PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : جمع کردن جزوه اساتید جهت کنکور ارشد یکی بزارین دو تاببرین

لیلا جان
2011/6/02, 01:25 AM
;) می گن سوالی کنکور ارشدبیشتر از جزوات دانشگاههای معتبر میاد بیاین جروهامونو تبادل کنیم بچه های دانشگاههای تهران و مشهدو تبریزو اصفهان و..جزوه های مکانیکی و فیزیکی و ترموتونو جهت ارشداینجا بزارین تا .....

لیلا جان
2011/6/04, 12:46 AM
من جزوه های صنعتی اصفهان به همران سنجش ودانشو به صورت pdfوپرینت و نیزکپیه پارسه رو دارم هر کی می خواد بگه یا تبادل میکنم یا....:redface::redface::gol:

magnet
2011/6/04, 01:13 AM
;) می گن سوالی کنکور ارشدبیشتر از جزوات دانشگاههای معتبر میاد بیاین جروهامونو تبادل کنیم بچه های دانشگاههای تهران و مشهدو تبریزو اصفهان و..جزوه های مکانیکی و فیزیکی و ترموتونو جهت ارشداینجا بزارین تا .....

من جزوه های صنعتی اصفهان به همران سنجش ودانشو به صورت pdfوپرینت و نیزکپیه پارسه رو دارم هر کی می خواد بگه یا تبادل میکنم یا....:redface::redface::gol:

سلام.
پیشنهاد خوبی یه ولی قبلاً این کار شده و جزوات زیر که آماده شده بود :

فیزیکی 2(صنعتی اصفهان)
خواص مکانیکی 1 و2 (دکتر نجفی زاده-صنعتی اصفهان)
خواص فیزیکی 2 (دکتر شفیعی-صنعتی اصفهان)
عملیات حرارتی (دکتر گلعذار-صنعتی اصفهان)
شیمی فیزیک(دکتر عباسی-صنعتی اصفهان)
خواص فیزیکی 1(دکتر گلعذار-صنعتی اصفهان)
ترمودینامیک مواد(دکتر عباسی-صنعتی اصفهان)
شیمی فیزیک و ترمو(پارسه)
خواص مکانیکی2(دانشگاه سمنان)
ترمودینامیک(دانشگاه سمنان)
خوردگی و اکسیداسیون(شریف)
خوردگی و اکسیداسیون(استاد افشار)
پدیده های انتقال مواد(شریف)
ترمودینامیک(سیم چی)
ترمودینامیک(یوزباشی زاده)
انجماد فلزات(شریف)
دیرگداز(فقیهی)
مکانیکی 1 (شریف)
مکانیکی 1(برای کنکور)
شکل دادن فلزات و حل تمرینها(شریف)
روش آنالیز مواد(شریف)
خواص فیزیکی 1(شریف)
خواص فیزیکی 2(شریف)
آزمونهای کارشناسی ارشد آزاد ماهان با پاسخ تشریحی
کرستالوگرافی(دکتر میرزایی-دانشگاه سمنان)
ترمودینامیک(دکتر یوزباشی)

و هر کی می خواست به مدیر (!؟) اطلاع می داد . (البته من نگرفتم)
شما اگه مطالبی رو دارین که مفیده و می خواین همه استفاده کنن لینک جزوات و کتب (http://www.iran-eng.com/forumdisplay.php/292-%DA%A9%D8%AA%D8%A8-%D9%88-%D8%AC%D8%B2%D9%88%D8%A7%D8%AA?s=&pp=40&daysprune=-1&sort=lastpost&order=desc) هستش ، می تونین از اون استفاده کنین. یا با همون مدیر مکاتبه کنید.

ممنون و موفق باشین.

لیلا جان
2011/6/04, 01:36 AM
[مرسی از توجهتون و راهنماییتون
من خودمم اون جزوه هارو درخواست کردم جناب مهندس این جزوات سنجش ودانشه و جزوات اساتید نیست و البته من می خواستم اینجا بابی بشه واسه تبادل جزوات و البته کمک به هم و چون همن هارو داشتم کاری بود که از دستم بر میامد که تبادلی صورت بگیره .
بازم ممنون اما بهتره ادمارو به همیاری ترغیب کرد .
:redface:

shahab-e.din
2011/6/05, 11:09 AM
سلام دوست عزیز
البته خوندن جزوات معتبر خیلی خوبه ولی رفرنس های کنکور مشخص هستند
کنکور امسال رو ببینید
همه سر در گم بودند چون فقط به جزوه اکتفا کردند.
رفرنس خوندن رو یادتون نره
با تشکر

لیلا جان
2011/6/06, 02:37 PM
آقا حسام یکی از جزوهارو (علم مواد)رو واستون ایمیل کردم بی انصاف یه تشکر واسم بفرست
آقا محسن دوست عزیزی که ازم تشکر کردی چون من از این کارتون مشعوف شدم شمام ایمیلتونو بفرستین
اگه خوشتون اومد بازم جزوه هست واسه بقیه درسا
شماهم واسه من جزوه بفرستید دیگه
با تشکر من:razz:

لیلا جان
2011/6/06, 02:55 PM
آقا مجتبی شرمنده که اسمتونو اشتباه محسن گفتم
منم ممنونم

Ho$$ein
2011/6/06, 08:28 PM

پیشنهاد خوبیه ... من اگه جزوه معتبری دستم اومد .. آپلودش میکنم .
از کار خوبتون هم تشکر میکنم .

hesam02
2011/6/06, 09:20 PM
آقا حسام یکی از جزوهارو (علم مواد)رو واستون ایمیل کردم بی انصاف یه تشکر واسم بفرست
آقا محسن دوست عزیزی که ازم تشکر کردی چون من از این کارتون مشعوف شدم شمام ایمیلتونو بفرستین
اگه خوشتون اومد بازم جزوه هست واسه بقیه درسا
شماهم واسه من جزوه بفرستید دیگه
با تشکر من:razz:

من معمولا عادت ندارم از پست کسی تشکر کنم ولی چون شمایید اوکی...

لیلا جان
2011/6/07, 12:04 AM
خوب یکی از اون تشکرام از من بکنین
یه تشکر بهم اضافه شه چی میشه؟

Mojtaba_1366
2011/6/07, 07:19 AM
بچه ها انقدر دنبال جزوه نباشید بهتره اول رفرنس ها رو بخونید بعد جزو

mazhelan
2011/7/02, 08:28 PM

من جزوه ندارم به اشتاک بذارم.میشه جزوه هاتونو به منم بدید:(
z.sh009@gmail.com

fc_farshad
2011/8/21, 07:54 PM
آقا حسام یکی از جزوهارو (علم مواد)رو واستون ایمیل کردم بی انصاف یه تشکر واسم بفرستآقا محسن دوست عزیزی که ازم تشکر کردی چون من از این کارتون مشعوف شدم شمام ایمیلتونو بفرستیناگه خوشتون اومد بازم جزوه هست واسه بقیه درسا شماهم واسه من جزوه بفرستید دیگه با تشکر من:razz: سلام من پيامتو ديدم و اين ايميلو ميفرستم اگه مايل بودي بگو تبادل جزوه کنيم من تموم جزوات دانشگاه شريفو دارم (شامل تموم درسا) تو پيغام اينارو جا انداخته بودي ميتونم همشو واست بفرستم عوضش ازت ميخام جزوات سنجشو واسم بفرستي fc_xway@yahoo.com

دخترک ناز
2011/8/23, 05:36 PM
سلام من پيامتو ديدم و اين ايميلو ميفرستم اگه مايل بودي بگو تبادل جزوه کنيم من تموم جزوات دانشگاه شريفو دارم (شامل تموم درسا) تو پيغام اينارو جا انداخته بودي ميتونم همشو واست بفرستم عوضش ازت ميخام جزوات سنجشو واسم بفرستي fc_xway@yahoo.com

سلامم.من جزوه هارو می خوام.جزوه ای ندارم.اگه میشه برام بفرستین. www.fatemehmaterial@yahoo.com (http://www.fatemehmaterial@yahoo.com)

jaafar_amiri
2011/9/24, 11:01 AM
سلام دوستان تو رو خدا اگه یه جزوه ترمودینامیک دارین به منم بدین به شدت احتیاج دارم به یه بن بست خوردم تو رو خدا کمکم کنین

Ho$$ein
2011/9/24, 01:19 PM
سلام دوستان تو رو خدا اگه یه جزوه ترمودینامیک دارین به منم بدین به شدت احتیاج دارم به یه بن بست خوردم تو رو خدا کمکم کنین

سلام ... این جزوه رو من در تالار مهندسی شیمی دیدم ... بگرد اگه پیدا نکردی بگو تا واست آپلود کنم .

HADI7199
2011/10/14, 11:26 AM
سلام ليلا جان ميشه برا منم بفرستي اين جزوه ها رو
hadi7199@yahoo.com

m.akbari89
2011/10/14, 12:00 PM
سلام.ممنون ميشم اگه اين جزوه ها رو واسه منم بفرستيد.
m.akbari89@yahoo.com