PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : سوال راجع به کارشناسی ناپیوسته (کاردانی پیوسته هستم)

sqwsAS
2011/6/18, 11:46 PM
با سلام. بنده کاردانی پیوسته کامپیوتر دانشگاه آزاد هستم. ما 88 واحد داریم که من حدودا 1 سال دیگه یعنی 2-3 ترم دیگه تمومش میکنم. حالا سوال من اینه: من بعد یک سال دیگه که تموم کردم کاردانیم رو و کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دادم اگر به فرض قبول بشم. در دوره کارشناسی چند واحد باید پاس کنم؟ آیا مجموعا 144 واحد هست که من 88 واحدش رو در کاردانی و 56 واحد رو در کارشناسی پاس میکنم؟ یا اینکه در کارشناسی دوباره باید 144 واحد پاس کنم؟ اگر حالت قبل هست شرط نمره داره؟ یعنی میگن باید مثلا فلان نمره به بالا باشه که دیگه نخواید دوباره بخونید؟ یا اینکه چه به 10 چه با 10 قبول میکنن؟ کلا شرایطش به چه ترتیبی هست؟ راستی من رودهن درس میخونم. کنکور آزاد کاردانی پیوسته به کارشناسی ناپیوسته که سخت نیست؟ یعنی راحت همونجا قبول میشم؟ مرسی از کمکتوت.

Sohrab.net
2011/6/20, 01:15 PM
سلام
در کارشناسی حدودا 70 واحد جداگانه پاس میکنین و هیچ ربطی هم به واحدهای کاردانی نداره.....
البته اگه در کنکور بعضی از درسها رو کم بزنین، پیش نیاز میخورین.....

فاطمه طالبی
2011/6/20, 08:05 PM
البته اگه در کنکور بعضی از درسها رو کم بزنین، پیش نیاز میخورین.....
سلام . مثلا چه درس هایی؟

Sohrab.net
2011/6/20, 11:22 PM
سلام . مثلا چه درس هایی؟
تو کنکور کاردانی به کارشناسی دیگه؟؟؟
سیستم عامل و ساختمان داده و مدار منطقی رو بهتون پیش نیاز میدن

sqwsAS
2011/6/21, 07:57 PM
آیا حقیقت داره که اگر معدل دوره کاردانی زیر 12 باشه نمیتونیم تو کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته شرکت کنیم؟ اگر اینطور هست تکلیف چیه؟ با تشکر.

Sohrab.net
2011/6/22, 09:20 AM
آیا حقیقت داره که اگر معدل دوره کاردانی زیر 12 باشه نمیتونیم تو کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته شرکت کنیم؟ اگر اینطور هست تکلیف چیه؟ با تشکر.
سلام
من اینو نمیدونم و نشنیدم.... تکلیف اینه که بیشتر درس بخونین که معدلتون بیشتر از 12 بشه:D

فاطمه طالبی
2011/6/24, 12:11 PM
میگم منابع همه آزمونها باهم یکی اند؟یعنی فرق نمیکنه دانشگاه آزاد باشه یا مثلا علمی کاربردی؟

دفترچه ازاد گرفتم ،یکی از منابعش درس مدارمنطقی بود. ما همچین درسی نداشتیم تو کاردانی.قضیش چیه؟حالا چیکار کنم؟

یه سوال دیگه هم داشتم. درس فرهنگ و معارف اسلامی منظورش با همون کتاب اندیشه اسلامی خودمونه؟

Sohrab.net
2011/6/24, 11:55 PM
میگم منابع همه آزمونها باهم یکی اند؟یعنی فرق نمیکنه دانشگاه آزاد باشه یا مثلا علمی کاربردی؟

دفترچه ازاد گرفتم ،یکی از منابعش درس مدارمنطقی بود. ما همچین درسی نداشتیم تو کاردانی.قضیش چیه؟حالا چیکار کنم؟

یه سوال دیگه هم داشتم. درس فرهنگ و معارف اسلامی منظورش با همون کتاب اندیشه اسلامی خودمونه؟
بله منابع آزمون ها یکی هست....
مدار منطقی یا طراحی دیجیتال که منبع که سوال میدن هم کتاب مدار منطقی نوشته موریس مانو هست
بله، معارف همون اندیشه اسلامی هست...

فاطمه طالبی
2011/6/25, 03:18 PM
مدار منطقی یا طراحی دیجیتال که منبع که سوال میدن هم کتاب مدار منطقی نوشته موریس مانو هست

واقعاممنون. فکر میکنید جزوه سخت افزارمون که مطالبش ازهمین کتابه رو بخونم کافی باشه یا بهتره کتاب موریس مانو رو بگیرم بخونم؟ راستی شما دانشجوی چه دانشگاهی هستین؟

Sohrab.net
2011/6/25, 06:14 PM
خواهش میکنم....
ببینین اگه واسه قبولی توی کنکورتون میخواین، به نطر من فقط تست و کتاب های تست آقای مقسمی کافی باشه.... و تستهای پوران پژوهش هم خوبه....
و اگه کتاب تست کار کنین رتبه خیلی خوب هم میارین....من 2 تا از دوستام که رتبه های 200 و 120 آوردن....
من خودم دانشگاه غیرانتفاعی خاوران مشهد بودم که واسه لیسانس هم چون شاگرد اول شدم و بدون کنکور وارد مقطع بعد شدم....

sqwsAS
2011/6/26, 05:54 PM
به نظرتون برای کنکور سراسری و آزاد چه سری کتاب هایی رو بگیرم بهتره؟ یعنی کتب و جزوات و تست های کدوم موسسه رو؟ با تشکر.

فاطمه طالبی
2011/6/29, 11:33 AM
من خودم دانشگاه غیرانتفاعی خاوران مشهد بودم که واسه لیسانس هم چون شاگرد اول شدم و بدون کنکور وارد مقطع بعد شدم....

میتونم معدلتونو بدونم؟میخوام بدونم طرفای چند بشه میشه بی کنکور رفت دانشگاه؟

Sohrab.net
2011/6/29, 11:45 AM
میتونم معدلتونو بدونم؟میخوام بدونم طرفای چند بشه میشه بی کنکور رفت دانشگاه؟
:surprised::surprised::surprised::w20::w20::w20:
چقدر شما اطلاعات مشکوک از آدم میگیرین!!! کل اطلاعاتمو لو دادم که:surprised:
باشه اینم میگم، معدل کاردانی شدم 18.39
ولی اونطور که من یادمه، فکر میکنم بالای 17 باشه میشه بدون کنکور رفت.... البته با توجه به همون شرایطی که قبلا توضیح دادم....

فاطمه طالبی
2011/6/29, 12:09 PM
:surprised::surprised::surprised::w20::w20::w20:
چقدر شما اطلاعات مشکوک از آدم میگیرین!!! کل اطلاعاتمو لو دادم که:surprised:
باشه اینم میگم، معدل کاردانی شدم 18.39
ولی اونطور که من یادمه، فکر میکنم بالای 17 باشه میشه بدون کنکور رفت.... البته با توجه به همون شرایطی که قبلا توضیح دادم....
اطلاعات مشکوک؟:surprised:
معذرت میخوام:redface:
ممنون که گفتین:gol::gol::gol:
کدوم شرایطو میگین؟مگه شرطی هم داره:D
(شما کاملا مختارید که جواب ندید!)

Sohrab.net
2011/6/29, 12:34 PM
اطلاعات مشکوک؟:surprised:
معذرت میخوام:redface:
ممنون که گفتین:gol::gol::gol:
کدوم شرایطو میگین؟مگه شرطی هم داره:D
(شما کاملا مختارید که جواب ندید!)
خواهش میکنم.... شوخی کردم
شرایطشو من تو همین تالار گفتم.... فکر کردم تو همین تاپیک بود....
شرایط مهمش اینه : 1-شاگرد اول ورودی تون در رشته تون بشین.... 2- در چهار ترم کاردانی تون رو تمام کنین...
3- معدلتون بالای 17 باشه ( اینو مطمئن نیستم ) 4- دانشگاهم تاییدتون کنه از نظر اخلاقی

تذکر مهم : شما در دوران تحصیلتون فقط یکبار میتونین از این سهمیه استفاده کنین.... یعنی اگر در مقطع بالاتر دوباره شاگرد اول بشین، فقط در کنکور سهمیه دارین و نمیتونین بدون کنکور وارد مقطع بعد شوید...

فاطمه طالبی
2011/6/29, 06:23 PM
درباره برنامه نویسی هم سوال داشتم!!! به چه زبانی هستش؟سی یا سی++؟ کتابی یا جزوه ای بهم معرفی میکنین؟!!!از این درس خیلی میترسم