برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : 5300 موشك ايراني به اسرائيل شليك ميشود
JavadMessi
2011/4/22, 02:41 AM
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه خبري "صدي سوريا"، ايتان بن الياهو با بررسي احتمالات حمله اين رژيم به ايران و سوريه به بررسي تعداد موشكهايي كه به جبهه داخلي رژيم صهيونيستي اصابت خواهد كرد اشاره نموده و اعلام كرد كه در اين درگيري احتمالاً بيش از 300 موشك دوربرد و پنجهزار موشك با برد كوتاه به اسرائيل اصابت خواهد كرد.[/align]
وي افزود:اين علاوه بر سناريوهاي ديگري است كه عليه اسرائيل به كار خواهد رفت.
اين فرمانده سابق نيروي هوايي ارتش رژيم صهيونيستي با اشاره به تغييراتي كه در جريان جنگ در امنيت رژيم صهيونيستي ايجاد ميشود و با بهرهگيري از تجربيات جنگ اول خليج فارس پيشبيني كرد در جنگ احتمالي آينده بيش از 250 تا 300 موشك اسكاد يا شهاب و بيش از پنجهزار موشك كاتيوشا از سوي ايران و سوريه به سرزمينهاي اشغالي شليك شود.
الياهو با اشاره به اينكه براي رهگيري هر موشك دوربرد بيش از دو موشك رهگير نياز است، گفت براي جلوگيري از اين موشكها اسرائيل به بيش از 700 موشك رهگير نياز دارد.
اين كارشناس نظامي تأكيد كرد؛ براي موشكهاي كوتاهبرد نيز نياز به نيروهاي زميني داريم كه اين موشكها را از ميان بردارند.
فرمانده سابق نيروي هوايي رژيم صهيونيستي پيشبيني كرد؛ اسرائيل بايد خود را براي يك جنگ 20 روزه آماده كند.
بن الياهو تاكيد كرد؛ اسرائيل بايد در رويارويي با سوريه برتري داشته باشد و اهداف استرتژيك اين كشور را هدف قرار دهد.
وي در جنگ احتمالي با لبنان مدعي برتري هوايي اسرائيل شد و تاكيد كرد كه در درگيريهاي هوايي اسرائيل بايد مواضع موشكهاي با برد متوسط را از بين برد، نيروي زميني ارتش نيز بايد موشكهاي كوتاه برد را ساقط كند.
اين در حالي است كه فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران در پاسخ به تهديدات احتمالي دشمن گفته بود؛ در صورت حمله احتمالي، شناورهاي دشمن با موشكهاي پيشرفته و تاكتيكهاي برقآساي قايقهاي سپاه به قعر خليجفارس ميروند.
در همين حال سخنگوي وزارت خارجه آمريكا درباره اخبار منتشر شده مبني بر حمله به ايران گفت؛ هيچ اطلاعاتي در اين خصوص در اختيار نداريم.
"تام كيسي" در واكنش به اخبار مربوط به احتمال حمله به ايران گفت؛ ما اطلاعي درباره چنين حملهاي نداريم و فكر ميكنم اين سخنان، اظهارات كساني است كه اصلاً اطلاعات مستندي در باره آنچه بر زبان ميرانند، ندارند و بر اموري تاكيد ميكنند كه شايستگي سخن گفتن درباره آن را ندارند.
منوچهر متكي وزير خارجه جمهوري اسلامي ايران نيز در مصاحبه با خبرگزاري آسوشيتدپرس گفت كه معتقد نيست، آمريكا يا رژيم صهيونيستي دست به اقدام نظامي بزنند زيرا اقتصاد آمريكاييها با مشكل مواجه شده و به دليل فشارهاي ناشي از جنگهاي عراق و افغانستان در باتلاق كمبودها گرفتار شده است.
متكي ادامه داد: ما چنين احتمالي را در اين لحظه پيشبيني نميكنيم. رژيم صهيونيستي با سقوط و اختلاف سياسي در درون خود و در منطقه دست به گريبان است؛ بنابراين، اين رژيم نميتواند چنين حماقتي را مرتكب شود. از سوي ديگر آمريكا نيز در موقعيتي نيست كه بتواند بار ديگر در منطقه خطرورزي كند.
anjam.vazife
2011/4/22, 10:36 AM
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/d/d5/space-war-laser.jpg
فک میمنید چند تا از اون اسباب بازی ها با این نابود شن یا تو دقیقه چند بار شلیک کنه
http://khabaronline.ir/images/2010/7/uav.jpg
یا چند تا ازینا سر راه اسرائیل بلشه
anjam.vazife
2011/4/22, 10:39 AM
رونمایی از سلاح لیزری ضد هواپیما
سلاح لیزری رایتئون برای نخستین بار در نمایش هوایی فارنبورگ رونمایی شد. این سلاح لیزری که 50کیلووات قدرت دارد، دو ماه پیش توانست در آزمایشی در محیط دریایی، یک فروند هواپیمای بیسرنشین را هدف بگیرد و به سرعت آن را ساقط کند.
ابوالفضل کریمی: شرکت آمریکایی رایتئون از لیزر ضد هواپیمای خود در نمایش هوایی فانبروگ رونمایی کرد.
به گزارش بیبیسی، سیستم سلاح نزدیک شونده (CIWS) میتواند خودش اقدام به شلیک کند و یا توسط یک سیستم توپخانهای کنترل شود. در ماه می / اردیبهشت سال جاری، این سیستم برای شلیک و منهدم کردن یک هواپیمای خودکار مورد استفاده قرار گرفت.
رایتئون اعلام کرد این لیزر حالت جامد، پرتویی با قدرت 50 کیلووات تولید میکند و قادر است هواپیماهای بیسرنشین (UAV)، خمپارهاندازها، راکتها و کشتیهای سطحی کوچک را هدفگیری و منهدم کند.
http://khabaronline.ir/images/2010/7/uav.jpg
در ابتدا این سیستم دارای لیزرهایی شیمیایی بود که نیروی خود را از واکنشهای شیمیایی تامین میکرد. آنها تجهیزات بسیار بزرگی بودند که سوخت بسیاری مصرف میکردند و برای استفاده باید مقادیر زیادی از مواد شیمایی مورد نیاز به همراه آنها حمل میشد. این سوختها معمولا سمی هستند و به همین دلیل اپراتورهای این سیستمها مجبورند لباسهای محافظ به تن کنند.
اما در عوض لیزرهای حالت جامد از مواد شیشهای یا سرامیکی برای تولید پرتو لیزر استفاده میکنند. این تجهیزات کوچکتر و فشردهتر هستند؛ ولی با این حال نیاز آنها به انرژی همچنان بالاست. اما قدرت لیزرهای حالت جامد به اندازه لیزرهای شیمایی نبود و به همین دلیل تاکنون برای استفاده نظامی مناسب نبودند.
آخرین دفاع
پیتر فلستید، ویراستار هفتهنامه Jane's Defence به بیبیسی گفت: «CIWS در حقیقت شروعی است بر استفاده از لیزرهای حالت جامد در جنگهای واقعی. درست است که یک هواپیمای بیسرنشین مسلح نیست و سرعت زیادی ندارد، اما با استفاده از این سیستم به محض این که یک چنین ابزار خودکاری شناسایی شود، با لیزر منهدم خواهد شد. در حال حاضر شرکتها تلاش میکنند اندازه این لیزر را باز هم کوچکتر کرده و آن را کاربردیتر کنند».
مایک بوئن، نایبرئیس سیستمهای موشکی رایتئون به بیبیسی گفت: «این آزمایشها در محیط دریایی انجام شدهاند و یک گام به جلو در استفاده از فناوری لیزر محسوب میشود. ما این سیستم را روی یک فالانکس (سیستم دفاع ضد موشکی ارتش آمریکا) نصب کردیم که از یک سلاح گاتلینگ 20 میلیمتری متصل به یک مکانیسم هدایت راداری استفاده میکند. این سیستم تاکنون در بسیاری از کشتیها نصب شده است. این سیستم به عنوان آخرین لایه دفاعی استفاده میشود. بنابراین اگر شما بتوانید یک لیزر روی آن نصب کنید، میتوانید مسافتهای طولانیترین را هدف قرار دهید و اگر این سیستم به یک انبار مهمات نامحدود دسترسی داشته باشد، میتواند به طور نامحدود فوتون شلیک کند».
تاکنون دو مشکل اساسی توسعه سلاحهای لیزری را با وقفه روبه رو کرده بود که به ترتیب عبارت بودند از شرایط آبوهوایی و مشکلات هدفگیری. هوای مرطوب محیطهای دریایی میتواند انرژی لیزر را قبل از رسیدن به هدف جذب کند و علاوه بر آن سطوح انعکاسی میتوانند روی کارایی سیستمهای لیزری تاثیر منفی داشته باشند.
آقای بوئن هم این مشکلات را تائید کرد، اما اعلام کرد که میتوان بر آنها غلبه کرد: «هر مادهای نور را منعکس میکند، اما شما میتوانید با افزایش انرژی به این مشکل غلبه کنید. اگر شما انرژی لیزر را چند کیلو وات افزایش دهید و از یک آستانه معین عبور کنید، لیزر همان کار مورد نظر شما را انجام خواهد داد. زمانی که یک ماده شروع به گرم شدن میکند، میتواند قابلیت انعکاسی را کاهش دهد، به این ترتیب وسیله هدف قرار داده شده انرژی بیشتری جذب کرده و در نهایت نابود میشود».
این اولین بار است که یک هواپیمای بیسرنشین در محیط دریایی با استفاده از این تکنولوژی هدف قرار داده میشود. در حال حاضر این شرکت تلاش میکند نمونههای مشابهی برای مقابله با راکتهای زمینی و خمپارهاندازها نیز بسازد. روی زمین میتوان این تکنولوژی را روی یدککشها نصب کرد و به این ترتیب در سراسر کره زمین از پرتوهای لیزر برای نابودی اهداف دشمن استفاده کرد.
منبع خبر اونلاین
anjam.vazife
2011/4/22, 10:41 AM
البته باید گفت که این سلاح چیز تازه ای نیست، چراکه پیش از این نیز مشابه این سیستم بنام :
MTHEL / Mobile Tactical High Energy Laser
با تست موفق بروی گلوله خمپاره، توپ و موشک کاتیوشا که به مراتب سرعت بالاتری نسبت به پهپاد داشته و همچنین رهگیری آنها نیز مشکلتر میباشد در کلکسیون تسلیحات آمریکا حضور خودش را اعلام کرده بود.
د
http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/04images/MTHEL/thel5.jpg
medi2536
2011/4/22, 11:01 AM
منوچهر متكي وزير خارجه جمهوري اسلامي ايران نيز در مصاحبه با خبرگزاري آسوشيتدپرس گفت كه معتقد نيست، آمريكا يا رژيم صهيونيستي دست به اقدام نظامي بزنند زيرا اقتصاد آمريكاييها با مشكل مواجه شده و به دليل فشارهاي ناشي از جنگهاي عراق و افغانستان در باتلاق كمبودها گرفتار شده است.
متكي ادامه داد: ما چنين احتمالي را در اين لحظه پيشبيني نميكنيم. رژيم صهيونيستي با سقوط و اختلاف سياسي در درون خود و در منطقه دست به گريبان است؛ بنابراين، اين رژيم نميتواند چنين حماقتي را مرتكب شود. از سوي ديگر آمريكا نيز در موقعيتي نيست كه بتواند بار ديگر در منطقه خطرورزي كند.[/QUOTE]
خبر براي كي هست؟
JavadMessi
2011/4/22, 12:33 PM
اینا که این همه قدرت داشتند چرا تا حالا حمله نکردند؟!!!
BAW705
2011/4/22, 12:37 PM
شاید بخاطر اینه که مریض نیستن !
JavadMessi
2011/4/22, 12:39 PM
فکر نکنم به این خاطر باشه چون اینا شب و روز ایرانو تهدید می کنند و اگر می دانستند با این حمله اسرائیل نابود نخواهد شد تا حالا حمله کرده بودند
BAW705
2011/4/22, 12:44 PM
فکر نکنم به این خاطر باشه چون اینا شب و روز ایرانو تهدید می کنند و اگر می دانستند با این حمله اسرائیل نابود نخواهد شد تا حالا حمله کرده بودند
فکر نمی کنی برعکسشم زیاده . مثلا دارم میگما ، باید از رو نقشه خذف و... و اگه فلان کارو بکنی موشکارو میندازیمو یا برحسب اتفاق موشکایی که میوفته روسرشون سریال ایرانی داره ...
البته اینا که مهم نیست مهم اینه که نتونستن حمله کنن !!
daryanian
2011/4/22, 06:35 PM
فکر نمی کنی برعکسشم زیاده . مثلا دارم میگما ، باید از رو نقشه خذف و... و اگه فلان کارو بکنی موشکارو میندازیمو یا برحسب اتفاق موشکایی که میوفته روسرشون سریال ایرانی داره ...
البته اینا که مهم نیست مهم اینه که نتونستن حمله کنن !!
اونا اگه توانش رو داشتند خیلی وقت پیش ایرانو زده بودند، از جنگ تحمیلی عبرت گرفتند، از تجهیزات ایرانی نمی ترسند از نام و غیرت و شرف شما می ترسند، کاری که هیچ موشک نمی تواند بکند، ولی این را هم بدانیم که ایران از لحاظ نظامی جزو ابر قدرت های دنیا محسوب میشه ولی به خاطر مسائل که هست مانند تحریم و ... رو نمی کنه تا کسی خبر دار نشه، خبر دارید که هواپیمایی که در ترکیه فرود آمد چه چیزی حمل میکرد؟ به گفته ترکیه نخود و کشمش بود؟ یا از هواپیما پایین آوردن و با تریلر به روسیه بردند، به خاطر تحریم نخواستن کسی بدونه که سلاحه جنگی میفروشه
dzzv_13
2011/4/22, 06:50 PM
جنگ جنگ,قدرت طلبی , زورگویی , خود خواهی
کی میشه که به ارامش برسیم
مردم به هم با محبت نگاه کن و همدیگر رو بخاطر وابستگی ها نخواهند
اگر دل شکسهته ایی اینو میخونه یه دعا برای فرج امامون بخونه شاید .. شاید ..
دوستان اگر میبینید کسی به ایران حمله نمیکنه به این خاطر که جونایی مثل شما ها داره که هر کدومش از یه بمب اتم خطرناکتره
شاید خنده تون بیاد ولی اگر شما مسمم یه کاری بشین چقدر میتونید در اون زمینه پایبند بشین؟
پس میبینید چقدر سخته جلوی ایران واستاد
درود بر مردمان گل و پاک ایران زمین
devil may cry
2011/4/22, 07:24 PM
اونا اگه توانش رو داشتند خیلی وقت پیش ایرانو زده بودند، از جنگ تحمیلی عبرت گرفتند، از تجهیزات ایرانی نمی ترسند از نام و غیرت و شرف شما می ترسند، کاری که هیچ موشک نمی تواند بکند، ولی این را هم بدانیم که ایران از لحاظ نظامی جزو ابر قدرت های دنیا محسوب میشه ولی به خاطر مسائل که هست مانند تحریم و ... رو نمی کنه تا کسی خبر دار نشه، خبر دارید که هواپیمایی که در ترکیه فرود آمد چه چیزی حمل میکرد؟ به گفته ترکیه نخود و کشمش بود؟ یا از هواپیما پایین آوردن و با تریلر به روسیه بردند، به خاطر تحریم نخواستن کسی بدونه که سلاحه جنگی میفروشه
چرا زمانی که کسی کاری به کار ما نداره فیکر میکنیم از روی ضعف و .... هست؟یعنی اگر داخل خیابون راه میریم یا فحاشی میکنیم یا رانندگی میکنیم و با یک نفر با هیکل 3 برابر بزرگتر از ما برخورد میکنیم و یا با خودروی این فرد تصادف مکنیم و کتکمون نمیزنه و وسایلمون رو نمیگیره فرد ضعیفی هست و از ما ترسیده؟بعد به نظرتون ما الان باید داخل ایران به حمل و قاچاق اسلحه با هواپیمای باربری افتخار کنیم;فکر نمیکنید همین موضوع نشون میده که ما ظرفیت تسلیحات و .... نداریم و حرفهایی که در مورد تغزیه گروهکهای تروریستی و مسلمان افراطی توسط کشورهای غربی زده میشه درست هست و تاییدش میکنه؟نکته اخر هم در زمان جنگ هیچ فردی تصوری از جمهوری اسلامی و اینده نداشت و فکر میکرد بعد از اینکه جنگ تموم بشه گل و بلل مملکت رو فرا میگیره و ....ولی الان یک تصویر روشن از شرایط گذشته و حال و اینده برای مردم و جوانان وجود داره پس نمیشه شرایط فعلی و ... با زمان جنگ مقایسه کرد
saeedhashemee
2011/4/22, 08:44 PM
برای اینکه حالشون خیلی خوبه/ مثل سگ هر روز پاچه کسی رو نمیگیرند
JavadMessi
2011/4/22, 08:53 PM
برای اینکه حالشون خیلی خوبه/ مثل سگ هر روز پاچه کسی رو نمیگیرند
مطمئنید؟!!!
چون تو اخبار یه چیزای دیگه می گن!
daryanian
2011/4/22, 10:56 PM
خوب هرکی یه نظری واسه خودش داره، آقا فکر جنگ و نکنیم، فکر ترسو بودن کسی رو نکنیم فکر این باشیم که آمریکا و اسرائیل سر نوکرای خودشون چیکار کردن مثل صدام و ....، از اونا درس عبرت بگیریم، چرا قرآن میگه به گذشته نگاه کنید و عبرت بگیرید؟
اونا از ما نمی ترسن ولی توان حمله رو ندارند!!!!!!!!!!!!!!1 من حرفم رو پس میگیرم ولی به این حرف امام توجه کنیم:اگر من در میان شما باشم یا نباشم نگذارید این مملکت دست بیگانگان بیافتد، و چه زیبا فرموده امام سجاد (ع) : خدارا شکر می کنم که دشمنان مارا(اسلام را) دیوانه آفرید
افلا تفکرون؟
mec1386
2011/4/22, 11:07 PM
عزیزم برعکس اینها مریض اند
اگه یک درصد احتمال پیروزی می دادند با تمام وجود حمله میکردند
نه شاید راست میگی اینها مریض نیستن که با
غزه اون جنایتها را میکنند
اونها مریض نیستند که به کودک و پیر رحم نمی کنند و حتی دارو و غذا روهم تحریم!!!!!!!
نه اونه اصلا مریض نیستند!!!!!!
ما مریضیم که نیروی ایمان و اراده و وطن دوستی و غیرت جوانان خودمون میبینیم و
باز فراموش میکنیم ومحسور ..........
devil may cry
2011/4/22, 11:15 PM
عزیزم برعکس اینها مریض اند
اگه یک درصد احتمال پیروزی می دادند با تمام وجود حمله میکردند
نه شاید راست میگی اینها مریض نیستن که با
غزه اون جنایتها را میکنند
اونها مریض نیستند که به کودک و پیر رحم نمی کنند و حتی دارو و غذا روهم تحریم!!!!!!!
نه اونه اصلا مریض نیستند!!!!!!
ما مریضیم که نیروی ایمان و اراده و وطن دوستی و غیرت جوانان خودمون میبینیم و
باز فراموش میکنیم ومحسور ..........
اگر از طرف فلسطین موشک و خمپاره و ... به مردم اسرایل شلیک نمیشد حرف شما کاملا درست بود ولی زمانی که به مردمشون حمله میشه با موشک و خمپاره و ... مثل همون اتوبوس مدرسه ای که داخل اسرایل منفجر شد و .... یک اقدام تلافی جویانه هست
babak 123
2011/4/22, 11:18 PM
تمام این کشورها با برنامه ریزی دراز مدت به جایی حمله می کنند - البته همه گفته اند احتمال حمله نظامی دور از انتظار نیست
اما بعد از حمله چه کار کنند . الان به عنوان نمونه عراق به معضل مهمی برای آنها تبدیل شده است .
در آن سوی ماجرا وجود کشورهایی مانند ایران باعث می شه حضور آمریکایی ها در منطقه توجیه بشه و همچنین بسیاری از کشورهای منطقه به خاطر تهدید امنیتی میلاردها دلار تسلحیات نظامی از این کشورها بخرند - وبعلاوه با تحریم های فراوان اقتصادی از ظهور قدرت اقتصادی و نظامی در منطقه ( ایران ) جلوگیری می کنند - در میان بعضی از کشورهای مثل چین و روسیه هم از شرایط به نفع خود استفاده کرده و بیشترین سو استفاده را از تحریم های ایران می کنند .
daryanian
2011/4/22, 11:19 PM
اگر از طرف فلسطین موشک و خمپاره و ... به مردم اسرایل شلیک نمیشد حرف شما کاملا درست بود ولی زمانی که به مردمشون حمله میشه با موشک و خمپاره و ... مثل همون اتوبوس مدرسه ای که داخل اسرایل منفجر شد و .... یک اقدام تلافی جویانه هست
ببخشید اشکال از فلسطین بود، الان بیشتر از 50 ساله که تو زمین اسرائیل مزاحم شون میشه و به مسجدالاقصی فلسطینی ها توهین می کنن واسه همون فردا روز ملی دفاع از مردم مظلوم و ستم دیده اسرائیل هست حتما بریم تظاهرات؟!!!!!!!!!!!!!!!؟
mec1386
2011/4/22, 11:29 PM
تحریم غذا و دارو چرا؟؟؟؟؟
حالا اصلا شروع کننده فلسطین دارو برای کیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دفاع از جنایات اسرائیل اصلا برام قابل هضم نیست
شما یک اتوبوس میبینید ولی چندین هزار موشک نه!!!!!!!(به این میگن جادوی رسانه)
کم جنایت کردند
devil may cry
2011/4/22, 11:30 PM
ببخشید اشکال از فلسطین بود، الان بیشتر از 50 ساله که تو زمین اسرائیل مزاحم شون میشه و به مسجدالاقصی فلسطینی ها توهین می کنن واسه همون فردا روز ملی دفاع از مردم مظلوم و ستم دیده اسرائیل هست حتما بریم تظاهرات؟!!!!!!!!!!!!!!!؟
مگه داخل ایران مجوز راهپیمایی و حمایت و برای جایی به غیر از فلسطین ولبنان و .... در روزی به جز جمعه و بدون اجازه مقام مقام معظم رهبری رو میدند؟:smile:
در طول این مدت هر دو طرف به مردم غیر نظامی همدیگه اسیب رسودند و اگر فلسطینیها زمینهاشون رو نفروخته بودند و .... این مشکلات پیش نمیومد:smile:
daryanian
2011/4/22, 11:35 PM
مگه داخل ایران مجوز راهپیمایی و حمایت و برای جایی به غیر از فلسطین ولبنان و .... در روزی به جز جمعه و بدون اجازه مقام مقام معظم رهبری رو میدند؟:smile:
در طول این مدت هر دو طرف به مردم غیر نظامی همدیگه اسیب رسودند و اگر فلسطینیها زمینهاشون رو نفروخته بودند و .... این مشکلات پیش نمیومد:smile:
گفتم که حق با شماست، ای کاش از گذشته درس می گرفتم و کمی اطلاعاتم رازیاد می کردم، تا زمین فروخته را با حصار کشیدن دور مسجد اشتباه نمی گرفتم، حرف های من را توهین حساب نکنید من قصد جسارت یا .... را ندارم، دوست ندارم مهندس هموطنیم راه اشتباه را برود،
برگ زردی است تحفه درویش....
devil may cry
2011/4/22, 11:36 PM
تحریم غذا و دارو چرا؟؟؟؟؟
حالا اصلا شروع کننده فلسطین دارو برای کیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دفاع از جنایات اسرائیل اصلا برام قابل هضم نیست
شما یک اتوبوس میبینید ولی چندین هزار موشک نه!!!!!!!(به این میگن جادوی رسانه)
کم جنایت کردند
دفاع از جنایتها و حملات فلسطین برای شما قابل قبول هست ولی دفاع از مردم اسرایل برای شما قابل قبول نیست؟زندگی یک نفر با هر عقیده و ... به یک اندازه ارزش داره حال این فرد یک فلسطینی باشه یا یک اسرایلی;بعد هم حملات موشکی و خمپاره ای گروه های فلسطینی به اسرایل کم نیست;بعد هم یاز تکرار میکنم اقدام تلافی جویانه یعنی شما به مردم کشور من حمله میکنید و من به هر شکلی که بتونم مقابله میکنم و پاسخ میدم
daryanian
2011/4/22, 11:42 PM
دفاع از جنایتها و حملات فلسطین برای شما قابل قبول هست ولی دفاع از مردم اسرایل برای شما قابل قبول نیست؟زندگی یک نفر با هر عقیده و ... به یک اندازه ارزش داره حال این فرد یک فلسطینی باشه یا یک اسرایلی;بعد هم حملات موشکی و خمپاره ای گروه های فلسطینی به اسرایل کم نیست;بعد هم یاز تکرار میکنم اقدام تلافی جویانه یعنی شما به مردم کشور من حمله میکنید و من به هر شکلی که بتونم مقابله میکنم و پاسخ میدم
اسرائیل مگر کشور است؟ بحث ما فایده ای ندارد ولی توصیه می کنم چند کتاب باهم بخوانیم: الان کدام کشور حمله می کند؟ کدام کشور به زن و بچه های کشور دیگری حمله می کند؟ دیوار دور مسجد می کشد و....؟ من از هیچ کدوم طرفداری نمی کنم ولی در گوگل دنبال عکس اسرائیل و فلسطین باشید و ببینید اسرائیل به فلسطین حمله می کند یا بر عکس، از عکس معلوم است من دیوانه نیستم که با سنگ به جنگ تانک بروم
JavadMessi
2011/4/22, 11:48 PM
وقتی به یه ملت حمله میشه این خیلی طبیعیه که از خودش دفاع کنه حالا شما اسمشو میذاری جنایت اشکال نداره
یکی از سردمدارانشون که حرف خیلی جالبی در مورد نقض حقوق بشر زده بود گفته بود اگه جان ما در خطر باشد دیگر بندهای حقوق بشر بی ارزش است
در ضمن دوست عزیز بد نیست نظر اونها رو نسبت به غیر یهودیان بدونی تا متوجه بشی که ارزشی برای غیر یهود به عنوان حیوان هم قائل نیستند
mec1386
2011/4/22, 11:49 PM
جند تا نکته
اول این که خوبه تاریخ فلسطین خوب مطالعه کنیم من هم گذشته به شخصه گاهیاوقات میگفتم این اعراب فروختن رفتن پی خوشی وعیشو نوش .......
اما خوبه حتما بررسی شه بیرون کردن مردم از خونه ها کشتارهای نا جوانمردانه در روستا ها و......(ربطی که میدن به هولوکاست)
دوم این که قبول جان هر کس ارزشمنده اما من از اون اتوبوس دفاع نکردم و این گونه حملات همه جا هست و حداکثر چقدر کشته داده
اما بیایم جنگهای اسرائیل و قتل عام ها و کشتار های دسته جمعی بررسی کنیم شما میگی کلا فلسطینی ها چند نفر را کشتن و اسرائیل......
اسرائیل با چه منطقی حمله کرد و اونها با چه منطقی
شما یکی که از خودش دفاع میکنه با متجاوز یکی میدونید
تازه توجه شه که اتوبوس دولت منفجر نمی کنه حداقل به صورت رسمی ولی حملات موشکی با اون همهئ حمایت امریکا اصلا قابل دفاع نیست یکیم مطالعه در این مورد کاملا مطلب روشن میکنه
devil may cry
2011/4/22, 11:49 PM
اسرائیل مگر کشور است؟ بحث ما فایده ای ندارد ولی توصیه می کنم چند کتاب باهم بخوانیم: الان کدام کشور حمله می کند؟ کدام کشور به زن و بچه های کشور دیگری حمله می کند؟ دیوار دور مسجد می کشد و....؟ من از هیچ کدوم طرفداری نمی کنم ولی در گوگل دنبال عکس اسرائیل و فلسطین باشید و ببینید اسرائیل به فلسطین حمله می کند یا بر عکس، از عکس معلوم است من دیوانه نیستم که با سنگ به جنگ تانک بروم
اگر کشور نباشه مردمی که در اون قسمت زندگی میکنند زندیگیشون ارزشی نداره و هر بلایی سرشون بیاد حقشون هست؟شما اگر مکانی که ززندگی میکنند یک دهستان باشه زندگی اهالی اون دهستان هیچ ارزشی نداره؟الان 2 گروه اسرایلی و فلسطینی مثل حماس و ... به مردم ساکن(زن و بچه) در بخش فلسطینی یا اسرایلی حمله میکنند بعد هم دیگه زمان سنگ و تانک گذشته این موضع الان فقط داخل فیلمها و موسیقیهای ایرانیه:smile:در حال حاظر گروهک هایی مثل حماس و ... به موشک و خمپاره انداز و .... مجهز شدند که به راحتی مناطق اسراییلی و مردم اسرایل رو مورد حمله قرار میدند:smile:شما داخل اینترنت سرچ کنید به نتایج مشابهی برای مردم اسرایل میرسید:smile:
mec1386
2011/4/22, 11:53 PM
یک نکته مهم بگم و اون اینه که
شما فکن فلسطین گرفتن وبعد لبنان فکر میکنی هدف بعدی کجاست
فکر میکنی به ناموس ما رحم میکنند؟؟؟؟؟؟
فکر میکنی اصلا اونها انسانها دیگه جز یهود جز حیوان میدونند
و چه بجا گفت دوستمون که بند های حقوق بشر.......
daryanian
2011/4/22, 11:54 PM
اگر کشور نباشه مردمی که در اون قسمت زندگی میکنند زندیگیشون ارزشی نداره و هر بلایی سرشون بیاد حقشون هست؟شما اگر مکانی که ززندگی میکنند یک دهستان باشه زندگی اهالی اون دهستان هیچ ارزشی نداره؟الان 2 گروه اسرایلی و فلسطینی مثل حماس و ... به مردم ساکن(زن و بچه) در بخش فلسطینی یا اسرایلی حمله میکنند بعد هم دیگه زمان سنگ و تانک گذشته این موضع الان فقط داخل فیلمها و موسیقیهای ایرانیه:smile:در حال حاظر گروهک هایی مثل حماس و ... به موشک و خمپاره انداز و .... مجهز شدند که به راحتی مناطق اسراییلی و مردم اسرایل رو مورد حمله قرار میدند:smile:شما داخل اینترنت سرچ کنید به نتایج مشابهی برای مردم اسرایل میرسید:smile:
جواب مک 1386 کامل است و تشکر می کنم از راهنمایی که به بنده کردن
دوستان لطفا مراعات کنید
این تایپیک حذف نشده (که باید حذف میشد) که برخلاف عنوان تایپیک در مورد فلسطین و اسرائیل بحث شه
چون همه میدونیم که این بحث آخرش به کجا میرسه
پس بهتره در مورد موضوع اصلی بحث کنیم
ممنون
daryanian
2011/4/22, 11:57 PM
یک بار گفتم کاش درس عبرت بگیریم که چیکار کردند با زن و بچه مردم، ولی الان اسلحه دارن 3 سال پیش چی؟ کدوم اسلحه داشتند که حمله کنند پس قبول کنید که شروع کننده با اسلحه آمده که زمین خودش رو بگیره؟ کجا آمده اگه زمین خودشه واسه باید بیاد؟ کجا باید بیاد؟ قبول کنین یا نکنین مهم اینه که یه نتیجه بگیریم
devil may cry
2011/4/22, 11:58 PM
جند تا نکته
اول این که خوبه تاریخ فلسطین خوب مطالعه کنیم من هم گذشته به شخصه گاهیاوقات میگفتم این اعراب فروختن رفتن پی خوشی وعیشو نوش .......
اما خوبه حتما بررسی شه بیرون کردن مردم از خونه ها کشتارهای نا جوانمردانه در روستا ها و......(ربطی که میدن به هولوکاست)
دوم این که قبول جان هر کس ارزشمنده اما من از اون اتوبوس دفاع نکردم و این گونه حملات همه جا هست و حداکثر چقدر کشته داده
اما بیایم جنگهای اسرائیل و قتل عام ها و کشتار های دسته جمعی بررسی کنیم شما میگی کلا فلسطینی ها چند نفر را کشتن و اسرائیل......
اسرائیل با چه منطقی حمله کرد و اونها با چه منطقی
شما یکی که از خودش دفاع میکنه با متجاوز یکی میدونید
تازه توجه شه که اتوبوس دولت منفجر نمی کنه حداقل به صورت رسمی ولی حملات موشکی با اون همهئ حمایت امریکا اصلا قابل دفاع نیست یکیم مطالعه در این مورد کاملا مطلب روشن میکنه
من الان با توجیه دفاع از خودم به شما حمله کنم شما تصور میکنید من در حال دفاع از خودم هستم؟شما فقط ذهنتون الان درگیر اون اتوبوس هست من یک مورد از هزاران حمله رو گفتم و بعد حمله به اتوبوس اسرایلی که کشته ای نداره فقط حمله به فلسطینیها هست که کشته و مجروح میده:smile:اسرایل با منطق اینکه زمینها رو خریداری کرده به این افراد حمله کرد:smile:تمام حملاتی که در حال حاظر به اسرایل میشه با تجهیزاتی مثل خمپاره انداز و موشک و .... تلفات غیر نظامی داره شما هم یکم در مورد شدت حملات و عملیات گرهکهای فلسطینی و اقدامهای تلافی جویانه اسرایل نگاه کنید متوجه این موضوع میشید و نکته بعد اینکه اسرایل هم قصد مقابله با گروهکهایی مثل حماس رو داره که در برخی از حملات تلفات غیرنظامی به وجود میاد;بلاخره تلفات جانی تلفات جانی هست چه فلسطینی و چه اسرایلی و زندگی هیچ گروهی از انسانها ارزش بیشتری نسبت به گروه دیگه نداره
daryanian
2011/4/22, 11:59 PM
به به اقا بابکم امدن، آقا خیلی وقته که این تاپیک سیاسی شده، من حاضرم که تنبیه بشم ولی نذارم که بحث غیر انچیزی که هست جوونا باور کنن، اگه می خواین حذف کنین
دوست عزیز اگر در صدا و سیما ایران اخباری در این مورد پخش نمیشه دلیل بر این نیست که کسی غیر شما هم خبردار نشده از این موضوع
این خبر رو در وقت خودش همه اخبار گزارش کردند
این محموله به گفته دولت ترکیه عازم پ ک ک بود .
قبل این هواپیما ، دولت ترکیه یه محموله هوایی مشکوک ایران رو هم توقیف کرده بود که حامل تجهیزات هسته ای به مقصد سوریه بود .
بعد توقیف محموله اسلحه ، دولت ترکیه محموله اولی رو تسلیم شورای عالی سازمان ملل کرده
devil may cry
2011/4/23, 12:02 AM
یک بار گفتم کاش درس عبرت بگیریم که چیکار کردند با زن و بچه مردم، ولی الان اسلحه دارن 3 سال پیش چی؟ کدوم اسلحه داشتند که حمله کنند پس قبول کنید که شروع کننده با اسلحه آمده که زمین خودش رو بگیره؟ کجا آمده اگه زمین خودشه واسه باید بیاد؟ کجا باید بیاد؟ قبول کنین یا نکنین مهم اینه که یه نتیجه بگیریم
فلسطینیها با زن و بچه اسرایلی ها چه کار کردند؟4 سال پیش و قبل از اون هم موشک و ... داشتند به عنوان نمونه سال ۱۳۸۶
آفتاب: انفجار یک فروند موشک دست ساز فلسطینی در داخل اسرائیل دهها زخمی برجای گذاشته و باعث نگرانی در مورد اقدام تلافی جویانه اسرائیل شده است.
به گفته منابع ارتش اسرائیل، روز سه شنبه، 11 سپتامبر، یک فروند موشک فلسطینی موسوم به "موشک قسام" که از داخل باریکه غزه پرتاب شده بود در محوطه یک اردوگاه ارتش اسرائیل در جنوب این کشور منفجر شد و دست کم پنجاه نظامی اسرائیلی را زخمی کرد.
http://www.aftabnews.ir/vdcdjn0ytz0o9.html
daryanian
2011/4/23, 12:05 AM
دوست عزیز اگر در صدا و سیما ایران اخباری در این مورد پخش نمیشه دلیل بر این نیست که کسی غیر شما هم خبردار نشده از این موضوع
این خبر رو در وقت خودش همه اخبار گزارش کردند
این محموله به گفته دولت ترکیه عازم پ ک ک بود .
قبل این هواپیما ، دولت ترکیه یه محموله هوایی مشکوک ایران رو هم توقیف کرده بود که حامل تجهیزات هسته ای به مقصد سوریه بود .
بعد توقیف محموله اسلحه ، دولت ترکیه محموله اولی رو تسلیم شورای عالی سازمان ملل کرده
خوب دیگه آقا بابک گل شما هم آره؟!!!!؟ اصل موضوع رو میگم : ترکیه به خاطر اینکه رفت و امدش با ایران خراب نشه این چیزارو گفته، به قول قدیمی ها کلاه خودمون رو قاضی کنیم مگه میشه که ما به پ پ ک سلاح بدیم، آمریکا پ پ ک رو تجهیز کامل می کنه انوقت از ایران می رن
JavadMessi
2011/4/23, 12:07 AM
دوستان احتمالا می دانند یهودیها کلا تبلیغی برای دینشون ندارند به دلیل اینکه نسل بشرو دو نوع می دونند یکی خودشون که نژاد برترند یکی دیگه بقیه انسانها که در نظر آنها حیوانند.البته دو استثنا هم اخیرا بوجود اومده یکی اوانجلیستها(مسیحی صهیونیست) و یکی دیگر بهاییان هستند که چون در راستای اهداف اونهاست مرحمت کردند یک درجه از حیوانات بالاتر رفتند.
حالا به نظرتون اونا دلشون برای دیگر انسانها می سوزه.اگر لطف خدا نبود تابحال صدباره به ایران حمله می کردند و به هیچ کس حتی این دوستمون که حمایت ضمنی ازشون داشتند رحم نمی کردند
شاید من از بیشتر شماها تعصب زیادی روی خاکم داشته باشم .
ولی این دلیل نمیشه واقعیتها رو وارونه جلوه بدم
دوستی میگفت ایران ابرقدرت نظامیه
که اصلا با واقعیت جور نیست
نمونه ش هواپیمای تیکه پاره شده نیروی هوایی که چن ماه پیش لاشه ش رو با تریلی راهی تهران کردند
(این یه مثال بود از تجهیزات کهنه ایران)
دلیلی که امریکا و غرب حمله نظامی انجام نمیده ترس نیست
این واقعا مج فهمیه که عدم حمله غرب رو بذاریم پای ترس !
گوشت در برابر بمب و موشک ؟
البته قصد من زیرسوال بردن شرف و غیرت جوان ایرانی نیست
امریکا دلایل زیادی برای حمله نکردن داره که حتی نصف این دلایل ، دلیل برای حمله نداره
غرب برای بازار گرمی بازار فروش اسلحه نیاز به این شایعه پراکنیها داره
همچنین تصر کنید امریکا و غرب ایران رو اشغال کرده اند
حالا با چه توجیهی تو افغانستان و عراق لنگر بندازن ؟!
و یا نفوذ ایران در اپک که میتونه تاثیر بسیار زیادی در امر انرژی و اققتصاد دنیا بذاره
mec1386
2011/4/23, 12:09 AM
حرفهای دوستمون بابک کاملا درسته
این بحث به هیچ جا نمی رسه
به چند دلیل
1-به قولی خانه از پایبست ویران است اصلا ما اسرائیل به عنوان یک کشور قبول نداریم
2-مطالعات محدود وسطحی که داریم (خوبه حداقل این بررسی کنید که اسرائیل چگونه زمین خرید چگونه در ابتدا روستا ها مترکه کرد و سپس حمله)
ولی در اخر من میگم فلسطین هیچی لبنان هیچی سوریه هیچی مسلمان هیچی
حداقل به فکر کشور و ناموس خودمون باشیم همین!!!!!!!1
daryanian
2011/4/23, 12:10 AM
این تاپیک اخبار رو دوست گرامی حتما بخونن که میگن فلسطین اسرائیل رو با بمب زده،بله زده ولی کدومشون با نظامی ها درگیر شدن کدومشون با زن و بچه
http://www.parsine.com/fa/pages/?cid=34689
mec1386
2011/4/23, 12:13 AM
نمونه ش هواپیمای تیکه پاره شده نیروی هوایی که چن ماه پیش لاشه ش رو با تریلی راهی تهران کردند
امریکا دلایل زیادی برای حمله نکردن داره که حتی نصف این دلایل ، دلیل برای حمله نداره
و یا نفوذ ایران در اپک که میتونه تاثیر بسیار زیادی در امر انرژی و اققتصاد دنیا بذاره
یه سوال
چرا اسرائیل با پیشرفته ترین سلاحهاش در جنگ 20 روزه متوقف شد؟
و یک مقایسه کنیم بین ایران ولبنان
جناب دریانیان عرض کردم بحث خارج از موضوع کافیه
لطفا اگر به قانون احترام نمیذارید به شعور خودتون احترام بذارید
devil may cry
2011/4/23, 12:17 AM
این تاپیک اخبار رو دوست گرامی حتما بخونن که میگن فلسطین اسرائیل رو با بمب زده،بله زده ولی کدومشون با نظامی ها درگیر شدن کدومشون با زن و بچه
http://www.parsine.com/fa/pages/?cid=34689
شما فقط با استناد به یک خبر به این نتیجه رسیدید که هیچ یک از حملات فلسطین به اسراییل تلفات غیر نظامی نداشته؟:smile:من با استناد به یک خبر که در یک درگیری یک نفر با چاقو به طرف مقابل حمله کرده و طرف چاقو خورده در حال حاظر زنده هست میتونم به این نتیجه برسم تمام افرادی که چاقو میخورند زنده میمونند:smile:
daryanian
2011/4/23, 12:20 AM
آقا بابک نظامی رو شما چی میبینی، همه تجهیزات نظامی رو ایران نشون نداده، تو تبریز به جایی که میگم برید و از طرف بپرسید که چیهادیده:تو منظریه(ابوریحان) بغل لشکر توپخانه هست، رئیس آنحا سرهنگ علی محمدیاری هست برید از ایشون بپرسید اگه اسم من رو بگید میشناسن:حمید اسم منه تمام سوالات نظامی و تجهیزات رو از نزدیک دیدن به نظر من، خودشون به من گفتم ان چیزایی که دیدن یک درصد تجهیزات بوده حالا
یه سوال
چرا اسرائیل با پیشرفته ترین سلاحهاش در جنگ 20 روزه متوقف شد؟
و یک مقایسه کنیم بین ایران ولبنان
دوست عزیز اگر قصدتون مقایسه جنگ حزب الله و اسرائیل با جنگ ایران و هرکشوری هست ، مقایسه تون اشتباهه
چرا ؟
اولا حزب الله فقط یه گروهکه بدون هیچ هدف زیربنایی در مقابل جنگ افزار . در حالی که ایران یک کشور هست با کلی اهداف قابل تخریب با انواع موشک و بمب و . . . (مثل نیروگاههای برق و هسته ای و پالایشگاه و . . .)
دوما حزب الله و اسرائیل در یک جبهه مشترک جنگیدند . در حالی که ایران هیچ جبهه مشترکی با اسرائیل نداره (البته داره . حرب الله و حماس ! ولی باز هم شرایط فرق میکنه)
سوما اسرائیل هم در جنگ با جزب الله و هم در جنگ احتمالی با ایران ، آسمان رو در اختیار داره (مسلما اعراب آسمان رو تمام و کمال تسلیم اسرائیل میکنند و البته کرده اند)
و
و
و
و
و
daryanian
2011/4/23, 12:22 AM
شما فقط با استناد به یک خبر به این نتیجه رسیدید که هیچ یک از حملات فلسطین به اسراییل تلفات غیر نظامی نداشته؟:smile:من با استناد به یک خبر که در یک درگیری یک نفر با چاقو به طرف مقابل حمله کرده و طرف چاقو خورده در حال حاظر زنده هست میتونم به این نتیجه برسم تمام افرادی که چاقو میخورند زنده میمونند:smile:
حق با شماست من به هیچ صراطی مستقیم نمی شم، ای کاش عبرت می گرفتم از گذشته
anjam.vazife
2011/4/23, 12:23 AM
چند صد میلیون آدم تو آمریکا چند میلیونشون بیکار شدن بعد ما 70 میلیونیم چند میلیون بیکار داریم حالا اونا رکود کردن وضعشون اینه ما رکود کنیم وضعمون چی میشه
بعد میاییم میگیم امریکا بخاطر وضع بدش نمیتونه به ایران حمله کنه عجب رویی داریم
آقا بابک نظامی رو شما چی میبینی، همه تجهیزات نظامی رو ایران نشون نداده، تو تبریز به جایی که میگم برید و از طرف بپرسید که چیهادیده:تو منظریه(ابوریحان) بغل لشکر توپخانه هست، رئیس آنحا سرهنگ علی محمدیاری هست برید از ایشون بپرسید اگه اسم من رو بگید میشناسن:حمید اسم منه تمام سوالات نظامی و تجهیزات رو از نزدیک دیدن به نظر من، خودشون به من گفتم ان چیزایی که دیدن یک درصد تجهیزات بوده حالا
حمیدجان دلیل اینکه من زیاد در این بحثها شرکت نمیکنم ، اطلاعات کم و نا موثقم هست
و دلیل اینکه میبینید گاها شرکت میکنم ، منابع بسیار موثق تر از سرهنگ محمدیاری هست
mec1386
2011/4/23, 12:25 AM
جناب دریانیان عرض کردم بحث خارج از موضوع کافیه
لطفا اگر به قانون احترام نمیذارید به شعور خودتون احترام بذارید
این قدر سریع ربط دادن یک موضوع به شعور یک فرد ناراحت کنندس
حتی اگه فرد اشتباه کرده باشه
daryanian
2011/4/23, 12:25 AM
و دلیل اینکه میبینید گاها شرکت میکنم ، منابع بسیار موثق تر از سرهنگ محمدیاری هست
خوب دیگه همون، منم فر میکنم با این اطلاعات ناچیزم کامل کاملم، ولی اینو بگم تو جنگ تحمیلی چند کشور علیه ایران بودند؟؟؟؟ زود جواب بدین، به هر قیمت جابتون رو میدم حتی اگه اخراج بشم
daryanian
2011/4/23, 12:29 AM
اگه از محمد یاری بیشتر میدونین پیش این فرد برین تو هوابورد سپاه: امین قدیمی
devil may cry
2011/4/23, 12:31 AM
خوب دیگه همون، منم فر میکنم با این اطلاعات ناچیزم کامل کاملم، ولی اینو بگم تو جنگ تحمیلی چند کشور علیه ایران بودند؟؟؟؟ زود جواب بدین، به هر قیمت جابتون رو میدم حتی اگه اخراج بشم
در جنگ تحمیلی کشورهای زیادی مثل امریکا و اسرایل و ... نقش داشتند که با به پیروزی نرسیدن هر 2 طرف به پیروزی خودشون که همون فروش اسلحه بود میرسیدند که به بهترین نحو رسیدند در این جنگ تمام کشورها در برخی از موارد از ایران و برخی از موارد از عراق حمایت میکردند تا نسبت 50 درصدی برای هر طرف حفظ بشه و جنگ تموم نشه;نکته بعدی در جنگ ایران و عراق جوانان و کلا مردم به این خاطر که تازه انقلاب شده بود و تصوری از اینده نداشتند فکر میکردند که اگز جنگ تموم بشه تمام مشکلات و ... حل میشه که با شرایط امروز ایران و شناختی که مردم نسبت به گذشته و حال و اینده و حکومت اسلامی دارند قابل مقابسه نیست
من نمیخوام وارد بحثی بشم که خودش یه تالار جدا میطلبه
پیروزی در جنگ فقط به بازپس گیری خاک به هر قیمت ممکن نیست
امروزه دولتها تلاش میکنند جتی جلو خونریزی دماغ یک نفر سرباز رو هم بگیرند
پس قربانی کردن تعداد بسیار زیاد نیرو با احساسات بازیها قابل توجیه نیست
JavadMessi
2011/4/23, 12:35 AM
در جنگ تحمیلی کشورهای زیادی مثل امریکا و اسرایل و ... نقش داشتند که با به پیروزی نرسیدن هر 2 طرف به پیروزی خودشون که همون فروش اسلحه بود میرسیدند که به بهترین نحو رسیدند در این جنگ تمام کشورها در برخی از موارد از ایران و برخی از موارد از عراق حمایت میکردند تا نسبت 50 درصدی برای هر طرف حفظ بشه و جنگ تموم نشه;نکته بعدی در جنگ ایران و عراق جوانان و کلا مردم به این خاطر که تازه انقلاب شده بود و تصوری از اینده نداشتند فکر میکردند که اگز جنگ تموم بشه تمام مشکلات و ... حل میشه که با شرایط امروز ایران و شناختی که مردم نسبت به گذشته و حال و اینده و حکومت اسلامی دارند قابل مقابسه نیست
این برخی کشورها که از ایران حمایت تسلیحاتی می کردند لیبی و کره شمالی بودند
اما آن برخی کشورها بیش از 29 کشور بودند که ما از 29 تایشان اسیر داشتیم
daryanian
2011/4/23, 12:38 AM
در جنگ تحمیلی کشورهای زیادی مثل امریکا و اسرایل و ... نقش داشتند که با به پیروزی نرسیدن هر 2 طرف به پیروزی خودشون که همون فروش اسلحه بود میرسیدند که به بهترین نحو رسیدند در این جنگ تمام کشورها در برخی از موارد از ایران و برخی از موارد از عراق حمایت میکردند تا نسبت 50 درصدی برای هر طرف حفظ بشه و جنگ تموم نشه;نکته بعدی در جنگ ایران و عراق جوانان و کلا مردم به این خاطر که تازه انقلاب شده بود و تصوری از اینده نداشتند فکر میکردند که اگز جنگ تموم بشه تمام مشکلات و ... حل میشه که با شرایط امروز ایران و شناختی که مردم نسبت به گذشته و حال و اینده و چکومت اسلامی دارند قابل مقابسه نیست
بیش از 27کشور به ایران حمله کردند، ایران بوسیله کدوم 50 درصد کشور حمایت شد چند تاشونو نام ببرید؟ اگه مسئله رو اسلامی کنم که باور نمی کنید ولی بازم یکنم:خیلی خلاصه میکنم: فردی فاطمه زهرا را در خواب دید و عرض کرد که چرا ایران به چنین وضعی دچار شده فرموده اند تا وقتی فرزندم رضا در ایران هست شاید ایران خم شود ولی من نمی گزارم که ایران بیافتد، یعنی نمی گزارم که مملکت اسلامی از پای درآید، حالا ولش کنید، شما فکر میکنید چرا 27 کشور توانایی شکست ایران رو نداشتند؟
این قدر سریع ربط دادن یک موضوع به شعور یک فرد ناراحت کنندس
حتی اگه فرد اشتباه کرده باشه
عزیز من اینجا میدون جنگ نیست
من یه بار محترمانه درخواست کردم بحث متفرقه رو تموم کنند
ولی ایشون به صراحت به موضع خود پافشاری کردند
و درضمن بنده هیچ توهینی نکردم
فقط یه یادآوری بود
JavadMessi
2011/4/23, 12:41 AM
بابک جان فکر کنم این تاپیک سومین نامزد برای زدن اون قفل قشنگته!
anjam.vazife
2011/4/23, 12:42 AM
امریکا رو قدرت دفاعیش حرفی نیست و کسی نمیتونه انکار کنه همین سپرهای دفاعی که داره تو خاور میانه و اسیا کافیه واس دفاع از اسرائیل ولی کش.ری با این قدرت نظامی هنوز بلادنو نگرفته این فک میکنید از ضعف قدرتشه
برم رو بحث کشته شدن مردم فلسطین شما یه هواپیمای بدون سرنشین رو در نظر بگیرید که از هر نقطه ای بهش شلیک بشه اونجا رو مورد هذف قرار میده حالا یکی میره از کنار یه مسجئ بیمارستان یا مکان عمومی شلیک میکنه بهش و هواپیمای بدون سر نشین جوابشو میده اون وقت چهار تا بیگنته کشته میشن و ........ و مردم مسلحیی که از میان مردم عادی تیراندازی میکنن حالا اینجا گناهکار کیه؟؟؟
daryanian
2011/4/23, 12:44 AM
شما فکر میکنید اگر کشور رو امریکا اداره کنه خوشبخت می شویم؟ بدون پاسپورت به آریکا بروید (فرار کنید) خوشبخت شوید حمایت میکنند، اگر تبعه انجا شوید، چرا نمی روید اگر امریکا بلد بود مملکت اداره کند که وضعش الان این نبود؟ ایران را بخاطر نفت و گاز و ... می خواست من هم قبول دارم که در حق ما ظلم شده، حرف امام رو و حضرت خامنه ای رو لان کی گوش داده؟ تا حالا بیت رهبری رفتین تا شکایات آقا رو ببینین و بشنوین و باز کسی گوش نده، سخنان اقا رو در سال 78 بشنوید وقتی می فرماید که در دانشگاه آزاد اندیشی بگزارید؟ کدام دانشگاه گذاشته؟ حرف امام که شما نباید پول نفت و گاز و برق بدهید که در بهشت زهرا سخنرانی کرده اند و مردم اول دست زدند و بعد صلوات فرستادن را ببینید، ولی اینها باعث نمی شود که ایران را بدست امریکا بدهیم که اخر هم خودمان را نابود کند هم ناموسمانرا، چقدر امام زیبا فرموده اند: اگر من در میان شما باشم ..... بالا گفتم یه بار
daryanian
2011/4/23, 12:45 AM
بابک جان فکر کنم این تاپیک سومین نامزد برای زدن اون قفل قشنگته!
جواد تاپیک بدی زدی ها قبول کن، باید اطلاعاتم رو زیاد کنم در این مورد
devil may cry
2011/4/23, 12:46 AM
این برخی کشورها که از ایران حمایت تسلیحاتی می کردند لیبی و کره شمالی بودند
اما آن برخی کشورها بیش از 29 کشور بودند که ما از 29 تایشان اسیر داشتیم
بیش از 27کشور به ایران حمله کردند، ایران بوسیله کدوم 50 درصد کشور حمایت شد چند تاشونو نام ببرید؟ اگه مسئله رو اسلامی کنم که باور نمی کنید ولی بازم یکنم:خیلی خلاصه میکنم: فردی فاطمه زهرا را در خواب دید و عرض کرد که چرا ایران به چنین وضعی دچار شده فرموده اند تا وقتی فرزندم رضا در ایران هست شاید ایران خم شود ولی من نمی گزارم که ایران بیافتد، یعنی نمی گزارم که مملکت اسلامی از پای درآید، حالا ولش کنید، شما فکر میکنید چرا 27 کشور توانایی شکست ایران رو نداشتند؟
در بین کشورهایی که با ما معامله میکردند، از همه بیشتر کشور بیطرف سوییس بود که در حد بالایی به ما مهمات فروخت. چین، بلغارستان، لهستان و مجارستان هم به ما سلاح میفروختند، کره شمالی که هر چه داشت به ما میداد. لیبی هم برخی از سلاحهای استراتژیک را در اختیار ما قرار داد.
تامین و تولید تجهیزات نظامی در دوران دفاع مقدس با توجه به تحریم ها از جمله کارهای بود که با دشواری های بسیار زیادی انجام می گرفت.
به گزارش جهان، محسن رفیق دوست -اولین وزیر سپاه پاسداران- به بیان بخش های از این تلاش ها با درج یادداشتی در دوهفته نامه پنجره پرداخت و نوشت:
یکی از دورانهای حساس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از ابتدای تشکیل تاكنون، دوران پرافتخار دفاع مقدس و تلاشهاي انجام شده جهت تهيه سلاح، در آن دوران است كه به برخي از آنها اشاره ميشود:
1- پیش از انقلاب با سازمان فتح ارتباط و با شخص عرفات آشنایی داشتیم. اولین اسلحه که برای سپاه، از فلسطینیها خریده شد 500 قبضه آرپیجی هفت ساخت خودشان بود، به لبنان رفتیم و از کارخانهشان که زیر کوهی ساخته شده بود. بازدید کردیم. تفنگ هم از آنها خریدیم که آنها خودشان تفنگها را از بلغارستان تهیه کرده بودند. از ابتدای تشکیل سپاه تا پایان جنگ، به عنوان مسئول پشتیبانی سپاه با دیگر دوستان مشغول خدمت بودیم، با این حال بعضا در بسیاری از موارد به نیروهای ارتش هم کمکهایی را داشتیم.
مثلا در مقطعی، از لیبی امکاناتی تهیه کردیم که توان نیروی دریایی خودمان را بالا ببرد، چراکه نیروی دریایی ایران و لیبی را هر دو یک سیستم طراحی کرده بودند و قطعات ناوهای لیبی، که به طور کلی توسط آنها کنار گذاشته شده بود، به ناوهای ما میخورد. همچنین یک کشتی مهمات هم برای نیروی دریایی از لیبی وارد کردیم.
2- تهیه مهمات در دوران دفاع مقدس بسیار دشوار بود. ما در دوران جنگ در محاصره کامل نظامی بودیم. اولین کشوری که از آنجا مهمات تهیه شد، فلسطین و پس ازآن کره شمالی بود. کره شمالی کشوری عقب افتاده، اما از نظر نظامی پیشرفته بود. در آنجا به ملاقات آدمی به اسم «کی مین سونگ» میرفتیم. او به انقلاب اسلامی خیلی علاقهمند بود و با سعهصدر با ما برخورد میکرد، البته پول تجهیزاتی را هم که در اختیار ما قرار میداد، میگرفت.
یک روز به ما گفت: «چرا از ما اسلحه و مهمات میخری؟! برو خودت بساز، ملتی که دیگران بخواهند فشنگ تفنگش را بدهند، موفق نمیشود!!» از همان موقع که حدود سال 59 اما قبل از جنگ بود، تصمیم گرفتیم در سپاه صنایع ایجاد کنیم. شنیده بودیم خمپاره 60، اسلحهای است كه در تشکیلات ارتش 15 سال است، از رده خارج شده، بنابراین سراغ صنایع دفاع رفتیم و گفتیم اگر شما 15 سال است این اسلحه را نمیسازید، قالبهایش را بدهید ما بسازیم. از هرکسی که میگفت میتواند کاری بکند حمایت میکردیم.
3- در سال 65 عملیاتی را طراحی کرده بودیم که مهمات بسیار زیادی میخواست و این مهمات را اگر میخواستیم از خارج از کشور وارد کنیم، 2 میلیارد و 800 میلیون دلار هزینه لازم بود، اما کل ارز آن سال مملکت 5/6 میلیارد دلار بود و کل ارزی که به دفاع میدادند یک میلیارد دلار بود. با توجه به این شرایط طرحی برای پیشنهاد به ذهن ما رسید و از حضرت امام (ره) اجازه گرفتم که با 380 میلیون دلار ارز، آن صنعت را در ایران ایجاد کنیم. روش کار اینگونه بود که همه امکانات مملکت را در این راستا مورد استفاده قرار دهیم، براین اساس به هر کارخانهای که میتوانست ریختهگری کند، پوکه و ” سونگ: ملتی که دیگران فشنگ تفنگش را بدهند، موفق نمیشود “
مواد اولیه میدادیم. برای همین منظور سه هزار دستگاه کپی تراش وارد شد و به سه هزار تراشکار در مملکت هدیه گردید. گفتیم اگر هر کدام از شما هزار گلوله را برای ما تراش بدهید، نه تنها دستگاه مال خودتان، بلکه مزد کارتان را هم به شما خواهیم داد.
4- به خاطر دارم در دوران جنگ از آلمانیها بیسیم میخریدیم اما همان زمان جنگ، بیسیمی ساختیم که 190 کانال داشت. رمز کننده و کشف کننده را هم خودمان ساختیم و برای جبهه فرستادیم. زمانیكه دشمن از سلاح شیمیایی استفاده کرد، بلافاصله پدافند شیمیایی را اجرایی کردیم. در عملیات خیبر، صدام از مواد شیمیایی بدون محابا استفاده کرد که از مجروحین شیمیایی هشت درصد شهید شدند. بعد از عملیات بزرگ بدر بود که ما پدافند انفرادی، گروهی و لشکری درست کرده بودیم و شهدایمان به هشت هزار رسیدند. به یاد دارم در سال 64 كه اولین موشک تاو در میدان تیر سمنان امتحان شد، بالای سر خودمان فرود آمد. عدهای ما را مسخره کردند، اما یک سال بعد موشک تاوی که ساخته شده بود، آزمایش کردیم و به هدف متحرک خورد.
5- ارتش عراق تانک زیاد داشت، بنابراین ما باید سلاحی در اختیار داشتیم که بتواند، تانکها را هدف قرار دهد و آنها را منهدم کند. موشک تاو بهترین سلاح ضد تانک بود. از کانالهای مختلف کسانی پیدا میشدند و میگفتند که ما تاو میفروشیم، با آنها وارد مذاکره میشدیم و گشایش اعتبار میکردیم. تضمین میکردند، اما سر 6 یا 9 ماه هم به ما نمیدادند، به همین خاطر حتی یکی دو بار به ما خسارت هم دادند.
یکباره دیدیم همه امکانات ارزی دفاعی 2 میلیارد دلار است، 5/1 میلیارد دلار گیر موشک تاو است كه هنوز نیامده! به همین خاطر تصمیم گرفتیم تاو را خودمان بسازیم. در مورد تهیه سلاح همه کشورها از مصر گرفته تا کشورهای اروپایی و حتی خود آمریکاییها پیشنهاد میدادند. از طرف دیگر دلالهای مختلف هم مراجعه میکردند و میگفتند شما هر چه میخواهید، ما تهیه میکنیم.
***روال این بود که ارتش و سپاه به آن دلالها لیستی میداد و میگفت که ما اینها را میخواهیم، اما هیچکس اینها را به ما نمیفروخت. گفتیم هرکس مراجعه کرد بگویید ما هیچ چیز نمیخواهیم. شما باید به چهار تا «چ» جواب بدهید؛ چی دارید؟ چند تا دارید؟ چند میدهید؟ چه جوری میدهید؟ هرکس این چهار تا «چ» را جواب داد وارد مذاکره میشویم. به کسی مربوط نیست که ما چه میخواهیم. از آن به بعد توانستیم معاملات خوبی انجام دهیم.***
6- در بین کشورهایی که با ما معامله میکردند، از همه بیشتر کشور بیطرف سوییس بود که در حد بالایی به ما مهمات فروخت. چین، بلغارستان، لهستان و مجارستان هم به ما سلاح میفروختند، کره شمالی که هر چه داشت به ما میداد. لیبی هم برخی از سلاحهای استراتژیک را در اختیار ما قرار داد.
7- اگرچه محدودیتهای زیادی برای ما جهت تهیه امکانات، در وانفسای دفاع مقدس ایجاد شده بود آنگونه که برای تهیه حداقلهای آن، محتاج دیگران بودیم، لیکن خودباوری مبتنی بر ایمان و تلاش در پرتو توکل به درگاه الهی، سبب بروز خلاقیتهایی شد که امروز نه تنها بینیاز در بسیاری از عرصهها هستیم، بلکه افزون بر نیازها نیز تولید کردهایم. امروز جایگاه ما در سطح جهان، جایگاه ممتازیست و این میسر نمیشد به جز با خودباوری مبتنی بر ایمان.
http://www.jahannews.com/vdcd950o.yt05z6a22y.html
daryanian
2011/4/23, 12:52 AM
در بین کشورهایی که با ما معامله میکردند، از همه بیشتر کشور بیطرف سوییس بود که در حد بالایی به ما مهمات فروخت. چین، بلغارستان، لهستان و مجارستان هم به ما سلاح میفروختند، کره شمالی که هر چه داشت به ما میداد. لیبی هم برخی از سلاحهای استراتژیک را در اختیار ما قرار داد.
تامین و تولید تجهیزات نظامی در دوران دفاع مقدس با توجه به تحریم ها از جمله کارهای بود که با دشواری های بسیار زیادی انجام می گرفت.
همه اینارو که گفتی درسته، برداشت اشتباهی می کنیم، مثل این :
علی را بکشید و علی را بکُشید، از ان کشورهایی که گفتین بلغارستان و چین و کره و لهشتان و مجارستان و ... ان زمان آیا از امریکا خودشان ضعیفتر نبوده اند؟ چین را من قبول ندارم ولی همه ان کشور ها از لحاظ قدرت ان زمان به امریکا نمی رسیدند چه برسد که انگلیس و فرانسه و ایتالیا و اسپانیا هم با شند،
از یک خرید هواپیما صدام در آن زمان 6 میلیارد دلار به ایتالیا داده برای خرید 60 هواپیمای جنگی،
بودجه دولت صدام در 8 سال 400 میلیارد دلار خرج کرده و ما چقدر؟
شما که اطلاعاتتون کامله اینارو هم پیدا کنین و بخونین اگه پیدا نکردین من می گم 400 میلیارد دلار از کجا بود شایدم بیشتر
devil may cry
2011/4/23, 12:52 AM
شما فکر میکنید اگر کشور رو امریکا اداره کنه خوشبخت می شویم؟ بدون پاسپورت به آریکا بروید (فرار کنید) خوشبخت شوید حمایت میکنند، اگر تبعه انجا شوید، چرا نمی روید اگر امریکا بلد بود مملکت اداره کند که وضعش الان این نبود؟ ایران را بخاطر نفت و گاز و ... می خواست من هم قبول دارم که در حق ما ظلم شده، حرف امام رو و حضرت خامنه ای رو لان کی گوش داده؟ تا حالا بیت رهبری رفتین تا شکایات آقا رو ببینین و بشنوین و باز کسی گوش نده، سخنان اقا رو در سال 78 بشنوید وقتی می فرماید که در دانشگاه آزاد اندیشی بگزارید؟ کدام دانشگاه گذاشته؟ حرف امام که شما نباید پول نفت و گاز و برق بدهید که در بهشت زهرا سخنرانی کرده اند و مردم اول دست زدند و بعد صلوات فرستادن را ببینید، ولی اینها باعث نمی شود که ایران را بدست امریکا بدهیم که اخر هم خودمان را نابود کند هم ناموسمانرا، چقدر امام زیبا فرموده اند: اگر من در میان شما باشم ..... بالا گفتم یه بار
نه من فکر میکنم اینکه هیچ کشوری اجازه ورود به ما نمیده عین خوشبختیه الان مناسبترین زمان برای اهنگ همه چی ارومه ... من چقدر خوشحالم هست:smile: (http://www.shabeshekar.blogfa.com/)ایران رو از دست امریکا و انگلیس گرفتیم تمام مشکلات حل شد؟الان که ایران رو دادیم دست چین و روسیه:smile:بعد که میپرسید چرا نمیرم امریکا:smile:امریکا که جای خود دارد کشورهای دیگه هم به ما ویزا نمیدند:smile:بعد فرض کنید راه فرار کردن باز باشه مشکلش چیه افرادی که نمیتونند داخل این کشور زندگی کنند میرند اینطوری جا برای بقیه افراد هم باز میشه:smile:
mec1386
2011/4/23, 12:53 AM
عزیز من اینجا میدون جنگ نیست
من یه بار محترمانه درخواست کردم بحث متفرقه رو تموم کنند
ولی ایشون به صراحت به موضع خود پافشاری کردند
و درضمن بنده هیچ توهینی نکردم
فقط یه یادآوری بود
منهم نگفتم میدان جنگه
و دفاع نمیکنم از کارشون
فقط گفتم سریعا روی شخصیت فرد دست نذاریم همین
یادآوری؟؟!!!!!!
daryanian
2011/4/23, 12:55 AM
منهم نگفتم میدان جنگه
و دفاع نمیکنم از کارشون
فقط گفتم سریعا روی شخصیت فرد دست نذاریم همین
یادآوری؟؟!!!!!!
ول کنید سر بعضی مباحث من عادت کردم فحش نیز بشنوم ولی مهم اینه که یه طرف قانع بشه که نمیشیم
mec1386
2011/4/23, 12:56 AM
تاصبح بحث کنید
اگه فقط به یه نکته مشترک رسیدید
فقط یه نکته؟؟؟؟!!!!!!!
به این بحث ها میگن مجادله نمیگن؟؟؟؟؟؟
یا حق
daryanian
2011/4/23, 12:56 AM
نه من فکر میکنم اینکه هیچ کشوری اجازه ورود به ما نمیده عین خوشبختیه الان مناسبترین زمان برای اهنگ همه چی ارومه ... من چقدر خوشحالم هست:smile: (http://www.shabeshekar.blogfa.com/)ایران رو از دست امریکا و انگلیس گرفتیم تمام مشکلات حل شد؟الان که ایران رو دادیم دست چین و روسیه:smile:بعد که میپرسید چرا نمیرم امریکا:smile:امریکا که جای خود دارد کشورهای دیگه هم به ما ویزا نمیدند:smile:بعد فرض کنید راه فرار کردن باز باشه مشکلش چیه افرادی که نمیتونند داخل این کشور زندگی کنند میرند اینطوری جا برای بقیه افراد هم باز میشه:smile:
منظورتون این شعره:
همه چی آرومه،همه چی تأمینه
این چقدر خوبه که قیمتـــا پایینــــــــه!
همه چی آرومه مسئولا خوابیدن
شک نداری دیگه تو به اوضاع من
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم
..................صد تومن تو جیبم به خودم می بالم!
تو داری می میری از چشات معلومه
من فقط بیکارم همه چی آرومه
بگو این آرامش تا ابد پابرجاست
بگو از یارانــــــه این تورم بی جاست
daryanian
2011/4/23, 12:58 AM
تاصبح بحث کنید
اگه فقط به یه نکته مشترک رسیدید
فقط یه نکته؟؟؟؟!!!!!!!
به این بحث ها میگن مجادله نمیگن؟؟؟؟؟؟
یا حق
منم رفتم یا هو، ولی ای کاش میدیدیم که آمریکا با افغانستان که دوستان عکسشو چند روز پیش گذاشته بودند و با راق چه ها کرد،
یا علی
daryanian
2011/4/23, 01:00 AM
اگه کسی از من ناراحت شد حلالم کنه، دیروز جمعه بود انشاا... یکی از این جمعه ها صاحبمان بیاید تا ما هم از این مکافات خلاص شویم
دعا کنید ایران و عراق یکی بشن بزنن دهن امریکا رو اسفالت کنن
شب خوش
التماس دعا