PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : یک سوال از تالار : لطفا هر گونه سوال تخصصی از کارشناسان این رشته در این تاپیک گنجانده شود .

صفحه ها : [1] 2

nasrollahpour
2007/3/18, 07:32 AM
حدود یک ماهه که درسم تموم شده و نمی خوام که بیکار بمونم خیلی گیج شدم اعصابم به هم ریخته اگه راهنماییم کنین که راجع به رشته ام (صنایع )چکار می تونم بکنم که از این وضعیت در بیام ممنون میشم !:(

salam_to_all
2007/3/18, 02:47 PM
سلام دوست عزيز
من قبلا اين مشكل را داشتم
اول سعي كن آرام باشي .بعد ببين علاقمنديت در كدام زمينه است
وقتي آنها را sort كردي ببين واسه كدامشون بازار كار بهتري است
اگه مشكل مالي نداري با حوصله دنبال كار بگرد
راستي اگه مشكل زبان داري به صورت فشرده ضعف خودت رو بر طرف كن چون وقتي سر كار رفتي مي بيني كمتر از شما چطوري كار رو به خار زبان ازت مي قاپه!!!
با صبر و حوصله دنبال كار بكرد
اگه جايي خواستي مصاحبه بدي قبل آن حتما مطالعه و پرس ج كن
راستي الن كه كار پيدا نميشه زمانش اواخر فروردين و ارديبشت ماه است
خودت رو كنترل كن و اطلاعاتت ر جمع و جور كن
به خودت اعتماد كن ، بابا وقتي بچه ديپلم ردي ميليردر ميشه مگه سركار چيت كمه؟
به خدا توكل كن و خودت رو به روز كن
"راستي

donot forget MS PROJECT & PRIMAVERA

حق يارت
نترس

بهبود
2007/5/02, 07:37 PM
سلام
بابا شما که تهرانید چرا می نالید، ولی با نظر salam-to-all موافقم اصلا عجله نکن و شتابزده یک پسشنهاد کار را قبول نکن.
راستی کار هست اصلا نترس.
اگه توی استان خودم بودی شاید می تونستم کاری برات بکنم.

اديب
2007/8/30, 10:57 AM
با سلام به تمام دوستان .
من نياز به جزوات آموزشي نرم افزارهاي مهندسي صنايع دارم . ايا كسي هست كمكم كنه ؟
كنترل پروژه
پريماورا
مي ني تب
با تشكر فراوان

m@hy@r
2007/10/13, 09:35 PM
با سلام به بچه ها ی صنایع
من برای درس زبان تخصصی نیاز به بک مقاله یا .. انگلیسی همراه با ترجمه فارسی دارم در ارتباط با مهندسی صنایع(حدودا 12 صفحه).
خودم راجع به مدیریت داشتم اما پیداشون نمیکنم:(
اگه کسی میتونه کمکم کنه;)
با تشکر

just in time
2007/10/14, 07:18 AM
با سلام به بچه ها ی صنایع
من برای درس زبان تخصصی نیاز به بک مقاله یا .. انگلیسی همراه با ترجمه فارسی دارم در ارتباط با مهندسی صنایع(حدودا 12 صفحه).
خودم راجع به مدیریت داشتم اما پیداشون نمیکنم:(
اگه کسی میتونه کمکم کنه;)
با تشکر
باسلام
مهیار جان من تا دلت بخواد مقاله دارم ، ولی بدون ترجمه فارسی . موضوعت رو بگو برات بزارم توی مقالات انجمن.
بااحترام

m@hy@r
2007/10/14, 09:36 PM
باسلام
مهیار جان من تا دلت بخواد مقاله دارم ، ولی بدون ترجمه فارسی . موضوعت رو بگو برات بزارم توی مقالات انجمن.
بااحترام

با سلام
موضوعش مهم نیست راجع به صنایع یا مدیریت
هر چی متن ساده تر باشه بهتره
با تشکر

just in time
2007/10/15, 06:20 AM
با سلام
موضوعش مهم نیست راجع به صنایع یا مدیریت
هر چی متن ساده تر باشه بهتره
با تشکر
باسلام
مهیار جان من برات یه سری مقاله به نام خودت می زارم توی جزوه های مهندسی صنایع ، ولی پیشنهاد می کنم این مقاله JIT رو هم ببین که خانم راد گذاشته ، چراکه هم فارسی ش هست و هم انگلیسی ش.
بااحترام

m_kh
2007/10/20, 12:04 PM
سلام
دوستان عزیز یه مقاله درباره ی جوش پلاسما، ترمیت و روشهای جوشکاری مدرن می خواستم.
نوع مقاله هم فرقی نمیکنه چه فرمتی باشه.
با احترام
:)

علي محمدي
2007/11/02, 08:39 AM
با سلام به تمام دوستان .
من نياز به جزوات آموزشي نرم افزارهاي مهندسي صنايع دارم . ايا كسي هست كمكم كنه ؟
كنترل پروژه
پريماورا
مي ني تب
با تشكر فراوان
جزوه آموزشي Arena يكي كمك كنه!

srn57
2007/11/04, 03:33 PM
سلام!!
1- میخواستم بدونم تو دوره لیسانس در رشتهمهندسی صنایع درسهایریاضی عمومی یکو دوچند واحد هست و معمولامنبعاین درسها چه کتابیه؟

2- رشته ای هست در مقطع ارشد با عنوان ( مهندسی صنایع - مدیریت سیستم و بهرهوری) که فقط کسانی میتونن شرکتکنن که سابقه مدیریتی دارند .
در مورد این رشته اگه اطلاعاتی دارید لطفا بگید .واینکه اگه کسی تو این رشته ثبت نام کرده و مشغول تحصیل هست خیلی ممنون میشم اگه درمورد چگونگی قبولی و بخصوص شرطارایه مدرک در باره سابقه مدیریتی،به مناطلاعاتی بده.
مهمترین موضوعش درسهای امتحان ارشد هست که هیچ درس تخصصی صنایعنداره.و بچه های لیسانس صنایع هم حق شرکت تو این رشته ره ندارن.

متشکر وممنون!!!!!!!!!!

:gol::gol::gol:

leanthinker
2007/11/05, 10:00 AM
سلام دوست عزیز

اطلاعاتی که تونستم برات بدست بیارم اینها هست:

مدیریت سیستم و بهره وری در حسن اداره صنایع و توسعه صنعتی کشور نقش کلیدی دارد. مدیریت سعی دارد از عوامل انسانی و فیزیکی تحت اختیار مدیر بیشترین نتیجه را بدست آورد و عوامل مزبور را در جهت تحقق هدفهای آتی که تعیین می کند به بهترین نحو توسعه دهد. با توجه به نقش مهم مدیریت در موفقیت سازمانهای صنعتی، دانش و فنون مدیریت سیستم و بهره وری توسعه فراوانی یافته و آموزش مدیریت صنایع در جوامع توسعه یافته جایگاه رفیعی بدست آورده است. با پیچیده شدن و گسترش سازمانهای صنعتی و پیشرفت علوم و فنون مدیریت سیستم و بهره وری صنایع، مدیران صنایع باید علاوه بر اطلاعات مهندسی، از دانش مدیریت نیز برخوردار باشند.
متأسفانه در کشورهای جهان سوم به امر آموزش و تربیت مدیران صنایع توجه کافی نمی‌شود. در کشورهای مزبور یکی از مهمترین تنگناهای توسعه، کمبود مدیرانی است که با آگاهی از دانش و فنون مدیریت بتوانند امکانات موجود در سازمانهای اقتصادی و اجتماعی آن کشورها را به نحو احسن تلفیق نموده و به کار گیرند و با ارائه بیشترین نتیجه، رشد و توسعه آن کشورها را تسریع نمایند. در ایران نیز به آموزش و تربیت مدیر به خصوص مدیران سیستم و بهره وری صنایع با کیفیتی مطلوب و توجه کافی مبذول نشده‌است. لذا امکانات وسیع و عظیم معدنی و صنعتی این کشور غالباً از داشتن مدیرانی آگاه و عالم به علوم و فنون مدیریت محروم بوده و همواره مقداری از امکانات کشور هر رفته و بلااستفاده مانده‌است.
در رفع نیاز مبرم مزبور جهت تربیت مدیران سیستم و بهره‌وری صنایع، رشته مهندسی صنایع در آموزش عالی می‌تواند نقش مؤثری ایفا نماید. در دوره کارشناسی مهندسی صنایع ضمن آموزش مبانی مهندسی، مبانی علوم و فنون لازم جهت افزایش کارایی و بهبود مدیریت در سازمانهای صنعتی نیز آموزش داده می‌شود. با توجه به نیاز مبرم کشور یکی از دوره‌های کارشناسی ارشد مهندسی صنایع باید بر آموزش و تحقیق در زمینه مدیریت سیستم و بهره وری صنایع متمرکز شود. نیازهای موجود در صنایع کشور ایجاب می نماید مجموعه‌ای از دروس رشته مهندسی صنایع که برای بهبود مدیریت سیستم و بهره وری صنایع مفید است در سطح کارشناسی ارشد برای تربیت مدیران صنایع ارائه شود.
با توجه به ضرورت مزبور، دوره کارشناسی ارشد مدیریت سیستم و بهره وری تدوین شده‌است. این دوره برای آموزش علوم و فنون اداره صنایع به افرادی که دارای درجه کارشناسی در رشته مهندسی باشند طراحی شده‌است. آموزش در این دوره با تأکید بر کاربرد روش‌های کمی و نظام‌گرا در اداره امور صنعتی است. از آنجا که روشهای مزبور در آموزش و تجزیه و تحلیل مسائل مهندسی نیز کاربرد گسترده‌ای دارد فارغ التحصیلان دوره‌های کارشناسی فنی و مهندسی که به علت آگاهی از مبانی مهندسی زمینه لازم را برای تصدی مدیریت صنایع دارا می‌باشند برای فراگیری دروس دوره مزبور نیز آمادگی کافی را خواهند داشت.
هدف دوره:
هدف دوره تربیت مدیر برای صنایع از طریق آموزش علوم و فنون مدیریت سیستم و بهره‌وری صنایع با تأکید بر روش‌های نظام‌گرا به افرادی است که دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته‌های فنی و مهندسی باشند و انجام تحقیق در زمینه مشکلات مدیریت سیستم و بهره وری سازمانهای صنعتی کشور و ارائه طریق برای بهبود مدیریت آنها می‌باشد.
واحدهای درسی:
تعداد کل واحدهای درسی این دوره 32 واحد به شرح زیر است:
1- دروس اجباری 15 واحد
2- دروس اختیاری 9 واحد
3- پایان‌نامه و روش‌تحقیق 8 واحد

منبعhttp://managership.blogfa.com/post-37.aspx
این سایت کلا خیلی بدردت می خوره حتما استفاده کن

srn57
2007/11/05, 02:03 PM
خیلی خیلی تشکر از توجهتون!
نگفتید که تو دوره لیسانستون واسه ریاضی 1 و 2 چی خوندید؟
مثل بقیه رشته ها باید باشه احتمالا؟
ممنونم.
;)

leanthinker
2007/11/05, 02:19 PM
خواهش می کنم وظیفم بود به دوستم کمک کنم
یادم رفت بگم ریاضی رو
آره فکر می کنم اکثر بچه های مهندسی یه کتاب می خونن (فکر کنم ما "سیلور من" یا "مریام" خوندیم دقیق یادم نیست!!) اخه ماله 5 سال پیشه بعدشم از بس دوسش داشتم انداختمش دور! تازه چون تو شورای صنفی بودم و شب قبلش افطاری داشتیم من ریاضی 2 رو افتادم!!!
هنوز وقتی یاد انتگرال سه گانه یا سهمی هذلولوی زین اسبی می افتم مورمورم می شه!

yanic
2007/11/05, 04:31 PM
دوست عزیز هر کدوم از ریاضی ها 3 واحد هستن.اگه پایه ریاضیتون قوی هستش سیلورمن رو بخونید و اگر متوسط هستش کتابای لیتهلد و توماس رو مطالعه کنید. به هر حال مطالب همه یکیه و فقط تمرینای سیلورمن یه مقدار سطحش بالاتره.

m@hy@r
2007/11/07, 10:50 PM
بچه ها کسی میتونه اطلاعاتی راجع به برنامه پریماورا در ارتباط با تعریف انواع فعالیت ها در پریماورا مثل: task activity , meeting ,hommock activity و ... بهم بده
میدونم تو help تعاریف اومده اما اصلا وقت ترجمش رو ندارم.:(
اگه کسی میتونه ممنون میشم.
با تشکر;)

just in time
2007/11/08, 07:38 AM
بچه ها کسی میتونه اطلاعاتی راجع به برنامه پریماورا در ارتباط با تعریف انواع فعالیت ها در پریماورا مثل: task activity , meeting ,hommock activity و ... بهم بده
میدونم تو help تعاریف اومده اما اصلا وقت ترجمش رو ندارم.:(
اگه کسی میتونه ممنون میشم.
با تشکر;)
باسلام
مهيار جان
من برات تفاوت ها و تعاريف ش رو توضيح مي دم ، فقط اجازه بده بچه هاي ديگه هم تاپيك ت رو بخونن و جوابشو بدن ، چون توي چارت كنترل پروژه زياد ديدم.
بااحترام

minerva62
2007/11/08, 07:36 PM
تعریف فعالیت های از نوع task :
یک task را مطابق تقویم پایه ای که به فعالیت تخصیص داده شده ، زمانن بندی می کنند
تعریف فعالیت های از نوع independent
برای فعالیت هایی که از تقویم منبع و منابع وابسته driving resource) ) استفاده می کنند انتخاب می شود.در این صورت فعالیت موقعی شروع می شود که در دسترس ترین منبع کار خود را شروع کند و موقعی تمام می شود که آخرین منبع کار خود را تمام کند.
تعریف فعالیت های از نوع meeting
در فعالیت های meeting لازم است که همه منابع با هم و در یک زمان به عنوان یک فیلم در تکمیل پروژه کار کنند.بطور مثال در یک پروژه تغییر مکان کارخانه منابع حمل تجهیزات سنگین و منابع خدمه باید در یک زمان برای انجام یک کار آماده باشند.بنابراین تجهیزات و منبع خدمه وابسته به فعالیت می شوند ، به این صورت که زمان فعالیت وابسته به کار منابع می باشند.primavera چنین فعالیتی را زمانی برنامه ریزی می کند که هر دو منبع برای یک دوره زمانی در دسترس باشند.

فعالیت های meeting
خصوصیات
بدون منابع وابسته
فعالیت و منابع هر دو از تقویم پایه استفاده می کنند و زمان در فرم فعالیت تخصیص داده می شود
با منابع وابسته
فعالیت تقویمی را مورد استفاده قرار می دهد که ار بهم پیوستن تقویم های منابع وابسته بوجود آمده است

تعریف مایلستون و flag
از مایلستون برای نمایش شروع یا خاتمه یک واقعه مهم و یا یک فاز در پروژه استفاده می شود.
از flag برای علامت زدن شروع یا پایان یک فعالیت یا یک گروه فعالیت استفاده می شود.flag ها بطور خودکار بر اساس فعالیت های وصل شده به آن بهنگام می شوند.مایلستنون و flag ها زمانهای اصلی و باقیمانده ندارند و زمان آنها صفر می باشد.SM :مایلستون شروع ، FM :مایلستون پایان ، SF :flag شروع و FF:flag پایان اگر اشتباه تایپی داره یا ......... ببخشید چون موسم خراب شده بود مجبور بودم همش با کیبورد کار کنم.

mahtabi
2007/11/08, 08:51 PM
Hommock(خلاصه فعالیت)
فعالیتیه که یه گروه از فعالیت ها رو که در پروژه موجود است برای summaryها اندازه میگیره.نرم افزار p3 طول فعالیت hommock رو از تاریخ شروع فعالیت های پیش نیاز تا پایان فعالیت های پس نیاز محاسبه می کنه.
این فعالیت تغییری در زمانبندیه فعالیت ها یی که اونا رو اندازه میگیره ایجاد نمیکنه.
همچنین با علامت ستاره ای در گوشه ی اسم فعالیت نشان داده میشه.

Meeting: (صورت جلسه ای)
این فعالیت وقتی استفاده میشه که یه گروه از افراد می بایست روی یه فعالیت به صورت همزمان کار کنند.

Task: (فعالیت معمولی)
فعالیتیه که نرم افزار طبق (تقویم اصلی)base calendar باهاش رفتار میکنه.
P3 منابعی رو که در تقویم برای فعالیت task به کار رفته نادیده میگیره.

Independent: (غیر وابسته)
هر منبع به یک فعالیت طبق تقویم منابع تخصیص می یابد.
معمولا این فعالیت وقتی استفاده می شود که چند نفر درگیر یک فعالیتند اما کارهاشون جداگانست.

با سلام:
امیدوارم به درد بخوره.:)

m@hy@r
2007/11/09, 08:38 AM
با تشکر از minerva و مهتابی عزیز از کمکتون;)
رئیس منتظر نظرات تکمیلیه شما هم هستیم.:)
بچه ها ممنون:smile:;)

just in time
2007/11/10, 01:25 PM
باسلام
هم خانم مهتابي و هم خانم مينروا درست گفتند تعاريف درست بود ولي كتابي.
حالا من سعي مي كنم دون دونه با مثال برم جلو و مقايسه هم بكنم.
توي پريماورا P3 حدود 8 نوع فعاليت وجود داره ولي توي PE چهار نوع.
پس از Task شروع مي كنيم.
ساده ترين و پيش پا افتاده ترين نوع تعريف يك Activity همون Task.بچه ها تعريف ش رو درست گفتند ولي يه چيزه مهم رو در مورد Task يادتون رفت اونم اينكه براي اين نوع فعاليت يا منبع تعريف نميشه يا بايد از نوع Nondriving تعريف بشه.يعني چي؟
يعني قرار نيست انتخاب منبع رو فعاليت تاثير بزاره ، يا به عبارت ديگه اين فعاليت در كمترين اولويت در مورد تخصيص منبع قرار داره.
فرض كنيد مي خوايم يه ديوار رو رنگ بزنيم ، خشك شدن رنگ يه فعاليت زمان بره ولي منبع نمي خواد بايد صبر كنيد تا خشك بشه ، اين همون Task هست.
بااحترام
ادامه دارد...

espresso
2007/11/12, 04:52 PM
سلام بچه ها
من تازه عضو این سایت شدم
و میدونم قشنگ نیست تو اولین پستم ازتون کمک بخوام
اما بخاطر کمبود وقت نیاز به یک مقاله انگلیسی همراه با ترجمه دارم حدود 12 تا 15 صفحه راجع به مهندسی صنایع تو هر زمینه (مدیریت باشه بهتر)
اگه کمکم کنین ممنون میشم
امیدوارم بتونم همکاری بیشتری در آینده تو این سایت داشته باشم.
با تشکر:smile:

just in time
2007/11/13, 07:42 AM
سلام بچه ها
من تازه عضو این سایت شدم
اما بخاطر کمبود وقت نیاز به یک مقاله انگلیسی همراه با ترجمه دارم حدود 12 تا 15 صفحه راجع به مهندسی صنایع تو هر زمینه (مدیریت باشه بهتر)
اگه کمکم کنین ممنون میشم
باسلام
هيچ اشكالي كه نداره خيلي هم خوبه ، اصلا فلسفه دور هم بودن ما ، همينه ، به هر حال خوش آمدي ، يه مقاله Just In Timeهست كه هم فارسي داره هم انگليسي.
توي جزوه ها و كتاب ها.
بااحترام

espresso
2007/11/13, 05:18 PM
باسلام
هيچ اشكالي كه نداره خيلي هم خوبه ، اصلا فلسفه دور هم بودن ما ، همينه ، به هر حال خوش آمدي ، يه مقاله Just In Timeهست كه هم فارسي داره هم انگليسي.
توي جزوه ها و كتاب ها.
بااحترام

با سلام و تشکر
اون مقاله تنها دو صفحه است اما من حداقل نیاز به 12 صفحه متن دارم.

sheyda
2007/11/13, 09:12 PM
سلام بچه ها
من تازه عضو این سایت شدم
اگه کمکم کنین ممنون میشم

با سلام
دوست عزیز من توی سایت (WWW.modir20.ir (http://www.modir20.ir)) توی بخش مقالش,مقاله های زیادی دیدم که متن انگلیسیش با ترجمه هست,یه سری به این سایت بزنی خوبه.

alballo2007
2007/11/15, 05:02 PM
salam riazy1va2harkodam 3vahed hastan

alballo2007
2007/11/15, 05:03 PM
mamulan ketabe tomas ro moarefy mikonand

just in time
2007/11/17, 08:22 AM
mamulan ketabe tomas ro moarefy mikonand
باسلام
خوشامد بهتون ميگم بابت حضورتون ، ولي لطفا فارسي مطالب تون رو بنويسيد.
بااحترام

iepu
2007/11/18, 09:37 AM
کسی میدونه نرم افزار layout چیه و چطور میشه باهاش کار کرد؟
در ضمن اگه لینک دانلودشو دارید اون رو هم بدهید.
ممنون;)

iepu
2007/11/18, 04:04 PM
لطفا هر كسي كه نرم افزار layout رو داره هرچه سريعتر لينك دانلودش را به ما هم بده.
ممنون :cry:

rasarayaneh
2007/11/18, 04:24 PM
لطفا هر كسي كه نرم افزار layout رو داره هرچه سريعتر لينك دانلودش را به ما هم بده.
ممنون :cry:

دوست من سلام.

من چند نرم افزار ميشناسم كه اسمش Layout هستش.

لطفاً شما اول يه توضيح مختصر بده تا من برات دست و پا كنم.

rasarayaneh
2007/11/18, 04:28 PM
VB Layout

Cone Layout

Layout It

Layout Designer

MiG Layout

PDF Layout

Oculus Layout System

منظورت كدوم يك از اينهاست ؟

iepu
2007/11/18, 04:44 PM
درباره مهندسي صنايع است.
به نظرت كدومش به مهندسي صنايع مربوط باشه؟
:confused:

rasarayaneh
2007/11/18, 04:53 PM
Cone Layout 2.0.4 http://i.d.com.com/i/dl/publ/os_win.gif (http://www.download.com/Cone-Layout/3000-6677_4-10551692.html?tag=lst-3)

Category: 3D Modeling & CAD (http://www.download.com/3150-6677_4-0.html?tag=catat.3)
Create, visualize, edit, and print layout pattern of cone shape

http://www.download.com/3150-6677_4-0.html?tag=catat.3

==============================================

MiG Layout 2.4.1 http://i.d.com.com/i/dl/publ/os_win.gif (http://www.download.com/MiG-Layout/3000-2413_4-10691938.html?tag=lst-6)
Category: Class Libraries (http://www.download.com/3150-2413_4-0.html?tag=catat.6)
Create and manage Swing and SWT layouts

http://www.download.com/MiG-Layout/3000-2413_4-10691938.html?tag=lst-6

iepu
2007/11/19, 07:50 AM
دستت درد نکنه

iepu
2007/11/19, 08:02 AM
سلام!!
1- میخواستم بدونم تو دوره لیسانس در رشتهمهندسی صنایع درسهایریاضی عمومی یکو دوچند واحد هست و معمولامنبعاین درسها چه کتابیه؟

2- رشته ای هست در مقطع ارشد با عنوان ( مهندسی صنایع - مدیریت سیستم و بهرهوری) که فقط کسانی میتونن شرکتکنن که سابقه مدیریتی دارند .
در مورد این رشته اگه اطلاعاتی دارید لطفا بگید .واینکه اگه کسی تو این رشته ثبت نام کرده و مشغول تحصیل هست خیلی ممنون میشم اگه درمورد چگونگی قبولی و بخصوص شرطارایه مدرک در باره سابقه مدیریتی،به مناطلاعاتی بده.
مهمترین موضوعش درسهای امتحان ارشد هست که هیچ درس تخصصی صنایعنداره.و بچه های لیسانس صنایع هم حق شرکت تو این رشته ره ندارن.

متشکر وممنون!!!!!!!!!!

:gol::gol::gol:

دروس ریاضی 1و2 سه واحدی هستند و معمولا از کتاب های 1و2و3 سیلورمن استفاده میکنند :)

rasarayaneh
2007/11/19, 08:34 AM
خواهش ميكنم. اميدوارم به دردت بخوره.

Parsa_IE
2007/11/19, 08:40 AM
دوست عزیز هر کدوم از ریاضی ها 3 واحد هستن.اگه پایه ریاضیتون قوی هستش سیلورمن رو بخونید و اگر متوسط هستش کتابای لیتهلد و توماس رو مطالعه کنید. به هر حال مطالب همه یکیه و فقط تمرینای سیلورمن یه مقدار سطحش بالاتره.
کاملا درست است، 3 واحد و پایه معمولا توماس یا سیلورمن است
اگر برای کنکور ارشد هم قصد مطالعه دارید ریاضی 1 و 2 آقاسی خیلی خوب است

موفق باشید

ghaderi86
2007/11/21, 08:19 AM
با سلام :
دوست عزيز تمامي مطالب شما درست و مفيد بود. اشاره كرده ايد كه كساني مي توانند در دوره كارشناسي ارشد مديريت سيستم و بهره وري شركت كنند كه ليسانس آنها فني و مهندسي هستش . آيا كساني كه ليسانس علوم اداري دارند نمي توانند شركت كنند ؟ ممنون ميشوم اگر راهنمايي كنيد . چون يكي از دوستان من اين موضوع را از من سئوال كرد ولي من در جريان اين موضوع نبودم . باسپاس

Aseman Etemaad
2007/11/22, 10:04 AM
سلام
كسي راجع به برنامه ريزي خطي تو حمل ونقل مقاله اي نداره.يا حداقل ميتونه راهنمايي كنه.
راستي تو دانشگاه ما رياضي 1و2 هر دوتا 4واحدي بودن.
قبلا از توجهتون ممنون.

ghaderi86
2007/11/22, 10:56 AM
با سلام خدمت دوستان :

لطفا منابع رياضي عمومي 2 و 1 و آمار و احتمالات و زبان عمومي را معرفي كنيد :que:

iepu
2007/11/22, 01:55 PM
به نظرت كدومش به درد طراحي وب مي خوره؟
دست درد نكنه :victory:

rasarayaneh
2007/11/22, 02:42 PM
به نظرت كدومش به درد طراحي وب مي خوره؟
دست درد نكنه :victory:

تا جائيكه من ميدونم هيچكدوم نرم افزار طراحي وب نيست

و من همچين موردي رو نميشناسم.

شرمند هستم كه نميتونم كمك بيشتري كنم.

yanic
2007/11/22, 06:01 PM
برای ریاضی یک و دو معمولا کتابهای توماس و لیتهلد رو معرفی میکنن ولی اگر شما میخواین بیشتر کار کنین از کتابهای سیلور من استفاده کنید.برای تئوری احتمالات کتاب اخوان نیاکی -کتاب شلدون راسو کتاب والپول کتابهای خوبی هستن.برای زبان هم هر دانشگاه یک کتاب معرفی میکنن و رفرنس خاصی نداره.

sheyda
2007/11/29, 04:39 PM
با سلام
بچه ها از بین شما کسی هست که با نرم افزار RPW آشنا باشه؟

Niima
2007/11/29, 05:22 PM
با سلام
بچه ها از بین شما کسی هست که با نرم افزار RPW آشنا باشه؟
سلام همشهری . چون همشهریم هستی خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی متاسفانه به این نرم افزار آشنایی ندارم .
به جاش HYSYS بلدم اگه بخوای کمکتون میکنم ;)

sheyda
2007/11/29, 08:50 PM
سلام همشهری . چون همشهریم هستی خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی متاسفانه به این نرم افزار آشنایی ندارم .
به جاش HYSYS بلدم اگه بخوای کمکتون میکنم ;)

با سلام
ممنون دوست عزیز ولی من نیازم بیشتر به آشنایی با RPW هست.

smile
2007/11/30, 03:05 PM
سلام ,هر کی میدونه میتونه بگه که یه مهندس صنایع گرایش ایمنی صنعتی آخرش چه کاره میشه و بازار کار این رشته مخصوصا این گرایش چجوریه؟:w28::w29:

smile
2007/11/30, 03:10 PM
کی میدونه یه مهندس صنایع گرایش ایمنی صنعتی آخرش در چه زمینه هایی میتونه فعالیت کنه؟
:w29:+:w28:=:w47:

Parsa_IE
2007/12/01, 06:42 AM
دوست عزیز با سلام
گرایش ایمنی صنعتی در هر کارگاه یا صنعت تولیدی، بسته به نوع محصولات و تولیدات نیاز است به عنوان مثال در صنعت های شیمیایی، مکانیکال و ...
مهندس ایمنی همانگونه از اسم رشته اش پیداست به بحث های مربوط به ایمنی دستگاه ها، تابلو های ایمنی، ایمنی شرایط محیطی و کارگاهی و ... مسلط تر است.

دوست عزیز لطفا از ایجاد دو تاپیک برای یک موضوع خودداری فرمایید
(http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=23028)

با تشکر:gol:

مهیار مظاهری
2007/12/07, 12:02 AM
مسئول ايمني صنعتي كليه فعاليتهايي كه مرتبط با ايمني را در سازمانها بر عهده دارد و كليه فعايتهايش براساس ارزيابي هاي ريسك و بازديد وبازرسي هاي سازمان شكل ميگيرد و ....

arapa
2007/12/10, 10:23 PM
با سلام خدمت دوستان :

لطفا منابع رياضي عمومي 2 و 1 و آمار و احتمالات و زبان عمومي را معرفي كنيد :que:

سلام اين ادرس وبلاگ منه انتو براتون منابع ارشدو گذاشتم.
فقط رياضي 1و2 مي خواي چكار؟؟
www.iel.blogfa.com

alballo2007
2007/12/15, 01:36 PM
به نظر شما گرفتن مدرك ايزو براي استخدام شدن لازم است
يا اينكه مدرك ايزو 9001 از نظر اعتبار ساقط است:):confused:

bardinova
2007/12/15, 08:51 PM
دوست عزیز ، من متوجه منظور شما نشدم . گرفتن مدرک ایزو یعنی چی ؟ . یعنی اینکه برین کلاس و دورهء ایزو ببینین و مدرک گذروندن این کلاس رو بگیرین ؟ . اگه منظورت رو درست متوجه شده باشم باید بگم اصلا به دردتون نمیخوره . ایزو رو باید دونست ، باید بلد بود که چه معیارها و ضوابطی داره ، باید فهمید که چه هدفی داره و سعی کرد به اون اهداف رسید . همین ! در همین حد ! . اگه شما نمیخواین بعنوان ممیز جایی استخدام بشین یا اینکه هدفتون پیاده سازی ایزو در سازمانها نیست ، تاکید میکنم که این مدرک به هیچ دردتون نمیخوره . بذارین یه مثال بزنم تا منظورم بهتر جا بیوفته . این درست مثل حالتی هست که شما برین و مدرک MS word بگیرین ! . خودتون که میدونین ، این مدرک اصلا موقع استخدام جزو مدارک شما به حساب نمیاد و هیچ گونه کارایی نداره . تنها چیزی که مهم هست اینه که شما در مواقع لازم بتونین اون چیزی رو که از Word میخواین بدست بیارین . اگه سئوالتون در مورد ایزو بود که هیچ . اما اگه منظورتون کلاس و دوره رفتن هستن باید کمی بیشتر در مورد خودتون و علاقه مندیتون توضیح بدین .

فردریک تیلور
2007/12/15, 10:31 PM
سلام
این گرایش به مسائل مشکل ساز در صنعت از لحاظ ایمنی می پردازد از این جمله مسائل می توان به کوره ها یا آلودگی هوا اشاره نمود.
آشنایی با رشته های دانشگاهی/سازمان سنجش

فردریک تیلور
2007/12/15, 10:35 PM
گرایش ایمنی صنعتی :::::::
گرایش ایمنی صنعتی یکی ازگرایش های تازه تاسیس مهندسی صنایع درایران می باشد . تکنیک ایمنی صنعتی به وسیله ی مهندسین قابل اعتماد برای اولین بار دراواخرسال 1950میلادی جهت ارزیابی ایمنی سیستم های نظامی و تعیین مشکلات ناشی ازغیرنرمال کارکردن آنها پایه گذاری شدوبعد ازآن استفاده ازاین روش به سرعت افزا یش یافت،به طوری که در ایالات متحده ی آمریکا و فرانسه ازآن به ترتیب برای ارزیابی ایمنی هواپیماهای کنکورد وایرباس استفاده شد و بعدها نیزاین تکنیک به ارزیابی ایمنی صنایع هسته ای توسعه یافت . شاید تصوراینکه ایمنی وبهداشت حرفه ای می تواند نقش بسزایی در بهره وری بسیاری ازواحدهای صنعتی داشته باشد برای اکثرافراد مشکل باشد. بدیهی است با وجود تمام مزایا و منافعی که گسترش و توسعه صنعت برای نسل بشربه دنبال داشته است، سرمنشاخطرات ونارسائی های مختلف نیزبوده است که آمارنگران کننده وبعضاوحشتناک حوادث کوچک وبزرگ که هرلحظه درگوشه ای ازاین دنیای پهناور رخ می دهد بیان کننده ی همین امراست . این گرایش تلفیقی ازمهندسی و بهداشت می باشد ومهندسین این گرایش با کاهش آسیب هاوخطرات انسانی محیط کار،ماشین آلات، مواد خام ونظم ونظافت کارگاهی سعی بربهره ور کردن واحدهای صنعتی یک کارخانه را دارند . برای توضیح بیشترفرض کنیداگریک فرد درکارخانه دچارصدمه ای شود عواقبی همچون افسردگی فرد و سایر کارکنان،ازکارافتادگی، به وجود آمدن محدودیت های اقتصادی برای فرد، توقف دستگاه یا قسمتی که فرد مشغول است(حتی برای مدتی کوتاه )،افزایش مخارج (درمانی و تعمیری) آن واحد ودر نتیجه کاهش کیفیت و بهره وری را به دنبال دارد. ازاین رو توجه به اصول ایمنی و بهداشت حرفه ای اهمیت ویژه ای می یابد .(چون نتیجه تمام موارد فوق به افزایش بهره وری واحدهای صنعتی خواهد انجامید.) واهمیت نیاز به این گرایش درصنعت بیشتر روشن می شود.
دروس تخصصی گرایش ایمنی صنعتی::::::::
ایمنی در برق، اعلام و اطفاء حریق، دیگها و ظروف تحت فشار ، عوامل شیمیایی محیط کار ،حفاظت صنعتی (ایمنی صنعتی)، مهندسی احتراق، گاز رسانی،کارآموزی.

مجید
2007/12/18, 08:20 PM
سلام
یک نرم افزار برای تخصیص منابع پیشنهاد کنید
سپاسگذارم
موفق باشید
یاعلی

امیر Amir
2007/12/26, 09:27 PM
Salam
Man Amir hastam,daneshjuye terme 4 daneshgahe azade ghom.
hanuz vahed haye takhasosi va base reshtamo mese Amar mohandesi ro pas nakardam,,,vali be in chiza kar nadaram,,,,,
az mohandesini ke alan dar yeki az karkhanejate iran nazdike ghom,,,,mashghul be kar hastand,,,,,khahesh va taghaza daram,,agar mitunan be man komaki bekonan,,mano khabar konan,,,,mihkam besurate kharej az barname va joda az darso daneshgah ba reshtam va chegunegiye kar to karkhune ashena besham,,,,,

mamnun misham

e mail man.
amirahmad16260@yahoo.co.uk

Niima
2007/12/26, 10:47 PM
سلام دوست عزیز لطفا در سایت فارسی تایپ کنید

negar_ghazal
2007/12/30, 01:28 PM
سلام.
كسي UI واسه برنامه ريزي توليد داره؟
و نمودار تعامل داخلي و خارجي واسه برنامه ريزي توليد؟

just in time
2007/12/30, 01:42 PM
باسلام
با توجه به تولید تاپیک های متعدد در مورد سوال هایی که در راستای تالار صنایع هست و با توجه به اینکه می خوایم تعداد تاپیک ها مهندسی شده باشه و بی نظمی هم اتفاق نیوفته لطفا هر گونه سوالی رو در این تاپیک مطرح کنید.
بااحترام
مدیر تالار مهندسی صنایع

negar_ghazal
2007/12/31, 08:38 AM
هيچكي نداره:cry:

boby2418
2007/12/31, 10:12 AM
با سلام
احتیاج مبرم به جزوه آموزشی Primavera 05 دارم آیا کسی در این زمینه اطلاعی داره؟
با تشکر

bardinova
2007/12/31, 10:13 AM
سلام.

حقیقتش رو بخواین من یه UI میشناسم (User Interface) که چندان ارتباطی به مهندسی صنایع نداره . حالا اگه شما منظور دیگه ای دارین بهتر هست بیشتر توضیح بدین .

just in time
2007/12/31, 10:50 AM
سلام.
باسلام
من دقیقا نفهمیدم منظور شما از UI چیه ؟
ولی براتون جستجو می کنم.
بااحترام

jahangard
2007/12/31, 11:26 AM
فكر نمي كنم چيزي الكترونيكي پيدا بشه

negar_ghazal
2007/12/31, 08:26 PM
من براي درس نرم افزار پروژه ام درباره برنامه ريزي توليد است.
بايد user interface اي از برنامه ريز توليد و هم چنين يك database بدم؟
اصلا هم نميدونم برنامه ريزي توليد چي هست؟
پايان نامه تا جالا خوندم و... امام چيزي بدرد بخور نبوده. حالا اگه كسي در اين باره اطلاعي داره يا يكي از اين هارو داشته باشه به من بده ممنون ميشم.

bardinova
2007/12/31, 09:01 PM
من براي درس نرم افزار پروژه ام درباره برنامه ريزي توليد است.
بايد user interface اي از برنامه ريز توليد و هم چنين يك database بدم؟
اصلا هم نميدونم برنامه ريزي توليد چي هست؟
پايان نامه تا جالا خوندم و... امام چيزي بدرد بخور نبوده. حالا اگه كسي در اين باره اطلاعي داره يا يكي از اين هارو داشته باشه به من بده ممنون ميشم.

پس درست حدس زدم . منظورتون همون User Interface هست که خودتون هم گفتین ، مربوط به مهندسی نرم افزار میشه و نه صنایع . اما اگه اطلاعاتی در مورد برنامه ریزی تولید میخواین مطمئنا هم من هم همه بچه ها میتونن توضیحاتی بهتون بدن و صد البته مطمئنا شما بر اساس اون نمیتونین یه User Interface تهیه کنین . خب آخه وقتی از برنامه ریزی تولید اطلاعاتی ندارین چرا این پروژه رو برداشتین ؟ .

خانم نگار/غزل ، پیشنهادی براتون دارم . فکر میکنم راه حل کار شما از دو حالت خارج نباشه : 1) تا دیر نشده موضوع پروژه رو عوض کنین . 2) اگه دیر شده یکی از دوستانتون که فارغ التحصیل مهندسی صنایع هست ، ترجیحا دانشجو نباشه و توی یه کارگاه تولیدی کار کنه ، بخواین که در کنار شما قدم به قدم همراهیتون کنه . مطمئن باشین اینجوری در کمتر از یک هفته میتونین یه UI قابل قبول ( نه خوب و عالی !! ) تهیه کنین . این رو از من قبول کنین که اگه اطلاعاتی در مورد برنامه ریزی تولید ندارین ، با یه توضیح کلی و اجمالی و ورق زدن چند صفحه به هیچ نتیجه نمیرسین . موفق بیاشین .

negar_ghazal
2007/12/31, 09:28 PM
پس درست حدس زدم . منظورتون همون User Interface هست که خودتون هم گفتین ، مربوط به مهندسی نرم افزار میشه و نه صنایع . اما اگه اطلاعاتی در مورد برنامه ریزی تولید میخواین مطمئنا هم من هم همه بچه ها میتونن توضیحاتی بهتون بدن و صد البته مطمئنا شما بر اساس اون نمیتونین یه User Interface تهیه کنین . خب آخه وقتی از برنامه ریزی تولید اطلاعاتی ندارین چرا این پروژه رو برداشتین ؟ .

خانم نگار/غزل ، پیشنهادی براتون دارم . فکر میکنم راه حل کار شما از دو حالت خارج نباشه : 1) تا دیر نشده موضوع پروژه رو عوض کنین . 2) اگه دیر شده یکی از دوستانتون که فارغ التحصیل مهندسی صنایع هست ، ترجیحا دانشجو نباشه و توی یه کارگاه تولیدی کار کنه ، بخواین که در کنار شما قدم به قدم همراهیتون کنه . مطمئن باشین اینجوری در کمتر از یک هفته میتونین یه UI قابل قبول ( نه خوب و عالی !! ) تهیه کنین . این رو از من قبول کنین که اگه اطلاعاتی در مورد برنامه ریزی تولید ندارین ، با یه توضیح کلی و اجمالی و ورق زدن چند صفحه به هیچ نتیجه نمیرسین . موفق بیاشین .
وايييييي. چقدر دل گرمي دادي:cry:.
نميتونم عوضش كنم. كسي ام ندارم. تازه علاوه بر اينا DFD مي خواد.
يعني اينكه تعاملات اين سيستم با ساير سيستم ها و هم چنين سيستم هايي كه داخل خودش هستند.
من چيكار كنم پس:(:crying:

bardinova
2008/1/01, 12:36 PM
وايييييي. چقدر دل گرمي دادي:cry:.
نميتونم عوضش كنم. كسي ام ندارم. تازه علاوه بر اينا DFD مي خواد.
يعني اينكه تعاملات اين سيستم با ساير سيستم ها و هم چنين سيستم هايي كه داخل خودش هستند.
من چيكار كنم پس:(:crying:

خب آخه امید کاذب بهت بدم که فایده نداره !!! . حالا فکر کن Data Flow Diagram هم میخوای !!! . من نظری ندارم ! . خیلی کار سخت شد ! .

Aseman Etemaad
2008/1/01, 12:49 PM
دوست عزيز
منم فكر ميكنم حق با جناب بردينواس. من خودم رشتم صنايعه ولي براي درس تعميرات و نگهداري با كلي درد سر DFDكشيدم چه برسه به شما.....:redface:

negar_ghazal
2008/1/01, 01:00 PM
خودمم مي دونم سخت هست.
حالا كسي هيچ كتابي جزوه اي در مورد برنامه ريزي توليد نداره؟من از روي اون بتونم اينارو در بيارم؟
پس چيكار كنم؟:(
اگه بخوام درسم حذف كنم اصلا نميشه!10 نمره ام داره پروژم:crying2:

negar_ghazal
2008/1/01, 09:37 PM
تورو خدا يكي يه چيزي بگه اگه يه اطلاعاتي بديد من بدونم مثلا توي برنامه ريزي توليد چي لازم هست خودم مي كشم.
دعاتون مي كنما.
دعاهام ميگيره:smile:

bardinova
2008/1/01, 10:40 PM
تورو خدا يكي يه چيزي بگه اگه يه اطلاعاتي بديد من بدونم مثلا توي برنامه ريزي توليد چي لازم هست خودم مي كشم.
دعاتون مي كنما.
دعاهام ميگيره:smile:

فکر کنم بجای اینکه بشینم و برات با زبون کج و کولهء خودم توضیح بدم که DFD چی هست که نه تو بفهمی من چی گفتم و نه خودم بفهمم چی سرهم می کنم ، این مطلبی که توی وبلاگی به اسم ((کامپیوتر)) به آدرس http://abediali.blogfa.com نوشته شده رو بخونی :

نمودار جریان داده : DFD (Data Flow Diagram)این نمودار بیانگر روابط بین فرآیندها و گردش اطلاعات می باشد و برای طراحی و پشتیبانی از سیستم به کار می رود.

مراحل رسم نمودار جریان داده :

1- تهیه فهرست فرآیندهای موجود در حدودی از سیستم که برای آن نمودار رسم خواهد شد.

2- تهیه فهرست خروجی های هر فرآیند و اتصال آنها به مقصد

3- تهیه فهرستی از ورودی های هر فرآیند

4- نامگذاری جریان های داده، عوامل خارجی، مخازن داده و فرآیندهای موجود در نمودار

۵- تجدید نظر در ساختار نمودار

اجزای DFD :

1- پردازش (فرآیندها) Process

2- جریان داده (Data Flow)

3- مخزن داده یا ذخیره داده (Data Store)

4- موجودیت (Entity)

پردازش :

عملیاتی است که باعث می شود ورودی ها به خروجی ها تبدیل شوند. پردازش ها معرف مکان هایی در سیستم مورد نظر هستند که در آن کار یا عملیات خاصی انجام می شود. مثلا در سیستم انبار عملیات فروش در واحد فروش قرار می گیرد.

جریا ن داده :

ورود و خروج اطلاعات را توسط جریان داده نشان می دهد.

نکته :

داده هایی که با هم مرتبط هستند معمولا توسط یک جریان داده به همراه علامت + مشخص می شود.

در رسم نمودار از ساختارهای انشعابی خودداری کنید.

مخزن یا ذخیره داده :

معرف مکان هایی برای ذخیره داده ها و اطلاعات می باشد. محلی که فایل ها، پرونده در آن درج (ثبت) می شود.

نکته :

* از ارتباط مستقیم ذخایر خودداری می شود.

* مکان های ذخیره داده در آخرین سطح DFD نمایش داده می شوند.

* هر عمل ذخیره داده در سطح آخر DFD یک جدول در نموداررابطه ای ( ER) خواهد بود.

موجودیت :

عبارت است از یک عنصر اطلاعاتی که از داخل یا خارج از سیستم متقاضی دریافت و یا ارائه سرویس می باشد. مشتری موجودیت خارجی است که درخواست کننده کالا می باشد. دانشجو، مدیر گروه دانشگاه، کارمندان سازمان موجودیت داخلی می باشند.

------------------------

تونست کمکی کنه ؟؟

negar_ghazal
2008/1/02, 10:37 AM
bardinova,
عزيزم .ممنونم اما اينارو بلدم كه.
مشكل اينه كه من نيمدونم برنامه ريزي توليد چي هست؟يعني براي كشيدن DFD براي اون چه چيرهايي ميخواد يا UI چه چيزهايي مي خواد.
مثلا ميگما توي UI بايد تاريخ يا نام جنس و...
اين چيزايي كه ميخواد چيه؟

just in time
2008/1/02, 01:33 PM
اصول برنامه ریزی و کنترل تولید و موجودیها (http://www.adinebook.com/gp/product/9642591200/ref=sr_1_1000_4/774-4371251-1527633)
پدیدآورنده: علی حاج شیرمحمدی
ناشر: ارکان دانش - 19 آذر، 1385قیمت: 49000 ریال

برنامه ریزی و کنترل تولید و موجودیها (http://www.adinebook.com/gp/product/9643010287/ref=sr_1_1000_3/774-4371251-1527633)
پدیدآورنده: محمدتقی فاطمی قمی
ناشر: امیرکبیر - 1383قیمت: 30000 ریال

باسلام
این دو تا کتاب احتمالا به دردتون بخوره ، آقای بردینوا براتون توضیح دادن ولی این موضوعی که شما انتخاب کردید یه موضوع بین رشته ای ، و تنهایی کار کردن براتون سخته ، ولی اصولا برنامه ریزی تولید یه روشی یا یه سری روشهاست که شما با اون قرار تولید ، فروش و خرید مواد اولیه و اصول انبار داری تون رو با اون کنترل کنید ، توی این بین یه سری داده برداری صورت می گیره . حالا اگه شما قراره بانک اطلاعاتی برای این بسازید پس باید فرآیندهای یک تولید رو بشناسید و اینکه کجا و چطوری قرار از این بانک استفاده کنید.
بااحترام

زارع
2008/1/04, 02:15 AM
سلام
من به یک سایت یا وبلاگی که مدل های غیر خطی متنوعی رو نوشته باشه نیاز دارم.
یه به مدلی که برای افزایش مطلوبیت مدیریت باشه
با سپاس

bardinova
2008/1/04, 04:19 PM
جناب زارع ، دوست تازه وارد ، برای اینکه پاسخ سئوالتون رو بگیرین اون رو در تاپیک مربوط به سئوالات بنویسین . مطمئن باشین دوستان در حد توانشون به شما کمک میکنن .

imm3r
2008/1/08, 12:11 AM
سلام
من پیام هستم
میخواستم بدونم که از کجا میشه الیاف کربن خرید ؟؟؟
اگر کسی اینجا هست که می تونه کمک کنه . ممنون میشم .
E-mail : Imm3r@yahoo.com

bardinova
2008/1/08, 08:10 PM
سلام
من پیام هستم
میخواستم بدونم که از کجا میشه الیاف کربن خرید ؟؟؟
اگر کسی اینجا هست که می تونه کمک کنه . ممنون میشم .
E-mail : Imm3r@yahoo.com

حالا گفتیم " هر گونه سئوال " ، اما منظورمون هر گونه سئوال نبود !!!!!!!! . یه چیز بپرس در صنایع بگنجه !!

امیر Amir
2008/1/19, 01:02 PM
سلام:heart::gol:
من امیر احمد هستم..دانشجوی ترم 4 صنایع...
با توجه به اینکه رشته مهندسی صنایع دارای گشتردگی بالا و تنوع اطلاعاتی میباشد..همین موضوع من رو گیچ کرده و یک سوالی برای من پیش اومده..و این هست که بصورت رندوم و کلی در ایران بیشترین نرم افزار هایی که مورد استفاده مهندسین صنایع در کارخانجات و موسسات و کلا دنیای مهندسی صنایع میشه چیه...مهندسی صنایع حد اقل 20 نرم افزار کابردی داره...و یک ادم نمیتونه توی همش مخصص بشه.. شخصا از اینکه از یک شاخه به شاخه دیگه بپرم بیزارم..میخوام بدونم لااقل توی چه نرم افزار هایی بیشترین سرمایه گذاری و وقت رو بگذارم....

و از عزیزانی که جزوات مربوط به درس ارزیابی کار و زمان و نرم افزار مخصوص این رشته و فیلد رو دارند در اختیار این حقیر بگذارید...:heart::gol:

امید وارم یک تعامل مناسب و سازنده با شما داشته باشم..

امیر احمد لاجوردی:heart:

Parsa_IE
2008/1/20, 06:55 AM
سلام:heart::gol:
من امیر احمد هستم..دانشجوی ترم 4 صنایع...
با توجه به اینکه رشته مهندسی صنایع دارای گشتردگی بالا و تنوع اطلاعاتی میباشد..همین موضوع من رو گیچ کرده و یک سوالی برای من پیش اومده..و این هست که بصورت رندوم و کلی در ایران بیشترین نرم افزار هایی که مورد استفاده مهندسین صنایع در کارخانجات و موسسات و کلا دنیای مهندسی صنایع میشه چیه...مهندسی صنایع حد اقل 20 نرم افزار کابردی داره...و یک ادم نمیتونه توی همش مخصص بشه.. شخصا از اینکه از یک شاخه به شاخه دیگه بپرم بیزارم..میخوام بدونم لااقل توی چه نرم افزار هایی بیشترین سرمایه گذاری و وقت رو بگذارم....

و از عزیزانی که جزوات مربوط به درس ارزیابی کار و زمان و نرم افزار مخصوص این رشته و فیلد رو دارند در اختیار این حقیر بگذارید...:heart::gol:

امید وارم یک تعامل مناسب و سازنده با شما داشته باشم..

امیر احمد لاجوردی:heart:

دوست عزیز با سلام
باید دید شما در چه موضوعی علاقه دارید؟ بحث های کنترل پروژه MSP , Primavera در صدر نرم افزار های کاربردی هستند...
اولا باید فیلد کاریتون را با توجه به علاقمندی مشخص کنید و اگر هنوز سر در گم هستید بهتره از هر فیلد تا حدودی آموخته داشته باشید تا هر وقت انتخاب قطعی شد در آن فیلد به عمق بروید ...
موفق باشید:gol:

امیر Amir
2008/1/25, 07:15 PM
با سلام:):gol:
اگر کسی جزوه ای مدون و تالیف شده از اساتید مجرب در مورد درس تحقیق در عملیات(1)__طرح ریزی واحد های صنعتی__ارزیابی کار و زمان و اصول مدیریت و برنامه ریزی داره به من کمک بکنه و اگر زحمتی نیست بفرستن به ایمیل من...:gol::cool:

ایمیل من هست::cool::cool:

KINZEN16260@YAHOO.DE

زیبایی در پایان است.

MOHANDES BOUR
2008/2/01, 11:53 AM
باسلام
با توجه به تولید تاپیک های متعدد در مورد سوال هایی که در راستای تالار صنایع هست و با توجه به اینکه می خوایم تعداد تاپیک ها مهندسی شده باشه و بی نظمی هم اتفاق نیوفته لطفا هر گونه سوالی رو در این تاپیک مطرح کنید.
بااحترام
مدیر تالار مهندسی صنایع
مهندس بور هستم میخواستم بدونم چه واحدهای اختصاصی را در ترم 2 بردارم . ترم 1 از بین درسهای اختصاصی اقتصاد مهندسی ومدیریت مهندسی وریاضی 1 را برداشته ام .مرسی:que:asieh-114allah@yahoo.com

arminspeedy
2008/2/01, 12:34 PM
با سلام خدمت دوستان
من دانشجوی سال 3 ( ترم 5 که دارم میرم ترم 6) صنایع هستم.
می خواستم بدونم که آیا من می تونم به طور آزمایشی تو کنکور آزاد امسال شرکت کنم یا خیر. اگه کسی می دونه زود به من جواب بده که واسه دفترچه فقط 1 روز دیگه وقت دارم.
(در ضمن من تا حالا 104 واحد پاس کرده ام که اگه بخوام میتونم 2 ترم دیگه مهندسیمو بگیرم.)
با تشکر :smile:

bardinova
2008/2/01, 02:33 PM
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم که آیا من می تونم به طور آزمایشی تو کنکور آزاد امسال شرکت کنم یا خیر. اگه کسی می دونه زود به من جواب بده که واسه دفترچه فقط 1 روز دیگه وقت دارم.
(در ضمن من تا حالا 104 واحد پاس کرده ام که اگه بخوام میتونم 2 ترم دیگه مهندسیمو بگیرم.)

خیر . نمیتونین . باید دانشجوی ترم آخر باشین ، یا در زمان ثبت نام درستون تموم شده باشه . در نتیجه چون شما حداقل دو ترم دیگه از تحصیلتون باقی مونده ، تا مهرماه نمیتونین فارغ التحصیل بشین و ثبت نام کنین . موفق باشید .

arminspeedy
2008/2/01, 05:08 PM
با سلام خدمت دوستان

خیر . نمیتونین . باید دانشجوی ترم آخر باشین ، یا در زمان ثبت نام درستون تموم شده باشه . در نتیجه چون شما حداقل دو ترم دیگه از تحصیلتون باقی مونده ، تا مهرماه نمیتونین فارغ التحصیل بشین و ثبت نام کنین . موفق باشید .

مرسی از اینکه با این سرعت بهم پاسخ دادین.البته من منظورم آزمایشیه. من می دونم که امسال قبول نمی شم اما حداقل تجربه ی جو کنکور رو پیدا می کنم.یعنی آزمایشی هم نمی شه؟:cry:

bardinova
2008/2/01, 09:28 PM
مرسی از اینکه با این سرعت بهم پاسخ دادین.البته من منظورم آزمایشیه. من می دونم که امسال قبول نمی شم اما حداقل تجربه ی جو کنکور رو پیدا می کنم.یعنی آزمایشی هم نمی شه؟:cry:

آزمایشی میشه . در هر شرایطی هم که باشین میشه . اما باید یه سری از اطلاعاتی رو که موقع ثبت نام از شما میخواد رو به دروغ وارد کنین . هیچ دلیل خاصی ندارم ، اما اینکار رو توصیه نمیکنم .

arminspeedy
2008/2/01, 09:33 PM
آزمایشی میشه . در هر شرایطی هم که باشین میشه . اما باید یه سری از اطلاعاتی رو که موقع ثبت نام از شما میخواد رو به دروغ وارد کنین . هیچ دلیل خاصی ندارم ، اما اینکار رو توصیه نمیکنم .
مرسی از اینکه راهنماییم کردی;)
من ترجیح می دم با دروغ هم که شده تو کنکور آزاد امسال آزمایشی شرکت کنم.:smile:

stranger
2008/2/02, 04:22 PM
SALAM
MAN 2MBALE KELASE PRIMAVERA AM KASI MIDOONE KOJA BERAM KHUBE?:warn::gol:

امیر Amir
2008/2/02, 09:04 PM
SALAM
سلام عزیزم:);)
1)لطفا فارسی تایپ :)

2)در تهران بهتر میتونید اینجور کلاس هارو پیدا کنید...

3)مجتمع فنی
یا
جهاد دانشگاهی در دانشگاه شریف...یا شعب دیگه.............

با احترام:)

سید امیر احمد;)

امیر Amir
2008/2/02, 09:09 PM
مهندس بور هستم میخواستم بدونم چه واحدهای اختصاصی را در ترم 2 بردارم . ترم 1 از بین درسهای اختصاصی اقتصاد مهندسی ومدیریت مهندسی وریاضی 1 را برداشته ام .مرسی:que:asieh-114allah@yahoo.com

مهندس بور! :heart::gol:شما کدام دانشگاه درس میخونید؟:cool: چجوری ترم اول به شما اقتصاد مهندسی ارایه دادند!!!!!:cool:
مدیریت مهندسی چیه؟؟؟؟:warn:

شما بگین رشته و دانشگاهی که درس میخونید چیه؟ بعد شاید بشه کمک کرد....:heart:

با احترام....:gol::gol::gol::gol:

سید امیر احمد:gol::gol::heart:

امیر Amir
2008/2/03, 12:57 PM
سلام
بابا شما که تهرانید چرا می نالید، ولی با نظر salam-to-all موافقم اصلا عجله نکن و شتابزده یک پسشنهاد کار را قبول نکن.
راستی کار هست اصلا نترس.
اگه توی استان خودم بودی شاید می تونستم کاری برات بکنم.
سلام...:)
من هم این ترم میرم ترم 5 ..به امید خدا تصمیم گرفتم هر جوری شده برای کار کردن..شده مجانی وارد کارخونه ای بشم و حتی الامکان با یک مهندس صنایع کار کنم.

به نظر من آدم باید بره داخل کارخونه حتی اگر هم درسی پاس نکرده باشه...بصورت عملی یه چیزی هایی دستش بیاد...

من که کوچیک شما هستم و در حد نظر دادن نیستم...ولی انگار شما تهران هستین..تو تهرون خیلی راحت میشه پیشرفت کرد..فقط آدم باید یک کمی پر رو باشه مثل من...

سید امیر احمد;)

arminspeedy
2008/2/03, 01:02 PM
افرین سید
منم با نظر سید موافقم
کار همیشه هست اما واسه اهلش
حالا سید بچه کجایی؟ کدوم دانشگاهی؟

hamed_85
2008/2/03, 02:25 PM
اگه کسی سوالات کنکور ارشد سالهای گذشته رو داره لطف کنه برای من میل کنه:)
hamed_mkm@yahoo.com

stranger
2008/2/03, 04:39 PM
چشم اینم فارسی
مرسی از راهنماییت:gol:

hosein_sh
2008/2/04, 04:33 AM
سلام دوستان
مجموعه مقالات مقالات دومین کنفرانس ملی مدیریت عملکرد رااز کجا می تونم تهیه کنم؟

just in time
2008/2/04, 07:59 AM
چشم اینم فارسی
مرسی از راهنماییت:gol:

باسلام
اسنرنجر عزیز
من سازمان مدیریت صنعتی رو پیشنهاد می کنم ، هم به نظرم آپدیت و هم سطح کلاس ش بالاتره ، در نتیجه من اونجا رو پیشنهاد می کنم
بااحترام

bardinova
2008/2/04, 08:31 AM
SALAM

من با JIT کاملا موافق هستم . در کل تهران هیچ آموزشگاهی اعتبار سازمان مدیریت صنعتی رو نداره . از اساتید گرفته ، تا هم کلاسیهای شما ، در سطح بسیار بسیار بالاتری نسبت جاهای دیگه مخصوصا مجتمع فنی هستند . به احتمال 90 درصد اونی که توی مجتمع فنی به شما پریماورا درس میده لیسانس فنی نامرتبط با صنایع داره و به احتمال 95% استاد شما توی مجتمع فنی دکترای صنایع داره .

bardinova
2008/2/04, 08:32 AM
بابا بیخیال بشین !!!! . این رو از کجا رفتین آوردین ؟؟؟ این سئوال مال حدود 11 ماه پیش هست !!! .

just in time
2008/2/04, 10:18 AM
من با JIT کاملا موافق هستم . در کل تهران هیچ آموزشگاهی اعتبار سازمان مدیریت صنعتی رو نداره . از اساتید گرفته ، تا هم کلاسیهای شما ، در سطح بسیار بسیار بالاتری نسبت جاهای دیگه مخصوصا مجتمع فنی هستند . به احتمال 90 درصد اونی که توی مجتمع فنی به شما پریماورا درس میده لیسانس فنی نامرتبط با صنایع داره و به احتمال 95% استاد شما توی مجتمع فنی دکترای صنایع داره .
باسلام
اعداد 90 درصد و 95 درصد رو خوب اومدی.
بااحترام

امیر Amir
2008/2/06, 09:39 AM
سلام..........:)

دوستان دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه ازاد...تقریبا هر ترم چقدر خرج بر میداره؟
کارشناسی ارشد صنایع.:cool:

با احترام

امیر احمد;)

Aseman Etemaad
2008/2/07, 08:23 AM
مهتابي عزيز شما هم عضو انجمن مهندسي صنايع ايران هستيد درسته.
در صفحه ي4خبرنامه مربوط به ماه هاي آذر وآبان اطلاعيه اي با عنوان اگهي پذيرشدانشجو هست كه مربوط به دانشگاه شريف و يكي از دانشگاههاي سوئد . از چند و چون اين اطلاعيه خبر داري؟ اگه خبر داري لطفا به من هم توضيح بده.
باتشكر

bardinova
2008/2/07, 01:28 PM
مهتابي عزيز شما هم عضو انجمن مهندسي صنايع ايران هستيد درسته.
در صفحه ي4خبرنامه مربوط به ماه هاي آذر وآبان اطلاعيه اي با عنوان اگهي پذيرشدانشجو هست كه مربوط به دانشگاه شريف و يكي از دانشگاههاي سوئد . از چند و چون اين اطلاعيه خبر داري؟ اگه خبر داري لطفا به من هم توضيح بده.
باتشكر

من خبر دارم ! . اما چون از خانم مهتابی پرسیدی و نه از بچه های تالار ، جواب نمیدم !!!

mahtabi
2008/2/07, 06:01 PM
من خبر دارم ! . اما چون از خانم مهتابی پرسیدی و نه از بچه های تالار ، جواب نمیدم !!!

با سلام:

آقاي بردينوا اين حرفا چيه لطفا پاسخ ايشون رو بدين.اگه ميبينيد به من گفتن چون كه ميدونستن من عضو انجمن هستم ودليل بر اين نيست كه ايشون از دوستان كمك نخواستن.
ما اينجا يه گروهيم كه يكي از هدفامون همراهي هم هست.
راستش برا يمن هنوز خبر نامه نيومده!!! به سايتش هم نرفتم و از دوستمون معذرت مخوام.
اگر جناب بردينوا بپذيرن جواب دادن كه بسيار خوب در غير اينصورت بنده بايد يه نگاهي بندازم.

با تشكر

Aseman Etemaad
2008/2/08, 01:08 PM
با سلام
جناب برذینوا من چون می دونستم مهتابی عضو انجمن مهندسان صنایع هستن پرسیدم اگه شما برداشت دیگه ای داشتین شرمنده.در ضمن اون تشکر هم برای این بود که حق در باره ی جواب ندادن با شماس.:redface:

Mehrdad-IE
2008/2/09, 04:28 PM
با سلام
من دانشجوی مهندسی صنایع - برنامه ریزی و تحلیل سیستمها هستم . می خواهم در مورد دروس اصلی و تخصصی این رشته اطلاعات بیشتری داشته باشم زیرا قصد تغییر رشته به مهندسی عمران را دارم (فقط به خاطر علاقه بیشتر) و دوست دارم تصمیمی که می گیرم آگاهانه باشد. (آیا تصمیم من در رابطه با تغییر رشته با توجه به شرایط کنونی کشور درست است؟)
اگر لطف کنید و مرا در این زمینه راهنمایی کنید ممنون می شوم
با تشکر از همه

Aseman Etemaad
2008/2/09, 04:38 PM
دوست عزيز
اولا سعي كنين تا اونجا كه ميشه از ايجاد تاپيك خودداري كنيد. شما ميتونيد سوالاتتون رو در تاپيك سوالات بپرسيد.وبراي يافتن جواب هم مي تونيد به تاپيك اتاق گفتگوي تحليل سيستم مراجعه كنيد .شما عنوان نكرديد كه ترم چند هستيد؟ من خودم گرايش تحليل سيستم هستم.و اگه شما هنوز به ترم هاي بالا نرسيديد بايد بگم در صنايع درسهايي مثل استاتك مقاومت مصالح وكنترل پروژه هست كه صنايع رو به عمران ربط ميده ودر ثاني اگه شنيده باشيد بازار كار عمران رو به اشباعه پس به نظر من موندن در رشته ي صنايع به نفع شماست.
موفق باشيد.

manoto
2008/2/11, 02:43 PM
آقایون خانمها همه سلام
من نیاز به یه کتاب یا مقاله فارسی در مورد کنترل فرایند آماری برای تولیدات کوتاه مدت دارم .:cry:
یه فایل پاور پوینت انگلیسی پیدا کردم . بد نبود ولی توضیح زیادی نداشت .
کسی اطلاعی داره کمک کنه . کتاب SPC for short run هست 38 دلار تازه جایی ندیدم
شاید در نمایشگاه کتاب باشه . نمایشگاه کتاب تهران کیه ؟
راستی این موضوع در کتاب کنترل کیفیت اماری نورالصناع هست ؟ اگه کسی این کتابو داره خبر بده ؟ مرسی 2 آل :smile:
:smile:

manoto
2008/2/11, 02:57 PM
سلام..........:)

دوستان دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه ازاد...تقریبا هر ترم چقدر خرج بر میداره؟
کارشناسی ارشد صنایع.:cool:

با احترام

امیر احمد;)
---------------------------
ارشد ازاد 1200000 ترمی 1000000 وام میدن بعد از فراغت از تحصیل
چیزی نمیشه 4 تومان در میاد کمتر :D

Aseman Etemaad
2008/2/11, 06:34 PM
سلام
لطف كنين راجع به شاخص هاي پر اهميت در سنجش يك سيستم تعميرات ونگهداري خوب منو راهنمايي كنين.
بجز كاهش ميزان خرابي چه چيز ديگه اي ميتونه باشه؟

Mehrdad-IE
2008/2/13, 01:08 PM
با سلام خدمت همه دوستان
آیا درس ايمني و بهداشت صنعتي که جزو دروس اختیاری رشته صنایع (گرایش تحلیل سیستم ها) است درس به درد بخوری هست یا نه؟ زیرا ناچارم این ترم آن را بردارم ولی چون دانشجوی ترم دوم هستم نمی دانم که بقیه دروس اختیاری بهترند یا این درس؟ و در ضمن آیا برداشتن این درس در ترم دوم کار درستی است یا خیر؟

خواهشمندم هرچه سریعتر بنده را راهنمایی بفرمایید!
یک دنیا ممنون از لطف شما :redface:

HESSAM58
2008/2/13, 02:13 PM
سلام
میخوام بهت بگم کار هست ولی کسی که اهل کار باشه نیست
اگه میخوای موفق بشی همون اولش به فکر یه کار بزرگ یا یه کارخونه و شرکت بزرگ نباش
از یه جای کوچیک شروع کن جایی که بتونی تجربه کسب کنی چون عمل با تئوری و دانشگاه فرق میکنه پول هم مهم نباشه میدونی چرا ؟؟؟؟؟
چون اگه از همون اول بری یه جای بزرگ بازیت نمیدن توی مجموعه حل میشی ولی 2 - 3 سال تجربه کسب کنی اونوقت میتونی همشونو کله پا کنی
تازه تا میتونی از سیستم استاندارد فاصله بگیر چون یه چیز حاشیه ای شده من که دیگه بدم میاد;)

امیر Amir
2008/2/13, 04:01 PM
سلام

آقای تهرانی مگه دانشگاه شما به شما سیلابس وچارت دروس رو نمیده..من یکسری از سیلابس های دروس مهندسی صنایع ارایه شده در دانشگاه ازاد رو دارم بهت میخوایی بدم..البته بچه های قبلا اینجا سیلابس صنایع رو گذاشتن....حالا دیگه.........

امیر احمد

وحيدرضا
2008/2/14, 01:39 PM
سلام دوستان
من تازه عضو اين سايت شدم خيلي جالبه.
من خيلي فوري نياز به يك مقاله ي ترجمه شده در زميينه ي مباحث نگهداري و تعميرات دارم كه بايد به استاد بدم. بعد از سال 2005 باشه و حذ اقل 7 صفحه مطلب داشته باشه.

اگه كسي آماده داره و اينجا بگذاره يك دنيا ممنونش ميشم.

يا علي.

omid9043
2008/2/14, 03:48 PM
سلام من دانشجوی مهندسی صنایع هستم و قصد خرید لپ تاپ با قیمت بین 1.5تا 2 میلیون تومن دارم که ساز گار با نرم افزارهای مهندسی صنایع باشه.لطفا منو راهنمایی کنید.

Mehrdad-IE
2008/2/14, 04:20 PM
دوست عزیز پیشنهاد من مارک DELL است چون خودم دارم و کاملاً راضیم . در ضمن با توجه به قیمت مناسبش امکانات خوبی را در اختیار شما قرار می دهد. مدل هایی مثل :
DELL-Vostro 1500 و یا DELL-Inspiron E1520 مدل های کامل و قوی ای هستند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و همین طور قیمت به سایت زیر مراجعه کن :
www.rayansaba.com (http://www.rayansaba.com)
موفق باشی

Aseman Etemaad
2008/2/14, 07:01 PM
دوست عزيز
سعي كنيد از ايجاد تاپيكهاي غير ضروري خود داري كنيد .فكر ميكنم مقاله اي كه خواستيد در قسمت مقالات موجود باشه!به اونجا سر بزنين.
موفق باشيد!

وحيدرضا
2008/2/14, 10:11 PM
دوست عزيز
سعي كنيد از ايجاد تاپيكهاي غير ضروري خود داري كنيد .فكر ميكنم مقاله اي كه خواستيد در قسمت مقالات موجود باشه!به اونجا سر بزنين.
موفق باشيد!

از نظر بنده اين تاپيك ضروري بود كه ايجادش كردم.

در ضمن در اون قسمت مقاله اي كه ميخوام نيشتو شما ميتوني كمكم كني؟

شنبه بايد تحويل استاد بدم.

شما هم موفق باشي.

Aseman Etemaad
2008/2/14, 11:37 PM
من مقاله ندارم .
ولي خودم پروژه ي نتمو امروز تحويل دادم.ولي مهتابي يه مقاله راجع به tpmبراي من گذاشته بود تو قسمت مقاله ها ببينش شايد به دردت خورد.
درباره ي پروژه اگه سوال داشتيد در خدمتم.

امیر Amir
2008/2/15, 07:50 AM
سلام
میخوام بهت بگم کار هست ولی کسی که اهل کار باشه نیست
اگه میخوای موفق بشی همون اولش به فکر یه کار بزرگ یا یه کارخونه و شرکت بزرگ نباش
از یه جای کوچیک شروع کن جایی که بتونی تجربه کسب کنی چون عمل با تئوری و دانشگاه فرق میکنه پول هم مهم نباشه میدونی چرا ؟؟؟؟؟
چون اگه از همون اول بری یه جای بزرگ بازیت نمیدن توی مجموعه حل میشی ولی 2 - 3 سال تجربه کسب کنی اونوقت میتونی همشونو کله پا کنی
تازه تا میتونی از سیستم استاندارد فاصله بگیر چون یه چیز حاشیه ای شده من که دیگه بدم میاد;)
/////لام
حسام جان چجوری میشه افراد یک شرکتی رو که از شما قدیمی تر هستند کله پا کرد؟
اگر بعنوان کارآموز بری و چند وقت اونجا بمونی و مهندسش حس بکنه که داری جاشو میگری سریع بامبول درست میکنه..میندازتت بیرون...درست نمیگم؟؟؟

من منظور اون حرفتونو نفهمیدم؟؟؟

((تازه تا میتونی از سیستم استاندارد فاصله بگیر چون یه چیز حاشیه ای شده من که دیگه بدم میاد;)))

یعنی چی؟؟؟

امیر احمد;)

bardinova
2008/2/15, 11:27 AM
جای طرح سئوال در این تاپیک است : یک سوال از تالار : لطفا هر گونه سوال تخصصی از کارشناسان این رشته در این تاپیک گنجانده شود . (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=25073)

HESSAM58
2008/2/16, 12:50 PM
برای کالیبره کردن دستگاه crack inspection به روش مغناطیسی توی کشور مرکزی هست ؟(برای کالیبره کردن میزان اشعه ماورای بنفش و ولتاژ) :warn:

kavehsetareh
2008/2/16, 02:29 PM
منظورتون UV light است؟

امیر Amir
2008/2/16, 08:25 PM
سلام

من دنبال نمودار های FPC و OPC کارخانه های ایرانی هستم...یعنی هر جایی که در اختیار دارین...
و FD ,AC,BOM,
و اگر لطف کنید منودر مورد مباحث مربوط به ارزیابی کار و زمان و کلا بهبود و مباحث به روز در مورد ارزیابی کار و زمان کمک کنید..اگر مقاله ای در اختیار دارین راهنمایی کنید...هم اکنون منتظر کمک سبز شما هستیم...:biggrin:

امیر احمد;)

امیر Amir
2008/2/16, 09:17 PM
سلام
اینجا کسی چیزی از نرم افزار PART FLOW DEVELOPMENT(PFD
شنیده؟؟
این نرم افزار مربوط هست به ارزیابی کار وزمان و کشیدن fpc و opc

مرسی

امیر احمد

vahidz
2008/2/17, 02:50 PM
مچکرم.

vahidz
2008/2/17, 02:52 PM
thanks.

vahidz
2008/2/17, 02:56 PM
3واحد-توماس

SHAHVAR
2008/2/18, 07:49 AM
در مورد دوره کارآفرینی هرکی اطلاعی داره بگه!:)

Aseman Etemaad
2008/2/18, 08:27 PM
سلام
دوست عزيز من يه دوره ي 8 ساعته كار آفريني رو گذروندم.
در اين دوره در باره ي تعريف كار آفرين-خصوصيات كار آفرين
- تسهيلات ارائه شده براي عملي شدن طرح هاي كار آفرين صحبت شد.و همچنين سوالاتي كه كار آفرين با اونا روبرو ميشه مثل:
· چگونه ميتونم موفق شوم؟
· آيا انگيزه ي كافي در من وجود دارد؟
· براي موفقيت چه عواملي لازم دارم؟(ج:مديريت قوي-تجربه صنعتي-حمايت تكنيكي -توانايي طراحي)
· آيا براي عملي شدن طرح نيازمند وجود شريك هستم؟
· سرمايه اوليه؟
· اقدامات براي گرفتن وام و ساير تسهيلات
· منافع مورد نظر(در اينباره محاسبه ي نقطه ي سربسر خيلي مهمه)
· نوشتن توجيه اقتصادي براي طرح
· بازار يابي(خيلي مهم)(اين مورد شامل استعداد بازار-محاسبه قيمت تمام شده و نسبي-تبليغات و..)

و تعاريف ديگري راجع به ايده و... است.
بطور كل سرفصل هاي بحث شامل موارد زير بود:
1-كليات:مقدمه-نام كامل طرح- مشخصات متقاضي- دليل انتخاب طرح- اهداف طرح- ميزان اهميت طرح براي جامعه- ميزان اشتغال زايي طرح- تاريخچه طرح يا موارد مشابه آن- مختصري راجع به وضعيت اقتصادي اجتماعي و فرهنگي و... محيط
2-روش انجام كار : گزارش مختصر ي از وضع واحد هاي مشابه- مشخصات كامل محصول- فهرست تجهيزات و ماشين هاي مورد نياز- فهرست مواد مورد نياز- براورد هزينه براي حداقل يك دوره توليد-برآورد نيروي انساني مورد نياز- توجيه اقتصادي محصول- برنامه زمان بندي اجراي پروژه
3-امور مالي طرح:سرمايه گذاري- هزينه ها- منابع درآمدي- محاسباتي درنقطه ي سر به سر- سود و زيان انتظاري- ارزش فعلي – نرخ بازده سرمايه-
4-جمع بندي:نتايج حاصله از اجراي طرح- پيشنهادهاي اصلاحي و كاربردي- و....
اميدوارم جوابتونو گرفته باشين.
موفق باشيد.

bardinova
2008/2/19, 07:37 AM
دوست عزیز ، جناب آسمان اعتماد ، اگه در جریان امور تالار باشین مطمئنا متوجه هستین که قرار شده سئوالهایی که خارج از تاپیک (( یک سئوال از تالار )) مطرح شده رو پاسخ ندیم . ممنون میشم برای نظم گرفتن تالار ، شما هم همکاری کنین .

Aseman Etemaad
2008/2/19, 02:36 PM
دوست عزيز جناب بردينوا
واقعا متاسفم اصلا متوجه نبودم. از ياد آوريتون واقعا ممنون.:redface:
باز هم از همه معذرت ميخوام.

Aseman Etemaad
2008/2/19, 02:38 PM
ولي خودمونيم جنابعالي كه سؤال منو با وجود اينكه تو اين تاپيك پرسيده بودم جواب نداديد؟!:D

jafari5259
2008/2/20, 07:06 AM
از دوستان دعوت مي شود اگر فكر اقتصادي خوبي دارين بياين به تايپك زير و نظر خودتونو اعلام كنيد.
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=28816

امیر Amir
2008/2/20, 07:56 AM
سلام

من دنبال نمودار های FPC و OPC کارخانه های ایرانی هستم...یعنی هر جایی که در اختیار دارین...
و FD ,AC,BOM,
و اگر لطف کنید منودر مورد مباحث مربوط به ارزیابی کار و زمان و کلا بهبود و مباحث به روز در مورد ارزیابی کار و زمان کمک کنید..اگر مقاله ای در اختیار دارین راهنمایی کنید...هم اکنون منتظر کمک سبز شما هستیم...
.
.
.
سلام
شنیده؟؟

مرسی

امیر احمد;)

امیر Amir
2008/2/20, 08:03 AM
سلام
واحد برنامه ریزی تولید در کارخانه دقیقا چه وظیفه ای داره و میخوام بدونم از دروس صنایع کدام دردس و به چه اندازه و نحوه به کار گیری اون ها در این واحد چجوری هست؟

مرسی

امیر احمد;)

yanic
2008/2/20, 09:56 AM
سلام

و FD ,AC,BOM,
و اگر لطف کنید منودر مورد مباحث مربوط به ارزیابی کار و زمان و کلا بهبود و مباحث به روز در مورد ارزیابی کار و زمان کمک کنید..اگر مقاله ای در اختیار دارین راهنمایی کنید...هم اکنون منتظر کمک سبز شما هستیم...
.
.
.
سلام
شنیده؟؟

مرسی

امیر احمد;)
فایل زیر نمودارOPCمربوط به یک پروژه از یک شرکت ماشین سازی که حوزه فعالیت اون ساخت سازه های فلزی هستش. امیدوارم مفید باشه

hparhizi
2008/2/20, 11:33 AM
سلام
واحد برنامه ریزی تولید در کارخانه دقیقا چه وظیفه ای داره و میخوام بدونم از دروس صنایع کدام دردس و به چه اندازه و نحوه به کار گیری اون ها در این واحد چجوری هست؟

مرسی

امیر احمد;)

والله چه عرض كنم ميشه گفت تقريبا از درسهايي كه تو دانشگاه خونديم فقط تعاريف ومفاهيمش براي اينكه با موضوع بيگانه نباشيم بدرد ما ميخوره و بقيه اش تجربي و اكثر با سعي و خطا بايد هر شركتي براي خودش يه روش كنترلي بذاره و نميشه از يك روش براي تمام شركتها استفاده كرد فايل ضميمه رو بخون اميدوارم تا حدي كمك كنه البته كلي نوشته شده و بايد خودت بري تو بحرش

Aseman Etemaad
2008/2/21, 12:59 AM
سلام دوستان
يه سوال دارم واون اينكه گذروندن دوره ي نرم افزار پريم اورا چقدر ميتونه مفيد باشه؟
قراره تو دانشگاهمون ه دوره ي سه روزه بذارن ميخواستم بينم شركت كنم يا نه؟
با تشكر

bardinova
2008/2/22, 10:42 AM
سلام دوستان
يه سوال دارم واون اينكه گذروندن دوره ي نرم افزار پريم اورا چقدر ميتونه مفيد باشه؟
با تشكر

شک نکن !!! . مطمئن باش که بیشتر از اون که بتونی تصور کنی به دردت میخوره .

امیر Amir
2008/2/22, 10:51 AM
سلام
به نظر من اگر هر دوره ای بود چه یک ساعت چه یک روز چه یک ماه شرکت بکن...توی همین دوره سه روزه هیچی آدم نفهمه بالاخره با کلیات اشنا میتونه بشه که؟؟؟

اشتباه من رو نکن....

امیر احمد;)

ehsannn
2008/2/23, 02:09 AM
سلام
اگه میشه به من کمک کنید.
من فوق دیبلم رشته ریاضی هستم.حالا میخوام دانشگاه بیام نور رشته مهندسی صنایع ثبت نام کنم.میخواستم راهنماییم کنید در مورد این رشته.ممنون:cry:

just in time
2008/2/23, 07:35 AM
سلام دوستان
با تشكر
با سلام
اگه برای آشنایی با پریماورا ست ، خیلی خوبه اصولا اگه توی هر کلاسی که فقط یه موضوع جدید توی پریماورا یاد بده ، مفیده ، ولی برای یادگیری پریماورا حداقل 200 ساعت کلاس لازمه تا سرنخ های برنامه رو یاد بگیری و بعد از اون هم میشه کار با نرم افزار.
بااحترام

just in time
2008/2/23, 07:38 AM
سلام
اگه میشه به من کمک کنید.
من فوق دیبلم رشته ریاضی هستم.حالا میخوام دانشگاه بیام نور رشته مهندسی صنایع ثبت نام کنم.میخواستم راهنماییم کنید در مورد این رشته.ممنون:cry:
باسلام
خیلی هم خوبه ، اگه می خوای فراگیر شرکت کنی ، 4 درسه می خونی ، بعد امتحان ، نمره بالاتر از 12 فکر کنم ، و آخرش همن به امید خدا قبول میشی.
بااحترام

mahtabi
2008/2/23, 11:42 AM
سلام
اگه میشه به من کمک کنید.

با سلام:
به نظر بنده هم که راه خوبی رو پیش گرفتین اما یکم کارتون سنگینتر میشه.
فقط خودتون باید بخونین و هر مطلبی که میبینین برین دنبالش چون توی دانشگاه های دولتی و آزاد هم نمیگن چه برسه به بقیه.
این فقط شمایین که میتونینیا آگاه فارق التحصیل شین یا مثل ورودتون به دانشگاه.
در هر حال واستون آرزوی موفقیت دارم

امیر Amir
2008/2/23, 09:36 PM
سلام
اگر میتونید سراسری بخونید..اگر هم وسع مالی دارین..آزاد
هیچ فرقی بین ازاد و سراسری نیست...
نراق میگن صنایع ورودی دختر قبول میکنه...

موفق باشید

امیر Amir
2008/2/23, 09:40 PM
سلام
من چجوری بتونم توی یک واحد کنترل کیفیت دوام بیارم وقتی حتی کنترل کیفیت نخوندم..

من الان به عنوان کار اموز یعنی خودم رفتم برای کار در یک کارخونه فعلا فعلا فعلا فعلا قبولم کردن بیام وارد سیتمشون بشم...

مرسی...یه توضیحی بدین....

Aseman Etemaad
2008/2/23, 11:45 PM
با سلام
ميخواستم يه تاپيك با عنوان: چطور انتخاب واحد كنيم؟ بذارم گرچه يكم ديره .ولي با توجه به اينكه تا زمان حذف و اضافه در خيلي از دانشگاهها وقت هست شايد بتونه به دوستاني كه تازه ترم اول- دوم هستند و ميخوان درساي اصلي( و گاها اختياري) رو بگيرند كمك كنه.ولي گفتم قبل از ايجاد اين تاپيك درباره ي لزوم ايجادش نظر خواهي كنم.
ضمنا در اون تاپيك مي تونيم را جع به چگونگي گذراندن بعضي واحد ها كه جز اولين واحدهاي اصلي هستند و ممكنه بعضي دوستان ندونن چطور بايد پروژه هاي اون درسارو انجام بدن (واصلا از كجا شروع كنن) بهشون كمك كنيم.
با تشكر

f-ind
2008/2/24, 07:26 AM
با سلام
پیشنهاد خوب و موثری من که کاملا موافقم ;)
پس بیاین شروع کنیم!!

znikkhah
2008/2/24, 10:04 AM
من به دنبال پرسشنامه "مدل تعالي سازماني(EFQM)هستم. لطف مي كنيد اگر مرا كمك نماييد.ممنون:gol:

Mehrdad-IE
2008/2/28, 01:17 PM
با سلام
ميخواستم يه تاپيك با عنوان: چطور انتخاب واحد كنيم؟ بذارم گرچه يكم ديره .ولي با توجه به اينكه تا زمان حذف و اضافه در خيلي از دانشگاهها وقت هست شايد بتونه به دوستاني كه تازه ترم اول- دوم هستند و ميخوان درساي اصلي( و گاها اختياري) رو بگيرند كمك كنه.ولي گفتم قبل از ايجاد اين تاپيك درباره ي لزوم ايجادش نظر خواهي كنم.
ضمنا در اون تاپيك مي تونيم را جع به چگونگي گذراندن بعضي واحد ها كه جز اولين واحدهاي اصلي هستند و ممكنه بعضي دوستان ندونن چطور بايد پروژه هاي اون درسارو انجام بدن (واصلا از كجا شروع كنن) بهشون كمك كنيم.
با تشكر

خیلی پیشنهاد خوبیه. من که خیلی به چنین راهنمایی هایی نیاز دارم.
ممنون از ایده خوبتون

mrz_ie
2008/2/29, 06:14 PM
بچه ها در مورد CRM کتاب ،مقاله، سایت و....... اگه سراغ دارید بگید ممنون میشم ترجیحا فارسی و جدید باشه ، ممنون

amirhakimi
2008/2/29, 07:20 PM
بچه ها در مورد CRM کتاب ،مقاله، سایت و....... اگه سراغ دارید بگید ممنون میشم ترجیحا فارسی و جدید باشه ، ممنون

یه سر به بتسا (http://www.betsa.ir)بزنی بد نیست.
اینجا (http://www.tici.info/default.aspx?dir=Learn_wmn&file=Modiryt12-7.htm)هم یه خورده مطلب هست و همینطور اینجا (http://www.yazdit.mihanblog.com/More-1296.ASPX) و اینجا (http://www.crm.blogfa.com/) و اینجا (http://www.bahrevari.ir/CRM.htm).
شما باراجین درس نمیخونین؟

amirhakimi
2008/2/29, 07:36 PM
یوخورده هم اینجا (http://www.sfma.ir/modules/article/display.php?id=59)هست و اینجا (http://www.mydocument.ir/main/index.php?article=606) و اینجا (http://www.mycrm.blogsky.com/).

amirhakimi
2008/2/29, 07:46 PM
منم یه سوال از بروبچ کاردرست صنایع دارم:

من میخوام یه مدل تحقیق در عملیات قیمت گذاری برای قطعات خودرو بنویسم ولی چون اولین تجربه جدی مدلسازی برای منه به راهنمایی نیاز دارم.:warn:
از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن تقاضا دارم یه کمکی به این حقیر بکنن.
پیشاپیش ممنون:redface:

mrz_ie
2008/2/29, 10:57 PM
شما باراجین درس نمیخونین؟
چرا مدیر جون
دم بروبچه های باراجینی گرم که ما هرجا سوالی داشتیم خدایی کم نذاشتن
بابت مطالب هم ممنون کم بود ولی خوب بود مرسی;)

amirhakimi
2008/3/01, 01:58 PM
دم بروبچه های باراجینی گرم که ما هرجا سوالی داشتیم خدایی کم نذاشتن
بابت مطالب هم ممنون کم بود ولی خوب بود مرسی;)

ما مخلصیم
قابلی نداشت، آخه فارسی میخوای !
انگلیسی خیلی زیاد تره
بالاخره برای پایان نامت باید یوخورده وقت ترجمه بذاری:redface:
من خودم یه فصل از پایان نامم انگلیسی بود که ترجمش کردم
موفق باشی

بابا یکی هم به داد ما برسه !!

amirhakimi
2008/3/01, 02:01 PM

من میخوام یه مدل تحقیق در عملیات قیمت گذاری برای قطعات خودرو بنویسم ولی چون اولین تجربه جدی مدلسازی برای منه به راهنمایی نیاز دارم.:warn:

یعنی کسی نیست که تو زمینه مدلسازی دو تا پیرهن بیشتر پاره کرده باشه :surprised:

امیر Amir
2008/3/01, 10:23 PM
سلام
من یکی تازه OR دارم...شرمندم.

amirhakimi
2008/3/01, 10:57 PM
سلام
من یکی تازه OR دارم...شرمندم.

دشمنت شرمنده.
بازم به معرفت شما که لااقل جواب منو دادی،
مرسی

arminspeedy
2008/3/01, 11:31 PM
سلام
امیر جان راستشو بخوای منم تا OR قسمت مدلسازیشو فهمیدم چپیدم:redface:
الام هم فقط می تونم مسائل درب و داغون رو مدلسازی کنم:w46:

amirhakimi
2008/3/02, 02:20 PM
بازم مرسی آرمین جان

yanic
2008/3/03, 01:40 PM

دوست عزیز مسئلتونو برای من بفرستین خیلی وارد نیستم ولی سعی میکنم روش فکر کنم شاید بتونم کمک کنم.

yanic
2008/3/03, 01:45 PM
البته ناگفته نمونه که من از نرم افزارهای تحقیق در عملیات فقط با لینگو کار کردم.

شيمي و زندگي
2008/3/03, 04:29 PM
سلام من ميخوام راجع به نانو كاتاليستها سمينار بدم ولي هنوز سايت خوبي براي تحقيق پيدا نكردم لطفا كمكم كنيد:gol:

شيمي و زندگي
2008/3/03, 04:31 PM
سلام من ميخوام راجع به نانو كاتاليستها سمينار بدم ولي هنوز سايت خوبي براي تحقيق پيدا نكردم لطفا كمكم كنيد:gol:

amirhakimi
2008/3/03, 05:04 PM
دوست عزیز مسئلتونو برای من بفرستین خیلی وارد نیستم ولی سعی میکنم روش فکر کنم شاید بتونم کمک کنم.

مرسی yanic جان
براتون پی ام گذاشتم.
بازم ممنون

امیر Amir
2008/3/03, 10:18 PM
سلام
امير واسه منم بده...استاد OR من فوق or داره حالا بده مسالتو واسش بدم ببينم اون چيكار ميكنه....خوبه تستش كنيم..هههههههههههههههههههه

amirhakimi
2008/3/04, 06:06 AM
مرسی amirahmad (http://www.iran-eng.com/member.php?u=18420) جان براتون پی ام میکنم.
والا من چیزی راجع به نانو کاتالیست نمیدونم ولی یه جورائی مربوط به شیمی میشه نه صنایع !
ولی خوب پیشنهادی که میتونم بهتون بکنم اینه که تو گوگل یه سرچ کوچولو انجام بدین مطمئن باشین که بی جواب نمیمونین (ممکنه فارسی زیاد نباشه ولی انگلیسی انقدر هست که بتونین راجع بهش کتاب بنویسین;))

reza2nd
2008/3/04, 11:28 AM
سلام به دوستان صنايعی.هر کس اطلاعاتی در مورد سيستم های Open Shop در مورد درس توالی عمليات داره، ممنون می شم بگه.

مهندس صنايع
2008/3/04, 11:36 AM
سلام...:)
من هم این ترم میرم ترم 5 ..به امید خدا تصمیم گرفتم هر جوری شده برای کار کردن..شده مجانی وارد کارخونه ای بشم و حتی الامکان با یک مهندس صنایع کار کنم.

به نظر من آدم باید بره داخل کارخونه حتی اگر هم درسی پاس نکرده باشه...بصورت عملی یه چیزی هایی دستش بیاد...

من که کوچیک شما هستم و در حد نظر دادن نیستم...ولی انگار شما تهران هستین..تو تهرون خیلی راحت میشه پیشرفت کرد..فقط آدم باید یک کمی پر رو باشه مثل من...

سید امیر احمد;)
دانشگاه پيام نور دررده ي 22دربين اين همه دانشگاه هاي ايران است.مهندسي صنايع بهترين مهندسي ازلحاظ شان اجتماعي ودرآمد بالا ازنظرسطح علمي جهاني شناخته شده است.پس آفرين به فارغ التحصيلان دانشگاههاي پيام نور؟؟راستي کدام دانشگاهي تو؟يک سايت خوب براي فهميدن منابع کارشناسي ارشد نمي دوني؟؟؟؟

امیر Amir
2008/3/04, 06:51 PM
سلام
تنها جواب من به شما دوست عزيز اين هست..كه اينجا جاي اين صحبت ها نيست.

دوران منطقه اي فكر كردن..دانشگاهي فكر كردن و محيطي فكر كردن گذشت..

دوراني كه شريف يا تهران تاژ بودند..الان هر كسي كه دست بر زانوان زند و يا علي بگه ميتونه بكشه خودشو بالا فقط بايد اولش يك كمي خورد بشي تا باز شكل بگيري...

زمان فكر كردن به اينكه من كجا درس ميخونم شما كجاي ميخونه گذشته الان زمان اينه كه بتوني عرضه داشته باشي...حالا تو هر زمينه ايي...هر چند كم...

amirhakimi
2008/3/04, 11:54 PM
دانشگاه پيام نور دررده ي 22دربين اين همه دانشگاه هاي ايران است.مهندسي صنايع بهترين مهندسي ازلحاظ شان اجتماعي ودرآمد بالا ازنظرسطح علمي جهاني شناخته شده است.پس آفرين به فارغ التحصيلان دانشگاههاي پيام نور؟؟راستي کدام دانشگاهي تو؟يک سايت خوب براي فهميدن منابع کارشناسي ارشد نمي دوني؟؟؟؟

منم با نظر امیر احمد کاملا موافقم
دیگه الان اصلا مهم نیست که کجا درس خونده باشی مهم اینه که بری دنبال تخصص هایی که خودتو منحصر به فرد کنی. (بین خودمون باشه من خودم برا ارشد میخوام فراگیر شرکت کنم:redface:)
من خودم صنایع خوندم، ولی به نظر من شاید زیاد مهم نباشه که چه رشته ایی رو برای ادامه تحصیل انتخاب میکنی، اصل اینه که دوسش داشته باشی و تلاش کنی با افرادی که فقط از دانشگاه مدرکش رو گرفتند متفاوت باشی !

f-ind
2008/3/06, 07:10 AM
سلام بچه ها
ببخشید من یه سری مطلب در مورد technology managment و ارگونومی می خوام.
اگه لطف کنید کتاب های مفید در این زمینه رو هم معرفی کنید ممنون می شم:)

امیر Amir
2008/3/06, 06:48 PM
گونومی اداری (http://www.adinebook.com/gp/product/9647908679/ref=sr_1_1000_1/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: نوروز علی صالحی، تیمور اللهیاری (مترجم)
ناشر: نشر آموزش کشاورزی - 1383این کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.2.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9789643057.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9789643057/ref=sr_1_1000_2/490-3876237-5308634)ارگونومی در عمل: جستارهای برگزیده ارگونومی (http://www.adinebook.com/gp/product/9789643057/ref=sr_1_1000_2/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: محمدامین موعودی (مترجم)، علیرضا چوبینه (مترجم)
ناشر: نشر مرکز، کتاب ماد - 17 بهمن، 1385قیمت: 39000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.3.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9643057577.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9643057577/ref=sr_1_1000_3/490-3876237-5308634)ارگونومی در عمل: جستارهای برگزیده ارگونومی (http://www.adinebook.com/gp/product/9643057577/ref=sr_1_1000_3/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: محمدامین موعودی (مترجم)، علیرضا چوبینه (مترجم)
ناشر: نشر مرکز، کتاب ماد - 17 بهمن، 1385قیمت: 39000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.4.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9648795991.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9648795991/ref=sr_1_1000_4/490-3876237-5308634)ارگونومی در CATIA (http://www.adinebook.com/gp/product/9648795991/ref=sr_1_1000_4/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: محمدرضا عباسی
ناشر: سها دانش - 26 دي، 1385قیمت: 19000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.5.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9649496920.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9649496920/ref=sr_1_1000_5/490-3876237-5308634)ارگونومی به زبان ساده (http://www.adinebook.com/gp/product/9649496920/ref=sr_1_1000_5/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: علی معلم، عباس معلم
ناشر: دنیای تصویر - 1383قیمت: 8000 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.6.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9649503064.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9649503064/ref=sr_1_1000_6/490-3876237-5308634)آزمایشگاه ارگونومی صنعتی (http://www.adinebook.com/gp/product/9649503064/ref=sr_1_1000_6/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: سیدرسول حسینی بهارانچی، علی ابوالفضلی
ناشر: جهان جام جم - 1383قیمت: 17000 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.7.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9643053733.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9643053733/ref=sr_1_1000_7/490-3876237-5308634)ارگونومی برای مبتدیان (http://www.adinebook.com/gp/product/9643053733/ref=sr_1_1000_7/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: جان دال، برنارد ویردمیستر، علی پورقاسمی (مترجم)
ناشر: نشر مرکز - 01 آبان، 1384قیمت: 15000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.8.http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/icons/no-img-sm.gif (http://www.adinebook.com/gp/product/9646611125/ref=sr_1_1000_8/490-3876237-5308634)مقدمه ای بر ارگونومی (http://www.adinebook.com/gp/product/9646611125/ref=sr_1_1000_8/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: علی بهروزی، مجید معتمدزاده، یحیی رسول زاده
ناشر: موسسه کار و تامین اجتماعی - 1382این کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.9.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9643051544.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9643051544/ref=sr_1_1000_9/490-3876237-5308634)انسان، آنتروپومتری، ارگونومی و طراحی (http://www.adinebook.com/gp/product/9643051544/ref=sr_1_1000_9/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: استفن فیزنت، محمدامین موعودی (مترجم)، علیرضا چوبینه (مترجم)
ناشر: نشر مرکز، کتاب ماد - 21 آذر، 1385قیمت: 45000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.10.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9649133485.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9649133485/ref=sr_1_1000_10/490-3876237-5308634)روان شناسی عوامل انسانی (ارگونومی) (http://www.adinebook.com/gp/product/9649133485/ref=sr_1_1000_10/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: منصوره شهریاری احمدی
ناشر: زرباف اصل - 22 خرداد، 1386قیمت: 42000 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.11.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9644631048.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9644631048/ref=sr_1_1000_11/490-3876237-5308634)ارگونومی در حمل دستی بار (http://www.adinebook.com/gp/product/9644631048/ref=sr_1_1000_11/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: کازل کرومر، حجت الله رضازاده (مترجم)
ناشر: دانشگاه صنعتی امیرکبیر - 1381قیمت: 12000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.12.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9644091760.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9644091760/ref=sr_1_1000_12/490-3876237-5308634)آشنایی با اصول ارگونومی (مهندسی انسانی) (http://www.adinebook.com/gp/product/9644091760/ref=sr_1_1000_12/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: صادق صمدی
ناشر: چهر - 26 شهريور، 1385قیمت: 30000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.13.http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/icons/no-img-sm.gif (http://www.adinebook.com/gp/product/9646792650/ref=sr_1_1000_13/490-3876237-5308634)شیوه های ارزیابی پوسچر در ارگونومی شغلی (http://www.adinebook.com/gp/product/9646792650/ref=sr_1_1000_13/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: علیرضا چوبینه
ناشر: فن آوران - 1383قیمت: 28000 ریالچاپ این کتاب تمام شده است.14.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/964904826X.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/964904826X/ref=sr_1_1000_14/490-3876237-5308634)ارگونومی - کارهای صحیح و غلط روزمره زندگی (http://www.adinebook.com/gp/product/964904826X/ref=sr_1_1000_14/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: مهدی بنائی
ناشر: بابکان - 1381قیمت: 9000 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.15.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/964558535X.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/964558535X/ref=sr_1_1000_15/490-3876237-5308634)بهداشت محیط، ایمنی و ارگونومی در مدارس (http://www.adinebook.com/gp/product/964558535X/ref=sr_1_1000_15/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: عباس خالصی
ناشر: ورای دانش - 1382قیمت: 6800 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.16.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9646792731.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9646792731/ref=sr_1_1000_16/490-3876237-5308634)ارگونومی و ایمنی در طراحی ابزار دستی (http://www.adinebook.com/gp/product/9646792731/ref=sr_1_1000_16/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: کارلس کاشا، لیلا ابراهیمی (مترجم)، جبرائیل نسل سراجی (مترجم)، بهزاد فولادی دهقی (مترجم)
ناشر: فن آوران - 23 مهر، 1384قیمت: 19000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.17.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/964931850X.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/964931850X/ref=sr_1_1000_17/490-3876237-5308634)مهندسی عوامل انسانی در صنعت و تولید [ارگونومی] (http://www.adinebook.com/gp/product/964931850X/ref=sr_1_1000_17/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: مارتین هلاندر، علیرضا چوبینه (مترجم)، عبدالحسین شناسا (ویراستار)
ناشر: تچر - 04 بهمن، 1384قیمت: 40000 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.18.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9647239523.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9647239523/ref=sr_1_1000_18/490-3876237-5308634)ارگونومی در محیط اداری و کار با کامپیوتر (http://www.adinebook.com/gp/product/9647239523/ref=sr_1_1000_18/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: سیدجلیل میرمحمدی، حامد اکبری، امیرهوشنگ مهرپرور، ابوالفضل برخورداری، رحمت الله حافظی
ناشر: کتاب فرزانه - 24 مرداد، 1386قیمت: 29500 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.19.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9647913109.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9647913109/ref=sr_1_1000_19/490-3876237-5308634)کاربرد اصول ایمنی و ارگونومی در طراحی دست افزارها (http://www.adinebook.com/gp/product/9647913109/ref=sr_1_1000_19/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: مهدی صادقی، حسینعلی یوسفی، جاوید مستمند
ناشر: موسسه آموزشی فرهنگی شهد - 06 خرداد، 1385قیمت: 11800 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.20.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9646792944.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9646792944/ref=sr_1_1000_20/490-3876237-5308634)ارگونومی کاربردی: راهکارهای آسان برای حل مشکلات ارگونومیکی در محیطهای کار (http://www.adinebook.com/gp/product/9646792944/ref=sr_1_1000_20/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: تیمور اللهیاری، هانیه اخلاص
ناشر: فن آوران - 20 خرداد، 1386قیمت: 24000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.
1 http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/misc/transparent-pixel.gif

امیر Amir
2008/3/06, 06:49 PM
ارگونومي"

21.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9642679010.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9642679010/ref=sr_1_1000_21/490-3876237-5308634)حفاظت و ایمنی صنعتی (با مقدمه ای بر ارگونومی و مدیریت سبز) (http://www.adinebook.com/gp/product/9642679010/ref=sr_1_1000_21/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: علی رجب زاده، علیرضا پویا
ناشر: موسسه تحقیقات و آموزش مدیریت - 12 خرداد، 1386قیمت: 35000 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.22.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9644605993.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9644605993/ref=sr_1_1000_22/490-3876237-5308634)ctd از دیدگاه ارگونومی و طب کار، همراه با تکنیکهای آنالیز پوسچر (http://www.adinebook.com/gp/product/9644605993/ref=sr_1_1000_22/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: محمدامین موعودی، هرمز حسن زاده
ناشر: اباصالح - 1383قیمت: 16900 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.23.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/964679288X.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/964679288X/ref=sr_1_1000_23/490-3876237-5308634)گزیده روش های ارزیابی و کمی سازی ویژگی های ارگونومی محیط کار (http://www.adinebook.com/gp/product/964679288X/ref=sr_1_1000_23/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: علی پورقاسمی
ناشر: فن آوران - 23 بهمن، 1385قیمت: 14000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.24.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9647912102.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9647912102/ref=sr_1_1000_24/490-3876237-5308634)ارگونومی حمل و نقل بارهای دستی، راهنمایی جهت حفظ سلامتی کمر خود (http://www.adinebook.com/gp/product/9647912102/ref=sr_1_1000_24/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: احسان الله حبیبی، حجت الله گوگونانی
ناشر: نیل آب - 1382قیمت: 5000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.25.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9648169144.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9648169144/ref=sr_1_1000_25/490-3876237-5308634)مجموعه سوالات طبقه بندی شده ارگونومی و ایمنی در صنعت: ویژه آزمونهای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا (http://www.adinebook.com/gp/product/9648169144/ref=sr_1_1000_25/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: مریم نوراللهی، داوود افشاری
ناشر: برای فردا - 20 فروردين، 1386قیمت: 39700 ریالاین کتاب از 2 فروشگاه قابل تهیه می باشد.26.http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/icons/no-img-sm.gif (http://www.adinebook.com/gp/product/9640347191/ref=sr_1_1000_26/490-3876237-5308634)مهندسی عملکرد انسانی، کاربرد عوامل انسانی / ارگونومی برای کاربری سیستم های رایانه ای، طراحی واسطه (http://www.adinebook.com/gp/product/9640347191/ref=sr_1_1000_26/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: رابرت بیلی، محمدعلی آزاده (مترجم)، بیژن جمشیدنژاد (مترجم)
ناشر: دانشگاه تهران - 1382قیمت: 45000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.27.http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/icons/no-img-sm.gif (http://www.adinebook.com/gp/product/9640347183/ref=sr_1_1000_27/490-3876237-5308634)مهندسی عملکرد انسانی، کاربرد عوامل انسانی / ارگونومی برای کاربری سیستم های رایانه ای، انسان و (http://www.adinebook.com/gp/product/9640347183/ref=sr_1_1000_27/490-3876237-5308634)
ناشر: دانشگاه تهران - 1382این کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.
صفحه: < قبل (http://www.adinebook.com/gp/search/490-3876237-5308634?search-alias=books&rh=n%3A1000%2Cp_1%3A%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA%25AF %25D9%2588%25D9%2586%25D9%2588%25D9%2585%25D9%258A&page=1) 1 (http://www.adinebook.com/gp/search/490-3876237-5308634?search-alias=books&rh=n%3A1000%2Cp_1%3A%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA%25AF %25D9%2588%25D9%2586%25D9%2588%25D9%2585%25D9%258A&page=1) 2http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/misc/transparent-pixel.gif

mahtabi
2008/3/06, 08:33 PM
ارگونومي"

21.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9642679010.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9642679010/ref=sr_1_1000_21/490-3876237-5308634)حفاظت و ایمنی صنعتی (با مقدمه ای بر ارگونومی و مدیریت سبز) (http://www.adinebook.com/gp/product/9642679010/ref=sr_1_1000_21/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: علی رجب زاده، علیرضا پویا
ناشر: موسسه تحقیقات و آموزش مدیریت - 12 خرداد، 1386قیمت: 35000 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.22.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9644605993.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9644605993/ref=sr_1_1000_22/490-3876237-5308634)ctd از دیدگاه ارگونومی و طب کار، همراه با تکنیکهای آنالیز پوسچر (http://www.adinebook.com/gp/product/9644605993/ref=sr_1_1000_22/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: محمدامین موعودی، هرمز حسن زاده
ناشر: اباصالح - 1383قیمت: 16900 ریالاین کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.23.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/964679288X.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/964679288X/ref=sr_1_1000_23/490-3876237-5308634)گزیده روش های ارزیابی و کمی سازی ویژگی های ارگونومی محیط کار (http://www.adinebook.com/gp/product/964679288X/ref=sr_1_1000_23/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: علی پورقاسمی
ناشر: فن آوران - 23 بهمن، 1385قیمت: 14000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.24.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9647912102.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9647912102/ref=sr_1_1000_24/490-3876237-5308634)ارگونومی حمل و نقل بارهای دستی، راهنمایی جهت حفظ سلامتی کمر خود (http://www.adinebook.com/gp/product/9647912102/ref=sr_1_1000_24/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: احسان الله حبیبی، حجت الله گوگونانی
ناشر: نیل آب - 1382قیمت: 5000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.25.http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9648169144.75.jpg (http://www.adinebook.com/gp/product/9648169144/ref=sr_1_1000_25/490-3876237-5308634)مجموعه سوالات طبقه بندی شده ارگونومی و ایمنی در صنعت: ویژه آزمونهای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا (http://www.adinebook.com/gp/product/9648169144/ref=sr_1_1000_25/490-3876237-5308634)
پدیدآورنده: مریم نوراللهی، داوود افشاری
ناشر: برای فردا - 20 فروردين، 1386قیمت: 39700 ریالاین کتاب از 2 فروشگاه قابل تهیه می باشد.26.http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/icons/no-img-sm.gif (http://www.adinebook.com/gp/product/9640347191/ref=sr_1_1000_26/490-3876237-5308634)مهندسی عملکرد انسانی، کاربرد عوامل انسانی / ارگونومی برای کاربری سیستم های رایانه ای، طراحی واسطه (http://www.adinebook.com/gp/product/9640347191/ref=sr_1_1000_26/490-3876237-5308634)
ناشر: دانشگاه تهران - 1382قیمت: 45000 ریالاین کتاب از 1 فروشگاه قابل تهیه می باشد.27.http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/icons/no-img-sm.gif (http://www.adinebook.com/gp/product/9640347183/ref=sr_1_1000_27/490-3876237-5308634)مهندسی عملکرد انسانی، کاربرد عوامل انسانی / ارگونومی برای کاربری سیستم های رایانه ای، انسان و (http://www.adinebook.com/gp/product/9640347183/ref=sr_1_1000_27/490-3876237-5308634)
ناشر: دانشگاه تهران - 1382این کتاب در هیچ یک از فروشگاه ها عرضه نشده است.
صفحه: < قبل (http://www.adinebook.com/gp/search/490-3876237-5308634?search-alias=books&rh=n%3A1000%2Cp_1%3A%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA%25AF %25D9%2588%25D9%2586%25D9%2588%25D9%2585%25D9%258A&page=1) 1 (http://www.adinebook.com/gp/search/490-3876237-5308634?search-alias=books&rh=n%3A1000%2Cp_1%3A%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA%25AF %25D9%2588%25D9%2586%25D9%2588%25D9%2585%25D9%258A&page=1) 2http://www.adinebook.com/images-1/images/general/01/misc/transparent-pixel.gif

با سلام:
امتیاز حقتونه.
میبینم که دارین یواش یواش میاین تویه جرگه ی بچه های فعال.
خوشحالم.
و بیشتر از همه از این خوشحالم که به بچه ها کمک میکنین.
ادامه بدین
:)

امیر Amir
2008/3/06, 11:22 PM
سلام
من شايد سواد صنايعي هنوز پيدا نكرده باشم ولي اگر چيزي ببينم كه ميتونم پيدا كنم كه شايد راه حلي براي كسي باشه دريغ نميكنم...

با احترام

f-ind
2008/3/07, 06:09 AM
با سلام
از شما ممنونم و لطف کردین ;)
تشکر و سپاس

mahtabi
2008/3/07, 10:31 AM
سلام
من شايد سواد صنايعي هنوز پيدا نكرده باشم ولي اگر چيزي ببينم كه ميتونم پيدا كنم كه شايد راه حلي براي كسي باشه دريغ نميكنم...

با احترام

با سلام:
نه اصلا این حرف رو نزنید.
من مطمئنم که کسی که برای کمک به دیگری اینقدر فعاله برای خودش و علم خودشم فعله.
بیاین توی بحثا اون وقت می بینین که چه چیز هایی میگین که اصلا فکرشم نمیکردین.

با تشکر

سمیرا کلانتری
2008/3/07, 11:58 AM
سلام.من این ترم طرحریزی واحدهای صنعتی دارم.می خواستم بدونم شما پروزه ای در باره ی این درس دارید؟

امیر Amir
2008/3/08, 01:41 PM
///لام

از مهندسين اينجا كسي مقاله اي به زبان انگليسي در مورد درس ارزيابي كار و زمان داره؟؟؟

ميخوام با مفاهيم درس بصورت انگليسي هم آشنا بشم..خيلي مهم هست.

با احترام

HESSAM58
2008/3/08, 01:51 PM
سلام
من یه مرکز برای کالیبراسیون اشعه دستگاه inspection test , پیس تستهای اون تو ایران میخواستم ؟؟؟؟

HESSAM58
2008/3/08, 01:56 PM
سلام.من این ترم طرحریزی واحدهای صنعتی دارم.می خواستم بدونم شما پروزه ای در باره ی این درس دارید؟
سلام
پروژه طرح ریزی دارم ولی بهتره خودتون برین دنبالش چون هر چی یاد بگیرین از همین پروژه هاست ولی میتونین رو کمکم حساب کنین

HESSAM58
2008/3/08, 01:57 PM
///لام

از مهندسين اينجا كسي مقاله اي به زبان انگليسي در مورد درس ارزيابي كار و زمان داره؟؟؟

ميخوام با مفاهيم درس بصورت انگليسي هم آشنا بشم..خيلي مهم هست.

با احترام
سلام امیر احمد
چرا ازت خبری نیست؟

امیر Amir
2008/3/08, 02:11 PM
سلام امیر احمد
چرا ازت خبری نیست؟

سلام
مهندس...خوبين؟:)
اين نامه منو خوندين؟؟:eek:
مهندس مقاله اي دارين؟؟؟:cry::gol:

minerva62
2008/3/08, 03:18 PM
سلام به دوستان صنايعی.هر کس اطلاعاتی در مورد سيستم های Open Shop در مورد درس توالی عمليات داره، ممنون می شم بگه.

مربوط ست به عملیات یک سهولت کامپیوتری که در آن به‌جای اینکه کارآترین برنامه‌نویسی مسئله توسط گروهی از متخصصین برنامه‌نویسی صورت گیرد ، مبتکر هر مسئله آن‌را انجام می‌دهد. برخلاف CLOSED SHOP.

Mehrdadi
2008/3/08, 07:46 PM
نظرتون راجع به گزروندن دوره های کار آفرینی ای که دانشگاه میزاره چیه؟
چقدر واسه آینده شغلیمون به کار میاد یا اصلاً به کار میاد؟

:w36: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :w36:

mahtabi
2008/3/08, 08:41 PM
با سلام:
ضمن خوشامد گویی به شما و آرزوی اینکه در تالار فعال و کوشا باشین،باید بگم که هر دوره ای خوبیای خودش رو داره.برین به نظرم ذهنتون رو باز میکنه.
موفق باشین

Aseman Etemaad
2008/3/08, 10:24 PM
دوست عزيز
من قبلا در باره ي اين دوره ها و مطالب تدريس شده در اونها به يه دوست ديگمون توضيح دادم مراجعه كن به تاپيك يه سوال صفحه دوازدهم.
موفق باشي.

امیر Amir
2008/3/08, 10:25 PM
مفت نمي ارزه...
آخرش كه ميخوايي BP بنويسي بهت ميگن بايد 20% كل پول تزتو داشته باشي...

اومديم تز من 200 ميليون تومن خرج داشت...20% اين رو داشتم ميرفتم خونه ميخريدم ميشدم يه بساز بفروش يا يه خانه دار كه ميخره ميزاره گرون بشه بعد بفروشه...

واسه سر كار گذاشتن و سر گرم كردن يه مشت جوون جوياي پول دار شدن يك شبه...خوبه...:biggrin:;):D

soroush.meshkat
2008/3/10, 04:16 PM
سلام به همه دوستان . من همین امروز عضو سایت شدم . سوالی دارم و ممنون میشم راهنمائیم کنید . من تصمیم دارم در یکی از سه رشته ی مهندسی صنایع ، مهندسی مدیریت پروژه و یا مهندسی مدیریت اجرایی ، دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم . تا اونجا که تحقیق کردم این سه رشته مشترکات زیادی با هم دارن که همین انتخاب نهائی رو برام سخت کرده . تو اینترنت که سرچ میکردم برای آشنایی بیشتر با این سه رشته ، با رشته ای به نام MBA برخورد کردم که ظاهرأ رشته ی جدید و مدرنیه و در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می شه . اما بعضی جاها رشته مهندسی مدیریت اجرائی رو همون MBA معرفی کرده بودن . اولین سوالم همینه که آیا شما این مطلب رو تائید می کنید ؟ دوم اینکه اگر اینطور نیست از بین سه رشته ای که نام بردم کدوم یکی به رشته MBA نزدیکتره و دانشجو رو آماده ادامه تحصیل در رشته MBA می کنه ؟ نهایتأ با توجه به آشنایی شما با رشته صنایع ، پیشنهاد شما انتخاب کدوم یکی از این سه رشته هست ؟ با توجه به اینکه من فرصت زیادی ندارم ممنون میشم هر چه زودتر منو راهنمائیم کنید . برای همه شما لحظات خوبی رو آرزو میکنم . شاد و موفق باشید .

بهبود
2008/3/11, 12:12 AM
سلام
تا حدودي با نظر جناب امير احمد مخالفم. يكي از دلايل موفقيت يك مهندس صنايع ذهن خلاق و واقع انديش اون هست. يكي از دلايل موفقيت برخي از دوستان بطور مثال در بخشهايي همچون بازاريابي يا روابط عمومي و يا فروش ذهن خلاق و نوع نگرش اونها به هدف و موضوعات و همچنين به مشكلات هست. پس بد نيست كه قبل از اينكه وارد حرفه اي در مهندسي صنايع بشيم، ذهنيت مناسب و آماده داشته باشيم. اينو به اين خاطر گفتم كه دليل موفقيت برخي از دوستانمون هست.
پيشنهاد من اينه كه ما به اندازه كافي در دوران دانشجويي وقت داريم پس چه بهتر كه صرف اموراتي بشه كه بعداً در موفقيت ما مفيد هستند(مثل حضور در اين تالار مهندسي صنايع:biggrin:)اين دورهها هم مطمئناً مضر كه نيست پس بريد كلاس.

ياحق

امیر Amir
2008/3/11, 12:46 AM
سلام
بالاخره هر کسی روشی رو در زنگیش پیش گرفته که به نظر خودش درسته...ممکنه راهی که من میرم رو اگر دوستان شما برن..موفق نشن و همینطور من...هر کسی سرشتی داره...مثلا اگر شما مهندس صنایع باشی و مثلا حوصله سر و صدای کارگاه و کارخونه و خط تولید رو نداشته باشی..نمیتونی کنترل کیفیت بکنی...باید خط رو بشناسی..فرایند هارو ببینی...یا مثلا اگر فرد کم حوصله ای باشی نمیتونی مارکتینگ خوبی بکنید

با احترام

امیر Amir
2008/3/11, 12:49 AM
با سلام
کالیبراسیون چیست؟
مفهوم و طرز عملکرد اون در رویه های کنترل کیفیت چجوریه؟؟؟

با احترام

امیر Amir
2008/3/11, 12:54 AM
سلام به همه دوستان . من همین امروز عضو سایت شدم . سوالی دارم و ممنون میشم راهنمائیم کنید . من تصمیم دارم در یکی از سه رشته ی مهندسی صنایع ، مهندسی مدیریت پروژه و یا مهندسی مدیریت اجرایی ، دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم . تا اونجا که تحقیق کردم این سه رشته مشترکات زیادی با هم دارن که همین انتخاب نهائی رو برام سخت کرده . تو اینترنت که سرچ میکردم برای آشنایی بیشتر با این سه رشته ، با رشته ای به نام MBA برخورد کردم که ظاهرأ رشته ی جدید و مدرنیه و در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می شه . اما بعضی جاها رشته مهندسی مدیریت اجرائی رو همون MBA معرفی کرده بودن . اولین سوالم همینه که آیا شما این مطلب رو تائید می کنید ؟ دوم اینکه اگر اینطور نیست از بین سه رشته ای که نام بردم کدوم یکی به رشته MBA نزدیکتره و دانشجو رو آماده ادامه تحصیل در رشته MBA می کنه ؟ نهایتأ با توجه به آشنایی شما با رشته صنایع ، پیشنهاد شما انتخاب کدوم یکی از این سه رشته هست ؟ با توجه به اینکه من فرصت زیادی ندارم ممنون میشم هر چه زودتر منو راهنمائیم کنید . برای همه شما لحظات خوبی رو آرزو میکنم . شاد و موفق باشید .

سلام
من از رشته مهندسی مدیریت پروژه چیزی سر در نمیارم...سواد من چون کمه الان شنیدن تازه...
MBA هم خوبه..ولی باز هم هنوز به طور محسوس باهاش برخورد نداشتم.

صنایع هم بد نیست.به دلیل گستردگی مطالب در دوران تحصیل بعد پایان تحصیل میتونید با استفاده از آموخته های دوران تحصیل دنبال علاقه خود برید....

من سوادم زیاد بالا نیست از اقای LEANTHINKER و MAHTABI بپرسی بهتر میدونند..شاید.

amirhakimi
2008/3/11, 11:49 AM
راستش اون زمانا تو دانشگاه ما یه سری دوره های فنی حرفه ایی برگزار میشد.
من دوره برنامه نویسی و کار با PLC {Programable Logic Comntroller}های سری S5 رو رفتم (شاید فکر کنین: آخه plc چه دخلی داره به صنایع بیشتر مال الکترونیکی هاست. ولی خوب من چیزی که دستم اومد تو این دوره متوجه شدم که خیلی تو کارهای اتوماسیون کاربرد داره، حتی بیشتر از الکترونیکی ها :redface:)
به نظر من اگه فرصت دارین هر دوره ایی که برین، هیچوقت از آموزش ضرر نمی کنین ولی خوب بستگی داره که چقدر اون مطلب براتون جذاب و کاربردی باشه و وقت هم که خودش محدودیت ایجاد میکنه.

mahtabi
2008/3/11, 12:07 PM

با سلام:
بهتره برین این تاپیک رو ببینینhttp://www.iran-eng.com/showthread.php?t=30833

امیر Amir
2008/3/13, 04:12 PM
سلام
از مهندسین کسی اینجا از RWTUV اطلاعاتی داره؟؟؟
آدرسی یا شماره ای از دفتر این شرکت در تهران در اختیار دارین؟؟؟
آیا اطلاع دارین که آیا کلاس آموزشی برگزار میکنه یا نه....
ممنون میشم...

با احترام:gol:

امیر Amir
2008/3/13, 04:14 PM
با سلام
کالیبراسیون چیست؟
مفهوم و طرز عملکرد اون در رویه های کنترل کیفیت چجوریه؟؟؟

با احترام

جوابی برای سوال من وجود نداره؟؟؟
:que::que::que::que::que::que::que:

bardinova
2008/3/14, 12:24 AM
جوابی برای سوال من وجود نداره؟؟؟
:que::que::que::que::que::que::que:

دوست من ، یه سری به MSA بزن و یه مطالعه ای داشته باش . فکر کنم جواب سئوالاتت رو پیدا کنی . نکته اینه که کارت با کالیبراسیون چی هست ؟؟ . میخوای بدونی ؟ میخوای استفاده کنی یا میخوای کالیبره کنی ؟

amirhakimi
2008/3/14, 12:43 AM
سلام
از مهندسین کسی اینجا از RWTUV اطلاعاتی داره؟؟؟
آدرسی یا شماره ای از دفتر این شرکت در تهران در اختیار دارین؟؟؟
آیا اطلاع دارین که آیا کلاس آموزشی برگزار میکنه یا نه....
ممنون میشم...

http://www.rwtuviran.com/scripts/persian/index.asp
بله یه تقویم سالانه دارن که به صورت همزمان با سایر کشورها در ایران هم دوره ها رو برگزار میکنند.
برای تقویم آموزشی باید با شماره تماس داخل سایت تماس بگیری.

امیر Amir
2008/3/14, 09:19 PM
دوست من ، یه سری به MSA بزن و یه مطالعه ای داشته باش . فکر کنم جواب سئوالاتت رو پیدا کنی . نکته اینه که کارت با کالیبراسیون چی هست ؟؟ . میخوای بدونی ؟ میخوای استفاده کنی یا میخوای کالیبره کنی ؟

سلام

میخوام اصلام بدونم چیه؟؟؟ چجوریه؟؟؟
من الان تو یک شرکت تولید شیر ترمز کار میکنم...یعنی رفتم سر خود کارآموزی..:biggrin:
اینم یه جورشه...

میخوام بدونم کالیبراسیون چیه...یعنی تعریف یا چیز خاصی نیست بخونم..در موردش...؟؟؟

با احترام

amirhakimi
2008/3/15, 10:18 AM
سلام

میخوام اصلام بدونم چیه؟؟؟ چجوریه؟؟؟
من الان تو یک شرکت تولید شیر ترمز کار میکنم...یعنی رفتم سر خود کارآموزی..:biggrin:
اینم یه جورشه...

میخوام بدونم کالیبراسیون چیه...یعنی تعریف یا چیز خاصی نیست بخونم..در موردش...؟؟؟

با احترام

یه درسی داریم تو صنایع به نام "آز انداره گیری و کنترل کیفیت دقیق" تو اون درس تقریبا یه چیزائی راجع به کالیبراسیون گفته، خلاصه ترین تعریف برای کالیبراسیون میشه :
"مقایسه یک واحد اندازه گیری با یک مرجع بالاتر از درجه صحت جهت تعیین انحرافات احتمالی و رفع آن."
(بازم میگم این چیزیه که به ذهن من رسید اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند:redface:)

كاليبراسيون مطابقت با استاندارد را تعيين مي كند . كاليبراسيون در حقيقت اندازه گيري و تعيين صحت وسيله اندازه گيري در مطابقت با مرجع تاييد شده مي باشد . به تعبير علمي كاليبراسيون يعني مقايسه يك ابزار يك ماده يك سنجه با يك استاندار ،يك مرجع براي تعيين خطا يا انحراف آن ميباشد و درصورت امكان كاهش ميزان خطا ميباشد.بايستي ذكر گردد كه خطا هرگز صفر نخواهد شد و دقيقا نميتوان عوامل ايجاد خطا را حذف كرد بنابراين همواره در اعلام نتايج حاصل از قياس با يك عدم قطعيت همراه ميباشد لازم بذكر است عدم قطعيت با تلرانس يكي نميباشد ولي اكثرا به اشتباه تلرانس معرفي ميشود. در يك ابزار اندازه گيري گستره اي كه ميتوان با آن اندازه گيري كرد همراه با حداقل مقدار قابل قرائت كه به آن زينه يا تفكيك پذير گفته ميشود متاسفانه با دقت يك ابزار اشتباه گرفته ميشود در كاليبراسيون به سادگي ميتوان دقت يك ابزار را تعيين كرد. يكي از بزرگترين مزاياي كاليبراسيون حذف ابزارهاي داراي خطاي غير مجاز از يك سيستم توليدي است كه به سادگي ميتوانند خسارتهاي جبران ناپذيري به سيستم تحميل كنند.استانداردها داراي مراحل صحتي ميباشن كه از سطح بين المللي شروع و به سطح بازرسي ختم ميشود.هر كشوري داراي مرجع قانون گذاري در زمينه استانداردها ميباشد كه خود تابعي از سطوح بين المللي بوده و به عنوان سطح ملي شناخته ميشوند و بعداز اين سطح آزمايشگاههاي كاليبراسيون عاليترين سطح در يك كشور با مجوزهاي خاص اقدام به كاليبراسيون ابزارها در گستره و دقتهاي مختلف ميكنند.
( برگرفته از fa.wikipedia.org)

دامنه کاربرد در سازمان

واحد نگهداري به منظور بهره گيري از ابزار آلات كم خطا يا بدون خطا از زير سيستم فوق استفاده مي كند.

قابلیت های مهم سیستم کالیبراسیون

امكان تعريف ابزارآلات مورد نياز جهت كاليبراسيون
امكان تعريف مشخصه هاي استانداردها
امكان زمانبندي جهت انجام كاليبراسيون
امكان ثبت و كنترل اطلاعات كاليبراسيون
امكان دريافت لیست ابزارآلات مورد نياز جهت كاليبراسيون
(برگرفته از parsainfotech.com/frmCln.htm )

امیر Amir
2008/3/29, 11:05 AM
سلام
نظرتون در مورد کلاس های ((مجتمع فنی تهران)) چیه؟

میخوام تابستون اگر خدا قبول بکنه برم اونجا کلاس نرم افزار. :))

ie student
2008/3/29, 12:38 PM
سلام دوستان.

من نیاز شدید به یک جزوه دارم.

بچه ها اگه کسی جزوه کاملی(مختصر و مفید)برای استاتیک مریام کرایگ ترجمه انتظاری داره

لطف کنه و برام بگه.

ممنون میشم...یادتون نره،لازمش دارم;)

امیر Amir
2008/3/29, 12:43 PM
سلام دوستان.

من نیاز شدید به یک جزوه دارم.

بچه ها اگه کسی جزوه کاملی(مختصر و مفید)برای استاتیک مریام کرایگ ترجمه انتظاری داره

لطف کنه و برام بگه.

ممنون میشم...یادتون نره،لازمش دارم;)
سلام
عزیزم توی تالار مهندسی مکانیک این چیزا عین ریگ ریخته....فتو فراووونه :))
برو اونجا...

amirhakimi
2008/3/29, 12:59 PM
دیدی گفتم ie student (http://www.iran-eng.com/member.php?u=31071) عزیز

bardinova
2008/4/01, 11:16 AM
سلام
نظرتون در مورد کلاس های ((مجتمع فنی تهران)) چیه؟

میخوام تابستون اگر خدا قبول بکنه برم اونجا کلاس نرم افزار. :))

بگو منظورت چه کلاسی هست . چه نرم افزاری ؟

امیر Amir
2008/4/01, 11:36 AM
بگو منظورت چه کلاسی هست . چه نرم افزاری ؟
سلام.کلی گفتم. مدرک مجتمع فنی قطعا باید خیلی معتبر باشه.

البته خودم به سایتشون سر زدم. یه چیز هایی دستم اومد.

باز هم تشکر به خاطر توجهتون :)

amirhakimi
2008/4/02, 12:41 PM
سلام.کلی گفتم. مدرک مجتمع فنی قطعا باید خیلی معتبر باشه.

البته خودم به سایتشون سر زدم. یه چیز هایی دستم اومد.

باز هم تشکر به خاطر توجهتون :)

از شما بعیده همچین حرفی،:surprised:
این یعنی بی هدفی امیراحمد جان
منم قبول دارم که مدرک مجتمع فنی تهران خیلی معتبر هستش ولی این دلیل اصلا موجه نیست که آدم بخاطر اسم و مدرک بره دوره ایی رو بگذرونه.
اگه تو یه چادر تو شهرستان "هفت تپه" یه دوره کاربردی و مورد علاقت رو بری ارزشش از یه دوره خفن تو یه آموزشگاه معتبر که کاربردی برات نداره بیشتره :warn:

arminspeedy
2008/4/02, 01:42 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
از مهندسین عزیز کسی مقاله ای، کتابی، سایتی در مورد هوش هیجانی سراغ داره؟
اگه کسی به من کمک کنه، یک در دنیا و 100 در آخرت خدا بهش اجر و ثواب می ده.
باور کنین خیلی حیاتی بهش احتیاج دارم
پیشاپیش ممنون;)

miepower2003
2008/4/03, 09:34 AM
سلام
اگر ممکن بگید از کدوم شهر هستید شاید بشه یک کار برای شما پیدا کرد.

امیر Amir
2008/4/03, 09:48 AM
سلام
اگر ممکن بگید از کدوم شهر هستید شاید بشه یک کار برای شما پیدا کرد.
واسم جالب شد بدونم شما در کجا و چه جایی هستین که این همه موقعیت کاری خالی هست کنار دستتون

امیر Amir
2008/4/17, 10:06 PM
سلام
من فونت فارسی برای کار با برنامه VISIO رو میخوام.
من میتونم فارسی بنویسم با این برنامه ولی برای هر فرایند باید کلید SPACE رو بزنم که از هم فاصله پیدا بکنه و همین کار ترتیب کلمات رو بهم میزنه.

مثال:
ماشین کاری مرحله 1
وقتی SPACE میزنم میشه
1محله ماشین کاری.
چه کار کنم؟؟؟

Industrial.Eng-86
2008/4/25, 02:23 PM
سلام من وقتی ترم اول بودم در دوره کارآفرینی شرکت کردم ، خیلی مفیده ;)تازه متوجه می شی با امکانات کم چه می شه کرد:surprised:یا اینکه یک ایده چطور سرنوشت چند تا بیکارو عوض می کنه:smile:حداقلش اینه که با چند تا کارآفرینو تجاربشون آشنا می شی:)در ضمن کارآفرینی مبحثیه که هر مهندس صنایعی باید باهاش آشنا باشه...

امیر Amir
2008/4/26, 01:18 AM
شرکت در هر دوره ای خوبه.

خصوصا که دوره های کارآفرینی BP داره و کسیکه اقتصاد مهندسی خونده باشه و پروژه طرح توجیهی نوشته باشه میتونه روی BP مانور بده.حتی میتونه از دیگران $ طلب بکنه برای نوشتن طرح توجیهی برای بقیه هم دوره ای هاشششششششششششششششش;)

پیرجو
2008/4/28, 01:29 PM
می بخشید یک سوال داشتم.. من در یکی از کتاب ها با چنین عنوانی برخورد کردم الان نمی دونم کدومش درست می باشد اگر شما اطلاعاتی دارید به من بگویید که کدام فرمول برای محاسبه نرخ بازگشت سرمایه صحیح می باشد؟
نرخ بازگشت سرمایه=فروش سالیانه/سرمایه سالیانه or سرمایه ثابت/سود

hparhizi
2008/4/28, 02:03 PM
می بخشید یک سوال داشتم.. من در یکی از کتاب ها با چنین عنوانی برخورد کردم الان نمی دونم کدومش درست می باشد اگر شما اطلاعاتی دارید به من بگویید که کدام فرمول برای محاسبه نرخ بازگشت سرمایه صحیح می باشد؟

سلام
راستش فرمولي كه من به ياد دارم به شرح زير هستش :

نسبت سود ويژه به كل سرمايه گذاري

(كل سرمايه گذاري = دارائيهاي جاري + دارائيهاي ثابت )

البته در بيشتر مواقع از محاسبه دارئيهاي جاري در فرمول فاكتور ميگيرند و فرمول دوم شما صحيح تر هستش معمولا از فرمولي كه من نوشتم در تهيه طرحهاي توجيهي استفاده ميكنند اما از فرمول دوم شما در زمانيكه طرح توسعه در دست اقدام باشه ...

mahtabi
2008/4/28, 06:26 PM

میشه=کل سرمایه گذاری /(هزینه تسهیلات+ سود و زیان ویژه)

PersiaN_PulsE
2008/4/28, 08:17 PM
سلام
من فونت فارسی برای کار با برنامه VISIO رو میخوام.
من میتونم فارسی بنویسم با این برنامه ولی برای هر فرایند باید کلید SPACE رو بزنم که از هم فاصله پیدا بکنه و همین کار ترتیب کلمات رو بهم میزنه.

مثال:
ماشین کاری مرحله 1
وقتی SPACE میزنم میشه
1محله ماشین کاری.
چه کار کنم؟؟؟

این نزم افزار فعلن مبدل فارسی نداره
منم این مشکل رو داشتم کاری که کردم هر کلمه رو برعکس از اخر به اول تایپ کردم و مشکلی نبود;)

امیر Amir
2008/4/29, 12:59 PM
این نزم افزار فعلن مبدل فارسی نداره
منم این مشکل رو داشتم کاری که کردم هر کلمه رو برعکس از اخر به اول تایپ کردم و مشکلی نبود;)
باسلام

اره خودمم این کار رو همون ابتدا به ذهنم رسید ه بود;)

فرهاد پیام
2008/5/02, 11:51 AM
مهندسی صنایع بدون گرایش پیام نور چیه ؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین در موردش به درد می خوره یانه مخصوصا آینده شغلی؟

امیر Amir
2008/5/02, 12:02 PM
مهندسی صنایع بدون گرایش پیام نور چیه ؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین در موردش به درد می خوره یانه مخصوصا آینده شغلی؟
صیغه جدیده؟؟؟؟!!!!!!!!!!

فرهاد پیام
2008/5/02, 12:58 PM
صیغه جدیده؟؟؟؟!!!!!!!!!!
چون من صنایع نمیخونم شاید اطلاعاتم کمه؟
ولی مهندسی صنایع عمومی که تو پیام نوره چه فرقی با مهندسی مدیریت پروژه یا تولیدات صنعتی داره فقط از نظر وضعیت شغلی ؟؟

amirhakimi
2008/5/02, 03:20 PM
چون من صنایع نمیخونم شاید اطلاعاتم کمه؟
ولی مهندسی صنایع عمومی که تو پیام نوره چه فرقی با مهندسی مدیریت پروژه یا تولیدات صنعتی داره فقط از نظر وضعیت شغلی ؟؟

:surprised:
من با اینکه پیام نور نبودم یه چیزی رو مطمئن هستم، مهندسی صنایع همه جای دنیا یه چیزه چه تو دانشگاه پیام نور سلفچگان چه تو آکسفرد !!!

ولی راجع به تفاوت مهندسی صنایع با مدیریت پروژه باید خدمتتون عرض کنم هردوشون تقریبا بازار مناسبی در ایران دارند. ولی بازم میگم (کف کردم از بس گفتم:w47:) کاملا بستگی به شخص شما داره بازار کار که چقدر تلاش کنی!!
بابا اینقدر در قید و بند اسم رشته و بازار کار نباشید، اگه تلاش نکنین پروفسورای هسته ایی هم که باشین ول معتلین !!

amir.gh
2008/5/06, 11:09 PM
سلام دوستان
من یک سری اطلاعات در ضمینه کارشناسی ارشد رشته صنایع_صنایع می خواستم.
می تونید منو راهنمایی کنید؟
با سپاس

PersiaN_PulsE
2008/5/07, 09:21 AM
سلام به شما دوست عزیز
یفرمایید سوالاتون چیه من اگه تونستم جواب میدم;)

مهري
2008/5/13, 06:41 PM
بچه ها سلام ، خسته نباشيد .
من شديدا به يك مثال از نمودار wbs براي درس كنترل پروزه نياز دارم هرچي تلاش مي كنم نمي تونم يك نمودار با 20 فعاليت بكشم اگه يكي يك نمونه ي آماده داره برام بفرسته . ممنون وضعيتم بحراني ، اگه به استاد تحويل ندم اين درسو ميفتم :cry:

امیر Amir
2008/5/14, 12:49 PM
من شديدا به يك مثال از نمودار wbs براي درس كنترل پروزه نياز دارم هرچي تلاش مي كنم نمي تونم يك نمودار با 20 فعاليت بكشم اگه يكي يك نمونه ي آماده داره برام بفرسته . ممنون وضعيتم بحراني ، اگه به استاد تحويل ندم اين درسو ميفتم :cry:
چه بد.
من که نمیدونم کیو بهتون معرفی کنم..البته هستن دوستان ولی خوب دیگه...بردیا کمکش کن.

amirhakimi
2008/5/14, 04:23 PM

سلام
من یه جزوه کنترل پروژه اینجا (http://iran-eng.com/showthread.php?t=30752) گذاشتم که هم WBS رو کامل توش توضیح داده و هم چند تا نمونه داره که میتونین ازشون استفاده کنین.
با احترام

bardinova
2008/5/14, 10:40 PM
من یه مدتی هست شل شدم !!! . شرمنده !!! . جریان چیه ؟ امیر احمد منو صدا کرد ؟؟ خانم/آقای مهری فکر کنم فایل امیر حکیمی چیز خوبی باشه . اگه کمکی هم خواستین امیر احمد هست (:

bardinova
2008/5/14, 10:47 PM
:surprised:
من با اینکه پیام نور نبودم یه چیزی رو مطمئن هستم، مهندسی صنایع همه جای دنیا یه چیزه چه تو دانشگاه پیام نور سلفچگان چه تو آکسفرد !!!

امیر جان ، من با نظر شما موافق نیستم !!! . به طرز فوق العاده وحشتناک فراوان خیلی زیاد مهندسی صنایع ایران (حالا نه سلفچگان ! منظورم ایران هست) با اون چیزی که در دنیا تدریس میشه تفاوت فوق العاده زیادی داره . این تفاوت تو هیچ کدوم از رشته های مهندسی نیست . چرا که در تمام دنیا قوانین فیزیک و مکانیک و برق و فرمولهای شیمی و ... یکسان هست . کنترل پروژه در هیچ جا به شکل آموزش رسم شبکه نیست ، در هیچ جا کنترل کیفیت با این کیفیت ! تدریس نمیشه ! . یکی از درسهای مهم صنایع در دنیا اتوماسیون صنعتی هست که تو ایران نداریم . بعد هم شاخه های صنایع تو ایران سه تا هست و تو بقیه جاها به اندازه فیلدهای کاری شاخه وجود داره (کیفیت / پروژه / موجودی / طرحریزی / شبیه سازی / ... ) . اما اگه مقایسه پیام نور با جاهای دیگه هست ، تا اونجایی که من میدونم فرقی با هم ندارن .

PersiaN_PulsE
2008/5/14, 11:13 PM
مهندسی صنایع تو ایران واقعا خیلی کمتر از اون چیزی که باید تدریس میشه. مثلا همین درس شبیه سازی , تو خیلی از دانشگاه های ما از جمله دانشگاه خودم یه استاد درست حسابی که واقعا بلده ی کار باشه وجود نداره یا mis مخصوصا تحلیل سیستم , من خودم برا پروژه تحلیل سیستم به خورده مشکل دارم که رفتم از استاد بپرسم که باید چیکار کنم , مبگه خودت برو ببین چیکار می تونب بکونی.......یه راهنمایی ساده هم بلد نیس, چرا ؟؟؟ چون استاد خودشم مثه خودش چیزی نداشت بهش بگه.........با bardinova جان کاملا موافقم...

مهري
2008/5/16, 08:26 AM
بچه ها سلام :
يك نفر اگه يك نمودار WBS با 20 يا بيشتر فعاليت داره ، يا يه پروژه ي آماده در اين زمينه داره به من بده . اين پروژه برام بسيار حياتيه:cry:

امیر Amir
2008/5/16, 08:12 PM
درست میشه..فوقش میفتی دیگه...اینکه غصه :)نداره...100 سال اولش سخته

amirhakimi
2008/5/17, 10:17 AM
امیر جان ، من با نظر شما موافق نیستم !!! . به طرز فوق العاده وحشتناک فراوان خیلی زیاد مهندسی صنایع ایران (حالا نه سلفچگان ! منظورم ایران هست) با اون چیزی که در دنیا تدریس میشه تفاوت فوق العاده زیادی داره . این تفاوت تو هیچ کدوم از رشته های مهندسی نیست . چرا که در تمام دنیا قوانین فیزیک و مکانیک و برق و فرمولهای شیمی و ... یکسان هست . کنترل پروژه در هیچ جا به شکل آموزش رسم شبکه نیست ، در هیچ جا کنترل کیفیت با این کیفیت ! تدریس نمیشه ! . یکی از درسهای مهم صنایع در دنیا اتوماسیون صنعتی هست که تو ایران نداریم . بعد هم شاخه های صنایع تو ایران سه تا هست و تو بقیه جاها به اندازه فیلدهای کاری شاخه وجود داره (کیفیت / پروژه / موجودی / طرحریزی / شبیه سازی / ... ) . اما اگه مقایسه پیام نور با جاهای دیگه هست ، تا اونجایی که من میدونم فرقی با هم ندارن .

مهندسی صنایع تو ایران واقعا خیلی کمتر از اون چیزی که باید تدریس میشه. مثلا همین درس شبیه سازی , تو خیلی از دانشگاه های ما از جمله دانشگاه خودم یه استاد درست حسابی که واقعا بلده ی کار باشه وجود نداره یا mis مخصوصا تحلیل سیستم , من خودم برا پروژه تحلیل سیستم به خورده مشکل دارم که رفتم از استاد بپرسم که باید چیکار کنم , مبگه خودت برو ببین چیکار می تونب بکونی.......یه راهنمایی ساده هم بلد نیس, چرا ؟؟؟ چون استاد خودشم مثه خودش چیزی نداشت بهش بگه.........با bardinova جان کاملا موافقم...

تا حدودی درسته که تو تدریس مشکل داریم ولی مشکل اصلی جای دیگس، ماها هستیم که دنبال مطلب نمیریم همین چیزائی هم که تو دانشگاه بمون میگن رو بزور تحمل میکنیم. اینرو برا این میگم که داشتم استادای خیلی باسواد که به عنوان استادیار تو دانشگاههای خارج از کشور خیلی موفق بودن ولی در مواجهه با بچه های کلاس ما هر چی زور زدن همه فقط درجا زدن، تا خودمون نخوایم استاد کاری از دستش بر نمیاد.

amirhakimi
2008/5/17, 10:21 AM
بچه ها سلام :
يك نفر اگه يك نمودار WBS با 20 يا بيشتر فعاليت داره ، يا يه پروژه ي آماده در اين زمينه داره به من بده . اين پروژه برام بسيار حياتيه:cry:

اون جزوه که تو تاپیک یک سوال از تالار بتون دادم رو دیدین.
wbs خیلی زیاد هست، فقط یه سرچ کوچولو تو گوگل کفایت میکنه تا n+1 پاسخ بگیرین.

امیر Amir
2008/5/17, 05:20 PM

[Bاستاد ما یه چیز جالبی میگفت...

میگفت استایل و اشله مهندسی صنایع با دروس و تفکر و نیاز های صنعت اروپا ...گرفتن اوردن ایران..معلومه جواب نمیده....

وقتی حرف از مدیریت دانایی میشه یا کنترل کیفیت همه یا حالشو ندارند...یا میترسن..یا سیستم کشش نداره...اگر هم داشته باشه...بهش بکش برو هستش....

خدا به داد مهندسی صنایع و مهندس صنایع برسه که اگر کارفرما بی سواد باشه یه حاجی بازاریا خیلی مایه دار باشه....پدر ادم رو در میاره تا یه چیزی حالیش بکنی....

یارو تولید کرده بعد یه درصد بالای ضایعات داشته ..بهش میگی حاجی اینچه وضعیه..؟ حاجی میفرمایند ..دیشب من یک گناهی کردم خدا منو تنبیه کرد..:) یکی نیست بگه اخه احمق وقتی واحد کنترل کیفیت نداری باید هم 80% تولیدت پرت بشه....گناه کیلو چنده....

توی مهندسی صنایع خدا بخواد..انشا الله ...حالا درست میشه نداریم....همین و بس...فقط فکر ..ایده و عمل

[/B]

bardinova
2008/5/18, 12:22 PM
تا حدودی درسته که تو تدریس مشکل داریم ولی مشکل اصلی جای دیگس، ماها هستیم که دنبال مطلب نمیریم همین چیزائی هم که تو دانشگاه بمون میگن رو بزور تحمل میکنیم. اینرو برا این میگم که داشتم استادای خیلی باسواد که به عنوان استادیار تو دانشگاههای خارج از کشور خیلی موفق بودن ولی در مواجهه با بچه های کلاس ما هر چی زور زدن همه فقط درجا زدن، تا خودمون نخوایم استاد کاری از دستش بر نمیاد.

بذارین زاویهء دیدمون رو تغییر بدیم و از اصل فاکتور گیری استفاده کنیم !! . اینکه دانشجو دنبال اون چیزی که باید باشه نیست یه بحث کاملا کلی و جامع هست . یعنی این قضیه مختص صنایع نیست و در تمام رشته های دیگه هم وجود داره . حالا ما میتونیم این موضوع رو از تمام رشته ها فاکتور بگیریم و در مورد صنایع و مسائلی که به طور اختصاصی شامل حالش میشه صحبت کنیم .

[Bاستاد ما یه چیز جالبی میگفت...

میگفت استایل و اشله مهندسی صنایع با دروس و تفکر و نیاز های صنعت اروپا ...گرفتن اوردن ایران..معلومه جواب نمیده....

[/b]

در تائید حرف شما باید بگم که مهندسی صنایع وقتی اومد تو ایران با دنیا به روز بود . اما با گذشت زمان و بخاطر استفاده نکردن یا غلط استفاده کردن از اون و نتیجه نگرفتن نتونست با علم روز دنیال خودش رو هماهنگ کنه . یعنی همچنان تمام اصولها و روشهای تدریس برای چندین سال گذشته هست و اکثر اونها در دنیا جای خودشون رو به متدولوژی جدید دادن . درست مثل این میمونه که شما کلاس کامپیوتری رو تشکیل بدی و شروع کنی اونجا وقت و انرژی تمام بچه ها رو بگیری برای اینکه بهشون MS-DOS یاد بدی !!!! . یه کم این موضوع خنده دار هست !!.

miepower2003
2008/5/19, 02:30 PM
در تائید حرف شما باید بگم که مهندسی صنایع وقتی اومد تو ایران با دنیا به روز بود . اما با گذشت زمان و بخاطر استفاده نکردن یا غلط استفاده کردن از اون و نتیجه نگرفتن نتونست با علم روز دنیال خودش رو هماهنگ کنه . یعنی همچنان تمام اصولها و روشهای تدریس برای چندین سال گذشته هست و اکثر اونها در دنیا جای خودشون رو به متدولوژی جدید دادن . درست مثل این میمونه که شما کلاس کامپیوتری رو تشکیل بدی و شروع کنی اونجا وقت و انرژی تمام بچه ها رو بگیری برای اینکه بهشون MS-DOS یاد بدی !!!! . یه کم این موضوع خنده دار هست !!.

حرف شما کاملا درسته
اما تو کلاسهای درسي تا حالا چند بحث مطرح کرديم که استاد ازش سر درنياره؟
شايد وقتی ما سر يه کلاسی میشينيم یه جورايي اطلاعات و بايد از استاد بگيريم یا اگر اطلاعات نداره بايد بهش بفهمونيم و اين موضوع رو براش روشن کنيم که اين يه کلاس زنگ تفريح نيست!!!!
ببينيد همونطوری که آقای امير احمد به صورت کارآموز در حال کاره چرا الباقی دانشجوهای ما دنبال کار نيستند؟
من خودم چون در حين درس خوندنم کار می کردم شايد بیشتر کلاسهایی رو که می رفتم تبديل به کارگاه حل مشکلات کاری خودم میکردم.
تا زمانی که نياز خودمون و ندونيم نمی تونيم از رشته خودمون حتی چيزی بفهميم.
شايد استادها و سيسمتم آموزشی مقصر باشند اما يه نگاه به اين سايت بکنيم شايد از 100 پست بالاتر از 50 تاي اون دنبال مقالات و پروژه های آماده هستند .
شايد "چشمها را بايد شست ----جور ديگر بايد ديد "

amirhakimi
2008/5/19, 03:36 PM

خنده داره هست ولی چون واقعیت داره گریه دارم هست.
شخصا تعدادی مدرسه رو میشناسم که هنوز دارن به بچه ها برنامه نویسی QBasic و نحوه کار کردن با dos رو آموزش میدن.
کاملا در رابطه با سیستم آموزشی بیمارمون باتون موافقم (مثل خیلی چیزهای دیگه تو این مملکت) ولی فکر میکنین برای اصلاح این سیستم آموزشی از ما کاری ساختس کسان دیگری که اختیار تغییرات دارن باید حرکتی کنند که با شناختی که من دارم توقع بیجائیست :cry:
تنها کاری که از دست ما بر میاد اینه که مثل اونا عمل نکنیم و تمام تلاش خود رو بکنیم تا از علم روز جدا نمونیم.

miepower2003
2008/5/19, 04:10 PM
برای اصلاح این سیستم آموزشی از ما کاری ساختس کسان دیگری که اختیار تغییرات دارن باید حرکتی کنند که با شناختی که من دارم توقع بیجائیست :cry:
تنها کاری که از دست ما بر میاد اینه که مثل اونا عمل نکنیم و تمام تلاش خود رو بکنیم تا از علم روز جدا نمونیم.

در بيمار بودن سيستم آموزشی شکی نيست اما اين واقعيت رو که سطح علمی کلاسها رو علاوه بر استاد شاگردان نيز تعيين می کنند نبايد ناديده گرفت.

maysam2
2008/5/21, 01:38 AM
با سلام

یک پروژه جدید تعمیر ونگهداری لازم داشتم (فوری)

شامل موارد زیر :

1. تاریخچه و وضعیت کلی کارخانه

2. ساختارسازمانی واحدهای مرتبط با نت و شرح وظایف آنها

3. لیست تجهیزات تحت پوشش نت

4. استراتژی نت کارخانه و ویژگی های آن

5. نوع نت کارخانه

6. چه فرم های در واحد نت استفاده می شود و شرح آنها

7. گردش فرم ها چگونه است

8. گردش کار نت کارخانه

9. نرم افزار مورد استفاده در کارخانه
email : maysam.bashiri@gmail.com

hparhizi
2008/5/26, 06:58 AM
دوستان خوب سلا م
دو سئوال

من دنبال جمع آوري يكسري مطالب در خصوص

مشخصات بسته بندي محصولات
تعيين چارت سازماني هستم البته ميدونم كه اين دو تا سئوال هيچ ربطي به هم ندارند اما بخاطر مشكلات زيادي كه طي چند روز اخير در ثبت پست جديد و آپلود فايل در سايت پيدا كردم و بارها و بارها پس از تايپ پستها با error مواجه شدم مجبورا اين دو تا رو با هم در يك پست ميزنم . چون ديگه خسته شدم ......

لطفا اگه نظري داريد راهنمايي بفرمائيد
بسته بندي
1-بنظر شما مشخصات يك بسته بندي خوب چي ميتونه باشه . اصلا به چه بسته بندي ميگن خوب ، زيبا و جذاب
2- آيا بنظر شما استاندارد يا روشي جهت تعيين معيارهاي بسته بندي وجود داره ؟
3- آيا بنظر شما استاندارد مشخصي جهت تعيين نسبت هزينه بسته بندي به قيمت تمام شده محصول وجود داره ؟

چارت سازماني

1-بنظر شما عوامل موثر در تعيين چارت سازماني يك واحد توليدي يا خدماتي چه چيزي ميتونه باشه ؟

منتظر نظرات خوبتون هستم

با تشكر

miepower2003
2008/5/26, 08:59 AM
جناب پرهيزی عزيز
اگر ساکن تهران هستيد يه پيشنهاد خوب دارم براتون
يه سی دی هست درباره طرح های بسته بندی و يا اسکوپهای بسته بندی روشها و تنوع آن که ساپکو ارائه داده.
در قالب فيلم وآموزش کامل به شيوه ژاپنی است فکر کنم اگر اونو بگيری مشکل اولت حل بشه.

amirhakimi
2008/5/26, 12:12 PM
راجع به تعیین چارت سازمانی یک شرکت (اعم از تولیدی و خدماتی) اولین قدم مشخص کردن بخشهای ستادی از بخشهای صفی است. البته قبل از این کار باید برای کسیکه اقدام به اینکار میکنه تمام زیر و بم شرکت مشخص باشه و هیچ نقطه ابهامی درباره هیچ چیز شرکت براش وجود نداشته باشه وگرنه اون چارت سازمانی که طراحی میشه هیچ ارزشی نداره !!

امیر Amir
2008/5/26, 03:02 PM
دوستان خوب سلا م
دو سئوال

من دنبال جمع آوري يكسري مطالب در خصوص

مشخصات بسته بندي محصولات
تعيين چارت سازماني هستم البته ميدونم كه اين دو تا سئوال هيچ ربطي به هم ندارند اما بخاطر مشكلات زيادي كه طي چند روز اخير در ثبت پست جديد و آپلود فايل در سايت پيدا كردم و بارها و بارها پس از تايپ پستها با error مواجه شدم مجبورا اين دو تا رو با هم در يك پست ميزنم . چون ديگه خسته شدم ......

لطفا اگه نظري داريد راهنمايي بفرمائيد
بسته بندي
1-بنظر شما مشخصات يك بسته بندي خوب چي ميتونه باشه . اصلا به چه بسته بندي ميگن خوب ، زيبا و جذاب
3- آيا بنظر شما استاندارد مشخصي جهت تعيين نسبت هزينه بسته بندي به قيمت تمام شده محصول وجود داره ؟

چارت سازماني

1-بنظر شما عوامل موثر در تعيين چارت سازماني يك واحد توليدي يا خدماتي چه چيزي ميتونه باشه ؟

منتظر نظرات خوبتون هستم
با تشكر

بسته بندی خرج داره...مایه میخواد...

کوچیک باشه...
قابل حمل باشه...
دستو اذیت نکنه...
زیادی لیز یا خشن نباشه...
ظریف و زپرتی نباشه...
زیادی سخت و محال نباشه باز کردنش برای مشتری...
جذاب باشه...از رنگ های ***ی معمولا استفاده بشه برای کالاهای لوکس...
از رنگ های با کلاس برای کالاهای تجاری که مخاطبشون خیلی خیلی محدود هست استفاده بشه...
و دیگه همین هاس دیگه..اگر اطلاعات بیشتر میخوایید شماره حساب میدم تا بعد ببینیم چی میشه:)

SAH-IE
2008/5/26, 05:08 PM
سلام دوستان.

یه سوال برام پیش اومده اگه جوابشو میدونید کمکم کنید.

برای نمونه گیری از یه خط تولید و تست متوسط طول عمر چطور عمل میکنن؟مثلا اگه نمونه ها متوسط طول عمرشون 5 سال باشه اونارو به مدت 5 سال تست میکنن؟

ممنون.;)