PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کمک فوری...بچه ها اگه در مورد کانال کشی سیستم های تهویه کسی هست که تجربه عملی داره خواهشا یه ندا به من بده....ممنون

mohandes_iman
2008/1/05, 09:19 PM
کمک فوری...بچه ها اگه در مورد کانال کشی سیستم های تهویه کسی هست که تجربه عملی داره خواهشا یه ندا به من بده....ممنون

bahtooi
2008/1/17, 11:19 AM
سلام مهندس
اگر در مورد سیستم جدید داکت کشی در صنعت تهویه یعنی داکت پارچه ای علاقه مند هستی. پیغام بفرست.

mohandes_iman
2008/1/17, 11:40 PM
سلام مهندس
اگر در مورد سیستم جدید داکت کشی در صنعت تهویه یعنی داکت پارچه ای علاقه مند هستی. پیغام بفرست.
اره اگه بزارین واقعا ممنون میشم

hesam.m
2008/2/09, 04:12 PM
سلام مهندس

agar lotf koni matlab bezari khobe
mer30

mmg
2008/3/17, 10:29 AM
کمک فوری...بچه ها اگه در مورد کانال کشی سیستم های تهویه کسی هست که تجربه عملی داره خواهشا یه ندا به من بده....ممنون

چی میخوای ؟مشکلتو مطرح کن

پدرام کریمی
2008/4/16, 06:30 PM
سلام مهندس
با سلام
اگر مطلبی در مورد این کانالها قیمت تمام شده آن و امکان خرید آن و نحوه نصب آن دارید ممنون میشم اگه من را در جریان قار دهید.
پیشاپیش سپاسگزارم

pep
2008/5/13, 08:59 AM
سلام
قیمت کانالها در پروژه هایی که به مناقصه گذاشته میشوند طبق استاندار سازمان برنامه بر اساس متر مربع مساحت ورق به کار رفته در کانال محاسبه میشود. برای کانال با بعد کمتر از 12 اینچ از ورق 0.6mm، برای بعد کمتر از 18 اینچ، ورق 0.75 و برای تا بعد 54 اینچ از ورق 1mm استفاده می شود.

من منظورتو از نحوه نصب و امکان خرید متوجه نمی شم. اگه نقشه های اجرایی آمادس که فقط کافیه به کانال ساز مراجعه کنی

fakour
2008/5/29, 05:27 PM
ewwewefwerfwefvcvxvb./,mdfgjetuoj ghkjerpoijrtkkohyrkophy,,;yh

کیوان ناظری 1343
2008/9/13, 06:56 PM
در خدمتان هستم keyvan_nazeri1386@YAHOO.COM

mehdibande
2008/9/13, 08:58 PM
منظورت چه جور کمکی هست .می خواهی با اتوکد کانال کشی کنی؟؟؟

dastaran
2008/9/14, 10:46 AM
سلام
دو نوع سیستم کانال کشی داریم
یکی سیستم سنتی داکت گالوانیزه در موارد خاص مثل استخر که بخار کلر داره آلومینیوم که مقطعش می تونه چهارگوش یا دایره باشه
یکی سیستم جدیدی که از پارچه هایی ساخته شده که با لیزر سوراخهایی ریز در سایزهای مختلف ایجاد شده و دارای محاسن زیر است:
1-پخش یکنواخت هوا به طوری که در مسیر کانال نیازی به دریچه نیست و هوا در سرتاسر مسیر پخش می شود
2-جریان آرام هوا . در موارد خاص صنعتی گاهی نیاز داریم که از عبور پر فشار و سریع هوا اجتناب کنیم.مثلا در پروژه ای که این اواخر داشتم کارخانه تولید فیلم پلاستیک نیاز داشت که از برخورد مستقیم جریان هوا با فیلم داغ اجتناب کند چون حرکت هوا پلاستیک را دفرمه میکرد.در این موارد تنها راه حل کانال مذکور است
3-نصب آسان . به دلیل سبکی به راحتی با چند قلاب نصب می گردد
4-تعمیر نگهداری آسان و به صرفه . این کانالها با مقاطع گوناگون هر 5 متر به 5 متر با زیپ به هم متصل می گردند و اگر جایی آسیب دید به راحتی قابل تعویض است . همچنین در ماشین لباسشویی قابل شستشو است.

شرکت ما نماینده این کانالهاست (جدا از اینکه اگر اصرار به کانالهای فلزی هم داشته باشید انجام میدهیم)

برای اطلاعات بیشتر با آدرس dastaran@yahoo.com تماس بگیرید

ali khobkheslat
2008/9/18, 06:15 PM
سلام مهندس

سلام: منتظر مطالب شما هستم.:gol:

shokrolahi
2009/6/17, 02:49 PM
سلام
لطفا اگر کسی اطلاعاتی در مورد سیستمهای ذخیره سرمایش داره به من کمک کنه.
ممنون میشم

ahangarii
2011/10/01, 09:45 AM
چی میخوای ؟مشکلتو مطرح کن
با سلام خدمت دوستان.اگه جدول یا دستور خاصی واسه کانال کشی دارین ممنونم میشم.مثلا چطور میتونیم ابعاد کانال در یک فضارو محاسبه کنیم.شدیدا هم نیاز دارم