برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : تقاضای کمک فوری کار با تئودولیت
yaser samadi
2011/3/10, 03:17 PM
با سلام: در تقاضای قبلیم در خصوص نحوه اجرای فنداسیون دکلهای انتقال برق با تئو دولیت پاسخی دریافت نکردم سوالم رو شکل دیگه ای مطرح میکنم چطور میشه با تئودولیت 4تا نبشی رو در رئوس یک مربع با زاویه60درجه نسبت به زمین پیاده کرد (در صورت امکان جزوه ای که در این مورد باشه معرفی بشه )
با تشکر
rasoul2023
2011/3/11, 04:23 PM
دوست عزیز سوالت واسم واضح نیست اکه میشه یک شکل از کاری که میخوای انجام بشه توی همین تاپیک ضمیمه کن .
R3iHan3H
2011/3/14, 10:40 PM
منم متوجه منظورت نشدم
ajamincc
2011/3/15, 11:02 AM
با سلام: در تقاضای قبلیم در خصوص نحوه اجرای فنداسیون دکلهای انتقال برق با تئو دولیت پاسخی دریافت نکردم سوالم رو شکل دیگه ای مطرح میکنم چطور میشه با تئودولیت 4تا نبشی رو در رئوس یک مربع با زاویه60درجه نسبت به زمین پیاده کرد (در صورت امکان جزوه ای که در این مورد باشه معرفی بشه )
با تشکر
file:///C:/DOCUME%7E1/admin1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif
اگه درست متوجه شده باشم، منظور شما اجرای یک خرپاست و تقریبا به شکل زیر.
47776
لطف کن طول نبشی رو هم بگو
با تشکر
دوست عزيز پياده كردن فندانسيون دكلهاي انتقال برق بصورت پداستال است اين فندانسيون كه نسبت به يك بر وكفي كه مشاور ميده دوربين را در نقطه مورد نظر مستقر سانتراژ كرده به يك نقطه دوربين را صفر صفر كرده وزوايا مورد نظر را پياده ميكنيد0