برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مشاوره آزمون كارشناسي ارشد
take off
2011/6/02, 12:12 AM
اين اولين پست من تو اين قسمته
تا چند وقت قبل جرات نميكردم بيام تو اين قسمت
گاه گاهي مياومدم و مطالب رو مي خوندم
الان مي خوام جرات كنم
مي خوام شروع كنم اين سد رو از جلو پام بر دارم
و كمك به راهنما دارم
از استاد دومان خواهش كردم كه بيان همچين تاپيكي بزنن و راهنماييمون كنن (مي دونم كه سرشون خيلي شلوغه)
رفم كه به رها جان بگم ديدم تو پروفايلشون نوشتن تا آخر امتحانا نيستن
واسه همين خودم جسارت كردم
تو تالار معماري هر چي بخوايي اطلاعات هست اما هيچ جا نديدم نحوه ي شروع چطوريه
چطوري درس بخونيم
منابع آن لاين رو از كجا گير بياريم
موسسات آموزشي چقد مي تونن موثر باشن
اسكيس ها و كلاساي اسكيس
ممنون ميشم از همه ي عزيزاني كه اين راه رو رفتن و اطلاعاتشون رو در اختيار ما بزارن
من خودم واقعا نياز دارم به راهنماييي
هزاران بار ممنونم
اين تاپيك فقط 3 محور داره
يافتن منابع اصلي
روش مطالعه
اسكيس
لطفا به عناوین تاپیک ها و اهداف اولیه ای که برای هر تاپیک در نظر گرفته شده توجه کنید
در مورد مسائل شخصی و یا سوالاتی که مستقیما از شخص خاصی دارین میتونین به پروفایلها مراجعه کنید
و در مورد مسائل کلی کنکور کارشناسی ارشد به تاپیک زیر بروید
کارشناسی ارشد (http://www.iran-eng.com/showthread.php/11296-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)
و در مورد هر موضوع خاصی به تاپیک با عنوان مربوط مراجعه کنید
در این تاپیک هم فقط در مورد موضوعاتی با همین محوریت هایی که خانم مهندس فرمودن خواهش میکنم صحبت بفرمائید
شاید بهتر باشه دوستانی که از این سد رد شدن بیان راهنمایی کنن ولی من به شخصه تقریبا تا چند سال پیش هر کتابی که به نحوی به معماری مربوط بود رو خوندم و الان 2 سال هم هست که بدون خوندن کنکور میدم .به نظرم کنکور معماری بیشتر اطلاعات عمومی معماری ئو شاید فقط قسمت فن و ساختمان یه مقدار تخصصی تر باشه .
قبولی تو ارشد یه راه سریع داره اونم اینه که چیزایی که میخونی رو با منابع اونسال همسو کنی سوالای سال پیش منبع خوبیه ولی فقط تا 50 درصد شما رو بالا میاره اگه میخای رتبه 2 رقمی بیاری باید ببینی طراح سوالات کدوم دانشگاهه و منابع رو گیر بیاری.
arckey
2011/6/03, 04:57 PM
چیزایی که میخونی رو با منابع اونسال همسو کنی
من اینجا رو متوجه نشدم ؟ منابع اون سال؟
طراح سوالات کدوم دانشگاهه و منابع رو گیر بیاری.
چطوری ؟
architect6529
2011/6/03, 06:27 PM
نحوه ي شروع چطوريه
چطوري درس بخونيم
اسكيس ها و كلاساي اسكيس
نحوه شروع یه انگیزه قویه. یه همت زیاد که وسطش جا نزنین و نگین خسته شدم. در عین حال نباید از کل تفریحاتتون بزنین، چون خیلی خسته میشین. یا برای اسکیس رمقی براتون نمیمونه.
من هر روز از 7:30 صبح تا 7:15 کتابخونه بودم و خوب میخوندم. غیر 15 دقیقه تا 2 ساعت برای ناهار. بعد از اون یا نمیخوندم و یا خلاصه ها یا مثلا کلمه زبان میخوندم. اواخر هم این ساعتا تست میزدم. مهم اینه که خوب و عمیق بخونین نه اینکه همه منابعو بخونین که عملا غیر ممکنه. اما قطعا هرچی بتونید منابع بیشتری بخونید (البته خوب) موفقتر خواهید بود. مرور درسها در هفته های آخر و خلاصه برداری خییلی مهمه.
در مورد منابع آن لاین اطلاعی ندارم.
به نظر من منابع خوندن کافیه. من خودم برای اینکه خودمو محک بزنم دو آزمون جامع پارسه هم شرکت کردم. که همونطور که همه میگفتن با کنکور اصلی خیلی فرق داشت. اما بازم ناراضی نیستم اما توصیه اکید هم نمیکنم. در دو آزمون رتبم 7 و 54 شد. در آزمون اصلی 197.
برای مرور شاید خوب باشه از جزوات موسسات بخونید. اما انرژیتونو روی منابع بذارید. این جزوه ها برای کسایی خوبه که زمان کم دارن. برای مرور هم میتونن خوب باشن. من نخوندم.
در مورد اسکیس هنوز خودم دارم تحقیق میکنم کجا برم. اما کلاسای مقدماتی آقای شقاقی رفتم و راضی بودم. خیلی تمرین میخوان و این خیلی خوبه. اما اگر دستتون خیلی قویه احتمالا براتون مناسب نیست.
take off
2011/6/03, 08:01 PM
نحوه شروع یه انگیزه قویه. یه همت زیاد که وسطش جا نزنین و نگین خسته شدم. در عین حال نباید از کل تفریحاتتون بزنین، چون خیلی خسته میشین. یا برای اسکیس رمقی براتون نمیمونه.
من هر روز از 7:30 صبح تا 7:15 کتابخونه بودم و خوب میخوندم. غیر 15 دقیقه تا 2 ساعت برای ناهار. بعد از اون یا نمیخوندم و یا خلاصه ها یا مثلا کلمه زبان میخوندم. اواخر هم این ساعتا تست میزدم. مهم اینه که خوب و عمیق بخونین نه اینکه همه منابعو بخونین که عملا غیر ممکنه. اما قطعا هرچی بتونید منابع بیشتری بخونید (البته خوب) موفقتر خواهید بود. مرور درسها در هفته های آخر و خلاصه برداری خییلی مهمه.
در مورد منابع آن لاین اطلاعی ندارم.
به نظر من منابع خوندن کافیه. من خودم برای اینکه خودمو محک بزنم دو آزمون جامع پارسه هم شرکت کردم. که همونطور که همه میگفتن با کنکور اصلی خیلی فرق داشت. اما بازم ناراضی نیستم اما توصیه اکید هم نمیکنم. در دو آزمون رتبم 7 و 54 شد. در آزمون اصلی 197.
برای مرور شاید خوب باشه از جزوات موسسات بخونید. اما انرژیتونو روی منابع بذارید. این جزوه ها برای کسایی خوبه که زمان کم دارن. برای مرور هم میتونن خوب باشن. من نخوندم.
در مورد اسکیس هنوز خودم دارم تحقیق میکنم کجا برم. اما کلاسای مقدماتی آقای شقاقی رفتم و راضی بودم. خیلی تمرین میخوان و این خیلی خوبه. اما اگر دستتون خیلی قویه احتمالا براتون مناسب نیست.
شما امسال كنكور داري آره؟تبريك ميگم
در مورد نحوه ي درس خوندن برامون بگو- فك كن مي خوايم از صفر شروع كنيم راهنماييمون كن لطفا
منابع رو از كجا گير بياريم يني چه سازماني منابع رو مشخص ميكنه كه كتاباشو بخونيم؟
عميق بخونيم يني چي؟
خلاصه برداري چطوري امكان داره
برامون حرف بزن ممنون
من شخصا خیلی خوندم ولی اعتقاد نداشتم برا کنکور بخونم کتابایی که خوندم یه دایره وسیع بود و الان دارم استفادش رو می برم .
ببینین کنکور تو ایران یه اتفاق مضحکه که اصلا نباید وقتتونو براش حروم کنید.یه سر به تاپیک کنکور 90 بزنین میبینین که امسال دوستان اصفهانی هم راضی بودن هم رتبه های خوبی آوردن پارسال رو اطلاعی ندارم سال قبلش دوستان علم صنعت و سال قبل مرفهین دانشگاه تهران در صدر بودن ،خب واما نتیجه نتیجه اینکه هیچی اتفاقی نیست!برای سال 91 خدا می دونه چی می شه.شما منابع این 4 سال رو بدست بیارین قطعا درصد میانگینتون به بالای 50 خواهد رسید برای بیشتر کردنش باید توی دانشگاه های مختلف دوستان معتمد داشته باین که معمولا وجود نداره.
موفق باشید تا بعد.
take off
2011/6/04, 11:58 AM
كدخدا جان ممنون كه وقت ميزاري و راهنماييمون ميكني
ازت مي خوام يكم بيشتر باز كني مطالبو يني چي دوستان اصفهاني راضي بودن؟؟
منابع 4 سال؟؟
architect6529
2011/6/04, 07:59 PM
شما امسال كنكور داري آره؟تبريك ميگم
در مورد نحوه ي درس خوندن برامون بگو- فك كن مي خوايم از صفر شروع كنيم راهنماييمون كن لطفا
منابع رو از كجا گير بياريم يني چه سازماني منابع رو مشخص ميكنه كه كتاباشو بخونيم؟
عميق بخونيم يني چي؟
خلاصه برداري چطوري امكان داره
برامون حرف بزن ممنون
مرسی:smile:
اول اینکه به رتبه های خوب فکر کنید. دست نیافتنی نیست. من به 15 فکر میکردم:surprised:
من منابعو از دوستانم که سالهای گذشته کنکور دادن پرسیدم که الویتها هم بهم بگن. کتابهایی که من خوندم تعداد کمی هستن. من از 21 شهریور شروع کردم و خیلی کند میخوندم. شما زودتر شروع میکنین خیلی خوبه.
منظورم از عمیق خوندن اینه که از چیزی تا کاملا متوجه نشدید نگذرید. مطمئن باشید که موضوعو درک کردید. این بیشتر در مورد فنی صدق میکنه.
از نکاتی که احساس میکنید امکان فراموش کردن داره خلاصه برداری کنید. میتونید برای تاریخ جدول بندی کنید. من از همه کتابهایی که خوندم خلاصه برداری کردم. اگر جزو عده ای نیستید که نوشتن به یادگیری بیشترشون کمک میکنه، حواستون باشه که خلاصه برداری زمان زیادی ازتون نگیره. برای اینکه زمان کمتری بهش اختصاص بدید میتونید به خط کشیدن زیر نکات مهم و نوشتن مطلب بسیار کوتاهی در کنار کتابتون اکتفا کنید.
من لیست کتابهایی که خوندم براتون میذارم. امیدوارم براتون مفید باشه.
زبان: فکر کنم 24 درس از "504"- 43 صفحه اول "فرهنگ تصویری"+در و پنجره. من زبانم خوب بود. ولی کلا به نظرم عمومی خوندن هم آسونتر و هم مفیدتره. چراکه با خوندن زبان عمومی امکان جواب دادن به بعضی سوالات اختصاصی هم هست. ولی هیچی 100% نیست. امسال از فرهنگ هیچ سوالی ندادن. ممکنه سال دیگه همش فرهنگ بدن. اما غیر از امسال معمولا 10 سوال از فرهنگ اومده.
فنی: "درک رفتار سازه ها" گلابچی- "سازه در معماری" گلابچی- "معمار مهندس ساختار" گلابچی- "عناصر جزئیات" هنرستان(اگه پیدا نکردید راهیان داره فقط نثر هنرستان راحتتره)- فنی1و2و3 راهیان- "سیستم های ساختمانی آینده" گلابچی- "اقلیم و معماری" کسمایی.
تاریخ: "معماری اسلامی" پیرنیا- "سبک شناسی" پیرنیا- "معماری معاصر غرب" قبادیان- "از زمان و معماری" مزینی- "آشنایی با معماری جهان" زارعی- جزوه مبانی نظری معماری معاصر دکتر کامل نیا(از اساتید فردوسی)- یکی دو فصل از "معماری دوره پهلوی" مصطفی کیانی+عکساش- تاریخ راهیان
درک: درک راهیان
منظر: "باغ های ایران و کوشکهای آن" ویلبر- جزوه های منظر: مقاله "باغ ایرانی" پیرنیا- بخشی از فصل هفتم کتاب "طراحی باغ و پارک"- مقاله "باغ ایرانی تمثیلی از بهشت" دکتر مجتبی انصاری و مهندس هادی محمودی نژاد- مقاله "معماری منظر و ابعاد کیفی زندگی اجتماعی" هومن کلیجی- مقاله "مباحثی درباره شناخت معماری منظر" محسن خراسانی زاده- مقاله "منظر شهری" رضا سیروس صبری- جزوه درسی مبانی طراحی منظر- بخشی از کتاب "نگاهی به باغ های ایران" آریان پور- "طراحی باغ و احداث فضای سبز" غزاله روحانی- فصل اول "طراحی باغ و پارک" (سیر تاریخ پردیس های ایران زمین) جمشید حکمتی- معماری با طبیعت در گذر زمان دکتر هما بهبهانی- باغ ایرانی(متن سخنرانی آقای یعقوب دانش دوست)- منظر راهیان
البته من سرعت خوندنم خیلی کم بود. با روزی متوسط 10 ساعت، مثلا سبک شناسی 1هفته طول کشید. این جزوه ها و مقاله های منظر اسمشون زیاده ولی من 6روزه هموشونو خوندم. بعضیاشون چیز زیادی نداشتن.
تست هم تستای راهیان و کتاب کنکاش. (تست سالهای گذشته حداقل 2بار بخونید.)
شما با زمان بیشتری که اختصاص میدید و اگر سرعت بیشتری داشته باشید کتابهای بیشتری میتونید بخونید. اما همونطور که گفتم هر کتابی که میخونید خوب بخونید.
اگر تمایلی داشته باشید بعد از اسکیس (اواخر تیر) فکر کنم بتونم خلاصه هامو براتون بذارم.
موفق باشید:)
خب مشخصه دیگه من چی بگم امسال به احتمال زیاد طراحان عزیز از دانشگاه اصفهان و یا ذانشگاه های وابسته به اصفهان بودن این یعنی اگه توی دوران دانشگاه فعال بوده باشین و کار کرده باشین می تونین به طور قطع تا 50درصد میانگین رو کسب کنین .تا اینجا رو که کاملا متوجه شدین؟حالا برین سوالای مشترک این 4سال رو پیدا کنین و از روی این سوالات می تونین به منابع کلی آزمون پی ببرین که چی هستن.حالا برای بقیه اون 50درصد نظر شخصی من اینه که تلاش خیلی معنی نداره ئو ممکنه حتی باعث ناامیدی بعد از کنکور بشه پس تا 50درصد برای همه کسبش سخت نیست اما 50درصد بقیه بسته به شانس ،طراح،دایره معلومات تغییر میکنه
take off
2011/6/05, 11:31 PM
خب مشخصه دیگه من چی بگم امسال به احتمال زیاد طراحان عزیز از دانشگاه اصفهان و یا ذانشگاه های وابسته به اصفهان بودن این یعنی اگه توی دوران دانشگاه فعال بوده باشین و کار کرده باشین می تونین به طور قطع تا 50درصد میانگین رو کسب کنین .تا اینجا رو که کاملا متوجه شدین؟حالا برین سوالای مشترک این 4سال رو پیدا کنین و از روی این سوالات می تونین به منابع کلی آزمون پی ببرین که چی هستن.حالا برای بقیه اون 50درصد نظر شخصی من اینه که تلاش خیلی معنی نداره ئو ممکنه حتی باعث ناامیدی بعد از کنکور بشه پس تا 50درصد برای همه کسبش سخت نیست اما 50درصد بقیه بسته به شانس ،طراح،دایره معلومات تغییر میکنه
سوالای مشترک این 4سال منظورت اينه كه سوالاي 4 دوره قبل رو بررسي كنيم؟؟
سوالای مشترک این 4سال منظورت اينه كه سوالاي 4 دوره قبل رو بررسي كنيم؟؟
آره دقیقا.
take off
2011/6/05, 11:38 PM
آره دقیقا.
چند سال كه فارغ التحصيل شدين؟
نظرتون راجع به اين موسسات چيه؟
گويا راهيان ارشد از همه بهتره
چند سال كه فارغ التحصيل شدين؟
نظرتون راجع به اين موسسات چيه؟
گويا راهيان ارشد از همه بهتره
من 87 فارغ التحصیل شدم
من به نظرم اگه پول اضافه دارین سراغ موسسات برین.
کمک میکنن و خیلیم خوبن ولی فقط برای کنکور نه برای افزایش معلومات!
take off
2011/6/06, 12:12 AM
سلام به همه دوستای عزیز معمار....
من پارسال منابع خوندم البته کم اما درصدام بد نبود هرچند مجاز نشدم....
سوالم اینه که کتابخانه تو تهران میشناسین که منابع معماری رو داشته باشه؟
از من ميشنوي هر طور شده كتابا رو بخر
حتي اگه پول نداري بازم يه جوري بخر
اه خدايي نكرده كسي قبول نشه حداقلش اينه كه اطلاعاتشو جمع بندي كرده و در پايان ليستي از بهترين كتابها ي معماري رو داره
يه كتابخونه كه هر معمار بايد داشته باشه
doomann
2011/6/06, 12:17 AM
سلام به وروجک عزیز ، کدخدای محل و همه عزیزانم
بحث خوندن واسه ارشد شد و اومدن توی وادی ارشد .لازم می دونم یکسری نکات رو حتما یاد اور بشم .
اول اینکه هدفتون رو کاملا پر رنگ کنید .مخالف حرفهای کدخدا نیستم ولی معتقدم دانشجوها کتاب نمی خونن اگرم می خونن کمه . وقتی رفرنس همه مطالب محدوده ، پس باید مطالعات درست و منطقی افزایش پیداکنه . منکر پارتی بازیهایی هم که گفتید نمی شم و با تمام وجودم معتقدم هیچ اتفاقی در حال حاضر مطابق با قانون پیش نمیره خصوصا اموزش عالی !!
هدف رو کامل مشخص کنید ارشد معماری صرفا یه پله واسه دکترا . و به طور کل پژوهش رو یاد میده . روش تحقیق . سیر اندیشه ها و نظریه ها و اکثرا دروس تکراری .. طراحی ختم میشه به فضاهای درشت مثل پارک و لند اسکیپ و نهایتا یه پایان نامه . پس به حرف کدخدای عزیز اضافه می کنم موسسات کنکور چیزی یاد نمی دن و صرفا برای کنکور خوبن + اگر تو دوره ارشد بیاین و خودتون نخواید بجز ارتقا مدرکی ذره ایی به اطلاعات معماریتون اضافه که نمیشه هیچ ، معلومات دوره کارشناسی ارزشمند تر از ارشد هم میشه .
برای رقابت توی ارشد به زبان انگلیسی به عنوان یه نکته کلیدی نگاه کنید . رقابت خارج از گود پارتی بازیها ، الان تو زبانه .و اگر نمذه پایینی میارید بهتره خودتون رو برای بقیه درسها خسته نکنید .
خوشبختانه اسکیس بعضی جاها به درد بچه های معماری می خموره اگر کمی به خودشون زحمت داده باشن و علاوه بر طراحی های کامپیوتری یه دستی هم به قلم برده باشن . اونوقته که رتبه یک رقمی کنکور پیارسال قبول نمیشه !!
توصیه اخر ، درس رو بخونید برای معلوماتتون نه برای کنکور . درس ها رو بفهمید . خلاصه کنید و منطقی و بر اساس اصول مداوم تکرار کنید . همه درسها هم یک ارزش دارن . به ضریبشون توجه نکنید .
برای همتون آرزوی موفقیت دارم . ضمن اینکه در این بحث خواهم بود .
بچه ها منم یه همچین تاپیکیو باز کردم http://www.iran-eng.com/showthread.php/275500-پارسه؟-آکادمی-تخصصی؟-مدرسان؟-ماهان-؟-خانه-معمار؟-کدام-موسسه-برای-ارشد-91
اما به نتیجه ای نرسیدم و تقریبا تاپیکم داره دچار سردر گمی میشه
من نظرم اینه که این موسسات تو کتاباشون سعی شده نکات مهم این منابع اصلی آورده بشه
مثلا تو منابعی که واسه فن ساختمان هست به تبع یک سری مطالب تکراری میشه تو این کتابا اومدن حذف کردن و مطالب باقی موندرو کنار هم گذاشتن
من شنیدم مرکز معماری خوبه و آکادمی تخصصی چون اینا تمرکزشون رو معماری هست ولی موسسه مثل ماهان تمام رشته هارو داره
من زمانی که پارسه میرفتم همزمان بود با آزمون ارشد 89 و بچه های اونجا رتبه های خوبی آورده بودن از تک رقمی داشت الی آخر
منم میخوام شروع کنم با این تفاوت که 2 ترم هم دارم و این خیلی نگرانم میکنه اما چون واقعا رو مود خوندن واسه ارشد هستم میخوام بخونم چون عاشق کتابخونه ام
حرفاتو جمع بندي كن كه به نتيجه برسيم
ترم 6 هستي؟
چيكارا كردي؟
برنامه ريزيت چيه؟
واسه آزاد يا سراسري؟
تعريف كن ببينم
ترم 2 کارشناسی ناپیوسته
والا یک 35 تاپاس کردم و یه 37 تایی مونده
برنامم اینه که نهایتا تا تابستون ساله دیگه تمومش کنم
واسه سراسری اگه نشه آزاد اونم فقط آزاد تهران و قزوین قزوینم چون کاردانیم اونجا بوده
vorojak_error اسم کوچیکتو بهم میگی ؟
من میترسم بشینیم منابع اصلی بخونیم نتونیم جمع بندی کنیم
واقعا سر این موضوع دپرس شدم نمیدونم دیگه
take off
2011/6/11, 12:00 AM
راستي همون طور كه ميدونين واسه كارشناسي همه ي درسا رو با هم مي خونديم
واس ارشد چي؟
آيا بايد 1 كتابو اينقد بخونيم تا ياد بگيريم يا چنتا كتابو با هم بخونيم؟
با توجه به اينكه اكثر كتابا رو بار اوله كه مي خونيم
اگه اين كتابا تو اين 4 سال به عنوان منابع معرفي ميشد الان اين همه دردسر نداشتيم حالا باز دانشگاه ما چون پيام نوره منابع مشخصه اما متاسفانه بيشتر كتابا مختص پيام نوره
الانم كه واس معماري 2 ترمه كه منبع معرفي كردن(واسه معماري گفتم) وضع خراب شده
از يه طرف بايد كلي پروژه بديم واسه درس 2 واحدي از اون ور ميان ترم و امتحان پايان ترم و . . .
اوضاعي شده
دس نزار رو دلم كه . . .
به بقيه كه ميگم ميگن اشكال نداره با سواد بار ميايي
با سواد كجا بود؟ وقتمونو بزاريم رو چي؟رو طرح؟ رو ميان ترم؟رو درساي عمومي كه اگه نمونه سوال تراي گذشته رو نداشته باشي افتادن رو شاخشه؟جالبه بدونين نمونه سوال نيمسال قبل رو تا 6 ماه نميدن
يني الان اگه من نمونه سوال نيمسال اول 89-90 رو بخوام نميدن بهمون
منابعشم قربونش برم رفتن چرندترين كتابا كه اصلا به درد ما نميخوره آوردن
از قول يه بنده خدايي بايد 142 واحد رو پيدا كنن از يه جايي ديگه
بعضي كتابامون تا بخوايي غلط املايي و محاسباتي و ...
درد دل بسه
بچسبيم ايشالا كه ارشد يه جاي درس و حسابي قبول شيم اقلا رومون بشه بگيم كجا مي خونيم:D
من اگه مي خواسم به دانشگاه خودمون اكتفا كنم كه الان هميني كه هستمم نبودم
به لطف خدا و تلاش خودم و اساتيد اين باشگاه و دوستاي گلم تو اين باشگاه تونستم خودمو بكشم بالا
استاد عزيزم مهندس doomann
آبجي معمار عزيز
dynamic عزيز
كد خدا
اقاي يگانگي
مهندس mkn_mkn
آقاي مسعود . . . رئيس كافه ديزاين
بچه هاي شهرسازي نو انديشان
آقاي نظري مدير سايت كارشيو
و خيلي عزيزان ديگه
و رهاي عزيز كه من هنوز نميشناسمشون - فصل امتحاناتشه پياماشم بسته هر چي ميخام يه جوري باهاش ارتباط داشته باشم نميشه
noorani 2001
2011/6/11, 06:28 PM
واقعا ممنون،به خاطر راهنماییهتون.
به نظرم علاوه بر خوندن منابع اصلی یه سری جزوه از دانشگاههای تهران رو باید خوند . متاسفانه من هرچی تقلا میکنم نمیتونم اونا رو گیر بیارم. لطفا راهنماییم کنین.
به نظرم علاوه بر خوندن منابع اصلی یه سری جزوه از دانشگاههای تهران رو باید خوند . متاسفانه من هرچی تقلا میکنم نمیتونم اونا رو گیر بیارم. لطفا راهنماییم کنین.
یه نفر هست که جزوه های دانشگاه های تهران هنرهای زیبا امیر کبیر اصفهان و تبریز رو داره حدود 60یا 80 تا جزوه میگه 200 هزار تومان خودش امسال رتبش شده 71
میگه اول پول بعد جزوه من سر این موضوع نگرفتم
take off
2011/6/11, 11:47 PM
كي هست به من ج بده؟؟؟
واس ارشد آيا بايد 1 كتابو اينقد بخونيم تا ياد بگيريم يا چنتا كتابو با هم بخونيم؟
با توجه به اينكه اكثر كتابا رو بار اوله كه مي خونيم
architect6529
2011/6/12, 08:21 AM
شنیدم از انتشارات خود دانشگاه ها میتونید بگیرید و کپی کنید.
architect6529
2011/6/15, 10:11 AM
ممنون،شاید خنده دار باشه!!!! اما لطفا نخندید.چطوری میتونم به انتشارات دانشگاههای تهران و شهیدبهشتی و علم و صنعت دسترسی داشته باشم؟
خواهش میکنم:smile: باید برید همون دانشگاه. فکر نمیکنم تلفنی سفارش بگیرن و پست کنن.
بابالنگ دراز
2011/6/15, 07:59 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم....فکر میکنم همین تاپیک برا کار کردن تا کنکور که 8ماه دیگه برگزار میشه خوبه...دوستان بیایم باهم برا اونموقع تلاش کنیم و مغزها و اطلاعاتمونو کنار هم بذاریم و با هم پییش بریم....به امید فردایی بهتر.حالا میگین چی کار باید انجام داد؟خب جوابم اینه که چراغ ماشین فقط 100 تا 150 متر جلو خودشو روشن میکنه ولی با این حال شما می تونید فاصله بین تهران تا چالوسو شبانه باهاش طی کنید!!!برا کتکورم فقط همینقدر لازمه که برنامه های کوتاه مدت رو برنامه ریزی و اجرا کنید البته انتهای راه باید معلوم باشه حالا کنکور یا چالوس....پس اول انتهای راهو مشخص میکنیم بعد تیکه تیکه راهو طی میکنیم ..برا اول کار باید منابع اصلی رو مشخص کرد نه همه منابع چون همون اول سر گیجه نگیریم با دیدن طوماری بلند از لیست کتابو جزوه....حالا این سوال پیش میاد:کدومو اول بخونبم؟نظر من اینه...چون بعد از کنکور اسکیس هم داریم و اطلاعاتی هم براش باید داشته باشیم پیشنهاد میدم با سازه و اقلیم شروع کنید چون 2تا اصل مهم تو اسکیسن پس چه بهتر اونارو بیشتر بلد باشید تاریخ و مبانی نظری فرارن بذارید برا اخرا ...زبان مهمه براش یه فکری کنید ار همین الان...دوستان اگه تجربه های دیگری ذارن خوشحال میشم بخونم
وروجک جان بهترین توصیه ای که الان میتونم بهت بکنم اینه که وقتت رو تلف نکن
هر چیزی که لازم باشه بدونی تا الان گفته شده چه تو این تاپیک چه تو تاپیک "کارشناسی ارشد"
دنبال راه میانبر یا ناجی و این چیزا نباش انقدر !!
منابع اصلی رو قاعدتا باید بدونی چیاست... از الان همونا رو شروع کنی حداقل تا آخر آبان و آذر گرفتاری که مطمئنا تموم هم نمیشن
پس زمانت رو از دست نده بیخودی ... موفق باشی
بابالنگ دراز
2011/6/16, 10:10 AM
سلام...ببین وروجک جان... من جای تو بودم اول فکر پایان نامم بودم و فارغ التحصیلی بعد ارشد...چون همینا انقدر وقتتو میگیره که حتی نمیتونی اسم کتابای ارشدو بخونی چه برسه به خودش!!!ولی در جواب سوالت نه 2 3 تا کتابو با هم بخونی با هم بهتره چون خسته میشی....حرف رها رم گوش کن....
بارسلون
2011/6/16, 12:07 PM
سلام...
چون موقع کنکور خودم بهم کمک شده بود از طرف یکی از بچه های همین باشگاه :gol: وظیفه خودم میدونم اون چیزی رو که میدونم بگم یعنی تجربه خودمو...
1: زبان نقش خیلی خیلی خیلی تعیین کننده ای داره و حال و هواش با بقیه منابع فرق میکنه. زبانو از حالا نم نم شروع کن... امسال که تصویر سوال نیومد اما بهترین منبع تصویریش کتاب د.ک چینگ .منبع گرامرش رو یادم رفته...:redface:
2:داشتن منابع درست خیلی مهمه. منابع درست اونایی هستن که کسایی که رتبه های خوب آوردن خوندن پس گول تبلیغات موسسات رو نخور...
رتبه من حدودا 1000 اومد اما واسه سال اول بد نبود:D پس منابع خودم رو میگم...
3:منابع من :::سازه: سازه در معماری . درک رفتار سازه ها . ایستایی
تنظیم شرایط محیطی : طراحی اقلیمی . اقلیم و معماری
تاریخ : تاریخ جهان زارعی . تاریخ اسلام پیرنیا . مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب
شناخت مواد و مصالح هنرستان . عناصر و جزئیات هنرستان .اجزای ساختمان و ساختمان کباری . مصالح و ساختمان سام فروتنی + کتاب تست هوشیار خزائی دو جلده...
منظر : کتاب راهیان ارشد ( واسه 40 یا 50 درصد زدن منظر کافیه چون از همه منابع توش مطلب هست)
تاسیسات الکترکی (نور) تاسیسات صوتی ( صدا ) تاسیسات مکانیکی ... صوت و نور فک کنم جزوه های غیابکلو باشه...! درست یادم نی...:redface: اما هر کدوم هر سال دوتا ازشون سوال میاد...
درک عمومی هم منبع نداره یعنی اصلا پدر و مادر نداره...! هرچی که تا حالا از معماری توی دانشگاه خوندی واسه این بخش کافیه . واسش وقت نذار... اگه تونستی سر جلسه با خودت یه سجاده ببر و موقع زدن تستاش به خدا توکل کن:D
واسه تک تک منابع خلاصه نویسی کن چون واسه ماه آخر خیلی بدردت میخوره ... هر کسی شیوه خودش رو توی خلاصه نویسی داره اما طوری بنویس که فقط نکات کلیدی توش باشه و کوتاه چون ماهای آخر منابع رو دیگه از بری و با دیدین نکات کوتاه خلاصه ها تا فی خالدون مطلب رو میری...:razz:
استارت خوندن رو از مهر ماه شروع کنی بهتره ( غیر از زبان ) چون از حالا شروع کنی خسته میشی... فعلا بازم منابع رو سرچ کن و به پایان نامت برس تا مثل من پایان نامت فدای کنکور نشه...
امیدوارم چیزی رو جا نذاشته باشم... چون دیگه حال و هوای کنکور از سرم پریده و هوای خدمت سربازی جاشو گرفته آخه من اول تیر اعزامم و باید به نیروی پر افتخار دریایی مملکت خدمت کنم:cool:
واسه همه بچه های کنکوری آرزوی موفقیت دارم...
و مهمتر از همه بدونید که کنکور همه چیز نیست...
پیشاپیش خدا حافظ تا 17 ماه بعد...
ادریس@
2011/6/16, 03:32 PM
سلام
دوستان من نمی خوام تو آزمونی شرکت کنم که اسکیس هم داشته باشه و اسکیس تو ارزشیابی تاثیر بدن
چه گرایشهای از معماری هست که می تونم بخونم؟
دانشگاه سراسری هم نمی خوام برم ( نه نه اصرار نکنید که نمیرم نه اصلا فایده نداره دوست ندارم:D:D )
همون ازاد قبول شم از سرمم زیاده:):)
طراحی شهری اسکیس داره؟
دیگه چه گرایشی اسکیس نداره مرسی
MY WORLD
2011/6/17, 12:14 AM
با اجازه منم یه سری توضیحاتی بدم.شاید به درد خورد:redface:
من تا حالا انقد کنکور دادم که دقیقا روال کنکورا دستم اومده.
اولین چیز برای شروع توکل به خداس.یعنی اینکه توکل کنی،شروع کنی،وبه آخرش فک نکنی.یعنی آخرش رو بسپر دست خدا.به نظرم مهمترین و اساسی ترین نکته موقع درس خوندن خلاصه نویسی هست.وبعدشم تنظیم درست وقت که حتما بشه خلاصه ها رو مرور کرد.نه مثل امسال من که 5 ماه درس خوندم ولی وقت برای مرور خلاصه هام کم آوردم و عملا هر چی خونده بودم سوخت شد:cry:
اما نکته بعدی آرامش و اعتماد به نفسه که باعث میشه راندمان کارمون بالا بره.
روش های درس خوندن هم به خود آدم بستگی داره.من چون تو خوابگاه و با بچه ها درس میخوندیم انواع روشا رو دیدم.دوستی داشتم که یه کتابو تموم میکرد میرفت سراغ کتاب بعدی بیشتری ها هم سه چهار تا کتابو با هم شروع میکردن.با توجه یه رتبه ها هم هر دو نوعش مجاز شدن ولی خوب نتایج اونایی که چند تا کتابو با هم میخوندن بهتر بود.
در باره منابع هم که همونطور که رها گفت منابع مهمو دیگه میشناسی.همینارو اگه خوب بخونی قبولی.برای زمان خوندن هم نم نم طی 8-9 ماه با فشرده طی 5-6 ماه به نظرم فرقی نداره.یعنی تو جامعه ی آماری کلاس ما نتیجه ی یکسان داشته:D
و بالاخره اینکه...حساس نشو:biggrin:شروع کن به خوندن.ایشالله قبولی.
ببخشید طولانی شد:gol:
ادریس@
2011/6/17, 02:27 PM
من تصمیم جدی دارم برای کنکور امسال بخونم
از اول مرداد
خیلی دوست دارم زودتر بخونم
اما تو انتخاب گرایشم شک دارم
اولم برای سراسری می خونم بعدشم برای ازاد.سنگ مفت گنجشکم مفت می خونم ببینم چی میشه
فقط در حال حاضر راجب گرایش موندم.دوستان طراحی شهری گرایش های معماریه؟
واقعا دکوراسیون داخلی اسکیس نداره؟ اخه می دونید تو ازمونی که اسکیس باشه اونجوری که شنیدم تا حدی در حق بعضیا ظلم میشه.یعنی معیار سنجش میشه یه چیزی همراه با صلیقه یعنی یه چیز کیفی.نه اسکیسم خوبه و نه دوست دارم تو ازمونی شرکت کنم که معیار انتخاب همش کمی نباشه.
take off
2011/6/17, 11:05 PM
من تصمیم جدی دارم برای کنکور امسال بخونم
از اول مرداد
خیلی دوست دارم زودتر بخونم
اما تو انتخاب گرایشم شک دارم
اولم برای سراسری می خونم بعدشم برای ازاد.سنگ مفت گنجشکم مفت می خونم ببینم چی میشه
فقط در حال حاضر راجب گرایش موندم.دوستان طراحی شهری گرایش های معماریه؟
واقعا دکوراسیون داخلی اسکیس نداره؟ اخه می دونید تو ازمونی که اسکیس باشه اونجوری که شنیدم تا حدی در حق بعضیا ظلم میشه.یعنی معیار سنجش میشه یه چیزی همراه با صلیقه یعنی یه چیز کیفی.نه اسکیسم خوبه و نه دوست دارم تو ازمونی شرکت کنم که معیار انتخاب همش کمی نباشه.
خوب پس معماري معماري و منظر رو بي خيال شو چون اسكيس داره
پيوسته بودي يا نا پيوسته؟
تمام كردي؟
دفاع كردي؟
MY WORLD
2011/6/17, 11:40 PM
مناره خلاصه كردن چطوريه؟ مال من خيلي زياد ميشه
يني اكثر وقتا واس امتحان كلاسي خلاصه ميكنم اما شب آخر واسه مرور خلاصه ها قانعم نميكنه ميگم شايد چيزيو از قلم انداخته باشم
با اينكه خوب درس مي خونم گاهي دوستام كه نميرسن بخونن ميان كتابمو ميگيرن جاهايي كه علامت زدمو مي خونن
خلاصه چطوريه؟
موضوع پايان نامتو چي انتخاب كردي؟
خلاصه کردن روش خاصی نداره.فقط نباید وسواس به خرج بدی.وقتی کتابو خوب خونده باشی خلاصه ها فقط حکم یادآوری رو داره.اگه نکات کلیدی رو بنویسی خود بخود با مرورشون کل مطلب ( به قول بارسلون تا فیها خالدون مطلب !! ) دستت میاد.
موضوع پایان نامم خانه ساحلی کودک...
بابالنگ دراز
2011/6/19, 03:44 PM
سلام....راستی کلاس های سازه و زبان یادتون نره برید....کلاسهای ساعد سمیعی رو پیشنهاد میکنم...
معمارباشی
2011/6/21, 09:23 AM
اشتباه می کنی !!!
سازه یکی از درسهای تعیین کننده در کنکوره !!!
خیلی از بچه های معماری از ترس محاسبات و غیره بی خیال این درس می شن ...
ولی اگه یه نگاه سطحی به سوالات سالهای قبل بندازی می بینی خیلی هاش حفظی هست و راحت می شه نمرشو اورد
معمارباشی
2011/6/22, 07:31 AM
ببین هر چی بیشتر بخونی شانست می ره بالا ... تو استاتیک اکثر سوالا حالت تئوریک و حفظی دارن شاید 4-5 تا (البته قطعی نیستا!!!) از سوالا حلی باشه ... که اونا هم از نظر حلی نسبتا اسونن ....
من می گم اگه قرار باشه قبول بشی باید اون چیزایی که اکثرا می تونن جواب بدن رو جواب بدی ! و حتی در مواردی ببینی نقطه قوتت توی کدوم مباحثه و در کدوم درسا می تونی ازبا تلاشت و ممارستت و صد البته استعدادت استفاده کنی تا از اکثریت بزنی جلو !!!
حالا این جلو زدن می تونه توی هر درسی باشه ولی بقیه درسا رو باید حداقل در حده بقیه بچه ها باشی و حداقل درصدی که می تونی بیاری رو از دست ندی !!!
الان اگه کتاب گلابچی : سازه در معماری و درک رفتار رو یه نگاه بندازی می بینی سالای قبل از این دو کتاب عینا سوال اومده .... از شکل و نمونه موردی بگیر تا جا خالی از جمله های کتاب !
بهترین پیشنهادی که می تونم بهت بکنم اینه که قبل از شروع به خوندن کتابها سوالات کنکور سالهای قبل را دانلود کن و یه 2 ساعت از یه روزت رو اختصاص بده به زدن تست های کنکور سالهای قبل !!!
توجه کن که این کار رو نمی کنی که ببینی درصدت چند می شه و ... این کار صرفا برای اشناییت با سوالای کنکور هست !!!
یه مزیت دیگه هم داره ... وقتی بعد از این کار شروع به خوندن کتابا می کنی ... چون یه پیش زمینه ذهنی از سوالا داری ... وقتی به خطی می رسی که ازش سوال اومده بود ناخوداگاه روی اون موضوع زوم می کنی و تمرکزت می ره بالا و بالای 90 % اون مطلب تو ذهنت حک می شه تا روز امتحان !!!(تجربه شخصی خودم بود این یکی !)
دیگه همین !!!
اهان فقط یه نکته بگم : ... جزوه و .... خیلی خوبن حتما پیدا کن ... ولی !!! فقط برای مرور !!! یعنی اصلا نگذار جزوه جای گزین کتاب های منبع بشن !!!
امیدوارم موفق باشی
من سازه رو بي خيال ميشم
به نظرم این اشتباه نکن چون من یک از این درس ول کردن تو کنکور ضربه خوردم
واقعا تو ارشد هرتست خودش عاملی برای رتبه ی بهتره
منظورم محاسباتش بود
آخه هم وقت گيره و هم احتمال درست زدنش 50 -50 هست
با حرفاي معمار باشي عزيز و بقيه تصميم گرفتم تئوري هاشو بخونم
يكي از دوستام مي گفت ارشد معماري خيلي آسونه چون همش تئوريه
نظر شما چيه؟
نقطه نظرات با هم فرق میکنه به نظر من به جای اینکه تمام تایم بزاری وا سه خوندن در حد رتبه ی 400 تا 600 بخونی ام اسکیستو قوی کنی بهتره چون یکی از دوستای من با رتبه ی 970 دانشگاه تهران شبانه قبول شد
و در مورد اینکه میگن محاسباتش کم شده دلیل عمدش نبود ریاضی دیگه وگر نه که سازه و ایستایی مقاومت مصالح پابرجاست
nima arc
2011/6/26, 01:14 AM
سلام وروجک اسم قشنگ و بامزه ای
یک توصیه بهت می کنم که اگه وقت کافی برای مطالعه نداشتی از جزوات و کتب اصلی اساتیددانشگاه تهران یا شهید بهشتی استفاده کن.
به امید موفقییتت.
57701
ادریس@
2011/6/27, 01:15 AM
خوب پس معماري معماري و منظر رو بي خيال شو چون اسكيس داره
پيوسته بودي يا نا پيوسته؟
تمام كردي؟
دفاع كردي؟
سلام
امروز 5 تیر بود منم اخرین امتحان ترم 6 را هم دادم
در مجموع یه 30 واحدی مونده که تموم کنم یعنی دو ترم.کارشناسی پیوسته.
یه روزم یه روزه.شده از همین فردا کمو بیش کمی زبان می خونم
ممنونم وروجک جان واقعا پشت کارت و انگیزت قابل تحسینه.منم خیلی استفاده کردم کلی منو جلو انداختیا.
من که می خوام اول گرایشمو انتخاب کنم.
برای اسکیس هم یک سال وقت داریم روزی یه ربع هم تمرین کنیم اسکیسمون خوب میشه :دی
برای زبان من قصد دارم اول کتاب tik8 گاج رو بخونم.همش واژگان کل دوره و روش یادگیریش هم خیلی عالیه و تثبیت میشه توی ذهن
برای کسانی که زبانشون کمی ضعیفه اول این کتابو بخونن فکر کنم جواب بده.دوستم که فقط د حد زبان دبیرستان خونده بود تونسته بود 30 درصد زبان بزنه.
من می خوام همون معماری معماری را بخونم.
راستی یه دفتر برنامه ریزی هم گرفتم .که واقعا دیدیم که چه جوری توی کنکور واسه کارشناسی ساعات مطالعمو برد بالا.
همون دفتر برنامه ریزی کانون فرهنگی اموزش
جمع بندی کردی منم خبر کنیا
من چند روزی دیگه همه کتابا را یه جا می گیرم می زارم تو کتابخونه
بعد شروع میکنم.
راجب روش خوندنمم یه چیزی بلدم که برای خودم جواب میده حالا بعدا که خوندیم تبادل نظر می کنیم
که به نظر من حتما حتما باید چند کتاب را با هم بخونی. تا بعد
معمارباشی
2011/6/28, 03:50 PM
من دو تا دفتر برنامه ریزی رو امتحان کردم ... یکی قلم چی برای کنکور کارشناسی و دفتر برنامه ریزی تیک تاک (شایدم تاکتیک!!!) گاج ....
به نظرم گاج خیلی بهتر اومد یه نگاه بهش بندازید !!!
البته این دفتر ها کار خاصی نمی کنند فقط کمی تا قسمتی به برنامه هاتون نظم می دن !
نظر منو بخواهی اگه قرار بر انتخاب باشه من دفتر تیک تاک (شایدم تاکتیک!!!) گاج رو پیشنهاد می دم
والا من از انرژي خيلي نميدونم
فك كنم وقتش باشه استاد مسعود باز يه سري به اين تاپيك بزنه
ر كارشناسي ارشد در دو جا به اين اسم برميخورين( تا امسال)
1- دانشگاه تهران كه بايد كنكور مديريت بدين و از اين طريق وارد بشين و البته اسم حقيقي اين رشته low energy architecture
2- دانشگاه علم و صنعت كه بايد كنكور معماري بدين و البته به اسم پايداري.مدركي كه ميگيريد مهندسي معماري و هيچ اسمي از پايداري و انرژي نيست. ميشه گفت معماري با رويكرد پايداري ميخونيد.
رشته انرژي كلا حدودا 4 دوره است که داره در ايران دانشجو میگیره و در واقع یک رشته بین رشته ای میشه ازش نام برد. یعنی یک رشته بین رشته معماری و تنظيم شرايط محيطي.هدف اين رشته ایجاد یک طراحی در زمینه درست مصرف كردن انرژی. همون مطلبي كه به صورت كاربردي در شهر مصدر دوبي ميشه ديد. يا در بسياري از طراحي هاي سنتي گذشته.شايد این بحث در ایران بخاطر اینکه انرژي با قيمت پائين در اختيار زیاد کاربرد نداشته باشه ولی خارج از ایران مخصوصا کشور هایی که خیلی سرد یا خیلی گرم هستن طرفدار های زیادی داره و كلا رشته به روزي . در خيلي از طراحي هاي جديد معماراي بزرگ ميشه ديد كه به اين مطلب توجه دارن.
دروس ارائه شده در مقطع کارشناسی ارشد انرژی معماری در دانشگاه تهران:
ترم ١ :
کامپیوتر تخصصی 1 (٢ واحد ) - اقلیم و معماری بومی و سنتی(٢ واحد ) - طراحی معماری و انرژی 1(۴ واحد )- جزئیات سیستمهای غیر فعال وفعال خورشیدی(٢ واحد ) - تنظیم شرایط سایت(٢ واحد )
كه اگه بخوايم توضيحي در مورد هر درس بديم
اقلیم و معماری بومی و سنتی ( ٢ واحد - جبرانی ) در خصوص نگهداری و استفاده از انرژی طبیعی در معماری سنتی هست
کامپیوتر تخصصی ( ٢ واحد - جبرانی ) نرم افزار های تخصصی محاسبه انرژی در ساختمان شامل نور و صدا و گرمایش رو تدریس میشه
جزئیات سیستمهای فعال و غیر فعال ( ٢ واحد جبرانی ) مستقیما در خصوص سیستمهای ذخیره سازی انرژی هستش .
تنظیم شرایط سایت ( ٢واحد - جبرانی ) در خصوص شناخت سایت طراحی و قابلیتهای انرژِی آن هست
طراحی معماری وانرژی (۴ واحد ) مثل یک طراحی معمولی معماری در خصوص طراحی بر مبنای اصول حفظ و استفاده از انرژی طبیعی هست
ترم ٢ :
سمینار مباحث ویژه(٢ واحد ) - مبانی طراحی اکولوژیک(٢ واحد ) - مراتب اجرایی ساختمان (٢ واحد ) - طراحی معماری و انرژی (2) (۴واحد ) - فیزیک ساختمان (صوت و نور)(٢ واحد ) - روش تحقیق(٢ واحد )
ترم ٣ :
طراحی شهری و انرژی (۴ واحد )- سیستمهای اندازه گیری و بهینه سازی ساختمانهای موجود (٢ واحد )- مدیریت انرژی در معماری و شهرسازی(٢ واحد ) - رساله نهایی( با اخذ مجوز از آموزش ۶ واحد )
ترم ۴ :
رساله نهایی
ورودي هر سال دانشگاه تهران 5 نفرروزانه و 5 نفر شبانه هست. و معمولا ميانگين حدود50%. كه البته در سالهاي مختلف متفاوت.نفر برتر سال گذشته اين رشته خانم پرديس ميرمالكي و سال 87 اقاي علي سروش. علم و صنعت هم معمولا 7-10 نفر روزانه و 7-10 نفر شبانه. ورود به اين رشته مخصوصا دانشگاه تهران در ابتدا مشكل به نظر ميرسه اما محال نيست. فقط كمي تلاش بيشتر ميخواد
از اساتيد مطرح در اين رشته دكتر حيدري- دكتر قائم مقامي- دكتر خان محمدي- دكتر مفيدي و...رو ميشه نام برد.اغلب اساتيد در استرالیا تخصص گرفتن(به جز دكتر حيدري: انگلستان و دكتر مفيدي امريكا)
اما کسایی که به رشته انرژی معماری علاقه دارن و نمیتونن و یا نمیخوان از طریق کنکور این رشته رو بخونن :
دانشگاه تهران هر سال دوره های آزادی رو تحت عنوان دوره تداوم برگذار میکنه که در اون سه رشته انرژیی معماری و تکنولوژی معماری و مدیریت پروژه های ساختمانی تدریس میشه
این دوره ها از یک میلیون و دویست تا دو میلیون تومان هزینه داره و روزهای چهارشنبه و پنج شنبه برگذار میشه
مدتش سه ماه و در آخر هم مدرک دوره عالی آموزش رو میدن.
منبع:
http://amirhb74.persianblog.ir/tag/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C_% D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF_%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%D B%8C_%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C
fateme_003
2011/6/28, 07:20 PM
ممنون کدخدا
فقط این قسمت اخرش که گفتین مدرک دوره عالی میدن یعنی چی؟ یعنی فرقی نمیکنه که بری دانشگاه یا این دوره رو بگذرونی؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که خرجش کمتر از ازاد در میاد و احتمالا به صرفه تره؟!
Pleiades.Arch
2011/6/28, 07:28 PM
شماها از کی میخاین شروع کنید؟ شایدم شروع کردید! من که خیلی گیجم! 4 ساله از کنکورم میگذره یادم رفته کنکوری بودن چه جوریه!
من میخوام از زبان شروع کنم و شاید هم برسم فن رو هم تا یه جاهایی بخونم ولی چون پایان نامه دارم شاید نرسم
شماها چی؟ بیاید یه کم تبادل نظر کنیم! با چه درسی شروع کردید یا میخاین شروع کنید؟
fateme_003
2011/6/28, 07:53 PM
شماها از کی میخاین شروع کنید؟ شایدم شروع کردید! من که خیلی گیجم! 4 ساله از کنکورم میگذره یادم رفته کنکوری بودن چه جوریه!
من میخوام از زبان شروع کنم و شاید هم برسم فن رو هم تا یه جاهایی بخونم ولی چون پایان نامه دارم شاید نرسم
شماها چی؟ بیاید یه کم تبادل نظر کنیم! با چه درسی شروع کردید یا میخاین شروع کنید؟
من از اونجایی که زبانم خوب نیست فعلا ترجیح میدم درک عمومی و فنی رو شروع کنم البته اولویت با پایان ناممه میخوام اگه بشه تا شهریور تموم کنم بعد کلا بشینم درس بخونم
YA3_3PID
2011/6/30, 03:07 PM
گرایشهای مغماری داخلی ، معماری اسلامی ، مطالعات،مرمت ، بازسازی پس از سانحه بدون اسکیس هستن.معماری و منظر هم که با اسکیس همراهه.
سلام . ببخشيد شما مطمئن هستيد كه مهندسي معماري اسلامي و معماري داخلي اسكيس ندارن ؟ اخه من دفترچه شماره 1 سال 89 دارم توش نوشته اسكيس دارن و ضريبش 5 هست . يعني عوض شده ؟
MY WORLD
2011/6/30, 03:29 PM
سلام . ببخشيد شما مطمئن هستيد كه مهندسي معماري اسلامي و معماري داخلي اسكيس ندارن ؟ اخه من دفترچه شماره 1 سال 89 دارم توش نوشته اسكيس دارن و ضريبش 5 هست . يعني عوض شده ؟
سلام
بله حق با شماست و اشتباه از من بوده .از دوستان هم معذرت میخوام بخاطر این اشتباه و یه بار گرایشها و ضرایب رو جدا جدا میزارم تا هر گونه ابهامی بر طرف بشه.
بازم بابت این اشتباه عذر میخوام...
منابع کارشناسی ارشدناپیوسته دولتی مجموعه معماری و گرایشهای آن .
مجموعه معماری از گروه هنر کارشناسی ارشد دارای 6 گرایش به شرح زیر می باشد:
1- مهندسی معماری
2- معماری منظر
3- مهندسی معماری اسلامی
4- مطالعات معماری ایران
5- بازسازی پس از سانحه
6- معماری داخلی
تا سال 1388 مجموعه معماری فقط دارای چهار گرایش اول بوده اما از سال 1389 دو گرایش آخر نیز به این مجموعه اضافه گردیده است .
هر داوطلبی که دارای مدرک کارشناسی باشد بدون توجه به نوع مدرک کارشناسی خود می تواند متقاضی ثبت نام در کنکور سراسری کارشناسی ارشد مجموعه معماری شود . داوطلبان عزیز باید توجه داشته باشند که آزمون این مجموعه به دو صورت تستی و تشریحی برگزار خواهد شد.
ابتدا آزمون تستی برگزار می شود . پس از تصحیح اوراق تستی ، از داوطلبانی که با توجه نمره اکتسابی مجاز به انتخاب رشته می باشند ، آزمون تشریحی به عمل خواهد آمد .
مواد آزمون :
مهندسی معماری
زبان عمومی وتخصصی با ضریب 2
دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی ، ایستایی ، شناخت مواد ،عناصر وجزئیات ،تاسیات) با ضریب 3
دروس تاریخ و مبانی نظری (تاریخ معماری جهان ، معماری معاصر،معماری اسلامی ، مبانی نظری معماری ) باضریب 2
درک عمومی معماری باضریب 3
درک عمومی معماری منظر باضریب 1
پروژه عملی طراحی (اسکیس معماری )باضریب 5
بازسازی پس از سانحه:
دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی ، ایستایی ، شناخت مواد ،عناصر وجزئیات ،تاسیات) با ضریب 3
دروس تاریخ و مبانی نظری (تاریخ معماری جهان ، معماری معاصر،معماری اسلامی ، مبانی نظری معماری ) باضریب 2
معماری داخلی:
معماری منظر:
دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی ، ایستایی ، شناخت مواد ،عناصر وجزئیات ،تاسیات) با ضریب 1
درک عمومی معماری باضریب 1
درک عمومی معماری منظر باضریب 3
پروژه عملی طراحی (اسکیس معماری منظر )باضریب 5
مهندسی معماری اسلامی:
دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی ، ایستایی ، شناخت مواد ،عناصر وجزئیات ،تاسیات) با ضریب 2
درک عمومی معماری باضریب 2
مطالعات معماری ایران:
ادریس@
2011/7/02, 02:47 PM
مواد امتحانی و ضرایب
1.زبان عمومی و تخصصی ضریب 2
2.دروس فنی ساختمان (تنظیم شرایط محیطی، ایستایی، شناخت مواد، عناصر و جزئیات ، تاسیسات)ضریب3
3.دروس تاریخ ومبانی نظری (تاریخ معماری جهان، معماری معاصر، معماری اسلامی، مبانی نظری معماری) ضریب 2
4.درک عمومی معماری ضریب 3
5.درک عمومی معماری منظر ضریب 1
6.پروژه عملی اسکیس معماری ضریب 5
منابع ارشد معماری- گرایش معماری معماری
نام کتاب-نام مولف-نام مترجم
1- درک رفتار سازه ها - محمود گلابچی
2-سازه در معماری - ماریوسالوادوری-محمود گلابچی
3- مصالح ساختمان - سام فروتنی
4- شناخت مواد و مصالح - فنی حرفه ای – جلد سبز رنگ
5-معمار مهندس، ساختار - محمود گلابچی
6-اجزا ساختمان - سیاوش کباری
7- مقررات ملی ساختمان (مبحث 19 صرفه جویی در مصرف انرژی) - وزارت مسکن وشهرسازی
8- زبان انگلیسی برای دانشجویان رشته معماری - دکتر حسن رستگار
9-فرهنگ تصویری معماری - فرانسیس دی کچینگ -محمد احمدی نژاد
10-مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب - وحید قبادیان
11-طراحی اقلیمی - وحید قبادیان
12-از زمان و معماری - منوچهر مزینی
13-بادخان (ملاحظات کالبدی باد در ساختمان) - محمد احمدی نژاد
14-بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران - وحید قبادیان
15-اقلیم و معماری - مرتضی کسمایی
16-آشنایی با معماری اسلامی ایران - دکتر محمد کریم پیرنیا
17-آشنایی با معماری جهان - محمد ابراهیم زارعی
18-سبک شناسی معماری ایرانی - محمد کریم پیرنیا
19-درآمدی بر شناخت معماری روستایی ایران - اکبر زرگر
20-معماری (فرم، فضا، نظم) - فرانسیس دی کچینگ
21-زیبا شناختی در معماری - یورگ گورتر
22-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - روما نسوجورکولا
23-پیشگامان طراحی مدرن - نیکلاس پورتر
24-شکل گیری معماری در تجارب ایران و غرب - دکتر فلامکی
25-شکل گیری هنر اسلامی- اولگ گرابر- مهرداد وحدتی
26-هنر و معماری اسلامی - اولگ گرابر- یعقوب آزمند
27-شهر اسلامی نجم الدین بمات
28-نویفرت آرشتیکت دانا
دوست دارم الان همه بیایم اینا را الویت بندی کنیم
و چند تاشو حذف کنیم
هم از لحاظ اهمیت درچه بندی کنیم هم از لحاظ اولیت در خوندن
take off
2011/7/03, 12:25 AM
-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - روما نسوجورکولا
28-نویفرت آرشتیکت دانا
اينا برام جديد بود
فك كنم يه نفر كه تجربه داره بياد اولويت بندي كنه بهتره
اگه كسي نيمد خودمون راي ميگيريم
ادریس@
2011/7/03, 05:46 PM
سلام . يه سوال داشتم . من مي خوام معماري داخلي بخونم ولي بايد كنكور معماري معماري بدم و تفاوت كنكور معماري داخلي با معماري - معماري تو ضريب درس هست . منابعي كه بايد بخونم همين منابع گرايش معماري معماري هست ؟ يا من بايد منابع ديگه اي بخونم ؟
شما باید همین منابع را بخونی و البته با توجه به ضریب درسا اون درسایی که ضریبشون برای معماری داخلی بیشتره را بیشتر رو اون درسا تمرکز کنید.در کل همون منابعه
MY WORLD
2011/7/03, 08:20 PM
-دگرگونی آزمانها در معماری مدرن - سیروس باور - لویی کان - روما نسوجورکولا
28-نویفرت آرشتیکت دانا
اينا برام جديد بود
فك كنم يه نفر كه تجربه داره بياد اولويت بندي كنه بهتره
اگه كسي نيمد خودمون راي ميگيريم
اینا یی که نوشتی در درجه ی سوم چهارم قرار میگیره و اصولا خیلی رو اینا تمرکز نمیشه.به جز اونی که قرمز کردم.البته برای معماری غرب منابع بهتری هم هست مثل معماری غرب بانی مسعود.بادخان هم اگه بقیه ی کتابای تنظیم شرایط رو بخونیم مطالب بادخان هم شاملش میشه.چون من تقریبا همه ی منابع تنظیم شرایط رو خوندم اینو میگم.
نویفرت هم که ... در حد همون چیزایی که تو دانشگاه بلدشدیم و استفاده کردیم و البته اون قسمتایی که سالای قبل سوال اومده فک کنم بدونیم کافی باشه.
در باره ی بقیه ی منابع هم سر فرصت میام و نظر خودمو راجع به اولویت بندی میگم.
(آهان راستی موضوع پایان نامم هم خانه ی ساحلی کودک.ترم بهمن گرفتم و تا آخر دی فرصت ارائه دارم ولی میخوام حداکثر تا آخر مرداد جمعش کنم بشینم سر درسم.دعا کنید زود تموم بشه)
جالبه من اینجا یک پست واستون گذاشتم مبنی بر اینکه به جای خوندن منابع اصلی کدوم منابع هستند که جواب میدن
من گفتم که هر جزوه مربوط به کدام استاد و هر استاد کجاست و چه ساعتی میتونید ببینیدیش
این جزوات استاد دانشگاهمون گفت که خودش تو موسسات کارشناسی ارشد تدریس میکنه و تخصص داره تو کنکور
نمیدونم حالا من اسم این جزوات رو میذارم ان شاء الله که تبلیغ نیست این جزوات و جایی هست که میشه این هارو پیدا کرد
با عرض سلام به دانشجوهای دیروز، دوستان امروز و همکاران فردا
توی این مدت، برخی از دانشجوها اومدن و رفتن که واسه کنکور چه کنیم و کجا بریم و از این حرفا. متاسفانه یک سری نکات بود که من هی واسه دوستاتون گفتم و وقتی دیدم سئوالاتون دقیقا کپی همه، خواستم که به این ترتیب یک سری از اون جوابها رو به همتون منتقل کنم.
1- در مورد کنکور ارشد، منابع کنکور، به سادگی کنکور کاردانی نیست. چرا؟
الف – توی کنکور کاردانی، شما با یک سری داده ها سر و کار دارید که در دوره کاردانی یاد کی گیرید، اما در کنکور ارشد قراره واره محفلی شید که قراره در اون با اطلاعاتی جهانی آشنا باشید. اما می شه تا حدودی منابع اصلی تر رو مورد بحث قرار داد.
ب – کسی که وقت داره، با کسی که وقت نداره، کسی که در درسی علاقه داره، با کسی که از اون درس بدش میاد، کسی که درباره درسی اطلاعات داره، با کسی که درباره اون درس چیزی نمی دونه، طبیعتا نمی تونن، منابع یکسانی رو بخونن. این مطلب ساده رو مشاورهای تبلیغاتی موسسات کنکور، نمی گن، چون قرار نیست ساده حرف بزنن.
ج – منابع برای هر کسی در هر سالی، بنا به سواد فرد و فعالیت هاش و موضوعات مطرح و کتابهای جدید واره شده در محافل معماری آن سال متغیر هست.
د – طراح کنکور، بابای کسی نیست که بیاد بهش بگه و همه بفهمم. اگر طراح، طراح بودن خودش رو لو بده، یا اعلان کنه، طبق قانون سازمان سنجش، حتی در صورتی که در آن سال سئوالی از اون داده نشه، محکوم به جریمه نقدی و ... است. پس اونهایی که می گن ما براتون با طراح ها در ارتباطیم، کاملا می خوان صداقت خودشون رو به شما نشون بدن.
2- منابع شصت درصد که می گن چیه؟
سال 1388، من هم جز مشاورهای کنکور کارشناسی ارشد بودم. چون معروف بود که علی عسگری با سه هفته مطالعه، در کنکور رتبه تک رقمی زده، دورم خیلی شلوغ بود. اون موقع واسه این که حوصله ام سر نره، یک لیست تحت این عنوان باب کردم. گفتم: "این منابع ای که من خوندم رو + این کتابها، اگر هر کسی بخونه، می تونه توی کنکور نتیجه بهتری بگیره". طبیعتا این لیست شامل جزوات بهترین اساتید اون موقع در دروس مطرح بود. که امروزیش رو میگم. اما منابع ما این ها نیستن:
زبان عمومی و اختصاصی: کتابهای زبان تخصصی معماری انتشارات سمت، فرهنگ تصویری معماری، لغات پر کاربرد برای تافل و کتاب 504، جزوات مهندس مهان، مهندس خلیل پور و دکتر امیری
دروس فنی: جزوات سیستم های ساختمانی (مهندس سروش نیا و یا مهندس طباطبایی)، عناصر جزئیات (مهندس طباطبایی یا مهندس علوی)، مصالح ساختمانی (مهندس محمودزاده یا مهندس سروش نیا یا مهندس پارسا)، تنظیم شرایط (مهندس طهماسبی یا مهندس آقایی)، تاسیسات (مهندس آقایی یا مهندس ایزدی)
تاریخ معماری: جزوات تاریخ معماری ایران و جهان اسلام (مهندس نسیم عسگری یا مهندس جوانی)، تاریخ معماری جهان و معاصر (مهندس قابوسی و دکتر کامل نیا)
درک عمومی معماری: جزوات مهندس علی عسگری یا مهندس فراهانی
درک عمومی منظر: جزوات مهندس عظمتی، مهندس حسینی، دکتر شاهچراغی و مهندس نوروزیان
اما جزوات این اساتید رو از کجا گیر بیاریم:
مهندس مهان: آکادمی تخصصی معماری
مهندس خلیل پور: خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری، پردیس ملی
دکتر امیری: مرکز معماری ایران، خانه عمران، موسسه ماهان
مهندس سروش نیا: خانه عمران، ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، موسسه ماهان، آتلیه صدیق، پردیس ملی، موسسه ماهان
مهندس طباطبایی: خانه عمران، آکادمی تخصصی معماری، پردیس ملی
مهندس علوی: ایوانخانه معمار، جهاد دانشگاهی تهران
مهندس محمودزاده یا مهندس پارسا: آکادمی تخصصی معماری
مهندس طهماسبی: خانه عمران، پردیس ملی
مهندس آقایی: مرکز معماری ایران
مهندس ایزدی: جهاد دانشگاهی تهران، آکادمی تخصصی معماری
مهندس نسیم عسگری: ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، موسسه ماهان
مهندس آیدین جوانی: مرکز معماری ایران
مهندس قابوسی: ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری
مهندس علی عسگری: خانه عمران، موسسه ماهان، آکادمی تخصصی معماری، ایوانخانه معمار، هشتی هنر
مهندس سعید فراهانی: خانه عمران، مرکز معماری ایران
مهندس عظمتی: موسسه ماهان، ایوانخانه معمار، آکادمی تخصصی معماری، خانه عمران
مهندس حسینی: خانه عمران
مهندس نوروزیان: آکادمی تخصصی معماری، جهاد دانشگاهی تهران
دکتر شاهچراغی: مرکز معماری ایران، جهاد دانشگاهی تهران
خیلی ممنونم بسیار عالی بود توضیحتون
خب فکر کتم دوستان باید یکی دوتامون از طرف بقیه بشه نماینده همه ی این جزواتو گیر بیاره بعد به بقی هم برسونه.
اونایی که این جزوه ها می خوان اعلام امادگی کنن و محل زندگیتونم بگید وبگید که می تونید تو تهیه این جزوه ها همکاری کنن یا نه
راستی بچهه اولیت بندی یادتون نره
اگه کسی اعتقاد داره که کتاب ها بهتره از جزوه هست بیاد با دلیل برامون توضیح بده .ممنونم
من آماده ام واسه هر گونه کمک به بچه ها استاد عسگری و آقایی علاوه بر اینکه استاد بنده در دانشگاه بودن علاوه بر اون دوست منم هستن اما آقایی یکم سخت گیره و جزوه به من نمیده میگه تو باید بیای کلاس
اما من تهران هستم و منطقه 4 هرکس ok هست بگه که این جزوات رو واسه بچه ها فراهم کنیم
((( این نظر شخصیم هست من به این استادمون اعتماد دارم و میدونم که بی ربط و روی سود جویی حرف نمیزنه من از این منایع استفاده میکنم )))
ادریس@
2011/7/05, 03:18 AM
وروجک جان هر کس روش خوندن خاص خودشو داره و با اون روش بهتر یاد می گیره و بهش جواب میده
الان بزار تکلیفمون مشخص بشه
1 اولیت بندی کتابا.
1.5 تهیه کردن جزوه ها
2 برنامه ریزی برای خوندنشون
3 در مرحله بعد بیایم راجب چگونه خوندن بحث کنیم
به نوبت بیاید پیش بریم تا وقتمون نره گیج هم نشیم
فقط یکی نماینده بشه برای گرفتن همه جزوه ها بقیه دوستان هم به ایشون برسونن یکی که تهران باشه.یکی بیاد و داوطلب بشه
من فقط می خوام تلاشمون توی این تاپیک به نتیجه برسه و زودتر به هدفمون برسه
الانم هدفمون داشتن به برنامه قوی و روشن بودن اون و داشتن همه منابع به بهترین شکل ممکن و کامله
بابالنگ دراز
2011/7/05, 05:42 PM
http://www.pic.iran-forum.ir/images/6s5imxgxm34kt9dfxz4o.jpg
از اونجایی که خوندن زبان مهمه من یه سری آمار از تعداد سوالاتی که در مورد زبان تو کنکور سالهای قبل اومده رو به صورت آماری گذاشتم....خودتون میتونید بفهمید چه چیزی اهمیت داره برا خوندن
afshin 1357
2011/7/06, 11:54 PM
سلام
براي داشتن يك ليوان شير ،يك گاو نمي خرند.:biggrin: (ضرب المثل )
دوستان، جزوه ها در اولويت قرار ندهيد. (دوره جزوه خوني تموم شده ، دست جزوه دارها براي طراحان رو شده مثل سبك اسكيس هاي آقاي صديق و ...)
به دنبال منابع اصلي باشيد. بعداز آن رابطه مطالب را باهم درك و مقابله كنيد.
پيشنهاد : مطالب را موضوعي و از چند منبع بخوانيد و سپس آنها را مقابله كنيد. ( "مقابله "روش مطالعه دقيق و مفهومي است )
مي تونيد تقسيم بندي كنيد و نتايج آنرا بصورت كليدواژه به هم ايميل كنيد ((اعضاء فعال در مطالعه ))
همه ي جزوهاي آكادمي، دانشگاه تهران و پارسه را خوندم هيچكدام جوابگو نبودند حتي 2 يا 3 سوال !!!!
سوالها مفهومي و از منابع معتبر مي باشند.
سلام
دوستان، جزوه ها در اولويت قرار ندهيد. (دوره جزوه خوني تموم شده ، دست جزوه دارها براي طراحان رو شده مثل سبك اسكيس هاي آقاي صديق و ...)
به دنبال منابع اصلي باشيد. بعداز آن رابطه مطالب را باهم درك و مقابله كنيد.
پيشنهاد : مطالب را موضوعي و از چند منبع بخوانيد و سپس آنها را مقابله كنيد. ( "مقابله "روش مطالعه دقيق و مفهومي است )
مي تونيد تقسيم بندي كنيد و نتايج آنرا بصورت كليدواژه به هم ايميل كنيد ((اعضاء فعال در مطالعه ))
همه ي جزوهاي آكادمي، دانشگاه تهران و پارسه را خوندم هيچكدام جوابگو نبودند حتي 2 يا 3 سوال !!!!
سلام
اما من باهات موافقم نیستم
نمیگم همه نتیجه میگیرن اما بیشتر از جزوه میشه نتیجه گرفت
دوست من این کسانی که جزوه هارو نوشتن مطالب از خودشون در نیاوردن که اونام ار همون منابع اصلی در اوردن با این تفاوت که به هر حال تو منابع هم مطالبی که بدرد کنکور نخوره هست اونها حذف شده
تست مفهومی زدن به جزوه و منبع اصلی ربط نداره راه حل کردن تست های مفهومی فهمیدن اصل موضوع هست همون جور که از اسمشم پیداست مفهومی
به هر حال من کسانی دیدم که با این جزوات رتبه ی دو رقمی تک رقمی اوردن و کسانی که حتی مجاز نشدن
هرچی میخونید تست زیاد یزنید چون 50% تست ها که از سالهای پیش تکراری هست پس تست زیاد بزنید اونایی تو کنکور موفق هستن که علاوه بر خوندن دروس روش تست زنی هم بلدن
ان شاء الله که هممون با توکل به خدا قبول میشیم
بابالنگ دراز
2011/7/07, 10:27 AM
سلام برو بچ...خوبین؟یه ماهه تاپیکو زدین اما هنوز اندر خم یه کوچه این!!!چرا؟اول یه سوال از خودتون بپرسید؟واسه چی می خوای ارشد قبول شی؟آیا قبول شدن و گرفتن فوق لیسانس برا آینده تاثیر داره به صورت عملی یا فقط فکر میکنید اینطوره؟حالا اگه جوابت مثبته باید به این فکر کنی که هی من یه اسکیس هم دارم بعد از کنکور تئوری....پس برنامتو جوری میریزی که از پس اونم بر بیای که منی که اسکیس دادم مطمئنم اطلاعاتی که باید سر اسکیس بلد باشی خیلی بیشتر از تئوریه چون باید تو طرح نشونش بدی....مثلا طراحی نمایندگی ایران خودرو توی یزد....خب حالا شما باید اطلاعاتی از هوای یزد و اقلیمش که مربوط به درس تنظیم شرایط محیطی است یا نوع سازه ساختمان که مربوط به درس سازه است یا حرفتون تو طراحی بنا که مربوط به مبانی نظریه داشته باشی که بتونی طراحی کنی...این اطلاعاتو کی باید بدست بیاری؟الان...با خوندن برا کنکور تئوری و جمع کردن اطلاعات و آموخته هاتون....اصلا اصل کار شما چیه؟می خوای چیکاره شی این همه میخونی؟به اون فکر کن که بدونی چی باید بخونی چی نخونی؟جزوه خوندن زیاد فایده نداره برا کسی که اولین بارشه ..چون مطالب خلاصه شدست...شما بعضی مطالبو اصلا نمیتونی درک کنی ولی یه روخونی کردن از منبع به صورت روزنامه وار و خلاصه در آوردن کلی مفیده....حالا انقدر حساس نشو از کجا بخونم؟جدا بخونم یا با هم؟امیدوارم از لحنم ناراحت نشده باشید...من بازم اطلاعات می ذارم مثل عکس قبلی...
afshin 1357
2011/7/07, 12:02 PM
سلام
اما من باهات موافقم نیستم
نمیگم همه نتیجه میگیرن اما بیشتر از جزوه میشه نتیجه گرفت
دوست من این کسانی که جزوه هارو نوشتن مطالب از خودشون در نیاوردن که اونام ار همون منابع اصلی در اوردن با این تفاوت که به هر حال تو منابع هم مطالبی که بدرد کنکور نخوره هست اونها حذف شده
تست مفهومی زدن به جزوه و منبع اصلی ربط نداره راه حل کردن تست های مفهومی فهمیدن اصل موضوع هست همون جور که از اسمشم پیداست مفهومی
به هر حال من کسانی دیدم که با این جزوات رتبه ی دو رقمی تک رقمی اوردن و کسانی که حتی مجاز نشدن
هرچی میخونید تست زیاد یزنید چون 50% تست ها که از سالهای پیش تکراری هست پس تست زیاد بزنید اونایی تو کنکور موفق هستن که علاوه بر خوندن دروس روش تست زنی هم بلدن
ان شاء الله که هممون با توکل به خدا قبول میشیم
سلام و متشكرم از پاسخت
ولي دوست من با يك گل بهار نميشه ، خيلي ها با كمتر خوندن هم نسبت به ما نتيجه اي بهتر گرفته اند. نميشه ريسك كرد. اين تيپ از بچه ها شانس كنكوري دارند:biggrin: .و يا بهتر بگم زمينه اطلاعاتي مناسبي دارند.
afshin 1357
2011/7/07, 12:19 PM
در فايل ضميمه توضيحات خودم را داده ام 58675
afshin 1357
2011/7/07, 12:20 PM
"" هرتجربه، برگي به كتاب تجربه ها مي افزايد، خردمندكسي است كه اين كتاب را بخواند و برگي به آن نيافزايد.""
take off
2011/7/08, 12:23 AM
سلام برو بچ...خوبین؟یه ماهه تاپیکو زدین اما هنوز اندر خم یه کوچه این!!!چرا؟اول یه سوال از خودتون بپرسید؟واسه چی می خوای ارشد قبول شی؟آیا قبول شدن و گرفتن فوق لیسانس برا آینده تاثیر داره به صورت عملی یا فقط فکر میکنید اینطوره؟حالا اگه جوابت مثبته باید به این فکر کنی که هی من یه اسکیس هم دارم بعد از کنکور تئوری....پس برنامتو جوری میریزی که از پس اونم بر بیای که منی که اسکیس دادم مطمئنم اطلاعاتی که باید سر اسکیس بلد باشی خیلی بیشتر از تئوریه چون باید تو طرح نشونش بدی....مثلا طراحی نمایندگی ایران خودرو توی یزد....خب حالا شما باید اطلاعاتی از هوای یزد و اقلیمش که مربوط به درس تنظیم شرایط محیطی است یا نوع سازه ساختمان که مربوط به درس سازه است یا حرفتون تو طراحی بنا که مربوط به مبانی نظریه داشته باشی که بتونی طراحی کنی...این اطلاعاتو کی باید بدست بیاری؟الان...با خوندن برا کنکور تئوری و جمع کردن اطلاعات و آموخته هاتون....اصلا اصل کار شما چیه؟می خوای چیکاره شی این همه میخونی؟به اون فکر کن که بدونی چی باید بخونی چی نخونی؟جزوه خوندن زیاد فایده نداره برا کسی که اولین بارشه ..چون مطالب خلاصه شدست...شما بعضی مطالبو اصلا نمیتونی درک کنی ولی یه روخونی کردن از منبع به صورت روزنامه وار و خلاصه در آوردن کلی مفیده....حالا انقدر حساس نشو از کجا بخونم؟جدا بخونم یا با هم؟امیدوارم از لحنم ناراحت نشده باشید...من بازم اطلاعات می ذارم مثل عکس قبلی...
ممنون از توجهت و اينكه مي خايي به ما كمك كني
اره
همه ي ما ميدونيم اصل كار اسكيسه
اما اينم ميدونيم كه قدم اول ازمون تئوريه
تا اولي رو پشت سر نگذاري اسكيس هيچ اهميتي نداره درسته؟
پس بهتره منفي فك نكنيم و فعلا متمركز شيم روي ازمون تئوري
سلام و متشكرم از پاسخت
ولي دوست من با يك گل بهار نميشه ، خيلي ها با كمتر خوندن هم نسبت به ما نتيجه اي بهتر گرفته اند. نميشه ريسك كرد. اين تيپ از بچه ها شانس كنكوري دارند:biggrin: .و يا بهتر بگم زمينه اطلاعاتي مناسبي دارند.
بله
ما هم چون نميخايم ريسك كنيم و تجربه ي تلخ گذشتگان رو از سر بگيريم داريم تلاش ميكنيم به يك راه حل منطقي برسيم
اين 4 هفته واقعا اتلاف وقت نبود
اكثر ما كه اينجاييم يا تحويل پروژه ها مون مونده يا چند روز پيش تحويل داديم و مي خايم چن روز استراحت كنيم
take off
2011/7/08, 12:26 AM
ضمن اينكه من و يا يععضي از ما پايان نامه هم داريم و امكان داره واسه ازمون 91 بخايم تلاش كنيم
ما فقط مي خايم به يه جمع بندي و راه حل منطقي برسيم
سختي هاي راه رو مي دونيم
يختي آزمون و حجم زياد كتابا رو هم ايضا
قراره با روحيه و انرژيه مثبت شروع كنيم
ممنون از همه
take off
2011/7/08, 03:28 AM
"" هرتجربه، برگي به كتاب تجربه ها مي افزايد، خردمندكسي است كه اين كتاب را بخواند و برگي به آن نيافزايد.""
سپاس فراوان از اينك وقت گذاشتيو برامون توضيح دادي
نميدونم چطوري تشكر كنم ازتون
من رسما سعي ميكنم برگي نيفزايم
فقط سوالي كه پيش مياد اينه
ساير كساني كه وضعيت شما رو دارند هم همينطوري فكر ميكنن؟
آخه هر كس روش خودشو داره
تو همين تاپيك يه كسي اومده گفته (واسه مثال) براي كارشناسي 1 ماه كتاباي گاج رو خوندم و راضي بودم
يكي ميگه من 1 سال خوندم ناراضي ام
ميدونم ارشد همه ي سوالا تخصصيه 1 بار تجربه كردم(افسوس ميخورم كه چرا نتونستم به ترسم غلبه كنم و 1سال قبل بيام اين تاپيكو بزنم)
حالا واقعا وضعيت چيه؟؟
بعد از پاسخ لطفا
يه مقدار در مورد نحوه ي درس خوندن برامون توضيح بدين
سلام بعضی ها تصور کردن که این جزوه ها که من گفتم ازین جزوه های نکته ای که برای وقت خیلی کم هست هستش
اما اینطور نیست اینها جزوه های کاملی هستن که از همین منابع جمع آوری شدن و میشه باهاشون تست مفهومی زد
فقط مطالب که بدرد کنکور نمیخورد حذف شدن
مثلا واسه عناصر میگن فلان بخش واسه فلان کتاب کامل هست و فلان بخش واسه کتابه فلانی خوبه خوب این جزوه ها این مطالب کناره هم هستش
واسه کنکور حجم زیاد کتاب خوب نیست و روحیه فرد خراب میکنه اگه بخوایم منابع اصلی معماریو بزاریم رو هم تا سقف میره
و بچه ها این پست ها که میزنید چه جوری بخونید و اینا آدم نا امید میشه آخه این چه سوالی هست هرکسی یک جور مطالب رو جمع بندی میکنه و یک جور این مطالب به دانستنی هاش اضافه میکنه هرکس هرجور راحت بخونه فقط برنامه ریزی داشته باشید که تو جمع بندی به مشکل نخورید چون جمع بندی خیلی مهمه
afshin 1357
2011/7/08, 01:58 PM
دوست خوبم سلام
از ابراز لطفت متشكرم، با اينكه هفته آينده آزمون اسكيس دارم ولي با شور شوقي كه شما نشان مي دهيد باز هم مايلم ارشد 90 شركت كنم . (در كنارتان خواهم بود )
اول چند نكته :
كساني موفق هستند كه هميشه با شنيدن يك كلمه برداشت يك كتاب از آن رو داشته باشند ، يعني العاقل في الاشاره.مثال : از آيت ا.. بهجت مي پرسند كه ما چگونه عارف، سعادتمند و .. شويم (نقل به مضمون) ايشان در پاسخ مي گويند : انجام واجبات و ترك محارم. براي اهلش، هزاران مفهوم نهفته در اين كلام هست.
منظورم اينه كه : مطلب رو سريع يگيريم و نياز به توضيح بيشتر نداشته باشيم. من بارها با كساني كه آزمون ارشد مي دادند صحبت مي كردم، ايشان فقط دنبال حرف زدن، آيه ياس، شكايت:cry: و ... بودند و از 4 ساعتي كه مي بايست درس بخوانند 3.5 آنرا فكر مي كردند به عاقبت كار، طراح سوالها كيه؟ ، كي جزوه بهتري داره ، كي چقدر خونده ، كي كي كي !.:surprised:
پس قبل از آزمون، اول :
استيل آزمون ارشد را بايد يگيريم و حرفه اي عمل كنيم نه مثل پشت كنكوري ها كه نياز به مشوق و روحيه و ... دارند بلكه بايد خودمون را از الان رتبه دو رقمي به حساب بياوريم ( خيال بافي نكنيم بلكه منطقي به خودمون اعتماد كنيم )
دوم : منابع را بشناسيم و بدونيم سر ته منابع كجاست.
سوم : روش مطالعه
روش سنتي حفظ كردن براي ما ها كه ضريب هوشي معمولي داريم جواب نمي ده ، مي بايست با تكرار و تكنيكهاي G5 و ... خودمون را تقويت كنيم.
چهارم : مطالعه هدفمند ، يعني بدونيم ازچه چيزي ، چه مقدار و به چه صورت مطالعه كنيم
پنجم كه تاكيد من از اول روي آن بوده اينكه مطالب را موضوعي و بصورت مقابله اي با هم بخونيم :
مثال : در مورد" سبك د استيل" در كتاب "از زمان و معماري" مطالبش را با دقت مي خونيم و يادداشت برمي داريم ، سپس همون مطلب را در كتاب قباديان مي خونيم ، چون مطلب را قبلا به تفصيل خونده ايم متوجه مي شويم كه مطالب تكراريه ، پس با سرعت بشتري از آن رد مي شويم ولي اگه مطلب جديدي داشته باشه آن را يادداشت مي كنيم، و اگه بيشتر بخواهيم بدونيم همين عنوان را از كتاب جديد "معماري غرب باني مسعود" و "معماري مدرن از 1900 " جي آر كرتيس (سمت ) مطالعه مي كنيم. در حقيقت ما يك مطلب را از يك منبع ، عميق خونده ايم و سه منبع مطالعاتي ديگه را فقط مطالعه عادي كرديم (( اليته سه بار هم مرورشده )) ،نتيجه : خيلي دقيق مطلب را فهميده ايم.
** سوال مي پرسيد ما وقت نداريم ؟ وقتي وارد كار بشويد مي بينيد چقدر شيرين هست و چقدر توان شما در يادگيري بالاميره .
اين روش فقط براي دو درس تاريخ معماري اسلامي و غرب، مباني نظري كاربرد داره، براي ساير دروس كار بسيار راحتره ، اونجا فقط مي بايست با دقت مطالعه كنيم.
** در مورد زبان نمي توانم صحبتي كنم ولي چند نظر دارم كه بعدا ميگم.
ششم : بايد براي هر درس يك منبع اصلي داشته باشيم و بقيه را باآن هماهنگ كنيم
هفتم : از اين شاخه به آن شاخه نپريم كه واقعا فلج مي شويم
هشتم : با هركسي مشورت نكنيم
نهم : سر دل نگه داريم
دهم :با عشق مطالعه كنيم.
يازدهم : آهسته و پيوسته گام برداريم
دوازدهم : ليستي از منابع خودمون را داشته باشيم
سيزدهم : به هر درس به ميزان علاقمون و تواناي هايمون نمره بدهيم
چهاردهم: جدول ((ماتريس )) مطالعاتي داشته باشيم (منظورم برنامه زمان بندي نيست )
پانزدهم : به اكسين و آكادمي و ... غيره اعتماد نكنيم چون ممكنه امسال از شيوه آزموش آنها سوال نيايد ، مثل آزمون هاي پارسال اكسين كه در آزمون قبلي اثر واضحي از آنها نبود. ولي بيخبر از آنها نباشيم و حتي اگر شد شركت كنيم (( منظورم اينه كه دل نبنديم ))
شانزدهم : روش خلاصه نويسي و كليد واژه را ياد بگيريم و بكار ببريم
در آيند هر كس براي خودش يك جدول مطالعاتي و منابع اصلي را توي پست خودش بگزاره تا باهم بحث كنيم .
براي شروع توصيه اكيد مي كنم :
اول : فصول كتاب از زمان و معماري (به عنوان مثال ) را تفكيك كنيم و ببينيم ديگه چه منابعي داريم كه با آن يكسان مي باشد
دوم : به روشي كه گفتم شروع كنيم به مطالعه تقابلي
سوم : جزوه اي از كليد واژه درست كنيم براي مرور
چهارم : بريم سراغ جزوه هاي كذايي (( وقتي برويد سراغشان تازه مي فهميد كه چقدر ناقص و بي اهميت هستند و فقط از جهت يادآوري خوبند و نه بيشتر ))
پنجم : آزمونهاي سالهاي گذشته و نمونه سوالها را مطالع كنيم
ششم : مرور كلي
قصدم از گفتن مطالب فوق اغتشاش فكري و نصيحت شما و داناي كل بودن خودم نيست فقط از جهت يادآ؛وري و در اختيار گذاشتن تجربياتم مي باشد . اگر سوالي داشتيد كه من بتوانم جواب بدهم بفرماييد
فقط يك نكته ::redface:
اگر از اون دسته |آدمهايي هستيد كه فقط پرسنده و دائم به دنبال حل مشكل خودشان از اين و آن هستند و به حرف هيچ كس و هيچ چيز در نهايت توجه نمي كنند ،اين حقير معذورم از پاسخ دادند كه سعي مي كنم گزيده جواب اونهاي را بدهم كه واقعا سوال دارند و اهل حركت و تلاش هستند.
ببينيد دوستان هركسي سليقه، سايز و روش خودشوداره ولي وقتي ذهن خودشو به يك تفكر بزرگتر و جمعي پيوند ميزنه ديگه نمي تونه "من" "من" بكنه ، يعني وقتي سالك شديم ديگه حق نداريم "جر" بزنيم و از آزادي تفكرشخصي صحبت كنيم و يه هر حرفي " شك" كنيم . براي خود من هم همينطورهست.
و قتي مي خواهيم علمي با موضوعي برخورد كنيم ويا خودمون را جزئي از دانش بشري و يا حوزه ي معماري معرفي كنيم مي بايست بدون پيشداوري و با سعه ي صدر با موضوع برخور كنيم.
منتظر نقد شما هستم .
ضمنا فرصت را از دست ندهيد شروع كنيد به مطالعه با حجم كم.:gol::heart:
بابالنگ دراز
2011/7/09, 04:50 PM
58809
سلام........
afshin 1357
2011/7/09, 11:12 PM
58809
سلام........
:smile: متشكرم - بهتره پراكندگي سوالات رو توي منابع بررسي كنيم
(( قبلا كورش محمودي توي يكي از كاتالوگهايش براي سالهاي قبل اينكار رو انجام داده بود، جديدا اطلاعي ندارم جايي ذكر شده باشه كه اين تست از اين "منبع" مي باشد)):)
afshin 1357
2011/7/12, 12:06 AM
به من جواب ندادين
نتظرم
سلام
ببخشيد دير جواب دادم ؛ قصدداشتم مفصل جواب شمارا بدهم ولي حالا به همين مختصر بسنده كنيد:
هفتم : از اين شاخه به آن شاخه نپريم كه واقعا فلج مي شويم
فكر كنم بصورت ضمني در صحبتهام بهش اشاره كردم . مشكل ما اينجاست كه برنامه مطالعاتي منظمي نداريم و درست و حسابي منابع رو نمي شناسيم و دائم بين كتابها و جزوات مختلف سرگردان هستيم،يكبار روش جزوه خواني را امتحان مي كنيم، بار ديگه از كسي مي شنوين كتاب فلاني خوب هست ، بلافاصله تهيه مي كنيم و چند صفحه ي اولش را مي خوانيم و در نهايت كنارش مي گذاريم، گويي فقط داشتن كتاب سواد مي آورد (( كمثل حمار يحمل اسفار ... )).
هشتم : با هركسي مشورت نكنيم
معني اين جمله واضح هست ولي فكر كنم منظور اصلي شما اينه با چه كسي مي بايست مشورت كرد :
شما هم مي دانيد كه هر مشاور غير حرفه اي در درجه اول از ظن،برداشت وسليقه خودش صحبت مي كند و در نهايت از تجربه هايش هم حرفي به ميان مي آورد، بايد كسي رو مشاور و يا همراه خودمون قرار بدهيم كه خودش اين مسير رو رفته باشه (خواه به جواب رسيده باشه و يا نرسيده باشه )و شناخت كافي از منابع داشته باشد.
نهم : سر دل نگه داريم
اين قسمت، بك بحث عميق عرفاني مي باشد كه بضاعت اندك من ، قادر به بازگوكردن همه جوانب آن نيست، فقط ربطش با آزمون ارشد اينه كه وقتي هدفي در ذهن داريم بهتره در موردش كمتر با ديگران صحبت كنيم و بيشتر فرصت جرو بحث ،تبادل نظرهاي بي مورد و مورد سوء استفاده قرار گرفتن را(مثل خودم ) - به فكركردن و انديشيدن سپري كنيم و به جاي
خوب ديده و شنيده شدن ،خوب ببينيم و بشنويم.
ضمن اينكه منكر همفكري و تبادل نظر هاي واقعي نمي باشم (مثل الان ما ).
و در نهايت دوباره حرفم را تكرار مي كنم :
بايد حرفه اي كنكور و تن به هرسختي داد.
ازشما متشكرم ، ببخشيد بحث را به حاشيه بردم، انشاا.. موضوعي كار كنيم .
afshin 1357
2011/7/12, 11:59 PM
براي زبان تخصصي چه پيشنهاداتي داريد ؟
arcdoc
2011/7/14, 05:39 PM
والا قرار بوده تحقيق كنيم و در آخر يه ليست از كتاب ها رو بنويسيم اينجا
برا عناصر و مصالح چی بخونیم؟
راستی کسی در مورد کتابهای مرکز معماری اطلاعات داره؟
من تعریفش رو خیلی شنیدم
من میخوام با فن و زبان شروع کنم.
برا زبان کتاب مهرداد امیری (انتشارات پوران پژوهش) رو گرفتم خیلی کتابه خوبیه برا عمومی.
کتابای گلابچی رو هم گرفتم.
برا اقلیم هم کتاب قبادیان
تاریخ رو گذاشتم برا بعد از فن چون تاریخم خیلی خوبه تو کارشناسی ناپیوسته 75 زده بودم.
یه سوال دیگه که تو کنکور امسال بود سبک دی استایل من تا حالا نشنیدم؟؟؟
کتاب ابراهیم زارعی ،پیرنیا و قبادیان رو خیلی مسلطم فکر میکنین دیگه چی بخونم که تو تاریخ پیشرفت کنم.
کتاب مزینی خوبه؟
afshin 1357
2011/7/16, 12:35 AM
دوستان، جزوه ها در اولويت قرار ندهيد. به دنبال منابع اصلي باشيد.
پس از آن رابطه مطالب را باهم درك و مقابله كنيد.
پيشنهاد : مطالب را موضوعي و از چند منبع بخوانيد و سپس آنها را مقابله كنيد. ( "مقابله "روش مطالعه دقيق و مفهومي مي باشد )
ضمناً جزوهاي آكادمي، دانشگاه تهران و پارسه را خوندم هيچكدام جوابگو نبودند.
m_architect
2011/7/16, 11:37 AM
برا عناصر و مصالح چی بخونیم؟
راستی کسی در مورد کتابهای مرکز معماری اطلاعات داره؟
من تعریفش رو خیلی شنیدم
من میخوام با فن و زبان شروع کنم.
برا زبان کتاب مهرداد امیری (انتشارات پوران پژوهش) رو گرفتم خیلی کتابه خوبیه برا عمومی.
کتابای گلابچی رو هم گرفتم.
برا اقلیم هم کتاب قبادیان
تاریخ رو گذاشتم برا بعد از فن چون تاریخم خیلی خوبه تو کارشناسی ناپیوسته 75 زده بودم.
یه سوال دیگه که تو کنکور امسال بود سبک دی استایل من تا حالا نشنیدم؟؟؟
کتاب ابراهیم زارعی ،پیرنیا و قبادیان رو خیلی مسلطم فکر میکنین دیگه چی بخونم که تو تاریخ پیشرفت کنم.
کتاب مزینی خوبه؟
کتاب از زمان و معماری مزینی از کتاب های مهمیه که حتما باید بخونی. در مورد سبک دی استیل هم باید بگم استاد خودمون سر کلاس و تو جزوش در موردش توضیح داد واسمون. دی استیل در سالهای 1917-1931 توی هلند ایجاد میشه. از معمارای معروفش هم میشه به تئووان دوسبرگ، پت موندریان، وان درلک اشاره کرد. کلا نظرشون این بوده که از فرم های راست گوشه، غیر قرینه و رنگ های اصلی استفاده کنن.
arcdoc
2011/7/16, 12:23 PM
کتاب از زمان و معماری مزینی از کتاب های مهمیه که حتما باید بخونی. در مورد سبک دی استیل هم باید بگم استاد خودمون سر کلاس و تو جزوش در موردش توضیح داد واسمون. دی استیل در سالهای 1917-1931 توی هلند ایجاد میشه. از معمارای معروفش هم میشه به تئووان دوسبرگ، پت موندریان، وان درلک اشاره کرد. کلا نظرشون این بوده که از فرم های راست گوشه، غیر قرینه و رنگ های اصلی استفاده کنن.
اونی که در مورد سبک دی استایل میگی کاملا درسته.ولی نمیدونم سوال امسال رو دیدی یا نه سوال 85 ! یه شکل داده بود که البته تحلیل فرم بود . من میخوام بدونم اون شکل رو از کدوم کتاب دادن.
البته تو این وبلاگ خیلی خوب توضیح داده ولی من دنبال مرجع تصویرم.
http://abbas-valadi.persianblog.ir/post/332
Soofia
2011/7/16, 04:23 PM
بچه ها من بدجوری تو انتخاب گرایش گیر کردم...
کمک کنید!
take off
2011/7/17, 12:07 AM
کمک کنید!
خودت بايد انتخاب كني
من خوودم منظر -معماري-شهرسازي رو دوس دارم
afshin 1357
2011/7/17, 10:06 AM
کمک کنید!
سلام
به تواناي هاي خودتون نگاه توجه كنيد
(اگر تواناي ترسيم اسكيس داريد همون گرايش معماري خوبه ) .
a young Architect
2011/7/18, 07:56 AM
به نام خداوند بخشاینده ی مهربان
سلام دوست من
اینها راهنمایی های یه رتبه ی زیر 20 امساله.:
· پیشنهاد می کنم حتما حتما جزوه های هر دو دانشگاه شهید بهشتی + دانشگاه تهران را برای درس هایی که تو کنکور میاد بگیری و بخونی.خیلی مهمه خیلی.هم متن هم شکل هاش.(من فقط تهرانو خوندم پشیمون شدم)
· درس های کنکور این هاست:
زبان:عمومی+ تخصصی
فنی: سازه+عناصر و جزئیات+اقلیم+تاسیسات الکتریکی+تاسیسات مکانیکی+مصالح
تاریخ و مبانی نظری:معماری جهان+معماری معاصر غرب+معماری اسلامی و ایرانی+معماری معاصر ایران
درک معماری:زیبایی شناختی،کاربری ها و .. در معماری،..
درک منظر: مبانی طراحی منظر،سیر تحول باغسازی اروپا،باغ های ایرانی،شناخت گیاهان و..
· file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gifاین منابعی است که من از مشاوره ی خانه معمار گرفتم که اولویت بندی منابع را هم گفتند( سه چهار تا اولویت داره که تو هر درس تا منابع شماره اول را نخوندی نباید بری سراغ منابع شماره دوم وبه همین ترتیب سوم و چهارم-دلیل اولویت ها هم،میزان سوالی است که از اون تو کنکور میومده.) )خانه ی معمارم مثل بیه ی موسسه ها دنبال پوله ولی معرفی اولویت بندی منابعش خوب بود)
زبان عمومی: جزوه ی زبان عمومی آکادمی معماری یا شریفی نیا یا پارسه ...(من خودم متن های زبان تخصصی فرهادی رو + مقداری از 504 خوندم فقط)+ زبان تخصصی:فرهنگ تصویری معماری دی کی چینگ+ فصل یک و سه کتاب مهدوی(من پیدا نکردم کتابشو)
سازه: 1-درک رفتار سازه ها+ ساختمان ها چگونه عمل می کنند گلابچی2- جزوه ی سازه ی سروش نیا(خانه معمار داره . اگر نه از یکی باید بگیری کپی کنی)3-سازه در معماری+فناوری های نوین گلابچی4- -بخش خاکستری ایستایی و مقاومت گلابچی5-همه ی کتاب های دیگر گلابچی( من نخوندم)
عناصر:جزوه ی عناصر ساعد سمیعی+کتاب روش های اجرایی ساختمان فنی حرفه ای
اقلیم:1-اقلیم و معماری کسمایی2-بررسی اقلیمی ابنیه سنتی قبادیان3-راهنمای طراحی اقلیمی قبادیان4-راهنمای مبحث 19 و 5-؟
تاسیسات الکتریکی:کتاب مبانی فیزیک ساختمان(آکوستیک )غیابکلو+جزوه آکوستیک و نور غیابکلو+جزوه هدایت نیا
تاسیسات مکانیکی:کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری(آن بزرگتره که عکسای رنگی داره) سلطان دوست+جزوه ی تاسیسات سلطان دوست
مصالح:مبحث 5 (روزی دو سه صفحه اش را بخوان یک دفعه نخوان بگذاری کنار)،کتاب مصالح فنی حرفه ای، من کتاب مصالح ساختمانی سام فروتنی رو هم عکساشو +بخش های رزین و رنگ و شیشه اش رو خوندم.
تاریخ:
- معماری جهان:معماری جهان زارعی( نسخه ی جدیدش معماری آمریکا رو اضافه کرده)
- معماری معاصر غرب:1-معماری معاصر غرب قبادیان2-از زمان و معماری مزینی3-فضا زمان گیدئون(این جزء منابع خانه معمار نبود ولی دوستم که رتبه اش دو رقمی بود خونده بود منم خوندم)4-کتاب لادن اعتضادی؟(من نخوندم ولی دو سه تا سوال ازش اومد)
- معماری اسلامی-ایرانی:1-سبک شناسی پیرنیا2-معماری اسلامی پیرنیا3-جزوه معماری اسلامی متدین یک و دو(خیییییییلی مهمه)4-سیری در مبانی نظری معماری غلامحسین معماریان(من نخوندم یه دور سرسری ورق زدم)
- معماری معاصر ایران:تو جزوه ی درک عسگری یه بخش داره+من یه نگاه به معماری معاصر ایران بانی مسعود انداختم و شکلاشو دیدم، واجب نیست ولی
درک معماری: زیبایی شناختی یورک گروتر،جزوه ی درک عسگری،مفاهیم پایه در معماری
درک منظر:1-کتاب باغ های ایرانی محمدرضا....2-پارادایم های پردیس(فقط شکل ها و نمودارهاش)3-باغ های ایرانی و کوشک های آن دونالد ویلبر+ جزوه ی منظر منصوری+ جزوه منظر دانشجویان فوق(من نخوندم)4-اصول طراحی پارک و باغ و 5...6-...( من فقط چهار تای اولو خوندم چون وقت نداشتم ولی اگر می خواهی منظر قبول بشی باید بیشترش از این حرفا بخونی)
· کنکور90 تیپ سوال ها عوض شده بود و خیلی ها از جزوه های شهید بهشتی و کتابای استادای اونا بود.بنابراین شاید امسال خانه معمار منابع جدیدی رو پیشنهاد بده.
· اول از همه تستای پارسال کنکور ارشد رو دیدم که بفهمم چه جوری سوال میاد تو کنکور.بعد من جزوه های دانشگاهمونو که خودم نوشته بودم ،آخرای تابستون خوندم تا مباحثو یادم بیاد.آدم جزوه های خودشو بهتر می فهمه.بعد رفتم سراغ کتابا و...
· من علاوه بر این ها کتاب فضا زمان گیدئون رو خوندم.بار اول فقط روزنامه وار خوندم و نکاتی که به نظرم مهم بود رو نوشتم.بار دوم که هفته های آخر بود، مرور کردم کتابو و نکته ها رو.واسه این که معماری گذشته ی غرب رو مفهومی بفهمی خوبه
· سعی کن حتما هر روز از همه ی مباحث بخونی یعنی از فنی،زبان،تاریخ،درک یا منظر هر روز بخون.که هم خسته نشی هم سرعتت بالاتر میره هم به شیوه ی کنکور که همه با همه عادت می کنی.و
· حتما حتما هر روز روزی نیم- یک ساعت زبان بخون .اگه زبانت ضعیفه بیشتر.تقریبا هر روز فرهنگ تصویری معماری رو می خوندم(امسال هیچی سوال ازش نیومد ولی هر سال ده تا سوال ازش بود و از کجا که تو کنکور91 نباشه)
طرز خواندن فرهنگ تصویری معماری: در سه -چهارمرحله:اول همه ی لغات بالای صفحه ها(عنوان) را بخوان و یاد بگیر تا آخر کتاب،بعد در هر صفحه لغات اشنا را بخوان تا آخر کتاب،و دور بعد لغات مشکل ترو... این طوری هم می رسی همه جای کتاب را با یک ارزش بخوانی،هم خسته نمی شوی و نیز چند بار مرور می کنی لغت ها رو .
· شکل ها تو هر کتاب و جزوه ای خیلی مهمه .مخصوصا تو درک رفتار سازه ها+کتابای تاریخ معماری(جهان،معاصر،..)و..،با دقت بخون و حفظ کنی با چند بار مرور خوبه.
· معنی لغات فارسی تو سبک شناسی و معماری اسلامی پیرنیا و لغات انگلیسی ته همه ی کتابا( اقلیم کسمایی،ساختمان ها چگونه عمل می کنند،... بلد باش
· یادت باشه
زبان 30 سوال ضریب دو 60 نمره
فنی 30 سوال ضریب سه 90 نمره
تاریخ و مبانی 30 سوال ضریب دو 60 نمره
درک معماری 20 سوال ضریب دو 60 نمره
درک منظر 20 سوال ضریب یک 20 نمره
اگر از من می شنوی برای هیچ درسی کم نگذار.مثلا درصد منظر و زبان یک برگ برنده است.چون خیلی ها وقت کافی نمی گذارند برای خوندنش.فنی خییییییییلی مهمه.تاریخ رو هم که همه خوب می زنند، پس باید خیییییلی خوب بخونی. دوستم کخ دو رفمی 89 بودمی گفت بیشترین وقتشو رو تاریخ گذاشته و کتاب های سازه گلابچی
· برای درک به جز زیبایی شناختی گروتر و ...و...کتاب خاصی نیست.تست های سال های قبل را که بزنی ،می فهمی چه تیپ سوال هایی می اید در ان. نصف بیشتر سوال هایش را با خواندن مفهومی درس های فنی و ..می توانی جواب بدهی.
· من هر هفته سه-چهار کتاب در برنامه ی روزانه ام بود.معمولا تمام می شد اگر نه به همراه کتاب های جدید هفته ی بعد سعی می کردم بخوانم.در عین حال بعد از مدتی، هر4 هفته یک بار ،یک هفته فقط مرور خوانده های قبلی میکردم.
· من فقط تستای کنکور سال های قبل رو که تو یک کتاب جمع بود زدم(مفید بود)+ تعدادی تست از دو کتاب که اسمش را خواستی بگو بپرسم مال خودم نبود.
· یک مسئله ی خیلییی مهم: خلاصه کردن یادت نره.من یک بار روز بعد خوندن هر درس یا همون روز خلاصه می کردم،یک دور هم اواخر دوره ی جمع بندی خلاصه ها رو خلاصه کردم و نکته ها موند.یادت باشه خلاصه ی بقیه به درد تو نمی خوره. باید خودت خلاصه کنی.ولی اگه خواستی می تونم خلاصه هامو بهت بدم.هر چند میگم تا خودت خلاصه نکنی یاد نمی گیری.البته خلاصه ای که واقعا خلاصه باشه. نه همون متن طویل کتاب
· حتما حتما برنامه ی روشنی داشته باش.مثلا مهر کتابای شماره یک رو تموم کنی آبان شماره دو و آذر سه و دی جمع بندی.برای هر هفته ات هم برنامه بنویس .من از اول می دونستم هر هفته ای از چه ماهی چه کتابایی باید تموم بشه.تعداد صفحه های کتاب های اون هفته رو تقسیم به پنج یا شش می کردم،(هفته هفت روزه ولی ممکنه یه روز مشکلی پیش بیاد،به علاوه دو روز برای جبران عقب موندگی آخر هر هفته بمونه خوبه)( البته اگر کتابی خیلی حجمش زیاد بود(مثل کتاب گیدئون) می شد تعداد صفحات تقسیم بر ده یعنی دو هفته طول می کشید)همیشه کامل نشد که عمل کنم به برنامه ام چون یک سری برنامه ها پیش اومد وسطش ولی در کل جبران کردم.
· امیدوارم موفق باشی و بهترین چیزی که برات صلاحه رو خدا برات پیش بیاره.از خدا کمک بخواه و به خاطر اون بخون خودش کمکت می کنه...:)
اين اولين پست من تو اين قسمته
تا چند وقت قبل جرات نميكردم بيام تو اين قسمت
گاه گاهي مياومدم و مطالب رو مي خوندم
الان مي خوام جرات كنم
مي خوام شروع كنم اين سد رو از جلو پام بر دارم
و كمك به راهنما دارم
از استاد دومان خواهش كردم كه بيان همچين تاپيكي بزنن و راهنماييمون كنن (مي دونم كه سرشون خيلي شلوغه)
رفم كه به رها جان بگم ديدم تو پروفايلشون نوشتن تا آخر امتحانا نيستن
واسه همين خودم جسارت كردم
تو تالار معماري هر چي بخوايي اطلاعات هست اما هيچ جا نديدم نحوه ي شروع چطوريه
چطوري درس بخونيم
اسكيس ها و كلاساي اسكيس
ممنون ميشم از همه ي عزيزاني كه اين راه رو رفتن و اطلاعاتشون رو در اختيار ما بزارن
من خودم واقعا نياز دارم به راهنماييي
هزاران بار ممنونم
Soofia
2011/7/18, 01:27 PM
سلام
به تواناي هاي خودتون نگاه توجه كنيد
(اگر تواناي ترسيم اسكيس داريد همون گرايش معماري خوبه ) .
خودت بايد انتخاب كني
من خوودم منظر -معماري-شهرسازي رو دوس دارم
مرسی بچه ها که جواب دادین...
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی هم توانایی اسکیس دارم هم آزمون تئوری رو میتونم خوب بدم
اما احساس میکنم گرایش معماری-معماری یکم دم دستی شده نه؟؟؟
یعنی الان خیلی فارق التحصیل معماری داریم
شاید بازار کار واسه گرایش های دیگه بهتر باشه...نه؟
take off
2011/7/19, 12:26 AM
مرسی بچه ها که جواب دادین...
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی هم توانایی اسکیس دارم هم آزمون تئوری رو میتونم خوب بدم
اما احساس میکنم گرایش معماری-معماری یکم دم دستی شده نه؟؟؟
یعنی الان خیلی فارق التحصیل معماری داریم
شاید بازار کار واسه گرایش های دیگه بهتر باشه...نه؟
سوفي جان بازاري فك نكن كه جز بازاري كار نخاهي كرد
مثلا اگه معماري معماري باشي ميتوني طراحي شهري هم بكني
اما اگه معماري-شهرسازي باشي فقط ميتوني 1 شهرساز باشي
ادریس@
2011/7/19, 12:30 AM
به نظر من نباید بازار کارو اهمیتی بهش بدی
اونم وقتی که زیاد همچین تفاوت ندارن
مهم علاقست
adroit
2011/7/19, 03:14 PM
دوستای خوبم سلام. من از بچه های قدیمی باشگاهم. به کمک همین باشگاهو دوستای خوبم تونستم تو کنکور کارشناسی ناپیوسته قبول شم. الانم فقط پایان نامه م مونده که اونم ترم بعد تمومه.
سوالی که ازتون داشتم اینه که به نظر شما واسه ارشد چه گرایشی شرکت کنم با توجه به اینکه:
1. اسکیسم اصلا قوی نیست و تا حالا هم کار نکردم. (البته دوره ی کاردانی دستم از همه قوی تر بود ولی واسه کارشناسی کلا اسکیس کار نکردم و بلد نیستم)
2. طراحیمم آنچنان تعریفی نداره. :razz:
3. ولی ریاضیو زبانم خیلی خوبه.
حالا با این اوصاف به نظرتون چه گرایشی بخونم که هم با درساش آشنا باشم هم قبولیش زیاد سخت نباشه؟
احساس می کنم آزاد راحت تره. ولی خب اسکیس داره.
مدیریت پروژه هم هست ولی نمی دونم چجوریه.
می خواستم پستای بچه ها رو بخونم. منتها انقد زیاده که از شما چه پنهون حالشو نداشتم. :redface:
ممنون می شم راهنماییم کنین.:):gol:
take off
2011/7/19, 11:02 PM
دوستای خوبم سلام. من از بچه های قدیمی باشگاهم. به کمک همین باشگاهو دوستای خوبم تونستم تو کنکور کارشناسی ناپیوسته قبول شم. الانم فقط پایان نامه م مونده که اونم ترم بعد تمومه.
سوالی که ازتون داشتم اینه که به نظر شما واسه ارشد چه گرایشی شرکت کنم با توجه به اینکه:
1. اسکیسم اصلا قوی نیست و تا حالا هم کار نکردم. (البته دوره ی کاردانی دستم از همه قوی تر بود ولی واسه کارشناسی کلا اسکیس کار نکردم و بلد نیستم)
حالا با این اوصاف به نظرتون چه گرایشی بخونم که هم با درساش آشنا باشم هم قبولیش زیاد سخت نباشه؟
می خواستم پستای بچه ها رو بخونم. منتها انقد زیاده که از شما چه پنهون حالشو نداشتم. :redface:
اگه زبانت خوبه كه عاليه
همت كن شروع كن به خوندن
معطل چي هستي؟
توصيه ميكنم اين 17 صفحه رو بخوني
جوابتو پيدا ميكني
rasoulll
2011/7/20, 02:07 AM
اگه بخاطر اینکه اسکیست ضعیفه میخوای معماری رو بذاری کنار کاملا اشتباه میکنی البته اگه معماری رو دوست داری چون ثابت شده که اسکیس راکتسابیه و بعد از یاد گیری اصول اولیه فقط و فقط تمرین میخواد
از این گذشته خودتون میگین تو کاردانی دستتون از همه قویتر بوده، حالا یا دوستاتون خیلی ضعیف بودن یا واقعا شما دستتون قوی بوده
پس میتونین دستتونو قوی کنید
adroit
2011/7/20, 10:21 AM
اگه بخاطر اینکه اسکیست ضعیفه میخوای معماری رو بذاری کنار کاملا اشتباه میکنی البته اگه معماری رو دوست داری چون ثابت شده که اسکیس راکتسابیه و بعد از یاد گیری اصول اولیه فقط و فقط تمرین میخواد
از این گذشته خودتون میگین تو کاردانی دستتون از همه قویتر بوده، حالا یا دوستاتون خیلی ضعیف بودن یا واقعا شما دستتون قوی بوده
پس میتونین دستتونو قوی کنید
ممنون بابت راهنماییتون.
راستش می تونم دستمو قوی کنم. ولی احساس می کنم بهتره وقتمو بذارم پای خوندن تا پای اسکیس.
احتمالا مدیریت پروژه شرکت کنم.
نظرتون چیه؟:smile:
amir architect77
2011/7/20, 11:27 AM
http://www.iran-eng.../images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله مناره عشق http://www.iran-eng.../images/buttons/viewpost-left.png (http://www.iran-eng.../showthread.php?p=3710349#post3710349)
گرایشهای مغماری داخلی ، معماری اسلامی ، مطالعات،مرمت ، بازسازی پس از سانحه بدون اسکیس هستن.معماری و منظر هم که با اسکیس همراهه.
تورو خدا با اطلاعات غلط به بچه ها امیدواری ندین.معماری داخلی و معماری اسلامی و بازسازی پس از سانحه اسکیسشون با اسکیس معماریه یعنی همشون اسکیس دارن.منظر هم که اسکیسش جداست.فقط مطالعات اسکیس نداره
leili90
2011/7/20, 12:01 PM
سلام من تازه عضو شدم و تصميم دارم امسال كنكور شركت كنم منم جزوه ها را ميخوام اما تهران نيستم ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد
rasoulll
2011/7/20, 12:32 PM
ممنون بابت راهنماییتون.
راستش می تونم دستمو قوی کنم. ولی احساس می کنم بهتره وقتمو بذارم پای خوندن تا پای اسکیس.
احتمالا مدیریت پروژه شرکت کنم.
نظرتون چیه؟:smile:
اتفاقا دیروز تو همایش بحث مدیریت بود
بحث مفصلی داره، خلاصه اش اینه که اگه بخوای بری مدیریت دیگه نمیتونی رشته شناور انتخاب کنی
نه اینکه نتونیا منظورم اینه که رشته شناورت سوخت میشه چون کاملا مباحثش با بقیه فرق میکنه
از اینا گذشته شما 1جامعه ی اماری بزرگی رو در نظر بگیر که هر کدومشون ادعای قبولی میکنن
به نظر من رفتن به مدیریت کار خیلی خیلی سختیه که من خودم حتی نمیتونم بهش فکر کنم
rasoulll
2011/7/20, 12:36 PM
ااااااااااااااااااااا. معماری داخلیم هست.اینو بیشتر از مدیریت دوس دارم. اسکیسم که نداره. به به.
آزاد دیگه؟
کجاها داره؟
درصداش چجوریه؟
ببینم کی بهتون گفته اینا اسکیس ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو گرایش معماری به جز مطالعات معماری همشون اسکیس دارن!!!
ااااااااااااااااااااا. معماری داخلیم هست.اینو بیشتر از مدیریت دوس دارم. اسکیسم که نداره. به به.
آزاد دیگه؟
کجاها داره؟
درصداش چجوریه؟
فقط مطالعات اسکیس نداره
معماری داخلی ..معماری معماری ..معماری اسلامی .. بازسازی جزو اسکیس معمارین
منظرم که اسکیسه منظرو داره
داخلی ازاد نداره
adroit رو الکی امیدوار نکنین:)
fateme_003
2011/7/20, 12:42 PM
بچه ها من بین معماری و تکنولوژی گیر افتادم!؟طراحی رو دوس دارم و درس طراحی فنی رو خیلی بیشتر!! حالا نمیدونم کدومش برم میترسم از عهده تکنولوژی بر نیام!؟هیچکی دقیق میدونه چه جور رشته ایه!؟ممنون میشم اگه کمکم کنید
adroit
2011/7/20, 12:48 PM
اتفاقا دیروز تو همایش بحث مدیریت بود
بحث مفصلی داره، خلاصه اش اینه که اگه بخوای بری مدیریت دیگه نمیتونی رشته شناور انتخاب کنی
نه اینکه نتونیا منظورم اینه که رشته شناورت سوخت میشه چون کاملا مباحثش با بقیه فرق میکنه
از اینا گذشته شما 1جامعه ی اماری بزرگی رو در نظر بگیر که هر کدومشون ادعای قبولی میکنن
به نظر من رفتن به مدیریت کار خیلی خیلی سختیه که من خودم حتی نمیتونم بهش فکر کنم
ببینم کی بهتون گفته اینا اسکیس ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو گرایش معماری به جز مطالعات معماری همشون اسکیس دارن!!!
ای بابا. پس مدیریتم سخته.
یه سری اطلاعات غلط دادن که حل شد. ممنونم.
بچه ها من بین معماری و تکنولوژی گیر افتادم!؟طراحی رو دوس دارم و درس طراحی فنی رو خیلی بیشتر!! حالا نمیدونم کدومش برم میترسم از عهده تکنولوژی بر نیام!؟هیچکی دقیق میدونه چه جور رشته ایه!؟ممنون میشم اگه کمکم کنید
به اینجا سر بزن جواب میگیرین
civil_architecture.com
یا تو گول به نام انجمن تخصصی عمران و معماری سرچ کنین
rasoulll
2011/7/20, 12:53 PM
اره
خیلی سادس، هر 2تاشو برو، یکی رشتهی اصلی یکی شناور
امتحانشم تو 2روز مختلف اول تکنولوژی روز بعد معماری
ببینید بچه ها خیلیا به این رشته شناور اهمیت نمیدن، من الان 3ساله که ازمایشی ازمون ارشد میدم ، دیگه تقریبا همه چی دستم اومده
شما میتونید تکنولوژی رو به عنوان رشته ی اصلی انتخب کنید و معماری رو شناور، وقت اصلیتون رو هم میذارید رو دروس تکنولوژی، اما برای اینکه بتونید معماری هم کنکور بدید فقط 2تا جزوه کامل از تاریخ و منظر میگیرید و 1ماه مونده به کنکور میخونیدشون که حداقل از هر کدوم 30 زده باشید.
با این حال شما اگر هم تکنولوژی رو خراب کرده باشید،چون دروس فنی رو خیلی عمیق خوندید فن ساختمان معماری رو بدون شک خوب میزنید و به نظرم با رتبه نسبتا خوبی مجاز میشید که کارتون به اسکیس میکشه......
فقط اینو بگم به هیچ وجه بیخیال زبان نشید چون رتبه خوب بدون زبان محاله.......
fateme_003
2011/7/20, 01:00 PM
تکنولوژی خیلی به عمران نزدیک میشه؟یعنی دروسش مثل هم دیگه اند؟
rasoulll
2011/7/20, 01:00 PM
در ضمن یادم رفت بگم
میتونید بر عکس همین رشته هارو انتخاب کنید که من خودم اینکارو میکنم ، یعنی رشته اصلی معماری و رشته ی شناور تکنولوژی رو
اینطوری همه دروس معماری رو میخونید فقط فن ساختمان رو عمیقتر میخونید
در ضمن جزوه هایی رو که گفتم از تاریخ و منظر پیدا کنید یکم سخته اما من دارم جزوه های خوب رتبه های خوب سالای پیش رو، 1جوری بهم میرسونیم....
rasoulll
2011/7/20, 01:01 PM
تکنولوژی خیلی به عمران نزدیک میشه؟یعنی دروسش مثل هم دیگه اند؟
این 2تا هیچ ربطی بهم ندارن!!!!!!!!
take off
2011/7/20, 03:57 PM
من نبودم چقد اينجا خبراي دسته اول حاضره
چه تباد ل نظري
مديريت - تكنولوژي رشته هاي سختي هستن و لي اينطوري كه من شنيدم چون تو ايران كم داريم بازار كارش خيلي خوبه
البته گويا دكتراي تكنولوژي يا مديريت تو ايران نيس
من با وجود اينكه معماري-منظر و معماري شهرسازي رو بيشتر دوس دارم ترجيح ميدم معماري معماري بخونم چون
اولا اطلاعاتم در يك محور تثبيت ميشه
دوما بعد از فارغ شدن ميتونم شهرساز خوبي باشم(اجازه ي فعاليت دارم)
استاد خودم فوق معماري از دانشگاه بهشتيه البته معماري-منظر خوندن تا چن وقت قبل معاونت عمراني شهرسازي بود(باز بستگي به محل سكونتم داره) اما جامع فكر كنيد
من شنبه عصر با استادم قرار دارم
منتظر خبراي خوبي باشين(چون فاز اول مطالعاتيمون تمام ميشه) و ميپردازيم به روش درس خوندن
اين تاپيك 3 قسنتي بوده يني نيتم اين بوده
جمع آوري منابع
نحوه ي درس خوندن
اسكيس
و مهمتر زا همه روحيه دادن به هم كه چون اجرش معنويه جزئ سه قسمت حساب نميكنم
متشكر از همه
مدیریت پروژه دکتراشم تو ایران هست . اگه اشتباه نکنم فقط دانشگاه تربیت مدرس میگیره
rasoulll
2011/7/20, 07:19 PM
سلام دوست جونام.... من موندم مرمت ادامه بدم یا معماری داخلی.... هر دوشو دوست دارم و بیشتر مرمت... اما میگن کار تو ایران نیست براش و این حرفا.... نمیدونم چه کنم!
خب کار که به نسبت اره کمه، تازه اگه تو شهرایی مثل تهران باشی که خیلی کمه، اما تو سر علاقه زدنم سخته!!!!!!!!
mohamad313
2011/7/20, 08:31 PM
اره
خیلی سادس، هر 2تاشو برو، یکی رشتهی اصلی یکی شناور
امتحانشم تو 2روز مختلف اول تکنولوژی روز بعد معماری
ببینید بچه ها خیلیا به این رشته شناور اهمیت نمیدن، من الان 3ساله که ازمایشی ازمون ارشد میدم ، دیگه تقریبا همه چی دستم اومده
شما میتونید تکنولوژی رو به عنوان رشته ی اصلی انتخب کنید و معماری رو شناور، وقت اصلیتون رو هم میذارید رو دروس تکنولوژی، اما برای اینکه بتونید معماری هم کنکور بدید فقط 2تا جزوه کامل از تاریخ و منظر میگیرید و 1ماه مونده به کنکور میخونیدشون که حداقل از هر کدوم 30 زده باشید.
با این حال شما اگر هم تکنولوژی رو خراب کرده باشید،چون دروس فنی رو خیلی عمیق خوندید فن ساختمان معماری رو بدون شک خوب میزنید و به نظرم با رتبه نسبتا خوبی مجاز میشید که کارتون به اسکیس میکشه......
فقط اینو بگم به هیچ وجه بیخیال زبان نشید چون رتبه خوب بدون زبان محاله.......
در مورد اون رشته شناور که گفتی کسانی که ثبت نام می کنن می تونن تو ذهن خودشون روی یه رشته بیشتر تمرکز کنن ولی در عمل برای ثبت نام کسانی که می خوان هم معماری و هم تکنولوژی رو امتحان بدن باید معماری رو به عنوان رشته اصلی و مجموعه هنرهای ساخت که تکنولوژی هم شاملش میشه رو به عنوان رشته شناور انتخاب کنن چون معماری جز رشته های شناور نیست.مگر اینکه فقط بخوان تکنولوژی رو امتحان بدن که می تونن اونو به عنوان رشته اصلی انتخاب کنن
rasoulll
2011/7/20, 09:38 PM
در مورد اون رشته شناور که گفتی کسانی که ثبت نام می کنن می تونن تو ذهن خودشون روی یه رشته بیشتر تمرکز کنن ولی در عمل برای ثبت نام کسانی که می خوان هم معماری و هم تکنولوژی رو امتحان بدن باید معماری رو به عنوان رشته اصلی و مجموعه هنرهای ساخت که تکنولوژی هم شاملش میشه رو به عنوان رشته شناور انتخاب کنن چون معماری جز رشته های شناور نیست.مگر اینکه فقط بخوان تکنولوژی رو امتحان بدن که می تونن اونو به عنوان رشته اصلی انتخاب کنن
نه نه نه......... منظورم تو خوندن بود که رو 1رشته بیشتر تمرکز کننو رو رشته ی دیگه به عنوان رشته ی شناور حساب کنن وگر نه اینو که احتمالا همه میدونن معماری شناور نیست...
rasoulll
2011/7/21, 12:40 AM
منظورتون از رشته شناور چيه؟
ببین شما تو کنکور اجازه دارید 2تا رشته ازمون بدید، اما نه هر 2رشته ای رو
سازمان سنجش 1سری رشته هارو به عنوان شناور اعلام کرده یعنی علاوه بر اینکه میتونن رشته ی اصلی باشن میتونن به عنوان رشته ی شناور و رشته ی دوم امتحانی انتخب بشن
حالا تو همین رشته های شناور هم هر رشته ای رو نمیشه انتخاب کرد، نه اینکه اجازه انتخاب نداشته باشی، منظور اینه که منطقی نیست
مثلا تکنولوژی رو با معماری و یا حتی انرؤی رو با معماری میشه انتخاب کرد، یعنی معماری به عنوان رشته اصلی (چون معماری رشته شناور نیست) و تکنولوژی یا انرژی رو به عنوان رشته ی شناور، چون تقریبا 70درصد مطالب این رشته ها همپوشانی دارن فقط تو هر گرایش 1سری درسهارو باید عمیقتر بخونی
اما مدیریت رو نمیشه با معماری برداشت یعنی منطقی نیست چون کلا مباحثشون با هم فرق داره و کشایی که این 2تا رو با هم انتخاب میکنن سعی میکنن هر 2تاشو بخونن که اخر سر به هیچکدوم هم نمیرسن.......
adroit
2011/7/21, 11:30 AM
رشته ی کارشناسی من عمرانه . می خوام امسال فقط معماری شرکت کنم .
معماری رشته ی اصلی من میشه ؟
بله.
شما بدون توجه به رشته ی کارشناسیتون و تنها با داشتم مدرک لیسانستون می تونین تو کنکور ارشد معماری شرکت کنین.
نه فقط معماری ،هر رشته ی دیگه یی.
و واسه کنکور با ماهایی که معماری خوندیم هیچ فرقی ندارین.
موفق باشین ;)
بابالنگ دراز
2011/7/21, 01:17 PM
عاشق مرمتم... از بچه گی.... خوم شدید دوست دارم مرمت بخونم اما...دیگران تو دلمو خالی میکنن.... یکی از دوستام میگفت دو تاشو شرکت کن هم مرمت و هم داخلی .... اینجاس که موندم سرگردون...
سلام خسته نباشید....مرمتم کار واسش وجود داره...بیشتر برای خانوما...البته بستگی به خوتون داره...کار کردن هیچ ربطی به رشته نداره تو این مملکت!!!:biggrin:مثلا تو همین تهران که بعضیا میگن کار مرمتی نی ...جنوب سمت مولوی یه خانه رفتم دیدم برا دوره قاجار ...کسی که میراث فرهنگی باهاش قرارداد بسته بود برا مرمت خانه و تبدیل اون به خانه محله رشتش مهماری بود و از کره فوقش رو گرفته بود...قرارداد هم 1میلیارد بود....به نظر من تو بازار کسی نمی پرسه مدرکت چیه مگه اینکه بخوای استخدام شی(تازه اونم وقتی استخدام شدی همه کار میکنی جز کار مربوز به رشتت):biggrin:...پس همه چی یاد بگیر
m_architect
2011/7/21, 08:19 PM
من یه سوال دارم! نمودار ها و جدولها و فرمول های کتاب اقلیم و معماری کسمایی چقدر مهمن؟
یه چیزیم بگم دعوام نکنین ها! من یه سهمیه ای هم تو ارشد دارم چقدر میشه روش حساب کرد؟ سهمیه آموزش پرورش
rasoulll
2011/7/21, 11:04 PM
من یه سوال دارم! نمودار ها و جدولها و فرمول های کتاب اقلیم و معماری کسمایی چقدر مهمن؟
یه چیزیم بگم دعوام نکنین ها! من یه سهمیه ای هم تو ارشد دارم چقدر میشه روش حساب کرد؟ سهمیه آموزش پرورش
اولا که از نمودار ها 2ساله که میاد هر سال هم یکی بیشتر نمیاد
رو سهمیتم خیلی حساب کن چون شهید رجایی واسه شماهاست خیلی راحت میشه قبول شد
m_architect
2011/7/22, 12:11 AM
اولا که از نمودار ها 2ساله که میاد هر سال هم یکی بیشتر نمیاد
رو سهمیتم خیلی حساب کن چون شهید رجایی واسه شماهاست خیلی راحت میشه قبول شد
امیدوارم اینجوری باشه که میگی، امسال هم واسه معماری - معماری و منظر به جز شهید رجایی تو بقیه دانشگاه ها هم یه نفر اضافه بر ظرفیت فرهنگی می گرفت. تا جایی که یادمه انرژی و مدیریت هم باز 1 نفر بود. البته فقط روزانه
m_architect
2011/7/22, 12:15 AM
من هنوز نمیدونم برا مصالح و عناصر با چی شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
کتاب درک رفتار سازه رو چه جوری باید خوند ؟؟؟
کتابای مرکز معماری خوبن؟؟؟؟؟
واسه عناصر و جزئیات تو کتاب رو توصیه می کن. یکی اجزا ساختمان جلیل شاهی و یکی جزئیات ساختمانی کزازی مرکز معماری. ایننا رو دوستم معرفی کرده که امسال رتبش شد 5.. یه توصیه دیگه هم که داشت این بود سازه در معماریو درک رفتار شازه روبا هم بخونیم. یعنی بخش هایی که تو سازه در معماری هستو بخونیم معادلشو تو درک رفتار سازه پیدا کنیم بعد بریم سراغ فصل بعد. این دو کتبا هم خیلی مهمن و حداقل 4، 5 بار باید خوندشون
بچه ها ممنونم از اينكه پيگير هستيد
اما خواهش ميكنم اسپم نكنين
اين تاپيك فقط واسه راهنمايي اينجاس
سوالاي خصوصيتونو يا با هم بپرسيد يا به طور خصوصي بپرسيد
يافتن منابع اصلي
روش مطالعه
اسكيس
ممنون ميشم
دوستان مهندس گل و عزیزم لطفا به عناوین تاپیک ها و اهداف اولیه ای که برای هر تاپیک در نظر گرفته شده توجه کنید
در مورد مسائل شخصی و یا سوالاتی که مستقیما از شخص خاصی دارین میتونین به پروفایلها مراجعه کنید
و در مورد مسائل کلی کنکور کارشناسی ارشد به تاپیک زیر بروید
کارشناسی ارشد (http://www.iran-eng.com/showthread.php/11296-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)
و همچنین در مورد هر موضوع خاصی به تاپیک با عنوان مربوط مراجعه کنید
در این تاپیک هم فقط در مورد موضوعاتی با همین محوریت هایی که خانم مهندس فرمودن خواهش میکنم صحبت بفرمائید
ارسال پست های نا منظم در تاپیک های های غیر مرتبط باعث میشه که امکان استفاده مفیدتر از مطالب اصلی تاپیک کاهش پیدا کنه مسلمن برای خود شما هم مشکل خواهد بود وقتی تعداد صفحات زیاد باشه و بیشتر پست ها در مورد موضوع اصلی تاپیک نباشه!
با تشکر
مطالعه این قوانین قبل از شروع فعالیت در این تالار الزامیست (http://www.iran-eng.com/announcement.php?f=47)
سلام به همتون من یه چند روزی نبودم
و سوالاتی که پرسیدید واسه اون جزوه ها که گفتم
من از بعد 4 مرداد میتونم بیوفتم دنبال اون جزوه ها اما اونهایی که تهران هستن اعلام آمادگی کنن و طریقه ارتباط با اونهارو بگن که من چه جوری باهاشون در ارتباط باشم
yazevi
2011/7/23, 06:57 PM
بچه ها ممنونم از اينكه پيگير هستيد
اما خواهش ميكنم اسپم نكنين
اين تاپيك فقط واسه راهنمايي اينجاس
سوالاي خصوصيتونو يا با هم بپرسيد يا به طور خصوصي بپرسيد
يافتن منابع اصلي
روش مطالعه
اسكيس
ممنون ميشم
لام و ممنون از راهنمایی های همه دوستان خوبم.منم که همه صفحات این تاپیک رو خوندم و برام خیلی مفید بود.و ممنون که نذاشتید مسیر تاپیک عوض شه. من تا یه مدت قبل منابع رو همون28 منبع میدونستم ولی به نظرم بهتره هم روی کتابها متمرکز شیم و هم روی جزوه ها واز اینکه دوستان تهرانی زحمت تهیه جزوات رو قبول کردن واقعا ممنون.من یه لیست منابع دارم که از آکادمی تخصصی معماری گرفتم:
زبان عمومی و تخصصی:
فرهنگ تصویری معماری - دی .کی.چینگ
زبان تخصصی پیشرفته - مهدوی نژاد (فصل2 و 3)
جزوه زبان عمومی آکادمی (شامل زبان عمومی،504، Essential Word Toffle )
انگلیسی برای دانشجویان معماری – دکتر رستگار پور
انگلیسی برای دانشجویان معماری - دکتر فرهادی
دروس فنی:
اقلیم و معماری – مرتضی کسمائی
بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران – وحید قبادیان
جزوه تنظیم شرایط محیطی - دکتر بهزادی
مبانی فیزیک ساختمان 2 ، تنظیم شرایط محیطی – دکتر قیابکلو
تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری – سلطاندوست
مبانی فیزیک ساختمان 1 ، آکوستیک – دکتر قیابکلو
جزوه تاسیسات الکتریکی مکانیکی – مهندس ایزدی
سازه به مثابه معماری – محمود گلابچی
ساختمان ها چگونه عمل می کنند – محمود گلابچی
درک رفتار سازه – محمود گلابچی
سازه در معماری - محمود گلابچی
معمار+مهندس =ساختار – محمود گلابچی
سیستم های ساختمانی آینده – محمود گلابچی
سازه های مشبک فضایی – محمود گلابچی
استاتیک کاربردی – محمود گلابچی
طراحی لزره ای برای معماران - محمود گلابچی
پوسته ها و سازه های ورق های تاشده برای معماران- محمود گلابچی،تقی زاده
کتاب های استاتیک و مقاومت مصالح کاربردی– محمود گلابچی
کتابهای جدید دکتر گلابچی ...
جزوه عناصر – جواد طباطبایی
نشریه 55- سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور
جزوه مصالح آکادمی – سعید سعیدی پور
تاریخ و مبانی نظری:
آشنایی با معماری جهان ابراهیم زارعی
هنر در گذر زمان – هلن گاردنر (بخش های معماری)
معماری معاصر غرب – وحید قبادیان
تاریخ معماری و شهرسازی قرن 20 – لادن اعتضادی
جزوه معماری جهان و معاصر - مهندس مانا قابوسی
سبک شناسی معماری ایران – پیرنیا
معماری ایرانی – غلامحسین معماریان
از زمان، معماری – منوچهر مزینی
جزوه معماری اسلامی دکتر متدین - دانشگاه تهران
جزوه معماری ایران و اسلامی - مهندس نسیم عسکری
درک عمومی معماری:
جزوه درک عمومی معماری – عسگری
حکمت هنر اسلامی – عبدالحمید نقره کار
آفرینش نظریه معماری – جان لنگ
زیبایی شناسی در معماری – گروتر
درک عمومی منظر:
باغ های ایران – غلامرضا نعیما
باغ ایرانی تمثیلی از بهشت – مهدی خوانساری
باغ ایرانی، حکمت کهن،منظر جدید–موزه هنرهای معاصر
طراحی باغ و احداث فضای سبز – غزاله روحانی
مهندسی فضای سبز (طراحی پارک و ویلا) – جمشید حکمتی
جزوه منظر – هما بهبهاني
پارادايم هاي پرديس - آزاده شاهچراغي
به نظرم اگه اون 28 منبع رو با اینا جمع بندی کنیم(البته بیشترشون مشترکن) + جزوه هایی که دوستان تو صفحات قبل اشاره کرده بودن و با هم شروع کنیم به خوندن. من تا فردا برای خودم هم لیست منابع با اولویت تهیه میکنم هم برنامه مطالعه. حدود چند ماهه که دارم تحقیق میکنم و میخوام دیگه شروع کنم. و امیدوارم دوستان هم همکاری کنن تا دیگه دیر نکنیم بیشتر از این.
take off
2011/7/23, 11:46 PM
بسم الله الرحمن الرحيم
بدون حاشيه ، بدون فوت وقت
همون طور كه از ابتداي اين تاپيك قصدم به ثمر رسيدن اين تاپيك بوده و كمك به كساني كه واقعا مثل خودم راهنمايي لازم دارند،به قولم عمل كردم و ميخوام حاصل اين تاپيك با كمك شما عزيزان و همكاران آينده اينجا مكتوب بشه
امروز رفتم پيش يكي از اساتيدم كه خودشون فارغ التحصيل شهيد بهشتي تهران هستن و در حال مطالعه براي دكترا(بالاخره خودشون اين راه رو طي كردن و اين طوري كه من ميبينم موفق هم هستن)
يه سري اسامي كتابايي كه با هم جمع كرده بوديم رو بهشون نشون دادم
عناوين كتابايي كه براي شروع لازم هست مطالعه بشن و جزء كتابهاي پايه محسوب ميشن رو پر رنگ كردن
آشنايي با معماري جهان – ابراهيم زارعي
معماري معاصر غرب – قباديان
سبك شناسي معماري ايران-پيرنيا
معماري اسلامي ايران-پيرنيا
از زمان تا معماري-منوچهر مزيني
معماري ايران دوره ي اسلامي-محمد يوسف كياني
تاريخ معماري مدرن-بنه ولو، سيروس باور
زيبا شناختي در معماري، جهانشاه پاكزاد
ابنيه سنتي ايران-قباديان
طراحي اقليمي-قباديان
اقليم و معماري-مرتضي كسمايي
درك رفتار سازه-گلابچي
سازه در معماري- گلابچي
راهنماي طراحي اقليمي-مرتضي كسمايي
معماري همساز با اقيلم-محمود رازجويان
ساير كتاباي اقاي گلابچي رو گفتن بعد از خوندن اين كتابا بخونين
طراحي باغ و پارك-جمشيد حكمتي
اشنايي با طراحي محيط و منظر-سازمان پارك ها و شهرداري تهران
و تاريخ معماري،درك عمومي معماري،معماري منظر رو از مركز معماري ايران بخونين(من در اين مورد اطلاعات ندارم كسي هست كمك كنه؟
اين تا اينجا
take off
2011/7/23, 11:49 PM
در مورد نحوه ي مطالعه هر چي پرسيدم گفتن برميگرده به روش خوندن خودتون
در مورد موسسات گفتن زمان بندي و ازموناش خوبه و ميتونه يه حركت پيش برنده به سمت خوندن مضاعف باشه
و در مورد جزوه ها گفتن جزوه ي شهيد بهشتي و جزوه ي دانشگاه تهران خوبه
اگه سوالي هست بپرسيد شايد پاسخش رو جا انداخته باشم
yazevi
2011/7/24, 09:54 AM
سلام ممنون از لیستی که گذاشتی.
فقط نفهمیدم منظورت ازون 28 تا کدوماس.
اگه میشه کتابارو که بر حسب اولویت مرتب کردی به ما هم بگو.;):gol:
نظورم لیست28 کتاب اصلی +2تا زبان:
1
نویفرت آرشتیکت داتا
2
درک رفتار سازه ها
محمود گلابچی
3
سازه در معماری
ماریوسالوادوری
محمود گلابچی
4
مصالح ساختمان
سام فروتنی
5
شناخت مواد و مصالح
فنی حرفه ای – جلد سبز رنگ
6
معمار مهندس، ساختار
محمود گلابچی
7
اجزا ساختمان و ساختمان
سیاوش کباری
8
مقررات ملی ساختمان (مبحث 19 صرفه جویی در مصرف انرژی)
وزارت مسکن وشهرسازی
9
زبان انگلیسی برای دانشجویان رشته معماری
دکتر حسن رستگار
10
فرهنگ تصویری معماری
فرانسیس دی کچینگ
محمد احمدی نژاد
11
مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب
وحید قبادیان
12
طراحی اقلیمی
وحید قبادیان
13
از زمان و معماری
منوچهر مزینی
14
بادخان (ملاحظات کالبدی باد در ساختمان)
محمد احمدی نژاد
15
بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران
وحید قبادیان
16
اقلیم و معماری
مرتضی کسمایی
17
آشنایی با معماری اسلامی ایران
دکتر محمد کریم پیرنیا
18
آشنایی با معماری جهان
محمد ابراهیم زارعی
19
سبک شناسی معماری ایرانی
محمد کریم پیرنیا
20
درآمدی بر شناخت معماری روستایی ایران
اکبر زرگر
21
معماری (فرم، فضا، نظم)
فرانسیس دی کچینگ
22
زیبا شناختی در معماری
یورگ گورتر
23
دگرگونی آزمانها در معماری مدرن
سیروس باور
24
لویی کان
روما نسوجورکولا
25
پیشگامان طراحی مدرن
نیکلاس پورتر
26
شکل گیری معماری در تجارب ایران و غرب
دکتر فلامکی
27
ریشه ها و گرایش های نظری معماری
دکتر فلامکی
28
شکل گیری هنر اسلامی
اولگ گرابر
مهرداد وحدتی
29
هنر و معماری اسلامی
اولگ گرابر
یعقوب آزمند
30
شهر اسلامی
نجم الدین سمات
که کلا میشه 30 تا.
afshin 1357
2011/7/24, 04:25 PM
اين فرمول و نمودار ها در ساير كتابهاي مشابه هستند. خواندن آنه اهميت داره
در مورد سهميه در موقعيت برابر شانس شماتا 2/3 افزايشپيدا ميكنه
arcdoc
2011/7/24, 11:56 PM
بسم الله الرحمن الرحيم
بدون حاشيه ، بدون فوت وقت
همون طور كه از ابتداي اين تاپيك قصدم به ثمر رسيدن اين تاپيك بوده و كمك به كساني كه واقعا مثل خودم راهنمايي لازم دارند،به قولم عمل كردم و ميخوام حاصل اين تاپيك با كمك شما عزيزان و همكاران آينده اينجا مكتوب بشه
امروز رفتم پيش يكي از اساتيدم كه خودشون فارغ التحصيل شهيد بهشتي تهران هستن و در حال مطالعه براي دكترا(بالاخره خودشون اين راه رو طي كردن و اين طوري كه من ميبينم موفق هم هستن)
يه سري اسامي كتابايي كه با هم جمع كرده بوديم رو بهشون نشون دادم
عناوين كتابايي كه براي شروع لازم هست مطالعه بشن و جزء كتابهاي پايه محسوب ميشن رو پر رنگ كردن
آشنايي با معماري جهان – ابراهيم زارعي
معماري معاصر غرب – قباديان
سبك شناسي معماري ايران-پيرنيا
معماري اسلامي ايران-پيرنيا
از زمان تا معماري-منوچهر مزيني
معماري ايران دوره ي اسلامي-محمد يوسف كياني
تاريخ معماري مدرن-بنه ولو، سيروس باور
زيبا شناختي در معماري، جهانشاه پاكزاد
ابنيه سنتي ايران-قباديان
طراحي اقليمي-قباديان
اقليم و معماري-مرتضي كسمايي
درك رفتار سازه-گلابچي
سازه در معماري- گلابچي
راهنماي طراحي اقليمي-مرتضي كسمايي
معماري همساز با اقيلم-محمود رازجويان
ساير كتاباي اقاي گلابچي رو گفتن بعد از خوندن اين كتابا بخونين
طراحي باغ و پارك-جمشيد حكمتي
اشنايي با طراحي محيط و منظر-سازمان پارك ها و شهرداري تهران
و تاريخ معماري،درك عمومي معماري،معماري منظر رو از مركز معماري ايران بخونين(من در اين مورد اطلاعات ندارم كسي هست كمك كنه؟
اين تا اينجا
اینا کتابای که با رنگ سبز نوشتی یعنی چی؟ مهم هستند؟؟
چرا کسی به مصالح عناصر و تاسیسات اهمیت نمیده؟؟؟؟
و اینکه این کتابای که نوشتی تقریبا منابع اصلی هستن خیلی ممنون ازتون
البته زبان رو نوشتین
برا عمومی کتاب مهرداد امیری به نظر من کافیه
تخصصی هم باز امیری (مرکز معماری)
yazevi
2011/7/25, 08:06 AM
ممنون
به همين ترتيبي كه نوشتي ميخاي بخوني؟
من با زبان و فنی شروع کردم. چون ضریب فنی 3 بهتره تا موقع کنکور چند دور بخونیم مخصوصا کتابای آقای گلابچی. برای زبان هم فرهنگ تصویری و زبان آقای فرهادی. البته 504 لغت و کتاب تافل هم مهمن. بچه ها بیاین با هم بخونیم تا انرژیمونم بیشتر شه.هماهنگ بخونیم.من مطالعمو از صبح شروع میکنم تا ظهر بعد از ظهرم یکم.
همتون موفق باشید
arcdoc
2011/7/25, 01:26 PM
آنالیز سوالات فن ساختمان
take off
2011/7/25, 05:53 PM
سلام.به نظرتون جزوه های استاد های دانشگاه های تهران رو بخونی(جامع) از خوندن منابع پراکنده بهتر نیست؟
اول منبع
دوم منبع
سوم منبع
اخر سر جزوه
take off
2011/7/25, 06:24 PM
فك كنم به منابع قبلي بايد چن مورد اضافه كرد
كتاب عناصر و جزئيات هنرستان
شناخت مواد و مصالح هنرستان
+_ منبع تاسيسات ها نميدونم چي هستن خيلي برام مهمه اگه كسي ميدونه ممنون ميشم بگه
YA3_3PID
2011/7/25, 07:34 PM
فك كنم به منابع قبلي بايد چن مورد اضافه كرد
كتاب عناصر و جزئيات هنرستان
شناخت مواد و مصالح هنرستان
+_ منبع تاسيسات ها نميدونم چي هستن خيلي برام مهمه اگه كسي ميدونه ممنون ميشم بگه
سلام .
اين دو تا منبع آكادمي معماري و مركز معمارايران معرفي كرده بودن :
تاسيسات مكانيكي براي دانشجويان معماري - سلطان دوست
مباني فيزيك ساختمان يك ، اكوستيك - دكتر قبابلكو
اين منبع آكادمي معماري معرفي كرده بود :
جزوه تنظيم شرايط - دكتر بهزادي
جزوه تاسيسات الكتريكي مكانيكي - مهندس ايزدي
اين منبع مركز معمارايران معرفي كرده بود :
روشنايي روز- شاهين حيدري
YA3_3PID
2011/7/25, 07:45 PM
خودتون كدوم رو پيشنهاد ميكنين؟
ما تو دانشگاه كتاب تاسيسات مكانيكي براي دانشجويان معماري بهمون درس دادن . كتاب خوبي هست . من دو تاي اول كه هر دو تا مركز معرفي كردن مي خونم . ولي بازم مي گردم كه ببينم اگه كتاب بهتري باشه بهتون معرفي كنم .
amir architect77
2011/7/25, 09:39 PM
دوست عزيزمون haghirمدام از جزوه ها و مزيتشون نسبت به كتابا ميگن
ميگن كتابا مطالب تكراري داره اما جزوه ها نه
ميخام بگم ما هم همينوم يخايم
تكرار
تكرار
مرور
نه؟
توصیه من به عنوان کسی که این راه رو طی کرده اینه: منابع اصلی(رفرنس های معروف) +جزوات دانشگاههای تهران و بهشتی و علم و صنعت.چون با خوندن منابع اصلی کلیت مطلب دستتون میاد و با خوندن جزوات اساتید تهران سلیقه طراحان کنکور رو میفهمید و متوجه میشید تاکید آنها رو چه سرفصلهایی هست.جزوات موسسات کنکوری رو اصلا توصیه نمیکنم چون اونا دلشون به حال ما نسوخته و فقط به فکر مادیات هستند.موفق باشید:gol::gol:
arcdoc
2011/7/25, 11:57 PM
برای مصالح کتاب هنرستان کافی نیست
سوالای سال قبل رو چک کردم تقریبا همشون تو کتاب( مصالح و ساختمان)سام فروتنی بود که این کتاب یه جورای خلاصه و مفید نشریه 55 هستش.فقط بخش سنگ ها که تقریبا هر سال سوال میاد رو از هنرستان بخونید مخصوصا جدولش.
باز برای عناصرهم همینطور کتاب هنرستان کافی نیست.
من کتاب کزازی رو دیدم خیلی کتاب کاملی هستش.هم مرکز معماری داره هم انتشارات پوران پژوهش.
تاسیسات دو بخش داره: 1-مکانیکی 2-الکتریکی
در مورد تاسیسات مکانیکی من خیلی موافق نیستم که کتاب سلطاندوست منبع اصلیه چون هیچکدوم از سوالهای امسال توی این کتاب نبود.
کتاب قیابکلو هم در مورد اکوستیک و تاسیسات الکتریکی هستش که کتاب خیلی خوبیه و منبع اصلیه تاسیسات الکتریکی.
توصیه من به عنوان کسی که این راه رو طی کرده اینه: منابع اصلی(رفرنس های معروف) +جزوات دانشگاههای تهران و بهشتی و علم و صنعت.چون با خوندن منابع اصلی کلیت مطلب دستتون میاد و با خوندن جزوات اساتید تهران سلیقه طراحان کنکور رو میفهمید و متوجه میشید تاکید آنها رو چه سرفصلهایی هست.جزوات موسسات کنکوری رو اصلا توصیه نمیکنم چون اونا دلشون به حال ما نسوخته و فقط به فکر مادیات هستند.موفق باشید:gol::gol:
بچه ها من نمیگم که منابع اصلی بد هستن یا نخونید
اما نظرم اینه که مثلا واسه درسی مثل عناصر بازم میگم مثلا دو تا 3 تا منبع هست که میگن فلان بخش از اون منبع مهمتره و فلان بخش از یه منبع دیگه فلان جدولم هستا که تو اون کتابست حالا این جزوه ها بجای اینکه بفرستنت دنبال ای کتاب اون کتاب اومدن تمام مطالب و بخش های همین کتابارو کناره هم چیدن از خودشونم که در نیاوردن از تو همین منابع هستند
من از این جزوه ها یه بار نتیجه گرفتم و بهشون اعتماد دارم حالا هرکسی هرطور صلاح میدونه عمل کنه
صلاح کار خویش خسروان داند
afshin 1357
2011/7/27, 05:54 PM
با سلام- موضوع عناصر و جزئيات بسيار گسترده و متنوع مي باشد و نمي توان منابع خاصي براي آن معرفي كرد. به يك نكته دقت كنيد :
طراح سوال مي تواند تصوير يك ديتيل را به صورت نوشتاري بياورد و برعكس!
منظور اينه كه صرفا نبايد به متن ها توجه كنيم بلكه بايد بيشتر از آن ، ديتيل ها را مطالعه كنيم .
خلاصه :
منابع اصلي ديتيل و جزئيات : جزئياتهاي نشريه 92 و اگر اشتباه نكنم 106 مركز تحقيقات، كتاب موسسه هنرفردا ساعد سميعي (همون منابعي كه در آزمون نظام مهندسي اهميت داره )
منابع مطالعاتي درجه يك : نشريات نظام مهندسي و نشريه 55 و مركز تحقيقات مسكن
منابع درجه دو : هنرستان ، پوران پژوهش وجليل شاهي و راهيان و...
منابع درجه سوم : جزوات مورد علاقه دوستان !!!
take off
2011/7/28, 02:51 AM
rahaجان ميگن
من خودم واسه تاسیسات مکانیکی کتاب طباطبائی رو خوندم ، منبع خوبیه اما یکم حجیمه!
کتاب طبقه بندی تجهیزات و سیستم ها ی سلطان دوست هم لازمه اما کافی نیست!
من خودم واسه تاسیسات مکانیکی این 2 تا رو خوندم + راهیان ارشد
واسه تاسیسات الکتریکی هم کتاب غیابکلو و جزوه های دکتر سروش نیا !
yazevi
2011/7/28, 10:05 AM
بچه ها خیلی شلوغ شد.اول یه برنامه کلی میدید که ببینیم چه باید انجام داد.چه جوری باید خوند.اصلا نمی تونم برنامه ریزی کنم.
آره منابع زیادن. منم که میخواستم شروع کنم سردرگم شده بودم. ولی اصلا نگران نشید. بعضی منابعمون همپوشانی دارن و مباحث مشترک دارن.میتونید اونارو با هم بخونید. مثلا میتونید با "درک رفتار سازه ها" و "سازه در معماری" شروع کنید که مباحث مشترک دارن. و روزی 1 ساعت هم برا زبان وقت بذارید. برای خودتون یه برنامه بریزید که مثلا چه ساعنهایی میتونید مطالعه کنید.از تعداد ساعت مطالعه کم شروع کنید و رفته رفته بیشترش کنید.من خودم صبح تا ظهر حدود 3 ساعت میخونم و عصر هم همینطور.ومیخوام رفته رفته بیشترش کنم.همه منابعی که اینجا گفته میشن مهمن. یه لیست تهیه کنید ازشون و با توجه به اولویتشون مطالعشون کنید.مثلا طبق نظر یه استاد "بررسی اقلیمی ابنیه سنتی" نسبت به کتاب "اقلیم و معماری" در اولویت قرار داره.
موفق باشید
بابالنگ دراز
2011/7/28, 10:24 AM
سلام...اینم یه پی دی اف در مورد گرایش ها و بازار کارشون....حالا بگو بابایی بده!!
60594
take off
2011/7/28, 07:38 PM
بيشتر از يك ماهه كه داريم اين تاپيك رو دنبال ميكنيم و تلاش من براي به ثمر رسيدن اون بوده كه به اميد خدا و تلاش دوستان و راهنمايان به ثمر رسيد
ببينين من فك ميكردم اگه يه سري خاص از كتاباي پايه مثل معماري اسلامي دكتر پيرنيا كه همه ميشناسنش و عامه رو بخونيم قبوليم
اين طور كه doomannعزيز راهنمايي كردن براي رتبه ي خوب بايد همه ي كتابا رو خوند
خصوصا براي اكثريت ما كه از نظر ضريب هوشي معمولا حد متوسطي داريم و تلاش بيشتر لازمه، البته من خودم گرايش معماري معماري رو انتخاب كردم اما دوستان مثلا اگه منظر رو مي خوان بايد كتاباي منظر رو بيشتر مطالعه كنن
من خودم يه سري از كتابا رو خريدم كه با اينا شروع كنم بقيش كمك خداس و تلاش خودمون
اين ليست كتابايي هست كه خودم دارم و باقيشم كه لازمه ان شاالله ببينم چطوري پيش ميرم كه بقيشو هم تهيه كنم
تاريخ معماري مدرن،بنه ولو
مصالح ساختمان - سام فروتنی
اسايش در پناه معماري همساز با اقليم،محمود رازجويان
معمار مهندس، ساختار - محمود گلابچی
معماري ايران در دوره اسلامي- محمد يوسف كياني
سازه در معماري-گلابچي
باغ هاي ايراني و كوشك هاي آن-دونالد ويلبر
فرهنگ تصویری معماری - فرانسیس دی کچینگ -محمد احمدی نژاد
مبانیو مفاهیم در معماری معاصر غرب - وحید قبادیان
طراحی اقلیمی - وحید قبادیان
از زمان و معماری - منوچهر مزینی
بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران - وحید قبادیان
اقلیم و معماری - مرتضی کسمایی
آشنایی با معماری اسلامی ایران - دکتر محمد کریم پیرنیا
آشنایی با معماری جهان - محمد ابراهیم زارعی
سبک شناسی معماری ایرانی - محمد کریم پیرنیا
زیبا شناختی در معماری - یورگ گورتر،جهانشاه پاكزاد
تاريخ معماري،درك عمومي،درك منظر انتشارات مركز معماري ايران
اقلیم و معماری کسمایی
کتاب مبانی فیزیک ساختمان(آکوستیک )غیابکلو
سیری در مبانی نظری معماری غلامحسین معماریان
تاريخ هنر معماري ايران در دوره اسلامي،محمد يوسف كياني
استاد خودم گفتن با زيبايي شناسي شروع كن
يه سري ديگه كتاب هم هست كه فعلا من ندارم اما بايد خوند
سازه در معماری - ماریوسالوادوری-محمود گلابچی
اجزا ساختمان - سیاوش کباری تقريبا موازي با كتاب مصالح سام فروتن هست
مقررات ملی ساختمان (مبحث 19 صرفه جویی در مصرف انرژی) - وزارتمسکن وشهرسازی
زبان انگلیسی برای دانشجویان رشته معماری - دکتر حسن رستگار
درک رفتار سازه ها - محمود گلابچی
شناخت مواد و مصالح - فنی حرفه ای – جلد سبز رنگ
و عناصر و جزئيات هنرستان
معماری (فرم، فضا، نظم) - فرانسیس دی کچینگ
استاتيك و مقاومت گلابچي
در مورد زبان طبق نظر دوستمون ادريس با كتاب تيك8 گاج شروع كنيم خوبه يه سري واژگان از 4 سال دبيرستان داره براي زبان عمومي
در مورد نحوه ي مطالعه هم دو تا كتاب برنامه ريزي
1- برنامه ريزي كانون فرهنگي اموزش
2- برنامه ريزي گاج كه اسمش تاكتيك هست
فروشنده ميگفتن كه كانون چندين ساله كه داره منتشر ميشه اما گاج 2 ساله كه اين كتابو داره با اين حال گاج پر فروش تره
من خودم كه هردو رو ديدم گاج رو ترجيح دادم(اگه از نظر مديران قصد تبليغه پس بايد تمام كتب معرفي شده رو برداشت)هدف بيرون اومدن از گيجي هست
بهتره بيش از اين درنگ نكنيم و شروع كنيم
ممنون از همه ي دوستاني كه به نوعي در به ثمر رساندن اين تحقيق سهيم بودن
فك كنم از يان به بعد كمتر بيام
دوستان اگه سوالي دارن بپرسن من يا ساير دوستان پاسخ ميديم
وقت رو هدر نديم
سپاس
take off
2011/7/28, 07:45 PM
راستي
كتاب معماري جهان زارعي تغيير نكرده فقط معماري امريكا رو اضافه كرده
+
از رها جان پرسيدم لازمه كه جداول ضميمه مثلا كتاب خانم قيابكلو رو حفظ باشيم ميگن نه اما به سوالاي سالاي گذشته نگاه كنين و طرز سوال دادن رو بدونين
گفتن مفهومش رو بفهمد خيلي مهم فقط 20 30 درصد نمودارا لازمه كه حفظ شه
Arch68
2011/7/29, 03:05 PM
سلام خوبی؟
ممنونم از اطلاعات خوبی که بهمون دادی
میگم من دیروز همه انقلاب رو زیر و رو کردم متابای گلابچی نیست
اگه تونستی گیر بیاری خبرم کن:(
من دو هفته پیش که تهران بودم از همون انقلاب 3 تا کتاب گلابچی رو خریدم.
"سازه در معماری" و "معمار + مهندس = ساختار" رو از انتشارات دانشگاه تهران خریدم. "درک رفتار سازه ها" رو از هم یه فروشگاه دیگه تو انقلاب گرفتم.
شماره ی چند تا انتشارات رو میزارم اینجا تماس بگیرید سوال کنید :
انتشارات دانشگاه تهران : 66412595
مرکز نو آوری های آموزشی مرآت : 66375101
انتشارات شهر آب : 66497526
با سلام اول از همه میخوام از همه دوستان تشکر کنم که وقت و تجربتون رو در اختیار ما گذاشتین
من مشهد زندگی میکنم کتابهای اصلی رو گرفتم ومیخوام شروع کنم ولی از خیلی ها شنیدم جزوات اساتید دانشگاه تهران خیلی مهمه خواستم نظر شما رو بدونم که آیا فقط مطالعه کتاب کافیه یا حتما باید جزوات اساتید تهرانم بخونم؟
خواهر من پزشکی دانشگاه تهران میخونه و از طریق اون میتونم با دانشگاه ههران در ارتباط باشم ولی نمیدونم بگم چه جزوه ای رو از کجا برام بگیره:(
اگه کمکم کنید ممنون میشم
راستی بسته های اموزشی پارسه یا ماهان یا... چه طوره ؟اونارو لازم نیست بخونم با توجه به اینکه حدود 6 ماه وقت دارم کتاب بخونم یا بسته اموزشی؟
اره لطفا همه میگن جزوه ها خیلی مهمه نمیدونم چه طوری پیداشون کنم ؟
جزوات رو از انتشارات پردیس هنرهای زیبا میتونید تهیه کنید.
به نظر من جزوه ها فقط نقش تکمیل کننده رو دارند، اونم در بعضی دروس! اصل کتاباست.
ضمن اینکه جزوه های اصلی رو هم اون انتشارات نداره. جزوه هاش اکثرا به درد نخور و مال سالهای پیش هست!
مگر از طریق دوست یا آشنایی بتونید جزوه های اصلی و جدید اساتید رو گیر بیارید.
afshin 1357
2011/7/31, 10:55 PM
بهترين منبع براي ايستايي فقط و فقط كتاب "ايستايي كارادني پيوسته موسسه قلم چي" مي باشد.
( البته نمي دونم تجديد چاپ شده است يا خير )
مباحث اين كتاب روان ،دقيق و معتبر بوده و مي توان با مطالعه آن هرتستي در ايستايي را پاسخ داد بخصوص براي آنهايي كه پايه ي ضعيفي دارند..
ضمنا از اين كتاب در واحدهاي ايستايي 2،سازه هاي فلزي و بتني به عنوان كمكي استفاده كرده ام .
بعداز آن كتاب ايستايي گلابچي هم مفيد مي باشد.
نكته : تستهاي ايستايي در آزمون ساده و مي توان به آنها جواب صحيح به آنها داد.
دوستان مابقي جزوه و كتابها مناسب آزمون نيستند اگرچه مباحث همگي يكسان مي باشد.
afshin 1357
2011/8/01, 07:31 PM
ممنون اما چه تضميني هست؟
تضمين موفقيت ،،تلاش و استعداد شما در درك ايستايي مي باشد.
كتابهاي مريام و راهنماي آن،سازه هاي فلزي و بتني طاحوني و چند كتاب ديگه از ترس استاتيك (افتاتيك قديم ) خوندم ولي هيچكدام به رواني اين كتاب نبود.
ضمنا مباحث فيزيك و مكانيك يكسان بوده و تنها تفاوتشون در نوع ويرايش مي باشد.
afshin 1357
2011/8/01, 07:48 PM
610366103661036
take off
2011/8/02, 12:48 AM
تضمين موفقيت ،،تلاش و استعداد شما در درك ايستايي مي باشد.
كتابهاي مريام و راهنماي آن،سازه هاي فلزي و بتني طاحوني و چند كتاب ديگه از ترس استاتيك (افتاتيك قديم ) خوندم ولي هيچكدام به رواني اين كتاب نبود.
ضمنا مباحث فيزيك و مكانيك يكسان بوده و تنها تفاوتشون در نوع ويرايش مي باشد.
تاريخچه و شيوه هاي معماري در ايران نوشته هوشنگ رسولي
كتاب مهميه؟ميگن ازش زياد سوال مياد اره؟
afshin 1357
2011/8/02, 06:24 PM
تاريخچه و شيوه هاي معماري در ايران نوشته هوشنگ رسولي كتاب مهميه؟ميگن ازش زياد سوال مياد اره؟
كتابي را كه نام برديد من نمي شناسم ، ممكن است مانند ساير كتابهاي مشابه از سري كتابهاي "جمع آوري و خلاصه مطالب" باشه تا تاليفي ، در هرصورت براي خوندن مفيد مي باشد. نكته : از نظر منابع تاريخ معماري ، سه دسته منابع داريم .
*منابع دست اول و تاليفي ، مانند كتابهاي مرحوم پيرنيا، معماري ايران آرتور پوپ، از زمان و معماري
*منابع دست دوم يا منابعي كه از محلهاي مختلف گردآوري شده اند مانند كتابهاي دكتر معماريان ،راهيان ارشد،يوسف كياني، آكادمي معماري و بعضاً جزوات مورد علاقه دوستان كتاب زارعي
** منابع ترجمه اي ،مانند: فضا زمان معماري ، تاريخ معماري بنه وله لو، كتابهاي باني مسعود،، كتاب مهم معماري و شهرسازي در قرن بيستم (ترجمه لادن اعتضادي ) و هنردر گذر زمان هلن گاردنر .
چگونه انتخاب كنيم : اول اينكه همه را بايد بخونيم
دوم اگر نشد مي بايست منايع اصلي رو انتخاب كنيم و آنها را بخونيم.
جهت اطلاع دوستان بگويم كه اكثر محتواي جزوات تاريخ معماري موجود از دو منبع معماري ايراني پوپ و مرحوم پيرنيا مي آيد و خلاصه آن در كتاب راهيان ارشد و كادمي موجود است .
تاريخ معماري نياز به منابع مختلف ندارد بلكه نياز به دقت فراوان دارد كه ما نداريم .
يك سخن ار علامه طباطبايي به خودم و دوستان يگويم ، ايشان مي فرمايند : "ماجمع كتب كرديم، نه دفع حجب"
arch_nsh
2011/8/06, 11:39 AM
سلام .من ترم دیگه کارورزی، طرح 5 و پروپوزال طرح نهاییمو باید وردارم و وقتی واسه خوندن ندارم بجز همین تابستون.لطفا راهنماییم کنید.ممنون
سلام من امروز با یکی از دوستام که رتبه مرحله اولش حدود 400 شده صحبت کردم گفت از اخر ابان شروع کرده و چون وقت کم داشه کتابای راهیان ارشدو خط به خط حفظ کرده و فقط چند تا منبع اصلی رو مثل معماری معاصر غرب و معماری جهان زارعی رو خونده خودش که کتابای راهیان ارشدو برای کسانی که وقتشون کمه توصیه میکرد
take off
2011/8/08, 04:56 AM
يه مورد كه يادم رفت بگم اينكه از بين كتاباي كنكور راهيان ارشد گويا بهتره
11 جلد هست و مجموعه ي تكميلي هست
استفاده كنيد خوبه
afshin 1357
2011/8/12, 01:58 PM
نكات خيلي مهم براي ارشد:
پراكندگي سولات از منابع ارشد (يعني اگر هريك از منابع زير را در كنكور سال پيش مطالعه مي كرديم مي توانستيم به اين تعداد سوال پاسخ بدهيم، البته يك سوال ممكنه در چند منبع مشترك باشه كه اينجا لحاظ شده است )
در تاريخ معماري :
معماري جهان زارعي 5 سوال
معماري معاصر غرب قباديان 4 سوال
تاريخ معماري غرب (خاك )باني مسعود 3 سوال
هنردرگذر زمان 2 سوال
فضا زمان معماري 5 سوال
معماري غرب ريشه و مفاهيم 3 سوال
معماري و شهرسازي در قرن بيستم 2 سوال
از زمان و معماري 2 سوال
تاريخ معماري مدرن بنه وله لو (سيروس باور )1سوال
سبك شناسي 9 سوال
معماري ايراني (معماريان )3 سوال
معماري ايراني پوپ 4 سوال
آثار ايران گدار 1 سوال
آشنايي معماري اسلامي پيرنيا 2 سوال
تاريخ هنر در معماري ايران در دوره اسلامي (كياني )4 سوال
شيوه هاي معماري ايراني پيرنيا 2 سوال
بررسي اقليمي ابنيه سنتي قباديان 2 سوال
درك عمومي
اصول پرسپكتيو 2 سوال
بررسي اقليمي ابنيه سنتي قباديان 1 سوال
نويفرت 2سوال
درك عمومي آكادمي 8سوال
پست مدرنيته و معماري باني مسعود 1سوال
سازه در معماري گلابچي 3سوال
باغ ايراني نعيما 1 سوال
درك منظر
باغ ايراني نعيما 13 سوال
نويفرت مظفري 1 سوال
طراحي و احداث فضاي سبز غزاله روحاني 2 سوال
بررسي اقليمي ابنيه سنتي قباديان 1 سوال
آشنايي با طراحي محيط و منظر1 سوال
مهندسي فضاي سبز حكمتي1 سوال
پارادايمهاي پرديس شاهچراغي 3 سوال
فن ساختمان در نوبت بعدي ارائه مي گردد.
takmemar
2011/8/12, 03:07 PM
سلام بچه ها..
من یه سایت پیدا کردم که توش چندتا از جزوه های کارشناسی ارشد بود
میذارمش اینجا که شمام برین دانلود کنین
http://www.ojoobe.com/index.php/ojoobe-download.html?task=view.download&cid=1029
شمام اگه جزوه ای تو اینترنت پیدا کردین خبر بدین!
takmemar
2011/8/13, 04:06 PM
خیلی ممنون این دقیقا چیزی بود که لازم داریم میشه یه مقدار هم ما رو راهنایی کنید کنار منابع اصلی جزوه بخونیم یا راهیان ارشد یا بسته مرکز ومعماری یا ....؟
راستش من خودمم کاملا گیج شدم
ولی نتیجه ای که از حرفای بچه ها گرفتم این بود که اول کتبا رو بخونیم بعد جزوه هارو واسه کمک بیشتر استفاده کنیم!!! بچه ها بعضی جاها راهیان رو به عنوان منبع اصلی معرفی کردن!! به نظرم باید چیز خوبی باشه!!!
ولی من تو کتابا هم خیلی مشکل دارم... مخصوصا منابع مربوط به تاریخ معماری و عناصر جزئیات!!! نمیدونم کدوماش مهمه!!! کدومارو باید بخرم و... :(
من یه سوال دیگه ام دارم... من ترم 6ام... نمیدونم امسال میتونم واسه ارشد موفق بشم یا نه! چون بالاخره درگیر کارامم میشم...
afshin 1357
2011/8/13, 06:24 PM
سلام به دوستان
اين مطالبي رو كه خدمت شما مشتاقان و دوستاران معماري و ادامه تحصيل در پست قبلي عرضه كردم ، حجت را بر شما و خودم تمام كرده و مثل بمب مي تركاند،
شما اهميت منابع را متوجه مي شويد.
فقط يادتان باشه تا شما منابع و جزوات و ... را دور خودتون جمع كنيد آخرهاي ديماه 1390 شده و هفته بعدش آزمون ارشد .:cry:
لطفا شروع كنيد ، از هرمنبع معتبري كه جلو دستون هست استفاده كنيد.
ضمنا جزوه ها مطالب كامل و جامعي ندارند و هرچه هست در كتابها مي باشد.
خدانگهدار
take off
2011/8/16, 01:53 AM
راستش من اسم جزوه های خوبو نمیدونم... اسم چندتا استاد مثل آقای گلابچی و خانوم غیابکلو و یا مثلا استاد پیرنیا رو میدونم!!!
این چندتایی رو هم که گفتم دانلود کنین ز رو همینا فهمیدم که بدرد میخورن!!!
ممنون وروجک جان...
فقط یه سوال: شما واسه زبان دارین چیو میخونین؟ من واسه عمومی 504 دارم، تو این تاپیک و جاهای دیگه دیدم که بعضیا کتبای دیگه ای رو واسه عمومی معرفی کردن! بعضیا حتی 504 رو تکذیب کردن!! نمیدونم چی بخونم.. واقعا گیج شدم!!!
كلمه هاي دبيرستان+504 حتما بخون
takmemar
2011/8/16, 02:09 PM
كلمه هاي دبيرستان+504 حتما بخون
کلمه های دبیرستان اسم کتاب خاصیه یا منظورت همون کلمه های آخر کتابای دبیرستانه؟!!
afshin 1357
2011/8/16, 10:51 PM
از اونجایی که بعضی ها مثل من وقت زیادی واسه درس خوندن ندارن و باید گزینشی از بین کتابها بخونن و نمی تونن همه ی کتابارو واسه یه درس بخونن...!!!
واسه مصالح ساختمانی بین : احمد حامی؛ سام فروتنی و سیاوش کباری کدوم کامل تر و مهم تره؟
كتاب احمد حامي قديمي و مرجع اصلي دوكتاب ديگه مي باشد. اغلب سوالها از اين كتاب هست
كتاب كباري ضعيفتر از كتاب حامي هست و به شيمي مصالح توجه مي كند.
كتاب سام فروتني كتاب جالبيه ، قصد نويسنده چاپ كتابي براي معمارها و عمرانها مي باشد و سعي كرده نواقص كتابهاي قبلي را حذف كنه اما نتوانسته.
در هرحال كگتاب حامي ارزش خوندن داره.
براي مصالح نشريات نظام مهندسي و مركز تحقيقات اولويت داره بعد از آن كتاب هنرستان و در نهايت حامي و فروتن.
البته پوران پژوهش هم كتابي براي مصالح چاپ كرده است. ضمنا مدرسان شريف هم كتاب خوبي دارد.
خلاصه، مباحث يكي هستند فقط تدوين و ناشر آن متفاوته
take off
2011/8/18, 04:56 AM
از اونجایی که بعضی ها مثل من وقت زیادی واسه درس خوندن ندارن و باید گزینشی از بین کتابها بخونن و نمی تونن همه ی کتابارو واسه یه درس بخونن...!!!
واسه مصالح ساختمانی بین : احمد حامی؛ سام فروتنی و سیاوش کباری کدوم کامل تر و مهم تره؟
سام فروتن
اگر وقت نداری؛ پیشنهاد می کنم کتاب مصالح ساختمانی پوران پژوهش رو بخون!
amir architect77
2011/8/18, 11:25 AM
منم با رها موافقم.کتاب کم حجم و مفیدیه.
مصالح ساختمانی محمد کزازی انتشارات پوران پژوهش
مهیارسامسونگ
2011/8/19, 01:26 PM
خیلی عجیبه که بچه های اینجا همش دنبال معرفی منبع هستن ؟؟؟!!! کارشناسی ارشد بیشتر میشه گفت اطلاعات عمومی معماری هستش یعنی شما انتظار نباید داشته باشید که از متن کتاب سوال بیاد .. یکی از اساتید ما که به مقدار زیادی خر خون بوده و متولد 60 هستش و دانشجوی دکترای معماری در دانشگاه تهران هستش ( و مایه دار :d ) زنگ که بهش زدم گفت منابع کنکور ارشد پراکنده هستش و در حدود 60 70 تا منبع ... حتی ممکن از کتاب های دبیرستان هم سوال بیاد ... راست هم میگه مثلا یکی از کتاب های مهمی که حتما باید خونده بشه آشنایی با بناهای تاریخی دبیرستان هستش که پلانهای بناهای قدیمی رو داره که البته میشه کتاب سبک شناسی رو هم به جای اون خوند. استادم بهم گفت من که دانشگاه تهران هم ارشد ( ورودی 85)و هم دکترا ( ورودی 88) قبول شدم فقط رسیدم از این همه منابع 37 38 تاشو بخونم . میگفت از ساعت 8 - 9 صبح میرفتم کتابخونه ایرانشهر تا ساعت 6 7 بعد از ظهر به مدت 1 سال. میگفت رو خونی کافیه البته با دقت و نت برداری .
برای زبان هم گفت میتونید فرهنگ لغت معماری رو بخونی ... چون اگه tofel و ielts هم داشته باشید تست های معماری رو هم نمیتونید بزنید.
برای زبان میشه گفت منبعی وجود نداره و فقط باید معانی کلمات بیشتری یاد بگیرید . حالا چه 504 باشه چه 1100 باشه و چه کتاب های دیگه ... من خودم سوالات کنکور 84 تا 89 رو به قیمت 10 تومن خریدم .. داشتن نمونه سوال خیلی توی خوندم کمکم کرد اصلا آدم متوجه میشه که چطوری سوال میدن ... پس اصلا دنبال منبع نباشید و اطلاعات معماری خودتون رو در هر رابطه ای زیاد کنید ... با استفاده از منابع معروفتر .... مثلا باغهای ایرانی خیلی مهم . توی سوالات کنکوری که دارم حداقل 3 4 تا سوال درباره باغ ایرانی و ژاپنی و چینی و حتی از زمان هخامنش داده ....
من فعلا سیری در مبانی نظری رو دارم میخوندم که دیگه آخراشم ... بعد هم درک رفتار سازه رو میخونم ... یادتون نره که این شاخه و اون شاخه نپرید وقت زیاد ... من خودم با اینکه سرکار میرم دارم همش توی مسیر رفت و آمد و مترو و اتوبوس بیشتر میخونم ... سخته ولی اراده میخواد
nima arc
2011/8/21, 05:57 AM
سلام داوطلبان . توصیه میکنم کتاب پوران پژوهش رو نخونند (چون 1. فونت کتاب خیلی ریزه و تعداد صفحه رو پایین آوردند 2.مطالب رو بدون تعریف اولیه ،کاملا سخت و پیچیده ارائه میده -تعداد ضفحه 212)
دوستان کتاب مصالح در ساختمان و معماری ،انتشارات دانشگاه شهید بهشتی رو بخونند- دکتر سرتیپی پور -چاپ 88 -3 تست مستقیم مصالح آزمون 90 از این کتاب بوده. واضح ،ساده و روشن مطالبو عنوان کرده-
تعداد صفحات .180
موفق و پیروز باشید.
afshin 1357
2011/8/21, 11:18 AM
با سلام ادامه پراكندگي سوالات در منابع مطالعاتي --- فن و ساختمان
( تعداد سوالاتي كه در كنكورارشد از هر كتاب آمد بود )
فيزيك ساختمان 1 قيابكلو يك سوال
فيزيك ساختمان 2 قيابكلو 5 سوال
مباحث عمومي تنظيم شرايط 1سوال
نقاب سايه 1سوال
آيين نامه مكانيك 1 سوال
مقاومت مصالح كاربردي گلابچي 3سوال
استاتيك كاربردي گلابچي 3سوال
سيستمهاي ساختماني 1سوال
مبحث ششم مقررات ملي 2سوال
كتاب فن آوري نوين ساختمان گلابچي 1 سوال
شرايط عمومي پيمان 1 سوال
آيين نامه بتن 2 سوال
سازه در معماري 1 سوال
مبحث 9و 10 يك سوال
مصالح ساختماني حامي 2 سوال
** كتب نكات برتر در مباحث نظام مهندسي معماري تاليف مسعود حسني، انتشارات ياوران خلاصه تمامي مباحث نظام مهندسي را دارد.
بچه ها یه سوال دیگه!!
شما این مقررات ملی ساختمان یا نشریه ی 55 رو از کجا گیر آوردین؟!
من نمیدونم چجوری باید تهیشون کنم؟!
مقررات ملی ساختمان, بخشنامه ها و نشریه ها (http://www.iran-eng.com/showthread.php/251840-مقررات-ملی-ساختمان-بخشنامه-ها-و-نشریه-ها)
میتونین به این تاپیک مراجعه کنید دوست عزیزم
پاسخ خیلی از سوالات متداول رو میتونین با جستجو پیدا کنید
nima arc
2011/8/21, 11:07 PM
سلام بچه ها!
از بین مباحث ملی ساختمان مبحث 5 و 9 رو خیلیا میگن باید بخونیم
در مورد بقیه مباحث چی؟ به خصوص 19.
از بین باقی مباحث کدوم مهمتره؟
در مورد آیین نامه ها مثل آسانسور و حریق چه طور؟
سلام pleiades ،دررابطه با مباحث مقررات ملی ساختمان اگر به تست های سال گذشته نکاه کنیم (87.88.89) همواره از مباحث 19-5-15- به صورت مستقیم تست اومده ،و بسیار مهم هستند ،و مابقی مباحث با منابع های دیگر مشترک اند.که مهمترین این منابع نشریه 55 آن هم فصول خاص مثل (3-8-10-11-12-13-16-25)
موفق و پیروز باشی.
afshin 1357
2011/8/22, 01:58 AM
سلام بچه ها!
از بین مباحث ملی ساختمان مبحث 5 و 9 رو خیلیا میگن باید بخونیم
در مورد بقیه مباحث چی؟ به خصوص 19.
از بین باقی مباحث کدوم مهمتره؟
در مورد آیین نامه ها مثل آسانسور و حریق چه طور؟
با سلام به شما ،،، شما كدام مرجع معتبر را مي شناسيد كه كتابهاي آن مورد وثوق همه باشد .
در ايران فقط كتابهاي مقررات ملي و مركز تحقيقات مرجع اصلي هستند . قطعا شما مي بايست همه مطالب مقررات ملي را مسلط باشيد، اگر وقت مطالعه نداريد خلاصه آنرا بخوانيد. همه و همه مهم هستند.
ماشا.. اينقدر پست و معرفي منابع مي بينيم كه چشممان عادت كرده و سرسري از آن مي گذريم .
nima arc
2011/8/22, 04:22 AM
سلام
من کتابای استاتیک و مقاومت مصالح گلابچیو دارم ولی احساس میکنم خوندن تمام مباحثش خیلی زیاده!!!
آخه رو جلدشم نوشته واسه بچه های معماری و عمران!
فکر میکنم خوندن همه ی مطالبش واسه ماها وقت تلف کردنه!
کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟!!
سلام تک معمار،کتاب استاتیک و مقاومت مصالح حجم نسبتا زیادی داره ،البته این رو باید بدونی که تمام صفحات طوسی رنگ 2 کتاب رو حتما باید بخونی (رشته انرژی هرسال 5 تا 6 تست و معماری 1 الی 2 تست به صورت 1 در
میان )که جمع صفحات طوسی رنگ هر کتاب به صورت تقریب بین 100تا 125 کم یا بیش ،بیشتر نیست .البته برای معماری این فصول بسیار مهمه چون تست مستقیم کنکور بوده :استاتیک کاربردی -(فصول 4-5-2-7-12-13) 7و12 بسیار مهمه و هر سال کاندید اومدن سوال ازاونه.مقاومت مصالح کاربردی -(فصول1-4-5-7-12) که سال 88 از فصول 1-4-7 تست مستقیم داشته است.
موفق و پیروز باشی.
shahram226
2011/8/23, 12:25 PM
جدا؟
من فك ميگردم از كتاباي دكتر گلابچي خيلي بيشتر مياد
چقد پراكنده سوال اومده
پس تو بحث اقليم چي؟
چه كتابايي؟
کتب دکتر گلابچی در رشته های مدیریت پروژه - تکنولوژی و انرژی سهم عمده ی سوالات رو در بر گرفته و نه گرایش معماری
در بحث اقلیم من کتاب آقای کسمائی رو پیشنهاد میکنم
و قطعا همونطور که دوستان عزیز اشاره کردن منابع 100% نیست و همیشه یه سهمی روی اطلاعات عمومی تون بزارید .
afshin 1357
2011/8/23, 02:55 PM
کتب دکتر گلابچی در رشته های مدیریت پروژه - تکنولوژی و انرژی سهم عمده ی سوالات رو در بر گرفته و نه گرایش معماری
و قطعا همونطور که دوستان عزیز اشاره کردن منابع 100% نیست و همیشه یه سهمی روی اطلاعات عمومی تون بزارید .
جدا؟
چقد پراكنده سوال اومده
پس تو بحث اقليم چي؟
چه كتابايي؟
با سلام ، پاسخ شهرام 226 را تاييد مي كنم .
كليات مباحث اقيلم واحد و يكسان مي باشند ، الان همه مباحث در كتاب جديد فيزيك 2 قيابكلو جمع شده است . البته كسي كه اطلاعات عمومي بيشتري داشته ياشه شانس موفقيتش بيشتره. ضمنا ايستايي براي ارشد چندان سخت نيست ، قبلا گقته بودم در حد كارداني پيوسته و كتابهاي آنها را مطالع كنيم كفايت مي كند.
براي گرايش معماري دو كتاب سازه در معماري و* در ك رفتار سازه ها مهم هستند.
yashel
2011/8/23, 04:35 PM
کتاب های دکتر گلابچی تو کنکور معماری هیچیش معلوم نیست!!
مثلاً پارسال از سیستم سوال نیومده بود اصلاً. ولی کتاب "ساختمان ها چگونه عمل می کنند" خیلی مهمه. متفاوته با بقیه. بیشتر بحث های معماری داره. ممکنه واسه تنظیم ازش سوال بیاد.
اگه منظورت از اقلیم تنظیم شرایط محیطیه که اول از همه بشین کتاب قیابکلو رو بخون. کتاب روون و خوبیه و جامع ترین منبع. بعد این کتاب هم کتاب ساسان مرادی واسه اینکه تست بزنی و مسلط شی خوبه. کتاب ابنیه سنتی قبادیان هم فصل اولش کفایت می کنه.[
جدا؟
چقد پراكنده سوال اومده
پس تو بحث اقليم چي؟
چه كتابايي؟
takmemar
2011/8/23, 04:55 PM
سلام تک معمار،کتاب استاتیک و مقاومت مصالح حجم نسبتا زیادی داره ،البته این رو باید بدونی که تمام صفحات طوسی رنگ 2 کتاب رو حتما باید بخونی (رشته انرژی هرسال 5 تا 6 تست و معماری 1 الی 2 تست به صورت 1 در
میان )که جمع صفحات طوسی رنگ هر کتاب به صورت تقریب بین 100تا 125 کم یا بیش ،بیشتر نیست .البته برای معماری این فصول بسیار مهمه چون تست مستقیم کنکور بوده :استاتیک کاربردی -(فصول 4-5-2-7-12-13) 7و12 بسیار مهمه و هر سال کاندید اومدن سوال ازاونه.مقاومت مصالح کاربردی -(فصول1-4-5-7-12) که سال 88 از فصول 1-4-7 تست مستقیم داشته است.
موفق و پیروز باشی.
ممنون از راهنماییت
فقط یه چیزی:من میخوام کنکور تکنولوژی بدم، در اونصورتم باز همین فصلا مهمن؟!
take off
2011/8/24, 03:52 AM
کتاب های دکتر گلابچی تو کنکور معماری هیچیش معلوم نیست!!
مثلاً پارسال از سیستم سوال نیومده بود اصلاً. ولی کتاب "ساختمان ها چگونه عمل می کنند" خیلی مهمه. متفاوته با بقیه. بیشتر بحث های معماری داره. ممکنه واسه تنظیم ازش سوال بیاد.
اگه منظورت از اقلیم تنظیم شرایط محیطیه که اول از همه بشین کتاب قیابکلو رو بخون. کتاب روون و خوبیه و جامع ترین منبع. بعد این کتاب هم کتاب ساسان مرادی واسه اینکه تست بزنی و مسلط شی خوبه. کتاب ابنیه سنتی قبادیان هم فصل اولش کفایت می کنه.[
مگه دكتر قيابكلو تنظيم شرايط هم داره؟
من فقط كتاب اكوستيكشو خريدم
nima arc
2011/8/24, 08:14 AM
بله چاپ سال 89 . انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیر کبیر.(مبانی فیزیک ساختمان 2)در 11 بخش و 1 بخش مصادیق و 1 بخش پیوست تالیف شده است.279 صفحه تا قبل از بخش مصادیق و پیوست دارد (خیلی مهم نیستن) در کل هم359 صفحه دارد
nima arc
2011/8/24, 08:19 AM
ممنون از راهنماییت
فقط یه چیزی:من میخوام کنکور تکنولوژی بدم، در اونصورتم باز همین فصلا مهمن؟!
اطلاع جامعی از رشته تکنولوژی بابت فصول ندارم. ولی از بعضی از این فصول تست آمده در تکنولوژِی (مثل سال 88 و 87 ) 7 و 12 استاتیک کاربردی.
yashel
2011/8/24, 11:29 PM
همونطور که نیما گفت پارسال اومد کتابش. خانم دکتر لطف کردن 1 ماه مونده به کنکورکتابو دادن تو بازار.حالا امسال هم باید حواسمون باشه بعید نیست 1 ماه مونده به کنکور کتاب نور هم بده.
به هر حال اون جزوه ای که از قیابکلو تو سایت ها هست رو بی خیال شو و بشبن کتاب تنظیم رو بخون.
موفق باشی.
nima arc
2011/8/25, 12:27 PM
سلام شهرام ،با حرفت موافقم(کمیت سولات از کتب گلابچی در رشته انرژی بیشتره) ،ولی اینو یادمون نره که هرساله ازکتاب های گلابچی برای بچه های معماری نیز سوال می آید و نمی تونه داوطلب بی خیال آنها باشه .
1. سازه در معماری ،2. درک رفتار سازه،3. ساختمان ها چگونه عمل می کنند ، 4.مهندس معمار ساختار، 5.فناوری نوین ساختمانی،6.سیستم های ساختمان های آینده 7.استاتیک کاربردی 8. مقاومت مصالح کاربردی
این کتاب هایی رو که عنوان کردم در طول چند سال کنکور تست مستقیم داشته اند .
arcdoc
2011/8/27, 12:19 AM
بچه ها زبان رو چه جوری میخونین شما؟؟؟؟؟
من روشم اینجوریه که هر روز یک درس رو تقریبا تو یک ساعت تا یک ساعت و نیم میخونم.لغاتی که توی متن ها هست و بلد نیسم رو تو یه دفتر یاداشت میکنم .بعد شب ها حدود نیم ساعت لغاتی رو که توی اون روز خوندم رو توی نرم افزار لایتنر میخونم و لغاتی رو هم که موعد تکرارشون شده که خود نرم افزار نشون میدرم میخونم.الان تا درس سیزده خوندم و اگه همینجوری ادامه بدم انشالله تا 2 مهر تموم میکنم.بعد از 504 میرم سراغ 450 تافل که اونهم 30 درس هست که طبقه برنامه تا 2 ابان تموم میشه.
من کتاب دکتر امیری رو شدیدا توصیه میکنم چون حداقلش اینه که تمام سولات سال قبل توش هست که پاسخنامه تشریحی داره چون هر سال ازمون کارشناسی ارشد توی سه روز متفاوت برگزار میشه برا همین حدود 25 تا ازمون میشه.من میخوام لغات ازمونای سال گذشته رو هم در بیارم چون توی هر ازمون 40 تا لغت داده میشه که اگه ضربدر 25 بشه میشه 1000 تا لغت من میخوام براش فلش کارت درست کنم.خوب شاید بگین که تو که 504 و 450 رو میخونی تا اون موقع باید معنی همه ی لغات هارو بدونی که متاسفانه اینجوری نیست و این 2تا کتاب همه ی لغات ارشد رو پوشش نمیدن ولی اینکار یه حسنی داره و انهم اینکه اگه سوالارو ببینین متوجه میشین اونهم اینکه بعضی از لغات تکراری هستن یعنی سالای قبل امدن.
برای ریدینگ هم کتاب امیری خیلی خوبه من شاید ریدینگ تافل رو هم بخونم چون بعد ازاون 2تا کتاب تا روز کنکور 4 ماه وقت دارم.ولی بچه ها اینم بگم کسایی که زبانشون خیلی ضعیفه اول لغات دبیرستان رو حفظ کنن.
yashel
2011/8/27, 09:52 AM
من هم تقریباً همینجوری می خونم. البته من از تافل شروع کردم. درست می گی که تافل 30 تا درس داره ولی من یه بسته فلش کارت دارم که 115 درس داره 30 تای اولش همون 30 درس تافله. روزی دو درس می خونم با جعبه لایتنر. 1 ساعت تا 1.5 ساعت هم گرامر می خونم. بعد از تموم شدن تافل هم 504 و اگه بشه کمی از 1100 می خونم. و سعی می کنم تا کنکور تمام آزمون های گذشته رو چند بار مرور کنم. چون همونطور که گفتی تکراری زیاده.
من روشم اینجوریه که هر روز یک درس رو تقریبا تو یک ساعت تا یک ساعت و نیم میخونم.لغاتی که توی متن ها هست و بلد نیسم رو تو یه دفتر یاداشت میکنم .بعد شب ها حدود نیم ساعت لغاتی رو که توی اون روز خوندم رو توی نرم افزار لایتنر میخونم و لغاتی رو هم که موعد تکرارشون شده که خود نرم افزار نشون میدرم میخونم.الان تا درس سیزده خوندم و اگه همینجوری ادامه بدم انشالله تا 2 مهر تموم میکنم.بعد از 504 میرم سراغ 450 تافل که اونهم 30 درس هست که طبقه برنامه تا 2 ابان تموم میشه.
من کتاب دکتر امیری رو شدیدا توصیه میکنم چون حداقلش اینه که تمام سولات سال قبل توش هست که پاسخنامه تشریحی داره چون هر سال ازمون کارشناسی ارشد توی سه روز متفاوت برگزار میشه برا همین حدود 25 تا ازمون میشه.من میخوام لغات ازمونای سال گذشته رو هم در بیارم چون توی هر ازمون 40 تا لغت داده میشه که اگه ضربدر 25 بشه میشه 1000 تا لغت من میخوام براش فلش کارت درست کنم.خوب شاید بگین که تو که 504 و 450 رو میخونی تا اون موقع باید معنی همه ی لغات هارو بدونی که متاسفانه اینجوری نیست و این 2تا کتاب همه ی لغات ارشد رو پوشش نمیدن ولی اینکار یه حسنی داره و انهم اینکه اگه سوالارو ببینین متوجه میشین اونهم اینکه بعضی از لغات تکراری هستن یعنی سالای قبل امدن.
برای ریدینگ هم کتاب امیری خیلی خوبه من شاید ریدینگ تافل رو هم بخونم چون بعد ازاون 2تا کتاب تا روز کنکور 4 ماه وقت دارم.ولی بچه ها اینم بگم کسایی که زبانشون خیلی ضعیفه اول لغات دبیرستان رو حفظ کنن.
arcdoc
2011/8/27, 12:34 PM
برای گرامر چی میخونین؟ درسته تافل لغاتش زیاده ولی به خاطره مترادف ها اینجوری تافل بیشتر رو مترادف تاکید داره.در ضمن 504 و تافل حدود 70 تا لغات مشترک دارن.ولی ای کاش از رو کتاب میخوندین چون اینجوری بهتر توی ذهن میمونه مخصوصا که لغات تافل خیلی با ارزش هست حیفه که بصورت تک لغت میخونی.ولی خوب هرکسی روش خودش رو داره کتاب 1100 هم کتاب بی نظیریه مخصوصا که من خیلی از لغات امسال رو توی این کتاب دیدم.
yashel
2011/8/27, 01:55 PM
فقط تک لغت نمی خونم. برای هر لغت 2 یا 3 جمله مثال داره. به نظرم همین کافیه.
واسه گرامر هم چون خیلی گرامر من ضعیفه از اول شروع کردم. دارم کتاب gramer in use رو می خونم. ربطی به کنکور نداره ولی باهاش خوب ارتباط بر قرار کردم. حدوداً تا اواسط مهر تموم می شه.
برای گرامر چی میخونین؟ درسته تافل لغاتش زیاده ولی به خاطره مترادف ها اینجوری تافل بیشتر رو مترادف تاکید داره.در ضمن 504 و تافل حدود 70 تا لغات مشترک دارن.ولی ای کاش از رو کتاب میخوندین چون اینجوری بهتر توی ذهن میمونه مخصوصا که لغات تافل خیلی با ارزش هست حیفه که بصورت تک لغت میخونی.ولی خوب هرکسی روش خودش رو داره کتاب 1100 هم کتاب بی نظیریه مخصوصا که من خیلی از لغات امسال رو توی این کتاب دیدم.
arcdoc
2011/8/27, 06:44 PM
فقط تک لغت نمی خونم. برای هر لغت 2 یا 3 جمله مثال داره. به نظرم همین کافیه.
واسه گرامر هم چون خیلی گرامر من ضعیفه از اول شروع کردم. دارم کتاب gramer in use رو می خونم. ربطی به کنکور نداره ولی باهاش خوب ارتباط بر قرار کردم. حدوداً تا اواسط مهر تموم می شه.
grammer in useكتاب بسيار خوبيه كه براي هر صفحه درس ،يك صفحه تمرين داره و بسيار اساسي ياد ميده . ولي الان با توجه به زمان كنكور و حجم بالاي مطالب، بيشتر روي نكات كليدي و تستي بايد تمركز داده بشه و بعد انتقال اونها روي تست انجام بشه و نيازي نيست اونقدر پايه اي بخونين چون خيلي وقت گيره. .بنابراين خوندنش براي يادگيري اوليه خوبه ولي از مهر سعي كنين روي كتاب هاي كنكور متمركز شين.
yashel
2011/8/27, 07:56 PM
آره حق با شماست. وقت گیره ولی بهم یکم اعتماد به نفس می ده:)))
زود شروع کردم زود هم جمعش می کنم از اواسط مهر می رم رو کتاب های کنکوری تمرکز می کنم.
grammer in useكتاب بسيار خوبيه كه براي هر صفحه درس ،يك صفحه تمرين داره و بسيار اساسي ياد ميده . ولي الان با توجه به زمان كنكور و حجم بالاي مطالب، بيشتر روي نكات كليدي و تستي بايد تمركز داده بشه و بعد انتقال اونها روي تست انجام بشه و نيازي نيست اونقدر پايه اي بخونين چون خيلي وقت گيره. .بنابراين خوندنش براي يادگيري اوليه خوبه ولي از مهر سعي كنين روي كتاب هاي كنكور متمركز شين.
take off
2011/8/28, 02:06 AM
چه خبره من روزي تقريبا 1درس از504ميخونم +20تا لغت دبيرستان
بابا
زبان بايد در طول زمان و اهسته خونده شه
چطوري شما 1100 و لغتاي504 و نميدونم تافل و اينا رو با هم ميخونين؟
اصلا ميشه مگه؟
تازه من 504 مترادفاشو نميحفظم
همينم كه حفظ ميكنم مدام تكرار ميكنم كه يادم نره
اين جوري كه شماها ميگين همه چي رو بزاريم كنار فقط زبان بخونيم اره؟
take off
2011/8/28, 02:08 AM
خوب وقتي تو جمله معني لغت رو نميدوني پس چطو ميخوني؟
بعد اينكه راهيان ارشد هم همه ي زباناي سراسري رو داره
من راهيان گرفتم
take off
2011/8/28, 02:13 AM
من هم تقریباً همینجوری می خونم. البته من از تافل شروع کردم. درست می گی که تافل 30 تا درس داره ولی من یه بسته فلش کارت دارم که 115 درس داره 30 تای اولش همون 30 درس تافله. روزی دو درس می خونم با جعبه لایتنر. 1 ساعت تا 1.5 ساعت هم گرامر می خونم. بعد از تموم شدن تافل هم 504 و اگه بشه کمی از 1100 می خونم. و سعی می کنم تا کنکور تمام آزمون های گذشته رو چند بار مرور کنم. چون همونطور که گفتی تکراری زیاده.
جعبه ي لايتنر چيه؟
من اومدم مقواي پشت مات خريدم لغتا رو روش نوشتم پشتشم معانيشو
حفظ ميشم
مرورشم راحته
در مورد لايتنر توضيح بدين لطفا
yashel
2011/8/28, 10:05 AM
من هم مثل شما! زیاد نمی خونیم که. من فقط اون وقتی که قرار بوده رو زبان تخصصی بذارم الان دارم رو گرامر می ذارم. روزی حدود 40 دقیقه تا گرامر می خونم. برای لغات هم چون من قبلاً خیلی با 504 ور رفتم واسه اینکه واسم تازگی داشته باشه از تافل شروع کردم و هر روز لغات دو درس از تافل رو می خونم. همین. شما روزی 32 لغت می خونی من هم روزی حدود 30 لغت. هنوز تا کنکور زمان داریم من تصمیم دارم تافل که تموم شد 504 رو بخونم و بعد از تموم شدن اون هم تا یه حدی از 1100.
همه رو با هم نمی خونیم وروجک جان.
چه خبره من روزي تقريبا 1درس از504ميخونم +20تا لغت دبيرستان
بابا
زبان بايد در طول زمان و اهسته خونده شه
چطوري شما 1100 و لغتاي504 و نميدونم تافل و اينا رو با هم ميخونين؟
اصلا ميشه مگه؟
تازه من 504 مترادفاشو نميحفظم
همينم كه حفظ ميكنم مدام تكرار ميكنم كه يادم نره
اين جوري كه شماها ميگين همه چي رو بزاريم كنار فقط زبان بخونيم اره؟
yashel
2011/8/28, 10:11 AM
یه نگاهی به این صفحه بنداز به طور کامل توضیح داده که جعبه لایتنر چیه.
http://www.basiji.gigfa.com/edaneshamouz/page-10.htm
نرم افزارش هم هست ولی من خودم ترجیح می دم جعبه اش جلوی چشمم باشه. بهترین وسیله برای یادگیری لغات زبان. من هم فیش های کوچیک خریدم که رو هر فیش یه لغت می نویسم پشت اون هم معنیش رو می نویسم و با برنامه جعبه لایتنر پیش میرم. اینجوری نگران فراموش کردن لغات نیستی. جعبه ی ساده ایه. خودت هم میتونی بسازی ولی تو کتابفروشی ها هم می فروشن اگه بخوای. 4 5 سال پیش که واسه کارشناسی کنکور می دادم قلم چی بهم داد.
جعبه ي لايتنر چيه؟
من اومدم مقواي پشت مات خريدم لغتا رو روش نوشتم پشتشم معانيشو
حفظ ميشم
مرورشم راحته
در مورد لايتنر توضيح بدين لطفا
shahram226
2011/8/28, 11:06 AM
سلام شهرام ،با حرفت موافقم(کمیت سولات از کتب گلابچی در رشته انرژی بیشتره) ،ولی اینو یادمون نره که هرساله ازکتاب های گلابچی برای بچه های معماری نیز سوال می آید و نمی تونه داوطلب بی خیال آنها باشه .
1. سازه در معماری ،2. درک رفتار سازه،3. ساختمان ها چگونه عمل می کنند ، 4.مهندس معمار ساختار، 5.فناوری نوین ساختمانی،6.سیستم های ساختمان های آینده 7.استاتیک کاربردی 8. مقاومت مصالح کاربردی
این کتاب هایی رو که عنوان کردم در طول چند سال کنکور تست مستقیم داشته اند .
با سلام نیمای عزیز ، کاملا با حرف شما موافقم .
احتمالا من نتونستم منظورم رو کامل برسونم ... هرگز برای معماری نباید بی خیال کتب دکتر گلابچی شد و دقیقا همین لیستی که عنوان کردین عنواوین کتب مشترک بین اکثر گرایش های معماری است
کاملا موافقم که در معماری معماری هم از کتب ایشون به صورت " مستقیم " سوال میاد حتی .
اما همونطور که عنوان کردم اکثریت تمرکز روی کتب ایشون در گرایش هایی است که مطرح شد ... معماری - معماری کمتر سوال میاد
و البته شخصی که میخواد موفق بشه نباید هیچ منبعی رو کنار بزاره .
shahram226
2011/8/28, 11:17 AM
در مورد درس زبان به نگر من یادگیری لغات در قالب جمله های کاربردی بسیار موثرتر از لایتنر هست
بنده مدرک تافل زبان انگلیسی رو دارم و همان زمان هم که برای زبان درس میخوندم کمتر از این شیوه استفاده میکردم و تمرکز اصلی ام بر روی جملات بود
پایه ی اصلی جعبه لایتنر ( و امثالهم مثل G5 و ... ) بر روی مرور و تکرار با توجه به خط منحنی فراموشی است .
امــــا باید دونست که درس زبان از جمله دروسی است که در طی یک بازه حداقل یکساله جواب میده و برنامه ریزی بلند مدت میخواد
لذا من توصیه میکنم افرادی که سطح زبان مناسبی ندارن روی لغات تمرکز کنن و مطالب گرامر رو در اولویت بعدی قرار بدن .
موفقیت در کنکور در این درس تا حد زیادی به سوالات سال های قبل هم بستگی داره ، حداقل سوالات 5 سال قبل رشته های مرتبط رو بخونین
خیلی مفیده من نتیجه گرفتم که حدود 30 درصد سوالات عینا تکرار میشه با کمی تغییر !!!
ضمنا به نگر من دوستان ابتدا از 504 شروع میکردن بهتر بود تا بعد به سراغ 405 تافل میرفتن ... 1100 واژه هم فراتر از سطح کنکوره ولی مفید میتونه باشه اگر وقت کافی هست ...
arcdoc
2011/8/28, 12:46 PM
خوب وقتي تو جمله معني لغت رو نميدوني پس چطو ميخوني؟
بعد اينكه راهيان ارشد هم همه ي زباناي سراسري رو داره
من راهيان گرفتم
فکر کنم اشتباه متوجه شدین .منظورم لغات اصلی 504 نبود. تک لغتهای که توی تمرین یا توی review هست اون رو میگم.
من هم نگفتیم هر روز 30 تا درس میخونیم.من هم هر روز یک درس از 504 رو میخونم.خوب قاعدتا توی 42 روز تموم میشه و بعد از اون تافل رو میخونم اونم 30 درس هست که اونم توی یک ماه تموم میشه. الان که من تا درس 15 خوندم یعنی اخر مهر همه ی لغتای 504 و 450 تافلم تموم میشه . و 4 ماه میمومنه که اونم اختصاص میدم به لغتهای سال گذشته و ریدینگ چون مثل اینکه امسال هم برای تخصصی 3تا passage میدن
arcdoc
2011/8/28, 01:54 PM
دوستان حفظ کردن لغت بدون دونستن کاربرد اصلا ارزشی نداره من قبلا هم گفتم ولی فکر میکنم چون اسم جعبه لایتنر رو اوردم دوستان دچار سوتفاهم شدن. ببینید اول از همه اینکه برای خوندن کتاب 504 ابتدا درس رو کامل میخونیم تمرین هاش رو حل میکنم هر لغت جدیدی البته بغیر از اون 12 لغت اصلی که بلد نبودیم رو توی دفتر یاداشت میکینم بعد میرم از فرهنگ اکسفرد کاربرد معنی انگلیسی به انگلیسی و کلا اطلاعتش رو در میاریم.خوب با این کار وقتی یک لغات رو با سه تا مثال و چندتا تمرین میخونیم تقریبا برامون جا میفته تازه یک از حسن های این کتاب اینه که لغت های درس قبلی توی درس جدید هم بکار میرن بعد از هر 6 درس هم که یه مرور فوق العاده هست. پس عملا ما لغت رو توی جمله و با مترادف و متضاد یاد میگیریم.
در مورد جعبه لایتنر هم که این یه چیز جا افتاده هست بین همه که چینی ها و هندی ها استاد این کار هستند. کسایی که برای امتحان جی ار ای اماده میشن از این نرم افزار بیشترین استفاده رو میکنن البته از نرم افزار نه لایتنر کاغذی که باید کلی وقت بزاری برای درست کردن و نوشتن .خود من از این نرم افزار استفاده میکنم تا حالا نشده که یک لغتی از یادم بره یا فکر کنم تا یادم بیاد تو این نرم افزار میتونین عکس بزارین مثال بنویسین خلاصه هر اطلاعاتی میتونین واردش کنین برای کتاب های معروف هم که فایل اماده داره.پس اول درس رو میخونیم تمرین حل میکنیم برای اطمینان حدودا هر روز 10 دقیقه با لایتنر کار میکینم.فکر کنم این کار برای کارشناسی ارشد معقول هست که هر روز 2 ساعت برای زبان وقت بزاریم.
یه چیزی هم شما اول باید لغات دبیرستان رو بلد باشین بعد برین 504 بخونین چون برای این که بتونین تمرین هاش رو حل کنین باید اطلاعات اولیه یعنی در حد دبیرستان داشته باشین.
پس اول دبیرستان (من نمیدونم چه جوری دانشجوی کارشنایی لغات دبیرستان رو بلد نیست )
504 و بعدش 450 تافل .
در کنار اینا سوالات سال گذشته.
takmemar
2011/8/28, 06:40 PM
سلا م به همه
به نظر من انقد تند خوندن زبان اصلا کار درستی نیست!!!!
مهم این نیست که آدم 10 تا منبع بخونه مهم اینه که آدم یه منبعو خوب بخونه!! به نظرم انقد عجله اصلا کار درستی نیست... منم اوایل روزی یه درس 504 رو میخوندم ولی بعد از 2-3 روز دیدم که فقط دارم گیج میشمو معنی لغاتو خوب یاد نمیگیرم!! الان هفته ای 2 تا 3 درس میخونم و لغاتو خیلی خیلی عالی یاد میگیرم...
توصیه میکنم عجله نکنین
خوب بخونین
ضمنا درک مطلب خیلی مهمه... من کتاب رستگارپورو میخونم... سعی کنین در کنار لغات حتما یه کتاب متنی ام بخونین!!!
موفق باشین!
arcdoc
2011/8/28, 10:07 PM
سلا م به همه
به نظر من انقد تند خوندن زبان اصلا کار درستی نیست!!!!
مهم این نیست که آدم 10 تا منبع بخونه مهم اینه که آدم یه منبعو خوب بخونه!! به نظرم انقد عجله اصلا کار درستی نیست... منم اوایل روزی یه درس 504 رو میخوندم ولی بعد از 2-3 روز دیدم که فقط دارم گیج میشمو معنی لغاتو خوب یاد نمیگیرم!! الان هفته ای 2 تا 3 درس میخونم و لغاتو خیلی خیلی عالی یاد میگیرم...
توصیه میکنم عجله نکنین
خوب بخونین
ضمنا درک مطلب خیلی مهمه... من کتاب رستگارپورو میخونم... سعی کنین در کنار لغات حتما یه کتاب متنی ام بخونین!!!
موفق باشین!
به من ربطی نداره ولی دوست عزیز ایجوری اگه بخوای بخونی 5 ماه طول میکشه که فقط 504 رو تموم کنی در حالی که 504 مینیموم چیزی هست که برای ارشد باید بخونی و اگه سرچ بکنی متوجه میشی که تو چند سال اخیر اصلا مورد توجه طراح سوالات نیست برای ارشدvocabرو باید در حد تافل بدونید در ضمن هرکسی سطح توانایی های متفاوتی داره من کسایی رو دیدم که هرروز 50 تا لغت جدید یاد میگیرن یعنی چیزی رو که شما توی 2 هفته میخونی رو توی 1 روز میخونن 504 چیز خیلی سختی هم نیست که انقدر بخوای وقتت رو تلف کنی بابتش.اگه از بچه های سال قبل بپرسی بهت میگن که با این که تمام لغات 504 رو میدونستن حتی یدونه تست vocabهم نزدن.اگر فایل پی دی اف 504 رو داری در قسمتfind لغتهای رو که امسال امده رو بزن متوجه میشی هیچ کدوم توی 504 نیست.ولی این نیست که کنارش بزارید نه برای اینکه لغات سطح بالاتر رو بخونید باید 504 و لغتهای پایه رو بلد باشید .
در ضمن کتاب 504 طوری نوشته شده که هر هفته یک درس بخونی یعنی 10 ماه. ولی این برای کسایی که مدرسه میرن و هفته ای دو ساعت زبان دارن.نه برای ما که 6 ماه فرصت داریم و 30 تا کتاب از هر مبحثی جلوی چشامون رژه میرن.برای reading تخصصی، کتاب رستگار پور در سطح خیلی بالایه و readingارشد بر خلاف vocab تقریبا متوسط میدن من کتاب فرهادی رو پیشنهاد میکنم کلی واژه ی مفید داره سبک کتابشم خیلی جالبه. کتاب زبان تخصصی معماری ( امیری ـ مرکز معماری ) هم کتاب خوبیه.
take off
2011/8/29, 05:17 AM
دوستان حفظ کردن لغت بدون دونستن کاربرد اصلا ارزشی نداره من قبلا هم گفتم ولی فکر میکنم چون اسم جعبه لایتنر رو اوردم دوستان دچار سوتفاهم شدن. ببینید اول از همه اینکه برای خوندن کتاب 504 ابتدا درس رو کامل میخونیم تمرین هاش رو حل میکنم هر لغت جدیدی البته بغیر از اون 12 لغت اصلی که بلد نبودیم رو توی دفتر یاداشت میکینم بعد میرم از فرهنگ اکسفرد کاربرد معنی انگلیسی به انگلیسی و کلا اطلاعتش رو در میاریم.خوب با این کار وقتی یک لغات رو با سه تا مثال و چندتا تمرین میخونیم تقریبا برامون جا میفته تازه یک از حسن های این کتاب اینه که لغت های درس قبلی توی درس جدید هم بکار میرن بعد از هر 6 درس هم که یه مرور فوق العاده هست. پس عملا ما لغت رو توی جمله و با مترادف و متضاد یاد میگیریم.
در مورد جعبه لایتنر هم که این یه چیز جا افتاده هست بین همه که چینی ها و هندی ها استاد این کار هستند. کسایی که برای امتحان جی ار ای اماده میشن از این نرم افزار بیشترین استفاده رو میکنن البته از نرم افزار نه لایتنر کاغذی که باید کلی وقت بزاری برای درست کردن و نوشتن .خود من از این نرم افزار استفاده میکنم تا حالا نشده که یک لغتی از یادم بره یا فکر کنم تا یادم بیاد تو این نرم افزار میتونین عکس بزارین مثال بنویسین خلاصه هر اطلاعاتی میتونین واردش کنین برای کتاب های معروف هم که فایل اماده داره.پس اول درس رو میخونیم تمرین حل میکنیم برای اطمینان حدودا هر روز 10 دقیقه با لایتنر کار میکینم.فکر کنم این کار برای کارشناسی ارشد معقول هست که هر روز 2 ساعت برای زبان وقت بزاریم.
یه چیزی هم شما اول باید لغات دبیرستان رو بلد باشین بعد برین 504 بخونین چون برای این که بتونین تمرین هاش رو حل کنین باید اطلاعات اولیه یعنی در حد دبیرستان داشته باشین.
پس اول دبیرستان (من نمیدونم چه جوری دانشجوی کارشنایی لغات دبیرستان رو بلد نیست )
504 و بعدش 450 تافل .
در کنار اینا سوالات سال گذشته.
به من ربطی نداره ولی دوست عزیز ایجوری اگه بخوای بخونی 5 ماه طول میکشه که فقط 504 رو تموم کنی در حالی که 504 مینیموم چیزی هست که برای ارشد باید بخونی و اگه سرچ بکنی متوجه میشی که تو چند سال اخیر اصلا مورد توجه طراح سوالات نیست برای ارشدvocabرو باید در حد تافل بدونید در ضمن هرکسی سطح توانایی های متفاوتی داره من کسایی رو دیدم که هرروز 50 تا لغت جدید یاد میگیرن یعنی چیزی رو که شما توی 2 هفته میخونی رو توی 1 روز میخونن 504 چیز خیلی سختی هم نیست که انقدر بخوای وقتت رو تلف کنی بابتش.اگه از بچه های سال قبل بپرسی بهت میگن که با این که تمام لغات 504 رو میدونستن حتی یدونه تست vocabهم نزدن.اگر فایل پی دی اف 504 رو داری در قسمتfind لغتهای رو که امسال امده رو بزن متوجه میشی هیچ کدوم توی 504 نیست.ولی این نیست که کنارش بزارید نه برای اینکه لغات سطح بالاتر رو بخونید باید 504 و لغتهای پایه رو بلد باشید .
در ضمن کتاب 504 طوری نوشته شده که هر هفته یک درس بخونی یعنی 10 ماه. ولی این برای کسایی که مدرسه میرن و هفته ای دو ساعت زبان دارن.نه برای ما که 6 ماه فرصت داریم و 30 تا کتاب از هر مبحثی جلوی چشامون رژه میرن.برای reading تخصصی، کتاب رستگار پور در سطح خیلی بالایه و readingارشد بر خلاف vocab تقریبا متوسط میدن من کتاب فرهادی رو پیشنهاد میکنم کلی واژه ی مفید داره سبک کتابشم خیلی جالبه. کتاب زبان تخصصی معماری ( امیری ـ مرکز معماری ) هم کتاب خوبیه.
ممنون از اينكه نظراتت رو اينجا مينويسي
همونطور كه گفته بودم اين تاپيك مخصوص كساني تهيه شده كه اصلا در مورد ارشد نميدونن نمونش خودم كه با اين تاپيك به هدف رسيدم
همونطور كه 100با رتكرار كردم و براي 101بار تكرار ميكنم اينجا محل تبادل نظر شخصي براي كاراي روزانه نيست
احتمالا از يكي از مديران خواهش كنم كه قفل كنن تاپيكو
با وجود تلاش فراوان دوست خوبم آقاي صديق باز هم دوستان توجهي نميكنن
اشكال نداره اينجا براي همه ي ماست و هممون سهم مشتركي داريم
من ميخواستم اگه كسي ميخاد بياد راهنمايي بگيره با 20 صفحه به نتيجه برسه نه 200صفحه كه از خوندنش پشيمان بشه اما طبق عادت ميبينيم كه اين اتفاق داره ميافته
دوست عزيزم ممنون از اينكه نظراتت رو ميگي اما اين لحن تند شما چه منظوري داره؟
اين جمله ي شما كه دانشجوي ليسانس لغتاي دبيرستان رو نميدونه يا اينكه به من ربطي نداره كي چيكار ميكنه در شان شنا نيست دوست من
ما هر كدوم راه خودمونو ميريم
يكي مث شما زرنگه و از قبل به فكر بوده
يكي الان به فكر افتاده زبانشو قويكنه
ماهي رو هر وقت از آب بگيريم ميميره يا تازس؟
حالا يكي مثل من كه زبانم ضعيفه به خاطر اينكه قبلا در فك نبودم الانم بزارمش كنار كه همچين حرفيو نشنوم؟؟
نه
با قاطعيت ميرم جلو
من واسه زبان دبيرستانم همين كار رو كرده بودم-فلش كارت منظورمه-
فلش كارت اما كتاب تيك 8 رو يكي از دوستان- ادريس- معرفي كردن
ترجيح دادم يه ياد اوري بشه همينطورم كه وقتي يك صفحه رو ميخونم گاهي 70% گاهي 30%كلمات يادمه
من حتي واسه زبان عمومي دانشگاه هم فلش كارت تهيه كردم و بعد از خودم به دوستم دادم
حرف هر كدوم از ما تو اين تاپيك داناي كل و همه چيز دان نيست
خودمو مثل ميزنم
با نظرات دوستان الان چندين نفر رو مثل يك استاد راهنما براي مطالعه تهيه ي منابع و خيلي چيزاي ديگه راهنمايي كردم و بسيار خوشحالم و ممنونم از بچه هاي اين باشگاه
اگر دير سر زدم به تاپيك كارشناسي ارشد و هر وقت اومدم سرگيجه و سردرد گرفتم(دروغ نميگم) و وقتم با توجه به اينكه پايان نامه دارم كمه به خاطر ترس از حرفهايي مثل حرف شما كه ميفرماييد دانشجويي كه كارشناسي داده چطور لغت بلد نيست ، هست
هر وقت شروع كني دير نيس
مهم اينه كه شروع كني
تلاش
تلاش
تلاش
تلاش ميكنم تا موفق شوم
اين بار
هر بار
كه بترسم
بيشتر پيش ميروم و از دل هر فاجعه فرصت ها بيرون ميكشم
من دانشجوي شهيد بهشتي نبودم
يك دانشجوي پيام نور هستم كه اگه ميخواستم سطح خودم رو با دانشگاه خودم بسنجم الان يك ادم مردود بودم
بسيار بسيار تلاش كردم
و ادامه ميدم
take off
2011/8/29, 05:22 AM
راستي به نظرم روش تيك8 بيشتر از جعبه ي لايتنر جواب بده
جعبه فقط سرگرميه جديت درس خوندنو نداره
من كه با اين روش حال نميكنم
بابالنگ دراز
2011/8/29, 03:37 PM
راستي به نظرم روش تيك8 بيشتر از جعبه ي لايتنر جواب بده
جعبه فقط سرگرميه جديت درس خوندنو نداره
من كه با اين روش حال نميكنم
میشه بیشتر توضیح بدین؟تا حالا نشنیدم..تیک 8؟
take off
2011/8/30, 05:11 AM
میشه بیشتر توضیح بدین؟تا حالا نشنیدم..تیک 8؟
اره
اسم يه كتاب از انتشارات گاج
كلمه هاي دبيرستان توش هست
take off
2011/8/30, 05:13 AM
ثهمن يه سوال دارم
من دارم سازه در معماري رو ميخونم+زبان +معماري اسلامي پيرنيا رو ميخوام شروع كنم چون معاصر غرب ديروز تمام شد
سازه در معماري خيلي كند پيش ميره
مثلا امروز فصل 2 رو خوندم
فردا اول فصل2رو مرور ميكنم بعد ميرم سراغ فصل 3 همين مرور+خوندن كم كم 5 6 ساعت وقت ميگيره ازم چيكار كنم؟كسي پيشنهادي داره؟
با اينكه تا اينجا هر فصلش 15 16 صفحه بيشتر نيس
yazevi
2011/8/30, 06:52 AM
ثهمن يه سوال دارم
من دارم سازه در معماري رو ميخونم+زبان +معماري اسلامي پيرنيا رو ميخوام شروع كنم چون معاصر غرب ديروز تمام شد
فردا اول فصل2رو مرور ميكنم بعد ميرم سراغ فصل 3 همين مرور+خوندن كم كم 5 6 ساعت وقت ميگيره ازم چيكار كنم؟كسي پيشنهادي داره؟
ووروجک جان سازه در معماریو منهم همینطور شروع کردم.یعنی هرچقدر امروز میخوندم فردا مرورش میکردم که این خیلی وقت میبره. بازم این کارو ادامه میدم فقط الان خلاصه فصلهارو مینویسم و برای مرور یه دور سریع اونارو میخونم قبل اینکه شروع کنم یه مبحث جدید بخونم. شمام امتحان کن
همراهی
2011/8/30, 02:05 PM
ثهمن يه سوال دارم
سلام-کتاب سازه در معماری و درک رفتار سازه ها را باهم بخون منظور فصل های مشترک هست راحت تر و عمقی تر پیش میره
nima arc
2011/8/30, 04:42 PM
ثهمن يه سوال دارم
سلام روشتون خوبه،ولی سعی کنید دو کتاب درک رفتار و سازه در معماری رو باهم بخونید (مکمل همدیگرند ) شکل های کتاب درک رفتار سازه بسیار مهم هستن و با خوندن مطالب سازه در معماری تو جیه اون شکل ها برای خوندن راحت تر می شه.
موفق و پیروز باشی.
کوروش 23
2011/8/31, 05:39 AM
من بسته سنجش تکمیلی رو گرفتم ولی راستش به نظربه این بسته ها نمیشه اعتماد کرد الان دارم کتابارو میخونم و خلاصشونم میکنم
شاید یکم وقتگیر باشه ولی چون هم خوندنه هم نوشتن بهتر تو ذهن میمونه و ارزششو داره
البته اون بسته رو هم حساب کردم کلا 1300 صفحه است که هر شب به غیر 5شنبه شبا 35 6 صفحشو بخونم تا روز کنکور تقریبا یه 4 5 دوری میشه !
تا الالنم 4 تا کتابو هم خوندم هم خلاصه کردم
در مورد زبان هم روزی 50تا لغت حفظ میکنم البته باید بگم تو جمله هم کاربردشونو نیگا میکنم
با این همه وقتی میام به حرفای بچه که نیگا میکنم بازم ترس تمام وجود منو میگیره
نظر دوستان در مورد این برنامم چیه ؟
نظرتونو بگین ممنون میشم.;)
yashel
2011/8/31, 12:08 PM
دلیل اینکه خیلی طول می کشه چیه؟ اگه فکر می کنی مباحث واست سنگینه یا مشکلی باهاشون داری که باعث می شه خیلی وقت بذاری سرشون بهت پیشنهاد می کنم فعلاً کتاب های گلابچی رو بذار کنار با یه جزوه شروع کن. مثلاً جزوه های سروش نیا رو گیر بیار. تو اون جزوه ها چون هر چیزی رو از اول و به طور کامل توضیح داده خوندنش خیلی راحت تره و زودتر پیش می ری. بعد وقتی هر کدوم از کتاب های گلابچی رو دستت بگیری می بینی چقدر آسونه و چقدر زود پیش میری. در اون صورت دیگه نیازی هم به خلاصه نویسی نداری. می تونی وقتی داری کتاب رو می خونی همن مبحث از جزوه رو بذاری کنارت اگه نکته ای تو کتاب دیدی که تو جزوه نبود و نخونده بودی کنار جزوه یادداشت کنی. این کار بهت سرعت میده.
ثهمن يه سوال دارم
afshin 1357
2011/9/01, 12:22 AM
در مورد زبان عمومي و گرامر، كتابهاي مشكي رنگ گسترش علوم پايه تاليف حبيب وند را پيشنهاد مي كنم.
در نوع خودشون ، بخصوص كتاب واژگان آن بي نظير هست.
yashel
2011/9/01, 01:49 PM
آره می شه اگه با مطلب آشنایی داشته باشی روخونی که می کنی مثل یه مرور می مونه واست و راحت می تونی ازش بگذری. واسه همین می گم واسه هر درس اول یه جزوه راحت و سبک بخونیم بعد بریم سر کتاب و منابع اصلی. من خودم تو خوندن خیلی کند پیش می رم ولی وقتی درسی مثل ایستایی رو با یه جزوه می خونم کتاب گلابچی رو خیلی سریع رد می کنم. این روش رو امتحان کن. ضرر نمی کنی.
بعضيا ميگن ما كتابو روخوني ميكنيم مطالب تو كلمون ميمونه
مگه ميشه؟
من كه باور نميكنم مگه رمانه؟
من خودم روش خوندنم خيلي كنده
واسه منظر چه کتابای میخونین ؟ من فقط کتاب ماهان رو دارم به نظرم خیلی ناقصه :( به نظرتون چه کتابای خوبه ؟؟؟؟؟؟
منظر: "باغ های ایران و کوشکهای آن" ویلبر- جزوه های منظر: مقاله "باغ ایرانی" پیرنیا- بخشی از فصل هفتم کتاب "طراحی باغ و پارک"- مقاله "باغ ایرانی تمثیلی از بهشت" دکتر مجتبی انصاری و مهندس هادی محمودی نژاد- مقاله "معماری منظر و ابعاد کیفی زندگی اجتماعی" هومن کلیجی- مقاله "مباحثی درباره شناخت معماری منظر" محسن خراسانی زاده- مقاله "منظر شهری" رضا سیروس صبری- جزوه درسی مبانی طراحی منظر- بخشی از کتاب "نگاهی به باغ های ایران" آریان پور- "طراحی باغ و احداث فضای سبز" غزاله روحانی- فصل اول "طراحی باغ و پارک" (سیر تاریخ پردیس های ایران زمین) جمشید حکمتی- معماری با طبیعت در گذر زمان دکتر هما بهبهانی- باغ ایرانی(متن سخنرانی آقای یعقوب دانش دوست)- منظر راهیان
البته این تو تایپک یکی از دوستان خوبمون بود نمیدونم صفحه چند بود ذخیره کرده بودم واست کپی کردم.امیدوارم به دردتون بخوره;)
mina.a.s
2011/9/02, 01:34 AM
ميگم سازه در معماري خيلي كند پيش ميره
يه جاهاييشو چند بار ميخونم تا مي فهمم
بعضي جاهاشو اصلا نميدونم بايد چطو بخونم
خيلي داره وقتمو ميگيره
مثلا صفحه 85 در مورد انواع سقف هاي كابلي گفته
خوب فهميدمش حالا چطوري حفظ كنم؟
نميدونم چطو ازش سوال مياد
كمك لطفا
كسي جوابمو ميده؟
سلام عزیزم.من تقریبا اون کتابو واسه درس سازه های نو خوندم.اما فقط قسمتهایی که استاد درس داد سازه کابلی هم جزوه شون بود اگه بتونم کمکت کنم خوشال میشم.فکر میکنم اگه از روی شکلا یاد بگیری خوب باشه.اگه یه دونه اش رو خوب بفهمی دیگه هر سازه ی کابلی که بدن میتونی راحت تحلیل کنیش.نیازی به حفظ کردن نیست.
بابالنگ دراز
2011/9/02, 05:19 AM
ميگم سازه در معماري خيلي كند پيش ميره
يه جاهاييشو چند بار ميخونم تا مي فهمم
بعضي جاهاشو اصلا نميدونم بايد چطو بخونم
خيلي داره وقتمو ميگيره
مثلا صفحه 85 در مورد انواع سقف هاي كابلي گفته
خوب فهميدمش حالا چطوري حفظ كنم؟
نميدونم چطو ازش سوال مياد
كمك لطفا
كسي جوابمو ميده؟
اولا اکثرا عکس میاد مثلا میگه این سازه چه نوع سازهای هست؟تئوری هاش هم اینطوریه:
1. یک کابل کوتاه با حداقل خیز به علت..............به قطر زیادی نیاز دارد
1)وجود نیروهای کششی بسیار کوچک 2)وجود نیروهای فشاری بسیار بزرگ
3)وجود نیروهای کششی بسیار بزرگ 4)وجود نیروهای فشای بسیار کوچک
2.سطح سخت شده پل های معلق از کدامیک جلوگیری می کند؟
1)تغییر شکل در زیر بار مرده 2)افزایش طول کابلهای اصلی
3)تغییر شکل زیر بار متحرک 4)افزایش طول کابلهای فرعی
بابالنگ دراز
2011/9/02, 06:13 AM
منم تو همينش موندم
اصلا از اين جور درسا وحشتناك بدم مياد ولي تا يادش نگيرم ولش نميكنم اينو مطمئنم
چيزي هست بخونم راحت تر دركش كنم؟
من كتاب درك رفتار ساز گيرم نيمد نداشتن اونو شروع كنم اينو متوجه ميشم يا براي درك رفتار سازه اول بايد سازه در معماري رو خوند؟؟
مثلا تو همون فصل كابل ها اومده 1 نمونه كابل رو مثال زده كه طراحش فلاني تو فلان جا حالا توضيح داده كه اينش كششيه فلان چيزش فشاري ،توضيحاتشو چطوري بخونم؟؟؟
يني از تو توضيحاتم سوال مياد؟
ببین اگه سوالات کنکور سالهای قبل رو ببینی به راحتی درک میکنی...من خودم سازه در معماریو و درک رفتار سازه ها رو 2سال پیش 3دفعه خوندم با زدن کلی تست مهماری و مدیریت پروژه..رفتم 40%زدم...بهتره درکش کنی تا اینکه حفظ کنی...من خودم تصمیم دارم برا سازه کلاس های سروش نیا رو برم...ببین در مورد سوالی که کردی...مثلا باید بدونی کدوم کابل چه نیرویی رو تحمل میکنه یا نوار بتنی دور سقف برا چیه؟چه نیرویی رو تحمل میکنه...
nima arc
2011/9/02, 10:14 AM
معلومه خوب نمیشه.....من خودم زدم سیستم خلاص نویسی...قبلا مثل رمان می خوندم...فک میکردم یادم میمونه...ولی نموند:biggrin:
من بسته سنجش تکمیلی رو گرفتم ولی راستش به نظربه این بسته ها نمیشه اعتماد کرد الان دارم کتابارو میخونم و خلاصشونم میکنم
شاید یکم وقتگیر باشه ولی چون هم خوندنه هم نوشتن بهتر تو ذهن میمونه و ارزششو داره
البته اون بسته رو هم حساب کردم کلا 1300 صفحه است که هر شب به غیر 5شنبه شبا 35 6 صفحشو بخونم تا روز کنکور تقریبا یه 4 5 دوری میشه !
تا الالنم 4 تا کتابو هم خوندم هم خلاصه کردم
در مورد زبان هم روزی 50تا لغت حفظ میکنم البته باید بگم تو جمله هم کاربردشونو نیگا میکنم
با این همه وقتی میام به حرفای بچه که نیگا میکنم بازم ترس تمام وجود منو میگیره
نظر دوستان در مورد این برنامم چیه ؟
نظرتونو بگین ممنون میشم.;)
ووروجک جان سازه در معماریو منهم همینطور شروع کردم.یعنی هرچقدر امروز میخوندم فردا مرورش میکردم که این خیلی وقت میبره. بازم این کارو ادامه میدم فقط الان خلاصه فصلهارو مینویسم و برای مرور یه دور سریع اونارو میخونم قبل اینکه شروع کنم یه مبحث جدید بخونم. شمام امتحان کن
با سلام به دوستان، خلاصه نویسی روشی از مطالعه هس که شرایط ، زمان ، و نحوه برخورد با خودشو داره ،ما نباید وقتی هیچ چیز از موضوع خوندن رو نمی رونیم خلاصه نویسی کنیم ، و نباید خلاصه نویسی وقت زیادی از ما بگیره (ماکزیمم 10 یا 20 دقیقه) ، زمان خلاصه نویسی باید پس از اتمام مرور دروس باشه ، هدف خلاصه نویسی یاد آوری مطالب در کو تاه ترین زمانه ،نحوه خلاصه نویسی می تونه به صورت تک کلمه ، چند کلمه ، های لایت کردن ، دور مطالب خط کشیدن ( البته همه این روشه ها رو نباید در یک صفحه انجام بدیم بر اساس سلیقه و راحتی). البته نظر همه دوستان برای من مهترمه .
موفق و پیروز باشی.
nima arc
2011/9/02, 10:42 AM
دوستان به نظر شما کتابای فنی راهیان ارشد به اندازه کافی کامل هست که فن رو فقط از رو اون بخونیم؟ من هر کتاب دیگه ای رو دیدم مطالبش تو راهیان هست
سلام Pleiades.Arch ،کتابای راهان خوبه ولی نه اونقدر که فقط به اونا تکیه کنی ،برای دوران مرور و جمع بندی مناسبه.راهیان کتاب 11 که متشکل از نکات کنکور چند ساله اخیر ر و برای جمع بندی حتما مطالعه کن.و این اشتباهه که فک کنی همه مطالب در راهیان هست ،نگاهی به تستای امسال بنداز .
موفق و پیروز باشی.
mina.a.s
2011/9/02, 07:52 PM
منم تو همينش موندم
من كتاب درك رفتار ساز گيرم نيمد نداشتن اونو شروع كنم اينو متوجه ميشم يا براي درك رفتار سازه اول بايد سازه در معماري رو خوند؟؟
مثلا تو همون فصل كابل ها اومده 1 نمونه كابل رو مثال زده كه طراحش فلاني تو فلان جا حالا توضيح داده كه اينش كششيه فلان چيزش فشاري ،توضيحاتشو چطوري بخونم؟؟؟
به نظرم بهتره اول یه نگاه به سوالای سال قبل بندازی.
این جوری دستت میاد چه جوری بخونی.اون دفعه هم گفتم از روی شکل راحت میشه فهمید.این درسا رو باید بهمی اگه معنیه نیروی کششی یا فشاری رو بفهمی اونا واست آسون میشه راستش منم هنوز این دو تا کتابو ندارم وگرنه بهتر راهنماییت میکردم .استادمون یه جزوه ترکیبی از اونا داده بود.اول معنیه این نیرو و یا کاابل کششی و حلقه فشاری یا ومثلا کابلهای مضاعف رو متوجه بشی آسون میشه.من کتابا تا چند وقت دیگه به دستم میرسه بهتر میتوننم کمکت کنم.
موفق باشی
ro0o0oxana
2011/9/02, 08:03 PM
من تمام جزوه های سروش نیا و دارم.جزوه های خانه عمران سال گذشته شونه. ولی خیلی زیاده اصلا قابل اسکن کردن نیستن
بعدشم اینکه جزوه ها ی اینا کاملا خلاصه است.جوری فقط تیتروار نوشتن که کسی که فقط کلاساشونو میره میفهمه چی نوشته
به نظر من شما اول کتابا رو مخصوصا سازه در معماری و درک رفتار سازه و بخون . بعدا این جزوه ها رو یه نگاهی بندازتا مساله کاملا واست روشن شه.
دوستان ، یاران ، همراهان ...اگه یه مسلمونی اینجا هست که جزوه ی ایستایی سروش نیا رو داره لطف کنه و در راه خدا اسکن کنه و بزاره برای دانلود و دست من ایستایی تعطیل رو بگیره.آخه هنرهای زیبا و شهید بهشتی این جزوه رو نداشت.موسسات خصوصی هم بدون ثبت نام نمی فروشند.
yashel
2011/9/03, 11:00 AM
منظورت از توضیحات چیه؟
ببین واسه سیستم های ساختمانی یا سوال به همین سادگی میاد که عکس یه ساختمون رو میدن و می پرسن با چه سیستمی کار می کنه.یا اینکه مثلاً تو این ساختمان کابلی فلان عضو تحت چه نیرویی قرار گرفته. باید به تمام تصاویر کتاب های گلابچی مسلط باشی. چون سر کنکور وقتی یه عکس می دن اینقدر کیفیتش بده که اگه قبلاً تصویر رو ندیده باشی اذیت می شی. یعنی در همین حد که تصویر هر ساختمونی رو می بینی بدونی با چه سیستمی کار می کنه کلی جلویی. بعد باید بتونی هر کدوم رو تحلیل کنی. که مثلاً این پل کابلی نیرو به کجاش وارد می شه از چه طریقی انتقال پیدا می کنه و هر عضو چه نقشی بازی می کنه.
منم تو همينش موندم
mina.a.s
2011/9/03, 12:42 PM
كابلا كه همشون واس تحمل كشش هستن
نوار بتني دور سقف هم واسه تحمل فشاره ديگه
بعد من الان 6 فصل خوندم هر قسمتشم كه خوندم دوبار يني 1 بارخوندم يه بار مرور
ميخوام يه بار برگردم از اول تا فصل 6 رو بخونم فردا كار درستيه؟حس ميكنم هنوز مسلط نيستم
اگه مرورشو بزارم واسه بعد از اتمام كتاب واي افتضاح ميشه
انگار كه هيچي نخوندم
راستي بابا قبول امسال چكار كردي؟؟
سلام..........
به نظرم مرور خوبه.اما وقتی داری مرور مکینی هر ساختمون و سازه اش رو دیگه متن رو نگاه نکن از روی شکل هر چی که یادت اومد و میدونی در رابطه اش رو بگو بعد برگرد رو متن ببین چی جا انداختی.فکر کنم خوب باشه
yashel
2011/9/03, 01:08 PM
بعید نیست.
بچه ها به نظرتون امسال از کتاب روشنایی روز- شاهین حیدری سوال میاد؟ امسال چاپ شده
afshin 1357
2011/9/03, 05:24 PM
دوستان به نظر شما کتابای فنی راهیان ارشد به اندازه کافی کامل هست که فن رو فقط از رو اون بخونیم؟ من هر کتاب دیگه ای رو دیدم مطالبش تو راهیان هست
سلام - خير كامل نيستند ، جديدا مدرسان شريف كتابهاي قرمز رنگي براي معماري چاپ كرده است. مطالب آنها غني تر مي باشد.
Pleiades.Arch
2011/9/07, 12:16 AM
برای ایستایی همه ی لیستهای منابع در سایتها و موسسات، همه ی کتابهای دکتر گلابچی رو به طور کامل گذاشتن!!! که من فقط 2 تاشو دارم: سازه در معماری و سازه های مشبک فضایی! حالا از بین این کتابها 1- استاتیک کاربردی 2- مقاومت مصالح کاربردی 3- درک رفتار سازه 4- سیستم های ساختمانی آینده 5- معمار+مهندس=ساختار 6-ساختمانها چگونه عمل می کنند و 7-طراحی لرزه ای ؛ اگه بخوام گزینشی بخونم (با توجه به وقت کمی که دارم و این که میخوام هم به سوالای تحلیلی و هم به سوالهای حل کردنی جواب بدم) کدومش تو اولویت هست؟
راستی شما فکر نمی کنید کتابایی مثل استاتیک بییر و جانسون برای سوالای حل کردنی بهتر جواب میده تا کتابای گلابچی؟
take off
2011/9/07, 12:38 AM
پريسا
سازه در معماري+درك رفتار سازه اولويت داره
MY WORLD
2011/9/07, 12:57 AM
پريسا
سازه در معماري+درك رفتار سازه اولويت داره
وروجک جان(وپروین خانوم) اون استاتیک کاربردی صفحات خاکستریش هم تقریبا واجبه خوندنش.البته به نظر من اگه قبل از سازه در معماری و درک رفتار سازه ها خونده بشه که عالیه.
در ضمن پریسا نه پروین!
yashel
2011/9/08, 06:31 PM
وروجک جان(وپروین خانوم) اون استاتیک کاربردی صفحات خاکستریش هم تقریبا واجبه خوندنش.البته به نظر من اگه قبل از سازه در معماری و درک رفتار سازه ها خونده بشه که عالیه.
در ضمن پریسا نه پروین! کتاب ساختمان ها چگونه عمل می کنند رو یادتون نره!! کم مهم نیست.
nima arc
2011/9/08, 09:00 PM
سلام به نظر شما از موسسات زیر کدوم یکی برای -آزمون و -جزوات درسی مناسب تره؟ - پارسه - ماهان - اکسین - مدرسان شریف - سنجش تکمیلی - ...
سلام،دنبال جزوات موسسات نباش ،چون از مسیر اصلی خارج میشی. این موسسات خلاصه ای از کتابای اصلی رو چاپ می کنن.
موفق و پیروز باشی.
raz1367
2011/9/09, 12:14 PM
سلام بچه ها,اميدوارم كه حالتون خوب باشه,آقاي گلابچي سه تا كتاب جديد منتشر كردن نميدونم اين كتاب ها رو هم بايد به ليست منابع اضافه كنيم يا نه؟آخه سال گذشته دو ماه مونده به كنكور 90 كتاب پل هاي ايران و جهان رو منتشر كردن و دو تا سوال ازش اومد.حالا نميدونم با اين كتاب ها بايد چيكار كنيم؟
اين ها مشخصات كتاب ها هستند:
معماری دیجیتالی
مبانی سازه برای معماران
نانوفناوری در معماری و مهندسی ساختمان
کتابا کم بود ۳ تا دیگم اضافه داره میشه http://blogfa.com/images/smileys/07.gif
سرشناسه
میلی، مالکوم
Millais, Malcolm
عنوان و نام پديدآور
مبانی سازه برای معماران/ تالیف مالکولم میلائیس؛ ترجمه محمود گلابچی ، کتایون تقیزاده.
مشخصات نشر
تهران: دانشگاه تهران ، موسسه انتشارات، ۱۳۹۰.
مشخصات ظاهری
۶۳۵ص.: مصور.
فروست
انتشارات دانشگاه تهران؛ ۳۲۰۵.
شابک
۱۴۰۰۰۰ ریال:
سرشناسه
گلابچی، محمود، ۱۳۳۶-
عنوان و نام پديدآور
نانوفناوری در معماری و مهندسی ساختمان/تالیف محمود گلابچی، کتایون تقیزاده و احسان سروشنیا.
مشخصات نشر
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات، ۱۳۹۰.
مشخصات ظاهری
۵۲۰ ص.: مصور (رنگی) ؛ ۲۲×۲۹سم.
فروست
انتشارات دانشگاه تهران؛ شماره ۳۲۰۴ .شماره مسلسل؛ ۶۸۶۹.
شابک
۲۴۰۰۰۰ ریال:978-964-03-6222-8
سرشناسه
گلابچی، محمود، ۱۳۳۶-
عنوان و نام پديدآور
معماری دیجیتال: کاربرد فناوری های CAD/CAM/CAEدر معماری/ تالیف محمود گلابچی، علی اندجی گرمارودی، حسین باستانی.
مشخصات نشر
مشخصات ظاهری
۲۷۰ص.: مصور(رنگی)؛ ۲۹x۲۲ س.م
کاربرد فناوری های CAD/CAM/CAEدر معماری
شابک : ۱۲۰۰۰۰ ریال:978-964-03-6223-5
سلام دوستان عزیزم
چند بار خواهش کردم خارج از عناوین تاپیک ها صحبت نفرمائید و تعداد زیادی پست رو به تاپیک های اصلیش منتقل میکنم :w05:
باز هم خواهش میکنم بیشتر رعایت کنیم این تاپیک
سه هدف براش مشخص شد
يافتن منابع اصلي
روش مطالعه
اسكيس
لطفا اگر سوالی براتون پیش میاد در هنگام خواندن در تاپیک
-مطالعه-گروهی؛-آمادگی-جهت-کارشناسی-ارشد91 (http://www.iran-eng.com/showthread.php/248235-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C%D8%9B-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF91)و یا در قسمت و تالار مربوطه سوال خودتون رو ارسال کنید
پست هایی که شامل این موارد نباشند با عذرخواهی فراوان ترکیب / منتقل / ویا حذف خواهند شد!
امیدوارم از این به بعد بیشتر رعایت کنیم تا خودمون بهتر بتونیم استفاده کنیم و در صورت نیاز به اطلاعاتی وقت زیادی از ما گرفته نشه وسر درگم نشیم
سپاس از توجه تون
Pleiades.Arch
2011/9/09, 06:03 PM
سلام بچه ها,اميدوارم كه حالتون خوب باشه,آقاي گلابچي سه تا كتاب جديد منتشر كردن نميدونم اين كتاب ها رو هم بايد به ليست منابع اضافه كنيم يا نه؟آخه سال گذشته دو ماه مونده به كنكور 90 كتاب پل هاي ايران و جهان رو منتشر كردن و دو تا سوال ازش اومد.حالا نميدونم با اين كتاب ها بايد چيكار كنيم؟
معماری دیجیتالی
مبانی سازه برای معماران
سرشناسه
میلی، مالکوم
Millais, Malcolm
عنوان و نام پديدآور
مبانی سازه برای معماران/ تالیف مالکولم میلائیس؛ ترجمه محمود گلابچی ، کتایون تقیزاده.
مشخصات نشر
مشخصات ظاهری
فروست
شابک
۱۴۰۰۰۰ ریال:
سرشناسه
گلابچی، محمود، ۱۳۳۶-
عنوان و نام پديدآور
نانوفناوری در معماری و مهندسی ساختمان/تالیف محمود گلابچی، کتایون تقیزاده و احسان سروشنیا.
مشخصات نشر
مشخصات ظاهری
فروست
شابک
سرشناسه
گلابچی، محمود، ۱۳۳۶-
عنوان و نام پديدآور
معماری دیجیتال: کاربرد فناوری های CAD/CAM/CAEدر معماری/ تالیف محمود گلابچی، علی اندجی گرمارودی، حسین باستانی.
مشخصات نشر
مشخصات ظاهری
۲۷۰ص.: مصور(رنگی)؛ ۲۹x۲۲س.م
من فکر می کنم طراح سوالای کنکور تو قسمت فن هر سال همین آقای گلابچیه! و واسه این که کتاباش فروش برن ازهمه شون سوال میده!
اون جوری که من واسه خودم برنامه ریختم همه مبحثا تا وسطای آذر جمع میشه الا کتابای آقای گلابچی که تا شب کنکور هم باید بخونی!
به خدا انصاف نیست! آخه چقدرر پول پای این کتابا بدیم!؟ 10 تا کتاب از یه مولف که بیشترش تازه چاپ شده و کتابخونه دانشگاه هم نداره شون
چه 2 تا سوال از کتابای این آقا بیاد چه همه ی سوالای کنکور من یکی که دیگه نمی خونم!
خدا بگم این آدمو چیکارش نکنه!
rasoulll
2011/9/09, 10:05 PM
معماری دیجیتالی
مبانی سازه برای معماران
سرشناسه
میلی، مالکوم
Millais, Malcolm
عنوان و نام پديدآور
مشخصات نشر
مشخصات ظاهری
فروست
شابک
۱۴۰۰۰۰ ریال:
سرشناسه
گلابچی، محمود، ۱۳۳۶-
عنوان و نام پديدآور
مشخصات نشر
مشخصات ظاهری
فروست
شابک
سرشناسه
گلابچی، محمود، ۱۳۳۶-
عنوان و نام پديدآور
مشخصات نشر
مشخصات ظاهری
۲۷۰ص.: مصور(رنگی)؛ ۲۹x۲۲س.م
راستش من 5شنبه جمعه ها با همین سروش نیا کلاس دارم، ایشون که ادعا میکنه تا 1ماه دیگه کتابا میان بیرون و امسال هم حتما تعداد زیادی سوال ازش میاد مخصوصا کتابی به اسم فناوری نانو واسه بچه های مدیریت که مصالح دارن
اما بچه های معماری_معماری هیچکدوم از این 3تارو نمیخواد بخونن
yashel
2011/9/11, 08:36 AM
همه قسمت هاي اين كتاب مهمه؟كدام فصلش بيشتر؟
اول ساختمانها رو بخونم يا درك رفتار يا سازه در معماري؟؟؟
ممنونآره کتاب مهمیه. اول درک رفتارو بخون ساختمان ها رو بذار یه کم که از درس خوندنت گذشت شروع کن مثلاً یه ماه دیگه. چون قبلش خوبه یه کم تو درسهایی مثل تنظیم شرایط یا عناصر اطلاعاتت زیاد شده باشه. ساختمان ها مثل درک رفتار سازه همش ایستایی و سازه نیست توش مباحث تنظیم یا عناصر هم داره.
موفق باشی:)
yashel
2011/9/11, 08:36 AM
سلام دوستان .من سوال داشتم در مورد اینکه فرهنگ تصویری معماری رو چه جوری باید خوند؟سبک سوالاش چجوریه تو کنکور؟ فرهنگ تصویری معماری رو نباید خوند عزیزم.
m_architect
2011/9/11, 11:12 AM
سلام دوستان .من سوال داشتم در مورد اینکه فرهنگ تصویری معماری رو چه جوری باید خوند؟سبک سوالاش چجوریه تو کنکور؟
دورش دیگه تموم شد. الان بیشتر باید زبان عمومیتو قوی کنی
rasoulll
2011/9/11, 02:50 PM
ببینید دوستان من احساس میکنم شما تا حالا کنکور ارشد شرکت نکردید
1راهنمایی کلی میکنم سعی کنید بیشتر رو حرفام فکر کنید و وقت بذارید
ببینید واسه زبان کتاب504 اصلا کتاب مرجعی نیست من دیروز هم به وروجک گفتم پارسال از 40 تا گزینه ای که تو بخش لغات بود فقط4 تاش تو 504 هست ، میتونید برید ببینید
واسه زبان کتاب essential word کتاب خوبیه، یکی از دوستان نویسندشو پرسید، شما راهنماشو بگیرید که رضا دانشوری ترجمه کرده
واسه زبان تخصصی هم به احتمال 90درصد معماری هم شده مثل رشته های دیگه یعنی فقط متن میدن دیگه، اگه زبان عمومیت خوب باشه نگرانی نباید داشته باشی بابتش
واسه دروس فنی منبعی معرفی نمیکنم اما کتابهای قیابکلو ، کسمایی،قبادیان، شاهین حیدری، کتابهای خوبین
واسه سازه و ایستایی هم خیلی باید تجربی بخونید چون نیازی به خوندن همه ی اون کتابها نیست،1وقت مفصلی میخواد که توجیهتون کنم چطوری بخونید اما اگه جزوه های سروش نیا رو گیر بیارید کافیه
واسه تاریخ کتابهای مزینی ،قبادیان ،اعتضادی، متدین، پیرنیا و زارعی خوبن اما باز اگه بتونید جزوه های تهران و بهشتی رو گیر بیارید عالی میشه
واسه درک عمومی معماری نمیخواد از الان چیزی بخونید، وروجکه عزیز که داری زیبایی شناسی و فرم فضا میخونیف مطالب این کتابها و کلا مطالب درک عمومی فراره ، از الان هیچی یادت نمیمونه،از اوایل ابان میتونی شروع کنی به خوندنشون
واسه منظر هم همینطور از الان زوده اما 2تا کتاب هست که بهتون میگم همون موقع، همون 2تا رو بخونید کافیه
اگه چیزی یادم رفت بگید سعی میکنم زودتر بیام سر بزنم
take off
2011/9/11, 08:32 PM
راستی دوستان من بار اولی هست که میخوام کنکور بدم با سبک سوالا اشنا نیستم فقط منابع رو میخونم ممنون میشم از دوستانی که بهم راهنمایی بدن که چجوری بخونم مثلا درک رفتار سازه رو میخونم تا بفهمم دوستمکن ووروجک یحا نوشته بود حفظیه یعنی باید تصاویرو با اسمش حفظ کنم؟یا سبک شناسیو باید چجوری بخونم؟:redface:
همشو بخون
rasoulll
2011/9/12, 01:16 AM
essential word همون 405 هست روشم نوشته
از نظر فرار بودن كه همش فراره كدومش نيست؟من فك ميكردم مثلا سازه در معماري و اينا فقط دركيه اما ميبينيم كه نه همش حفظيه
خوب داداش من ، دشمنت هلاكت شه من 1.5 ماه دارم جير جير ميكنم ميگم اگه كسي ميدونه قبل اينكه شرع كنيم به خوندن بگبن اولويت چطوريه كدوما رو بيشتر ،زودتر بخونيم الان ميگي زيبايي شناسي واسه ماه آخره؟؟؟
خوب زبان عمومي خوب باشه يني اينكه يه دايره وسيع از لغات بلد باشي هر چه كلمه حفظ كني بهتره، يني كه چي 4 تا لغت داده بابا اينا جملس ديگه بايد 2تا دونه كلمشو بلد باشي كه بفهمي چي ميگه. به نظر من هر لغت گير ميارين حفظ كنين
واسه فني كتابا هم زياده هم سخت من 3 هفتس سازه در معماري شروع كردم فقط 100 صفحشو خوندم اونم 3 بار تازه حسابش دستم اومده تازه وقتي در كنارش درك رفتار سازه ميخوني مي فهمي چقد مطالب پراكندس و بايد تطبيق بدي
خوب اينا خيلي وقت گيره اينا رو بزارم كجاي دلم؟؟
اعتضادي مگه منبع منظر نيس؟؟؟تاريخه؟
واسه منظر هم همینطور از الان زوده اما 2تا کتاب هست که بهتون میگم همون موقع، همون 2تا رو بخونید کافیه
كي از فردا خبر داره؟؟داداش من الان بگو ديگه اومديم رفتيو ديگه پيدات نشد
و آخر اينكه من شخصا به جزوه اينا اعتقاد ندارم
تلاش تلاش تلاش
وروجک جان عزیز دلم اولا" essential word همون 504 واژه ی کاملا ضروری نیست، منظورم essential word for the toelf e
ثانیا" منظورم از دروس درک که میگم فراره ، درک فنی مثل درک رفتار سازه ها نیست ، منظورم اون مباحثیه که تو کنکور بعد از سوالات تاریخ 20تا سوال ازش میاد، مثل استاندارد ها و ضوابط طراحی و پرسپکتیو و...
ثالثا" خوب بودن زبان ربطی به حفظ بودن لغت نداره ، درسته که باید دایره لغتت قوی باشه اما تواناییه بکارگیری لغت تو جمله مهمتر از دونستنشه، خیلیا هستن با3000 تا لغت 60 درصد میزنن ، خیلیا هم هستن با 5_6000 تا لغت 40 درصد هم نمیتونن بزنن، همه اینایی که جنابعالی میگی رو من چند بار تجربه کردمو نتیجه نگرفتم ، اما اگه شما بخوایی میتونی خودت تجربه کنی ولی حفظ کردن لغته خالی وقت تلف کردنه و این از من به شما نصیحت که سعی کنید لغتو تو جمله یاد بگیرید وگرنه مگه قحطیه لغته که هر چی گیر اوردین حفظ کنین؟ اگه به اینه خب فرهنگ لغتو بذار جلوت شروع کن به حفظ کردن و زحمت گیر اوردنه لغتم به خودت نده...
رابعا" یعنی چی که میگی فرهنگ تصویری رو چیکار کنم؟ شما کتابهایی رو که ازش سوال نمیاد رو چیکار میکنی؟ حتما نمیخونیش؟ آفرین، پس فرهنگ تصویری رو هم دیگه نباید بخونی..!!
خامسا" اعتضادی هم منظر داره هم تاریخ، هر 2تاشم خوبه، اما راجع به اون 2تا کتابی که واسه منظر گفتم، با اینکه من کتابهای راهیان رو پیشنهاد نمیکنم اما کتاب منظرش خوبه یکی هم کتاب معماری منظر ارشد سپاهان، هر 2تاش نکته و تسته، اگه این 2تا کتابو با تستای سالهای قبل خوب بخونید من 70درصد منظرتونو تضمین میکنم (با اینکه من امسال کامل نخوندمشونو تستای سالهای قبل هم نزدم 61 زدم)
سادسا" اگه جزوه ی مثلا معماری اسلامیه دکتر متدین رو می دیدی دیگه نمیگفتی به جزوه اعتقاد ندارم، چون جزوه امسالش که 2 ماه قبل کنکور بود رو من چند وقت پیش خوندم 3_4تا از سوالا دقیقا مثالایی بودن که دکتر تو جزوش زده، جزوه ای که میشه تو 1روز خوند نه به قول خودت کتابی که 2هفتس میخونی تازه 100 صفحشو خوندی...
آخر هم اینکه میگی کی از فردا خبر داره شاید رفتیو دیگه ام پیدات نشد رو هم تایید میکنم...!!!!
در جواب m architecte عزیز هم میگم که اره معماری معاصر اعتضادی خوبه اما نمیشه گفت از بقیه بهتره یا اونا از این بهترن، اکثر مطالبشون هم پوشانی دارن....
تا چند روز دیگه جزوه متدین میره دستم. pdf میزارم واستون. یکی بیاد منابع معماری معاصر رو به ترتیب اهمیت بگه من که گیج شدم
1.معماری معاصر غرب قبادیان
2.از زمان تا معماری و فضا زمان معماری مزینی
3.تاریخ معماری غرب،مفاهیم و ریشه ها-معماری معاصر ایران-پست مدرنیته و معماری امیربانی مسعود
4.تاریخ معماری و شهرسازی قرن 20 لادن اعتضادی
دوستان در ضمن هرکسی جزوه داره کمک کنه به هم برسونیم.منم یه سری از سروش نیا دارم 4 و 5 اشو.
Pleiades.Arch
2011/9/12, 06:50 PM
سلام
میشه 1 نفر به طور کامل و با تاریخ(حدودی) روند آزمون رو توضیح بده؟
ثبت نام؟ آذر
آزمون تئوری؟ اواخر بهمن
رتبه؟ اردیبهشت
انتخاب رشته؟ خرداد
اسکیس؟ نیمه دوم تیر
نتایج نهایی؟ اواسط شهریور
کارنامه نهایی؟ مهر
من تو ذهنم اینجوریه، درست میگم؟ تاریخ هر مرحله کی میشه ؟ درسته
برای اطلاعات بیش تر برو تو سایت آکادمی تخصصی معماری
yashel
2011/9/12, 06:53 PM
کتاب معماری معاصر لادن اعتضادی چطوره بچه ها؟سخت و بسیار ضروری!!
m_architect
2011/9/12, 07:47 PM
دوستان کتابای استاتیک کاربردی و مقاومت مصالح کاربردی خیلی کلفته! یعنی واقعاً میرسیم بخونیم!؟
این که دوستان میگن فقط بخشای خاکستری رو بخونیم که نمیشه! بخشای خاکستری که فقط تحلیل نمونه هاست!
برای سوالای حل کردنی باید همشو بخونیم هــــــــــــــــــــــــ ـا!
چی کنیم حالا؟
به نظر من بخش خاکستری به اضافه نحوه رسم نمودارهای خمشی و برشیو بخونی تا حد زیادی کافیه. سوالات محاسباتی معمولا یا محاسبه گشتاور حول یک نقطه اس یا خرپا که معمولا خرپاس.
yashel
2011/9/12, 07:54 PM
کافیه محاسبات رو فقط یاد بگیری واقعاً لازم نیست همه ی کتاب رو بخونی. البته به جز خاکستری ها!
محاسبه خرپا و از همه مهمتر نمودارهای برش و خمش رو یاد بگیر. اینها بخش های مهم محاسباتن
yashel
2011/9/12, 08:05 PM
یاشل جان عزیزم این ایستاتیک کاربردی و مقاومت مصالح کاربردی میشه اسم و مولف کامل بذاری که اینجوری که گفته می شه باید اونم بگیرم بخونم.
فدات عزیزم.گلابچی!!!
m_architect
2011/9/12, 08:45 PM
کافیه محاسبات رو فقط یاد بگیری واقعاً لازم نیست همه ی کتاب رو بخونی. البته به جز خاکستری ها!
محاسبه خرپا و از همه مهمتر نمودارهای برش و خمش رو یاد بگیر. اینها بخش های مهم محاسباتن
البته یه چیزی بگم نمودار خمش برش بخش زیادیش یاد گرفتنیه و اصلا سخت نیست و نیاز به محاسبات خاصی هم نداره
rasoulll
2011/9/12, 11:15 PM
دوستان کتابای استاتیک کاربردی و مقاومت مصالح کاربردی خیلی کلفته! یعنی واقعاً میرسیم بخونیم!؟
این که دوستان میگن فقط بخشای خاکستری رو بخونیم که نمیشه! بخشای خاکستری که فقط تحلیل نمونه هاست!
برای سوالای حل کردنی باید همشو بخونیم هــــــــــــــــــــــــ ـا!
چی کنیم حالا؟
به نظر من اگه معماری معماری شرکت میکنی با خوندن این کتاب وقتتو تلف میکنی
yashel
2011/9/13, 08:58 AM
به نظر من اگه معماری معماری شرکت میکنی با خوندن این کتاب وقتتو تلف میکنی اگه واقع بین باشیم این دو تا کتاب تنها کتاب های گلابچیه که به درد معماری معماری میخوره. سروش نیا جزوه های خوبی داره ولی زیاد رو حرف هاش حساب نکن!!!!
rasoulll
2011/9/13, 06:44 PM
اگه واقع بین باشیم این دو تا کتاب تنها کتاب های گلابچیه که به درد معماری معماری میخوره. سروش نیا جزوه های خوبی داره ولی زیاد رو حرف هاش حساب نکن!!!!
شما واقع بینی رو تو چی میبینی؟ واقع بین تر از اینکه بخونیو نتیجه نگیری؟؟؟؟؟
بعدشم شما رو چه حسابی میگی که مقاومت مصالح یکی از 2تا کتابای بدرد بخوره معماری معماریه؟؟؟؟
مطمئنی معماری معماری رو با مدیریت پروژه اشتباه نمیگیری؟ چون تا اونجا که من میدونم این کتاب یکی از منابع اصلی مدیریته......
arcdoc
2011/9/14, 12:47 AM
بعد از خوندن 504 این کتاب روحیه ادم رو خیلی بالا میبره چون یه سری از لغات 504 تو این کتاب هم هست و در کل بیس سوالات ارشد این کتابه
اسم کامل کتاب(راهنمای کامل واژگان ضروری تافل )ویرایش پنجم نویسنده استیون جی ماتیسن مترجم رضا دانشوری انتشارات جنگل
در ضمن این کتاب رو باید در اخرین مرحله بخونید یعنی بعد از لغات اولیه و 504.
ولی اگه خیلی پایه ی قوی دارین از الان شروع کنید من تا درس 32 کتاب 504 خوندم اگه خدا بخواد 10 روز دیگه تموم میشه و این کتاب رو شروع میکنم ولی از الان خریدم چون خیلی دوست دارم این کتاب رو اینم عکسش0
با عرض پوزش
رها ميگه اگه پرسش و پاسخ ميخواين برين تو تاپيك كارشناسي ارشد
من از صديق اجازه گرفتم اما
اونجا حجم مطالب زياده من كه نميتونم راحت بازش كنم ترجيح ميدم همون تاپيك خودمونو ادامه بدم
ميخواستم مطالب يكجا باشه كه نشد
نه عزیزم، نگفتم تاپیک کارشناسی ارشد!!
این تاپیک منظورم بود : http://www.iran-eng.com/showthread.php/114346-%E2%98%BC%E2%98%BC%E2%98%BC-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%E2%98%BC%E2%98%BC%E2%98%BC
کافی بود رو لینکی که بهتون دادم کلیک میکردید.
این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست مخصوص آنالیز سوالات ارشد هست،
یعنی دقیقا همون هدفی که شما داشتید برای ایجاد تاپیکتون.
بحثهای بسیار مفیدی هم توش هست از کنکورهای سالهای پیش که میتونید استفاده کنید.
ضمنا دوستان هرگونه انتقادی به مدیریت تالار دارند میتونند به تاپیک "دفتر مدیریت تالار معماری" در صفحه اصلی مراجعه کنند.
موفق باشید.
yashel
2011/9/14, 09:47 AM
شما واقع بینی رو تو چی میبینی؟ واقع بین تر از اینکه بخونیو نتیجه نگیری؟؟؟؟؟
بعدشم شما رو چه حسابی میگی که مقاومت مصالح یکی از 2تا کتابای بدرد بخوره معماری معماریه؟؟؟؟
مطمئنی معماری معماری رو با مدیریت پروژه اشتباه نمیگیری؟ چون تا اونجا که من میدونم این کتاب یکی از منابع اصلی مدیریته...... تو کنکور معماری حتماً سوالای محاسبات رو داریم. منظورم محاسبات پیچیده نیست که! همین نمدارها و خرپا و پایداری و ... ولی ممکنه اصلاً از سیستم ها سوال نداشته باشیم.از بین کتاب های گلابچی دو تا کتاب مقاوت و استاتیک این مباحث رو دارن. قرار نیست بشینیم همش رو بخونیم که. در خدی که رو این موضوعات مسلط بشیم کافیه. حرف شما درست. مدیریت پروژه که حسابش جداست. اونا باید این کتاب ها رو بخورن!!
جزوه های سروش نیا هم که درسته تمام مباحث رو داره ولی بیشتر رو سیستم ها تاکید می کنه. و اگه می بینی جزوه هاش تمام کنکور ها رو پوشش می ده به این خاطره که هر سال تغییر میده جزوه ها رو!!
rasoulll
2011/9/14, 12:25 PM
تو کنکور معماری حتماً سوالای محاسبات رو داریم. منظورم محاسبات پیچیده نیست که! همین نمدارها و خرپا و پایداری و ... ولی ممکنه اصلاً از سیستم ها سوال نداشته باشیم.از بین کتاب های گلابچی دو تا کتاب مقاوت و استاتیک این مباحث رو دارن. قرار نیست بشینیم همش رو بخونیم که. در خدی که رو این موضوعات مسلط بشیم کافیه. حرف شما درست. مدیریت پروژه که حسابش جداست. اونا باید این کتاب ها رو بخورن!!
جزوه های سروش نیا هم که درسته تمام مباحث رو داره ولی بیشتر رو سیستم ها تاکید می کنه. و اگه می بینی جزوه هاش تمام کنکور ها رو پوشش می ده به این خاطره که هر سال تغییر میده جزوه ها رو!!
ببین یاشل جان
شما یا سوالای کنکور سالهای قبل رو نمیدونی در چه حده یا جزوه های سروش نیا رو خوب ندیدی یا به این کتابها زیادی امیدواری...
شما اگه سوالات 81 به اینور رو تو بخش محاسبات خوب بخونی (که پیشنهاد میکنم حتی اگر معماری شرکت میکنید تستهای مدیریت و تکنولوژی انرژی رو هم حتما حتما حتما بزنید) قسم میخورم که امکان نداره نتونی سوالی رو تو این بخش جواب بدی...
پس نیازی به خوندن کتابای 600_700 صفحه ای نیست که خودتون خوب میدونید چقدر باید براش وقت بذارید
همین سوالات امسال رو ببینید، چند تا محاسباتی که اومده رو ببینید... بخدا خندتون میگیره، اما اگه این کتابارو بخونید و باز هم سال دیگه در همین حد بیاد که حتما هم میاد، اونوقت دیگه خندتون نمیگیره، از سوزشه خوندن این کتابا گریتون میگیره...
موفق باشید همگی
arcdoc
2011/9/14, 06:07 PM
ص 56 درك رفتار سازه رو نگا كنdk لطفا
اولش گفته تكيه گاه پيراموني بهتره چون بارها يكنواخت تره و تفاوت حداقل و حداكثر بار كمتره و اقتصادي تر
اما زيرنويس عكس گفته اقتصادي نيس هزينه پي و ستون زياد ميشه
ميشه توضيح بدين؟
مرسي
دوست گل من اگه ادامه مطلب رو بخونی نوشته که این صرفه جویی ممکن است با هزینه ی اضافی در ساخت ستون ها و پی ها تا اندازه ای نقصان یابد.پس خودش تو بالا میگه فقط از نظر تکیه گاهی هزینه رو کاهش میده نه از نظر پی و ستون.و توی زیرنویس هم به این اشاره میکنه.
اينم عكس كتاب تافل
http://img2.imagesbn.com/images/36800000/36802441.JPG
rasoulll
2011/9/14, 06:45 PM
یاشل و رسول عزیز! من از بحث شما هیچ نتیجه ای نگرفتم!:surprised:
به هر حال هرسال چندتا سوال محاسباتی تو فن ساختمان معماری-معماری میاد! شما اصلاً بگو یه دونه!:razz:
اگه کسی بخواد رتبه خیلی خوب بیاره نباید از امتیاز هیچ سوالی بگذره و نباید هیچ مبحثی رو کنار بذاره
پس بهتره کتابای استاتیک کاربردی و مقاومت مصالح کاربردی گلابچیو بخونه!!! اما با توجه به تعداد زیاد کتابای منبع کنکور معماری-معماری و حجم زیاد این کتاب و تعداد سوالایی که ازش میاد؛ این کار غیر منطقی به نظر میرسه!
حالا سوال اینه واسه جواب دادن به سوالای محاسباتی در حد آی کیوی جلبک(!) چه کتابی رو به جای کتابای گلابچی پیشنهاد می کنید!؟؟
(البته به جز جزوه ی سروش نیا، چون من بهش دسترسی ندارم!)
والسلام! (ببینم بلاخره یکی کار منو راه میندازه یا نه! اگه این دفه از شماها جواب نگیرم میرم میشینم استاتیک و مقاومت مصالح بی یر و جانستون رو می خونما!!!:cry:)
من ترجیح میدم دیگه ساکت باشمو کمتر حرف بزنم تا شما هم به تجربه های برسید.....!!!!
من تمام پستهایی که دادم و تمام حرفایی که زدم تجربه ی 3سال کنکورم بود... هر کسی بخواد میتونه روش دیگه ای انتخب کنه...
هر سال حدود 4_5تا محاسباتی میاد که اگه تستهای سالهای پیش معماری و مدیریت و تکنولوژی انرژی رو خوب بخونید نیازی به هیچ کتابی نیست..
امیدوارم حرفام ثابت بشه
به هر حال هرسال چندتا سوال محاسباتی تو فن ساختمان معماری-معماری میاد! شما اصلاً بگو یه دونه!:razz:
اگه کسی بخواد رتبه خیلی خوب بیاره نباید از امتیاز هیچ سوالی بگذره و نباید هیچ مبحثی رو کنار بذاره
پس بهتره کتابای استاتیک کاربردی و مقاومت مصالح کاربردی گلابچیو بخونه!!! اما با توجه به تعداد زیاد کتابای منبع کنکور معماری-معماری و حجم زیاد این کتاب و تعداد سوالایی که ازش میاد؛ این کار غیر منطقی به نظر میرسه!
حالا سوال اینه واسه جواب دادن به سوالای محاسباتی در حد آی کیوی جلبک(!) چه کتابی رو به جای کتابای گلابچی پیشنهاد می کنید!؟؟
والسلام! (ببینم بلاخره یکی کار منو راه میندازه یا نه! اگه این دفه از شماها جواب نگیرم میرم میشینم استاتیک و مقاومت مصالح بی یر و جانستون رو می خونما!!!:cry:)
خب لازم نیست همه فصل هاش رو بخونید!
از استاتیک کاربردی فصول 1-2-4-5-7-8-12-13-18 مهم هستند. و از مقاومت مصالح کاربردی فصل های 1-2-3-4-5-6-13
جدیدا دیگه بیشتر سوالات مربوط به سازه و سیستم ها از این 2 کتاب میاد نسبت به کتابهای درک رفتار سازه ها و سازه در معماری که قدیمی ترند.
پیشنهاد میکنم اگر هم ایستایی و مقاومت مصالح رو از رو این کتابا نمی خونید حتما اون صفحات خاکستریش رو نگاه بندازید.
مورد دیگه اینکه این دو کتاب برخلاف ظاهر ترسناکشون، انقدرا هم سخت نیستند! (البته واسه کسی که یه مقدار با مباحثش آشنا باشه)
من خودم هر فصل رو همراه با کلاس دکتر سروش نیا میخوندم، اول جزوه ی ایشون و بعد فصل مرتبط با اون مبحث رو از روی کتاب، خیلی هم راحت بود واسم و سریع پیش میرفتم.
yashel
2011/9/14, 08:02 PM
بچه ها کسی میدونه خانه معمار مشاوره داره یا نه؟ اگه داره چه روزایی؟ ادرس و شماره تلفن رو هم اگه بدیم ممنون میشم.مشاوره که فکر می کنم دارهو ولی اینکه مشاور کیه و چه روزهایی هست رو نمی دونم! زنگ بزن بپرس.
تلفن: 88973493
آدرس: هفت تیر-قائم مقام فراهانی-روبروی تهران کیلنیک-کوچه چهارم-پلاک 23
yashel
2011/9/14, 08:09 PM
منم تازه شروع کردم واسه مطالعه ،نیاز یه راهنماییتون دارم راجب این که کدوم موسسه واسه آزمون دادن خوبه؟ من فقط به دو تا موسسه دسترسی دارم یکی پارسه و مرکز معماری ایران
لطفا راهنماییم بکنید که کدوم بهتره به نظر من این که کدوم موسسه آزمون می دی مهم نیست. چون تمام موسسات مطمئن باش سوالاتشون استاندارد نیست. فقط این که آزمون بدی مهمه. خیلی خوبه یه برنامه ای داشته باشی که بدونی تمام مباحث رو میخونی و کی تموم می کنی. من فکر می کردم بعد از گرفتن لیسانس دیگه بزرگ شدیم بلدیم کنکور بدیم!!! ولی واقعاً اشتباه می کردم. آزمون باعث می شه زمان بندیتو یاد بگیری و نحوه ی تست زدن. و تا حدی جایگاه خودت رو پیدا کنی.
من خودم آزمون های پارسه ثبت نام کردم. به دو دلیل. اول اینکه تو تمام شهر ها هست و تبلیغات گسترده ای داره به نظر میاد جامعه آماریش بیشتر باشه. و دوم اینکه پارسال که روند کنکور تغییر کرده بود بعد از کنکور فهمیدم پارسه مطابق با کنکور بوده. درس زبان تخصصی رو تمام موسسات تا آخرین آزمون از چینگ سوال می دادن. ولی پارسه از اولین آزمون 3 تا پسیج می داده!
yashel
2011/9/14, 08:16 PM
ببین یاشل جان
شما یا سوالای کنکور سالهای قبل رو نمیدونی در چه حده یا جزوه های سروش نیا رو خوب ندیدی یا به این کتابها زیادی امیدواری...
شما اگه سوالات 81 به اینور رو تو بخش محاسبات خوب بخونی (که پیشنهاد میکنم حتی اگر معماری شرکت میکنید تستهای مدیریت و تکنولوژی انرژی رو هم حتما حتما حتما بزنید) قسم میخورم که امکان نداره نتونی سوالی رو تو این بخش جواب بدی...
پس نیازی به خوندن کتابای 600_700 صفحه ای نیست که خودتون خوب میدونید چقدر باید براش وقت بذارید
همین سوالات امسال رو ببینید، چند تا محاسباتی که اومده رو ببینید... بخدا خندتون میگیره، اما اگه این کتابارو بخونید و باز هم سال دیگه در همین حد بیاد که حتما هم میاد، اونوقت دیگه خندتون نمیگیره، از سوزشه خوندن این کتابا گریتون میگیره...
موفق باشید همگی اصلاً منظور من این نیست که بشینیم این دو تا کتاب رو بخونیم. خود من که اینقدر رو منابع حساسم این دو تا کتاب رو اصلاً ندارم! قصد هم ندارم بخرم. من از لحاظ مباحث می گم. اگه قرار هم باشه این محاسبات رو از رو این کتاب ها بخونیم اصلاً نیازی نیست تمام کتاب خونده شه. واسه دانشگاه هم که امتحان ایستایی دادیم یادم نمیاد تمام کتاب جانسون رو خونده باشم. من می گم تو کنکور معماری معماری بیشتر از ینها سوال میاد تا سیستم ها. همین. من یک دوره سر کلاس سروش نیا نشستم و کل جزوه هم حداقل یک دور کامل خوندم. کاملاً می دونم سوالات چجوریه. به قول شما این سوالات محاسباتی هم که آسونه.
yashel
2011/9/14, 08:23 PM
والسلام! (ببینم بلاخره یکی کار منو راه میندازه یا نه! اگه این دفه از شماها جواب نگیرم میرم میشینم استاتیک و مقاومت مصالح بی یر و جانستون رو می خونما!!!:cry:) به نظر من اصلاً مهم نیست از رو چی می خونی. فقط باید دقیقاً سوالات رو بشناسی و بدونی کدوم مباحث باید خونده شه. هدف اینه که تو این مباحث رو یاد بگیری. حالا با یه کتاب یا یه جزوه ی خوب فرقی نداره. بردار-گشتاور-تعادل-تکیه گاه-خواص هندسی سطوح-خرپا-قرقره-نمودار های خمش و برش- پایداری و معینی-تنش و کرنش... نمی دونم چیارو جا انداختم. ولی تقریباً مباحث محاسباتی شامل اینا می شه. سعی کن به اینا مسلط شی. حالا از رو چی فرقی نداره. می تونی از جانسون جاهایی که نیازه بخونی و به قول رسول تست های سال های پیش رو که بزنی راه میوفتی
yashel
2011/9/14, 08:32 PM
من ترجیح میدم دیگه ساکت باشمو کمتر حرف بزنم تا شما هم به تجربه های برسید.....!!!!
من تمام پستهایی که دادم و تمام حرفایی که زدم تجربه ی 3سال کنکورم بود... هر کسی بخواد میتونه روش دیگه ای انتخب کنه...
هر سال حدود 4_5تا محاسباتی میاد که اگه تستهای سالهای پیش معماری و مدیریت و تکنولوژی انرژی رو خوب بخونید نیازی به هیچ کتابی نیست..
امیدوارم حرفام ثابت بشه رسول جان، دوست عزیز ما اینجاییم که به هم کمک کنیم. هممون هم هدف مشترکی داریم. من اگه حرفی می زنم قصدم کمک کردنه. شاید نباید این بحث راه میفتاد چون ممکنه ذهن بقیه دوستان کمی به هم بریزه. ممنون که تجربه هات رو در اختیار بچه ها میذاری. ولی ترجیح می دم دوستانه تر با هم برخورد کنیم. بهت توصیه می کنم واسه این درس مهم فقط رو کلاس سروش نیا و جزوش حساب نکنی. حداقل یه پله بالاتر برو. من سروش نیا رو واقعاً قبول دارم. تو تدریس خیلی قویه و کاملا مسلط به مباحثی که درس می ده. کلاس هاش اینقدر مفیده که هرکی سر کلاسش می شینه اینقدر حال می کنه و درس رو خوب و ساده یاد می گیره راستش یه جورایی دچار اعتماد به نفس کاذب می شه. من چون این رو می دونم و تجربه کردم دارم می گم. اگه می بینی با جزوه ی سروش نیا به تمام سوالات کنکور می تونی جواب بدی دلیلش اینه که جزوه کاملاً به روزه! به خاطر این می گم حداقل حداقل یه کم فراتر از این جزوه و این کلاس خودت رو واسه این درس آماده کن دوست من. همین. امیدوارم نتیجه ی خیلی خیلی خوبی بگیری.
موفق باشی:)
Pleiades.Arch
2011/9/15, 09:49 AM
امیدوارم حرفام ثابت بشه
حالا قهر نکن مهندس!:)
ما مخلص شما هم هستیم!
من فقط یه بار وقتی سال سوم بودم کنکور شرکت کردم (کنکور 89) که رتبه م 7000 شد و فهمیدم تو کنکور معماری حداقل 7000 نفر شرکت می کنن!!! اینه که بی تجربه نیستم در اون حد!
به این توصیه ت هم عمل می کنم:D
MY WORLD
2011/9/15, 10:25 AM
بچه ها شماها که پایان نامه هم دارین واقعا چطوری میرسین درس بخونین؟من اصلا نمیرسم منظم پیش برم هر چند که خیلی هم در روز برای پایان نامه وقت نمیزارم.تازه کلاس زبان هم میرم و اونم کلی وقتمو میگیره.همین نت هم که شده بلای جونم.شماها که اینجا هم هر روز سر میزنین چطوری برنامه ریختین که به همش برسین؟میشه اگه کسی وضعیتش مثل منه یه توضیح راجع به خوندنش بده؟من اینقد بد دارم پیش میرم که به کلی نا امید شدم...تازه کار هم میکردم که اون رو هم گذاشتم کنار ولی بازم خیلی عقبم.هر روز هم که میگذره من استرسم بیشتر میشه...
.After The Rain.
2011/9/15, 03:14 PM
ببینم شماها همه تون درساتونو تموم کردین؟ منظورم اینه که دوره کارشناسیتون تموم شده یا هنوز از درساتون مونده؟
آخه من امسال ترم 7 میشم، شماهارو که می بینم میترسم!!!:cry:
آدم میاد اینجاو شماهارو میبینه فکر میکنه عقب مونده ست!!!:crying:
یعنی منم باید امسال مثل شما میخوندم واسه ارشد؟!:w09:
zhalech
2011/9/15, 03:31 PM
سلام دوستای عزیز
من امسال تازه اولین تجربه ی کنکور ارشدمه
وتصمیم دارم هرطور که شده امسال کنکور سراسری قبول بشم;)
با توجه به اینکه این ترم "ترم 7 هستم و تازه می خوام شروع کنم یکم راهنمایی ازتون می خواستم
اینکه از کجا شروع کنم؟چطوری بخونم
خلاصه با توجه به زمانم یکم تو تنگنا گیر کردم ازتون راهنمایی می خوام لطفا کمکم کنید مرسی:gol:
MY WORLD
2011/9/15, 04:06 PM
ببینم شماها همه تون درساتونو تموم کردین؟ منظورم اینه که دوره کارشناسیتون تموم شده یا هنوز از درساتون مونده؟
آخه من امسال ترم 7 میشم، شماهارو که می بینم میترسم!!!:cry:
آدم میاد اینجاو شماهارو میبینه فکر میکنه عقب مونده ست!!!:crying:
یعنی منم باید امسال مثل شما میخوندم واسه ارشد؟!:w09:
من ناپیوسته ورودی بهمن 87 بودم و چارت دانشگاهمون هم 5 ترمه بود. ولی ترم آخر فقط پایان نامه داریم.در واقع اون ترمی که میشد از مهر تا بهمن 89 و ما باید میخوندیم برای کنکور طرح 5 و کلی درس عملی دیگه داشتیم که همشون پروژه ایی بودن و خیلی وقت گیر.مثل مرمت و تحلیل فضاها و ...
من با این حال خوندم واسه کنکور ولی نتیجه ایی نگرفتم.شماها یه کم کارتون راحت تره چون فقط طرح 4 دارین و طرح 4 هم معمولا طرح سبکی هست.و اگه خوب برنامه ریزی کنید میتونین همین امسال موفق باشین.در ضمن اصلا احساس عقب بودن نکن.اتفاقا شماها که تو جو درس و دانشگاه هستین خیلی از ماها جلوتر هستین.مخصوصا اینکه درسای ترم آخر معمولا درساییه که تو کنکور نمیاد.
در کل اگه از الان خوب بخونی قطعا موفق میشی.
امیدوارم همین امسال قبول بشی و نخوای بمونی پشت کنکور که بد دردیه!
.After The Rain.
2011/9/15, 07:25 PM
من ناپیوسته ورودی بهمن 87 بودم و چارت دانشگاهمون هم 5 ترمه بود. ولی ترم آخر فقط پایان نامه داریم.در واقع اون ترمی که میشد از مهر تا بهمن 89 و ما باید میخوندیم برای کنکور طرح 5 و کلی درس عملی دیگه داشتیم که همشون پروژه ایی بودن و خیلی وقت گیر.مثل مرمت و تحلیل فضاها و ...
من با این حال خوندم واسه کنکور ولی نتیجه ایی نگرفتم.شماها یه کم کارتون راحت تره چون فقط طرح 4 دارین و طرح 4 هم معمولا طرح سبکی هست.و اگه خوب برنامه ریزی کنید میتونین همین امسال موفق باشین.در ضمن اصلا احساس عقب بودن نکن.اتفاقا شماها که تو جو درس و دانشگاه هستین خیلی از ماها جلوتر هستین.مخصوصا اینکه درسای ترم آخر معمولا درساییه که تو کنکور نمیاد.
در کل اگه از الان خوب بخونی قطعا موفق میشی.
امیدوارم همین امسال قبول بشی و نخوای بمونی پشت کنکور که بد دردیه!
واااای شما خیلی خوبین، پس یعنی دیر نشده هنوز؟!
مرسی که انقد امیدواری میدین، ایشالا که شماهم قبول بشین یه جای خوب:w11:
پس خیلی به راهنمایی های شما و دوستای دیگه نیاز دارم! ممنونم واقعا
خیییییلی خوشحالم از اینکه توجمع دوستای خوبی مثل شما هستم:w16: