برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : من با 20 سال سابقه برنامه سازی امدم!
rezazd
2008/1/05, 03:51 PM
دوستان سلام الحقیر رضا زد. دی از سال 1369 برنامه نویس حرفه ای هستم قبلا از اونهم با کومودور 64 سروکله میزدم !
به هرحال فکر کردم میتونم کمکی بکنم و خودم هم انشالله چیزهای جدید تری از شما یاد بگیرم
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
لطفا درخواست پروژه نکنید ! باباجان باید خودتون یاد بگیرید البته رفع اشکال اگه سوادش رو داشته باشم که بحث دیگری است
با تشکر
منتظرم ;)
yasin_d
2008/1/05, 06:26 PM
از اینکه به جمع این تالار پیوستید خوشحالم.
از اطلاعات و راهنمایی های مفید که تو ی پست های قبلی به بچه ها گفتین معلوم میشه که می تونیم رو کمکتون حساب کنیم.
امیدوارم بتونیم در کنار هم به اهداف اصلی تالار برسیم.
به شخصه خوشحال میشم از اطلاعات یک پیشکسوت بهره ببرم.
باتشکر.
این همه اسم برنامه نوشتی fortran نبود توش ؟
ali2100
2008/1/06, 08:07 PM
خيلي خوش اومدي :gol:
اميدورم بتونيم از تجربيات هم ديگر استفاده كنيم http://qsmile.com/qsimages/87.gif
خدا را شكر آژاكس هم توي ليست بالا هست :smile:
مثال را دانلود كني متوجه منظورم مي شويhttp://qsmile.com/qsimages/308.gif
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=25317
چند وقتي هست كه داره باد ميخوره http://qsmile.com/qsimages/162.gif و كلافه ام كرده.ممنون ميشم يك نگاهي بندازيد http://qsmile.com/qsimages/104.gif
kolak2
2008/1/06, 08:23 PM
[quote=rezazd;94351]دوستان سلام الحقیر رضا زد. دی از سال 1369 برنامه نویس حرفه ای هستم قبلا از اونهم با کومودور 64 سروکله میزدم !
به هرحال فکر کردم میتونم کمکی بکنم و خودم هم انشالله چیزهای جدید تری از شما یاد بگیرم
سلام
با اينكه ساكن تهران هستين ولي مي خواستم بدونم شما اباداني هستين اخه اباداني ها مي گن (دي .... ):redface:
من در مورد برنامه نويسي آژاكس مشكل دارم و خيلي هم دوست دارم كه زبان سي شارپ رو ياد بگيرم چون چيز هاي جالبي ازش ديدم .
به جمع ما خوش اومدي . مطمئن باش كه بچه هاي اين باشگاه همشون با معرفتن و هر كي كمكي بخواد دريغ نمي كنن من طمعمشو چشيدم .
اميدوارم شما دوست عزيز هم براي اين باشگاه مفيد باشي . :)
mortazavi
2008/1/06, 08:28 PM
با غرور بیش از حد به هیچ جا نمیرسی تو که این همه برنا مه نویسی بلدی چرا تو پروژه های بین المللی شرکت نمیکنی؟
mehrnoosh13
2008/1/06, 09:15 PM
دوستان سلام الحقیر رضا زد. دی از سال 1369 برنامه نویس حرفه ای هستم قبلا از اونهم با کومودور 64 سروکله میزدم !
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
لطفا درخواست پروژه نکنید ! باباجان باید خودتون یاد بگیرید البته رفع اشکال اگه سوادش رو داشته باشم که بحث دیگری است
با تشکر
منتظرم ;)
واقعا خوشحالم که یک همچین آدمایه موثری تو این سایت عضو هستن
soleil
2008/1/06, 11:13 PM
سلام یه سوال داشتم.
چطور میشه در ویژوال بیسیک ، یک متن رو با تصویر الحاق کرد به این صورت که یه برچسب دارم که روی یک جعبه تصویر قرار گرفته میخوام این تصویر رو جوری ذخیره کنم که متن روی برچسب هم با آن ذخیره بشه و وقتی تصویر ذخیره شده را باز میکنم متن برچسب روی تصویر ذخیره شده باشه.:(
soleil
2008/1/06, 11:17 PM
در ضمن آقا رضا خوش اومدين اون سالي که شما برنامه نويسي رو شروع کرديم من يک سالم بوده تاتي تاتي ميکردم. اميدوارم هميشه موفق و سرزنده باشين.
yasin_d
2008/1/07, 12:00 AM
سلام یه سوال داشتم.
چطور میشه در ویژوال بیسیک ، یک متن رو با تصویر الحاق کرد به این صورت که یه برچسب دارم که روی یک جعبه تصویر قرار گرفته میخوام این تصویر رو جوری ذخیره کنم که متن روی برچسب هم با آن ذخیره بشه و وقتی تصویر ذخیره شده را باز میکنم متن برچسب روی تصویر ذخیره شده باشه.
دوست عزیز لطفا برای سوال هاتون تاپیک جدا ایجاد کنید.
از پرسیدن مطالب غیر مربوط به تاپیک اجتناب کنید.
و همچنین از پرسیدن سوال در تاپیک های مختلف خودداری کنید.
با تشکر
soleil
2008/1/07, 11:27 AM
به روی چشم...
elahe_dieu
2008/1/07, 01:47 PM
سلام
من میخوام خودم (جدا از سیستم دانشگاه ) یه زبان برنامه نویسی توپ یاد بگیرم
یه چیزی که از همه بیشتر کاربرد داشته باشه
شما چی رو معرفی میکنین؟
rezazd
2008/1/08, 11:02 AM
سلام
من میخوام خودم (جدا از سیستم دانشگاه ) یه زبان برنامه نویسی توپ یاد بگیرم
یه چیزی که از همه بیشتر کاربرد داشته باشه
شما چی رو معرفی میکنین؟
نوع زبان مهم نیست مهم اینه که بتونید برای مسئله راه حل مناسب و بهینه را طراحی کنید ساختمان داده و الگوریتم مناسب را بکار ببرید
در مورد پروژه های خیلی بزرگ دلفی به دلیل نوع و ساختار زبان گزینه بهتری است زیرا هنگام اشکال زدایی و توسعه سیستم زمان و هزینه کمتری را صرف میکند
البته در محیط ویندوز هیچ کاری نیست که با دلفی بشه کرد ولی با سی ++ نشود یا برعکس چون نهایتا هردو زبان از سرویس های ویندوز را صدا میکنند دقت کردید در 90 درصد نرم افزار های اماده از ورد اکسل تا اکروبات ریدر وفتوشاپ منوها شکل هم دیگر هستند دیالگوک سیو و سیو از یک شکل هستند ؟ چون همه اینها از فایل shell23.dll ویندوز سرویس میگیرند مهم نیست با ویژوال بیسک باشد یا سی بیلدر موفق باشید
rezazd
2008/1/08, 11:08 AM
[quote=rezazd;94351]دوستان سلام الحقیر رضا زد. دی از سال 1369 برنامه نویس حرفه ای هستم قبلا از اونهم با کومودور 64 سروکله میزدم !
سلام
با اينكه ساكن تهران هستين ولي مي خواستم بدونم شما اباداني هستين اخه اباداني ها مي گن (دي .... ):redface:
من در مورد برنامه نويسي آژاكس مشكل دارم و خيلي هم دوست دارم كه زبان سي شارپ رو ياد بگيرم چون چيز هاي جالبي ازش ديدم .
به جمع ما خوش اومدي . مطمئن باش كه بچه هاي اين باشگاه همشون با معرفتن و هر كي كمكي بخواد دريغ نمي كنن من طمعمشو چشيدم .
اميدوارم شما دوست عزيز هم براي اين باشگاه مفيد باشي . :)
البته همه ایران سرای من است ولی من تهرانی الاصل هستم " دی" هم چون حوصله چپ چین راست چین و لاتین کرد ن را ندارم به فارسی نوشتم مخفف فامیلی من هستش
در مورد سی شارپ باید بگم خانوده سی یک اشکال مهم داشت و اون ایجاد اشکالاتی بود که هنگام استفاده از اشاره گرها پیش میامد و واقعا دردرسر ساز میشد سی شارپ روی این قضیه کار کرده و استفاده از اشاره گرها رو نزدیک پاسکال کرده و خیلی تفاوتی با سی ++ ندارد موفق باشید
rezazd
2008/1/08, 11:18 AM
با غرور بیش از حد به هیچ جا نمیرسی تو که این همه برنا مه نویسی بلدی چرا تو پروژه های بین المللی شرکت نمیکنی؟
عزیزم متسفانه بنده قصد خود نمایی و غرور پردازی نداشتم شاید انشاء من این برداشت را برای شما بوجود آورده است البته میبخشید
واقعا قصد من زکات دادن بابت علمی بود که خدا به من داده خیلی زیاد نیست اما خیلی هم کم هم نیست یه برنامه نویس حرفه ای شاید 10 روز توی یک حل مسئله گیر کند که اگر بلد بود فقط 5 دقیقه وقت صرف میکرد خوب هدف ما اینست که 10 روز ها را 5 دقیقه کنیم و 9 روز هم بریم دنبال چیز های جدید تر اینطوری بهتر نیست !؟ موفق باشید
البته بگم بنده در یک پروژه فراملی مشغول به کار هستم
microsoft
2008/1/12, 11:35 PM
عزیزم متسفانه بنده قصد خود نمایی و غرور پردازی نداشتم شاید انشاء من این برداشت را برای شما بوجود آورده است البته میبخشید
واقعا قصد من زکات دادن بابت علمی بود که خدا به من داده خیلی زیاد نیست اما خیلی هم کم هم نیست یه برنامه نویس حرفه ای شاید 10 روز توی یک حل مسئله گیر کند که اگر بلد بود فقط 5 دقیقه وقت صرف میکرد خوب هدف ما اینست که 10 روز ها را 5 دقیقه کنیم و 9 روز هم بریم دنبال چیز های جدید تر اینطوری بهتر نیست !؟ موفق باشید
سلام رضا خان گل گلا.من یه سایت As.net تحت در پلتفرم vb با استفاده از visual web developer و sql 2005 طراحی کردم. یه هاست و یه دومین هم خریدم. آپلود میتونم بکنم با cuteftp.میشه لطفا مراحل سازگاری و تغییراتی که لازمه برای آپلود databse رو برام توضیح بدید؟
microsoft
2008/1/12, 11:45 PM
البته با دونستن اینکه من میدونم که دیتابیس رو نمیشه مانند فایلهای دیگه آپلود کرد.پس چطوری ؟
rezazd
2008/1/13, 08:48 AM
البته با دونستن اینکه من میدونم که دیتابیس رو نمیشه مانند فایلهای دیگه آپلود کرد.پس چطوری ؟
اول اینکه باید ببینی سرویس دهنده اینترنتی تو چه دیتابیسی را ساپورت میکند یا تنظیم خاصی لازم دارد ؟
اگر اکسس استفاده میکنی که مسئله حل است فایل انرا در شاخه app_data داری که آپ لود میکنی
اگر از اس کیو ال استفاده میکنی باید سرویس اس کیو ال از انها بخری یک نام دیتا بیس و نام کاربری و رمز بتو میدهند باید در محیط اس کیوال سرور از دیتا بیس اسکریپت بگیری و انرا در سرور اینترنت اجرا کنی بعضی پروایدر ها بتو اجازه میدن فایل دیتا بیس اس کیو ال را قلنبه در دایرکتوری خاصی با اف تی پی کپی کنی بعضی و اکثر پروایدر ها اجازه میدن که به سرور انها توسط enterprise manger دسترسی پیدا کنی بهر جهت در مورد اس کیو ال این تنظیمات عموما لازم است
server IP
database name
user name
password
db driver name
ضمنا برای اپ لود کردن دات نت ها خیلی بهتر است توسط ویژوال استدیو این کار را بکنی ار منوی publish اینطوری همه اسمبلی ها به درستی کپی میشوند
rezazd
2008/1/13, 09:01 AM
به این قسمت در فایل web.config توجه کن
<configuration>
<appSettings/>
<connectionStrings>
<add name="MyDataConnectionString" connectionString="Data Source=211.197.62.10;Initial Catalog=host990;User ID=hssan;Password=123456"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
.......
کاتالوگ نام دیتا بیس هست نام کاربری و پسورد هم که مشخص است دیتا سورس هم ای پی اینترنت پروایدر هستش
rf.ariyapoor
2008/1/28, 01:06 AM
دوست عزیز میخواستم منو یه راهنمایی بکنی. ممنون میشم
من c و c++ رو تو دانشگاه خوندم c++ رو تقریبا تا انتهای وراثت خوندم یعنی operator overloading و کلاس ها رو هم بلدم و ازشون پروزه نوشتم
من قصد دارم برنامه نویسی رو به طور حرفه ای ادامه بدم
یه جوررایی سر در گمم نمیدونم این همه زبان هست که خیلی جاها به درد میخوره و مفیدن مثل جاوا و c# و php و.... اینا رو شروع کنم بخونم یا این که رو یه همین c++ تمرکز کنم
اگه بخوام c++ رو ادامه بدم چه قسمت هایی رو بخونم و چه طور بخونم
اگه راهنماییم کنید تا بتونم بهتر به هدفم برسم ممنون میشم
rezazd
2008/1/28, 08:41 AM
دوست عزیز میخواستم منو یه راهنمایی بکنی. ممنون میشم
من c و c++ رو تو دانشگاه خوندم c++ رو تقریبا تا انتهای وراثت خوندم یعنی operator overloading و کلاس ها رو هم بلدم و ازشون پروزه نوشتم ...
ه راهنماییم کنید تا بتونم بهتر به هدفم برسم ممنون میشم
i نوع زبان بسته به کاری میخواهید بکنید انتخاب میشه مثلا یه برق کار ساختمان که نمی پرسه: هوم که میخوام برم تعمیرات یه منزلی که ادرس دادن انبردست بهتره ببرم یا دم باریک ؟
زبان سی جزو بهترین هاست سی و سی++ و سی شارپ و سی بیلدر تقریبا هم خانواده اند تا حدوی هم جاوا شبیه ایناست البته از دلفی نمیشه گذشت چون فوق العاده است برای کاربردهای ویندوزی و اینترنتی( منظورم وب سایت نیست) برای کارهای وبی هم سی شارپ و جاوا خوبند ولی شما باید به همشون مسلط باشی
پی اچ پی هم بد نیست ولی من در حال حاضر سی شارپ رو ترجییح میدم
باید یاد بگیری به دیتا بیس ها وصل شی دیتا بیس ها رو بشناسی مزایا و معایب شون رو و... . باید یاد بگیری ابزارهایی رو از درون برنامه کنترل کنی مثلا اسکنر یا چاپگر باید ابزار های گزارش گیری رو بشناسی اینها زیاد هم به زبان انتخابی تو ربطی ندارند
موفق باشی
donya.m
2008/1/29, 01:25 PM
سلام
از اینکه تونستم یکی مثل شما رو پیدا کنم خیلی خوشحالم.من امتحان اسمبلی8086 دارم و الان پر از اشکالای ابتدایی و ساده ام.کی میتونم سوالامو ازتون بپرسم ؟
rezazd
2008/1/30, 07:45 AM
سلام
از اینکه تونستم یکی مثل شما رو پیدا کنم خیلی خوشحالم.من امتحان اسمبلی8086 دارم و الان پر از اشکالای ابتدایی و ساده ام.کی میتونم سوالامو ازتون بپرسم ؟
i
هر وقت بخواهی من هر روز به این تالار سر میزنم ضمنا میتونی برام میل هم بفرستی
دانشجو2008
2008/1/31, 09:30 PM
ببخشيد همانطور كه فرموديد اسمبلي 8086 بلديد اگر ممكنه در مورد پياده سازي برنامه تينو موبايل به اسمبلي يه توضيحي بديد با شرمندگي يه خورده فوريه ................ متشكر
server
2008/1/31, 09:40 PM
ول کنین این حرفا رو من این همه برنامه نویسی کار کردم به کجا رسیدم نهایتش حالا چند تا پروژه برنامه نویسی و چند تا سایت دارم سرم رو هم خیلی مشغول کرده درسام رو هم نمی رسونم :(
rezazd
2008/2/02, 07:34 AM
ببخشيد همانطور كه فرموديد اسمبلي 8086 بلديد اگر ممكنه در مورد پياده سازي برنامه تينو موبايل به اسمبلي يه توضيحي بديد با شرمندگي يه خورده فوريه ................ متشكر
??? خوشبختانه من خودم رو اسیر موبایل نکردم اصلا این وسیله مزخرف را ندارم ! و این تینو نمیدونم چیه ه یه شکلی یه شرحی راجع به تینو بده تا بگم چی کار باید بکنی
دانشجو2008
2008/2/03, 11:57 AM
البته من زياد از تينو نمي دونم اما فكر مي كنم برنامه اي است شبيه auto text در Word كه در sms موبايل به كار مي رود كه اين برنامه بايد پايه سازي شود .................با تشكر
aylin_r
2008/2/14, 08:32 AM
به این قسمت در فایل web.config توجه کن
<configuration>
<appSettings/>
<connectionStrings>
<add name="MyDataConnectionString" connectionString="Data Source=211.197.62.10;Initial Catalog=host990;User ID=hssan;Password=123456"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
.......
کاتالوگ نام دیتا بیس هست نام کاربری و پسورد هم که مشخص است دیتا سورس هم ای پی اینترنت پروایدر هستش
بازم به کانکشنم گیر می ده تو وب کانفیگ نوشتم کد ها را بازم ایراد می گیره
کم کم دارم به این نتیجه می رسم نکنه ایراد از اس کیو ال باشه
این هم کد وب کانفیگ
<appSettings>
<connectionStrings>
<addname="MyDataConnectionString"connectionStrings="Data Source=(local);Initial Catalog=pubs;User ID=sa;Password="provideName="System.Data.SqlClient"/>
</connectionStrings>
</appSettings>
این هم قسمتی که ایراد می گیره
Login failed for user 'sa'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user 'sa'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.
Source Error:
Line 36: 'Put user code to initialize the page hereLine 37: con = New SqlConnection("server=(local);uid=sa;pwd=;database=pubs")()Line 38: con.OpenLine 39: End Sub
سلام اقارضا من راجع به فايلها خيلي مشكل دارم تقريبا هيچي نميتونم ياد بگيرم ممنون ميشم كمكم كنيد.
joulasa
2008/3/09, 01:26 PM
با عرض سلام
اینجانب مایل به همکاری با برنامه نویسی حرفه ای در زمینه "طراحی بانک اطلاعاتی در محیط دلفی " می باشم
وآشنایی با محیط دلفی وsql دارم
(البته بدون دریافت حقوق ومزایا وبه منظورکسب تجربه )شما با 20 سال سابقه نیرو ی کمکی احتیاج ندارید؟
joulasa
2008/3/11, 11:12 AM
سلام میشه جواب سوال من و بدید؟
rezazd
2008/3/12, 10:10 AM
سلام اقارضا من راجع به فايلها خيلي مشكل دارم تقريبا هيچي نميتونم ياد بگيرم ممنون ميشم كمكم كنيد.
دقیق تر بگید منظورتون فایلهای بانک اطلاعاتی است یا کار بافایل که مثلا در درس برنامه سازی باید به عنوان تمرین تحویل بدید
rezazd
2008/3/12, 10:12 AM
سلام میشه جواب سوال من و بدید؟
من نمیدونم که چگونه میشه به شما کمک کرد چون فاصله مون زیاده اگر سئوال بپرسید میتونم جوابتون رو بدهم اگر بلد باشم
amir.sp
2008/3/20, 08:56 PM
سلام
اگه می شه استفاده از آرایه به عنوان پارامتر ورودی رو به شکل ساده و با یه مثال ساده توضیح بدید ممنون می شم.
rezazd
2008/4/02, 07:40 AM
سلام
اگه می شه استفاده از آرایه به عنوان پارامتر ورودی رو به شکل ساده و با یه مثال ساده توضیح بدید ممنون می شم.
در کدام زبان برنامه ساز ی ؟
در زبان های خانواده سی و زبان پاسکال ( دلفی ) ماجرایی کاملا متفاوت دارند لطفا بگویید کدام زبان مد نظرتون هست
در خانواده دات نت هم موضوع یه کم فرق داره اگر بخواهم همه را توضییح بدم اینجا نمیشه دقیق تر بگوئیید مشکل چیست موفق باشید
joulasa
2008/4/12, 08:42 PM
شما به طور حرفه ای طراحی بانک می کنید؟ شرکت دارید؟ من دنبال شرکتی می گردم که طراحی بانک انجام بده (تهران یا کرج)و کار آموز لازم داره .البته حرفه ای
joulasa
2008/4/12, 08:43 PM
میشه زود جواب بدید .:D
faraji
2008/4/14, 01:30 PM
من هم ورود يه پيشكسوت اون هم درزمينه برنامه نويسي رو به اين گروه تبريك ميگم حالا شما كه اين همه توي اين زبان ها حرفه اي هستيد ميشه مارو راهنمايي كنيد كه اگه بخواهيم مثل شما باشيم بايد چه كار كنيم ؟ اصلا شما ازهم اول برنامه نويسيتون خوب بود ؟ممنون ميشم اگه راهنماييمون كنيد تاماهم يه روزي مثل شما بشيم:gol:
Robinson crusoe
2008/4/14, 05:15 PM
سلام
من خیلی خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم و هنوزم هون سی و پاسکال رو که تو دانشگاه گفتن یاد دارم می خوام حرفای یاد بگیرم از کجا و از چه زبانی شروع کنم بهتره ضمنا برنامه نویسی وب رو بیشتر دوست دارم.
ممنون
faraji
2008/4/19, 09:59 AM
بايد بگم خيلي خوشحالم كه يه ژيشكسوت اون هم درزمينه برنامه نويسي تو ي اين گروه همراه ماست حالا شما كه اين همه سابقه درزمينه برنامه نويسي داريد ميسه بگيد اولش ازكجا شروع كرديد اصلا اولش براتون راحت بود يانه واينكه ماچه كنيم تا يه روزي مثل شما بشيم آخه من برامه نويسي وكلا كامپيوتررو خيلي دوست دارم
keyvan 852
2008/4/20, 11:48 PM
سلام,من تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم,البته با پاسکال.
به نظر شما روی این زبان خیلی لازم هست وقت بذارم؟
faraji
2008/4/21, 01:11 PM
سلام آقای rezazd میشه سوالایی که دوبارازتون پرسیدم جواب بدید ممنون
با سلام می خواستم اگه امکان داره منو در نوشتن برنامه کشیش و آدمخوار راهنماییی کنید
به این صرت که 3کشیش و3آدمخوار می خواهند با یک قایق به انطرف رودخانه بروند حداکثر در هر حرکت یک یا 2نفر منتقل می شوند و باید طوری اینکارو کنند ک تعداد کشیش از ادمخوار کمتر نشود:confused:
rezazd
2008/4/29, 11:27 AM
سلام آقای rezazd میشه سوالایی که دوبارازتون پرسیدم جواب بدید ممنون
ببخشید من مدتی به علت بیماری نبودم
ببینید" اینکه کدام زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم بهتره" یکی مهمترین آفتهایی هست که در این رشته وجود داره باید به خودومون بگیم برای این کاری که میخواهم بکنم کودوم زبان بهتره
مثلا اگر به سیستم های ای وی آر یا چیپ های برنامه پذیر علاقه مندید زبان اسمبلی و سی ++ انتخاب اول است اگر برنامه تجاری تحت ویندوز مینویسید دلفی گزینه بهتری است اگر کار روی وب پویا علاقه دارید سی شارپ و جاوا البته حتما زبان سی رو به عنوان یک پایه محکم باید یاد بگیرید جاوا هم شبیه سی است یکضرب نروید روی سی شارپ کارکنید پله پله
rezazd
2008/4/29, 11:33 AM
سلام,من تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم,البته با پاسکال.
به نظر شما روی این زبان خیلی لازم هست وقت بذارم؟
حتما پاسکال شما رو از برنامه نویسی منزجر نمیکند چون یا کامپایل نمیشود یا اگر شد درست کار میکند ! این بخاطر سبک و گرامر سخت گیر این زبان هست بر عکس زبان سی که خیلی از اشکالات را موقع ترجمه تشخیص نمیدهد (به همین خاطر سریعتر است ) و لی هنگام اجرای برنامه دردسر ساز میشوند
با زبان پاسکال براحتی همه الگوریتم ها ی مد نظر شما قابل پیاده سازی است بدون اینکه شما رو درگیر جزئیات زبان برنامه سازی کند ضمن اینکه نسخه شی گرای تحت ویندوز ان که دلفی نام دارد برای نوشتن برنامه های تجاری بسیار پرقدرت و محبوب است
rezazd
2008/4/29, 11:48 AM
بايد بگم خيلي خوشحالم كه يه ژيشكسوت اون هم درزمينه برنامه نويسي تو ي اين گروه همراه ماست حالا شما كه اين همه سابقه درزمينه برنامه نويسي داريد ميسه بگيد اولش ازكجا شروع كرديد اصلا اولش براتون راحت بود يانه واينكه ماچه كنيم تا يه روزي مثل شما بشيم آخه من برامه نويسي وكلا كامپيوتررو خيلي دوست دارم
برنامه نویسی علاوه بر اینکه یک تخصص است هنر هم هست یعنی برنامه نویسان حرفه ای بیشتر هنر مندند تا متخصص و البته بسیار با ذوق و لطیف هستند!! برنامه نویسی مثل سرودن شعر به سبک سعدی و حافظ یا نقاشی مینیاتور به سبک فرشچی میماند. اما نکته مهم این است که در مورد هنر نقاشی و شعر یک استعداد ذاتی و قریحه خدادادی لازم است اما اینجا پشتکار وعلاقه و تمرین لازم است فقط همین .
من هم مثل اقلیت این جامعه چندان هوش خوبی ندارم و کلا دوزاری ام خیلی دیر میافتد (برعکس بیشتر مردم ایران ) نمرات درخشان هم در مدرسه و دانشگاه نداشته ام اما دوتا اصل دارم یکی اینکه اگر کسی مسئله ای رو میتونه حل کنه پس حتما منم میتونم شاید اون 2 ساعت حل کنه من یک هفته ! دوم امضایی که زیر پستهام هست هنوز هم بعضی مسئله ها بنظر سخته. ولی سخت درد سنگ کلیه است نه حل عددی انتگرال فوریه
rezazd
2008/4/29, 12:11 PM
با سلام می خواستم اگه امکان داره منو در نوشتن برنامه کشیش و آدمخوار راهنماییی کنید
به این صرت که 3کشیش و3آدمخوار می خواهند با یک قایق به انطرف رودخانه بروند حداکثر در هر حرکت یک یا 2نفر منتقل می شوند و باید طوری اینکارو کنند ک تعداد کشیش از ادمخوار کمتر نشود:confused:
بنطرم مسئله رو کامل توضییح ندادید خوب سه مرتبه هربار یک کشیش یک ادم خوار باهم برند
چون اینجا ان کشیش و کا ادم خور داریم و ان=کا ایا تعداد تردد کشتی باید بهینه محاسبه شود ؟ میشه صورت دقیق مسئله رو بدید ؟ ظاهر ابا فرمول ان+کا تقسم بردو تردد بشرط اینکه در هر کشتی 1=ان= کا مسئله حل است و در ساحل ها هم ادم خور بیشتر از کشیش نمیشه پس گره مسئله چی بود ؟:surprised:
keyvan 852
2008/5/13, 11:11 AM
برنامه به زبان c++:با استفاده از آرايه و تابع, اسامي و نمرات n دانشجو را گرفته و با وارد كردن اسم هر دانشجو نمره مربوط به آن و همچنين نمرات نفرات قبل وبعد آن را به خروجي برگرداند.
با تشكر.
shideh
2008/6/06, 12:41 AM
salam man ye poroje CBR daram darmored ho6 masnoe ama nemidonam az koja bayad 6oro konam age mi6e mano rahnemae konid ba ta6akor
rezazd
2008/6/08, 08:10 AM
salam man ye poroje CBR daram darmored ho6 masnoe ama nemidonam az koja bayad 6oro konam age mi6e mano rahnemae konid ba ta6akor
من دقیقا متوجه نشدم که سئوال شما چیست
اما در هوش مصنوعی سه تا موضوع داریم 1- سیستم های خبره 2 -سیستم های آموزش پذیر 3- سیستم های تشخیص الگو و پردازش تصویر و صدا حالا پروزه شما جزو کدوم مقوله است ؟
در مورد سی بی ار منظورتون این سایت هستش ؟ http://www.ai-cbr.org/
pakzad
2008/6/08, 03:18 PM
با عرض سلام خدمت آقا ي رضا زد دي...
با ديدن مشخصات شما سوالات زياد كه در ذهنم بودند دوباره بيدار شدند.
سوال من يه كم فرق داره .(چون من ترجيح ميدم ماهيگيري رو ياد بگيرم ...)
كمتر پيش مياد كه برنامه نويسان(البته در ايران..از اون ور خبر ندارم)مدت طولاني رو به اين حرفه بپردازند .معمولا بعد از مدتي به دنبال تحليل و طراحي و يا كارهاي مديريتي و... مشغول ميشن.
شايد يكي از دلايلش موضوع مالي باشه.
1-ميخوام بدونم شما چه طور تونستيد اين روند رو در خودتون حفظ كنيد ؟
2-و سوال ديگه اينكه چه طور ميتونيم يك برنامه نويس باشيم ؟نه اينكه صرفا كد بزنيم!!
3-هميشه برنامه نويسي رو دوست داشتم اما چون فكر ميكردم بايد خيلي با هوش بود براش وقت نذاشتم.و به قول معروف در اين زمينه :دست بالاي دست بسيار است!اين تصور درسته؟؟
ممنونم به خاطر وقتي كه در اين باشگاه به خاطر آياد دادن دانشته هاتون صرف ميكنيد...
rezazd
2008/6/09, 07:54 AM
با عرض سلام خدمت آقا ي رضا زد دي...
با ديدن مشخصات شما سوالات زياد كه در ذهنم بودند دوباره بيدار شدند.
سوال من يه كم فرق داره .(چون من ترجيح ميدم ماهيگيري رو ياد بگيرم ...)
كمتر پيش مياد كه برنامه نويسان(البته در ايران..از اون ور خبر ندارم)مدت طولاني رو به اين حرفه بپردازند .معمولا بعد از مدتي به دنبال تحليل و طراحي و يا كارهاي مديريتي و... مشغول ميشن.
شايد يكي از دلايلش موضوع مالي باشه.
1-ميخوام بدونم شما چه طور تونستيد اين روند رو در خودتون حفظ كنيد ؟
2-و سوال ديگه اينكه چه طور ميتونيم يك برنامه نويس باشيم ؟نه اينكه صرفا كد بزنيم!!
3-هميشه برنامه نويسي رو دوست داشتم اما چون فكر ميكردم بايد خيلي با هوش بود براش وقت نذاشتم.و به قول معروف در اين زمينه :دست بالاي دست بسيار است!اين تصور درسته؟؟
ممنونم به خاطر وقتي كه در اين باشگاه به خاطر آياد دادن دانشته هاتون صرف ميكنيد...
1- علاقه 2- مطالعه و بروز بودن 3- هوش برنامه نویسان اکتسابی است نه ذاتی یعنی خنگ ترین افراد (مثل من) معمولا برنامه نویس های خوبی میشن فقط و فقط اگر علاقه و پشتکار داشته باشن
خواهش میکنم اگر قابل باشم و چیزی بیشتر از دیگران بدونم ، ذکات علم .... ضمنا این از اون ذکات هاست که دو برابرش به ادم برمیگرده
steward
2008/6/11, 01:23 AM
سلام.وقتتون بخیر.واقعا لطف کردین به این تالار اومدید.
من چند وقتی هست که دارم روی یک سیستم عاملی کار می کنم که هنگام بوت کامپیوتر بعد از Bootloader می اد بالا و مشخصات سخت افزاری سیستم رو می ده؟می خواستم بدونم در این زمینه می تونید کمک کنید؟می دونید کار اسونی نیست؟در این زمینه مطلبی می دونید که کمکم منه؟در مورد SMBIOS می دونید؟ممنون
rezazd
2008/6/11, 12:10 PM
سلام.وقتتون بخیر.واقعا لطف کردین به این تالار اومدید.
من چند وقتی هست که دارم روی یک سیستم عاملی کار می کنم که هنگام بوت کامپیوتر بعد از Bootloader می اد بالا و مشخصات سخت افزاری سیستم رو می ده؟می خواستم بدونم در این زمینه می تونید کمک کنید؟می دونید کار اسونی نیست؟در این زمینه مطلبی می دونید که کمکم منه؟در مورد SMBIOS می دونید؟ممنون
بسیار عالی ولی واژه سیستم عامل رو خوب نیومدید یعنی این برنامه شما 5 وظیفه مدیریت حافظه - مدیریت فایل مدیریت ابزار مدیریت پردازش و رابط کاربر داره ؟ فکر نمیکنم تا این حد برنامه تون بزرگ شده باشه پس اسمشو رو سیستم عامل نذاریم بهتره
اما کتاب لایه پنهان کامپیوتر شخصی - برنامه نویسی سیستم - و pc underground , un documented dos , pc system internal رو اگر پیدا کنید یه مقدا راه رو نشون میده
اما شما کد هاتون اسمبلی مینویسید مثلا توی یه چیزی مثل debug بعد اونو باینری ذخیره میکنید و جای فایل io.sys قرار میدهید اگر بخواهی از اینتراپت های بیوس استفاده کنید بوت لودر شما باید فایل io.sys رو لود کنه یه نرم افزاری لازم دارید که بتونه فایل های باینری رو ادیت کنه یه چیزی مثل pctools یا دیسک ادیت نورتون اینها یوتیلیتی های تحت داس هستند شما با اون میتونید فایلهای سیستمی و اجرایی رو ادیت کنید قسمت بوت لودر شما روی سکتور صفر دیسکت هستش که انتهای اون به اسم فایل های msdos.sys , io.sys اشاره شده انتهای io.sys هم اسم فایل دوم هستش که توی این دومی هم اسم فایل command.com اومده اگر برنامه تون جای کامند کام بشونید از بعضی اینتراپت های داس هم میتونید استفاده کنید نکته مهم اینکه فایل های io.sys , msdos.sys نباید از جاشون تکون بخورند یعنی روی سکتورهای رزرو شده دیسکت هستند مبادا اونهارو پاک کنید و فایل خودتونو رو جاش کپی کنید
تا اینجا مسیر درستی رو برای جواب سئوال شما رفتم ؟
steward
2008/6/11, 01:09 PM
سلام.ممنون از پاسختون.تا حدی بله سیستم عامل هست برای اینکه در Bootloader تونستم FAt را بشناسونم و کرنل رو کافی بصورت EXE در دیسکت قرار بدین.پس ّFile management داره.
دیگه اینکه در Bootloader به یک جاهایی از حافظه دسترسی داره و یجوریی Memory management هست.البته بحث سر این نیست.شما فرض کنید قراره یک کرنل باشه.همین
اگه ممکنه لینک کتاب هایی رو که گفتین بدین ممنون می شم.
steward
2008/6/11, 01:14 PM
یادم رفت بگم می خوام فقط از وقفه های Bios استفاده کنم.و اصلا با داس هیچ کاری ندارم و نمی خوام استفاده کنم.
rezazd
2008/6/11, 01:43 PM
یادم رفت بگم می خوام فقط از وقفه های Bios استفاده کنم.و اصلا با داس هیچ کاری ندارم و نمی خوام استفاده کنم.
کتاب ibm technical refrance
رو اگر گبر بیاری حدود 300 صفه تمام اسمبلی کدهای سرویس ها بایاس اونجا هستش
این کتابها رو که گفتم باید از دست دوم فروشی های میدون انقلاب گیر بیاری برای اینکه بری سروقت سخت افزار ها و نوعشون رو پیدا کنی الگوریتمش اینه که یک کدی رو بسته به نوع سخت افزار و پورت مورد استفاده ارسال میکنی روی پورت یا ادرس پورت که در مموری مپ شده یک عددی بر میگرده به اسم وندور ای دی که برای هر دیوایسی منحصر بفرده ویندوز یک بانک اطلاعاتی داره بر اساس اون میفهمه هر وندوری چی هستش و درایورش رو نصب میکنه اما هر دیوایسی حتما از طریق باس یک پورت نامبر منحصر بفرد به سیستم شناسونده شده پورت نامبر ها توی ادرس خاصی از حافظه لیست شدند برنامه بوت استراپ لودر این کار رو میکنه . بوت استراپ لودر همون برنامه ای است که اخر کارش میاد بوت سکتور دیسک رو میخونه و کنترل رو به سیستم عامل میسپوره سورس این بوت استراپ لودر توی همون کتاب ای بی ام هستش اگر کمی زرنگ باشی میتونی از برنامه هایی که بایاس رو فلش میکنند یه چیزی دراری برای این کار باید فایل هگزی که با اون بایاس اپ دیت میشه بدی به یک دیس اسمبلر این دیس اسمبلر برنامه ای که فایل اجرایی باینری است میخونه و سورس اسمبلی شو تحویل میده
از دیسکت زمیمه کتاب سیستم عامل تانبام هم چیزهایی خوبی در این خصوص در میاد امشب ببینم اگه اون رو هنوز داشتم فردا برات میل میکنم کتابها رو متاسفانه دوستان کم لطفی امانت گرفته غیب شدند وگرنه حتما برات کپی یا اسکن میکردم موفق باشی
rezazd
2008/6/11, 01:48 PM
یوتیلیتی های تحت داس رو که گفتم حتما لازمت میشه برای ساخت کارها ولی پس اینکه فایلهاتو ساختی دیگه به داس احتیاجی نداری و بدون حضور اون کار انجام میشه
ضمنا وقفه ها زیاد به کارت نمیان باید مستقیما با ادرس پورت ها کار کنی
کتاب برنامه نویسی سیستم برای کامپیوتر های شخصی پیتر نورتن هم رفرانس خیلی جالبی هستش که فارسی اون توسط کانون نشر علوم منتشر شده این کتاب حداقل به عنوان مرجع توابع بیوس لازمت میشه
steward
2008/6/13, 05:22 PM
سلام.بابت کتابهایی که معرفی کردید ممنون.مخصوصا IBM Refernce .
1 سوال در مورد سی:
1 برنامه می خوام بنویسم که دو تا رشته رو می گیره و در لیست میگذارد.می خوام دو تا رشته کاراکتر به کاراکتر با هم مقایسه بشند.مثلا:اگر در رشته اول ASD رو وارد کردم و در رشته دوم DAS رو وارد کردم بهم بگه دو تا لیست برابرند.اگه ممکنه دقیقا بفرمایید باید چکار کنم.ممنون.
اگه لازم دونستید به rostami2007@gmail.com ایمیل بزنید تا برنامه رو براتون بفرستم.
rezazd
2008/6/14, 08:55 AM
سلام.بابت کتابهایی که معرفی کردید ممنون.مخصوصا IBM Refernce .
1 سوال در مورد سی:
1 برنامه می خوام بنویسم که دو تا رشته رو می گیره و در لیست میگذارد.می خوام دو تا رشته کاراکتر به کاراکتر با هم مقایسه بشند.مثلا:اگر در رشته اول ASD رو وارد کردم و در رشته دوم DAS رو وارد کردم بهم بگه دو تا لیست برابرند.اگه ممکنه دقیقا بفرمایید باید چکار کنم.ممنون.
اگه لازم دونستید به rostami2007@gmail.com ایمیل بزنید تا برنامه رو براتون بفرستم.
for (int i= 0 ;i++ ;i<lengh ){
for (int j = lengh ; j>0 ;j-- ){
if str1[i] <>str2[j]
....
}
}
nasi_ai
2008/6/19, 11:00 PM
سلام.
من دانشجوي ترم 2 نرم افزار هستم.
1-به نظر شما چه زباني براي يادگيري بهتره و مفيد تره ؟؟/
2-ميشه يك كم در مورد timer در c# توضيح بدين
3-اگه ممكنه يه راهنمايي كوچك هم در مورد نوشتن برنامه شبيه سازي اسانسور كنيد.
خيلي ممنون:cry:آخه پروژه پايان ترم .و 1 از سوالات متحان
nasi_ai
2008/6/19, 11:11 PM
چه طور بايد از datagrid در c#استفاده كنم، وقتي مي خوام اطلاعاتي را از combobox توش بذارم؟؟؟
hojjatIT
2008/6/23, 03:45 PM
سلام
اگه ممكنه راهكار طراحي شطرنج رو با زبان سي# برام بفرستين
ممنون
hojjat_sm@yahoo.com
raziyeh1366
2008/6/27, 10:18 PM
سلام لطفااگه میتونید این برنامه روبرام بنویسید چون وقتم کمه وفرصت فکر کردن روی اونوندارم چون امتحان دارم
الگوریتم فشرده سازی وکدگذاری با روش هافمن درزبانc
Robinson crusoe
2008/7/02, 12:00 PM
سلام می خواستم اگه می تونید لطف کنید برنامه فروشنده دوره گرد با سی رو برای من بفرستید .از لطف شما واقعا متشکرم.واقعا فوریه اگر خودم نصفه نیمه میتونم بنویسم.
bahaar
2008/7/07, 10:57 AM
سلام
اگه میشه برام pdf ASP.net بذارید
bahaar
2008/7/07, 11:00 AM
سلام .اگه میشه برام pdf ASP.netبذارید.
bahaar
2008/7/07, 11:01 AM
:smile:
دوست عزیز لطفا برای سوال هاتون تاپیک جدا ایجاد کنید.
از پرسیدن مطالب غیر مربوط به تاپیک اجتناب کنید.
و همچنین از پرسیدن سوال در تاپیک های مختلف خودداری کنید.
با تشکر
سلام .اگه میشه برام pdf ASP.netبذارید.
ghabeshishei
2008/7/11, 01:20 PM
سلام رضا جان من دانشجوی ترم دوم که تموم شد ترم سه کامپیوتر هستم میخواستم بدونم کدوم زبان برنامه نویی برای من مفید تر ه اخه خیلی راجع به این موضوع فکر کردم نمی دونم سی شارپ کارکنم یا سی پلاس پلاس تو خود دانشگاه به ما سی پلاس پلاس تدریس می کنن می خواستم بدونم که ایا اول زبان سی رو از بیخ بخونم یا میازی نیست لطفا راهنمایی کنید :smile:
امیر Amir
2008/7/11, 01:52 PM
اینجا چرا اینجوریه؟!!!
جسارت نباشه...
ابتدای تاپیک اقای رضا خودشو معرفی کرده با این همه مهارت...
در پست های بعدی...
همه یا درد دل کردن...یا راهنمایی خواستن...
یا لقمه جویده شده میخوان!!!
با احترام
rezazd
2008/7/13, 12:04 PM
سلام
اگه میشه برام pdf ASP.net بذارید
www.4shared.com (http://www.4shared.com)
در قسمت جستجو asp.pdf را تایپ کنید دنیایی از کتاب ها برای دانلود اماده است
ضمنا تاپیک دانلود 160 کتاب .... همین سایت هم فوقالعاده است
rezazd
2008/7/13, 12:07 PM
اینجا چرا اینجوریه؟!!!
جسارت نباشه...
ابتدای تاپیک اقای رضا خودشو معرفی کرده با این همه مهارت...
در پست های بعدی...
همه یا درد دل کردن...یا راهنمایی خواستن...
یا لقمه جویده شده میخوان!!!
با احترام
بیشتر دوستان پست خصوصی میفرستند البته اونجا اگه بلد باشم جواب میدم اگر اینجا سئوال بشه شاید بدرد دیگران بخوره
ضمنا موافقم که بعضی برنامه نوشته شده میخوان که البته دوستان باید خودشون سعی کنند
rezazd
2008/7/13, 12:09 PM
سلام
اگه ممكنه راهكار طراحي شطرنج رو با زبان سي# برام بفرستين
ممنون
hojjat_sm@yahoo.com
یک ماتریس 8 در 8 فرض کنید که صفه شطرنج هستش
برای مهره ها باید متد حرکت روی صفحه بنویسید که مثلا برای فیل اضافه شدن همزمان سطر و ستون هست بشرطی که از صفحه بیرون نره به مهره خودی هم نزنه و برای رخ ثابت بودن سطر و افزایش ستون یا برعکس و الی اخر
یک کلاس مهره باید تعریف کنید ولی متد حرکت شون چند ریختی هستش یعنب برای هر نوع مهره کلاس مجزا تعریف نکنید
rezazd
2008/7/13, 12:21 PM
چه طور بايد از datagrid در c#استفاده كنم، وقتي مي خوام اطلاعاتي را از combobox توش بذارم؟؟؟
من دقیقا نفهمیدم سئوالتون چی هستش ایا لوکاپ فیلد ها مدنظرتون هستش ؟ که راه خاص خودش رو داره
یا میتونید در رویداد تغییر کومبو باکس یک پارامتر به اس کیو الی که باهاش دیتا گرید رو پر میکند بدید و دوباره دیتا سوروس رو بازخوانی کنید
برای اینکه خیلی معطل نشید و کد نویسی استاندارد رو هم یاد بگیرید حتما vs2005 .net2 sdk را نصب کنید که مثال های عالی با سورس داره و برای تمام مولفه های استاندارد چند نمونه کد داره موفق باشید.
rezazd
2008/7/14, 07:47 AM
سلام رضا جان من دانشجوی ترم دوم که تموم شد ترم سه کامپیوتر هستم میخواستم بدونم کدوم زبان برنامه نویی برای من مفید تر ه اخه خیلی راجع به این موضوع فکر کردم نمی دونم سی شارپ کارکنم یا سی پلاس پلاس تو خود دانشگاه به ما سی پلاس پلاس تدریس می کنن می خواستم بدونم که ایا اول زبان سی رو از بیخ بخونم یا میازی نیست لطفا راهنمایی کنید :smile:
برای یک مهندس کامپیوتر این سئوال باید مطرح باشد که :"برای پروژه ای که قرار است شروع کنیم کدام زبان بهینه تر و مناسب تر است " این به معنی است که شما باید به تمام زبانهای زنده مسلط باشید سی ، جاوا ، و پاسکال (دلفی) و صد البته اسمبلی سی شارپ و سی ++ خیلی باهم متفاوت نیستند
eL2rado
2008/7/23, 02:02 AM
سلام و خسته نباشید...در مورد جمع دو عدد در اسمبلی کمک میخواستم یعنی 2تا ورودی بگیره برنامه(VAL1,VAL2) جمعشان را در خروجی نشون بده( احساس میکنم سادست ولی خیلی وقتمو گرفته). برنامه ای که خودم نوشتم اینه:
ADD_PROC proc near
XOR CX, CX
MOV AX, VAL1
MOV BX, VAL2
ADD AX,BX
ADC CX,0
MOV SUM, AX
MOV SUM+2, CX
RET
ADD_PROC ENDP
یا این:
XOR CX, CX
MOV AX,OFFSET VAL1
MOV DI,AX
SUB AH,AH
MOV AX,[DI]
MOV BX,OFFSET VAL2
MOV DI,BX
SUB BH,BH
MOV BX,[DI]
ADD AX,BX
MOV SUM, AX
MOV CX,SUM
DISPLAY SUM
ebi136
2008/8/14, 06:28 PM
من ميخوام تو محل كارم يه سري اطلاعات مربوط به اشخاصو مثل نام نوع ملك شماره پرونده و....
رو جمع اوري كنم . كه بتونم براساس آيتم هاي مختلف تو برنامه سرچ كنم - 2- پرينت وگزارش بگيرم و.. 3- اطلاعاتو وارد ويا اديت كنم
ايا با اكسل ميشه اين كارو كرد يا بايد با vb.net ,sqlserver برنامه نوشت
اول بايد بانك اطلاعاتي ايجاد كرد وبراساس اون با vbnet برنامه نوشت يا برعكس ؟
Pari-2719
2008/8/17, 08:24 PM
با سلام
من یک سئوال داشتم چه طور می توانم برنامه پاسکال رو نصب کنم می شه لطفا کمکم کنید
با تشکر
پری
yahook
2008/8/24, 09:10 AM
با سلام
من یک سئوال داشتم چه طور می توانم برنامه پاسکال رو نصب کنم می شه لطفا کمکم کنید
با تشکر
پری
خوب اگه برنامه پاسکال را دارید فقط کافی است که فایل اجراییش را اجرا کنید تا برنامه در درایو سی نصب بشه
شما کجای کار مشکل دارید بگید تا بهتر دوستان کمکتان کنند
Pari-2719
2008/8/25, 08:10 PM
خوب اگه برنامه پاسکال را دارید فقط کافی است که فایل اجراییش را اجرا کنید تا برنامه در درایو سی نصب بشه
شما کجای کار مشکل دارید بگید تا بهتر دوستان کمکتان کنند
سلام
ممنونم از ارسال پیغامتان. من برنامه رو نصب کرده ام اما پنجره اجرایی پاسکال بصورت تمام صفحه باز نمی شه بنابراین برنامه بصورت خیلی کوچک دیده می شه
و نمی دونم چطور می توانم پنجره اجرایی آن را بصورت بزرگتر و تمام صفحه نمایش بدهم
ممنون بازهم کمکم کنید
با تشکر
asadi_eng2005
2008/8/26, 10:07 AM
با سلام می توانید پاسکال را در مد داس اجرا کنید یعنی با command prompt بالا بیایید و سپس پاسکال را اجرا کنید یا برای تمام صفحه کردن در منوی View یا Window گزینه اش موجود است
بازهم مشکلی داشتید به asadi.eng2005@gmail.com میل بزنید
asadi_eng2005
2008/8/26, 12:08 PM
با سلام اول بانک اطلاعاتی را با ACCees بسازید بعد زیربرنامه ها را با VB به آن اضافه کنید
حالت دیگر این است که با VB بانک اطلاعاتی بسازید که من توصیه نمی کنم ساخت آن با Access سریع تر و راحت تر است
yahook
2008/8/28, 11:37 AM
سلام
ممنونم از ارسال پیغامتان. من برنامه رو نصب کرده ام اما پنجره اجرایی پاسکال بصورت تمام صفحه باز نمی شه بنابراین برنامه بصورت خیلی کوچک دیده می شه
و نمی دونم چطور می توانم پنجره اجرایی آن را بصورت بزرگتر و تمام صفحه نمایش بدهم
ممنون بازهم کمکم کنید
با تشکر
شما وقتی که پنچره تحت داس را دیدید فقط کافی است که کلید Alt را نگه داشته و کلید Enter را فشار دهید همین
ehsan1366
2008/9/16, 09:27 AM
سلام
من خوشحال شدم از اینکه کسی رو دیدم که هم عقیده ی من هست.
خوشمان آمد........
دانشجو خودش باید پروژه اش را بنویسه
تقلب ممنوع............
امیدوار در زکات دادن علمت موفق باشی.........;)
gol_yas
2008/9/17, 04:06 PM
سلام
من تو ASPچندتا مشکل دارم یکی این که نمی تونم تاریخ و ساعت رو جدا از هم ذخیره کنم -البته از نوع datetime-یکی هم این که پایگاه داده ی من SQL نمی دونم چه طور یباید توش عکس ذخیره کنم؟ ممنون
a_pour
2008/9/26, 12:00 AM
سلام دوست عزيز من فكر مي كنم شما مشكلوتون با اي اس پي استيت هستش اگه هاست شما اون رو ساپورت نكنه و شما از SQL State Mode استفاده كرده باشين اون موقع برنامتون كار نخواهد كرد و ايراد ارتباط با پايگاه داده صادر خواهد كرد - از طرف يه برنامه نويس با سابقه 6 7 سال
a_pour
2008/9/26, 12:03 AM
اين يه نمونه برنامه براي ذخيره عكس و يا فايل تو پايگاه داده هستش :
http://www.codeproject.com/KB/web-image/PicManager.aspx
rezazd
2008/9/30, 01:58 PM
سلام
من تو ASPچندتا مشکل دارم یکی این که نمی تونم تاریخ و ساعت رو جدا از هم ذخیره کنم -البته از نوع datetime-یکی هم این که پایگاه داده ی من SQL نمی دونم چه طور یباید توش عکس ذخیره کنم؟ ممنون
عکس رو میتونید در فیلد با نوع باینری یا ایماج ذخیره کنید که کار اشتباهی است
معمولا باید اسم و مسیر عکس رو توی فیلد تکست ذخیره کنید و به تگ IMG انقاد نمایید
در مورد تاریخ باید بگم معمولا باهم ذخیره میشند ولی میتونید موقع نمایش توی متن اس کیو ال از تابع datepart استفاده کنید یا هنگام ذخیره از تابع دیت تو اس تی ار استفاده کنید که پارامتر هایی داره بسته به نوع اسکریپت شما نحوه نوشتنش فرق میکنه
azi1985
2008/10/26, 05:38 PM
من باید فرمول متعامد سازی گرام اشمیت را پیاده سازی کنم ورودیها بصورت (1و2و3و...)است چه جوری باید ورودیهارا بگیرم
rezazd
2008/11/01, 09:21 AM
من باید فرمول متعامد سازی گرام اشمیت را پیاده سازی کنم ورودیها بصورت (1و2و3و...)است چه جوری باید ورودیهارا بگیرم
برای پیاده سازی الگوریتم تجزیه و تحلیل فرمولها باید از درخت و استک استفاده کنید مثلا
a+b را به ab+تبدیل کنید که درکتابهای دیتا استراکچر و کامپایلر مفصل توضیح داده شده که در این اینجا مجال شرح ان نیست
مفاهیم کلیدی : پست فیکس و پریفیکس درخت باینری ،پیمایش درخت باینری
eslamamiri
2008/11/01, 10:04 AM
با سلام و خسته نباشید.
من یک مشکل دارم و آن اینکه چگونه میتوانم با استفاده از cmd نام(letter) یک درایو را که سیستم عامل روی آن است تغییر دهم. مشکل من اینست که با ویندوز xp بالا آمده ام و به اشتباه نام درایو را از H به E تغییر دادم. بعد از آن هیچ برنامه ای یا دستوری اجرا نشد. حتی run و…
پس از restart اگر xp را انتخاب کنم به صورت متوالی logon و logoff می شود.و سیستم بالا نمی آید. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
eslamamiri@gmail.com
rezazd
2008/11/03, 09:15 AM
با سلام و خسته نباشید.
من یک مشکل دارم و آن اینکه چگونه میتوانم با استفاده از cmd نام(letter) یک درایو را که سیستم عامل روی آن است تغییر دهم. مشکل من اینست که با ویندوز xp بالا آمده ام و به اشتباه نام درایو را از H به E تغییر دادم. بعد از آن هیچ برنامه ای یا دستوری اجرا نشد. حتی run و…
پس از restart اگر xp را انتخاب کنم به صورت متوالی logon و logoff می شود.و سیستم بالا نمی آید. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
eslamamiri@gmail.com
باید با یک نرم اقزار پارتیشن مانند پاورکوئست یا مشابه ان این کار را انجام دهی این نرم افزار ها هنگام نصیب فلاپی های بوت کننده میسازند که با ان فلاپی ها کامپیوتر را بوت میکنی و محیط ان معموبل گرافیکی هست البته چون ویندوزت بالا نمیاد باید روی یک دستگاه دیگر این کار رو انجام بدی راه دیگر اینکه سی دی های live windows تهیه کنی این سی دی کامپیوتر را بوت میکند و یک ویندوز بدون نیاز نصب برای شما بالا میاورد در این ویندوز وارد سیستم منیجمنت شده روی استوریج میروی و نام هارد را عوض میکنی را دیگر هارد را به دستگا دیگر به عنوان هارد دوم وصل میکنی و..
marian
2008/11/21, 03:21 PM
با عرض سلام و خسته نباشید
من نیاز به یک برنامه نویس برای تلفن گویا احتیاج دارم ( اطلاع رسانی و اپراتور هوشمند )
من قبلا با یک برنامه نویس کار میکردم ولی این اواخر یه خورده اذیت میکنه امیدوارم شما بتونید کمکم کنید
نیاز های ما از برنامه ها
1- قابلیت پاسخگویی به تماسها برای یک یا چند خط تلفن
2- قابلیت ارتبط با دستگاههای تلفن سانترال مرکزی برای داخلی های مختلف
3- ارتباط به اینترنت و به روز رسانی
4- دریافت و ارسال فاکس و پیام کوتاه
5- و اطلاع رسانی ها در زمانهای تعریف شده توسط کاربر
marian
2008/11/21, 03:25 PM
ببخشید شماره تماس من
09131639608
marian
2008/11/21, 03:58 PM
ببخشید این ایمیل من
yaser_y@hotmail.com
شماره تماس من
09131639608
rezazd
2008/12/04, 12:45 PM
با عرض سلام و خسته نباشید
من نیاز به یک برنامه نویس برای تلفن گویا احتیاج دارم ( اطلاع رسانی و اپراتور هوشمند )
من قبلا با یک برنامه نویس کار میکردم ولی این اواخر یه خورده اذیت میکنه امیدوارم شما بتونید کمکم کنید
نیاز های ما از برنامه ها
1- قابلیت پاسخگویی به تماسها برای یک یا چند خط تلفن
2- قابلیت ارتبط با دستگاههای تلفن سانترال مرکزی برای داخلی های مختلف
3- ارتباط به اینترنت و به روز رسانی
4- دریافت و ارسال فاکس و پیام کوتاه
5- و اطلاع رسانی ها در زمانهای تعریف شده توسط کاربر
چنین برنامه های به وفور در بازار هستند شرکت ایرانی تزرو کار خوبی در ابن حیطه انجام داده و شما رو به دیتا بیس وصل میکنه مثلا اطلاعی رو به مشتری از طریق گویا اعلام کنید
vahid4
2008/12/16, 10:36 AM
سلام و با تشکر از همه مهندسا
من نیاز به پیاده سازی سری گرام اشمیت تو برنامه نویسی دارم
با زبانهای c یا فورترن یا متلب
هر کی بتونه کمک کنه متشکر می شم و یه جورایی جبران می کنم
vahid.nasiry@gmail.com
فقط خواهشن 10 نمره پایانی شامل این میشه واسه درس ریاضی مهندسی
tanhayemaryam
2008/12/21, 08:14 PM
سلام خسته نباشید
من به یک برنامه نیاز فوری داریم
من به برنامه ای نیاز دارم که یک گرامر را بگیرد و تشخیص دهد که این گرامر ll1 هست یا خیر و جدول تجزیه آنرا نمایش دهد
زبان برنامه مهم نیست فقط خود برنامه مهم است
لطفا در صورت امکان برام میل کنید
lorn_love63@yahoo.com
lornlove63@gmail.com
tanhayemaryam
2008/12/21, 08:18 PM
برای فعال شدن این قسمت روی دکمه ارسال پاسخ سریع http://www.iran-eng.com/\"http://www.iran-eng.com/images/buttons/quickreply.gif\" در پایین و کنار هر پست کلیک کنید.\r\nلطفا فقط فارسی تایپ كنید.
mojtaba001
2008/12/23, 01:06 PM
سلام خوبید؟
من مجتبی تهران
من یک فرم میخوام که آیتم هایی همچون نام و نام خانوادگی و مبلغ و ..... رو داشته باشه و امکان پرینت هم داشته باشه بدون اینکه در پرینت عنوان آیتم ها باشه فقط در پرینت آیتم هایی که توسط user پر میشه رو نشان بده کسی هست بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
id man : sokot_shabanehman
09354118814
lotfannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rezazd
2009/1/26, 09:08 AM
سلام خوبید؟
من مجتبی تهران
من یک فرم میخوام که آیتم هایی همچون نام و نام خانوادگی و مبلغ و ..... رو داشته باشه و امکان پرینت هم داشته باشه بدون اینکه در پرینت عنوان آیتم ها باشه فقط در پرینت آیتم هایی که توسط user پر میشه رو نشان بده کسی هست بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
id man : sokot_shabanehman
09354118814
lotfannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
لصفا مشکل را کامل بنوسید از چه زبان استفاده کردید
hs2007
2009/3/16, 12:39 PM
سلام خسته نباشید لطف کنید موضوع پروژه راجع به تحلیل و طراحی سیستم در uml-ssadmبه من معرفی کنید ضمنا باید مصاحبه هم داشته باشیم و نرم افزار مورد نظرms projectاست
صالحه رحيمي
2009/4/11, 11:53 AM
:cry:سلام من دانشجوي صنايع هستم.وقتي متن شما رو ديدم خيلي خوشحال شدم .من ي تمرين برنامه ريزي حمل و نقل دارم حل شده كه بايد به زبان پاسكال بنويسم اما نمي توتم .خيلي سخته . مي شه كمكم كنيد واقعا نياز دارم 2 نمره داره و من هيچ كاري نكردم.ميشه تلفني صحبت كنم با شما يا ببينمتون .من تهرانم.كارم اورژانسيه
automata
2009/4/26, 08:57 PM
با سلام. شما با سابقه ای که می گین دارین لطف کنین منو در نوشتن پروزه منشی تلفن یاریم کن لطفاو نیمگم بنویس ، راهنماییم کنی هم خودم حلش می کنم:gol:
PC-ENG
2009/4/26, 09:20 PM
با اجازه صاحب تایپیک (صاحب خونه) من خودم تجربه ای در این زمینه ندارم ولی توصیه می کنم به لینک های زیر یه سری بزنی (اگر قبلا نرفتی)
لینک 1 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=42402&highlight=%D9%85%D9%86%D8%B4%DB%8C+%D8%AA%D9%84%D9 %81%D9%86)
لینک 2 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=145679&highlight=%D9%85%D9%86%D8%B4%DB%8C+%D8%AA%D9%84%D9 %81%D9%86)
rezazd
2009/5/03, 11:54 AM
با سلام. شما با سابقه ای که می گین دارین لطف کنین منو در نوشتن پروزه منشی تلفن یاریم کن لطفاو نیمگم بنویس ، راهنماییم کنی هم خودم حلش می کنم:gol:
نمیدونم در چه سطحی میخواهی من لوازم یک سیستم واقعی تجاری رو به شما معرفی میکنم شما ایده بگیر
شما مودم قابل برنامه ریزی دارید طبعا با مودم های 10 یا 12 تومنی بازار اینکار ممکن نیست
شما باید از ویندوز تلفنی استفاده کنید این یک تاپیک مفصله اگر در دلفی هفت از این موضوع هلپ بگیرید اطلاعات جالبی داره صرف نظر از زبان برنامه نویسی انتخابی تون حتما به این هلپ سر بزنید
وقتی تلفن زنگ خورد و اپلیکشن شما انرا اکسبت کرد کاربر کد 1 را که میزند برنامه شما انر خواند و بسته به کاربرد مثلا فایل صوتی را اجرا کرده یا کاری را برای کاربر انجام میدهید پس کی بورد شما در واقع شده شمار گیر تلفن تماس گیرند ه اما چگونه ؟
ویندوز ا پی ای ها توابع بسیار مفصلی در این باره دارند که نوع و جنس مدم هم در ان دخیل است
استاندار وی 92 مودم رو مطالعه کنید نکته دیگر تکست تو اسپسچ است از سرویس های ویندوز 2000 و بالاتر که رایانه شما متن تایپ شده انگلیسی را برایتان صحبت میکند که بصورت اکتیو ایکس داخل برنامه قابل استفاده است در مورد سیستم های فارسی فایلهای صوتی از قبل ظبط شده پخش می شوند ویس فکس مودم ها درایور هایی برای شما نصب میکنند که شما به واسطه ان میتوانید صدا را روی کانال مودم پخش کنید یعنی اگر صدا روی کانال مودم برود تماس گیرنده انرا میشنود
چه بکنم ؟
یاد گرفتن توابع ا پی ای ویندوز و تلفنی که در هلپ دلفی مفصل تر تز میکروسافت توضیح داده
یاد گرفتن پخش صدا بصورت تکست تو اسپیچ یا پخش صدای ضبط شده با استفاده از اکتو ایکس مدیا پلیر ویندوز
یاد گرفتن تغییر کانال صدا
یا دگرفتن خواند کد های مودم هنگام اتصال
یاد گرفتن استاندارد ها و کامند کد های مودم
موفق باشید
rezazd
2009/5/03, 12:09 PM
با اجازه صاحب تایپیک (صاحب خونه) من خودم تجربه ای در این زمینه ندارم ولی توصیه می کنم به لینک های زیر یه سری بزنی (اگر قبلا نرفتی)
لینک 1 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=42402&highlight=%D9%85%D9%86%D8%B4%DB%8C+%D8%AA%D9%84%D9 %81%D9%86)
لینک 2 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=145679&highlight=%D9%85%D9%86%D8%B4%DB%8C+%D8%AA%D9%84%D9 %81%D9%86)
باتشکر از شما صاحب همه چیز خداست
لینک خوبی بود منهم استفاده کردم باز هم ممنون
reza_somm
2009/5/03, 12:21 PM
سلام
من که یک دانشجوی ترم دوم روی چه چیزهایی یاد بگیرم تا در آینده برام مفید باشه واز نظر مالی نیز تامین باشم
rezazd
2009/5/03, 12:54 PM
سلام خسته نباشید لطف کنید موضوع پروژه راجع به تحلیل و طراحی سیستم در uml-ssadmبه من معرفی کنید ضمنا باید مصاحبه هم داشته باشیم و نرم افزار مورد نظرms projectاست
در زمینه چیزی بدرد بخوری بلد نیستم
rezazd
2009/5/03, 01:06 PM
سلام
من که یک دانشجوی ترم دوم روی چه چیزهایی یاد بگیرم تا در آینده برام مفید باشه واز نظر مالی نیز تامین باشم
1- باید یاد بگیری که هر ایده ای رو تبدیل به نرم افزار کنی
2- مشخصا روی یک موضوع کار کن مثلا حسابداری یعینی قبل از برنامه نویس بودن باید یک حسابدار خبره باشی انوقت بهترین نرم افزار های حسابداری مال توست
shazde kuchulo
2009/5/05, 06:33 PM
سلام من یک دانشجوی مهندسی کامپیوترم و خیلی برنامه نویسی رو دوست دارم اگه بخوام یک برنامه نویس موفق بشم باید چی کار کنم؟
:gol:
mani6606
2009/5/08, 06:11 AM
با سلام به شما دوستان.
برنامه د جمله سري زير را در C++ مي خواستم با تشكر.
http://i39.tinypic.com/ke83f4.jpg
سلام من یک دانشجوی مهندسی کامپیوترم و خیلی برنامه نویسی رو دوست دارم اگه بخوام یک برنامه نویس موفق بشم باید چی کار کنم؟
:gol:
به نظر من اگه کسی مخاد یه برنامه نویس حرفه ای بشه باید با برنامه نویسی زندگی کنه
باید یه سطح راحت رو کار کنه کم کم بیاد بالا
daneshjoo87
2009/5/08, 11:59 AM
سلام خیلی خوشحالم که فردی مثل شما عضو این سایته
مشکلی تو برنامه نویسی داشتم
برنامه ای بنویسید که نام و شماره تلفن تعدادی از مشتریان مخابرات را از ورودی خوانده شماره تلفن ها را در آرایه ی عددی و نام مشتریان را در آرایه ای از اشاره گر های رشته ای ذخیره بکند. برای ادامه کار از کاربر سوال کند اگر جواب منفی بود برنامه خاتمه پیدا کند.
برنامه ابتدا به صورت منویی ظاهر شود که دارای گزینه های زیر باشد:
1-contact
2-search
3-insert
4-delete
5-exit
فکر کنم برنامه دفترچه تلفن باشه راستی به زبان c
rezazd
2009/5/10, 03:42 PM
سلام خیلی خوشحالم که فردی مثل شما عضو این سایته
مشکلی تو برنامه نویسی داشتم
برنامه ای بنویسید که نام و شماره تلفن تعدادی از مشتریان مخابرات را از ورودی خوانده شماره تلفن ها را در آرایه ی عددی و نام مشتریان را در آرایه ای از اشاره گر های رشته ای ذخیره بکند. برای ادامه کار از کاربر سوال کند اگر جواب منفی بود برنامه خاتمه پیدا کند.
برنامه ابتدا به صورت منویی ظاهر شود که دارای گزینه های زیر باشد:
1-contact
2-search
3-insert
4-delete
5-exit
فکر کنم برنامه دفترچه تلفن باشه راستی به زبان c
برای ساختن منو یاید از حلقه و سویچ استفاده کنید
برای مثال در مورد برنامه فوق در قسمت مین برنامه شبه کد زیر رو بنیوسید
void main (void )
{
while (c!= 0 )
{
switch (c) {
1 : contact () ;
2 : search() ;
...
...
...
} / *switch */
c=getch() ;
} /* while*/
}
موفق باشید
rezazd
2009/5/10, 04:00 PM
با سلام به شما دوستان.
برنامه د جمله سري زير را در C++ مي خواستم با تشكر.
http://i39.tinypic.com/ke83f4.jpg
اینها در مباحث سری ها و دنباله ها هستند هر تابع ریاضی بخصوص توابع مثلثاتی با این سری ها تقریب میشوند طبیعی که هرچه تعداد جملات بیشتر باشد تقریب بهتری بدست میدهد
float func_S (int X ,int n ) {
/*
X :arguman func
n : num
*/
if (X <0) exit ;
if (n <1 ) exit ;
if( n= 1 )
return (1/X ) ;
S1=0 ;
for (int i= 1 ; i<=n ;i++) {
S1 += 1/( func_makhraj_kasr(i) ) ;
}
return (S1) ;
}
/*****************/
float func_makhraj_kasr(int i) {
/*
shoama inja ebarat L .X + X^L beshaart L =1 to i hesab konid
dighe feker kardanesh ba khodeton
*/
}
automata
2009/5/15, 09:25 PM
به نظر شما بهترین زبان برنامه نویسی شی گرا کدومه؟
salam
ممنون از آمدن به اینجا
rezazd
2009/5/16, 09:16 AM
به نظر شما بهترین زبان برنامه نویسی شی گرا کدومه؟
این سئوال جالبی نیست !!!
باید بگی برای این پروژه یا کاری که میخوام انجام بدم استفاده از کدام زبان بهتر و کم هزینه تر است .
علی اصول بطور مطلق نمیتوان زبانی را نسبت به دیگری برتری داد ولی بطور عام زبان های خانواده سی ، جاوا ، دلفی رو باید مسلط باشید زبان سی++ و سی شارپ و دلفی محبوبیت بیشتری نزد برنامه نویسان جهت ساخت نرم افزار های تجاری دارند
سلام دوست عزیز شرمنده من یه مشکلی با برنامه c++ دارم اگه ممکنه به من کمک کنید ممنون می شوم در ضمن خیلی فوری می خوام برنامه ای باشه که متوسط دمای هوا و متوسط سرعت باد در 6 ماه از ماهای وسط پاییز تا وسط اردیبهشت را از سال 2000 تا 2008 از کاربر دریافت کرده و با استفاده از رابطه تاثیر سرعت باد بر احساس سرما سرمای واقعیی متوسطه 6 ماه فصول سرد هر یک از سالهای مورد نظر را محاسبه نمایید ( توجه داشته باشید که دما و سرعت باد برحسب واحدهای سلسیوس و گره ( مایل دریایی بر ساعت ) بوده است لیکن مقادیر واحدهای این پارامتر در فرمول زیر به ترتیب درجه فارنهایت و مایل برساعت خشکی می باشد )WINDCHILL=25.37+9.85T V و Vبه توان0.16مایل دریای با ید به مایل خشکی تبدیل شود aaaaaalli_ssssssli@yahoo.com
rezanoor
2009/6/12, 01:52 AM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
با سلام منهم الكي دارم به زور خودم را وارد برنامه نويسي و پروگرام كردن آيسي هاي ات مگا 32 ميكنم راستش فكر ميكنم براي اين كار پير شده ام آخه من 53 ساله ام ولي روي كمك شما وامثال شما خيلي حساب باز كردم آيا ميتونم اميدوار باشم در هر صورت آرزوي موفقيت شما جوانان را دارم پيروز وشادباشيد
رضانور
rezazd
2009/6/13, 12:17 PM
با سلام منهم الكي دارم به زور خودم را وارد برنامه نويسي و پروگرام كردن آيسي هاي ات مگا 32 ميكنم راستش فكر ميكنم براي اين كار پير شده ام آخه من 53 ساله ام ولي روي كمك شما وامثال شما خيلي حساب باز كردم آيا ميتونم اميدوار باشم در هر صورت آرزوي موفقيت شما جوانان را دارم پيروز وشادباشيد
رضانور
اتفاقا قدیمی تر ها برنامه نویسان با کیفیت تری هستند
ضمنا پیر شدن به شناسنامه و سرو شکل نیست به دله
بلاخره 53 ساله گی مگه سن پیریه ؟
در هر صورت من درخدمتتان هستم در مورد ای سی های سری ای وی ار و ام تگ مطالب خوبی بصورت فارسی موجود است اما من بشخصه 8085 رو ترجیح میدم درحالیکه ای سی های مورد نظر شما کامپایلر های خوبی برای بیسیک و سی دارد و اسمبلی پیجیده لازم تدارد
f11691gh
2009/6/16, 07:54 PM
سلام
من هم دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم
یعنی باید یاد بگیرم چون من سال اول هستم اما سهم دوست داشتن بیشتر از باید بودن هست.
خوب به هر حال میتونید کمکم کنید؟
rezazd
2009/6/17, 09:44 AM
سلام
من هم دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم
یعنی باید یاد بگیرم چون من سال اول هستم اما سهم دوست داشتن بیشتر از باید بودن هست.
خوب به هر حال میتونید کمکم کنید؟
تا جایی که سوادم بکشد در خدمتم !
اما یه نکته مهم اینه که برنامه نویسی مثل سرودن شعر میمونه باید خودت وزن و قافیه شو بدست بیاری برای این کار شاید برای حل اولین مسئله هات 10 ساعت یا بیشتر وقت صرف کنی اما بدان که ناگهان چراغی در مغزت روشن میشود و انوقت از مهارت خودت در حل مسئله ها متعجب میشی خودتو در گیر بحث کدام زبان بهتر ه نکن بیشتر به روش های حل مسایل والگوریتم ها و بهبنه کردن انها و در درجه دوم شناخت منابع سیستم و مدیریت انها تمرکز کن
موفق باشید
str.ahmadian
2009/6/29, 12:49 AM
سلام دوسته عزیز
من یه درخواست داشتم
میخواستم بپرسم میتونید تو مستند سازی یه برنامه کمکم کنید؟!؟!
برنامه ی پیمایش های درخت (ساختمان داده)
میخوام بدونم هر قطعه کدش چه کاری رو انجام میده
اگه کمکم کنید ممنون میشم
بهم خبر بدید تا من کده برنامه رو واستون بفرستم
با تشکر
elham118
2009/6/29, 11:23 PM
سلام
من هم از حضور شما خوشحالم :w21:
mohammad555
2009/7/29, 05:17 PM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
سلام
منم با اینکه اولین روزی است که در مباحث باشگاه شرکت می کنم ورود شما را به باشگاه خوشامد می گویم و امیدوارم بتونم از راهنماییاتون استفاده کنم.
f_parisan
2009/8/15, 12:31 PM
salam pleas email for me
fatemehjalali@yahoo.com
id:f_parisan
ميرزا عبدالزكي
2009/8/15, 04:21 PM
سلام بر اهالي كوچه عشق
اجازه هست ما از شما دوست عزيزمون چند تا سوال در مورد برنامه نويسي بپرسيم؟
IRAN PARSI
2009/9/08, 09:03 AM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
شما که با این سابقه کار می تونی بگی که من کدوم زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم و تو اون زمینه کار کنم تا وارد بازار کار شم بهتره ؟ خودم 6 سال سابقه کار دارم ولی تخصص من بدرد بازار کار امروز نمی خوره می خوام تغییر فیلد بدم .میشه راهنمایی کنی .:gol:
ugiofriends
2009/9/08, 11:15 AM
سلام میتونید بم بگید چرا این برنامه runنمیشه؟errorنداره ولی runنمیشه.
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
#include<stddef.h>
class node
{
friend class linklist;
node *link;
int data;
node(int c){c=data;link=NULL;}
};
class linklist
{
public:
node *newptr;
node *currptr;
node *first;
node *prevptr;
linklist(){first=NULL;}
void print();
void inserttop(int);
void del(int);
void ordinsert(int);
};
void linklist::inserttop(int x)
{
newptr=new node(x);
newptr->link=first;
first=newptr;
}
void linklist::ordinsert(int x)//dade ha be surate soudi moratab shodan
{
prevptr=NULL;
currptr=first;
while (currptr!=NULL && x > currptr->data)
{
prevptr=currptr;
currptr=currptr->link;
}
newptr->link=currptr;
if(prevptr==NULL)
first=newptr;
else
prevptr->link=newptr;
}
void linklist::del(int x)
{ currptr=first;
while(x!=currptr->data && currptr!=NULL)
{prevptr=currptr;
currptr=currptr->link;}
if(currptr==NULL)
cout<<"the item doesnt exist in the list." ;
else
{
prevptr->link=(currptr->link)->link ;
currptr->link=NULL;
delete currptr;
}
}
void linklist::print()
{currptr=first;
while(currptr!=NULL)
{cout<<currptr->data;
currptr=currptr->link;
}
}
int main()
{
linklist l[10];
l[10].ordinsert(10);
l[10].ordinsert(45);
l[10].ordinsert(60);
l[10].inserttop(5);
l[10].print();
l[10].del(60);
l[10].del(30);
getch();
return(0);
}
http://iran-eng.com/images/statusicon/user_offline.gif
سهيل ابومرداني
2009/9/22, 02:24 AM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
سلام.ببخشيد امكانش هست كه برنامه ي يك ربات مسير ياب به زبان ++c رو همين جا برام بزاريد؟ممنون ميشم:redface::smile:
sayeh1
2009/9/22, 01:01 PM
سلام
من یه برنامه دارم که در اون میخوام در یک صفحه کاربر عکسش رو آپلود کنه و با فشردن یه دکمه به صفحه بعد رفته و عکس آپلود شده در کنترل image control نمایش داده بشه
عکس رو میتونم در دیتابیس درج کنم ولی برای بازیابی اون و نمایش در image control مشکل دارم
ممنون میشم اگه کد آن رو در asp (vb.net) در اینجا قرار بدید:gol:
کربلایی
2009/9/25, 11:36 AM
سلام
فرض کنیم شما تصاویر رو بصورت بایت در یک بانک اطلاعاتی ذخیره کرده اید، برای بازیابی اونها باید بایتها رو از یک ستون در منبع داده بازیافت کنید و در یک آرایه بایت ذخیره کنید و البته باید تعداد بایتهای تصویر رو هم بدونید.
کدهای زیر نحوه انجام این کار رو نشون میدهند:
Public Sub ReadImageFromDataReader(ByVal intImage As Integer)
Const PR_STR_CON_STRING As String = "your connection string"
Dim cnnImage As SqlClient.SqlConnection
Dim cmmImage As SqlClient.SqlCommand
Dim drdTest As SqlClient.SqlDataReader
Dim strSql As String
Dim fstImage As IO.FileStream
Dim bwrTest As IO.BinaryWriter
Dim IngTotalNumBytes As Long
Dim strFileName As String = "Image.bmp"
cnnImage = New SqlClient.SqlConnection(PR_STR_CON_STRING)
cnnImage.Open()
strSql = "your sql string"
cmmImage = New SqlClient.SqlCommand(strSql, cnnImage)
drdTest = cmmImage.ExecuteReader(CommandBehavior.SequentialA ccess)
If drdTest.Read() Then
IngTotalNumBytes = drdTest.GetBytes(0, 0, Nothing, 0, Integer.MaxValue)
fstImage = New IO.FileStream(strFileName, IO.FileMode.CreateNew, IO.FileAccess.Write)
bwrTest = New IO.BinaryWriter(fstImage)
Dim arrbytImage(CInt(IngTotalNumBytes)) As Byte
drdTest.GetBytes(0, 0, arrbytImage, 0, CInt(IngTotalNumBytes))
bwrTest.Write(arrbytImage)
bwrTest.Flush()
bwrTest.Close()
fstImage.Close()
End If
cnnImage.Close()
End Sub
کربلایی
2009/9/25, 11:40 AM
اگر تصاویر بزرگ در بانک اطلاعاتی تان دارید؛ به احتمال زیاد روش بالا برایتان بخوبی کار نخواهد کرد! چراکه بازیابی کل تصویر بطور همزمان باعث مشکل در عملکرد سیستم می شود، بهتر در اینگونه موارد تصاویر رو بصورت قطعه های کوچکتر بازیابی کنید!
اگر نیاز بود بگوئید تا کدها لازم رو براتون بدم...
موفق باشید
karol
2009/10/22, 08:31 PM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
منم سی شارپ کار میکنم یعنی تازه شزوع کردم یه چند ماهیه امیدوارم بتونیم استفاده کنیم....
seagirl
2009/10/24, 01:51 AM
سلام
این موضوع روکه خوندم خیلی خوشحال شدم چون من این ترم پروژه فارغ التحصیلی رو با سی شارپ برداشتم و از اینکه بتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم بازهم خوشحال می شم.:):):):)
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
سلام توروخدا بهم بگید این برنامه رو کجاش رو اصلاح کنم که خروجی ها رو مرحله به مرحله مرتب کنه.برنامه مرتب سازیه ادغامیه در توربو سی
#include<stdio.h>
#include<conio.h>
int a[50];
void merge(int,int,int);
void merge_sort(int low,int high)
{
int mid;
if(low<high)
{
mid=(low+high)/2;
merge_sort(low,mid);
merge_sort(mid+1,high);
merge(low,mid,high);
}
}
void merge(int low,int mid,int high)
{
int h,i,j,b[50],k;
h=low;
i=low;
j=mid+1;
while((h<=mid)&&(j<=high))
{
if(a[h]<=a[j])
{
b[i]=a[h];
h++;
}
else
{
b[i]=a[j];
j++;
}
i++;
}
if(h>mid)
{
for(k=j;k<=high;k++)
{
b[i]=a[k];
i++;
}
}
else
{
for(k=h;k<=mid;k++)
{
b[i]=a[k];
i++;
}
}
for(k=low;k<=high;k++) a[k]=b[k];
}
void main()
{
int num,i;
clrscr();
printf("\t\t\t\tMERGE SORT\n");
printf("\nEnter the total numbers: ");
scanf("%d",&num);
printf("\nEnter %d numbers: \n",num);
for(i=1;i<=num;i++)
{
scanf("%d",&a[i]);
}
merge_sort(1,num);
printf("\nSORTED ORDER: ");
for(i=1;i<=num;i++) printf("\t%d",a[i]);
getch();
}
Sharif_
2009/11/18, 08:15 PM
سلام توروخدا بهم بگید این برنامه رو کجاش رو اصلاح کنم که خروجی ها رو مرحله به مرحله مرتب کنه.برنامه مرتب سازیه ادغامیه در توربو سی
}
دوست عزیز مرتب سازی شما هیچ مشکلی نداره
و کاملا صحیح هست
کجاشو می خواین اصلاح کنید>؟
ailar
2009/11/26, 11:44 AM
salam man dar morede fortran soal dashtam mitunid komakam konid?
gharaee
2009/11/28, 04:57 PM
سلام به همه
من یه برنامه تقویم سال 89 به زبانc میخام کسی اگه داره کمکم کنه
sanaz ashtari
2009/11/29, 11:13 AM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
سلام :w14:
من کد ساعت دیجیتال با زنگ دارم ولی طرز کارش نمی دونم چون کار خودم نیست ، برای درس ریز پردازنده می خوام:w34: عنوان مناسب هر قسمت احتیاج دارم که کارشو متوجه بشم ، لطفاً کمکم کنید:w27:
سلام شما که این قدر با تجربه و باحال هستید خواهش میکنم کمکم کنید
من واسه درس طراحی الگوریتم باید به برنامه بنویستم که که ماتریس وزنی w و یک رشته از حروف و احتمال هر یک را به عنوان ورودی دریافت نماید وماتریسهای d وrرا محاسبه نماید ونهایتا گراف بهینه را ترسیم نماید باید با یه زبان تحت ویندوز باشه خواهش میکنم کمکم کنید
alex1
2009/12/08, 11:45 PM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
! باباجان باید خودتون یاد بگیرید البته رفع اشکال اگه سوادش رو داشته باشم که بحث دیگری است
با تشکر
منتظرم ;)d
;)وقتی شما برنامه نویسی رو شروع کردین من یک سالم بوده پس میتونم رو شما حساب کنم میشه برنامه محاسبه دترمینان ماتریس 5*5 رو در ++cبنویسین در ضمن به باشگاه خوش اومدین هر چند خودم هم تازه واردم:redface:;) قول میدم خودم هم یاد بگیرم خیلی دارم تمرین میکنم
rahele83
2009/12/11, 09:35 AM
گزارش گیری
سلام من برای پروژه کتابخونه نیازبه یه قسمت دارم به نام گزارش کتاب های گرفته شده برای کاربر.
چه طورباید کدشو بنویسم؟بازبان php
ممنون
yase2002
2009/12/11, 05:45 PM
سلام :smile:
من نرگس دانشجوی نرم افزار خیام مشهد کارشناسی هستم
تو رو خدا کمکم کنید
اخه خیلی سخته این درسای لعنتی
من ازتون پروزه نمیخام فقط اگه تونستین سورس الگوریتم پریم یا کراسکال یا هردو که تو یه مثال مثلا واسه گرافی با 20 نود مقایسه زمان داشته باشه پیدا کنین ممنون میشم .
اگه خودتون نمیخانحد اقل یه راهنمایی کنین که این درسمو نیفتم
تو رو خدا
انم شمارم 09370899772 .
منتظرم فقم فقط
ممنون
بای:gol:
asemonebysetare
2009/12/22, 10:10 AM
بدنه تابع str str و strcat و str len و strcmp را در برنامه cمیخواستم اگه میشه لطف کنید
rahele83
2009/12/23, 05:46 PM
گزارش گیری
سلام من برای پروژه کتابخونه نیازبه یه قسمت دارم به نام گزارش کتاب های گرفته شده برای کاربر.
چه طورباید کدشو بنویسم؟بازبان php
ممنون
کسی نمیتونه منوراهنمایی کنه برنامه نویسان پس کجایید
kamran61
2009/12/26, 12:53 PM
سلام کسی از دوستان میتونه با Open GL برنامه بنویسه برنامه ای که به ما گفتند بازی پین باله که اونو باید در محیط Visual C ++ opengl بنویسیم اگر کسی سورس کدش رو برام بزاره بینهایت سپاسگذارم اگه هم مقدور نیست لااقل یه راهنمایی بکنید که باید چکار بکنم ممنون میشم
soheil91
2009/12/28, 05:26 PM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
ye term avvali sakht afzar ra mishe chand kalam rahnamayi konid baraye movaffaghiat
arashmusic85
2009/12/28, 05:34 PM
سلام
دوستان عزيز من دنبال اين پروژ هستم اگر دارين به من هم بدين كه استفاده كنم براي درس ساختمان داده
برنامه اي كه يك ساختار از دانشجويان تعريف كند
1-ثبت نام دانشجو
2-جستجو دانشجو
3-حذف دانشجو
4-چاپ مشخصات و درس و معدل
5-پسورد دانشجو و چاپ مشخصات درس و نمره
ممنون ميشم برام بزاريد
سلام
من میخوام تعداد بالا و پایین رفتن موج مربعی رو در 8051 بشمرم.میتونید به من بگید دستور زیر رو چطور در 8051 بنویسم؟
(++for(i=0;i<itime;i
(++for(j=0;j<1275;j
arezoo bahrami
2010/1/17, 04:06 PM
slm.mishe soale mano javab bedin.akhe man aslan reshtam kamputer nist ostade mohasebatemun dade.mamnun misham.barname benevisid k 5moadle 5 majhuly ra hal konad
b raveshe goss
rezazd
2010/2/14, 09:07 AM
بدنه تابع str str و strcat و str len و strcmp را در برنامه cمیخواستم اگه میشه لطف کنید
بسیار سئوال جالبی کردید این نشون میده که شما برنامه نویسی رو دارید اساسی یاد می گیرید .اگر به کتاب سی دنیس ریچی که 100 صفحه هم بیشتر نیست مراجعه کنید تمام این توابع رو پیاده سازی کرده برای مثال
char *strcpy(char *dest, const char *src){ char *save = dest; while(*dest++ = *src++); return save;}--------char *strcpy(char *dest, const char *src){ unsigned i; for (i=0; src[i] != '\0'; ++i) dest[i] = src[i]; dest[i] = '\0'; return dest;}
rezazd
2010/2/14, 09:15 AM
ye term avvali sakht afzar ra mishe chand kalam rahnamayi konid baraye movaffaghiat
هر کاری که دیگران نمیتونند انجام بدهند تو انجامش بده ! سی و اسمبلی رو خیلی خوب یاد بگیر بقیه شم که مجبوری یاد بگیری تا ترمتو پاس کنی واون دوتا رو باید از طرا حش هم ! بهتر یاد بگیری خودت گرفتار سی # سی++ ... نکن یک راست اول خود سی رو یاد بگیر همون سی ریچی موفق باشی
rezazd
2010/2/14, 09:17 AM
سلام کسی از دوستان میتونه با Open GL برنامه بنویسه برنامه ای که به ما گفتند بازی پین باله که اونو باید در محیط Visual C ++ opengl بنویسیم اگر کسی سورس کدش رو برام بزاره بینهایت سپاسگذارم اگه هم مقدور نیست لااقل یه راهنمایی بکنید که باید چکار بکنم ممنون میشم
اپن جی ال یا حتی دایرکت ایکس ابزار های برنامه سازی گرافیک در ویندوز اند مثل بازی ها باید OPEN GL SDK دانلود کنی اینها یک سری مثال ها همراه با توضییح و متن توابع هستند یه کم کار میبره وا ارزششو داره
judge2008
2010/3/04, 05:39 PM
سلام دوستان عزیزم 1سالی میشه نیومده بودم اینجا پیشتون
ما رو هم در جمع خودتون پذیرا باشید:)
narcissus22
2010/3/10, 10:39 AM
سلام واقعا به راهنمايي نياز دارم من دارم روي برنامه نويسي موبايل كار ميكنم( احتمالا جاوا )مي خوام بدونم موبايل چطوري ميتونه GPS خودش را به صورت پيامك ارسال كنه توروخدا حداقل بگيد بايد دنبال چي بگردم.:confused:
فاطمه3
2010/3/10, 10:57 AM
سلام من دانشجوی رشته ی مهندسی کامپیوتر هستم (سال دوم)کمی برنامه نویسی با یکی از اساتیدم کار کردم اما برای اینکه عالی شوم چکار کنم......:(
roya.f
2010/4/13, 10:19 AM
سلام من دانشجوی مخابراتم این ترم برنامه نویسی دارم کلا هیچی نمیفهمم باید چیکار کنم؟یه کتاب خوب اگه میشه بهم معرفی کنید.
rezazd
2010/4/26, 05:56 PM
سلام من دانشجوی مخابراتم این ترم برنامه نویسی دارم کلا هیچی نمیفهمم باید چیکار کنم؟یه کتاب خوب اگه میشه بهم معرفی کنید.
چه زبانی ؟ سی پاسکال ؟ کتابهای جعفر نژاد قمی خوبه
mohammadis
2010/4/26, 07:42 PM
سلام دوست عزیز ممنون میشم اگه بتونی یک پروژه از درس آزمایشگاه مهندسی نرم افزار برام بفرستی .
بازم ممنون
pm4631
2010/5/12, 03:55 PM
با سلام من كد ضرب زنجيره اي ماتريسها را نوشتم ولي اجرا نميشه لطفا اشكالاتم را برطرف كنيد اينم كد برنامه #include #include #include #include #include #define NUMMATRIS 30main(){int p[1][NUMMATRIS+1];int q[100][100];int s[100][100];int m[100][100];int n,i,j,k,l;clrscr();coutn;for(i=0;i
پرسامینگ
2010/5/26, 11:41 AM
:) مهندس عزیز:) خوشحالم شما اینجایید :smile:برای من فرشته نجات هستید :Dتو رو خدا هروقت انلاین شدید جواب منو بدید:cry: خیییییییییلی ممنونم:gol::gol::gol:
rezazd
2010/5/29, 03:05 PM
سلام واقعا به راهنمايي نياز دارم من دارم روي برنامه نويسي موبايل كار ميكنم( احتمالا جاوا )مي خوام بدونم موبايل چطوري ميتونه GPS خودش را به صورت پيامك ارسال كنه توروخدا حداقل بگيد بايد دنبال چي بگردم.:confused:
عذر تا خیر
برای برنامه نویسی موبایل از سی++ وجاوا میتونید استفاده کنید
موبایل هل عمدتا از سیستم عامل سیمبان استفاده میکنند که سری های مختلفی داره مثلا سری 60 تنوع سخت افزار ها در گوشی ها به گونه ای است که نمی توانید برنامه ای بنویسید برای همه کار کند سیستم عامل گوشی های چینی به هیچ صراطی مستقیم نیستند سی پی یو گوشی ها ساخت موتورلا است از اینجهت برنامه نویسی انها بیشتر شبیه اپل است لذا کمی برای ما که بیشتر روی معماری اینتل وویندوز برنامه نویسی کردیم کمی نا متعارف بنظر میرسد اخیرا وین موبایل هم به سیستم عامل موبایل اضافه شده است سهم عمده فعلا با سیم بیان است
اما برنامه نویسی ؟ من ویززوال استدیو را ترجیح میدم البته شرکت بورلند هم برای برنامه نویسی موبایل محصولاتی داره برای دلفی کار ها راه دست تره توابع رو از سایت نوکیا میتونید بگیرید ضمن اینکه اگر سیم بیا را سرچ کنید ایتم های خوبی داره ضمن اینکه این سیمبیان اوپن سورس است و همه توابعش در دسترس است
موفق باشید
zeinabbb
2010/6/01, 11:29 AM
خوشحالم از این که شما عضو باشگاه هستین .اون موقع که شما شروع کردین من یک سالم بود .:eek: ای کاش کمکم میکردین تو پروژه ام ولی ....
karimeslami
2010/6/18, 01:05 PM
assembly برنامه ای بنویسید که در سطر اول یک ستاره در سطر دوم 2 ستاره و .... در سطر 25، 25 ستاره قرار گیرد ...
doostam sare jalasast age kasi mitune sari komak kone
rezazd
2010/6/20, 11:49 AM
assembly برنامه ای بنویسید که در سطر اول یک ستاره در سطر دوم 2 ستاره و .... در سطر 25، 25 ستاره قرار گیرد ...
doostam sare jalasast age kasi mitune sari komak kone
منطق این برنامه را با زبان سی بنویس بعد به اسمبلی پیاده سازی کن
چگونه پیاده کردن حلقه از سی یا پاسکال در اسمبلی جزو حداقل دهاست
mona 23
2010/6/20, 12:31 PM
سلام
من میخوام شروع کنم واسه یاد گیری ویژوال بیسیک.نت
میشه منو راهنمایی کنید که از چه کتابی شروع کنم و کدوم کتابارو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟:smile:
PC-ENG
2010/6/20, 07:06 PM
سلام
من میخوام شروع کنم واسه یاد گیری ویژوال بیسیک.نت
میشه منو راهنمایی کنید که از چه کتابی شروع کنم و کدوم کتابارو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟:smile:
اگر انگلیسی ات خوبه
کتابهای زیادی تو وب پیدا می شه
mona 23
2010/6/21, 11:47 AM
اگر انگلیسی ات خوبه
کتابهای زیادی تو وب پیدا می شه
من انگلیسیم بد نیست اما فکر کنم زحمت خوندن کتابای انگلیسی زیاد باشه چون
هم باید ترجمه کنم هم vb.net یاد بگیرم
اگه منبع فارسی میدونین بهم بگین
مرسسس:smile:
xfx2010
2010/6/23, 11:41 PM
ممنون میشم اگه بگید برای تک.ن دادن یک کاراکتر باید چه کار کنم؟
مثلا توی بازیه maze چه جوری عنصر جست و جو گرو تکون بدم؟؟؟؟
ehsan kazemi
2010/6/29, 08:50 PM
اطلاعات و مشخصات فنی و چگونگی کارکرد یوپی اس های دلتا کانورژن و برتری های آن نسبت به سایر توپولوژی ها
همراه با:
power point
word
PDF
و شبيه سازي
www.qiau.blogfa.com (http://www.qiau.blogfa.com)
wasper
2010/7/01, 12:16 AM
لطفا این برنامه های ساده را به زبان c++ یا جاوا بنویسید.
یعنی کل برنامه را نمیخواهم.همون اصل برنامه را میخوام.
خیلی ساده هستند؟
1:برنامه ای بنویسید که سری های زیر را بنویسد
الف:s=1-2+3-4+5
ب:s=3+(4/2)+(5/3)+(6/3)+ (n+2/2
2:برنامه ای بنویسید که یک عدد گرفته و فاکتوریل ان را حساب کند؟
3:برنامه ای بنویسید که یک عدد گرفته و مقدار ارقام ان را چاپ کند؟
ب:ان عدد را بر عکس چاپ کند؟
4:برنامه ای بنویسد که تعیین کند یک عدد اول هست یا نه؟
mmk1234
2010/7/02, 06:11 PM
سلام این سوالی که دارم ازتون می پرسم رو هیچ کس تا به امروز نتونسته یا نخواسته جواب بده اگر کمک کنید ممنون می شم .
می خواستم بدونم چطور میشه به زبان C#, بانک SQL و تحت ویندوز فایل WORD یا PDF رو تو بانک ذخیره و بعد بازیابی کرد.
اگر با کد توضیح دهید خیلی ممنون می شم.
p.jalilian
2010/10/29, 04:55 PM
سلام رضا جان.ممنونم از حضور پر مهرت!من دارم به تازگی در زمینه ی داس مطالعه میکنم.برای شروع شدیدا به راهنمایی عملی نیاز دارم،ممنون میشم اگه به ایمیلم یه پیام بدید تا بتونم باهاتون بیشتر و راحت تر در تماس باشم.
با تشکر(پوریا:infotech.1367@yahoo.com)
ali_vb
2010/10/29, 07:14 PM
سلام رضا جان.ممنونم از حضور پر مهرت!من دارم به تازگی در زمینه ی داس مطالعه میکنم.برای شروع شدیدا به راهنمایی عملی نیاز دارم،ممنون میشم اگه به ایمیلم یه پیام بدید تا بتونم باهاتون بیشتر و راحت تر در تماس باشم.
سوال ها و مسائلتون رو در اینجا مطرح کنید دوستانی که یلد هستند جواب خواهند داد و بقیه یاد خواهند گرفت
sarax
2010/11/28, 11:11 AM
salam :cry:darmorede clear ye set kardane overflow ha etelllaiiiii dariiin???????????age darin mishe komakam konin.......
گل شقایق
2010/11/30, 10:28 AM
سلام اقای برنامه نویس!
باشه فقط راهنمایی کنید!
من یه بروزه دارم :کتابخونه ی دیجیتال انم با c# و با فایل به ما فقط c++رو نشون دادن.ممنون میشم اگه یکم بهم کمک کنی
rezazd
2010/11/30, 01:36 PM
سلام اقای برنامه نویس!
باشه فقط راهنمایی کنید!
من یه بروزه دارم :کتابخونه ی دیجیتال انم با c# و با فایل به ما فقط c++رو نشون دادن.ممنون میشم اگه یکم بهم کمک کنی
خیلی ساده است سی شارپ یه خورده با سی ++ فرق داره این کتاب رو مطالعه کن
http://www.4shared.com/document/JvGfuMxJ/___C__wwwmatlabtrainingsblogfa.htm
rezazd
2010/11/30, 01:39 PM
سلام دو سه تا کتاب رو اگر گیر بیاری عالیه
pc system programming
pc system under ground
ibm technical refrance
در این حدی که تو میخواهی باید اسمبلی 8086 رو هم خوب یاد بگیری
rezazd
2010/11/30, 01:44 PM
اساسا فیلد های با نوع blob یا image برای این کار استفاده میشوند اما به شدت حجم فیزیکی فایل اصلی دیتا بیس رو سنگین میکنند و سرعت رو وحشتناک میارن پائین معمولا ادرس فیزیکی و اسم فایل رو توی بانک ذخیره میکنند
خود من محتوای ورد رو تبدیل به rtf میکنم و تقریبا تکست رو ذخیره میکنم برای جستجو راحت تره
rezazd
2010/11/30, 02:08 PM
دلم نیومد ساده از این تاپیک بگذرم
داس یه سیستم 16 بیتی سینگل تسک است یعنی فقط یه برنامه رو اجرا میکنه ولی ویندوز مولتی تسک است یعنی با سیستم تایم شیرینگ چند برنامه رو با هم دیگر ( و نه همزمان ) اجرا میکنه
وقتی که سیستم تحت داس بوت میشه بایاس دستگاه میگرده دنبال یک قطعه کد 512 بایتی روی قسمت بوت دیسک انرا لود کرده و اجرا رو به اون میسپارد این قسمت رو بوت رکورد میگویند بوت رکورد نرم افزار پایه ای است که وظیفه دارد کرنل سیستم عامل رو لود کند تا اینجا برای همه سیستم های ای بی ام بیس و تمام سیستم عامل هائیکه روی ان کار میکنند یکسان است ویندوز لینوکس و داس ! توجه کن ما در ایران از سیستم های ای بی ام استفاده میکنیم معماری مبتنی بر پردازنده اینتل شق دیگر ان سیستم های اپل هستند که بر پایه پردازنده موتور لا کار میکنند که در ایران خیل مهجور است
تحت داس دو فایل io.sys , msdos.sys باید لود شوند داس سیستمی مبتنی بر وقفه است وقفه یعنی تکه برنامه ای ذخیره شده در حافظه که اگر بنا بر دلایلی صدا شود مثلا فشردن یک کلید سیستم وضعیت خود را در استک ذخیره کرده میرود تکه برنامه مبتنی بر وقفه را اجرا میکند سپس به وضعیت سابق بر میگردد
این تکه برنامه ها در این دو فایل هستند که در حافظ لود میشوند وقفه ها شماره دارند مثلا وقفه 13 مال دیسک است وقفه 10 مال کارت گرافیک و...
این وقفه ها دو نوعند سخت افزاری و نرم افزاری وقفه های نرم افزاری یا وقفه های داس معمولا با شماره 21 به بعد مشخص میشوند
پس ازان برنامه ای به اسم command.com لود میشود این برنامه همان چیزی است که شما خروجی انرا روی صفحه سیاه مانیتور به این شکل می بینید
c:\>
اینجا اگر فرمانی تایپ شود مثلا dir دو حالت دارد یا برای برنامه command.com شناخته شده است که به ان فرمان داخلی گویند یا اسم یکه فایل اجرایی روی دیسک است این فایل پسوند exe , com دارد در حالت دوم برنامه کامند کام فایل را لود کرده اجرا را به ان میسپارد و خود از حافظه بیرون میرود وظیفه برنامه است که پس از خاتمه کامند کام را دوباره لود کند اگر برنامه به دلیلی به خط انتهایی نمیرسید طبیعی است که سیستم هنگ میکرد و باید از اول ری استارت میشد
اینجا یک نمونه مد برای مشخص کردن محل کرسر روی صفحه است
mov ah,01h ; service set cursor
mov BH ,0 ; Page
mov DH,5 ; Row
mov DL,1 ;Column
int 10h
در اسمبلی ; همان کامنت است //
جالبه نه
http://en.wikipedia.org/wiki/X86_architecture
افرین .من که تو پاسکال موندم!
hamed13712000
2010/12/21, 06:50 PM
سلام
دوستان عزیز من یک پروژه سی شارپ دارم که اگه لطف کنید تو یه سری از این بخش ها کمکم کنید ممنون میشم.
برنامه ای بنویسید که با امکان ایجاد کردن پنج ماتریس به ابعاد دلخواه و انجام عملیات مختلف بر روی این ماتریس دارای منو زیر باشد:
1- دریافت ماتریس: طول و عرض ماتریس را دریافت و سپس عناصر ماتریس را بخواند
2- چاپ ماتریس: در صورت پر شدن ماتریس آن را در خروجی چاپ کند
3- بررسی ماتریس: یکی از پنج ماتریس را انتخاب کرده و در صورت مربعی بودن : همانی بودن، اسکالر، قطری، بالا مثلثی یا پایین مثلثی بودن این ماتریس را مشخصص کند.
4- جمع ماتریس: دو شماره را به عنوان اندیس ماتریس ها دریافت کند،در صورتی که طول و عرضشان مشابه است حاصل جمع دو ماتریس را در ماتریسی با همان ابعاد ذخیره کند.
5- محاسبه: یکی از ماتریس ها را دریافت کرده سپس میانگین کل عناصر را به دست آورده و عناصر کوچکتر از میانگین را در خروجی چاپ کند.
6- ضرب دو ماتریس: در صورتی که دو ماتریس انتخاب شده قابل ضرب باشد.ضرب دو ماتریس را در ماتریسی با ابعاد مناسب ذخیره کند.
7-خروج
Sharif_
2010/12/21, 11:06 PM
سلام
دوستان عزیز من یک پروژه سی شارپ دارم که اگه لطف کنید............
این که پروژه سختی نیست
تو چند ساعت هم میشه نوشت
بهتره شما شروع کنید هر جا سوال داشتید در تالار C#.net مطرح کنید
hamed13712000
2010/12/29, 07:12 PM
آره سخت نیست ولی راستش من کاملا گیج شدم.
مسایل رو میفهمم ولی وقتی میخوام بشینم یه برنامه جدید بنویسم دچار مشکل میشم .
احساس میکنم از پایه اشتباه برنامه نویسی رو مطالعه کردم اگر لطف کنید یک راهنمایی کنید که بتونم در عرض یک هفته تقریبا مسلط بشم خیلی ممنون میشم
از الگوریتم وفلوچارت که کاملا حلقه و شرط رو به زبان ساده توضیح داده باشه.
.
MojtabaDinarvand
2011/1/06, 12:34 AM
سلام این سوالی که دارم ازتون می پرسم رو هیچ کس تا به امروز نتونسته یا نخواسته جواب بده اگر کمک کنید ممنون می شم .
می خواستم بدونم چطور میشه به زبان C#, بانک SQL و تحت ویندوز فایل WORD یا PDF رو تو بانک ذخیره و بعد بازیابی کرد.
اگر با کد توضیح دهید خیلی ممنون می شم.
دوست عزیز یک نوع تو سی شارپ هست به نام byte که میتونید هر فایلی رو به اون شکل در بیارید و تو بانک ذخیرش کنید و البته تو بانک هم نوع فیلد باید varbinary باشه و حالا واسه Retrieval کافیه اون بخونید و تبدیلش کنید....
حالا شاید بگید بانک اطلاعاتی حجمش میره بالا ، خب ادرس اون فایل رو ذخیره کنید.
به همین سادگی و اصلا چیز سختی نیست.
s.hoseinpur
2011/2/22, 07:51 PM
سلام دوست عزیز، میتونین تو نوشتن این برنامه که توسط تابع بازگشتی نوشته میشه بهم کمک کنین؟؟؟
برنامه ای بنویسید که تعداد دیسک ها و نام میله ها را در برج هانوی از ورودی گرفته و انتقالات موجود را نمایش دهد.
computer-eng
2011/3/15, 11:54 PM
salam reza joon to ke in hame zaban yad gerefti chera ye sariam be java nazadi?????mikham to java motegharen boodane hame chio barresi konam to safhe html.masalan age ye jae neveshte bood<title> bayad be gharinash neveshte shode bashe </title> .daghighan mese paranteze bazo baste!!!!!!!!!!!!!!!plz rahnamaeem konin1
mohammadamingh1
2011/3/16, 12:36 AM
من انگلیسیم بد نیست اما فکر کنم زحمت خوندن کتابای انگلیسی زیاد باشه چون
هم باید ترجمه کنم هم vb.net یاد بگیرم
اگه منبع فارسی میدونین بهم بگین
مرسسس:smile:
کتاب آموزش vb.net نوشته سید محمد هاشمیان
من نخوندمش ولی فکر کنم کتاب خوبی
اگه اشنباه نکنم 800 -900 صفحه ای هست
فرمتش هم pdf
دانلود کنید،امیدوارم خوب باشه
mohammadamingh1
2011/3/16, 12:42 AM
دلم نیومد ساده از این تاپیک بگذرم
داس یه سیستم 16 بیتی سینگل تسک است یعنی فقط یه برنامه رو اجرا میکنه ولی ویندوز مولتی تسک است یعنی با سیستم تایم شیرینگ چند برنامه رو با هم دیگر ( و نه همزمان ) اجرا میکنه
وقتی که سیستم تحت داس بوت میشه بایاس دستگاه میگرده دنبال یک قطعه کد 512 بایتی روی قسمت بوت دیسک انرا لود کرده و اجرا رو به اون میسپارد این قسمت رو بوت رکورد میگویند بوت رکورد نرم افزار پایه ای است که وظیفه دارد کرنل سیستم عامل رو لود کند تا اینجا برای همه سیستم های ای بی ام بیس و تمام سیستم عامل هائیکه روی ان کار میکنند یکسان است ویندوز لینوکس و داس ! توجه کن ما در ایران از سیستم های ای بی ام استفاده میکنیم معماری مبتنی بر پردازنده اینتل شق دیگر ان سیستم های اپل هستند که بر پایه پردازنده موتور لا کار میکنند که در ایران خیل مهجور است
تحت داس دو فایل io.sys , msdos.sys باید لود شوند داس سیستمی مبتنی بر وقفه است وقفه یعنی تکه برنامه ای ذخیره شده در حافظه که اگر بنا بر دلایلی صدا شود مثلا فشردن یک کلید سیستم وضعیت خود را در استک ذخیره کرده میرود تکه برنامه مبتنی بر وقفه را اجرا میکند سپس به وضعیت سابق بر میگردد
این تکه برنامه ها در این دو فایل هستند که در حافظ لود میشوند وقفه ها شماره دارند مثلا وقفه 13 مال دیسک است وقفه 10 مال کارت گرافیک و...
این وقفه ها دو نوعند سخت افزاری و نرم افزاری وقفه های نرم افزاری یا وقفه های داس معمولا با شماره 21 به بعد مشخص میشوند
پس ازان برنامه ای به اسم command.com لود میشود این برنامه همان چیزی است که شما خروجی انرا روی صفحه سیاه مانیتور به این شکل می بینید
c:\>
اینجا اگر فرمانی تایپ شود مثلا dir دو حالت دارد یا برای برنامه command.com شناخته شده است که به ان فرمان داخلی گویند یا اسم یکه فایل اجرایی روی دیسک است این فایل پسوند exe , com دارد در حالت دوم برنامه کامند کام فایل را لود کرده اجرا را به ان میسپارد و خود از حافظه بیرون میرود وظیفه برنامه است که پس از خاتمه کامند کام را دوباره لود کند اگر برنامه به دلیلی به خط انتهایی نمیرسید طبیعی است که سیستم هنگ میکرد و باید از اول ری استارت میشد
اینجا یک نمونه مد برای مشخص کردن محل کرسر روی صفحه است
mov ah,01h ; service set cursor
mov BH ,0 ; Page
mov DH,5 ; Row
mov DL,1 ;Column
int 10h
در اسمبلی ; همان کامنت است //
جالبه نه
http://en.wikipedia.org/wiki/X86_architecture
آقا رضا سلام
ممنونم که با حوصله و دقت جواب سوال بچه ها رو میدید:d
منم یه سوال داشتم
تو این جا یه چیزهایی فرمودید که من بعضیهاشو نفهمیدم
واسه این که در مورد این موضوعات اطلاعات خوبی پیدا کنم(البته از پایه) شما چه کتاب یا چه سایتی رو پیشنهاد میدید؟
بازم ممنون از کمکاتون:gol:
JavadMessi
2011/4/04, 12:59 AM
اینجا چه خبره :(
طایم
سلام رضاخان وقتتون خوش
میشه پازل اعداد 1منو جواب بدید اصلا نمیدونم چه طوری باید حلش کنم آخه تازه دارم اسمبلی یاد میگیرم .
ممنون از لطفتون
یک مربع2*2 وجود دارد که در هر خانه آن یک عددی به صورت تصادفی قرار می گیرد هر خانه این مربع شامل 4دایره داخلی بوده ودر ابتدا خالی است هریک از راسهای این 4 مربع راباید بااعداد1تا9چنان پرنماییمکه مجموع هر 4راس یک مربع داخلی -که داخل همان خانه نوشته میشود-برابربا عددی باشدکه در مربع 2*2اولیه قرار گرفته است. تکرار اعداد 1تا9 مجاز نیست
ورودی : یک ماتریس2*2 که هر یک از خانه های آن دارای عددی است که به صورت تصادفی ارسال شده است .
خروجی : نمایش حالت نهایی و پازل حل شده .(برنامه اسمبلی رسم شکل رو در محیط وبرنامه حل پازلو می خوام اگه لطف کنید .)
توضیح پازل : در شکل ابتدایی اعداد 10-19-16-23 داخل مربعها قرار دارند که در راس مربعها دایره قرار دارد ودر حالت ابتدایی دایره ها خالی هستند ودر حالت نهایی دایره ها با اعداد 1تا 9 بدون تکرار پر میشوند که جمع آنها اعداد داخل مربع را تشکیل میدهد ودر نمونه مثال زده اعداد داخل دایره ها 3-2-7-4-1-9-6-5-8 هستند .(در بعضی موارد امکان تشکیل پازل با اعداد 1تا9 بدون تکرار وجود ندارد .)
حالت نهایی .................................................. ............................حالت ابتدایی
دایره ------- دایره-------دایره ---------------------------------------دایره-----دایره--------دایره
...\ .....عدد...\....عدد.....\ .................................................. ...\....عدد...\.....عدد.... \
دایره--------دایره-------دایره ---------------------------------------- دایره-----دایره-------دایره
.\..... عدد..... \.... عدد...\ .................................................. ... \....عدد...\.....عدد.... \
دایره-------دایره--------دایره ----------------------------------------دایره-----دایره-------دایره
داخله دایره های شکل نهایی با اعداد ذکر شده پر شده است .
(لطفا نقطه های بین اعداد که کشیدم در نظر نگیرید برای اینکه شکلم درست ارسال بشه کشیدم.)
ببخشید شکلو نتونستم ارسال کنم براتون کشیدمش.
طایم
سلام رضا خان وقتتون بخیر
نمی خواید به من کمک کنید من از کی کمک بگیرم پس...؟
رسم شکلشو تا حدودی تو محیط بلدم ولی برنامه ی گرفتن اعدادشو جمعشو بلد نیستم .
منخیلی خیلی فوری به کمک احتیاج دارم .
با تشکر طایم
ngr_eghbali
2011/5/09, 07:39 PM
سلام
من یه پروژه با کدویژن دارم که میخوام یه اس ام اس روکه با GSM و میکرو دریافت میکنم (متن اس ام اس عدد دو رقمی است) بعد از نمایش رو LCD ، بیاد با یه عدد مشخص که تو برنامه تعریف می کنم , مقایسه کنه، که مثلا اگر بزگتر بود یه LED روشن بشه! اما چون عدد اس ام اس شده بصورت کارکتری هست ، نمی تونم مقایسه رو انجام بدم، سعی کردم از دستور ATIO هم استفاده کنم اما نتونستم، یکی راهنماییم کرد که از حالت باینریشون استفاده کنم اما نشد، میشه برای این فسمت مقایسه ش کمکم کنین ؟!
آخه پایان نامه م رو هوا مونده :cry:
denise
2011/5/09, 10:16 PM
شما جواب این سوال و بلدید ؟
با جبر رابطه ای مینیمم معدل دانشجویان را حساب کنید؟
(بدون استفاده ازدستورات sql,یعنی فقط باجبر رابطه ای)
deniz jafari
2011/5/29, 10:23 PM
سلام خوش اومدید من چند تا سوال داشتم تو اینا گیر کردم اگه لطف کنین خیلی ممنون میشم
1.عملیات ماتریس ها جمع تفریق ضرب و ترانهاده ماتریس
2.برنامه ای که حروف تکراری و فاصله را در رشته پاک کند
3 عددی در مبنای 10 از ورودی خوانده و به مبنای 2و8و16 تبدیل کند ودر خروجی نشان دهد
اگه امکانش هست برام ایمیل کنین خیلی خیای ممنون میشم
آدرس هم :deniz.asi88@yahoo.mail.com*deniz.jafari@gmail.com
l.sharif
2011/5/31, 04:21 PM
سلام یه سوال دارم اینو استاد سی++ ازمون پرسیده:برنامه ای بنویسید که:یه پارکینگ باشه با چند تا خونه(قسمتی که ماشین پارک میشه)یه ماشین وارد پارکینگ میشه یه خونه خالی اگه وجود داشته باشه پیدا میکنه و پارک میکنه در اون موقع شماره پلاک ماشین .ساعت ورود و تاریخ ورود ثبت میشه و در هنگام خروج ساعت خروج و تاریخ خروج ثبت میشه و هزینه اعلام میشود.امکان داره چند تا ماشین وارد بشه.ببخشید اگه مبهم نوشتم آخه استاد همینجوری توضیح دادن.ممنون
NHKARAMI
2011/7/11, 07:51 AM
سلام اين كتاب را از كجا ميشه دانلود كرد؟
shadow.127
2011/7/15, 12:36 PM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
سلام
من امسال ميخوام برا كارشناسي انتخاب رشته كنم و رشته ي كامپيوتر رو انتخاب كردم ولي هيچ ذهنيتي نسبت به برنامه نويسي ندارم.اگه لطف كنيد منو راهنمايي كنيد و بگيد كاربرد برنامه نويسي چيه ممنون ميشم.
shadow.127
2011/7/15, 12:44 PM
شاخه های تخصصی من :
اسمبلی 8086
پاسکال / دلفی
سی/ سی++ /سی#
آ اس پی نت و آژاکس
اس کیوال / بی تریو
سیمبیان /ویندوز / داس
با تشکر
منتظرم ;)
سلام
من امسال ميخوام برا كارشناسي انتخاب رشته كنم و كامپيوتر رو انتخاب كردم ولي هيچ ذهنيتي نسبت به بر نامه نويسي ندارم اگه لطف كنيد منو راهنمايي كنيد و بگيد كاربرد برنامه نويسي چيه ممنون ميشم.