
University of Califonia at Berkeley - Industrial Engineering and Operations Research
University of Cincinnati - Mechanical, Industrial, and Nuclear Engineering
University of Florida - Industrial and Systems Engineering
University of Houston
University of Indonesia
University of Iowa
University of Louisville
University of Miami
University of Michigan - Industrial and Operations Engineering
University of Minnesota, Duluth
University of Missouri at Columbia - Industrial and Manufacturing Systems Engineering
University of Rhode Island - Department of Industrial and Manufacturing Engineering
University of South Florida
University of Tennessee - Knoxville
University of Toronto (Canada) - Mechanical and Industrial Engineering
University of Washington
University of Wisconsin at Madison
Virginia Polytechnic Institute and State University - Industrial and Systems Engineering
Wayne State University - Industrial and Manufacturing Engineering[/LEFT][/COLOR][/LEFT]

امیر Amir
2008/6/09, 03:20 PM
او باید بداند که همه مردم عادل و صادق نیستند، اما به پسرم بیاموزید که به ازای هر شیاد، انسان صدیقی هم وجود دارد. به او بیاموزید به ازای هر سیاستمدار خودخواه، رهبر جوانمردی هم یافت می‌شود. به او بیاموزید که در ازای هر دشمن ، دوستی هم هست.

می‌دانم که وقت می‌گیرد اما به او بیاموزید اگر با کار و زحمت خویش یک دلار کاسبی کند بهتر از آن است که جایی روی زمین پنج دلار بیابد. به او بیاموزید که از باختن پند بگیرد و از پیروز شدن لذت ببرد. او را از غبطه خوردن برحذر دارید. به او نقش و تأثیر مهم خندیدن را یاد‌آور شوید.

اگر می‌توانید به او نقش مؤثر کتاب در زندگی را آموزش دهید. به او بگویید تعمق کند، به پرندگان در حال پرواز در دل آسمان دقیق شود. به گل‌های درون باغچه و به زنبورها که در هوا پرواز می‌کنند، دقیق شود.

به پسرم بیاموزید که در مدرسه بهتر این است مردود شود اما با تقلب به قبولی نرسد. به پسرم یاد بدهید با ملایم‌ها، ملایم و با گردن‌کش‌ها ، گردن‌کش باشد. به او بگویید به عقایدش ایمان داشته باشد حتی اگر همه بر خلاف او حرف بزنند.

به پسرم یاد بدهید که همه حرف‌ها را بشنود و سخنی را که به نظرش درست می‌رسد انتخاب کند.
ارزش‌های زندگی را به پسرم آموزش دهید.
اگر می‌توانید به پسرم یاد بدهید که در اوج اندوه تبسم کند. به او بیاموزید که از اشک ریختن خجالت نکشد.
به او بیاموزید که می‌تواند برای فکر شعورش مبلغی تعیین کند، اما قیمت گذاری برای دل بی‌معناست!

به او بگویید که تسلیم هیاهو نشود و اگر خود را بر حق می‌داند پای سخنش بایستد و با تمام قوا بجنگد.
در کار تدریس با پسرم ملایمت به خرج دهید، اما از او یک نازپرورده نسازید. بگذارید که او شجاع باشد، به او بیاموزید که به مردم اعتقاد داشته باشد.
متن بالا ترجمه نامه آبراهام لینکن – رئیس جمهور امریکا- به معلم فرزندش می باشد

torabi
2008/6/09, 05:32 PM
سلام
من با نظر آقاي امير احمد موافقم چون خودم شاغلم و ميدونم كه مشكل از كجاست.
5 سال سابقه كار دارم و كارهاي زيادي هم انجام دادم اما به اون چيزي كه ميخواستم يا بهتر بگم به هدف ايده الم نرسيدم.
مشكل از جاي ديگست.
موفق باشيد.

alirezakiani
2008/6/10, 07:50 AM
او باید بداند که همه مردم عادل و صادق نیستند، اما به پسرم بیاموزید که به ازای هر شیاد، انسان صدیقی هم وجود دارد. به او بیاموزید به ازای هر سیاستمدار خودخواه، رهبر جوانمردی هم یافت می‌شود. به او بیاموزید که در ازای هر دشمن ، دوستی هم هست.

می‌دانم که وقت می‌گیرد اما به او بیاموزید اگر با کار و زحمت خویش یک دلار کاسبی کند بهتر از آن است که جایی روی زمین پنج دلار بیابد. به او بیاموزید که از باختن پند بگیرد و از پیروز شدن لذت ببرد. او را از غبطه خوردن برحذر دارید. به او نقش و تأثیر مهم خندیدن را یاد‌آور شوید.

اگر می‌توانید به او نقش مؤثر کتاب در زندگی را آموزش دهید. به او بگویید تعمق کند، به پرندگان در حال پرواز در دل آسمان دقیق شود. به گل‌های درون باغچه و به زنبورها که در هوا پرواز می‌کنند، دقیق شود.

به پسرم بیاموزید که در مدرسه بهتر این است مردود شود اما با تقلب به قبولی نرسد. به پسرم یاد بدهید با ملایم‌ها، ملایم و با گردن‌کش‌ها ، گردن‌کش باشد. به او بگویید به عقایدش ایمان داشته باشد حتی اگر همه بر خلاف او حرف بزنند.

به پسرم یاد بدهید که همه حرف‌ها را بشنود و سخنی را که به نظرش درست می‌رسد انتخاب کند.
اگر می‌توانید به پسرم یاد بدهید که در اوج اندوه تبسم کند. به او بیاموزید که از اشک ریختن خجالت نکشد.
به او بیاموزید که می‌تواند برای فکر شعورش مبلغی تعیین کند، اما قیمت گذاری برای دل بی‌معناست!

به او بگویید که تسلیم هیاهو نشود و اگر خود را بر حق می‌داند پای سخنش بایستد و با تمام قوا بجنگد.
در کار تدریس با پسرم ملایمت به خرج دهید، اما از او یک نازپرورده نسازید. بگذارید که او شجاع باشد، به او بیاموزید که به مردم اعتقاد داشته باشد.

جناب اميراحمد سلام
يه سئوالي برام پيش اومد ،گفتم ازت بپرسم.
اصولا افراد وقتي يه مطلبي را براي مشاهده بقيه روي سايت ميذارن ، خودشون حداقل يه اعتقاد نصفه و نيمه به اون مطلب دارن ، ميخام بدونم شما به اين مطلبي كه ارايه دادي چقدر اعتقاد داري يا چند درصد برات مقبوليت داره؟ ممنون

امیر Amir
2008/6/10, 11:42 AM

با سلام
امیر احمد میداند
1)خوب و بد همه جا هست
2)برای رسیدن به اهداف باید تلاش کرد, مفت خوری و پول یاد اورده مفت هم خورده میشه و باد میبرد
3)حسرت نمیخورم,بلکه تلاش میکنم به جایی برسم که خودم ببالم
4)خنده به هر چیزی رو ساده میدونم,به جدی ترین مسایل به شوخی نگاه میکنم که جدیت و سختی مطلب و واقعه من رو نشکند
5)واقعا الان میفهمم که در انسان ها هیچ آرامشی وجود ندارد و پیدا کردن ارامش در خود ما هست و این رو رد نمیکنم که ما ها میتونیم باعث شادی و ارامش باشیم ولی نه به اندازه ای که خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم.

6)من به چیزی که نگاه میکنم در ذهنم فکر ایجاد میشه,به ادم ها نگاه میکنم یاد عشق ها,ارزو ها,شکست ها , و خیلی چیز هایی که داشتند و دارم می افتم. به کارخونه:) نگاه میکنم فکر میکنم که این صاحب کارخونه که 1 میلیار سرمایه اینجا گذاشته چجوری و چطور و از چه روشی به این نقطه رسیده,برای من افراد حتی اگر استاد مسلم صنایع باشن قابل احترام هستند ولی خدا و یا اخرش نیستند,چون میدونم اون ها هم انسانی هستند مثل من,بندی ای محتاج با هزار ارزو و امید و یا عقده.

7)من ارزش رو به مهندس بودن,دکتر بودن,بچه مایه دار بودن نمیدونم.
ارزش در دید هر کسی یک چیزه و بزار برای من ارزش هام پنهان باشه.

8)من در بد ترین شرایط زندگیم دست از شوخی و حتی مزحک نشون دادن اون مسله بر نمیدارم...چون همیشه به خودم میگم این حق من نیست که با این شرایط سخت روبرو شدم .پس باید حق خودم یعنی ارامش رو بدست بیارم.

9)من از گفتن و انتقاد کردن (به جا) ترسی ندارم. بزرگترین ادم ها هم باشند حرفم رو میگم حتی اگر به قیمت اخراج, یا تعلیق یا هر ملعبه محدود کردننم باشه..چون اگر ببینم حرفم حق هست میگم...سیستمی خراب باشه باید به افراد اون سیستم تذکر داده بشه.

10)من چیزی در زندگیم ساده بدست نیاوردم که فکر کنم ناز پرورده بودم.

alirezakiani
2008/6/15, 07:02 AM
با سلام.
شخصا به مرحله ای رسیدم که واقعا برام شنیدن یک سری صحبت های فانتزی تقریبا مزحک شده.
داشتن یک نظامنامه,سوگند نامه یا هرچیزی شبیه به اون بیشتر یک کار آرمانی و یک فعالیت سمبلیک هست.

وقتی به عنوان یک مهندس صنایع وارد یک سازمان میشی,همه توقع دارند,همه فکر میکنند کسی هستی که مدعی هستی!!!

وقتی من تعهد کاری دارم و دیگران نه,من چجوری میتونم با سیستم مبارزه بکنم؟؟
وقتی من 8 ساعت کار میکنم و یک عده در سازمان. . .

وقتی یک سری زیر آبی رفتن هارو میبینی توی کارخونه ها ,قطعه معیوبی که کنترل کیفیت رد کرده فقط به خاطر اینکه بفروشن میفرتند مونتاژ,واقعا

این نظامنامه ای که بهش متهعد شدم بیش از زجر روحی واسم چیزی میزاره؟؟؟

همه و همه و همه ی این نظامنامه حرفش تعهده که وقتی من وشما داریم و دیگران ندارند و باعث میشن کار شما زیر سوال بره ,نتیجش اعصاب خورد کردن و استرس هست...

همین...

با سلام.
من اول هم گفتم حالا هم میگم این حرف ها فقط روی نوشتس...

شنیدین که میگن عشق تو کتاباس اینم همونه

با احترام

[B]با سلام
امیر احمد میداند
1)خوب و بد همه جا هست
2)برای رسیدن به اهداف باید تلاش کرد, مفت خوری و پول یاد اورده مفت هم خورده میشه و باد میبرد
4)خنده به هر چیزی رو ساده میدونم,به جدی ترین مسایل به شوخی نگاه میکنم که جدیت و سختی مطلب و واقعه من رو نشکند
5)واقعا الان میفهمم که در انسان ها هیچ آرامشی وجود ندارد و پیدا کردن ارامش در خود ما هست و این رو رد نمیکنم که ما ها میتونیم باعث شادی و ارامش باشیم ولی نه به اندازه ای که خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم.

6)من به چیزی که نگاه میکنم در ذهنم فکر ایجاد میشه,به ادم ها نگاه میکنم یاد عشق ها,ارزو ها,شکست ها , و خیلی چیز هایی که داشتند و دارم می افتم. به کارخونه:) نگاه میکنم فکر میکنم که این صاحب کارخونه که 1 میلیار سرمایه اینجا گذاشته چجوری و چطور و از چه روشی به این نقطه رسیده,برای من افراد حتی اگر استاد مسلم صنایع باشن قابل احترام هستند ولی خدا و یا اخرش نیستند,چون میدونم اون ها هم انسانی هستند مثل من,بندی ای محتاج با هزار ارزو و امید و یا عقده.

8)من در بد ترین شرایط زندگیم دست از شوخی و حتی مزحک نشون دادن اون مسله بر نمیدارم...چون همیشه به خودم میگم این حق من نیست که با این شرایط سخت روبرو شدم .پس باید حق خودم یعنی ارامش رو بدست بیارم.

9)من از گفتن و انتقاد کردن (به جا) ترسی ندارم. بزرگترین ادم ها هم باشند حرفم رو میگم حتی اگر به قیمت اخراج, یا تعلیق یا هر ملعبه محدود کردننم باشه..چون اگر ببینم حرفم حق هست میگم...سیستمی خراب باشه باید به افراد اون سیستم تذکر داده بشه.

دوست خوبم سيد اميراحمد
با درود فراوان و عذر تاخير
دلم ميخاد بدونم
اگه امير احمد ميدونه كه : 1)خوب و بد همه جا هست و اعتقاد دارد كه :که همه مردم عادل و صادق نیستند، اما به ازای هرشیاد، انسان صدیقی هم وجود دارد و به ازای هر سیاستمدار خودخواه،رهبر جوانمردی هم یافت می‌شود و در ازای هر دشمن ، دوستی هم هست.
پس چرا ميگويد : وقتی به عنوان یک مهندس صنایع وارد یکسازمان میشی,همه توقع دارند,همه فکر میکنند کسی هستی که مدعی هستی!!!وقتیمن تعهد کاری دارم و دیگران نه,من چجوری میتونم با سیستم مبارزه بکنم؟؟وقتی من 8 ساعت کار میکنم و یک عده در سازمان. . .
وقتی یک سری زیر آبی رفتن هارومیبینی توی کارخونه ها ,قطعه معیوبی که کنترل کیفیت رد کرده فقط به خاطر اینکهبفروشن میفرتند مونتاژ,واقعااین نظامنامه ای که بهش متهعد شدم بیش از زجرروحی واسم چیزی میزاره؟؟؟

اگه امير احمد ميدونه كه : 2)برای رسیدن به اهدافباید تلاش کرد, مفت خوری و پول یاد اورده مفت هم خورده میشه و باد میبرد
3)حسرتنمیخوره,بلکه تلاش میکنمه به جایی برسه که خودش ببالهو اعتقاد داره كه : اگر با کار و زحمت خویش یک دلارکاسبی کند بهتر از آن است که جایی روی زمین پنج دلار بیابد پس چرا ميگويد :وقتیمن تعهد کاری دارم و دیگران نه,من چجوری میتونم با سیستم مبارزه بکنم؟؟وقتی من8 ساعت کار میکنم و یک عده در سازمان. . .

اگه امير احمد ميدونه كه : 9) از گفتن و انتقاد کردن (به جا) ترسی نداره. بزرگترین ادم ها همباشند حرفشو میگم حتی اگر به قیمت اخراج, یا تعلیق یا هر ملعبه محدود کردنشباشه..چون اگر ببینه حرفش حق هست میگه...سیستمی خراب باشه باید به افراد اون سیستمتذکر داده بشه, و اعتقاد دارد كه :تسلیم هیاهو نشود و اگر خود را برحق می‌داند پای سخنش بایستد و با تمام قوا بجنگد. پس چرا ميگويد :وقتیمن تعهد کاری دارم و دیگران نه,من چجوری میتونم با سیستم مبارزه بکنم؟؟

اگه امير احمد فکر ميکنه كه : 10)چیزی رو در زندگیش ساده بدست نیاورده که فکر کنه نازپروردهباشهو اعتقاد داره كه :در کار تدریس ملایمتبه خرج دهید، اما از او یک نازپرورده نسازید. بگذارید که او شجاع باشد، به اوبیاموزید که به مردم اعتقاد داشته باشد.. پس چرا ميگويد :وقتی به عنوان یک مهندس
صنایع وارد یکسازمان میشی,همه توقع دارند,همه فکر میکنند کسی هستی که مدعی هستی!!!

و . . .

mahtabi
2008/6/15, 08:58 AM
با سلام
امیر احمد میداند
1)خوب و بد همه جا هست

با سلام:
جناب امیر احمد من یکبار دیگه هم خدمتتون گفتم لطفا با فونتی غیر معمول تایپ نکنین.

امیر Amir
2008/6/23, 09:56 PM
[B]دوست خوبم سيد اميراحمد
با درود فراوان و عذر تاخير
دلم ميخاد بدونم
اگه امير احمد ميدونه كه : 1)خوب و بد همه جا هست و اعتقاد دارد كه :که همه مردم عادل و صادق نیستند، اما به ازای هرشیاد، انسان صدیقی هم وجود دارد و به ازای هر سیاستمدار خودخواه،رهبر جوانمردی هم یافت می‌شود و در ازای هر دشمن ، دوستی هم هست.
پس چرا ميگويد : وقتی به عنوان یک مهندس صنایع وارد یکسازمان میشی,همه توقع دارند,همه فکر میکنند کسی هستی که مدعی هستی!!!وقتیمن تعهد کاری دارم و دیگران نه,من چجوری میتونم با سیستم مبارزه بکنم؟؟وقتی من 8 ساعت کار میکنم و یک عده در سازمان. . .
وقتی یک سری زیر آبی رفتن هارومیبینی توی کارخونه ها ,قطعه معیوبی که کنترل کیفیت رد کرده فقط به خاطر اینکهبفروشن میفرتند مونتاژ,واقعااین نظامنامه ای که بهش متهعد شدم بیش از زجرروحی واسم چیزی میزاره؟؟؟

اگه امير احمد ميدونه كه : 2)برای رسیدن به اهدافباید تلاش کرد, مفت خوری و پول یاد اورده مفت هم خورده میشه و باد میبرد
3)حسرتنمیخوره,بلکه تلاش میکنمه به جایی برسه که خودش ببالهو اعتقاد داره كه : اگر با کار و زحمت خویش یک دلارکاسبی کند بهتر از آن است که جایی روی زمین پنج دلار بیابد پس چرا ميگويد :وقتیمن تعهد کاری دارم و دیگران نه,من چجوری میتونم با سیستم مبارزه بکنم؟؟وقتی من8 ساعت کار میکنم و یک عده در سازمان. . .

اگه امير احمد ميدونه كه : 9) از گفتن و انتقاد کردن (به جا) ترسی نداره. بزرگترین ادم ها همباشند حرفشو میگم حتی اگر به قیمت اخراج, یا تعلیق یا هر ملعبه محدود کردنشباشه..چون اگر ببینه حرفش حق هست میگه...سیستمی خراب باشه باید به افراد اون سیستمتذکر داده بشه, و اعتقاد دارد كه :تسلیم هیاهو نشود و اگر خود را برحق می‌داند پای سخنش بایستد و با تمام قوا بجنگد. پس چرا ميگويد :وقتیمن تعهد کاری دارم و دیگران نه,من چجوری میتونم با سیستم مبارزه بکنم؟؟

اگه امير احمد فکر ميکنه كه : 10)چیزی رو در زندگیش ساده بدست نیاورده که فکر کنه نازپروردهباشهو اعتقاد داره كه :در کار تدریس ملایمتبه خرج دهید، اما از او یک نازپرورده نسازید. بگذارید که او شجاع باشد، به اوبیاموزید که به مردم اعتقاد داشته باشد.. پس چرا ميگويد :وقتی به عنوان یک مهندس
صنایع وارد یکسازمان میشی,همه توقع دارند,همه فکر میکنند کسی هستی که مدعی هستی!!!

و . . .

با سلام.
اقای کیانی دوست دارم شفاف ت و واضح تر این بحث رو برای من باز کنید.

میخوام منظور و هدفتون که میدونم با فکر این نقل قول هارو کردین به من بگین...

کجا حرف های اشتباه بود یا هست؟
و نظر شما چیه؟

با احترام

امیر Amir
2008/6/23, 10:27 PM
يكي از ابتكاراتي كه ظاهراً شركت تويوتا در فرهنگ سازماني خود و در همكاران خود بوجود آورده است، حذف اصطلاحات و لغات مضريست كه مورد استفاده روزمره كاركنان بوده و آنها را از پيشرفت و تحول و نوآوري باز مي داشته است از اينرو سالهاست هيچ كارمنــد ي در تويوتا حق استفاده از سه كلمه (IMPOSSIBLE) يعني غيرممكن (BEST). يعني بهترين و كلمه(NEVER) يا هرگز را ندارد و به جاي آنها بايد از واژه هاي (I CAN NOT) من نمــي توانم،(BETTER) بهتـــــــــــر و (MAYBE SOMETIMES) شايد وقتي ديگر، را كسي نتوانـــــد استفاده كند تا هيچ كس ناتواني هاي خود را عموميت نبخشد و نااميدي را به جمع سرايت ندهد.
نويسنده شخصاً نيز در اجراي پروژه هاي فرهنگ صنعتـي در اجراي نظام5S و يا هفـــت سين صنعتي كه عمدتـاً به تغيير عادات گذشتـــه مي پردازد نيز با مقاومتها و پارادايم هاي فلج شده اي مواجه مي شود كه به تجربه ناچار بوده است در ابتداي كار و در آغاز پروژه كه همان آراستگي يا هفت سين صنعتي در هر سازمان است ليستي از «واژه هاي ممنوع» به شرح زير تهيه كند و آن را بين كاركنان توزيع كند تا از مقاومت كاركنان در برابر كاهش عادات نامناسب فرهنگي آنان كه به آلودگي صنعت مي انجامد پرهيز شود. ليست واژه هاي ممنوع در آراستگي بشرح زيرند:
واژه هاي ممنوع در اجراي پروژه فرهنگ آراستگي
- نميشه
- غيرممكنه
- اصلاً
- هيچ وقت
- هيچ كس
- هيچ جا
- طبيعت اين كار
- محال است
- اينجا ايران است
- فرهنگ ما فرق دارد
- پشتيباني چكاره است
- شما از كار ما خبر نداريد
- اين بهترين راه است
- جا نداريم
- وقت نداريم
- نفر نداريم
- وظيفه ما نيست
- به ما مربوط نيست
- تقصير خدمات است
- صنعت همين است
- كار ما نظافت نيست
- فشار توليد نمي گذارد
- اين تنها راه است

alirezakiani
2008/6/25, 11:57 AM
با سلام.
اقای کیانی دوست دارم شفاف ت و واضح تر این بحث رو برای من باز کنید.

میخوام منظور و هدفتون که میدونم با فکر این نقل قول هارو کردین به من بگین...

کجا حرف های اشتباه بود یا هست؟
و نظر شما چیه؟

با احترام

ميدوني آقاي اميراحمد ، اميدوارم ناراحت نشي ولي با تمام احترامي كه برات قائل هستم بايد بگم من تو جملاتي كه از خودت تو پست هاي مختلف نقل و قول كردم يه جور ناهماهنگي يا تناقض ميبينم ، و براي همين كه فقط به نقل و قول هاي خودت اشاره كردم و در واقع جملاتي كه بنظرم ميرسيد ناهماهنگ هستند را با هم روبرو كردم تا واقعا بفهم شما چطور فكر ميكني ، اصلا نمي خواهم ناراحت بشي ولي خيلي برام مهمه بدونم بقيه بچه هاي صنايع چطوري فكر ميكنند و خودشونو كجاي صنعت ميبينند ، چه انتظاري از صنعت دارند ؟ چه وظيفه اي را براي خودشون قائل هستند؟ جايگاهشونو كجا مي بينند؟چطور ميخواهند صنعت رو اصلاح كنند؟چون اينها مديران فرداي مملكت ما هستند ، من فكر ميكنم اين ماييم كه بايد صنعت رو اصلاح كنيم توانشم داريم
ناراحت ميشم وقتي ميبينم بچه ها كم مي آرند، عقب ميكشند يا مثل بقيه بي خيال ميشند.
البته روي صحبتم در موارد مذكور اصلا با شما نيست ، باهات درد دل كردم ، من خودم به خاطر روحياتم تا حالا خيلي جاها جنگيدم و حرفمو به اثبات رسوندم ، مثلا من يه كارخونه اي كار ميكردم كه چون به خاطر استقرارISO مجبور بود مديرQC داشته باشه منو استخدام كرد ، كاري نداريم چه اتفاقاتي افتاد ولي وقتي براي من يه موقعيت كاري بهتري با مزاياي بيشتري توي يه كارخونه ديگه اي پيش اومد ، من از اونجا اومدم بيرون ، جالبه برات بگم كسي كه اصلا اعتقاد به مهندس صنايع نداشت (مدير عامل) بعد از من 3 تا مهندس صنايع استخدام كرد ، نمي خام تعريف از خود كنم ولي تنها كاري كه به نظر خودم كردم اين بود كه بهش ثابت كردم مهندس صنايع يعني چي؟به كي ميگن مهندس صنايع.

ببخشيد زياده گويي كردم ،سعي كردم خيلي خودموني باهات حرف بزنم اميدوارم ناراحت نشده باشي .
با احترام :gol:

امیر Amir
2008/6/25, 08:29 PM
با سلام.
نارحت بشم برای چی؟ چیز های بیشتری هست برای خوشحالی :).

ببینید هر آدمی طبق حسی که خدا درونش قرار داده خودش رو دوست نداره دست کم بگیره و منم نمیخوام هیچ وقت خودمو دست کم بگیرم.خودم مرکز عالم نمیدونم...اما من خودم رو آخر رک گویی,تلاش,مبارزه برای بهبود در هر چیزی,لج باز ترین ادم هستم یعنی اگر بخوام با چیزی مقابله بکنم تا اخرش می ایستم.
همه خصوصیات من هم وجه خوب داره هم بد.همه اینارو میدونم.نمیخوام مانور روی درس اخلاق بدم.

نکته اینجاست که شما همه چیز رو قاطی کردی.

بله من همه این ها هستم.که در بالا ازشون سند کردین اما آرنولد نیستم,که بخوام افسار همه رو درستم بگیرم.وقتی در شرکت خصوصی کار میکنی زیر ابی هارو میبنی با تمام صفر کیلومتریت متوجه میشی که سیستم مشکل داره یک جاییش ولی نمیتونی بفهمی کجاس اشکال کار..مشکل از فهم منه؟ یا در هم بودن سیستم؟

وقتی تضمین برنامه ریزی رو قبول نداره...تامین با فروش مشکل داره.مهندسی میاد کار تضمین رو زیر سوال میبره,این اخه چیه؟؟

ببینید اقای کیانی اون شرکتی که بعد از شما 3 تا مهندس اورده بعد از اون 3 مهندس 10 تا میاره چون نمیخواد اعتبارش زیر سوال بره...میاد با حقوق کم مهندس میاره که براش ایزوشو به هر ضربو زوریه نگه دارند.

بهبود مستمر,مشتری مداری,CRP,ERP این چیزا کشکه توی ایران. همه چیز توی ایران شده پرستیژ,کلاس.

من شخصا دیگه به مهندسی صنایع علاقه ای ندارم.چون یک دید فانتزی و نوعی زندگی شیرین میشود به صنایع نگاه میشه.

توی دانشگاه طرف میاد QC درس میده ولی میری شرکت هارو میبینی همش زیر ابی,SPC چیه? MSA جوکه!!

روش حل مسیله ...خنده اوره...BRAIN STORMING...این حرف ها واسه دنیای فانتزی شرکت ها بالای شهر تهران قشنگه که طرف زیر کولر نشسته فکر میکنه دنیا همین چیزی هست که دورو برشه.

شرکتی که یکی از بزرگترین پیمانکار های سازه گشتره هر 6 ماه پرسنل مهندسیش عوض میشن ..این یعنی چی؟؟؟

توی ایران نظام نظام زیر آبیه...تولید کن ...بفروش بره..سود کن...حاجی بازاری...

طرف 5 میلیارد سرمای خوابونده...نمیاد حرف 4 تا جوونه جوجه مهندس رو گوش بده...

بی خیال...

حالا حرف من تناقض داره یا نه برای من یکی زندگی نمیشه..چیزی که میبینم و واقعا ازش زده شدم.

alirezakiani
2008/6/28, 08:49 AM
با سلام.
نارحت بشم برای چی؟ چیز های بیشتری هست برای خوشحالی :).

ببینید هر آدمی طبق حسی که خدا درونش قرار داده خودش رو دوست نداره دست کم بگیره و منم نمیخوام هیچ وقت خودمو دست کم بگیرم.خودم مرکز عالم نمیدونم...اما من خودم رو آخر رک گویی,تلاش,مبارزه برای بهبود در هر چیزی,لج باز ترین ادم هستم یعنی اگر بخوام با چیزی مقابله بکنم تا اخرش می ایستم.
همه خصوصیات من هم وجه خوب داره هم بد.همه اینارو میدونم.نمیخوام مانور روی درس اخلاق بدم.

نکته اینجاست که شما همه چیز رو قاطی کردی.

بله من همه این ها هستم.که در بالا ازشون سند کردین اما آرنولد نیستم,که بخوام افسار همه رو درستم بگیرم.وقتی در شرکت خصوصی کار میکنی زیر ابی هارو میبنی با تمام صفر کیلومتریت متوجه میشی که سیستم مشکل داره یک جاییش ولی نمیتونی بفهمی کجاس اشکال کار..مشکل از فهم منه؟ یا در هم بودن سیستم؟

وقتی تضمین برنامه ریزی رو قبول نداره...تامین با فروش مشکل داره.مهندسی میاد کار تضمین رو زیر سوال میبره,این اخه چیه؟؟

ببینید اقای کیانی اون شرکتی که بعد از شما 3 تا مهندس اورده بعد از اون 3 مهندس 10 تا میاره چون نمیخواد اعتبارش زیر سوال بره...میاد با حقوق کم مهندس میاره که براش ایزوشو به هر ضربو زوریه نگه دارند.

بهبود مستمر,مشتری مداری,CRP,ERP این چیزا کشکه توی ایران. همه چیز توی ایران شده پرستیژ,کلاس.

من شخصا دیگه به مهندسی صنایع علاقه ای ندارم.چون یک دید فانتزی و نوعی زندگی شیرین میشود به صنایع نگاه میشه.

توی دانشگاه طرف میاد QC درس میده ولی میری شرکت هارو میبینی همش زیر ابی,SPC چیه? MSA جوکه!!

روش حل مسیله ...خنده اوره...BRAIN STORMING...این حرف ها واسه دنیای فانتزی شرکت ها بالای شهر تهران قشنگه که طرف زیر کولر نشسته فکر میکنه دنیا همین چیزی هست که دورو برشه.

شرکتی که یکی از بزرگترین پیمانکار های سازه گشتره هر 6 ماه پرسنل مهندسیش عوض میشن ..این یعنی چی؟؟؟

توی ایران نظام نظام زیر آبیه...تولید کن ...بفروش بره..سود کن...حاجی بازاری...

طرف 5 میلیارد سرمای خوابونده...نمیاد حرف 4 تا جوونه جوجه مهندس رو گوش بده...

بی خیال...

حالا حرف من تناقض داره یا نه برای من یکی زندگی نمیشه..چیزی که میبینم و واقعا ازش زده شدم.

نظرتو در مورد اين كاريكاتورها برام بنويس

امیر Amir
2008/6/28, 01:29 PM
نظرتو در مورد اين كاريكاتورها برام بنويس
خوب ماهی سمت راست یک ماهی خوش بینه...که به جای اینکه فرصت های از دست رفته رو ببینه ..فرصت های داشته و هنوز باقی مانده رو نگاه کرده.(درسته:) اقا اجازه 20 میگیرم؟؟:)

عکس دوم به نظر من حتی در بد ترین شرایط که همه چیز ضد ما هست میشه از یک فرصتی که باز هم این بین از زیر چشم ما رد شده و بهش پرداخته نشده استفاده کرد برای پیدا کردن راه حل و فرار از بحران

الان با این 2 تا عکس و 2 خط نظارت من یک نسخه و شخصیت کاوی و شخصیت سنجی از یک انسان با تمامیچیدگیهاش میکنید؟؟؟

من به این تست ها عقیده ای ندارم...:)

alirezakiani
2008/7/01, 07:27 AM
خوب ماهی سمت راست یک ماهی خوش بینه...که به جای اینکه فرصت های از دست رفته رو ببینه ..فرصت های داشته و هنوز باقی مانده رو نگاه کرده.(درسته:) اقا اجازه 20 میگیرم؟؟:)

عکس دوم به نظر من حتی در بد ترین شرایط که همه چیز ضد ما هست میشه از یک فرصتی که باز هم این بین از زیر چشم ما رد شده و بهش پرداخته نشده استفاده کرد برای پیدا کردن راه حل و فرار از بحران

الان با این 2 تا عکس و 2 خط نظارت من یک نسخه و شخصیت کاوی و شخصیت سنجی از یک انسان با تمامیچیدگیهاش میکنید؟؟؟

من به این تست ها عقیده ای ندارم...:)

آقاي اميراحمد
اولا تستي در كار نيست و شما هر شخصيتي داري براي همه ما قابل احترامه من فقط ميخام با ديدگاهت نسبت به مسايل وحل آنها آشنا بشم شايد با ديدگاه شما بهتر بتونم مسايل و مشكلات كاري خودمو حل كنم چه اشكالي داره بعدش هم بحث 4 تا خط و اين حرف ها (این 2 تا عکس و 2 خط نظارت من یک نسخه و شخصیت کاوی و شخصیت سنجی از یک انسان با تمامیچیدگیهاش میکنید؟؟؟ )نيست شما حدود يكسال عضو سايت هستي(تاريخ عضويت: Dec 2007) وحدود 1600 (پست ها: 1,671) پست ارايه دادي ، فكر ميكنم با مرور گذرا به اين پستها (حالا همشم نه بعضياش) آشنايي با نحوه تفكراتت سخت نباشه شما اينطور فكر نميكني؟مگه شخصيت ، روحيات و طرز تفكر آدما با رفتار ، گفتار و كردارشون مشخص نميشه ، دوما نمرتم مثله خودت در هر شرايطي بيست بيسته ، سوما خيلي خوشحالم كه نسبت به كاريكاتورها برداشت عميقي داشتي ولي فقط يه خواهش ازت دارم ، شما حالا با اين ديدگاهي كه بيان كردي ( در مورد فرصت ها و خوش بيني ) يه سري به پست هاي قبلي كه با هم صحبت كرديم بزن و يه بررسي اجمالي روشون انجام بده. من بارها برات نوشتم تمام مطالبي كه شما بعنوان گله و شكايت و درد دل مينويسي توي صنايع ما وجود داره ولي من ميگم اين وظيفه ماست كه اين شرايط را بهبود دهيم ، حالا هر كسي بسته به توانايي هايي كه داره و هر چقدر زورش ميرسه . به نظر من مهندس صنايع يعني همين ....... بهبود مستمر ...............

امیر Amir
2008/7/05, 07:59 PM
آقاي اميراحمد
اولا تستي در كار نيست و شما هر شخصيتي داري براي همه ما قابل احترامه من فقط ميخام با ديدگاهت نسبت به مسايل وحل آنها آشنا بشم شايد با ديدگاه شما بهتر بتونم مسايل و مشكلات كاري خودمو حل كنم چه اشكالي داره بعدش هم بحث 4 تا خط و اين حرف ها (این 2 تا عکس و 2 خط نظارت من یک نسخه و شخصیت کاوی و شخصیت سنجی از یک انسان با تمامیچیدگیهاش میکنید؟؟؟ )نيست شما حدود يكسال عضو سايت هستي(تاريخ عضويت: Dec 2007) وحدود 1600 (پست ها: 1,671) پست ارايه دادي ، فكر ميكنم با مرور گذرا به اين پستها (حالا همشم نه بعضياش) آشنايي با نحوه تفكراتت سخت نباشه شما اينطور فكر نميكني؟مگه شخصيت ، روحيات و طرز تفكر آدما با رفتار ، گفتار و كردارشون مشخص نميشه ، دوما نمرتم مثله خودت در هر شرايطي بيست بيسته ، سوما خيلي خوشحالم كه نسبت به كاريكاتورها برداشت عميقي داشتي ولي فقط يه خواهش ازت دارم ، شما حالا با اين ديدگاهي كه بيان كردي ( در مورد فرصت ها و خوش بيني ) يه سري به پست هاي قبلي كه با هم صحبت كرديم بزن و يه بررسي اجمالي روشون انجام بده. من بارها برات نوشتم تمام مطالبي كه شما بعنوان گله و شكايت و درد دل مينويسي توي صنايع ما وجود داره ولي من ميگم اين وظيفه ماست كه اين شرايط را بهبود دهيم ، حالا هر كسي بسته به توانايي هايي كه داره و هر چقدر زورش ميرسه . به نظر من مهندس صنايع يعني همين ....... بهبود مستمر ...............
با سلام.
اقای کیانی عزیز...
حرف من اینه...

آیا فقط مهندس صنایع باید بهبود مستمر داشته باشه؟
ایا فقط مهندس صنایع باید روش های بهبود مستمر رو ارایه بده؟

بقیه این وسط چه کاره هستند....؟؟؟ مهندس صنایع چوبین یا نوح نیست که بیاد همه رو نجات بده...:cool:

مهندس صنایع یک انسانه نه یک ترمیناتور صنایع...ما ترمیناتور نیستیم...ما همه فن حریف نیستیم...

ما LEADER هستیم...

من از اجرا بیزارم...من از نظارت و مدیریت خوشم میاد...و لیاقت هم دارم.

مدیریت پایه علمی میخواد...مدیریت یک فکر بزرگ و قوی میخواد...مدیریت سواد بالا میخواد...ولی حیف که ...

من متنفرم وقتی میرم جلسه FMEA شرکت نظر بدم سر یه اهن قراضه که اسمشو میزارن نمیدونم ونتوری...

من میخوام مدیر باشم...باید باشم...

دیدگاه من چجوریه که شما میفرمایید شاید بتونید مشکلات خودتون رو حل کنید...

انالیز من روی این عکس ها این بود...در یک نگاه و بی هیچ فکری...حالا شما چی میفرمایید..؟؟

بهروز باشید

امیر Amir
2008/7/05, 08:01 PM
● چرا یک کسب و کار با خطر شکست مواجه است؟
موفقیت در کسب و کار هیچگاه بصورت خودبخودی ویا بر اساس شانس نیست و همانطور که گفته شد این موفقیت اصولا به سازمان دهی و بصیرت فرد راه انداز کسب و کار بستگی دارد و تضمینی برای آن وجود ندارد.
شروع یک کسب و کار همیشه ریسک پذیر است و شانس موفقیت اندک می باشد. بنابر گزارش اداره کسب و کارهای کوچک در آمریکا (SBA) بیش از ۵۰% کسب و کارهای کوچک در سالهای اول با شکست مواجه شده و ۹۰% آنها در ۵ سال اول از بین میروند.
Michael Ames در کتاب خود به نام "کنترل کسب و کار کوچک" دلایل زیر را برای شکست این نوع کسب و کارها بیان کرده است:
۱) عدم وجود تجربه
۲) نداشتن سرمایه کافی
۳) نداشتن جایگاهی مناسب
۴) عدم وجود کنترل قوی
۵) سرمایه گذاری بیش از اندازه در دارائیهای ثابت
۶) قراردادهای اعتباری ضعیف
۷) استفاده شخصی از سرمایه های تجاری
۸) رشد بدون انتظار
▪ Gustav Berle دو دلیل دیگر در کتاب خود بنام "کسب و کار را خود بر عهده بگیرید" به این دلایل اضافه میکند:
۱) رقابت
۲) فروش پائین
ـ یک عامل دیگر در خصوص شکست کسب و کار:
با بیان این موارد قصد ترساندن شما را نداریم بلکه می خواهیم شما را برای مسیر پر فراز و نشیبی که در پیش دارید آماده کنیم. ناچیز پنداشتن مشکلات شروع یک کسب و کار یکی از بزرگترین موانع کارآفرینی است. در هر صورت اگر صبور باشید و به سختی کار کنید به موفقیت دست می یابید.

fakhteh sia
2008/7/07, 10:20 AM
سلام به همه دوستای صنایعی :smile:من مهندسی ایمنی فنی میخونم اما میخوام ارشد صنایع بخونم میخواستم رفرنس کتابایی که تو آزمون میاد بم معرفی کنید مرسی

همتم بدرقه راه کن ای طایر قدس که درازست ره مقصودو من نو سفرم:gol:

fakhteh sia
2008/7/07, 10:22 AM
سلام به همه دوستای صنایعی :smile:من مهندسی ایمنی فنی میخونم اما میخوام ارشد صنایع بخونم میخواستم رفرنس کتابایی که تو آزمون میاد بم معرفی کنید مرسی

همتم بدرقه راه کن ای طایر قدس که درازست ره مقصودو من نو سفرم:gol:

alirezakiani
2008/7/09, 07:42 AM
با سلام.
اقای کیانی عزیز...
حرف من اینه...

بقیه این وسط چه کاره هستند....؟؟؟ مهندس صنایع چوبین یا نوح نیست که بیاد همه رو نجات بده...:cool:

مهندس صنایع یک انسانه نه یک ترمیناتور صنایع...ما ترمیناتور نیستیم...ما همه فن حریف نیستیم...

ما LEADER هستیم...

مدیریت پایه علمی میخواد...مدیریت یک فکر بزرگ و قوی میخواد...مدیریت سواد بالا میخواد...ولی حیف که ...

من متنفرم وقتی میرم جلسه FMEA شرکت نظر بدم سر یه اهن قراضه که اسمشو میزارن نمیدونم ونتوری...

انالیز من روی این عکس ها این بود...در یک نگاه و بی هیچ فکری...حالا شما چی میفرمایید..؟؟

بهروز باشید

با درود
شما ميگي :
آيا فقط مهندس صنايع بايد بهبود مستمر داشته باشه؟ايا فقط مهندس صنايع بايد روش های بهبود مستمر رو ارايه بده؟ما LEADER هستيم...
من ميگم :
اولا من نگفتم فقط مهندس صنايع بايد بهبود مستمر داشته باشه من گفتم بهبود مستمر كار ماست (مهندسان صنايع) ، ما بايد متولي بهبود مستمر توي سازمانمون باشيم . شما كه كه ميخاي به قول خودت leader باشي و عشق نظارت و مديري داري ، خوب بيا و leader بهبود مستمر توي سازمان شو ، بقيه رو هم بكار بگير عزيزم.

شما ميگي : مهندس صنایع چوبین یا نوح نیست که بیاد همه رو نجات بده
من ميگم : چندتا كارخونه را ميخاي از صنايع بزرگ برات مثال بزنم كه مهندسان و دانشجويان صنايع از ورشكستگي كامل و فلاكت نجاتشون دادن ، حالا شما ميخاي با چوبين و نوح ( كه فكر كنم ايده آل هاي شما يا قهرمانان دوران كودكيت هستند) مقايسه كني اون ميل خودته.

شما ميگي: مهندس صنایع یک انسانه نه یک ترمیناتور صنایع...ما ترمیناتورنیستیم...ما همه فن حریف نیستیم...
پس اوني كه از قول يكي از استادهاي دانشگاهشون ميگفت مهندس صنايع اقيانوسيه به عمق يك بند انگشت چي ميگفت؟
شما يه نگاه به واحدهايي كه پاس كردي بنداز اون وقت ميفهمي اگه بخاي ميتوني همه كاره هم بشي ، اگه بخاي
من فكر ميكنم كه لازمه مهندس صنايع همه كاره باشه، يعني حداقل تجربه 5 سال كار كردنم توي سه حوزه كاملا متفاوت از صنايع اينو بهم ياد داده .
آقاي اميراحمد بصضي وقتا لازمه توي صنايع كشورمون از ترميناتور هم مقتدرتر وارد صنحه بشيم اگه بخايم كم نياريم و حرفمونو كه اطمينان داريم درسته به كرسي بنشونيم

شما مي فرماييد :من ازاجرا بیزارم...من از نظارت و مدیریت خوشم میاد...و لیاقت هم دارم.
مدیریت پایه علمی میخواد...مدیریت یک فکر بزرگ و قوی میخواد...مدیریت سواد بالامیخواد...ولی حیف که ...

من ميخام بدونم بهترين مديرا به نظر شما چه اشخاصي هستند؟ ،حالا چه در سطح خرد و چه در سطح كلان؟؟؟؟؟؟؟؟
من فكر ميكنم مديري ميتونه مديريت خوبي در يك حوزه داشته باشه كه اولا به اون حوزه اشراف كامل داشته باشه حالا هم از نظر تئوريك و هم از نظر اجرا.چطور يه مدير ميتونه بدون اينكه بلد باشه يه كاري را انجام بده ، بخاد انجام اون كارو مديريت كنه ؟ با حرف ،با شعار، با تشويق ،با تنبيه ، با زور ، با اجحاف ،با فحش، با چي؟؟؟؟؟؟؟؟ تو بگو، من اينو نمي دونم ، من اين سبك مديريتو بلد نيستم ، مگه مديري فقط همينه كه بگيم فلاني تو اون كارو انجام بده ، فلاني تو اون يه كار ديگر را بكن ، كاري هم به شدن يا نشدنش ، ممكن يا غير ممكن بودنش ، منابعش ، اعتباراتش و ..... نداشته باشيم نهايت نهايتش يه جلسه بذاريم ببينيم چيا ميخان ، چه منابعي نياز دارندو كه اينطوري كلاه بزرگي هم سرمون ميره چون واقعا خودمون نمي دونيم چيا ميخايم ، اونا بايد بگن چيا ميخان!!!!!!!!!!! درد مملكت ما هم الان همينه ‌، همه عاشق مديريت هستند ، يه جايي خوندم توي صنايع ژاپن مديران روزي كارگران اون مجموعه بوده اند ، هيچ وقت مديري از خارج از يك مجموعه به آن مجموعه تزريق نميشه !!!!!!!!!!!! دقيقا بالعكس مملكت عزيز ما ، خوب نتيجه اش را هم همه ما داريم مي بينيم.

شما ميگي :دیدگاه من چجوریه که شما میفرمایید شاید بتونید مشکلات خودتونرو حل کنید...
منظور من اين بود كه اگه شما منو مجاب كنيد ، من هم مثل شما فكر خواهم كرد شايد اينطوري بهتر بتونم مشكلاتمو حل كنم.

شما ميگي : انالیز من روی این عکس ها این بود...در یک نگاه و بی هیچفکری...حالا شما چی میفرمایید..؟؟
من ميگم اين كاريكاتور ها اون قدر هم كه فكر ميكني پيچيده نيستند كه خيلي لازم باشه فكر كني و وقت بذاري ها
مهم نحوه نگرشت به اون هاست.خودت فكر ميكني كدوم ماهيه هستي ؟ خودت فكر ميكني جاي سربازا هستي يا جاي اون آشپز باشيه؟

در پايان از مديران تالار مهندسي صنايع mahtabi وbardinova (http://www.iran-eng.com/member.php?u=4076)عزيز درخواست دارم يه نظر سنجي در خصوص نقش مهندس صنايع توي صنعت بذارن تا بينيم به نظر بچه هاي تالار وظيفه مهندسان صنايع چيه؟بينيم ما خودمونو كجاي صنعت داريم ميبينيم .آيتم هاي نظر سنجي هم قابل بحث و بررسي هستن.من هم در خدمتم هر كاري از دستم برآيد فرو گذار نخواهم كرد.
آقاي امير، منصور باشيد

امیر Amir
2008/7/09, 03:17 PM
با درود
شما ميگي :
آيا فقط مهندس صنايع بايد بهبود مستمر داشته باشه؟ايا فقط مهندس صنايع بايد روش های بهبود مستمر رو ارايه بده؟ما LEADER هستيم...
من ميگم :
اولا من نگفتم فقط مهندس صنايع بايد بهبود مستمر داشته باشه من گفتم بهبود مستمر كار ماست (مهندسان صنايع) ، ما بايد متولي بهبود مستمر توي سازمانمون باشيم . شما كه كه ميخاي به قول خودت leader باشي و عشق نظارت و مديري داري ، خوب بيا و leader بهبود مستمر توي سازمان شو ، بقيه رو هم بكار بگير عزيزم.

شما ميگي : مهندس صنایع چوبین یا نوح نیست که بیاد همه رو نجات بده
من ميگم : چندتا كارخونه را ميخاي از صنايع بزرگ برات مثال بزنم كه مهندسان و دانشجويان صنايع از ورشكستگي كامل و فلاكت نجاتشون دادن ، حالا شما ميخاي با چوبين و نوح ( كه فكر كنم ايده آل هاي شما يا قهرمانان دوران كودكيت هستند) مقايسه كني اون ميل خودته.

شما ميگي: مهندس صنایع یک انسانه نه یک ترمیناتور صنایع...ما ترمیناتورنیستیم...ما همه فن حریف نیستیم...
پس اوني كه از قول يكي از استادهاي دانشگاهشون ميگفت مهندس صنايع اقيانوسيه به عمق يك بند انگشت چي ميگفت؟
شما يه نگاه به واحدهايي كه پاس كردي بنداز اون وقت ميفهمي اگه بخاي ميتوني همه كاره هم بشي ، اگه بخاي
من فكر ميكنم كه لازمه مهندس صنايع همه كاره باشه، يعني حداقل تجربه 5 سال كار كردنم توي سه حوزه كاملا متفاوت از صنايع اينو بهم ياد داده .
آقاي اميراحمد بصضي وقتا لازمه توي صنايع كشورمون از ترميناتور هم مقتدرتر وارد صنحه بشيم اگه بخايم كم نياريم و حرفمونو كه اطمينان داريم درسته به كرسي بنشونيم

شما مي فرماييد :من ازاجرا بیزارم...من از نظارت و مدیریت خوشم میاد...و لیاقت هم دارم.
مدیریت پایه علمی میخواد...مدیریت یک فکر بزرگ و قوی میخواد...مدیریت سواد بالامیخواد...ولی حیف که ...

من ميخام بدونم بهترين مديرا به نظر شما چه اشخاصي هستند؟ ،حالا چه در سطح خرد و چه در سطح كلان؟؟؟؟؟؟؟؟
من فكر ميكنم مديري ميتونه مديريت خوبي در يك حوزه داشته باشه كه اولا به اون حوزه اشراف كامل داشته باشه حالا هم از نظر تئوريك و هم از نظر اجرا.چطور يه مدير ميتونه بدون اينكه بلد باشه يه كاري را انجام بده ، بخاد انجام اون كارو مديريت كنه ؟ با حرف ،با شعار، با تشويق ،با تنبيه ، با زور ، با اجحاف ،با فحش، با چي؟؟؟؟؟؟؟؟ تو بگو، من اينو نمي دونم ، من اين سبك مديريتو بلد نيستم ، مگه مديري فقط همينه كه بگيم فلاني تو اون كارو انجام بده ، فلاني تو اون يه كار ديگر را بكن ، كاري هم به شدن يا نشدنش ، ممكن يا غير ممكن بودنش ، منابعش ، اعتباراتش و ..... نداشته باشيم نهايت نهايتش يه جلسه بذاريم ببينيم چيا ميخان ، چه منابعي نياز دارندو كه اينطوري كلاه بزرگي هم سرمون ميره چون واقعا خودمون نمي دونيم چيا ميخايم ، اونا بايد بگن چيا ميخان!!!!!!!!!!! درد مملكت ما هم الان همينه ‌، همه عاشق مديريت هستند ، يه جايي خوندم توي صنايع ژاپن مديران روزي كارگران اون مجموعه بوده اند ، هيچ وقت مديري از خارج از يك مجموعه به آن مجموعه تزريق نميشه !!!!!!!!!!!! دقيقا بالعكس مملكت عزيز ما ، خوب نتيجه اش را هم همه ما داريم مي بينيم.

شما ميگي :دیدگاه من چجوریه که شما میفرمایید شاید بتونید مشکلات خودتونرو حل کنید...
منظور من اين بود كه اگه شما منو مجاب كنيد ، من هم مثل شما فكر خواهم كرد شايد اينطوري بهتر بتونم مشكلاتمو حل كنم.

شما ميگي : انالیز من روی این عکس ها این بود...در یک نگاه و بی هیچفکری...حالا شما چی میفرمایید..؟؟
من ميگم اين كاريكاتور ها اون قدر هم كه فكر ميكني پيچيده نيستند كه خيلي لازم باشه فكر كني و وقت بذاري ها
مهم نحوه نگرشت به اون هاست.خودت فكر ميكني كدوم ماهيه هستي ؟ خودت فكر ميكني جاي سربازا هستي يا جاي اون آشپز باشيه؟

در پايان از مديران تالار مهندسي صنايع mahtabi وbardinova (http://www.iran-eng.com/member.php?u=4076)عزيز درخواست دارم يه نظر سنجي در خصوص نقش مهندس صنايع توي صنعت بذارن تا بينيم به نظر بچه هاي تالار وظيفه مهندسان صنايع چيه؟بينيم ما خودمونو كجاي صنعت داريم ميبينيم .آيتم هاي نظر سنجي هم قابل بحث و بررسي هستن.من هم در خدمتم هر كاري از دستم برآيد فرو گذار نخواهم كرد.
آقاي امير، منصور باشيد
خوب...افکار و نظرات و دید گاه ها و تجربیات و حتی سوادمون رو در اختیار هم میگذاریم...البته بیشتر باید شما بزاری:)

نظر سنجی هم خوبه...

ضمنا لطف کنید با فونت معمولی بنویسید...کور شدم..برای خوندم مطالب شما:)

alirezakiani
2008/7/12, 02:38 PM
خوب...افکار و نظرات و دید گاه ها و تجربیات و حتی سوادمون رو در اختیار هم میگذاریم...البته بیشتر باید شما بزاری:)

نظر سنجی هم خوبه...

ضمنا لطف کنید با فونت معمولی بنویسید...کور شدم..برای خوندم مطالب شما:)

من مشكلي براي به اشتراك گذاشتن اطلاعاتم ندارم ولي از موضع گيري هاي شخصي و بدون منطق در برابر مفاهيم اخلاقي و علمي به اثبات رسيده ناراحت ميشوم.
در مورد نظرسنجي هم با مدير تالار صحبت هاي لازم را نموده ام و همين روزها انجام ميگيره، خوشحالم كه شما هم با اين بحث موافقيد.
در مورد فونت ها نيز چون در محيط word تايپ ميشه چاره اي نيست ، عوضش چون با دقت بيشتري ميخوني براي مدت طولاني تري تو ذهنت ميمونه.

امیر Amir
2008/7/12, 03:35 PM
من مشكلي براي به اشتراك گذاشتن اطلاعاتم ندارم ولي از موضع گيري هاي شخصي و بدون منطق در برابر مفاهيم اخلاقي و علمي به اثبات رسيده ناراحت ميشوم.
در مورد نظرسنجي هم با مدير تالار صحبت هاي لازم را نموده ام و همين روزها انجام ميگيره، خوشحالم كه شما هم با اين بحث موافقيد.
در مورد فونت ها نيز چون در محيط word تايپ ميشه چاره اي نيست ، عوضش چون با دقت بيشتري ميخوني براي مدت طولاني تري تو ذهنت ميمونه.
right
موضع نمیگیرم ..نظرمو میگم..این برمیگرده به تحلیل دوستان...نسبت به نظرات من...

جان امیر فونتت رو عوض کن...من یکبار بخوام چیزی رو بفهمم یا در ذهنم بمونه..میمونه...نخوام هم بمونه...20000 بار هم بگی نمیمونه

alirezakiani
2008/7/13, 09:46 AM
right
موضع نمیگیرم ..نظرمو میگم..این برمیگرده به تحلیل دوستان...نسبت به نظرات من...

جان امیر فونتت رو عوض کن...من یکبار بخوام چیزی رو بفهمم یا در ذهنم بمونه..میمونه...نخوام هم بمونه...20000 بار هم بگی نمیمونه

موضع نمیگیرم ..نظرمو میگم..این برمیگرده به تحلیل دوستان...نسبت به نظرات من... اميدوارم كه اينطور باشد

جان امیر فونتت رو عوض کن... فقط به خاطر تو .......... باشه
در ضمن شما كه نسبت به فونت حساسيت داري پس چرا به اخطارهاي مدير مهتابي در خصوص عدم استفاده از فونت هاي غيرمعمول توجه نمي كني؟؟؟؟؟

من یکبار بخوام چیزی رو بفهمم یا در ذهنم بمونه..میمونه...نخوام هم بمونه...20000 بار هم بگی نمیمونه انشاءاله كه اينطور باشد

alirezakiani
2008/7/13, 02:06 PM
با درود به تمامي دوستان عزيز
چند روز پيش يك كتابچه الكترونيكي تحت عنوان كتاب كوچك نكته هاي زندگي به دستم رسيد گفتم به اشتراك بگذارم شايد بقيه دوستان نيز علاقه مند به اين مباحث باشند.
البته شايان ذكر است اين كتابچه در دو جلد تهيه شده است ، اين جلد اولشه اگه علاقه مند داشت جلد دومش را هم به اشتراك ميگذارم.

امیر Amir
2008/7/13, 03:26 PM
موضع نمیگیرم ..نظرمو میگم..این برمیگرده به تحلیل دوستان...نسبت به نظرات من... اميدوارم كه اينطور باشد

جان امیر فونتت رو عوض کن... فقط به خاطر تو .......... باشه
در ضمن شما كه نسبت به فونت حساسيت داري پس چرا به اخطارهاي مدير مهتابي در خصوص عدم استفاده از فونت هاي غيرمعمول توجه نمي كني؟؟؟؟؟

من یکبار بخوام چیزی رو بفهمم یا در ذهنم بمونه..میمونه...نخوام هم بمونه...20000 بار هم بگی نمیمونه انشاءاله كه اينطور باشد

خوب...:) وقتی امکان استفاده از این فونت هست...خوب در جاییکه لازم باشه استفاده میکنم.:)

امیر Amir
2008/7/13, 07:22 PM
با درود به تمامي دوستان عزيز
چند روز پيش يك كتابچه الكترونيكي تحت عنوان كتاب كوچك نكته هاي زندگي به دستم رسيد گفتم به اشتراك بگذارم شايد بقيه دوستان نيز علاقه مند به اين مباحث باشند.
البته شايان ذكر است اين كتابچه در دو جلد تهيه شده است ، اين جلد اولشه اگه علاقه مند داشت جلد دومش را هم به اشتراك ميگذارم.

مهندس,فایل بارگذاری نشد!!!
من به شما میل میزنم برام اگر زحمتی نیست میل بفرمایید.

با احترام

alirezakiani
2008/7/14, 08:40 AM
مهندس,فایل بارگذاری نشد!!!
من به شما میل میزنم برام اگر زحمتی نیست میل بفرمایید.

با احترام

با سلام
من خودم امتحان كردم، براحتي فايل رو دانلود كردم به يكي دوتا از بچه هاي ديگه هم كه گفتم تونستن فايل را بگيرن ، فكر ميكنم يه مشكلي از اون طرفه به هر حال من هم براتون ايميل ميكنم هم يه بار ديگه اينجا ميارمش.

mahtabi
2008/7/15, 07:28 AM
با سلام:
فكر كنم اين بحث آزاد شده يه گفتگوي كاملا دو نفره.
لطفا اين بحث رو تموم كنيد و اگر جناب كياني ميبينن كه نياز به نظر سنجي در اين ارتباط هست بايستي در يك تاپيكي جداگانه با مضموني صرفا در اين ارتباط بحث رو راه بندازن .
چون اگر در اين تاپيك نظرسنجي بذاريم ديد قشنگي نخواهد داشت.

در مورد فونتها هم بگم كه خواهشا ديگه با فونتي معمولي و سايز 2 تايپ كنيد و ديگه هم بحثي راجع بهش نشه كه وگرنه مجبور ميشم اخطار بدم.
با احترام

alirezakiani
2008/7/15, 10:00 AM
با سلام:
لطفا اين بحث رو تموم كنيد و اگر جناب كياني ميبينن كه نياز به نظر سنجي در اين ارتباط هست بايستي در يك تاپيكي جداگانه با مضموني صرفا در اين ارتباط بحث رو راه بندازن .

در مورد فونتها هم بگم كه خواهشا ديگه با فونتي معمولي و سايز 2 تايپ كنيد و ديگه هم بحثي راجع بهش نشه كه وگرنه مجبور ميشم اخطار بدم.
با احترام

با درود
مدير مهتابي عزيز
اگه بحث دو نفره شده تقصير بقيه هستش ، من و آقاي امير در حين بحث ها مطالب ديگه اي هم گذاشتيم براي صحبت ، لطفا گناه بقيه رو به حساب ما نگذاريد ، در ضمن بحث ها هم مسايل شخصي نيستش كه ، مسايل عمومي همه ميتونن اظهارنظر كنند خود من بار ها درخواست مشاركت بقيه اعضا را
داشته ام.
در مورد نظر سنجي هم كه ما از شما توي پست هاي قبلي كسب تكليف كرده ايم ، احتياجي به اخطار و ضرب وشتم نيست ، به خدا ما بچه هاي خوفي هستيم.
در مورد فونت ها هم بايد بگم چون من مطالبم را در محيط word مينويسم و بعد انتقال ميدم (به دليل تمركز بيشتر و صرفه جويي در مصرف منابع يا تخصيص صحيح منابع) يه مقداري آقاي امير مشكل داشتند كه بحمداله بخاطر ايشان اون مشكل را هم حل كردم و سايز font را بزرگتر كردم.
حالا شما هم اگه احساس ميكنيد خطايي از ما كوچكترا سر زده به بزرگواري خودتون ببخشيد.

با تقديم احترام:gol:

mahtabi
2008/7/15, 11:14 AM
دقيقا منم منظورم اينه كه ديگران بيان و در بحثتون شركت كنن وگرنه بحث بحث بدي نيست و ميتونه جالبم بشه.
راستي من كجا زدمتون؟فقط يه صحبت دوستانه بود نه كه بخوايم كسي رو تهديد كنم يا بزنم يا گيساشو بكنم يا گازش بگيرم يا....:D:D

alirezakiani
2008/7/15, 11:21 AM
دقيقا منم منظورم اينه كه ديگران بيان و در بحثتون شركت كنن وگرنه بحث بحث بدي نيست و ميتونه جالبم بشه.
راستي من كجا زدمتون؟فقط يه صحبت دوستانه بود نه كه بخوايم كسي رو تهديد كنم يا بزنم يا گيساشو بكنم يا گازش بگيرم يا....:D:D

واي ي ي ي ي ي ، خدا رحممون كرده يه صحبت دوستانه بود ، شما تو صحبت هاي دوستانه اخطار هم ميديد.
بعدش نكنه من بايد براي اين تاپيك تبليغ بزنم تو سايت تا بقيه بيان تو بحث شركت كنن.

mahtabi
2008/7/15, 12:04 PM
واي ي ي ي ي ي ، خدا رحممون كرده يه صحبت دوستانه بود ، شما تو صحبت هاي دوستانه اخطار هم ميديد.
بعدش نكنه من بايد براي اين تاپيك تبليغ بزنم تو سايت تا بقيه بيان تو بحث شركت كنن.

اول اينكه فكر ميكنم اين بحثا بهتره تموم شه و تاپيك با كل كل من و شما پر نشه، اگر بازم مسئله اي بود بهتره با پيام خصوصي عنوان شه تا شايد حل شه.
بعدم اينكه بله دوستانه بود و ميتونه اخطار هم داشته باشه.(مثل اينكه به اخطار علاقه پيدا كردين؟!)

براي قسمت آخر هم بايد بگم كه گاهي نياز به ماركتينگ هم هست.حالا در نوع خودش ميتونه هر چيزي باشه ، مثلا اينكه يه تاپيكي جداگانه براي اين بحث باز شه و اينجوري بيشتر به چشم بياد...

در هر صورت اخطار خواستين در خدمتم:D

امیر Amir
2008/7/15, 12:37 PM
با سلام:

با احترام

چه عجب!!!

رسیدن به خیر

mahtabi
2008/7/15, 10:16 PM
چه عجب!!!

رسیدن به خیر

بله؟
نخیر مثل اینکه این تاپیکم قراره مثل تاپیکایی بشه که بهمشون ریختین:mad:

امیر Amir
2008/7/18, 10:46 AM
بله؟
نخیر مثل اینکه این تاپیکم قراره مثل تاپیکایی بشه که بهمشون ریختین:mad:
:surprised:

متهم هم شدم!!!

:biggrin:

بهمشون ریختم؟؟ کدوماشو بهم ریختم....جسب بیارم درستش کنم!!!

من این تاپیک رو زدم که حکم چت روم رو داشته باشه که دیگه ماها توی تاپیک های دیگه یک جوری چت نکنیم با هم...

arminspeedy
2008/7/19, 08:24 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم
عذر خواهی می کنم به خاطر 3 ماه غیبتی که در تالار داشتم.راستش توی این مدت مشکلاتی داشتم که امیدوارم واسه هیچ کدومتون پیش نیاد. حالا کسی منو اصلاً یادش هست یا اینکه منم به فراموشی سپرده شدم؟:(
راستی هر چی تو تاپیک ها گشتم تاپیکی رو با عنوان مناسب واسه گذاشتن این مطلب ندیدم. در هر صورت اگه جای بدی این موضوع رو گذاشتم، از مدیر تالار عزیز که متوجه شدم تو این مدت تغییر کردن عذر می خوام. راستی تبریکات دیر موقع منو هم آقای بردینوا بپذیرید.
با تشکر

امیر Amir
2008/7/19, 11:16 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم
عذر خواهی می کنم به خاطر 3 ماه غیبتی که در تالار داشتم.راستش توی این مدت مشکلاتی داشتم که امیدوارم واسه هیچ کدومتون پیش نیاد. حالا کسی منو اصلاً یادش هست یا اینکه منم به فراموشی سپرده شدم؟:(
راستی هر چی تو تاپیک ها گشتم تاپیکی رو با عنوان مناسب واسه گذاشتن این مطلب ندیدم. در هر صورت اگه جای بدی این موضوع رو گذاشتم، از مدیر تالار عزیز که متوجه شدم تو این مدت تغییر کردن عذر می خوام. راستی تبریکات دیر موقع منو هم آقای بردینوا بپذیرید.
با تشکر

به به اقا آرمین...!!!:eek:
رسیدن به خیر...:surprised:
چه عجب تشریف اوردین...

شاه داماد شما همه رو زود فراموش میکنی :biggrin:ما انیجوری نیستیم...یادت باشه.اقا مهندس.....:mad:

کی بیاییم شیرینی خورون...

مهندس صنايع
2008/7/20, 01:37 PM
سلام
اگه میشه به من کمک کنید.
من فوق دیبلم رشته ریاضی هستم.حالا میخوام دانشگاه بیام نور رشته مهندسی صنایع ثبت نام کنم.میخواستم راهنماییم کنید در مورد این رشته.ممنون:cry:

برادرانه تورانصيحت مي کنم:
اگه فارغ ازدانشگاه دولتي(روزانه،شبانه وپيام نور) هستي وآي کيو توبسياربالا هست دردانشگاه پيام نورتحصيل کن والا برادرانه به تومي گويم که تاترم 3حداکثربيشترنمي کشاني.اينو ازدانشجويان اين دانشگاه سوال کن.

reza1359
2008/7/26, 04:35 PM
اگه سری به مطالب مرتبط با صنایع بزنید در خواهید یافت:
www.IEPortal.ir

alirezakiani
2008/8/06, 10:45 AM
شركت جن‌پتس (GENPETS) متعلق به موسسه اي کانادایی بنام بیو.ژنیکا، اقدام به توليد انبوه حيوانات ژنتيكي كرده است كه نمونه آنها در طبيعت وجود ندارد و اخيرا اقدام به تولید نوعي عروسکهای زنده کرده است . این شرکت به کمک مهندسی زیستی و اصلاح و دستکاری DNA اقدام به تولید *****داران زنده کرده است .
این حیوانات با القای خواب زمستانی درآنها در بسته بندیهای ویژه ای در فروشگاه‌هاي اين شركت عرضه میگردند . بسته بندیها دارای نشانگر ضربان قلب حیوان ، چراغ های LED که درجه تازگی حیوان را نشان میدهد ، دارای سیستم( IV ) که حیوان توسط یک لوله باریک تغذیه میگردد، میباشد . عمر این حیوانات یک تا سه سال است و پس از خارج شدن از بسته بندی خواب زمستانی سر و صدای کمی داشته و با کودکان و انسان سریع انس میگیرند .
اين عروسك يك *****دار عقيم شده است كه به كمك علم مهندسي ژنتيك ساخته شده. تركيبي از ژنهاي خرگوش ، شامپانزه و خوك که با استفاده از القاي خواب زمستاني ، در جعبه نگهداري ميشود. اين جعبه ضربان قلب و ميزان تازگي آن را نشان ميدهد. اين موجود عجيب و دست ساز بشر در شش شخصیت مختلف تولید گردیده است . پهلوان ( قرمز) ، ماجراجو (نارنجي) ، شاد (زرد) ، آرام (سبز) ، متين (آبي ) ، روحاني (بنفش) ساخته شده .قيمتشان هنوز مشخص نيست و تنها به صورت آزمايشي در اختيار اعضاي شركت قرار گرفته اند .حيوان خانگي ساخته شده در شركت جن‌پتس مانند ديگر حيوانات دچار درد و رنج مي‌شود اما به گونه‌اي ساخته شده كه هنگام درد، سر و صداي زيادي نمي‌كند.عمر اين حيوان يك تا سه سال است و پس از خروج از بسته بندي و برخاستن از خواب زمستاني به سرعت با انسان و كودكان انس مي‌گيرد.اين شركت اعلام كرده است كه به زودي فروش انبوه محصول خود را در قفسه فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي و نمايندگي‌هاي خود آغاز مي‌كند و اكنون در حال ثبت و اهداي حق نمايندگي فروش است.اين شركت با استفاده از دستاوردهاي مهندسي ژنتيك، بااصلاح و دستكاري مولكول‌هاي DNAكه حاوي اطلاعات زيستي جانداران است اقدام به توليد انبوه و فروش *****داران زنده كرده است.
شركت سازنده اين حيوانات اعلام كرده است كه آنها مانند ديگر حيوانات، داراي عضله، استخوان و خون هستند و اگر قسمتي از بدن آنها بريده شود، خونريزي مي‌كنند و در صورت عدم مراقبت جان خواهند باخت.
قيمت هنوز مشخص نيست و تنها به صورت آزمايشي در اختيار اعضاي شركت قرار گرفته اند. ممکن است قیمت حدودا 12500 دلار باشد.اين موجود زنده طوري ساخته شده است كه حركات محدودي مانند يك نوزاد داشته باشد. مدفوع آن بسيار مختصر بوده و به غذاي كمي احتياج دارد. طول آن حدود 20 سانت و عرضش 7 سانت میباشد. جثه آن بزرگ نميشود و كاملاً درد را حس ميكند ولي نميتواند صدای بلند توليد كند. این محصول داري خون، عضله و استخوان بوده و بعد از خروج از جعبه ظرف بيست دقيقه بيدار شده و چشمهایش را باز میکند!
DNA اين حيوانات بر اساس فن‌آوري ميكرواينجكشن تخم (‪Zygote Micro (Injection تهيه شده است. اين فن‌آوري در سال ۱۹۹۷بوجود آمده است و در سال ‪۲۰۰۳ از آن براي تلفيق دي‌ان‌آي انسان و خرگوش با موفقيت استفاده شد. و . . .اقدام شركت جن‌پتس دغدغه فيلسوفان و حاميان حقوق انسان و حيوانات را بار ديگر گوشزد مي‌كند و بيم زندگي در جهاني مانند “جزيره دكتر مونرو” را به ذهن متبادر مي‌كند.
در جزيره دكتر مونرو كه يك داستان تخيلي مربوط به چند دهه پيش است، حيواناتي زندگي مي‌كنند كه نيمي انسان و نيمي حيوان‌اند.به نظر مي‌رسد با عرضه انبوه اين حيوانات خانگي، كه برخي خصوصيات عروسك‌ها را نيز دارا هستند، نسلي از كودكان پرورش مي‌يابند كه تفكر متفاوتي در مورد حيات، سر منشا و ماهيت آن در ذهن خواهند داشت و به اين ترتيب نگاه آنان به زندگي و فرهنگ زيستي آنان دگرگون خواهد شد !
سؤال، اين است كه اگر آن‌ها موجودات زنده هستند، چرا داخل يك پكيج پلاستيكي‌اند؟ در پاسخ گفته شده است كه آن‌ها طوري طراحي شده‌اند كه براي فروش در قفسه‌هاي فروشگاه‌ها گذاشته شوند، نه در مغازه‌هاي سنتي فروش حيوانات خانگي.براي همين است كه آن‌ها در پكيج‌هاي پلاستيكي بسته‌بندي شده‌اند. ليكن برخلاف ديگر موجودات زنده، ژن پت‌ها قادر به تكثير و توليدمثل نيستند. ژن پت‌ها قادر به بازشناسي مالكان و صاحبانشان نيز هستند. پس از بيدار شدن از خواب به مالكشان مي‌چسبند و براي باقيمانده چرخه زندگيشان شخص مزبور را بازشناسي مي‌كنند. ژن‌پت‌ها كه در داخل پكيج، چشماني بسته دارند، پس از بيرون آوردنشان از پكيج، ظرف حدود بيست دقيقه به آرامي از خواب بلند مي‌شوند.ژن‌پت‌ها توانايي حركت محدودي دارند و لذا بيشتر شبيه يك نوزاد تازه به دنيا آمده عمل مي‌كنند تا يك بچه بالغ. لذا بايد از يك ژن پت، بيشتر انتظار لوليدن و جنبيدن داشت تا خزيدن يا چهار دست و پا راه رفتن. نبايد زياد انتظار داشت كه آن‌ها روي دو پا راه بروند و يا چهار دست و پا حركت كنند. آن‌ها گاز نمي‌گيرند و نيش نمي‌زنند، هر چند «بيوجنيكا» كه كمپاني زيست‌مهندسي توليد ژن پت‌هاست، اسباب و آلات دورانداختن دندانشان را نيز به معرض فروش مي‌گذارد.سرانجام بايد گفت كه ژن پت‌ها در درون بسته‌هاي پلاستيكي تنفس مي‌كنند! اين كار از طريق منافذ و سوراخ‌هايي در كناره‌هاي بسته انجام مي‌گيرد كه اجازة عبور هوا را مي‌دهد.
برای اطلاعات بیشتر از سایت Gen.Pets دیدن کنید: http://www.genpets. com/meet. php (http://www.genpets.com/meet.php)

ولی واقعیت چیست؟

آيا رؤياي قديمي دارد واقعي مي‌شود؟!
يعني انسان ديگر مي‌تواند موجودات زنده توليد كند؟ طي يكي دو هفته اخير يك سايت اينترنتي ادعا كرد كه اين اتفاق افتاده است.دنياي اينترنت، دنياي شگفت‌انگيزي است. جهاني مملو از چيزهاي رنگارنگ و متنوع. ادب و هنر، سينما، درد دل، تبليغات، نامه‌هاي الكترونيكي، سرگرمي، موسيقي و ترانه، ورزش، علم و تكنولوژي، عرضة كتاب، سياست، نمايش و فروش انواع كالاها، عكس و خبر و غيره و غيره.همه و همه در اين دنياي پر شر و شور، جايي براي خود باز كرده‌اند. در اين دنياي مجازي، طبيعي است كه هر از گاهي شاهد شوخي‌ها و وب‌سايت‌هاي سركاري و فريب‌آميز و شايعه‌هاي پوچ باشيم.بنا به محاسباتي كه در بيوفيزيك محاسباتي انجام شده است، ما تازه در اواسط قرن بيست و دوم قادر خواهيم بود به دانشي جزء به جزء از DNA دسترسي پيدا كنيم كه امكان توليد اين گونه موجودات را فراهم آورد. اطلاعات و دانش ما نسبت به ابر مولكول DNA و نيز هزاران مولكول پيچيدة ديگر در هستة سلول، در قياس با دانشي كه بتواند به ما امكان انجام پروژه‌هايي نظير Genpets را بدهد، به غايت اندك و ناچيز است.به علاوه، انجام اين كار، به تكنولوژي و فن‌آوري پيچيده و پيشرفته و عظيمي احتياج دارد كه در شرايط كنوني و با توجه به اوضاع و احوال فعلي علم مهندسي ژنتيك كه مي‌توان رصد كرد، دور از دسترس و بهره‌برداري به نظر مي‌رسد. دانش كنوني ما از DNA و ژن‌هاي قد و نيم قد و رنگ و وارنگ آن، كمتر از يك هزارم آن مقداري است كه براي شناخت كامل DNA و كاركرد هر يك از ژن‌هاي آن لازم است.
مي دانيم كه Genpetها واقعي نيستند. يعني زنده نيستند. صرفا عروسك و مجسمه‌اند كه هنرمندانه طراحي و ساخته شده‌اند.اما فرض كنيد كه Genpetها طوري ساخته مي‌شدند كه مو لاي درزشان نمي‌رفت. يعني بسيار طبيعي و بسيار خوش‌ساخت، با قابليت‌هاي رفتاري بسيار پيچيده نظير آدمي و بسيار انسان‌گونه.
فرض كنيد كه رفتار آن‌ها به حدي شبيه رفتار انسان‌ها باشد كه تمايز آن‌ها با نوع آدمي، اگر نگوييم كه غيرممكن، بسيار سخت و دشوار باشد. توجه داشته باشيد كه اين فرض به هيچ وجه فرض بعيد و دور از دسترسي نيست و چه بسا در آيندة نزديك (ظرف مدت حدود 50 سال آتي) بتوان به آن جامة عمل بخشيد.
در اين صورت در مورد Genpetها چه مي‌توان گفت؟ آيا هنوز هم غيرواقعي يا بهتر بگوييم غيرزنده و بي‌جان‌اند؟ يا واقعي و زنده، هر چند مصنوعي و حاصل يك سنتز مكانيكي ـ الكترونيكي؟ آيا اين موجودات قادر به «درك» هستند؟ آيا احساس دارند؟ آيا مي‌توانند فكر كنند؟ آيا صاحب عواطفند؟ آيا تشخص و هويت دارند؟ به زبان فلسفي‌تر، آيا اين موجودات صاحب شعور (Consciousness) هستند؟ آيا ذهن (Mind) دارند.
وب‌سايت مزبور، حاصل هنرنمايي و شيرين‌كاري مجسمه‌ساز و پيكرتراش و برنامه‌نويس كامپيوتري 24 سالة كانادايي ، آدام براند جس (Adam Brandejs) است. براي اطلاعات بيشتر در مورد اين هنرمند ماجراجو و خلاق مي‌توانيد به وب سايت www.brandejs. ca (http://www.brandejs.ca/) مراجعه كنيد. براي چك كردن اخبار اينترنتي و شايعه‌هاي متداول دنياي مجازي، بدنبال يك مرجع خوب باشید. شايعه و شوخي فريب‌آميز Genpets در وب‌سايتهای دانشگاهی، مورد بررسي قرار گرفته و كذب بودن آن خاطرنشان شده است.
براند جس خود مي‌گويد: «من در اين واقعيت، تأمل و درنگ مي‌كنم كه تكنولوژي، كجا و چگونه و به وسيله چه كسي مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت.» او اين را خلاصة پيام اين مجسمه مي‌داند و در عين حال، خاطرنشان مي‌كند كه او ضد رشتة زيست‌مهندسي (bioengineering) نيست.

موجودي ساخته دست بشر!!!!
http://i31.tinypic.com/of9hjn.jpg

http://i28.tinypic.com/2rcn1xj.jpg

http://i26.tinypic.com/nz2id4.jpg

بقيه عكس ها هم توي فايل ضميمه هستش

alirezakiani
2008/8/06, 01:48 PM
با سلام
يه مطلبي يكي از دوستان فرستاده بود كه فكر ميكنم تاثير گذار باشه ، حداقل در مورد من كه اينطور بود ،بد نيست يه نگاهي بهش بندازيم لينكشو ميذارم اينجا دوست داشتين يه سري بزنين.
http://louzi.ir/clip/labkhand-khoda (http://louzi.ir/clip/labkhand-khoda)

industrial-eng
2008/8/06, 02:22 PM
لبخند خدا بسیار زیبا بود
سپاسگذار اقای کیانی

اگر یادتان بود و باران گرفت / دعایی به حال بیابان کنید

محسن2115
2008/8/06, 02:27 PM
با سلام.
اقای کیانی عزیز...
حرف من اینه...

ما LEADER هستیم...

بهروز باشید

امير آقا سلام./
شما اگه ميخواستيد مدير باشي مديريت بايد ميخوندي نه مهندسي. هميشه مهندس تو اجرا هستش نه نظارت ومديريت.مدير بايد تئوريك باشه ومهندس عملي وفني.بخاطر همينه كه الان وضع اينه اگه مهندس مكانيك ،صنايع ،متالوژي و...... كار بلد باشن واحجرايي كار كنند وكسي كه مديريت خونده وبلده رو بذارن سرجاشون ما پيشرفت ميكنيم اما در غير اينصورت نه.شما دقيقا بر عكس من هستيد من فوق العاده اجرا رو دوست دارم .يادت باشه اجرا بهترين قسمت كار چون تئوري همش يه جاش لنگ ميزنه ولي تو اجراست كه واقعيت رو ميبيني ولمس ميكني وميتوني بفهمي كه كجاي كار عيب داره اينم فكر كنم كار مهندسه.من خودم كاراي فني زياد كردم درس مديريت صنعتيم خوندم كه با صنعت جور باشه الان كاراي اجرايي تو كارم ونظر دادنام بدردم ميخوره با اتينكه كارم صنعتي نيست.
شما يراي چي گارگاههاي مختلف داريد؟:gol:

alirezakiani
2008/8/06, 04:03 PM
امير آقا سلام./
شما اگه ميخواستيد مدير باشي مديريت بايد ميخوندي نه مهندسي. هميشه مهندس تو اجرا هستش نه نظارت ومديريت.مدير بايد تئوريك باشه ومهندس عملي وفني.بخاطر همينه كه الان وضع اينه اگه مهندس مكانيك ،صنايع ،متالوژي و...... كار بلد باشن واحجرايي كار كنند وكسي كه مديريت خونده وبلده رو بذارن سرجاشون ما پيشرفت ميكنيم اما در غير اينصورت نه.شما دقيقا بر عكس من هستيد من فوق العاده اجرا رو دوست دارم .يادت باشه اجرا بهترين قسمت كار چون تئوري همش يه جاش لنگ ميزنه ولي تو اجراست كه واقعيت رو ميبيني ولمس ميكني وميتوني بفهمي كه كجاي كار عيب داره اينم فكر كنم كار مهندسه.من خودم كاراي فني زياد كردم درس مديريت صنعتيم خوندم كه با صنعت جور باشه الان كاراي اجرايي تو كارم ونظر دادنام بدردم ميخوره با اتينكه كارم صنعتي نيست.

جناب محسن 2115
با درود
با اين كه مدير مهتابي از ما خواسته بود كل كل نكنيم و با توجه به روابط حسنه اي كه بين من و آقاي امير بوجود آومده ، دلم نمياد ساكت بشينم ، چون در مورد بعضي حرف هاي شما نظراتي دارم و مطمئنم بنا به تقاربي كه بين رشته هامون هست حرف هم ديگرو خوب مي فهميم و درك ميكنيم.

اونجايي كه گفته بودي : شما اگه ميخواستيد مدير باشي مديريت بايد ميخوندي نه مهندسي
بايد بگم الزاما اينطور نيست مديريت يه علم مديريت ميخاد كه ما تو مهندسي صنايع يه چيزايي در موردش خونديم (من خودم مطالعات جانبي هم در موردش داشتم) و يه حس مديريت كه ذاتيه ، به نظر من مورد دوم خيلي مهم تره تا مورد اول ، كه حتما اقاي امير در خودشون اين حسو ديدند.

اما اونجايي كه گفته بودي : .هميشه مهندس تو اجرا هستش نه نظارت ومديريت
بايد بگم اينطوريام نيست ، حداقل تو رشته ما اين خبرا نيست براي ما نظارت و اجرا خيلي جاها با هم قاطيه، تا بلد نباشي اجرا كني نمي توني نظارت كني و يا حتي خيلي جاها فقط كارمون نظارته (كنترل پروژه ، مديريت پروژه و ...)

همه ما ميدونيم مديريت يك هنر است ، هنر بكارگيري بهينه 4M (man,machine,method,material)يا به قول بعضيا 7M در كنار همديگر ، پس نميشه مرز جداگانه اي بين دو مقوله نظارت و اجرا كشيد

مشكل مملكت ما هم سر اين حرفا نيست ، مديرامون مدير دلسوز نيستن دوست عزيز ، نذار در دلم وابشه .....

اما يه جايش خيلي سوزناك بود ، ميدوني كجا؟ اون جايي كه گفته بودي : يادت باشه اجرا بهترين قسمت كار چون تئوري همش يه جاش لنگ ميزنه ولي تواجراست كه واقعيت رو ميبيني ولمس ميكني وميتوني بفهمي كه كجاي كار عيب داره ...
اين حرف كاملا با مفهوم كار تيمي مغايرت داره آقا ، اگه سختي هست مال همس و بالعكس اگه راحتي ، موفقيت ويا پاداشي هم هست مال تيم هستش.

پس همونطور كه شما ميگي كه :من خودم كاراي فني زياد كردم درس مديريت صنعتيم خوندم كه باصنعت جور باشه الان كاراي اجرايي تو كارم ونظر دادنام بدردم ميخوره با اتينكه كارمصنعتي نيست.
پس اجازه بديم كسي هم كه به مديريت علاقه داره حرفشو بزنه و محدودش نكنيم

امیر Amir
2008/8/06, 11:49 PM
امير آقا سلام./

با سلام
من با نظرات مهندس کیانی 100% موافق هستم و صحبت ایشون سند هست.

چون جواب به شخص محسن خان دقیقا همین هست.

با احترام

anathema
2008/8/06, 11:54 PM
سلام دوستان

من مطالب شما رو خوندم و فقط لازم می دونم که چند تا نکته رو يادآوری کنم :

اول بايد مشخص بشه که بحث تخصصی هست يا احساسی

اگر بحث احساسی هست ، هيچ اشکالی نداره که هر شخصی احساس و نظر خودشو بيان کنه. از علايق کاری و حيطه مطلوب فعاليتش صحبت کنه و حتی با توجه به احساسات خودش تصميم گيری کنه.

اما اگه بحث تخصصی هست ، بايد به چند مطلب دقت بشه :

1. استفاده از جملاتی مثل : من دوست دارم . . . ، من ترجيه می دم و . . . جايی در بحث تخصصی نداره
2. استفاده از جملاتی مثل : به نظر من . . . ، من تشخيص می دم . . . ، من فکر می کنم . . . و . . . تنها موقعی جايز هست که شخص گوينده به درجه بيان نظر و تشخيص فنی رسيده باشه و حرفش مستند به درجات علميش باشه. کمترين نشانه اين حرف هم داشتن حداقل تحصيلات دکتری هست !

حالا به طور کلی يه جمله در مورد علم مديريت از آقای John Nicholasنقل قول می کنم :

علم مديريت و يا تکنيک های مديريت ، از لحاظ سيستمی ، يه علم ميان رشته ای هست و هر چند که زادگاهش علوم (سيستم های) انسانی و سازمانی هست ، اما برای تکامل و تعالی اون می شه و بايد از سيستم های سطح پايين تر هم استفاده کرد.

با توجه به اين مطلب بايد در نظر داشت که علم و يا تکنيک های مديريت ، به خودی خود ، تعريف نمی شه و مديريت در عرصه تخصص های خاص معنی می ده. بنابر اين ، مديريتی که منجر به اجرای عملی و يا نظری صحيح و متناظر اهداف نباشه ، دچار نقص هست و بالعکس. يعنی هيچ متخصص عملی و نظری بدون اعمال مديريت صحيح در طی فرآيند های مربوطه نمی تونه به اهداف تعريف شده دست پيدا کنه.

حالا اينکه چه کسی مديريت کنه و چه کسی اجرا ، در درجه دوم اهميت قرار داره. چونکه هميشه تقسيم عناوين کاری وجود داره و هيچ کدوم به ديگری برتری ندارن.

مطمئنن هيچ دانشمندی ، نمی تونه بالفعل يک مهندس خوب و هيچ مهندسی نمی تونه بالفعل يک دانشمند و مدير خوب باشه. بهترين طرح های اجرا شده توسط مهندسين دارای پشتوانه علمی و مديريتی قوی هستن و همينطور بهترين ايده های علمی و مديريتی ، بدون ايده ها و تخصص های تکنيکی مهندسیين ، مجالی برای بروز عينی پيدا نمی کردن.

موفق باشين

امیر Amir
2008/8/07, 12:00 AM
سلام دوستان

اگر بحث احساسی هست ، هيچ اشکالی نداره که هر شخصی احساس و نظر خودشو بيان کنه. از علايق کاری و حيطه مطلوب فعاليتش صحبت کنه و حتی با توجه به احساسات خودش تصميم گيری کنه.

1. استفاده از جملاتی مثل : من دوست دارم . . . ، من ترجيه می دم و . . . جايی در بحث تخصصی نداره
2. استفاده از جملاتی مثل : به نظر من . . . ، من تشخيص می دم . . . ، من فکر می کنم . . . و . . . تنها موقعی جايز هست که شخص گوينده به درجه بيان نظر و تشخيص فنی رسيده باشه و حرفش مستند به درجات علميش باشه. کمترين نشانه اين حرف هم داشتن حداقل تحصيلات دکتری هست !

حالا به طور کلی يه جمله در مورد علم مديريت از آقای John Nicholasنقل قول می کنم :

علم مديريت و يا تکنيک های مديريت ، از لحاظ سيستمی ، يه علم ميان رشته ای هست و هر چند که زادگاهش علوم (سيستم های) انسانی و سازمانی هست ، اما برای تکامل و تعالی اون می شه و بايد از سيستم های سطح پايين تر هم استفاده کرد.

با توجه به اين مطلب بايد در نظر داشت که علم و يا تکنيک های مديريت ، به خودی خود ، تعريف نمی شه و مديريت در عرصه تخصص های خاص معنی می ده. بنابر اين ، مديريتی که منجر به اجرای عملی و يا نظری صحيح و متناظر اهداف نباشه ، دچار نقص هست و بالعکس. يعنی هيچ متخصص عملی و نظری بدون اعمال مديريت صحيح در طی فرآيند های مربوطه نمی تونه به اهداف تعريف شده دست پيدا کنه.

حالا اينکه چه کسی مديريت کنه و چه کسی اجرا ، در درجه دوم اهميت قرار داره. چونکه هميشه تقسيم عناوين کاری وجود داره و هيچ کدوم به ديگری برتری ندارن.

مطمئنن هيچ دانشمندی ، نمی تونه بالفعل يک مهندس خوب و هيچ مهندسی نمی تونه بالفعل يک دانشمند و مدير خوب باشه. بهترين طرح های اجرا شده توسط مهندسين دارای پشتوانه علمی و مديريتی قوی هستن و همينطور بهترين ايده های علمی و مديريتی ، بدون ايده ها و تخصص های تکنيکی مهندسیين ، مجالی برای بروز عينی پيدا نمی کردن.

موفق باشين
خوب اقای الیاس پور...
ایده آل ها هست که به هدف و اهداف هستند که عمل تبدیل میشن...

فرق مدیر با رهبر چیست؟

چه کسی میتواند مدیر باشد؟

وظایف مدیر چیست؟

anathema
2008/8/07, 12:14 AM
جناب امير

اصولا مرز بين معانی و حوزه تعريف و کارکرد دو واژه manager و leader هنوز برای خود صاحب نظرای اين مباحث هم مشخص نيست. از جهاتی می شه گفت فرقی ندارن و از جهاتی می شه گفت که اصلا دو مقوله جدا از هم هستن.

به همين خاطر من ترجيه می دم که اين بحث باز نشه. چون ممکنه منجر به ارايه نظرات سليقه ای و غير علمی بشه.

با احترام

alirezakiani
2008/8/09, 01:47 PM
سلام دوستان

موفق باشين

جناب الياس پور عزيز
ضمن تشكر از احساس مسئوليتي كه نسبت به تاپيك ها و پست هاي ارسالي از سوي اعضاء ميفرماييد ،لازمه چند نكته را در نظر داشته باشيد:
الف. گفتگويي كه بين آقايان محسن 2115 ، امير و اينجانب صورت گرفته بود نه احساسي بود و نه تخصصي صرف بلكه تنها انتقال تجربيات و بيان يافته هاي هر يك از نامبردگان در حوزه علوم مديريتي و مهندسي بود، نه مجادله علمي – تخصصي ميان مدعيان حوزه مذكور.

ب. آقاي محسن2115 نيز تنها متهم به استفاده از كلمه من به تعداد 3 مرتبه هستند ،البته ايشان هم تنها از كلمه من به منظور بيان توانمندي ها و تجربيات خودشون استفاده كردند ولاغير ،من ادعايي تو حرفاشون نديدم.

ج. مطالب علمي و تخصصي هم اونقدر كه شما فكر ميكنيد خشك و fix نيستند، اونم تو حوزه مديريت كه هركي از راه رسيده يه تعريفي كرده ، ما از اين دكترا كه شما دنبالش ميگردي خيلي تو مملكتمون داريم ، بزار حداقل اينجا از دستشون راحت باشيم.

د. در مورد تعريف هم كه در مورد علم مديريت از آقای John Nicholasنقل قول فرموديد و همچنين ادامه مطالب ، بايد بگم عالي و به جا بود.

كامياب باشيد

امیر Amir
2008/8/09, 08:04 PM

با سلام

شخصا چنین فردی که به درجه دکترا رسیده و من من میکنه رو موجودی کم ظرفیت و دارای 100 کمبود شخصیتی میبینم:biggrin:

درخت هر چه بارش بیشتر...;)
من نمیزارم کسی کمبود های علمیشو با مانور روی اطلاعاتی که اون شخص داره و من ندارم پنهان بکنه.

یک دکترا خدا نیست.

حرفی بود که استادم یعنی دکتر .... به من گفتن:

از هیچ کسی اسطوره سازی نکنید.;)
برای همین هم هست که احدی برای من به عنوان اخرش نیست و من از همه سوال میکنم و همه برای من محترم هستند.;):gol:

با احترام

محسن2115
2008/8/11, 07:51 AM
جناب آقاي كياني
باسلام
از حسن توجه ودرج جوابيه شما بسيار سپاسگذارم .كل كل در اين زمينه بجز اينكه اطلاعات طرفين وزياد كنه وفهم دقيق مطالب و بهشون ياد بده مشكل ديگري نداره پس فكر ميكنم از جانب مدير تالار نيز جايز باشد .
در خصوص پاسخهاي شما بايد عرض كنم بسيار منطقي و بجا بوده اما در بخش اول صحبت هر دوبا اين موضوع موافق هستيم كه اول اجرا بعد نظارت. پس مهندس بدليل واحدهاي گذرانده بيشتر در حيطه اجرا كارايي موثر دارد تا نظارت.
مديراي ما دلسوز نيستند قبول دارم چون يه مجموعه از اين افراد هر روز صبح تا عصر بايد باهشون كار كنيم.
در مورد بحث تئوري و اجرا نيز اين نكته خالي از لطف نيست ،همانگونه كه خود شما دوست عزيز مطلع هستيد تئوري اول اعداد و ارقام ويك سري پيش فرضها روي كاغذ هستند وتا درست نباشند فابل اجرا نيستند اما مي دانيد كه هميشه بين فكر وايده تا عمل تفاوت بسيار است. بحث به هيچ عنوان زير سئوال بردن كار تيمي نبوده است،چون اجرا ونظارت دو ركن اصلي موفقيت هر كاري هستند .
در رابطه با سخن پاياني شما فقط ميتوان اين نكته را ذكر كنم كه حرف حساب بي جواب است.
بازهم از حسن نيت شما متشكرم و اميدوارم اين موضوع يك شروع خوب وپر تلاش براي من باشد تا در كنار شما اطلاعات وتجربياتم را افزون نمايم.:gol:
فكر كنم فقط يكبار از من استفاده كردم ممنونم از توجهتون.

woodywood
2008/8/22, 01:11 AM
با عرض سلام
شرمنده من توی این بحث دخالت میکنم
اول از همه بذارید بگم که من یک کاربر تازه وارد نیستم که تصور کنید این بچه دیگه این وسط چی میگه . من یکی از اعضای فعال با نام کاربری دیگری بودم که متاسفانه بخاطر بیان نظر نچندان زیبا در مورد یکی از اساتید خودم و افراد موفق صنایع ایران ( البته هنوزم زیاد پشیمون نیستم چون اون استادو کامل می شناسم ) من رو از گروه حذف کردن. حالا با این نام کاربری جدید کار می کنم. اینو گفتم که فکر نکنید یک تازه وارد بخاطر این که بخواد پست هاش زیاد بشه چیزی گفته .
من با حرف های آقای الیاسپور کاملا موافقم . فکر نمی کنم که توی یک گروه که دور هم جمع شدن برای انتقال اطلاعات جایی برای دردو دل کردن یا ارائه تجربیات کاری ( البته به اصطلاح خودتون ) به این شکل و شمایل باشه . درسته گفتن : هیچ ترتیبی و آدابی مجوی / هرچه می خواهد دل تنگت بگو ولی هر چیزی یک اصولی داره .
شرمنده مزاحم دردودل (ببخشید انتقال تجربیاتتون ) شدم .
یا حق

امیر Amir
2008/8/22, 10:21 AM
با عرض سلام
اول از همه بذارید بگم که من یک کاربر تازه وارد نیستم که تصور کنید این بچه دیگه این وسط چی میگه . من یکی از اعضای فعال با نام کاربری دیگری بودم که متاسفانه بخاطر بیان نظر نچندان زیبا در مورد یکی از اساتید خودم و افراد موفق صنایع ایران ( البته هنوزم زیاد پشیمون نیستم چون اون استادو کامل می شناسم ) من رو از گروه حذف کردن. حالا با این نام کاربری جدید کار می کنم. اینو گفتم که فکر نکنید یک تازه وارد بخاطر این که بخواد پست هاش زیاد بشه چیزی گفته .
من با حرف های آقای الیاسپور کاملا موافقم . فکر نمی کنم که توی یک گروه که دور هم جمع شدن برای انتقال اطلاعات جایی برای دردو دل کردن یا ارائه تجربیات کاری ( البته به اصطلاح خودتون ) به این شکل و شمایل باشه . درسته گفتن : هیچ ترتیبی و آدابی مجوی / هرچه می خواهد دل تنگت بگو ولی هر چیزی یک اصولی داره .
یا حق
:biggrin::biggrin:

راز
2008/8/22, 10:37 AM
با سلام
من با نظرات مهندس کیانی 100% موافق هستم و صحبت ایشون سند هست.

چون جواب به شخص محسن خان دقیقا همین هست.

با احترام

با سلام
آقا محسن اگر شما صنایع خونده باشید ویکمم مقاله های این رشته را مطالعه کرده باشید باید بدونید که 70% این رشته مدیریت اصلا دلیل ایجاد چنین رشته ای هم همین بود چون تمام رشته های مهندسی در رابطه با محاسبات و اندازه گیری و به روابط انسانی بسیار کم توجه شده در حالی که در صنایع اصلی ترین عنصر نیروی انسانی هست و نیروی انسانی نیازمند مدیریت کارآمد است

امیر Amir
2008/8/24, 12:52 AM
چگونه حرفه ای بیندیشیم؟

نحوه صحبت کردن، لباس پوشیدن، نوشتن، رفتار کردن و کار کردن شما تعیین میکند که آیا یک حرفه ای میباشید و یا یک آماتور. با آنکه اغلب افراد آماتور بودن را عادی می پندارند اما شما هرگز طوری رفتار نکنید که آماتور بنظر آیید. هر کاری را که انجام میدهید، مانند یک حرفه ای انجامش دهید: مطابق با معیارهای حرفه ای.
۱) یک حرفه ای تمام جوانب شغل خود را آموزش می بیند. یک آماتور از هر فرصتی استفاده میکند تا از روند یادگیری طفره رود.
۲) یک حرفه ای به دقت در می یابد به چه چیزهایی نیاز و احتیاج است. یک آماتور نیازها و احتیاجات دیگران را حدس میزند.
۳) ظاهر و طرز بیان یک حرفه ای همانند یک حرفه ای میباشد. یک آماتور ظاهر و گفتار به هم ریخته ای دارد.
۴) یک حرفه ای محیط کار خود را پاکیزه و منظم نگه میدارد. یک آماتور یک محیط کار شلوغ، آشفته و کثیفی دارد.
۵) یک حرفه ای متمرکز و مدبر است. یک آماتور سردرگم و پریشان خاطر.
۶) یک حرفه ای از اشتباهات خود درس میگیرد. یک آماتور اشتباهات خود را نادیده گرفته و یا پنهان میکند.
۷) یک حرفه ای از وظایف و ماموریتهای دشوار استقبال میکند. یک آماتور تلاش میکند از کارهای دشوار خود را رهایی بخشد.
۸) یک حرفه ای در اسرع وقت پروژه ها را به انجام میرساند. یک آماتور در میان انبوه کارهای ناتمام احاطه گشته است.
۹) یک حرفه ای همواره خوشبینی و خونسردی خود را حفظ میکند. یک آماتور از کوره در میرود و بدترین وضعیت را متصور میشود.
۱۰) یک حرفه ای پول و حسابهای بانکی خود را به دقت مدیریت میکند. یک آماتور پول خود را بی حساب خرج میکند.
۱۱) یک حرفه ای سعی میکند مشکلات و ناراحتی های دیگران را رفع کند. یک آماتور از مشکلات دیگران اجتناب میورزد.
۱۲) یک حرفه ای از لحن احساسی مثبت استفاده میکند: اشتیاق، خوشی، علاقه، رضایت. یک آماتور از لحن احساسی منفی استفاده میکند: خشم، خصومت، ترس، نفرت، قربانی.
۱۳) یک حرفه ای آنقدر پافشاری میکند تا به مقصود خود برسد. یک آماتور در ابتدای کار شانه خالی میکند.
۱۴) یک حرفه ای بیش از انتظار بهره وری دارد. یک آماتور تا اندازه ای که کارها پیش رود.
۱۵) یک حرفه ای خدمات و فراورده های مرغوب وب ا کیفیت بالا ارائه میدهد. یک آماتور خدمات و محصولات با کیفیت پایین.
۱۶) یک حرفه ای آینده ای نوید بخش دارد. یک آماتور آینده ای مبهم و نامشخص.
نخستین گام برای حرفه شدن شما آنست که: باور کنید حرفه ای هستید.

alirezakiani
2008/8/24, 07:19 AM
با عرض سلام
یا حق

دوست عزيز، WOODYWOOD جان
در مورد اون بخشي كه در مورد سابقه خودتون توي سايت فرموده بوديد بايد بگم بسيار متاسفم نه براي حذف نام كاربريتون ،بلكه براي جوي كه بوجود اومده و براي يه انتقاد اينكارو با شما كردن. ولي به هر حال اون چيزي كه حداقل براي من ، اهميت داره چيزي فراتر از امتياز فرد ، نام كاربري ، سمت در تالارها ، ارتباطات دوستانه بيروني و .... است
شما اگه اين مطالب را هم نميگفتيد براي من هيچ فرقي نمي كرد كه روي صحبتم با كيه ولي به هر حال براتون آرزوي موفقيت دارم.
اما در خصوص مطالبي ديگري كه بيان فرموديد بايد بگم اولا تجربيات هر فرد يك بخشي از اطلاعات اون فرد بشمار ميره و بنا براين بين انتقال اطلاعات و انتقال تجربيات فرق چنداني وجود نداره ، حال اگه منظور شما و ساير دوستان از انتقال تجربه : صحبت ، نقد و بررسي ، نقل و قول ويا حتي copy paste مطالبي هستش كه تو كتابها و مجلات و . . . وجود داره اون يه مقوله جداست كه ميتونه هم مفيد باشه ولي من شخصا ترجيح ميدم به جاي خوندن يه كتاب و بعد بحث كردن در موردش ، به گفتگو در مورد مسايلي كه ممكنه تو صنعت براي يك دانشجو ويا يك مهندس صنايع پيش بياد حرف بزنم چون فكر ميكنم اثربخش تر باشه و كسي هم نميتونه بهم بگه در مورد چي حرف بزنم يا نزنم ، نظر هركسي براي خودش مهمه .
ثانيا توي اين سايت يا توي همين تالار افراد همه چيزي ميذارن از عكس و فيلم و داستان گرفته تا جوك و لطيفه و موزيك و مشاعره.
حالا من ميخام بدونم آيا اگه يكي دو نفر بخان تجربيات حاصل از تحصيل يا كار كردن در محيط هاي مختلف صنعتي را با هم بيان كنند ، حالا به هر اسمي يا انتقال تجربيات يا درد دل يا مباحث نيمه تخصصي و يا هر اسمي ديگه چرا بعضي افراد ديگه به خودشون اجازه ميدن بحث اونا را منحرف كنند ، دوست عزيز شما خودت توي اين تالار يه تاپيك گذاشتي به نام متفرقه ، درخواست كردي هركس لطيفه اي ، داستاني و ... داره بيايد في سبيل اله ارايه بده ، فكر ميكني كدوم اين دو مورد مفيدتر واقع بشن جنگ و جدل بر سر مسايل صنعت و مرز بين مهندسي و مديريت يا لطيفه و. . .

قضاوت با شما دوستان صنايعي:gol:

woodywood
2008/8/24, 04:35 PM
دوست عزيز، WOODYWOOD جان
در مورد اون بخشي كه در مورد سابقه خودتون توي سايت فرموده بوديد بايد بگم بسيار متاسفم نه براي حذف نام كاربريتون ،بلكه براي جوي كه بوجود اومده و براي يه انتقاد اينكارو با شما كردن. ولي به هر حال اون چيزي كه حداقل براي من ، اهميت داره چيزي فراتر از امتياز فرد ، نام كاربري ، سمت در تالارها ، ارتباطات دوستانه بيروني و .... است
شما اگه اين مطالب را هم نميگفتيد براي من هيچ فرقي نمي كرد كه روي صحبتم با كيه ولي به هر حال براتون آرزوي موفقيت دارم.
اما در خصوص مطالبي ديگري كه بيان فرموديد بايد بگم اولا تجربيات هر فرد يك بخشي از اطلاعات اون فرد بشمار ميره و بنا براين بين انتقال اطلاعات و انتقال تجربيات فرق چنداني وجود نداره ، حال اگه منظور شما و ساير دوستان از انتقال تجربه : صحبت ، نقد و بررسي ، نقل و قول ويا حتي copy paste مطالبي هستش كه تو كتابها و مجلات و . . . وجود داره اون يه مقوله جداست كه ميتونه هم مفيد باشه ولي من شخصا ترجيح ميدم به جاي خوندن يه كتاب و بعد بحث كردن در موردش ، به گفتگو در مورد مسايلي كه ممكنه تو صنعت براي يك دانشجو ويا يك مهندس صنايع پيش بياد حرف بزنم چون فكر ميكنم اثربخش تر باشه و كسي هم نميتونه بهم بگه در مورد چي حرف بزنم يا نزنم ، نظر هركسي براي خودش مهمه .
ثانيا توي اين سايت يا توي همين تالار افراد همه چيزي ميذارن از عكس و فيلم و داستان گرفته تا جوك و لطيفه و موزيك و مشاعره.
حالا من ميخام بدونم آيا اگه يكي دو نفر بخان تجربيات حاصل از تحصيل يا كار كردن در محيط هاي مختلف صنعتي را با هم بيان كنند ، حالا به هر اسمي يا انتقال تجربيات يا درد دل يا مباحث نيمه تخصصي و يا هر اسمي ديگه چرا بعضي افراد ديگه به خودشون اجازه ميدن بحث اونا را منحرف كنند ، دوست عزيز شما خودت توي اين تالار يه تاپيك گذاشتي به نام متفرقه ، درخواست كردي هركس لطيفه اي ، داستاني و ... داره بيايد في سبيل اله ارايه بده ، فكر ميكني كدوم اين دو مورد مفيدتر واقع بشن جنگ و جدل بر سر مسايل صنعت و مرز بين مهندسي و مديريت يا لطيفه و. . .

قضاوت با شما دوستان صنايعي:gol:

دوست عزیز منم حرف شما رو قبول دارم و این موضوع رو می پذیرم ولی این آرمان ها با چیزی که متاسفانه توی این پست بود خیلی تفاوت داشت . اگر واقعا مبحث ارائه تجربیات بود خیلی خوشحال می شدم تجربیات خودم رو با این کمک ها افزایش بدم ولی حق بده توی این تاپیک جای بیان این نیست که من چندبار دانشگاه ثبت نام کردم یا از خدمت سربازی بدم میاد . اگه بتونید به این موضوع چارچوب مشخصی بدید خیلی هم مفیده ولی لطفا در چارچوب مشخص باشه نا دردودل ساده .
در ضمن اگر در این پست و پست های قبلی حرفی زدم که باعث ناراحتیه کسی شده من واقعا پوزش می طلبم.
یا حق

alirezakiani
2008/8/24, 05:02 PM
دوست عزیز منم حرف شما رو قبول دارم و این موضوع رو می پذیرم ولی این آرمان ها با چیزی که متاسفانه توی این پست بود خیلی تفاوت داشت . اگر واقعا مبحث ارائه تجربیات بود خیلی خوشحال می شدم تجربیات خودم رو با این کمک ها افزایش بدم ولی حق بده توی این تاپیک جای بیان این نیست که من چندبار دانشگاه ثبت نام کردم یا از خدمت سربازی بدم میاد . اگه بتونید به این موضوع چارچوب مشخصی بدید خیلی هم مفیده ولی لطفا در چارچوب مشخص باشه نا دردودل ساده .
در ضمن اگر در این پست و پست های قبلی حرفی زدم که باعث ناراحتیه کسی شده من واقعا پوزش می طلبم.
یا حق

با سلام دوست عزيزم woodywood
من جايي توي پستاي خودم حرف بيربطي پيدا نكردم، اگه صحبتي هم بوده كه يه مقدار از موضوع فاصله گرفته در ارايه جوابيه به برخي دوستان بوده ولي با نظرتون در مورد سازماندهي و چهارچوب دهي بحثا موافقم فقط بايد اينو در نظر داشته باشيم كه اين تاپيك ، تاپيكه بحث آزاده ، يه مقداري با بقيه تاپيك ها ماهيتش تفاوت داره.
اميرAmirجان شما بعنوان بازكننده تاپيك نظرت چيه؟

امیر Amir
2008/8/24, 06:35 PM
با سلام دوست عزيزم woodywood
من جايي توي پستاي خودم حرف بيربطي پيدا نكردم، اگه صحبتي هم بوده كه يه مقدار از موضوع فاصله گرفته در ارايه جوابيه به برخي دوستان بوده ولي با نظرتون در مورد سازماندهي و چهارچوب دهي بحثا موافقم فقط بايد اينو در نظر داشته باشيم كه اين تاپيك ، تاپيكه بحث آزاده ، يه مقداري با بقيه تاپيك ها ماهيتش تفاوت داره.
اميرAmirجان شما بعنوان بازكننده تاپيك نظرت چيه؟
علی جان به نظر من بحث ازاد برای این راه افتاد که بشه از هر دری صحبت کرد...

اگر هم اعضا مایل هستند بحث ها هدفمند بشه این هم نظر خوبیه اما یک کمی ایده آل هست...(تا الان که توی تالار این موضوع رخ نداده یعنی قرار بود اینجوری باشه ولی نشد,مثلا بحث های هفتگی در مورد بحث های تخصصی)...بگذریم

شخصا از صحبت در مورد بحث های تخصصی در نت خوشم نمیاد...چون واقعا نمیشه کلاس درس راه انداخت;) متوجه منظورم هستین که...

ولی میتونیم روی یک موضوع که صحبت میشه در مورد همون موضوع صحبت کنیم و از این شاخه به اون شاخه نپریم...

woodywood
2008/8/25, 12:28 AM
علی جان به نظر من بحث ازاد برای این راه افتاد که بشه از هر دری صحبت کرد...

اگر هم اعضا مایل هستند بحث ها هدفمند بشه این هم نظر خوبیه اما یک کمی ایده آل هست...(تا الان که توی تالار این موضوع رخ نداده یعنی قرار بود اینجوری باشه ولی نشد,مثلا بحث های هفتگی در مورد بحث های تخصصی)...بگذریم

شخصا از صحبت در مورد بحث های تخصصی در نت خوشم نمیاد...چون واقعا نمیشه کلاس درس راه انداخت;) متوجه منظورم هستین که...

ولی میتونیم روی یک موضوع که صحبت میشه در مورد همون موضوع صحبت کنیم و از این شاخه به اون شاخه نپریم...

دوست عزیز همه حرفات قبول ولی فکر نمی کنی بعضی مسائل مثلا همین چارچوب دادن به تایپیک ها باید از جایی شروع بشه ؟ چرا از خودمون شروع نکنیم که ماها الگوی دیگران باشیم ؟ هر کدام از ما می تونه الگوی تمامی انسانها باشه چه برسه به این تعداد محدود . نظرت چیه که این تاپیک چارچوب مشخصی داشته باشه ؟;)
یا حق

امیر Amir
2008/8/25, 10:12 AM
دوست عزیز همه حرفات قبول ولی فکر نمی کنی بعضی مسائل مثلا همین چارچوب دادن به تایپیک ها باید از جایی شروع بشه ؟ چرا از خودمون شروع نکنیم که ماها الگوی دیگران باشیم ؟ هر کدام از ما می تونه الگوی تمامی انسانها باشه چه برسه به این تعداد محدود . نظرت چیه که این تاپیک چارچوب مشخصی داشته باشه ؟;)
یا حق
شما فرمت خاصی رو در نظر دارین؟

khanom-mohandes
2008/8/27, 10:51 AM
سلام

بحث سر چيه دوستان؟

من هر صحبتي اينجا ميبينم غير از بحث صنايع:D:neutral:

موفق باشيد:gol:

امیر Amir
2008/8/27, 10:52 AM
سلام

بحث سر چيه دوستان؟

من هر صحبتي اينجا ميبينم غير از بحث صنايع:D:neutral:

موفق باشيد:gol:

من شما رو ارجاع میدم و اولین صفحه بحث.

khanom-mohandes
2008/8/27, 11:11 AM
من شما رو ارجاع میدم و اولین صفحه بحث.

ممنون

همين الان رفتم

بحث جالبيه اما اگه موضوعي در رابطه با خاطرات دانشجويي هم مطرح بشه خيلي جالب تر

ميشه مثلا دانشجو هاي اين رشته بيان اينجا از خاطرات شيرين و يا تلخ دانشجويي بگن نظرتون

چيه؟

امیر Amir
2008/8/27, 11:17 AM
ممنون

همين الان رفتم

ميشه مثلا دانشجو هاي اين رشته بيان اينجا از خاطرات شيرين و يا تلخ دانشجويي بگن نظرتون

چيه؟
نظر جالبیه اما...
دوست دارم اگر کسی که در صنایع و مهندسی صنایع تجربه داره خاطرات روز ها و ماهها و سالهای اول کارش رو بگه...

وقتی داشته فارغ التحصیل میشده چه استرس هایی داشته...

و الان که داره کار میکنه چه تصوری داره از کار و قبلا که دانشجو بوده چه تصوری داشته؟

انیجوری فکر میکنم یک چیزایی دست همه هم میاد.

درسته؟

khanom-mohandes
2008/8/27, 11:28 AM
نظر جالبیه اما...
دوست دارم اگر کسی که در صنایع و مهندسی صنایع تجربه داره خاطرات روز ها و ماهها و سالهای اول کارش رو بگه...

وقتی داشته فارغ التحصیل میشده چه استرس هایی داشته...

و الان که داره کار میکنه چه تصوری داره از کار و قبلا که دانشجو بوده چه تصوری داشته؟

انیجوری فکر میکنم یک چیزایی دست همه هم میاد.

درسته؟

به نظر من مهندسي صنايع رشته اي هست كه حرف نداره كارشم 20 من كه هنوز متاسفانه

تجربه كاريشو نداشتم اما خيلي دوست دارم از كسايي كه شاغل هستن بپرسم كه از كارشون

در رابطه با اين رشته راضي هستن يا نه اگه كسي شاغل در اين رشته هست ممنون ميشم

راهنماييم كنه؟:gol:

miepower2003
2008/8/28, 12:11 PM
فکر نکنم اينجا ناراضی پيدا کنيد.
عمق دريای اطلاعات خودتون و زياد کنيد.
نسبت به مسايل روز رشته خودتون حساس و با اطلاع باشيد.
حتما سريعتر يک کار رو شروع کنيد تا تخصص خودتون و بهتر بشناسيد .

امیر Amir
2008/8/28, 12:21 PM
فکر نکنم اينجا ناراضی پيدا کنيد.
عمق دريای اطلاعات خودتون و زياد کنيد.
نسبت به مسايل روز رشته خودتون حساس و با اطلاع باشيد.
حتما سريعتر يک کار رو شروع کنيد تا تخصص خودتون و بهتر بشناسيد .
مهندس جان...روش و راهش هم بگید...

عطف به صحبت قبلیم که در بالا نوشتم...

مطرح کنید مثلا خودتون از کجا شروع کردین...چجوری شروع کردین...افکارتون..استرس هاتون چی بود...و حالا چی هستین

woodywood
2008/8/28, 09:44 PM
ممنون

همين الان رفتم

چيه؟

باسلام
امیرجان شرمنده من دوباره مزاحم شدم ولی فکر نمی کنی این حرف دوستمون نشان دهنده برداشت اشتباه دوستان از این تاپیکه؟ اینجا قرار دفترچه خاطرات جمع کنید؟
این بحث می تونه خیلی جالب و جذاب و پرفایده باشه اما باید راهی برای سروسامان دادن بهش پیدا کنی.
منم مشتاق شنیدن تجربیات دوستانم هستم .

امیر Amir
2008/8/28, 09:57 PM
با شما موافق هستم.
بحث در مورد خاطرات دانشجویی یک فان بیشتر حساب میشه,و صحبت در مورد تجربیات و خاطرات کاری و کلا سوتی های کاری و تجربیات تلخ و شیرین کاری آموزنده تر هست و یک اعتماد به نفس به تازه کارا میده.

خاطرات دوران دانشجویی در کل ایران:
پاستور بازی,سیگار کشیدن,شب نشینی,تقلب,کلاس پیچوندن,استاد مسخره کردن,با حراست در اتفادن,عاشق شدن,پارتی,دوست دختر,کمی کار های پژوهشی:biggrin:
__________________________________________________ _________________________________

لطفا از متن من نقل قول نکنید و بحث همینجا خاتمه یافته محسوب میشود
__________________________________________________ _________________________________

woodywood
2008/8/28, 10:21 PM
مرسی از نظر موافقت

khanom-mohandes
2008/8/28, 10:34 PM
مرسی از نظر موافقت

دوستان ما همه با هم دوستيم دعوا كه نداريم يه پيشنهاد بود بهر حال......

امیر Amir
2008/8/28, 11:18 PM
:surprised: دعوا:surprised:

alirezakiani
2008/8/29, 12:56 AM

:surprised: دعوا:surprised:

امیرAmir و دعوا :eek:
امیرAmir و بحث و جدل:surprised:
امیرAmir و ساز مخالف:eek:

بابا چرا سعی دارین یه چهره مردمی و دوست داشتنی را خراب کنید:biggrin:
امیرAmir جان ارادت،کم پیدایی؟:gol:

امیر Amir
2008/8/29, 01:10 AM

مهندس من از خجالتت در میام;)

راست میگی...خدا یک امیر به جامعه صنایع ایران داده...اینا هم قدر نشناسنش دیگه!!

Aseman Etemaad
2008/8/29, 01:14 AM
سلام
والا من هر چی ورق زدم هر روز هی می بینم یه موضوع جدید واسه بحث دارید...!
یا سر موضوع دانشگاتون کدومه یا نمی دونم تجربه کاری و....
بس کنید تورو خدا!!
امیر احمد خان
جنابالی تا حالا تو صد تا بحث موضوع رو خاتمه یافته اعلام کردی بعد دوباره ادامه دادی...نگو این جمله ی معروفتو دیگه...

امیر Amir
2008/8/29, 10:29 AM
سلام
بس کنید تورو خدا!!
امیر احمد خان
جنابالی تا حالا تو صد تا بحث موضوع رو خاتمه یافته اعلام کردی بعد دوباره ادامه دادی...نگو این جمله ی معروفتو دیگه...

خوب اینم شاید یک ترفندی باشه برای آنتریک کردن بچه های برای ادامه بحث;);)

موضوع این هفته بحث ازاد صنایع تجربه کاری و خاطرات زمان شروع و ابتدای کار هست.

با احترام

khanom-mohandes
2008/8/29, 01:33 PM

اتفاقا من منظورم woodywood بود :smile:

khanom-mohandes
2008/8/29, 01:35 PM
:biggrin:

امان از دست بچه هاي صنايع:surprised:

اي آلبالو...

اي شفتالو...!

***fatima***
2008/8/29, 04:15 PM
منم میخوام باشم تو بحث.
چه جوریاست؟؟؟:redface:
آهان یادم رفت بگم. سلام.

alirezakiani
2008/8/30, 11:41 AM
اتفاقا من منظورم woodywood بود :smile:

اتفاقا بايد بگم من و امير و woodywood نداريم ، يه روحيم در سه جسم
من وقتي ميگم امير يعني alirezakiani و woodywood
من وقتي ميگمalirezakiani يعني امير و woodywood
من وقتي ميگمwoodywood يعني امير و alirezakiani

نگاه نكن يه وقتايي با هم كل ميندازيم ، اونم به خاطر اينه كه تالار گرم بشه:biggrin:
اينهههههههههههههههههه
البته شوخي كردم حسن ما بچه هاي صنايع اينه كه هر جا باشيم حتي اگه 10 نفرمون هم با هم يه جا كار كنيم همه با هم رفيقيم و در راستاي تعالي سازمانمون قدم بر ميداريم خلاصه بگم هواي همديگرو داريم، اينجورياس ديگه
خود من دلم ميخاد با تمام بچه هاي تالار مهندسي صنايع اينطوري باشم.:gol:

alirezakiani
2008/8/30, 11:50 AM
منم میخوام باشم تو بحث.
چه جوریاست؟؟؟:redface:
آهان یادم رفت بگم. سلام.

عليكم سلام
دوست عزيز ***fatima***
توي بحث آزاد كسي رو دعوت نمي كنيم هر كسي نظري داشته باشه ، مياد صحبت ميكنه شما هم خوش آمديد، بحث اين هفته را هم كه اميرAmirخان مشخص كردن: خاطرات ....
پس ميتونيد براي شروع يه خاطره مرتبط با موضوع هفته، برامون تعريف كنيد.:gol:

alirezakiani
2008/8/30, 11:56 AM
سلام
بس کنید تورو خدا!!
امیر احمد خان

Aseman Etemaad عزيز

مگه اين تاپيك بحث آزاد نيست ، خوب چرا بحث نكنيم؟؟؟ بخصوص حالا كه مباحث طبقه بندي شده ، اونم به پيشنهاد جناب woodyeeod عزيز
من كه خودم از اين تاپيك لذت مي برم كلي اطلاعات آدم اضافه ميشه شما صفحات قبلي رو ورق بزن .....
از شما هم دعوت ميشه توي اي تاپيك بعنوان عضو فعال حضوري پر رنگ داشته باشيد ، شما كه سابقتون از ما هم بيشتره بابا.....

امیر Amir
2008/8/30, 12:01 PM
Aseman Etemaad عزيز

مگه اين تاپيك بحث آزاد نيست ، خوب چرا بحث نكنيم؟؟؟ بخصوص حالا كه مباحث طبقه بندي شده ، اونم به پيشنهاد جناب woodyeeod عزيز
من كه خودم از اين تاپيك لذت مي برم كلي اطلاعات آدم اضافه ميشه شما صفحات قبلي رو ورق بزن .....
از شما هم دعوت ميشه توي اي تاپيك بعنوان عضو فعال حضوري پر رنگ داشته باشيد ، شما كه سابقتون از ما هم بيشتره بابا.....

عليكم سلام
دوست عزيز ***fatima***
توي بحث آزاد كسي رو دعوت نمي كنيم هر كسي نظري داشته باشه ، مياد صحبت ميكنه شما هم خوش آمديد، بحث اين هفته را هم كه اميرAmirخان مشخص كردن: خاطرات ....
پس ميتونيد براي شروع يه خاطره مرتبط با موضوع هفته، برامون تعريف كنيد.:gol:

اتفاقا بايد بگم من و امير و woodywood نداريم ، يه روحيم در سه جسم
من وقتي ميگم امير يعني alirezakiani و woodywood
من وقتي ميگمalirezakiani يعني امير و woodywood
من وقتي ميگمwoodywood يعني امير و alirezakiani

نگاه نكن يه وقتايي با هم كل ميندازيم ، اونم به خاطر اينه كه تالار گرم بشه:biggrin:
اينهههههههههههههههههه
البته شوخي كردم حسن ما بچه هاي صنايع اينه كه هر جا باشيم حتي اگه 10 نفرمون هم با هم يه جا كار كنيم همه با هم رفيقيم و در راستاي تعالي سازمانمون قدم بر ميداريم خلاصه بگم هواي همديگرو داريم، اينجورياس ديگه
خود من دلم ميخاد با تمام بچه هاي تالار مهندسي صنايع اينطوري باشم.:gol:

ای بابا نشدا به تاپیک متلک بندازین...نزنید توی سر مال...

این همه بار علمی توی صفحات قبلی خوابیده و داره میگنده:)

اره ما ها 3 روحیم در یک جسم:surprised: نه بر عکسه....
آسمان جان شما از اسمان بیا پایین یک سری به ما فقیرا بزن...هیلاری داف هم بیار اونم مسلمونش میکنیم:surprised:

علی جان خوب در راستای بحث این هفته شما خودتون شروع کنید لطفا

alirezakiani
2008/8/30, 12:15 PM
ای بابا نشدا به تاپیک متلک بندازین...نزنید توی سر مال...

این همه بار علمی توی صفحات قبلی خوابیده و داره میگنده:)

اره ما ها 3 روحیم در یک جسم:surprised: نه بر عکسه....
آسمان جان شما از اسمان بیا پایین یک سری به ما فقیرا بزن...هیلاری داف هم بیار اونم مسلمونش میکنیم:surprised:

علی جان خوب در راستای بحث این هفته شما خودتون شروع کنید لطفا

اميرAmir خان
من خاطره نويسيم تعريفي نداره ولي چشم حتمن ميگردم يه خوبشو انتخاب نموده تايپ ميكنم و ميارمش اينجا ، در اسرع وقت:gol:

khanom-mohandes
2008/8/30, 06:14 PM
اميرAmir خان
من خاطره نويسيم تعريفي نداره ولي چشم حتمن ميگردم يه خوبشو انتخاب نموده تايپ ميكنم و ميارمش اينجا ، در اسرع وقت:gol:

سلام

مگه قرار نبود اينجا بحثي از خاطره نويسي نشه پس چطور شد؟!!!

عليرضا جان اينجا موضوع بحث درباره اينه كه كسايي كه الان تو اين رشته شاغلن اطلاعات

مفيدشونو در مورد بازار كار اين رشته بدن. اينطور نيست Amir جان؟

امیر Amir
2008/8/30, 11:46 PM
خوب اینم شاید یک ترفندی باشه برای آنتریک کردن بچه های برای ادامه بحث;);)

موضوع این هفته بحث ازاد صنایع تجربه کاری و خاطرات زمان شروع و ابتدای کار هست.

با احترام

سلام

عليرضا جان اينجا موضوع بحث درباره اينه كه كسايي كه الان تو اين رشته شاغلن اطلاعات

مهندس صنایع یعنی کسی که کار رو یکبار انجام بده و درست انجام بده.

نقل قول بالا به رنگ قرمز گویای همه چیز هست.

alirezakiani
2008/8/31, 10:16 AM
سلام

مهندس صنایع یعنی کسی که کار رو یکبار انجام بده و درست انجام بده.

نقل قول بالا به رنگ قرمز گویای همه چیز هست.

دوست عزيز khanom-mohandes
من هم قصد نداشتم خاطره بي ربط تعريف كنم ، مطلبي ميگم كه احساس كنم شايد تجربياتم به درد بعضي ها بخوره شايدم نخوره ، اصلا شايد چيز مرتبطي پيدا نكردم كه بگم:gol:

امیر Amir
2008/8/31, 10:19 AM
دوست عزيز khanom-mohandes جان
من هم قصد نداشتم خاطره بي ربط تعريف كنم ، مطلبي ميگم كه احساس كنم شايد تجربياتم به درد بعضي ها بخوره شايدم نخوره ، اصلا شايد چيز مرتبطي پيدا نكردم كه بگم:gol:
علی جان چرا میپیچونید:cry:...موضوع رو...:cry:

شما از خاطرات روزهای اول کاریت...احساس هات...استرس هات و در مورد گذشت زمان و پیشرفت هاتون بگید...

هر کسی هم به دردش نخورد کاری باهاش میکنم به دردش بخوره...;)

khanom-mohandes
2008/8/31, 10:04 PM
علی جان چرا میپیچونید:cry:...موضوع رو...:cry:

شما از خاطرات روزهای اول کاریت...احساس هات...استرس هات و در مورد گذشت زمان و پیشرفت هاتون بگید...

هر کسی هم به دردش نخورد کاری باهاش میکنم به دردش بخوره...;)

مثلا چيكار ميكنيد؟:w18:

sara1364
2008/9/10, 10:50 PM
سلام :warn::warn:
به نظر شما اگه بخوایم مهندسی صنایع رو تو یه جمله تعریف کنیم ...؟ :w10:

anathema
2008/9/11, 01:48 AM
سلام :warn::warn:
به نظر شما اگه بخوایم مهندسی صنایع رو تو یه جمله تعریف کنیم ...؟ :w10:

می تونم بپرسم که تعريف کردن مهندسی صنايع تو يک جمله چه ويژگی داره ؟! و يا چه کمکی می کنه ؟

مثلا اگه از 4 و يا 11 جمله استفاده بشه ، چه مشکلی پيش مياد ؟ اگه همون يک جمله ، کمی طولانی بشه ( مثلا جمله ای با 15000 کلمه ) قابل قبول هست يا نه ؟ و . . .

sara1364
2008/9/11, 10:53 AM
می تونم بپرسم که تعريف کردن مهندسی صنايع تو يک جمله چه ويژگی داره ؟! و يا چه کمکی می کنه ؟
خمثلا اگه از 4 و يا 11 جمله استفاده بشه ، چه مشکلی پيش مياد ؟ اگه همون يک جمله ، کمی طولانی بشه ( مثلا جمله ای با 15000 کلمه ) قابل قبول هست يا نه ؟ و . . .

همین جوری:redface:
حالا من گفتم تو یک جمله تو می تونی تو nتا جمله یا کلمه تعریف کنی!!هیچ مشکلی نیست;) البته می شه از nتا جمله تو نتیجه یک جمله ای nکلمه ای گرفت.آررررره؟ :book:

"hasta"
2008/9/11, 11:33 AM
hala man az hameye mohandesine javan k kar darano az kareshunam khatere daran miporsam k mohandese taze vared k hanuz mohandesisho nagerefte ama dige az alaki dars khundano kar nakardan khaste shode che juri mitune y kare dlkhah peida kone?hija tahvilsh nemigiran dige khaste shode baba

امیر Amir
2008/9/11, 06:23 PM
hala man az hameye mohandesine javan k kar darano az kareshunam khatere daran miporsam k mohandese taze vared k hanuz mohandesisho nagerefte ama dige az alaki dars khundano kar nakardan khaste shode che juri mitune y kare dlkhah peida kone?hija tahvilsh nemigiran dige khaste shode baba
شرایطتتو توضیح بده.

s22a2ch
2008/9/14, 04:21 PM
سلام.منم مثل بیشتر تون تازه به رشته صنایع وارد شدم.این تاپیک هم خیلی خوبه به شرط اینکه کسانی که تجربیاتشون رو می گن به حاشیه نرن.حرفهایی رو بگن که به درد تازه واردا بخوره.
اگر در سکوت شب برای از دست دادن خورشید گریه کنی ستاره ها را هم از دست خاهی داد.

امیر Amir
2008/9/14, 08:17 PM
سلام.منم مثل بیشتر تون تازه به رشته صنایع وارد شدم.این تاپیک هم خیلی خوبه به شرط اینکه کسانی که تجربیاتشون رو می گن به حاشیه نرن.حرفهایی رو بگن که به درد تازه واردا بخوره.
اگر در سکوت شب برای از دست دادن خورشید گریه کنی ستاره ها را هم از دست خاهی داد.
دوستان اگر شرکت کنند در بحث خوشحال میشیم.

با احترام

sara1364
2008/9/15, 12:51 PM
یه استاد داشتم که میگفت اگه توی یکی از مباحث صنایع که می بینید علاقه دارید تخصصی کار کنید دیگه نگران کار نباشید کار خود به خود می یاد طرفتون:smile:

امیر Amir
2008/9/15, 05:28 PM
یه استاد داشتم که میگفت اگه توی یکی از مباحث صنایع که می بینید علاقه دارید تخصصی کار کنید دیگه نگران کار نباشید کار خود به خود می یاد طرفتون:smile:

دقیقا;)

این مشکل بچه های صنایع هست با کلی درس شیرین و جالب روبرو میشن,بعد مثلا اگهی های استخدام رو میبینه و میبینه میتونه در همه این ها فعالیت داشته باشه ولی نمیتونه در همه اونها Master باشه و یک کمی دچار سر در گمی میشه.

البته باید رفت دنبال علاقه ای که آینده خوبی داشته باشه...

sara1364
2008/9/16, 11:31 AM
من خودم به 3 4رتا از درسای صنایع علاقه دارم که یه جورای می خوام بین اونا ارتباط برقرار کنم یه کم برام سخت :(ولی تلاشمو می کنم:smile:

امیر Amir
2008/9/16, 01:53 PM
من خودم به 3 4رتا از درسای صنایع علاقه دارم که یه جورای می خوام بین اونا ارتباط برقرار کنم یه کم برام سخت :(ولی تلاشمو می کنم:smile:
اون 4 تا درس چیه شاید بشه برای ایجاد ارتباط بین اونها از سوزن نخ و کوک استفاده کرد(مزاج کردم)

بگید شاید به منم کمک بکنه.

sara1364
2008/9/16, 09:07 PM
اون 4 تا درس چیه شاید بشه برای ایجاد ارتباط بین اونها از سوزن نخ و کوک استفاده کرد(مزاج کردم)

بگید شاید به منم کمک بکنه.
باشه حتما :redface:
(گرایشم تحلیل سیستم) برنامه نویسی،کنترل پروژه،طرحریزی،تحلیل _یکی از استادام بهم پیش نهاد داده بود روی یه الگوریتم جدید برای تخصیص یا تسطیح کار کنم...(چقدرم من گوش کردم :crying2: )

شهبال
2008/9/17, 05:58 AM
سلام بچه ها من تازه واردم.در مورد همه چی گفتین الا اونچه باید می گفتین.من یه چنوقتی رفتم یه کارخونی ریخته گری تا با شرایط کارخونه اشناشم.متاسفانه این کارخونه مهندس صنایع نداشت. برای همین نتونستم اونجا زیاد بمونم ولی توهمون مدت کم ایدهها و راهکارهای خوبی به مدیره تولید دادم و اونم استقبال کرد.خلاصه اینکه هر جور شده بچها توی یه کارخونه واردشید وفضای کارو از نزدیک لمس کنید حتی مجانی یا برای مدت کم.;)

"hasta"
2008/9/17, 12:02 PM
شرایطتتو توضیح بده.
من دانشجوي سال سوم صنايع هستم (دانشگاه الزهرا) از سال اول رفتم كار آموزي،يه شركي مهندسي مشاور،اونجا به جز ارائه چند تا سمينار براي كاركنان تقريبا"بي كار بودم و البته بي حقوق،بعدش تابستونه اونسالو رفتم شركت برق قسمت كنترل پروژه با وجود اينكه هنوزم اين واحد رو پاس نكردم،چون ميرم تازه تزم 5،اونجا خيلي موفق بودم و نرم افزار primavera&enterprise رو ياد گرفتم ولي من فقط كار آموز بودم و وقتي موقع پول دادن بود مي گفتن خدافظ! خلاصه سال دومم گذروندمو تا تونستم واحد گرفتم الآن كه 4ترم پاس كردم 83واحدو گذروندم! تابستون رفتم پژوهشگگگگاه نيرو و اونجا مطالعاتي در مورد iso داشتم و فعلا"مي خوام درسم تموم شه و از اونجايي كه اميد به قبولي ارشد ندارم(چون معدلم تعريفي نداره يعني دورو بره 16 است) تصميم دارم مهاجرت كنم.اين شرايط من بود و از شما كه نمي دونم كي هستين ولي ظاهرا"به همه كمك مي كنيد تقاضا دارم منم راهنمايي كنيد و بگيد آيا مهجرت تصميم درستي هست يا خير
ممنون :que:

امیر Amir
2008/9/17, 12:35 PM
من دانشجوي سال سوم صنايع هستم (دانشگاه الزهرا) از سال اول رفتم كار آموزي،يه شركي مهندسي مشاور،اونجا به جز ارائه چند تا سمينار براي كاركنان تقريبا"بي كار بودم و البته بي حقوق،بعدش تابستونه اونسالو رفتم شركت برق قسمت كنترل پروژه با وجود اينكه هنوزم اين واحد رو پاس نكردم،چون ميرم تازه تزم 5،اونجا خيلي موفق بودم و نرم افزار primavera&enterprise رو ياد گرفتم ولي من فقط كار آموز بودم و وقتي موقع پول دادن بود مي گفتن خدافظ! خلاصه سال دومم گذروندمو تا تونستم واحد گرفتم الآن كه 4ترم پاس كردم 83واحدو گذروندم! تابستون رفتم پژوهشگگگگاه نيرو و اونجا مطالعاتي در مورد iso داشتم و فعلا"مي خوام درسم تموم شه و از اونجايي كه اميد به قبولي ارشد ندارم(چون معدلم تعريفي نداره يعني دورو بره 16 است) تصميم دارم مهاجرت كنم.اين شرايط من بود و از شما كه نمي دونم كي هستين ولي ظاهرا"به همه كمك مي كنيد تقاضا دارم منم راهنمايي كنيد و بگيد آيا مهجرت تصميم درستي هست يا خير
تجربیات شما که الان شاید خیلی ها ندارند رو بگذارید بشمرم:

1)شرکت در چند سمینار,این هم تجربه هست شوخی نگیرید
2)قرار داشتن در فضای یک شرکت مهندسی مشاور,
3)کار در شرکت برق,آشنایی با محیط و افراد و ایجاد ارتباط با شرکت برق
4)آشنایی با کنترل پروژه
5)یاد گیری Primavera
6)آشنایی با ایزو و مفاهیم اون خیلی خوبه

شما خانم محترم همه داشته هاتونو کار گذاشتین و نداشته هاتونو گذاشتین مقابل چشم هاتون؟

نکته ضعیف در شما این هست که ایده آلتون این بوده که هر کجا وارد میشید 500000 تومان بگذارند کف دست هاتون ,در صورتیکه هیچ کجا این کار رو نمیکنه.یک کمی سطح توقعتونو بیارید پایین اون چیزهای خوبی که فکرشو نمیکنید به سمت شما خواهد امد.

مهاجرت به کجا؟ بابا یک نون خشکی هست با هم میزنیم تو آب میخوریم!!!(مزاج کردم)

موقعیت شما یعنی تهران,
تهران شهری با همه امکانات و کارخونه هاش برای پیشرفت یک دانشجو صنایع مهد خوبیه...

لحظه ای فکر نمیکنید شاید دانشجو های یک شهر دور از تهران که صنایع میخونند به شرایط شما حسرت میخورند....

مثبت اندیش باشید.

با احترام

***fatima***
2008/9/17, 05:44 PM
منم ترم سه هستم. آقا امیر خیلی خوشبین هستن. خوشم اومد از ریز نگاه کردن ایشون به صحبتای ارمغان عزیز.
تازه از این ترم یکی از درسای تخصصیو تونستم بردارم. :redface:
راستی یه سوال. از کی میتونم به عنوان کار آموز در ارخونه یا شرکتی مشغول باشم. میترسم الان برم دنبالش بهم بگن کوچولو برو درستو بخون.:cry:

امیر Amir
2008/9/18, 12:17 AM
منم ترم سه هستم. آقا امیر خیلی خوشبین هستن. خوشم اومد از ریز نگاه کردن ایشون به صحبتای ارمغان عزیز.
تازه از این ترم یکی از درسای تخصصیو تونستم بردارم. :redface:
راستی یه سوال. از کی میتونم به عنوان کار آموز در ارخونه یا شرکتی مشغول باشم. میترسم الان برم دنبالش بهم بگن کوچولو برو درستو بخون.:cry:

1)چه درسی رو برداشتین؟
2)شما هر موقع اراده بکنید میتونید وارد کارخونه بشید و به عنوان کارآموز فعالیت بکنید ولی زود وارد کار شدن معایبی داره مزایایی داره.
معیابش اینه که به بعضی چیزا چشماتون :eek: انیجوری میشه و ممکنه سرد بشید و یا دیدن خیلی چیزا انگیزتونو از دست بدید و بر عکس هم هست.
مزایای فعالیت از ترم پایین این هست که وقتی ترم های بالاتر وارد میشید دیگه وقتی پروژه دارین و میخوایید وارد شرکتی بشید منگ نیستین.

3)اگر طرف های شما در شرکت و کارخونه واقعا مهندس باشند هیییییییییچ وقت چنین حرف مضحک و زشتی رو نخواهند زد و شخصیت شما رو زیر سوال نخواهند برد.

اگر هم گفتند شما هم بگید من هم اومدم اینجا درس یاد بگیرم.
اگر گفتند برو بلد نیستی بهشون جواب میدین و میگین اگر بلد بودم که اینجا نبودم.

با احترام

R@mtin.eng
2008/9/18, 12:27 AM
منم ترم 3 هستم این ترم از دروس تخصصی روش تولید1 رو برداشتم با اقتصاد مهندسی اقتصاد 2 کارگاه 2 و ...

ind.eng
2008/9/21, 11:06 AM
اینکه انسان مدام به دنبال مقصر باشد درست نیست شما که پول به حساب دانشگاه ازاد

ریختی برای استفاده از امکاناتش بوده حال اگر نمیخوای از امکانات استفاده نکنی نه تقصیر

جاسبی نه فرد دیگر

امیر Amir
2008/9/22, 06:06 PM
برای اینکه در مهندسی صنایع سر در گم نشویم بهتر هست فیلد فعالیت خودمون رو مشخص کنیم...
چون همه درسهایی که میخونیم میشه در اونها به صورت حرفه ای فعالیت کرد و از اونجاییکه انسان کمال گرا و پرستیژ طلب هست وقتی به این سفره عظیم و رنگین میرسه کم میاره...

میبینه

تحلیل سیستم شیرینه
کنترل موجودی دنیایی هست
کنترل کیفیت یک جور

مسایل مربوط به ایزو یک شکل شیرینی داره

و وقتی میبینه همه رو دوست داره بدونه و در توانش نیست یک کمی سر خورده میشه...

دکتر(استاد و مدیر گروه) می گفتند:

-در صنایع نمیتونید Master باشید یک راه رو جلو برید...

-درسته درسهای زیادی میخونید اما نمیتونید در همه اونها استاد بشید...در یکی استاد بشید و از بقیه یک اطلاعات جامع داشته باشید..در حد فهم صحبتهای دیگران.

ie student
2008/9/22, 11:25 PM
آره دقيقا اينطوره كه آقا امير ميگه.صنايع واقعا يه اقيانوسه،اما نه اقيانوسي به عمق يك متر...
اقيانوسي به عمق هر آنچه كه ميتواني به دستش بياري.يعني عمق اين اقيانوسه خيلي وسيعه و اين عمق رو خود ماها تعيين ميكنيم...

"hasta"
2008/9/28, 04:49 PM
تجربیات شما که الان شاید خیلی ها ندارند رو بگذارید بشمرم:

1)شرکت در چند سمینار,این هم تجربه هست شوخی نگیرید
2)قرار داشتن در فضای یک شرکت مهندسی مشاور,
3)کار در شرکت برق,آشنایی با محیط و افراد و ایجاد ارتباط با شرکت برق
4)آشنایی با کنترل پروژه
5)یاد گیری Primavera
6)آشنایی با ایزو و مفاهیم اون خیلی خوبه

شما خانم محترم همه داشته هاتونو کار گذاشتین و نداشته هاتونو گذاشتین مقابل چشم هاتون؟

نکته ضعیف در شما این هست که ایده آلتون این بوده که هر کجا وارد میشید 500000 تومان بگذارند کف دست هاتون ,در صورتیکه هیچ کجا این کار رو نمیکنه.یک کمی سطح توقعتونو بیارید پایین اون چیزهای خوبی که فکرشو نمیکنید به سمت شما خواهد امد.

مهاجرت به کجا؟ بابا یک نون خشکی هست با هم میزنیم تو آب میخوریم!!!(مزاج کردم)

موقعیت شما یعنی تهران,
تهران شهری با همه امکانات و کارخونه هاش برای پیشرفت یک دانشجو صنایع مهد خوبیه...

لحظه ای فکر نمیکنید شاید دانشجو های یک شهر دور از تهران که صنایع میخونند به شرایط شما حسرت میخورند....

مثبت اندیش باشید.

با احترام
ممنون از تعاريفتون اما من اينارو نگفتم تا شما با باريك بيني حرفامو نقد كنين وتحسين يه دوسته خوب كه تجربه كمتري داره و از زندگي و تجربيات من بي خبرهست رو برانگيزيد محض اطلاع بنده اونقدر وضع ماليم خوب هست كه محتاج دستمزد اين شركت ها نباشم هرچند اون اولا برام دلگرم كننده بود كه كاري مفيد وشايسته دريافت دستمزد انجام بدم اما مشكل من اين بود كه كار تو اون شركت هاي بزرگ نام راضيم نمي كرد از پشت ميز نشستن و دائما" با يه اسباب بازي كه برام كار كنترل پروژه رو انجام مي داد و من فقط داده هارو وارد اين نرم افزار primavera مي كردم خسته مي شدم،از اينكه يه سري چيزا رو واسه يه عده كارمند بگم و اونا چون مدير دستور داده بود محكوم به گوش دادن بودن زجر مي كشيدم
بله امير آقا اگه آدم از كارش لذت نبره همه عمرش تلف مي شه و من فقط به دنبال شرايط بهترم
هميشه هم ديدن ضعف ها و مشكلات بد نيست كما اينكه كاره يه مهندسه صنايع شناسائيه عيب ها و مشكلات است!

امیر Amir
2008/9/28, 06:54 PM
ممنون از تعاريفتون اما من اينارو نگفتم تا شما با باريك بيني حرفامو نقد كنين وتحسين يه دوسته خوب كه تجربه كمتري داره و از زندگي و تجربيات من بي خبرهست رو برانگيزيد محض اطلاع بنده اونقدر وضع ماليم خوب هست كه محتاج دستمزد اين شركت ها نباشم هرچند اون اولا برام دلگرم كننده بود كه كاري مفيد وشايسته دريافت دستمزد انجام بدم اما مشكل من اين بود كه كار تو اون شركت هاي بزرگ نام راضيم نمي كرد از پشت ميز نشستن و دائما" با يه اسباب بازي كه برام كار كنترل پروژه رو انجام مي داد و من فقط داده هارو وارد اين نرم افزار primavera مي كردم خسته مي شدم،از اينكه يه سري چيزا رو واسه يه عده كارمند بگم و اونا چون مدير دستور داده بود محكوم به گوش دادن بودن زجر مي كشيدم
بله امير آقا اگه آدم از كارش لذت نبره همه عمرش تلف مي شه و من فقط به دنبال شرايط بهترم
هميشه هم ديدن ضعف ها و مشكلات بد نيست كما اينكه كاره يه مهندسه صنايع شناسائيه عيب ها و مشكلات است!

با سلام,
خوشحالم که وضعیت مالی خوبی دارین.

خب هر شخصی برای تغییر موقعیت خودش باید تلاش یکنه برای مثال شما که از محیط های ستادی خوشتون نمیاد,کار در یک شرکت تولیدی با سر و صدا و گرد و خاک و سر و کله زدن با کارگر رو تجربه کنید یا سعی کنید به تجربش برسید.

یک عده کارمند محکوم نیستند که دستورات رو انجام بدن,موظف هستند که انجام بدن برای پیش برد کار حالا اگر کاری باشه برای انجام جدا از بروکراسی.

اینکه ادم از کارش لذت ببره که دیگه یک حس درونی هست و کسی نمیتونه به دیگری کمک بکنه
جز خود فرد.

استاد کنترل کیفیت من که یکی از سر ممیز ها و مدرس سیستمهای مدیریت کیفی و دارای سابقه ای 10 ساله در این زمینه هست به یک جمعی که بودیم گفت:

اگر وارد شرکتی شدین و مشکلی پیدا نکردین من روی شما (2 تا انگشتشو بالا گرفت) فاتتحه میخونم. مهندس صنایع البته شعار نمیدم یعنی Problem Solver با کمک.

با احترام

امیر

alirezakiani
2008/9/28, 08:50 PM
[quote=امیر Amir;436216]

با سلام,

خب هر شخصی برای تغییر موقعیت خودش باید تلاش یکنه برای مثال شما که از محیط های ستادی خوشتون نمیاد,کار در یک شرکت تولیدی با سر و صدا و گرد و خاک و سر و کله زدن با کارگر رو تجربه کنید یا سعی کنید به تجربش برسید.

این Problem Solver را خوب اومدی ، منم بات موافقم امیرخان
یه جایی خوندم : نبودن مشکل خودش یه مشکل بزرگه ، من خودم عاشق حل مسئله ام.

"hasta"
2008/9/29, 05:40 PM
با سلام,

یک عده کارمند محکوم نیستند که دستورات رو انجام بدن,موظف هستند که انجام بدن برای پیش برد کار حالا اگر کاری باشه برای انجام جدا از بروکراسی.

اینکه ادم از کارش لذت ببره که دیگه یک حس درونی هست و کسی نمیتونه به دیگری کمک بکنه
جز خود فرد.

استاد کنترل کیفیت من که یکی از سر ممیز ها و مدرس سیستمهای مدیریت کیفی و دارای سابقه ای 10 ساله در این زمینه هست به یک جمعی که بودیم گفت:

اگر وارد شرکتی شدین و مشکلی پیدا نکردین من روی شما (2 تا انگشتشو بالا گرفت) فاتتحه میخونم. مهندس صنایع البته شعار نمیدم یعنی Problem Solver با کمک.

با احترام

امیر

البته كه من كار توليدي رو دوست دارم و كاملا" ترجيح مي دم به پشت ميزي اما بنده يه خانومم و متاسفانه شما نمي تونيد درك كنيد كه چه مشكلاتي براي خانوم ها هست اگه بخوان با كارگر ها سرو كاه بزنن و تو تجربه اي كه داشتم براي كار آموزي توي كارخونه واقعا"برام سخت بود ارتباط با كارگر ها
در ضمن نمي دونم problem solver در تائيد حرف من بود يا خير ولي بنده دقيقا" همين روحيه را دارم البته از نظر من شناساييه مشكل ضروري تر و سخت تر از حل اون هست
كاش يكي هم بود كه منو تائيد ميكرد:biggrin:

امیر Amir
2008/9/29, 05:51 PM
البته كه من كار توليدي رو دوست دارم و كاملا" ترجيح مي دم به پشت ميزي اما بنده يه خانومم و متاسفانه شما نمي تونيد درك كنيد كه چه مشكلاتي براي خانوم ها هست اگه بخوان با كارگر ها سرو كاه بزنن و تو تجربه اي كه داشتم براي كار آموزي توي كارخونه واقعا"برام سخت بود ارتباط با كارگر ها
در ضمن نمي دونم problem solver در تائيد حرف من بود يا خير ولي بنده دقيقا" همين روحيه را دارم البته از نظر من شناساييه مشكل ضروري تر و سخت تر از حل اون هست
كاش يكي هم بود كه منو تائيد ميكرد:biggrin:

پس من تا الان داشتم چکار میکردم؟ :surprised:فکر کردین من شمارو بردم زیر ذره بین؟!!! من داشتم حرفهای شما رو نقاط مثبتشو میگفتم.....

البته به صورت مستقیم با کارگر ارتباط ندارینا..خود مدیر کارخونه شعورش میرسه کیو بزاره کجا...

شاد باشید

anathema
2008/9/29, 09:54 PM

سلام

اگه به قصد ادامه تحصيل بخوايين مهاجرت کنين و يا اينکه صرفا خروج تحصيلی داشته باشين من موافقم. اگه به قصد کار و زندگی هم بخواين از کشور خارج بشين بازم من موافقم و اگه مايل بودين می تونم تا حدودی راهنماييتون کنم.

متاسفانه هيج کس دوست نداره که از شهر و کشور خودش مهاجرت کنه ، اما ما ايرانيها واقعا مجبور ميشيم که در شرايط فعلی اين کار رو انجام بديم.

برخورداری از حداقل های زندگی آبرومندانه و رفاه (تحصيلی ، شغلی ، اجتماعی و . . .) ، حق مسلم هر انسان هست !

موفق باشين

امیر Amir
2008/9/29, 11:56 PM
با سلام,
این حرف کاملا درستیه...اما شخصا از شرایط خسته هستم اما چون میدونم زمان میبره عملی شدن یک سری کارها باید تحمل کنم:)

ان الله مع الصابرین

"hasta"
2008/9/30, 12:47 PM
پس من تا الان داشتم چکار میکردم؟ :surprised:فکر کردین من شمارو بردم زیر ذره بین؟!!! من داشتم حرفهای شما رو نقاط مثبتشو میگفتم.....

البته به صورت مستقیم با کارگر ارتباط ندارینا..خود مدیر کارخونه شعورش میرسه کیو بزاره کجا...

شاد باشید
حتما" قصد شما حل مشكل بنده بوده اما متاسفانه من هم چنان در سر در گمي به سر مي برم
موفق باشيد

"hasta"
2008/9/30, 12:57 PM
سلام

اگه به قصد ادامه تحصيل بخوايين مهاجرت کنين و يا اينکه صرفا خروج تحصيلی داشته باشين من موافقم. اگه به قصد کار و زندگی هم بخواين از کشور خارج بشين بازم من موافقم و اگه مايل بودين می تونم تا حدودی راهنماييتون کنم.

متاسفانه هيج کس دوست نداره که از شهر و کشور خودش مهاجرت کنه ، اما ما ايرانيها واقعا مجبور ميشيم که در شرايط فعلی اين کار رو انجام بديم.

برخورداری از حداقل های زندگی آبرومندانه و رفاه (تحصيلی ، شغلی ، اجتماعی و . . .) ، حق مسلم هر انسان هست !

موفق باشين

سلام
من هم مثل هر ايراني مملكتم رو دوست دارم تا حالا هم همه تلاشمو كردم كه بمونم اما اگه تو ارشد قبول نشم قصد دارم برم اما نمي دونم كجا صنايع قوي داره؟ مالزي شنيدم MBAيش خوبه اما در مورد صنايع نمي دونم من از اون آدمايي نيستم كه از شرايط فرار مي كنن يا شعار مي دن تا حالا هم هر كار خواستم كردم و به هر چي خواستم رسيدم فقط تحمل جامعه اي كه براي مهمترين قشرش يعني قشر دانشجو و جوانش ارزش قائل نيست و حمايتش نمي كنه برام سخته

UK 2008
2008/10/03, 03:45 PM
سلام
اگه میشه به من کمک کنید.
نمي گم كه رشته صنايع بد هست ولي فكر مي كنم كه اگر رشته خودتو ادامه بدي بهتر هست ولي اگر واقعا اصرار داري مي توني به دانشگاه پيام نوري كه دوست داري بري يه سري بزني كاملا راهنمايي مي شي نگران نباش خيلي سخت نيست ولي رشته خودت هم ول نكن .

mahtabi
2008/10/10, 01:09 PM
بهترین وبلاگ مهندسی صنايع
http://sharifi123.blogfa.com
بله وبلاگ خوبی دارین.
حالا ایشالا اگر بشه بعدا تمام بچه های تالار با هم یه وبلاگ درست میکنیم و از حضور شما هم بهره می بریم.

امیر Amir
2008/10/25, 12:28 PM
جناب الیاس پور::heart:

تبریک میگم.;)

anathema
2008/10/25, 06:32 PM
جناب الیاس پور::heart:

تبریک میگم.;)

امير جون شرمنده کردی ! :gol:

ولی فکر نمی کنم اين موضوع خوبی برای بحث آزاد صنايع باشه ;)