mina.sebau
2011/7/12, 03:46 PM
با سلام .
من ترم 2 هستم ( برنامه سازی پیشرفته ) استادمون برای پروژه پایان ترم نوشتن 2 تا بازی و برامون تعیین کرده .
1- بازی هواپیمایی .
توی این بازی باید یه هواپیما تو مسیر یه جاده که تیر از سمت چپ و راست طرفش پرتاب میشه عبور کنه . باید طی مسیر 2 3 تا پمپ بنزین بزاریم و یه سری کارای اضافه ی نمره بیار دیگه ... :D
2- minesweeper( همون بازی مین روب که توی همه ی سیستما هست )
حالا سوالام :
من نوع تیر هارو مشخص کردم و کدشو نوشتم ولی برای اجراش مشکل دارم !! چون با استفاده از حلقه ی for نوشتم , اول تمام تیر های >> شروع به حرکت میکنن و بعد از تموم شدنشون تیر های << . باید چکار کنم که همزمان تیر های >> و << پرتاب بشن ؟؟؟
باید از چه کدی استفاده کنم که وقتی کلید سمت راست فشار میدم هواپیما به سمت راست بره هر وقت چپ فشار میدم به چپ بره و کلا" با فشار دادن هر کلید به همون سمت حرکت کنه ؟؟؟
برای بازی مین روب چندتا دکمه با کد زیر ساختم . حالا از چه کدی استفاده کنم که با کلیک کردن روی دکمه ها
رنگشون عوض بشه ؟؟
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
Button[,] a = new Button[20, 20];
for (int i = 2; i < 11; i++)
{
for (int j = 0; j < 8; j++)
{
a[i, j] = new Button();
a[i, j].Width = 40;
a[i, j].Height = 40;
a[i, j].Left = j *40;
a[i, j].Top = i * 40;
a[i, j].Text = (i * 5 + j + 1).ToString();
a[i, j].BackColor = Color.Gray;
a[i, j].ForeColor = Color.Gray;
this.Controls.Add(a[i, j]);
}
}
}
اگر میشه در مورد مین روب بیشتر بهم توضیح بدین .... ممنون میشم .
من ترم 2 هستم ( برنامه سازی پیشرفته ) استادمون برای پروژه پایان ترم نوشتن 2 تا بازی و برامون تعیین کرده .
1- بازی هواپیمایی .
توی این بازی باید یه هواپیما تو مسیر یه جاده که تیر از سمت چپ و راست طرفش پرتاب میشه عبور کنه . باید طی مسیر 2 3 تا پمپ بنزین بزاریم و یه سری کارای اضافه ی نمره بیار دیگه ... :D
2- minesweeper( همون بازی مین روب که توی همه ی سیستما هست )
حالا سوالام :
من نوع تیر هارو مشخص کردم و کدشو نوشتم ولی برای اجراش مشکل دارم !! چون با استفاده از حلقه ی for نوشتم , اول تمام تیر های >> شروع به حرکت میکنن و بعد از تموم شدنشون تیر های << . باید چکار کنم که همزمان تیر های >> و << پرتاب بشن ؟؟؟
باید از چه کدی استفاده کنم که وقتی کلید سمت راست فشار میدم هواپیما به سمت راست بره هر وقت چپ فشار میدم به چپ بره و کلا" با فشار دادن هر کلید به همون سمت حرکت کنه ؟؟؟
برای بازی مین روب چندتا دکمه با کد زیر ساختم . حالا از چه کدی استفاده کنم که با کلیک کردن روی دکمه ها
رنگشون عوض بشه ؟؟
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
Button[,] a = new Button[20, 20];
for (int i = 2; i < 11; i++)
{
for (int j = 0; j < 8; j++)
{
a[i, j] = new Button();
a[i, j].Width = 40;
a[i, j].Height = 40;
a[i, j].Left = j *40;
a[i, j].Top = i * 40;
a[i, j].Text = (i * 5 + j + 1).ToString();
a[i, j].BackColor = Color.Gray;
a[i, j].ForeColor = Color.Gray;
this.Controls.Add(a[i, j]);
}
}
}
اگر میشه در مورد مین روب بیشتر بهم توضیح بدین .... ممنون میشم .