برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : عدم رایت cd
oxision
2008/1/04, 09:20 PM
مدتیه که روی هر سیستمی می خوام cd رایت کنم نمیشه!!!! در حین رایت cd میسوزه؟
با نرم افزارهای زیادی امتحان کردم مثل nero و clone cd و یا حتی send to بازم سوخت!!!!!!
کسی میتونه راهنمائیم کنه که دلیلش چیه؟
ویندوز رو هم عوض کردم باز درست نشد؟
با dvdwriter هم امتحان کردم و جواب نداد!!!
abc_ramak
2008/1/04, 10:24 PM
cd های خامی که خریدی چطور؟
اونم عوض کردی؟
شاید مشکل از CD ها باشه
فقط روی کامپوتر خودت این مشکل هست ؟
شاید کامپیوترت ویروس داره . من این احتمال رو میدم .
چون خودم قبلا همین مشکل رو داشتم . البته با تعویض ویندوز مشکلم حل شد . ولی ویروس شما احتمالا خطریه!
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه و اینکه هاردت ایراد داشته باشه . ولی احتمالا با fdisk مشکلت حل میشه . فرمت هم بد نیست
سولماز هم راست میگه . سی دی های ارزون بدرد نمیخوره
oxision
2008/1/05, 12:04 PM
cd های خامی که خریدی چطور؟
اونم عوض کردی؟
شاید مشکل از CD ها باشه
cd های خام رو عوض کردم و با 3 مدل امتحان کردم ولی فایده نداره :crying2:
با نوت بوک هم نمیتونم هیچی cd رایت کنم.
با سیستم خودم و نوت بوک و با سیستم دوستم هم امتحان کردم ولی فایده نداره!!!!!
فکر می کنم باید ویروس که نه تروجان باشه . چون هر روز آنتی ویروس رو آپدیت می کنم و نتیجه ای در پیدا کردن نداره؟
oxision
2008/1/05, 12:06 PM
فقط روی کامپوتر خودت این مشکل هست ؟
شاید کامپیوترت ویروس داره . من این احتمال رو میدم .
چون خودم قبلا همین مشکل رو داشتم . البته با تعویض ویندوز مشکلم حل شد . ولی ویروس شما احتمالا خطریه!
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه و اینکه هاردت ایراد داشته باشه . ولی احتمالا با fdisk مشکلت حل میشه . فرمت هم بد نیست
سولماز هم راست میگه . سی دی های ارزون بدرد نمیخوره
با نصب مجدد ویندوز هم مشکل حل نشد!!!!!
Fdisk؟ اینو امتحان نکردم هنوز ولی امیدوارم راحت تر از این حل شه . چون مجبور میشم هارد به هارد کنم و خیلی وقتمو می گیره.
rezazd
2008/1/06, 12:38 PM
مدتیه که روی هر سیستمی می خوام cd رایت کنم نمیشه!!!! در حین رایت cd میسوزه؟
با نرم افزارهای زیادی امتحان کردم مثل nero و clone cd و یا حتی send to بازم سوخت!!!!!!
کسی میتونه راهنمائیم کنه که دلیلش چیه؟
ویندوز رو هم عوض کردم باز درست نشد؟
با dvdwriter هم امتحان کردم و جواب نداد!!!
فکر میکنم مشکل تو سخت افزاری باشه شاید پاور تو ضعیف شده باشه یو اس بی ها را از سیستمت جدا کن میدونی یو اس بی ها از پاور تو برق میگیرند مثلا اسکنر یا وب کم با یه پاور قویتر روی همین سیستم چک کن ضمنا سی دی خام قلابی زیاد شده شاید مشکا از اونها باشه با سرعت کم رایت کن ویروس را بعید میدونم تعویض ویندوز هم بشرط اینکه یه ویندوز دیگه با سریال دیگه نصب کنی نه اینکه از همون سی دی قبلی دوباره ویندوز نصب کنی وگرنه همون میشه که !
oxision
2008/1/06, 12:49 PM
فکر میکنم مشکل تو سخت افزاری باشه شاید پاور تو ضعیف شده باشه یو اس بی ها را از سیستمت جدا کن میدونی یو اس بی ها از پاور تو برق میگیرند مثلا اسکنر یا وب کم با یه پاور قویتر روی همین سیستم چک کن ضمنا سی دی خام قلابی زیاد شده شاید مشکا از اونها باشه با سرعت کم رایت کن ویروس را بعید میدونم تعویض ویندوز هم بشرط اینکه یه ویندوز دیگه با سریال دیگه نصب کنی نه اینکه از همون سی دی قبلی دوباره ویندوز نصب کنی وگرنه همون میشه که !
ببین دوست عزیز با 3 تا سیستم که یکیشونم نوت بوکه امتحان کردم و جواب نداد.
مشکل پاور نمیتونه باشه ، چون یکی از سیستمها جدید هست.
راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
enteha
2008/1/06, 12:52 PM
خوب نگفتي كه آيا هر بار فقط يك سي دي رو رايت ميكني ؟ يعني منظورم اينه كه ممكنه سي دي كه ميخواين كپي كنين قفل داره و امكان كپي نداره. اينطوري اواسط رايت سي دي رو ميسوزونه.
oxision
2008/1/06, 01:06 PM
از روی هارد کپی می کنم. یا image ی که قبلا گرفته بودم. در هر صورت میسوزه.
enteha
2008/1/06, 01:13 PM
مطمئناً مشكل از ديتاي فايل هست. شما اول يك بار سي دي رو به هارد كپي كن ببين كامل كپي ميشه و بدون ايراد اجرا ميشه؟ ضمناً ميتوني داخل سي دي پوشه ها رو كنترل كني ببيني فايل قفل وجو داره يا نه. به احتمال بسيار زياد يا سي دي قفل داره يا اينكه بعضي از ديتا ها قابل خوندن نيستن كه كپي نميشه. براي اينكه از رايتر و سي دي هاي خام هم مطمئن باشي يه سي دي قابل كپي شدن رو رايت كن. من مطمئنم مشكل از سي دي هست كه ميخواين كپي كنين.
oxision
2008/1/06, 01:24 PM
مطمئناً مشكل از ديتاي فايل هست. شما اول يك بار سي دي رو به هارد كپي كن ببين كامل كپي ميشه و بدون ايراد اجرا ميشه؟ ضمناً ميتوني داخل سي دي پوشه ها رو كنترل كني ببيني فايل قفل وجو داره يا نه. به احتمال بسيار زياد يا سي دي قفل داره يا اينكه بعضي از ديتا ها قابل خوندن نيستن كه كپي نميشه. براي اينكه از رايتر و سي دي هاي خام هم مطمئن باشي يه سي دي قابل كپي شدن رو رايت كن. من مطمئنم مشكل از سي دي هست كه ميخواين كپي كنين.
نه دوست عزیز من نرم افزار هایی مثل freehand ، Corel یا فایلهای word رو هم نمیتونم کپی کنم تا چه برسه به کپی cd
با cd RW هم امتحان کردم بازم جواب نداد. حتی گفتم شاید مشکل از نسخه nero باشه . ورژن 6 رو نصب کردم و بازم نتیجه نداد.
سرعت رو هم پائین آوردم و جواب نداد.
دیگه نمیدونم چکار کنم. شاید مشکل از من هست باید بگم یکی دیگه رایت کنه. تا حالا 20 تا cd سوزونده:crying2:
enteha
2008/1/06, 01:32 PM
آخه چطور ممكنه 3 تا كامپيوتر متفاوت چند سي دي خام متفاوت و چند نرم افزار متفاوت نتونن يه فايل يا برنامه رو رايت كنن ؟؟؟ خيلي جالبه.
rezazd
2008/10/06, 01:44 PM
من بنظرم میرسه که دستگاه سی دی رایتر خرابه نگفتی سی رایتر رو با دستگاه های متفاوت امتحان کردی یا دستگاه ها سی دی رایتر مختلف داشتند
گاهی اوقات پر بودن درایو سی توی رایت مشکل پیش میاره ببین فضای خالی روی درایو سی یا درایوی که ویندوز از اونجا اجرا میشه چقدر جا خالی داره
مشکل دیگه اینه که نرو های قدیمی تر با رایتر های جدید تر مشکل دارند یه تجربه شخصی خودم دارم اینه که نصب هم زمان نرم افزار های رایت مثل نرو و کلون سی دی باعث میشه هردوشون از کار بیفتند
oxision
2008/10/06, 02:27 PM
من بنظرم میرسه که دستگاه سی دی رایتر خرابه نگفتی سی رایتر رو با دستگاه های متفاوت امتحان کردی یا دستگاه ها سی دی رایتر مختلف داشتند
گاهی اوقات پر بودن درایو سی توی رایت مشکل پیش میاره ببین فضای خالی روی درایو سی یا درایوی که ویندوز از اونجا اجرا میشه چقدر جا خالی داره
مشکل دیگه اینه که نرو های قدیمی تر با رایتر های جدید تر مشکل دارند یه تجربه شخصی خودم دارم اینه که نصب هم زمان نرم افزار های رایت مثل نرو و کلون سی دی باعث میشه هردوشون از کار بیفتند
ممنون از راهنمائیتون.
حدود یکسال هست که این مشکل رو دارم. جالبتر اینه که dvd رو راحت میتونم رایت کنم. اما cd رو می سوزونه:surprised:(dvd writer)
فقط نرو 8 نصبه و clone رو نصب نکردم.
درایو c هم حدود 11 gb خالی هست.
منم رایترم تا چند وقت پیش ویدئو سی دی رو نمیزد یعنی چنین خطایی می داد power calibration error . ولی الان چند وقتی که دیتا سی دی رو هم نمی زنه. و خطاش هم عوض شده write error.
ویندوزم رو عوض کردم . آنتی ویروس هم نصبه . نمی دونم چرا اینطوری میشه
اگه میشه یه راهنمایی هم کنید ممنون میشم