PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : چرا گرایش مهندسی پزشکی در بین سایر گرایشات برق طرفدار کمتری داره ؟

derakhshannia
2011/7/11, 02:51 PM
:cool:
سلام
بچه هایی که کارشناسیشون مهندسی پزشکیه یا می خوان ارشد برن مهندسی پزشکی
حتما می دونن که گرایشات مخابرات و الکترونیک و بخوصوص کنترل و قدرت طرفداران زیادی داره
به نسبت رشته ی ما

:que: آیا طرفداری کم از رشته ی ما (مهندسی پزشکی) برای پذیرش در دانشگاه های درجه اول کشور به نفع ماست ؟

به نظر شما پر طرفدارترین گرایش تو مجموعه مهندسی برق چیه ؟ چرا ؟

آیا بچه ها (که مهندسی پزشکی رو بعنوان گرایش ارشد دوست ندارند ادامه بدن ) بازار کار مناسبی برای این رشته نمی بینند ؟ :que: یا دلایلی دیگه دارند ؟

یا آشنایی ندارند :que: یا ........

خود شما (که رشتتون مجموعه ی برق هستش) می خواین چه گرایشی ارشد ادامه بدید ؟
دلیلتون چیه ؟

منتظر نظراتتون می مونم :razz:;)
.
.
.
.

kakooey_m
2011/7/13, 02:11 PM
با سلام
تفکر عمومی در رابطه با مهندسی پزشکی این هست که داخل کشور بازار کار مناسبی نداره ولی در خارج کشور شاید بهترین گرایش محسوب بشه
به این دلیل که از وضعیت آیندهاطمینان ندارند، تمایل کمتری به این گرایش نشان می دهند
من الکترونیکی هستم و پروژه کارشناسی من مرتبط با مهندسی پزشکی بود
واقعا هم به نظر نمیرسه به جز شبیه سازی اون پروژه با COMSOL کار دیگه ای بشه داخل کشور کرد!
شما اگه نظری دارید بفرمایید؟

mohammad47
2011/8/31, 04:18 PM
آیا قبول شدن تو ارشد مهندسی پزشکی ( بیوالکتریک یا بیومکانیک ) که ظرفیت هاشون خیلی خیلی از گرایشی مثل قدرت کمتره ، ساده تره یا سخت تر ؟

mrouzbehi
2011/8/31, 09:01 PM
ساده تره.

djbehrouz
2011/8/31, 10:13 PM
چون این رشته فقط در مقطع کارشناسی و ارشد موجوده اونم با پذیرش کمتر از رشته های دیگه برق!واسه همین یه رشته کم طرفدار تلقی میشه چون زیاد تو ایران جا نیافته!
در صورتی که رشته های دیگه برق از هنرستانها بگیر تا غیرانتفاعی و کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و اشرد موجوده واسه همین هم پذیرشش بالاست هم بیشتر جا افتاده!

mohammad47
2011/9/01, 12:35 PM
چون این رشته فقط در مقطع کارشناسی و ارشد موجوده اونم با پذیرش کمتر از رشته های دیگه برق!واسه همین یه رشته کم طرفدار تلقی میشه چون زیاد تو ایران جا نیافته!
در صورتی که رشته های دیگه برق از هنرستانها بگیر تا غیرانتفاعی و کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و اشرد موجوده واسه همین هم پذیرشش بالاست هم بیشتر جا افتاده!
با این وجود شما هم میگی قبولی مهندسی پزشکی تو ارشد ساده تر از گرایش های دیگه هست ؟

djbehrouz
2011/9/01, 03:39 PM
با این وجود شما هم میگی قبولی مهندسی پزشکی تو ارشد ساده تر از گرایش های دیگه هست ؟

اگه دقت کنید نوشتم چون ظرفیتش پایینه واسه همین کم طرفدار تلقی میشه!وگرنه یکی از رشته هایی هست که واقعا قبول شدنش سخته و فقط به چند دانشگاه سطح بالا مجوز دادن!
بعضی از رشته ها فقط بخاطر اینکه ظرفیت کمتری یا بیشتری نسبت به بقیه رشته ها دارن به ترتیب کم طرفدار و پرطرفدار تلقی میشن!
مثل رشته های حقوق و مدیریت و...که چون ظرفیتش فوق العاده بالاست واسه همین احتمال قبولیشم بالاست و اکثرا هم علاقه نشون میدن و میرن همین رشته ها!

djbehrouz
2011/9/01, 03:53 PM
سلام
حتما می دونن که گرایشات مخابرات و الکترونیک و بخوصوص کنترل و قدرت طرفداران زیادی داره
به نسبت رشته ی ما

:que: آیا طرفداری کم از رشته ی ما (مهندسی پزشکی) برای پذیرش در دانشگاه های درجه اول کشور به نفع ماست ؟

آیا بچه ها (که مهندسی پزشکی رو بعنوان گرایش ارشد دوست ندارند ادامه بدن ) بازار کار مناسبی برای این رشته نمی بینند ؟ :que: یا دلایلی دیگه دارند ؟

دلیلتون چیه ؟

.
.
.
.

من رشته ام الکترونیکه!تمایل زیادی به ادامه این رشته تو مقاطع ارشد رو نداشتم و میخواستم تغییر رشته بدم به بیوالکتریک!اما ظرفیت این رشته که واقعا شخصا علاقه زیادی بهش دارم خیلی کمتر از اونیه که شانس قبولی داشته باشم!کسایی هم معمولا قبول میشن که جزء نفرات برتر دانشگاه های بزرگ هستن!

آمار پذيرش امسال
1-الكترونيك908نفر
2-قدرت1012نفر
3-مخابرات960نفر
4-كنترل511نفر
5-راه آهن 19 نفر
6-مديريت انرژي20نفر
7-مهندس پزشكي169 نفر
8-مكاترونيك92نفر

ببینید این 169 نفر بنظرتون خیلی کم نیست واسه یه رشته ای که واقعا باید بیشتر از این روش سرمایه گذاری و بهاء داده بشه!

آزاد هم متاسفانه تو سالهای 88-89-90 فقط علوم تحقیقات و مشهد این رشته رو داره!بجای اینکه پیشرفت کنه و ظرفیت این رشته رو گسترش بده،درجا زده و ثابت مونده!
خب هرکدوم هم 50 نفر هم بگیرن!بازم خیلی خیلی ظرفیتش پایینه!
واسه همین تلاش بیشتر و سختی بیشتر میخواد که با این وضع دانشگاه ها و کسب کار اصلا منطقی نیست مگر برای کسی که بخواد بره خارج از کشور تحصیل کنه!

mohammad47
2011/9/01, 04:33 PM
چه جالب پس این جوری که شما گفتی قبولیش سخت تره ! فکر میکردم چون طرفدار کمتر داره قبولیش ساده تر باشه !

derakhshannia
2011/9/02, 12:26 PM
من رشته ام الکترونیکه!تمایل زیادی به ادامه این رشته تو مقاطع ارشد رو نداشتم و میخواستم تغییر رشته بدم به بیوالکتریک!اما ظرفیت این رشته که واقعا شخصا علاقه زیادی بهش دارم خیلی کمتر از اونیه که شانس قبولی داشته باشم!کسایی هم معمولا قبول میشن که جزء نفرات برتر دانشگاه های بزرگ هستن!

آمار پذيرش امسال
1-الكترونيك908نفر
2-قدرت1012نفر
3-مخابرات960نفر
4-كنترل511نفر
5-راه آهن 19 نفر
6-مديريت انرژي20نفر
7-مهندس پزشكي169 نفر
8-مكاترونيك92نفر

ببینید این 169 نفر بنظرتون خیلی کم نیست واسه یه رشته ای که واقعا باید بیشتر از این روش سرمایه گذاری و بهاء داده بشه!

آزاد هم متاسفانه تو سالهای 88-89-90 فقط علوم تحقیقات و مشهد این رشته رو داره!بجای اینکه پیشرفت کنه و ظرفیت این رشته رو گسترش بده،درجا زده و ثابت مونده!
خب هرکدوم هم 50 نفر هم بگیرن!بازم خیلی خیلی ظرفیتش پایینه!
واسه همین تلاش بیشتر و سختی بیشتر میخواد که با این وضع دانشگاه ها و کسب کار اصلا منطقی نیست مگر برای کسی که بخواد بره خارج از کشور تحصیل کنه!

سلام :razz: برعکس من با نظر شما مخالفم درسته که کم طرفداره
ولی اگه به آمار قبولی ها نگاه کنیم چون در کارنامه رتبه های مهندسی پزشکی و مخابرات و الکترونیک و کنترل بهم نزدیه اکثر بچهها این 3 گرایشو به مهندسی پزشکی ترجیح می دن

بعدشم چرا بچه هایی از دانشگاه های بزرگ فقط بتونن تو این رشته قبول شن ؟ چون تو دانشگاه بزرگ بودن ؟ :D این دلیل نمی شه .. ..

یکی از استادامون می گفت :
هر که زجرش بیش کیفش بیشتر (شمام اگه یه ذره تلاش می کردی قبول می شدی djbehrouz عزیز :smile:)

maniya_scrt
2011/10/02, 10:50 PM
سلام.من گرایش کارشناسیم بیوالکتریک دانشگاه سهند بود و الان هم ارشد همین گرایشو در امیرکبیر میخونم. به نظر من دلیل کم طرفدار بودن این رشته اینه که متفاوته! همین! کسانی که یه عمر(!) برق خوندن ترجیح میدن بازم برق بخونن نه اینکه وارد مباحث مرتبط با پزشکی بشن.چند نفرو میشناسین که هم رشته تجربی دوست داشته باشن هم ریاضی؟! مثل اشتراک گرفتن از دو مجموعه؛ تقریبا همیشه تعدادش کمتره.ولی اینکه چرا رتبه های برتر این رشته رو نمیزنن اینه که درسای کنکور زیاد مال ما نیست.ببینین مثلا کنترلیا کنترلشون خوبه و واحدهای اختیاریشونو در راستای کنترل یا ماشین برمیدارن .این بهشون تو کنکور کمک میکنه.ولی ما تخصصمون در زمینه ایه که در کنکور ازش سوال نمیشه.یه درس فقط گذاشتن که رفرنس نداره و ضریبش 1 هست که عملا یعنی هیچی.کنکور برق متناسب با درسای ما نیست به خاطر همین رتبه های برتر نمیشیم . رتبه های برتر عموما از گرایش های دیگه هستن.

nevada traveler
2011/10/03, 03:27 PM
به نظر من این ادعا که رشته ی مهندسی پزشکی کمتر از سایر گرایش ها طرفدار داره درست نیست.این رشته از خود مهندسی برق-الکترونیک و مهندسی برق-مخابرات هم به نظر من سر تر هست.من استاد خودم در دانشگاه فردوسی مشهد دانشجوی دکترا برق-الکترونیک است و روی موضاعات مهندسی پزشکی کار می کنه.یعنی IC design for biomedical applications.

derakhshannia
2011/10/04, 11:00 AM
سلام.من گرایش کارشناسیم بیوالکتریک دانشگاه سهند بود و الان هم ارشد همین گرایشو در امیرکبیر میخونم. به نظر من دلیل کم طرفدار بودن این رشته اینه که متفاوته! همین! کسانی که یه عمر(!) برق خوندن ترجیح میدن بازم برق بخونن نه اینکه وارد مباحث مرتبط با پزشکی بشن.چند نفرو میشناسین که هم رشته تجربی دوست داشته باشن هم ریاضی؟! مثل اشتراک گرفتن از دو مجموعه؛ تقریبا همیشه تعدادش کمتره.ولی اینکه چرا رتبه های برتر این رشته رو نمیزنن اینه که درسای کنکور زیاد مال ما نیست.ببینین مثلا کنترلیا کنترلشون خوبه و واحدهای اختیاریشونو در راستای کنترل یا ماشین برمیدارن .این بهشون تو کنکور کمک میکنه.ولی ما تخصصمون در زمینه ایه که در کنکور ازش سوال نمیشه.یه درس فقط گذاشتن که رفرنس نداره و ضریبش 1 هست که عملا یعنی هیچی.کنکور برق متناسب با درسای ما نیست به خاطر همین رتبه های برتر نمیشیم . رتبه های برتر عموما از گرایش های دیگه هستن.

slam
bahatun kamellan movafegham maniya_scrt aziz

manam hadafam Amir kabire inshallah .

az amir kabir cheghad RAZI hasti

rotbat jori bod ke sharif ia tehran ro biari
age miavordi onharo mirafti ia baz ham entekhabet AMir kabir bud ?

ICE-G
2011/10/04, 11:43 AM
سلام دوست عزیز
راستش فکر کنم شما اشتباه میکنید.دلیل کم طرفدار بودن این رشته نبود بازار کار در ایرانه.
اما اگه کسی ادامه بده و شرایط خارج از کشور رفتن داشته یاشه رشته ی خیلی خوبیه.
من خودم برق و مهندسی پزشکی قبول شدم اما ترجیح و روی اینده ی کاری گذاشتم در حالی که به مهندسی پزشکی علاقه داشتم.

ICE-G
2011/10/04, 11:50 AM
سلام
به نسبت رشته ی ما

دلیلتون چیه ؟

.
.
.
.
سوال اول نه!ربطی نداره!اما اگه طرفداری ازش زیاد شداینده اش تضمین میشه.
این نمیدونم اما فکر کنم الکترونیک.
فکر کنم به خاطر بازار کارش و پیشرفتشه
من یا مهندسی پزشکی(به خاطر علاقه ام)یا الکترونیک به خاطر گرایش فعلیم و اینده ی کاریش
;)

ehsanstr
2011/10/14, 08:40 PM
آفرین هه هه هه