PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : اخراجي ها!

Admin
2008/1/26, 04:52 PM
هر سايتي قوانيني داره كه كاربران براي استفاده از اون سايت بايد اون قوانين رو رعايت كنند. براي جلوگيري از نقض قوانين هم محدوديت هايي براي كاربر متخلف در نظر گرفته ميشه. تخلفات كاربر و عدم توجه به اخطار هاي داده شده ممكنه منجر به اخراج كاربر بشه.

8 امتياز منفي > 2 هفته اخراج
15 امتياز منفي > 1 ماه اخراج
30 امتياز منفي > 3 ماه اخراج
50 امتياز منفي > اخراج هميشگي

امتيازات منفيي كه داده ميشه تاريخ انقضا دارن و كاربر بايد تا زمان به پايان رسيدن امتياز منفي بيشتر مواظب باشه كه مرتكب تخلف نشه.

وقتي كاربري اخراج ميشه به اين معنيه كه تا مدت مقرر اجاره فعاليت در باشگاه رو نخواهد داشت. ساختن نام كاربري جديد هم بي فايده خواهد بود چون پستها و نام كاربري جديد حذف ميشن.

در هر صورت كاربران اخراج شده بعد از گذشت زمان اخراج ميتونن به باشگاه برگردن و با رعايت قوانين به فعاليت ادامه بدن. در صورت نقض دوباره قوانين محدوديت هاي شديدتري براي اون كاربر اعمال خواهد شد.

ضمنا كاربراني كه بعد از اخراج با ساختن نام هاي كاربري جديد به فعاليت خودشون ادامه ميدن و محدوديت اعمال شده رو ناديده ميگيرن اول مدت اخراجشون تمديد ميشه و اگه ادامه بدن به كلي اخراج ميشن.

در صورتي كه در اين مورد سوالي داريد ميتونيد اينجا بپرسيد.
موفق باشيد.

پیرجو
2008/1/26, 05:17 PM
بعضی از کاربرانی که زیر نام کاربری آن ها عبارت کاربر فعال تالار (تالارهای علمی و فنی مهندسی) نوشته شده است. در صورتی که در تالارهای فنی مهندسی مشاهده نشوند و بیشتر زمان خود را در تالارهای دیگر سپری کنند برای آن ها امتیاز منفی رد می کنم. یا اینکه می توانند تقاضای حذف عنوان مربوط را کنند تا امتیاز منفی دریافت نکنید.
موفق و سربلند باشید.

nino
2008/1/26, 05:42 PM
بعضی از کاربرانی که زیر نام کاربری آن ها عبارت کاربر فعال تالار (تالارهای علمی و فنی مهندسی) نوشته شده است. در صورتی که در تالارهای فنی مهندسی مشاهده نشوند و بیشتر زمان خود را در تالارهای دیگر سپری کنند برای آن ها امتیاز منفی رد می کنم. یا اینکه می توانند تقاضای حذف عنوان مربوط را کنند تا امتیاز منفی دریافت نکنید.
موفق و سربلند باشید.

خيلي خوبه :w11:

leanthinker
2008/1/27, 07:50 AM
درود
دو سوال!
این عناوین بر چه اساسی داده می شود؟
گروه کاربری که در سمت چپ-پائین صفحه مشخصات کاربری هست مربوط به چیست؟
من که تا حالا ندیدم کسی عضو گروه کاربری باشه! اصلا چطور میشه عضو شد؟
درخواست!
میشه از تهدید بهتاش جان جور دیگه هم برداشت کرد! نمیشه یه عنوان بدین بمون دیگه قسمتهای متفرقه نریم؟:)
نقل قول
نینای عزیز چی خیلی خوبه؟؟!
پیشنهاد!
اگر فعالیت در بخش گفتگوی آزاد از دید مدیران بد هست، امتیاز گفتگوی آزاد هم برداشته بشه
با سپاس
یاعلی

nino
2008/1/27, 08:10 AM
درود
دو سوال!
این عناوین بر چه اساسی داده می شود؟
گروه کاربری که در سمت چپ-پائین صفحه مشخصات کاربری هست مربوط به چیست؟
من که تا حالا ندیدم کسی عضو گروه کاربری باشه! اصلا چطور میشه عضو شد؟
درخواست!
میشه از تهدید بهتاش جان جور دیگه هم برداشت کرد! نمیشه یه عنوان بدین بمون دیگه قسمتهای متفرقه نریم؟:)
نقل قول
نینای عزیز چی خیلی خوبه؟؟!
پیشنهاد!
اگر فعالیت در بخش گفتگوی آزاد از دید مدیران بد هست، امتیاز گفتگوی آزاد هم برداشته بشه
با سپاس
یاعلی

سلام
ما هم قبلا در مورد گروه هاي كاربري پرسيديم . خيلي مهم نيست چون اصلا فعال هم نيست جزء ساختار سايت بوده
قرار نيست امتياز اون بخش هم برداشته بشه و من هم خودم گاه گاهي در اون بخش فعاليت ميكنم ولي كسي كه هميشه در تالار گفتگوي آزاد تاپيك ايجاد ميكنه ديگه كاربر فعال در رشته خودش نيست . حتي اگر توجه كني ميبيني كه مدير اون تالار هم از بهترين و فعالترين كاربرهاي تالار معماريه و هميشه به مديران تالار معماري كمك ميكنه ، پس حتي مديرش هم بخاطر فعاليت تو اون بخش كاربر فعال نشده .
آيا اينكه ما از كاربرها بخوايم و شايد با بعضي محدوديتها بخوايم بار علمي سايت رو بالا ببرند ،‌و فعاليت خودشون رو در يك بخش محدود نكنن دليلي بر ديد بد ما به بخش گفتگوي آزاد هست ؟ من حتي قبول ندارم كه كاربري فقط در تالار فني فعاليت كنه . اينهم درست نيست .

leanthinker
2008/1/27, 08:27 AM
من هم حرف شما رو قبول دارم
اما وقتی کاربرها می بینن در بخشهای غیر مهندسی راحت تر امتیاز میگیرن، جذب این بخشها میشن.
با اینکه خودم اصلا اهمیتی به امتیاز نمیدم، اما به هر حال یک نوع پاداش ذهنی یا هرچیز دیگه ای میتونه باشه که علاقه افراد رو به پست دادن در این بخش بیشتر کرده.
هرچند از بحث تاپیک نمی خوام خارج بشم، اما به نظرم برای تشویق افرادی که در تالارهای مهندسی بیشتر زحمت میکشند باید فکری کرد، چون با این ترتیب اونها هم کم انگیزه تر خواهند شد.
اگر واقعا منظور از این فروم بحث علمی بوده، کسانی باید بیشترین اعتبار (نمی گم امتیاز) رو داشته باشند که بیشترین فعالیت رو در راستای هدف اصلی سایت کرده باشند.
نمونه عملیش هم خودم هستم واسه همین مطمئنم به کسی بر نمی خوره!:)

nino
2008/1/27, 08:32 AM
من هم حرف شما رو قبول دارم
اما وقتی کاربرها می بینن در بخشهای غیر مهندسی راحت تر امتیاز میگیرن، جذب این بخشها میشن.
با اینکه خودم اصلا اهمیتی به امتیاز نمیدم، اما به هر حال یک نوع پاداش ذهنی یا هرچیز دیگه ای میتونه باشه که علاقه افراد رو به پست دادن در این بخش بیشتر کرده.
هرچند از بحث تاپیک نمی خوام خارج بشم، اما به نظرم برای تشویق افرادی که در تالارهای مهندسی بیشتر زحمت میکشند باید فکری کرد، چون با این ترتیب اونها هم کم انگیزه تر خواهند شد.
اگر واقعا منظور از این فروم بحث علمی بوده، کسانی باید بیشترین اعتبار (نمی گم امتیاز) رو داشته باشند که بیشترین فعالیت رو در راستای هدف اصلی سایت کرده باشند.
نمونه عملیش هم خودم هستم واسه همین مطمئنم به کسی بر نمی خوره!:)

متاسفانه فكر نمي كنم با امتياز هم بشه كاربرها رو به فعاليت علمي وادار كرد اين يك انگيزه درونيه :razz:

leanthinker
2008/1/27, 08:40 AM
سلام مجدد
در بعضی فرومها ترفندهای خاصی برای علاقه مند کردن افراد به کار بده میشه
به عنوان مثال فقط کاربران فعال اجازه استفاده از بخشی را خواهند داشت.
البته از این نظر که سایت ما هدف اصلیش گسترش دانش و زکات علم بوده این به نظرم جالب نیست.
باید فکر دیگه ای کرد...
پیشنهاد من این هست:
حداقل امتیازها به دو بخش تقسیم بشه:
-امتیازهای بخش فنی (همه تالارهای فنی)
-امتیازهای عمومی
در مورد امتیازهای بخش فنی میشه ستاره یا هرچیزی بعد از رسیدن به امتیازی به افراد داده بشه
فرضا این ستاره ها نشان از اعتبار علمی شخص داشته باشند
میشه اول ستاره های برنزی -بعد نقره ای-بعد طلایی داد
به نظرم بالاخره راهی هست که مشوق کار و فعالیت در بخش مهندسی باشه
نمیشه گفت امتیاز هم مهم نیست چون خیلی دیدم که امتیاز رو ارزش دونستند.
به هر حال نظر من این بود...
بار دیگر معذرت خواهی میکنم بابت بحث خارج از تاپیک، اما به هر حال اینها ریشه های مشکل سایت هستند و به نظرم باید فکری برای اون کرد
با احترام
یاعلی

نازي_مو
2008/1/27, 08:57 AM
درود

يك سئوال داشتم ايا به مديران تالارها هم امتياز منفي يا اخطار داده مي شه ؟ در چه صورت اين اتفاق مي افتد مثلا در صورت عدم فعاليت اخطار داده مي شه ;)

Admin
2008/1/27, 01:18 PM
سلام مجدد
در بعضی فرومها ترفندهای خاصی برای علاقه مند کردن افراد به کار بده میشه
به عنوان مثال فقط کاربران فعال اجازه استفاده از بخشی را خواهند داشت.
البته از این نظر که سایت ما هدف اصلیش گسترش دانش و زکات علم بوده این به نظرم جالب نیست.
باید فکر دیگه ای کرد...
پیشنهاد من این هست:
حداقل امتیازها به دو بخش تقسیم بشه:
-امتیازهای بخش فنی (همه تالارهای فنی)
-امتیازهای عمومی
در مورد امتیازهای بخش فنی میشه ستاره یا هرچیزی بعد از رسیدن به امتیازی به افراد داده بشه
فرضا این ستاره ها نشان از اعتبار علمی شخص داشته باشند
میشه اول ستاره های برنزی -بعد نقره ای-بعد طلایی داد
به نظرم بالاخره راهی هست که مشوق کار و فعالیت در بخش مهندسی باشه
نمیشه گفت امتیاز هم مهم نیست چون خیلی دیدم که امتیاز رو ارزش دونستند.
به هر حال نظر من این بود...
بار دیگر معذرت خواهی میکنم بابت بحث خارج از تاپیک، اما به هر حال اینها ریشه های مشکل سایت هستند و به نظرم باید فکری برای اون کرد
با احترام
یاعلی

در حال حاضر امتياز تو تالارهاي تخصصي 3 برابر امتياز تو بقيه تالارهاست. در مورد تفكيك امتيازات عمومي و تخصصي هم ما چون از برنامه هاي آماده استفاده ميكنيم و تا الان چنين برنامه اي نديدم امكانش نيست. اگه قرار باشه كاري انجام بشه بايد در قالب همين امكاناتي كه هست باشه.
موفق باشيد.

Admin
2008/1/27, 01:25 PM
درود

يك سئوال داشتم ايا به مديران تالارها هم امتياز منفي يا اخطار داده مي شه ؟ در چه صورت اين اتفاق مي افتد مثلا در صورت عدم فعاليت اخطار داده مي شه ;)

مدير اگه قرار باشه امتياز منفي بگيره كه مدير نيست. مديراني كه مدت طولاني سر نزنن خود به خود جايگزين ميشن.

نازي_مو
2008/1/27, 01:28 PM
مدير اگه قرار باشه امتياز منفي بگيره كه مدير نيست. مديراني كه مدت طولاني سر نزنن خود به خود جايگزين ميشن.

درود
خوب هر كسي ممكنه اشتباه كنه چون مديره يعني ممكن نيست يه پست ---------------- بده :surprised:

نمي دونم حتما شما بهتر مي دونيد :redface:

پیرجو
2008/1/27, 01:50 PM
نمیشه یه عنوان بدین بمون دیگه قسمتهای متفرقه نریم؟:)
نقل قول
پیشنهاد!
با سپاس
یاعلی
چرا این امکان هست که به کاربران یک عنوان در زیر نام کاربریشان قرار دهیم و در تالار مربوط خودشان فعالیت کنند . ولی مشکل اینجاست که کاربران کمی در تالارهای فنی مهندسی فعالیت می کنند و اگر هم فعالیت داشته باشند خیلی کم است و زود دلسرد می شوند. شما اگر فکر می کنید که این توانایی رو دارید که در تالار خاصی فعال باشید مثلا همون رشته خودتون می توانید یک درخواست به مدیر تالار مورد نظر بدهید تا در خواست شما رو بررسی کند و اقدامات لازم رو انجام دهند و مطمئن باشد که این کار انجام می شود. ولی برعکس شده است که یک دانشجو به جای اینکه فعالیت زیادی در کسب علم داشته باشد بیشتر وقت خود رو به شوخی و خنده در تالارهای عمومی صرف می کنند. من و دیگر مدیران با این قضیه مخالف نیستیم ولی هر چیزی یک حد و اندازه ای دارد. من می خواهم بدونم که در تالارهای عمومی چه چیزی شماها یاد می گیرد که در تالارهای علمی فاقد آن می باشد و وجود ندارد. اگر چیزی هست به ما هم بگویید تا ما هم یاد بگیریم!

Niima
2008/1/27, 02:31 PM
بنظر من پیشنهادی که مهرداد جان دادند خیلی خوب و جالب بود .
اگه واسه افرادی که در تالارهای مهندسی فعالیت میکنند علامت های ویژه ای ( مثلا به ازای هر 100 امتیاز یک علامت جام ) در نظر گرفته شه ، شوق بچه ها واسه شرکت در بحثهای مهندسی بیشتر میشه .
به هر حال باید انگیزه ای واسه شرکت در بحث ها داشته باشند حالا به هر نحوی .
موفق باشید

Matrix
2008/1/27, 02:39 PM
چرا این امکان هست که به کاربران یک عنوان در زیر نام کاربریشان قرار دهیم و در تالار مربوط خودشان فعالیت کنند . ولی مشکل اینجاست که کاربران کمی در تالارهای فنی مهندسی فعالیت می کنند و اگر هم فعالیت داشته باشند خیلی کم است و زود دلسرد می شوند. شما اگر فکر می کنید که این توانایی رو دارید که در تالار خاصی فعال باشید مثلا همون رشته خودتون می توانید یک درخواست به مدیر تالار مورد نظر بدهید تا در خواست شما رو بررسی کند و اقدامات لازم رو انجام دهند و مطمئن باشد که این کار انجام می شود. ولی برعکس شده است که یک دانشجو به جای اینکه فعالیت زیادی در کسب علم داشته باشد بیشتر وقت خود رو به شوخی و خنده در تالارهای عمومی صرف می کنند. من و دیگر مدیران با این قضیه مخالف نیستیم ولی هر چیزی یک حد و اندازه ای دارد. من می خواهم بدونم که در تالارهای عمومی چه چیزی شماها یاد می گیرد که در تالارهای علمی فاقد آن می باشد و وجود ندارد. اگر چیزی هست به ما هم بگویید تا ما هم یاد بگیریم!

يكم خشن بود !

اگه واسه افرادی که در تالارهای مهندسی فعالیت میکنند علامت های ویژه ای ( مثلا به ازای هر 100 امتیاز یک علامت جام ) در نظر گرفته شه ، شوق بچه ها واسه شرکت در بحثهای مهندسی بیشتر میشه .
موفق باشید

اگه قراره كه انگيزه اين باشه ، خوب كاربرا خيلي زود ارضا ميشن !! فكر نميكنم گذاشتن يه جام يا 100 تا جام رو بشه بهش انگيزه گفت .

حالا به شخصه من خودم تخصصي ندارم وگرنه .. ! ولي در حالت كلي فكر ميكنم تالارهاي تخصصي به اين خاطر بايد خيلي فعال تر باشند كه "ياد گرفتن" و "ياد دادن" واقعا" هردوشون لذت بخشه ! و اين امكان هم در بخش هاي تخصصي خيلي بيشتر هست!

archi_arch
2008/1/27, 03:09 PM
موفق باشید
فکر جالبیه.به نظرم اگه بشه بد نباشه.چون الان فقط امتیازه که هم ستاره ها هم بر اساس همون داده میشه.واسه همین مشخص نمیشه کی دقیقا کجا فعاله به نظرم عنوان کاربر فعالم زیاد جالب نیست و نمیتونه کمکی بکنه.

درود
خوب هر كسي ممكنه اشتباه كنه چون مديره يعني ممكن نيست يه پست ---------------- بده :surprised:

نمي دونم حتما شما بهتر مي دونيد :redface:

درسته نازی جان
چون پرسیدی بگم مدیرا هم اخطار میگیرن ولی از ادمین
همین مدیر باز نشسته که میبینی تا الان به خاطر انحراف تاپیکها اخطار گرفته!!!!!:D
مطمئنا ما هم اگه قوانین تالار رو زیر پا بذاریم اخطار میگریم قوانین برای همه ی اعضاست:victory:

Matrix
2008/1/27, 03:37 PM
فکر جالبیه.به نظرم اگه بشه بد نباشه.چون الان فقط امتیازه که هم ستاره ها هم بر اساس همون داده میشه.واسه همین مشخص نمیشه کی دقیقا کجا فعاله به نظرم عنوان کاربر فعالم زیاد جالب نیست و نمیتونه کمکی بکنه.

درسته نازی جان
چون پرسیدی بگم مدیرا هم اخطار میگیرن ولی از ادمین
همین مدیر باز نشسته که میبینی تا الان به خاطر انحراف تاپیکها اخطار گرفته!!!!!:D
مطمئنا ما هم اگه قوانین تالار رو زیر پا بذاریم اخطار میگریم قوانین برای همه ی اعضاست:victory:

تاييد ميشه . البته قسمت دومش!

بنده هم به خاطر انحراف تاپيك يك بار اخطار گرفتم !:D

oxision
2008/1/27, 04:03 PM
این خیلی خوبه که برای هر تالار یه امتیاز خاص در نظر بگیریم. ولی برای مطالب بهداشتی و آرایشی و سلامت و روانشناسی تالاری نداریم. خوب من کجا این تاپیک ها رو میتونم ایجاد کنم به جز گفتگوی آزاد؟

oxision
2008/1/27, 04:21 PM
در ضمن ایجاد تاپیک در تالار عکس خیلی دردسر بیشتری نبست به تالار های دیگه داره .

پیرجو
2008/1/27, 04:56 PM
این خیلی خوبه که برای هر تالار یه امتیاز خاص در نظر بگیریم. ولی برای مطالب بهداشتی و آرایشی و سلامت و روانشناسی تالاری نداریم. خوب من کجا این تاپیک ها رو میتونم ایجاد کنم به جز گفتگوی آزاد؟

شما می توانید مطالبی که در رابطه با آرایشی و بهداشتی می باشد رو در یک تاپیک جدا گانه در تالار مهندسی شیمی ایجاد کنید فعلا. و در رابطه با روانشناسی هم در تالار غیر مهندسی تاپیک بزنید.
موفق باشید.

nino
2008/1/27, 05:02 PM
شما می توانید مطالبی که در رابطه با آرایشی و بهداشتی می باشد رو در یک تاپیک جدا گانه در تالار مهندسی شیمی ایجاد کنید فعلا. و در رابطه با روانشناسی هم در تالار غیر مهندسی تاپیک بزنید.
موفق باشید.

فكر نمي كنم مطالبي رو كه در مورد لوازم آرايشي بخواد بذاره خيلي از جنبه شيمي باشه !!!:confused:

پیرجو
2008/1/27, 05:25 PM
فقط یک پیشنهاد بود. زیاد مهم نیست که کجا باشه.

nino
2008/1/27, 05:29 PM
فقط یک پیشنهاد بود. زیاد مهم نیست که کجا باشه.

آهان مهم اينكه باشه . از علاقه ات به اين لوازم خبر دارم :w04:

leanthinker
2008/1/27, 07:17 PM
در حال حاضر امتياز تو تالارهاي تخصصي 3 برابر امتياز تو بقيه تالارهاست. در مورد تفكيك امتيازات عمومي و تخصصي هم ما چون از برنامه هاي آماده استفاده ميكنيم و تا الان چنين برنامه اي نديدم امكانش نيست. اگه قرار باشه كاري انجام بشه بايد در قالب همين امكاناتي كه هست باشه.
موفق باشيد.
ممنون ادمین جان از جوابی که دادید. ما که تجربه یا دیدی از امکانات امتیاز دهی نداریم تا بدونیم چه امکاناتی هست. اما به نظرم به هر حال راه بهتری خواهد بود یا برنامه که بتوان امتیازها رو جدا کرد. ان شاءا.. که خود شما که تجربه دارید بتونین راه حلی پیدا کنین، اما من هم تا جایی که بتونیم این برنامه را دنبال خواهم کرد،
پیشنهاد برای حالت جاری: فکر میکنم کاربران تازه وارد که زیاد اطلاعاتی ندارند از نحوه امتیاز دهی هم متوجه این موضوع 3 برابر بودن امتیازها نشوند و بهتر هست یک نامه ای در بدو ورود مبنی بر تشویق بر فعالیت در بخش مهندسی دریافت کنند(همچنین قوانینی که معمولا نادیده میگیرند، مثل بحث سیاسی، یا فینگیلیش نویسی)

1-یه سوال دیگه!: میشه من کاربر فعال بخش کامپیوتر بشم برای مثال؟ خوب من فکر میکنم علاقه بیشتری به این بخش داشته باشم!
2-بخش تالارهای عمومی به نظرم چند دلیل برای استقبال بیشتر دارا هست.
1-همه بچه ها از هر رشته ای اینجا جمع می شوند، در ضمن صمیمیت بیشتری از بخشهای فنی دارد،
2-خیلی از بحثها جایی برای مطرح شدن در تالارهای فنی ندارند و مطمئنا با بردن این بحثها به بخش فنی، جنبه خوبی نخواهد داشت و هم اینکه مدیران مطمئنا دست به اخطار یا هشدار و انتقال خواهند زد (که البته کار درستی هست.) در ثانی نمیشه گفت یک مهندس نباید داستان بگه یا مشاعره کنه یا غیره...در مورد افراط یا عدم افراط بحث نمیکنم چون ما نمیتوانیم برای کسی تصمیم بگیریم و از طرفی اعتبار سایت به افراد هست و باید مشتری حفظ بشه، حالا اگر خیلی هنر داریم، باید با شیوه های مثبت این جهت دهی رو به سمت مسیر درست، یعنی به قول شما فعالیت متعادل در هر دو بخش هدایت کنیم...
3-همه بچه ها قدرت پاسخگویی به بحثهای مختلف را خواهند داشت. در ضمن وقتی تالارهای فنی خلوت هستند و جواب سوالها دیر به دیر داده میشه، احساس بورینگ! به آدم دست میده! خوب انسان دوست داره رابطه برقرار کنه، نظرش رو بگه، نظرات دیگر را بشنوه، و از اونجا که اکثرا تک بعدی نیستیم، شاید اونجا این نیاز پوشش داده میشه!
خوب فکر می کنم نظرم رو تقریبا گفتم، به هر حال باید ببخشید قصد جسارت نبود، فقط نظر من هست و مطمئنا اشتباهاتی هم داره.
در انتها منتظر فعالیت شما هم در بخش عمومی هستیم:)

ar ebrahimzadeh
2008/1/28, 08:13 AM
با اجازه تون منم یک پیشنهادی داشتم و اون اینکه برای هر تالاری چند تا زیر مجموعه ثابت تعریف بشه که جلوی گذاشتن تاپیک را بگیرد و برای اینکه این زیر مجموعه ها خیلی طولانی و کسل کننده نشود برای هر مطلبی یک تاریخ انقضا تعریف شود تا مثلاً هر تاپیکی حداکثر 30 صفحه شود . اولاً این مسئله باعث می شود که جلوی تعدد و تکثر تاپیکها که گاهاً خیلی بیخود بوده و جائی در صفحه اول را می گیرد گرفته شود و دوماً جستجوی مطالب در باشگاه آسان شود چه برای کسی که برای تفریح می آید و چه برای کسی که دنبال مطلب می گردد.
حالت فعلی باشگاه باعث شده کسی هم که برای دریافت مطلبی به باشگاه مراجعه می کند با دیدن صفحات ارسالها که مملو از مطالب غیرتخصصی است گاهی هدف اصلی خود را فراموش کرده و به گشت و گذار داخل این مطالب بپردازد.
ببخشید طولانی شد

ar ebrahimzadeh
2008/1/28, 08:19 AM
موفق باشید

نیما جان جام مال سایت متخصصین ایرانیه (irexpert.ir) و تقلید هم کار خوبی نیست.

Matrix
2008/1/28, 08:37 AM

:biggrin:

Admin
2008/1/29, 02:07 PM
ضمنا كاربراني كه بعد از اخراج با ساختن نام هاي كاربري جديد به فعاليت خودشون ادامه ميدن و محدوديت اعمال شده رو ناديده ميگيرن اول مدت اخراجشون تمديد ميشه و اگه ادامه بدن به كلي اخراج ميشن.

armanaf
2008/1/29, 02:12 PM
:eek: وای!!!!! یه دیکتاتور دیگه. بهتره فرار کنیم.

Matrix
2008/1/29, 02:15 PM
:eek: وای!!!!! یه دیکتاتور دیگه. بهتره فرار کنیم.

فقط قبلش اون دعوتنامه رو به ما پس بديد لطفا" !

Niima
2008/2/11, 11:09 AM
عزیزم من مثال زدم . واسه شما بجای جام مرغ عشق میذاریم . خوبه ؟
نمیشه پیشنهاد داد اینجا.
وقتی مدیر بهت بخنده دیگه باید بفهمی دنیا دست کیه !

اشکان فروتن
2008/2/11, 04:19 PM
موفق باشيد.
برای من که امتیازهایی که توی تالار مهندسی شیم میگیرم با تالارهای متفرقه فرقی نمیکنه

Admin
2008/2/12, 01:28 PM
امتيازهايي كه با كليد +/- ميگيريد سه برابره، تشكرها همه جا 1 امتيازي هستند.

نازي_مو
2008/2/20, 08:16 AM
درود نيما يا همون فرامرز براي چي اخراج شده ؟

Matrix
2008/2/20, 08:25 AM
درود نيما يا همون فرامرز براي چي اخراج شده ؟

استفاده از كلمات ركيك و بحثهاي بيجا در باشگاه مهندسان
+
ممكن بود به خاطر همون يك پستش باشگاه فيـــــلتـــر بشه!

--------------------

به همين خاطر كه جرمش دوبرابر
elahe_dieu
و
hami_life
بود ، اونا اخطارهاي جدي گرفتند و نيما اخراج شد براي دو هفته.

-------------------------

اين دو هفته رو بايد بره قوانين ابتدايي فعاليت در فرومها رو ياد بگيره و برگرده!

ture
2008/2/20, 08:57 AM
با سلام به admin عزیز .

لطفا" با کاربر jafar5259 به علت منحرف کردن بحث علمی برخورد گردد ( تا عبرتی برای سایرین باشد )

آدرس تاپیک : http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=28919

در ضمن از اجرای طرح اخراجی ها بی نهایت ممنونم .

maral55
2008/2/20, 09:05 AM
با سلام به admin عزیز .

لطفا" با کاربر jafar5259 به علت منحرف کردن بحث علمی برخورد گردد ( تا عبرتی برای سایرین باشد )

آدرس تاپیک : http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=28919

در ضمن از اجرای طرح اخراجی ها بی نهایت ممنونم .

عزیزم این تالار که مدیر داره لطفا موضوع رو به مدیر اطلاع بدین.

اشکان فروتن
2008/2/20, 09:19 AM
+

--------------------

elahe_dieu
و
hami_life

عجب
خدا بیامرزدت نیما ، بچه خوبی بودی

اشکان فروتن
2008/2/20, 09:49 AM
+

--------------------

elahe_dieu
و
hami_life

من الان با نیما صحبت میکردم ، اظهار بی اطلاعی میکرد
خطاش مربوط به چه پستی بوده ؟

Matrix
2008/2/20, 10:17 AM
من الان با نیما صحبت میکردم ، اظهار بی اطلاعی میکرد
خطاش مربوط به چه پستی بوده ؟

مربوط بود به پستي كه تو تاپيك صندلي داغ زده بود !

نازي_مو
2008/2/20, 10:33 AM
من پست هاي صندلي داغ خوندم هم پست الهه هم نيما و حامد قبل از اديت كردن چيزي نبود كه نيما اخراج بشه اصلا نيما شروع نكرده بود نمي گم چيزي نبود ولي اينقدر مسئله خاصي نبود كه نيما اخراج بشه

Matrix
2008/2/20, 10:56 AM
من پست هاي صندلي داغ خوندم هم پست الهه هم نيما و حامد قبل از اديت كردن چيزي نبود كه نيما اخراج بشه اصلا نيما شروع نكرده بود نمي گم چيزي نبود ولي اينقدر مسئله خاصي نبود كه نيما اخراج بشه

نظر شما صاحب ... منتها اگه اجازه بفرماييد ، من به عنوان مدير اون بخش بايد به وظيفه'م عمل ميكردم! بقيه'ش با ادمين هست كه اخطار رو حذف يا تمديد كنه!

Matrix
2008/2/20, 11:25 AM
سلام . من دوست نیمام .... اونم پیشمه . حرفاشو میخوام بگم اینجا که همه ببینن . بذارین ادمین هم بیاد و ببینه .
شما بگید بین کلمه "س ک س" با اون چیزی که نیما نوشته بود چه فرقی میکرد ؟
ماتریکس خان قبول داری اگه اشتباه کردی باید معذرت خواهی کنی ازش و برش گردونی ؟

فرقش اين بود كه جرم نيما دو برابر بود . بالاخره اين مدل نوشتن ، خلاف قوانينه منتها باعث فيـــلتـــر شدن سايت نميشه . منتها اون مدلي كه سر هم و بدون هيچ فاصله اي بنويسي ، باعث ميشه( موتورهاي جستجوگر..)بهونه بديم دست مخابراتي ها تا فروم ما رو هم مثل خيلي از فرومهاي ديگه فيــــلتر كنند !

موفق باشيد . يا حق.

راستي تو پست اول اين تاپيك نوشته شده :

farnaz*
2008/2/20, 11:26 AM
نیما که یکی از کاربرهای فعال سایت بود چرا اینقدر خشن باهاش رفتار کردید؟البته من اون پست ها رو قبل از ادیت کردن نخوندم.میشه بیشتر توضیح بدید؟من نفهمیدم سرهم نوشت یا جدا نوشت؟یعنی به اخطارهای شما توجه نکرد یا شما سریعا اخراجش کردین؟

Matrix
2008/2/20, 11:38 AM
نیما که یکی از کاربرهای فعال سایت بود چرا اینقدر خشن باهاش رفتار کردید؟البته من اون پست ها رو قبل از ادیت کردن نخوندم.میشه بیشتر توضیح بدید؟من نفهمیدم سرهم نوشت یا جدا نوشت؟یعنی به اخطارهای شما توجه نکرد یا شما سریعا اخراجش کردین؟

دوست من موضوع اينكه ايشون اعتراض دارند به اينكه چرا من به بقيه فقط اخطار دادم و ايشون رو اخراج كردم :
دليل من اين بود كه بقيه تنها خلافشون ارسال نامربوط به تاپيك بود ولي پست نيما علاوه بر اون ممكن بود باعث فيـــلتر شدن سايت بشه/

اما در مورد اينكه اولين بار بود يا ...

نيما قبلا" چندين بار از ادمين اخطار گرفته بودم و ايندفعه ديگه نميشد به اخطار بسنده كرد.

Matrix
2008/2/20, 11:39 AM
آقای مدیر . مگه فقط نیما حق حضور توی سایت رو داره ؟ کسی دوباره نام کاربری نساخته . من این اسم کاربری رو از طرف خودم واسه خودم ساختم که حرفای نیما رو بگم .
یعنی فکر کردید که نیما خودش مچل بود و نمیتونست خودش یه اسم کاربری دیگه بسازه ؟ ولی احترام گذاشت و نساخت

جناب ماتریکس . قبول داری که هیچ کاربر عادی نمیتونه از کلمه "ف ی ل ت ر " و " س ک س " استفاده کنه ؟ و در صورت استفاده واسش ستاره میزنه ؟ اینو قبول داری ؟ پس نیما چجوری اون کلمه رو تونست بنویسه ؟ یا شما داری واسش دسیسه درست میکنی یا خبر دیگه ای هست . کدوم ؟

جان ؟ متوجه منظورتون نشدم .

در مورد اون قسمت اولش هم من فقط پست ادمين رو كپي كردم براي تاييد و اصلا" به شما تهمت نزدم دوست عزيز من.

hami_life
2008/2/20, 11:44 AM
من با کار اقای مدیر موافقم واقا" این حرفا درخور سایت نبود من کار ماتریکس رو تایید می کنم حتی اگه من هم اخراج می کرد حقم بود
ولی ازشون خواهش می کنم چون این اتفاق توی صندلی داغ من رخ داد و من خودم رو مقصر این ماجرا می دونم لطف کنن نیمارو برگردونن ممنون می شم اگه این لطف رو کنن

maral55
2008/2/20, 11:56 AM
فرناز جان
جدا یا سر هم یا هر چی اینجور واژه ها و این جور بحث ها در حد یک سایت علمی و یک باشگاه مهندسی نیست.

اشکان فروتن
2008/2/20, 11:56 AM
نیما کاربر فعالی بود
نباید یهویی اخراج میشد . . .

hami_life
2008/2/20, 11:59 AM
:crying:بابا تورو خدا نیمار و برگردونین من عذاب وجدان گرفتم یا من رو هم اخراج کنین صندلی داغم یخ کرد:crying::crying::crying:

Matrix
2008/2/20, 12:03 PM
من با کار اقای مدیر موافقم واقا" این حرفا درخور سایت نبود من کار ماتریکس رو تایید می کنم حتی اگه من هم اخراج می کرد حقم بود
ولی ازشون خواهش می کنم چون این اتفاق توی صندلی داغ من رخ داد و من خودم رو مقصر این ماجرا می دونم لطف کنن نیمارو برگردونن ممنون می شم اگه این لطف رو کنن

حامد جان ممنونم كه اينقدر خوب با قضيه برخورد كردي .

در مورد بخشش يا تمديد هم من ديگه تصميم گيرنده نيستم و ادمين بايد تصميم بگيره

اشکان فروتن
2008/2/20, 12:03 PM
فرناز جان
جدا یا سر هم یا هر چی اینجور واژه ها و این جور بحث ها در حد یک سایت علمی و یک باشگاه مهندسی نیست.
من یه سوال اصولی دارم
اگه مدیران سایت مخالف تالارهای غیر علمی هستن (با توجه به علمی بودن اصل سایت) ، بیایید اصلا" تالارهای غیر علمی رو حذف کنید
حالا اگه تالارهای غیر علمی وجود داره ، پس بگذارید هر کس حرف خودشو بزنه
البته این حرف من اصلا"به این معنا نیست که حرف هایی زده بشه که سایت به خطر بیفته
به نظر من اگه تالارهای غیر علمی حذف بشوند ، خیال هممون راحت میشه

hami_life
2008/2/20, 12:07 PM
ادرس ادمین و بدید من برم در خونشون من نمره ی استاتیکم رو گرفتم این که دیگه:whistle:

maral55
2008/2/20, 12:14 PM
من یه سوال اصولی دارم
اگه مدیران سایت مخالف تالارهای غیر علمی هستن (با توجه به علمی بودن اصل سایت) ، بیایید اصلا" تالارهای غیر علمی رو حذف کنید
حالا اگه تالارهای غیر علمی وجود داره ، پس بگذارید هر کس حرف خودشو بزنه
البته این حرف من اصلا"به این معنا نیست که حرف هایی زده بشه که سایت به خطر بیفته
به نظر من اگه تالارهای غیر علمی حذف بشوند ، خیال هممون راحت میشه

نظر بنده هم همین بود اما هر تالار اختصاصی نیاز به گفتگوی آزاد داره برای موضوعاتی که به تخصص ها ربط پیدا نمیکنن با نگاهی اجمالی به اکثر تالار های تخصصی موجود در اینترنت هم این موضوع رو می تونید مشاهد کنید.
به نظر من هم اینجا تالار گفتگوی ازاد و زنگ تفریح خیلی زیادی این اواخر ازاد شده بودن و الان هم که دیگه....
و واقعا هم به نظر من خیلی تاسف باره که توی یک جوی که همه تحصیل کرده و مهندس هستن یک سایت محبور بشه برای جلوگیری از چنین اتفاق هایی تالار گفتگوی آزادشو ببنده این یعنی توهین به همه ما.

Matrix
2008/2/20, 12:59 PM
مارال جان نيازي به توضيح نيست عزيزم.

من يه عكس از اون پست دارم كه واسه ادمين ميفرستم و اون ميبينه كه كش داره بوده يا نه ! اين آقا راست ميگه يا نه !

زياد نگران نباشيد . اتفاقا" از دروغاش ميشه كاملا" متهمش كرد!

Matrix
2008/2/20, 01:02 PM
بعد اين همه مدت كه مدير بودم ، ديگه اينو ياد گرفتم كه قبل از ويرايش پست بايد دليل و مدرك جمع كنم.

maral55
2008/2/20, 01:03 PM
مارال جان نيازي به توضيح نيست عزيزم.

من يه عكس از اون پست دارم كه واسه ادمين ميفرستم و اون ميبينه كه كش داره بوده يا نه ! اين آقا راست ميگه يا نه !

زياد نگران نباشيد . اتفاقا" از دروغاش ميشه كاملا" متهمش كرد!

بله پاکش کردم نیازی به توضیح نیست دیگه.

Matrix
2008/2/20, 01:34 PM
چرا واسش حرف در میارین ؟ خوب نیست پشت سر کسی حرف در بیارین . شما ادعای مسلمونی دارین مثلا ؟
نیما خودش میگه اخطار گرفته بود ولی اخطاراش موضوع دیگه ای داشت . همون بحث هاش بوده توی سایت و اصلا کار غیر اخلاقی نکرده بود .
همه بدونین که نیما واسه بهتر شدن سایت هر کاری رو میکرد ولی ماتریکس خان بارها جلوی پاش سنگ انداخت و به بهانه های مختلف بهش اخطار داد تا اینکه اخراجش کرد وقتی دید نمیتونه کاری بکنه

ببین وقتی از قوانین اطلاعی نداری چرا یه بیگناه رو اخراج کردی ؟
اگه بهت ثابت کنم که اشتباه کردی نیمارو برمیگردونی و ازش معذرت خواهی کنی ؟

راستي من جز الآن كي به نيما اخطار دادم !؟

ملت بريد به اين لينكه پايين مشخص ميشه صحت حرفهاي نيما ... ببخشيد .. دوست نيما

http://www.iran-eng.com/member.php?u=10815

Matrix
2008/2/20, 01:43 PM
سروش خان گفتند :
اگه کلمه " س ک س " ( البته بصورت سر هم ) رو در گوگل بنویسی صفحه ای میاد که نوشته " دسترسی به این سایت ..... " . من ایونو قبول دارم .
ولی اگه کلمه رو دقیقا به این صورت " س ک س " ( جداگانه ) بنویسی گوگل یا همون فیل تر مخابرات هیچ ایرادی رو نمیگیره . یعنی همون جوری که اون دوستمون کلمه رو نوشتند و اخطار گرفتند .
ولی حرف من اینه که با توجه به اینکه کلمه ای نظیر این رو هیچ شخصی توی سایت نمیتونه بنویسه چون سایت بطر خودکار این کلمه رو سانسور میکنه . درسته یا نه ؟ امیدوارم خود شما اینو قبول داشته باشید .
پس با این اوصاف نیما چج.ری اون کلمه رو تونست سر هم بنویسه ؟
پس نتیجه میگیریم که نیما ( همونجوری که خودش گفته ) این کلمه رو بصورت کشدار نوشته . می دونید کشدار چیه ؟ اگه نمیدونید اینم توضیحش :
در کلمات فارسی اگه دکمه( Ctrl + حرف ت ) رو نگه دارید ، هر حرفی که بخواهید کش دار میشود مثلا کلمه نیما که به این صورت میتوان نوشت " نیــــــــــما".
خوب پس اون کلمه ای رو که نیما نوشته بود به همین شیوه بود .
حالا شما اگه اون کلمه ای رو که نیما نوشته بود رو در موتور جستجوگر تایپ کنید متوجه خواهید شد که فیل تر مخابرات هیچ ایرادی رو نمیگیره و کلمه کاملا مجازه .
پس فرقی بین کلمه ای که دوستان نوشته بودند با کلمه ای که نیما نوشته بود نیست .
حالا اگه جرمش اخراجه پس چرا نیما فقط باید اخراج شه ؟ و اگر جرمش اخطاره پس چرا نیما اخراج شده ؟
http://www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif http://www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif (http://www.iran-eng.ir/reputation.php?p=120033) http://www.iran-eng.ir/images/buttons/report.gif (http://www.iran-eng.ir/report.php?p=120033) http://www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif

دوست من گاف دادي رفت !:w15:

عزيز من كي گفته سايت خودش اون رو سانسور ميكنه؟ اصلا" همچين اتفاقي نميفته.

بسه ديگه. بيش از اين خودتو خراب نكن.

پیرجو
2008/2/20, 01:44 PM
شما ها خجالت نمی کشید که این حرف ها رو در سایت بیان می کنید چه باعث مشکل در سایت شود و چه نشود. آیا در شان و منزلت یک دانشجو ... اون هم دانشجوی مهندسی یا یک مهندس می باشد که بیاید از این کلمات و اصطلاحات استفاده کند؟ من دیشب دیدم که این چند کاربر برای خودشون دارن این گونه سوال می پرسن و جالب اینکه یکی هم نشسته و جواب هم می دهد... پس حتما خوشش می آمد که از این سوال ها ازش پرسیده شود.....
من اون لینک رو برای مدیر تالار ارسال کردم و خواستار اخراج اون کاربران شدم. حالا حرفی هست به من بگید!

Matrix
2008/2/20, 01:51 PM

ماتریکس خان این دوکلمه رو دیدی که ستاره داره ؟
کلمه اول س ک س هست و کلمه دوم فیلت ر .
دیدی سانسور شد ؟
واست متاسفم که یه همچین قانون ساده ای رو بلد نیستی

ببين چقدر اينو تكرار ميكنه ! واقعا" خجالت داره !

پیرجو
2008/2/20, 02:02 PM
استفاده از کلمات نامناسب.. و نوشتن آن ها... خودتون بهتر می دونید که کدوم کلمات منظورم می باشد.

maxer
2008/2/20, 02:03 PM
شما ها خجالت نمی کشید که این حرف ها رو در سایت بیان می کنید چه باعث مشکل در سایت شود و چه نشود. آیا در شان و منزلت یک دانشجو ... اون هم دانشجوی مهندسی یا یک مهندس می باشد که بیاید از این کلمات و اصطلاحات استفاده کند؟ من دیشب دیدم که این چند کاربر برای خودشون دارن این گونه سوال می پرسن و جالب اینکه یکی هم نشسته و جواب هم می دهد... پس حتما خوشش می آمد که از این سوال ها ازش پرسیده شود.....
من اون لینک رو برای مدیر تالار ارسال کردم و خواستار اخراج اون کاربران شدم. حالا حرفی هست به من بگید!

با بهتاشک عزیز موافقم.........
اولآ که نباید بگذاریم این اتفاقات بیافته..........دوم این که حالا که افتاده چرا اینقدر کشش میدین........
سوم این که همونطور که قبلآ اشاره کردم مدیران هر طور که صلاح سایت باشه عمل میکنن.....
اگه من هم بودم شاید همین کار ها رو میکردم.....

اخطار ....پرونده رو همینجا ببندیم بهتره............. فکر میکنم داره کم کم باعث توهین به یک دیگر میشه....:warn::warn::warn:

پیرجو
2008/2/20, 02:12 PM
نه همه کلامت زشت رو به سایت داده نشده که فیـلتر شود. فقط بعضی از کلمات می باشد. ما که بیکار نیستیم که بشینیم و همه ی کلمات رو وارد کنیم. ما حداقل فکر کردیم که کاربران اینقدر سطح فکرشون بالا هست که این گونه برخورد نکنن... من واقعا دارم تعجب می کنم که همچین آدم هایی اسم خودشون رو دانشجو و یا شخص تحصیل کرده می گذارند که از این کارها انجام می دهند.
بعدش هم اگر قرار باشه کسی ناراحت بشه اون ما هستیم نه کاربران.. که داریم حداقل برای رفاه حال کاربران تمامی سعی مان رو می کنیم.. حالا چندتا کاربر که با نوشتن کلمات زشت خودشون باعث ایجاد دردسر در سایت می شوند.. که هیچ و بماند.. و تازه وقتی هم اخطار می دهیم می آیند و می گویند که کار شما اشتباه بود.. پس کار اون اشخاصی که از این کلمات استفاده می کنند چی...؟؟؟؟ اون ها همه کارشون درست و بی عیب و نقص... حتما هین طور که می گویید....!!!!

maxer
2008/2/20, 02:46 PM
اینجاست که میگم ادمین منو بازرس کنه بهتره...............:D

وگر نه تا حالا جمع شده بود رفته بود این مسائل........

Matrix
2008/2/20, 03:20 PM
ادمین محترم یه سوال دارم :
مگه اخطارهای قبلی که تاریخ انقضاشون گذشته بازم تاثیر دارن ؟ مگه همه جا قانون این نیست که تاریخ انقشا که تموم شد اونوقت دیگه از صفر شروع میشه ؟

من به جاي ادمين به شما جواب ميدم كه:

بله . دقيقا" همينطوريه! و دوباره از صفر شروع ميشه و امتيازهايي كه قبلا" كم شده لحاظ نميشه!

----------------

البته فكر ميكنم اينم منطقي باشه كه وقتي سه نفر حقشون اخراج شدنه ، دو تا از اونا اگه اولين بارشون باشه ، بشه بخشيدشون ! ولي اون يكي كه قبلا" هم سابقه داشته و بارها اخطار گرفته رو نشه بخشيد و مطابق عملش مجازاتش كرد!

maxer
2008/2/20, 04:09 PM
دوستان عزیز خواهش میکنم با احترام کامل با هم صحبت کنید........مشکل قابل حله.......:surprised:

Matrix
2008/2/20, 04:12 PM
شما خودتو جای کسی جا نزن . بهتره حد خودتو بشناسی . جو نگیردت ...
اخطار داریم تا اخطار .
دلیل اونا هم ربطی به این موضوع نداره . شما خودتو قاطی نکن

چشم دوست من.

فقط ادمين به من گفته بود كه وقتي نيستم ، كاربرا رو راهنمايي كن اگه سوالي چيزي دارند .

ديگه تكرار نميشه. من معذرت ميخوام !

اشکان فروتن
2008/2/20, 04:35 PM
اه
حالمون به هم خورد از این بچه بازیا . . .
هر کی ندونه فکر میکنه شما 15 یا 16 سالتونه !!!!!
قضیه رو جمع کنید بره

nino
2008/2/20, 04:46 PM
:w13::w00::w06::w09:
خدایا ادمین کی میاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matrix
2008/2/20, 04:48 PM
چشم .
منم میدونم یکی یه بچه بازی در اورده دیگه همه نباید چوبشو بخورن...
آقای ashkan1360 ما کوچیکیم . فقط حیفه که سایت شده محل تاخت و تازه بچه مدرسه ای ها !!!:biggrin:
واقعا" ...

شما راست ميگي نيما جان . لطف داري
من ارادت دارم!

نازي_مو
2008/2/20, 05:39 PM
برای من این جالب که فعال ترین عضو تالار شیمی و کلا می شه گفت از نظر علمی از همه فعال تر به این راحتی اخراج می شه اونم تازه توسط مدیر تالار شیمی خیلی جالبه ؟:eek:

atousa_m
2008/2/20, 05:43 PM
موافقم نازی جون . نیما حداقل به خاطر فعالیتش توی تالارهای علمی نباد اخراج می شد . همه خوب می دونن که نیما توی تمام تالارهای علمی فعال هست . و باز هم همه خوب می دونن که این آتیشا از کجا بلند می شه . همه می دونن که ریشه در یک خصومت ....گانه داره .

به نظر من بهتره که ماتریکس عذر خواهی کنه و نیما سریعا برگردونده بشه . وگرنه کی می خواد جواب کاربرای تالار شیمی رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Matrix
2008/2/20, 05:49 PM
موافقم نازی جون . نیما حداقل به خاطر فعالیتش توی تالارهای علمی نباد اخراج می شد . همه خوب می دونن که نیما توی تمام تالارهای علمی فعال هست . و باز هم همه خوب می دونن که این آتیشا از کجا بلند می شه . همه می دونن که ریشه در یک خصومت ....گانه داره .

به نظر من بهتره که ماتریکس عذر خواهی کنه و نیما سریعا برگردونده بشه . وگرنه کی می خواد جواب کاربرای تالار شیمی رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون آقا اميرگشتاسبي كه اين حرفا رو به من زد كجاست !؟ چرا چيزي نميگه ؟؟؟

برادر كوچك من. ماتريكس.يك بار در پستي خصوصي از شما تمجيد كردم و اكنون نيز شما را مي ستايم زيرا بيش ار هم سن و سال هاي خويش مي فهميد.اما اين دانش و فهم به اين معنا نيست كه دچار غرور شويد.زياد از اين كه در دانشگاهي خوب قبول مي شويد مطمئن نباشيد.زيرا وقت گران بار شما در اين سايت هرز مي رود.شما هنوز بسيار جوان هستيد و خام و مي بايست بسيار بياموزيد.اين كه شما در اين جا مدير هستيد گناه شما نيست بلكه خطاي ادمين است كه شما را با اين سن كم بر گروهي به مراتب مسن تر و با دانش تر مسلط كرده و اين موضوع موجب غرور بيش از حد شما شده و اين غرور چشم حقيقت بين شما را كور كرده.
اكثر ما كه در اين سايت هستيم دوران شما را سال هاي سال است كه سپري كرديم.دوراني سر شار از غرور.دوراني را كه در آن كوچكترين پيروزي ها بسيار بزرگ در نظر آيد.
ابو علي سينا.بسيار برتر از شما بود اما هيچ گاه و در هيچ مقامي حرمت شكني نكرد.چگونه است كه شما به راحتي حرمت بزرگان مي شكنيد؟
من نمي دانم شما در كجا ساكن هستيد اما گفتار شما نشان از آن دارد كه خارج از تهران و ديگر شهر هاي بزرگ مي زييد.زيرا در شهر هاي كوچك تر رشد اجتماعي كند تر است و اين كندي رشد از نوع برخورد شما با دوستان مشهود است
برادر كوچك من
در شما بزرگي نهان است اما به آن شرط كه در پرورش آن كوشا باشيد
شما اگر علامه ي دهر نيز باشيد اما بويي از آداب معاشرت نبرده باشيد در هيچ كجا هيچ محلي از اعراب نداريد
زياده باد به غبغب داريد
در منش خويش تجديد نظر كنيد
دوستار تو
اميرگشتاسب صالحي

atousa_m
2008/2/20, 05:54 PM
لطفا متن آقای امیرگشتاسب صالحی رو با دقت بخون . مخصوصا خط های آخرشو :

"در شما بزرگي نهان است اما به آن شرط كه در پرورش آن كوشا باشيد
شما اگر علامه ي دهر نيز باشيد اما بويي از آداب معاشرت نبرده باشيد در هيچ كجا هيچ محلي از اعراب نداريد
زياده باد به غبغب داريد
در منش خويش تجديد نظر كنيد"

من هنوزم می گم اشتباه کردی

elahe_dieu
2008/2/20, 06:50 PM
من نمیخواستم پست بدم
چون به نظرم دیگه بحث کردن فایده ای نداره

ولی خیلی بهم توهین شد
تهمت زده شد و غیره

این که من بیام اعتقاد یک نفر رو در مورد .... بپرسم دلیل بر این نمیشه که من قصد دوستی و هزار چیز دیگه دارم ( با توجه به پیغام اخطار توسط ماتریکس )

و این که میبینم مدیران دیگه سایت هم از ایشون طرفداری کردن متاسفم

من فکر نمیکنم هر چیزی بر خلاف عقیده یک نفر باشه دلیل میشه که به طرف مقابلش بگه اسمتو گذاشتی داتشجو و مهندس و خجالت داره و این حرفا

من وقتی دیدم تو یه تاپیک که الان یادم نیست کجا بود در مورد .... صحبت شده خوشحال شدم فکر کردم اینجا و آدماش با بقیه فرق دارن
.... رو وقتی میشنون اخ و تف نمیکنن یا دستشون گاز بگیرن که خدا مرگم بده
فکر میکردم خیلی عاقلانه تر و روشن فکرانه تر با ابن موضوع برخورد میکنن

همیشه درد ما این بوده که دین رو با مذهب قاطی میکردیم
دین این نیاز رو رد نمیکنه و حتی اموزش میده ولی متاسفانه تو مملکت ما وقتی حرف از ... میشه همه فکر میکنن چه گناه کبیره ای است و هیچ کس نباید در موردش صحبت کنه

دوستان من اگه عقیده یک نفر رو در این مورد میپرسم دلیلم اینه که میخوام نظر یک جوان هم سن و سال خودمو در موردش بدونم و این حمل بر چیزی نیست که اسمشو بشه گذاشت دوستی یا دنبال چیزی بودن
خیر
بهتره یکم چشماتونو نسبت به این مسائل باز کنین
این جماعت دانشجو و تحصیل کرده باید با یه عده ادمی که یه سری چیزای گنگ از دین برداشت کردن و چماق کردن میزنن تو سر بقیه فرق داشته باشن

ولی انگار اشتباه کرده بودم

دیگه حرفی ندارم

شب همگی خوش

Matrix
2008/2/20, 06:57 PM
من نمیخواستم پست بدم
چون به نظرم دیگه بحث کردن فایده ای نداره

ولی خیلی بهم توهین شد
تهمت زده شد و غیره

این که من بیام اعتقاد یک نفر رو در مورد .... بپرسم دلیل بر این نمیشه که من قصد دوستی و هزار چیز دیگه دارم ( با توجه به پیغام اخطار توسط ماتریکس )

و این که میبینم مدیران دیگه سایت هم از ایشون طرفداری کردن متاسفم

من فکر نمیکنم هر چیزی بر خلاف عقیده یک نفر باشه دلیل میشه که به طرف مقابلش بگه اسمتو گذاشتی داتشجو و مهندس و خجالت داره و این حرفا

من وقتی دیدم تو یه تاپیک که الان یادم نیست کجا بود در مورد .... صحبت شده خوشحال شدم فکر کردم اینجا و آدماش با بقیه فرق دارن
.... رو وقتی میشنون اخ و تف نمیکنن یا دستشون گاز بگیرن که خدا مرگم بده
فکر میکردم خیلی عاقلانه تر و روشن فکرانه تر با ابن موضوع برخورد میکنن

همیشه درد ما این بوده که دین رو با مذهب قاطی میکردیم
دین این نیاز رو رد نمیکنه و حتی اموزش میده ولی متاسفانه تو مملکت ما وقتی حرف از ... میشه همه فکر میکنن چه گناه کبیره ای است و هیچ کس نباید در موردش صحبت کنه

دوستان من اگه عقیده یک نفر رو در این مورد میپرسم دلیلم اینه که میخوام نظر یک جوان هم سن و سال خودمو در موردش بدونم و این حمل بر چیزی نیست که اسمشو بشه گذاشت دوستی یا دنبال چیزی بودن
خیر
بهتره یکم چشماتونو نسبت به این مسائل باز کنین
این جماعت دانشجو و تحصیل کرده باید با یه عده ادمی که یه سری چیزای گنگ از دین برداشت کردن و چماق کردن میزنن تو سر بقیه فرق داشته باشن

ولی انگار اشتباه کرده بودم

دیگه حرفی ندارم

شب همگی خوش

كدوم توهين و تهمت !!!!!؟

من گفتم كه اينجا جاي اين حرفها نيست ! و از شما بعيد بوده كه همچين بحثي رو راه بندازيد ! اين تهمته !!!؟

----------------------

به هر حال !

تو اين باشگاه هيچ جايي واسه ي عقايد ايچنيني نداره .

خيلي جالبه ! من و شما كه تا ديروز در مورد عقايدمون بحث ميكرديم و تا حدود زيادي هم موافق بوديم ... نميدونم چرا يكدفعه ..!

جالبتر اينجاست كه نيما اعتراض ميكنه كه چرا به اونا فقط اخطار دادي و منو اخراج كردي !!! نديده بودم در مورد يكي بخشش كني ، بعد يه چيزي هم بدهكار بشي !!!

amin001
2008/2/20, 07:19 PM
ببخشید من از همه جا بی خبرم ولی تازه یه چیزایی فهمیدم....
به نظرم خیلی بچه گانه هست که اگه کسی در مورد *** حرف بزنه بیایم و بکوبیمش....
نه به ما نه به اون غرب به اصطلاح لعنت شده شما که یکی از فامیل هامون که در کشور استکبار جهانی زندگی میکنه!!!! میگفت که در دوره راهنمایی برای بچه ها کلاسی به اسمهs e x ilogy دارن که بچه ها رو انقدر مطلع میکنند که ....
که.....؟
وای وای.... ناظر سایت بیا من رو هم اخراج کن اخه قصد من هم تحریک اذهان و گمراهی و فریب عامه هست....
هه هه....
اینجا ایرانه...
؟
!
....

اشکان فروتن
2008/2/20, 07:36 PM
برای من این جالب که فعال ترین عضو تالار شیمی و کلا می شه گفت از نظر علمی از همه فعال تر به این راحتی اخراج می شه اونم تازه توسط مدیر تالار شیمی خیلی جالبه ؟:eek:
شرمنده که وسط دعوا نرخ تعیین میکنم
منظورتون تالار مهندسی شیمی هست ؟

پیرجو
2008/2/20, 07:52 PM
نمی خواهید این بحث رو تمام کنید.... هیچ اشکالی نداره... برای اینکه دیگه از این مشکل ها نداشته باشیم من هم یک راه دارم...
همین جا بخاطر این نوع رفتارتون به همه کاربرهایی که در تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح بودن و فکر میکنند بهشون توهین شده از طرف مدیر این تالار... قول می دهم تمامی تلاشم رو بکنم که این دو تالار از سایت حذف شود و دیگر فکر نمی کنم توهین آنچنانی صورت بگیرد در تالارهای دیگر به این دلیل که از بحث های بچه گانه وجود ندارد.
مرد و قولش......

amirgb
2008/2/20, 07:55 PM
درود
من قرار نبود پست بدم
اما به چند دلیل این پست را می دهم
1_نیما خواست تا در بحث شرکت کنم
2_ماتریکس خواست
3_دفعه ی قبل که دعوا شد و اتفاقا ماتریکس مثل اینجا یک طرف دعوا بود به لطف ادمین و باقی مدیران همه چیز به نفع ماتریکس تموم شد و نتیجه این شد که حضور خیلی از کاربر های خوب سایت کمرنگ شد
از نظر من این دعوا ریشه در بچگی ماتریکس داره و تا حدودی فرهنگ غلط ما
اینکه ما نمی توانیم بحث در مورد مسایل ***ی را درست حضم کنیم
اینکه تا هر جا صحبت *** و ***ولوژی پیش میاد ذهن بیمار و مریض ما برداشت بدی انجام می دهد.
آن آقایی که بحث در مورد مسایل ***ی را دور از شان دانشجو و مهندسین می داند از خرد کم بهره اند
مگر در شما این نیاز وجود ندارد؟هر نیازی برای رفع شدن نیاز به آگاهی دارد و راه رسیدن به آگاهی بحث و تبادل نظر است.
مگر تا کنون در خیابان ها به تابلوی پزشکان نگاه نکرده اید؟نام ***ولوژیست برایتان بیگانه است؟

در جامعه ی خشک مقدس ما تا قبل از ازدواج هر گونه بحثی در این زمینه را نشان از انحراف شخصیتی فرد تلقی می کنند و با آن برخورد می کنند که این دیدگاه متاسفانه در میان مدیران این سایت نیز به وضوح مشاهده می شود
همین دیدگاه غلط است که امروزه ایران بزرگترین کشور درگیر با مسایل عدم توازن شخصیت جنسیست.بحث و تبادل نظر در مسیر صحیح و منطقی و به دور از اهانت و بی حرمتی باعث می گردد تا فرد یا افراد در زندگی زناشویی کمتر با مسایل و مشکلات ناشی از عدم آگاهی صحیح از این مسایل برخورد نماید.چیزی که امروزه به یکی از اصلی ترین دلایل طلاق منجر گردیده.
این تنگ نظری و دید محدود و ذهن بن بست شماست که دور از شخصیت یک دانشجوی قرن 21 است.
از طرفی برخی به نحوی در مورد تالار های گفت و گو و زنگ تفریح حرف می زنند که گویی تفریح بر مهندسان حرام است.
در نهایت باز هم میگویم خطا از آنجا سر زده که نوجوانی نو پا را به مدیریت بخشی منسوب کرده اند که بسیار از او بزرگ تر می باشند
من به شخصه 8 سال از او بزرگ تر هستم وقتی محبت مرا آنگونه پاسخ می گوید دیگر چه انتظاری می بایست از او داشته باشم؟غرور و تکبر چشم خرد او را کور کرده.کودکان امروز در دنیایی متفاوت از آنچه ما در آن بزرگ شدیم بزرگ می شوند .نه ما از او درک صحیحی داری. نه او از ما.
به این است که او همچون دیگران کاربر عادی سایت باشد.تا مدیر.
در پناه ایزد یکتا

amirgb
2008/2/20, 08:00 PM
نمی خواهید این بحث رو تمام کنید.... هیچ اشکالی نداره... برای اینکه دیگه از این مشکل ها نداشته باشیم من هم یک راه دارم...
همین جا بخاطر این نوع رفتارتون به همه کاربرهایی که در تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح بودن و فکر میکنند بهشون توهین شده از طرف مدیر این تالار... قول می دهم تمامی تلاشم رو بکنم که این دو تالار از سایت حذف شود و دیگر فکر نمی کنم توهین آنچنانی صورت بگیرد در تالارهای دیگر به این دلیل که از بحث های بچه گانه وجود ندارد.
مرد و قولش......
همیشه پاک کردن صورت مساله بهترین راه حل نیست بهتاشک جان
آب از چشمه گل آلوده
من در میان مدیران شما را با منطق ترین می پنداشتم
این برخورد قهری از شما بعید به نظر می رسید

amin001
2008/2/20, 08:05 PM
مرد و قولش......

خیلی خندیدیمhttp://www.talarebourse.com/forum/images/smilies/24.gif
چه مدیریت قوی داری.....از یه طرف میخوای ماجرا رو تموم کنی از یه طرف باز یه حرفی میزنی که دعوا ادامه دار تر که هیچ اتش اش هم تند تر بشهhttp://www.talarebourse.com/forum/images/smilies/19.gif
شب خوش....http://www.talarebourse.com/forum/images/smilies/24.gif

پیرجو
2008/2/20, 08:11 PM
خیلی معذرت می خواهم. می تونم بپرسم کجای این سایت مربوط به اینگونه بحث ها می باشد که شما می گویید ذهن بیمار ما..... سایت های زیادی هستن که برای این گونه کارها طراحی شده اند... کاربران خیلی دوست دارن از این بحث ها بکنند می توانند به چت رم مراجعه کنند... و بحثشون رو اونجا مطرح کنند... کتاب های علمی زیادی در این رابطه نوشته شده....
اینجا جای اینگونه بحث ها نیست....
بنظر شما بهترین راه چیست؟؟؟ آزاد گذاشتن این گونه بحث ها... و فیـتلر شدن سایت...
شما می گویید که پاک کردن صورت مسئله بهترین راه حل نیست!!! خب .. کاملا درسته..
ولی چرا شما این رو نمی گویید که آیا بیان اینگونه بحث ها صحیح است؟؟ اون هم در جایی که اسمش باشگاه مهندسان نامیده شده؟؟؟

eng-rafiei
2008/2/20, 08:30 PM
اگه این سایت جنبه این مسائل رو نداره ، همون بهتر که این دو تا تالار حذف بشه به جاش پیشنهاد میکنم یه تالار بزنید بحث و گفتگو برای زیر 16 سال ،

من که خدا رو شکر تو این باشگاه چند تا رفیق فابریک پیدا کردم و از لحظه به لحظه با هم بودنمون هم دارم لذت میبرم ...

حسرتش هم بمونه واسه کسایی که نمیتونن با کسی ارتباط برقرار کنن ...

همچین میگن باشگاه مهندسان آدم فکر میکنه تو دانشگاه آکسفورد داره قدم میزنه ، شما هم چند سال مهر مدرک مهندسیتون مثل من خشک بشه از این جو میاین بیرون انشاله

eng-rafiei
2008/2/20, 08:33 PM
یه تالار دیگه هم میتونید بزنید ، به نظر من و ادمین و این پسرم ماتریکس خیلی پر محتوا اومد ....

تالار کل کل در مورد سپاهان

:w15:

atousa_m
2008/2/20, 08:52 PM
اینجا هم مثل دانشگاه می مونه .

یه روز به خاطر نمره با استادم دعوام شد وقتی برگه ام رو کشیدن بیرون و دیدن حق با من بوده ، همه ی استادها به طرفداری از استاد خاطی پرداختند و منو متهم به دست بردن توی برگه ام کردن . اینجا هم همینه . وقتی یه مدیری ( که البته از نظر من مدیر نیست) اشتباهی می کنه ، بقیه پشتشو میگیرن که اگه یه وقت خودشون توی این موقعیت گیر کردن ، پسر گل بابا هواشون رو داشته باشه :w24:

آقای بهتاشک از شما بعید بود ، فکر می کنم خودتون عنوان کاربر فعال مهندسی شیمی رو به نیما داده بودین نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امین تو هم گل کاشتی با این نظراتت
پایه اتم تا صبح;)

amirgb
2008/2/20, 09:06 PM
خیلی معذرت می خواهم. می تونم بپرسم کجای این سایت مربوط به اینگونه بحث ها می باشد که شما می گویید ذهن بیمار ما..... سایت های زیادی هستن که برای این گونه کارها طراحی شده اند... کاربران خیلی دوست دارن از این بحث ها بکنند می توانند به چت رم مراجعه کنند... و بحثشون رو اونجا مطرح کنند... کتاب های علمی زیادی در این رابطه نوشته شده....
ولی چرا شما این رو نمی گویید که آیا بیان اینگونه بحث ها صحیح است؟؟ اون هم در جایی که اسمش باشگاه مهندسان نامیده شده؟؟؟
من کلی گفتم
در مورد جامعه ای حرف زدم که خودم هم عضوش هستم
من اون پست ها را نخوندم و از اونها دفاع نمی کنم در پستم هم اشاره کردم به شرطی که بحث از مسیر اعتدال . منطق خارج نشه
در این مورد که آیا بیان این مسایل در این سایت صحیح هست یا خیر . این موضوع بستگی به نوع بیان دارد
اگر از دیدگاه علمی و یا جامعه شناختی بیان بشه بله

amirgb
2008/2/20, 09:11 PM
یک مطلب را یادم رفت تا گوش زد کنم
ماتریکس در گفت و گوی خصوصی با نیما برخی از ما را نخاله خطاب کرده
با تعریفی که من از نخاله می دانم در این جا مصداقی جز خود ماتریکس نمی یابم
زیرا نخاله هر آن چیزی را گویند که از جنس اکثریت نباشد و چون در اینجا اکثریت مهندس و یا دانشجو می باشند مصداق نخاله برازنده ی کسی جز ایشان نیست

eng-rafiei
2008/2/20, 09:13 PM
اصلا واسه خود این پسرم هم خطرناک بین مردهای بزرگتر از خودش باشه ... خطرناک حسن :D

اشکان فروتن
2008/2/20, 09:41 PM
توی کتاب سینوهه نوشته که اگه یه دکتری اشتباه میکرد و باعث مرگ کسی میشد ، دیگر پزشکان هم میگفتند که حق با اون پزشک بوده و بیمار واقعا" در شرف مرگ بوده و میمرده . . .

ببخشید ، مثل اینکه ربطی نداشت.

اشکان فروتن
2008/2/20, 09:43 PM

شبیه این موضوع رو من هم شنیدم و . . .

اشکان فروتن
2008/2/20, 09:50 PM
وقتی سرباز بودم (ستوان 2) حدود 60 تا سرباز داشتم و بعضی وقت ها مجبور میشدم باهاشون شدید برخورد کنم ، حتی یک روزی برای یکیشون 5 روز پشت بازداشت نوشتم و . . .

amin001
2008/2/20, 09:55 PM
وقتی سرباز بودم (ستوان 2) حدود 60 تا سرباز داشتم و بعضی وقت ها مجبور میشدم باهاشون شدید برخورد کنم ، حتی یک روزی برای یکیشون 5 روز پشت بازداشت نوشتم و . . .

:biggrin: به قیافه اواتارت میخوره که بدجنس باشی...ای شیطون

elahe_dieu
2008/2/20, 10:22 PM
amirgb عزیز هر انچه را که من سعی در گفتنش داشتم به درستی بیان کردند
متشکرم

hami_life
2008/2/20, 10:28 PM
من اقای ماترکس رو قبول دلرم اگر هم اقا نیما اخراج شده تخصیر منه پس دیگه این بحث رو ادامه ندین :mad:
لطفا"

elahe_dieu
2008/2/20, 10:40 PM
كدوم توهين و تهمت !!!!!؟

من گفتم كه اينجا جاي اين حرفها نيست ! و از شما بعيد بوده كه همچين بحثي رو راه بندازيد ! اين تهمته !!!؟

----------------------

به هر حال !

تو اين باشگاه هيچ جايي واسه ي عقايد ايچنيني نداره .

خيلي جالبه ! من و شما كه تا ديروز در مورد عقايدمون بحث ميكرديم و تا حدود زيادي هم موافق بوديم ... نميدونم چرا يكدفعه ..!

جالبتر اينجاست كه نيما اعتراض ميكنه كه چرا به اونا فقط اخطار دادي و منو اخراج كردي !!! نديده بودم در مورد يكي بخشش كني ، بعد يه چيزي هم بدهكار بشي !!!

واقعا" كه از ديدن يه همچين كلماتي تو پستهاتون آدم رو به خجالت كشيدن ميندازيد !

عزيز من اينجا باشگاه مهندسان ايراني هست نه انجمن س.. و دوستي !

ماتریکس من به اینا میگم توهین
اولا یه همچین کلماتی منظور شما همون کلمه .... بود که من باز هم میگم که تو هم مثل خیلی های دیگه تو این سایت داری چماق میکنی و میزنی تو سر ادما
مثل این سایت هایی که به خاطر این کلمه ف ی ل ت ر میشن
حالا این میتونه بدترین بحث ها در موردش باشه یا یه بحث روانشناسی یا هر چیز دیگه
ولی چون این کلمه هست باید ف ی ل ت ر بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوما وقتی شما به من میگین اینجا انجمن ... و دوستی نیست یعنی من یه همچین قصدی داشتم غیر از اینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد بحث های من و شما هم باید بگم ممکنه دو نفر در مورد بعضی چیزا توافق نظر داشته باشن ولی ممکنه در مورد یک مسئله مخالف هم فکر کنن

leanthinker
2008/2/20, 10:42 PM
سلام دوستان
من نمیدونم چرا هروقت دوروز نمیام سایت باید در بدو ورودم شوکه شم!:w00:
صلواتی ختم کنید و بگذارید ادمین بیاد تا همه چیز مشخص بشه
تا کی باید جو اینجوری باشه؟
هیچ نظری نمیدم چون اصل پست ها و غیره رو ندیدم
البته اگرم دیده بودم بازم نظری نداشتم...:w12:
خدا بخیر گرداناد
موفق باشید
-----------------------
پ.ن: یکی نیست بگه تو که نظری نداری وا3 چی نظر میD !!!

hami_life
2008/2/20, 10:47 PM
الهه خانم من از شما خواهش می کنم همین جا بحث رو تموم کنید به خاطر من :w12:

elahe_dieu
2008/2/20, 10:50 PM
لطفا این قدر خواهش نکن حامد عزیز
واسم محترمی ولی نمیتونم بشینم نگاه کنم هر چی بهم بگن

hami_life
2008/2/20, 11:02 PM
اقای همومن لطفا من خواهش کردم من قول میدم درست شه پس دیگه ادامه ندین

hami_life
2008/2/20, 11:04 PM
لطفا این قدر خواهش نکن حامد عزیز
واسم محترمی ولی نمیتونم بشینم نگاه کنم هر چی بهم بگن
الهه خانم من هم نمی ذارم به شما و هیچکس دیگه بی احترامی بشه و شخصیت شما برام از همه چی مهمتره ولی دگه فکر نمی کنم قشنگ باشه بحث رو بازم ادامه بدیم:w27:

amirgb
2008/2/20, 11:12 PM
حامد جان
سر قضیه قبلی هم همه سکوت کردیم
در نهایت ادمین رای به نفع سروش داد
الان هم سکوت کنیم همون جور میشه
مطمین باش اگه کوتاه بیایم ادمین که بیاد اولین کاری که می کنه اینه که به همه ی ما اخطار می ده که چزا نظم سایت را بهم زدیم
بعدش هم باز طرف سروش رو می گیره

hami_life
2008/2/20, 11:17 PM
من همه چی رو می دونم من کار سوروش رو تایید نمی کنم ولی به نظر من کارش اشتباه نبوده اون پست ها باید ویرایش میشد ولی کار اخراج نیما یه کم عجولانه بود که اون هم درست می شه

elahe_dieu
2008/2/20, 11:20 PM
حامد جان مسئله عمیق تر از این حرفاس

mmbidhendi
2008/2/20, 11:21 PM
من همه چی رو می دونم من کار سوروش رو تایید نمی کنم ولی به نظر من کارش اشتباه نبوده اون پست ها باید ویرایش میشد ولی کار اخراج نیما یه کم عجولانه بود که اون هم درست می شه

بهتر نبود بجای این همه بحث کمی صبر میکردید ؟؟؟؟؟؟

amirgb
2008/2/20, 11:30 PM
آقا مصطفی بعضی وقتا کاسه ی صبر آدم ها لبریز میشه
هر کسی اینجا به دلیلی از دست سروش ناراحته
و این ناراحتی ها الان به اجماع رسیدن

mmbidhendi
2008/2/20, 11:37 PM
آقا مصطفی بعضی وقتا کاسه ی صبر آدم ها لبریز میشه
هر کسی اینجا به دلیلی از دست سروش ناراحته
و این ناراحتی ها الان به اجماع رسیدن

خوب دوست عزیز بحث در اینه که شما فکر میکنی به اجماع رسیدی ! در صورتی که باید دید در چه جمعی و با چه تعداد رای به اجماع رسیدی و از چه مقدار رای جمع شده ! بزرگترین توهین اینه که از کسی تعریف کنیم و با یک اما اون رو مشروط ! من یکی به شخصه از دست هیچ کس ناراحت نیستم ، یک بار هم با نیما کل کل حسابی کردم توی انجمن موبایل و اینا ولی این دلیل نمیشه که کاسه صبر کسی لبریز بشه ! کلاً بیخیالی بهترین کاری بود که میشد کرد ، اگر هم نیاز به کوبیدن میبود بهترین کوبیدن این بود که بعد از دو هفته با کلی تبریک و تشکر از نیما استقبال میکردیم :)

ar ebrahimzadeh
2008/2/21, 09:01 AM
با تشکر از نظرات و کار سروش و گفته های بهتاش
سروش جان توجیه ات برای اخراج اشکال داره که عزیزان بهش خرده می گیرند . بحث این نیست که نوشتن فلان یا بهمان کلمه سایت را ***** می کند بحث این است که پرسیدن این سوال که شما تجربه داشتید یا نه ؟ بقول دوستان دانشمندم نه تنویر افکار در مورد مسئله مهم **** و نه هیچ برداشت روشن و علمی می شود از آن کرد . این کار لودگی است و نه چیز دیگر . در همان دنیای غربی هم که بعضی از بچه ها قید کرده اند حتی سوال در این زمینه یا زمینه های مشابه به مثابه توهین تلقی می شود و ورود در خصوصی ترین مسایل شخصی .
بحث علمی اساساً جائی در صندلی داغ با جملات کوتاه ندارد و نیاز به زمان مناسب و کلام مناسب و مکان مناسب دارد.
پدر توجیه بسوزد که ما هر چه می کشیم از دست توجیه می کشیم .

سلامت و سالم و پاک فکر باشید.

پیرجو
2008/2/21, 10:11 AM
این موضوع هم نشان دهنده عدم وجود صلاحیت جهت مدیریت است ؟
اشکال نداره.. من از همه دوستان معذرت می خواهم که این اتفاقات افتاد... بعد دلیلش رو توضیح می دهم... من با مدیر کل سایت حتما صحبت می کنم که نیما رو بیاره در سایت...
فقط اینجا هستم تا مدیر تشریف بیارن بعد از اون از حضور همتون مرخص می شوم و میروم.
یا حق...

اشکان فروتن
2008/2/21, 10:40 AM
اشکال نداره.. من از همه دوستان معذرت می خواهم که این اتفاقات افتاد... بعد دلیلش رو توضیح می دهم... من با مدیر کل سایت حتما صحبت می کنم که نیما رو بیاره در سایت...
فقط اینجا هستم تا مدیر تشریف بیارن بعد از اون از حضور همتون مرخص می شوم و میروم.
یا حق...
گنه کرد به بلخ آهنگری، به شوشتر زدند گردن مسگری
آخه این جریانها چه ربطی داره به رفتن تو ، بهتاش جان ؟ :w13:
من مطمئنم که نیما هم تمایلی به برگشتن به سایتی داشته باشه که تو توش نباشی

amirgb
2008/2/21, 11:01 AM
وقتی در یک بحث کار به توهین و افترا می رسه هیچ نتیجه گیری منطقی از آن بحث نمی شود داشت
از نظر من این بحث با این سبک و سیاق نتیجه ای در بر نخواهد داشت
در پناه ایزد دانای خردمند یکتا

maxer
2008/2/21, 12:32 PM
:warn::warn:.......اخطاری از عموی سایت( عموبهرام)

من از اول خواهش کردم با احترام کامل و بدون توهین با هم بحث و گفتگو کنید.....

ببینید به کجا رسید.............؟؟؟

من از دست سروش ناراحت که نیستم خیلی هم دوستش دارم( قابل توجه دوستی که گفتن به اجماع رسیده)........پس دیگه دست از سرش بردارید....... یکی این همه بهتون گیر بده چه حالی پیدا میکنید ......؟؟؟:gol:

نیما رو هم جدیدن باهاش دوست شدم (قبل از صندلی داغم) ایشالا بر میگرده به سایت.............:gol:

و اما بهتاشک عزیز...........سایت بدون شما هیچه........از فکر رفتن و این حرف ها بیاید بیرون....:gol:

همدیگه رو دوست داشته باشید

بهتر هم میشه به گفتگو پرداخت.....

بفرما-بشین - بتمرگ.....هر سه یک معنی میدن ....پس بهتره بهترین واژه رو بکار ببریم

پیرجو
2008/2/21, 12:57 PM
دلیل اخراج موقت نیما جان:
من از سروش جان خواستم تا اون دوتا کاربر رو اخطار بدهد و بعد نیما رو به صورت موقت اخراج کنه! چرا؟
نیما عضو فعال تالار مهندسی شیمی می باشد ولی مدتی بود که حضورش در تالار مهندسی شیمی کم رنگ شده بود.. به همین خاطر گفتم با این کار بهتره که به اون یک اخطار کوچک بدهم تا کمی بیشتر در تالار خودش حضور داشته باشه.. فقط همین ... از نظر من یک تنبیه کوچک بهتر از هزار تا نصیحت و حرف و حدیث می باشد. فقط همین.. من قصد دشمنی با شخص خاصی رو ندارم. اگر در تالار مهندسی شیمی تشریف بیاورید خودتون می بینید که من احترام خیلی زیادی به نیما و دیگر اعضا می گذارم. من دست نیما جان و همه دوستان گلی که در تالارها فعالیت می کنند و به خصوص تالار مهندسی شیمی رو می بوسم.

amirgb
2008/2/21, 01:45 PM
من از سروش جان خواستم تا اون دوتا کاربر رو اخطار بدهد و بعد نیما رو به صورت موقت اخراج کنه! چرا؟
نیما عضو فعال تالار مهندسی شیمی می باشد ولی مدتی بود که حضورش در تالار مهندسی شیمی کم رنگ شده بود.. به همین خاطر گفتم با این کار بهتره که به اون یک اخطار کوچک بدهم تا کمی بیشتر در تالار خودش حضور داشته باشه.. فقط همین ... از نظر من یک تنبیه کوچک بهتر از هزار تا نصیحت و حرف و حدیث می باشد. فقط همین.. من قصد دشمنی با شخص خاصی رو ندارم. اگر در تالار مهندسی شیمی تشریف بیاورید خودتون می بینید که من احترام خیلی زیادی به نیما و دیگر اعضا می گذارم. من دست نیما جان و همه دوستان گلی که در تالارها فعالیت می کنند و به خصوص تالار مهندسی شیمی رو می بوسم.
عزیز دلم
روی ماهشان را ببوس
دست برای بوسه زدن نیست

پیرجو
2008/2/21, 02:09 PM
عزیزم.. ممکنه نامحرم هم باشه... نکن اذیت همه چی رو که نمیشه بگم..:D

maxer
2008/2/21, 02:38 PM
عزیزم.. ممکنه نامحرم هم باشه... نکن اذیت همه چی رو که نمیشه بگم..:D

میبریم شاه عبدالعزیم .........آقا خودش حلال میکنه.........:biggrin:

خیلی آقایی دایی بهتاشک

پیرجو
2008/2/21, 02:46 PM
کوچیک همتون هستم....

kiya noruzi
2008/2/21, 02:48 PM
من چه طوری اطلاعات در تالار بذارم و مشترک شم

amirgb
2008/2/21, 03:18 PM
تلفنت رو از امضات بردار

abc_ramak
2008/2/21, 03:36 PM
تلفنت رو از امضات بردار
واه به امضای مردم چیکار داری؟ :surprised:

gordafarin
2008/2/21, 04:28 PM
واه به امضای مردم چیکار داری؟ :surprised:
راست ميگه منم خندم گرفته بود:)

z_leyla
2008/2/21, 06:00 PM
فک کردم اینجا فیلم اخراجی ها پخش میشه . چخبر شده اینجا؟

اشکان فروتن
2008/2/21, 11:33 PM
ما کوچیکتیم . . .

amirgb
2008/2/22, 09:27 AM
کوچیک همتون هستم....
شما سروري

Pleiades.Arch
2008/2/23, 08:27 AM
به نظر من تالار زنگ تفریح و گفتگوی آزاد و ببندین و هر کس تو تالار مربوط به رشته اش فعالیت مفید و علمی داشته باشه و همه به هم کمک کنن تو دانشگاه موفق تر باشیم! حالا که داریم وقت میذاریم و تو این فروم فعالیت می کنیم باید یه سودی ببریم! اگه با نظر من مخلفین دادو بیداد نکنین چون من خیلی ناراحت میشم! این فقط یه نظر شخصیه:)

amirgb
2008/2/23, 08:45 AM
عزیزم
خیلی ها اینجا مهندس هستند و درسشون تموم شده
خیلی ها هم هنوز دانشگاه نرفتند:biggrin:

booghbooghabbasy
2008/2/23, 09:06 AM
:cry: نمیشه نیما برگرده؟:cry:

Matrix
2008/2/23, 09:28 AM
عزیزم
خیلی ها اینجا مهندس هستند و درسشون تموم شده
خیلی ها هم هنوز دانشگاه نرفتند:biggrin:

البته فاصله 'شون بيش از يكي دوسال نيست ! پس راه طولاني نيست و تا چشم رو هم بزاريم...

;) نه آقا امير؟

:cry: نمیشه نیما برگرده؟:cry:

بستگي به نظر ادمين داره . ولي با توجه به اين بحثهايي كه راه افتاده توسط """دوست""" ايشون ، چه بسا كه ادمين راي به اخراج دائم'ش بده ! ديگه اون رو خدا داند و ادمين !

نازي_مو
2008/2/23, 09:35 AM

درود به همه من نمي خواستم چيزي بگم چون مي دونم الان ادمين مياد و همه چيز به نفع مديران تموم مي شه چون وقتي يك مدير به خودش اجازه مي ده يه صفحه پست توهين بنويسه بدون اينكه اخطار بگيره ( ماتريكس ) و مورد حمايت مديرلن و ادمين قرار مي گيره
....
من فقط به اقاي بهتاشك مي گم طوري صحبت نكنيد كه بچه هاي كه پست هاي دوستان من نخوندن فكر كنند كه صحبت در چه زمينه اي بود و چه حرفهاي گفته شده كه كار به اينجا رسيده من خودم اگر شخصا پست هاي رو نخونده بودم الان فكر مي كردم دوستا ن چي گفتن حتما.................................. ولي خوشبختانه من پست ها رو قبل از اديت خوندم فكر نمي كنم چيزي بوده باشه كه شما اينقدر بزرگش مي كنيد در ضمن تمام مهندسين هم عضوي از جامعه هستن و جدا از مردم نيستن

Matrix
2008/2/23, 09:43 AM
درود به همه من نمي خواستم چيزي بگم چون مي دونم الان ادمين مياد و همه چيز به نفع مديران تموم مي شه چون وقتي يك مدير به خودش اجازه مي ده يه صفحه پست توهين بنويسه بدون اينكه اخطار بگيره ( ماتريكس ) و مورد حمايت مديرلن و ادمين قرار مي گيره
....
من فقط به اقاي بهتاشك مي گم طوري صحبت نكنيد كه بچه هاي كه پست هاي دوستان من نخوندن فكر كنند كه صحبت در چه زمينه اي بود و چه حرفهاي گفته شده كه كار به اينجا رسيده من خودم اگر شخصا پست هاي رو نخونده بودم الان فكر مي كردم دوستا ن چي گفتن حتما.................................. ولي خوشبختانه من پست ها رو قبل از اديت خوندم فكر نمي كنم چيزي بوده باشه كه شما اينقدر بزرگش مي كنيد در ضمن تمام مهندسين هم عضوي از جامعه هستن و جدا از مردم نيستن

با اجازه از دوست خودم ، بهتاش عزيز .... فك ميكنم حداقل تا وقتي كه ادمين بياد ، يه شفاف سازي لازمه :

الهه خانوم پرسيدند : نظر شما راجع به س/ك/س قبل از ازدواج چي هست ؟
حامد جان جواب دادن.
بعد آقا نيما پرسيد : اي كلك ، پس داشتي . تا حالا چندبار س/ك/س داشتي و ...

يك چيز تقريبا" مثل همين بود ! حالا شايد مثلا" اون "اي كلك" رو نداشته يا .. !

شما كه منكر اين نميشيد ؟ مگه نه؟

نازي_مو
2008/2/23, 09:52 AM
من منكر نمي شم كه نبوده همچين حرفهاي ولي تمام حرف من اينه كه قانون براي همه هست نه فقط كاربر ان در ضمن ما قبل از اين ، تاپيك در اين زمينه داشتيم كه خيلي توضيحات بيشتري داده شده چرا سر اون تاپيك هيچ مديري اعتراض نمي كنه تازه جالبي اينجاست كه مديران اينجا خودشونو از كاربر ان جدا مي دونن در ضمن گفتن چنين حرفهاي يا پرسيدن سئوال در اين زمينه نمي دونم چرا بايد جنجال به پا كنه ....... واقعا من متاسفم براي طرز فكر بعضي از دوستان

Matrix
2008/2/23, 10:06 AM
من منكر نمي شم كه نبوده همچين حرفهاي ولي تمام حرف من اينه كه قانون براي همه هست نه فقط كاربر ان در ضمن ما قبل از اين ، تاپيك در اين زمينه داشتيم كه خيلي توضيحات بيشتري داده شده چرا سر اون تاپيك هيچ مديري اعتراض نمي كنه تازه جالبي اينجاست كه مديران اينجا خودشونو از كاربر ان جدا مي دونن در ضمن گفتن چنين حرفهاي يا پرسيدن سئوال در اين زمينه نمي دونم چرا بايد جنجال به پا كنه ....... واقعا من متاسفم براي طرز فكر بعضي از دوستان

خوب خدا رو شكر . به لطف خداوندگار متعال در اين زمينه مشكلي نيست.

حالا ديگه خود كاربرا راحت ميتونن تصميم بگيرن كه وقتي سوال ميشه " چندبار.." چه منظوري ميتونه داشته باشه! آيا اين سوال جايز هست يا خير و ...!

جالب اينجاست كه من 240 قسمت سريال فرندز رو ديدم . و يكبار نديدم كه حتي دوستان از هم چنين سولي بپرسند! فكر نميكنيد اين هم ميشه مثه همون جرياني كه شما گفتيد ، شوخي ها و حرفهاي پسرونه رو نبايد در جمع 70% دخترا بيان كرد !؟
تو فرهنگ مريض خارجي ها در اين مورد همچين چيزي نرم نيست. اونوقت نظر شخصي من اينه كه اينجا ديگه اصلا" نرم به حسابش نميارم!

----

در ضمن من بارها خواهش كردم از كاربرا كه در صورت ديدن تاپيك يا پستي كه به نظرشون ميتونه مشكل ساز باشه يا ... ، با استفاده از اون دكمه ي كوچك بد ريپورت و طي يك كار خيلي ساده به اطلاع من برسونند تا من برم و بررسي كنم . آيا شما اينكار رو كرديد و من بررسي نكردم !؟

به هر حال من وقت نميكنم همه تاپيكها رو بخونم . از اين بابت دوستان من رو عفو بفرمايند!

نازي_مو
2008/2/23, 10:30 AM
شما تاپيك به اون عظمت نديدي خيلي جالبه
در ضمن شما لطفا توهينات يه صفحه اي تونو با يه بحث منتطقي مقايسه نكنيد و در ضمن من نديدم كسي بنويسه چندبار چون حامد اصلا جواب نداد فقط نوشت اين حرفهارو نزن به نظر من پست هاي كه داده شد اين همه جنجال نداشت و شما باعث شديد چون نوشته بوديد اين حرفها در اين جا جاي نداره و .......... در صورتي كه چيزي نبود فقط مي تونستيد اديت كنيد نه اينكه نظر بديد كه حالا بقيه فكر كنن چي شده حالا و بچه ها چي گفتن كه شما اينطوري نوشتي

خيلي جالبه كه مديران به دنبال جنجال هستند و كاري مي كنند باعث اين جنجال ها بشه

Matrix
2008/2/23, 10:38 AM
شما تاپيك به اون عظمت نديدي خيلي جالبه
در ضمن شما لطفا توهينات يه صفحه اي تونو با يه بحث منتطقي مقايسه نكنيد و در ضمن من نديدم كسي بنويسه چندبار چون حامد اصلا جواب نداد فقط نوشت اين حرفهارو نزن به نظر من پست هاي كه داده شد اين همه جنجال نداشت و شما باعث شديد چون نوشته بوديد اين حرفها در اين جا جاي نداره و .......... در صورتي كه چيزي نبود فقط مي تونستيد اديت كنيد نه اينكه نظر بديد كه حالا بقيه فكر كنن چي شده حالا و بچه ها چي گفتن كه شما اينطوري نوشتي

خيلي جالبه كه مديران به دنبال جنجال هستند و كاري مي كنند باعث اين جنجال ها بشه

خوب ديگه انسان جايز الخطاست ! من همينجا از شما بابت نديدن اون تاپيك معذرت ميخوام !
شما كه همين پست قبلي گفتي كه منكر اون پستها نميشي و ديدي كه نوشتند "چند بار.." و از نر شما اين مشكلي نداره . و لي حالا ميگيد :

"در ضمن من نديدم كسي بنويسه چندبار"

دوست من مشكلي نيست . خود حامد جان حاضر و زنده تشريف دارند و ميان در اين مورد شفاف سازي لازم رو به عمل ميارند.

--------------------------

من يادم نمياد نظري داده باشم . اديت كردم و زير پست نوشتم كه " اينجا جاي اين بحثها نيست و لطفا" تكرار نشه" ! بقيه ي حرفهام رو هم تو پيام خصوصي زدم . تا وقتي كه شما اومدي اينجا و درمورد اخراج پرسيدي و منم جواب دادم.

-----

ممنون از نظرات شما. مطمئنم نظرات شما ما رو در راستاي گرفتن نتايج صحيح ياري خواهد كرد !

amirgb
2008/2/23, 10:39 AM
[quote=Matrix;121929]البته فاصله 'شون بيش از يكي دوسال نيست ! پس راه طولاني نيست و تا چشم رو هم بزاريم...

;) نه آقا امير؟

والا آن زمانی که ما می خواستیم بریم دانشگاه
از سال سوم دبیرستان فقط درس می خوندیم
تازه من مدرسه ی علامه حلی تهران بودم
منظورم اینه که رقابت سخت بود
ولی الان که به شاگردام و دوستای تو این باشگاه نگاه می کنم دلم به حال خودم می سوزه
شما که اصلا نمی فهمید کنکور یعنی چی
یک امتحان می دهید و می روید دانشگاه چون هم شرکت کننده کم شده هم ظرفیت زیاد شده
درسهایتان نیز آسان شده
البته اگر واقعا می خواهید در دانشگاههای تهران قبول شوید می بایست بیشتر به درستان برسید تا اینکه در اینترنت باشید;)

نازي_مو
2008/2/23, 10:42 AM
امير موافقم

Matrix
2008/2/23, 10:47 AM
والا آن زمانی که ما می خواستیم بریم دانشگاه
از سال سوم دبیرستان فقط درس می خوندیم
تازه من مدرسه ی علامه حلی تهران بودم
منظورم اینه که رقابت سخت بود
ولی الان که به شاگردام و دوستای تو این باشگاه نگاه می کنم دلم به حال خودم می سوزه
شما که اصلا نمی فهمید کنکور یعنی چی
یک امتحان می دهید و می روید دانشگاه چون هم شرکت کننده کم شده هم ظرفیت زیاد شده
درسهایتان نیز آسان شده
البته اگر واقعا می خواهید در دانشگاههای تهران قبول شوید می بایست بیشتر به درستان برسید تا اینکه در اینترنت باشید;)

امير عزيز درسته كه من زياد ميام تو اينترنت . ولي تمام وقتي كه تو اينترنت نيستم رو حواسم به درسم هست !
من الآن كه سومم : فيزيك و شيمي پيش دانشگاهي و حساب ديفرانسيل و بخشي از هندسه تحليلي و رياضيات گسسته رو خوندم ! ;)

حالا درسته كه علامه حلي كجا و سمپاد اينجا كجا ! ولي منم دانش آموز سمپادم .

درسها آسان كه چي بگم .. ميشه گفت مسخره شده ! و كنكور هم به جاي اينكه كسي كاري به مفهوم و .... داشته باشه ، همه چيز شده اينكه نكته ي فلان كتاب رو بلد باشي يا نه !

واقعا" رياضي رو بايد در سوالات المپياد جست نه سوالهاي كنكور!

موفق باشي.

amirgb
2008/2/23, 11:04 AM
بیا امتحان بگیرم ازت تا ببینم چه قدر بلدی
;)

Matrix
2008/2/23, 11:07 AM
بیا امتحان بگیرم ازت تا ببینم چه قدر بلدی
;)

تاپيك كه منحرف شد . :دي

امتحان هم در خدمتم . كجا بيام!؟

elahe_dieu
2008/2/23, 11:11 AM
باز که اروم نشستین تا ادمین بیاد

من دوباره خیلی حرف داشتم که بخوام در جوابتون بزنم ولی ترجیح میدم دیگه در این مورد بحث نشه تا ادمین بیاد
حالا یا اخراج دائم یا موقت یا اخطار یا عذر خواهی

ما با هم به نتیجه نمیرسیم
بهتره مدیر کارو بگیره دستش

amirgb
2008/2/23, 11:19 AM
سلام آبجی
مشکل اینترنت اینه که فقط یک حس از حواس 5 گانه را درگیر می کنه
(در این سایت)
و این باعث سوء تفاهم میشه
چون آدمی با کلیه حواس خویش منظورش رو بیان می کنه
سکوت شما بهترین راه حل در حال حاضره
چون جو باشگاه مناسب نیست و برخی از دوستان دنبال هوچی گری هستند و این جوری نمیسه به نتیجه ای رسید
بگذارید تا ادمین بیاید و با هم و در محیطی صمیمی به تبادل نظر بپردازیم و در نهایت همگی تابع خرد جمعی باشیم
اگر چنین نشد آنگاه باقی روش ها را مد نظر قرار دهیم

elahe_dieu
2008/2/23, 11:27 AM
متشکرم
باشه
پس سکوت پیشه میکنیم

atousa_m
2008/2/23, 04:02 PM
پس چرا ادمین نمیاد؟:wallbash:

ما منتظریم

Admin
2008/2/23, 04:04 PM
1- در اينكه كاربر faramarz_kiss1 مرتكب تخلف شدند شكي نيست و اخطار گرفته شده هم طبق قوانين بوده و طبق قوانين هم اگه امتياز منفي كسي به 8 برسه براي 2 هفته اخراج ميشه. پس كاربران بايد قوانين رو رعايت كنن.

2- وقتي متوجه موضوع شدم قصد داشتم به ايشون تخفيف بدم و امتياز منفي شون رو كاهش بدم اما وقتي جنجال ها و به هم ريختن وضع سايت توسط ايشون رو ديدم از اين كار منصرف شدم. ايشون بايد 10 روز ديگه صبر كنه.

Admin
2008/2/23, 04:11 PM
با تعریفی که من از نخاله می دانم در این جا مصداقی جز خود ماتریکس نمی یابم
زیرا نخاله هر آن چیزی را گویند که از جنس اکثریت نباشد و چون در اینجا اکثریت مهندس و یا دانشجو می باشند مصداق نخاله برازنده ی کسی جز ایشان نیست

متاسفم كه شما قصد برهم زدن نظم سايت رو داريد. و متاسفم كه اخطار قبليتون هنوز پاك نشده و اينچنين قوانين رو نقض ميكنيد.
بنده به ماتريكس تذكر داده بودم كه تحت هيچ عنوان به كاربران توهين نكنه و نكرد. حالا اينكه شما مسائل بيرون سايت رو به اينجا ميكشيد و ازش براي به هم زدن جو باشگاه استفاده ميكنيد نميدونم چه علتي ميتونه داشته باشه. فقط متاسفم.

atousa_m
2008/2/23, 04:15 PM
1-
2- وقتي متوجه موضوع شدم قصد داشتم به ايشون تخفيف بدم و امتياز منفي شون رو كاهش بدم اما وقتي جنجال ها و به هم ريختن وضع سايت توسط ايشون رو ديدم از اين كار منصرف شدم. ايشون بايد 10 روز ديگه صبر كنه.

سلام . بد نیست پست های ماتریکس رو هم چک کنید . البته اگه تابه حال توسط خود جناب ماتریکس ادیت یا حذف نشده باشند . ایشون هم ، کم ، در به هم ریختن وضع سایت دخالت نداشتند .

Matrix
2008/2/23, 04:19 PM
سلام . بد نیست پست های ماتریکس رو هم چک کنید . البته اگه تابه حال توسط خود جناب ماتریکس ادیت یا حذف نشده باشند . ایشون هم ، کم ، در به هم ریختن وضع سایت دخالت نداشتند .

دوست من اگه پستي اديت بشه .. زيرش مينويسه كه اديت شد!

و اگه حذف بشه هم ادمين باز ميتونه ببينه!

atousa_m
2008/2/23, 04:20 PM
دوست من اگه پستي اديت بشه .. زيرش مينويسه كه اديت شد!

و اگه حذف بشه هم ادمين باز ميتونه ببينه!
البته اگه که جناب ادمین بخوان که ببینن

Matrix
2008/2/23, 04:25 PM
مرسي مرسي !!

روز چت من و نيما شما كجا بودي !؟

atousa_m
2008/2/23, 04:27 PM
مرسي مرسي !!

روز چت من و نيما شما كجا بودي !؟
مهم اینه که بوده . مگه جاش هم دیگه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما فرض کن زیر میز قایم شده بوده:w15:

Matrix
2008/2/23, 04:31 PM
مهم اینه که بوده . مگه جاش هم دیگه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما فرض کن زیر میز قایم شده بوده:w15:

آهان . آره اينم ميشه!

ولي پديده اي تحت عنوان فتوشاپ جديدا" اومده ... مهندس كامپيوترا بهتر ميدونن چي ميگم ;)

Matrix
2008/2/23, 04:48 PM
همون روز هم نیما بهت گفته بود که با دوستشه ...
ضمنا چطور ماتریکس خان با یه آی دی دیگه وارد سایت میشه و بخودش اجازه میده که اعضا رو تهدید به پیگیری و رد یابی اینترنتی کنه؟ آی دی alireza123 ، فکر میکنم توی همین مایه ها بود .
اگه ایشون اجازه چنین کاری رو دارند بگین تا منم جرئت چنین کاری رو پیدا کنم ....!
نمیدونم چرا مدیران آزادند به هر کاری ( توهین ، تهدید و ... ) ولی سایر اعضا به محض اینکه حرفی بزنند حتی حرف قانونی اخراج میشن!!!!

دوست عزيز من . از اون بابت مطمئن باش كه اون آي دي من اصلا" نبودم.

فكر ميكنم ميشه آي پي ها رو رديابي كرد و.....

اشکان فروتن
2008/2/23, 04:49 PM
واقعا متاسفم که مدیر سایت شما چنین فکری رو میکنه و به خودش اجازه میده که هر جوری دوست داره در مورد اعضا صحبت کنه....
کی نظم سایت رو بهم ریخت ؟ اگه منظورتون منم خوب این چه ربطی به فرد اخراجی داره ؟
میدونم که مدیر کوچولوتون طی پیغام های خصوصی ( یا شاید در تالار مدیران ) ازتون درخواست و خواهش و تمنا کرده که قبول کنید این آی دی همون نیماست ولی خیلی نافرمه که شما هم به همین راحتی قبول کردید اینو ...
کسی توی سایت حق عضویت و دفاع از کسی رو نداره ؟ من به میل خودم خواستم بیام اینجا و ازش دفاع کنم یعنی من خودشم ؟ اگه دوست دارید کسی عضو سایتتون نشه یه تابلو بزنید در باشگاه و بگید از ورود افراد متفرقه معذوریم!!!
منم اگه مدیر سایتی بودم و فامیلمون رو میاوردم توی سایت و مدیرش میکردم همیشه ازش پشتیبانی میکردم!!!

خوبه به این عکس هم یه نیگاه بندازین: ( روز چت ماتریکس با نیما اینو تونستم گیر بیارم )

http://i32.tinypic.com/2nhn6zp.jpg
به نظر نمیاد که دست توش برده باشن
چون نیما هم به من گفته بود که همچین مذاکره ای رو با ماتریکس داشته
من تا به حال ماتریکس رو محکوم نکرده بودم
ولی اگه این عکس درست باشه . . .

Matrix
2008/2/23, 04:52 PM
اشكان عزيز . منم عكسهايي دارم ... درست نيست كه اينجا بحث هاي بيرون رو به سايت بكشيم ... وگر نه منم ميتونم عكس بزارم و عكس دارم!

اشکان فروتن
2008/2/23, 05:07 PM
عجب داستانی شده . . .
ادمین جان بیا قضیه رو ختم کن . . .

پیرجو
2008/2/23, 05:25 PM
نمیدونم چرا مدیران آزادند به هر کاری ( توهین ، تهدید و ... ) ولی سایر اعضا به محض اینکه حرفی بزنند حتی حرف قانونی اخراج میشن!!!!
می تونم بپرسم کجا بهتون بی احترامی کردم....؟ که جمع بستین؟ فقط لینکش رو بگذارید.. ممنون می شوم. منتظرم......

پیرجو
2008/2/23, 05:32 PM
بنده هنوزم متوجه خطای نیما نشدما ...
دلیل اخراج شدنش چیه ؟ فقط نوشتن کلمه س ک س ؟
نه عزیزم. شما از جانب بنده اخراج شدید.... مشکلی هست؟ اگر به ابتدای همین تاپیک مراجعه کنید و پست دوم رو بخوانید متوجه می شوید.:gol:

اشکان فروتن
2008/2/23, 05:33 PM
می تونم بپرسم کجا بهتون بی احترامی کردم....؟ که جمع بستین؟ فقط لینکش رو بگذارید.. ممنون می شوم. منتظرم......
راست میگه
بهتاش کی به کسی توهین کرده ؟
یا بقیه مدیران
حالا شما با ماتریکس دهن به دهن شدی و یه چیزی گفتی ، یه چیزی شنیدی ، به بقیه که همه محترم هستن ربط نده ، لطفا"

abc_ramak
2008/2/23, 05:42 PM
جمع بستن عادت ماست
چند بار هم گفتن همه از ماتریکس ناراضی هستن
من هم جزو اون همه ای که ایشون گفتم محسوب میشم دیگه؟؟؟!!!!
ولی نمیدونم چرا ناراضی نیستم!!! :surprised:
یعنی اشتباه می کنم؟؟!! :surprised:

nino
2008/2/23, 06:06 PM
خوبه یه صفحه دیگه به این تاپیک اضافه بشه میشه 20 صفحه اونوقته که ده نمکی رو صدا کنم که بیاد از روش اخراجی های 2 رو بسازه ولی امیدوارم مثل اخراجی های 1 اخراجی فیلم کشته نشه :w04:

elahe_dieu
2008/2/23, 07:50 PM
چرا دیگه امیر اخراج شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای خدا !

elahe_dieu
2008/2/23, 08:35 PM
:eek:

من همین الان تاپیک حذف شده نظر سنجی مدیریت زنگ تفریح رو دیدم

کی به اقای مرتضوی اجازه داده که اسم من و بعضی از دوستان رو بنویسن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

من اعتراض دارم :mad:

نازي_مو
2008/2/24, 07:41 AM
امير چرا اخراج شد ؟؟:w15::w15:

Matrix
2008/2/24, 09:18 AM
امير چرا اخراج شد ؟؟:w15::w15:

چون نميخواستيم در جمع شما باشه ! :w15::w15::w15:

atousa_m
2008/2/24, 11:26 AM
چون نميخواستيم در جمع شما باشه ! :w15::w15::w15:
بهتر نیست بگیم چون شما(ماتریکس) نذاشتین که توی جمع ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Matrix
2008/2/24, 11:29 AM
بهتر نیست بگیم چون شما(ماتریکس) نذاشتین که توی جمع ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نخواستيم كه يعني همون نزاشتيم !

منتها جهت بالا رفتن اطلاعاتتون ميگم : امير اتفاقا" تازه داشتم باهاش آشتي ميكردم و اگر من ميخواستم درخواست اخراج بدم ... كسان ديگري هم بودند كه خيلي قبل از امير اخراج ميشدن !

امير رو ادمين اخراج كرده!

شد؟

نازي_مو
2008/2/24, 11:47 AM
دقت كردي تمام پست هاي كه مي دي خودخواهانه است امير اتفاقا" تازه داشتم باهاش آشتي ميكردم خيلي جالبه

abc_ramak
2008/2/24, 11:54 AM
دقت كردي تمام پست هاي كه مي دي خودخواهانه است امير اتفاقا" تازه داشتم باهاش آشتي ميكردم خيلي جالبه
سلام نازی خوبی؟
بابا دو روزه دارم دنبالت می گردم آواتارتو ببینم (نمیدونم کی گفت خوشگله :razz: فکر کنم حامد)

مبارکه، خوشگله :)
:gol::gol::gol:

Matrix
2008/2/24, 11:56 AM

اوه ! نميدونستم آشتي كردن با كسي خودخواهانه است !

جالبشم .. جالبه!:دي

navid_mo
2008/2/24, 12:14 PM
تازه داشتم با هاش اشتي مي كردم منت مي زاري كه داشتي اشتي مي كردي جمله تو يه باز بخون مي فهمي

navid_mo
2008/2/24, 12:16 PM
به خواهر منم توهين كردي يعني چي به خودت مشكوكي تا نباشد چيزكي مردم ..............

بهتر نيست شما كمي در رفتار خودتون تجديد نظر كنيد البته من تازه واردم و از رابطه ها خبر ندارم ولي فكر نمي كنم رفتار شما خيلي هم صحيح باشه

Matrix
2008/2/24, 12:39 PM
تازه داشتم با هاش اشتي مي كردم منت مي زاري كه داشتي اشتي مي كردي جمله تو يه باز بخون مي فهمي

نه عزيزم از اين خبرا نيست. ميخواي از اول "دوستي " رو واست تعريف كنم تا بتوني منظور من رو به طور كامل متوجه شي؟

به خواهر منم توهين كردي يعني چي به خودت مشكوكي تا نباشد چيزكي مردم ..............

بهتر نيست شما كمي در رفتار خودتون تجديد نظر كنيد البته من تازه واردم و از رابطه ها خبر ندارم ولي فكر نمي كنم رفتار شما خيلي هم صحيح باشه

نه عزيزم. كدوم توهين ؟

به هر حال به شما حق ميدم و به غيرتتون آفرين ميگم! ولي يكم از روابط سر در بياري كلا" متوجه ميشي كه من ارادت ويژه اي دارم نسبت به خواهر محترم شما دوستان عزيز تر گلشون !

pesare_bawafa
2008/2/24, 06:03 PM
معلومه چه بساتی راه انداختین اینجا؟
از شما ها که بچه های فعال باشگاه هستین اصلا توقع نداشتم
من اصلا کار ندارم حق با کیه
ولی میدونم این بحثاتون هیچ وقت به نتیجه درست و حسابی نمیرسه فقط دارین با این کاراتون صمیمیت بین بچه های باشگاه رو از بین میبرین

شايد حامد
2008/2/27, 07:37 AM
اينجا چه خبره؟!!!!!!:eek:
من اين اولين باره كه اومدم تو اين تاپيك!!!!!!
نازي تو كوتاه بيا!!!!

شايد حامد
2008/2/27, 07:39 AM
مي بينم تو تاپيك پرسپوليس كم پيدا شدين !!!!
پس سرتون اينجا گرمه؟!!!!!!

Matrix
2008/2/27, 08:46 AM
مي بينم تو تاپيك پرسپوليس كم پيدا شدين !!!!
پس سرتون اينجا گرمه؟!!!!!!

البته من چون اون روزي كه بازي بود با راه آهن اينجا بحث و .. بود / بازي رو نديدم!

واسه همين نميتونستم درموردش اظهار نظر كنم ;)

نازي_مو
2008/2/27, 09:19 AM
اينجا چه خبره؟!!!!!!:eek:
من اين اولين باره كه اومدم تو اين تاپيك!!!!!!
نازي تو كوتاه بيا!!!!

ما خيلي وقت كوتاه اومديم اگه يه سر بري تالار زنگ تفريح مي فهمي كه ديگه خبري نيست و كم كم به اميد خدا حذف مي شه:w10: از كل سايت

Matrix
2008/2/27, 09:31 AM
ما خيلي وقت كوتاه اومديم اگه يه سر بري تالار زنگ تفريح مي فهمي كه ديگه خبري نيست و كم كم به اميد خدا حذف مي شه:w10: از كل سايت

فكر كنم بايد در مورد معني " كوتاه اومدن" تجديد نظر كنم!

ظاهرا" عملش با ظاهرش فرق داره!

نازي_مو
2008/2/27, 10:22 AM
خوب ما اينطوري بلديم كوتاه بيام :w10:

amin_rogh
2008/2/27, 10:26 AM
انگار لازمه ریش سفیدی کنم و یه خورده هم باهاتون تند برخورد کنم.
بسه دیگه.
جرات دارین روی حرف بابابزرگ حرف بزنین تا ....
دیگه دوست ندارم کل کل اینجوری بین بچه هام ببینم.
موفق باشین.

nino
2008/2/27, 10:29 AM
این قصه سر دراز دارد :w09:

Matrix
2008/2/27, 10:31 AM
خوب ما اينطوري بلديم كوتاه بيام :w10:

البته خيلي ممنون ... همينكه گذاشتيد حقتون ضايع شه ، دستتون درد نكنه !خيلي ممنونم .

---

و يه تشكر هم ميكنم . چون منم اين مدل كوتاه اومدن رو كم كم دارم ياد ميگيرم . اگه همينطور ادامه بدم فكر كنم بتونم فراتر از حقمو بگيرم با اين مدل كوتاه اومدن!

نازي_مو
2008/2/27, 10:32 AM
ما كه كوتاه اومديم بابا بزرگ برو تو تالار زنگ تفريح ببين

Matrix
2008/2/27, 10:38 AM
انگار لازمه ریش سفیدی کنم و یه خورده هم باهاتون تند برخورد کنم.
بسه دیگه.
جرات دارین روی حرف بابابزرگ حرف بزنین تا ....
دیگه دوست ندارم کل کل اینجوری بین بچه هام ببینم.
موفق باشین.

خوب من ابنو نديده بودم. چشم.

اشکان فروتن
2008/3/12, 10:09 PM
دوستان ، خوبی ، بدی از ما دیدن حلالمون کننhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_44.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000)
من و نیما به زودی اخراج میشیم http://smileys.smileycentral.com/cat/F/1/385p.gif (http://smiley.smileycentral.com/download/talking_preview.jhtml?i=F/1/385&partner=ZSzeb075_ZNfox000)

بای http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_28_101.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000)
http://www.iran-eng.com/showpost.php?p=136949&postcount=161

Niima
2008/3/12, 10:19 PM
:crying2:
مهری جان بعد از من هدایت صندلی داغ رو بدست بگیر تا مثل اوندفعه کارا رو زمین نخوابه...

elahe_dieu
2008/3/12, 10:24 PM
وا
باز چی شده؟؟؟؟؟؟

atousa_m
2008/3/12, 10:28 PM
شما دوتا دوباره چیکار کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:

leanthinker
2008/3/12, 10:41 PM
نه بابا شما چرا خودتونو وسط انداختین؟
من تو تالار اخطارها ارسالی دیدم داداش!
منظور از اون دو نفر من و ماتریکس بودیم و اخطار رو هم مشاهده کردم
من به زودی کارت میگیرم و خودم دیگه نمیام:cry:
اما اخراج فکر نکنم باشه!
به جرم اسپمینگ!:w12:

Niima
2008/3/12, 10:43 PM
جایزه که نمیدن که میخوای بزور از ما بقاپیش .!
وقتی میگم ما بودیم بگو چشم ! :w06:
جذبه رو حال کردی ؟!

atousa_m
2008/3/12, 10:45 PM
داداش مهرداد لااقل تو بگو قضیه چیه

پیرجو
2008/3/12, 10:45 PM
دوستان ، خوبی ، بدی از ما دیدن حلالمون کننhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_44.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000)
من و نیما به زودی اخراج میشیم http://smileys.smileycentral.com/cat/F/1/385p.gif (http://smiley.smileycentral.com/download/talking_preview.jhtml?i=F/1/385&partner=ZSzeb075_ZNfox000)

بای http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_28_101.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000)
http://www.iran-eng.com/showpost.php?p=136949&postcount=161

نه اشکان جان منظور من اون دوتا مدیر بود یکی مدیر تالار گفتگوی آزاد و مدیر موسسه تنبیه کاربران تالار مهندسی شیمی به عهده خودم می باشد.:)
راستی پیشاپیش عنوان مدیریتت رو بهت تبریک می گوییم از طرف اعضای تالار مهندسی شیمی.:gol:

elahe_dieu
2008/3/12, 10:47 PM
مبارکههههههههه

Niima
2008/3/12, 11:03 PM
مبارکه اشکان
شیرینی بدو بدو

leanthinker
2008/3/12, 11:37 PM
نه اشکان جان منظور من اون دوتا مدیر بود یکی مدیر تالار گفتگوی آزاد و مدیر موسسه تنبیه کاربران تالار مهندسی شیمی به عهده خودم می باشد.:)
راستی پیشاپیش عنوان مدیریتت رو بهت تبریک می گوییم از طرف اعضای تالار مهندسی شیمی.:gol:
البته تصحیح میکنم!
یکی مدیر بازنشسته! یکی مدیر موسسه!:whistle:

اشکان جان مبارکه داداش:w30:
اما اگه فکر کردی دیگه پامو تو تالار شیمی میذارم که بهم کارت بدی کول خوندی داداش!:w12:

Matrix
2008/3/13, 11:05 AM
اين تاپيك بحثش جديه ها !

No Spamming

اشکان فروتن
2008/3/13, 02:40 PM
من برگشتم . . .
http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_29_18.gif

leanthinker
2008/3/13, 02:59 PM
آمدی جانت به قربانم ولی حالا چرا هنوز مدیر نشدی؟
مگه آخرین خبرو نشنیدی که مدیر شدی؟
چرا پس هنوز مدیر نشدی؟
حالا اومدی قبلش خبر میدادی یه فیلی، کردگردنی چیزی برات میکشتیم!:whistle:
من آخرش تو رو هم به جرگه اسپمر ها پیوند میدهم داش اشکان!!:w12:

اشکان فروتن
2008/3/13, 03:12 PM
چرا پس هنوز مدیر نشدی؟

من که به خاطر مدیر شدن برنگشتم . . .:tooth:

اشکان فروتن
2008/3/13, 03:14 PM

من فکر کردم که ما رو میخوای اخراج کنی
آخه مدیرانی که مشغول عمل خیر اسپم بودن بیش از دو نفر بودن و دو نفرشون من و نیما بودیم که اونجا مظلوم بودیم :child:
بابت مدیری هم . . . :whistle:

nino
2008/3/13, 03:15 PM
من که به خاطر مدیر شدن برنگشتم . . .:tooth:
ای کلک پس واسه چی برگشتی .....:D
تبریک میگم همکار جدید :w23:

اشکان فروتن
2008/3/13, 03:16 PM
مبارکه اشکان
شیرینی بدو بدو

http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_4_15.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000)

اشکان فروتن
2008/3/13, 03:17 PM
شما دوتا دوباره چیکار کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:

آتوسا :w06:
من کی کار بدی کرده بودم که این بار دومم بوده باشه؟ :cry:

اشکان فروتن
2008/3/13, 03:19 PM
ای کلک پس واسه چی برگشتی .....:D
تبریک میگم همکار جدید :w23:

فقط به خاطر شما دوستان عزیزم . . .
http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_29_15.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000)

اشکان فروتن
2008/3/13, 03:28 PM
چرا پس هنوز مدیر نشدی؟

مثل اینکه میگن قراره مدیر مخفی بشم . . .

parna wanna u
2011/9/03, 02:58 PM
کسی اینجا نی؟
درود.من نام کاربری قبلیم فامیلیم روشه و دیگه نمیخوامش میشه کلا اخراجش کنین؟اخه نمیخوامش و الان اخراجی موقته:parna pahlavaniاینه قبلی که الان اخراجیه.کمککککککککککککککک. من همین نام کاربریو میخوام

pinion
2011/9/03, 06:13 PM
شما یه نگاه به تاریخ پست نفر قبل از خودت بنداز

مربوط به سال 2008 میشه ...!

دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه ...!

parna wanna u
2011/9/03, 06:31 PM
شما یه نگاه به تاریخ پست نفر قبل از خودت بنداز

مربوط به سال 2008 میشه ...!

دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه ...!.به من چه مجبورن ......کنن؟؟؟

Madison
2012/3/11, 02:09 PM
یه کاربر تا چند بار اخراج موقت می شه
یا به عبارتی ماکزیمم اخراجش تا چند باره که بعدش منجر به اخراج دائم می شه؟

افشین...
2012/3/13, 12:34 AM
یه کاربر تا چند بار اخراج موقت می شه
یا به عبارتی ماکزیمم اخراجش تا چند باره که بعدش منجر به اخراج دائم می شه؟

فکر می کنم قوانین تخلفات و اخراج هنوز به منوال قبله :

هر سايتي قوانيني داره كه كاربران براي استفاده از اون سايت بايد اون قوانين رو رعايت كنند. براي جلوگيري از نقض قوانين هم محدوديت هايي براي كاربر متخلف در نظر گرفته ميشه. تخلفات كاربر و عدم توجه به اخطار هاي داده شده ممكنه منجر به اخراج كاربر بشه.

8 امتياز منفي > 2 هفته اخراج
15 امتياز منفي > 1 ماه اخراج
30 امتياز منفي > 3 ماه اخراج
50 امتياز منفي > اخراج هميشگي

امتيازات منفيي كه داده ميشه تاريخ انقضا دارن و كاربر بايد تا زمان به پايان رسيدن امتياز منفي بيشتر مواظب باشه كه مرتكب تخلف نشه.

وقتي كاربري اخراج ميشه به اين معنيه كه تا مدت مقرر اجاره فعاليت در باشگاه رو نخواهد داشت. ساختن نام كاربري جديد هم بي فايده خواهد بود چون پستها و نام كاربري جديد حذف ميشن.

در هر صورت كاربران اخراج شده بعد از گذشت زمان اخراج ميتونن به باشگاه برگردن و با رعايت قوانين به فعاليت ادامه بدن. در صورت نقض دوباره قوانين محدوديت هاي شديدتري براي اون كاربر اعمال خواهد شد.