برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : پرسش و پاسخ در HTML ، XHTML ، CSS
دختر شرقی
2009/4/23, 12:35 PM
با سلام
دوستان عزیز هر گونه سوال متفرقه پیرامون HTML ، XHTML ، CSS را در این تاپیک مطرح نمایید ...
دوستان من هیچی از اچ تی ام ال نم ذونم اما دوست دارم یاد بگیرم بهم کمک کنید .چه کتابایی بهم یاد گیری رو اسون می کنه؟
sajad_strant
2009/7/12, 07:35 PM
سلام
ياد گرفتن html به تنهايي زياد كاربرد ندارد چون اكثر سايت هاي دنيا با php,asp ساخته مي شوند. اما فعلا برا ي شروع بد نيست.مي توانيد كتاب جعفر نژاد رو بگيريد كه اندكي هم java script گفته شده.برنامه هاي dream weaver,front page كه براي نوشتن تگ ها هستن رو هم ياد بگيريد.
موفق باشي
سلام
چگونه میتونم در html باجاوا اسکریپتچند تابع رو طوری بنویسم و فراخوانی کنم که با زدن کلید enter تابع اول و با زدن کلید enter دوم تابع دوم اجرا شودبه ترتیب و پشت سر ان اجرا شود.:confused: :cry:
bidjan
2009/12/21, 10:26 AM
سلام
چگونه میتونم در html باجاوا اسکریپتچند تابع رو طوری بنویسم و فراخوانی کنم که با زدن کلید enter تابع اول و با زدن کلید enter دوم تابع دوم اجرا شودبه ترتیب و پشت سر ان اجرا شود.:confused: :cry:
سلام
برای جلوگیری از سر درگمی و اتلاف وقت به شما توصیه میکنم از برنامه زیر استفاده نمایید
با استفاده از این برنامه به سهولت به جواب سوالات خود دست خواهید یافت.
این برنامه برای درست و یا دستکاری صفحات وب بسیار مناسب و کار با ان بسیار اسان میباشد.
Web Page Maker
www.webpage-maker.com (http://www.webpage-maker.com/)
56120-110964-6856-32768 Serial
سلام
چرا کدهاتو داخله تگ<body> ننوشتی؟؟؟؟؟;)
ziba nazi
2010/3/01, 11:19 PM
دوستان من مي خوام سايت طراحي كنم كه بتونم منو درست كنم به صورت فلش و يه سري ويژگي ها مثل جستجو و آمار سايو ... بذارم من به برنامه نويسي html تا حدي مسلطم ممنون مي شم كمكم كنيد.
غضنفرخان
2010/3/01, 11:27 PM
خیلی ببخشید ...شاید اینجا جاش نباشه اینو بگم ...
ولی واسه اطلاع شما میگم ... تو این باشگاه کمتر از این اتفاقات میفته که مهندسین عزیز چون خودم ذهنشون رو به کار بندازن و به سوالات تخصصی جواب بدن.:biggrin::biggrin:
میگی نه ... نگاه کن.... الان به جای جواب دادن به شما ، به من حمله می کنن.:cool:
فانوس تنهایی
2010/3/01, 11:29 PM
سلام دوست عزیز
انشالله به زودی اموزش html رو توی تالار میذاریم
abc_ramak
2010/3/02, 08:13 PM
دوستان من مي خوام سايت طراحي كنم كه بتونم منو درست كنم به صورت فلش و يه سري ويژگي ها مثل جستجو و آمار سايو ... بذارم من به برنامه نويسي html تا حدي مسلطم ممنون مي شم كمكم كنيد.
قسمتهایی که گفتین چندان ارتباطی با HTML نداره
مورد اول که از اسمش معلومه: flash
جستجو و آمار هم باید از asp یا php یا حداقل از javascript استفاده کنین ;)
اگه جزئیات بیشتری نیازه بگین تا دوستان بیشتر راهنمایی کنن :)
niktaa
2010/3/02, 11:30 PM
به نظر من هم از برنامه نویسی PHP استفاده کن برای ذخیره اطلاعات باید data base داشته باشی
Farasystem
2010/9/23, 08:41 PM
سلام. خوب همینجوری بگو یه قالب آماده می خوام دیگه. :w25:
دوست من
ببين اگه مي خواي اينا رو ياد بگيري
من پيشنهاد مي كنم شما css و Jquery را ياد بگيريد
تلفيقي جالب ميشه
ضمنا يك سري به سايت زير بزن و فيلم هاي آماده در اين زمينه و طراحي منو با فلش براي وب داره مي توني دانلودشون كني
باي
http://www.asp.net
--------------------------------
زندگي آمده براي بندگي زندگي بي بندگي شرمندگيست
nasrin-eng
2010/11/04, 11:20 AM
سلام
چرا از سیستم ای آماده استفاده نمیکنید منظورو )cms ( هستش
pira_sa
2010/11/04, 02:47 PM
سلام
شما يك كاري مي توني بكني كه از كد هاي جاوا اسكريپت آماده استفاده كني اگه هم جاوا اسكريپت بلد باشي كه خودت مي توني بنويسي
و بايد فلش را در بيرون طراحي كني
در ضمن وقتي از فلش استفاده كني براي بالا آمادن سايت با اين سرعت اينترنت خيلي زمان مي بره
و اگه به زبان هاي #c , ياvb تاحدودي آشنايي داشته باشي مي توني ازasp.net استفاده كني
ودر پايان متذكر بشم اگه به پايگاه داده وصل خواهي كرد با html تنها نمي شود بايد از asp.net ياphp,....... استفاده كني
ولي اگر هدف فقط طراحي ظاهر سايت است مي توني ازfront page استفاده كني كه طراحي منو خيلي راحت است
valery
2010/12/09, 01:06 PM
سلام دوست من
برای طراحی سایت شما باید اطلاعاتی فراتر از html داشته باشید. اگر بخوایید راهنمایی تون می کنم.
باید اول بگی سایت استاتیک میخوای درست کنی یا داینامیک
1-استاتیک:زبان های html و css و نرم افزار flash برای اون ویژگیایی که گفتی یا باید javascript یاد بگیری یا کدش رو از تو اینترنت پیدا کنی
2-داینامیک:زبان های html و css و javascript و php و پایگاه داده mysql و نرم افزار flash
راحت تر اینه که با یک مدیریت محتوا اینا رو انجام بدی
راستی چون دیدم مشهدی هستی خواستم بگم اگه می خوای کلاس این ها رو بری برو اموزشگاه پاسارگاد (سجاد) با استاد میهن دوست منم اونجا از ایشون یاد گرفتم
اگه سوالی داری بپرس
man baronam
2011/2/23, 07:59 PM
سلام
من یه سایت طراحی کردم با asp
برای اینکه رنگ منوهام تغییر کنه یه فایل css بسازم که ساختم
ولی نمیدونم چطور بیارم تو سایم
ممنون
کمک کنید لطفا
:(
shadii
2011/4/09, 11:26 AM
من با asp دارم طراحی سایت می کنم
وقتی از css template استفاده میکنم آیا میتونم در قسمت design جای عناصر رو تغییر بدم یا فقط در کد میشه این کار رو کرد؟
چه جوری از طریق کد نویسی میشه بین دو خط که زیر هم هستند خط جدا کننده کشید؟
عرض صفحه ie چه قدره بر حسب پیکسل؟
microsoft
2011/7/14, 09:17 AM
انصافا با اینهمه پاسخ که دادین ، خود سوال کننده غیبش زده و جواب نمیده.حالا هرچی میخواین راهنماییش کنین
microsoft
2011/7/14, 09:33 AM
سلام
من یه سایت طراحی کردم با asp
برای اینکه رنگ منوهام تغییر کنه یه فایل css بسازم که ساختم
ولی نمیدونم چطور بیارم تو سایم
ممنون
کمک کنید لطفا
:(
حتما داری شوخی میکنی نه؟ بگو شوخی میکنی
اما کم نمیارم .منم توضیح میدم.
اول اینکه من منظورتو از asp همون asp.net فرض میکنم.این تا اینجا
دوم هر صفحه ای که با ای اس پی دات نت طراحی میشه توی ویژوال استودیو یا هر نرم افزار دیگه ، دارای حداقل دو بخش Design و code هست
سوم در هر نرم افزاری مانند ویژوال استودیو شما یه قسمت دارید به اسم Solution Explorer که لیست فایلهای پروژه رو داره نمایش میده
حالا اون صفحه که قراره این فایل css شما بهش اضافه بشه رو در حالت Code قرار بدید و از قسمت Solution Explorer فایل css تون رو درگ کنید توی بخشی از کد صفحه که بین Head و <head/> قرار داره.خودش کدش نوشته میشه
CodeProject
2011/8/15, 12:30 PM
سلام
اول بگید ASP کلاسیک یا ASP.Net
شما خیلی راحت می تونید با طراحی Div و با اندازه ها جای المان ها را عوض کنید.اگر بلد نیستید بگید تا بگم
منظورتون مشخص نیست ولی می تویند از تگ hr استفاده کنید
ببینید عرض صفحه هیچ ربطی به مرور گر ندارد معمولا 960 پیکسل هستش
من در اینجا (http://drupaleasy.ir/content/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-17-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-css)در مورد فرم ورک های سی اس اس نوشتم می تونید راهنمایی بگیرید
http://drupaleasy.ir/content/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-17-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-css
Neptune
2011/12/23, 04:53 PM
سلام :)
من دو تا کد زیر رو امتحان کردم :
<font size=8>
<"p style="font-size:8>
اما در دومی اندازه خیلی کوچیک تر از اولی میشه . چرا ؟؟؟؟:surprised:
negin17h
2011/12/23, 05:31 PM
سلام :)
من دو تا کد زیر رو امتحان کردم :
<font size=8>
<"p style="font-size:8>
اما در دومی اندازه خیلی کوچیک تر از اولی میشه . چرا ؟؟؟؟:surprised:
جلوی سایز حتماً از واحد استفاده کنید مثلاً 12px . احتمالاً واحدهاشون یکی نیست :gol:
prp-e
2011/12/23, 07:12 PM
دوستان این certificate هایی که اپل دولپر بهم داده برای ساخت افزونه های سافاری نصب میشن و لی عمل نمیکنن :((
Neptune
2011/12/23, 09:21 PM
جلوی سایز حتماً از واحد استفاده کنید مثلاً 12px . احتمالاً واحدهاشون یکی نیست :gol:
نه با واحدهای یکسان هم اندازشون خیلی متفاوته :surprised:
prp-e
2011/12/26, 05:35 PM
ببخشید من میخوام یک فیلد درست کنم که بتونه در Ask.com جستجو کنه و درون یک table جواب جستجو رو نشون بده (برای موبایل لازم دارم)
میشه راهنمایی کنید؟
bita69_m
2012/1/22, 09:08 AM
دوستان یک سوال داشتم ..محدودیت های زبان html چیه؟ یعنی چرا نمیشه تنها با html یک وب سایت کامل طراحی کرد؟
میشه بگی علتش اینه که قابلیت ارتباط با پایگاه داده رو نداره؟
seifollahy
2012/3/23, 01:00 PM
دوستان یک سوال داشتم ..محدودیت های زبان html چیه؟ یعنی چرا نمیشه تنها با html یک وب سایت کامل طراحی کرد؟
میشه بگی علتش اینه که قابلیت ارتباط با پایگاه داده رو نداره؟
اگه به html در حوزه وظایفی که براش تعیین شده نگاه کنیم هیچ محدودیتی نداره. بر خلاف اون چیزی که خیلیا فکر می کنن در واقع html یه زبان برنامه نویسی نیست بلکه یه زبان نشانه گذاریه به همین خاطره که نمیشه باهاش یه وب سایت کامل بسازی و حتما باید از css برای استایل بندیش استفاده بشه و با php ترکیب بشه تا بشه ازش یه سایت پویا درآورد.
shakibonline
2012/3/29, 02:38 PM
سلام دوستان.
تگ <center> توی HTML5 پشتیبانی نمی شه ، درسته ؟
حالا باید چیکار کرد ، تگ جایگزینی براش هست؟
فرض کنید می خوام یه table یا div رو بیارم وسط ، باید چیکار کنم؟
sama.kzm
2012/4/04, 11:21 AM
سلام.
لطفا یکی جواب این 2 سوال رو برای من بنویسه!ممنون
1- صفحه HTML بنویسید که در آن متن گزارشی با فهرست عنوان بندی شده آن وجود داشته باشد که با انتخاب هر عنوان به محل آن در متن رفته و آنجا امکان برگشت به فهرست وجود داشته باشد.
2- صفحه HTML بنویسید که در آن جدولی قرار دارد و در خانه های ردیف اول تعدادی تصویر و در ردیف دوم توضیح تصویرها قرارد دارد. با انتخاب هر تصویر به صفحه دیگری می رویم که توضیحات بیشتری درباره آن تصویر در خود دارد.
:)
A.S.Roma
2012/4/05, 10:53 AM
سلام دوستان.
تگ <center> توی HTML5 پشتیبانی نمی شه ، درسته ؟
حالا باید چیکار کرد ، تگ جایگزینی براش هست؟
فرض کنید می خوام یه table یا div رو بیارم وسط ، باید چیکار کنم؟
بهش Width بدید سپس با CSS و با استفاده از دستور زیر بیاریدش وسط :
margin:0 auto;