PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : درخواست مقاله فازي

luckygirl
2011/2/14, 03:31 PM
سلام
من دانشجوي ترم 2 هوش مصنوعي هستم
براي درس "سيستم هاي فازي"تا آخر هفته بايد 3تا مقاله فازي (حالا هرچي كه توش فازي به كار رفته باشه) واس استاد ببرم. :mad:ميخوام از دوستايي كه تو اين زمينه وارد هستن يه كمكي به من كنن
خواهشا مقاله ها راحت و كم حجم باشه.:w10: آخه آخرش بايد پياده سازي هم كنم (البته يكيشو):wallbash:
ترخدااااااااااااااا كمكم كنين :cry:
ممنون ميشم ;)

negin17h
2011/2/14, 05:16 PM
سلام
من دانشجوي ترم 2 هوش مصنوعي هستم
براي درس "سيستم هاي فازي"تا آخر هفته بايد 3تا مقاله فازي (حالا هرچي كه توش فازي به كار رفته باشه) واس استاد ببرم. :mad:ميخوام از دوستايي كه تو اين زمينه وارد هستن يه كمكي به من كنن
خواهشا مقاله ها راحت و كم حجم باشه.:w10: آخه آخرش بايد پياده سازي هم كنم (البته يكيشو):wallbash:
ترخدااااااااااااااا كمكم كنين :cry:
ممنون ميشم ;)

چيزی که فراوونه مقاله فازی، همین جا هم سرپ کنید پیدا می کنید. در ضمن، شما اگر یک Shell نوشته باشید، هر پروژه فازی را با ورود اطلاعات مربوط به آن میتونید پیاده سازی کنید :gol:
در مورد مقاله هم در سایت های مقالات سرچ کنید، عنوان رو بذاريد اینجا تا براتون دانلود کنم.

parysima
2011/2/15, 04:12 PM
چيزی که فراوونه مقاله فازی، همین جا هم سرپ کنید پیدا می کنید. در ضمن، شما اگر یک Shell نوشته باشید، هر پروژه فازی را با ورود اطلاعات مربوط به آن میتونید پیاده سازی کنید :gol:
در مورد مقاله هم در سایت های مقالات سرچ کنید، عنوان رو بذاريد اینجا تا براتون دانلود کنم.

سلام منم ترم دو هوشم:) منم تا شنبه همين هفته بايد 3 تا:crying: مقاله فازي بدم كه يكيش بايد پياده سازي بشه. :cry::eek:هيچ آشنايي قبلي با فازي ندارم اصلا نمي دونم چي هست چه برسه كه عنوان هم بدم:redface: خواهش مي كنم چند تا مقاله جالب ولي آسون بذاريد. ممنونتون:love::gol:

negin17h
2011/2/16, 07:45 PM
سلام
من دوتا مقاله اينجا میذارم که یکیش رو خودم واسه پروژه فازیم کار کردم و پياده سازی کردم و یکی دیگش رو از سایت گرفتم که نویسندگانش ایرانی هستند :gol: