PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : اشکال در اجرای برنامه asp.net

ماریا جمشیدی
2011/2/22, 09:17 AM
درود
من پروژه asp.netام رو توی درایو c کپی کردم. بانک رو هم attach کردم. توی برنامه هم connection string رو هم تغییر دادم ولی باز خطا میده. وقتی اجراش میکنم این خطا رو میده
http://www.up.iranblog.com/images/jmeutdeiqozefayzyqr3.jpg
وقتی که تو تب سرور روی کانکشن refresh میکنم این خطا رو میده
http://www.up.iranblog.com/images/l1dqo02t0t5ookx9bz29.jpg

لطفا راهنمایی کنید

ماریا جمشیدی
2011/2/23, 08:35 AM
:cry:کسی نیست جواب بده؟:cry::cry::cry::cry::cry:

A.S.Roma
2011/2/23, 12:57 PM
دوست من مشکل شما ConnectionString هست.
ظاهرا" درست ست نشده .
اسم سرور SQL Server رو داری اشتباه میزنی
راه کار : Sql Server Management Studio رو باز کن . ببین جلوی Server Name چی نوشته !؟ همونو کپی کن توی ConnectionString جای DataSource

ssamarian
2011/2/23, 07:04 PM
با سلام!
مطمئن بشید که فقط تو یه جا Connection String تعریف شده در غیر این صورت باید همه اونها رو تنظیم کنید. اگه کانکشن استرینگ رو داخل Web.Config تعریف کرده باشید و از اون استفاده کنید و یا داخل یک کلاس که از اون ارث برده باشید، فقط کافیه داخل همون فایل web.config و یا کلاس مورد نظر ویرایشش کنید.
امیدوارم کمکتون کنه

ماریا جمشیدی
2011/2/24, 09:42 AM
دوست من مشکل شما ConnectionString هست.
ظاهرا" درست ست نشده .
اسم سرور SQL Server رو داری اشتباه میزنی
راه کار : Sql Server Management Studio رو باز کن . ببین جلوی Server Name چی نوشته !؟ همونو کپی کن توی ConnectionString جای DataSource

من فقط تو یکی از فرم هام connection string دارم اونم درست تنظیم کردم همین فرمم اجرا میشه بدون هیچ خطایی
SqlConnection sqlcon = new SqlConnection(@"Data Source=MARIA-VAIO\MSSMLBIZ;Initial Catalog=lorestan1;Integrated Security=True");
ولی فرمای دیگه نه!! توی اونا از کانکشن استرینگ استفاده نکردم
توی وب کانفیگ هم کانکشن استرینگ رو تغییر دادم ولی باز خطا میده

ssamarian
2011/2/24, 11:00 AM
با سلام!
به جای "\" برا Data Source از "\\" استفاده کنید. توی سی شارپ هر وقت بخوای \ برا آدرس دادن یا هر منظور دیگه استفاده کنی از \\ استفاده میکنن.

اینجوری میشه Data Source=MARIA-VAIO\\MSSMLBIZ
امیدوارم کمکتون کنه

A.S.Roma
2011/2/25, 11:41 AM
web.config فقط یک فایله حاوی متنه .
شما توی کدت باید بگی ازweb.config فلان قسمت رو بخون بذار جای connectionstring و ...

اگر امکانش هست پروژتون رو برام بفرستید ببینم دقیقا" دارید چکار می کنید.