برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : سوالات خود را در مورد برنامه متلب در این تاپیک بنویسید در اسرع وقت پاسخ میدم
masoud-t
2011/2/09, 08:12 AM
از این پس سوالات خود را رو در مورد برنامه مطلب در این تاپیک بنویسید در اسرع وقت به اونا پاسخ میدم
:):gol:
amir_14
2011/3/29, 01:35 AM
سلام
مي خواستم بدونم متلب مي تونه به صورت غير عددي (ode45 ,...) معادله ديفرانسيل رو حل كنه
يعني حل دقيق يه معادله ديفرانسيل رو حساب كنه شبيه (dsolve(ode تو ميپل
ممنون
donya88
2011/3/29, 03:05 PM
سلام
من تازه دارم مطلبو یاد میگیرم دو تا مشکل دارم اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم :
می خواستم ببینم دستور زیر چیکار میکنه :
w1=trimf (x(:,1) , [a1 , a1 ,c1
([
و این
x=x(2:end
(:,
البته این اخریه فکر کنم میگه از سطر دوم تا اخر ماتریس x را حاضر کن اما برای کار من معنی نداره .
با تشکر
FreeTalk
2011/3/31, 06:18 AM
سلام
من می خواهم در مدولاسیون QAM
که به صورت زیر نوشتم تاخیر گروهی اضافه کنم اما نمی دونم چطوری باید این کار را انجام بدهم MATLAB خودش یک تابع برای این کار داره ولی من نمی دونم
چطوری باید ازش استفاده کنم اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنند
clc;
clear all;
M=32;
x=RANDINT(100e3,1,M);
y=modulate(modem.qammod(M),x);
ynoisy=awgn(y,27,'measured');
%%I think here we should have group delay??
scatterplot(ynoisy),grid;
z=demodulate(modem.qamdemod(M),ynoisy);
figure (2);
subplot(2,1,1);
stem(x(1:10),'filled'),grid;title('transmitted data')
subplot(2,1,2);
stem(z(1:10),'filled'),grid;title('received data');
[num ty]=symerr(x,z);
بالا کد مدولاسیون QAM هست
و تابع grpdelay jتابع تاخیر گروهی هست
اینم لینک راهنما
http://www.mathworks.com/help/toolbox/signal/grpdelay.html
majical
2011/7/07, 02:41 PM
سلام
من برای ورود اطلاعات در متلب دچار مشکل شدم.در واقع میخوام یه فایل صوتی رو در متلب باز کنم.
helpمتلب رو هم خوندم
ولی وقتی پنجره
import dataباز می کنم گزینه
nextغیر فعاله
ممنون می شم کمکم کنید:(
hosseinassar
2011/7/09, 08:22 PM
سلام
من برای ورود اطلاعات در متلب دچار مشکل شدم.در واقع میخوام یه فایل صوتی رو در متلب باز کنم.
helpمتلب رو هم خوندم
ولی وقتی پنجره
nextغیر فعاله
سلام
بهتره به تالار کامپیوتر زیرتالار برنامه نویسی -متلب مراجعه کنید تا زود تر به جواب برسید
زر خانیم
2011/7/09, 08:39 PM
سلام
من تازه دارم مطلبو یاد میگیرم دو تا مشکل دارم اگه کسی بتونه جواب بده ممنون میشم :
می خواستم ببینم دستور زیر چیکار میکنه :
w1=trimf (x(:,1) , [a1 , a1 ,c1
([
و این
x=x(2:end
(:,
البته این اخریه فکر کنم میگه از سطر دوم تا اخر ماتریس x را حاضر کن اما برای کار من معنی نداره .
با تشکر
دستور دوم میگه داده های سط دوم ماترس و کلیه ستونهاشو بخونه مثلا اگه میگفت (2,23) یعنی درایه ی سطر دوم و ستون 23 رو بخون
behnam5670
2011/7/22, 01:46 AM
سلام
helpمتلب رو هم خوندم
ولی وقتی پنجره
nextغیر فعاله
خوب حالا چرا با import data؟
برا فایل صوتی می تونی از تابع wavread استفاده کنی؛ البته متلب تا اونجایی که من می دونم فقط فایل های صوتی wave رو می خونه
m_chitsaz
2011/7/22, 02:23 PM
سلام به همه دوستان, خیلی خیلی خوشحالم که این انجمن را پیدا کردم. من می خواهم یک دستگاه معادلات را در برنامه متلب حل کنم ولی الان یک هفته هست که تلاش می کنم و نمی تونم. از دوستان می خواهم
کمکم کنند.
mahdi_italia
2011/7/22, 05:15 PM
سلام خسته نباشید.
من مدار شبیه ساز کنترل فرکانس توسط مت لب رو می خوام.(زبانم هم زیاد خوب نیست که برم تو سایت های خارجی بگردم)
ممنون میشم اگر لطف کنید و در اختیار من قرار بدین.
m_chitsaz
2011/7/30, 12:15 AM
انگار تو این تالار کسی به این سوالات پاسخ نمیده؟ مگر با امید زیاد وارد این تالار شده بودم
hosseinassar
2011/7/30, 07:25 AM
سلام به همه دوستان, خیلی خیلی خوشحالم که این انجمن را پیدا کردم. من می خواهم یک دستگاه معادلات را در برنامه متلب حل کنم ولی الان یک هفته هست که تلاش می کنم و نمی تونم. از دوستان می خواهم
کمکم کنند.
انگار تو این تالار کسی به این سوالات پاسخ نمیده؟ مگر با امید زیاد وارد این تالار شده بودم
سلام
برای حل این نوع معادله ها دو سه تا دستور هست
فقط متوجه نشدم که همه متغیر ها مجهول هستند؟ یا نه
ansherli_bargh
2011/7/31, 10:35 PM
کی این سئوالو بلده؟http://www.daneshju.ir/forum/images/smilies/danesh_34.gif
1000 نمونه از یک نویز سفید گوسی با میانگین صفر و واریانس یک تولید نمایید و سپس آن را رسم کنید.
مرسیhttp://www.daneshju.ir/forum/images/smilies/danesh_29.gif
mehdi_m_kh
2011/8/08, 11:51 AM
سلام به همه دوستان
من می خوام یک برنامه بنویسم که دو تا ورودی m و n رو بگیره و اونا در 2 تا ستون روبروی هم بنویسه بصورتی که تعداد تکرار اعداد m بر اساس مقدار n باشه مثلا اگه به m مقدار 3 و به n مقدار 4 رو داده باشم زیر ستون M از عدد 1 تا 3 رو ایجاد کنه به صورتی که عدد 1 رو به تعداد عدد N ایجاد کنه یعنی 4 بار و جلوی این 1 ها مقدار وارد شده برای N رو از یک به ترتیب بشماره تا عددی که وارد کردیم و برای تمام اعداد M تا اخر این کار رو انجام بده .((در ضمن برای هر عدد ورودی دلخواه این رویه رو انجام بده.))
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه چون خیلی بش نیاز دارم .بقیه برنامه هام رو نوشتم تو این قسمتش گیر کردم.
n
m
1
1
2
1
3
1
4
1
1
2
2
2
3
2
4
2
1
3
2
3
3
3
4
3
fateme ba
2011/8/08, 12:07 PM
سلام ببخشید من در مورد بخش منطق فازی در متلب کمک میخواستماگه کسی آموزش این toolboxرا داره لطفا بهم کمک کنه ویا ترجمه هلپ این بخش را ممنون
hosseinassar
2011/8/09, 06:17 PM
سلام به همه دوستان
من می خوام یک برنامه بنویسم که دو تا ورودی m و n رو بگیره و اونا در 2 تا ستون روبروی هم بنویسه بصورتی که تعداد تکرار اعداد m بر اساس مقدار n باشه مثلا اگه به m مقدار 3 و به n مقدار 4 رو داده باشم زیر ستون M از عدد 1 تا 3 رو ایجاد کنه به صورتی که عدد 1 رو به تعداد عدد N ایجاد کنه یعنی 4 بار و جلوی این 1 ها مقدار وارد شده برای N رو از یک به ترتیب بشماره تا عددی که وارد کردیم و برای تمام اعداد M تا اخر این کار رو انجام بده .((در ضمن برای هر عدد ورودی دلخواه این رویه رو انجام بده.))
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه چون خیلی بش نیاز دارم .بقیه برنامه هام رو نوشتم تو این قسمتش گیر کردم.
n
m
1
1
2
1
3
1
4
1
1
2
2
2
3
2
4
2
1
3
2
3
3
3
4
3
سلام
درست متوجه منظورتون نشدم
ولی تا جایی که فهمیدم این بود که به تعداد n اعداد m تکرار بشه
این برنامه همین کارو انجام میده
boogeyman
2011/8/11, 03:01 AM
سلام
یه سوال داشتم.
لطفا پاسخ پله و ضربه v2 را مدار زیر پیدا کنید.با نمودارش.
فقط خواهشا خواهشا تا 23-4-90جوابم را بدید.واقعا حیاتیه.
asir6355
2011/8/11, 03:40 AM
salam bacheha man mikhastam kod nevisi too matlabo yad begiram marboot b reshte khodam k mohandese shimie mishe komakam konid mamnoon misham mikham y manbae khoob behem bedid akhe vase payannamam lazem daram
mamnoonam
mehdi_m_kh
2011/8/11, 11:26 PM
سلام
درست متوجه منظورتون نشدم
ولی تا جایی که فهمیدم این بود که به تعداد n اعداد m تکرار بشه
این برنامه همین کارو انجام میده
سلام اول ازت ممنونم که دنبالش بودی
ولی نه من کد رو نگاه کردم اونی که من می خوام نبود کدی که خود من نوشتم اینه اگه اجراش کنی و اونوبا پست قبلیم چک کنی متوجه میشی 61908
ولی این کد هنوز ناقصه بعدش تو کدی که شما نوشتی یک ستون داره در صورتی که من 2 ستون عددی معرفی کردم به این صورت که اگه m مقدارش 2 باشه و n نیز مقدارش 3 باشه میاد 6 سطر و 2 ستون ایجاد میکنه که در 3 سطر اول ستون یک عدد یک تولید میشه و در 3 سطر اول ستون دوم اعداد 1 تا 3 تولید میشه و در سطر 3 تا 6 ستون اول عدد 2 و در سطر 3 تا 6 ستون دوم اعداد 1 تا 3 دوباره تولید میشه این برای ورودی 2 و 3 هست حالا اگه ورودی ها تغییر کنه این ماتریس تولید شده باید بتونه ابعادش و چینش اعدادش رو با ورودی تطبیق بده نمی دونم تونستم منظورم رو روشن بگم یا نه؟
mehdi_m_kh
2011/8/11, 11:32 PM
salam bacheha man mikhastam kod nevisi too matlabo yad begiram marboot b reshte khodam k mohandese shimie mishe komakam konid mamnoon misham mikham y manbae khoob behem bedid akhe vase payannamam lazem daram
mamnoonam
سلام دوست عزیز می تونی بری به سایت http://matlabtrainings.blogfa.com/ اکثر کتاب های مربوط به مطلب فارسی و انگلیسی مرجع یا غیر مرجع در اون پیدا میشه بازم اگه سوالی اگه بدونم در خدمتیم..یا علی
hosseinassar
2011/8/16, 08:57 PM
سلام اول ازت ممنونم که دنبالش بودی
ولی نه من کد رو نگاه کردم اونی که من می خوام نبود کدی که خود من نوشتم اینه اگه اجراش کنی و اونوبا پست قبلیم چک کنی متوجه میشی 61908
ولی این کد هنوز ناقصه بعدش تو کدی که شما نوشتی یک ستون داره در صورتی که من 2 ستون عددی معرفی کردم به این صورت که اگه m مقدارش 2 باشه و n نیز مقدارش 3 باشه میاد 6 سطر و 2 ستون ایجاد میکنه که در 3 سطر اول ستون یک عدد یک تولید میشه و در 3 سطر اول ستون دوم اعداد 1 تا 3 تولید میشه و در سطر 3 تا 6 ستون اول عدد 2 و در سطر 3 تا 6 ستون دوم اعداد 1 تا 3 دوباره تولید میشه این برای ورودی 2 و 3 هست حالا اگه ورودی ها تغییر کنه این ماتریس تولید شده باید بتونه ابعادش و چینش اعدادش رو با ورودی تطبیق بده نمی دونم تونستم منظورم رو روشن بگم یا نه؟
سلام
خواهش میکنم ببخشید چند روز بود حواسم به این تاپیک نبود
بله متوجه شدم سعیم میکنم
mehdi_m_kh
2011/8/16, 10:25 PM
سلام
خواهش میکنم ببخشید چند روز بود حواسم به این تاپیک نبود
بله متوجه شدم سعیم میکنم
سلام آقا حسین
من حلش کرد کد برنامه رو آپلود می کنم شاید بدرد کسی خورد.
vahid_007_006
2011/8/16, 11:12 PM
از help متلب استفاده کنید help متلب بسیار قوی هست و مثال های زیادی حل کرده فقط لازمه مقدار کمی انگلیسی بلد باشید
narsiiis
2011/8/30, 10:36 AM
سلام
من یه سوال در مورد متلب داشتم اگه بتونید جوابمو بدید ممنون میشم.
یک مدل سیمولینک دارم که از چند زیرسیستم تشکیل شده. من میخام این زیرسیستمها روی کامپیوترهای جداگانه که با هم شبکه هستند اجرا بشه. مسلما این زیرسیستمها با هم اینترفیس دارند و اطلاعات باید بینشون رد و بدل بشه و بنابراین باید مدل به صورت سنکرون روشون اجرا بشه. تا حد امکان هم قرار نیست کامپیوترها سیستم عامل real time داشته باشند مگر اینکه مجبور باشیم. شما راه حلی برای این مسئله سراغ دارید؟ جایی دیدید که کسی این کار رو کرده باشه؟ من حتی مطمئن نیستم بشه این کارو کرد بنابراین اگه دیدید که انجام شده باشه هم به من بگید خیلی کمکم میکنه. و اینکه اگه انجام شده با سیستمهای real time بوده یا معمولی؟
امیدوارم کسی باشه که بتونه جوابمو بده
ممنون
shahin.20
2011/9/06, 07:40 AM
سلام ...درنرم افزار تابع funtool نامی وجود دارد....دنبال سورس آن یصورت M.file هستم.کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟!ممنون و مرسی
سلام به همه
من پروژم کنترل ربات از ظریق کامپیوتر (MATLAB)
باید با تولباکس رباتیک اینکارو انجام بدم.کسی راهنما براش داره؟
کسی باهاش کار کرده؟
سلام دوستان من تابع سیگنال sinc رو می خام تو یه بازه مشخص ازش تبدیل فوریه بگیرم و تبدیلشو رسم کنم . ولی تو رسم دقیق که یک پالس خواهد بود مشکل دارم . کسی می تونه کمکم کنه؟!!!!!!!!!
سپهر70
2011/10/07, 12:36 PM
سلام تو برنامه متلب میخواستم از یه تابع تبدیل تو کنترل خطی عکس تبدیل لاپلاس بگیرم میخوام متغیرم رو با استفاده از تا بعه SYM تعریف کنم ولی ارور میده تو کامپیوتر دوستام هم همین طوره حتی از HELP هم کمک گرفتم فرمولهاشو دقیقا تو کامند ویندور کپی کردم بازم ارور میده
اگه میشه کمکم کنید
nazliii
2011/10/07, 01:48 PM
سلام تو برنامه متلب میخواستم از یه تابع تبدیل تو کنترل خطی عکس تبدیل لاپلاس بگیرم میخوام متغیرم رو با استفاده از تا بعه SYM تعریف کنم ولی ارور میده تو کامپیوتر دوستام هم همین طوره حتی از HELP هم کمک گرفتم فرمولهاشو دقیقا تو کامند ویندور کپی کردم بازم ارور میده
اگه میشه کمکم کنید
این ارور برا اینه که احتمالا
tool boxsimbolinc math
تو متلبت نصب نیست. اگه ویندوزت 64 بینی هست باید نسخه متلبت جدید باشه.نسخه های قبل 2010 این tool box رو پشتیبانی نمیکنند.
اگه ویندوزت 64 بیتی نیست .پس متلب رو دوباره نصب کن و این دفعه به صورت دستی همه tool box هارو انتخاب کن
deniz938
2011/10/13, 05:55 PM
سلام دوستان.
من تازه یا مطلب آشنا شدم. یه سوال دارم توروخدا راهنماییم کنید.
ریشه های معادله زیر را در مطلب بدست اورده و نمودار انرا رسم کنید؟
x^4 + 3x^3 - 2x^2 + x + 5 = 0
من ریشه هارو اینجوری بدست اوردم:
p=[1 3 -2 1 5];
r=roots(p)
r=-3.5328
0.7664+0.90991
0.7664-0.90991
-1.0000
حالا نمودارو چه جوری رسم کنم؟
hamedmirsaeedi
2011/10/13, 06:30 PM
با دستور میتونید نمودار رو رسم کنید.
plot(p
deniz938
2011/10/13, 08:44 PM
با دستور میتونید نمودار رو رسم کنید.
plot(p
میشه یکم کاملتر توضیح بدین.
من اول برای x یه محدوده مشخص کردم.
مثلا بین 0 تا 10 با step 0.1
به این ترتیب
x=[0:0.1:10[
حالا y رو برابر با عبارت قرار دادم و با دستور plot(x,y) نمودار رو رسم کردم.
ولی ریشه ها روی نمودار نیستن! چیکار کنم ریشه ها هم باشن؟
m-tlb
2011/11/01, 05:59 PM
سلام دوستان
من دارم یک شبکه ی عصبی را با مطلب آموزش می دهم .مشکلی که دارم اینه که نمی دونم که از روی چه پارامتری تشخیص میدهیم که شبکه خوب آموزش یافته است یا خیر؟
پایان رسیدن epoches ،رسیدن به net.trainParam.min_grad یا رسیدن به net.trainParam.max_fail ، یا رسیدن به net.trainParam.goal ؟
dacochir
2011/11/13, 10:47 AM
سلام به اساتید محترم
من صفرکیلومترم....:smile::smile:
جواب ایم مسئله رو که با متلب هست رو میخوام بهم لطف کنید بگید...
تکلیف 1-1: برنامهای بنویسید که یک عدد را از کاربر بگیرد و آنرا در متغیری به نام x ذخیره کند. با استفاده از آن
، عبارت زیر را محاسبه کند و مقدار y را با پیغام مناسب نمایش دهد.
y=x^3 + 3*x^2 +6*x + 6;
این فایل را با نام p1 ذخیره کنید.
در جلوی اعلان متلب نام آنرا تایپ و اجرا کنید
smfaghih@yahoo.com
خواهش میکنم بهم زود برسونید.نمرم میپره....
ممنونم...
این هم ایمیل من هستش
dacochir@gmail.com
nazliii
2011/11/13, 01:41 PM
سلام به اساتید محترم
من صفرکیلومترم....:smile::smile:
جواب ایم مسئله رو که با متلب هست رو میخوام بهم لطف کنید بگید...
تکلیف 1-1: برنامهای بنویسید که یک عدد را از کاربر بگیرد و آنرا در متغیری به نام x ذخیره کند. با استفاده از آن
، عبارت زیر را محاسبه کند و مقدار y را با پیغام مناسب نمایش دهد.
y=x^3 + 3*x^2 +6*x + 6;
این فایل را با نام p1 ذخیره کنید.
در جلوی اعلان متلب نام آنرا تایپ و اجرا کنید
smfaghih@yahoo.com
خواهش میکنم بهم زود برسونید.نمرم میپره....
ممنونم...
این هم ایمیل من هستش
dacochir@gmail.com
سلام دستورشو باید اینطوری بنویسین')
syms x
x=input('please enter x')
y=x^3+3*x6@+6*x+6
بعد دکمه ذخیره رو میزنین با لسم p1.m ذخیره میکنین.
dacochir
2011/11/14, 09:14 AM
ممنونم ازتون نازلی جان.انشااله یه روز جبران کنم... ::):gol:
sayalat1
2011/11/19, 07:45 PM
سلام این یه قسمت از برنامه من هستش ، برا این نام گذاری ها ایراد میگیره مثلا start: ضمنا ایا دستور go to داریم تو مطلب یا نه ؟؟؟
start1 :
m_ang=asin((sin(teta_in))/N1);
teta=(pi/2) - m_ang;
for i=(1:1:M);% steps
Loop :
Cal C_Angle:
if i < M
C_ang=asin((n(i+1))/n(i)); goto Eval;
else
C_ang=asin(1/N2);
end
Eval :
if teta>C_ang %total internal reflection, looking for max entrance angle
teta_in=teta_in+(pi/180);goto start1 ; % 1 degree increese in teta_in
ممنونم دوستان اگه سریعتر راهنمایی کنید ...
nazliii
2011/11/19, 07:57 PM
سلام این یه قسمت از برنامه من هستش ، برا این نام گذاری ها ایراد میگیره مثلا start: ضمنا ایا دستور go to داریم تو مطلب یا نه ؟؟؟
start1 :
m_ang=asin((sin(teta_in))/N1);
teta=(pi/2) - m_ang;
for i=(1:1:M);% steps
Loop :
Cal C_Angle:
if i < M
C_ang=asin((n(i+1))/n(i)); goto Eval;
else
C_ang=asin(1/N2);
end
Eval :
if teta>C_ang %total internal reflection, looking for max entrance angle
teta_in=teta_in+(pi/180);goto start1 ; % 1 degree increese in teta_in
ممنونم دوستان اگه سریعتر راهنمایی کنید ...
کاش برنامه تون رو کامل میزاشتین.در حال حاضر برنامه تون هیچ ایرادی جز بعضی از متغیرهای تعریف نشده ، نداره که اونم احتمالا به خاطر ناقص گذاشتن برنامه است.
در مورد سوال دوم :بله تو متلب از این دستور استفاده میشود.
sayalat1
2011/11/21, 11:46 AM
ممنون ، بینهایت از پاسختون سپاسگزارم
kimia1370
2011/12/21, 08:28 AM
سلام. مرسی از تایپیک خوبتون. میخواستم درباره affine transformation وپیاده سازی آن در متلب بدانم.
kimia1370
2011/12/21, 10:11 AM
کسی درباره affine transformation اطلاعاتی ندارد؟
ilia_material
2011/12/22, 06:40 PM
سلام بچه ها
کسی هست که به من کمک کنه یکی از این برنامه هایی رو که با متلب نوشته شده برام به exe تبدیل کنه؟؟؟
من فایل های با پسوند m. که برای برنامه متلب هست رو ضمیمه کردم یکی از دوستان لطف کنه فایل exe شو برام تهیه کنه مرسی ممنون!
ilia_material
2011/12/23, 12:35 PM
یعنی واقعا کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک!!!!!!!!!!
کنترل871
2011/12/23, 04:34 PM
راهنمایی ,سوالات , درخواست ها , کمک , مشکلات (http://www.iran-eng.com/showthread.php/136080-راهنمایی-سوالات-درخواست-ها-کمک-مشکلات/page112)
mask6622000
2011/12/23, 06:41 PM
سلام بچه ها
کسی هست که به من کمک کنه یکی از این برنامه هایی رو که با متلب نوشته شده برام به exe تبدیل کنه؟؟؟
من فایل های با پسوند m. که برای برنامه متلب هست رو ضمیمه کردم یکی از دوستان لطف کنه فایل exe شو برام تهیه کنه مرسی ممنون!
سلام
از این آموزش استفاده کن. امیدوارم مشکلت حل شه.
http://ifile.it/39ihp8o/Matlab EXE.pdf
aryamas
2011/12/28, 11:42 PM
چجوری میشه داخل بلاکهای متلب رو دید؟
مثلا میخوام بدونم داخل بلاک موتور سنکرون چجوریه
منظورم معادلات داخل help نیست
داخل بلاک ها تحت simulink
marde javan
2012/1/01, 12:45 PM
سلام
در یک شکل ( یک منبع ولتاژ موازی با یک بلوک شبکه ای ) مقادیر (v(t)=5cos(90nt+60 و (i(t)=4cos(90nt+30 داده شده, پس مقادیر Vrms و Vdc و Prms را حساب کنید. البته اون 90n در واقع 90 ضرب در عدد پی هست که اینجا پی نداشت بنویسم و آخری هم 60 درجه و 30 درجه هست.
دوستان چنین مسئله ای اگر مطرح باشد باید با متلب چگونه این را پیاده کنیم؟ در کل مسائل مشابه همین را چگونه باید در متلب نوشت؟ اگه میشه قدم به قدم مراحل ان را بگید بسیار ممنون میشم.
tak2750
2012/1/13, 08:58 PM
سلامتو ورژن جدید سیمولینک از کجا میشه باس بار رو پیدا کرد؟
Hermione Granger
2012/1/28, 11:57 PM
سلام دوستان
من میخوام یه برنامه با متلب بنویسم ولی مشکلم اینه که نمیدونم چطوری باید یه ماتریس تعریف کنم که مثلا" i*j*k متغیر داشته باشه
یعنی در حقیقت آرایه هاش 3 بعد داشته باشه
هدفم نوشتن برنامه حل معادلات دیفرانسیل PDE هست که سه متغیر x , y , t داشته باشند
par30eng
2012/1/31, 03:48 PM
سلام دوستان میشه کمک کنید:
http://www.iran-eng.com/showthread.php/342465-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-matlab
farizin
2012/2/07, 07:56 PM
سلام
در یک شکل ( یک منبع ولتاژ موازی با یک بلوک شبکه ای ) مقادیر (v(t)=5cos(90nt+60 و (i(t)=4cos(90nt+30 داده شده, پس مقادیر Vrms و Vdc و Prms را حساب کنید. البته اون 90n در واقع 90 ضرب در عدد پی هست که اینجا پی نداشت بنویسم و آخری هم 60 درجه و 30 درجه هست.
دوستان چنین مسئله ای اگر مطرح باشد باید با متلب چگونه این را پیاده کنیم؟ در کل مسائل مشابه همین را چگونه باید در متلب نوشت؟ اگه میشه قدم به قدم مراحل ان را بگید بسیار ممنون میشم.
اولاً میدونیم مقدار RMS یک سیگنال به صورت
V=a*sin(2*pi*t)=a/sqrt(2) =a/1.41
هست.پس مقدار فاز تاثیری در مقدار موثر نداره و مقدار دامنه ولتاژ (یا جریان) هست که مهم هست.
حالا میتونین راحت یه تابع بنویسید که مقادیر دامنه پیک جریان و ولتاژ رو بگیره و مقدار موثر اون رو بده/...سپس اون رو استفاده کنین.
rms.m
function r=rms(Apr) % declare function
r=Ap/sqrt(2) % sign
end
حالا میتونین بنویسید:
claculate.m
v=input('Enter Peak voltage'); %input peak amount of voltage
i=input('Enter Peak voltage'); %input peak amount of current
v1=rms(v) %voltage root mean square
i1=rms(i) %current root mean square
Prms=v1*i1
مقدار متوسط یک سیگنال سینوسی بدون مقدار DC آن برابر صفر است.البته برای نیم پریود برابر x=2v/pi
boloorchian67
2012/5/19, 01:10 AM
سلام به همه دوستان
n
m
1
1
2
1
3
1
4
1
1
2
2
2
3
2
4
2
1
3
2
3
3
3
4
3
این برنامه را خودم نوشتم .... می تونید دانلودش کنید
برنامه ستونی n - m (http://uploadkon.ir/uploads/1d70d6444274b03b39e47bad7582a4a9.zip)
alirjj
2012/5/20, 10:03 PM
سلام من نیاز فوری حل برنامه زیر دارم
در ام فایل متلب برنامه ای بنویسید که خطاهای حالت ماندگار به ورودی پله شیب وشتاب را برای یک سیستم کنترلی بدست آورد این برنامه باید دارای ویژگی های زیر باشد
1-از هر فرم نمایشی که برای نمایش تابع تبدیل مسیر پیشرو وفیدبک استفاده می کنید(تابع کسری نمایش به صورت صفر-قطب-بهره و یانمایش بصورت فضای حالت)برنامه باید این امکان را داشته باشد که به ازای هر سیستمی که کاربر تعریف میکند بتواند خطاها را محاسبه کند (بردارهای معرف سیستم بسته به نوع نمایش سیستم به صورت ورودیهای برنامه ازکاربر دریافت می شود)
2-به ازای هر یک از ورودی های پله شیب وشتاب ورودی وخروجی هر دو ترسیم شوند