برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : درخواست آموزش openGL در C++ به زبان فارسی
سلام
من به
آموزش openGL در C++ به زبان فارسی
اگه کتاب یا هر مطلب و مقاله آموزشی هم باشه .ممنون میشم .
انگلیسی دارم. ولی میخام برای شروع فارسی مطالعه کنم . تا سریع راه بیفتم
salome
2011/8/10, 12:00 PM
سلام بچه ها
من یه چند وقتیه که دارم با openGL تحت ++c/c کار می کنم . چند تا سوال داشتم در مورد برنامه های پیشرفته ای که با این زبان نوشته می شه . اگه کسی از شماها با این زبان کار کردین لطفا بگین . ممنون میشم . :gol: :gol:
salome
2011/8/14, 08:45 AM
یعنی از بچه های تالار کامپیوتر هیچ کی تا الان با opengl کار نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
negin17h
2011/8/15, 07:53 PM
یعنی از بچه های تالار کامپیوتر هیچ کی تا الان با opengl کار نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز OpenGL یک زبان متعارف یا کلاً مورد متعارفی نیست. در بازی ها و برنامه های مثلاً روبات های Small Size و... استفاده میشه. فکر کنم بچه های اینجا در بحث های بانک و شبکه و ... بیشتر کار می کنند :gol:
salome
2011/8/16, 09:02 AM
عزیز OpenGL یک زبان متعارف یا کلاً مورد متعارفی نیست. در بازی ها و برنامه های مثلاً روبات های Small Size و... استفاده میشه. فکر کنم بچه های اینجا در بحث های بانک و شبکه و ... بیشتر کار می کنند :gol:
حقیقتش من قصد جسارت به کسی رو نداشتم ، فقط می خواستم مطمئن بشم که کسی آشنایی داره یا نه ، همین . و با حرف شما موافقم openGL یه زبان متعارف نیست ولی خوب خیلی ها در زمینه بازی فعالیت دارن ولی اگه بهتون برخورد شرمندم .
negin17h
2011/8/16, 11:44 AM
حقیقتش من قصد جسارت به کسی رو نداشتم ، فقط می خواستم مطمئن بشم که کسی آشنایی داره یا نه ، همین . و با حرف شما موافقم openGL یه زبان متعارف نیست ولی خوب خیلی ها در زمینه بازی فعالیت دارن ولی اگه بهتون برخورد شرمندم .
:gol: نه عزیز برای چی بهم بربخوره؟ من تو همین تالار یه سری کتاب و موارد مرتبط با OpenGL گذاشتم. شاید به دردت بخوره :gol:
salome
2011/8/16, 01:11 PM
خیلی ممنون عزیزم لطف داری :gol:
fatemeh.mm
2011/8/19, 05:48 PM
:que:سلام
به نظرم طبق گفته های همین سایت پیش رفتم اما وقتی در آخر f7 رو می زنم 1 خطا داره تازه پروژه هایی رو که دارم وقتی با هاش اجرا می کنم می نویسه out of date؟می شه لطفا خیلی سریع بگین چی کار کنم؟