برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : آینده دارترین رشته مهندسی.
SHADOW
2007/12/31, 12:48 PM
سلام بچه ها.
به نظر شما بهترین رشته مهندسی که تا مقاطع بالا در ایران تدریس بشه و آینده شغلی مناسبی داشته باشه و اقتصادی هم باشه کدومه ؟
ممنون میشم اگر من رو راهنمایی کنین.
hami_life
2007/12/31, 01:29 PM
مهندسی صنایع عزیزم مهندسی صنایع
nagola
2007/12/31, 01:58 PM
اصولاً به نظر من مهندسی کامپیوتر عالیه چون از نظر اقتصادی قابل توجه و
تو این دوره زمونه اقتصاد از همه موارد پیشی گرفته. من خودم رتبه خیلی خوب بود
همه ی رشته ها رو می تونستم انتخاب کنم.ولی کامپیوتر اولویت اولم بود.
در ضمن الان کارشناسی ارشد های کامپیوتر می تو نن تو دانشگاههای دولتی تدریس کنن.:lol:
MAHTAB9419
2008/1/01, 10:27 AM
سلام
مهندسي صنايع بازار كارش بهتره
enteha
2008/1/01, 10:47 AM
به نظر من هر رشته اي كه ميخواد باشه مهم نيست. اگه كسي واقعاً در رشته خودش پربار باشه كار همه جا هست.
اما اگه كسي رشته توپ ميخواد كه مورد نياز روز باشه من فكر ميكنم مهندسي معدن عاليه. همه جاي دنيا هم خواهان داره.
arashkhp
2008/1/01, 11:10 AM
اگه جدي مي خواي به آينده فكر كني مهندسي كشتي سازي رو اكيداً توصيه مي كنم.
ar ebrahimzadeh
2008/1/01, 12:12 PM
هر رشته ای که بتونی باهاش وارد یکی از دو وزارتخانه نفت یا نیرو بشی حرف نداره .
nagola
2008/1/01, 01:52 PM
بیچاره حرف کی رو گوش کنه!؟!؟ :w42: همه دارن از رشته ی خودشون تعریف و تمجید میکنن.:w26:
درحالی که هیچ کدوم به درد نمی خورن البته به غیر از مهندسی کامپیوتر!!!!!:w16:
نه حالا از شوخی گذشته هر کسی به هر رشته ای که علاقه داشته باشه تو اون موفق میشه.:w11:
altinay
2008/1/01, 01:57 PM
به نظرتون رشته ی هوا فضا چه طوره ؟
بازار کار ش خوبه؟
یا باید بشینم تو خونه؟
پسر عمم تو ایران لیسانس گرفته .............
دولت نمی ذاره بره آلمان براش دعوتنامه هم اومده..........!:w00:
nagola
2008/1/01, 02:10 PM
بازار کار ش خوبه؟
یا باید بشینم تو خونه؟
به دولت جه ربطی داره عزیزم . اگه دعوت نامش واقعی باشه خودش بخاد می تونه بره.:w16:
altinay
2008/1/01, 02:14 PM
من با اون کار ندارم............
آینده هوا فضا چه جوریه؟:wallbash:
f-kazemi
2008/1/01, 08:21 PM
سلام.;)
به نظر من از همه بیشتر علاقه شخص مهمه.اگه علاقه باشه به دنبالش تلاش و موفقیت میاد.موفق باشی(:twisted:البته باید بگم مکانیک واقعا" حرف نداره)
من اصلا توصيه نمي كنم بياي معماري ، اصلا به هركي ميتونيد بگيد نياد اين رشته ، اين رشته اصلا خوب نيست ، اصلا هم درآمد نداره و اصلا كار نيست به همه دوستاتون بگيد
واسه اين ميگم كه دست تو اين رشته كم بشه هرچي معمار كمتر بهتر ،بازار كار واسه ما داغتر :biggrin:
enj_mostafa
2008/1/01, 08:57 PM
هیچ رشته ای آینده ای مشخص ندارد
duke_nukem
2008/1/02, 10:14 PM
اگه پول می خوای سوپرمارکت خوبه.فقط سوپرمارکت
mahdi-m
2008/1/02, 10:42 PM
سلام بچه ها.
به نظر شما بهترین رشته مهندسی که تا مقاطع بالا در ایران تدریس بشه و آینده شغلی مناسبی داشته باشه و اقتصادی هم باشه کدومه ؟
چون ایران کشور نفت خیزیه رشته های مهندسی شیمی (پالایش -گاز-پتروشیمی)ومهندسی نفت ولی رشته مهندسی شیمی رشته سختیه نه بخاطر اینکه رشته خودم .
gordafarin
2008/1/03, 01:17 PM
من با اون کار ندارم............
آینده هوا فضا چه جوریه؟:wallbash:
سلام التيناي جان:من من تقريبا همسنتم ولي طبق پرسشايي كه قبلانا داشتم اين جوابا رو براي هوافضا پيدا كردم:
مكانيك (جامدات)زير مجموعه اي از هوافضاست با توجه به رشد صنعت در هر جاي دنيا و نياز ه اون رشته قابل توجهيه حالا رشته هوافضا كه كليت بيشتري رو در بر ميگيره بازار كارش هم در همه جا بهتر و بيشتر هست الان صنايع نظامي علمي تنها و.... نياز به صنعت و .. دارن كه منشا همشون رشته هوافضاست و تو ايران هم با توجه به اين كه رشته جديديه مسلما نفراتي كه اول و در ابتداي امر به تحصيل تو اين رشته مشغول ميشن امكانات بهتري بهشون داده ميشه البته درسته كه ايران زياد امكانات نداره اما با توجه به اين كه گفتي پسر عموت اجازه خروج براي ادامه تحصيل نداره شايد ميخوان يك كارايي بكنن و نياز به نيرو دارن احتمالش هست!!در كل اگه بتوني قبول بشي ايندت تضمين عزيزم مهم علاقست كه تو داري
حامد سرلکی
2008/1/04, 08:46 PM
فقط علاقه.اگه تو به هر رشته ای علاقه داشته باشی و بخوای شماره ی 1 اون رشته بشی ،،،مطمئنا" میشی:
تو ایران هیچی معلوم نیست.
1-مثلا رشته ی خودم(مواد و متالورژی) چون تقاضا زیاده و خروجی کمه بیشترین بازدهی داره.1دلیلشم اینه که مهم ترین صنایع زیر مجموعه ی این علمند(نانو،صنعت ریخته گری،شیشه ،سرامیک و....)
2-مهندسی نساجی:شنیدم رشته ایکه روز به روز داره پیشرفت می کنه.
3-به قول دوستمون مهندسی نفت:به دلیل تامین امنیت شغلی این رشته با توجه به منابع عظیم نفت و گاز.
4-مهندسی مکانیک:این رشته معمولا سرجهازی تمامی صنایع هست.
5- البته از نظ من برق، عمران،معدن و کامپیوتر در عناوین بعدی اند.
--------------------------------------------------
هوا وفضا رشته ی TOP مهندسی ،ولی حیف که دکتراش(همسایمون ازکانادا فارغ شده والان توی یه آموژشگاه تو سمنان 2 روز در هفته میره درس میده) تو نون شبشون موندن.
با عرض پوزش از بچه های هوا وفضا.........................
m-afrooz
2008/1/04, 09:05 PM
:gol:با احترام به برق قدرت و باز هم با احترام --IT
m_farasatpoor
2008/1/04, 10:57 PM
MBA kheili alie
man ba inke reshtam nist midoonam ayandedare bad az oonam sanaye
neda.j
2008/1/04, 11:02 PM
همش بستگي به علاقه داره.البته هوش و خلاقيت و... هم خيلي تاثير داره.
مثلا برق-الكترونيك رشته خوبيه اما خدا اون روز رو نياره كه كسي علاقه يا استعدادش رو نداشته باشه اون وقته كه ديگه فاتحش خوندس.
SHADOW
2008/1/05, 10:57 PM
حالا من حرفهای کدومتون رو باور کنم ؟
اصلا در چه زمينه اي علاقه داري ؟ بگو تا بچه ها با توجه به علاقه ات بهت رشته معرفي كنن ;)
Pleiades.Arch
2008/1/08, 09:27 AM
حرف هیشکی رو باور نکن! الان هم تو فکر انتخاب رشته نباش چون حواست پرت میشه و نمی تونی درس بخونی ...یه وقت پشت کنکور میمونی(شوخی)...... :)
bardinova
2008/1/08, 10:12 PM
جوابها عالیه !!! . هر کس از زاویه دید خودش فقط در مورد رشتهء خودش صحبت کرده !! . شاید اصلا مطرح کردن همچین سئوالی مثل اون سئوال معروف بابات رو بیشتر دوست داری یا مامانت رو باشه !! . از اون جهت که اصلا معلوم نیست چی جواب بدی و هرچی هم جواب بدی یه جای کار میلنگه !!! . با دوستانی که میگن آینده اصلا قابل پیش بینی نیست بسیار موافق هستم . اما یه نکته رو بگم ، مهندس صنایع بنا به یه دلیل خاص بازار کار بیشتری داره . اون هم به این خاطر که کلیه سازمانها و ادارات و نهادها و کارخانه ها و کارگاهها با هر نوع زمینه کاری نیاز به چند مهندس صنایع دارن . تا اینجاش با مهندسی کامپیوتر وجه اشتراک داره . اما یه فرقی با اون هست ، و اون اینکه مهندسی صنایع رو حتما باید مدرک داشته باشی ، اما کامپیوتر فقط کافی هست که کامپیوتر بلد باشی (تا الان هر جایی که کار کردم و رفتم مدیر IT و پرسنل بخش کامپیوتر هیچ کدوم مدرکشون کامپیوتر نبود) . اما ... یه نکتهء مهمی هست . مهندسی صنایع نمیتونه حس و نیاز یه فردی که روحیه مهندسی داره رو ارضا کنه ، مخصوصا که این رشته بزرگترین رشتهء " اژدها کشی " در ایران هست.
archi_arch
2008/1/08, 10:42 PM
عزیزم بهتره اول یه کم از علایق و تواناییهات بگی اونطروی بهتر میتونیم کمکت کنیم.مهمترین چیزی که تو هر رشته مطرحه همینه که بهش علاقه داری یا نه تو بهترین رشته هم بری اگه علاقه نداشته باشی نمیتونی توش موفق بشی
بهترین رشت ههم که بری اگه با تواناییهات جور در نیاد نمیتونی تو اون رشته مفید باشی و بنابراین نمیتونی اون اینده ای که ازش حرف میزنن و بدست بیاری.
مخصوصا رشته هایی مثل معماری و... که بیشترش عملیه.
SHADOW
2008/1/13, 04:53 PM
سلام عزیزان .
بزارین یکم بیشتر توضیح بدم تا بهتر راهنمایی کنین .
من دلم میخواد که (بهتره) آقا بالاسر نداشته باشم و میخوام پس از گرفتن مدرک فوق لیسانس وچند سال کار در ایران به کشورهای پیشرفته مهاجرت کنم.
دوست دارم که جا برای پیشرفت باز باشه و بتونه روحیه بینهایت طلبی من رو ارضا کنه .
عزیزان . من در دبیرستان تیزهوشان تحصیل میکردم که بنا به دلایل سیاسی اخراج گشتم و یک سال هم حق تحصیل نداشتم ولی از امسال ادامه دادم و در دروس ریاضی و فیزیک و زبان انگلیسی درسم بدک نیست !
در شیمی هم خوبم ولی نه به خوبی ریاضی و فیزیک . از زبان عربی هم چیزی بلد نیستم :biggrin:
خواهش میکنم بهتر راهنمایی کنین . منون
altinay
2008/1/13, 05:00 PM
به نظر من برای تو هوا فضا بهتره....
البته باید تا مقطع دکترا ادامه تحصیل بدی....
برای اطلاعات بیشتر به تالار هوا فضا و تاپیک چگونه فضانورد شویم یه سری بزن....؟
Pleiades.Arch
2008/1/13, 05:53 PM
سلام عزیزان .
من دلم میخواد که (بهتره) آقا بالاسر نداشته باشم و میخوام پس از گرفتن مدرک فوق لیسانس وچند سال کار در ایران به کشورهای پیشرفته مهاجرت کنم.
دوست دارم که جا برای پیشرفت باز باشه و بتونه روحیه بینهایت طلبی من رو ارضا کنه .
هیچ کدوم از رشته های مهندسی این ویژگی هایی که شما می خواهین رو ندارن:w28:!
بهتره تو فکر یه رشته ی دیگه ای باشی. اصلا" چرا کنکور هنر نمی دی؟ روحیه ی بی نهایت طلبیت رو ارضا میکنه!!!:)
SHADOW
2008/1/14, 04:01 PM
پروین خانم ، منظور من از روحیه بیهایت طلبی ، پیشرفت زیاد در رشته بود !
به نظر شما ها با کدوم رشته مهندسی آدم بره استرالیا یا کانادا یا آمریکا ! بهتره ؟ :smile:
gordafarin
2008/1/16, 06:45 PM
و باز هم يك قرباني سياسي
server
2008/1/16, 07:53 PM
سلام عزیزان .
عزیزان . من در دبیرستان تیزهوشان تحصیل میکردم که بنا به دلایل سیاسی اخراج گشتم و یک سال هم حق تحصیل نداشتم ولی از امسال ادامه دادم و در دروس ریاضی و فیزیک و زبان انگلیسی درسم بدک نیست !
در شیمی هم خوبم ولی نه به خوبی ریاضی و فیزیک . از زبان عربی هم چیزی بلد نیستم :biggrin:
به نظر من اهمیت اینکه چه رشته ای میخونی کمتر از اونه که چقدر تلاش می کنی در هر رشته ای جا برای پیشرفت زیاده اما باید تلاش کرد و هیچ وقت هم نا امید نشد.
رشته مهندسی کامپیوتر یکی از رشته های هست که جا برا پیشرفت خیلی داره یکی از دلایلش هم اینه که خود علم کامپیوتر علم وسیعی هستش و هر چی تو این زمینه مطالعه داشته باشی کم هستش و یکی از علومی هست که سرعت پیشرفت زیادی داره
kolak2
2008/1/17, 07:36 PM
به نظر من اهمیت اینکه چه رشته ای میخونی کمتر از اونه که چقدر تلاش می کنی در هر رشته ای جا برای پیشرفت زیاده اما باید تلاش کرد و هیچ وقت هم نا امید نشد.
رشته مهندسی کامپیوتر یکی از رشته های هست که جا برا پیشرفت خیلی داره یکی از دلایلش هم اینه که خود علم کامپیوتر علم وسیعی هستش و هر چی تو این زمینه مطالعه داشته باشی کم هستش و یکی از علومی هست که سرعت پیشرفت زیادی داره
اخ خيلي خوب در مورد كامپيوتر گفتي مي دوني حرف دل منو زدي آخه علم كامپيوتر علم روز هست و كم كم زندگي انسان داره بر اساس كامپيوتر برنامه ريزي مي شه;)
nagola
2008/1/31, 01:57 AM
manam ba computeria movafegam. khodam avalesh az computer motanafer budam.:razz: va bana be dalayeli belejbar :smile:entekhab kardam vali alan kheyli raziam.
SHADOW
2008/2/08, 07:58 PM
بچه ها من رشته مورد علاقم رو انتخاب کردم.
مهندسی عمران !
ولی بیشتر به خاطر علاقم هست که به این رشته دارم.
سعی میکنم برای رسیدن به این هدف پیشرفت کنم.
لطفا مهندسین عمران من رو در این انتخاب و رسیدن بهش یاری کنن !
Pleiades.Arch
2008/2/13, 06:12 PM
مهندسی عمران !
آفرین! بهت به خاطر انتخاب خوب و دقیقت تبریک میگم! موفق باشی!
hosinali
2008/2/15, 05:43 PM
مهندسی عمران !
سلام shadowجان .برای شما ارزوی شادابی و موفقیت میکنم .
خواستن واقعی ان است که به تصمیم قطعی منجر شود وتصمیم قطی ان است که به عمل منجر شود و تنها عمل صحیح است که ما را به نتیجه و هدف می رساند:)
omidaa
2008/2/15, 10:13 PM
:heart:
آفرین! بهت به خاطر انتخاب خوب و دقیقت تبریک میگم! موفق باشی!
AshkanFCom
2008/2/17, 10:00 PM
سلام دوست من . من خودم امسال وارد شدم . به نظرم مواد بیشترین رشته ای هستش که پیشرفت داره .
بعدش عمران آب و فاضلاب . بعدش هم مهندسی پلیمر
به نظرم تا 10 سال دیگه این 3 تا تو صدر بهترین رشته ها قرار میگیرن ;)
ehsannn
2008/2/23, 02:17 AM
سلا:cry:م
اگه میشه به من کمک کنید.
من فوق دیبلم رشته ریاضی هستم.حالا میخوام دانشگاه بیام نور رشته مهندسی صنایع ثبت نام کنم.میخواستم راهنماییم کنید در مورد این رشته.ممنون
ehsannn
2008/2/23, 02:20 AM
سلام
اگه میشه به من کمک کنید.
من فوق دیبلم رشته ریاضی هستم.حالا میخوام دانشگاه بیام نور رشته مهندسی صنایع ثبت نام کنم.میخواستم راهنماییم کنید در مورد این رشته.ممنون:confused::confused::cry:
آینده دار ترین تو ایران بی شک مهندسی و مدیریت IT
البته اگه منظور از آینده دار بودن، موقعیت شغلی، درآمد مناسب و بدست آوردن شغل باشه
اما برای یک انتخاب خوب باید 2 عامل علاقه و موقعیت آن در ایران (و یا هرجایی که میخوای زندگی کنی)
رو در نظر گرفت.
تبلیغ: این رشته خیلی جای کار تو ایران و حتی در دنیا داره ولی یه خورده مشکله و اون عامل علاقه رو
زیاد می خواد.
من مهندسی صنایع رو بعد از مهندسی IT ، آینده دار می دونم.
این هم خیلی طبیعی که هرکی از رشته خودش دفاع کنه ولی منطقی :)
ashkantalebi03
2008/3/06, 07:13 AM
in ke malume:BARGH
اره درسته كه هر كسي از خودش مي گه
اما مهندسي مديريت پروژه يه چيز ديگست و تنها مشكلشم جديد بودنشه و بي برنامگي پيام نور
googooli
2008/3/07, 08:14 PM
خودت ببین به چه رشته ای بیشتر علاقه داری چون علاقه واست موفقیت افرینه و موفقیت هم یعنی داشتن اینده ای خوب می خواد هر رشته ای که باشه!
امیر Amir
2008/3/07, 08:22 PM
سلام
هيچ رشته اي توي ايران آينده دار نيست مگه اينكه خودت وقتي درس ميخوني آينده دارش بكني...مهندس برق قدرت از شريف هم بگيري عرضه نداشته باشي شوفري هم رات نميدن...
به نظر من مهندسی شیمی/مهندسی نفت ومهندسی پلیمر جزء رشته های عالی درایران هستند. این رشته ها فارغ تحصیلان کمتری نسبت به رشته های دیگر دارد چون دانشگاه آزاد این رشته ها رو نداره و انصافا آینده شغلی خوبی هم در ایران و هم در خارج دارند
امیر Amir
2008/3/07, 11:24 PM
زهي خيال باطل
فقط
صنايع
Aros.kabir
2008/3/08, 09:21 AM
سلام عزیزان .
سلام
من بهت پیشنهاد می کنم که یکی از شاخه های رشته ی برق تحصیل کنی:) ... چون همون بینهایت طلبی که می گی تو رشته صدق می کنه ... من وقتی که اومدم رشته برق ( الکتروتکنیک ) اصلاً نمی دونستم چی هست ... ؟ بعد فهمیدم همونی هست که می خواستم من از اول ریاضی و فیزیکم خوب بود ... برق هم چیزی جز فیزیک و ریاضی نیست ( البته به اضافه کمی شیمی و غیره ) ... ولی خب بهت بگم تو این رشته بخوای ادامه بدی باید حتماً بری اونور آب ... من خودم که با گرایش مخابرات خیلی حال می کنم ... یکی از سخت ترین رشته های محاسباتی مهندسی که جزوه چند رشته اول هستش ... از لحاظ آِینده کاری هم اگه بگیم مثل بقیه اصلاً هیچ جا استخدام نمی کنن ( که الان کاردانی برق با بهترین حقوق شاغل هستش مدارک بالاتر که حالا هیچ ;)...) خودت میتونی شروع کنی با کمترین امکانات ...
علایق من هم برق ، کامپیوتر و فیزیک و صد البته عرفان ( مهندسیش مرگ نداره ) :thumbsup2:
ولی خب توصیه ای که بهت می کنم اینه هرکی بهت رشته ای پیشنهاد کرد حتماً راجع بهش سرچ کن ... از کسایی که تجربه دارن ... و البته تو همین اینترنت اگه سرچ کنی کلی بهت اطلاعات میده ... راجع به هر رشته ای و آینده شغلی
ببخشید زیاد تبلیغ کردم
موفق و پیروز بودن یادت نره
سلام.من قصد ندارم غیر منطقی از رشتم تعریف کنم.ولی اکثر آشنایانم که در خارج از کشور هستند میگن که بهترین رشته تحصیلی در تمام کشورهای اروپایی کامپیوتر و شاخه های این رشته است.در داخل ایران هم همینطوره.
به نظره من اول کامپیوتر - عمران - صنایع و ..... آینده دارترین ها هستند.
البته تو هر رشته ای که باشی باید معلوماتت زیاد باشه و زرنگ باشی.
امیر Amir
2008/3/08, 01:51 PM
صلاح مملكت خويش خوسروان دانند.
من هم 15 سالم كه بود براي تحصيل در كانادا هم از طرف كالج مقصد نامه داشتم هم اجازه پدر و هر چيزي كه بگي..شرايط نگذاشت كه من هم برم...حالا ميبينم كه حكمتي داشته...
الان من دوست دارم در جنوب كار كنم..عسلويه..درسته سخته ولي منم ادم سر سختي هستم.
فقط وارد رشته اي بشيد كه براتون سخت نباشه...به ظرفيت خودتون نگاه كنيد نه به جو جامعه.
nima_nr
2008/3/08, 02:15 PM
اگه بچه زبانت خوب باشه نفت بهترین رشتس چون کشورای عربی استخدامت میکنن و بعدشم جیباتو پر پول میکنن.
Aros.kabir
2008/3/10, 02:39 PM
بازم سلام
یه لینک بهت می دم بهش سر بزن هم راجهع به رشته یه راجع به آینده شغلیش ...
لینک مربوط : http://systempanel.net/forum/showthread.php?t=670
بازم امیدوارم که موفق و پیروز بودن یادت نره و درست تصمیم بگیری در انتخاب رشته ... ;)
سلام
هيچ رشته اي توي ايران آينده دار نيست مگه اينكه خودت وقتي درس ميخوني آينده دارش بكني...مهندس برق قدرت از شريف هم بگيري عرضه نداشته باشي شوفري هم رات نميدن...
ان چه نيكوست از بهارش پيداست
حرفتون رد خور نداره
yaser.besharati
2008/3/10, 04:16 PM
به نظر من همه مهندسی ها تو ایران مفت نمی ارزن
ولی خب کامپیوتر یه چیز دیگه اس;)
malih_616
2008/3/11, 12:47 PM
راستش من خودم معماری خوندم و خیلی راضیم هم از نظر بازار کار و هم ادامه تحصیل.
اما در مورد مهندسی مکانیک خیلی شنیدم که بازار کارش خوبه. ولی خوب اگه صفحه نیازمندیهای روزنامه خراسان رو ببینی متوجه میشی بیشترین کار واسه رشته های درپیت که ما موقع انتخاب رشته اصلا ادم حسابشون نمی کردیم.:biggrin:;)
ie student
2008/3/27, 03:13 PM
سلام
عزیزم فکر نکن چون رشته خودمه ازش تعریف میکنم.اما به نظرم مهندسی صنایع از همشون با آتیه تره.اینو من نمیگم.همه استادا میگن.
;)
ashcan_shz
2008/3/29, 12:55 AM
مهندسي شيمي عزيز عالي تر از همه.
HoOMan.tbz
2008/3/29, 01:26 AM
من ساخت و تولید خوندم الانم متالورژی صنعتی می خونم.خودشم جزو نخبگانم, هر رشته ای که می خواستم و تو هر دانشگاهی می تونستم بخونم.اما متالورژی صنعتی خوندم(ریخته گری)
چون رشته مادریه و ایرانم کمبود داره.(کارخونه رویز رویز 120 نفر دکترای متالورژی داره درحالی که تو کل ایران با احتساب آزاد 92 نفرن)-می تونین برین سایتش زده
بازار کارشم ریخته گری ها- هواپیما سازی ها-فولادسازی ها-شکل دهی ها(خودروسازی)-مواد پزشکی(بیو مواد)-جوشکاریها و بازرسیش(مثل جوشکاری IC یا جوشکاری پل ها و برج ها)و....
8 تا گرایش ارشد داره که کاملا از همدیگه مجزان و بسته به سلیقته-همش 3 واحد شیمی می خونن(اونم شیمی عمومی- عین مکانیک ها و...)
و ایران هم شدیدا فهمیده که بهش احتیاج داره و افزایش سهمیه شدید داده و تو دانشگاهای مختلف ایجادش کرده-معدود آدم بیکار پیدا کنی از رشته یا شاید هیچی
تو ایرانم بازار کار داره و خارج همچنین
رشته نسبتا مشکلیه.ریاضیات مهندسی داره. و کلا ریاضیات بالایی می خواد (به خصوص گرایش شکل دهیش)
در کل مکانیک ساخت تولید و متالورژی صنعتی با هم ادغام شدن.خیلی ها ارشدشون رو میآن متالورژی یا برعکس-یا مثلا مدیر گروه ساخت و تولید دانشگاه تبریز متالورژیسته (ریخته گری) البته ساخت و تولید تبریز جزو قطب ها محسوب میشه و رتبه های اول ارشد اکثرا از اونجان
اینارو گفتم اما همه این حرفها کشکن-رشته مهندسی اگه مهندسش مهندس باشه بیکار نمی مونه و در آمده خوبیم داره
هرچی می خونی بخون اما خوب بخون حتی اگه مهندسی نباشه به جایی میرسی-
الهه قمشه ای نمونشه که ادبیات خونده اما تو زبان فلسفه و .... یلیه برا خودش
رشته های صنایع-مکانیک-مهندسی شیمی و نفت و ... -و IT هم خیلی عالین و حرف ندارن
Aseman Etemaad
2008/3/29, 01:32 AM
مرسي از تعريفتون بابت صنايع......
ريخته گري رو ما به عنوان يه واحد كارگاه داريم....تو بحث علمي خيلي جالب مي شه...
afshin2003
2008/3/29, 10:52 AM
مهندسي مكانيك و برق از گذشته با آتيه ترين رشته هاي مهندسي بودن هنوزم هستند و خواهند بود. بقيه رشته ها اسم مهندسي واسشون ثقيله
ie student
2008/3/29, 01:50 PM
من ساخت و تولید خوندم الانم متالورژی صنعتی می خونم.خودشم جزو نخبگانم, هر رشته ای که می خواستم و تو هر دانشگاهی می تونستم بخونم.اما متالورژی صنعتی خوندم(ریخته گری)
چون رشته مادریه و ایرانم کمبود داره.(کارخونه رویز رویز 120 نفر دکترای متالورژی داره درحالی که تو کل ایران با احتساب آزاد 92 نفرن)-می تونین برین سایتش زده
بازار کارشم ریخته گری ها- هواپیما سازی ها-فولادسازی ها-شکل دهی ها(خودروسازی)-مواد پزشکی(بیو مواد)-جوشکاریها و بازرسیش(مثل جوشکاری IC یا جوشکاری پل ها و برج ها)و....
8 تا گرایش ارشد داره که کاملا از همدیگه مجزان و بسته به سلیقته-همش 3 واحد شیمی می خونن(اونم شیمی عمومی- عین مکانیک ها و...)
و ایران هم شدیدا فهمیده که بهش احتیاج داره و افزایش سهمیه شدید داده و تو دانشگاهای مختلف ایجادش کرده-معدود آدم بیکار پیدا کنی از رشته یا شاید هیچی
رشته نسبتا مشکلیه.ریاضیات مهندسی داره. و کلا ریاضیات بالایی می خواد (به خصوص گرایش شکل دهیش)
در کل مکانیک ساخت تولید و متالورژی صنعتی با هم ادغام شدن.خیلی ها ارشدشون رو میآن متالورژی یا برعکس-یا مثلا مدیر گروه ساخت و تولید دانشگاه تبریز متالورژیسته (ریخته گری) البته ساخت و تولید تبریز جزو قطب ها محسوب میشه و رتبه های اول ارشد اکثرا از اونجان
اینارو گفتم اما همه این حرفها کشکن-رشته مهندسی اگه مهندسش مهندس باشه بیکار نمی مونه و در آمده خوبیم داره
ممنون از تعریف زیباتون از مهندسی صنایع و دانشگاه تبریز:gol:
*neda*
2008/3/29, 02:14 PM
مهندسي مكانيك و برق از گذشته با آتيه ترين رشته هاي مهندسي بودن هنوزم هستند و خواهند بود. بقيه رشته ها اسم مهندسي واسشون ثقيله
98% موافقم 2% مال این که اول برق:thumbsup2:
konstantin
2008/3/29, 06:15 PM
سلام بچه ها.
:) خواب معلومه مهندسی صنایع...
مطمئن باش آینده از آن مهندسین صنایع است.
البته من میخوام امسال کنکور ارشد رو مدیریت تکنولوژی رو هم شرکت کنم
به نظرم آینده ی خیلی روشنی داره
در مورد مدیریت تکنولوژی بگم که تخصصی میان رشته ایه که علوم پایه_مهندسی_دانش و رشته های مدیریت و... رو یکپارچه میکنه.
تکنولوژی= عامل خلق ثروت :thumbsup2:
اینم به بقیه بچه های مهندسی میگم که اینقدر از خود متشکر نباشید بابا!!!! :lol:
pooneh12345
2008/4/18, 05:55 PM
سلام
امید وارم حالت خوب باشه
اینکه گفتی چه رشته ای بهترینه خیلی سوال مهمیه به نظر من جامعه به هر نوع متخصصی نیاز داره از سپور و بنا گرفته تا دکتر قلب و مهندس هوافضا اما مسئله تو ایران یوخده فرق می کنه اگر دختر باشی به نظر من اصلا مهم نیست چی بخونی ولی اگه پسر باشی مهمه چون بالاخره باید خرج یه خونواده رو بدی به نظر من مهندسی صنایع مهندسی فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر از همه بهتره اما نه تا کارشناسی بلکه حداقل تا ارشد
ولی بازم بسته به نظر خودته
Atropatkan
2008/4/23, 04:09 PM
ONLY عمران:twisted:
maryam_202084
2008/4/24, 09:29 AM
با توجه به وضعیت حال حاضر:
مهندسی کامپیوتر حداقل 100 سال از بقیه رشته ها جلوتره:)
Simplifier
2008/4/24, 10:17 PM
only industrial engineering
R@mtin.eng
2008/4/24, 10:57 PM
only صنایع , مرسی از بچه های صنایع که کم نزاشتن ;)
داود0111
2008/4/28, 10:56 AM
chizi ke kheili maelloome ine ke hame az reshteye khodeshoon tarif mikonan amma man ke taze mikham emsalkonkoor bedam migam har ki mire dars mikhoone ta dar az oun reshtash pool dar biare behtare bere ye baghali bezane ke kheli kam tar zahmat dare va klheili bishtar ham pool dar miaRE
dr_mehry
2008/4/29, 01:53 PM
مثل اینکه خیلی با خودت حال می کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
mary_satan
2008/4/30, 02:20 PM
چون ایران کشور نفت خیزیه رشته های مهندسی شیمی (پالایش -گاز-پتروشیمی)ومهندسی نفت ولی رشته مهندسی شیمی رشته سختیه نه بخاطر اینکه رشته خودم .
دقیقه با حرفتون موافقم
mary_satan
2008/4/30, 02:24 PM
یه خورده آروم تر بقیه هم بهتون برسن.
از یه مهندس همچنین بی احترامی نسبت به مهندسای دیگه واقا بعیده... .
امیر Amir
2008/4/30, 02:43 PM
مهندس اب حوض کشی..هم خوبه...
nicemkh2008
2008/4/30, 05:04 PM
ba arze salaam khedmate baba barghi albate shoma khanomeshi
man khodam sanaye mikhonam
indige basehame moshakhase ke behtarin bazare kar male sanaaye hasto bas
hala mikhad golabiham bashe
R@mtin.eng
2008/4/30, 05:11 PM
oHo چه غلطاا :cool:
داود0111
2008/5/01, 05:48 PM
ba arze salaam khedmate baba barghi albate shoma khanomeshi
man khodam sanaye mikhonam
indige basehame moshakhase ke behtarin bazare kar male sanaaye hasto bas
hala mikhad golabiham bashe
:razz:
داود0111
2008/5/01, 06:04 PM
اینا یی که از رشته ی خودشون تعریف میکنن مصداق شعر خود گویی و خود خندی عجب مرد(زن) هنرمندی ..........
asemooni
2008/5/14, 03:52 PM
بسه دیگه هر چی ما هیچی نمیگیم همه همه چیز میگن :biggrin::biggrin: :biggrin::surprised:
بابا مهندسی سازه یا خاک و پی یا سد
اما سازه جیز دیگه ایه
:cool::cool:
hm_moradmand
2008/5/14, 04:04 PM
سلام بچه ها.
مکاترونیک
hm_moradmand
2008/5/14, 04:10 PM
با سلام من ساخت و تولید می خونم اما به شما رشته مکاترونیک رو پیشنهاد می کنم حالا یا با مکانیک شروع کنید یا با الکترونیک .
با آرزوی موفقیت و رستگاری
aminkhan
2008/5/15, 05:07 PM
نظرم درمورد بهترین رشته ها به ترتیب
اول مکانیک بعد برق بعد شیمی
عمران هم خوبه اگه مایه دار باشی
راستشو بگم بدترین ومضخرف ترین رشته معماری هست
من خودم 3 ترم معماری خوندم تغییر رشته دادم
متاسفانه خود دانشجوهاشم میدونن مهندس نیستنن ولی ....
معماری ازشاخه هنر هست
اخر کار هم یک مشت بیسواد بیرون میان
فقط برا بچه مایه دارها خوبه که بزنن تو کار بساز بندازی
star83
2008/5/25, 11:44 PM
به نظر من همه رشته ها خوبند، و خب همه از رشته خودشون تعریف می کنند. :Dالبته مثلا رشته صنایع یا عمران در سطح لیسانس از بعضی از رشته ها مثل برق یا مکانیک آسونتر هستند;) بعد هم راحت تر کار پیدا می کنند درامدشون هم خوبه . البته به خودتم بستگی داره که چقدر اهل کار باشی. یک چیزی هم در مورد هوا فضا: اکثر اون هایی که این رشته رو خوندن واسه ادامه تحصیل تو امریکا یا کانادا دچار مشکل شدند بخاطر اینکه سفارت این کشور ها حساس هستند و راحت ویزا نمی دهند واسه اون هایی که این رشته رو خوندند. اکثرا مکانیک رو برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند. حالا من تو ایران نمی دونم آینده اش چطوری است.
پیشنهاد می کنم الان به این چیز ها فکر نکنی. الان فقط درست رو بخون بعد از کنکور 1 ماه وقت داری فکر کنی. فقط جو گیر نشو!!! جدی می گم. دوست من جو گیر شد رفت معماری بعد پشیمون شد رفت عمران. یک دوست دیگم هم خودش می گه جو گیر شد اومد برق حالا داره ارشد کامپیوتر می خونه. یکی دیگر رو می شناسم از برق رفت به عمرا ن ( همون ترم 2 تغییر رشته داد) یکی دیگه از کامپیوتر رفت عمران (همون ترم 2 تغییر رشته داد) واسه اینکه برق واقعا سخته . حالا اگه دانشگاه سراسری باشی می تونی تغییر رشته بدی . ( اکثر دانشگاه ها اجازه می دهند یک بار تغییر رشته بدی الته می دونم که باید معدلت تو دانشگاه بالا باشه). راستی یکی رو می شناسم از مهندسی شیمی رفت مکانیک ! از مکانیک هم دیدم اومدن صنایع . خیلی سخت نگیر. فقط 1 . خوب درس بخون 2 . جو گیر نشو 3 . بعد از کنکور فکر کن.
موفق باشی:):victory:
s-iran
2008/5/26, 12:00 AM
معماری ازشاخه هنر هست
منم موافقم:) اما این معماری ها که خودشون رو تافته جدا بافته می دونند!! همین شیمی خیلی سخته اما دانشجو هاش روز و شب از خودشون حرف نمی زنند مثل معماری ها!!!!
من می گم برق کامپیوتر عمران شیمی مکانیک همه شون خوبند صنایع . MBA تو لیسانس هست؟؟
persapolis
2008/5/26, 09:11 AM
کی گفته معماری بد معماری ذوق هنرمندانه می خواد که متاسفانه اکثر افراد جامعه ما از اون بی بهره اند آره معماری هنر و این خیلی با ارزش .
یک جامعه پیشرفته میتونه هنر و هنر مندشو درک کنه.
گر در سرت هوای وصال است حافظا
باید که خاک درگه اهل هنر شوی
اغا شما چرا بحث رشته میکنین ؟
امروزه همه رشته ها بهترینن
ولی بستگی به نوع خروج از دانشگاه هم داره
کافیه که باکلاس از رشته بیای بیرون
اما خداییش نمدونم این معمارا به چیه خودشون مینازن
شما که اگه خلاقیت نداشته باشین کلاهتون .....
خوشبختانه 99.9 ٪ هم که خلاقیت و هنر ندارین :biggrin:;)
پرندیس
2008/5/27, 10:22 AM
سلام به همه منتقدین معماری..........بچه های معماری کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟انصاف نیست.....هر رشته ای خوبی و بدی خودشو داره......بابا تو این دوره زمونه یا پول داشته باش یا پارتی......:que:اینقدرم بزرگش نکنین......معماری بهترینه.......حداقلش آمیخته ای از هنر و علمه.........
yareza2006
2008/5/29, 06:30 PM
دوستان توجه کنید:
وقتی علاقه در کار باشد هر رشته ای عالیه!ولی وقتی علاقه ای در کار نباشه و فقط برای گزاردن وقت و گرفتن یه مدرک باشه هر رشته ای می تونه بدترین رشته باشه.
باور کنید کسی که به آشپزی علاقه داشته باشه و به دنبالش بره 100٪ موفق می شه.
البته می دونم خیلی ها با نظر من موافق نیستن.
معماری ازشاخه هنر هست
متاسفانه سطح فکرت در حد همون H2O هست که توی دانشگاه خوندی کاریش نمیشه کرد.
iman.f
2008/5/31, 04:39 PM
اول از همه سلام. صحبتهای همه تون رو خوندم. خیلی تحقیق کردم . خیلی سایتها و مطالب دیگه رو خوندم و فهمیدم به خیلی از رشته های مهندسی علاقه دارم . هر کدوم یه جورقشنگه. واقعا گیج شدم.دوستان خواهشا به جای تعریف از رشته خودتون یا نکوهش سایر رشته ها بگید چطور میشه عملا علاقه ات رو پیدا کنی. به عنوان مثال سایتی که با ارائه تست های اصولی ومعتبر علمی در شناخت بهترین استعدادات یاری کنه یا همچین چیزایی. ممنون میشم.
سلام بچه ها.
بهترین رشته مهندسی مکانیک ساخت و تولید میباشد بدونه شک:gol:
آخه بدبخت
تو باید حداقل 4سال درس بخونی بعد اگر زنده بودی بری سرکار :mad:
برو هرچی عشقت می کشه جانم;)
essyh2003
2008/6/10, 05:42 PM
ای ول داش اسیییییییی
essyh2003
2008/6/10, 05:47 PM
سلام التيناي جان:من من تقريبا همسنتم ولي طبق پرسشايي كه قبلانا داشتم اين جوابا رو براي هوافضا پيدا كردم:
مكانيك (جامدات)زير مجموعه اي از هوافضاست با توجه به رشد صنعت در هر جاي دنيا و نياز ه اون رشته قابل توجهيه حالا رشته هوافضا كه كليت بيشتري رو در بر ميگيره بازار كارش هم در همه جا بهتر و بيشتر هست الان صنايع نظامي علمي تنها و.... نياز به صنعت و .. دارن كه منشا همشون رشته هوافضاست و تو ايران هم با توجه به اين كه رشته جديديه مسلما نفراتي كه اول و در ابتداي امر به تحصيل تو اين رشته مشغول ميشن امكانات بهتري بهشون داده ميشه البته درسته كه ايران زياد امكانات نداره اما با توجه به اين كه گفتي پسر عموت اجازه خروج براي ادامه تحصيل نداره شايد ميخوان يك كارايي بكنن و نياز به نيرو دارن احتمالش هست!!در كل اگه بتوني قبول بشي ايندت تضمين عزيزم مهم علاقست كه تو داري
تو شرکت های ایرانی دنبال هوا فضا نباش
{توصیه دوستانه}:biggrin:
ramin_mo66
2008/6/10, 06:25 PM
بهترین رشته mba فقط این رشته آینده کاری داره :)
mahyarahimi
2008/7/01, 04:52 PM
با سلام من ساخت و تولید می خونم اما به شما رشته مکاترونیک رو پیشنهاد می کنم حالا یا با مکانیک شروع کنید یا با الکترونیک .
با آرزوی موفقیت و رستگاری
چرا شما رشته ی مکاترونیک رو یه رشته ی خوب از نظر کاری می دونین؟ واقعا اطلاع دارین که جاهای زیادی این رشته رو نیاز دارن؟
PATRIOT
2008/7/03, 02:36 PM
فقط رشته را برحسب علاقه انتخاب كن
Pleiades.Arch
2008/7/03, 03:41 PM
:w16:
معماری ازشاخه هنر هست
شما هم از اونايي هستي كه يه خط راست نمي تونن بكشن بعد رشته رو بد ميدونن؟:biggrin:
از اينكه مهندس حسابم نكنن اصلا" احساس سر افكندگي نمي كنم!:w16: البته تو مدركمون مهندسي مينويسن تا چشم بعضي ها دراد!:cool:(مهندس همان است كه هندسه بداند!)
خيلي هم رشته ي ماه و گل و عزيزيه لنگه ش پيدا نمي شه!:gol:
تازه بچه مايه دار و مرفهان بي درد هم هستيم!:w02:
بي سوادم خودتي ! ديگه به آرشيتكتا توهين نكنيا! :w39: :w39:بي تربيت!:mad:
s-iran
2008/7/03, 06:31 PM
:w16:
شما هم از اونايي هستي كه يه خط راست نمي تونن بكشن بعد رشته رو بد ميدونن؟:biggrin:
از اينكه مهندس حسابم نكنن اصلا" احساس سر افكندگي نمي كنم!:w16: البته تو مدركمون مهندسي مينويسن تا چشم بعضي ها دراد!:cool:(مهندس همان است كه هندسه بداند!)
خيلي هم رشته ي ماه و گل و عزيزيه لنگه ش پيدا نمي شه!:gol:
تازه بچه مايه دار و مرفهان بي درد هم هستيم!:w02:
بي سوادم خودتي ! ديگه به آرشيتكتا توهين نكنيا! :w39: :w39:بي تربيت!:mad:
چه از خود راضی !!!!!!!:w39: واقعا که !!!!!!!! :wallbash::w00::w06::w09:
این معمارها همشون خودشون رو تافته جدا بافته می دوننن اصلا نرو معماری نه مهندسی نه هنر اصلا هویت ندارد دانشجوهاش هم که می بینی از خود متشکرن هی از خودشون تعریف می کند کارشون هم فقط نقاشی کردن است آسونترین رشته است درس که نداره فقط تفریح می کنند یک چیزی هم سر هم می کنند تحویل استاد می دهند اونم تو 3 4 ساعت بعد هم لیسانی می گیرند:w06:
persapolis
2008/7/04, 08:22 AM
این معمارها همشون خودشون رو تافته جدا بافته می دوننن اصلا نرو معماری نه مهندسی نه هنر اصلا هویت ندارد دانشجوهاش هم که می بینی از خود متشکرن هی از خودشون تعریف می کند کارشون هم فقط نقاشی کردن است آسونترین رشته است درس که نداره فقط تفریح می کنند یک چیزی هم سر هم می کنند تحویل استاد می دهند اونم تو 3 4 ساعت بعد هم لیسانی می گیرند:w06:
خوب هر کسی به اندازه فهمش از یک رشته حرف می زنه کسی که معماری و هنر رو درک کرده باشه می فهمه که زندگی بدون هنر و معماری یعنی چی.... مشکل ما هم در جامعه همین که عوام جامعه و حتی قشر تحصیل کرده معماری رو رشته ای اضافی میدونه واز درک اون عاجزند و این کار بچه های معماری سخت می کنه چون باید روی فرهنگ یک جامعه کار کنن .
yareza2006
2008/7/05, 10:41 AM
اگه علاقه به یک رشته باشد بهترین رشته
واگر علاقه نباشد بدترین رشته است
حالا می خواد هرچی باشه حتی آشپزی!
mim-shimi
2008/7/05, 10:59 AM
کاملا درسته
موافقم
اگه شما به دلایل شخصی به رشتهای علاقه نداری دلیل نمیشه به علاعق دیگران توهین کنی:mad:من با علاقه این رشتهرو اتنتخاب نکردم(هرچند الان راضیم)ولی چون انتخاب منه به کسی اجازه نمیدم بهش توهین کنه:neutral:پرسیدن آینده دارترین رشته چیه؟دقیقا من به همین دلیل معماریو انتخاب کردم تاکید میکنم که انتخاب کردم
من تا حالا کسیرو ندیدم تو معماری موفق باشه و از معماری بدش بیاد اگه شما نیمکرهی راستت تعطیله و ذوق هنریت کوره این دلیل ضعف معماری نیست ما به هنری بودن رشتمون افتخار میکنیم و از اینکه مجبور نیستیم تو دانشکدهی فنی باشیم خوشحالیم:whistle: در ضمن اگه معماری همون نقاشی بود اسمشو نمیذاشتن معماری میذاشتن نقاشی هر کسی تو هر شغلی باید منظورشو یه جوری بیان کنه از این نظر بچه های مکانیک هم نقاشی میکنن
تا حالا دقت کردی هر وقت می خوان هویت ملی و از این جور چیزا رو نشون بدن از چی استفاده میکنن؟ از ساختمونا و بناهای تاریخی یه کشور که فقط حاصل فکر یه معمار باسواد بوده و بس:w11:معماری ترکیبی از هنر و علم و تاریخ فلسفه دین و عقایدو.... یک ملته که هویتشو از این راه بیان میکنه و به نسلهای بعد انتقال میده
برات متاسفم شما نه تنها معماریو نفهمیدی بلکه خیلی هم بی ادبی:w19:
مهرداد مرزوقی
2008/7/19, 12:34 AM
همه دارن از رشته خودشون تعریف می کنن. داری گمراه می شی درسته؟ :confused:چند رشته آینده شغلی بهتری دارن:
مهندسی پزشکی، برق، کشتی سازی، مکانیک،
ببین علاقه خیلی شرطه.حتی میتونه کارت رو هم تضمین کنه.
کلا به نظر من رشته هایی که یه علم باشن خیلی جای پیشرفت دارن خصوصا تو ایران ما که داره پیشرفت میکنه.
مثلا برق وشیمی ومواد و....(نگی از خودم تعریف کردم)
ببین مواد و متالورژی با کارشناسیش (پیوسته)کار خوب پیدا نمیشه ولی بالاتر چون خروجیش کمه خوبه.
مکانیک=متالورژی+شیمی+مکانی +عمران
صنایع دردسر درس خوندنش کمه و کار خوب داره ولی اشباع داره میشه چون علم نیست.
من به کسی توهین نکردما.
ununoctium
2008/7/23, 06:53 PM
شته اي كه به امور بخور بخور مرتبط باشه عاليه!مثل ميم شيمي صنايع غذايي...
maarshaal2003
2008/7/23, 10:20 PM
سلام بچه ها.
والا من نرسيدم همه پستارو بخونم
ولي يادم مياد
يه زماني IT مد شد بود
همه بلا استثنا ميپريدن تو اين رشته
اصلا نميدونستن چيه
از دختره ميپرسيدي
اسمت چيه
ميگفت IT
فاميليت چيه
ميگفت IT
IT چيه
نميدونست
بعد سالها گذشت
ديگه نميدونم چي مد شد
الان MBA مد شده
دخترا بعد از درس:
خب ميخاي چي كار كني
ميخام MBA بخونم(با عشوه هم ميگه
2 كيلو اطلاعاتم راجع رشته نداره:| )
فقط واسه اينكه مد شده
الانم تازه داره
نانو تكنولوژي مد ميشه
اين حداقل رشته قشنگيه
چون به مواد مرتبطه
انديشه
2008/7/24, 09:56 AM
سلام دوست من
مهندسی برقم بد رشته ای نیست می تونی روی اونم یه فکری بکنی.:gol::gol::gol:
انديشه
2008/7/24, 03:25 PM
:gol:سلام
قدیما می گفتن
اول علاقه
دوم استعداد
سوم پشتکار
اما الان می گن
اول پشتکار
دوم پشتکار
سوم پشتکار
پس امیدوارم موفق باشی.:gol::gol::gol:
نینانای
2008/7/24, 03:53 PM
فقط یه چیزی انتخاب کن که وجدانت راحت باشه و حای ای کاش نداشته باشی
ROBOTICS
2008/7/24, 04:05 PM
بهترین رشته و آینده دارترین رشته
مهندسی رباتیک
رباتیک = برق + مکانیک
hamid66
2008/7/29, 07:47 AM
سلام بچه ها.
industrial engineering
مكانيك هم رشته خوبيه منم مكانيك ميخونم ولي اگه ميخواي مكانيك بيايي حتما ژايه رياضي بالايي ميخواد قبل از هر چيزي هم حتما فكر كن در مورد رشته هاي مكانيك هم ميتوني بياي رو وب بنده سري بزني
rezvani_a1
2008/7/30, 02:40 PM
اول سلام. در مورد تاپیکی به وجود آورید 12 صفحه نوشتید آینده دارترین رشته ها (برق و مکانیک و صنایع و رباتیک و it ) انصافتون کجا رفته رشته عمران که یکی از تاپ ترین رشته هاس تو مخصوصا تو کشورمون که انصافا کار زیادی رو میتونه انجام بده همه یادشون رفته. من خودم برق(قدرت) میخوندم تو دانشگاه 3 ترم خوندم دیدم نه اصلا رشته ای نیست که آینده داشته باشه بعدش یک ساله دیگه کنکور رو با تمام مشقتش شروع کردم تو دانشگاه آزاد عمران قبول شدم از برق انصراف دادم . ما آینده رو تو چی تعریف میکنیم ؟ اول بیاید اینو واسه خودتون حل کنید . آینده شغلی یعنی یک کار خوب. کار خوب که درآمد خوبی داشته باشه. اگه درامد رشته مهندسی که تو بالا ذکر کردید تو یک بازه خاصی تعریف میشه از 400 تا فوقش 2 میلیون تومان باشه )) اون 2 میلیون که گفتم باید رست رو بکشن با سابقه کار بالا و پارتی بازی تازه یهت بدن. ولی رشته عمران حد نصاب واسه خودش نداره میتونی از مشاوره دادن به یک دفتر مهندسی ماهی 2 میلیون بگیری یا خودت دفتر مهندسی بزنی و فقط از یک ساختمون 5 طبقه ناقابل 8 میلیون گیرت بیاد.یا تو شهرداری یا تو پل و سد سازی یا سکوهای نفتی یا ..... اینو بگم عمران یعنی موقعیتش کارش بالاست اینی که میگن باید سرمایه داشته باشی همش چرت و پرته باید زرنگ باشی تو پول دربیاری . اینو رو هوا نمیگم مثلا همین برادر خودم با یک سرمایه خیلی کم شروع کرد. الان خدا رو شکر توپ تکونشون نمیده . پس لطفا همش نگید برق . مکانیک و صنایع
بهترین گرایش عمران چیه؟؟؟؟؟
neda_eng
2008/7/30, 05:38 PM
رشته ای را انتخاب کن که بدونی حتی تا اخر عمر ازش پشیمون نمیشی مشورت کن اما تصمیم اخر را خودت بگیر ببین درسایی که بیشتر دوست داری تو کدوم رشته بیشتره اون وقته که می تونی موفق بشی
mbadri
2008/7/31, 06:45 AM
فکر کنم آبیاری گیاهان دریایی بخونه از مهندسی کامپیوتر بهتره:biggrin:
آلان همه مهندس کامپیوترند ;)
itsecurity
2008/7/31, 05:25 PM
بی تعارف...هرکی که بگه بهترین رشته فلان،بدترین رشته فلان ، بطور غیر مستقیم نشون میده که اون شخص هنوز به رشد عقلی نیاز داره.یه مملکت به همه چی نیاز داره.اگه هدف کسی خدمت باشه هیچ زمینه ای بد نیست.مهم ملاکِ بد یا خوب بودنه.ببین ملاک چیه.عقل حکم میکنه ملاکت رو علاقه قرار بدی که در صورت پیروی از حکم عقلی ، همه رشته ها مقدس اند.چون هرجا علاقه باشه،راه برای پیشرفت و نبوغ بازه.با کمی تأمل به صحت حرف من پی میبرید.موفق باشید.
بی تعارف...هرکی که بگه بهترین رشته فلان،بدترین رشته فلان ، بطور غیر مستقیم نشون میده که اون شخص هنوز به رشد عقلی نیاز داره.یه مملکت به همه چی نیاز داره.اگه هدف کسی خدمت باشه هیچ زمینه ای بد نیست.مهم ملاکِ بد یا خوب بودنه.ببین ملاک چیه.عقل حکم میکنه ملاکت رو علاقه قرار بدی که در صورت پیروی از حکم عقلی ، همه رشته ها مقدس اند.چون هرجا علاقه باشه،راه برای پیشرفت و نبوغ بازه.با کمی تأمل به صحت حرف من پی میبرید.موفق باشید.
تو چرا عصبانی هستی؟؟
ولی قشنگ گفتی دو خط آخر رو.
Betrayer
2008/8/03, 09:30 PM
فقط بدی صنایع اینه که کل علمشون از چهار ترم اول علوم پایه کمتره :biggrin:
persian_kb سبز
2008/8/03, 10:09 PM
بستگی به علاقه داره! اگرم به رشته ی خاصی علاقه نداری همه ی رشته ها برابر میشن دیگه ، فقط پلیمر برابرتره!!!
اینده ی اقتصادیشم بدجور خوبه، تو سراسریام فقط تهران و امیر کبیر دارن ، پس متخصصاشم زیاد نیستن مثله عمران!!! هرچند عمران هیچوقت اشباع نمیشه انگار!!!!
estaji
2008/8/04, 09:57 PM
سلام بچه ها.
سلام دوست عزیز. تمام رشته ها آینده دارن، و این رو بدون شما باید موفقیت پیداش کنی آخه جلو روته و کافیه چشمارو خوب باز کنی.
رشته برق در هر مقطعی فقط به پشتکار و کنجکاوی و کار عملی داره حتی اگه یه دیپلمه برق هم باشی می تونی کار یه مهندس همه فن حریف و بکنی و بدا به حال یه مهندس برق که مهندس بشه و درآمد پایین تر از 2 3 میلیون داشته باشه
فقط مکانیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا به جوونه مرد م اطلاعاته چرند میدی تو ایران مگه چند تا مهندس برق هستش که حقوقشون 3میلیونه مهندسای برق شانس بیارن بیکار نمونن حقوق بالا پیش کش!!؟؟:mad::cool:
hamid66
2008/8/05, 10:48 AM
فقط بدی صنایع اینه که کل علمشون از چهار ترم اول علوم پایه کمتره :biggrin:
سلام
شما لطفا راجع به چیزی که ازش اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید.
ممنون.:gol:
persian_kb سبز
2008/8/05, 11:41 AM
سلام
شما لطفا راجع به چیزی که ازش اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید.
ممنون.:gol:
اقا خداییش دیگه خود صنایعی ها هم قبول دارن سخت ترین ترمشون ترم یکه دیگه
ولی واقعا رشته ی عالیه ایه
amir headary
2008/8/07, 07:34 PM
سلام
مهندسي صنايع بازار كارش بهتره
سلام لطفا بفرمائید : دلیلی هم برای گفته ی خود دارید؟
alibati
2008/8/07, 11:10 PM
اقا خداییش دیگه خود صنایعی ها هم قبول دارن سخت ترین ترمشون ترم یکه دیگه
ولی واقعا رشته ی عالیه ایه
حرف مفت باد هواست!
شما از صنایع چی میدونی که میگی درسهاشون مثل علوم پایه است!
خوبی صنایع توی دو مورد هست
یکی اینکه تمامی مهندسی ها باید زیر دست مهندسین صنایع کار کنن !
مثل خیلی رشته های دیگه لازم نیست برن صبح تا شب تو ساختمون پیش عمله و بنا وایسن
یا برن تو کارخونه کنار دست کارگرا وایسن پشت میز میشینن با یه ایده جدید سود کارخانه رو
چند برابر میکنن!
این یه موردش بود
دیگه اینکه رشته ای با انعطاف پذیری زیاد که هر روز نیاز بهش بیشتر میشه
یادتون باشه هر کارخانه ای که سوزنش گیر میکنه کف گیرش گیر میکنه
میره سراغ مهندس صنایع این خودش نشون دهنده اهمییت و جایگاه مهندسی صنایع هست
و...
ROZEHSEFID
2008/8/11, 02:55 PM
من برق خوندم (کنترل)تجربه شخصیم وانچه که از رشته های موجود میبینم اینه که اگر فاکتور تلاش وپشتکار و لوازم وبیسه رشته هارو فکر کنیم داشته باشی..
از نظر بازارکا رواقتصادی با کمترین مدرک:عمران- کامپیوتر-صنایع(که هردو بخش خصوصی ودولتی نیازمندند)مکانیک- متالوزی وبعد برق - ..مهندسی شیمی
از نظرادامه تحصیل خوب باز بستگی داره کدوم دانشگاهو بخوای اگر بخوای سراسری ادامه بدی
فکر میکنم مخابرات توبرق ظرفیت خیلی خوبی داره---مکانیکم بد نیست..اما صنایع شنیدم براسراسریش درصدهاش باید خیلی بالا باشه اما خوب صنایع از ازاد گرفته تا پیام نور......حضوریو وغیر حضوری به هر قیمتی میتونن خودشونو تو مقاطع بالاتر جا کنن..........................
در ضمن عقیدم اینه اگر کسی میخواد بره صنایع تا عنوان مهندسو یدک بکشه بهتر نره چون رشته های همردیفش تو مدیریت خیلی عالیتره هم بازارکارش و هم ادامه تحصیلش ...
khanom-mohandes
2008/8/27, 10:56 AM
فقط مکانیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا به جوونه مرد م اطلاعاته چرند میدی تو ایران مگه چند تا مهندس برق هستش که حقوقشون 3میلیونه مهندسای برق شانس بیارن بیکار نمونن حقوق بالا پیش کش!!؟؟:mad::cool:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::)
فونت از اين بزرگتر نديده بودم!!!!;):cool:
شوخي ميكنم :smile:
موفق باشيد:gol:
مجتبی دوستی
2008/8/30, 10:09 AM
[سلام به همه ی عزیزان میشه به من بگین یه رشته ی خوب که اینده ی شغلی خوبی داشته باشه کدومه
اینجا خیلی باحاله کاربرا بجای اینکه بیان به دوستمون کمککنن فکر میکنن اینجا محلیه واسه تعریف از رشتشون اما هیچکس فکرنمیکنه هر رشته ای تو یه چیزی انعطاف داره و از بقیه سرتره .......من مثال میزنم مهندسیه برق از این نظر عالیه چون سخترین رشتس و استعداد زیادی میخواد بخاطره همین تعداد فارغ التحصیلای کار بلدش کمن مهندسی مکانیک تعداد شغلایی که توش میتونه کار کنه بیشتر ار کل بقیه رشته هاس مهندسی صنایع تا هر وقت که شما بخواین بازار کار داره چون هیچ واحد کاری بدون اون معنی نداره و .....
واقعا برای کسایی که به اسم دفاع از رشته ی خودشون به یه رشته ی مهندسی دیگه توهین میکنن متاسفم با اینکار فقط شان رشتتونو کم میکنین
eriol1365
2008/8/30, 11:38 AM
[سلام به همه ی عزیزان میشه به من بگین یه رشته ی خوب که اینده ی شغلی خوبی داشته باشه کدومه
فقط شهرسازی ، رشته ای میان رشته ای و بسیار شیرین و مطمئنا خیلی پول ساز :D
elnazzzzz
2008/8/30, 01:20 PM
ميشه بگين كي خواسته كه تو اين تاپيك از رشته خودتون تعريف كنين؟
براي گمگ بهتره رشتتونو معرفي كنيد تا بقيم بتونن استفاده كنن.در ضمن دوست عزيز شما بايد ببيني استعدادت تو چه زمينه اي؟
تو شهر شما چقدر هر رشته بازار كار داره اينجوري كه نميشه نظر داد.
mrsplym007
2008/8/30, 09:14 PM
به نظر من .. پلیمر ... نه حالا چون رشته خودمه ها... نه... الان نیاز ایران به نیروی کار در رشته پلیمر زیاده.... دانشگاه های ارائه دهنده این رشته کمه....( نسبت به برق ..معماری.. مکانیک.. و...)
mrsplym007
ie student
2008/8/31, 09:11 PM
من می گم صنایع،نه به این خاطر که رشته ی خودمه،که نیاز امروز جامعه و کشورمونه و
حالا حالا ها جا داره برا اشباع شدن.یه رشته ی میان رشته ای که بسته به علاقه ی
شخصی،می شه جذب بازار کار شد.
در ضمن یاد بگیریم که کمتر به همدیگه توهین کنیم...
ناسلامتی ماها مهندسای جامعه مون هستیم :gol:;):gol:
امیر Amir
2008/9/01, 11:28 PM
دعوا نکنید فشار خون میگیرد مملکت مهندس فشار خونی نمخواد...
مهندسی باشه کوفت باشه.
هر چی خوندی به کار میاد...
به نظر من هر كس بياد يه پست خالي بده و شما فقط به پروفايل اون يه نگاه كنيد منظورش طرف و ميفهمي كه چه رشته اي منظورشه چون اينجا هر كسي رشته خودشو ميگه به نظر من اگه ميخوايي چنين نظر سنجي كني تاپيكي بزن كه هر كي از رشته اش خوشش نمياد بياد و نواقص اون رو بگه تا بهتر بتوني تصميم بگيري
valkano سبز
2008/9/02, 08:23 PM
ديگه تا وقتي عمران هست من نميدونم مقصود از اين بحثاي سر كاري چيه;)
Pleiades.Arch
2008/9/02, 09:02 PM
مهندسی باشه کوفت باشه.
اینو هستم! فقط این کلمه مهندسی کنارش باشه کافیه!:biggrin: با معماری خیلی خوب میشه پول درآورد.( اگه منظور از آینده دار ترین پول درآر ترین باشه!:surprised:)
sayrex
2008/9/02, 10:27 PM
با پتروشیمی بهتر میشه پول در اورد؟ یا عمران؟!
mm.salemi
2008/9/03, 08:45 AM
سلام به همه دوستان خوبم.
مرسی بابت همه نظراتی که دادین.
خوب یه چیز طبیعی که هر کی نسبت به رشته خودش تعصب و علاقه خاص و ویژه ای داره و مسلماً رشته خودشو برتر از سایر رشته ها میدونه.
من خودم مهندسی مکانیک میخونم و سال آخرم و اگه خدا کمکم کنه و شما دعام کنید 7 ترمه تموم می کنم.
به نظر من سخت ترین رشته های مهندسی اول برق ، بعد مکانیک ، بعد صنایع و ...
اگه باور ندارین پیشنهاد می کنم که نظر سنجی بزارین و هر کس نظر خودشو بگه.
البته واسه اینکه هر کی نیاد و رشته خودشو بگه این شرط رو میزاریم که رشته ای به جز رشته تحصیلی خود رو بگین.
موفق باشید/
mm.salemi
2008/9/03, 08:47 AM
با پتروشیمی بهتر میشه پول در اورد؟ یا عمران؟!
سلام دوست عزیز.
به نظر من در شرایط فعلی توی کشور ما با پتروشیمی بهتر میشه پول درآورد اما سختی کارش از عمران بیشتره. رک بگم دوتاش میشه اما بستگی به تلاشت و زحمتی که میکشی داره.
موفق باشی.
mm.salemi
2008/9/03, 08:56 AM
سلام دوست عزیز . شما حق توهین به هیچ رشته ای ندارین.
همه رشته ها خوبند، این ما هستیم که با ضعف و قوت خودمون تعیین کننده ایم. یادت نره دوست عزیز.
موفق باشی.
ROBOTICS
2008/9/03, 09:03 AM
سلام به همه دوستان خوبم.
مرسی بابت همه نظراتی که دادین.
خوب یه چیز طبیعی که هر کی نسبت به رشته خودش تعصب و علاقه خاص و ویژه ای داره و مسلماً رشته خودشو برتر از سایر رشته ها میدونه.
من خودم مهندسی مکانیک میخونم و سال آخرم و اگه خدا کمکم کنه و شما دعام کنید 7 ترمه تموم می کنم.
به نظر من سخت ترین رشته های مهندسی اول برق ، بعد مکانیک ، بعد صنایع و ...
اگه باور ندارین پیشنهاد می کنم که نظر سنجی بزارین و هر کس نظر خودشو بگه.
البته واسه اینکه هر کی نیاد و رشته خودشو بگه این شرط رو میزاریم که رشته ای به جز رشته تحصیلی خود رو بگین.
موفق باشید/
سخت ترین رشته مهندسی بدون شک مهندسی رباتیک هست
رباتیک = برق + مکانیک
اگر هنوز شک دارید به لینک های پایین مراجعه کنید
آشنایی با رشته ی مهندسی رباتیک (http://robot.freeforums.org/topic-t316.html)
مشخصات کلی برنامه و سرفصل دروس دوره ی کارشناسی مهندسی رباتیک (http://robot.freeforums.org/topic-t535.html)
چارت مهندسی رباتیک (http://robot.freeforums.org/topic-t2.html)
سخت ترین رشته از دید من مکانیکه:cool: ولی رشته ای که هم الان بازار کارش خوبه هم تنوعش بیشتره هم بیشتر به مکانیک نزدیکه و از اون آسون تره ، صنایع است. نه به خاطر اینکه رشته ی خودمه، به خاطر توضیحی که در بالا دادم:smile: آخه من دوست داشتم معماری قبول شم ولی خوب نشد دیگه ؛ ولی الان از رشته ای که قبول شدم راضیم و خدا رو شکر میکنم:victory:
rezvani_a1
2008/9/03, 05:35 PM
رشته مهندسی صنایع در حال اشباع شدن کامله دوست عزیز. دانشگاه آزاد از یک طرف. دانشگاه پیام نور از یک طرف تازگی ها هم دانشگاه فراگیر پیام نور هم اومده مهندسی صنایع درس میده عجب بازار کاری میشه:razz:.
به نظر من عمران بهترین و تاپ ترین رشته مهندسی و بازار کاره خوب و میشه خوب در این رشته ترقی کرد.:D
rezvani_a1
2008/9/04, 10:54 PM
رشته مهندسی صنایع در حال اشباع شدن کامله دوست عزیز. دانشگاه آزاد از یک طرف. دانشگاه پیام نور از یک طرف تازگی ها هم دانشگاه فراگیر پیام نور هم اومده مهندسی صنایع درس میده عجب بازار کاری میشه:razz:.
به نظر من عمران بهترین و تاپ ترین رشته مهندسی و بازار کاره خوب و میشه خوب در این رشته ترقی کرد.:D
البته اینو هم یاد آور شم رشته مهندسی برق گرایش قدرت هم بازار کارش و هم ازنظر درآمد میشه روش حساب کرد:smile:;)
sayrex
2008/9/04, 11:28 PM
به نظرتون عمران...بازارش اشبا نشده؟؟:confused:
ROBOTICS
2008/9/05, 09:49 AM
به نظرتون عمران...بازارش اشبا نشده؟؟:confused:
با این که رشته ام عمران نیست ولی این را می دونم
تا یک کشور جهان سوم شناخته می شود بازار کار مهندسی عمران هیچگاه اشباع نمی شود
حتا اگر خروجی تمام ظرفیت دانشگاه ها عمران باشد چون ایران جهان سوم است اشباع نمیشه
ROBOTICS
2008/9/05, 09:52 AM
سخت ترین رشته از دید من مکانیکه:cool: ولی رشته ای که هم الان بازار کارش خوبه هم تنوعش بیشتره هم بیشتر به مکانیک نزدیکه و از اون آسون تره ، صنایع است. نه به خاطر اینکه رشته ی خودمه، به خاطر توضیحی که در بالا دادم:smile: آخه من دوست داشتم معماری قبول شم ولی خوب نشد دیگه ؛ ولی الان از رشته ای که قبول شدم راضیم و خدا رو شکر میکنم:victory:
به شما هم توصیه می کنم حداقل لینک سوم را نگاه بیاندازی تا معنی سختی رشته را به فهمی
رباتیک = برق + مکانیک
آشنایی با رشته ی مهندسی رباتیک (http://robot.freeforums.org/topic-t316.html)
مشخصات کلی برنامه و سرفصل دروس دوره ی کارشناسی مهندسی رباتیک (http://robot.freeforums.org/topic-t535.html)
چارت مهندسی رباتیک (http://robot.freeforums.org/topic-t2.html)
sayrex
2008/9/05, 10:41 AM
با این که رشته ام عمران نیست ولی این را می دونم
تا یک کشور جهان سوم شناخته می شود بازار کار مهندسی عمران هیچگاه اشباع نمی شود
حتا اگر خروجی تمام ظرفیت دانشگاه ها عمران باشد چون ایران جهان سوم است اشباع نمیشه
میشه ربطش رو هم بگی
اینکه چه ربطی به جهان 3 وم بودن داره؟
haji2008_namaz
2008/9/08, 03:39 PM
با سلام این موفقیت را به شما تبریک عرض میکنم رشته بسیار خوبی میباشد مخصوصا گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستمها خدا نگهدار شهاب شاه حسینی فرد 09102008815:):):):):biggrin::biggrin::biggrin:
ie student
2008/9/17, 05:54 PM
كي گفته صنايع اشباع شده،حالا حالاها جا براي پيشرفت داره.ضمنا هرچقدرم اشباع بشه
خود صنايع روو عشقه،از خيلي از رشته ها،رشته تره ;)
آزاده رحمانی
2008/9/17, 07:22 PM
رشته زیاد مهم نیست اگه آدم پشتکار داشته باشه تو هر زمینه ای موفق می شه ;)
mahanz
2008/9/18, 02:10 AM
ولی ادم مهندسی آبیاری گیاهان دریایی بخونه خیلی بهتر از اینه که مهندسی ابیاری درخت های گلابی بخونه متوجه شدین که.چون اصولا من مدیریت صنعتی رو بختر از بعضی رشته ها میدونم
Keivan Keihanipour
2008/9/18, 11:19 AM
دوستان احساس میکنم در این تاپیک بعضی از اعضا بهجای پاسخگویی و بیان نظراتشون دارن به همدیگه و رشتههای دیگران بیاحترامی می کنن!
بهتره بپرسیم که آیندهدارترین شخص کیه؟ نه آیندهدارترین رشته!
همهی رشتهها برای ساختن آینده هستند و همه با هم ارتباط تنگاتنگ دارند و وابسته به هم.
پس خواهش میکنم باعث کدورت خاطر همیدگه نشیم!
همه به همه برای داشتن آینده احتیاج داریم. و بدن شک این احترام هست که باقی میمونه و آیندهدار هست....
آینده برای تمام رشتههای آکادمیک هست به شرط ارتباط صحیح با تمام انسانها.
حمیدengineer
2008/9/19, 10:41 PM
فکر کنم نون دار ترین رشته معماریه بعد میشه عمران و مکانیک رو اورد
رشته هایی مثل صنایع و مدیریت ها ول معطلن
aria80
2008/9/19, 11:43 PM
;);););););)
عزیزم هر رشته ای که به منابع تامین انرژیهای نو ربط داره ... .
;);););););)
به نظر من رشته هایی مثل ژنتیک و یا بیوتکنولوژی که هنوز توی کشورمون به جای واقعیشون نرسیدن و علم جدید هست در آینده بیشتر مورد استقبال مردم و بازار کار خواهند شد .
.MosTaFa.
2008/9/20, 01:58 PM
ولی ادم مهندسی آبیاری گیاهان دریایی بخونه خیلی بهتر از اینه که مهندسی ابیاری درخت های گلابی بخونه متوجه شدین که.چون اصولا من مدیریت صنعتی رو بختر از بعضی رشته ها میدونم
مگه شما صنايع مي خونين كه مي گين به درد نمي خوره :exclaim::exclaim::exclaim::exclaim:
لطفا در مورد چيزي اظهار نظر كنين كه اونو بشناسين :exclaim::exclaim::exclaim::exclaim:
مهندسي صنايع خيلي هم رشته خوبيه ، ولي متاسفانه بعضيا نمي خوان قبول كنن. دليلش هم خودشون بهتر مي دونن
nafis_kh
2008/9/20, 02:38 PM
;)من فکر می کنم رشته نقشه کشی صنعتی در حال حاظر بازار کار خوبی داره
agreen_heart
2008/9/20, 03:00 PM
عمران كدوم گرايشش بهتره؟
Mahl@.E
2008/9/22, 10:55 AM
به نظر من برای موفقیت باید چند تا پارامتر رو در نظر گرفت
اول از همه علاقه و ببینید نیاز روز جامعه چی هست
بعد اینکه فرد تا چه حد پشتکار داره و می خواد موفق بشه
ما الان تو جامعه می بینیم که در هر رشته ای متخصص های خوبی داریم تقریبا به تمام مهندسی ها هم نیاز داریم چون اون فرد خواسته موفق بشه و تلاش کرده پس موفق شده هیچ کس نمی تونه برای فرد دیگه ای آینده ای رو مشخص کنه چون خصوصیات فردی اشخاص متفاوت هست و یه نسخه برا تمام افراد نمی تونه درمان باشه
من دانشجوی سال سوم فناوری اطلاعات هستم و نسبتا تو رشته خودم بهترینم چون خیلی خیلی تلاش کردم برای رسیدن به این جایگاهم تلاش زیادی کردم پس می شه نتیجه گرفت آدم ها با پشتکار به هر مقطعی می خوان می رسن
elham69
2008/9/22, 12:31 PM
;) به نظر من برق مخابرات بهتره:)
ind.eng
2008/9/22, 12:42 PM
اونی که ول معطله است شمایی هستی که اداب صحبت بلد نیستی
بعد هم عمرانی ها فعلا بیکارند خیلی شانس بیارن برن وایسن شهرداری کار کنند
کارهایی مثل نظارت به جدول کشی یا بهسازی پیاده رواها
peji_pejo
2008/9/22, 04:04 PM
:biggrin:;);)سلام بچه خودتون میدونید دیگه
فقط مکانیک.......................:gol:
آینده دارترین!!! خب اگه بخوایم به رشته هایی اشاره کنیم که تا الان در کشور ما شرایط مناسبی نداشته اند ولی آینده ی خوبی رو میشه واسشون پیش بینی کرد، به رشته ای مثل IT می رسیم. فقط مشکل این جاست که این آینده هه کی هست؟! من خودم به مکانیک و عمران بیش از بقیه علاقه داشتم و خوشبختانه با رتبه ای که داشتم دستم کاملا باز بود. به هر حال با کلی تحقیق و بررسی شرایط خودم، تصمیم گرفتم. من یک نفر بیکار در رشته هایی مثل عمران، مکانیک ، برق و صنایع نمی شناسم و فکر نمی کنم که مشکل در این باشه که می تونن به راحتی شاغل بشن یا نه!
Sharif_
2008/9/23, 06:43 PM
:whistle:
r.saki1981
2008/9/23, 07:33 PM
سلامبه همه مخصوصا برقیا از نظر کری خوندن فقط برق.از نظر کار برق خوبه تو ایران.از نظر گستردگی و زمینه های پیشرفت برق خوبه باز.ولی بدیش یا خوبیش فعلا اینه که نخبه زیاده تو برق باید زرنگم باشی خیلی.اگه برق بخونی خود به خود تیز بینم میشی. تو خارج هم رشته R & D )یا science engineer خوبه.اینم بگم برق از بقیه رشته هام سخت تره نسبتا.
آب کلا مایع حیاته و بیشتر انرژیا با بودن اب تامین می شه و چون ایران تا الان پیشرفت زیادی در زمینه اب و کشاورزی نداشته و با کمبود اب مواجه شده تازگیا خیلی زیاد به رشته کشاورزی اب بها میدن. در اینده ای نزدیک این رشته خیلی بیشتر از الان کار داره .;)
شما هنوز معنی صنایع رو نمیدونین که اینطور قضاوت میکنین:mad:
artemiss
2008/9/25, 10:18 PM
عزیزم اگه رشته ای رو انتخاب کنی که بهش علاقه نداشته باشی پر در آمد ترین و بهترین رشته هم باشه نمی تونی توش موفق شی
البته به جز علاقه استعداد هم اهمیت داره
خیلیا هم اول یه رشته انتخاب می کنن بعدا بهش علاقه مند میشن
ممکنه هم اینجوری نباشه
در واقع علاقه= پیشرفت و موفقیت و عدم علاقه، طبعا" برعکس...
اما رشته های پر درآمد که از همه نظر خوبن به نظر من مکانیک سیالات، عمران، معماری، صنایع و امثال
اینا می تونن باشن
اما خیلی وقتا هم برعکسه، یه نفر مثلا ادبیات می خونه(قصد توهین ندارم، مثاله) بعد از اینکه فارق التحصیل می شه می ره ویراستار میشه و کلی هم در آمد داره...
اما در کل بهتره با افراد با تجربه مشورت کنی
اینجا هرکس تبلیغ رشته خودشو می کنه و مسلما" نمی تونه راهنمای مناسبی برات باشه
پرندیس
2008/9/26, 03:44 PM
چرا هر کی اینجا می رسه از رشته خودش تعریف می کنه.....مگه شماها شانسی از رو رتبه وارد رشته هاتون نشدین؟؟؟؟مملکت به همه رشته ها احتیاج داره........هر رشته ای به جای خویش نیکوست....بیاین دنبال پیشبرد رشته هامون باشیم.....موید باشید
اینجا هرکی هر رشته ایو میخونه میتونه اطلاعات بده . هدفمونم اشنایی دیگران با رشته های مختلف پس هرکی می تونه در باره ی رشته ی خودش نظر و اطلاعات بده. فقط نباید به هیچ رشته ای توهین کرد. وگرنه این نظر همه ست که معماری و عمران و مکانیک و برق اگه خوب درس بخونیم حتما کار داریم ولی در هر رشته ای کار خوب پیدا می شه.
آینده دارترین رشته از نظر من IT گرایش شبکه های کامپیوتری است. نه اینکه چون خودم رشتم کامپیوتر هست میگم نه تو استرالیا و سایر کشورها حرف اول رو میزنه هم تو ایران آینده داره هم تو کشورهای دیگه.اگه واقعا درس خوندن رو دوست داشته باشی این رشته میتونه راضیت کنه.عالیه.:smile:
yasamin_honey_00
2008/12/11, 10:52 AM
منم با پرندیس موافقم ،تو هر رشته ای اگه بخوای موفق میشی ولی بعضی رشته ها مثل زمین شناسی در ایران زیاد شناخته نشده اما رشته خیلی جالبیه و به امید یه بازار کار خوب برا این رشته...
Amoo Mohsen
2009/1/02, 01:51 PM
آینده دارترین رشته از نظر من IT گرایش شبکه های کامپیوتری است. نه اینکه چون خودم رشتم کامپیوتر هست میگم نه تو استرالیا و سایر کشورها حرف اول رو میزنه هم تو ایران آینده داره هم تو کشورهای دیگه.اگه واقعا درس خوندن رو دوست داشته باشی این رشته میتونه راضیت کنه.عالیه.:smile:
کاملا حق با شماست ، الان توی استرالیا به همه مهندسای آی تی خیلی راحت اقامت میدن ، توی کانا دا هم به متخصصین کامپیوتر و الکترونیک و . . .
ولی ممکن نیست آی.تی در ایران آینده ای داشته باشه . . .
MEOM66
2009/1/02, 02:13 PM
کاملا حق با شماست ، الان توی استرالیا به همه مهندسای آی تی خیلی راحت اقامت میدن ، توی کانا دا هم به متخصصین کامپیوتر و الکترونیک و . . .
ولی ممکن نیست آی.تی در ایران آینده ای داشته باشه . . .
منم با پرندیس موافقم ،تو هر رشته ای اگه بخوای موفق میشی ولی بعضی رشته ها مثل زمین شناسی در ایران زیاد شناخته نشده اما رشته خیلی جالبیه و به امید یه بازار کار خوب برا این رشته...
اینجا هرکی هر رشته ایو میخونه میتونه اطلاعات بده . هدفمونم اشنایی دیگران با رشته های مختلف پس هرکی می تونه در باره ی رشته ی خودش نظر و اطلاعات بده. فقط نباید به هیچ رشته ای توهین کرد. وگرنه این نظر همه ست که معماری و عمران و مکانیک و برق اگه خوب درس بخونیم حتما کار داریم ولی در هر رشته ای کار خوب پیدا می شه.
چرا هر کی اینجا می رسه از رشته خودش تعریف می کنه.....مگه شماها شانسی از رو رتبه وارد رشته هاتون نشدین؟؟؟؟مملکت به همه رشته ها احتیاج داره........هر رشته ای به جای خویش نیکوست....بیاین دنبال پیشبرد رشته هامون باشیم.....موید باشید
عزیزم اگه رشته ای رو انتخاب کنی که بهش علاقه نداشته باشی پر در آمد ترین و بهترین رشته هم باشه نمی تونی توش موفق شی
البته به جز علاقه استعداد هم اهمیت داره
خیلیا هم اول یه رشته انتخاب می کنن بعدا بهش علاقه مند میشن
ممکنه هم اینجوری نباشه
در واقع علاقه= پیشرفت و موفقیت و عدم علاقه، طبعا" برعکس...
اما رشته های پر درآمد که از همه نظر خوبن به نظر من مکانیک سیالات، عمران، معماری، صنایع و امثال
اینا می تونن باشن
اما خیلی وقتا هم برعکسه، یه نفر مثلا ادبیات می خونه(قصد توهین ندارم، مثاله) بعد از اینکه فارق التحصیل می شه می ره ویراستار میشه و کلی هم در آمد داره...
اما در کل بهتره با افراد با تجربه مشورت کنی
اینجا هرکس تبلیغ رشته خودشو می کنه و مسلما" نمی تونه راهنمای مناسبی برات باشه
شما هنوز معنی صنایع رو نمیدونین که اینطور قضاوت میکنین:mad:
آب کلا مایع حیاته و بیشتر انرژیا با بودن اب تامین می شه و چون ایران تا الان پیشرفت زیادی در زمینه اب و کشاورزی نداشته و با کمبود اب مواجه شده تازگیا خیلی زیاد به رشته کشاورزی اب بها میدن. در اینده ای نزدیک این رشته خیلی بیشتر از الان کار داره .;)
سلامبه همه مخصوصا برقیا از نظر کری خوندن فقط برق.از نظر کار برق خوبه تو ایران.از نظر گستردگی و زمینه های پیشرفت برق خوبه باز.ولی بدیش یا خوبیش فعلا اینه که نخبه زیاده تو برق باید زرنگم باشی خیلی.اگه برق بخونی خود به خود تیز بینم میشی. تو خارج هم رشته R & D )یا science engineer خوبه.اینم بگم برق از بقیه رشته هام سخت تره نسبتا.
دوستان عزییییییییییییز من
اینا همش شعره
رشته چه از نظر پرستیژ مهندسی / آینده کاری / تنوع شغلی/و....خلاصه کلام از همه نظر فقط چی؟؟؟؟؟
فقط ساخت و تولید
حالا خود دانید
متالیک
2009/1/02, 02:39 PM
فناوری اطلاعات یا کامپیوتر
برق و هر چی به برق گرایشی داشته باشه.;)
مهرداد.ک
2009/1/14, 07:27 PM
سوال اصلا روشن نیست. آینده دارترین از چه نظر و در کجا و منظور از آینده دار بودن چیه؟(درآمد؟، نیاز روزافزون صنعت به اون رشته؟، افزایش گرایش به اون رشته؟، اهمیت اون در پیشرفت تکنولوژی؟و...)
هر جامعه ای مولفه ها و نیازهای خودشو داره. و اضافه کنم که رشته های مختلف رو فقط میشه از نظر میزان گرایش و علاقه مندی عمومی مردم به اونها رتبه بندی کرد.
در ایران چون پدیده خارق العاده ای چون کنکور وجود داره و رتبه اون در انتخاب رشته دانشگاهی شرط اصلیه، در نتیجه یه رتبه بندی کاذب بین رشته ها به وجود اومده و انتخاب رشته بیش تر بر اساس رتبه کنکور و نه علاقه مندی دانشجو صورت میگیره و همین باعث شده حداقل 40 درصد از دانشجوها بعد از انتخاب رشته و ورود به دانشگاه نسبت به رشتشون ابراز بی علاقگی کنن.
با وجود موجودی مانند کنکور، اکثر انتخاب ها بر اساس رتبه انجام میشه. تازه در خیلی از موارد موسسه ها و آموزشگاه های نون به نرخ روز خور که بحمدالله تعدادشونم روز به روز بیشتر میشه از طریق نرم افزارهای انتخاب رشته! بدون در نظر گرفتن علایق و سلایق داوطلب و فقط با داشتن وضعیت قبولی های سال های گذشته اقدام به انتخاب رشته می کنن و خوب اون شخص باید خوشحال باشه که با اینکار جزء آخرین نفرات اون رشته در یه دانشگاه خاصه و رتبه اش اصطلاحا نسوخته!!
پس عجیبه که دوستانی که بیشترشون با این شیوه مضحک انتخاب رشته کردن و بعد مجبور شدن که رشتشونو که یه عمر باهاش سر و کار دارن، دوست داشته باشن، میان و اینجوری از رشته شون دفاع می کنن.
در ایران اون اولین دانشجوهای مهندسی به ترتیب اینجوری انتخاب رشته کردن و این ترتیب تا وقتی کنکور هست تا الی ماشاء الله تغییر نخواهد کرد:
برق-مکانیک-کامپیوتر-عمران-...
البته رشته هایی هم مثل IT بعدا شکل گرفتن که اونها هم می رن کنار مادراشون! مثلا الان ترتیب اینجوریه:
برق-مکانیک-کامپیوتر-IT-عمران-...
مهرداد.ک
2009/1/14, 08:46 PM
سلام دوست عزیز!
البته باید بگم رشته ای که شما از اون گفتین مهندسی مواده که در مقطع کارشناسی دارای سه گرایش متالورژی صنعتی، متالورژی استخراجی و سرامیک هست.
"متالورژی" نام قدیمیه این رشته است که از چندین سال قبل و با گسترش فعالیت در زمینه مواد غیرفلزی به "مهندسی و علم مواد" تغییر نام داده.
می دونم که شما هم اینو می دونید، فقط خواستم کسایی که اطلاعی از این رشته ندارن با اسم جدید اون آشنا بشن.
بله، در ایران همه چی برعکسه و عجیبه که به رشته های علوم پایه و رشته مهندسی مادری مثل مهندسی مواد توجه نمیشه.
Nazanin F
2009/1/17, 01:07 PM
به نظر من نمیشه گفت کدوم رشته آینده دارتره .
اگر به یک رشته واقعا علاقه داشته باشی . خوب پی گیرش باشی و تلاش کنی و خوب یادش بگیری . آینده شغلی خوبی در اون رشته خواهی داشت و در اون رشته به موفقیت می رسی .
هر کسی رشته خودش و یا اطرافیانش که به نظرشون بهترین رشته میاد رو میگه .
اما کسایی هستند که فارغ التحصیل رشته های خیلی سختی هستند که واسه قبولی تو دانشگاه تراز بالایی هم دارند ؛ اما الان هیچی از رشتشون بلد نیستند و رفتن دنبال کارهایی که به رشته اشون مربوط نیست و درش تخصص ندارند .
هر آدمی یه سری خصوصیات ، استعدادها و روحیاتی داره . نمی تونی بگی چون فلانی در فلان رشته موفق شده و شغل خوبی داره . منم اگه برم اون رشته ؛ همین طور میشه .
مثلا : من معماری می خونم . هم با روحیاتم سازگاره . هم از قبل توی نقاشی ، طراحی ، عکاسی ، هندسه و .... استعداد داشته ام . اگه می رفتم مثلا برق یا کامپیوتر و یا مکانیک که خیلی درسهای خشکی داره ؛ دیوونه می شدم . مطمئنم اصلا نمی تونستم نمره های خوبی توی درسهام بیارم و تو رشته ام موفق باشم. چون اصلا رشته های مثل برق و کامپیوتر و مکانیک و .... با روحیات من سازگار نیست .
در مورد هر رشته ای هم که میخواید برید و بهش علاقه دارید تحقیق کنید . نه اینجوری . اول رشته های مورد علاقه ات رو پیدا کن . بعد از دانشجویان اون رشته ؛ در مورد درسهایی اون رشته و کارهایی که سر کلاس انجام میدن بپرس . تا رشته ات رو درست انتخاب کنی.
zareei_ph
2009/1/18, 12:18 PM
:gol:با احترام به برق قدرت و باز هم با احترام --IT
عرض ارادت به همه بر و بچه های برقی!:D
aryana.sh
2009/3/23, 08:09 PM
صنایع:gol:
artmiss
2009/3/24, 12:17 AM
بستگی داره آینده داریو تو چی ببینی ، هر رشته ای اگه توش موفق باشی آینده خوبی برات داره
@ RESPINA @
2009/3/24, 12:28 AM
عمران آخه ساخت و ساز همیشه هستش
kurosh parsa
2009/3/24, 12:34 AM
http://www.mahshar.com/norouz/khahesh
نظر سنجی سازمان ملل در مورد درج نوروز در تقویم بین المللی به عنوان یک روز جهانی تا الان فقط 200000هزار نفر ثبت شده، سریع اقدام کنید و به دیگران هم یا آوری کنید.
برای ثبت نوروز در تقویم سازمان ملل امضا نمایید.
لطفا:gol::gol::gol::gol:
sahark
2009/3/24, 12:56 AM
به نظر من این بستگی به خود فرد داره و هر رشته ای می تونه آینده خوب داشته باشه یا آینده بد!!!!
parisa_1366
2009/3/24, 01:02 AM
به نظر من معماری و عمران تا عمر داری رو بورسن.:w28:
چون زمین خدا هم تموم بشه بازم میتونیم بریم به فلک
در کل عالیه :w18:
mohandeseit
2009/3/24, 11:26 AM
سلام. با احترام به همه ي رشته ها1-مهندسي IT.........بقيه را هم شما بگيد.فقط سه تا
tafakor
2009/3/24, 12:05 PM
جالب گفتين.موافقم نيايا به درد نمي خوره:biggrin:
tafakor
2009/3/24, 12:15 PM
جالب گفتين.موافقم نياي معماري ها به درد نمي خوره:biggrin: اما اگه دوستش داري بهترين رشتس
hossein1320
2009/3/25, 01:20 AM
یه کم در مورد معماری توضیح می دین؟
mohandeseit
2009/3/25, 10:28 AM
سلام به همه ي دوستان.چرا كسي نيومده نظر بده،زودتر بجنبيد لااقل از رشته ي خودتون دفاع كنيد.
sahar a
2009/3/26, 09:47 AM
فقط معماری
من هر چی مهندس معمار دیدم اینده شان خیلی خوبه
حتی از عمرانیا بهتر:w14:
nargil
2009/3/26, 10:48 AM
سلام به همه ي دوستان.چرا كسي نيومده نظر بده،زودتر بجنبيد لااقل از رشته ي خودتون دفاع كنيد.
رشته IT كه دفاعيه نمي خواد عزيزم همه مي دونن اگه ايران يه دولت الكترونيك بشه سوگليشIT مي شه
به اميد ان روز :w27:
kurosh parsa
2009/3/26, 01:15 PM
فقط معماری
من هر چی مهندس معمار دیدم اینده شان خیلی خوبه
حتی از عمرانیا بهتر:w14:
خوشم میاد همه اعتراف میکنن عمران چه جیگرییه.مرسی:w36::w30::w27:
عمران یعنی اینده
ala-engineer
2009/3/27, 11:22 AM
من هم با پريسا موافقم چون عمران و معماري رشته هايي هستن كه تا وقتي بشر روي اين كره يا حتي كره ي ديگه اي بخواد زندگي كنه بهشون احتياج داره!;)البته نبايد فراموش كرد كه: اولين شرط ورود به هر رشته اي علاقه است:smile:
.Hooman
2009/3/27, 11:34 AM
مکانیک مادر تمام رشته های مهندسیه
نابغه ها و نفرات برتر کنکور همیشه مکانیک را انتخاب میکنند و همچنین علمیه که انتها نداره
;)
farizin
2009/3/27, 12:31 PM
توصیه اول من...اون رشته ای رو برو که مورد علاقه ات باشه
توصیه دوم : اگه ریاضیت قوی نیست سمت رشته های مهندسی برق و مکانیک اصلا نیا
توصیه سوم : برای معماری تلفیقی از هنر و تجسم 3 بعدی میخواد اگه تو هندسه مشکل داری نرو طرفش
------------
اما راجع به رشته برق که دیگه نیازی به توصیف من نداره، الان هر وسیله ای رو میبینی ، اکثرا به نوعی رد و پای علم برق توش هست.ولی مکاترونیک رشته جالبیه:)چون ترکیب الکترونیک + مکانیک + فن اوری اطلاعات هست:gol:
سلام.به نظر من ادم تو هر رشته ای که علاقه داشته باشه پس موفق میشه و اینده خوبی هم داره.پس ببین به چی بیشتر از همه علاقه داری.من خودم فقط معماری میخواستم و فقط هم معماری رو انتخاب کردم.معماری تلفیقی از هنر، ریاضیات، هوش و سلیقست.اگه واقعا توی این رشته تلاش کنی اینده خوبی داره.
sh1990
2009/3/27, 03:20 PM
فقط مهندسی نفت...هم کلاس داره...هم خیلی خاصه...هم وضعمون توپه توپه...هم عشقه...هم اینکه مثه رشته های دیگه مهندسی اشباع نشده!!!! البته کار هر کسی هم نیست!!!! کارت تو این رشته حرفه ای بشه وضعت عالیه!!!
راستی شما مهندس نفت بیکار یا بی پولی سراغ دارید؟؟؟:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
اینم بگم که اگه از دانشگاه سراسری باشی که فوق العاده است!!!!!!!!! و کار پیدا کردنت تضمینی!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
کشورایی مثه کانادا هم تو هوا می برنت....البته به عرضه ات ربط داره باید فوق العاده باشی!!! فوق العاده!!! اون وقت همه چی حله!:king::king::king:
پس 3انتخاب من:
1.مهندسی نفت
2.مهندسی نفت
3.مهندسی نفت
:w11::w11::w11::w11:
mohandeseit
2009/3/27, 05:27 PM
سلام به همگي.به دوستاتون بگين بيان نظر بدن تا تاپيك خيلي خوبي بشه.با تشكر از همگي
milad.ebadi
2009/3/27, 05:58 PM
سلام.
من خودم تو انتخاب رشته،اشتباها وارد رشته ی معماری شدم.انتخابهام اول مهندسی نفت،بعدش پلیمر،پتروشیمی،برق،مکانیک بود.قبل از ورود به دانشگاه هم می گفتم بعد از یه ترم حتما تغییر رشته میدم.اما وقتی اومدم معماری دیدم واقعا معماری یه چیز دیگست!
وقتی میدیدم کاردانی های معماری دانشکدمون تو دوران دانشجویی سالی4-5 میلیون درآمد دارن به خودم که کارشناسی می خوندم امیدوار شدم.همچنین وقتی میدیدم اساتیدمون اگه میلیاردر نباشن ملیونرن!
اکثرا هم فنی اند هم هنرمند.از اکثر علوم سر در میارن.
همیشه گفتن معماری اقیانوسیست به عمق یک وجب چون با اکثر علوم سر و کار داره حتی اگه خیلی مختصر هم باشه..
معماري پس از زبان مهم ترين بستر براي بروز هر فرهنگ است
معماري است که انسان ها را متمدن مي سازد و تمدن يک بشر را مي توان در معماري آن يافت
آرشیتکت بودن خیلی کلاس داره.
هیچ فارغ التحصیل معماری نمی تونه بگه کار نیست مگر این که بی سواد باشه!
ادامه تحصیل خارج از کشورش هم خوبه.
معماری رشته ای که خدا واسه بنده هایی که خیلی دوسشون داره آفریده
و در آخر:
تنها چیزی که نمی تونن از چین وارد کنن ساختمونه!!!
حالا قضاوت با خود شما:smile:
.
alisafavieh
2009/3/28, 06:39 AM
همیشه گفتن معماری اقیانوسیست به عمق یک وجب چون با اکثر علوم سر و کار داره حتی اگه خیلی مختصر هم باشه..
.
تا اونجایی که من شنیدم این تعریف برای صنایع هستش...
و در آخر:
.
اینو باحال اومدی !!!
نظر من اینکه که تنها چیزی که برای موفق بودن لازمه علاقه و پشتکاره. فقط همین.
مستانه.ع
2009/3/28, 07:58 PM
همونجور که همه ی بچه ها گفتن علاقه شرط اوله
اما معماری یه چیز دیگس.من خودم دوستام برق IT و شیمی میخوننونه اینکه راضی نباشن اما خب لذت نمیبرن....عوضش ما تنها کاری که میکنیم لذت بردن از رشته ی توپ و باحالمونه که اصلا تک بعدی نیست که خستت کنه خیلا متنوع و مفرحه آینده هم که خب همه میدونن آرشیتکت جماعت پولدارن:D.............
توصیه اول من...اون رشته ای رو برو که مورد علاقه ات باشه
توصیه دوم : اگه ریاضیت قوی نیست سمت رشته های مهندسی برق و مکانیک اصلا نیا
توصیه سوم : برای معماری تلفیقی از هنر و تجسم 3 بعدی میخواد اگه تو هندسه مشکل داری نرو طرفش
------------
اما راجع به رشته برق که دیگه نیازی به توصیف من نداره، الان هر وسیله ای رو میبینی ، اکثرا به نوعی رد و پای علم برق توش هست.ولی مکاترونیک رشته جالبیه:)چون ترکیب الکترونیک + مکانیک + فن اوری اطلاعات هست:gol:
فقط علاقه آینده رو رقم میزنه!!!
حتی اگه یه دیپلمه باشی اما فکرت کار کنه و به چیزی علاقه مند باشی و تلاش کنی حتما بهترین آینده را خواهی ساخت!
اما خودمونیما برق یه چیز دیگه است!:)
.payam
2009/3/29, 02:44 AM
فقط صنايع........................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................
بازم برا تا کید بیشتر اومدم که بگم معماری عشقههههههههههههههههههه
ala-engineer
2009/3/29, 09:17 PM
ميبخشيد دوستان اگه كسي بخواد از اين تاپيك براي انتخاب رشته استفاده كنه :w34:شك ندارم كه گيج ميشه!!!! :confused:
milad.ebadi
2009/4/07, 05:16 PM
این تاپیک هواداران رشته ی معماری رو چندین برابر میکنه!چون واقعا واسه آینده دار بودنش استدلال های منطقی ای ابیان شده و به دور از خود ستاییه!!!!;)
niloo_sh.sh
2009/4/07, 05:21 PM
خوب حالا که هرکی هرکیه منم میگم ÷تروشیمی
m0nire
2009/4/08, 01:25 PM
خوب مسلما وقتي معماري هست ديگه بقيه رشته ها حرفي واسه گفتن ندارن.معماري هنر ،تفكر،استعداد،سليقه همه چيز رو با هم داره.البته بهتون توصيه ميكنم بدون علاقه واردش نشين چون از كاراي سختش جا مي خورين و كم ميارين.
m.foroughi
2009/4/08, 01:44 PM
سلام بچه ها.
فقط مهندسي صنايع
vahid_loobof
2009/4/08, 02:25 PM
به نظر من بهترین رشته کارامدترین پولسازترین رشته کلاهبرداریه بعد مکانیک
farzad84
2009/4/08, 04:52 PM
فقط مهندسی شیمی
هر چند مهندسی شیمی یه رشته خوبیه
اما ببین پارتیت تا چه حده؟!اگه کلفته اونوقت برو آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد بخون و بشو مدیر تموم مهندسا!بعدش هم کلی حالشو ببر که مهندس داره زیر دستت کار میکنه،چون باباش جز خدا کسی رو نداره!:(
حالا از شوخی گذشته به نظر من مهندسی شیمی، و مکانیک خیلی خوبه.
niloo_sh.sh
2009/4/08, 06:06 PM
مهندسی شیمی دیگه
:w08:
نرگس313
2009/4/23, 06:59 PM
خوب حالا که هرکی رشته خودش رو میگه ما هم میگیم مهندسی پزشکی
(البته به قول استادمون تا مهندسی پزشکی بخواد جایگاه واقعی اش رو تو ایران پیدا کنه موهای شما رنگ دندون هاتون شده!)
ولی خوب اگه بری تو کار تولید یا واردات پول خوبی توش هست.از نظر پژوهشی هم جزو به روز ترین رشته های دنیاست یعنی هر روز داره اطلاعات جدیدی به ش اضافه میشه...
Medical_eng87
2009/4/24, 08:22 PM
من هم با نرگس خانوم که هم رشته ی من هستن موافقم و رشته ی مهندسی پزشکی را تبلیغ می کنم ;) خصوصا گرایش بیو الکتریک :cool:
البته این رشته الان در ایران کارایی چندانی نداره ولی فوق العاده دوست داشتنی و با کلاس هست
به نظر من رشته ی برق هم الان و هم در آینده موقعیت خودش را از دست نمیده و یکی از بهترین رشته های مهندسی هست :redface:
Sharif_
2009/4/25, 09:40 PM
:huh:
abolfazlhamzeh
2009/4/25, 11:06 PM
مهندسی کنترل ;)
درگاهي
2009/4/26, 07:17 AM
مهندسی عمران گرایش خاک وپی و پررویی بهترین گزینه میباشد
msmsoft
2009/4/26, 04:00 PM
به نظر من رشته ي نفت ميتواند رشته ي اينده داري باشد
البته اين پاسخ من كمي تعصبي باشد چون خودمم نفتم
ozra.m
2009/5/11, 11:02 AM
من نمیخوام از رشته ام تعریف کنم
هر رشته ای هر جای دنیا واسه خودش یه ارزشی داره به نظر من به هر رشته ای که علاقه داشته باشی و موقه کار از کارت لذت ببری ،خودش یه دنیاست :smile:
واسه پول و درآمد نگران نباش خدا بزرگه ;)
kajal4
2009/5/12, 11:16 AM
شما چه مهندس معماری هستی که نمی دونی الان دارن از چین ساختمونهای پیش ساخته وارد می کنن؟;)غالب میلگردهای بازار هم که چینین.پانل های آماده کم که جدیدا رسیده به جای دیوار به کار می برن!به نظر من علمی خوبه که انتها نداشته باشه.هم در حد خودش عمران بدونه هم مکانیک هم مدیریت هم اقتصاد هم شناخت مواد و فلزات هم یه کم برق و الکترونیک!ببینم حدث می زنی چه رشته ایی این خصوصیات رو داره؟:que:
kajal4
2009/5/12, 11:20 AM
سلام.
من خودم تو انتخاب رشته،اشتباها وارد رشته ی معماری شدم.انتخابهام اول مهندسی نفت،بعدش پلیمر،پتروشیمی،برق،مکانیک بود.قبل از ورود به دانشگاه هم می گفتم بعد از یه ترم حتما تغییر رشته میدم.اما وقتی اومدم معماری دیدم واقعا معماری یه چیز دیگست!
وقتی میدیدم کاردانی های معماری دانشکدمون تو دوران دانشجویی سالی4-5 میلیون درآمد دارن به خودم که کارشناسی می خوندم امیدوار شدم.همچنین وقتی میدیدم اساتیدمون اگه میلیاردر نباشن ملیونرن!
اکثرا هم فنی اند هم هنرمند.از اکثر علوم سر در میارن.
معماري پس از زبان مهم ترين بستر براي بروز هر فرهنگ است
معماري است که انسان ها را متمدن مي سازد و تمدن يک بشر را مي توان در معماري آن يافت
آرشیتکت بودن خیلی کلاس داره.
هیچ فارغ التحصیل معماری نمی تونه بگه کار نیست مگر این که بی سواد باشه!
ادامه تحصیل خارج از کشورش هم خوبه.
معماری رشته ای که خدا واسه بنده هایی که خیلی دوسشون داره آفریده
و در آخر:
حالا قضاوت با خود شما:smile:
.
شما چه مهندس معماری هستی که نمی دونی الان دارن از چین ساختمونهای پیش ساخته وارد می کنن؟;)غالب میلگردهای بازار هم که چینین.پانل های آماده کم که جدیدا رسیده به جای دیوار به کار می برن!به نظر من علمی خوبه که انتها نداشته باشه.هم در حد خودش عمران بدونه هم مکانیک هم مدیریت هم اقتصاد هم شناخت مواد و فلزات هم یه کم برق و الکترونیک!ببینم حدث می زنی چه رشته ایی این خصوصیات رو داره؟:que:
milad.ebadi
2009/5/12, 04:54 PM
سلام.وای به حال صنایع کشور!:cry:
عزیزم،دلبندم مصالح ساختمان با خود ساختمان فرق میکنه!:biggrin:
یه میلگرد بگیر دستت ببینیم واست سر پناه میشه؟!؟بیمارستان میشه؟!؟مدرسه میشه؟!؟کارخانه میشه!؟
مملکت ما اگه بد بخته به خاطر همین صحبت های غیر علمیه؟!؟;)
این رشته ای که شما پرسیدی معماریه!به اضافه ی این که هنر،فرهنگ،تاریخ،اقلیم شناسی و .. هم میدونه!
اگه ساخت و ساز بخوابه همتون بیکار و الافید!
از برق کار و لوله کشش گرفته تا فروشنده ی لوازم خانگیش!
از دکترای برق و صنایع گرفته تا دکترای ادبیات عرب!!!
مثله همین الان!!!
پسرم کمی بیشتر تامل کن!
با استادات هم بیشتر مشورت کن!:smile:
arsham66
2009/5/12, 05:05 PM
اقا دست بردار.تو ایران از این حرف تو حرفا زیاد.من خودم معماری میخونم تا حالا نشنیده بودم ساختمون پیش ساخته از چین وارد کنن!!!!!!!!!!!!من شور و اشتیاقی که معماری تو داشجو به وجود میاره رو تو هیچ رشته دیگه ندیدم.با توجه به اینکه همخونه ایهای من همیشه نسبت به معماری حسادت میکردن.چیزی که من تو برق و صنایع و... ندیدم.چون با بچه های این رشته در ارتباطم.بدون هیچ تعصبی این حرفا رو زدم
MaaRyaaM
2009/5/12, 06:48 PM
مشخصه که همه بدون تعصب حرف میزنن:biggrin:
هیچ رشته ایی تو دنیا برتری نداره
هر رشته ایی کارایی خودشو داره
هیچ جا رو نمیتونی پیدا کنی که فقط از یه رشته خاص استفاده شده باشه
واقعا بعیده یه سری آدم دانشجو و به اصطلاح مهندس بیان این حرفا رو بزنن !:surprised:
Mossit
2009/5/21, 04:22 PM
سلام.وای به حال صنایع کشور!:cry:
عزیزم،دلبندم مصالح ساختمان با خود ساختمان فرق میکنه!:biggrin:
یه میلگرد بگیر دستت ببینیم واست سر پناه میشه؟!؟بیمارستان میشه؟!؟مدرسه میشه؟!؟کارخانه میشه!؟
مملکت ما اگه بد بخته به خاطر همین صحبت های غیر علمیه؟!؟;)
این رشته ای که شما پرسیدی معماریه!به اضافه ی این که هنر،فرهنگ،تاریخ،اقلیم شناسی و .. هم میدونه!
اگه ساخت و ساز بخوابه همتون بیکار و الافید!
از برق کار و لوله کشش گرفته تا فروشنده ی لوازم خانگیش!
از دکترای برق و صنایع گرفته تا دکترای ادبیات عرب!!!
مثله همین الان!!!
پسرم کمی بیشتر تامل کن!
با استادات هم بیشتر مشورت کن!:smile:
من هم ابراز تأسف رسمیم رو اعلام میکنم و به دوستان عزیز می خوام بگم که تا یادمون نرفته بریم رشته ی مادر رو از ..... (بگم تعصب می شه) به رشته ی معماری تغییر بدیم.
فامیل ما معمار تجربیه ! هنوز هم داره خونه می سازه اگه شما یه وقت نخواستید کار کنید خبرشون می کنم. ولی تو رو خدا این دفعه رو بی خیال شید بیایید کار کنید. حالا یه مهندس عمران میومد این حرف رو می زد یه چیزی ،دیگه معماری ...
از شوخی گذشته زشته اگه من بیام بگم اگه منِ نوعی قطعه نسازم، اگه میلگرد تولید نکنم، و فلان همه تون بیکار و خدایی نکرده الاف می شید. بیایید دقیق تر نگاه کنیم : خوب اگه مثلا مهندسی برق کار نکنه یا مهندسی نفت خوب کوره ی من روشن نمی مونه. اگه عمران کار نکنه مهندس نفت نمی تونه از دریا نفت درآره. اگه مکانیک کار نکنه خب برق هم تولید نمی شه. ما مثلا مهندسای این مملکتیم نباید اینجوری حرف بزنیم. زشته به خدا
qmars200
2009/6/04, 06:34 PM
من هم ابراز تأسف رسمیم رو اعلام میکنم و به دوستان عزیز می خوام بگم که تا یادمون نرفته بریم رشته ی مادر رو از ..... (بگم تعصب می شه) به رشته ی معماری تغییر بدیم.
فامیل ما معمار تجربیه ! هنوز هم داره خونه می سازه اگه شما یه وقت نخواستید کار کنید خبرشون می کنم. ولی تو رو خدا این دفعه رو بی خیال شید بیایید کار کنید. حالا یه مهندس عمران میومد این حرف رو می زد یه چیزی ،دیگه معماری ...
از شوخی گذشته زشته اگه من بیام بگم اگه منِ نوعی قطعه نسازم، اگه میلگرد تولید نکنم، و فلان همه تون بیکار و خدایی نکرده الاف می شید. بیایید دقیق تر نگاه کنیم : خوب اگه مثلا مهندسی برق کار نکنه یا مهندسی نفت خوب کوره ی من روشن نمی مونه. اگه عمران کار نکنه مهندس نفت نمی تونه از دریا نفت درآره. اگه مکانیک کار نکنه خب برق هم تولید نمی شه. ما مثلا مهندسای این مملکتیم نباید اینجوری حرف بزنیم. زشته به خدا
به جاي ضايع كردن هم درباره اينده دار ترين رشته(مهندسي كامپيوتر )حرف بزنين:)
nadernorozi
2009/6/05, 10:23 PM
تمامی رشته ها به نظر من خوب هستن
در کشور ما اینده هر رشته ای که انتخاب کنی فقط منوط به فرصتهای شغلی اونه وبدون شک در این مهم نقش پارتی در راس این موضوع قرار دارهبا اینحال جزو رشته های ایدهال
مهندسی
عمران
کامپیوتر
صنایع
.................................................. .................
به نظر من یکی از آینده دارترین رشته های کشورمون مهندسی اجراییه که هم برق می دونه ,هم صنایع, هم عمران ,هم مکانیک و هم کامپیوتر.رشته ی من همه ی اینا رو با هم داره و بچه های این رشته مهندسای توپی میشن با اطلاعاتی که تو این زمینه ها به دست میارن !!!
nadernorozi
2009/6/07, 09:50 PM
اینده هر رشته ای وابسته به خودته...............................!!!!
kordeliya
2009/6/15, 08:20 AM
به دولت جه ربطی داره عزیزم . اگه دعوت نامش واقعی باشه خودش بخاد می تونه بره.:w16:
سلام به نظر من اگه از اول توی انتخاب رشته دقت کنیم الان این همه سردرگم نمیشین
kordeliya
2009/6/15, 09:22 AM
زمان انتخاب رشته رفتم ÷یش یه مشاور به ظاهر حاذق
گفتم میخوام مهندسی رایانه بخونم
گفت عزیزم!این رشته دو گرایش سخت افزارو نرم افزار داره و از اونجایی که کسایی که مهارت دارن با انگشت شسته پاشون دکمه ئ پاوره رایانه رو بزنن میرن سخت افزار این رشته اصلا در شهن شما نیست
{دوستان ماجرا ادامه داره ها!اما ادامش باشه برای بعد...}
kordeliya
2009/6/18, 07:32 AM
و اما ادامه ئ داستان...
گفتم شما چه رشته ای پیشنهاد میکنین
گفت:پرستاری رو که نمیتونی انتخاب کنی از دندون پزشکی وپزشکی و میکروبیملو÷ی هم که بیا پایین و ادبیات و زبان هم که در حد شما نیست به اقتصاد و امار هم که اصلا فکر نکن
گیج شده بودم گفتم پس من باید چی کار کنم
گفت:توصیه میکنم بشینی تو خونه و به ادامه تحصیل فکر نکنی!!!...
mohandeseit
2009/6/18, 10:01 AM
مهندسي IT و مهندسي برق تو بورس هستند.
pishi khogshel
2009/6/18, 01:19 PM
سلام من 1 سال دیگه باید انتخاب رشته کنم کمک کنید
sara.sss27
2009/6/18, 03:15 PM
رشته خودت رو دوست نداری گلم؟:w24:
CHerchil
2009/6/23, 10:42 AM
بازار کار ش خوبه؟
یا باید بشینم تو خونه؟
اگه این رشته رو دوست داری و تازه شروع کردی همین حالا برو خارج قبول دارم نه تو ایران جا افتاده نه بازار کارو این جورچیزا داره;)
jimbo 2008
2009/6/23, 06:28 PM
بهترین و آینده دارترین رشته اونی که شما به اون علاقه ی واقعی داشته باشی تا به بهترین وجه ممکن اونو به سرانجام عالی برسونی.
yasser_eng
2009/6/24, 07:28 PM
عمران هم بد نیست ها ;)
sinafadaei
2009/7/16, 09:59 PM
سلام من هم فک می کنم وارد مزارت نفت یا نیرو بشی خیلی راحت تره!
مهندسی های نفت و پتروشیمی، صنایع و مهندسی انرژی
*MonALizA*
2009/7/17, 10:21 AM
سلام،
به نظر من تو جامعه ی ما رشته ای که جا افتاده باشه و مهارتهای زیادیم در بر داشته باشه مکانیکه.
یه مهندسه مکانیک تو ایران تو خیلی زمینه ها میتونه کار کنه
ali-javan
2009/7/17, 10:26 AM
امكان ادامه تحصيل در مهندسي عمران تا بالاترين مقاطع وجود داره و نياز انسان نياز به مسكن و سازه هيچ وقت پايان نداره و طبق گفته رئيس نظام مهندسي 70% كشور نياز به ساخت و بازسازي دارد.
پس اگه علاقه داشته باشي رشته ي خوبي هستش!