PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : انتقادات و پیشنهادات

sheyda
2007/8/29, 09:09 PM
با سلام

با توجه به این که توی تالار سکوت حکمفرما شده من پیشنهاد میکنم بیایم یه نظر سنجی بذاریم برای این که مو ضوع بحث هفته ی بعد چی باشه.
(بنابراین دوستان لطف کنید و نظراتتون رو راجع به اینکه بحث هفته ی بعد چی باشه بنویسند.)

یا پیشنهاد میکنم مدیرمحترم یه موضوعی رو انتخاب کنند و دوستان نظرشونو در رابطه با این که موضوع ذکر شده مورد بحث قرار بگیره یا نه اعلام کنند.

با سپاس:gol:

just in time
2007/8/30, 10:35 AM
با سلام

با توجه به این که توی تالار سکوت حکمفرما شده من پیشنهاد میکنم بیایم یه نظر سنجی بذاریم برای این که مو ضوع بحث هفته ی بعد چی باشه.
(بنابراین دوستان لطف کنید و نظراتتون رو راجع به اینکه بحث هفته ی بعد چی باشه بنویسند.)

یا پیشنهاد میکنم مدیرمحترم یه موضوعی رو انتخاب کنند و دوستان نظرشونو در رابطه با این که موضوع ذکر شده مورد بحث قرار بگیره یا نه اعلام کنند.

باسلام
مرسی از تاپیک تون بسیار به موقع بود.
ارزش امتیاز دادن هم داره.
من فکر می کنم ، تولید ناب برای بحث بعدی مناسب باشه ، ولی بزارید که بحث هفته قبل به یه جایی برسه ، بعد راجع به این مسئله حرف می زنیم.
بااحترام

mahtabi
2007/9/18, 10:58 PM
با سلام :
اگه مدیر تالار موافق باشن بد نیست یه تاپیک با عنوان کارگاه داشته باشیم که خودش چند تا مسوول واسه رفع اشکالات و ابهامات بچه ها باشه راجع به نرم افزار ها. که حالا این مسوول هارو مدیرمون میتونه از قسمت چارت تالار انتخاب کنند.البته این فقط یه پیشنهاد.

bardinova
2007/12/13, 10:49 AM
سئوال من بر میگرده به دو تا تاپیک اصلی تالار ، یعنی بحث هفتگی و اخبار . چرا این تاپیکها بدین صورت ایجاد شده اند ؟ . یعنی بهتر نبود هر بحث در هر هفته یه تاپیک مجزا داشته باشه ؟ یا هر خبر و صحبتهای مربوط به اون هم یه تاپیک جدا باشه ؟ . بهتر نبود بجای این کار دو تا فولدر جدید باز میشد و این تاپیکها اون توقرار میگرفت ؟ . شاید اونطوری ردیابی مطالب کمی راحت تر بشه . نمیدونم ! . کمی این مدل تاپیک گذاشتن و همه مطالب رو فشرده و تو هم چپوندن برام عجیبه .

leanthinker
2007/12/13, 10:54 AM
سلام
کاملا موافقم
چون برای دیدن آخرین بحثهای هفته خودم هم این مشکل رو داشتم
و اصلا معلوم نبود بحث ها کی تموم میشن یا بحث جدید از کدوم پست شروع میشه در ضمن شاید یک موضوع برای کسی که بعدا اون رو دیده هنوز جای سوال داشته باشه.
فکر می کنم باز کردن صفحات مهم جزء اختیارات مدیر تالار باشه. بهتره ایشون این نظم رو ایجاد کنند.

bardinova
2007/12/13, 02:19 PM
من اول فکر کردم که این قرار رو خود کاربران با هم گذاشتن که توی یک پست مباحت مشخصی رو مطرح کنم . اما وقتی دیدم پست من در خصوص PMP به (( هر چه میخواد دل تنگت بگو )) منتقل شده ، خیلی تعجب کردم !!! . تا حالا نظر جمع چی باشه .

bardinova
2007/12/14, 01:32 PM
چی شد ؟ کسی نیست این سئوال رو جواب بده ؟؟ ...

leanthinker
2007/12/14, 03:16 PM
فکر می کنم اگه just in time که مدیر هستن جواب بدن بهتر باشه
به هر حال ایشون این تالار رو مدیریت می کنن و شایسته تر برای جواب شما دوست عزیز

bardinova
2007/12/16, 07:50 AM
اتفاقا منظور من هم دو مدیر محترم این تالار بود .

mahtabi
2007/12/16, 11:51 AM
منم فکر میکنم که لازمه در مورد این موضوع بحث بشه البته بحثه با نتیجه نه مثه بقیه ی تاپیکا که نتیجشون معلوم نیست

just in time
2007/12/17, 01:58 PM
سئوال من بر میگرده به دو تا تاپیک اصلی تالار ، یعنی بحث هفتگی و اخبار . چرا این تاپیکها بدین صورت ایجاد شده اند ؟ . یعنی بهتر نبود هر بحث در هر هفته یه تاپیک مجزا داشته باشه ؟ یا هر خبر و صحبتهای مربوط به اون هم یه تاپیک جدا باشه ؟ . بهتر نبود بجای این کار دو تا فولدر جدید باز میشد و این تاپیکها اون توقرار میگرفت ؟ . شاید اونطوری ردیابی مطالب کمی راحت تر بشه . نمیدونم ! . کمی این مدل تاپیک گذاشتن و همه مطالب رو فشرده و تو هم چپوندن برام عجیبه .
باسلام
نظرتون نظر جالبي من هم موافقم در نتيجه بحث هفته رو از حالت مهم در مياريم ، ولي بايد يكي اين بحث رو مديريت كنه كه هركسي نخواد بحث هفته ايجاد كنه در نتيجه ، من از شما خواهش مي كنم كه مديريت بحث هفته رو به عهده بگيريد.
بااحترام

just in time
2007/12/17, 02:04 PM
من اول فکر کردم که این قرار رو خود کاربران با هم گذاشتن که توی یک پست مباحت مشخصی رو مطرح کنم . اما وقتی دیدم پست من در خصوص PMP به (( هر چه میخواد دل تنگت بگو )) منتقل شده ، خیلی تعجب کردم !!! . تا حالا نظر جمع چی باشه .
باسلام
من فكر مي كنم كه شما در مورد اينكه آزمون PMP در افغانستان هم برگزار ميشه ، دچار ناراحتي شده بوديد و گله كرديد از همه ايراني ها ، در نتيجه اين موضوع با بحث در مورد خود PMP به نظرم فرق داره و من هم به دليل همين تشخيص دادم جاش توي همون تاپيك ، چون يه ناراحتي فنيه ،‌با نوشتن اون هم قرار بوده يه عهده از دوستان هم شروع به ناراحتي و گله بكنن كه ديگه اين بحث نخواهد بود.
باحترام

bardinova
2007/12/17, 02:37 PM
قبل از اینکه شما این موضوع رو مطرح کنین من یه تاپیک گذاشتم که نمیدونم شرایط بحث هفته شدن رو داره یا نه . ممنون میشم بذارین همین موضوع یه کم بره جلو و ببینیم از پسش بر میایم یا نه . از شما بابت حسن نظرتون ممنونم . موفق باشید .

leanthinker
2007/12/17, 02:54 PM
ممنون بردینوا جان
خیلی کاره خوبی کردی منم شرکت کردم.
البته اگر قبل از اسم بحث نام بحث هفته اول- رو به نام اون اضافه می کردین به نظرم نظم بیشتری می گرفت
در ضمن شاید یک بحث در یک هفته تموم نشه . چرا باید حتما بحث هفته باشه؟

bardinova
2007/12/17, 07:06 PM
ممنون بردینوا جان
خیلی کاره خوبی کردی منم شرکت کردم.
البته اگر قبل از اسم بحث نام بحث هفته اول- رو به نام اون اضافه می کردین به نظرم نظم بیشتری می گرفت
در ضمن شاید یک بحث در یک هفته تموم نشه . چرا باید حتما بحث هفته باشه؟

دوست من ، Leanthinker ، من اون تاپیک رو همینجوری ایجاد کردم !!! . جناب Just In Time بعدا اون پیشنهاد داد !! . من نمیدونستم قرار هست اون بحث هفته بشه !! . به قول شما بهتر هست اسمش رو بحث هفته نذاریم ، چون اگه یه موضوعی کشش داشت ممکنه تا چند هفته هم طول بکشه . البته دوباره بگم ، این رو فعلا بحث هفته حساب نکنین . بذارین ببینیم چطوری میشه این جریان .

bardinova
2007/12/31, 09:13 PM
1) از پاسخ دادن و امتیاز دادن به نوشته های پینگلیش خودداری کنیم .
2) از پاسخ دادن به سئوالاتی که خارج از تاپیک اختصاص داده شده به این موضوع مطرح می شوند خودداری کنیم .
3) از پاسخ دادن و امتیاز دادن به مطالب مرتبط با سایر رشته ها خودداری کنیم .

فکر کنم با رعایت این موارد (و موارد دیگه ای که به ذهن من نرسیده) ، حتی اگه مدیر تالار هم فرصت نکنه برای مدتی به تالار سر بزنه ، محیطی بهداشتی و تمیز خواهیم داشت .

mahtabi
2008/2/04, 05:06 PM
با سلام:
این قسمت جهت نظر خواهی از دوستان و استفاده از پیشنهادات شماست.
هر نظری رو که در ارتباظ با بهبود تالار مورده نظرتون هست اینجا بنویسین.
فقط لطفا سازنده باشه و از بحث سر مسایل به صورت مخرب پرهیز کنید.
منتظر نظرات شما عزیزان هستم
با تشکر

mahtabi
2008/2/04, 05:09 PM
با سلام :
در این تاپیک شما هرگونه مشکلی رو که در تالار دارین میتونین مطرح کنین و بقیه دوستان کمکتون کنن.
لطفا در صفحه ی اصلی تالار تاپیک دیگه ای در این مورد ایجاد نکنید و سوالاتون رو فقط اینجا مطرح کنید.
با تشکر

leanthinker
2008/2/04, 06:27 PM
سلام
خیلی کار خوبی کردین و امیدوارم باعث بهبود تالار مهندسی صنایع بشه این کار.
یک پیشنهاد دارم:
لطفا تاپیکهای بی مورد که تاریخ انقضاءشون گذشته رو شناسایی کنید. (فرضا یکی سوالی پرسیده و رفته!) بعد اگر لازم بود به صاحب تاپیک خبر بدید که در آستانه حذف هست...
اگر فرضا بعد 2 هفته جوابی نداد به نظرم پاکش کنین تا تعدد زیاد تاپیکها نظم تالار رو بهم نزنه
البته میدونم کار وقت گیری هست.
ان شاءا.. اگر فرصتی شد، با گشت و گذار این تاپیکهارو بهتون معرفی میکنم
از دوستان دیگر هم می خوام برای کمک به مدیر تالار، این تاپیکهارو با علامت اخطار (http://www.iran-eng.com/images/buttons/report.gif (http://www.iran-eng.com/report.php?p=110039)) به مدیر تالار معرفی کنند.
موفق باشید...

بهبود
2008/2/04, 07:06 PM
سلام
يكي از مشكلاتي كه خودم در تالارمان دارم تعداد زياد تاپيكيه كه ايجاد ميشه. مثلاً اگر 2 روز نتوني بيايي تو سايت 10 تا تاپيك جديد ايجاد ميشه كه از اين 10تا 2تاش پر بيننده ميشه. اين درحاليست كه برخي از تاپيكهاي بسيار عالي كه ميتونه يك مهندس صنايع عالي بسازه اصلا پست جديدي نداره مثل نجات يك محصول كه دوست خوبمون bardinova ايجادش كرد و هم اكنون هم داره مسير دهي ميكونه.
از دوستان مي خوام تالار رو هدفمند ببرن جلو

ياحق

mahtabi
2008/2/04, 09:39 PM
سلام
خیلی کار خوبی کردین و امیدوارم باعث بهبود تالار مهندسی صنایع بشه این کار.
یک پیشنهاد دارم:
لطفا تاپیکهای بی مورد که تاریخ انقضاءشون گذشته رو شناسایی کنید. (فرضا یکی سوالی پرسیده و رفته!) بعد اگر لازم بود به صاحب تاپیک خبر بدید که در آستانه حذف هست...
اگر فرضا بعد 2 هفته جوابی نداد به نظرم پاکش کنین تا تعدد زیاد تاپیکها نظم تالار رو بهم نزنه
البته میدونم کار وقت گیری هست.
ان شاءا.. اگر فرصتی شد، با گشت و گذار این تاپیکهارو بهتون معرفی میکنم
از دوستان دیگر هم می خوام برای کمک به مدیر تالار، این تاپیکهارو با علامت اخطار (http://www.iran-eng.com/images/buttons/report.gif (http://www.iran-eng.com/report.php?p=110039)) به مدیر تالار معرفی کنند.
موفق باشید...

با سلام:
پیشنهاد خوبی بود اما بنده از امروز سعی کردم تاپیک هایی رو ادغام و یا حذف کنم.
ولی به دلیله تعدد تاپیک ها بهتره که بچه ها هم یاری کنند.
با احترام

bardinova
2008/2/04, 10:02 PM
سلام
يكي از مشكلاتي كه خودم در تالارمان دارم تعداد زياد تاپيكيه كه ايجاد ميشه. مثلاً اگر 2 روز نتوني بيايي تو سايت 10 تا تاپيك جديد ايجاد ميشه كه از اين 10تا 2تاش پر بيننده ميشه. اين درحاليست كه برخي از تاپيكهاي بسيار عالي كه ميتونه يك مهندس صنايع عالي بسازه اصلا پست جديدي نداره مثل نجات يك محصول كه دوست خوبمون bardinova ايجادش كرد و هم اكنون هم داره مسير دهي ميكونه.
از دوستان مي خوام تالار رو هدفمند ببرن جلو

ياحق

بهبود عزیز ، در مورد تاپیک (( نجات یک محصول )) باید بگم بدلیل همزمان شدن با امتحانات دوستان دانشجو دچار یک وقفهء طولانی مدت شد . من به سهم خودم سعی کردم بحث رو زنده نگه دارم ، اما مشغله درسی دوستان (یا هر دلیل دیگه) باعث شد که بحث به شکل اولیه پیش نره . به شخصه و به نوبهء خودم میگم که علت اینکه هنوز خودم این بحث رو ادامه ندادم این هست که روند شکل گیری مطالب از یادم رفته !!!!!! . برای همین باید سر فرصت از ابتدا همه رو بخونم ببینیم چه چیزهایی رو رد کردیم و الان کجا هستیم . اینجوری دیگه حرفهام متضاد نمیشه (مثل مسئله ای که شما بهش اشاره کرده بودین . من فرضی گذاشته بودم که به مرور زمان اون رو فراموش کردم و نادیده گرفتمش) اما از دوستان میخوام که بحث رو رها نکنن و با هم دیگه دوباره زنده اش کنیم . درضمن ، ممنون از لطفتون .

Parsa_IE
2008/2/05, 07:08 AM
با سلام
کار خیلی خوبی را شروع کردید
به این میگن مدیریت مشارکتی ...
من هم در خدمت شما بوده و خواهم بود ...

موفق باشید
با تشکر:gol:

mahtabi
2008/2/08, 03:40 PM
با سلام:
اول به دوستمون خوشامد ميگم و بعد هم اينكه اينجا تاپيك انتقاداته ، ااين بحثا چرا اينجان؟
من جهت حفظ نظم تاپيك اين پست ها رو حذف ميكنم و از دوستان ميخوام مطالب رو سر جاش بيان كنن.
اين پست قرار ملاقات با اين تاپيك آخه چه ارتباطي ممكنه داشته باشه؟
اونم در يك تالار تخصصي؟!
خواهشا قوانينن رو بخونين.
با احترام

امیر Amir
2008/2/08, 10:49 PM
سلام...به نظر میاد یک سری از دوستان فقط داخل تالار برای اینکه امتیاز بگیرند مطلب پست میکنند...اینجا هر کسی یه شاخه ای از صنایع رو دنبال میکنه اصلا معلوم نیست چه خبره..هر روزی میایی یه چیز جدید گذاشته شده که فکر میکنم برای به درد خود دوست عزیزی که فرستاده بخوره...درسته باید تالار فعال باشه ولی وقتی معلوم نیست کی چی میخواد کی کجاس کی چه چیزی به دردش میخوره..چه فایده داره...من میتونم از سایت های معروف صنایع مطلب بزارم ولی وقتی میبینم به درد خودم نمیخوره و شایدم دیگران ..برای چی بفرستم...

اینجا هر کسی یه فیلدی رو داره دنیال میکنه و یه تشویشی هست که هر کسی علاقه شخصی خودشو داره دخالت میده در داخل تالار......

سید امیر احمد;)

yanic
2008/2/09, 04:06 PM
یه پیشنهادی که من برای بهتر شدن همه تالارها داشتم اینه که جناب Adminعزیز لطف کنن که یه موتور جستجو برای سایت در نظر بگیرن که کاربرها بدونن تاپیک مورد نظرشون قبلا ایجاد شده یا نه اینطوری از پراکندگی مطالب و ایجاد تاپیک های تکراری جلوگیری میشه.

mahtabi
2008/2/09, 05:56 PM
یه پیشنهادی که من برای بهتر شدن همه تالارها داشتم اینه که جناب Adminعزیز لطف کنن که یه موتور جستجو برای سایت در نظر بگیرن که کاربرها بدونن تاپیک مورد نظرشون قبلا ایجاد شده یا نه اینطوری از پراکندگی مطالب و ایجاد تاپیک های تکراری جلوگیری میشه.

با سلام:
دوست خوبم يانيك ،مگه موتور جستجو ندارين؟
در نوار بالا هست.

mahtabi
2008/2/09, 06:02 PM
سلام...به نظر میاد یک سری از دوستان فقط داخل تالار برای اینکه امتیاز بگیرند مطلب پست میکنند...اینجا هر کسی یه شاخه ای از صنایع رو دنبال میکنه اصلا معلوم نیست چه خبره..هر روزی میایی یه چیز جدید گذاشته شده که فکر میکنم برای به درد خود دوست عزیزی که فرستاده بخوره...درسته باید تالار فعال باشه ولی وقتی معلوم نیست کی چی میخواد کی کجاس کی چه چیزی به دردش میخوره..چه فایده داره...من میتونم از سایت های معروف صنایع مطلب بزارم ولی وقتی میبینم به درد خودم نمیخوره و شایدم دیگران ..برای چی بفرستم...

اینجا هر کسی یه فیلدی رو داره دنیال میکنه و یه تشویشی هست که هر کسی علاقه شخصی خودشو داره دخالت میده در داخل تالار......

سید امیر احمد;)

با سلام:
آقاي امير احمد اين بسيار طبيعي هست كه هر كس از تالار در جهت منافع خودش استفاده كنه و همچنين مطالبي رو هم ميذاره كه شايد ديگران بخوان.
اما اين خود شما هيتين كه موردي رو كه ميخواين فعال ميكنين.
من بارها گفتم ما قراره كپي پيست نداريم، ما ميخوايم نهفته هاي درونمون و علمي رو كه تئو ري ياد گرفتيم به صورت كاربدي بيان كنيم و اونا رو ملكه يذهنمون كنيم تا از اين طريق يه چيزايي رو از همين محفوظات بيرون بكشيم.
پس خودتون هر زمينه اي رو كه ميخواين فعال كنين تا بچه ها هم ياريتون كنن.
با احترام

yanic
2008/2/09, 07:06 PM
با سلام:
دوست خوبم يانيك ،مگه موتور جستجو ندارين؟
در نوار بالا هست.

نه جناب مدیر من از مرور گر اپرا استفاده میکنم.نوار ابزار باشگاه روش نصب نمیشه

mahtabi
2008/2/10, 05:03 PM
نه جناب مدیر من از مرور گر اپرا استفاده میکنم.نوار ابزار باشگاه روش نصب نمیشه

دوست خوبم شما ميتونيد از مرورگر فاير فوكس استفاده كنيد.اما تا جايي كه ميدونم نيازي به نصب نوار ابزار نيست ببينيد كنار ارسالهاي جديد نداريش؟
راستي اگه نبود بقيه اين بحث رو به صورت پام خصوصي بم بگو كه اينجا هم پر نشه

بهبود
2008/2/10, 05:14 PM
با سلام:
آقاي امير احمد اين بسيار طبيعي هست كه هر كس از تالار در جهت منافع خودش استفاده كنه و همچنين مطالبي رو هم ميذاره كه شايد ديگران بخوان.
اما اين خود شما هيتين كه موردي رو كه ميخواين فعال ميكنين.
من بارها گفتم ما قراره كپي پيست نداريم، ما ميخوايم نهفته هاي درونمون و علمي رو كه تئو ري ياد گرفتيم به صورت كاربدي بيان كنيم و اونا رو ملكه يذهنمون كنيم تا از اين طريق يه چيزايي رو از همين محفوظات بيرون بكشيم.
پس خودتون هر زمينه اي رو كه ميخواين فعال كنين تا بچه ها هم ياريتون كنن.
با احترام

با سلام
اگه درست متوجه شده باشم منظور شما اينه كه هر كسي كه يه موضوعي به ذهنش رسيد بياد و يه تاپيك ايجاد كنه؟:cry:
بنده به شدت مخالف اين امر هستم(نظر شخصي).:mad: توجه داشته باشيد كه وقتي ما مياييم تو سايت چند تاپيك جديد رو مي بينيم. وقتي سراغ تاپيكهايي كه دنبالشون مي كنيم ميريم تا اونو پيگيري كنيم و با كمي تأمل نظرمون رو بديم خودش خيلي وقت ميگيره. نميرسيم كه به تمام تاپيكهاي جديد سر بزنيم. اگه بياييم مثلا 4 تاپيك با موضوعات مختلف رو به عنوان تاپيك مورد بحث مشخص كنيد ما هم اگه در اون مورد نظري و يا اطلاعاتي داشته باشيم مطمئنا دريغ نمي كنيم و اگه هم اطلاعاتمون ناقص باشه يه كمي به خودمون تكون ميديم و كمي مطالعه ميكنيم تا در بحث تالار شركت و كسب دانش كنيم. اما اگر تعداد تاپيكها خيلي زياد باشه مثل الان بيشتر افرادي كه خودشون تاپيكو ايجاد كردند اونو ميبرند جلو و اين وسط ما فقط ميريم و ميخونيم و شايدم امتيازي بديم پس در بحث شركت نمي كنيم كه به قول شما "من بارها گفتم ما قراره كپي پيست نداريم، ما ميخوايم نهفته هاي درونمون و علمي رو كه تئو ري ياد گرفتيم به صورت كاربدي بيان كنيم و اونا رو ملكه يذهنمون كنيم تا از اين طريق يه چيزايي رو از همين محفوظات بيرون بكشيم." نهفته ها عيان بشه.
در شمال ضرب المثلي هست به اين مضمون كه وقتي در يك متر مربع شما بصورت معقولانه و حساب شده مثلا 40 خوشه برنج يا هر چيز ديگه بكاريد هر كدوم از اينها بيشتر از اون وقتي كه شما 100 خوشه در همين فضا ميكاريد رشد مي كنند و تعداد ساقه هايي كه مي زنند بسيار بيشتر و در نتيجه ما محصول بيشتري با كيفيت بهتري برداشت مي كنيم.
به نظر من در مورد تاپيكها هم يك اينچنين قانوني پا برجا باشه. مطمئنا شما مثل خيلي از مديراني كه ما باهاشون برخورد داريم صرفا به دنبال كميت نيستيد.اينكه فلان قدر تاپيك يا پست داشته باشيم مهم نيست. خود من شايد خيلي از تاپيكها رو اصلا تا حالا نگاه نكردم اين بنظر شما چه فايده اي داره؟ مطمئنا هر كسي كاري داره و مي خواد در حداقل زمان ممكن حداكثر استفاده رو از تالارمون ببره .

با تشكر
يا حق

mahtabi
2008/2/12, 08:17 AM
با سلام
اگه درست متوجه شده باشم منظور شما اينه كه هر كسي كه يه موضوعي به ذهنش رسيد بياد و يه تاپيك ايجاد كنه؟:cry:
بنده به شدت مخالف اين امر هستم(نظر شخصي).:mad: توجه داشته باشيد كه وقتي ما مياييم تو سايت چند تاپيك جديد رو مي بينيم. وقتي سراغ تاپيكهايي كه دنبالشون مي كنيم ميريم تا اونو پيگيري كنيم و با كمي تأمل نظرمون رو بديم خودش خيلي وقت ميگيره. نميرسيم كه به تمام تاپيكهاي جديد سر بزنيم. اگه بياييم مثلا 4 تاپيك با موضوعات مختلف رو به عنوان تاپيك مورد بحث مشخص كنيد ما هم اگه در اون مورد نظري و يا اطلاعاتي داشته باشيم مطمئنا دريغ نمي كنيم و اگه هم اطلاعاتمون ناقص باشه يه كمي به خودمون تكون ميديم و كمي مطالعه ميكنيم تا در بحث تالار شركت و كسب دانش كنيم. اما اگر تعداد تاپيكها خيلي زياد باشه مثل الان بيشتر افرادي كه خودشون تاپيكو ايجاد كردند اونو ميبرند جلو و اين وسط ما فقط ميريم و ميخونيم و شايدم امتيازي بديم پس در بحث شركت نمي كنيم كه به قول شما "من بارها گفتم ما قراره كپي پيست نداريم، ما ميخوايم نهفته هاي درونمون و علمي رو كه تئو ري ياد گرفتيم به صورت كاربدي بيان كنيم و اونا رو ملكه يذهنمون كنيم تا از اين طريق يه چيزايي رو از همين محفوظات بيرون بكشيم." نهفته ها عيان بشه.
در شمال ضرب المثلي هست به اين مضمون كه وقتي در يك متر مربع شما بصورت معقولانه و حساب شده مثلا 40 خوشه برنج يا هر چيز ديگه بكاريد هر كدوم از اينها بيشتر از اون وقتي كه شما 100 خوشه در همين فضا ميكاريد رشد مي كنند و تعداد ساقه هايي كه مي زنند بسيار بيشتر و در نتيجه ما محصول بيشتري با كيفيت بهتري برداشت مي كنيم.
به نظر من در مورد تاپيكها هم يك اينچنين قانوني پا برجا باشه. مطمئنا شما مثل خيلي از مديراني كه ما باهاشون برخورد داريم صرفا به دنبال كميت نيستيد.اينكه فلان قدر تاپيك يا پست داشته باشيم مهم نيست. خود من شايد خيلي از تاپيكها رو اصلا تا حالا نگاه نكردم اين بنظر شما چه فايده اي داره؟ مطمئنا هر كسي كاري داره و مي خواد در حداقل زمان ممكن حداكثر استفاده رو از تالارمون ببره .

با تشكر
يا حق

با سلام:
بنده هم همونطور که گفتید با کمیت مخالفم اما همونطور که بحثایی که شما نمیخواین دنبال کنین دیگران هم نمیخوان.
منظور بنده این بود که ما نباید به بچه ها اعتراض کنیم بلکه اون بحثایی رو که میخوایم بالا بیاریم ، چون ممکنه یه نفر برای مطلب دیگه ای غیر نظر من نوعی میاد تالار که برای من از اهمیت کمتری برخورداره.
و ضمنا اگه نگاهی به تالار بندازین من با اینکه تاپیک سوال ، قوانین، انتقادات و ...گذاشتم هر کی هر جا دوست داره تاپیک درست میکنه یا سوالات نامربوط میکنه پس در کل دست من نیست که از بچه ها بخوام مطالب جدید نذارن.
من تا ائونجایی که بتونم سعی در بهبود تالار دارم حالا اگه شما برای این امر نظری دارین بفرمایین اگه معقول بود منم اجراش میکنم.
با احترام

mahtabi
2008/2/14, 07:00 PM
دوست من ، Leanthinker ، من اون تاپیک رو همینجوری ایجاد کردم !!! . جناب Just In Time بعدا اون پیشنهاد داد !! . من نمیدونستم قرار هست اون بحث هفته بشه !! . به قول شما بهتر هست اسمش رو بحث هفته نذاریم ، چون اگه یه موضوعی کشش داشت ممکنه تا چند هفته هم طول بکشه . البته دوباره بگم ، این رو فعلا بحث هفته حساب نکنین . بذارین ببینیم چطوری میشه این جریان .

با سلام:
اگه خودتون نمیتونین اسم تاپیک رو عوض کنید به من بگین تا اسم اون رو تغییر بدم.
با احترام

bardinova
2008/2/15, 11:21 AM
با سلام:
اگه خودتون نمیتونین اسم تاپیک رو عوض کنید به من بگین تا اسم اون رو تغییر بدم.
با احترام

فکر نکنم احتیاجی به این کار دیگه باشه . اون بحث از نظر من تموم شده است !!!!!! . بیشتر شبیه یه جلسه مشکل یابی هست که یک نفر نشسته و برای خودش توضیح و شرح میده !!!! . بنظر میاد وقت ناهار همه افراد جلسه رفتن و بیرون و دیگه برنگشتن !!! . اون بحث دیگه فایده نداره ، هرچی که دوست دارین اسمش رو بذارین . با تشکر .

mahtabi
2008/2/16, 09:38 PM
با سلام:
بچه ها میشه لطف کنید جای این همه پست بی جواب به بحث بپردازید؟
من یکی که خسته شدم.
چرا بحث طرح موقعیت محصول رو رها کردین؟
شماهایی که تازه اومدین چرا نمیاین بحث؟
والا بخدا تا ماها نتونیم حرف بزنیم و حتی سر مسائل دعوا کنیم مهندس نمیشیم.
مهندس شدن با خوندن این درسا و یه نمره گرفتن نیست که اونم تازه با تقلب میگیریم یا بی اون.
یا با پارتی یا بی پارتی.
راستش من ازتون خیلی انتظار دارم قرار بود به من کمک شه نه؟
حالا اگه کسی میخواد کمک کنه بیاد تویه بحثا .
فردا که میام تالار ببینم چند تا ازاین متفکرا نظر دادن به تاپیکی مثله طرح موقعیت محصول.من باید از شما فعالیتی ببینم تا دلگرم بشماااا.
بذارید همچنان بچه هامون اولای تالار باشن.
هر کسی نیاد امتیاز منفی داره هاااااا:D

leanthinker
2008/2/17, 03:13 AM
خوب فکر میکنم خود جناب بردینوا بحث رو بستند و حق هم داشتند
فکر میکنم بحث جدیدی با این تجربه که از این بحث پیش اومد ایجاد بشه بهتر هست.
در این تاپیک، که متاسفانه در ابتدا همه بچه ها حضور داشتند، به علت گستردگی بالای مطلب و باز بودن اون نظرات خیلی زیاد شد و فکر می کنم بچه های تازه وارد، علاقه ای به خوندن صفحات زیاد اون از خودشون نشون ندادند.
فکر میکنم الان که بچه ها تقریبا دوباره برگشتند، جناب بردینوای عزیز با شروع بحث دیگه ای (از اول هم یک ماهه بود که به قول ایشون شرکت ورشکسته شد!!) که کمی محدود تر هست(داده های دقیق تر) تالار رو رونق بدند.
البته اگر فکر میکنند امکان ادامه بحث هست، به فازهای دیگه همین مسئله بریم.
راستی یک پیشنهاد دیگه اینکه، با تهیه یک خبرنامه کوچک، مثل همین نامه ای که شما زدید، بچه ها رو تشویق به ادامه بحث های هفتگی یا ماهانه کنیم
موفق باشید
یاعلی

امیر Amir
2008/2/17, 10:14 AM
;)
با سلام

با تشكر
يا حق

سلام
من منظورم این هست که هر کدام از بچه های یه تاپیک میزارن...حالا یک سریش که اصلا copy _paste هست...و یکی دیگه اینکه اینجا مشکل اینه که هر کسی داره یک فیلدی رو دنبال میکنه...الان فرضا من دارم برای درس ارزیابی کار و زمان خودم مطلب جمع میکنم...ولی کسی که الان داره فقط کنترل پروژه تخصصی کار میکنه یا نمیدونم داره فقط کیفیت کار میکنه دیگه بحث Kaizen واسش فکر نکنم شیرین باشه...چون هر کسی نمیتونه توی هر فیلدی ادعا بکنه که حرفه ای هست...اصلا فکر کنم توی مهندسی صنایع خنده دار باشه یکی بگه من مستر هستم در تصمین و کنترل یا خیلی چیز های دیگه...شخصا وقتی روی کاری متمرکز میشم فقط هدفم رو دنبال میکنم دیگه علاقه ندارم روی کار دیگه وقت بزارم...
اگر اینجا همه توی کار تضمین بودند یا نمیدونم...EFQM رو علاقه داشتند..میشد توی بحث ها چالش داشت...

قبول کنید هر کدام از شما دوستان الان در شغل خاصی هستین و یک نقطه از صنایع رو متمرکز شدین روش و دلیلی هم که داشته اینجا عضو شدین برای پیشرفت در همون فیلدی هست که مشغول هستین...حالا به نظر شما یک کمی تشویش ایجاد نمیشه توی تالار...؟؟؟
درسته مهندس هستیم یا قراره بشیم...ولی انجام ((یک)) کار اون هم به درستی بهتر از انجام 10 کار اونم بصورت ناقص هست...
برای همینه توی تالار یه بحث یک دفعه تاپ میشه و بحث های دیگه که واقعا مشهوده..حتی نظر هم در موردش داده نمیشه....

ببخشید....

امیر احمد

HESSAM58
2008/2/17, 02:03 PM
با سلام

با سلام
پیشنهاد جالب و خوبی بود hilda
به نظر من راجع به EFQM بحث کنیم:warn::gol:

HESSAM58
2008/2/17, 02:09 PM
;)

سلام
من منظورم این هست که هر کدام از بچه های یه تاپیک میزارن...حالا یک سریش که اصلا copy _paste هست...و یکی دیگه اینکه اینجا مشکل اینه که هر کسی داره یک فیلدی رو دنبال میکنه...الان فرضا من دارم برای درس ارزیابی کار و زمان خودم مطلب جمع میکنم...ولی کسی که الان داره فقط کنترل پروژه تخصصی کار میکنه یا نمیدونم داره فقط کیفیت کار میکنه دیگه بحث Kaizen واسش فکر نکنم شیرین باشه...چون هر کسی نمیتونه توی هر فیلدی ادعا بکنه که حرفه ای هست...اصلا فکر کنم توی مهندسی صنایع خنده دار باشه یکی بگه من مستر هستم در تصمین و کنترل یا خیلی چیز های دیگه...شخصا وقتی روی کاری متمرکز میشم فقط هدفم رو دنبال میکنم دیگه علاقه ندارم روی کار دیگه وقت بزارم...
اگر اینجا همه توی کار تضمین بودند یا نمیدونم...EFQM رو علاقه داشتند..میشد توی بحث ها چالش داشت...

قبول کنید هر کدام از شما دوستان الان در شغل خاصی هستین و یک نقطه از صنایع رو متمرکز شدین روش و دلیلی هم که داشته اینجا عضو شدین برای پیشرفت در همون فیلدی هست که مشغول هستین...حالا به نظر شما یک کمی تشویش ایجاد نمیشه توی تالار...؟؟؟
درسته مهندس هستیم یا قراره بشیم...ولی انجام ((یک)) کار اون هم به درستی بهتر از انجام 10 کار اونم بصورت ناقص هست...
برای همینه توی تالار یه بحث یک دفعه تاپ میشه و بحث های دیگه که واقعا مشهوده..حتی نظر هم در موردش داده نمیشه....

ببخشید....

امیر احمد
سلام امیر احمد
تموم حرفهات درسته ولی یه اما داره......
من نمیدونم الان شما کجا مشغول هستین یا میخواهید بشید ولی این رو خوب میدونم که توی صنعت امروز ایران با وجود کسایی که حتی دانشگاه نرفتن و الان مدیرن کلی ادعا دارن باید تا اونجایی که میتونی بلد باشی تا بتونی سری توی سرها داشته باشی
ارادتمند;):warn::que:

vahidz
2008/2/17, 02:39 PM
من هم موافقم.

vahidz
2008/2/17, 02:41 PM
من هم با موتور جستجو موافقم.

امیر Amir
2008/2/17, 06:37 PM
سلام امیر احمد
تموم حرفهات درسته ولی یه اما داره......
من نمیدونم الان شما کجا مشغول هستین یا میخواهید بشید ولی این رو خوب میدونم که توی صنعت امروز ایران با وجود کسایی که حتی دانشگاه نرفتن و الان مدیرن کلی ادعا دارن باید تا اونجایی که میتونی بلد باشی تا بتونی سری توی سرها داشته باشی
ارادتمند;):warn::que:

سلام
حرف شما کاملا صحیح هست...
من الان تازه میخوام وارد یک کارخونه بشم...اگر خدا بخواد..یعنی تازه این هم نه از طرف کارخونه ...خودم با کلی این در اون در زدن ..یه آشنا پیدا کردم ...که امروز یعنی یکشنبه رفتم کارخونه ..من خوش قولی کردم ولی کسایی که باید میبودند ..تشریف نداشتن...من تز خودم برای دوران دانشجوییم این هست که فعلا یه دوره گردشی در کارخانه ها داشته باشم برای کسب تجربه.....

من قرار هست کنار دست مسول برنامه ریزی کار بکنم...فعلا..حالا که امروز..اقایون از بین هزاران احتمال همیشه بودند دقیقا امروز نبودند..ولی من بی خیال نمیشم...

من باید برم اونجا...دانشگاه ما شورشو در آورده..باید دست بر زانوان گذاشت و برخواست....

حسام جان:gol:...به امید دیدار همگی دوستان...و شما

با احترام...:gol:

سید امیر احمد;)

امیر Amir
2008/3/03, 10:37 PM
سلام
دندون هاي مدير قبلي ريخت تا اين تالار فعال شد يك كمي...
قراره موهاي مدير جديد هم سفيد بشه ...

و با انگار قرار نيست اينجا معلوم بشه كي چي ميخواد از تالار...
هر كسي رندوم مياد يك بحثي رو نظر ميده و ميره...
اينجا مگه تاژيك هفته نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

من بيكار بودم نميدونستم چي بيارم اينجا واسه ارايه حالا 10000000 تا سوال دارم هيچ كسي نيست جواب بده...

mahtabi
2008/3/05, 08:23 PM
سلام
دندون هاي مدير قبلي ريخت تا اين تالار فعال شد يك كمي...
قراره موهاي مدير جديد هم سفيد بشه ...

و با انگار قرار نيست اينجا معلوم بشه كي چي ميخواد از تالار...
هر كسي رندوم مياد يك بحثي رو نظر ميده و ميره...
اينجا مگه تاژيك هفته نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

من بيكار بودم نميدونستم چي بيارم اينجا واسه ارايه حالا 10000000 تا سوال دارم هيچ كسي نيست جواب بده...

با سلام:
پآقای امیر احمد شما سوالاتتون رو بپرسین همگی سعی میکنیم تا جایی که میدونیم پاسخ گوی شما باشیم.

امیر Amir
2008/3/19, 01:24 PM
با عرض سلام به مدیر محترم

بی مقده حرف هامو میزنم و میرم...
با توجه به اینکه در تالار سکوت بدی بر قرار هست و همیشه و همیشه تاپیک های قبلی وجود دارند و هیچ نظری در موردشون داده نشده و انگار دیگه کسی حرفی برای گفتن نداره...

شخصا از این وضع خسته شدم...و تقریبا علاقه ای به شرکت در تالار صنایع رو ندارم...امید وارم تالار گرمی خودش رو به دست بیاره...

من به عنوان یک دانشجوی مهندسی نتونستم از اینجا زیاد چیزی یاد بگیرم..یاد گرفتم و لی نه خیلی زیاد...

من با کمی تاخیر در بازگشت از شما و کلیه بچه های تالار صنایع خداحافظی میکنم.

با احترام
عضو کوچک تالار مهندسی صنایع باشگاه مهندسین ایران.

سید امیر احمد.

ie student
2008/3/24, 12:30 PM
سلام خدمت دوستان

به نظر من اگه بحث راجع به نر افزار های رشتمون باشه بهتره.

حداقل تازه واردهایی مثل من بیشتر آشنا میشن.

ممنون:gol:

mahtabi
2008/3/24, 06:00 PM
با عرض سلام به مدیر محترم

بی مقده حرف هامو میزنم و میرم...
با توجه به اینکه در تالار سکوت بدی بر قرار هست و همیشه و همیشه تاپیک های قبلی وجود دارند و هیچ نظری در موردشون داده نشده و انگار دیگه کسی حرفی برای گفتن نداره...

شخصا از این وضع خسته شدم...و تقریبا علاقه ای به شرکت در تالار صنایع رو ندارم...امید وارم تالار گرمی خودش رو به دست بیاره...

من به عنوان یک دانشجوی مهندسی نتونستم از اینجا زیاد چیزی یاد بگیرم..یاد گرفتم و لی نه خیلی زیاد...

من با کمی تاخیر در بازگشت از شما و کلیه بچه های تالار صنایع خداحافظی میکنم.

با احترام
عضو کوچک تالار مهندسی صنایع باشگاه مهندسین ایران.

سید امیر احمد.

با سلام:
ضمن اینکه من نمیدونم این نامه بوده یا یه انتقاد از تالار به هر حال جواب من اینه
شایدم رک بگم اما واقعیت اینه که حتی خود شما هم علاقه ای به شرکت در بحث رو نشون ندادین و من حتی بحث مدیریت دانش رو بالا آوردم اما کسی رغبتی نشون نداد.
در هر حال من در جهت رسیدن به این مطلب هم میخوام لیستی از بحث های ممکنه رو بذارم و با آراء بچه ها به صورت هفتگی بحث کنیم و دیگه باقیش دست خودتونه که چقدر فعال باشین و دیگران رو هم راغب کنین.

امیدوارم با روحیه ای جدید و صد البته فعال برگردین
با احترام

امیر Amir
2008/3/24, 06:40 PM
با سلام:
ضمن اینکه من نمیدونم این نامه بوده یا یه انتقاد از تالار به هر حال جواب من اینه
شایدم رک بگم اما واقعیت اینه که حتی خود شما هم علاقه ای به شرکت در بحث رو نشون ندادین و من حتی بحث مدیریت دانش رو بالا آوردم اما کسی رغبتی نشون نداد.
در هر حال من در جهت رسیدن به این مطلب هم میخوام لیستی از بحث های ممکنه رو بذارم و با آراء بچه ها به صورت هفتگی بحث کنیم و دیگه باقیش دست خودتونه که چقدر فعال باشین و دیگران رو هم راغب کنین.

امیدوارم با روحیه ای جدید و صد البته فعال برگردین
با احترام

سلام
خانوم مهتابی...فارغ التحصیل شدین به ما هم شیرینی بدین ها...;):biggrin:
این ایده جالبی هست...شاید بتونه کمک بکنه به شخص من...که لااقل بتونم مطالعاتم رو در مورد صنایع بالاببرم و بتونم از نظر تیوری خودم رو تقویت بکنم...

دلیل اینکه چرا کسی رغبت نشون نداد رو نمیدونم ولی یک چیزی که هست اینه که درصد سر زدن و رجوع بچه ها به تالار کم شده....

شاید مشغله..شاید درس...شخصا واقعا وقت کم آوردم...و مدیریت وقت و زمانی رو که قبلا داشتم رو الان حس میکنم ..ندارم...

ولی حالا شما این حرکت رو انجام بدین شاید تالار موتور دیزلیش تبدیل به موتور توربو جت بشه...

برای خود من صحبت در این تالار و شنیدن و خوندن یک سری مطالب میتونه در آینده کمکم بکنه....

با احترام

amirhakimi
2008/3/28, 11:12 PM
بقیه رو نمیدونم ولی من دلیلم موجه بود به خدا !
مسافرت ایرانگردی بودم تو جنوب هیچ امکاناتی هم نداشتم.
دیگه ته تکنولوژی تلویزیون بود اونجا، ولی جای همتون خالی کلی اثار باستانی دیدم.
بهتون توصیه میکنم اگه شوش رو ندیدین حتما برین ببینین، برای من که خیلی جالب بود.

ghane
2008/3/29, 01:15 PM
باسلام
مرسی از تاپیک تون بسیار به موقع بود.
ارزش امتیاز دادن هم داره.
من فکر می کنم ، تولید ناب برای بحث بعدی مناسب باشه ، ولی بزارید که بحث هفته قبل به یه جایی برسه ، بعد راجع به این مسئله حرف می زنیم.
بااحترام
hi , im agree with just in time or lean production ,

amirhakimi
2008/3/29, 02:16 PM
hi , im agree with just in time or lean production ,
بابا شما که تو تهرانی
ما هم که همه فارسی زبانیم چرا آخه انگلیسی مینویسی دوست عزیز :warn:
بابا این مهتابی زبونش مو در اورد انقدر گفت قوانین تالار رو قبل از دادن پست بخونین.
یکم قانون مند باشین محض رضای خدا !!!!!

بهبود
2008/3/29, 05:36 PM
با عرض سلام خدمت تمام مهندسين صنايع
اگه مي شد مديريت تالار يه جوري ميومد و بعضي تاپيكها رو معرفي ميكرد، به شكلي كه مثلاً يكي كه بعد از يه مدتي مياد تو تالار با مراجعه به اون تاپيك، با توجه به موضوع تاپيكها به اونها مراجعه كنه فكر كنم اينطوري بد نباشه.

بهبود

mahtabi
2008/3/31, 12:18 PM
با عرض سلام خدمت تمام مهندسين صنايع
اگه مي شد مديريت تالار يه جوري ميومد و بعضي تاپيكها رو معرفي ميكرد، به شكلي كه مثلاً يكي كه بعد از يه مدتي مياد تو تالار با مراجعه به اون تاپيك، با توجه به موضوع تاپيكها به اونها مراجعه كنه فكر كنم اينطوري بد نباشه.

بهبود

با سلام:
نظر خوبیه اما میبینید که من توی قوانین چند تا از تاپیک های مهم و پر طرفدار رو معرفی کردم اما دریغ از رعایت...

خوب راستش دیگه به قول بچه ها زبونم مو دراورد به خدا:cry:

Aseman Etemaad
2008/3/31, 12:22 PM
مهتابي جان مدير محترم تالار صنايع
سال نو مبارك......
من فكر مي كنم اين ركود بحث طبيعيه ....بچه ها وقتي تو ي كوران درسا قرار بگيرن بهتر و بيشتر توي بحث شركت مي كنن ...به قول معروف الان تو مودش نيستن......:redface:

mahtabi
2008/4/02, 08:47 AM
مهتابي جان مدير محترم تالار صنايع
سال نو مبارك......
من فكر مي كنم اين ركود بحث طبيعيه ....بچه ها وقتي تو ي كوران درسا قرار بگيرن بهتر و بيشتر توي بحث شركت مي كنن ...به قول معروف الان تو مودش نيستن......:redface:

با سلام به آسمان عزیز:
مرسی.سال نو شما هم مبارک.
بله حق با شماست اما دیگه کم کم این مود زیادی طول میکشه.:biggrin:
من همچنان منتظرم.

arminspeedy
2008/4/02, 01:24 PM
با سلام
به به به به
سال نو رو به همه دوستان عزیز خودم تبریک می گم
باور کنین که الان عرق شرمندگی روی پیشونیم نشسته:redface: غیبت 2 هفتگی من رو در تالار ببخشید.
این تعطیلات عید همه رو اغفال میکنه، من جز اغفال شده ها بودم. بعد از 2 هفته که وارد تالار شدم واقعاً از اینکه دوستان حضور مستمر داشتن شک زده شدم. به همتون تبریک می گم.
انشا... که تو سال جدید بتونیم به تالار صنایع رونقی مثال زدنی بدیم.
موفق باشین;)
خیلی ممنونم

امیر Amir
2008/4/02, 01:29 PM
با سلام
به به به به
سال نو رو به همه دوستان عزیز خودم تبریک می گم
باور کنین که الان عرق شرمندگی روی پیشونیم نشسته:redface: غیبت 2 هفتگی من رو در تالار ببخشید.
این تعطیلات عید همه رو اغفال میکنه، من جز اغفال شده ها بودم. بعد از 2 هفته که وارد تالار شدم واقعاً از اینکه دوستان حضور مستمر داشتن شک زده شدم. به همتون تبریک می گم.
انشا... که تو سال جدید بتونیم به تالار صنایع رونقی مثال زدنی بدیم.
موفق باشین;)
خیلی ممنونم
اصلا

قابل بخشش نیست مسخرشو درآوردین همه کار خونه تکونی...جارو زدن تالار ها روی دوش من بود....
:(

رفتی گشتاتو زدی حالا میایی میگی شرمنده ای....خیلی پر...:)

arminspeedy
2008/4/02, 01:34 PM
اصلا

قابل بخشش نیست مسخرشو درآوردین همه کار خونه تکونی...جارو زدن تالار ها روی دوش من بود....
:(

رفتی گشتاتو زدی حالا میایی میگی شرمنده ای....خیلی پر...:)
سلام سید
بابا یکی تو این تالار پیدا نمی شه که وضعیت ما متاهل ها رو درک کنه؟:cry:
سید واست دعا می کنم که سال دیگه همچین موقع متاهل باشی تا متوجه شی ما متاهل ها تعطیلات، آدم خودمون نیستیم:biggrin:

امیر Amir
2008/5/20, 10:13 PM
با توجه به جو خسته کنند حاکم بر تالار و با توجه به مشغله کاری خودم همچون اقایون JIT و LEANTHINKER و و و ..من هم برای مدتی از تالار صنایع خداحافظی میکنم.

خدانگه دار

hparhizi
2008/5/21, 07:08 AM
با توجه به جو خسته کنند حاکم بر تالار و با توجه به مشغله کاری خودم همچون اقایون JIT و LEANTHINKER و و و ..من هم برای مدتی از تالار صنایع خداحافظی میکنم.

خدانگه دار

نه..ه..ه..ه..ه..ه..ه..ه..ه..ه..ه:(:(:(
امير احمد اينكارو نكن................. :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

ولي خدائيش تو كه ديگه گل سرسبد اين تالاري ، كجا ميخواي بري آخه ديگه بابا :mad:؟؟؟؟

miepower2003
2008/5/21, 12:21 PM
دوستان اگر می خواين از اين حالت تالار خارج بشه چند تا بحث مطرح کنيد .
ببينيد بحثهای هفتگی فقط در مورد مباحث علمی که می تونه در جای خودش مفيد باشه اما تمامی ما مهندسين صنايع يک مشکل داريم و اونم معضل شعار زيره:
شايد از اساتيدتون شنيده باشيد که "مهندسی صنايع مثل يه اقيانوس اطلاعات می مونه به عمق يه بنده انگشت اگر میخواهيد موثر باشيد بايد عمق اين اقيانوس و زياد کنيد"
روش عميق تر کردن اقيانوس علمی ما هم تجربه پيدا کردن .
حالا اين تجربه رو برای همديگه به اشتراک بزاريم .
نظرتون چيه؟
شايد اونهايي که تجربه ای ندارن با سئوالات درست خودشون بتونن به بحث جهت بدن؟
من تاپيکشو می زارم با عنوان "استفاده از تجربيات همديگر"
و بعد محتوی اون و تبديل به بانک اطلاعات می کنيم.

mahtabi
2008/5/23, 01:28 PM
دوستان اگر می خواين از اين حالت تالار خارج بشه چند تا بحث مطرح کنيد .
ببينيد بحثهای هفتگی فقط در مورد مباحث علمی که می تونه در جای خودش مفيد باشه اما تمامی ما مهندسين صنايع يک مشکل داريم و اونم معضل شعار زيره:
شايد از اساتيدتون شنيده باشيد که "مهندسی صنايع مثل يه اقيانوس اطلاعات می مونه به عمق يه بنده انگشت اگر میخواهيد موثر باشيد بايد عمق اين اقيانوس و زياد کنيد"
روش عميق تر کردن اقيانوس علمی ما هم تجربه پيدا کردن .
حالا اين تجربه رو برای همديگه به اشتراک بزاريم .
نظرتون چيه؟
شايد اونهايي که تجربه ای ندارن با سئوالات درست خودشون بتونن به بحث جهت بدن؟
من تاپيکشو می زارم با عنوان "استفاده از تجربيات همديگر"
و بعد محتوی اون و تبديل به بانک اطلاعات می کنيم.

به این میگن پیشنهاد سازنده.
متشکر از نظرتون.
عالیه و حتما به درد همه میخوره.
امتیاز هم حقتونه.

anathema
2008/6/03, 02:24 PM
با سلام خدمت دوستان عزيز متخصص
و تشکر به جهت ايجاد اين تاپيک

با توجه به اينکه اين که اين سايت ، يک پايگاه تخصصی مهندسی است و هدف از ايجاد و اداره آن ، آشنايی متخصصان ايرانی با يکديگر و بحث و بررسی فنی و نيز بالا بردن سطح علمی ايشان است ، با اجازه دوستان پيشکسوت ، ذکر چند نکته را ضروری می دانم :

1. متاسفانه روند حاکم بر فعاليتهای اعضای تالار مهندسی صنايع به گونه ای است که در صورت عدم دقت و کنترل اعضای محترم ، منجر به تبديل اين پايگاه به سايتهايی مانند orkut و yahoo 360 خواهد شد که صرفا يک communication هستند و بحث های تخصصی و عميق علمی در آنها جايی ندارد.

2. ميزان مقالات و مباحث علمی ارايه شده بسيار بسيار پايين بوده و در شان اين پايگاه نيست. معدود مباحث ارايه شده هم به صورت حرفه ای از طرف اعضای پايگاه پيگيری نمی شود.

3. ميزان ارجاعات علمی به سايت ها و منابع ديگر تقريبا صفر است و رويدادهای علمی و فنی جامعه ، هيچ بازتابی در اين پايگاه ندارد.

4. قسمتهايی از اين سايت به جای اينکه محلی برای گفتگوی تخصصی و آموزشی باشد ، بيشتر به يک virtual hard disk برای تبادل جزوات درسی دانشگاهی آن هم صرفا در سطوح پايين دوره کارشناسی شبيه شده است.

5. بحث های هفتگی و سياستهای کاری که از سوی مدير تالار پيشنهاد می شود ، با پيگيری ضعيف اعضاء روبروست.

با توجه به نکات بيان شده و به منظور تبديل اين پايگاه به منبع و مرجع تخصصی مهندسی ، پيشنهادات زير را عنوان می کنم :

1. اعضای پايگاه به جای استفاده از اسامی مستعار و تصاوير آواتار غير شخصی ، از اسم و تصوير واقعی خود استفاده کنند تا ارتباطات هرچه واقعی تر و مستند تر باشد.

2. به منظور جلوگيری از ايجاد چندين و چند تاپيک مشابه و در نتيجه مشکلات ناشی از آن مانند همپوشانی های موضوعی ، پراکندگی مطالب و عدم پيگيری مباحث مطروحه از طرف اعضاء ، دوستان عزيز نهايت تلاش و دقت را بفرمايند. نقش مدير تالار در اين زمينه واقعا پر رنگ است.

3. دوستان به جای قرار دادن لينک های download مقالات و جزوات ، سعی کنند حتی الامکان خلاصه ای از مطالب پيشنهادی خود را به صورت نوشتاری در سايت قرار دهند تا هم ظاهر فنی سايت برای اعضاء و بازديدکنندگان مهمان مناسب باشد و هم اينکه مطالب بيان شده قابل پيگيری از طرف ساير متخصصان و در نتيجه لزوم پاسخگويی نويسنده باشد.

با تشکر از توجه شما
چنانچه نسبت به اين مطالب نظرات و پيشنهاداتی داشته باشيد ، از شنيدن آنها بی نهايت خوشوقت خواهم شد.
به اميد روزی که اين تالار يک مرجع جدی علمی شود.

bardinova
2008/6/03, 03:24 PM
و تشکر به جهت ايجاد اين تاپيک

1. اعضای پايگاه به جای استفاده از اسامی مستعار و تصاوير آواتار غير شخصی ، از اسم و تصوير واقعی خود استفاده کنند تا ارتباطات هرچه واقعی تر و مستند تر باشد.

2. به منظور جلوگيری از ايجاد چندين و چند تاپيک مشابه و در نتيجه مشکلات ناشی از آن مانند همپوشانی های موضوعی ، پراکندگی مطالب و عدم پيگيری مباحث مطروحه از طرف اعضاء ، دوستان عزيز نهايت تلاش و دقت را بفرمايند. نقش مدير تالار در اين زمينه واقعا پر رنگ است.

3. دوستان به جای قرار دادن لينک های download مقالات و جزوات ، سعی کنند حتی الامکان خلاصه ای از مطالب پيشنهادی خود را به صورت نوشتاری در سايت قرار دهند تا هم ظاهر فنی سايت برای اعضاء و بازديدکنندگان مهمان مناسب باشد و هم اينکه مطالب بيان شده قابل پيگيری از طرف ساير متخصصان و در نتيجه لزوم پاسخگويی نويسنده باشد.

1) در مورد این موضوع من قبلا هم با دوستان سایت (نه فقط تالار صنایع) صحبت کردم . دلایلی آوردن که تنها نشان از جدی نبودن این سایت براشون هست . بنظر میاد باید با این موضوع کنار اومد .

2) من و خانم مهتابی تلاش خودمون رو برای تمیز نگه داشتن تالار میکنیم . البته بدون رعایت و همکاری دوستان نمیشه به نتیجه رسید .

3) در مورد این موضوع هم به چند کاربر مورد نظر قبلا تذکر داده شده که در صورت تکرار تاپیک اونها منتقل یا حذف میشه .

موفق باشید .

پ.ن : در مورد مواردی که در ابتدای پستتون اشاره کردین ، بدلیل اینکه کلی و مربوط به سایت هست و نه تنها تالار صنایع ، پیشنهاد میکنم در تالار عمومی مطرح کنین . هرچند قبلا به دفعات در مورد این مسائل بحث شده .

امیر Amir
2008/6/13, 08:11 PM
1) در مورد این موضوع من قبلا هم با دوستان سایت (نه فقط تالار صنایع) صحبت کردم . دلایلی آوردن که تنها نشان از جدی نبودن این سایت براشون هست . بنظر میاد باید با این موضوع کنار اومد .

2) من و خانم مهتابی تلاش خودمون رو برای تمیز نگه داشتن تالار میکنیم . البته بدون رعایت و همکاری دوستان نمیشه به نتیجه رسید .

3) در مورد این موضوع هم به چند کاربر مورد نظر قبلا تذکر داده شده که در صورت تکرار تاپیک اونها منتقل یا حذف میشه .

موفق باشید .

پ.ن : در مورد مواردی که در ابتدای پستتون اشاره کردین ، بدلیل اینکه کلی و مربوط به سایت هست و نه تنها تالار صنایع ، پیشنهاد میکنم در تالار عمومی مطرح کنین . هرچند قبلا به دفعات در مورد این مسائل بحث شده .

1)شخصا مشکلی با این ندارم که عکس شخصی خودم رو بزارم.

2)عدم اعتماد کلی بین مردم جامعه باعث این رفتار ها میشه,بالاخره ما هم جز کوچکی از این جامعه هستیم.

3) سایت مهندسان واقعا مهم برای اعضاش نیست, الان 1 هفته هست میام به تالار سر میزنم هیچی به هیچیه

4)اقای الیاس پوز عزیز همه مثل شما open mind نیستن اینجا وقتی پیام به کاربر میدی برای اشنایی(دختر نه) کلی با پهلو و گوشه باهات حرف میزنه,وقتی پایان نامه خیلی رسمی براش اسم خودتو مینویسی پایان نامه جوابیه یک موفق باشید خالی میبینی

5)اینجا کسی به کسی محتاج نیست که افراد فکر میکنند الان خبریه اینقدر محافظ کارانه رفتار میکنند,

شخصا همیشه جنبه انسانی و وجدانی کار رو نگاه میکنم و اگر دستم برسه برای مردم کاری انجام میدم ,ولی متاسفانه وقتی از کسی سوال میشه تصور میشه میخوایی آویزونش بشی.

6)متاسفم..همین...متاسف از جو ازار دهنده ای که در محیط کاری هست, در جامعه هست,در نت هست...

متاسفم

miepower2003
2008/6/14, 07:30 AM

با تشکر از توجه شما
چنانچه نسبت به اين مطالب نظرات و پيشنهاداتی داشته باشيد ، از شنيدن آنها بی نهايت خوشوقت خواهم شد.
جناب الياس پور بحث شما کاملا منطقی است .
مورد بالا کاملا می تواند به چند مورد زير منجر شود:
1-هر شخص مسئوليت گفتار خودش و بايد به طور کامل قبول کنه
2-از نظرات ناشايست و درگيری های بيهوده کاسته می شه.
اگر دوستان کلا با اين موضوع مشکل ندارند اين موضوع رو به نظر سنجی بزاريم و از يه تاريخ موضوع رو عملی کنيم.

hparhizi
2008/6/14, 04:45 PM
.

با تشکر از توجه شما
جناب الياس پور
پيشنهاد شما كاملا منطقي و متين بود.
بنظر من نحوه نوشتار نشاندهنده ميزان تجربه ، دانش ، پختگي و ديگر پارامترهاي شخصيتي نويسنده است و تا حد زيادي براي مخاطب قابل دركه كه با چه كسي يا كساني در حال مذاكره يا تبادل اطلاعات است .
اما يه مسئله اينجا وجود داره يكي اينكه شايد از ديد بعضي از افراد اين مسئله بعنوان خودنمايي تلقي بشه من يادمه تو يكي از تاپيكها در خصوص اين صحبت كرده بودم كه تو چه پروژه اي كار كردم ، يكي از اعضاي محترم همين تالار كه جزو كاربران قديمي تالار هم هست پست نامرتبطي كه حاكي از تصور غلط ايشون مبني بر فخر فروشي و خودنمايي بنده بود ارسال كرده بود كه البته من هم جواب ايشون رو دادم و بحث ادامه پيدا نكرد . اما اينجور مسائل باعث دلسردي آدم ميشه .
در كل ، من هم با شما موافقم اما اين مسئله مسئوليت مديران محترم تالار رو در خصوص كنترل مباحث و جلوگيري از هرگونه تشتط و سوء استفاده بعضي از كابران كه به مقاصدي بجز مقاصد آموزشي در اين تالار ها پرسه ميزنند ، بيشتر خواهد كرد البته با تركيب جديدي كه در تالار بوجود آمده دستيابي به اين مسئله دور از دسترس نيست .
ضمنا اگه بشه كاري كرد كه عكسهايي كه دوستان بعنوان آواتار در سايت قرار ميدهند امكان ذخيره كردن نداشته باشند ، فكر كنم بسياي از كاربران كه اكثرشون هم خانم هستند با اطمينان بيشتري اين كار رو انجام خواهند داد .

mahtabi
2008/6/14, 05:17 PM
خوب من نظر ندادم چون ببینید توی این سایت و حتی تالار هم همه افراد برای کسب علم و یا بحث علمی نمیان و این باعث میشه که من نوعی نخوام عکسم رو بذارم و با بقیه حرفای دوستان مبنی بر عینی بودن روابط موافقم...
اما در صددم که این بحث رو با ادمین مطرح کنم.
اگر که قابل اجرا باشه که شک دارم ، ایشون هرگز کوتاهی نمیکنن.

bardinova
2008/6/14, 09:29 PM
یه چند چیز به نظر رسید :

1) جناب پرهیزی ، در کل امکان اینکه عکس رو نشه Save کرد نمیتونه فکر چندان خوبی باشه . شما بهتر میدونین ، Capture گرفتن از Screen تنها با فشار یه دکمه امکان پذیر هست !!!.

2) خانم مهتابی ، قبلا با شما در مورد این موضوع صحبت کردم ، محیط اینجا بنا به هر دلیلی چندان محیط جدی ، نه برای شما و نه من و نه باقی دوستان ، نیست . سایت دیگه ای رو براتون مثال زدم که تمامی چند هزار اعضای اون (که من و شما و تعدادی دیگه از دوستان در اون عضو هستیم) از عکس پرسنلی استفاده میکنن و احتمالا برای هیچکدوم هم تا الان مشکلی پیش نیومده . این به همون بحث فان بودن برتر از دانش آمد پدید بر میگرده !!! .

3) این موضوع کاملا شخصی و اختیاری هست . نه صحبت با ادمین و نه نظر سنجی نمیتونه کسی رو مجبور به اینکار بکنه . بشخصه از اول عضویتم در این سایت از عکس خودم استفاده کردم ، مشکلی هم بااین موضوع نداشتم . اما دوستی که با این قضیه مشکل داره ، به هر دلیلی ، نمیشه اون رو مجبور به اینکار کرد . البته این نکته رو بگم که اون سایتی که در موردش صحبت کردم کاربران رو ملزم به رعایت استفاده از عکس پرسنلی میکنه .

امیر Amir
2008/6/14, 10:30 PM
خوب من نظر ندادم چون ببینید توی این سایت و حتی تالار هم همه افراد برای کسب علم و یا بحث علمی نمیان و این باعث میشه که من نوعی نخوام عکسم رو بذارم و با بقیه حرفای دوستان مبنی بر عینی بودن روابط موافقم...
اما در صددم که این بحث رو با ادمین مطرح کنم.
اگر که قابل اجرا باشه که شک دارم ، ایشون هرگز کوتاهی نمیکنن.

جناب الياس پور
پيشنهاد شما كاملا منطقي و متين بود.
بنظر من نحوه نوشتار نشاندهنده ميزان تجربه ، دانش ، پختگي و ديگر پارامترهاي شخصيتي نويسنده است و تا حد زيادي براي مخاطب قابل دركه كه با چه كسي يا كساني در حال مذاكره يا تبادل اطلاعات است .
اما يه مسئله اينجا وجود داره يكي اينكه شايد از ديد بعضي از افراد اين مسئله بعنوان خودنمايي تلقي بشه من يادمه تو يكي از تاپيكها در خصوص اين صحبت كرده بودم كه تو چه پروژه اي كار كردم ، يكي از اعضاي محترم همين تالار كه جزو كاربران قديمي تالار هم هست پست نامرتبطي كه حاكي از تصور غلط ايشون مبني بر فخر فروشي و خودنمايي بنده بود ارسال كرده بود كه البته من هم جواب ايشون رو دادم و بحث ادامه پيدا نكرد . اما اينجور مسائل باعث دلسردي آدم ميشه .
در كل ، من هم با شما موافقم اما اين مسئله مسئوليت مديران محترم تالار رو در خصوص كنترل مباحث و جلوگيري از هرگونه تشتط و سوء استفاده بعضي از كابران كه به مقاصدي بجز مقاصد آموزشي در اين تالار ها پرسه ميزنند ، بيشتر خواهد كرد البته با تركيب جديدي كه در تالار بوجود آمده دستيابي به اين مسئله دور از دسترس نيست .
ضمنا اگه بشه كاري كرد كه عكسهايي كه دوستان بعنوان آواتار در سايت قرار ميدهند امكان ذخيره كردن نداشته باشند ، فكر كنم بسياي از كاربران كه اكثرشون هم خانم هستند با اطمينان بيشتري اين كار رو انجام خواهند داد .

یه چند چیز به نظر رسید :

1) جناب پرهیزی ، در کل امکان اینکه عکس رو نشه Save کرد نمیتونه فکر چندان خوبی باشه . شما بهتر میدونین ، Capture گرفتن از Screen تنها با فشار یه دکمه امکان پذیر هست !!!.

2) خانم مهتابی ، قبلا با شما در مورد این موضوع صحبت کردم ، محیط اینجا بنا به هر دلیلی چندان محیط جدی ، نه برای شما و نه من و نه باقی دوستان ، نیست . سایت دیگه ای رو براتون مثال زدم که تمامی چند هزار اعضای اون (که من و شما و تعدادی دیگه از دوستان در اون عضو هستیم) از عکس پرسنلی استفاده میکنن و احتمالا برای هیچکدوم هم تا الان مشکلی پیش نیومده . این به همون بحث فان بودن برتر از دانش آمد پدید بر میگرده !!! .

3) این موضوع کاملا شخصی و اختیاری هست . نه صحبت با ادمین و نه نظر سنجی نمیتونه کسی رو مجبور به اینکار بکنه . بشخصه از اول عضویتم در این سایت از عکس خودم استفاده کردم ، مشکلی هم بااین موضوع نداشتم . اما دوستی که با این قضیه مشکل داره ، به هر دلیلی ، نمیشه اون رو مجبور به اینکار کرد . البته این نکته رو بگم که اون سایتی که در موردش صحبت کردم کاربران رو ملزم به رعایت استفاده از عکس پرسنلی میکنه .

اون سایت بیشتر شبیه سایت دوست دختر یابیه ... و برای من یک فان...

bardinova
2008/6/15, 08:22 AM

دوست من ، شما به وضوح نشون دادین که همه چیز براتون بصورت فان هست !! . چندان ارتباطی به اون سایت نداره . من تا حالا از طریق اون سایت 3 تا پروژه گرفتم و انجام دادم ، یدونه سمینار شرکت کردم ، کلی سئوال پرسیدم و جواب گرفتم . حالا شما اگه اونجا (فقط اونجا؟) دنبال دوست دختر میگردین و بصورت بسیار جدی توی امضاتون لینک صفحهء خودتون توی اون سایت رو میذارین احتمالا علاقه دارین به عنوان دعوت کننده برتر انتخاب بشین و سفر کیش یا سکه طلا برنده بشین ، درجه فان بودن قضیه بطور کاملا واضحی مشخص میشه !!!. شیوه برخورد شما با مسائل همین سایت خودمون هم حاکی از روحیه فوق العاده بالای فان پذیری شما داره ، امیدوارم همیشه شاد باشین !.

mahtabi
2008/6/15, 08:49 AM
یه چند چیز به نظر رسید :

بله.میدونم.درسته.
1. اونکه کاملا درسته و پس دیگه صحبت با ادمین منتفی میشه ، چون فرقی نداره (من به این قسمت اصلا هواسم نبود)
2. اون سایت خیلی بهتره .
3. بله بهتره این مسئله اختیاری بمونه.

bardinova
2008/6/15, 09:02 AM

دوست من ، شما به وضوح نشون دادین که همه چیز براتون بصورت فان هست !! . چندان ارتباطی به اون سایت نداره . من تا حالا از طریق اون سایت 3 تا پروژه گرفتم و انجام دادم ، یدونه سمینار شرکت کردم ، کلی سئوال پرسیدم و جواب گرفتم . حالا شما اگه اونجا (فقط اونجا؟) دنبال دوست دختر میگردین و بصورت بسیار جدی توی امضاتون لینک صفحهء خودتون توی اون سایت رو میذارین احتمالا علاقه دارین به عنوان دعوت کننده برتر انتخاب بشین و سفر کیش یا سکه طلا برنده بشین ، درجه فان بودن قضیه بطور کاملا واضحی مشخص میشه !!!. شیوه برخورد شما با مسائل همین سایت خودمون هم حاکی از روحیه فوق العاده بالای فان پذیری شما داره ، امیدوارم همیشه شاد باشین !.

ببخشید ! من الان دیدم فرصت نشد زودتر تبریک بگم !!! . الان دیدم شما با دعوت کردن بیش از 75 نفر به همون سایت که براتون جنبه فان داره در مقام دوم لیست قرار دارین و احتمالا آخر این ماه یه جایزه ای ، سفری ، سکه ای یا عضویت مجانی بهتون تعلق میگیره . امیدوارم همیشه در پیگیری فانهای زندگیتون اینقدر ثابت قدم و مصمم باشید !!!!!!.

امیر Amir
2008/6/15, 10:23 AM

با سلام.
1)من با شخص شما چیزی به نام دوستی یا هر نوع رابطه ای که دوستی باشه ندارم,دوستی حرمت و شاخص هایی داره که شما حتی در نامه های شخصیتون در اون نمیخوایید اسم خودتون رو برای دیگران مشخص کنید یا حد اقل برای من. پس لطفا خودتون رو دوست من ندونید و من هم تمایلی به داشتن دوستان مختلف و از همه رنگ ندارم.حالا میخواد مهندس باشه یا دکتر.

2)من توی هر چیزی که بشه اسمشو رقابت باشه شرکت میکنم,حالا دعوت کردن افراد هم برای من یک فان هست , و به نظر شما (که محترم هست) دوست دختر یابی, ما مهندس صنایع هستیم اگر بخواییم اعمال و رفتار افراد رو به شکل ابتدایی تفصیر بکنیم که نشد صنایع که:biggrin:

3)تبریک میگم به شما که پروژه دست گرفتین یا سوال یا جواب گرفتین و سمینار شرکت کردین, من تا همین الان وقت شرکت در سمینار یا هر چیز خوش اب و رنگی مربوط به صنایع رو نداشتم,چون موقعیتش برام پیش نیومد.

4)شخصا تمایلی ندارم که با افراد مختلف زیاد قاطی بشم, :biggrin: اکثر افرادی که اونجا اسم نویسی کردن و برای خودشون مشتی رزومه و تخصص رو ردیف کردن فقط اینو میدونم که 80% چیزی جز خالی بندی های مسخره نیست...طرف داشته رد میشده از کلاسی که داشتن SQFE برگذار میکردن نوشته تخصص :آدیت محصول...

درسته اون جا افرادی هستند که میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ولی وقتی من با یکی دکتر های صنایع ایران ارتباط دارم و با یکی از بهترین سر ممیز های ایران ارتباط دارم چرا بیام خودمو توی زحمت بندازم و التماس یک مشت ادمی رو بکنم و بیام براشون نامه بدم و ازشون درخواستی بکنم و اون ها هم اگر خال داشتند نامه منو جواب بدن.

5) شخصا به کسایی که در این سایت نامه ای برای ایجاد ارتباط یا برقرای دوستی یا پیدا کردن تجربه و شنیدن براشون فرستادم چیزی جز محک زدن طرز برخورد و سنجش تمایل افرد و سنجش جدی بودن این ارتباط و مهم بودن این ارتباط نتی نبوده.

از جمله نامه هایی که به شخص شخیص شما فرستادم.من اعتقاد دارم که باید خودم رو بشکنم که افتاده باشم تا بتونم با بالا دستی خودم ارتباط خوبی رو برقرار بکنم. ولی فکر کنم اگر من با شما (خدایی نا کرده) در پروژه ای همکاری بکنیم کار به جدال فیزیکی بکشه...

شما برای من محترم هستین اقای مدیر تالار, من اینقدر محدود نیستم,و همیشه اعتقادم این بوده اگر کسی بخواد از این نت با کسی ارتباطی پیدا بکنه و اون هم ارتباط قوی و سازنده بسازم ولی فکر کنم شما فکر کردی من با نامه هام خواستم به شما اویزون بشم و طلب انجام و عناتی داشتم.

دکتر حرف خوبی میزنه میگه هیچ وقت از کسی اسطوره سازی نکنید.

سر زنده باشید.

bardinova
2008/6/15, 11:30 AM
با سلام.
1)من با شخص شما چیزی به نام دوستی یا هر نوع رابطه ای که دوستی باشه ندارم,دوستی حرمت و شاخص هایی داره که شما حتی در نامه های شخصیتون در اون نمیخوایید اسم خودتون رو برای دیگران مشخص کنید یا حد اقل برای من. پس لطفا خودتون رو دوست من ندونید و من هم تمایلی به داشتن دوستان مختلف و از همه رنگ ندارم.حالا میخواد مهندس باشه یا دکتر.

حق با شماست . اشتباه از من بود .

2)من توی هر چیزی که بشه اسمشو رقابت باشه شرکت میکنم,حالا دعوت کردن افراد هم برای من یک فان هست , و به نظر شما (که محترم هست) دوست دختر یابی, ما مهندس صنایع هستیم اگر بخواییم اعمال و رفتار افراد رو به شکل ابتدایی تفصیر بکنیم که نشد صنایع که:biggrin:

این کاملا شخصی هست . امیدوارم توی این رقابت سازنده و مفید موفق باشید .

3)تبریک میگم به شما که پروژه دست گرفتین یا سوال یا جواب گرفتین و سمینار شرکت کردین, من تا همین الان وقت شرکت در سمینار یا هر چیز خوش اب و رنگی مربوط به صنایع رو نداشتم,چون موقعیتش برام پیش نیومد.

ممنون از تبریکتون . هدف از گفتن این مسائل این بود که اگه کسی بخواد استفاده درست از اون سایت بکنه دقیقا میتونه به اندازه همون فان ازش استفاده ببره .

4)شخصا تمایلی ندارم که با افراد مختلف زیاد قاطی بشم, :biggrin: اکثر افرادی که اونجا اسم نویسی کردن و برای خودشون مشتی رزومه و تخصص رو ردیف کردن فقط اینو میدونم که 80% چیزی جز خالی بندی های مسخره نیست...طرف داشته رد میشده از کلاسی که داشتن SQFE برگذار میکردن نوشته تخصص :آدیت محصول...

اینکه افراد چطور رزومه خودشون رو اونجا پر میکنن به شخصه برای من مهم نیست . چیزی که توی اون سایت برای من اهمیت داره : 1) اطلاع رسانی 2) پاسخ به سئوالها هست . فکر کنم خود شما تمام پستهای که برای تاپیک کاریابی ارسال میکنین ، از اونجا کپی میکنین .

درسته اون جا افرادی هستند که میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ولی وقتی من با یکی دکتر های صنایع ایران ارتباط دارم و با یکی از بهترین سر ممیز های ایران ارتباط دارم چرا بیام خودمو توی زحمت بندازم و التماس یک مشت ادمی رو بکنم و بیام براشون نامه بدم و ازشون درخواستی بکنم و اون ها هم اگر خال داشتند نامه منو جواب بدن.

من محدودیتی برای برقرار با افراد متخصص برای خودم قائل نیستم . مسلما هر کسی روشی برای برقراری رابطه با متخصصین فن داره .

5) شخصا به کسایی که در این سایت نامه ای برای ایجاد ارتباط یا برقرای دوستی یا پیدا کردن تجربه و شنیدن براشون فرستادم چیزی جز محک زدن طرز برخورد و سنجش تمایل افرد و سنجش جدی بودن این ارتباط و مهم بودن این ارتباط نتی نبوده.

از جمله نامه هایی که به شخص شخیص شما فرستادم.من اعتقاد دارم که باید خودم رو بشکنم که افتاده باشم تا بتونم با بالا دستی خودم ارتباط خوبی رو برقرار بکنم. ولی فکر کنم اگر من با شما (خدایی نا کرده) در پروژه ای همکاری بکنیم کار به جدال فیزیکی بکشه...

شما برای من محترم هستین اقای مدیر تالار, من اینقدر محدود نیستم,و همیشه اعتقادم این بوده اگر کسی بخواد از این نت با کسی ارتباطی پیدا بکنه و اون هم ارتباط قوی و سازنده بسازم ولی فکر کنم شما فکر کردی من با نامه هام خواستم به شما اویزون بشم و طلب انجام و عناتی داشتم.

مسئله رو شخصی نکنین ! . شما شیوه برخورد تهاجمی رو انتخاب کردین که برای خودتون بعنوان یه ارزش هست . وقتی نامه تذکر من رو که بعنوان مدیر تالار براتون فرستادم و نه بعنوان یه دوست ، با جملهء (( فدای سرم )) پاسخ میدین ، انتظار نداشته باشین من تمایلی برای برقراری رابطه دوستانه با شما داشته باشم !!!! . توی همین تالار من با کاربران زیادی ، به جز شما ، ارتباط دوستانه و نزدیکی دارم که علاوه بر تبادل اطلاعات احترام همدیگه رو هم نگه میداریم !!!! .

شما میتونین همچنان به رقابتهای گوناگون ، از دعوت کردن افراد به یه سایت تا ریپلای زدن به تمامی پستهایی که در تالار وجود داره ، شرکت کنین . این کاملا بسته به سلیقه و نظر شماست . اما اینکه شما نمیتونین یا نمیخواین از محیطی استفاده درست رو داشته باشین یا دنبال پیدا کردن ایراداتی میگردین که رفتار و گویش و بیانتون رو توجیه کنین ... به گمانم این هم باز بسته به سلیقه و نظر شماست .

موفق باشید

امیر Amir
2008/6/15, 11:53 AM
[/COLOR]

مسئله رو شخصی نکنین ! . شما شیوه برخورد تهاجمی رو انتخاب کردین که برای خودتون بعنوان یه ارزش هست . وقتی نامه تذکر من رو که بعنوان مدیر تالار براتون فرستادم و نه بعنوان یه دوست ، با جملهء (( فدای سرم )) پاسخ میدین ، انتظار نداشته باشین من تمایلی برای برقراری رابطه دوستانه با شما داشته باشم !!!! . توی همین تالار من با کاربران زیادی ، به جز شما ، ارتباط دوستانه و نزدیکی دارم که علاوه بر تبادل اطلاعات احترام همدیگه رو هم نگه میداریم !!!! .

شما میتونین همچنان به رقابتهای گوناگون ، از دعوت کردن افراد به یه سایت تا ریپلای زدن به تمامی پستهایی که در تالار وجود داره ، شرکت کنین . این کاملا بسته به سلیقه و نظر شماست . اما اینکه شما نمیتونین یا نمیخواین از محیطی استفاده درست رو داشته باشین یا دنبال پیدا کردن ایراداتی میگردین که رفتار و گویش و بیانتون رو توجیه کنین ... به گمانم این هم باز بسته به سلیقه و نظر شماست .

موفق باشید

عزیزم یعنی شما متوجه نشدین که من یک لحن نسبتا شوخ همیشه در پست هام دارم؟!!!

من همیشه جدی ترین مسایل رو شوخی میگرم که سختیش اذیتم نکنه;)

تذکر شما رو به عنوان یک دوست به قول خودتون نوشتم فدای سرم...چی بگم...خوب..

بنویسم براتون:

نظر به اینکه شما پست اینجانب را حذف نمیدونی کمال تقدیر و تشکر را دارم

با احترام.

اره...خوب نوشتم تا شما هم فکر نکنید من ناراحت شدم...یا از این برداشت های مسخره..

Parsa_IE
2008/6/15, 11:56 AM
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم
دوستان به نظر خیلی وارد حاشیه ها شدید و اصل مطلب را فراموش کردید
عزیزان اینجا و هیچ کجای دیگر جایی نیست که بخواهیم تجربیات یا علم خود را به رخ دیگری بکشیم یا برتری خود را ثابت کنیم
به راستی که درخت هر چه پر بارتر، افتاده حال تر است !
اساتید مسلم علوم نیز در موارد تخصصی خود ادعایی ندارند جز اندکی که گمان می کنند بهترینند و به خاطر همین تفکر دیگران آنها را نفی می کنند چون آن طرز فکر طرز فکر کسی که دانش آموز، دانشجو ، دانش پژوه و ... بوده نیستٰ انسان هرچه به مدارج بالاتر برسد می بیند که چقدر نمی داند ! نه اینکه چقدر می داند...
از حرف های کلیشه ای که بگذریم، دوست دارم دوستانم که هم در زمینه کاری خود تجربیات و علم ارزشمندی دارند، دوستانه و بدون هرگونه قرض ورزی به بحث و تبادل نظر بپردازند، انتقاد در جای خودش خوب و مفید است به شرطی که سازنده باشد و نه مخرب ...
انتقادپذیری هم بحثی است که هر فردی برای رشد و ترقی خود باید در خود ایجاد کند به شرطی که انتقاد محترمانه و در چارچوب مناسبی بیان شود ...
به هر حال در این زمان که گرد و غبار بر تالار مهندسی صنایع نشسته، با ادامه این بحث ها فقط افرادی که در تالار هستند دلسرد می شوند...
وقتی هر چند ساعت یک بار به تالار سر بزنید و ببینید که به جز این بحث ها چیزی جز چند درخواست مقاله، چند تاپیک بیهوده و چند پست بی ارزش وجود ندارد کم کم احساس می کنید که چقدر وقتتان در تالار اتلاف می شود...
بچه ها دوستانه به همه گوشزد می کنم که اگر اینطور بخوایم پیش بریم کم کم آن دانش و تجربه ای که داریم هم زیر گرد و خاک این بحث های حاشیه ای مدفون میشه !
امیدوارم یه کم، حداقل یه کم حرفهای من شما را به فکر وادارد و با همکاری و پیاده سازی نظام مدیریت مشارکتی و نظام پیشنهادات در این سازمان مجازی، سازمان را از بحران نجات بدیم !

به امید پیشرفت و موفقیت همه دوستان

امیر Amir
2008/6/15, 11:59 AM
این بحث امید وارم تمام بشه و شده باشه.

موفق باشید

bardinova
2008/6/15, 12:08 PM
این بحث امید وارم تمام بشه و شده باشه.

موفق باشید

بله . موافقم . بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه . درضمن پست شما بدلیل درج متن نامه خصوصی (که مسلما اگه نویسندهء اون مایل بود اون رو بطور عمومی ثبت میکرد و بهمین دلیل حق اعتراض به ثبت اون توسط فرد دیگه در محیط عمومی براش محفوظ هست) از تالار حذف شد .

JU JU
2008/6/15, 12:37 PM
نه چرا تموم بشه ؟
اتفاقن جالبه که ؟
تموم بشه ولی به سرانجامی برسه
نه کشکی پرونده رو ببندین

mahtabi
2008/6/15, 05:03 PM
نه چرا تموم بشه ؟
اتفاقن جالبه که ؟
تموم بشه ولی به سرانجامی برسه
نه کشکی پرونده رو ببندین

فکر میکنم خوبه که دخالت نکنین.اگه دعوا میخواین برین یه جای دیگه...

JU JU
2008/6/15, 05:55 PM
فکر میکنم خوبه که دخالت نکنین.اگه دعوا میخواین برین یه جای دیگه...

ما ایرانیها عادت داریم همه مسایلی رو که به نتیجه نرسیدن نیمه تموم بزاریم و ولش کنیم چون فکر میکنیم قدرت حلش رو نداریم
کدوممون تا حالا یه موضوع رو به نتیجه رسوندیم
حتی تو موضوعات عمومی
تا حالا شده یه هدف رو دنبال کنین و به سرانجامی برسونینش ؟ نه! نیمه تموم میزاریمش
اگه هم یکی در موردش حرفی زد فکر میکنیم میخوان دعوا راه بندازن، نه عزیزم، اینو باید قبول کنیم تا یه از یه مشکل نگزشتیم نمیتونیم به هدف و مشکلای دیگه که تو راه هستش برسیم!!!!

اصلن به من چه اومدم تو این تاپیک و بحث رو خوندم!!
شاید یه روز به حرفام فکر کنین و در موردش تصمیم بگیرین

:gol:
BE SUCCESS

امیر Amir
2008/6/15, 06:17 PM
ما ایرانیها عادت داریم همه مسایلی رو که به نتیجه نرسیدن نیمه تموم بزاریم و ولش کنیم چون فکر میکنیم قدرت حلش رو نداریم
کدوممون تا حالا یه موضوع رو به نتیجه رسوندیم
حتی تو موضوعات عمومی
تا حالا شده یه هدف رو دنبال کنین و به سرانجامی برسونینش ؟ نه! نیمه تموم میزاریمش
اگه هم یکی در موردش حرفی زد فکر میکنیم میخوان دعوا راه بندازن، نه عزیزم، اینو باید قبول کنیم تا یه از یه مشکل نگزشتیم نمیتونیم به هدف و مشکلای دیگه که تو راه هستش برسیم!!!!

اصلن به من چه اومدم تو این تاپیک و بحث رو خوندم!!
شاید یه روز به حرفام فکر کنین و در موردش تصمیم بگیرین

:gol:
BE SUCCESS
با سلام.

جوجو کاربر محترم, من آخر این حرف ها هستم, لطفا با ما بچه های صنایع سوزناک صحبت نکنید.

حرف های زیادی برای فکر کردن هست,این حرف شما که میفرمایید طرح مشکل و پیدا کردن راه حل جز وظایف ما مهندس های صنایع و از وظایف افراد در زنگیشون هست.

بحث,صحبت,یا هر چیزی که اسم این رو بگذارید بین من ومهندس بردینوا بود که اون هم به خاطر یک سو تفاهم کوچیک سر بعضی چیز ها, بود .

پس فکر نمیکنم این بحث باید ادامه پیدا بکنه.

شاه بخشید,مهتر شاه نمیبخشه:)

امیر Amir
2008/6/15, 06:26 PM
ببخشید ! من الان دیدم فرصت نشد زودتر تبریک بگم !!! . الان دیدم شما با دعوت کردن بیش از 75 نفر به همون سایت که براتون جنبه فان داره در مقام دوم لیست قرار دارین و احتمالا آخر این ماه یه جایزه ای ، سفری ، سکه ای یا عضویت مجانی بهتون تعلق میگیره . امیدوارم همیشه در پیگیری فانهای زندگیتون اینقدر ثابت قدم و مصمم باشید !!!!!!.

من تنها دلیلی که داشت برام جالب بود این دعوت کردن به سایت,

اره:biggrin: جایزه داره:eek:

سفر به 20000 فرسنگ زیر دریا با کپسول گاز.;)

بی خیال مهندس,

JU JU
2008/6/15, 06:43 PM
مگه دروغ میگم ؟

bardinova
2008/6/16, 08:24 AM
مگه دروغ میگم ؟

مهمان محترم ، لطفا برای تفریح به تالار مهندسی شیمی مراجعه کنین !!! . این اولین و آخرین تذکر هست که به شما میدم .

امیر Amir
2008/6/16, 12:17 PM
با سلام.
پیشنهاد من این هست که برای مباحث مختلف صنایع تاپیک های مجزا زده بشه و هر کسی هر بحثی,سوالی داره اونجا مطرح بکنه.

مثلا برای کنترل پروژه
کنترل کیفیت
تحلیل سیستم
و
و
و
تاپیک های مجزا باشه که هر کسی سوالی خاص مربوط به این فیلد هارو داره مخصوص اونجا مطرح بکنه و بحث بکنه.

با احترام

Parsa_IE
2008/6/16, 01:31 PM
دوست عزیز با سلام
من قبلا این کار را انجام دادم و برای مباحث مختلف تاپیک زدم و مقالاتی که در اختیار داشتم را در آنها قرار دادم و از دوستان خواستم مباحث و مشکلاتشان را در اون تاپیک ها مطرح کنند
حالا چرا استقبال نشد، خدا می داند...
ولی اگر مدیران محترم تالار صلاح دیدند و تمایل داشتند می توانند آن تاپیک ها را مهم کنند تا در صفحه اصلی تالار دوستان ببیند شاید به خاطر عدم استفاده از تاپیک ها و همینطور تنبلی گروهی از دوستان و یا عدم آشنایی با تالار و قوانین آن بسیاری از تاپیک ها با عنوان مشابه وجود دارد ...
ولی از نظر من هم پیشنهاد بسیار خوبیست !
با آرزوی توفیق روزافزون برای تک تک مهندسان محترم باشگاه

bardinova
2008/6/16, 07:55 PM
من با این پیشنهاد در سطحی کلی و مختصر موافق هستم . یعنی بنا بر گرایش اکثر دوستان و تمایلات مشابه و صد البته دسته بندی مباحث مربوط به مهندسی صنایع ، پیشنهاد میکنم دو تاپیک با عناوین (( کنترل پروژه )) و (( کنترل کیفیت )) که عمومیت بیشتری نسبت به باقی مباحث دارن ایجاد بشه . به شخصه با ایجاد تاپیکها متنوع و فراوان مخالف هستم .

امیر Amir
2008/6/24, 03:38 PM
من با این پیشنهاد در سطحی کلی و مختصر موافق هستم . یعنی بنا بر گرایش اکثر دوستان و تمایلات مشابه و صد البته دسته بندی مباحث مربوط به مهندسی صنایع ، پیشنهاد میکنم دو تاپیک با عناوین (( کنترل پروژه )) و (( کنترل کیفیت )) که عمومیت بیشتری نسبت به باقی مباحث دارن ایجاد بشه . به شخصه با ایجاد تاپیکها متنوع و فراوان مخالف هستم .
سلام.
شما فرمودین موافق هستین پس دست به کار بشید.

تالار صنایع باید یک 5S روش انجام بشه و متخصص 5S هم تالار رو سامان بده.

PersiaN_PulsE
2008/6/24, 07:17 PM
من با تاپیک کنترل پروژه موافقم...و حاضرم کمک کنم به راهبر تاپیک...

bardinova
2008/6/24, 08:28 PM
سلام.
شما فرمودین موافق هستین پس دست به کار بشید.

تالار صنایع باید یک 5S روش انجام بشه و متخصص 5S هم تالار رو سامان بده.

تاپیک ایجاد کردن احتیاج به دسترسی مدیریت نداره !!!! . دوستان خودشون زحمتش رو بکشن . اگه تونست خوب جلو بره و مفید باشه ، تاپیک رو مهم میکنیم .

farnaz_sh
2008/7/03, 03:07 AM
سلام آقای بردينوا

چند تا از تاپيک های مهم هستن که حدود يک ماهه حتی يه دونه پست هم توش نوشته نشده. لطفا اگه صلاح می دونين در اين مور اصلاحاتی انجام بدين.

با احترام

bardinova
2008/7/03, 10:10 AM
سلام آقای بردينوا

چند تا از تاپيک های مهم هستن که حدود يک ماهه حتی يه دونه پست هم توش نوشته نشده. لطفا اگه صلاح می دونين در اين مور اصلاحاتی انجام بدين.

با احترام

خانم فرناز ، متوجه منظورتون نشدم . اگه منظورتون از تاپیکهای مهم ، همین تاپیکهایی هست که برچسب مهم روشون خورده ، بفرمائید اشکال امر کجاست تا برطرفش کنیم . تاپیکهایی که برچسب مهم خوردن به این مفهوم نیستن که شما باید مدام توی اون مطلب بذارین . بلکه برای این هستن که هر کاربری ، چه قدیمی و چه جدید ، با وارد شدن به تالار اول از همه یه نگاهی به اونها بندازه و بعد اقدام به ایجاد پست جدید کنه . تمام تاپیکهای مهم (البته به جز انتخاب هادی بحث هفتگی) این خاصیت رو دارن و باید به همین صورت در تالار باشن . اگه منظورتون چیز دیگه ای هست کمی بیشتر توضیح بدین .

امیر Amir
2008/7/03, 10:36 AM
سلام آقای بردينوا

با احترام

خانم فرناز ، متوجه منظورتون نشدم . اگه منظورتون از تاپیکهای مهم ، همین تاپیکهایی هست که برچسب مهم روشون خورده ، بفرمائید اشکال امر کجاست تا برطرفش کنیم . تاپیکهایی که برچسب مهم خوردن به این مفهوم نیستن که شما باید مدام توی اون مطلب بذارین . بلکه برای این هستن که هر کاربری ، چه قدیمی و چه جدید ، با وارد شدن به تالار اول از همه یه نگاهی به اونها بندازه و بعد اقدام به ایجاد پست جدید کنه . تمام تاپیکهای مهم (البته به جز انتخاب هادی بحث هفتگی) این خاصیت رو دارن و باید به همین صورت در تالار باشن . اگه منظورتون چیز دیگه ای هست کمی بیشتر توضیح بدین .

شاید منظور ایشون تاپیک هایی هست که ماهیت مهمی دارند...مثل تحلیل سیستم...یا به عقیده خودم طرح تجاری و و

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
به نظر من که قبلا هم گفتم برای فیلد های روتین صنایع که خیلی طرفدار داره تاپیک بزنیم...
و کم کم زیر شاخه بهش بدیم...
مثلا کنترل کیفیت:
_سوالات در مورد کنترل کیفیت
_جزوات اموزشی در مورد کنترل کیفیت
_تجربیات کاری
_نیاز های شغلی
_فرصت های شغلی
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++

با احترام.

امیر Amir
2008/7/03, 12:33 PM
چرا زیر بعضی ا ز پست ها 50 تا تشکر هست!!!!

اما دریغ از یک انتقاد...پیشنهاد..نظر...

مثلا در بحث تحلیل سیستم اقای الیاس پور دیدم 50 نفر تشکر دادند!!! ولی کسی نظر نداده!!!

شاید وقت نکردین بخونید؟؟؟

شاید حال نداشتین بخونید؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شاید مثل من سواد خوندن ندارین؟؟؟!!!!!!!!!!!!

شاید مثل من هنوز این درس رو پاس نکردین و آشنایی ندارین؟؟؟!!!!!!!!!!!

لطف کنید الکی به پست ها تشکر ندین...

کار اقای الیاس پور جای تشکر داره ولی چرا بی حوصله تشکر میدین...

وقتی کسی نظر نمیده ولی 50 تا تشکر زیر تاپیک ظاهر میشه...یعنی چی؟؟؟

یعنی کسی نخونده...

یک تجدید نظری در این باره بکنیم.

farnaz_sh
2008/7/04, 04:00 AM
سلام به همه دوستان

آقای بردينوا ، من مطالب شما رو خوندم و می پذيرم. منظور من هم همون تاپيک هايی بود که علامت مهم کنارشون خورده. البته تاپيک " بحث هفتگی " واقعا ديگه تعطيل شده و بايد يه فکری براش کرد.

ولی حالا که آقای امير بحث رو به اينجا رسوندن ، منم می خوام يه سری مطالب رو بيان کنم. اولش هم يادآوری می کنم که اين حرفها جنبه نقد و پيشنهاد داره و هدفم حل مشکل هست. پس اميدوارم که دوستان ديگه هم جبهه گيری نکنن و بتونيم باهم منطقی اين بحث را به سرانجام برسونيم.

انصافا بايد قبول کنيم که بيشتر از 70 درصد از کل فعاليت های اين سايت جنبه فان و تفريح داره. حالا بعضيها کمتر و بعضی ها بيشتر. تالار صنايع هم با اينکه خيلی بهتر از تالارای ديگه هست اما وضعش تعريف چندانی نداره. من تو اين دو ماه که عضو اين تالار هستم ، تقريبا همه تاپيک ها و پست های تالار صنايع رو نگاه کردم و در نهايت چيز زيادی به مهندسيم اضافه نشد (نمی گم هيچی).

يه سری تاپيک با اسم های قلمبه سلمبه ايجاد شده که يا اصلا کسی چيزی توش نمی نويسه ، يا اگه می نويسه ارزش علمی نداره (مثلا اينجا تالار مهندسی هست و نه کلاس های گفتگو درمانی) ، يا اگه ارزش علمی داره ، از طرف ديگران پيگيری نمی شه. اکثر اوقات هم بحثهای اوليه تو پست های بعدی منحرف می شه و آدم اصلا نمی فهمه که بحث اصلی چی شد !

به جز 7 ، 8 ، 10 نفری که خودمونم می شناسيم ، بقيه يا تماشگران و يا مزه پرون و يا امتياز بده. يه سری زيادی هم که دنبال جزوه مفتی و پايان نامه و مقاله و پروژه انجام شده هستن و لااقل در ازای اين توقعشون ، خودشون هم چيزی به تالار اضافه نمی کنن. ميان و از روی منو سفارش می دن و ميرن. حالا کاری ندارم به اونايی که دنبال دوست پيدا کردن اومدن اينجا که اميدوارم خدا شفاشون بده.

ببينين ما بايد تکليف خودمونو روشن کنيم. بايد رک وراست بگيم که کی هستيم ، چقدر می دونيم و دنبال چی هستيم. اولش که عضو سايت می شيم يه پيام برامون مياد که چه می دونم : در اين تالار عضو بشين تا هم از معلومات و دانش شما استفاده بشه و هم شما از معلومات و دانش ديگران استفاده کنين. با اين وضعيت نه کسی از معلومات ما می تونه استفاده کنه و نه ما می تونيم از معلومات و دانش ديگران استفاده کنيم.

يه سری لقب هم به افراد بخشيده شده ، " متخصص فلان ، متخصص بهمان " و . . . که من نميدونم روی چه معياری اين افراد متخصص شناسايی می شن ؟ از روی مطالب ارزشمندی که پست کردن و يا از روی ادعای خودشون. لابد کم کم می تونيم لقب هايی مثل " کنت ، لرد ، دوک ، سر " و . . . رو هم به ايشون بديم تا ظاهر تالار موقر تر باشه. جالبه که از متخصص MIS حتی يه پست هم در اين رابطه وجود نداره و الی آخر . . . بقيه هم که به جای مقاله و متن علمی ، قصه تعريف می کنن.

آقای بردينوا ، خانم مهتابی و دوستان محترم !

من از شما توقع دارم که اگه قصد داريم يه مجموعه مهندس متخصص ، با معلومات ارزشمند و سطح علمی بالا ايجاد کنيم و اين تالار و سايت بشه يه مرجع علمی ايرانی قابل اتکا ، يه فکر اساسی بکنيم. وگر نه ، اگه برای اين اينجا جمع شديم که دور هم باشيم و منتظر بشيم يکی يه حرفی بزنه تا ما سريع بهش امتياز بديم و يا تيکه بندازيم ، بگين تا تکليفمون معلوم بشه و حداقل من يکی برم سراغ کارم.

من خودم به دعوت آقای الياس پور تو اين سايت عضو شدم و اولش برام خيلی هيجان انگيز بود که بدونم ايشون چه جايی رو توصيه کردن؟ حالا بايد بهتون بگم که ايشون چند شب پيش به خاطر يه سری بی احترامی هايی که توسط بعضی از کاربرا برای بنده ايجاد شده بود ، از من عذر خواهی کردن. واقعا معرکه ست مگه نه ! ! ! :que:

امیر Amir
2008/7/04, 10:42 AM
سلام به همه دوستان

آقای بردينوا ، من مطالب شما رو خوندم و می پذيرم. منظور من هم همون تاپيک هايی بود که علامت مهم کنارشون خورده. البته تاپيک " بحث هفتگی " واقعا ديگه تعطيل شده و بايد يه فکری براش کرد.

ولی حالا که آقای امير بحث رو به اينجا رسوندن ، منم می خوام يه سری مطالب رو بيان کنم. اولش هم يادآوری می کنم که اين حرفها جنبه نقد و پيشنهاد داره و هدفم حل مشکل هست. پس اميدوارم که دوستان ديگه هم جبهه گيری نکنن و بتونيم باهم منطقی اين بحث را به سرانجام برسونيم.

انصافا بايد قبول کنيم که بيشتر از 70 درصد از کل فعاليت های اين سايت جنبه فان و تفريح داره. حالا بعضيها کمتر و بعضی ها بيشتر. تالار صنايع هم با اينکه خيلی بهتر از تالارای ديگه هست اما وضعش تعريف چندانی نداره. من تو اين دو ماه که عضو اين تالار هستم ، تقريبا همه تاپيک ها و پست های تالار صنايع رو نگاه کردم و در نهايت چيز زيادی به مهندسيم اضافه نشد (نمی گم هيچی).

يه سری تاپيک با اسم های قلمبه سلمبه ايجاد شده که يا اصلا کسی چيزی توش نمی نويسه ، يا اگه می نويسه ارزش علمی نداره (مثلا اينجا تالار مهندسی هست و نه کلاس های گفتگو درمانی) ، يا اگه ارزش علمی داره ، از طرف ديگران پيگيری نمی شه. اکثر اوقات هم بحثهای اوليه تو پست های بعدی منحرف می شه و آدم اصلا نمی فهمه که بحث اصلی چی شد !

به جز 7 ، 8 ، 10 نفری که خودمونم می شناسيم ، بقيه يا تماشگران و يا مزه پرون و يا امتياز بده. يه سری زيادی هم که دنبال جزوه مفتی و پايان نامه و مقاله و پروژه انجام شده هستن و لااقل در ازای اين توقعشون ، خودشون هم چيزی به تالار اضافه نمی کنن. ميان و از روی منو سفارش می دن و ميرن. حالا کاری ندارم به اونايی که دنبال دوست پيدا کردن اومدن اينجا که اميدوارم خدا شفاشون بده.

ببينين ما بايد تکليف خودمونو روشن کنيم. بايد رک وراست بگيم که کی هستيم ، چقدر می دونيم و دنبال چی هستيم. اولش که عضو سايت می شيم يه پيام برامون مياد که چه می دونم : در اين تالار عضو بشين تا هم از معلومات و دانش شما استفاده بشه و هم شما از معلومات و دانش ديگران استفاده کنين. با اين وضعيت نه کسی از معلومات ما می تونه استفاده کنه و نه ما می تونيم از معلومات و دانش ديگران استفاده کنيم.

يه سری لقب هم به افراد بخشيده شده ، " متخصص فلان ، متخصص بهمان " و . . . که من نميدونم روی چه معياری اين افراد متخصص شناسايی می شن ؟ از روی مطالب ارزشمندی که پست کردن و يا از روی ادعای خودشون. لابد کم کم می تونيم لقب هايی مثل " کنت ، لرد ، دوک ، سر " و . . . رو هم به ايشون بديم تا ظاهر تالار موقر تر باشه. جالبه که از متخصص MIS حتی يه پست هم در اين رابطه وجود نداره و الی آخر . . . بقيه هم که به جای مقاله و متن علمی ، قصه تعريف می کنن.

آقای بردينوا ، خانم مهتابی و دوستان محترم !

من از شما توقع دارم که اگه قصد داريم يه مجموعه مهندس متخصص ، با معلومات ارزشمند و سطح علمی بالا ايجاد کنيم و اين تالار و سايت بشه يه مرجع علمی ايرانی قابل اتکا ، يه فکر اساسی بکنيم. وگر نه ، اگه برای اين اينجا جمع شديم که دور هم باشيم و منتظر بشيم يکی يه حرفی بزنه تا ما سريع بهش امتياز بديم و يا تيکه بندازيم ، بگين تا تکليفمون معلوم بشه و حداقل من يکی برم سراغ کارم.

من خودم به دعوت آقای الياس پور تو اين سايت عضو شدم و اولش برام خيلی هيجان انگيز بود که بدونم ايشون چه جايی رو توصيه کردن؟ حالا بايد بهتون بگم که ايشون چند شب پيش به خاطر يه سری بی احترامی هايی که توسط بعضی از کاربرا برای بنده ايجاد شده بود ، از من عذر خواهی کردن. واقعا معرکه ست مگه نه ! ! ! :que:

با سلام.

همه صحبت های شما 100% درسته.

خانوم فرناز ش در اینکه این سایت بک فان هست شکی نیست.
شخصا وقتی عضو اینجا شدم گفتم همه مهندس هستند و من جلوی این جمعیت مهندس کم میارم و حرفی برای گفتن نخواهم داشت,ولی دیدم علاوه بر سواد علمی باید انگار چیز های دیگه ای هم بلد بود.

القابی که میفرمایید,من هم هنوز فلسفه اش رو متوجه نشدم.گفتند که بر اساس فعالیت های این عزیزان بوده در اون فیلد و تاپیک خاص.

باید قبول کرد در فضای نت ایران نمیشه چیزی یاد گرفت,یعنی من خودم هنوز چیزی نتونستم انلاین و بصورت سایبر یاد بگیرم.

من شخصا برای یر قراری ارتباط با خیلی از افراد این تالار خودم رو کوچیک کردم علی رغم اینکه اصلا احتیاجی به وجود اون ها در زندگیم نداشتم و ندارم(به جز دوستان صمیمیم).

اقای الیاس پور خیلی راحت و با حوصله جواب میدن و این خیلی برای من قابل احترام هست.

ما نمیتونیم تجربیات و درسهایی رو که توی کتاب های قطور بوده بیاریم روی صفحه نت. قبول ندارین که باید face to face بود و صحبت کرد و آموخت؟؟؟

جزوات مفتی!!!! که بحثی کردن نداره و نظرات منو خوندین در موردش.

پیشنهادی هم داده میشه کسی اصلا روش فکر نمیکنه.

انیشتین میگه اگر ایده ای ابتدا مزحک به نظر نرسد ارزش سرمایه گذاری ندارد.

بار ها شده با خودم فکر کردم,دیدم ادم هایی که میان توی این تالار همه مهندس هستند یا دانشجوی مهندسی...همه یک سری تجربه دارند...
واقعا افرادی که میان در یک محیط مجازی در هم جمع میشن نمیتونند در یک محیط واقعی جمع بشن؟؟؟
با خودم فکر میکردم مثلا چه جالب میشه بچه های این تالار یک تیم یا شرکتی تشکیل بدن...شرکت چند منظوره...نمیدونم....
شرکت مشاوره....
شاید خیلی هاتون خیلی مشغله دارین...درسته....
ولی واقعا ماها اینقدر کوچیکیم که به یک فضای نتی بسنده بکنیم؟!!!!!

شاید حرف های من فانتزی و ایده آل گرایانه باشه ولی...

با احترام

عاطفه خدادی
2008/9/16, 08:33 PM
با سلام.

همه صحبت های شما 100% درسته.

خانوم فرناز ش در اینکه این سایت بک فان هست شکی نیست.
شخصا وقتی عضو اینجا شدم گفتم همه مهندس هستند و من جلوی این جمعیت مهندس کم میارم و حرفی برای گفتن نخواهم داشت,ولی دیدم علاوه بر سواد علمی باید انگار چیز های دیگه ای هم بلد بود.

القابی که میفرمایید,من هم هنوز فلسفه اش رو متوجه نشدم.گفتند که بر اساس فعالیت های این عزیزان بوده در اون فیلد و تاپیک خاص.

باید قبول کرد در فضای نت ایران نمیشه چیزی یاد گرفت,یعنی من خودم هنوز چیزی نتونستم انلاین و بصورت سایبر یاد بگیرم.

من شخصا برای یر قراری ارتباط با خیلی از افراد این تالار خودم رو کوچیک کردم علی رغم اینکه اصلا احتیاجی به وجود اون ها در زندگیم نداشتم و ندارم(به جز دوستان صمیمیم).

اقای الیاس پور خیلی راحت و با حوصله جواب میدن و این خیلی برای من قابل احترام هست.

ما نمیتونیم تجربیات و درسهایی رو که توی کتاب های قطور بوده بیاریم روی صفحه نت. قبول ندارین که باید face to face بود و صحبت کرد و آموخت؟؟؟

جزوات مفتی!!!! که بحثی کردن نداره و نظرات منو خوندین در موردش.

پیشنهادی هم داده میشه کسی اصلا روش فکر نمیکنه.

انیشتین میگه اگر ایده ای ابتدا مزحک به نظر نرسد ارزش سرمایه گذاری ندارد.

بار ها شده با خودم فکر کردم,دیدم ادم هایی که میان توی این تالار همه مهندس هستند یا دانشجوی مهندسی...همه یک سری تجربه دارند...
واقعا افرادی که میان در یک محیط مجازی در هم جمع میشن نمیتونند در یک محیط واقعی جمع بشن؟؟؟
با خودم فکر میکردم مثلا چه جالب میشه بچه های این تالار یک تیم یا شرکتی تشکیل بدن...شرکت چند منظوره...نمیدونم....
شرکت مشاوره....
شاید خیلی هاتون خیلی مشغله دارین...درسته....
ولی واقعا ماها اینقدر کوچیکیم که به یک فضای نتی بسنده بکنیم؟!!!!!

شاید حرف های من فانتزی و ایده آل گرایانه باشه ولی...

با احترام

ایده شما هم ارزش فکر کردن داره هم سرمایه گذاری از نظر زمان شخصا من اینجا هیچ کارم اما میشه به جای یه فضای مجازی یه محل مناسب برای باشگاه و گردهماییهای اون پیدا کرد اما بدون حضور بزرگان و تاییدشون این امر نشدنیه

امیر Amir
2008/9/16, 08:40 PM
ایده شما هم ارزش فکر کردن داره هم سرمایه گذاری از نظر زمان شخصا من اینجا هیچ کارم اما میشه به جای یه فضای مجازی یه محل مناسب برای باشگاه و گردهماییهای اون پیدا کرد اما بدون حضور بزرگان و تاییدشون این امر نشدنیه
تایید بزرگان نمیخواد.

میتونیم در تهران در روزهای خاص به عنوان یک روزی برای فان و گردش و کلا یک روز چند منظوره(کلمه ساختم) دور هم جمع بشیم.

بحث اعتماد هست بین دوستان,کسی به این راحتی حاضر نیست شماره تلفن تماس,یا حتی فامیلیشو بگه..حالا چجوری میتونیم با ایح مسیله کنار بیاییم..الله اعلم.
من پایه همه چیز هستم.

با احترام

عاطفه خدادی
2008/9/17, 11:49 AM
[quote=امیر Amir;400473]تایید بزرگان نمیخواد.

میتونیم در تهران در روزهای خاص به عنوان یک روزی برای فان و گردش و کلا یک روز چند منظوره(کلمه ساختم) دور هم جمع بشیم.

بحث اعتماد هست بین دوستان,کسی به این راحتی حاضر نیست شماره تلفن تماس,یا حتی فامیلیشو بگه..حالا چجوری میتونیم با ایح مسیله کنار بیاییم..الله اعلم.
من پایه همه چیز هستم.

با احترام[/quot
بیشتر منظورم این بود که از طرف مدیران فعلا مدیر یه دعوت نامه بیاد که مثلا فلان روز دور هم جمع شیم هم به قول شما فال هم تماشا مثلا گردهماییهای هدف دار حتی جلساتی برای ارئه راهکار و رو از این چیزا
بعدا کم کم باب اعتماد هم باز میشه

امیر Amir
2008/9/17, 12:09 PM
[quote=امیر Amir;400473]تایید بزرگان نمیخواد.

من پایه همه چیز هستم.

با احترام[/quot
بیشتر منظورم این بود که از طرف مدیران فعلا مدیر یه دعوت نامه بیاد که مثلا فلان روز دور هم جمع شیم هم به قول شما فال هم تماشا مثلا گردهماییهای هدف دار حتی جلساتی برای ارئه راهکار و رو از این چیزا
بعدا کم کم باب اعتماد هم باز میشه
برای من دادن شماره تلفن و ای میل مشکلی نداره...
ولی متاسفم که خود شما در نامه های خصوصی با بنده حتی حاضر نشدین اسم دانشگاه و ترمی که درس میخونید به من بگید!!!

و به طرز خنده داری من رو مورد پیچش قرار دادین....

حالا خانم محترم باب اعتماد از کجا میخواد درست بشه....

شما حرکت اول رو انجام بدین بقیه هم میان...اینجا دانشجوی مهندسی و مهندس صنایع هست نه چت روم دوست یابی که افکار منفی و چپ اندر قیچی میکنند بعضی افراد.

من از نظر خیلی چیزا مشکلی ندارم.

با احترام.

deleman
2008/9/17, 01:18 PM
مساله تمرینی برای ماکروسافت پروجکت دارید؟

اطلاعات + جارت ها +

در حد تمرین کسی داره بگه به من

مرسی

عاطفه خدادی
2008/9/17, 11:14 PM
[quote=عاطفه خدادی;402329]
برای من دادن شماره تلفن و ای میل مشکلی نداره...
ولی متاسفم که خود شما در نامه های خصوصی با بنده حتی حاضر نشدین اسم دانشگاه و ترمی که درس میخونید به من بگید!!!

و به طرز خنده داری من رو مورد پیچش قرار دادین....

حالا خانم محترم باب اعتماد از کجا میخواد درست بشه....

شما حرکت اول رو انجام بدین بقیه هم میان...اینجا دانشجوی مهندسی و مهندس صنایع هست نه چت روم دوست یابی که افکار منفی و چپ اندر قیچی میکنند بعضی افراد.

من از نظر خیلی چیزا مشکلی ندارم.

با احترام.
سلام
من هنوز تو این سایت تکلیفم معلوم نیست
حرف های شما کمی ضد ونقیضه یعنی از یه طرف به آدم دل خوشی میده که اینجا با یک سری نیروی متخصص و مهندس در ارتباطم اما دقیقا درست زمانی که تو این احوالی یهو حرف از چت و فان و ایمل بازی میکنید و میگید اینجا تبدیل به همچین سایتی شده و بن کل همه اعتماد جلب شده رو زایل میکنید در ضمن وضعیت فعلی و بحرانی که سایت داره الان مهم تر از میتینگ اعضاست و اگر بخواد به همین منوال پیش بره فقط میام که جزوه دانلود کنم یا اصلا نمیام من ادعایی هم ندارم سوء تفاهم نشه بود و نبود من فرقی نداره
در مورد اینکه کی اول شروع کنه باید بگم شما هم حاضر نیستید که حتی اسم دانشگاهتون رو بگید درسته! من اصراری به دونستنش هم ندارم چون فرقی نمیکنه
در آخر همه چیز به نظر شما خنده دار و فانیه

امیر Amir
2008/9/18, 12:07 AM
[quote=امیر Amir;402397]
سلام
من هنوز تو این سایت تکلیفم معلوم نیست
حرف های شما کمی ضد ونقیضه یعنی از یه طرف به آدم دل خوشی میده که اینجا با یک سری نیروی متخصص و مهندس در ارتباطم اما دقیقا درست زمانی که تو این احوالی یهو حرف از چت و فان و ایمل بازی میکنید و میگید اینجا تبدیل به همچین سایتی شده و بن کل همه اعتماد جلب شده رو زایل میکنید در ضمن وضعیت فعلی و بحرانی که سایت داره الان مهم تر از میتینگ اعضاست و اگر بخواد به همین منوال پیش بره فقط میام که جزوه دانلود کنم یا اصلا نمیام من ادعایی هم ندارم سوء تفاهم نشه بود و نبود من فرقی نداره
در مورد اینکه کی اول شروع کنه باید بگم شما هم حاضر نیستید که حتی اسم دانشگاهتون رو بگید درسته! من اصراری به دونستنش هم ندارم چون فرقی نمیکنه
در آخر همه چیز به نظر شما خنده دار و فانیه
خوب من هم از دیگران یاد گرفتم محافظ کار باشم:)

باز هم میگم انیجا شما با مهندس و دانشجوی مهندسی طرف هستین ولی اعضایی که قبلا بودند کمتر میان و اینکه فان شدن سایت این هست که اکثر اعضا در تالار های دیگه فعالیت دارند.

تالار صنایع و اعضای اون هم از این بابت استثنا نیستند..خودم هم از جو تالار خسته بودم و زده بودم تو خاکی:)

صحبت من سر دانشگاه نیست نمیخوام هم سر این موضوعات کوچیک بحث بشه.

شما هم دوست دارین فعالیت بکنید بسم الله من هم دنبال این هستم ببینم شما و دوستان چه حرکتی میکنند.من ه استقبال میکنم چون میتونم چیزی یاد بگیرم.
من مسؤل کار دیگران نیستم.

به عقیده من از غیر علمی ترین مکان ها هم میشه چیزهای علمی یادگرفت.

منتظر حرکت دوستان هستیم.

sara60
2008/9/18, 01:13 AM
سلام

چرا تاپيک " بيايين بگين چه طور تالار رو اکتيو کنيم " قفل شده ؟ يه انتقاد هم نميشه کرد ؟ حتما بايد بگيم همه چی گل و بلبله ؟

من از دوستان ديگه ای مثل آقايان " امير ، پرشين ، پرهيزی و . . . " انتظار دارم نسبت به اين مساله واکنش نشون بدن. آقای الياس پور چون از اين اعضا حمايت و تعريف کردن و در عوض از مديريت انتقاد کردن ، پست شون پاک شده !

فکر نمی کردم تو اين مسايل هم سانسور در کار بشه ! مثلا اينجا يه سايت مهندسی هست !

در هر صورت بايد همگی يه فکری به حال وضعيت فعلی تالار صنايع بکنيم. باور کنين اگه نتونيم تو محيط مجازی ، درست رفتار کنيم ، تو واقعيت ، وضعيت مون به مراتب بدتر خواهد بود.

با احترام خدمت همه دوستان مهندس

امیر Amir
2008/9/18, 01:37 AM
سلام

چرا تاپيک " بيايين بگين چه طور تالار رو اکتيو کنيم " قفل شده ؟ يه انتقاد هم نميشه کرد ؟ حتما بايد بگيم همه چی گل و بلبله ؟

من از دوستان ديگه ای مثل آقايان " امير ، پرشين ، پرهيزی و . . . " انتظار دارم نسبت به اين مساله واکنش نشون بدن. آقای الياس پور چون از اين اعضا حمايت و تعريف کردن و در عوض از مديريت انتقاد کردن ، پست شون پاک شده !

فکر نمی کردم تو اين مسايل هم سانسور در کار بشه ! مثلا اينجا يه سايت مهندسی هست !

در هر صورت بايد همگی يه فکری به حال وضعيت فعلی تالار صنايع بکنيم. باور کنين اگه نتونيم تو محيط مجازی ، درست رفتار کنيم ، تو واقعيت ، وضعيت مون به مراتب بدتر خواهد بود.

با سلام,
عوض شدن مدیریت شاید تاثیری داشته باشه اما همه چیز رو اعضا تعیین میکنند,

تحرک تالار بر عهده اعضای اون هست, من هم خبر نداشتم که پست کسی ***** شده ولی از مدیریت محترم درخواست دارم این پست رو بازگردونند تا ببینیم اقای الیاس پور چی گفتند؟!!!

ولی حق نداریم به مدیریت گله گنیم,ایشون هم زحمت هاشونو کشیدند اما بچه ها کم کاری کردند.

اگر پیشنهاد من نبود اقای الیاس پور بحث تحلیل سیستم رو راه اندازی نمیکردند اما انگار کسی استقبال نکرد.

من نه ضد مدیریت مهتابی هستم نه مخالف هستم فقط این رو میگم ما ها هم مقصر هستیم.

خیلی راغب هستین نظر سنجی کنید. برای عوض شدن مدیر,از شناختی که از خانم مهندس مهتابی دارم ایشون شخصیتی نیستن که نیازی به چنین القابی داشته باشند,همیشه با دموکراسی عمل کردند.

نظر سنجی بکنید اما...

جوری باشه که کسی غیر از تالار صنایع نتونه شرکت بکنه.

تاپیکی برای نظر سنجی بزنید و اعضایی هم که میخوان نظر بدن...

باید صنایعی باشند

رای گیری OPEN BOOK :) هست.یعنی اعضا باید نام شخص مورد نظر رو بنویسید.

حالا هر کسی دوست داره برای مدیریت انتخاب بشه از الان اعلام امادگی بکنه که با ADMIN هم یک صحبتی بکنند.

با احترام

mahtabi
2008/9/18, 10:54 AM
با سلام:
من تشخیص دادم که این تاپیک جز هرج و مرج چیزی نداره .
بنابراین قفل شد.لطفا این تاپیک رو هم مثل اون نکنید.
میخواین انتقاد کنید ، درست انتقاد کنید.حال از من یاهر کی.ضمن اینکه بنده نگفتم بیان از کسی بگین.گفتم بیاین با هم تالار رو اکتیو تر کنیم.نه اینکه بی نظمش کنیم.

پست آقای الیاس پور هم به درخواست دوستان باز شد.من نه با ایشون مشکلی دارم و نه حرفی.

موفق باشین

mahtabi
2008/9/18, 10:58 AM
سلام

نه عزیزم.هیچ کس همچین حرفی نزده.
افرادی رو که اسم بردین همگی از بهترین کاربرای تالار هستن و هیچ کس منکرش نیست که حالا من بخواد به خاطر تعریف یه نفر ناراحت شم.این افراد جز افتخارات تالار هستن.
اما باید رد همه چیز اعتدال رو رعایت کرد.
من گفتم که اون تاپیک میدون نبرد نیست اما کسی گوش نداد و اینجوری دیدم داره نظم تالار هم بهم میخوره.اما حالا که راغبین.
بازش میذارم.
مساله ای نیست.
اما امیدوارم نتیجه ای حاصل شه.

knight 3
2008/9/18, 11:39 AM
با سلام
خانوما و آقایون مهندس,چرا هرچی زودتر تکلیف تالار رو مشخص نمی کنین؟:question:
منظور من فقط جریان مدیریت نیستش,چون من چند هفته بیشتر نیس که اومدم به این باشگاه به خاطر همین هم نمی تونم نظر بدم کیا فعالیتشون مفیده و کیا غیرمفید.
ولی از تمام اعضای تاپ قسمت مهندسی صنایع تقاضا می کنم کاری کنن که تالار هرچی زودتر از این حالت بلاتکلیفی در آد.
ممنون از همتون:w27:

miepower2003
2008/9/18, 12:51 PM
من بحث اکتيو کردن تالار رو کامل خوندم.

نمی خوام خيلی طولانی و پر آب و تاب بنويسم اما مسائل زير به نظرم اومد که می گم:

1-همه به نحوی از وضعيت موجود ناراضی هستند و می خوان يه تغييری انجام بشه خوب اما چه جوری؟ آيا لازمه به همديگه ايراد بگيريم يا به قول خيلی از دوستان از خودمون شروع کنيم.

2-آيا برای تاثير گذاری فقط بايد در راس مجموعه بود اونم مجموعه ای مجازی که تفاوت بين مدير و غير اون خيلی نيست .می شه تويه هر يک از جايگاهها تاثير گذاری فراوان داشت همونطوری که خيلی از دوستان تا حالا اين کار و کردن.

3-تويه اين محيطی که نام علمی بودن و يدک می کشه نمی تونيم به نحوه بهتر و موثرتر به نحوی که همديگرو زير سئوال نبريم به مذاکره بپردازيم.

من به نوبه خودم چند وقته کم ميومدم اينجا اما برنامه دارم زمان حضورم و بيشتر کنم.
چيز زيادی نمی دونم اما سعی می کنم تويه بحثهايي که دعوا و زدو خرد کمتری دارن شرکت کنم

***fatima***
2008/9/18, 02:33 PM
مهتابی عزیز. بحث در تاپیک اکتیو کردن تالار فقط مدیریت نبود. یکی از پیشنهادها اون بود. اما شما فقط اونو دیدید. هم تاپیکو قفل کردید هم پست آقای الیاس پور و حذف کردید. علتش اصلا با منطق من حد اقل جور در نمیاد.
مطمئنا اینجا کسی نمیخواد دعوا کنه با کسی. این ها فقط انتقاده. اینکه برخورد شما باهاش چه جوری باشه خیلی مهمه.

mahtabi
2008/9/19, 01:21 PM
دوستان خوبم.دیگه خواهشا این بحث رو تموم کنید.
من برای 3 روز اول هفته از تیر تا الان به نت دسترسی نداشتم ولی تمام سعیم رو کردم که لا اقل محیطش تا حدی رسا باشه.
حالا هم خواهشا مثل مهندس امیراحمد تاپیک هایی به این صورت بزنید.(اگه میبینید ایشون رو مثال میزنم] به این خاطر هست که یه زمانی ایشون هم اهل تاپیک زدن نبودن و الان واقعا خوشحالم که میبینم حتی امضاشون هم عوض شده و به نوع خودشون به تالارشون کمک میکنن)
که به نظرم خوبه یه تاپیک برای گذاشتن مطلب و یه تاپیک دیگه برای بحث راجع به اون و پاسخ گویی بازکندده ی تاپیک داشته باشه.
اینجوری فکر کنم جو تالار به مرور برگرده و بشه همون تالار نمره 1 سایت:w11:
منم در کنارتون هستم و سعی میکنم خودم شرکت کننده باشم.

راستی خوشحالم دوستای خوبمن دارن به تالار بر میگردن.

knight 3
2008/9/19, 02:30 PM
دوستان خوبم.دیگه خواهشا این بحث رو تموم کنید.
من برای 3 روز اول هفته از تیر تا الان به نت دسترسی نداشتم ولی تمام سعیم رو کردم که لا اقل محیطش تا حدی رسا باشه.
حالا هم خواهشا مثل مهندس امیراحمد تاپیک هایی به این صورت بزنید.(اگه میبینید ایشون رو مثال میزنم] به این خاطر هست که یه زمانی ایشون هم اهل تاپیک زدن نبودن و الان واقعا خوشحالم که میبینم حتی امضاشون هم عوض شده و به نوع خودشون به تالارشون کمک میکنن)
که به نظرم خوبه یه تاپیک برای گذاشتن مطلب و یه تاپیک دیگه برای بحث راجع به اون و پاسخ گویی بازکندده ی تاپیک داشته باشه.
اینجوری فکر کنم جو تالار به مرور برگرده و بشه همون تالار نمره 1 سایت:w11:
منم در کنارتون هستم و سعی میکنم خودم شرکت کننده باشم.

راستی خوشحالم دوستای خوبمن دارن به تالار بر میگردن.
با سلام
خانم مدیر احساس مسئولیت شما واقعا قابل تقدیره:gol:,و من هم با تاپیک زدن موافقم اما میشه یاد بدین چه جوری میشه تاپیک زد؟
من تاپیک زدن بلد نیستم.
ممنون از کمک هاتون:w27:

mahtabi
2008/9/22, 02:03 PM
با سلام
خانم مدیر احساس مسئولیت شما واقعا قابل تقدیره:gol:,و من هم با تاپیک زدن موافقم اما میشه یاد بدین چه جوری میشه تاپیک زد؟
من تاپیک زدن بلد نیستم.
ممنون از کمک هاتون:w27:

با سلام:
منظورتون از تاپیک زدن بلد نیستین چیه؟
کلا با فرمت زدن تاپیک آشنایی ندارین یا موضوع خاصی رو نمیتونین پیدا کنین؟
واضح تر بگین ممنون میشم تا بتونم کمکتون کنم

knight 3
2008/9/24, 12:17 PM
با سلام:
منظورتون از تاپیک زدن بلد نیستین چیه؟
کلا با فرمت زدن تاپیک آشنایی ندارین یا موضوع خاصی رو نمیتونین پیدا کنین؟
واضح تر بگین ممنون میشم تا بتونم کمکتون کنم
با سلام
ممنون از توجهتون.:gol:
شیوه ی تاپیک زدن رو بلد نبودم که دوستان کمکم کردن.ممنون:w27:

p.ebrahimi
2008/10/21, 09:40 AM
در انتها بايد اين رو بگم که هر کدوم از دوستان که مايل بودن می تونن اسم واقعی شون و يک آدرس ايميل برای تماس ذکر بکنن. همچنين دوستان بايد توجه داشته باشن در رديف های 4 و 5 و 6 اگه اطلاعات قابل ذکری ندارن ، موقع نوشتن معرفی نامه ، شماره رديف ها و عناوين اونا رو بنويسن و فقط زير اونا رو خالی بذارن.[/B]

با احترام

سلام و خسته نباشيد حضور همه دوستان صنايعي

نميدونم اين عدم اعتماد يا هرچي كه اسمش رو ميزاريم بايد بين تحصيل كرده ها هم بايد وجود داشته باشه

چرا نبايد اسم واقعي ما رو كسي بدونه و يا چرا بايد نخواهيم كه تصوير خودمون رو بجاي آواتار بزاريم و حداقل قيافه هامون براهم آشنا باشه كه اگه يك موقعي توي يك سميناري همايشي و يا هرجاي ديگه همديگر رو ديديم نشناسيم مثلاً ما قشر تحصيل كرده داريم باهم مشورت ميكنيم بحث مطرح ميكنيم و روي طرحهاي فرضي يا عملي كار ميكنيم ، نميدونم شايد دارم اشتباه ميكنم ولي مطمئن باشيد اگه حداقل اسم واقعي خودمون رو بنويسيم باعث روابط محكمتري بين ما خواهد بود
شايد بپرسين چرا خودم اينكار رو نكردم
چون اين باشگاه اينجوري ما رو تربيت كرده
يك سري به IREXPERT بزنين همه متخصصين با عكسها و اسامي واقعي شركت كردن

الان ما كه تبريز زندگي ميكنيم با هم ديگه جلسات حضوري ميزاريم و داريم كارهاي بزرگي انجام ميديم

اين باشگاه و بچه هاي اون هم حتماً ميتونن

پيروز باشيد

امیر Amir
2008/10/22, 11:34 PM
سلام و خسته نباشيد حضور همه دوستان صنايعي

نميدونم اين عدم اعتماد يا هرچي كه اسمش رو ميزاريم بايد بين تحصيل كرده ها هم بايد وجود داشته باشه

چرا نبايد اسم واقعي ما رو كسي بدونه و يا چرا بايد نخواهيم كه تصوير خودمون رو بجاي آواتار بزاريم و حداقل قيافه هامون براهم آشنا باشه كه اگه يك موقعي توي يك سميناري همايشي و يا هرجاي ديگه همديگر رو ديديم نشناسيم مثلاً ما قشر تحصيل كرده داريم باهم مشورت ميكنيم بحث مطرح ميكنيم و روي طرحهاي فرضي يا عملي كار ميكنيم ، نميدونم شايد دارم اشتباه ميكنم ولي مطمئن باشيد اگه حداقل اسم واقعي خودمون رو بنويسيم باعث روابط محكمتري بين ما خواهد بود
يك سري به IREXPERT بزنين همه متخصصين با عكسها و اسامي واقعي شركت كردن

الان ما كه تبريز زندگي ميكنيم با هم ديگه جلسات حضوري ميزاريم و داريم كارهاي بزرگي انجام ميديم

اين باشگاه و بچه هاي اون هم حتماً ميتونن

پيروز باشيد
با سلام
این تزی بود که بنده زیاد دادم اما با کمال بی رحمی مورد بی اعتنایی قرار گرفت.

شخصا پایه همه نوع ارتباط با دوستان مهندس هستم و بودم اما...

کو اعتماد

من هم دیگه خودم رو کوچیک نمیکنم.

anathema
2008/10/23, 06:34 AM

با سلام
این تزی بود که بنده زیاد دادم اما با کمال بی رحمی مورد بی اعتنایی قرار گرفت.
شخصا پایه همه نوع ارتباط با دوستان مهندس هستم و بودم اما...
کو اعتماد
من هم دیگه خودم رو کوچیک نمیکنم.

سلام دوستان عزيز

اولا با شما موافقم که بهتره از اسم و عکس واقعی خودمون استفاده کنيم. چون هيج دليلی برای استتار و اين جور چيزا وجود نداره.

اما اگه بخواييم منطقی باشيم ، بايد اينو گفت که تکليف رو "قانون " مشخص می کنه. از اونجايی که هيچ قانونی نميتونه چنين چيزی رو حکم کنه و درستشم همينه ، بهتره ما خودمون اين فرهنگ رو به صورت داوطلبانه جا بندازيم. يعنی هر کسی که چنين پيشنهادی داره بهتره اول خودش از اسم و عکس واقعی استفاده کنه ، تا از ديد ديگران حداقل حرف و عملش همسان باشه. در غير اينصورت هيچ اتفاقی نخواهد افتاد.

اگه پيگير باشين حتما موفق ميشين ، منم با شما همراهی می کنم

با احترام

mohammad u3fi
2008/11/13, 08:38 AM
منم با اینکه تازه واردم اما با این پیشنهاد موافقم:)

sara60
2008/12/04, 10:50 AM
سلام به همه دوستان عزيز

من يه پيشنهاد دارم :
چند تا موضوع مهم و کاربردی رو آقا ياسر (اگه باعث زحمت نيست البته :redface:) مشخص کنن تا بچه ها اونا رو انتخاب کنن و در اون مورد مطلب بنويسن و بحث بشه.

در ضمن تو اين چند وقت اخير ، تالار خيلی منظم تر و جدی تر شده و فعاليت بيشتری رو شاهد هستيم که جا داره از زحمات ايشون قدردانی بشه.

با احترام

anathema
2008/12/05, 08:19 AM
سلام به همه دوستان عزيز

من يه پيشنهاد دارم :
چند تا موضوع مهم و کاربردی رو آقا ياسر (اگه باعث زحمت نيست البته :redface:) مشخص کنن تا بچه ها اونا رو انتخاب کنن و در اون مورد مطلب بنويسن و بحث بشه.

در ضمن تو اين چند وقت اخير ، تالار خيلی منظم تر و جدی تر شده و فعاليت بيشتری رو شاهد هستيم که جا داره از زحمات ايشون قدردانی بشه.

با احترام

من واقعا تبريک ميگم به خودم و ساير دوستانی که عضو تالار صنايع هستن :w23:

از اينکه عمرمون به دنيا بود و يه پيشنهاد رسيد :w42:

چشم !

حالا که خودت اين پيشنهاد رو دادی بايد جورشم بکشی :whistle: ازت ميخوام که تو نوشتن مطالب تاپيک " نوشتن طرح های اقتصادی " به من کمک کنی ، چون من وقتم خيلی کمه و نمی رسيم زود به زود بيام و مطالب رو به روز کنم. يه سری منبع هم بهت ميدم.

اما در مورد موضوعات پيشنهادی :

من دو تا موضوع پيشنهاد می کنم که اگر کسی مايل بود ، ميتونه اونا رو انتخاب کنه و يه تاپيک بزنه. به ازای هر پست درست و حسابی هم بهش 6 امتياز ميدم ! :w16:
اما وای به حالش اگه مطالب رو ول کنه و به روز نباشه تاپيکش :thumbsdown:

موضوع 1 : مديريت آهسته يا Slow Management
موضوع 2 : بازاريابی و تبليغات صنعتی
موضوع 3 : تکنيک های معروف مديريتی ، بهره وری و کيفيت

ببينم کسی اصلا اين مطلب رو پيگيری می کنه ! :surprised:

19ladan82
2008/12/05, 03:04 PM
سلام آقا ياسر

شما گفتين 2 تا موضوع ، اما 3 تا پيشنهاد کردين :whistle:

باشه ، حالا من به کسی نميگم . . . :w24:

farnaz_sh
2008/12/07, 09:10 PM

چشم !

حالا که خودت اين پيشنهاد رو دادی بايد جورشم بکشی :whistle: ازت ميخوام که تو نوشتن مطالب تاپيک " نوشتن طرح های اقتصادی " به من کمک کنی ، چون من وقتم خيلی کمه و نمی رسيم زود به زود بيام و مطالب رو به روز کنم. يه سری منبع هم بهت ميدم.

من دو تا موضوع پيشنهاد می کنم که اگر کسی مايل بود ، ميتونه اونا رو انتخاب کنه و يه تاپيک بزنه. به ازای هر پست درست و حسابی هم بهش 6 امتياز ميدم ! :w16:

سارا جون خوشت اومد از جواب پيشنهادت ! ؟ :w15: ياسر هميشه به دوستان لطف داره :redface:

آقا جون من حاضرم بحث مديريت آهسته رو به عهده بگيرم. فقط نمی دونم که 6 امتياز برای هر پست کافی هست يا نه !؟ :w01:

sara60
2008/12/08, 01:56 PM

چشم !

چشم

شما امر کنين :razz:

anathema
2008/12/09, 03:19 AM
سلام آقا ياسر

شما گفتين 2 تا موضوع ، اما 3 تا پيشنهاد کردين :whistle:

باشه ، حالا من به کسی نميگم . . . :w24:

لادن جون چه خوب شد که به کسی چيزی نگفتيا ! :razz:

يادم باشه از اين به بعد ، چهار چشمی جملاتت رو بپام :biggrin:

anathema
2008/12/09, 03:22 AM
سلام مهندس سميعي هستم مدير عامل تعاوني مرز پرگهر
لطفا به بقيه دوستان هم پيشنهاد دهيد
سرمايه گذاري از ما پيشنهاد از شما
www.taavoni.net (http://www.taavoni.net/)

مهندس سميعی عزيز

من وب سايت شما رو ديدم ، اما ازتون ميخوام که خودتونو در تاپيک " معرفی اعضای تالار مهندسی صنايع " معرفی کنين تا ديگر دوستان هم بيشتر با شما و سوابقتون آشنا بشن.

موفق باشين

anathema
2008/12/09, 03:27 AM
چشم

شما امر کنين :razz:

سارا جون خوشت اومد از جواب پيشنهادت ! ؟ :w15: ياسر هميشه به دوستان لطف داره :redface:

آقا جون من حاضرم بحث مديريت آهسته رو به عهده بگيرم. فقط نمی دونم که 6 امتياز برای هر پست کافی هست يا نه !؟ :w01:

مرسی دوستای گلم

پس اينطور شد که :

1. فرناز تاپيک " مديريت آهسته " رو ايجاد می کنه.
2. سارا تو نوشتن مطالب تاپيک " نوشتن طرح های اقتصادی " به بنده کمک ميکنه.
3. دوست عزيز ديگه ام هم قرار شده که در مورد " تبليغات " يه تاپيک ايجاد کنه که در صورت نهايی شدن ، معرفيشون خواهم کرد.

از توجهتون واقعا ممنونم :gol:

sara60
2008/12/19, 09:40 PM
سلام

بعد از آخرين پيشنهاد من و برخورد واقعا شايسته و قابل تقدير آقا ياسر ، احساس خودزنی به من دوباره دست داد و ميخوام يه بار ديگه پيشنهاد بدم :w47:

پيشنهاد : فکر می کنم که در مورد تالارهای تخصصی اگه يه سری تاپيک با زبان انگليسی هم ايجاد بشه ، ميتونه خيلی آموزنده و پر بار باشه. هر چی باشه ، اکثر اين مباحث و علوم در حال حاضر تو کشورهای پيشرفته صنعتی داره جلو ميره و خب زبان علمی هم که انگليسی هست.

اميدوارم که از اين پيشنهادم پشيمون نشم (قابل توجه آقای الياس پور) :w28:

anathema
2008/12/20, 02:16 AM
سلام سارا جان

ممنونم از پيشنهادت ، فکر فوق العاده ای هست. راستش بارها به اين مساله فکر کرده بودم اما فرصت نمی شد که بيان کنم. از طرفی ميخواستم بدونم که آيا اصلا نيازی از طرف کاربرای عزيز نسبت به اين مساله احساس ميشه يا نه.

قطعا منم موافقم

حالا واسه اينکه نگی ياسر برخورد شايسته ای کرده (همون يه بار رو فعلا داشته باش تا بعد) ، خودم تو چند مورد تاپيک مربوطه رو ايجاد می کنم و سعی می کنم که از معتبر ترين ژورنال های دنيا ، مطالبی رو تو اونا بنويسم.

ممنونم

anathema
2008/12/22, 04:23 AM
با سلام

با توجه به اينکه برای هر چه پر بار تر شدن تالار صنايع نياز به مشارکت همه کاربرای محترم اون هست ، بنده همه دوستانی رو که مايل هستن فعالتر باشن ، به اين کار دعوت می کنم. اين دعوت به صورت مشارکت در به روز رسانی برخی از تاپيک های مهم هست. به اين شکل که کاربرای محترم ميتونن يکی از تاپيک های معرفی شده در پايين رو انتخاب کرده و مسئوليت به روز رسانی اونو به عهده بگيرن :

1. تاپيک " مهندسی صنايع در وب " (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=58198)

2. تاپيک " خبر رسانی (اخبار مهندسی صنايع) " (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=18177)

3. تاپيک " فرصت های شغلی " (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=58684)

طبيعی هست که اين همکاری جنبه مشارکت داوطلبانه داره و انتظارات بيشتری رو به دنبال نخواهد داشت. هر کدوم از دوستان که مايل بودن ، ميتونن به بنده اطلاع بدن تا راهنماييهای لازم رو بهشون بکنم و منابع مورد نياز رو برای به روز رسانی اين تاپيک ها در اختيارشون قرار بدم. تنها پيش نياز اين کار هم اين هست که کاربر متقاضی ، خودشو در تاپيک " معرفی اعضای تالار مهندسی صنايع " معرفی کرده باشه.

قطعا زحمات فرد داوطلب بی پاسخ نخواهد موند

با تشکر

mahtabi
2008/12/22, 07:08 PM
با سلام

با توجه به اينکه برای هر چه پر بار تر شدن تالار صنايع نياز به مشارکت همه کاربرای محترم اون هست ، بنده همه دوستانی رو که مايل هستن فعالتر باشن ، به اين کار دعوت می کنم. اين دعوت به صورت مشارکت در به روز رسانی برخی از تاپيک های مهم هست. به اين شکل که کاربرای محترم ميتونن يکی از تاپيک های معرفی شده در پايين رو انتخاب کرده و مسئوليت به روز رسانی اونو به عهده بگيرن :

1. تاپيک " مهندسی صنايع در وب " (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=58198)

2. تاپيک " خبر رسانی (اخبار مهندسی صنايع) " (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=18177)

طبيعی هست که اين همکاری جنبه مشارکت داوطلبانه داره و انتظارات بيشتری رو به دنبال نخواهد داشت. هر کدوم از دوستان که مايل بودن ، ميتونن به بنده اطلاع بدن تا راهنماييهای لازم رو بهشون بکنم و منابع مورد نياز رو برای به روز رسانی اين تاپيک ها در اختيارشون قرار بدم. تنها پيش نياز اين کار هم اين هست که کاربر متقاضی ، خودشو در تاپيک " معرفی اعضای تالار مهندسی صنايع " معرفی کرده باشه.

با تشکر
ایده ی بسیار عالی بود. همکار خوبم.

parya_m
2008/12/24, 07:27 PM
با سلام

با تشکر

سلام آقای الياس پور

من می تونم تو نوشتن مطالب تاپيک اخبار مهندسی صنايع همکاری کنم. اگه ميشه در اين مورد راهنماييم کنين

با احترام

anathema
2008/12/25, 12:51 AM
ممنونم پريا جان

روی همکاری شما حساب ميکنم. به زودی باهاتون تماس خواهم گرفت

موفق باشين

امیر Amir
2008/12/26, 08:49 AM
با سلام

تاپیک شرمنده حس مهندس نیست... به نظر من بیشتر شبیه یک دلقک خونه هست وسط یک مشت تاپیک به اصطلاح علمی...

تاپیکهای علمی خیلی پر بار بود این تاپیک هم زدین که مستعدین علافی یک سری اینجا هم بزنند.

اقای الیاس پور این حرکت از شما بعید هست. اینجا اکثرا یا دانشجو هستند یا فارغ اتحصیل شدند و شما در مقاطع دکترا و انتهای کار هستید...

به نظر من این تاپیک چیزی جز یک مودا نیست.واقعا وقتی بیشتر ریز میشم رو یک سری از فعالیت هام میبینم ناب زندگی نمیکنم به عنوان یک مهندس یا هر چیزی دیگه ای که روش بزاری...

دیگران چطور؟

Kaizen
2008/12/26, 06:19 PM
کايزن عزيز

ممنونم از زحماتتون

خيلی عالی ميشه اگر که به روز رسانی اين تاپيک کلا به عهده شما باشه ! اگر قبول زحمت کنين ، من تمام پست های ديگه رو طبق فرمت پيشنهادی شما اديت ميکنم و پست های جديد بی ربط رو هم پاک ميکنم.

لطفا نظرتون رو تو تاپيک پيشنهادات و انتقادات بفرمايين

ممنونم و موفق باشين

یاسر عزیز از حسن نظر شما سپاسگزارم و پیشنهاد شما رو می پذیرم

just a dream
2008/12/26, 08:20 PM
سلام.
به نظر من یه نظر سنجی کنیم ببینیم چند درصد ما واقعا از رشتمون راضی هستیم؟:)

s22a2ch
2008/12/26, 11:08 PM
با سلام

با تشکر
سلام.منم خیلی دلم می خواد که کمک کنم فقط در حدی که از عهده ی دانشجو سال اول بر بیاد.;)

امیر Amir
2008/12/27, 09:36 AM
با سلام

تاپیک شرمنده حس مهندس نیست... به نظر من بیشتر شبیه یک دلقک خونه هست وسط یک مشت تاپیک به اصطلاح علمی...

تاپیکهای علمی خیلی پر بار بود این تاپیک هم زدین که مستعدین علافی یک سری اینجا هم بزنند.

اقای الیاس پور این حرکت از شما بعید هست. اینجا اکثرا یا دانشجو هستند یا فارغ اتحصیل شدند و شما در مقاطع دکترا و انتهای کار هستید...

به نظر من این تاپیک چیزی جز یک مودا نیست.واقعا وقتی بیشتر ریز میشم رو یک سری از فعالیت هام میبینم ناب زندگی نمیکنم به عنوان یک مهندس یا هر چیزی دیگه ای که روش بزاری...

دیگران چطور؟

:que::que::que:

farnaz_sh
2008/12/27, 12:34 PM
با سلام

دیگران چطور؟

جناب امير واقعا حرفاتون جای تعجب داره !

چند تا نکته هست که دوست دارم شما هم بدونين :

1. هر چيزی جايی داره ، هر کی خواست کار علمی بکنه ، مانعی براش وجود نداره و ميتونه فعاليت بکنه. هر کسی هم که خواست با دوستانش تفريح کنه ميتونه بره تو اون تاپيک.

2. منظورتون از تاپيک های به " اصطلاح علمی " چی هست !؟ اگه تشخيص شما اين هست که اين همه تاپيک علمی ، کشک هستن و آقای الياس پور و يا دوستان متخصص ديگه که دارن واسه اونا زحمت ميکشن ، دارن به اصطلاح زحمت ميکشن ، منظورتونو واضح تر بيان کنين تا ما هم بدونيم.

3. برای من يکی خيلی جالبه ، اگه اين حرف رو از دهن هر کسی غير از شما شنيده بودم شايد کمتر تعجب می کردم. خدا رو شکر سوابق کاری همه روشن و موجود هست ! شما اگه دوست داشتيد و داريد که کار علمی بکنين چرا تا حالا اين کار رو نکردين. اسپم های شما همه جا موجوده و معنی کار علمی رو به خوبی نشون ميده.

4. شما رسما به همه کسانی که دارن تو تاپيک " شرمنده ، حس . . . " توهين ميکنين و اونا رو متهم به الافی ( به قول شما " علافی ! " ) می کنين. اگر برای خودتون احترام قايل نيستين ، لطفا برای ديگران احترام بذارين ، چند تا از با سوادترين اعضای سايت اونجا ميان و همين طور چند تا از مديرای سايت !

5. زندگی با شعار جلو نميره ! زندگی ناب ، زندگی ناب ..............

امیر Amir
2008/12/27, 06:42 PM
جناب امير واقعا حرفاتون جای تعجب داره !

چند تا نکته هست که دوست دارم شما هم بدونين :

1. هر چيزی جايی داره ، هر کی خواست کار علمی بکنه ، مانعی براش وجود نداره و ميتونه فعاليت بکنه. هر کسی هم که خواست با دوستانش تفريح کنه ميتونه بره تو اون تاپيک.

2. منظورتون از تاپيک های به " اصطلاح علمی " چی هست !؟ اگه تشخيص شما اين هست که اين همه تاپيک علمی ، کشک هستن و آقای الياس پور و يا دوستان متخصص ديگه که دارن واسه اونا زحمت ميکشن ، دارن به اصطلاح زحمت ميکشن ، منظورتونو واضح تر بيان کنين تا ما هم بدونيم.

3. برای من يکی خيلی جالبه ، اگه اين حرف رو از دهن هر کسی غير از شما شنيده بودم شايد کمتر تعجب می کردم. خدا رو شکر سوابق کاری همه روشن و موجود هست ! شما اگه دوست داشتيد و داريد که کار علمی بکنين چرا تا حالا اين کار رو نکردين. اسپم های شما همه جا موجوده و معنی کار علمی رو به خوبی نشون ميده.

4. شما رسما به همه کسانی که دارن تو تاپيک " شرمنده ، حس . . . " توهين ميکنين و اونا رو متهم به الافی ( به قول شما " علافی ! " ) می کنين. اگر برای خودتون احترام قايل نيستين ، لطفا برای ديگران احترام بذارين ، چند تا از با سوادترين اعضای سايت اونجا ميان و همين طور چند تا از مديرای سايت !

5. زندگی با شعار جلو نميره ! زندگی ناب ، زندگی ناب ..............
با سلام
1)این سایت تالاری به نام زنگ تفریح داره و فکر میکنم اسمش هم روش هست.

2)بعضی تاپیک ها از نظر علمی خوب پیش میره و این رو نفی نمیکنم.

3)حالا من و صحبت های من اسپم شد؟ خب شاید حق با شماست من اسپمم اما وجود اون تاپیک وسط این تالار یک کمی صورت قشنگی نداره.

4)این جا یک محیط مجازی هست و شخصا حس و روح این رو ندارم که با افرادی که اصلا و واقعا شناختی روشون ندارم در بیفتم,شاید شما درست میفرمایید و من دارم به خاطر مسیله ای پیش پا افتاده بحث میکنم.

5)اینکه مدیرای سایت و مدیران تالار ها و اعضای متخصص اونجا میان دلیل بر درستی وجود این تایپک هست؟ پس یعنی اگر مدیرای سایت نمیامدند شما میگفتی این تاپیک باید حذف بشه؟

من هم که بخیل نیستم خانم.

یا علی

نگين...NeGiN سبز
2008/12/27, 07:22 PM
با سلام

دیگران چطور؟

منم دقيقا با نظر امير موافقم
زنگ تفريح پس براي چيه ؟؟

anathema
2008/12/27, 11:34 PM
سلام

بنا به دلايل بسياری تاپيک مزبور ميبايست باشه. در صورت لزوم تغييرات مقتضی اعمال خواهد شد.

لطفا ديگه اين بحث رو ادامه ندين ، ما کارای به مراتب مهمتری داريم

با احترام

anathema
2008/12/27, 11:38 PM
سلام.منم خیلی دلم می خواد که کمک کنم فقط در حدی که از عهده ی دانشجو سال اول بر بیاد.;)

سلام

خيلی ممنونم از ابراز تمايلتون برای همکاری. چند روز به بنده فرصت بدين تا با شما تماس بگيرم

موفق باشين

امیر Amir
2009/1/02, 09:59 AM
با سلام

جالب هست که برای انتقاد و پیشنهاد ملت اخطار میدن!!! با این چیزا عزت آدم زیر سوال نمیره...چون من هر کسیو لایق و در حد این نمیدونم که بخواد از من خرده بگیره....

حالا اخراج شدن یا اخطار گرفتن از یک محیط مجازی اون هم از یک نمیدونم ربات یا مسبب ربات مهم نیست....

مهم آن است که آن چیز که نباید دیده میشد دیده شد.

◊ آنکه پیاپی سخنتان را می‌برد ، دلخوش به شنیدن سخن شما نیست . اُرد بزرگ ◊

anathema
2009/1/02, 01:08 PM
جناب امير Amir

لطفا فرافکنی نکنين. کسی به خاطر انتقاد يا پيشنهاد به شما اخطار نداده و نخواهد داد. لحن کلام شما به هيچ وجه مناسب نيست و شما علنا به اين باشگاه و کاربران محترم اون دارين توهين ميکنين. اگر که از اين عضويت ناراحت هستين ، لطفا با خروج خودتون اين ناراحتی رو از بين ببرين و نه با به سخره گرفتن باشگاه.

با احترام

doomann
2009/1/24, 07:02 PM
با سلام به تمامی عزیزان

با توجه به رشد روز افزون علم و تکنولوژی و رشد فزاینده فضاهای تخصصی در علوم مختلف ،‌ قصد داریم تا با شناخت فضا های تخصصی کاری هر رشته و همچنین موانع و محدودیتهای طراحی معماری فضاها ،‌ اطلاعات پایه و جامعی را جمع اوری کنیم .
در این راه تنها کسانی قادرند نسبت به تشریح فضاها اقدام کنن که خودشون درگیر فضا ها باشن و فعالیت حرفه ایشون در این زمینه باشه .
بنابر این از همه عزیزانی که تمایل دارن تا در جمع اوری این اطلاعات گروه معماری رو یاری کنن دعوت می کنم تا با شرکت در این تاپیک نسبت به تشریح خواسته های زیر اقدام کنن.

اهداف
هدف ما از انجام این نظر سنجی و پرسش های تخصصی ،‌ضمن جمع اوری اطلاعات مفید شما ،‌ آشنایی بیشتر معماران با فعالیتهای تخصصی و صرفا آشنایی مقدماتی برای طراحی فضاهایی است که به صورت تخصصی هیچگاه در یک مجموعه درسی گنجونده نمی شه و گاها برای طراحی اونها نیاز به مطالعات بسیار زیادی هست .
اگر چه در هر صورت برای یک طراحی دقیق و بدون اشکال نیاز به مطالعات و بررسی و پژوهشهای دقیقی هست اما جمع آوری این اطلاعات به نحو مطلوبی به طراحی فضای کمک خواهد کرد.
:

سوالات :

1- نام رشته و نوع فعالیت تخصصی شما چیست ؟

2- نام فضاهای معمول و تخصصی محیط کاری شما چیست ؟
مثلا کارخانه تولید سیم و کابل ،‌ مثلا آزمایشگاه خاک و ...
دراین بخش محدودتها از نیاز به وجود نور یا نبود نور ،‌ نوع مواد های موجود در فضا ،‌ وجود یا عدم وجود فضاهای خیس ؛‌ حیطه بندی وزن و یا تشعشع و ... مورد نظره

3- تعداد افرادی که در یک چنین مجموعه ای مشغول به فعالیت می شن به طور متوسط چند نفر هستند ؟

4- فضایی که دارای سلسله مراتب خاصی باشه در مجموعه هست و یا خیر از چه نظر ؟
به عنوان مثال : سلسله مراتب مدیریتی ،‌سلسله مراتب کاری ،‌ ساسله مراتب تولیدی و ...

5- متریال های خاصی که باید در فضا وجود داشته باشن چه متریالهایی هستند ؟‌
به عنوان مثال در بیمارستان نیاز هست از سنگ و سرامیک برای نظافت بهتر استفاده بشه و یا در محیطی مثل رادیولوژی فضا باید عایق تشعشع باشه .

6- محدودیت های شهری و آلودگی در مجموعه فعالیتی شما وجود داره یا خیر ؟

7- فضای سبز خاص و یا فضا سازی خاصی برای محدوده اطراف فضای کاری شما نیاز هست ؟
مثلا در مورد بعضی از رشته ها یک فاصله امنیتی نسبت به دسترسی ها و یا موارد مشابه در نظر گرفته می شود .

8- اندازه ها و ابعاد وسایل کار شما وزن قابل توجهی دارد ؟
توضیح اینکه : در مورد بعضی از وسائل کاری مثلا دستگاه پرس که وزن زیادی داره و یا دستگاههای تزریق پلاستیک نیاز هست که مستقیما روی زمین باشن و یا اندازه این وسائل طوریه که حتما ماشینهای سنگین باید بتونن در اون مکان حرکت کنن .

9- نمونه های موجود از فضاهای تخصصی در داخل از خارج کشور وجود داره که به عنوان یک نمونه معرفی کنید ؟

10 - مواردی رو که فکر می کنید مطرح کردنش در طراحی فضای تخصصی کاری شما اثر داره رو مطرح کنید .

قبلا از همکاری شما تشکر می کنم

برای درج اطلاعات خواسته شده به این تاپیک بروید :‌

طرح جامع جمع اوری اطلاعات ابنیه تخصصی (http://www.iran-eng.com/newthread.php?do=newthread&f=47)

حمید 729
2009/3/17, 11:29 AM
سلام روز خوش خوبی؟ من تازه واردم لطف میکنی یه مثال عملی از msp برام بفرستی :gol::smile: ممنونم

h-nowrouzi@yahoo.com

Kaizen
2009/4/05, 03:32 PM
با توجه به تعدد پستها و تاپیکها در رابطه با "معرفی رشته مهندسی صنایع و گرایشهای مرتبط" پیشنهاد میکنم همه این مطالب در یک تالار مستقل جمع آوری و طبقه بندی شوند تا هم از این پراکندگی خارج بشوند و هم دسترسی به این مطالب برای افراد سریعتر و راحت تر صورت بپذیره و هر کس براساس نیازش بتونه به بخش مورد نظرش مراجعه کنه.

mahtabi
2009/4/05, 06:59 PM
با توجه به تعدد پستها و تاپیکها در رابطه با "معرفی رشته مهندسی صنایع و گرایشهای مرتبط" پیشنهاد میکنم همه این مطالب در یک تالار مستقل جمع آوری و طبقه بندی شوند تا هم از این پراکندگی خارج بشوند و هم دسترسی به این مطالب برای افراد سریعتر و راحت تر صورت بپذیره و هر کس براساس نیازش بتونه به بخش مورد نظرش مراجعه کنه.

سلام کایزن جان
لطفا لینک بدینتا بررسی کنم و پاسخگوی شما باشم.
راستش جستجو زدم نیومد.
ممنون

Kaizen
2009/4/06, 01:47 AM
سلام کایزن جان
لطفا لینک بدینتا بررسی کنم و پاسخگوی شما باشم.
راستش جستجو زدم نیومد.
ممنون

فعلاً اینها رو پیدا کردم :

1. تعریف مهندسی صنایع در یک جمله (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=19592)
2. لطفا رشته ی صنایع رو معرفی کنید (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=81884)
3. تعریف و اهداف رشته (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=77097)MBA (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=77097)

4. آشنايي با گرایشهای مهندسی صنایع و منابع آزمون كارشناسی ارشد (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=76788)
5. مهندسي صنايع يعني ........ (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=48619)
6. چه کسانی جذب رشته مهندسی صنایع می‌شوند ؟ (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=73015)
7. رشته مهندسی صنایع (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=64868)
8. مهندسی صنایع و تاریخچه آن (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=15346)
9. صنایع چه جور رشته ایه؟ (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=51224)
10. چارت نموداری دروس مهندسی صنایع _ تولید صنعتی (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=54007)
11. اهميت مهندسى صنايع (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=9807)
12. تاريخچه مهندسى صنايع (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=9465)
13. مهندسی صنایع چه تخصصی است؟ (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=9258)
14. تعريف مهندسي صنايع (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=9258)

Kaizen
2009/4/06, 02:06 AM
این هم یه سری دیگه :

15. فرق مهندسی صنایع با مدیریت صنعتی (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=14644)
16. اطلاعات درباره رشته جدید مهندسی مدیریت پروژه ها (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=10516)
17. مهندسی مدیریت پروژه (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=19322)
18. MBA (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=17506)
19. فرق MBA با رشته مدیریت پروژه در کارشناسی ارشد چیه؟ (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=32469)
20. بروشور شغلي مهندسي صنايع (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=22019)
21. مهندسي صنايع- سيستم‌هاي اقتصادي اجتماعي و مديريت سيستم و بهره‌وري (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=48678)
22. گرایش تحلیل سیستمها چیست ؟ (http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=794543#post794543)

mahtabi
2009/4/06, 10:02 AM
سلام:
راستش اگر این موراد رو بخوام یه تالار کنم زیاده و اینکار فکر نکنم مفید باشه.بعضی موارد توی زیر تالاراشونن که.
اما خوب میشه یک سری از اون ها به زیر تالار های مربوطه بفرستم و یک سری دیگه رو با هم ترکیب کنم.
فلسفه ی اینکه ترکیبی صورت ندادماینه که وقتی تاپیک هایی ور ترکیب میکنیم نظم داخلیه تاپی به هم میخوره و بر طبق زمانبدیشون جابجا میشن.
یک دلیل دیگه ای که این هارو جابجا نکردم اینه که تالار اصلی خالی میشه و در واقع این تالار باید یه جورایی مطالب کلی رو در بر بگیره و جزئیات به زیرتالارا برن.

در هر صورت حتما بهشون رسیدگی میکنم.
ممنون از توجهتون.

اما به هر حال بهش تا 3 روز آتی رسیدگی میکنم.

moh3nshz
2009/5/14, 03:29 PM
مهندسی صنایهع اقیانوسی است به وسعتی تا ناکجا اباد
ولی به ارتفاه یک میکرون
گلابی گلابیییییییییی
حیف اسم مهندسییییی!!!!

امیر Amir
2009/5/15, 11:59 AM
مهندسی صنایهع اقیانوسی است به وسعتی تا ناکجا اباد
ولی به ارتفاه یک میکرون
گلابی گلابیییییییییی
حیف اسم مهندسییییی!!!!
با سلام.

شما به سر خوشیتون ادامه بدید.:redface::biggrin:;)
حرفی که از سر معده بیاد زیاد نمیشه روش حساب کرد.;)
با احترام

AieAMIRKABIR
2009/5/15, 12:37 PM
با سلام

سلام فکر کنم در مورد iso صحبت کنیم بهتره.
AieAMIRKABIR:gol: